MAP-Guiden, uppdaterad januari 2016 Disclaimer:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MAP-Guiden, uppdaterad januari 2016 Disclaimer:"

Transkript

1 MAP-Guiden, uppdaterad januari 2016 Copyright 2016 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson & Mats Johansson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen. Det här är en guide framtagen av Digital Solutions AB, det vill säga inget material som är producerat av företaget MyAdvertsingPays. Disclaimer: Vi lämnar inga som helst garantier för att någon kommer att bli förmögen eller ens tjäna några pengar inom det koncept som nämns i texten. Allt arbete med internetbaserade inkomstkällor bygger på investerat kapital och traditionellt arbete. Historiska resultat är igen garanti för framtida framgång.

2 Den här guiden är framtagen för att hjälpa dig att komma igång med MAP på ett smidigt sätt. Vi har också spelat in ett flertal olika videos som förklarar hur olika saker inom MAP fungerar. Du hittar direktlänkar till dessa videos i denna PDF. Du kan också logga in på och ta del av allt material inklusive alla videos från den sidan. Där hittar du allt vårt material gällande MAP samlat på en enda sida. Inte medlem i InzideInfo ännu? Att bli medlem kostar inget! Du registrerar bara ditt namn och din e-postadress. Gå hit för att skaffa ditt kostnadsfria medlemskap: På vår medlemsida hittar du även något vi valt att kalla för InzideInfo Akademin. Det är vårt helt egna utbildningsmaterial om hur man på ett framgångsrikt sätt kan skaffa sig egna kunder till affärsprojekt som man arbetar med. Det vill säga ett utbildningsmaterial som handlar om hur man kan bli duktig på att rekrytera andra personer till det/dem affärskoncept man jobbar med. Vi har i detta material utgått från MyAdvertisingPays. Hur man skaffar sig egna kunder/referrals till MAP.

3 Starta din resa till ekonomisk frihet, satsa på ett beprövat affärskoncept! Själva har vi arbetat med MAP sedan maj Det är ett affärskoncept som är beprövat och som kan leverera löpande inkomster. Det trevliga med MAP är att ALLA som är aktiva medlemmar tjänar pengar. Inkomsterna varierar som du säkert förstår, men det viktiga är att alla tjänar pengar. Du kommer också att tjäna pengar med MAP! Hur mycket du kommer att tjäna beror på din egen satsning. MAP växer stadigt. Man har just nu en tillväxt på cirka nya medlemmar varje dag! Du vet säkert hur Google och Facebook tjänar sina pengar? Ja, på annonser! Både Google och Facebook är extremt framgångsrika företag som tjänar många USDmiljarder varje år på annonser. MAP tjänar också sina pengar på annonsering. Den stora skillnaden är att MAP delar sina vinster från annonserna med sina medlemmar, så kallad Profit Sharing. Hela 95% av MAP:s vinster delas med aktiva medlemmar inom MAP. Du kan också vara med och dela på företagets intäkter! MAP är ett globalt affärskoncept som du kan sköta från din dator/surfplatta/mobiltelefon, var som helst i världen! Företaget investerar massor av resurser på att bygga vidare på den stabila grund som man redan skapat. MAP har redan en stabil support-avdelning som erbjuder medlemmar en 24/7 service. Företaget har även etablerat en egen IT-avdelning. Är du också intresserad av att jobba med en inkomstkälla som verkligen fungerar? Har du också tröttnat på allt snack och vill se resultat? Genom att jobba tillsammans med OSS så kan du följa i våra fotspår och nå framgång. Skaffa dig inkomster som är på en nivå som faktiskt kan förändra hela din nuvarande livsstil på ett mycket positivt sätt.

4 Våra egna siffror inom MAP så här långt Redan i juli 2015 så blev Mikael (i samarbete med Mats) den första Diamond-medlemen i MAP från Sverige! Diamond medlem = Det vill säga vi äger 1200 credit packs som är max antalet credit packs man kan äga inom MAP. Det innebär att vi har $600 per dag i vinstdelning från MAP idag. Till det kan vi lägga de affiliate-inkomster som vi får för att vi rekommenderat MAP till nya medlemmar. Det är en betydande del då vi har ett stort antal kunder/medlemmar som vi arbetar tillsammans med inom MAP. Vi kan inte publicera några siffror direkt från vårt back-office, det är inte tillåtet enligt en policy som MAP har. Så här ser det ut för oss (uppgifter från januari 2016): - Lifetime Earnings: $ = SEK cirka Av det, uttagna inkomster: SEK cirka Den vanliga frågan som vi får då, är om utbetalningarna från MAP fungerar som det ska? Svaret på det är JA! Det här inga Monopol-pengar, inga virtuella pengar!

5 Utbetalningarna från MAP fungerar alldeles utmärkt! Våra framgångar har också uppmärksammats av företaget MyAdvertisingPays och de ledare från olika länder som arbetar med utvecklingen av MAP. I augusti 2015 blev Mikael och Mats också officiellt valda till så kallade National Leaders för MAP i Sverige! MAP växer i alla delar av världen och Sverige är inget undantag. Redan idag är Sverige nummer 6 i världen inom MAP. Se Alexa-rankning nedan. Vi kommer tillsammans med ledningen i MAP att utveckla den så kallade MAP Academy som är ett utbildningskoncept för alla medlemmar i MAP. Tanken är också att vi ska arrangera våra egna MAP Events här i Sverige, live-möten där MAP presenteras i olika städer i Sverige. Dessutom är det vi som fått äran att administrera den officiella Facebook-grupp för MAP i Sverige. Vårt arbete idag är att hjälpa så många som möjligt av våra medlemmar att nå liknande framgångar som vi redan uppnått.

6 Under 2016 så kommer flera av de medlemmar som vi idag arbetar med att kunna nå en helt ny ekonomisk frihet med hjälp av deras MAP-inkomster! Vi kan hjälpa dig att nå framgång inom MAP! Titta på dessa videos för att förstå mer hur MAP fungerar! Inspelat Webinar från För att köpa credit packs så här gör du!

7 Om du ska kunna tjäna pengar med MAP så måste du köpa annonspaket, så kallade credit packs. Det är enkelt att köpa credit packs, du kan använda ditt vanliga kreditkort (VISA och MasterCard). För att göra det, använd VX GATEWAY! Logga in MAP, under Dashbord scrolla ner på sidan. Där hittar du Balances. Där hittar du även Buy Credit Pack. Det är detta val du ska använda. Du kan nu välja mellan att använda Solid Trust Pay eller VX GATEWAY. Välj VX GATEWAY för att kunna köpa med kort direkt. OBS! Du behöver inte ha något konto på VX sedan tidigare för att göra ditt inköp. Du får automatiskt ett konto av VX när du gjort ditt första köp. Men kom ihåg att ditt köp gör du ALLTID direkt via inloggningen på MAP. Du behöver alltså INTE sätta in pengar på VX Gateway först för att köpa dina credit packs. Köpen går alltid via din inloggning på MAP, sedan vidare till Buy Credit Packs. Du kommer att ha stor nytta av VX Gateway senare, när det är dags för dig att plocka ut dina inkomster. Så ha koll på det mejl du får från VX Gateway efter godkänd betalning till MAP. Där finns information om hur du loggar in på VX Gateway osv.

8 OBS! Det ibland kan av olika anledningar uppstå problem med att få igenom sin betalning med kort. Vid problem när det gäller betalning av credit packs via VX Gateway, logga in på MAP och se informationen som finns under menyvalet VXsignup/FAQ s. Där hittar du ett flertal vanliga frågor och svar som handlar om betalningar via VX Gateway. Läs även igenom alla frågor och svar som du hittar under Support/FAQ s. Om du inte hittar någon lösning gällande ditt betalningsproblem relaterat till köp av credit packs via VX Gateway så måste du kontakta VX Gateway och deras support. Det gör du genom att besöka deras hemsida, Där hittar du ett menyval som heter Help. Är det problem med kortbetalningen så kan du välja alternativet att sätta in pengar på ett

9 nystartat VX-konto via en banköverföring. När det sedan är det dags att köpa credit packs så väljer du då istället alternativ 2 här nedan, det vill säga att logga in och betala direkt via ditt VX-konto, förutsatt då givetvis att du har satt in pengar på ditt VX-konto. När du väl har dina första credit packs, då är det dags att starta och börja tjäna pengar! Här hittar du en video om hur du köper credit packs med kort via VX Gateway: Här hittar du en video om hur du köper nya credit packs från din kontobalans på MAP: Så här fungerar det att titta på annonser = din dagliga arbetsuppgift Här kommer du igång och kan titta på annonser, tar cirka 5-10 minuter per dag.

10 Så här kan det se ut Välj en av dessa annonser som presenteras. Då kommer denna sida upp. Här bockar du för rutan för att konfirmera att du inte är en robot. Sedan trycker du på View Ad. Du kan också få upp en liknande sida som visas här nedan. Här behöver du bara följa instruktionerna som ges.

11 Vissa annonser visas 30 sekunder, andra bara 10 sekunder. När sedan timern i högra hörnet räknat ner så klickar du på knappen More Ads. Då kommer du vidare till nästa annons. Tiden räknas ned och sedan är det dags att gå vidare igen. Kom ihåg du behöver bara se på 10st annonser per dag, enkelt jobb! När du loggat in på MAP så kommer det se ut så här

12 När det är rött fält som du möts av betyder det att du inte klickat och tittat på 10st annonser. Är det ett rött fält där som säger du inte har klickat på dina annonser så är det väldigt viktigt att du klickar igenom dina 10st annonser så fort som möjligt, annars riskerar du att missa en del av dagens vinstdelning. Vinstdelning från MAP sker 72 gånger per dag. OBS! Du behöver inte invänta att timern ska ha räknat ner till och fältet blivit rött innan du går in och tittar på dina 10st annonser. Genom att logga in och surfa dina 10st annonser så skjuter du fram timern igen till 24 timmar. OBS! Ibland händer det att annonserna du tittar på tar dig bort från annonsvisningssidan på MAP. Du tar dig enkelt tillbaka igen genom att gå till MAP-sidan och sedan tillbaka in igen på: View Traffic Exchange Ads. När du har fått upp att du sett på 10st annonser (eller mer). Gå tillbaka till startsidan och kolla av så att allt är rätt och riktigt. Då ska det se ut så här:

13 Nu har du en grön ruta där istället och tiden visar nya 24 timmar som påbörjats, det innebär att du är färdig för dagen. Vi har även spelat in en video om detta, den finns här: Så här håller du koll på dina credit packs, hur långt de har kvar innan de förfaller osv

14 Medlemskaps-nivåer inom MAP Du kan alltid börja helt utan kostnad inom MAP. Ett gratismedlemskap gäller under 30 dagar. Sedan kan du välja mellan dessa medlemskapsnivåer: - Basic - Professionial - Primetime Vårt råd, välj Professional eller Primetime. Annars är du begränsad till att ha max 150 credit packs, det vill du inte. Om du vill rekommendera MAP till andra så tjänar du 8% provision på alla credit packs som köps av dina kunder, dessutom för all framtid. Som Primetime-medlem får du 10% provision. Den som är duktig på att rekommendera MAP till nya medlemmar kan alltså också tjäna riktigt bra inkomster. Dessutom löpande inkomster som fortsätter att rulla in utan att du behöver göra något. OBS! Du kan använda dina annonspengar i din Ad Fund för att köpa ett medlemskap i MAP. Här finns MyAdvertisingpays egna blogg: Här kan du följa de senaste nyheterna direkt från företaget bakom MAP.

15 Det här MyAdvertisingPays officiella Facebook-sida: Det här är den officiella MyAdvertingsPays SWEDEN Facebook-sida: Den här gruppen är startad av företaget MAP och administreras bland annat av Mikael och Mats från InzideInfo. Framtagen för Mappers i Sverige! Community för medlemmar från Skandinavien Kommunicera med andra medlemmar som arbetar med MAP och/eller TrafficMonsoon. Du kan gå med här: Support gällande MAP

16 Du hittar först och främst svar på de allra vanligaste frågorna kring MAP när du loggar in på MAP. Se under menyvalet Support/FAQ s. Dessutom beskriver den här guiden som du just nu läser det mesta gällande det praktiska kring MAP. Ibland kan det dock uppstå saker och ting som man behöver hjälp med. MAP har en support som är öppen 24/7. Att kontakta MAP:s supportavdelning är enkelt! På sidan hittar du en gul knapp högst upp till höger. Det är via ett support ticket system som du kontaktar dem med din fråga. Det finns också något som heter MAP Support Point. Där hittar du ett flertal inspelade videos kring olika ämnen som har med MAP att göra. OBS! Använd inte våra eller andra MAP relaterade Facebook-grupper för dina supportärenden. MAP har som sagt en egen supportavdelning som har öppet 7 dagar i veckan, dygnet runt. Använd de resurser som finns! Ta semester och tjäna ändå pengar

17 När du arbetat med MAP ett tag, så kommer du också löpande att bygga upp ett annonseringskonto. Du hittar detta under Balance på sidan. Dessa pengar kan du använda för att köpa annonser på MAP. Du kan även använda dessa pengar för att ta ut semester från ditt surfande. Inte för att det är ett så betungande arbete att surfa runt på några sidor och klicka på annonser. Det går ju väldigt fort, men det kommer att finnas dagar då du helt enkelt inte har möjlighet att göra detta. Då kan det vara bra att kunna ta ut lite semester, vi har spelat in en video om hur det fungerar. OBS! Du kan max ta ut 60 sådana semesterdagar från MAP. Hur många credit packs bör jag köpa? Självklart är det många som har funderingar kring det här med hur många credit packs man ska börja med när man startar med MAP. Här har vi spelat in en video som ger råd och tips inom detta område:

18 Bästa sättet att tjäna mer pengar inom MAP? 1: Köp fler credit packs Det är helt logiskt, tycker du att dina inkomster inom MAP är för låga. Köp mer credit packs! Som vi skrev redan i vår guide Internet Inkomster så är det knappast någon idé att satsa på MAP om du inte går in med ett första köp på minst 10st credit packs. Det kommer annars att gå för långsamt, du kommer inte bli motiverad att klicka på dina annonser dagligen. 20st är betydligt bättre. Så ser det ut efter 90 dagar (3 månader) om man räknar på att du återköper löpande nya credit packs. Du kommer då ha cirka 47st aktiva credit packs.

19 Har du möjlighet så titta på möjligheterna att köpa 50st, eller varför inte 100st när du kliver in i detta. Synergieffekten blir markant med exempelvis 100st credit packs! Då har du hela 238st credit packs redan efter 90 dagar! Du har redan här en god inkomst dagligen! Du kan dessutom nu köpa en ny credit packs för dina förtjänster varje dag, det är så du snabbt bygger upp din MAP-verksamhet! 2: Berätta för andra om MAP

20 Vårt råd, välj Professional eller Primetime. Om du vill rekommendera MAP till andra så tjänar du 8% provision på alla credit packs som köps av de som blivit aktiva medlemmar. Som Primetime-medlem får du 10% provision. 1: Du tjänar 10% på ALLA köp av credit packs som dina kunder köper. Det här är pengar som direkt hamnar på din Account Balance. Pengar som du alltså kan ta ut direkt eller köpa nya credit packs för. 2: Alla MAP medlemmar köper löpande nya credit packs. De flesta satsar på att bygga upp sin bas av credit packs för att kunna nå max antalet credit packs till 1200st. Detta innebär en väldig massa löpande $5 provisioner från en och samma kund. Den person som du tipsat om MAP och som hamnar i din så kallade Downline kommer att finnas där för evigt, det kan innebära nya provisioner från en och samma person månad efter månad, år efter år! 3: Som deras sponsor har du skaffat dig återkommande inkomster på auto-pilot! En dröm för många. Varje köp av nya credit packs som de beställer är nya provisioner för dig! 4: Även fast din kund når max nivån på 1200 credit packs måste han/hon fortsätta att återköpa nya credit packs dagligen för att behålla sina packs på 1200 nivån. 5: Stick raten inom MAP är betydligt bättre än de flesta andra affiliate/nätverkskoncept. Det vill säga hur länge en ny medlem väljer att vara kvar inom olika affärskoncept. MAP är extremt enkelt att komma igång med och alla de medlemmar som kommer igång och köper credit packs tjänar pengar. Det gör att 99% av medlemmarna stannar också kvar som medlemmar i MAP och fortsätter köpa nya credit packs frekvent. Jämför gärna det med andra affärskoncept. Vi har själva arbetat med flera olika så kallade MLM koncept där man tjänar pengar i flera led i sin downline. Ett vanligt förekommande problem,

21 är att det endast är ett fåtal personer som är engagerade och då inte tjänar tillräckligt mycket pengar för att behålla motivationen. Konsekvensen blir alldeles för ofta att medlemmar hoppar av, då de inte tjänar några pengar. Medlemmarna i MAP stannar i väldigt hög grad och nya tillkommer löpande, det gör att inkomsterna ökar frekvent istället! Därför är det väldigt tacksamt och lönsamt att rekommendera MAP till nya medlemmar. Vi har också spelat in en video som förklarar varför det är så lönsamt att rekommendera andra till MAP: Vi hjälper dig att presentera MAP för andra Vi håller löpande webinars där vi presenterar MAP. För mer information om våra olika webinar, se till att du är med i våra FB-grupper. Du kan själv bjuda in andra personer att lyssna på dessa webinar-presentationer. Det gör att du själv inte behöver sköta säljsnacket, låt oss ta hand om den delen! Mikael och Mats har lång erfarenhet inom försäljning och marknadsföring på nätet. Vi har bland annat tagit oss in på den så kallade TOP 100 listan inom MAP, där hittar du världens med framgångsrikaste Mappers. Se Global Affiliate Leaderbord där du hittar Mikaels namn på plats 64 av totalt

22 medlemmar i MAP (januari 2015). Tipsa andra om MAP och tjäna pengar på deras köp av credit packs: 3: Använda dina annons-credits När du köper credit packs och surfar på MAP så bygger du också upp credits som du kan använda för att annonsera egna eller andras produkter/tjänster (exempelvis via affiliateprogram eller MLM-koncept). Jag annonserar själv om mina egna produkter och tjänster, men även sådant där jag har provision på det jag säljer. Så här gör du för att använda dina credits på MAP!

23

24 Mer om hur du annonserar på MAP: OBS! Logga in på medlemsidan och gå vidare till informationen om MAP. Där hittar du vår PDF som ger dig en full guidning om hur annonsering på MAP:s trafikbörs fungerar. Hitta produkter/tjänster att annonsera om på MAP: TIPS!

25 Om du driver ett eget företag så kan du köpa credit packs via ditt företag. Det du köper är ju annonsering. Det är kostnad som du kan dra av i ditt företag, det är en marknadsföringskostnad. Så det är kostnad som du kan dra av i din företagsverksamhet. Vi rekommenderar VX Gateway för att ta ut dina provisioner från MyAdvertisingPay. Du kan välja mellan SolidTrustPay eller VX Gateway. När dina provisioner sitter på ditt VX Gateway kan du enkelt ta ut dina pengar via exempelvis PayPal eller direkt till ditt bankkonto. Gå med i den här Facebook-gruppen, mycket inspiration att hämta från denna sida! Har du några frågor? Kontakta Mats Johansson eller Mikael Eriksson. Vi kan hjälpa dig att komma igång och tjäna pengar från dag ett inom MAP. Mats Johansson mats.sportz@gmail.com Mikael Eriksson

26 Reservationer Denna guide är uppbyggd med råd och tips till dig som läsare för att du enkelt ska komma igång med MAP MyAdvertisingPays. Denna produkt är framtagen med syfte att ge dig saklig information inom det ämne som beskrivs. Informationen i denna guide är inte framtaget av företaget MyAdvertisingPays. Det finns inga garantier gällande eventuella inkomster som kan förväntas som presenteras i denna produkt. Våra resultat som presenteras i denna guide är inte typiska. Men visar vad vi själva uppnått under den tid som vi aktivt arbetat med MAP. Alla uppgifter och fakta som finns med i den här informationsprodukten är framtagna efter en lång tid av undersökningar och tester, trots det kan alltid felaktigheter uppstå. Materialet innehåller bland annat en del internetlänkar, dessa kan när som helst bli inaktuella, vi försöker uppdatera informationen så ofta som vi hinner med. Det är alltid upp till dig som läsare att själv kontrollera alla de uppgifter och fakta som ingår i denna produkt innan du satsar några pengar. Vi visar vilka affärskoncepts som vi valt att arbeta med och vi berättar om våra erfarenheter och resultat vi har haft och har med dessa affärskoncept. Vi kan dock inte ge dig några som helst garantier att du ska tjäna pengar på MyAdvertisingPays och deras affärskoncept. Det är alltid upp till dig själv att fatta dina egna beslut och göra dina egna bedömningar. Satsa aldrig pengar som du inte är beredd på att du också kan förlora. Tidigare resultat är inga garantier för framtida resultat. Ansvarig utgivare och författare kan inte på något sätt ta ansvar för eventuella skador eller ekonomiska förluster som informationen i denna produkt kan orsaka dig som läsare.

Copyright 2016 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson & Mats Johansson Disclaimer:

Copyright 2016 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson & Mats Johansson Disclaimer: Copyright 2016 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson & Mats Johansson Version 4.0 Diamond Edition 2016-01-08 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Läs mer

Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Version 2.0 Diamond Edition Inga delar av detta material får kopieras i någon form

Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Version 2.0 Diamond Edition Inga delar av detta material får kopieras i någon form Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Version 2.0 Diamond Edition 2015-08-10 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta

Läs mer

Om möjligheten att skaffa sig inkomster från nätet - Detta utan att behöva rekrytera andra och med endast 15 minuters enkelt arbete varje

Om möjligheten att skaffa sig inkomster från nätet - Detta utan att behöva rekrytera andra och med endast 15 minuters enkelt arbete varje Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka Bäste Läsare Förra veckan berättade vi om vårt senaste erbjudande gällande DLC Sports. Just nu kör vi ett riktigt bra erbjudande för alla som redan är med i DLC och även för dig som ännu inte är det! Under

Läs mer

>>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi stänger detta erbjudande

>>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi stänger detta erbjudande Bäste Läsare Just nu kör vi ett riktigt bra erbjudande för alla som redan är med i DLC och även för dig som ännu inte är det! >>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi

Läs mer

Har du någon gång stött på något som verkar vara för bra för att vara sant?

Har du någon gång stött på något som verkar vara för bra för att vara sant? Presenteras av Har du någon gång stött på något som verkar vara för bra för att vara sant? Reservationer Det finns inga garantier gällande eventuella inkomster som kan förväntas i vad som presenteras i

Läs mer

Parallella Extra Inkomster

Parallella Extra Inkomster Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

* Precis hemkommen från Amsterdam. Uppdatering: gällande Karatbars. Hej!

* Precis hemkommen från Amsterdam. Uppdatering: gällande Karatbars. Hej! Uppdatering: 2019-09-17 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Stort grattis till dig som valt att satsa på Karatbars, de närmaste 24

Läs mer

* Karatbars tidernas bästa inkomstmöjlighet finns tillgängligt här och NU!

* Karatbars tidernas bästa inkomstmöjlighet finns tillgängligt här och NU! Uppdatering: 2019-05-16 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min andra uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

Så här ser det nu ut gällande AFT:s officiella och verifierade resultat.

Så här ser det nu ut gällande AFT:s officiella och verifierade resultat. Uppdatering: 2019-06-27 gällande AFT Hej! Jag skickar ut denna uppdatering för dig som har valt att gå med i AFT/CTT eller som är på gång just nu med att komma igång med AFT/CTT. Kommer löpande försöka

Läs mer

* Feedback mottagen tack! Uppdatering: gällande AFT. Hej!

* Feedback mottagen tack! Uppdatering: gällande AFT. Hej! Uppdatering: 2019-05-21 gällande AFT Hej! Jag skickar ut denna uppdatering för dig som har valt att gå med i AFT/CTT eller som är på gång just nu med att komma igång med AFT/CTT. Kommer löpande försöka

Läs mer

Men DLC Finans är så mycket mer än bara kryptovaluta!

Men DLC Finans är så mycket mer än bara kryptovaluta! Bäste Läsare Nya vecka och nya möjligheter I fredags berättade vi bland annat om möjligheterna med copy trading. Vi visade ett eget exempel på en copyfund hos etoro som vi satsade på och som gav ett resultat

Läs mer

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Använd SEO Systemet och skapa webbplatser som kan ge dig 90 000 kr per år så snabbt som möjligt. Denna specialrapport

Läs mer

* Nu kör vi! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej!

* Nu kör vi! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej! Uppdatering: 2019-10-18 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Stort grattis till dig som valt att satsa på Karatbars, de närmaste 24

Läs mer

* Guld! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej!

* Guld! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej! Uppdatering: 2019-10-22 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Stort grattis till dig som valt att satsa på Karatbars, de närmaste 24

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat

Läs mer

Uppdatering: gällande Karatbars

Uppdatering: gällande Karatbars Uppdatering: 2019-08-09 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min fjärde uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

* Gold Fusion för dig som är Karatbars Affiliate Vi har tagit fram en informationssida på svenska för dig som är med i Karatbars.

* Gold Fusion för dig som är Karatbars Affiliate Vi har tagit fram en informationssida på svenska för dig som är med i Karatbars. Uppdatering: 2019-06-26 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min fjärde uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

LATHUND. Att komma igång med Pecar E Plan

LATHUND. Att komma igång med Pecar E Plan LATHUND Att komma igång med Pecar E Plan E Plan Lathund Hej och välkommen till E Plan, det digitala verktyg som bl.a. gör kontrollplaner och egenkontroller digitala, sökbara samt samlar all dokumentation

Läs mer

5 ENKLA SÄTT ATT FÅ FLER MEDLEMMAR

5 ENKLA SÄTT ATT FÅ FLER MEDLEMMAR 5 ENKLA SÄTT ATT FÅ FLER MEDLEMMAR När ni rekryterar medlemmar till er förening ska ni tänka på att alla som tar del av eller stöttar er förening kan bli medlemmar. En medlem behöver alltså inte nödvändigtvis

Läs mer

Här hittar du första delen i denna artikelserie:

Här hittar du första delen i denna artikelserie: Bäste Läsare Det här är den femte och sista delen i vår senaste artikelserie. Här hittar du första delen i denna artikelserie: http://www.inzideinfo.com/wp-content/uploads/2018/01/inzideinfo-2018-01-16.pdf

Läs mer

VAD Förstå vad content marketing är och varför behovet är så stort just nu.

VAD Förstå vad content marketing är och varför behovet är så stort just nu. VAD Förstå vad content marketing är och varför behovet är så stort just nu. HUR 1. Hur skiljer sig content marketing från traditionell reklam? 2. Varför snackar alla om content marketing? 3. Så bygger

Läs mer

Betala endast för resultat så fungerar affiliatemarknadsföring

Betala endast för resultat så fungerar affiliatemarknadsföring Betala endast för resultat så fungerar affiliatemarknadsföring Affiliatemarknadsföring är prestationsbaserad försäljning på Internet där sk Publicister (även affiliates eller publishers ) förmedlar besökare

Läs mer

Mariah Gustavsson. Marknadsföring PÅ INTERNET

Mariah Gustavsson. Marknadsföring PÅ INTERNET Mariah Gustavsson Marknadsföring PÅ INTERNET Del 2 MARKNADSFÖRING PÅ INTERNET 6. Annonsering... 24 7. Sökordsannonsering... 35 8. Affiliatemarknadsföring... 42 9. E-postmarknadsföring... 47 10. Rekommendationsmarknadsföring...

Läs mer

* Vem ska med till Las Vegas och fira Golden Independence Day den 4:e juli?

* Vem ska med till Las Vegas och fira Golden Independence Day den 4:e juli? Uppdatering: 2019-05-24 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min fjärde uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

En guide till Hembygdsgilletsgillets intranät.

En guide till Hembygdsgilletsgillets intranät. En guide till Hembygdsgilletsgillets intranät. Hembygdsgillets sajt administreras via ett publiceringssystem som heter WordPress. I princip är det upplagt som sidor som ligger framme för vem som helst,

Läs mer

Kom igång med e-cm. Så gör du.

Kom igång med e-cm. Så gör du. Kom igång med e-cm. Så gör du. Välkommen till e-cm! Med e-cm får du en bra överblick över företagets samlade affärer, ekonomisk information i realtid och funktioner som underlättar både det dagliga arbetet

Läs mer

Användarbeskrivning ARBETSGIVARINTYG. för Sveriges alla arbetsgivare. arbetsgivarintyg.nu. En ingång för alla användare. Innehåll. Version 1.

Användarbeskrivning ARBETSGIVARINTYG. för Sveriges alla arbetsgivare. arbetsgivarintyg.nu. En ingång för alla användare. Innehåll. Version 1. 2015 05 17 Arbetslöshetskassornas samorganisation SO Version 1.0 ARBETSGIVARINTYG för Sveriges alla arbetsgivare Användarbeskrivning arbetsgivarintyg.nu Med tjänsten arbetsgivarintyg.nu kan du som arbetsgivare

Läs mer

Intressetrappan i sociala medier. En mall från That Social Media Guy

Intressetrappan i sociala medier. En mall från That Social Media Guy Intressetrappan i sociala medier En mall från That Social Media Guy Vad är intressetrappan? En intressetrappa är en förteckning över de mentala steg som dina kunder tar, från att de upptäcker ditt företag

Läs mer

1. Klicka på Registrera dig-knappen/länken för att komma till sign up-sidan.

1. Klicka på Registrera dig-knappen/länken för att komma till sign up-sidan. Här nedan följer instruktioner om hur du som artist och kreatör kan ladda upp dina digitala verk och göra dem tillgängliga för försäljning i Digishop. Surfa in på http://www.sn.se/digishop och klicka på

Läs mer

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson SYSTEMET förklarat:

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson SYSTEMET förklarat: Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Medborgare Äldreomsorgen i Södertälje kommun. Copyright Mina vårdkontakter 101122 1

Medborgare Äldreomsorgen i Södertälje kommun. Copyright Mina vårdkontakter 101122 1 Medborgare Äldreomsorgen i Södertälje kommun Copyright Mina vårdkontakter 101122 1 Innehåll Äldreomsorgen Södertälje kommun i Mina vårdkontakter... 3 Skaffa användarkonto... 4 Skaffa konto med personnummer...

Läs mer

Manual Administration digitala läromedel

Manual Administration digitala läromedel Manual Administration digitala läromedel 4-6 SP A N SK SV EN SK M A TE M EN G EL A A A TI K SK A 9 7 RE LI G IO H IS TO RI LL SK SA M H Ä U N SK A P N A RI AFI G RA IS TO HEO G TE KN IK FY SI K BI O LO

Läs mer

Kom igång med internetbanken företag. Så gör du.

Kom igång med internetbanken företag. Så gör du. Kom igång med internetbanken företag. Så gör du. Välkommen till internetbanken företag Med internetbanken får du en bra överblick över företagets samlade affärer, ekonomisk information i realtid och funktioner

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 I N N E H Å L L. 9 stora misstag du antagligen gör. med din marknadsföring. (Och hur du fixar dem) All rights reserved

C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 I N N E H Å L L. 9 stora misstag du antagligen gör. med din marknadsföring. (Och hur du fixar dem) All rights reserved C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 I N N E H Å L L 9 stora misstag du antagligen gör med din marknadsföring (Och hur du fixar dem) All rights reserved 02 av 16 B O N U S C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 9 s t o

Läs mer

Checklista för att starta eget företag

Checklista för att starta eget företag Bra hjälp på vägen till eget företagande! Checklista för att starta eget företag Checklistan är ett enkelt och smart verktyg för ett lyckat företagande. Med en tydlig översikt får du snabbt klart för dig

Läs mer

Användarguide. Sök och administrera dina volontärer på Volontärbyrån

Användarguide. Sök och administrera dina volontärer på Volontärbyrån 1 Användarguide Sök och administrera dina volontärer på Volontärbyrån 2 Välkommen till Volontärbyrån! Den här guiden beskriver alla funktioner i volontärsamordnaradmin på www.volontarbyran.org. Har du

Läs mer

När du valt grupp får du upp denna sida med alla medlemmar i gruppen. Klicka på kalender som finns på den grå menyraden (inringad i rött på bilden).

När du valt grupp får du upp denna sida med alla medlemmar i gruppen. Klicka på kalender som finns på den grå menyraden (inringad i rött på bilden). Lathund MyClub Innehåll Närvaroregistrering... 2 Skapa aktiviteter i kalendern... 7 Skapa kallelse när du skapar aktivitet... 14 Ta bort aktivitet från kalendern... 18 Närvaroregistrering mobil... 19 Närvaroregistrering

Läs mer

Välkommen in. Här är det öppet jämt.

Välkommen in. Här är det öppet jämt. Din guide till internetbanken Välkommen in. Här är det öppet jämt. Du kan även besöka oss på swedbank.se/digitalt. Där hittar du fler digitala tjänster och mer info om internetbanken. Observera att vissa

Läs mer

Sökmotorsoptimering / SEO

Sökmotorsoptimering / SEO Att synas på internet är idag ett måste. Annonser i gamla hederliga papperstidningar blir mindre kostnadseffektiva än en väl sökmotoroptimerad hemsida, banner-annonser eller köpta sökord på en sökmotor.

Läs mer

Manual Administration digitala läromedel

Manual Administration digitala läromedel Manual Administration digitala läromedel I SAMARBETE MED DIG Manual för Gleerups digitala läromedel På www.gleerupsportal.se finns alla Gleerups digitala läromedel. Här kan du begära nytt lösenord, logga

Läs mer

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster.

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster. Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

REKRYTERA MED HJÄLP AV OFFENTLIGA JOBB

REKRYTERA MED HJÄLP AV OFFENTLIGA JOBB REKRYTERA MED HJÄLP AV OFFENTLIGA JOBB Från och med nu sköts rekryteringsprocessen med hjälp av Offentliga Jobb. Nedan följer en beskrivning av hur du på enklast vis använder dig av verktyget vid en rekrytering.

Läs mer

SNABBKURS Se hur man använder programmen

SNABBKURS Se hur man använder programmen SNABBKURS Se hur man använder programmen Min Kassa Min Räknare Min Plånbok MIN KASSA I Min Kassa kan du undersöka om pengarna du har räcker till det du planerar att köpa. Du kan också skriva ut en minneslapp.

Läs mer

Kom igång med Smart Bokföring

Kom igång med Smart Bokföring Innehåll Hogia-ID... 3 Guide - Smart - Registrera dina uppgifter... 4 Startsidan... 7 Guide 2 Bokföring... 8 Inställningar... 10 Organisation... 10 Kontoinställningar... 11 Bokföring... 12 Ingående balans...

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

En värld på nätet Facebook ht 2010

En värld på nätet Facebook ht 2010 En värld på nätet Facebook ht 2010 Under det här kurstillfället ska vi bekanta oss närmare med Facebook. Alla har fått en första grundläggande manual till Facebook. Med hjälp av den och det här dokumentet

Läs mer

TEAM. Manus presentationen

TEAM. Manus presentationen 4 TEAM Manus presentationen Nu är chansen är din! 1 Ni startar upp er verksamhet med 1.000 p. Det ger er först och främst rätt till att kvalificera ert företagande i Nu Skin. Dessutom får ni ett stort

Läs mer

Kom igång med Digilärserien

Kom igång med Digilärserien Kom igång med Digilärserien Administrera dina digitala läromedel Kom igång med Mina sidor 1 Välkommen till Digilär! Här går vi igenom alla administrativa steg för att komma igång med dina läromedel från

Läs mer

Handledning: Förenkla administrationen av Fotbollsskolan.

Handledning: Förenkla administrationen av Fotbollsskolan. Handledning: Förenkla administrationen av Fotbollsskolan. På forening.landslagetsfotbollsskola.se får du all hjälp du behöver för att administrera Landslagets Fotbollsskola. Du lägger upp de veckor du

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

exer Nätverkande med lika villkor för alla!

exer Nätverkande med lika villkor för alla! exer Nätverkande med lika villkor för alla! Innehåll exer Företaget exer Arbeta med exer Mining Investeringar Utbildningar Nätverka exer Diamantpoolen exer Hur kommer man igång exer - Företaget Mycket

Läs mer

3 Skadliga program 26 Virus... Förord...3 Lättläst it...7 Bokens uppbyggnad och nivåer...8 Bokens innehåll på olika nivåer...9

3 Skadliga program 26 Virus... Förord...3 Lättläst it...7 Bokens uppbyggnad och nivåer...8 Bokens innehåll på olika nivåer...9 Carina Frondén Petri Ilmonen 4 Förord...3 Lättläst it...7 Bokens uppbyggnad och nivåer...8 Bokens innehåll på olika nivåer...9 1 Grundläggande datorkunskaper 10 Att starta datorn... Användarnamn och lösenord...

Läs mer

Uppdaterad: 2014-05-07. Lathund. Logga in

Uppdaterad: 2014-05-07. Lathund. Logga in Uppdaterad: 2014-05-07 Lathund Logga in 1 1 Skriv ej ut manualen! För att alltid ha aktuell information och slippa dyra utskriftskostnader ber vi dig att ladda hem manualen som en PDF från vår hemsida

Läs mer

LAJKA-GUIDE. Så totalraderar du. din mobil eller surfplatta. 7 Säker utrensning före försäljning 7 Smidigt och enkelt 7 För Android, Iphone och Ipad

LAJKA-GUIDE. Så totalraderar du. din mobil eller surfplatta. 7 Säker utrensning före försäljning 7 Smidigt och enkelt 7 För Android, Iphone och Ipad Så totalraderar du din mobil eller surfplatta 7 Säker utrensning före försäljning 7 Smidigt och enkelt 7 För Android, Iphone och Ipad. Säker radering av Iphone, Ipad och Android Såväl Iphone och Ipad som

Läs mer

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens Fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens Fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring Att skicka fakturor Fördjupning till dig som ska använda bankens Fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring Välkommen! Att skicka kundfakturor via banken innebär ett effektivt sätt

Läs mer

JOBBA SMART i din tidningsavdelning. Enkla verktyg för dig som är tidningsansvarig!

JOBBA SMART i din tidningsavdelning. Enkla verktyg för dig som är tidningsansvarig! JOBBA SMART i din tidningsavdelning Enkla verktyg för dig som är tidningsansvarig! 1 Att sälja tidningar är viktigt för din butik. Det är nämligen ett smart sätt att tjäna pengar. Tidsams återförsäljare

Läs mer

exer Nätverkande med lika villkor för alla!

exer Nätverkande med lika villkor för alla! exer Nätverkande med lika villkor för alla! Innehåll exer Företaget exer Arbeta med exer Mining Investeringar Utbildningar Nätverka exer Diamantpoolen exer Hur kommer man igång exer - Företaget Mycket

Läs mer

5 ENKLA SÄTT ATT FÅ FLER MEDLEMMAR

5 ENKLA SÄTT ATT FÅ FLER MEDLEMMAR 5 ENKLA SÄTT ATT FÅ FLER MEDLEMMAR När ni rekryterar medlemmar till er förening ska ni tänka på att alla som tar del av eller stöttar föreningens arbete kan bli medlemmar en medlem behöver alltså inte

Läs mer

Hur lägger man in en kalenderpost i EPI?

Hur lägger man in en kalenderpost i EPI? Hur lägger man in en kalenderpost i EPI? Gå in på kalendern och välj månad. Ingången Kalender hittar du under Sidor inne i EPI-trädet. Markera ex. juni och välj Ny sida. Detta gör du i menyn se gul markering

Läs mer

7 steg för att starta ett affiliateprogram

7 steg för att starta ett affiliateprogram 7 steg för att starta ett affiliateprogram Affiliatemarknadsföring är en internetbaserad försäljningskanal där sk publicister (även affiliates eller publishers ) förmedlar besökare till en annonsör och

Läs mer

Manual. Patient. version 3.50

Manual. Patient. version 3.50 Manual Patient version 3.50 Innehåll Introduktion till Mina vårdkontakter...2 Vem kan använda tjänsten?... 2 Komma igång... 2 Ett säkert system... 2 Svar inom ett par dagar... 2 Support... 2 Skaffa användarkonto...3

Läs mer

Nu ännu mer utvecklat och effektivt. Mindre jobb, fler kunder och bättre betalt! Kroppsterapeuternas unika marknadspaket är här!

Nu ännu mer utvecklat och effektivt. Mindre jobb, fler kunder och bättre betalt! Kroppsterapeuternas unika marknadspaket är här! Nu ännu mer utvecklat och effektivt. Mindre jobb, fler kunder och bättre betalt! Kroppsterapeuternas unika marknadspaket är här! Behandla dina kunder väl! Tycker du att det är svårt med marknadsföring?

Läs mer

Användarmanual Skolrapport.se

Användarmanual Skolrapport.se Användarmanual Skolrapport.se Vårdnadshavare Innehållsförteckning Om Skolrapport.se och Vklass...1 Om Vklass lärplattform...2 Videomanual...2 Att komma igång med skolrapport.se...2 Varför ska jag registrera

Läs mer

ANVÄNDARGUDIE FÖR ARRANGÖRER OCH PLATSÄGARE

ANVÄNDARGUDIE FÖR ARRANGÖRER OCH PLATSÄGARE ANVÄNDARGUDIE FÖR ARRANGÖRER OCH PLATSÄGARE Kort om Evenemangskalendern Evenemangskalender bygger på att hitta och presentera evenemang som publicerats på etablerade publika tjänster som t ex Facebook,

Läs mer

Robin Pettersson. Vem är jag? Ca 10 års erfarenhet av Digital Marknadsföring & E-Handel.

Robin Pettersson. Vem är jag? Ca 10 års erfarenhet av Digital Marknadsföring & E-Handel. Robin Pettersson Vem är jag? Ca 10 års erfarenhet av Digital Marknadsföring & E-Handel. En av grundarna till Here, Digital Marketing Agency, en byrå med inriktning på Strategisk Digital Marknadsföring.

Läs mer

12 Det finns många sätt att göra uppföljning på. Därför kommer vi i detta avsnitt att titta på lite olika förslag från framgångsrika medlemmar, så

12 Det finns många sätt att göra uppföljning på. Därför kommer vi i detta avsnitt att titta på lite olika förslag från framgångsrika medlemmar, så 12 Det finns många sätt att göra uppföljning på. Därför kommer vi i detta avsnitt att titta på lite olika förslag från framgångsrika medlemmar, så att du kan prova vad som passar dig bäst. Man kan följa

Läs mer

* Senaste informationen gällande STORH och deras senaste projekt

* Senaste informationen gällande STORH och deras senaste projekt Uppdatering: 2019-06-17 gällande Utopian Global/STORH Hej! Jag skickar ut denna uppdatering för dig som har valt att gå med i Utopian Global/STORH. Kommer löpande försöka att förmedla den viktigaste informationen

Läs mer

Vill du veta mer? Kontakta närmaste Sparbanks- eller Swedbankkontor. Du kan även besöka oss på www.sparbankenenkoping.se.

Vill du veta mer? Kontakta närmaste Sparbanks- eller Swedbankkontor. Du kan även besöka oss på www.sparbankenenkoping.se. Vill du veta mer? Kontakta närmaste Sparbanks- eller Swedbankkontor. Du kan även besöka oss på www.sparbankenenkoping.se. Behöver du hjälp? Ring internetbankens kundtjänst på 0771-97 75 12, alla dagar

Läs mer

Självbetjäning för arbetsgivare. Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration

Självbetjäning för arbetsgivare. Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration Självbetjäning för arbetsgivare Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration Innehåll 1 DOKUMENTINFORMATION... 3 1.1 SYFTE... 3 1.2 AVGRÄNSNINGAR... 3 1.3 STÖD VID LÄSNING...

Läs mer

Hur handlar jag på nätet?

Hur handlar jag på nätet? Hur handlar jag på nätet? Här är en liten guide till hur du handlar på Internet, t.ex www.blocket.se, www.tradera.se, www.cdon.se etc: Om det är första gången du vill köpa eller sälja behöver du ibland

Läs mer

CISV.se för hemsideadministratörer

CISV.se för hemsideadministratörer CISV.se för hemsideadministratörer Innehåll Om cisv.se... 2 Bakgrund... 2 Målgrupper... 2 Tekniskt... 3 Avdelningar... 3 Lediga uppdrag... 3 Framtiden... 4 Att sköta en lokalföreningssida... 4 Komma igång...

Läs mer

lär dig söka och publicera på världens största videocommunity!

lär dig söka och publicera på världens största videocommunity! lär dig söka och publicera på världens största videocommunity! En guide av Jennifer Erlandsson och Youtube en stor community där du kan titta på och dela med dig av videoklipp. Det är ett utmärkt ställe

Läs mer

Internetbanken. öppen alla dagar klockan 0-24. www.sparbanken-nord.se

Internetbanken. öppen alla dagar klockan 0-24. www.sparbanken-nord.se Internetbanken öppen alla dagar klockan 0-24 www.sparbanken-nord.se Säkerhet i internetbanken. För att du ska känna dig trygg när du gör dina bankärenden i internetbanken tillämpar vi en av marknadens

Läs mer

Att skicka e-fakturor. Fördjupning till dig som ska använda fakturaportalen

Att skicka e-fakturor. Fördjupning till dig som ska använda fakturaportalen Att skicka e-fakturor Fördjupning till dig som ska använda fakturaportalen Välkommen till bankens e-fakturatjänst Att skicka e-fakturor med bankens fakturaportal är enkelt. Du skapar fakturaunderlaget

Läs mer

IFK Viksjö. Manual MyClub. En guide för användandet av MyClub. Jamil Yousef

IFK Viksjö. Manual MyClub. En guide för användandet av MyClub. Jamil Yousef IFK Viksjö Manual MyClub En guide för användandet av MyClub Jamil Yousef 2018-08-20 Innehåll Inledning... 2 Inloggning till MyClub... 3 Hantera medlemmar... 5 Registrera ny spelare... 5 Hantering av kontaktpersoner...

Läs mer

SAFE WORK. Instruktioner till Företagets egen sida - för dig som är chef/kontaktperson på ett entreprenadföretag 2013-04-09

SAFE WORK. Instruktioner till Företagets egen sida - för dig som är chef/kontaktperson på ett entreprenadföretag 2013-04-09 SAFE WORK Instruktioner till Företagets egen sida - för dig som är chef/kontaktperson på ett entreprenadföretag 013-04-09 Innehållsförteckning 1. Information om Företagets egen sida...3. Lägga till en

Läs mer

Sammanställning. Innehållsförteckning. 1 Struktur. för ledare

Sammanställning. Innehållsförteckning. 1 Struktur. för ledare för ledare Sammanställning Denna guide avser att hjälpa dig som ledare att administrera dina grupp(er) i MyClub. Allt som görs i MyClub är webbaserat vilket innebär att du kan sköta all administrering

Läs mer

Enkla steg-för-steg guider. Användarguide. Nordeas Mobilbank

Enkla steg-för-steg guider. Användarguide. Nordeas Mobilbank Enkla steg-för-steg guider Användarguide Nordeas Mobilbank Varför ska jag välja digitala tjänster? Idag kan nästan allt göras digitalt och vi använder internet för många olika typer av tjänster. Digitala

Läs mer

www.sparbankennord.se. 0771-23 00 23

www.sparbankennord.se. 0771-23 00 23 www.sparbankennord.se. 0771-23 00 23 Din guide till internetbanken Välkommen in. Här är det öppet jämt. www.sparbankennord.se Välkommen till internetbanken! Här är det öppet jämt så att du kan göra dina

Läs mer

ONEDRIVE ÖVERBLICK... 2. Vad är OneDrive?... 2 Molnet?... 2 Två typer av OneDrive... 2 Hitta sin OneDrive för företag... 3

ONEDRIVE ÖVERBLICK... 2. Vad är OneDrive?... 2 Molnet?... 2 Två typer av OneDrive... 2 Hitta sin OneDrive för företag... 3 OneDrive 1 Innehåll ONEDRIVE ÖVERBLICK... 2 Vad är OneDrive?... 2 Molnet?... 2 Två typer av OneDrive... 2 Hitta sin OneDrive för företag... 3 HANTERA DOKUMENT OCH FILER PÅ ONEDRIVE... 4 Skapa mapp... 4

Läs mer

Användarmanual Skolrapport.se. Vårdnadshavare

Användarmanual Skolrapport.se. Vårdnadshavare Användarmanual Skolrapport.se Vårdnadshavare Användarmanual Vklass lärplattform (Vårdnadshavare) Sida 2 av 19 Innehållsförteckning Om Skolrapport.se och Vklass 3 Om Vklass lärplattform 3 Videomanual 3

Läs mer

Administration av asrp.se

Administration av asrp.se Administration av asrp.se Inloggning sker från: http://www.asrp.se/cms/admin_login.php Avdelningar/rubriker: - Sidor - Användare - Galleri - Övrigt - Annonser - Hästar - Faktablad - Logga ut SIDOR Under

Läs mer

PM i Ängelholm är i första hand en ordermottagning. Självklart ställer vi ändock upp och hjälper dig om

PM i Ängelholm är i första hand en ordermottagning. Självklart ställer vi ändock upp och hjälper dig om Bästa service vårt mål! Vi strävar efter att upprätthålla en mycket hög servicenivå. Av denna anledning är det extra viktigt för oss att poängtera några saker som vi ber dig att speciellt beakta. Se även

Läs mer

Investera i Dig själv & våga förändra!

Investera i Dig själv & våga förändra! Investera i Dig själv & våga förändra! Bli en av oss på Milook 1 Är Du redo att prova på något nytt, få in flärd och glamour i Din vardag? Som återförsäljare/stylist väntar spännande utmaningar och personlig

Läs mer

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring Att skicka fakturor Fördjupning till dig som ska använda bankens fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring Välkommen! Genom att skicka kundfakturor via banken kan du och ditt företag

Läs mer

Nu är det äntligen dags! Vi publicerar vår nya hemsida!! Förutom att den ser oerhört fräsch och god ut så finns där många nya finesser att upptäcka.

Nu är det äntligen dags! Vi publicerar vår nya hemsida!! Förutom att den ser oerhört fräsch och god ut så finns där många nya finesser att upptäcka. Hej alla ÅF! Nu är det äntligen dags! Vi publicerar vår nya hemsida!! Förutom att den ser oerhört fräsch och god ut så finns där många nya finesser att upptäcka. Börja med att använda din vanliga inloggning

Läs mer

ecampus min väg till KNX

ecampus min väg till KNX ecampus min väg till KNX Välkommen! Här följer en guide till hur man på egen hand med en dator och Internetåtkomst kan lära sig grunderna för KNX och hur verktyget ETS fungerar Lycka till! Side nr. 1 Innehåll

Läs mer

INTRODUKTION. till WEBBTJÄNSTEN GR-SLI. grkom.se/gr-sli

INTRODUKTION. till WEBBTJÄNSTEN GR-SLI. grkom.se/gr-sli INTRODUKTION till WEBBTJÄNSTEN GR-SLI grkom.se/gr-sli 2 3 Innehåll Skapa konto... 4 Startsidan... 4 Att söka med sökord... 5 Sök... 5 Filtrering - vad vill du se för träffar?... 6 Spara filter, lägga till

Läs mer

Guide för behörighetssystemet i Matilda

Guide för behörighetssystemet i Matilda Guide för behörighetssystemet i Matilda Guiden är uppdaterad t o m Matildaversion 4.7.0. Eftersom olika personer med olika arbetsuppgifter och funktioner inom kostverksamheten använder Matilda på olika

Läs mer

UF registrering 2013-09-10 Så här går det till.

UF registrering 2013-09-10 Så här går det till. UF registrering 2013-09-10 Så här går det till. Här nedan förklaras genom bilder och text vad eleverna går igenom i momentet registrering. Som ni säkert vet genomgår vi ett skifte av webbplats och en del

Läs mer

Manual för din hemsida

Manual för din hemsida Manual för din hemsida Dynamiska hemsidor är en lösning för att man på ett enkelt sätt skall kunna lägga till, ändra och ta bort sidor på sin hemsida. För att detta skall vara möjligt bygger lösningen

Läs mer

Webbsidekurs för nybörjare

Webbsidekurs för nybörjare Webbsidekurs för nybörjare Hörselskadades distrikt i Stockholms län (www.distriktet.info) Inledande faktaruta Alla HRF föreningar erbjuds möjligheten att kostnadsfritt publicera information på en egen

Läs mer

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens Fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens Fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor Att skicka fakturor Fördjupning till dig som ska använda bankens Fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor Välkommen! Att skicka kundfakturor via banken innebär ett effektivt sätt att jobba och

Läs mer

Boka och se strömmande video

Boka och se strömmande video Boka och se strömmande video Registrera dig... 2 Medlemskap... 2 Så får du tillgång till strömmande film:... 2 Ge elever tillgång till strömmande media... 3 Boka film... 4 Söka och hitta film... 5 Mer

Läs mer

Facebook för företag

Facebook för företag Facebook för företag Materialet tillhör Idenfors & Idenfors AB och får användas av dig som kursdeltagare eller prenumerant av vårt nyhetsbrev, men inte kopieras, säljas eller användas i andra utbildningar

Läs mer

Användarmanual Skolrapport.se. Vårdnadshavare

Användarmanual Skolrapport.se. Vårdnadshavare Användarmanual Skolrapport.se Vårdnadshavare Sida 2 av 18 Innehållsförteckning Om Skolrapport.se och Vklass... 3 Om Vklass lärplattform... 3 Videomanual... 3 Att komma igång med skolrapport.se... 4 Varför

Läs mer