Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Version 2.0 Diamond Edition Inga delar av detta material får kopieras i någon form

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Version 2.0 Diamond Edition Inga delar av detta material får kopieras i någon form"

Transkript

1 Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Version 2.0 Diamond Edition Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

2 Om möjligheten att skaffa sig inkomster från nätet - Detta utan att behöva rekommendera till andra och med endast 15 minuters enkelt arbete varje dag. Det här är ett av våra favoritämnen, av naturliga anledningar Mikael har arbetat med internet som sin enda inkomstkälla sedan Mats började arbeta tillsammans med Mikael några år senare. Vi har tillsammans arbetat många år med marknadsföring och försäljning på nätet och offline. Tillsammans har vi flera decenniers erfarenhet av försäljning, marknadsföring och ledarskap. Vi skriver detta sommaren 2015, så vi har hunnit att testa en hel del olika varianter av inkomstkoncept på nätet genom åren. När Mikael började prata om möjligheten med att skaffa sig en friare livsstil med hjälp av inkomster från nätet 2001 var det inte många som hängde med eller trodde att det skulle vara möjligt. Tiderna har förändrats och idag är vi allt fler som använder nätet för extrainkomster eller heltidsjobb. Vi är betydligt flera som aktivt arbetar med olika inkomstkällor från nätet. Vi vill ändå passa på att börja med att varna för all den felaktiga informationen som ofta förekommer när det gäller inkomstmöjligheter på nätet! Låt oss börja titta på det innan vi går vidare till inkomstkonceptet. 1: HAJP Internet är fullproppad med upphajpad information om hur man enkelt och snabbt kan tjäna pengar på nätet. Vi möts av bilder på lyckliga människor som tjänar massor av pengar samtidigt som de njuter av livet och friheten, bilder på stora hus och flotta bilar och vräkiga båtar. Visst finns det många människor idag som blivit mångmiljonärer med hjälp av internet. Dessa personer har troligtvis spenderat många år och slitit riktigt hårt för att komma dit där de är idag. De har arbetat stenhårt för att ta sig dit utan att veta om de verkligen skulle lyckas på vägen. Det är inte alla som är beredda att ta den chansen och risken som det innebär. Lär dig att se igenom hajpen!

3 2: ORIMLIGA FÖRVÄNTNINGAR Många gör felet med att stirra sig blinda på den där stora affärsmöjligheten som ska resultera i miljontals kronor i inkomst på kortast möjliga tid. De flesta blir besvikna som ger sig in på den linjen. Vi måste vara realistiska i våra försök att förbättra vår ekonomi med hjälp av internet. Skynda långsamt i början och välj dina projekt med omsorg. Ta inte på dig för mycket jobb, för snabbt. Det finns en risk att du tröttnar och bränner dig om du går ut för hårt, jobbar mycket och kanske inte får så snabbt resultat som du hoppats på. Starta i lagom takt, vid sidan av ditt vanliga jobb. Tänk litet i början och var sedan beredd att skala upp din verksamhet vartefter. På så sätt kan du snart byta ut ditt nuvarande jobb med att bli egen företagare på nätet, om det är det du vill. Alla som läser det här har olika bakgrund, olika kunskap och olika förutsättningar. Det gäller också att du väljer att jobba med de koncept som passar dig. Något som du trivs med att göra, något som passar in tidsmässigt i ditt liv. Ha rimliga förväntningar på hur mycket du ska tjäna på dina första försök att tjäna pengar på nätet och hur snabbt det ska gå. Av någon anledning så är det många som fått för sig att inkomsterna man tjänar pengar på nätet ska vara snabba, höga och med liten arbetsinsats. Sanningen är att det tar tid att nå de riktigt höga inkomstnivåerna och det krävs massor av engagemang för att nå dit. Att tjäna pengar på nätet handlar inte om någon magisk lösning där man bara trycker på några knappar och sedan rasar pengar in när du själv är ute och spelar golf eller ligger på badstranden. Det skiljer sig inte nämnvärt mot verksamheter som bedrivs offline. Gå in i dina nya internetaffärer med rimliga förväntningar! 3: BLINDA LEDER BLINDA Vem som helst kan starta upp ett affärskoncept på nätet. Att starta en egen affärsrörelse har aldrig någonsin varit enklare, billigare och snabbare. Vem som helst kan idag bygga en hemsida. Vem som helst kan starta en blogg. Vem som helst kan starta en fanpage på Facebook. Vem som helst kan starta en Youtube-kanal.

4 Internet har ändrat på förutsättningarna för att starta verksamheter på ett sätt som saknar motstycke i historien. Det innebär också att det finns väldigt många människor som satsar på att göra affärer som inte har någon riktig erfarenhet av att driva affärsverksamhet. Det innebär att det finns väldigt många nybörjare där ute. Vilket i sig inte är så konstigt och definitivt inget fel med det. Det är när de här amatörerna tar på sig ledartröjan och ska visa andra hur de ska tjäna pengar på nätet som det många gånger blir fel, väldigt fel. Vi har sett det här allt för ofta de senaste åren. Personer som kanske gillar att ta på sig ledarrollen, men som själva inte är speciellt framgångsrika. De har inga egna framgångar att visa upp och saknar ofta erfarenhet från att göra affärer. De har ofta till och med problem med sin egen ekonomi. När de här personerna då ska ställa sig upp och leda andra och berätta för dem hur de ska göra för att bli framgångsrika, då blir det på gränsen till patetiskt. Det helt enkelt för mycket av att de blinda leder blinda. Välj med omsorg de personer som du vill arbeta ihop med, välj med omsorg de personer som ska lära dig hur du själv ska kunna bli framgångsrik inom ett speciellt affärskoncept. Då har du också skaffat dig betydligt bättre förutsättningar för att själv bli framgångsrik. 4: PASSIVA > < AKTIVA INKOMSTER Don't wanna work, work, work I wanna make money while I sleep Dont wanna work, work, work I wanna make money while I dream Texten är hämtad från Ace Wilders låt från Melodifestivalen Tjäna pengar när man sover, det låter ju bra Det här med att tjäna pengar när man sover säljs ofta in hårt på nätet. Drömmen för många, att kunna skaffa sig passiva inkomster. Att ha inkomster som rullar in även när vi gör något helt annat än att just arbeta. Vi får ofta mejl från personer som är intresserade av att börja tjäna pengar på nätet.

5 Många ser ut så här precis så här: - Har du något som är helt automatiskt, ingen försäljning eller rekrytering och som inte kräver så mycket pengar eller tid? Tjena! - I wanna make money while I sleep. Visst, OK om du inte vill sälja något och du vill inte satsa så mycket tid, men då måste du också vara beredd på att ta fram plånboken, till att börja med! Har man inte pengarna, då måste man vara redo att det kommer att krävas en större arbetsinsats. Har man en del pengar att röra sig med, då blir det enklare. Då finns det möjligheter till passiva inkomstkällor. Men se upp! Det finns också många oärliga typer som VET att det är just detta som de allra flesta söker efter och vill ha passiva inkomster. Möjligheten att tjäna pengar utan att själv göra arbetet lockar väldigt många, men denna lockelse blir också i många fall ett stort problem för många. Därför vill vi varna för mycket av det som säljs in som passiva inkomster idag på nätet. Det spelar ingen roll hur mycket pengar du har att röra dig med, du vill ju inte förlora dina pengar eller hur! Det mesta är faktiskt ren bluff och inget annat än bedrägeri, så håll i dina pengar! Nätet är proppat med så kallade HYIP-program, HYIP = High Yield Investment Program. Detta är inget annat än så kallad Ponzi-bedrägerier. Det är en form av investeringsbedrägeri som attraherar investerare genom att utlova hög avkastning, men som istället för att generera verklig avkastning på insatt kapital använder de detta till utbetalningar för att hålla bedrägeriet igång. Den här typen av program har funnits på nätet i alla år, t.o.m. så länge som internet funnits. De som ligger bakom de här programmen har blivit allt bättre på att presentera sina bedrägerier, allt skickligare på att dölja bluffarna, vilket gör det extra besvärligt för oss nätanvändare. 5: FOKUS

6 Att bara gå med i olika program och olika affärskoncept och sedan inte göra något, kommer aldrig att ge dig någon inkomst. Någon form av aktivitet kommer alltid krävas för att kunna tjäna pengar, även på internet. Det finns inga pengar att tjäna på att bara skjuta allt framför sig och att inte ta några som helst beslut. Det viktiga är inte hur mycket du startar med eller i hur många affärskoncept du öppnar konton. Det viktiga är att du kommer igång och gör något! Visst, det är en bra idé att diversifiera och bygga sin verksamhet på flera en ett enda ben. Vi har alldeles för ofta sett, och ser, folk som hoppar in i allt som dyker upp och som ser minsta lilla intressant ut och som lovar. Det är allt för många personer som försöker sig på konstycket att dra igång st olika affärskoncept på nätet SAMTIDIGT! Det funkar inget vidare Fokusera! Ta fram en handlingsplan, sedan är det ACTION som gäller! Det är precis det vi själva gjort. Vi tog fram en plan, sedan har vi arbetat stenhårt för att nå våra mål. Målen nåddes under sommaren och i augusti 2015 satte vi oss ner igen för att sätta upp nya mål och planer.

7 Vi har redan nått stor framgång med det affärskoncept som vi nu ska presentera för dig. Nu har vi tagit fram nya mål, tagit fram nya spännande planer för hösten/vintern 2015! Nu är det vårt mål att hjälpa så många som möjligt att nå samma framgångar som vi redan gjort. Nu är det hög tid att presentera denna högst unika affärsmöjlighet för dig! /Mikael Eriksson & Mats Johansson Augusti minuter om dagen räcker OK, kan man verkligen tjäna pengar med en tidsinsats på cirka 15 minuter per dag? Normalt sett kräver det betydligt mer tid för att du ska kunna skaffa dig en bra inkomstkälla på nätet, men vi ska visa dig en bra inkomstkälla där det faktiskt räcker att du satsar 15 minuter per dag för att kunna sköta denna affärsverksamhet. Säg att det tar 1-2 timme för att gå igenom vårt material, för att sedan starta igång det. Därefter så är det cirka 15 minuter per dag som krävs för att du ska tjäna pengar med det koncept som vi ska visa dig. Alla som arbetar med det här konceptet tjänar pengar! Det är extremt ovanligt till att börja med. Det här är inkomster som rullar på varje dag, hela veckan! Inkomstnivåerna skiljer sig förstås väldigt mycket. Många tjänar rätt så lite, de flesta tjänar hyfsat, många tjänar riktigt bra och så finns det även de som tjänar väldigt mycket pengar på detta. Är du handlingskraftig och villig att fokusera så kan vi visa dig hur du kan tjäna riktigt bra med det här

8 konceptet. Du börjar från en nivå och kan sedan utöka dina inkomster månad efter månad. Bakgrund Hur tjänar enormt framgångrika företag på nätet som Google och Facebook sina pengar? Jo, genom att erbjuda annonsering. Annonsmarknaden är en enormt stor marknad. Några av världens mest framgångsrika företag tjänar grova pengar på annonser. Det är nu cirka 12 år sedan som de så kallade PTC-sajterna dök upp på nätet. PTC står för Paid To Click. Det är en affärsmodell där ett företag som driver en PTC-sida agerar som mellanhand mellan annonsörer och konsumenter. Annonsören betalar ett fast belopp för att synas på PTC-sidan och de som besökar dessa annonser har också en viss fötjänst för att klicka på dessa annonser. Det finns företag inom den här nischen som funnits i många år. Exempelvis, ClixSense som funnits sedan Under den här tiden har de betalt ut 10 miljoner USD till sina medlemmar. Det här än beprövad och fullt fungerande affärsmodell. Användarna klickar på annonser och tjänar pengar. Men problemet är I exemplet med ClixSense så måste du klicka på annonser för att tjäna $60. Oooops, det är mycket jobb det!!! Knappast värt det. Som tur var handlar det här INTE om ClixSense. Som du kan se, att få betalt för att titta på annonser är inget nytt!

9 Vi måste ju kunna tjäna mer än det ClixSense erbjuder oss! Ja, lösnigen på detta heter Profit Sharing eller Revenue Sharing! Paid to Click-branschen är i ständig utveckling. De mest framgångsrika företagen i branchen har nu gått över till att dela vinsterna med sina användare. Den modellen gör det mycket mer lönsamt för användarna. Enkelt förklarat så funkar det så här: - Du köper ett visst antal annonspaket för en viss summa. Det är på denna summa (värdet av dina annonsköp) som din vinstdel betalas. - Du tittar på 10st annonser per dag, för det får du en daglig vinstutdelning. - Du får denna vinstdelning så länge dina annonspaket är aktiva. Det här är en betydligt lönsammare affärsmodell för dig som medlem/användare. Du tjänar cirka 1-2% per dag på ditt köp av annonser. Det gäller dock att välja rätt företag inom den här branschen. Företag som har kapital bakom sig, kunniga personer bakom konceptet och som har ordning på sina ekonomiska kalkyler. Det har kommit och gått en hel del olika företag inom den här nischen. Mycket på grund av att personerna bakom koncepten inte har fått ihop sina ekonomiska kalkyler. De har lovat för mycket, betalat ut för mycket i vinstdelning. De lockar till sig många medlemmar genom fagra löften, men klarar sedan inte att leverera. Därför är det enormt viktigt att arbeta med rätt typ av företag inom denna bransch. Det finns massor av företag i annonsmarknaden idag. Vi har valt att enbart arbeta med två företag. Vi har valt de bästa som den här marknaden har att erbjuda. Det här är de koncept som vi arbetar med idag. Val nummer 1: My Advertising Pays - MAP

10 Det var i Maj 2014 som Mikael Eriksson valde att gå in något som heter MyAdvertisingPays = MAP. Mikael började väldigt försiktigt. Det fanns en del osäkerhet om konceptet hade det som krävs för att hålla över tid. MAP startade bara några månader innan Mikael blev medlem. Så allt var väldigt nytt när han bestämde sig för att satsa på MAP i maj MAP har verkligen gått från klarhet till klarhet! Nu har man över medlemmar (skriver augusti 2015) runt om i världen och man växer stadigt. Just nu är det cirka nya medlemmar som kommer in VARJE DAG! Målet är att man ska växa till medlemmar innan detta år tar slut. Man tänker inte stanna där, målet fram till slutet av 2016 är medlemmar. Det är långt ifrån några orealistiska planer. Jag nämnde tidigare ClixSense, de har över 4 miljoner medlemmar! MAP håller på att bli något riktigt stort. I vår del av världen (Skandinavien) är MAP inte lika välkänt, men även det håller på att ändras nu! Vi blir allt fler i vår grupp från Skandinavien, som väljer att satsa på MAP! MAP har events runt om i världen där man alltid drar fulla hus. - England - Tyskland - Polen - Irland - Frankrike - Dubai - Australien - Kanada - Italien - Sydafrika

11 MAP i Frankrike MAP i Sydafrika MAP i Italien Nya MAP events planeras löpande! Se själv här: Dessutom är det rätt coolt att kunna konstatera att 100% av MAP-medlemmar (även kallade för Mappers) tjänar pengar! Idag finns det väldigt få inkomstkoncept som kan visa upp den statistiken! Du får leta bra länge för att hitta ett affärskoncept på nätet som har så många nöjda medlemmar som MAP har. De är nöjda för att de tjänar pengar. Det här fungerar för alla personer runt om i hela världen. Kräver absolut inga speciella förkunskaper. Det är enkelt att komma igång med MAP. Den så kallade Stick raten inom MAP är betydligt bättre än de flesta andra affiliate/nätverkskoncept. Det vill säga hur länge en ny medlem väljer att vara kvar inom aktuellt affärskoncept. MAP är extremt enkelt att komma igång med och alla de medlemmar som kommer igång och köper

12 credit packs tjänar pengar. Det gör att 99% av medlemmarna stannar också kvar som medlemmar i MAP och fortsätter köpa nya credit packs frekvent. Jämför gärna det med vilket annat affärskoncept som helst på nätet! FAKTA: My Advertising Pays MAP. Företaget säljer annonser. Några av världens idag mest framgångsrika företag säljer också annonser, exempelvis Google och Facebook. MAP erbjuder ett helt unikt vinstdelningssystem, framtaget av professionella matematiker. Medlemmar inom MAP köper annonser (credit packs) som syns på deras välbesökta hemsida och du kan samtidigt tjäna pengar från vinstdelningen som görs varje dag. Redan idag har man över 2 miljoner sidvisningar på sin sida varje dag! Visionen är att ha miljontals medlemmar inom några år, vilket skulle öka trafiken på sidan ytterligare. Man inleder nu fas 2 där annonseringstjänster kommer att erbjudas utanför MAP s medlemsbas. Vem skulle inte vara intresserad av att deras annons syns miljontals gånger varje månad? Det är det som MAP nu kan erbjuda! Myadvertisingpays.com är också högt rankad på Alexa. Ligger på 5279:e plats av alla sajter i hela världen. Väldigt populär och välbesökt hemsida i Tyskland, 984:e av alla sajter i Tyskland imponerade! Läs mer om detta här: Företaget startades av Michael Deese. Här kan du läsa mer om vem Michael är och varför han startade upp MAP: Det här är den officiella Facebook-sidan: Mikael började själv lite försiktigt våren 2014, klickade genom annonserna dagligen och såg att det fungerade. Inkomsterna var små i början, men efter att vi börjat följa en Facebook-grupp om MAP, som Simon

13 Stepsys från England startade, så började vi förstå att vi borde satsa mer på detta. Simon Stepsys är den medlem som tjänat mest av alla inom MAP. Det kom dagligen nya inlägg i hans Facebook-grupp, om människor som förändrat sina liv med hjälp av de inkomster de tjänat på MAP. Framgångshistorierna avlöste varandra hela tiden. Folk gjorde inlägg med bilder hämtat från deras backoffice på MAP. Det fortsätter att komma nya framgångshistorier varje dag! Här är några exempel:

14

15 Varje dag, klara bevis på att det var mycket folk från hela världen som tjänade mycket pengar på MAP. Det var hög tid för oss att lägga mer tid på denna business än vi tidigare gjort. Vi satte oss ner och skrev ner våra planer. Sedan har vi satsat fullt ut och aldrig behövt titta tillbaka sedan dess. Varför MAP? Det är väldigt enkelt att komma igång, vem som helst kan tjäna pengar genom att bara titta på 10st annonser per dag. Det finns många olika inkomstkoncept som erbjuds på nätet. Mycket är inget att ha. Andra koncept kräver att du satsar heltid för att du ska kunna bli framgångsrik. Det sägs att exempelvis 98% av de personer som försöker sig på nätverksmarknadsföring (MLM) aldrig tjänar en enda krona, trist men sant. Som medlem i MAP är det alltså tvärtom! Det är svårt att inte tjäna pengar inom MAP. Vissa tjänar extremt bra, andra tjänar en hel del och självklart finns det de som tjänar mindre. Fakta är trots allt att alla tjänar pengar inom MAP. Man kan starta sin MAP-business utan kostnad för medlemskap de första 30 dagarna. Du kan prova konceptet och systemet från insidan utan något större risktagande. Du behöver inte sälja in MAP till andra, det krävsinte att du ska rekommendera MAP till nya medlemmar för att kunna tjäna pengar inom MAP. Titta på dina annonser dagligen och du har rätt till en vinstdelning varje dag från MAP, 7 dagar i veckan. Din dagliga arbetsuppgift som medlem i MAP tar endast 5-10 minuter av din dag. Hur mycket tjänar man då? Det hela är mycket enkelt. I grund och botten så tjänar du pengar på att titta på annonser på nätet. Du behöver logga in på ditt MAP-konto och titta på 10st annonser per dag. Vissa annonser är på

16 endast 10 sekunder, andra på 30 sekunder. Det tar cirka 5-10 minuter av din dag. Du tjänar inte mer pengar om du skulle titta på fler än 10st annonser. För att tjäna pengar inom MAP behöver du credit packs. Credit packs är annonspaket som du köper. Du väljer själv hur många credit packs du vill köpa. Ju fler credit packs du har, desto mer kommer du att tjäna. Du har en DAGLIG INKOMST (vinstdelning från MAP) på dina credit packs. Vinstdelningen är olika från dag till dag, men ingen fast procentsats. Det är logiskt då förtjänsterna för MAP som företag varierar. Det brukar ligga på cirka 1% per dag, men är alltså ingen garanterad procentsats på något sätt. Enkelt räknat så ser det ut så här. Det gäller alltså att försöka bygga upp det antal CP (Credit Packs) man har. Du kan återinvestera pengar som du tjänar för att skaffa dig flera credit packs. Din dagliga inkomst per dag kommer att öka ju mer credit packs du har. Säg att du väljer att gå in och köpa exempelvis 20st credit packs för 20X$49.99 = $ Då kan du direkt från början tjäna cirka $10 per dag. Det låter kanske inte så mycket Då har du en daglig inkomst på kronor, med 5-10 minuters arbete. Du kan tjäna dessa pengar 7 dagar i veckan. Du använder dina inkomster under din första tid inom MAP för att bygga upp antalet credit packs. Med tiden kommer detta att kunna bli en hel del. Säg att du efter ett tag har 50 credit packs. 50X$49.99 = cirka $2500. Nu tjänar du istället cirka $25 per dag, cirka kronor om dagen, varje dag! Det är väl inte så pjåkigt med tanke på den mycket enkla arbetsuppgift du har! Det är extra pengar, pengar som du kan använda till vad du vill! Genom att fylla på dina credit packs löpande så kan denna summa bli desto högre. Varje credit pack kommer ALLTID att ge dig $60 tillbaka. Varje credit pack förfaller när den nått ett värde av $60, efter det har du ingen vinstdelning på aktuellt credit pack. Produkten är alltså annonsering på nätet - annonspaket Det är väldigt viktigt att förstå att det här klassas inte som en investering.

17 Man köper annonser. Du investerar inte, du köper en produkt! Vad ska jag annonsera om? Exempelvis fungerar affärsrelaterat innehåll så som affärsmöjligheter, programvaror, utbildning bra på dessa sajter. Trafiken är av god kvalité. Du behöver INTE annonsera om något från början. Du kan ändå tjäna pengar på vinstdelningen genom att bara klicka och titta på annonser. När du sedan har något bra som du vill göra reklam för så kan du börja annonsera. Det ger dig ytterligare en möjlig inkomstkälla som medlem i MAP. På vår medlemsida och via våra guider visar vi hur man gör när man vill annonsera på MAP. Går det verkligen tjäna mycket pengar inom MAP? Svaret är JA på den frågan. Det går att tjäna mycket pengar inom MAP! Det tar lite tid att bygga upp sina inkomster med MAP. Det finns många personer som blivit förmögna med hjälp av MAP. Titta på den här sidan: Där hittar du information om ett flertal personer som alla har nått upp till 1200 credit packs. De tjänar alltså cirka $600 per dag med 5-10 minuters arbete varje dag, snacka om lättförtjänta pengar! Det blir fler och fler, som tjänar $600 per dag, för varje månad som MAP rullar vidare! Så det går att tjäna mycket pengar med hjälp av MAP, men de allra flesta har det som en extrainkomst. Inom MAP finns det olika namn på de nivåer man befinner sig på, det vill säga hur mycket credit packs man har. Så här ser det ut!

18 100 credit packs Elite 300 credit packs Sapphire 600 credit packs Ruby 900 credit packs Emerald 1200 credit packs Diamond Det finns förklarat på den här sidan: Låter det som en tuff resa att komma till 1200 credit packs? Det är många som redan tagit sig dit och nya tillkommer varje månad! Se här: De olika inkomstmöjligheterna inom MAP: 1: Vinstdelning, här tjänar alla som är medlemmar i MAP pengar. Det enda du behöver göra är att klicka och titta på 10st annonser per dag. Det spelar ingen roll om du har 1st credit pack eller 1200st credit packs, arbetet är detsamma! 2: Tipsa andra om MAP MAP är inget MLM-koncept eller något sådant. MAP erbjuder ett affiliateprogram, kopplat till konceptet. Där kan du tjäna mellan 6-10% i provision på dina vänner/kunders köp av credit packs. Vilken provision du får beror på vilket medlemskap du väljer. Här finns det pengar att tjäna för den som vill sprida budskapet om MAP vidare till andra. Du har

19 nämligen provision på ALLA köp av credit packs som din vän/kund gör för all framtid. Det tog oss lite tid att inse hur fantastiskt lönsamt och smart det är att visa och berätta om MAP för andra. När vi väl insåg hur kraftfullt MAP s system är uppbyggt så beslöt vi oss direkt för att avsluta flera andra projekt som vi var involverade i och satsa betydligt mer av vår tid på att bygga upp vår MAPbusiness. Alla MAP medlemmar köper löpande nya credit packs. De flesta satsar på att bygga upp sin bas av credit packs för att kunna nå max antalet credit packs, som är 1200st. Detta innebär en väldig massa löpande $5 provisioner från en och samma kund. Den person som du tipsat om MAP och som hamnar i din så kallade Downline kommer att finnas där för evigt, det kan innebära nya provisioner från en och samma person månad efter månad, år efter år! 3: Annonsera produkter/tjänster på MAP Här kan du använda dina annonspengar och annonsera själv på MAP. Många medlemmar har skaffat sig ytterligare en inkomstkälla på att använda de annonser som man har tillgång till när man köper ett credit pack. Du kan annonsera om egna produkter du säljer, du kan annonsera om andra produkter/tjänster och tjäna affiliateprovisioner. Vår egen plan för framgång Ska man bli framgångsrik inom affärer måste man ha en plan, ett mål. Det var väl lite si och så med det från början även för vår del. När vi väl bestämde oss och satte ner planerna på papper så har resultaten kommit från vår satsning. Så här såg den första handskrivna planen som Mikael tog fram april-2015 ut för att kunna nå SEK per månad (vinstdelning) med hjälp av de koncept som vi beskriver i denna specialrapport.

20 För att kunna nå de här inkomstnivåerna, så valde vi att satsa på 2st olika koncept inom samma marknad Den ena är MAP, som är vårt huvudprogram. Vi kompletterar MAP med ett annat koncept med ett liknande upplägg Traffic Monsoon. Vår plan togs fram i slutet av april 2015, då hade vi 181st credit packs inom MAP och 35st ad packs inom TM. Målet var att nå kronor i inkomst från MAP/TM till slutet av sommaren Tanken med att kunna tjäna sexsiffriga belopp varje månad med endast 15 minuters arbete per dag kändes helt rätt! Vad hände?

21 Alla planer och mål överträffades rejält! Redan i juli 2015 så blev Mikael (i samarbete med Mats) den första Diamond-medlemen i MAP från Sverige! Mikael och Mats från Inzideinfo arbetar som vanligt tillsammans med det är projektet. Diamond-nivån, det vill säga 1200 credit packs är max antalet credit packs man kan äga inom MAP. Det innebär $600 per dag i vinstdelning från MAP idag. Sedan har vi även 410(ökar dagligen) ad packs inom TM som gör att den dagliga förtjänsten enbart från vinstdelningen inom dessa koncept är nu uppe på över $1000 per dag! Till detta kan vi lägga de affiliate-inkomster som vi får för att vi rekommenderat nya medlemmar till MAP och TM Den vanliga frågan som vi får då, är om vi också kan ta ut dessa pengar? Fungerar utbetalningar som de ska? Svaret på det är JA! Självklart är vi tvungna att löpande köpa nya credit packs för att kunna behålla vår nivå, med 1200 credit packs. Vi kan inte ta ut alla pengar som vi tjänar. Vi vill ju behålla vår nivå av credit packs. Inkomsterna som vi löpande plockar ut är väldigt bra ändå, det här är uttag från en vecka - $9500 (se nedan). Det är i svenska kronor cirka Det tycker vi är en helt OK veckopeng. Detta visar att man med en bra plan och en målmedveten satsning kan nå stora framgångar snabbt inom MAP och inom TM. Det fina är att våra inkomster och uttag ökar löpande. Våra framgångar har också uppmärksammats av företaget MyAdvertisingPays och de ledare från olika länder som arbetar med utvecklingen av MAP. I augusti 2015 blev Mikael och Mats också valda till så kallade Regional Leaders för MAP i Sverige! Vi kommer tillsammans med ledningen i MAP att utveckla den så kallade MAP Academy som är ett utbildningskoncept för alla medlemmar i MAP.

22 Tanken är också att starta våra egna MAP Events här i Sverige. Dessutom är det vi som fått äran att administrera den officiella Facebook-grupp för MAP i Sverige. Vi kan hjälpa dig att nå framgång! Intresserad? Har du en plan? Hur mycket vill du tjäna? En enkel och effektiv plan till framgång inom MAP

23 1: Se till att komma upp till 100st credit packs så fort som möjligt. Varför 100? Du bygger snabbt upp din MAP-verksamhet. Du kan köpa en ny cp varje dag! 100 är det magiska numret inom MAP, det är efter att du nått 100st credit packs som hjulen snurrar fortare och fortare. Du bygger på med nya credit packs snabbt! 2: Ta dig vidare upp till Diamond-nivån (1200 credit packs) så snabbt du bara kan. När du är på denna nivå så måste du ta ut pengar från MAP, vilket är bra! 3: Berätta för andra om MAP och hjälp dem att komma igång = löpande inkomster på auto-pilot! Som Diamond-medlem kan du sedan helt fokusera din tid på att hjälpa andra att också bli framgångsrika inom MAP så att de också kan bli Diamond-medlemmar. Genom att hjälpa andra att bli MAP-medlemmar och få dem att komma igång så tjänar ännu mer. En enkel men väldigt effektiv plan! Kolla in denna video En vän till Mikael och Mats från England, Steve McGarvie visar sina inkomster efter exakt ett år med MAP (inspelat maj 2015): Intresserad av att komma igång med MyAdvertisingPays?

24 Om du ska tjäna pengar med MAP så måste du köpa så kallade credit packs. Varje credit pack kostar $ Ju fler credit packs du har, desto mer kan du tjäna. Dagliga % varierar men man brukar säga cirka 1% per dag. För att kunna komma igång med MAP och tjäna pengar, så finns det två krav: 1: Du måste kunna förstå det engelska språket. (I alla fall någorlunda) MyAdvertisingPays är en sajt skriven på engelska. Du behöver inte kunna prata någon perfekt engelska eller något sådant, men du måste förstå informationen på sidan. 2: Du måste köpa credit packs, det är annonspaketen som genererar daglig inkomst Som vi ser det, är det ingen idé att köra igång med MAP om man inte kan köpa minst 10st credit packs från starten. Det vill säga 10 X $49.99 = $ Vill du ha en riktigt bra start så rekommenderar vi dig att köpa flera credit packs. 20st är en bra start, 50st ännu bättre, 100st är riktigt bra! Har du möjlighet, börja med 100st credit packs! Då kommer du att kunna bygga upp din MAPbusiness snabbt! Betalning sker med kreditkort, via VX Gateway. Ditt medlemskap i MAP är kostnadsfritt de första 30 dagarna. Sedan kan du välja ett medlemskap, som finns i 3 versioner: Basic $24.99 per år rekommenderas ej. Professional $49.99 per halvår. Primetime $99.99 per halvår.

25 När du blivit medlem förser vi dig med vår egen MAP-Guide. Den ger dig all guidning du behöver för att komma igång med MAP! Den innehåller även ett antal olika videos som förklarar alla stegen, allt på svenska! Dessutom får du tillgång till vår Facebookgrupp som heter Clicks to Cash Scandinavia. Framtagen för att kunna informera och inspirera dig som väljer att arbeta med MAP och/eller TM. Det finns massor av personer i hela Skandinavien som är intresserade av extrainkomster av det här slaget. Tanken med den nya gruppen är hjälpa flera att komma igång och tjäna pengar med hjälp av annonser på internet. Vi hjälper dig även att få tillgång till den officiella MAP-gruppen för Sverige. För att bli medlem i MAP: OBS! Bli bara medlem i MAP om du verkligen tänkt satsa på det och köpa credit packs. Använd den här länken för att komma till registreringssidan på MAP:

26 OBS! Ha koll på så att rätt namn (Mikael Eriksson) kommer upp som din sponsor. Se bilden nedan. Det har förekommit att det kommer upp fel sponsor. För att du ska kunna få tillgång till vår svenska MAP-guide, support och annan hjälp så behöver registrera dig via Mikaels länk. Om det ändå kommer upp fel sponsor? Mejla Mikael på: Val nummer 2: Trafficmonsoon

27 TrafficMonsoon fungerar på liknande sätt som MAP. Startade i oktober Drivs av ett rutinerat team med tidigare erfarenheter från branschen. Här kallas credit packs för ad packs, till och med ad packs with sharing. Ett sådant paket kostar här $50 och förfaller när det nått $55. Det vill säga mindre än vad vi får hos MAP som ger $60. Samtidigt så har TM haft en vinstdelning som snittar på 2% per dag i jämförelse med MAP som har snittat på 1%. De här siffrorna är inte statiska, utan kan ändras med tiden. TM är ett perfekt komplement till MAP. Du kan arbeta med MAP och TM parallellt, det tar endast 15 minuter totalt per dag att sköta det dessa båda koncept. Med TM tjänar du idag cirka $1 per pack du äger, varje dag! TM har nu varit igång i 8 månader och är redan en av världens störta trafikbörser. De har fler medlemmar än MAP har. Det beror främst på att MAP tar betalt för sitt medlemskap, att vara medlem i TM kostar inget. Du betalar endast för annonspaketen = Adpacks. Idag har TM över medlemmar och konceptet får nu större och större uppmärksamhet runt om i hela världen. TM är väldigt aktiva i England och man håller möten runt om i hela England, flera länder är också på gång med livepresentationer. TM växer väldigt snabbt i hela världen! Titta på deras Alexa rankning! Traffic Monsoon är redan en av världens mest besökta hemsidor. Sidan har på kort tid blivit väldigt populär i Ryssland. Liksom med MAP är huvudinkomsten för dig som är medlem i TM vinstdelningen, profit sharing.

28 Hur mycket man tjäna per dag procentuellt varierar, då det är riktig vinstdelning som sker. Snittet den senaste tiden (skrivet i augusti 2015) har legat på 2%. Denna procentsats kan givetvis gå ner, men även uppåt. En stark fördel med TM är att man kan använda PayPal för både köp av adpacks och för att ta ut sina pengar. Du kan ta ut dina vinster när du vill. Dessutom, när du väljer att ta ut pengar från TM så sker det direkt, instant withdrawals. Du trycker på Withdraw-knappen och du har pengarna på ditt PayPal-konto inom 30 sekunder, imponerade och smidigt! Här hittar du en snabb genomgång hur TrafficMonsoon fungerar: Här hittar du en inspelning från det event som TM hade i London den 11:e juni 2015: Lyssna bland annat på ägaren Charles Scoville som berättar om hur TM fungerar. Vi startade vårt TM-konto den 16:e april Idag, nästan 4 månader ( ) senare har vi 410st aktiva ad packs. Med 410st ad packs så har vi också en daglig vinstdelning på $410 per dag. Det är en bra början! Det går snabbt att bygga upp sina dagliga inkomster inom TM. Vi har kontakter med andra personer som arbetar med TM som idag tjänar över $1000 per dag! Vårt mål, är att ta oss dit inom en inte allt för avlägsen framtid. Det är fullt möjligt! Vi rekommenderar TrafficMonsoon och ett köp av minst 10st adpacks. Har du möjligheten, 20st adpacks är givetvis bättre och st adpacks är den bästa starten! Med exempelvis 100st adpacks så kan du dagligen köpa 2st nya adpacks, då går det väldigt snabbt att komma upp på en nivå där du har en daglig inkomst på $500 per dag. Kolla in denna video En kollega till oss från USA berättar om TrafficMonsoon. Tänk dig själv möjligheterna som skapas med MAP och TrafficMonsoon. Kombinationen är mycket kraftfull!

29 Med 15 minuters enkelt arbete kan vem som helst tjäna pengar varje dag. Vi kombinerar själva MAP och TM, de dagliga inkomstnivåerna höjs för varje dag. Vi tittar inte på några andra koncept inom den här marknaden. Istället har vi valt att fokusera på de bästa koncepten inom den här nischen. Vi kan hjälpa dig att bygga upp en stadig inkomst med båda dessa program, MAP och TM! Vårt fokus ligger helt på de två programmen och att hjälpa så många som möjligt att komma igång och tjäna pengar med MAP och TM. Om du inte redan gjort det, så kan du bli medlem via denna länk OBS! Att bli medlem i TM är kostnadsfritt. När du registrerar dig på TM måste du ha en e-postadress kopplat till Gmail. När man registrerar sig på TM får man alltid ett bekräftelsemejl. Man måste få detta mejl för att kunna bekräfta sin registrering. Annars kommer du inte vidare. Dessa bekräftelsemejl har förmåga att inte komma fram via andra mejltjänster. Därför krävs det att du använder Gmail för TM. Sammanfattning: - Går det att tjäna pengar med endast 15 minuters arbete per dag med detta koncept? Ja, det gör det! Jobba med MAP och TM parallellt, det tar 15 minuter av din dag. Du tjänar pengar varje dag, hela veckan! Genom att kombinera dessa båda vinstdelningskoncept så går det snabbt att bygga upp en stadig daglig inkomst med väldigt lite jobb. Ditt jobb inom detta är också extremt enkelt. Vem som helst klarar av att titta på 10st annonser per dag. Du behöver inte rekommendera något av koncepten till andra för att tjäna pengar. Vill du och känner att det är något du skulle kunna tänka dig. Ja, då kan du tjäna ännu mer pengar. Vi har tagit fram ett eget utbildningsprogram för dig som är intresserad att utöka dina MAP/TM inkomster, genom att tipsa andra om dessa affärskoncept. Har du några frågor? Kontakta Mats Johansson eller Mikael Eriksson. Vi kan hjälpa dig att komma igång och tjäna pengar från dag ett inom MAP!

30 Mats Johansson Mikael Eriksson Reservationer Denna produkt är uppbyggd med råd och tips till dig som läsare, vi vill ge dig uppslag och nya idéer kring möjligheterna att kunna tjäna pengar på internet. Denna produkt är framtagen med syfte att ge dig saklig information inom det ämne som beskrivs. Det finns dock inga garantier gällande eventuella inkomster som kan förväntas inom de olika inkomstkällorna som presenteras i denna produkt. Alla uppgifter och fakta som finns med i den här informationsprodukten är framtagna efter en lång tid av undersökningar och tester, trots det kan alltid felaktigheter uppstå. Materialet innehåller bland annat en del internetlänkar, dessa kan när som helst bli inaktuella, vi försöker uppdatera informationen så ofta som vi hinner med. Det är alltid upp till dig som läsare att själv kontrollera alla de uppgifter och fakta som ingår i denna produkt innan du satsar några pengar. Vi visar vilka affärskoncepts som vi valt att arbeta med och vi berättar om våra erfarenheter och resultat vi har haft och har med dessa affärskoncept. Vi kan dock inte ge dig några som helst garantier att du ska tjäna pengar på My Advertising Pays eller TrafficMonsoon. Det är alltid upp till dig själv att fatta dina egna beslut och göra dina egna bedömningar. Satsa aldrig pengar som du inte är beredd på att du också kan förlora. Tidigare resultat är inga garantier för framtida resultat. Ansvarig utgivare och författare kan inte på något sätt ta ansvar för eventuella skador eller ekonomiska förluster som informationen i denna produkt kan orsaka dig som läsare.

Om möjligheten att skaffa sig inkomster från nätet - Detta utan att behöva rekrytera andra och med endast 15 minuters enkelt arbete varje

Om möjligheten att skaffa sig inkomster från nätet - Detta utan att behöva rekrytera andra och med endast 15 minuters enkelt arbete varje Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Copyright 2016 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson & Mats Johansson Disclaimer:

Copyright 2016 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson & Mats Johansson Disclaimer: Copyright 2016 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson & Mats Johansson Version 4.0 Diamond Edition 2016-01-08 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Läs mer

MAP-Guiden, uppdaterad januari 2016 Disclaimer:

MAP-Guiden, uppdaterad januari 2016 Disclaimer: MAP-Guiden, uppdaterad januari 2016 Copyright 2016 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson & Mats Johansson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Läs mer

Har du någon gång stött på något som verkar vara för bra för att vara sant?

Har du någon gång stött på något som verkar vara för bra för att vara sant? Presenteras av Har du någon gång stött på något som verkar vara för bra för att vara sant? Reservationer Det finns inga garantier gällande eventuella inkomster som kan förväntas i vad som presenteras i

Läs mer

Parallella Extra Inkomster

Parallella Extra Inkomster Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka Bäste Läsare Förra veckan berättade vi om vårt senaste erbjudande gällande DLC Sports. Just nu kör vi ett riktigt bra erbjudande för alla som redan är med i DLC och även för dig som ännu inte är det! Under

Läs mer

>>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi stänger detta erbjudande

>>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi stänger detta erbjudande Bäste Läsare Just nu kör vi ett riktigt bra erbjudande för alla som redan är med i DLC och även för dig som ännu inte är det! >>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat

Läs mer

* Karatbars tidernas bästa inkomstmöjlighet finns tillgängligt här och NU!

* Karatbars tidernas bästa inkomstmöjlighet finns tillgängligt här och NU! Uppdatering: 2019-05-16 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min andra uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

* Vem ska med till Las Vegas och fira Golden Independence Day den 4:e juli?

* Vem ska med till Las Vegas och fira Golden Independence Day den 4:e juli? Uppdatering: 2019-05-24 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min fjärde uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

Någonting står i vägen

Någonting står i vägen Det här vänder sig till dig som driver ett företag, eller precis är på gång att starta upp Någonting står i vägen Om allting hade gått precis så som du tänkt dig och så som det utlovades på säljsidorna

Läs mer

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Använd SEO Systemet och skapa webbplatser som kan ge dig 90 000 kr per år så snabbt som möjligt. Denna specialrapport

Läs mer

* Feedback mottagen tack! Uppdatering: gällande AFT. Hej!

* Feedback mottagen tack! Uppdatering: gällande AFT. Hej! Uppdatering: 2019-05-21 gällande AFT Hej! Jag skickar ut denna uppdatering för dig som har valt att gå med i AFT/CTT eller som är på gång just nu med att komma igång med AFT/CTT. Kommer löpande försöka

Läs mer

* Gold Fusion för dig som är Karatbars Affiliate Vi har tagit fram en informationssida på svenska för dig som är med i Karatbars.

* Gold Fusion för dig som är Karatbars Affiliate Vi har tagit fram en informationssida på svenska för dig som är med i Karatbars. Uppdatering: 2019-06-26 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min fjärde uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

Men DLC Finans är så mycket mer än bara kryptovaluta!

Men DLC Finans är så mycket mer än bara kryptovaluta! Bäste Läsare Nya vecka och nya möjligheter I fredags berättade vi bland annat om möjligheterna med copy trading. Vi visade ett eget exempel på en copyfund hos etoro som vi satsade på och som gav ett resultat

Läs mer

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords 1 Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords Visste du att anledningen till att de flesta inte tjänar pengar med Adwords är för att du troligtvis fallit offer för alla de lögner som cirkulerar på

Läs mer

Uppdatering: gällande Karatbars

Uppdatering: gällande Karatbars Uppdatering: 2019-08-09 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min fjärde uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

* Nu kör vi! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej!

* Nu kör vi! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej! Uppdatering: 2019-10-18 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Stort grattis till dig som valt att satsa på Karatbars, de närmaste 24

Läs mer

C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 I N N E H Å L L. 9 stora misstag du antagligen gör. med din marknadsföring. (Och hur du fixar dem) All rights reserved

C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 I N N E H Å L L. 9 stora misstag du antagligen gör. med din marknadsföring. (Och hur du fixar dem) All rights reserved C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 I N N E H Å L L 9 stora misstag du antagligen gör med din marknadsföring (Och hur du fixar dem) All rights reserved 02 av 16 B O N U S C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 9 s t o

Läs mer

* Precis hemkommen från Amsterdam. Uppdatering: gällande Karatbars. Hej!

* Precis hemkommen från Amsterdam. Uppdatering: gällande Karatbars. Hej! Uppdatering: 2019-09-17 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Stort grattis till dig som valt att satsa på Karatbars, de närmaste 24

Läs mer

Här hittar du första delen i denna artikelserie:

Här hittar du första delen i denna artikelserie: Bäste Läsare Det här är den femte och sista delen i vår senaste artikelserie. Här hittar du första delen i denna artikelserie: http://www.inzideinfo.com/wp-content/uploads/2018/01/inzideinfo-2018-01-16.pdf

Läs mer

7 steg för att starta ett affiliateprogram

7 steg för att starta ett affiliateprogram 7 steg för att starta ett affiliateprogram Affiliatemarknadsföring är en internetbaserad försäljningskanal där sk publicister (även affiliates eller publishers ) förmedlar besökare till en annonsör och

Läs mer

"Content is king" - Vacker Webbdesign & Effektiv Sökmotorsoptimering för företag

Content is king - Vacker Webbdesign & Effektiv Sökmotorsoptimering för företag "Content is king" Skapad den jul 20, Publicerad av Anders Sällstedt Kategori Webbutveckling Jag funderade ett tag på vad jag skulle kalla detta blogginlägg. Problemet som sådant är att många undrar varför

Läs mer

GREEN STATE ANALYS BESLUT LÖNSAMHET. Vi sköter din marknadsföring, kostnadsfritt.

GREEN STATE ANALYS BESLUT LÖNSAMHET. Vi sköter din marknadsföring, kostnadsfritt. Vi sköter din marknadsföring, kostnadsfritt. DIGITAL PRESENCE Innehållsförteckning Detta dokument är till för att ge dig en förståelse i vilka vi är, vad vi erbjuder & hur vi arbetar för att gör din digitala

Läs mer

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster.

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster. Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

TEAM. Manus presentationen

TEAM. Manus presentationen 4 TEAM Manus presentationen Nu är chansen är din! 1 Ni startar upp er verksamhet med 1.000 p. Det ger er först och främst rätt till att kvalificera ert företagande i Nu Skin. Dessutom får ni ett stort

Läs mer

Välkommen till WeOptimize

Välkommen till WeOptimize Välkommen till WeOptimize Här kommer en introduktion till hur WeOptimize fungerar och vad vi har att erbjuda dig som är ute efter en framgångsrik hemsida. ! 2 Utveckling av ny hemsida Digitala närvaro

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

* Guld! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej!

* Guld! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej! Uppdatering: 2019-10-22 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Stort grattis till dig som valt att satsa på Karatbars, de närmaste 24

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

exer Nätverkande med lika villkor för alla!

exer Nätverkande med lika villkor för alla! exer Nätverkande med lika villkor för alla! Innehåll exer Företaget exer Arbeta med exer Mining Investeringar Utbildningar Nätverka exer Diamantpoolen exer Hur kommer man igång exer - Företaget Mycket

Läs mer

Crowd- funding- FAQ.

Crowd- funding- FAQ. Crowd- funding- FAQ. ----- -- -- - -- - - --- - --------- --- -- - - - - -- Frågor om crowdfundingen, aktien och delägarskapet! ----- -- -- - -- -- - - --- - ------- -- - - - -- - - - Vem är det som säljer

Läs mer

exer Nätverkande med lika villkor för alla!

exer Nätverkande med lika villkor för alla! exer Nätverkande med lika villkor för alla! Innehåll exer Företaget exer Arbeta med exer Mining Investeringar Utbildningar Nätverka exer Diamantpoolen exer Hur kommer man igång exer - Företaget Mycket

Läs mer

Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept

Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept Vi arbetar med synlighet! Värdegrund i Skyltställets säljprocess Vår idé är lika enkel som den är tydlig vi vill få dig a synas. Med våra innova va skylt-

Läs mer

Investera i Dig själv & våga förändra!

Investera i Dig själv & våga förändra! Investera i Dig själv & våga förändra! Bli en av oss på Milook 1 Är Du redo att prova på något nytt, få in flärd och glamour i Din vardag? Som återförsäljare/stylist väntar spännande utmaningar och personlig

Läs mer

Betala endast för resultat så fungerar affiliatemarknadsföring

Betala endast för resultat så fungerar affiliatemarknadsföring Betala endast för resultat så fungerar affiliatemarknadsföring Affiliatemarknadsföring är prestationsbaserad försäljning på Internet där sk Publicister (även affiliates eller publishers ) förmedlar besökare

Läs mer

2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING. Move it Bag UF

2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING. Move it Bag UF 2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING Move it Bag UF Innehållsförteckning: 1. VD har ordet..sid 1 2. Förvaltningsberättelse.sid 2 3.

Läs mer

Mariah Gustavsson. Marknadsföring PÅ INTERNET

Mariah Gustavsson. Marknadsföring PÅ INTERNET Mariah Gustavsson Marknadsföring PÅ INTERNET Del 2 MARKNADSFÖRING PÅ INTERNET 6. Annonsering... 24 7. Sökordsannonsering... 35 8. Affiliatemarknadsföring... 42 9. E-postmarknadsföring... 47 10. Rekommendationsmarknadsföring...

Läs mer

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Säljare av olika skäl Hur ser du på din egen säljarroll? Jag möter människor som arbetar med försäljning av olika skäl och som ser helt olika på sina uppdrag

Läs mer

Sökmotorsoptimering / SEO

Sökmotorsoptimering / SEO Att synas på internet är idag ett måste. Annonser i gamla hederliga papperstidningar blir mindre kostnadseffektiva än en väl sökmotoroptimerad hemsida, banner-annonser eller köpta sökord på en sökmotor.

Läs mer

Turbokurs i copywriting. allt du behöver veta på 90 minuter

Turbokurs i copywriting. allt du behöver veta på 90 minuter Turbokurs i copywriting allt du behöver veta på 90 minuter Vem är webinariet för? Egenföretagare Marknads-/försäljningschefer Copywriters Frilansare Det här ska vi prata om idag 5 steg som förvandlar dina

Läs mer

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Facebook Ett av de snabbaste sätten att sprida sin webbutik och få sin första beställning är att använda sig av Facebook. Det finns två olika sätt att

Läs mer

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson SYSTEMET förklarat:

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson SYSTEMET förklarat: Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Det här är en informationsprodukt från DLC Finans.

Det här är en informationsprodukt från DLC Finans. Det här är en informationsprodukt från DLC Finans. Copyright 2018 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Green Day System - Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd

Läs mer

Marknadsföringskampanjer Sverige

Marknadsföringskampanjer Sverige Marknadsföringskampanjer Sverige juni-augusti 2016 Summering juni-augusti 2016 Fokus under kampanjperioden har varit privatmarknaden, B2C Trafiken och antal leads (möjligheter till affärer) fortsätter

Läs mer

Skapa Trafik & Försäljningar med ett EGET Affiliate Program

Skapa Trafik & Försäljningar med ett EGET Affiliate Program Skapa Trafik & Försäljningar med ett EGET Affiliate Program Detta skall vi gå igenom: Vad är ett Affiliate Program Varför skall du ha ett Affiliate Program Vad skall du tänka på innan du skaffar ett Affiliate

Läs mer

FÖRETAGARPAKETET WEB

FÖRETAGARPAKETET WEB Vi växer FÖRETAGARPAKETET WEB Sveriges enda kvalitetsnätverk till småföretagare 01 När Paketet du vill nå företagare och entreprenörer ÅTTA KVALITESSAJTER NOGA UTVALDA SAJTER Sveriges största mötesplats

Läs mer

3-Steg till din Virala LinkedIn uppdatering. Guide

3-Steg till din Virala LinkedIn uppdatering. Guide 3-Steg till din Virala LinkedIn uppdatering Guide Om mig: Hej! Mitt namn är Christoffer även känd som Mr. LinkedIn och jag har lång erfarenhet med att hjälpa professionella att utnyttja digitala plattformar

Läs mer

I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K

I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K > < I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K I N L E DN I N G U p p drage t Vi vill mer. Vi vågar satsa. Vi ger resultat. 6 7 Erbj u dan de t Visa vad våra färger går för. 8 9 Drivk rafte rna 1 0 1

Läs mer

.. NYA Tibro VÄGGTIDNING. Lekande LATT. Digitala Väggtidningar Digital skyltning Kö-TV Vi stärker lokalsamhälle och handel. och lönsamt!

.. NYA Tibro VÄGGTIDNING. Lekande LATT. Digitala Väggtidningar Digital skyltning Kö-TV Vi stärker lokalsamhälle och handel. och lönsamt! Lekande LATT och lönsamt! NYA Tibro VÄGGTIDNING Digitala Väggtidningar Digital skyltning Kö-TV Vi stärker lokalsamhälle och handel Digital Väggtidning En Digital Väggtidning är en samarbetsmodell där en

Läs mer

De 10 mest basala avslutsteknikerna. Direkt avslutet: - Ska vi köra på det här då? Ja. - Om du gillar den, varför inte slå till? Ja, varför inte?

De 10 mest basala avslutsteknikerna. Direkt avslutet: - Ska vi köra på det här då? Ja. - Om du gillar den, varför inte slå till? Ja, varför inte? 20 vanliga avslutstekniker att använda för att öka din försäljning Du kanske blir förvirrad när du läser det här, men det är alldeles för många säljare som tror och hoppas, att bara för att de kan allt

Läs mer

Profilera dig på LinkedIn. 10 steg till en lyckad profil

Profilera dig på LinkedIn. 10 steg till en lyckad profil Profilera dig på LinkedIn 10 steg till en lyckad profil Profilera dig på LinkedIn Med över 300 miljoner användare är LinkedIn världens största professionella nätverk och två miljoner svenskar är medlemmar.

Läs mer

2. Mitt namn är... och jag ringer för att vi har fått in en intresseanmälan av dig om att arbeta hemifrån, stämmer det?

2. Mitt namn är... och jag ringer för att vi har fått in en intresseanmälan av dig om att arbeta hemifrån, stämmer det? Manus för inbjudan till affärspresentation: 1. Hejsan (förnamn). 2. Mitt namn är... och jag ringer för att vi har fått in en intresseanmälan av dig om att arbeta hemifrån, stämmer det? 3. Vad bra. Jag

Läs mer

* Kryptomarknaden. Uppdatering: gällande Karatbars

* Kryptomarknaden. Uppdatering: gällande Karatbars Uppdatering: 2019-05-29 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min fjärde uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

Lathund för annonsering på Facebook

Lathund för annonsering på Facebook Stockholm 2013-12-03 Delprojekt webb och sociala medier Partistyrelsens expedition Lathund för annonsering på Facebook I denna PM hittar du tips för annonsering på Facebook. Inledning Förutsättningarna

Läs mer

Guide för Mobil Site

Guide för Mobil Site Guide för Mobil Site Är konceptet mobilt internet nytt för dig? Här är den ultimata guiden för att snabbt & enkelt få en grundläggande förståelse inom denna livsviktiga grundpelare som de flesta företag

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Jobbsafari är en av Sveriges största jobbmarknad!

Jobbsafari är en av Sveriges största jobbmarknad! 2009 Jobbsafari är en av Sveriges största jobbmarknad! Jobbsafari är en av Sveriges största jobbmarknader med över 20.000 platsannonser varje dag. Mer än 65.000 unika besökare varje vecka har redan upptäckt

Läs mer

Med en drivkraft att skapa revolution

Med en drivkraft att skapa revolution Med en drivkraft att skapa revolution Malte Andreasson är nöjd med den upprättade studion. Fotograf: Andreas Svensson Malte Andreasson har genom sin drivförmåga inom mediebranschen skakat om och utvecklat

Läs mer

Så här ser det nu ut gällande AFT:s officiella och verifierade resultat.

Så här ser det nu ut gällande AFT:s officiella och verifierade resultat. Uppdatering: 2019-06-27 gällande AFT Hej! Jag skickar ut denna uppdatering för dig som har valt att gå med i AFT/CTT eller som är på gång just nu med att komma igång med AFT/CTT. Kommer löpande försöka

Läs mer

Bloggar - Som marknadsföring och varumärkesbyggande. Calle Johansson Essä i Digitala Distributionsformer Högskolan Väst - 23 maj 2011

Bloggar - Som marknadsföring och varumärkesbyggande. Calle Johansson Essä i Digitala Distributionsformer Högskolan Väst - 23 maj 2011 Bloggar - Som marknadsföring och varumärkesbyggande Calle Johansson Essä i Digitala Distributionsformer Högskolan Väst - 23 maj 2011 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sammanfattning 2 Inledning 3 Beskrivning 3 Diskussion

Läs mer

Framtidssäkra ditt säljteam i sju steg! En guide för dig som säljchef att säkra säljmetoder och arbetssätt

Framtidssäkra ditt säljteam i sju steg! En guide för dig som säljchef att säkra säljmetoder och arbetssätt Framtidssäkra ditt säljteam i sju steg! En guide för dig som säljchef att säkra säljmetoder och arbetssätt Som säljchef möter du idag flera ganska stora utmaningar. Tidigare säkra säljmetoder och arbetssätt

Läs mer

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Sätt i gång med Facebook Om Facebook Mer än hälften av Sveriges befolkning använder Facebook. Sverige är dessutom det land i Norden med flest antal

Läs mer

HANDLEDARE: Jonny Pedersen Datum: (Detta skrevs i November 09)

HANDLEDARE: Jonny Pedersen Datum: (Detta skrevs i November 09) DOKUMENTATIONER IDÈSKISS ÄMNESOMRÅDE: Webbdesign och marknadsföring HANDLEDARE: Jonny Pedersen Datum: (Detta skrevs i November 09) Min idéskiss: Jag ska skapa en hemsida vars syfte är att tjäna pengar.

Läs mer

Digitalguiden Platstjänster

Digitalguiden Platstjänster Digitalguiden Platstjänster Facebook Tripadvisor Google My Business Foursquare Yelp Översikt Platstjänster Facebook Tripadvisor Google Foursquare Yelp Typ av plattform Världens största sociala nätverk.

Läs mer

Delprov 1 rapport över sociala webben

Delprov 1 rapport över sociala webben Delprov 1 rapport över sociala webben I denna uppgift ska jag försöka att förklara grundligt hur 5 principer som ska beskriver webbens spelregler, det vill säga karaktäristiska egenskaper som är centrala

Läs mer

Plugins som får er Wordpress att sticka ut

Plugins som får er Wordpress att sticka ut Plugins som får er Wordpress att sticka ut 01. Inledning Vad är plugins? Plugin på en Wordpress sida är ett tillägg som man installerar för att driva vissa funktioner. Det kan till exempel vara en plugin

Läs mer

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Marknadsföring har under de senaste 20 åren förändrats radikalt i grunden, så även inom HRTbranschen.

Läs mer

De bästa filerna för ditt projekt

De bästa filerna för ditt projekt De bästa filerna för ditt projekt Världen kan tolereras bara på grund av faktumet att det finns konst. Bernard Werber Innehåll: Våra kollektioner 4 Foton 6 Vektorbilder 8 Redaktionellt 10 Videor Hur man

Läs mer

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N S V E R I G E

K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N S V E R I G E K Y Ä N I S K O M P E N S A T I O N S P L A N S V E R I G E VÄLKOMMEN Välkommen till Kyäni Vårt uppdrag är att hjälpa intresserade personer att Uppleva Mer och att uppnå sin fulla potential, vilket innebär

Läs mer

Restaurang Example. (http://www.example.se) Analys av nuvarande hemsida. Av Kharma Concept

Restaurang Example. (http://www.example.se) Analys av nuvarande hemsida. Av Kharma Concept Restaurang Example (http://www.example.se) Analys av nuvarande hemsida Av Kharma Concept 1.Översikt: Restaurang XXX har en kreativ hemsida med modern design. Navigering till de olika delarna av hemsidan

Läs mer

Hitta de bästa nyheterna med Zite

Hitta de bästa nyheterna med Zite Hitta de bästa nyheterna med 7 Blir smartare med tiden 7 Nyheter efter dina intressen 7 Bygg en egen löpsedel. Nyhetsläsare med smart minne väljer ut nyheter dina intresseområden och lär sig med tiden

Läs mer

Mitt säkra kort. Förord

Mitt säkra kort. Förord Mitt säkra kort Förord Instruktionerna som du nu kommer att läsa fungerar förutsatt att du följer dem till punkt och pricka. Du kommer att tjäna från 10.000 till över 100.000 kronor per månad beroende

Läs mer

Kan jag bara nå min bild av framtiden kommer allt blir bra.

Kan jag bara nå min bild av framtiden kommer allt blir bra. Guide: De vanligaste besluts- och tankefällorna Du är inte så rationell som du tror När vi till exempel ska göra ett viktigt vägval i yrkeslivet, agera på börsen eller bara är allmänt osäkra inför ett

Läs mer

STRESS ÄR ETT VAL! { ledarskap }

STRESS ÄR ETT VAL! { ledarskap } { ledarskap } STRESS ÄR ETT VAL! SLUTA SÄTTA PLÅSTER PÅ DINA SYMPTOM NÄR DU ÄR STRESSAD. LÖS PROBLEMEN VID KÄLLAN ISTÄLLET OCH FUNDERA ÖVER VILKA VAL DU GÖR SOM CHEF. E n undersökning visar att 70 procent

Läs mer

Gratistidningens förändrade roll. En favorit i det nya medielandskapet 2017

Gratistidningens förändrade roll. En favorit i det nya medielandskapet 2017 Gratistidningens förändrade roll En favorit i det nya medielandskapet 2017 Regionala och lokala medier i Sverige 300 225 150 NÄSTAN 300 GRATISTIDNINGAR 60 % 45 % 30 % Antal titlar Procentandel 75 15 %

Läs mer

Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol

Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol Då och nu: en jämförelse mellan hur jag upplevde undervisningen i en svensk skola i Sverige kontra en svensk skola på Costa del Sol När jag skulle börja skriva denna texten, visste jag inte exakt vad jag

Läs mer

NU SKIN ÄR EN SOCIAL VERKSAMHET RIKTLINJER FÖR NU SKIN I SOCIALA MEDIA

NU SKIN ÄR EN SOCIAL VERKSAMHET RIKTLINJER FÖR NU SKIN I SOCIALA MEDIA NU SKIN ÄR EN SOCIAL VERKSAMHET RIKTLINJER FÖR NU SKIN I SOCIALA MEDIA 1 DIREKTFÖRSÄLJNING KAN ANSES VARA URSPRUNGET TILL SOCIAL NÄTVERKAN Vår affärsmodell grundar sig på försäljning från person till person

Läs mer

Innehåll. Tiden som krävs. Design är nyckeln. Vad en investering kan ge. Attityd är allt. Samma namn regerar. Att vara en copycat. Du påverkar humöret

Innehåll. Tiden som krävs. Design är nyckeln. Vad en investering kan ge. Attityd är allt. Samma namn regerar. Att vara en copycat. Du påverkar humöret Innehåll Tiden som krävs Design är nyckeln Vad en investering kan ge Attityd är allt Samma namn regerar Att vara en copycat Du påverkar humöret Om författarinnan Hej Mitt namn är Johanna och jag driver

Läs mer

Detta whitepaper har t ex hashtag #vadmenasmedhashtags eller #hashtagstrategiforetag Så om du delar detta vidare, ange gärna någon av dessa.

Detta whitepaper har t ex hashtag #vadmenasmedhashtags eller #hashtagstrategiforetag Så om du delar detta vidare, ange gärna någon av dessa. 7 steg för att skapa en Hashtag- strategi för B2B- företag Marketinghouse (källor: Google, Hubspot, Twitter, Instagram och olika bloggar) Detta whitepaper har t ex hashtag #vadmenasmedhashtags eller #hashtagstrategiforetag

Läs mer

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer.

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Snabbare. Säkrare. Billigare. Varför har inget tänkt på det här tidigare? Lösningen är så enkel och så smidig att man undrar. Så här ligger det till. En del

Läs mer

Guide. 10 steg till en lyckad dwords annonsering

Guide. 10 steg till en lyckad dwords annonsering Guide 10 steg till en lyckad dwords annonsering HUR HAMNAR MAN HÖGT PÅ GOOGLE? Det är en vanlig fråga bland många företag idag. Med tanke på att 96% av svenskar använder sig av Google i första hand när

Läs mer

Nu ännu mer utvecklat och effektivt. Mindre jobb, fler kunder och bättre betalt! Kroppsterapeuternas unika marknadspaket är här!

Nu ännu mer utvecklat och effektivt. Mindre jobb, fler kunder och bättre betalt! Kroppsterapeuternas unika marknadspaket är här! Nu ännu mer utvecklat och effektivt. Mindre jobb, fler kunder och bättre betalt! Kroppsterapeuternas unika marknadspaket är här! Behandla dina kunder väl! Tycker du att det är svårt med marknadsföring?

Läs mer

Tjäna pengar på din blogg

Tjäna pengar på din blogg Köp och ladda ner den kompletta e-boken Tjäna pengar på din blogg Den kompletta e-boken är på 65 sidor, fullmatade med inspiration, konkreta tips, förslag och idéer. Boken kostar 179 kr, men håll utkik

Läs mer

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget.

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget. Boksammanfattning Ditt professionella rykte - Upptäck DIN främsta tillgång. av Per Frykman & Karin Sandin Företag över hela världen lägger ner enorma summor på att vårda och stärka sitt varumärke, rykte

Läs mer

Det här är ett system där vi tjänar pengar på ett av de lagen vi spelar på gör mål, gärna många mål!

Det här är ett system där vi tjänar pengar på ett av de lagen vi spelar på gör mål, gärna många mål! System - Mera Mål! Copyright 2013 Digital Solutions AB www.fotbollspengar.se www.inzideinfo.com www.inthemoneysystem.com Vi vill ha mål, mål, mål mera mål Och mål det kommer det att bli Vi vill ha mål,

Läs mer

Brainstorming med många intresserade på Omställningskonferensen i Malmö.

Brainstorming med många intresserade på Omställningskonferensen i Malmö. Vad är bakgrunden till TINYHOUSESWEDEN? Brainstorming med många intresserade på Omställningskonferensen i Malmö. Sökte lösning på ställa om till ny livsstil. Ett svar på vanliga omställningsfrågor; hur

Läs mer

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com BÖCKER INSPIRATION Vår vision är att inspirera minst en miljon människor till att förverkliga sina drömmar och må bra under tiden. Är du en av dem? Personligt entreprenörskap handlar om kraften och förmågan

Läs mer

Kort om World Wide Web (webben)

Kort om World Wide Web (webben) KAPITEL 1 Grunder I det här kapitlet ska jag gå igenom allmänt om vad Internet är och vad som krävs för att skapa en hemsida. Plus lite annat smått och gott som är bra att känna till innan vi kör igång.

Läs mer

SM S1. IAB Sverige Certifiering av Onlinesäljare Social Media

SM S1. IAB Sverige Certifiering av Onlinesäljare Social Media SM.170321.S1 IAB Sverige Certifiering av Onlinesäljare Social Media INNEHÅLL Vad är sociala medier? s. 3 Statistik & Sociala medier s. 4-6 Annonsering i sociala medier s. 7-8 Vad är en hashtag #? s.9 Uppföljning

Läs mer

KONSTEN ATT TJÄNA PENGAR MEDAN DU SOVER HOPPA AV EKORRHJULET OCH LEV PÅ DINA VILLKOR. av Gustav Carlstedt, baserat på verk av Steve Pavlina

KONSTEN ATT TJÄNA PENGAR MEDAN DU SOVER HOPPA AV EKORRHJULET OCH LEV PÅ DINA VILLKOR. av Gustav Carlstedt, baserat på verk av Steve Pavlina KONSTEN ATT TJÄNA PENGAR MEDAN DU SOVER HOPPA AV EKORRHJULET OCH LEV PÅ DINA VILLKOR av Gustav Carlstedt, baserat på verk av Steve Pavlina INNEHÅLLSFÖRTECKNING INTRODUKTION... 3 1. VAD ÄR PASSIV INKOMST?...

Läs mer

Smart insatsplan. Bifogat den här artikeln finns en enkel A4 där du kan bokföra insatsplanens spel. Använd den!

Smart insatsplan. Bifogat den här artikeln finns en enkel A4 där du kan bokföra insatsplanens spel. Använd den! Smart insatsplan Artikel är skriven av Johan som äger www.storavinster.se. Vi ger professionella råd om hur du ska spela för att vinna i längden. Du hittar fler artiklar om spel om du besöker hemsidan.

Läs mer

Så fjärrstyr du datorn

Så fjärrstyr du datorn Så fjärrstyr du datorn direkt från mobilen 7 Gör Iphone och Android till en fjärrkontroll 7 Fungerar både för Mac och pc 7 3 smarta gratistips. Så fjärrstyr du datorn direkt från mobilen Så blir mobilen

Läs mer

Hanna Nord Strateg webb och kommunikation, Visit Östergötland. Länkar till presentation och länkar finns på

Hanna Nord Strateg webb och kommunikation, Visit Östergötland. Länkar till presentation och länkar finns på Digital närvaro inom besöksnäringen Hanna Nord Strateg webb och kommunikation, Visit Östergötland Länkar till presentation och länkar finns på www.visitostergotland.se/coffice Innehåll Om Visit Östergötland

Läs mer

KRAFT TRÄNING RESULTAT FÖR ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE

KRAFT TRÄNING RESULTAT FÖR ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE MER BUSINESS TYDLIGARE LEDARSKAP HÖGRE VÄLMÅENDE KRAFT & RESULTAT TRÄNING FÖR ENTREPRENÖRER & EGEN FÖRETAGARE! Denna Kraft & Resultat Träning syftar till att göra dig kapabel att leda ditt företag alt.

Läs mer

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter Information ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER och FÖRENINGAR Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter VÄLKOMMEN till SOCKGROSSISTEN!

Läs mer

Mer för fler Hur ökar vi den digital delaktigheten?

Mer för fler Hur ökar vi den digital delaktigheten? Mer för fler Hur ökar vi den digital delaktigheten? Vårt utmaningsområde Hur kan vi öka den digitala delaktigheten hos datorovana? Vi Teknik Besökare Bilder: CC0 Affischer Annonser Olika nätverk Personliga

Läs mer

AVSNITT 4. Spara och låna. Spara och låna Koll på cashen 1

AVSNITT 4. Spara och låna. Spara och låna Koll på cashen 1 AVSNITT 4 Spara och låna Koll på cashen 1 Ordlista Aktie en andel i ett aktiebolag. Äger du en aktie innebär det också att du är delägare i bolaget. Aktiens värde är det pris som någon är villig att betala

Läs mer