Jag har flyttat eller bytt e-post adress. Hur ändrar jag mina adressuppgifter? Jag har registrerat mig, men har inte fått någon bekräftelse. Varför?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Jag har flyttat eller bytt e-post adress. Hur ändrar jag mina adressuppgifter? Jag har registrerat mig, men har inte fått någon bekräftelse. Varför?"

Transkript

1 Varför måste jag registrera mig för att delta på Bjud.fi? Kan jag registrera mig mer än en gång? Jag har flyttat eller bytt e-post adress. Hur ändrar jag mina adressuppgifter? Jag har registrerat mig, men har inte fått någon bekräftelse. Varför? Jag har problem med att se sidan. Vad är fel? Hur söker jag efter och sorterar objekt? Hur kan jag få mer information om objekten? Kan jag lägga bud innan auktionen börjat? Kan jag bjuda på mer än ett objekt? Kan ångerrätt tillämpas? Varför är budet som anges som mitt bud inte samma som det jag skickade? Hur lägger jag ett bud med automatisk budbevakning? Hur vet jag om jag leder budgivningen? Varför går det fortfarande att bjuda på vissa objekt efter auktionens sluttid? Hur får jag veta om jag vunnit? Om jag har vunnit, hur betalar jag och hämtar objektet? Jag har vunnit budgivningen på flera objekt. Kan jag betala för alla på en gång? Vilka betalningssätt accepteras online? Är moms inkluderad i mitt bud eller köpesumman? Jag behöver ett kvitto för bokföringsändamål. Kommer jag att få ett? Vad gör jag med köpbeviset? Jag kan inte hämta mitt objekt personligen. Vad ska jag göra? Jag har blivit av med mitt köpbevis. Kan jag skriva ut ett nytt?

2 Varför måste jag registrera mig för att delta på Bjud.fi? För att Bjud.fi skall kunna kontakta dig vid auktionens slut om du är den som lagt det vinnande budet på ett objekt. Men också för att du på ett enkelt sätt ska kunna betala, få ditt köpbevis och hämta ut det objekt du har lagt det högsta budet på. Läs Personuppgiftspolicy för information om hur vi skyddar dina personuppgifter. Kan jag registrera mig mer än en gång? Nej, det går endast att registrera sig en gång per e postadress. Du loggar in med hjälp av din e postadress (inloggningsnamn) och det lösenord som du uppgav vid registreringen. Om du har glömt ditt lösenord, tryck på länken under inloggningsrutorna och fyll i din e postadress (samma som du uppgav vid registreringen). Ett nytt lösenord skickas till denna e postadress. Detta kan du sedan själv byta ut mot ett som du lätt kommer ihåg. Jag har flyttat eller bytt e-post adress. Hur ändrar jag mina adressuppgifter? Kontakta supporten på support@bjud.fi Jag har registrerat mig, men har inte fått någon bekräftelse. Varför? Du har troligen angett en felaktig e postadress. När du har fyllt i dina uppgifter skickas ett e postmeddelande till den e postadress du har uppgivit vid registreringen. Du använder också din e postadress som användarnamn för att logga in på Bjud.fi. Om du använder en webbaserad e posttjänst såsom Hotmail, Yahoo eller liknande hamnar vissa e postmeddelanden automatiskt i andra mappar än inboxen (t.ex. skräpkorgen) på grund av automatiska filter. Kontrollera därför alla dina mappar efter e postmeddelanden från Bjud.fi. Jag har problem med att se sidan. Vad är fel? Bjud.fi är optimerad Google Chrome, Safari, Firefox och Internet Explorer 10 eller senare. Om du har en tidigare version av Internet Explorer bör du uppgradera till den senaste versionen. Cookies och JavaScript måste också vara påslaget för att sidan ska visas korrekt. Har du ändå problem med sidan, kontakta gärna support@bjud.fi Hur söker jag efter och sorterar objekt? Du kan söka efter objekt på flera olika sätt: Du kan bläddra igenom kategorierna för att se alla objekt under den kategori du valt. Du kan söka efter ett objekt med hjälp av objektnummer.

3 Du kan använda sökfältet för att söka på t.ex. objektnamn, objektbeskrivning och namn på deltagande butik eller företag. Hur kan jag få mer information om objekten? Klicka på objekten för att komma till detalj-sidan med mer information. Du kan också besöka de butiker och företag som deltar i auktionen för att titta på och få veta mer om objektet. Deras besöksadresser och länkar till respektive hemsidor hittar du på Bjud.fi. Kan jag lägga bud innan auktionen börjat? Nej, bud accepteras inte förrän auktionen har startat. Du kan dock förregistrera dig på Bjud.fi innan auktionen börjar. Du kan också bläddra bland objekten samt besöka de butiker och företag som deltar för att titta på och få veta mer om objekten. Kan jag bjuda på mer än ett objekt? Ja, du kan bjuda på så många objekt som du önskar. Varje objekt säljs var för sig, så du har möjlighet att vinna varje objekt du bjuder på. Du kan se vilken status ditt bud har genom att klicka på "Mina sidor" när du loggat in. Kan ångerrätt tillämpas? Ja ångerrätt gäller enligt lagen om distansförsäljning. För vissa varor och tjänster har konsumenten inte någon ångerrätt trots att reglerna om distansavtal generellt sett är tillämpliga. Direktivet gäller exempelvis inte vid köp på auktion, om det är möjligt att delta i auktionen även på ett annat sätt än genom att använda ett medel för distanskommunikation. Varför är budet som anges som mitt bud inte samma som det jag skickade? Bjud.fi tar emot ditt hemliga maxbud som ett bud lagt med automatisk budbevakning, och lägger sedan ett bud för din räkning som är det lägsta möjliga som krävs för att ditt bud ska bli ledande. Exempel: om det nuvarande högsta budet är 400 euro och du lägger ett hemligt maxbud på 470 euro kommer auktionssystemet på Bjud.fi att lägga ett bud för din räkning på 405 euro om värdet på objektet ligger mellan 301 och 1000 euro (5 euro över ledande bud enligt budstegen). Hur lägger jag ett bud med automatisk budbevakning? Alla bud på Bjud.fi läggs med hjälp av automatisk budbevakning. Genom att lägga ett hemligt maxbud, anger du det högsta tänkbara bud du kan tänka dig att betala för det objekt du vill ha. Auktionssystemet lägger sedan ett bud för din räkning, i konkurrens med andra budgivare, för att försöka vinna objektet åt dig till lägsta möjliga pris.

4 Hur vet jag om jag leder budgivningen? Antingen genom att titta på status under Mina bud. Status visas också i budboxen om du har lagt bud i den auktionen. Om du inte leder, och om det ledande budet är högre än ditt hemliga maxbud, kan det vara dags att fundera på att lägga ett nytt, högre hemligt maxbud, för att försöka vinna objektet. Varför går det fortfarande att bjuda på vissa objekt efter auktionens sluttid? Detta beror på att auktionen på bjud.fi använder sig av så kallad förlängd budtid, vilket innebär att alla objekt inte stänger vid samma tidpunkt. Om ett bud läggs inom 3 minuter innan auktionen stänger förlängs tiden på just detta objekt med 3 minuter från det tillfälle budet läggs, och fortsätter sedan att förlängas på detta sätt så länge som bud läggs inom den nya 3 -minutersintervallen. Exempel : Om du lägger ett bud och auktionen stänger så förlängs budtiden på just detta objekt med 3 minuter till Om sedan någon annan bjuder på samma objekt kl förlängs budtiden för objektet ytterligare till osv. Hur får jag veta om jag vunnit? Som vinnande budgivare får du ett från Bjud.fi så snart auktionen har stängt. Du kan också logga in på Bjud.fi när budgivningen avslutats och kontrollera om du vunnit budgivningen på något objekt. Om jag har vunnit, hur betalar jag och hämtar objektet? Om du har vunnit budgivningen på ett objekt efter auktionens slut betalar du för ditt vinnande bud online på Bjud.fi. Observera att du måste betala din vara inom 72 timmar efter auktionens slut. När du har betalt skickas köpbevis och kvittens till dig på . Köpbeviset lämnar du sedan till butiken eller företaget som deltar i auktionen för att hämta ut ditt objekt. Jag har vunnit budgivningen på flera objekt. Kan jag betala för alla på en gång? Nej, du måste betala varje objekt för sig för att erhålla ett köpbevis för varje. Vilka betalningssätt accepteras online? Du kan betala med kreditkort och nätbank.

5 Är moms inkluderad i mitt bud eller köpesumman? Ja. Jag behöver ett kvitto för bokföringsändamål. Kommer jag att få ett? När din kreditkortsbetalning är bekräftad online, kan du skriva ut en kvittens under Mina sidor. Om du behöver ett kvitto med specificerad moms erhålles detta av butiken/företaget när du hämtar din vara/tjänst. Kvittots belopp ska vara butikspriset med rabatt avdragen motsvarande mellanskillnaden mellan butikspriset och beloppet som du betalt. Vad gör jag med köpbeviset? Detta tar du med till den annonsör som anges på köpbeviset för att hämta ut ditt objekt. Vänta minst en dag efter att du har betalt, så att butiken eller företaget hinner förbereda utlämningen av objektet. Ta gärna kontakt med den person som uppges som annonsörens kontaktperson på ditt köpbevis. Jag kan inte hämta mitt objekt personligen. Vad ska jag göra? När du har fått ditt köpbevis, kan du kontakta butiken eller företaget för att få information om alternativa leveransmöjligheter, som till exempel utkörning. Kostnader i samband med detta betalas av dig. Om någon annan person ska hämta ut objektet åt dig, se då till så att denna person kan visa legitimation från er båda. Detta som en säkerhetsåtgärd eftersom objektet redan är betalt. Jag har blivit av med mitt köpbevis. Kan jag skriva ut ett nytt? Ja, du kan logga in dig på auktionswebbsidan och skicka ett nytt köpbevis till din registrerade e-postadres under rubriken Mina bud.

Snabbhjälp Kulturdatabasen.se projektbidrag

Snabbhjälp Kulturdatabasen.se projektbidrag Snabbhjälp Kulturdatabasen.se projektbidrag Kulturdatabasen.se - projektbidrag är en webbapplikation som ska användas för att skicka och redovisa ansökan om arrangörs- och utvecklingsbidrag samt ansökan

Läs mer

Det här dokumentet går kortfattat igenom registrerings- och ansökningsprocessen.

Det här dokumentet går kortfattat igenom registrerings- och ansökningsprocessen. Det här dokumentet går kortfattat igenom registrerings- och ansökningsprocessen. 1. Webbläsare Följande versioner av webbläsare stöds: Netscape från version 7.x Firefox från version 1.x Internet Explorer

Läs mer

INSTRUKTIONER FÖR DIGITAL ANSÖKAN AV UTVECKLINGSBIDRAG OCH BIDRAG TILL INTERNATIONELLT KULTURSAMARBETE

INSTRUKTIONER FÖR DIGITAL ANSÖKAN AV UTVECKLINGSBIDRAG OCH BIDRAG TILL INTERNATIONELLT KULTURSAMARBETE INSTRUKTIONER FÖR DIGITAL ANSÖKAN AV UTVECKLINGSBIDRAG OCH BIDRAG TILL INTERNATIONELLT KULTURSAMARBETE Det finns två sätt att gå till ansökningsformulärsidan: 1. http://kulturdatabasen.se/projektbidrag

Läs mer

Snabbhjälp Kulturdatabasen.se projektbidrag

Snabbhjälp Kulturdatabasen.se projektbidrag Snabbhjälp Kulturdatabasen.se projektbidrag Kulturdatabasen.se projektbidrag är en webbapplikation som ska användas för att skicka och redovisa stöd och bidrag från Kulturutveckling. Innehåll: - Rekommenderade

Läs mer

Snabbhjälp Kulturdatabasen.se Projektbidrag

Snabbhjälp Kulturdatabasen.se Projektbidrag 2017-05-16 Snabbhjälp Kulturdatabasen.se Projektbidrag Kulturdatabasen.se Projektbidrag är en webbapplikation som ska användas för att ansöka om och redovisa regionalt projektbidrag från Kultur och bildning,

Läs mer

Regler och anvisningar för ansökan om bidrag till organisation, samverkan och nätverkande

Regler och anvisningar för ansökan om bidrag till organisation, samverkan och nätverkande Dnr CIF 2016/6 Regler och anvisningar för ansökan om bidrag till organisation, samverkan och nätverkande Vänligen läs igenom detta dokument innan du påbörjar en ansökan. Var ute i god tid när du ska lämna

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Innehåll Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil...

Läs mer

Dela, samarbeta, byt. Bruksanvisning för medlemmar

Dela, samarbeta, byt. Bruksanvisning för medlemmar Dela, samarbeta, byt Bruksanvisning för medlemmar Få inbjudan till samarbete Innan du kan börja arbeta i ett samarbete på Nordiska skolnätet måste du först få en inbjudan. Det är din lärare eller den ansvariga

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Innehåll Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil...

Läs mer

Fr om version ser inloggningen med HogiaID lite annorlunda ut i Hogias Ekonomisystem

Fr om version ser inloggningen med HogiaID lite annorlunda ut i Hogias Ekonomisystem Fr om version 2018.2 ser inloggningen med HogiaID lite annorlunda ut i Hogias Ekonomisystem Vad är ett HogiaID? Ett Hogia Identity (HogiaID) är en unik identitet för en användare av ett eller flera Hogia-system.

Läs mer

Ny förskrivare. Registrera ny användare av Alfa e-recept. Klicka på [Ny förskrivare]

Ny förskrivare. Registrera ny användare av Alfa e-recept. Klicka på [Ny förskrivare] Ny förskrivare Registrera ny användare av Alfa e-recept Klicka på [Ny förskrivare] Kontrollera att du har din e-legitimation tillgänglig innan du börjar fylla i formuläret. Det går bra att använda BankID,

Läs mer

Användarmanual KTC MeView Lägenhetsinnehavare. Revision 3.0. Användarmanual KTC MeView. Lägenhetsinnehavare. Sida 1

Användarmanual KTC MeView Lägenhetsinnehavare. Revision 3.0. Användarmanual KTC MeView. Lägenhetsinnehavare. Sida 1 Användarmanual KTC MeView Lägenhetsinnehavare Sida 1 Sida 2 Innehåll Inledning... 4 Allmänt... 4 Förutsättningar... 4 Plug-in... 4 Web-läsare... 4 Inloggning... 5 Användaruppgifter... 5 Inloggning... 5

Läs mer

Regler och anvisningar för ansökan om bidrag till organisation, samverkan och nätverkande

Regler och anvisningar för ansökan om bidrag till organisation, samverkan och nätverkande Dnr CIF 2017/8 Regler och anvisningar för ansökan om bidrag till organisation, samverkan och nätverkande Vänligen läs igenom detta dokument innan du påbörjar en ansökan. Var ute i god tid när du ska lämna

Läs mer

Att ladda ner från legimus.se

Att ladda ner från legimus.se Att ladda ner från legimus.se 1 Innehåll Logga in... 2 Första gången du loggar in... 2 Problem att logga in?... 2 Sök efter böcker... 3 Utökad sökning... 3 Träfflistan... 3 Sortera listan... 3 Ladda ner

Läs mer

Svenska Ishockeyförbundet Domare

Svenska Ishockeyförbundet Domare Svenska Ishockeyförbundet Domare Användarhandledning Version 2.0 2013-05-17 1 LOGGA IN... 3 2 ADMINISTRERA... 4 2.1 ALLMÄN INFO... 4 2.2 KONTAKTINFORMATION... 4 2.3 REGISTRERINGAR... 5 2.4 FRÅNVARO...

Läs mer

Registrering för rapporteringstjänsten Energiapeili

Registrering för rapporteringstjänsten Energiapeili 1 (5) Registrering för rapporteringstjänsten Energiapeili Registrering För att registrera dig för rapporteringstjänsten Energiapeili behöver du dina personliga bankkoder. Du kan använda de vanligaste nätbankernas

Läs mer

Krav på webbläsare. Manual för arbetslöshetkassorna. De webbläsare som är kompatibla med portalen är minst Internet Explorer 6.x och Firefox 2.

Krav på webbläsare. Manual för arbetslöshetkassorna. De webbläsare som är kompatibla med portalen är minst Internet Explorer 6.x och Firefox 2. Användarmanual till IAF:s portal för arbetslöshetskassor 1 (8) Manual för arbetslöshetkassorna Krav på webbläsare De webbläsare som är kompatibla med portalen är minst Internet Explorer 6.x och Firefox

Läs mer

Snabbguide. Viktigt! Det är också viktigt att beskrivningen av objektet är så utförligt och beskrivande som möjligt.

Snabbguide. Viktigt! Det är också viktigt att beskrivningen av objektet är så utförligt och beskrivande som möjligt. Snabbguide Viktigt! Det är viktigt att notera att Handlarbudet.se inte är någon auktions site utan att objekten kan tas bort när så säljaren vill, eller accepterar ett bud. Det är därför viktigt att man

Läs mer

FDT Kundportal. Copyright 2012. FDT AB Köpmangatan 40 972 33 LULEÅ. Försäljning 0920 24 33 10 Support 0920 24 33 20 Fax 0920 24 33 99

FDT Kundportal. Copyright 2012. FDT AB Köpmangatan 40 972 33 LULEÅ. Försäljning 0920 24 33 10 Support 0920 24 33 20 Fax 0920 24 33 99 FDT Kundportal Copyright 2012 FDT AB Köpmangatan 40 972 33 LULEÅ Försäljning 0920 24 33 10 Support 0920 24 33 20 Fax 0920 24 33 99 E-mail support@fdt.se Hemsida www.fdt.se Innehållet i denna programmanual

Läs mer

Priset per lönespecifikation är endast 15 kr exkl. moms. Alla registreringar och ändringar av anställdas data och lönedata är gratis.

Priset per lönespecifikation är endast 15 kr exkl. moms. Alla registreringar och ändringar av anställdas data och lönedata är gratis. Kom igång med Swelön Swelön är ett webbaserat lönesystem som utvecklats av Swelön AB. Det används via en internet browser, t.ex. Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox. Allt du behöver

Läs mer

Rutiner för årsavgift och årsrapportering

Rutiner för årsavgift och årsrapportering Norrköping 2015-03 Till Svemo medlemsföreningar Rutiner för årsavgift och årsrapportering Enligt Svemo stadgar kap 7 föreningar ska medlemsklubbarna varje år betala årsavgift samt lämna årsrapport senast

Läs mer

Observera att du måste ha internetuppkoppling första gången du loggar in med HogiaID.

Observera att du måste ha internetuppkoppling första gången du loggar in med HogiaID. Fr om version 2016.3 använder vi HogiaID en ny inloggning för dig som använder Hogia Ekonomi. Du som använder Hogia einvoice, Hogia Approval Compact Edition eller Hogia Approval Manager har sedan tidigare

Läs mer

PS ONLINEAUKTIONER AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR AUKTION ONLINE FÖR KONSUMENTER. 1. Bakgrund. 2. Budgivning och inropsavgift. 3. Objektsbeskrivning

PS ONLINEAUKTIONER AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR AUKTION ONLINE FÖR KONSUMENTER. 1. Bakgrund. 2. Budgivning och inropsavgift. 3. Objektsbeskrivning PS ONLINEAUKTIONER AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR AUKTION ONLINE FÖR KONSUMENTER 1. Bakgrund 1.1 Dessa allmänna villkor för köp via auktioner online ( Villkoren ) gäller när en konsument ( Kund ) gör ett köp

Läs mer

Användarmanual för webbapplikationen Fejjan för alla. Manualens version:1.0. Datum: 5 februari 2014

Användarmanual för webbapplikationen Fejjan för alla. Manualens version:1.0. Datum: 5 februari 2014 Fejjan för alla 1.0 Användarmanual för webbapplikationen Fejjan för alla. Manualens version:1.0. Datum: 5 februari 2014 Fejjan för alla gör det lättare för personer med olika typer av funktionsnedsättningar

Läs mer

Texttelefoni.se. En förmedlingstjänst från PTS. Informationsbroschyr och användarmanual för webbapplikationer

Texttelefoni.se. En förmedlingstjänst från PTS. Informationsbroschyr och användarmanual för webbapplikationer Texttelefoni.se En förmedlingstjänst från PTS Informationsbroschyr och användarmanual för webbapplikationer Innehåll ALLMÄN INFORMATION Introduktion 3 Webbapp för dator 3 Logga in 4 Registrera dig som

Läs mer

SKÖTSELSKOLAN. Instruktioner till personal - för dig som arbetar på ett entreprenadföretag 2013-03-09

SKÖTSELSKOLAN. Instruktioner till personal - för dig som arbetar på ett entreprenadföretag 2013-03-09 SKÖTSELSKOLAN Instruktioner till personal - för dig som arbetar på ett entreprenadföretag 203-03-09 Innehållsförteckning. Aktivera ett användarkonto, jag har en egen e-postadress 3 2. Aktivera ett användarkonto,

Läs mer

Alfa e-recept: Ny anva ndare

Alfa e-recept: Ny anva ndare Ny förskrivare Registrera ny användare av Alfa e-recept Klicka på [Ny användare] Kontrollera att du har din e-legitimation tillgänglig innan du börjar fylla i formuläret. Det går bra att använda BankID,

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Innehåll Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil...

Läs mer

Våra reguljära öppettider är alla vardagar 10-17. 3 dagar efter en avslutad auktion har vi

Våra reguljära öppettider är alla vardagar 10-17. 3 dagar efter en avslutad auktion har vi Vanliga frågor (FAQ) ALLMÄNT När har ni öppet? Hur tar jag mig enklast till er? Våra reguljära öppettider är alla vardagar 10-17. 3 dagar efter en avslutad auktion har vi utökade tider för utlämning fram

Läs mer

PS ONLINEAUKTIONER AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR AUKTION ONLINE FÖR NÄRINGSIDKARE. 1. Bakgrund. 2. Budgivning och inropsavgift. 3. Objektsbeskrivning

PS ONLINEAUKTIONER AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR AUKTION ONLINE FÖR NÄRINGSIDKARE. 1. Bakgrund. 2. Budgivning och inropsavgift. 3. Objektsbeskrivning PS ONLINEAUKTIONER AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR AUKTION ONLINE FÖR NÄRINGSIDKARE 1. Bakgrund 1.1 Dessa allmänna villkor för köp via auktioner online ( Villkoren ) gäller när en näringsidkare eller annan juridisk

Läs mer

Användarnamn, lösenord och e-postadress får du tilldelade av skolans IT-ansvarige, efter att din ansökan är mottagen och godkänd av administratören.

Användarnamn, lösenord och e-postadress får du tilldelade av skolans IT-ansvarige, efter att din ansökan är mottagen och godkänd av administratören. E K Manual för e-postprogram i Eda Skolor E-postprogrammet är ett sk webbaserat system, med möjlighet att skicka och läsa e-post från valfri dator som är ansluten till Internet. Vårt e-postsystem är tänkt

Läs mer

Principerna för överlåtelse av tomter och villkoren för att en ansökan ska godkännas beskrivs på

Principerna för överlåtelse av tomter och villkoren för att en ansökan ska godkännas beskrivs på Ansökan om tomt Principerna för överlåtelse av tomter och villkoren för att en ansökan ska godkännas beskrivs på. Viktigt att notera vid ansökning av tomt: 1) Sökande fyller i endast en ansökan under ansökningstiden

Läs mer

Med PrivacyKeeper kan du: Ta bort inloggningsinformation:

Med PrivacyKeeper kan du: Ta bort inloggningsinformation: PrivacyKeeper raderar på ett tillförlitligt sätt alla dina spår både online och offline och aktiverar och säkerställer att din dator rensas från alla sårbara känsliga data som kan bli måltavlor för tredje

Läs mer

INLOGGNING 1 (6) Det finns två sätt att logga in i Privera: Med engångslösenord till mobiltelefon Med engångslösenord till e-post

INLOGGNING 1 (6) Det finns två sätt att logga in i Privera: Med engångslösenord till mobiltelefon Med engångslösenord till e-post 1 (6) INLOGGNING Det finns två sätt att logga in i Privera: Med engångslösenord till mobiltelefon Med engångslösenord till e-post Om du väljer att aktivera inloggning med engångslösenord som genereras

Läs mer

ASS 84, , Sverige är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

ASS 84, , Sverige är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Allmänna Villkor AlpinaScand Sarajevo 84, organisations nr. 802457-8620 ( ASS 84 ) driver webbplatsen http://www.alpinascandsarajevo84.se/ och därtill hörande sidor ( Webbplatsen ). Utförliga kontaktuppgifter

Läs mer

Innehåll Version 1.7 Sida 1 av 27

Innehåll Version 1.7 Sida 1 av 27 Innehåll Inloggning... 2 Aktivering... 2 Logga in... 5 Glömt användarnamn eller lösenord... 6 Certifierade lönesystem... 9 Lämna löneuppgifter... 10 Lämna fil från certifierat lönesystem... 10 Webbformulär...

Läs mer

Fr om version använder vi HogiaID en ny inloggning för dig som använder Hogia einvoice eller Hogia Approval Compact Edition

Fr om version använder vi HogiaID en ny inloggning för dig som använder Hogia einvoice eller Hogia Approval Compact Edition Fr om version 2015.3 använder vi HogiaID en ny inloggning för dig som använder Hogia einvoice eller Hogia Approval Compact Edition Vad är ett HogiaID? Ett Hogia Identity (HogiaID) är en unik identitet

Läs mer

Användarmanual för Lunds universitets sökandeportal

Användarmanual för Lunds universitets sökandeportal Användarmanual för Lunds universitets sökandeportal 1 Innehållsförteckning 1. ATT SÖKA EN ANSTÄLLNING VIA SÖKANDEPORTALEN... 3 1.1 LOGGA IN I SÖKANDEPORTALEN... 3 1.2 SKAPA ETT NYTT KONTO... 4 1.3 LÖSENORD...

Läs mer

Ariba Network Förenklad konfigureringsguide för konto

Ariba Network Förenklad konfigureringsguide för konto Ariba Network Förenklad konfigureringsguide för konto Ariba stödjer följande webbläsare Microsoft Internet Explorer 9 (32-bit) Microsoft Internet Explorer 8 (32-bit) Microsoft Internet Explorer 7 (32-bit)

Läs mer

lokalnytt.se Manual kundadministration

lokalnytt.se Manual kundadministration lokalnytt.se Manual kundadministration version 2.0 2012-08-23 Innehåll Inledning... sidan 2 Rekommendationer... sidan 2 Gemensamma funktioner... sidan 3 Inloggning... sidan 4 Startsida... sidan 5 Objekt...

Läs mer

Villkoren och den information som anges på Webbplatsen utgör det fullständiga avtalet mellan dig och Netbil rörande ditt medlemskap.

Villkoren och den information som anges på Webbplatsen utgör det fullständiga avtalet mellan dig och Netbil rörande ditt medlemskap. AUKTIONS- OCH MEDLEMSVILLKOR 1. Bakgrund Netbil i Skandinavien AB, org. nr 556083-1108 ( Netbil / vi ) är ett helägt dotterbolag till Bilia Personbilar. Vår verksamhet består i att marknadsföra och sälja

Läs mer

Användarguide för anslutning till MCSS

Användarguide för anslutning till MCSS Användarguide för anslutning till MCSS Innehållsförteckning Systemkrav... 3 Symantec VIP Access... 4 För tvåfaktorsautentisering via mobiltelefon... 4 För tvåfaktorsautentisering via dator... 5 Logga in

Läs mer

Inledning. Att bli medlem

Inledning. Att bli medlem - Inledning Nedan följer en instruktion om hur man blir medlem på Vreta-Ytternäs hemsida och sedan en instruktion om hur man loggar in. Innan man kan logga in måste man registrera sig som medlem. Anledningen

Läs mer

Manual Söka ledig tjänst Landstinget i Östergötland. Senast reviderad 2012-03-02

Manual Söka ledig tjänst Landstinget i Östergötland. Senast reviderad 2012-03-02 Manual Söka ledig tjänst Landstinget i Östergötland Senast reviderad 2012-03-02 Sök en specifik tjänst... 3 Första gången du registrerar en ansökan... 4 Vill ansöka och har redan ett användarkonto... 5

Läs mer

Hja lp till Mina sidor

Hja lp till Mina sidor Hja lp till Mina sidor Vanliga Frågor Varför godkänner inte Mina sidor mitt personnummer trots att jag har prövat flera gånger och är säker på att jag skrivit rätt? Du behöver använda ett 12 siffrigt personnummer

Läs mer

Kortfattad instruktion för Crystal Reports. Kom i gång med Crystal Reports. Instruktion Crystal Reports 2014

Kortfattad instruktion för Crystal Reports. Kom i gång med Crystal Reports. Instruktion Crystal Reports 2014 Kortfattad instruktion för Crystal Reports Kom i gång med Crystal Reports När du ska logga in i Crystal Reports ska inloggning alltid ske via sidan om Crystal Reports på vårdgivarwebben. Det är viktigt

Läs mer

Viktiga inställningar för Isolda webshop

Viktiga inställningar för Isolda webshop Viktiga inställningar för Isolda webshop Denna webshop är optimerad för Internet Explorer 6, Mozilla Firefox 2, Safari 2 och senare versioner. Vi använder både vanliga cookies (en fi l som sparas på din

Läs mer

Självbetjäning för arbetsgivare. Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration

Självbetjäning för arbetsgivare. Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration Självbetjäning för arbetsgivare Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration Innehåll 1 DOKUMENTINFORMATION... 3 1.1 SYFTE... 3 1.2 AVGRÄNSNINGAR... 3 1.3 STÖD VID LÄSNING...

Läs mer

Handbok Mäklare Direkt Innehåll

Handbok Mäklare Direkt Innehåll Handbok Mäklare Direkt Innehåll Inledning... 2 Registrering... 3 Köpa objekt... 5 Fakturaköp... 5 Kortköp... 5 Aktivera objekt... 6 Objekt... 7 Mitt konto... 7 Priser och villkor... 7 Kontaktinformation...

Läs mer

Evenemang på na.se. Klicka på Skapa evenemang! Klicka på Skapa nytt konto!

Evenemang på na.se. Klicka på Skapa evenemang! Klicka på Skapa nytt konto! Evenemang på na.se Så här skapar man arrangörskonto och lägger in evenemang i guiden, steg för steg Guiden finns på http://na.se/evenemang. Det är också där som man hittar länken till sidan där man loggar

Läs mer

Användarinstruktioner

Användarinstruktioner Innehållsförteckning 1 Allmänt 2 Registrera 2 i. Instruktioner för registrering 2 ii. Organisationsnummer 2 iii. Dina uppgifter 2 iv. Bekräfta villkor 2 v. Aktivering av konto 2.1 Glömt lösenord 2.2 Mitt

Läs mer

Regler och anvisningar för ansökan om organisationsstöd gällande år 2016

Regler och anvisningar för ansökan om organisationsstöd gällande år 2016 Dnr CIF 2015/11 Regler och anvisningar för ansökan om organisationsstöd gällande år 2016 Vänligen läs igenom detta dokument innan du påbörjar en ansökan. Var ute i god tid när du ska lämna in en ansökan,

Läs mer

Förnyad konkurrensutsättning. Manual för leverantör

Förnyad konkurrensutsättning. Manual för leverantör Förnyad konkurrensutsättning Manual för leverantör Ansvarig utgivare: Göteborgs Stads Upphandlings AB Titel: Förnyad konkurrensutsättning - Manual för leverantör Version: 1.0.0.2013 2 Innehållsförteckning

Läs mer

Rekommenderad IT-miljö

Rekommenderad IT-miljö Rekommenderad IT-miljö INNEHÅLL SIDNUMMER Dator 1 Internetuppkoppling Webbläsare Webbläsare Inställningar Telefoner 2 Smartphone Inloggning med säkerhetsdosa Bilder Internet Explorer 3 Mozilla Firefox

Läs mer

Guide till Webbshop Luleå Lokaltrafik

Guide till Webbshop Luleå Lokaltrafik Guide till Webbshop Luleå Lokaltrafik Innehåll Hitta till webbshop... 2 Registrera ny användare... 2 Aktiveringsmail... 3 Logga in... 3 Lägg till busskort...4 Ladda reskassa... 5 Ladda produkt...6 Återställ

Läs mer

Instruktioner entreprenörer Elektroniska blanketter 29-31

Instruktioner entreprenörer Elektroniska blanketter 29-31 INSTRUKTIONER ENTREPRENÖRER 1 (8) Fastställt av Dokumentdatum Version Lina Nilsson 2012-05-22 1.2 Dokumenttitel Instruktioner entreprenörer Elektroniska blanketter 29-31 1. Innehåll 1. Innehåll... 1 2.

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL FÖR HANDLARE OCH CHEFER www.icaskolan.se. Innehåll: Statistik: - Ta ut statistik på utbildningar s. 2. Attest:

ANVÄNDARMANUAL FÖR HANDLARE OCH CHEFER www.icaskolan.se. Innehåll: Statistik: - Ta ut statistik på utbildningar s. 2. Attest: ANVÄNDARMANUAL FÖR HANDLARE OCH CHEFER www.icaskolan.se Innehåll: Statistik: - Ta ut statistik på utbildningar s. 2 Attest: - Attestera utbildningsanmälningar s. 4 Användare: - Hantering av medarbetare

Läs mer

Lägg in ett schema i Lärknuten

Lägg in ett schema i Lärknuten Lägg in ett schema i Lärknuten 1. Starta en webbläsare (till exempel Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox eller Chrome) och gå till www.lärknuten.se eller www.larknuten.se. 2. Välj att logga in som

Läs mer

Uppdaterad 2010-05-11. Lathund Synpunkten för handläggare och ansvarig chef

Uppdaterad 2010-05-11. Lathund Synpunkten för handläggare och ansvarig chef Uppdaterad 2010-05-11 Lathund Synpunkten för handläggare och ansvarig chef 1 Innehållsförteckning Handläggarens roll och ansvarsuppgifter... 3 Närmaste chefs roll och ansvarsuppgifter... 3 Praktisk handläggning

Läs mer

Sk dd y.com e-hand l e Så kommer du igång

Sk dd y.com e-hand l e Så kommer du igång Skydd.com e-handel Så kommer du igång 1. Inledning 2. Så här lägger du order 3. Mer om sökfunktionen 4. Bläddra i sortimentet och våra toppsäljare 5. Den nya produktvyn 6. Våra kampanjer och erbjudanden

Läs mer

INFORMATION FRÅN VITEC. Nyhetsbrev 3.56. Vitec Marknad/Webbplats/Kundservice

INFORMATION FRÅN VITEC. Nyhetsbrev 3.56. Vitec Marknad/Webbplats/Kundservice INFORMATION FRÅN VITEC VITEC Nyhetsbrev 3.56 Vitec Marknad/Webbplats/Kundservice VITEC Affärsområde Fastighet www.vitec.se infofastighet@vitec.se Växel 090-15 49 00 GÖTEBORG: REDEG 1 C, 426 77 V. FRÖLUNDA

Läs mer

Användarhandledning. edwise Webbläsarinställningar 2013-10-24

Användarhandledning. edwise Webbläsarinställningar 2013-10-24 Användarhandledning edwise Webbläsarinställningar 2013-10-24 Sida 2/22 Innehållsförteckning 1 Webbläsarinställningar... 3 1.1 Internet Explorer Kompabilitetsläge... 3 1.1.1 Inställningar för kompabilitetsvyn...

Läs mer

Frakt och webbutiksinställningar

Frakt och webbutiksinställningar Frakt och webbutiksinställningar Detta dokument vänder sig till webbutiker som har en integrerad fraktmodul gentemot Fraktjakt. För att fraktmodulen ska fungera måste man ha registrerat ett webbutik på

Läs mer

3-veckorskontroll i itslearning

3-veckorskontroll i itslearning 3-veckorskontroll i itslearning Funktionen fungerar inte i Internet Explorer, använd Firefox, Chrome eller Safari Detta är en funktion som är framtagen för att kunna effektivisera och underlätta arbetet

Läs mer

Användarmanual för UKÄ Bedömarvy

Användarmanual för UKÄ Bedömarvy Användarmanual för UKÄ Bedömarvy 2016-10-01 Reg.nr 241-241-15 Användarmanual för UKÄ Bedömarvy Utgiven av Universitetskanslersämbetet 2016 Utvitsy förvaltningsgrupp Universitetskanslersämbetet Löjtnantsgatan

Läs mer

Endast arbetsmaterial

Endast arbetsmaterial REVIDERAD PLAN KREATIVA PLATSER - ÄGA RUM ÅR 1 AV 3 För sista dag att inkomma med blanketten, se Kulturrådets webbplats. ANVISNINGAR FÖR BLANKETTEN Observera Den här blanketten är optimerad för webbläsaren

Läs mer

Användarmanual av Anmälan av foderanläggning via Internet ANVÄNDARMANUAL. för Anmälan av foderanläggningar via Internet 1 (5)

Användarmanual av Anmälan av foderanläggning via Internet ANVÄNDARMANUAL. för Anmälan av foderanläggningar via Internet 1 (5) ANVÄNDARMANUAL för Anmälan av foderanläggningar via Internet 1 (5) 1 Webbplats-Logga in... 3 2 Startsida... 4 2.1 Visa uppgifter på anläggningen... 4 2.2 Ändra uppgifter på anläggningen... 4 2.3 Registrera

Läs mer

Lägg in ett schema i Lärknuten

Lägg in ett schema i Lärknuten Lägg in ett schema i Lärknuten 1. Starta en webbläsare (till exempel Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox eller Chrome) och gå till www.lärknuten.se eller www.larknuten.se. 2. Välj att logga in som

Läs mer

SAS Corporate Booking - för det enka affärsresandet www.sas.se/scb. Användarmanual 2010-1

SAS Corporate Booking - för det enka affärsresandet www.sas.se/scb. Användarmanual 2010-1 SAS Corporate Booking - för det enka affärsresandet www.sas.se/scb Användarmanual 2010-1 1 Innehåll Boka en resa s. 3 Innehåll i Min profil s. 9 Första påloggningen s. 11 Reseadmininstratör s. 13 2 Boka

Läs mer

Förnyad konkurrensutsättning. Manual för leverantör

Förnyad konkurrensutsättning. Manual för leverantör Förnyad konkurrensutsättning Manual för leverantör Ansvarig utgivare: Göteborgs Stads Upphandlings AB Titel: Förnyad konkurrensutsättning Manual för leverantör Version: 1.0.5.2016 2 Innehållsförteckning

Läs mer

en stor bokstav och en siffra. Lösenordet får inte innehålla några tecken (!,,#,%,&)

en stor bokstav och en siffra. Lösenordet får inte innehålla några tecken (!,,#,%,&) Gå in på www.lernia.se Klicka på rubriken Registrera CV 1. Fyll i dina användaruppgifter. - Skriv in din e-postadress, glöm inte att upprepa e-postadressen - Skriv in ett önskat lösenord och upprepa detta.

Läs mer

Fråga: Hur beställer jag? Svar: För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du.

Fråga: Hur beställer jag? Svar: För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du. Vanliga frågor Hur beställer jag? För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du. Vilka avgifter tillkommer när jag beställer av er? Frakten inom Sverige kostar

Läs mer

Bildtelefoni.net webbklient

Bildtelefoni.net webbklient Bildtelefoni.net webbklient Användarmanual 1.2 www.bildtelefoni.net Direktlänk: www.tolk.sip.nu Copyright 2015 bildtelefoni.net Fokus på tillgänglighet Med webbklienten kan alla få enkel tillgång till

Läs mer

PromikBook bas (gratis) med bokföring, dokumenthantering, fakturering, kundreskontra och leverantörsreskontra.

PromikBook bas (gratis) med bokföring, dokumenthantering, fakturering, kundreskontra och leverantörsreskontra. Användarvillkor Parter med organisationsnummer 556217-5157, adress, hädanefter under benämning PromikBook och Du/ditt företag hädanefter under benämning Användare. Tjänster PromikBooks tjänster består

Läs mer

PP7Mobile User s Guide

PP7Mobile User s Guide PP7Mobile User s Guide PP7 Mobile är en del i PP7s produktserie och är beroende av PP7 Pro Desktop för att fungera. Modulen är optimerad för användning på mobiltelefon och/eller tablet. För användning

Läs mer

Dela, samarbeta, byt. Bruksanvisning för administratörer

Dela, samarbeta, byt. Bruksanvisning för administratörer Dela, samarbeta, byt Bruksanvisning för administratörer När du har skapat en användare och valt lösenord, samt bekräftat e-post meddelandet blir du inloggad på en sida med bland annat detta gulmarkerade

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil För att kunna

Läs mer

Skapa e' Personkonto

Skapa e' Personkonto Skapa e' Personkonto Med e' Personkonto i INVONO One får du 9llgång 9ll modulen Mi+ Kontor en personlig area där du har översikt över de bolag som du är delak9g i på e' eller annat sä' och som använder

Läs mer

Inloggning till Winst och installation av Java för användare med Mac

Inloggning till Winst och installation av Java för användare med Mac Inloggning till Winst och installation av Java för användare med Mac Version 1.0 2014-02-24 2 (5) Innehåll 1 FÖRUTSÄTTNINGAR... 3 2 LADDA NER OCH INSTALLERA JAVA... 3 3 INLOGGNING TILL WINST MED MAC...

Läs mer

FerieBas. -handbok för arbetsställe

FerieBas. -handbok för arbetsställe 1 FerieBas -handbok för arbetsställe Innehållsförteckning Logga in till FerieBas... 3 Registrera organisation i FerieBas... 4 Bekräftelse på registrering av organisation... 5 Registrera arbetsställe...

Läs mer

Handledning hantera förfrågan och lämna offert i IBX Quote

Handledning hantera förfrågan och lämna offert i IBX Quote Handledning hantera förfrågan och lämna offert i IBX Quote Vid frågor kring IBX Quote kontakta IBX Support. Email: support@ibxgroup.com Telefon: +46 8 5534 6000 Innehåll Handledning hantera förfrågan och

Läs mer

Så här ansöker du om försörjningsstöd på datorn

Så här ansöker du om försörjningsstöd på datorn Så här ansöker du om försörjningsstöd på datorn Du som har beviljats försörjningsstöd kan använda Lunds kommuns e-tjänst för att enkelt ansöka igen. Då ansöker du när det passar dig och behöver inte passa

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. Version 1

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. Version 1 MANUAL DPST INNEHÅLLSFÖRTECKNING Att logga in...2 Kund vill lämna in (förregistrerat paket)... 3 Kund vill lämna in paket (ej förregistrerat)... 7 Kund hämtar ut paket (ej VaruEfterKrav)... 12 Kund hämtar

Läs mer

Version: 1.0.1 Datum: 2012-05-23. DynaMaster 5 Golf Övergripande manual

Version: 1.0.1 Datum: 2012-05-23. DynaMaster 5 Golf Övergripande manual Version: 1.0.1 Datum: 2012-05-23 DynaMaster 5 Golf Övergripande manual Innehållsförteckning 1 Inledning 3 1.1 Systemkrav 3 2 Logga in 4 3 Översikt 5 4 Verktygsfält och funktioner 6 4.1 Översikt gränssnitt

Läs mer

Endast arbetsmaterial

Endast arbetsmaterial ANSÖKAN OM BIDRAG LITTERÄRA EVENEMANG I UTLANDET För sista ansökningsdag, se Kulturrådets hemsida ANVISNINGAR FÖR ANSÖKAN Observera Den här blanketten är optimerad för webbläsaren Internet Explorer versionerna

Läs mer

EVALD manual. Evald version 2 2014-05-02

EVALD manual. Evald version 2 2014-05-02 EVALD manual Evald version 2 2014-05-02 Innehåll KURSVÄRDERING PÅ ENGELSKA... 1 Egna frågor på engelska...1 Sammanställning på engelska...1 KURSVÄRDERING GENERELLT... 2 Skapa kursvärdering...2 Ändra öppnings/stängningsdatum...5

Läs mer

ANVÄNDARBESKRIVNING FÖR PERSONAL

ANVÄNDARBESKRIVNING FÖR PERSONAL ANVÄNDARBESKRIVNING FÖR PERSONAL 1 INLEDNING Programmet ipool är ett system för att på ett effektivt sätt sköta bemanning och personalinformation via ett webbaserat gränssnitt som är enkelt att använda

Läs mer

Informationsmaterial och manual Nytt körordersystem webb 2015-03-20

Informationsmaterial och manual Nytt körordersystem webb 2015-03-20 Informationsmaterial och manual Nytt körordersystem webb 2015-03-20 Innehåll Ändringar med nytt körordersystem Behörighet och förutsättningar nytt körordersystem webb Support Manual körorder webb Inloggning

Läs mer

Manual Interbook Bygdegårdar

Manual Interbook Bygdegårdar Manual Interbook Bygdegårdar Bidrag och föreningsuppgifter Datum: 2013 01 23 Version 1.0 Sidan 1 (10) Innehållsförteckning 1. Inledning... 3 1. 1 Föreningsregistret... 3 1.2 Kontaktpersoner... 3 1.3 Huvudanvändare

Läs mer

Handbok för medborgare i Dexter Barnomsorg

Handbok för medborgare i Dexter Barnomsorg Handbok för medborgare i Dexter Barnomsorg Handbok för medborgare i Dexter (14) 2 Innehåll Inledning...4 Vem är medborgare?...4 Hur får jag mitt konto?...4 Hur loggar jag in?...4 Jag är inte bara mamma...4

Läs mer

Landstinget i Värmland, mars 2012

Landstinget i Värmland, mars 2012 Snabbguide Landstinget i Värmland, mars 2012 Innehållsförteckning Snabbguide till basfunktioner i LISA+... 3 Om LISA+... 3 Att komma igång... 3 Inloggning... 5 Att byta lösenord... 5 Hur görs personsökning?...

Läs mer

Instruktion till vårdnadshavare såhär kommer du igång med Päikky

Instruktion till vårdnadshavare såhär kommer du igång med Päikky Instruktion till vårdnadshavare såhär kommer du igång med Päikky Aktivering av användarnamn första inloggning till Päikky Daghemmet har skapat åt dig som vårdnadshavare ett användarnamn baserat på din

Läs mer

Endast arbetsmaterial REVIDERAD PLAN SCENKONST. För sista dag att inkomma med blanketten, se Kulturrådets webbplats. ANVISNINGAR FÖR BLANKETTEN

Endast arbetsmaterial REVIDERAD PLAN SCENKONST. För sista dag att inkomma med blanketten, se Kulturrådets webbplats. ANVISNINGAR FÖR BLANKETTEN REVIDERAD PLAN SCENKONST För sista dag att inkomma med blanketten, se Kulturrådets webbplats. ANVISNINGAR FÖR BLANKETTEN Observera Den här blanketten är optimerad för webbläsaren Internet Explorer versionerna

Läs mer

Jobiili-bruksanvisningar Studerande

Jobiili-bruksanvisningar Studerande Jobiili-bruksanvisningar Studerande Uppdaterad 14.5.2017 Innehåll 0 1. Inloggning 3 2. Logga ut 3 3. Uppdatera dina uppgifter och ditt CV 3 3.1 Mina uppgifter 3 3.2 CV-uppgifter 4 4. Mina meddelanden 5

Läs mer

Release notes. Axiell Arena version 4.0

Release notes. Axiell Arena version 4.0 Release notes Axiell Arena version 4.0 Axiell Sverige AB, Box 24014, 224 21 Lund. Besöksadress: Fältspatsvägen 4, 224 78 Lund tel 046-270 04 00, e-post: axiellsverige@axiel l.com, www.axiell.se INNEHÅLL

Läs mer

Instruktion för registrering

Instruktion för registrering Instruktion för registrering Introduktion Den här instruktionen visar steg för steg hur registrering går till. Här hittar du också vanliga problem som kan uppstå, de visas i en blå ruta. Vi använder ett

Läs mer

Att söka försörjningsstöd. Nu kan du söka försörjningsstöd direkt från datorn eller mobiltelefonen och följa ditt ärende från ansökan till beslut

Att söka försörjningsstöd. Nu kan du söka försörjningsstöd direkt från datorn eller mobiltelefonen och följa ditt ärende från ansökan till beslut Att söka försörjningsstöd Nu kan du söka försörjningsstöd direkt från datorn eller mobiltelefonen och följa ditt ärende från ansökan till beslut 2 Du som är folkbokförd i Hallstahammar kan enkelt söka

Läs mer

Användarmanual KTC MeView Lägenhetsinnehavare. Revision 4.0. Användarmanual KTC MeView. Lägenhetsinnehavare. Sida 1

Användarmanual KTC MeView Lägenhetsinnehavare. Revision 4.0. Användarmanual KTC MeView. Lägenhetsinnehavare. Sida 1 Användarmanual KTC MeView Lägenhetsinnehavare Sida 1 Innehåll Inledning... 3 Allmänt... 3 Tekniska förutsättningar... 3 Plug-in... 3 Upplösning... 3 Webbläsare... 3 Användaruppgifter... 4 Inloggning...

Läs mer