Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig"

Transkript

1 Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen. Copymyprofits version 1.1.

2 Välkommen till CopyMyProfits Den nya tekniken har verkligen öppnat upp många nya möjligheter som tidigare inte var möjliga. Valutahandel var något som de stora bankerna och finansbolag arbetade med, och ingen marknad för den vanliga människan. Idag finns det miljontals människor runt om i världen som handlar med valutor från sina egna hemdatorer och kontinuerligt tjänar pengar. Valutahandel är ett stort ämne som kräver en hel del kunskap och erfarenhet för att behärska. Det är långt ifrån alla som lyckas tjäna pengar på sina valutaaffärer. Det tar sin tid att lära sig handla med valutor. Att handla med valutor med sin egen dator och en kopp kaffe, i hemmets lugna vrå. Låter rätt så trivsamt, eller hur?! Det är dock inte så enkelt, det krävs hårt arbete plus en hel del erfarenhet och kunskap för att lyckas på den här marknaden. Om du nu varken har lust eller tid att lära dig valutahandel men ändå vill ta del av de vinster som görs varje dag inom denna gigantiska marknad, hur gör du då? Kopiera de som redan bevisligen är framgångsrika!

3 Som tur är så finns det genvägar, genvägar som gjorts möjliga tack vare ny teknik. Du kan idag, med bara några knapptryckningar kopiera andra framgångsrika traders. Du slipper gå den långa vägen och studera och lära Här finns det pengar att tjäna, Mycket pengar! Självklart finns det alltid risker som inom alla typer av affärer och investeringar. Det går dock att eliminera en hel del risk om man förbereder sig väl. Trots allt kommer du att förlita dig på andra, andra som ska ta bra och välgrundade beslut. Copy trading bygger dessutom på teknik, tekniken fungerar inte alltid som vi vill att den ska göra. Så det finns risk, det ska inte förnekas på något sätt, Men det finns också mycket goda inkomstmöjligheter. Att kunna ligga på en förtjänst på cirka 3-5% per månad ska inte vara allt för svårt, om du följer våra instruktioner i den här guiden. 3-5 % låter kanske inte så mycket, men med sådan ökning kan du dubbla ditt konto varje månaders period om du inte tar ut dina pengar. Kolla med din lokala bank och fråga dem hur mycket ränta de kan erbjuda per månad! Jag kollade precis på nätet, vilken bank ger bästa räntan? Jag jämför banker med fria uttag. Idag ( ) så erbjuder Marginalen Bank en ÅRSRÄNTA på 3.1%. Visst, det är väldigt säkert att spara dina pengar i banken, men det är ingen vidare lönsam investering. Med copytrading pratar vi om 3-5% per månad som klart rimligt och det går att nå så högt som 8-10% per månad och ännu högre med rätt information. Det går alltså att få dina pengar att växa snabbt. Det räcker med att ligga på 6% per månad (utan att du tar ut några pengar) för att dubbla dina pengar på ett år. Med copy tradig så är det fullt möjligt! Här finns en räknare som du kan testa, där kan du lägga in dina uppgifter och se hur snabbt dina pengar kan växa: Här har jag använt räknaren för att se hur mina pengar kan växa. Jag investerar kronor hos mina copy traders. Jag satsar på att nå 6% per månad. Efter 12 månader har jag ,89:- på mitt konto.

4 Sociala investeringsnätverk Social Trading Låt oss titta närmare på fenomenet Sociala investeringsnätverk. Det här är ett mycket bra alternativ för dig som är intresserad av en andra inkomst, som dessutom är PASSIV.

5 Ta en titt på den här videon så kommer du snart förstå vad det här med sociala investeringsnätverk betyder: Titta gärna på denna korta video som är hämtad från en BBC-dokumentär som handlar om trading. I denna video intervjuas etoros VD, Yoni Assia: Hur fungerar sociala investeringsnätverk Låt oss ta etoro och deras OpenBook som exempel. Det är en databas som i realtid visar alla handelsaktiviteter som sker på deras plattform. Genom att vara medlem på OpenBook nätverket så kan du se vad de mest framgångsrika handlarna gör. Du har sedan möjlighet att följa deras affärer och du kan kopiera exakt hur de handlar. Det betyder att när en handlare gör en lönsam affär så kan alla andra dra nytta av den genom att kopiera exakt samma affär! Detta går till och med att automatisera. Via Copy trader funktionen i OpenBook kan du automatisk kopiera andra handlare. Du kan handla med valutor, råvaror, vissa aktier och olika index.

6 Med hjälpen du får av CopyTrader kan du enkelt sätta ihop en egen portfölj med dina favorithandlare som i praktiken sköter dina placeringar, allt på autopilot! Det här gör det möjligt även för nybörjare som aldrig tidigare handlat med valutor, råvaror, aktier eller olika index att kunna tjäna pengar i den här gigantiska marknaden som aldrig sover. Här pågår handel dygnet runt. Du behöver alltså inte spendera massor av tid på att först lära dig hur man exempelvis handlar med valutor. Du behöver inte heller göra jobbet och spendera massor av timmar varje dag framför din dataskärm. Framgångsrika traders som gör ett bra jobb och har många som kopierar deras affärer tjänar extra pengar via etoro. Detta ger också dem en kick att verkligen göra sitt jobb och placera så bra som möjligt. En win/win situation som alla tjänar på! Via avancerade sökfilter kan du enkelt och snabbt få fram ett flertal intressanta alternativ på traders som du kan kopiera. I slutet av Copy My Profits får du en enkel och mycket bra checklista som du kan använda för att hitta de allra bästa traders att börja kopiera.

7 Innan du börjar göra dina sökningar efter populära och framgångsrika traders som du vill kopiera, så är det bra att fundera igenom hur du vill att dina pengar ska placeras. Tänk igenom vilken typ av investerare DU är helt enkelt. Hur mycket risk är du villig att ta? Vill du ha mycket action och det ska vara många affärer som genomföras eller är du enbart intresserad av en stabil och lite mer säker tillväxt på ditt konto? Är det långsiktiga och mer stabila inkomster du är ute efter eller är det mer kortsiktiga affärer som är din grej? Hur mycket tid är du villig att satsa för att hitta dina traders som du ska kopiera? Det här är en mycket intressant passiv inkomstkälla, men du måste göra grundjobbet ordentligt innan du kan trycka igång denna passiva inkomstkälla. Kan du hantera negativa perioder där ditt konto kanske sjunker istället för att öka? Ekonomiskt och mentalt?

8 Så här kan det se ut exempelvis efter att jag gjort en sökning. Jag fastar för Anas Sleiman som har 8671 personer som kopierar detta konto. En irländare som jag även kan följa på Twitter om jag vill. Det är enkelt att få fram uppgifter om hur pass framgångsrik han är med sina affärer. De senaste 6 månaderna har helt klart gått mycket bra, från 0 till över 84.5%. Förra månaden gav +20%. Jag kan också se att det är enbart valutor som han handlar med. Jag kan se vilka som följer och kopierar hans affärer och mycket mer.

9 Vad behöver jag mer tänka på när jag ska välja trader att följa? Drawdowns Det du bl.a.behöver titta på är maximum drawdown. Här kan du se eventuella dippar(nedgångar) från aktuellt kontos högsta punkt. Om du exempelvis har ett konto med $1000 från början och det ligger öppna affärer som ligger på -$300. Då har du en drawdown på 30%. Försök hitta trader med låga procent gällande detta, helst under 20%. Det indikerar än mer konservativ och säkrare strategi. Undvik traders som har allt för stora svängningar upp och ned. Då det finns bra sökmöjligheter på etoro är det enkelt att hitta traders som passar det du söker. Riskhantering Du kan fördela ut dina pengar och satsningar på flera olika traders. Du väljer att kopiera en handlare och sedan hur stor procentandel av dina pengar som allokeras. Det kan vara ett bra sätt för dig att sprida riskerna genom att fördela dina pengar på flera olika handlare. Se till att din högsta prioritering är att skydda ditt kapital. Håll dig till handlare/traders med kurvor som visar en kurva som visar en ständigt ökande kurva från väster till höger. Undvik handlare/traders med berg-o-dalbana kurvor. Välj helst handlare/traders som har en statistik som sträcker sig på minst 6 månader. Se upp för handlare som har 100% när det gäller vinnande trades. Kolla upp hur många öppna och ej avslutade affärer de har också! Risken är att aktuell handlare har ett flertal öppna affärer som ligger på stora minus. Så se upp med detta! Välj handlare/traders som gör vinster kontinuerligt, månad efter månad. Gå med i etoro OpenBook

10 etoro har redan över 2.5 miljoner medlemmar som är med i detta investeringsnätverk, etoro är världens största investeringsnätverk. Hos dem kan du komma igång och kopiera framgångsrika traders/handlare. Det är gratis att starta ditt konto. Du väljer själv sedan hur mycket pengar du vill investera. Här kan du handla med valutor, råvaror, aktieindex m.m. etoro är en perfekt lösning för dig som är nybörjare. Du kan starta med så lite som $50 för att komma igång. Deras handelsplattform är väldigt enkel att komma igång med. Allt är webbaserat och inga speciella programvaror behöver laddas hem. Deras Openbook kallas också för det sociala investeringsnätverket. Här kan du få hjälp av ett flertal erfarna traders. Här behöver du som trader aldrig känna dig ensam med dina beslut. Bli medlem i en chatt eller något av de många diskussionsforumen för att utbyta investeringsidéer med traders från hela världen. Hitta expert traders och följ deras trading och lär av deras strategier, baserat på deras meriter och riskprofil. Du kan till och med följa och kopiera framgångsrika traders och deras investeringar. Du hittar snabbt de bästa traders och investerare efter deras faktiska resultat under en viss tidsperiod (t.ex. veckovis, månadsvis, 3-månaders och år) eller efter var de befinner sig. Du kan se deras meritlista, deras riskprofil och portföljstrategi för att avgöra om de matchar din investeringsstil och om de är lämpade att läggas till i din portfölj. Väldigt smart och enkelt koncept som gjort etoro mycket populärt! Företaget erbjuder även en alldeles utmärkt support på många olika språk. etoro erbjuder ett stort antal utbildningsprodukter, helt utan kostnad, till sina kunder. Där kan du lära dig alla grunder inom trading. Du får också direkt tillgång till ett övningskonto med $10000 i virtuella pengar. Här kan du prova dina nya kunskaper och testa dig fram innan du är redo att handla med riktiga pengar. Här kan du registrera dig, utan kostnad! Gå med via denna länk:

11 Du kan välja mellan att registrera dig direkt via Facebook eller genom att välja ett användarnamn och lösenord, sedan ange e-postadress. Att registrera ett konto går på nolltid. Det finns två sätt att registrera sig på: Ansluta dig genom Facebook eller Ansluta dig genom ditt -konto

12 När du registrerat ett konto kommer du bli ombedd att förse Etoro med identifikationsuppgifter (fotokopia på ID-kort och en räkning, t.ex. telefonräkningen). Detta är för att du ska bli verifierad, dvs. att Etoro ska veta att du är den du utger dig för att vara. Du behöver inte skicka in dessa dokument omgående, men det är ett måste när du sedan vill ta ut pengar från ditt konto. Om du försöker ta ut pengar utan att ha blivit verifierad kommer du mötas av följande meddelande: Hur du hittar på Etoro Logga in på ditt konto och klicka på People i menyraden

13 Du kommer då få upp följande information: Till vänster på sidan finns en standardiserad sökfunktion, som gör att du snabbt kan bläddra runt bland Etoros användarbas.

14 Klicka på Most Copied Traders för att få fram de mest populära användarna.

15 Här är användarna sorterade utifrån antalet användare som kopierar deras trades. Under rubriken Gain ser du deras avkastning de senaste sex månaderna. Vad innebär det då att kopiera? Som ordet antyder syftar det på att du köper/säljer det som användaren köper/säljer. Svårare än så är det inte. Du låter personen du kopierar ta besluten om vad som ska köpas/säljas, medan du får ta konsekvenserna (vinst/förlust). Av den anledningen är det viktigt att med omsorg välja vilka du ska kopiera. Om du klickar på användaren högst upp i bild, caraj51

16 Vi får nu upp lite mer detaljerad information om användaren. I mitten av bilden ser vi en graf över de senaste 30 dagarna. Det ser ju inte så imponerande ut! 46,47 % Hur kan denna person vara mest populär att kopiera? Långsiktighet och åter långsiktighet är svaret!

17 Klicka på View full chart för att få mer information om användarens resultat: Vi kan nu välja inom vilken tidsperiod vi studera. De senaste två åren har den här användaren haft en avkastning på drygt 400%! Det är därför det är så viktigt att tänka långsiktigt och inte döma någon utifrån en eller två månader. Alla har någon gång veckor och månader som går riktigt dåligt. Längre ned på sidan hittar du följande info:

18 Vi ser här att personen, de senaste två åren, har avslutat 939 trades varav 97,9 % gick med vinst och 2,1 % gick med förlust.

19 Nästa viktiga del är att kolla användarens öppna positioner, klicka på Portfolio och därefter Open Trades. För närvarande står samtliga trades på minus. Under varje öppen position kan vi se Stop Loss och Take Profit samt hur länge positionen varit öppen. Vi kan även se användarens historik genom att klicka på History.

20 Här kan vi studera användarens avslutade positioner. Detta ser ju helt klart mycket bättre ut! Hur kopierar du en användare? Att kopiera de mest framgångsrika användarna är ett säkert kort. Om du vill kopiera klickar du på Copy under användarens namn:

21 När du klickar på Copy får du upp ovanstående ruta. Du får nu välja hur mycket kapital du vill gå in med. Tänk dock på att du som mest kan satsa 20 % av ditt tillgängliga kapital per användare. Det betyder att du som mest kan satsa $200 per användare om ditt tillgängliga kapital är $1000. Om du känner dig osäker på hur det fungerar kan du välja Use virtual money, dvs. papperspengar. Du kan också välja att följa personen, vilket innebär att du får information om hur användarens trades fortskrider. Om du väljer att kopiera kommer du få ta del av användarens samtliga öppna positioner. Du kommer naturligtvis inte hamna på minus bara för att du kopierar trades som går dåligt. Du börjar alltid på 0 oavsett hur den öppna positionens tidigare utveckling har gått. Klicka på Trading eller logga in på för att se dina positioner i realtid:

22 Du kan nu välja att logga in på ditt riktiga konto (Real) eller Övningskonto (Practice). Det är samma användaruppgifter till de båda kontona. Om du klickar på More i menyraden och därefter Trading Academy kommer du få upp ovärderlig information om hur valuta- och råvarumarknaden fungerar. Väldigt mycket av informationen finns i

23 videoformat, vilket gör det enkelt att följa med och lära dig innehållet. Här hittar du några av kurserna: Jag rekommenderar dig att gå igenom dessa kurser, eftersom du då med egna ögon kan se hur marknaden fungerar. Kurserna är relativt korta (upp mot tio minuter per lektion).

24 Överföra pengar till/från ditt konto Högst upp till höger i menyn hittar du knappen Fund Your Account. När du klickar på knappen kommer du vidare till denna ruta: Till vänster i rutan kan du välja inbetalningssätt.här fyller du bara i dina uppgifter och klickar på Submit. Det allra enklaste sättet är att använda ett kredit- eller betalkort. Då kommer pengarna in omgående på kontot. När du vill ta ut pengar klickar på du Withdrawal Alternativ till etoro

25 Självklart är det så att etoro inte är det enda alternativet för dig som vill bli en Copy Trader. etoro är kanske det enklaste alternativet att start med, där det också finns mest information och mest hjälpmedel. Du bör även känna till och undersöka ZuluTrade och MirrorTrader! ZuluTrade erbjuder också många bra funktioner och möjligheter, precis som etoro! ZuluTrader grundades 2006 av Leon Yohai och skapades för att möjliggöra för handlare att dela sin kunskap med personer som är intresserade av hans strategier. Sajten skapades också som svar på den icke-existensen av en webbaserad plattform som kan granska handlare globalt och samtidigt. ZuluTrade plattformen överbygger klyftan mellan värdefull information på penningmarknaderna och handelsutförande genom att omvandla råd från några av de mest professionella och talangfulla handlare globalt till en tjänst som snabbt kan utföra handel. En ytterligare fördel med plattformen är att den ger möjlighet och enkel att utföra utvalda affärer i mäklarkonton hos de berörda parterna. Konceptet med ZuluTrade är att erbjuda en öppen miljö där handlare på en global nivå kan anslutas till en handelsplattform och dela sina kunskaper. Så här fungerar tekniken bakom ZuluTrade:

26 ZuluTrade är gratis för slutanvändaren. Som företag tjänar ZuluTrade pengar som samarbetspartner till ett flertal mäklarfirmor. De får provisioner för alla affärer som genereras. En del av dessa provisioner fördelas sedan ut bland de bästa handlarna/traders, som kallas för Signal Providers i ZulusTrades nätverk. Så med ZuluTrader så behöver du också ha ett konto hos en mäklare. Mer om det längre fram. En annan intressant lösning för att kunna kopiera är MirrorTrader. Mirror Trader erbjuder dig den mest kompletta och flexibla automatiserade handelsplattform som finns så att du kan "spegla" hundratals erfarna handlares handelsstrategier, så kallade strategiska leverantörer - från hela världen. Med Mirror Trader har du fullständig kontroll över din handelserfarenhet välj mellan manuell handel, auto-spegling och semi-spegling du bestämmer själv hur du vill handla. Mirror Trader låter dig skapa en portfölj av strategier från olika leverantörer och du har full frihet att lägga till och ta bort strategier när du vill. Om du är intresserad av ZuluTrade och/eller MirrorTrader så behöver du som sagt en mäklare. En bra sådan mäklare som har sin information på svenska och som både kan erbjuda ZuluTrade och MirrorTrader direkt från deras plattform är AVA Trade. AvaTrade har en användarvänlig plattform med mycket flexibilitet. Företaget har en solid finansiell uppbackning. Från sitt 24 timmars flerspråkiga support kontor till sina breda plattformar och tjänster, har AVA skapat en optimal handelsmiljö för varje nivå av handlare. AVAs

27 breda utbud omfattar ett fullt spektrum av handels- instrument inklusive valuta, aktier, råvaror och aktieindex. AVA är ett multinationellt företag med regionkontor och försäljningscentra i Paris, Dublin, Milano, Tokyo, Sydney och New York. Företagets administrativa högkvarter är i Dublin. Som kund hos AVA kommer du att kunna få support och hjälp från kunnig personal som pratar ditt språk. Exempelvis svenska eller norska. Så vår rekommendation är att starta ett konto hos AVA. De har allt du behöver! Du får också en generös startbonus som ny kund. Du får 50% i bonus! Exempelvis sätt in 500 och få en bonus på 250. Därifrån kan du sedan enkelt ansluta ditt AVA-konto ihop med både ZuluTrade och MirrorTrader! Skaffa ditt konto på AVA här: När du registrerat dig och allt är klart. Gå till menyvalet Handelsplattformar och välj sedan Automatiserad handel. Därifrån skapar du sedan dina konton på ZuluTrade och/eller MirrorTrader. Checklistan för framgång inom copy trading * Lägg inte alla ägg i samma korg, välj att följa flera traders inte bara en enda. Sprid dina risker. * Följ ditt konto dagligen.

28 Logga in och se vad som händer. Behöver du göra byten av traders som du följer osv. * Följ aldrig traders som bara har ett demo-konto. * Ha som regel, att följa traders som har varit igång i mer än 12 månader. * Hur ser den aktuella traderns profil ut? Finns det ett riktigt namn, något foto? Vi vill rygga riktiga personer som är öppna med vilka de är. * Hur många kopierare följer den aktuella tradern? Bättre med traders som har fler som följer dem. Se vad andra användare skriver om aktuell trader. * Leta efter traders som har i alla fall 2 års erfarenhet. * Vi letar efter traders med stadiga vinster. Därför är det viktigt att drawdowns är låg. Ju lägre desto bättre! * Vi letar som sagt efter stadiga vinster. Titta på hur mycket de har i vinst, i snitt per månad. Vi vill att denna siffra ska ligga på 5% eller högre! * Gällande vinnande veckor, veckor som gett vinst, så bör denna siffra ligga på 65% eller högre. * Öppna trades. Här måste du se upp! För många öppna trades är inte bra och öppna trades som legat där längre än 2 veckor är också något du ska se upp med. Om det ligger allt för många öppna trades som är gamla så spelar det ingen roll hur bra statistiken ser ut håll dig borta från dessa! Du har nu alla grunderna för att kunna tjäna pengar inom copy trading. Anslut dig till tjänster som etoro, ZuluTrade och MirrorTrader. Glöm inte att kontrollera med vår checklista innan du börjar kopiera olika traders. Lycka Till! Nyhet hösten/vintern 2014: Vi hjälper dig att kopiera DE BÄSTA!

29 Du kan också komma igång och enkelt kopiera några av världens bästa traders på den sociala trading plattformen etoro. Vi hjälper dig att hitta de allra bästa att kopiera Vi hjälper dig som första steg att komma igång och kopiera vår tyska supertrader! Hur? Jag (Mikael Eriksson) har startat ett Community på nätet ett social trading community. Det är helt kostnadsfritt att gå med! Den här gruppen är framtagen för Skandinaver som är intresserade av social trading. Syftet med gruppen är att svara på frågor, ge guidning till nybörjare och att diskutera olika traders som vi kan följa. Tillsammans lär vi oss mer om Social Trading och hur vi utnyttjar dess fulla potential. Du kommer löpande få tips om framgångsrika traders som du kan kopiera.

30 Mejla mig så fixar jag så att du också blir ansluten till denna grupp och community på Facebook: Reservationer Denna produkt är uppbyggd med råd och tips till dig som läsare, vi vill ge dig uppslag och nya idéer. Vi vill också ge dig några intressanta exempel på ett antal möjliga inkomstkällor med möjlighet till passiva inkomster. Vilken typ av inkomstkälla som passar dig bäst är svårt för oss att veta. Men vi ger dig ett flertal valmöjligheter och uppslag. Denna produkt är framtagen med syfte att ge dig saklig information inom varje ämne som beskrivs. Det finns dock inga garantier gällande eventuella inkomster som kan förväntas inom en affärsverksamhet eller en inkomstkälla. All typer av affärskoncept och investeringar av olika slag är förknippad med en risk. Som läsare och medlem måste du alltid göra dina egna bedömningar, analysera och sedan ta dina beslut. Alla uppgifter och fakta som finns med i denna produkt är framtagen efter en lång tid av undersökningar, trots det kan alltid felaktigheter uppstå. Materialet innehåller bland annat en del internetlänkar, dessa kan när som helst bli inaktuella, vi försöker uppdatera informationen så ofta som vi hinner med. Det är alltid upp till dig som läsare att själv kontrollera alla de uppgifter och fakta som ingår i denna produkt innan du satsar några pengar. Satsa aldrig pengar som du inte är beredd på att du också kan förlora. Tidigare resultat är inga garantier för framtida resultat. Ansvarig utgivare och författare kan inte på något sätt ta ansvar för eventuella skador som felaktigheter i denna produkt kan orsaka dig som läsare.

31

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster.

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster. Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Vad är binära optioner?

Vad är binära optioner? Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Parallella Extra Inkomster

Parallella Extra Inkomster Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter

Läs mer

Inga delar av detta slagen. www.inzideinfo..com. www.sportz.se

Inga delar av detta slagen. www.inzideinfo..com. www.sportz.se Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material fårr kopieras i någon form utan specielltt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrätts

Läs mer

Marknadsföring på internet suger...

Marknadsföring på internet suger... Marknadsföring på internet suger... så varför inte ta den mest uppenbara vägen till fler kunder? Skriven av: Jesper Lindén affärscoach, författare, talare och marknadsförare på internet Om ungefär 10 min

Läs mer

Tankar, idéer och tips inför det nya året

Tankar, idéer och tips inför det nya året Tankar, idéer och tips inför det nya året 2012 av Jesper Lindén Jesper Lindén Så här i början av ett nytt år är ofta det bästa läget att sätta sig ner och fundera på vilka förändringar man kan gör för

Läs mer

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar!

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! 5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! En del av projektet Sveriges Smartaste Marknadsförare av Jesper Lindén - Bli inte en SEO terrorist, bygg ett långsiktigt och hållbart system

Läs mer

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA Projektarbete Medieprogrammet Niklas Kurvinen, MP07, 2 Maj 2010 Innehållsförteckning Introduktion...3 Inledning...3 Syfte...3 Metod...3 Förarbete... 4-5 Planering...4

Läs mer

Så skapar, skickar och utvärderar du e-post som ger tydliga resultat

Så skapar, skickar och utvärderar du e-post som ger tydliga resultat Så skapar, skickar och utvärderar du e-post som ger tydliga resultat HANDBOK I E-POSTMARKNADSFÖRING UPPDATERAD MED e-post för sociala medier och mobila enheter INNEHÅLL 1. nycklarna till framgång 6 2.

Läs mer

FÖRETAGENS UTMANINGAR INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING 2014

FÖRETAGENS UTMANINGAR INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING 2014 FÖRETAGENS UTMANINGAR INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING 2014 UNDERSÖKNINGSMETOD Rapporten bygger i huvudsak på en undersökning som är genomförd av TNS Sifo på uppdrag av Eniro. Undersökningen, i form av telefonintervjuer,

Läs mer

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar.

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Jag hoppas att boken ger dig nya perspektiv på hur du på bästa sätt kan ta vara

Läs mer

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring!

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring! Om du inte inför de här teknikerna så fort som möjligt kommer du att vara helt rökt om några år, kanske snabbare än så. Dina smartare konkurrenter kommer att krossa dig totalt Respirator-marknadsföring

Läs mer

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Introduktion Det finns mycket man kan göra för att lyckas på nätet och att skriva sökmotoroptimerade texter är definitivt en av de viktigare. I korta ordalag kan

Läs mer

Mitt säkra kort. Förord

Mitt säkra kort. Förord Mitt säkra kort Förord Instruktionerna som du nu kommer att läsa fungerar förutsatt att du följer dem till punkt och pricka. Du kommer att tjäna från 10.000 till över 100.000 kronor per månad beroende

Läs mer

P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R...

P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R... P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R... JAG KOMMER HÄR ATT VISA DIG HUR DU TAR FRAM PRODUKTER ELLER TJÄNSTER SOM GENERERAR PENGAR UTAN

Läs mer

Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje månad som du enkelt kan kopiera

Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje månad som du enkelt kan kopiera LYSTRING FÖRETAGARE: När du upptäcker de här hemligheterna kan du få fler kunder på en månad än vad du nu får på ett helt år! Upptäck Robbans 7 trick för att få 160 000 besökare till sin hemsida varje

Läs mer

Tips & trix för dig som ska starta eget

Tips & trix för dig som ska starta eget Tips & trix för dig som ska starta eget *************************************************************************************************** Innehållsförteckning ****************************************************************************************************

Läs mer

Systematiskt jobbsök

Systematiskt jobbsök Systematiskt jobbsök Guide till personlig marknadsplan Per Norrman, Varberg 2014-10-05 1 Tillägnas mina nya jobbsökarvänner Jeff, Per, Maritha och Mella. Bakgrund Hos en av mina tidigare arbetsgivare började

Läs mer

ATTRAHERA KUNDER 49 HEMLIGHETER TILL HUR DU BEHÅLLER OCH SKAFFAR DIG NYA KUNDER! VIVIANN LABBA

ATTRAHERA KUNDER 49 HEMLIGHETER TILL HUR DU BEHÅLLER OCH SKAFFAR DIG NYA KUNDER! VIVIANN LABBA ATTRAHERA KUNDER 49 HEMLIGHETER TILL HUR DU BEHÅLLER OCH SKAFFAR DIG NYA KUNDER! AV VIVIANN LABBA Attrahera Kunder! 1 2 ViviAnn Labba Agera Business Smart : Attrahera Kunder! 49 hemligheter till hur du

Läs mer

Prylar för miljarder. En rapport om privatpersoners distanshandel med varandra - februari 2009

Prylar för miljarder. En rapport om privatpersoners distanshandel med varandra - februari 2009 Prylar för miljarder En rapport om privatpersoners distanshandel med varandra - februari 2009 Växande näthandel visar att vi litar på varandra För bara tio år sedan skedde nästan all handel med begagnade

Läs mer

TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA

TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA TIPS TILL FLER KUNDER 35AV VIVIANN LABBA www.businesssmart.se ViviAnn Labba och Business Smart 2009-2010 35tips till fler kunder består utav en samling artiklar kring kundvård skrivna av ViviAnn Labba

Läs mer

Guide för sociala medier

Guide för sociala medier Guide för sociala medier 2 Handelns framtid är digital Att vara ständigt uppkopplad är idag inga konstigheter. 85 procent av svenskarna över 16 år har tillgång till nätet i hemmet och hela 81 procent av

Läs mer

Inledning Trading en kort förklaring 13

Inledning Trading en kort förklaring 13 Innehåll Inledning Trading en kort förklaring 13 Kapitel 1 All in Any Out 14 Upplägg 15 Varsågod En fungerande modell 17 Varning utfärdas 20 Om affär efter affär går med förlust 20 Vem passar som daytrader

Läs mer

Aktiekunskapskurs. Lektion 1-17. Undervisningsmaterial och lektionsplanering

Aktiekunskapskurs. Lektion 1-17. Undervisningsmaterial och lektionsplanering Aktiekunskapskurs Lektion 1-17 Undervisningsmaterial och lektionsplanering 1 Ung Privatekonomi Det du håller i din hand är en lektionsplanering för lektioner inom ämnet Aktiekunskap. Planeringen finns

Läs mer

ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 7. Hur mycket kommer du att sälja i år? Fem skäl till varför du inte vinner alla affärer

ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 7. Hur mycket kommer du att sälja i år? Fem skäl till varför du inte vinner alla affärer ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 7 Hur mycket kommer du att sälja i år? Fem skäl till varför du inte vinner alla affärer TEMA: Tjäna mer AFFLUENCE 7 Affluence [ıæflʊəns]: Sudden

Läs mer

Barnhack! Kom igång med programmering. Anders Thoresson Kom igång med Wordpress

Barnhack! Kom igång med programmering. Anders Thoresson Kom igång med Wordpress Anders Thoresson Kom igång med Wordpress förord 2 kapitel 1 att bygga en webbplats 3 Det här är Wordpress 3 Domännamn visar vägen på internet 4 kapitel 2 kom i gång med wordpress.com 6 Registrera ett konto

Läs mer

KLOK BOKEN. Åtta kapitel med samlade råd och tips om vardagsekonomi

KLOK BOKEN. Åtta kapitel med samlade råd och tips om vardagsekonomi KLOK BOKEN Åtta kapitel med samlade råd och tips om vardagsekonomi lindorff.se Den här boken är producerad av Lindorff Sverige tillsammans med Syre AB. Illustrationerna är gjorda av Helene Gedda och texterna

Läs mer

Elevkårens 1) verksamhet 2) organisation 3) aktiva 4) medlemmar

Elevkårens 1) verksamhet 2) organisation 3) aktiva 4) medlemmar Elevkårens 1) verksamhet 2) organisation 3) aktiva 4) medlemmar Inledning. I elevkåren finns evenemangen och aktiviteterna, förmånerna och erbjudandena, föreställningarna och uppträdandena, frågorna och

Läs mer

Valuta- och aktiehandel

Valuta- och aktiehandel En introduktion till handel med värdepapper Johan Idstam Valuta- och aktiehandel Ansvarsbegränsning Tänk på att inte satsa mer pengar än du har råd att förlora. En del tekniker i denna bok är ganska avancerade.

Läs mer