Fråga: Hur beställer jag? Svar: För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Fråga: Hur beställer jag? Svar: För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du."

Transkript

1 Vanliga frågor Hur beställer jag? För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du. Vilka avgifter tillkommer när jag beställer av er? Frakten inom Sverige kostar 89 kronor för 1-3 kg. Väljer du postförskott tillkommer postens avgift med 50 kronor. Väljer du faktura tillkommer 29 kronor i faktureringsavgift. Kan jag avbeställa min beställning? Nej, då vi paketerar din beställning bara några timmar efter din beställning är detta inte möjligt. Kan jag beställa med telefon/fax? - är en onlinebutik och enklast är det att beställa på nätet. Vi tar även emot telefonbeställningar på telefon Kundtjänsten är öppen alla vardagar 09:00-12:00, 13:00-17:00. Vad har ni för åtgärder mot falska beställningar? loggar alla IP nummer som gjort beställningar. Alla falska beställningar polisanmäls.

2 Kan jag komplettera min order? Nej, då vi packar din order bara några timmar efter att den gjorts kan vi inte garantera detta. Alla leveranser på Linghageshop.com skickas till en kostnad av 89 kronor (1-3 kg) och du kan därför lägga en ny order utan att det kostar dig mer. Hur fungerar er orderbekräftelse? - När du gjort en order skickar vi en orderbekräftelse till din e-post. Var väldigt noga med att du skrivit in rätt e-postadress. På orderbekräftelsen ser du all information om den order du lagt. Du kan även se din orderstatus på din medlemssida. Kan jag reservera/lägga undan en vara? Nej, allt som säljs på linghageshop.com säljs till den första som vill ha varan. Det är alltså först till kvarn som gäller. Kan jag beställa om jag bor utanför Sverige? Vi levererar kläder inom hela EU samt till övriga länder. För leveranser utanför Sverige tillkommer en fast frakt enligt frakt lista. Hur använder jag mitt presentkort? För att kunna använda ditt presentkort måste du först vara medlem på linghageshop.com. Detta är helt gratis. När du gjort detta kan du klicka på (Gift Card) på förstasidan. Där aktiverar du ditt presentkort och det omvandlas till pengar som du kan handla för. Du kan även aktivera ditt presentkort direkt i kassan när du ska betala. Har du ett presentkort på exempelvis 500 kronor och handlar för 398 kronor så har du 102 pengar innestående på ditt konto som du kan använda vid något annat tillfälle. Om du istället handlar för 698 kronor så kan du dra av de 500 kronor som du har på ditt konto men måste också välja ett annat betalningssätt att betala de resterande 198 kronorna med. Presentkorten gäller ett år från inköpsdatumet.

3 Har du problem med ditt presentkort ska du kontakta vår kundtjänst på telefon: så hjälper de dig. Vad kostar ett presentkort? Vi har presentkort med olika värden. De vi har är följande: 500 kr och 1000 kr. Om du är intresserad av högre belopp än detta är det bara att köpa fler av samma värde. Presentkorten gäller ett år från inköpsdatumet. Betalningsfrågor Hur betalar jag? Det finns tre olika sätt att betala med om du bor i Sverige: Betalkort: VISA, Mastercard och American Express. Faktura: Du får en faktura med i leveransen. Du har då 30 dagar på dig att betala den. En faktureringskostnad på 29 kronor tillkommer. Postförskott: Om du väljer postförskott tillkommer Postens avgift på 50 kronor. Alla beställningar som skickas utanför Sverige kan endast betalas med betalkort (VISA, Mastercard och American Express). Betalningsfrågor Är det säkert att betala med kort? Vi använder oss av 3D Secure som gör att kortbetalningarna är säkra. Vi på linghageshop.com kan inte se er kortinformation eller på något sätt spara den. All vår överföring körs med krypterad anslutning. Om du är tveksam till att betala med kort rekommenderar vi att du använder dig av postförskott eller faktura. Betalningsfrågor Vad är Postens avgift för postförskott? För tillfället är den 50 kronor.

4 Betalningsfrågor Hur fungerar fakturabetalning? Du får en faktura med i din leverans. Med faktura slipper du att använda ditt kort eller att lösa ut dit paket på posten. Du har 30 dagar på dig att betala din faktura. En faktureringskostnad på 29 kronor tillkommer. Ej betalda fakturor hanteras av Kreditor Europe AB. OBS! Fakturabetalnig kan endast användas av svenska kunder. Byten Jag är inte nöjd med varan, kan jag returnera den? - Självklart kan du det. Du måste kontakta kundtjänst angående detta. Varan ska vara i samma skick som när du fick den, den ska vara förpackad i originalförpackning och ALDRIG UPPACKAD eller PROVAD. Vid köp av byxor, jackor, skjortor, klänningar, t-shirts, skor, väskor och badbyxor går det naturligtvis att byta även en öppnad förpackning. Du får använda dig av din ångerrätt om varan inte blivit uppackad. Du ska innan du öppnar förpackningen kolla så att storleken är samma som du beställde, att färgen är den samma som du önskade och att det är samma modell. Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om de har blivit uppackade och provade. Var noga med att kolla din storlek innan du beställer. Mer info om storlekar hittar du på vår Måttguide Så returnerar du: 1. När du fått din vara och ser att den inte stämmer med den du beställde, är skadad eller annat fel ska du direkt kontakta [kundtjänst]. Senast efter 14 dagar. Du förklarar då vad som är fel. Ha din orderbekräftelse till hands för att underlätta för kundtjänsten. 2. Du kommer överens med kundtjänst om vad du vill: Pengarna tillbaka eller ny vara. Väljer du pengarna tillbaka så betalar vi dem inom 30 dagar från det att du hörde av dig. Har du köpt varan med postförskott betalar vi även denna avgift. 3. Du får adress dit du ska skicka varan och så fort vi har fått varan och ser att skicket är godkänt skickar vi en ny vara eller betalat tillbaka dina pengar. Returfrakten får du stå för. Du får använda dig av din ångerrätt om varan inte blivit uppackad. Du ska innan du öppnar förpackningen kolla så att storleken är samma som du beställde, att färgen är den samma som du önskade och att det är samma modell. Underkläder är hygienartiklar och bytes inte om de har blivit uppackade och provade. Var noga med att kolla din storlek innan du beställer. Mer info om storlekar hittar du på vår Måttguide Byten Kan jag byta en vara jag provat?

5 Detta går inte då underkläder är hygienartiklar. Innan du bryter förpackningen ska du noga kolla så varan är den samma som du beställde, samma storlek och modell. Denna regel har vi för att alla våra kunder ska känna sig säkra när de handlar underkläder på Linghageshop.com Vid köp av övriga kläder såsom byxor, jackor, skjortor, klänningar, t-shirts, skor, väskor och badbyxor går det naturligtvis att byta även en öppnad förpackning. Hur lång leveranstid har ni? - Vi skickar alla våra produkter med posten eller dhl. Beställer man innan 15:00 på en vardag skickas beställningen oftast samma dag. Leveranstiden är 1-3 dagar. Vad kostar frakten? 1-3 kg inom Sverige kostar 89 kronor. För leveranser utanför Sverige tillkommer en kostnad enligt vår frakt lista. Vad händer med paket som inte löses ut? - För postförskott som inte hämtas ut debiteras kunden på 299 kronor för frakt och expeditionsavgift. Skickar ni till utlandet (utanför Sverige) också? - Ja, vi skickar till alla länder inom EU samt till övriga länder. Hur lång tid ligger paket beställda med postförskott kvar på Posten? Liggtiden på Posten är 14 dagar.

6 Kan jag få min leverans skickad till en annan adress än min egna? Detta går bra om du bor i Sverige och betalar med kontokort. Du får upp en ruta med leveransadress. Ändra denna till den adress du vill att det ska skickas till. Vi skickar då beställningen till den adress du angav men vi skickar kvittot till dig. Detta är perfekt om beställningen ska vara en present. Har du frågor om detta ska du kontakta Hur vet jag när ni har skickat min beställning? När vi har skickat din beställning får du ett mail av oss där det står att din beställning blivit skickad och du ser även en länk där du kan följa din beställning. Inne på din medlemssida står det också att din order blivit skickad. Finns det någon orderstatus där jag ser vart min beställning är? När vi har skickat din beställning får du ett mail av oss där det står att din beställning blivit skickad och du ser även en länk där du kan följa din beställning. Inne på din medlemssida finns det också en länk där du kan följa din beställning. Min beställning är hos min Post men jag har inte fått någon avi, vad ska jag göra? I det mail som du fick av oss när vi skickade din beställning finns en länk. Klicka på den så kommer du till Postens trackingsida. Längst upp till vänster står ditt kolliid. Skriv ner det och ta med det till Posten. Be att få hämta ut ett paket med det numret. Det ska fungera som avi. Glöm inte att ta med dig legitimation. Kostar det något att vara medlem? Nej, det är helt gratis att bli medlem. Måste man vara medlem för att handla?

7 Det måste man vara och det är helt gratis att bli medlem. Hur loggar jag in på min medlemssida? Under menyn till höger kan du logga in. Du loggar in med din och ditt lösenord. Jag är medlem men får inget nyhetsbrev. Varför? Troligtvis har du klickat bort denna tjänst när du blev medlem. Logga in på din medlemssida och klicka i att du vill ha information från Linghageshop.com Jag vill inte ha nyhetsbreven mer. Hur avbeställer jag? Logga in på din medlemssida och klicka i att du inte vill ha information från linghageshop.com mer. Teknik Det händer inget när jag klickar på vissa knappar? För att Linghageshop.com ska fungera bra måste du ha aktiverat JavaScript i din webbläsare. Javascriptet som används på sidan är anpassat för Internet Explorer 5 och nyare, Netscape 7 och Firefox. Teknik Använder ni cookies? Ja, butiken lagrar viss information i så kallade session-cookies. De sparas inte på användarens hårddisk till skillnad från permanenta cookies. För att aktivera cookies i din webbläsare kan du behöva ändra vissa inställningar: För Internet Explorer 1. Välj Internetalternativ under Verktyg-menyn (längst upp på sidan när du är inne på Internet). 2. Klicka på knappen "ta bort cookies" och sedan "ta bort filer". 3. Klicka även på knappen "rensa tidigare". 4. Klicka på "inställningar" (bredvid "ta bort filer") och kryssa i "varje gång sidan besöks".

8 5. Klicka på "OK", stäng ner alla Internetfönster och starta upp ett nytt. Prova att logga in igen. För Firefox 1. Gå in under "Firefox" i huvudmenyn och välj "Preferences". 2. Under "Privacy" finns fliken "Cookies". Klicka på "clear". 3. Klicka på "OK", stäng ner alla Internetfönster och starta upp ett nytt. Prova att logga in igen. För Netscape 1. Gå in under "Netscape" i menyn och välj Inställningar". 2. Gå in under "Privacy and security". 3. Klicka på "cookies" och sedan "enables all cookies". 4. Klicka på "OK", stäng ner alla Internetfönster och starta upp ett nytt. Prova att logga in igen Teknik Jag får ingen orderbekräftelse. Vad är fel? Du har antagligen skrivit in fel adress när du blev medlem. Kolla upp detta en extra gång. I vissa mailprogram kan orderbekräftelsen komma in i spam mappen. Teknik Jag kan inte logga in. Vad ska jag göra? Det vanligaste problemet vid inloggningen är att cookies inte är aktiverade i din webbläsare. För att aktivera cookies i din webbläsare kan du behöva ändra vissa inställningar: För Internet Explorer 1. Välj Internetalternativ under Verktyg-menyn (längst upp på sidan när du är inne på Internet). 2. Klicka på knappen "ta bort cookies" och sedan "ta bort filer". 3. Klicka även på knappen "rensa tidigare". 4. Klicka på "inställningar" (bredvid "ta bort filer") och kryssa i "varje gång sidan besöks". 5. Klicka på "OK", stäng ner alla Internetfönster och starta upp ett nytt. Prova att logga in igen. För Firefox 1. Gå in under "Firefox" i huvudmenyn och välj "Preferences". 2. Under "Privacy" finns fliken "Cookies". Klicka på "clear". 3. Klicka på "OK", stäng ner alla Internetfönster och starta upp ett nytt. Prova att logga in igen. För Netscape 1. Gå in under "Netscape" i menyn och välj Inställningar". 2. Gå in under "Privacy and security". 3. Klicka på "cookies" och sedan "enables all cookies". 4. Klicka på "OK", stäng ner alla Internetfönster och starta upp ett nytt. Prova att logga in igen.

9 Om det inte är cookies som verkar vara problemet får du gärna höra av dig till våra tekniker via e- post eller hör av dig till kundtjänst på Våra varor Har ni alla varorna på lager? Allt som du ser på linghageshop.com är lagervara och vi packar vanligtvis din order bara några timmar efter det att du beställt. Genom att ha lager kan vi hålla nere leveranstiden. Våra varor Får ni in fler varor av samma modell när de tagit slut? Om varan är en baskollektion kan vi oftast få in fler. Är varan däremot en säsongskollektion kan det bli svårare. Vi gör givetvis vårt bästa för att ha fullt av alla modeller i alla storlekar. Våra varor Kommer ni få in fler märken? Nej, vi saluför bara Linghage. Våra varor Är det originalkläder ni säljer? Givetvis är det originalkläder. Kläderna kommer direkt från tillverkaren Linghage Group. 100 % original.

Kan jag byta underkläder? Underkläder, badkläder, parfyms, cosmetics & accesories bytes ej av hygieniska skäl.

Kan jag byta underkläder? Underkläder, badkläder, parfyms, cosmetics & accesories bytes ej av hygieniska skäl. Köpvillkor När du handlar över Internet har du alltid 14 dagars så kallad ångerrätt inom Sverige. Enligt lag måste näringsidkaren betala tillbaka dina pengar snarast och senast inom 30 dagar. Den så kallade

Läs mer

KÖPVILLKOR - SWEDALA OUTLET AB

KÖPVILLKOR - SWEDALA OUTLET AB I KORTHET ERBJUDER VI DIG: KÖPVILLKOR - SWEDALA OUTLET AB Snabba och trygga leveranser tillsammans med Posten. Säkra och krypterade kortbetalningar i samarbete med SveaWebPay. Alltid 14 dagars lagstadgad

Läs mer

KÖPVILLKOR - SWEDALA OUTLET AB

KÖPVILLKOR - SWEDALA OUTLET AB I KORTHET ERBJUDER VI DIG: KÖPVILLKOR - SWEDALA OUTLET AB Snabba och trygga leveranser i samarbete med Posten (MyPack). Säkra och krypterade kortbetalningar i samarbete med SveaWebPay. Alltid 14 dagars

Läs mer

Exempel på köpvillkor

Exempel på köpvillkor Exempel på köpvillkor Kund inom kläder och presentartiklar: Köpvillkor Enligt svensk lag. Leveranstid 10 arbetsdagar. 14 dagars full returrätt. Fri leverans inom Stockholm, Göteborg och Malmö. För övriga

Läs mer

Villkor och returer. Swesports.se. Org.nr: 556698-6377 (Swesports är en registrerad bifirma till Svensk Skogsservice AB) Innehar F-skattebevis

Villkor och returer. Swesports.se. Org.nr: 556698-6377 (Swesports är en registrerad bifirma till Svensk Skogsservice AB) Innehar F-skattebevis Villkor och returer Swesports.se Org.nr: 556698-6377 (Swesports är en registrerad bifirma till Svensk Skogsservice AB) Innehar F-skattebevis Kontaktuppgifter till Swesports: Tel: 0534 655 703 Mail: kundtjanst@swesports.se

Läs mer

Internetbanken. öppen alla dagar klockan 0-24. www.sparbanken-nord.se

Internetbanken. öppen alla dagar klockan 0-24. www.sparbanken-nord.se Internetbanken öppen alla dagar klockan 0-24 www.sparbanken-nord.se Säkerhet i internetbanken. För att du ska känna dig trygg när du gör dina bankärenden i internetbanken tillämpar vi en av marknadens

Läs mer

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida?

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vi går igenom allt du bör tänka på innan köp. Råd som du tjänar på längre fram. sförteckning et i denna bok ser du till höger. Vill du gå direkt till något

Läs mer

Allmänna Köpvillkor vid beställning på KappAhl Shop Online

Allmänna Köpvillkor vid beställning på KappAhl Shop Online Allmänna Köpvillkor vid beställning på KappAhl Shop Online ALLMÄNT ALLMÄNNA KÖPVILLKOR Följande allmänna köpvillkor ( Köpvillkor ) gäller vid beställning av produkter via www.kappahl.com genom KappAhl

Läs mer

Kom igång med din butik. 1. Skapa kategorier och produkter 2. Att göra en beställning i butiken 3. Övriga verktyg

Kom igång med din butik. 1. Skapa kategorier och produkter 2. Att göra en beställning i butiken 3. Övriga verktyg Kom igång med din butik Tack för att du har valt en butik hos Talex! Detta är en liten snabbguide som hjälper dig att komma igång med din butik. Den är skapad för att du snabbt ska få ett grepp om hur

Läs mer

Så här funkar det i mobilen!

Så här funkar det i mobilen! Så här funkar det i mobilen! Hur köper jag Idrottsrabatten i mobilen? Du kan ladda ner Idrottsrabatten i din mobil på följande vis: 1. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play. Sök appen med namnet

Läs mer

Köpvillkor. Innehållsförteckning. Köpvillkor

Köpvillkor. Innehållsförteckning. Köpvillkor Köpvillkor Innehållsförteckning 1. KÖP... 2 2. PRISER... 2 3. LEVERANS... 3 4. BETALNING... 4 5. ÅNGERRÄTT... 5 6. REKLAMATION... 6 7. PERSONUPPGIFTSPOLICY... 6 8. FORCE MAJEURE... 6 9. COOKIES PÅ VÅR

Läs mer

Köpvillkor för Larsson Furniture AB

Köpvillkor för Larsson Furniture AB Köpvillkor för Larsson Furniture AB Senast uppdaterad 2013-02-15 1. Allmänna villkor Dessa villkor gäller för vår näthandelsplats. Observera att för våra fysiska butiker gäller delvis andra leverans- och

Läs mer

Manual för Sverigekassans hemsida

Manual för Sverigekassans hemsida Manual för Sverigekassans hemsida Manualen visar hur du bygger ditt eget kassaregister. Du får provbygga och testa hur mycket du vill. Om du blir nöjd med ditt kassaregister kan du beställa och få det

Läs mer

Läkemedelsförsörjning - Instruktion för läkemedelsbeställning i Inköpssystemet

Läkemedelsförsörjning - Instruktion för läkemedelsbeställning i Inköpssystemet Beskrivning Diarienr: Ej tillämpligt 1(21) Dokument ID: 08-83415 Fastställandedatum: 2014-12-22 Giltigt t.o.m.: 2015-12-22 Upprättare: Jessica A Eriksson Fastställare: Jessica Eriksson Läkemedelsförsörjning

Läs mer

Köpvillkor. 4. Betalningsvillkor Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:

Köpvillkor. 4. Betalningsvillkor Du kan välja mellan följande betalningsalternativ: 1. Allmänt Du kan känna dig trygg med ditt val! Vi följer de lagar och regler som gäller vid tillverkning och kontroll av kosttillskott. Vi följer våra produkter noggrant från råvara till färdig produkt

Läs mer

Alla priser är inkluderade 25% moms. Förbeställda, men ej uthämtade varor debiterar vi den verkliga fraktkostnaden (t/r) och minst 99 kr.

Alla priser är inkluderade 25% moms. Förbeställda, men ej uthämtade varor debiterar vi den verkliga fraktkostnaden (t/r) och minst 99 kr. KÖPINFORMATION Alla priser inkluderar moms. Percykel reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten

Läs mer

Handla i vår webbshop!

Handla i vår webbshop! Handla i vår webbshop! www.plandent.se Manual Inloggning Börja alltid med att logga in i webbshopen genom att gå till www.plandent.se och klicka på LOGGA IN I WEBBSHOP uppe i högra hörnet. Fyll i ditt

Läs mer

6 Radera kontot/cv 6.1 Hur raderar jag ett från mitt konto CV? 6.2 Hur raderar jag mitt CV-konto helt från databasen?

6 Radera kontot/cv 6.1 Hur raderar jag ett från mitt konto CV? 6.2 Hur raderar jag mitt CV-konto helt från databasen? FAQ frågor och svar Vad avser din fråga? 1 Registrering 2 Inloggning/användarkonto 3 Söka jobb/ansökan 4 Rekrytering/frågor om specifika tjänster 5 Felmeddelanden/felsökning/inställningar 6 Radera kontot

Läs mer

6 Radera kontot/cv 6.1 Hur raderar jag ett från mitt konto CV? 6.2 Hur raderar jag mitt CV-konto helt från databasen?

6 Radera kontot/cv 6.1 Hur raderar jag ett från mitt konto CV? 6.2 Hur raderar jag mitt CV-konto helt från databasen? FAQ frågor och svar Vad avser din fråga? 1 Registrering 2 Inloggning/användarkonto 3 Söka jobb/ansökan 4 Rekrytering/frågor om specifika tjänster 5 Felmeddelanden/felsökning/inställningar 6 Radera kontot

Läs mer

Retursedel Campingvaruhuset.se

Retursedel Campingvaruhuset.se Retursedel Campingvaruhuset.se Kunduppgifter Ordernummer: Förnamn: Person/kundnummer: Efternamn: Adress: Postnummer: Ort: Returinformation Här anger du information om varför du retunerar din beställning.

Läs mer

Så här funkar det i mobilen!

Så här funkar det i mobilen! Så här funkar det i mobilen! Hur köper jag Idrottsrabatten i mobilen? För att köpa ett häfte i mobilen så skickar du ett sms med koden (ex. IRGBG för Göteborg) för den ort som du vill ha till nummer 72270.

Läs mer

1. ANVÄNDARGRÄNSSNITT...1

1. ANVÄNDARGRÄNSSNITT...1 1. ANVÄNDARGRÄNSSNITT...1 1.1 EXEMPELFÖRETAG...1 1.2 STARTSIDA/HEM...1 1.3 OM FÖRETAGET...2 1.4 KONTAKTA OSS...2 1.5 KÖPVILLKOR...3 1.6 VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR...4 1.7 LOGGA IN...4 1.8 SKAPA KONTO...5

Läs mer

Handledning för Transaktion Produkt Telia Internet WebOrder Transaktionstjänsten och Produktadministration

Handledning för Transaktion Produkt Telia Internet WebOrder Transaktionstjänsten och Produktadministration Handledning för Transaktion Produkt Telia Internet WebOrder Transaktionstjänsten och Produktadministration Rev 20020305 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Introduktion 3 Läsanvisningar 4 Programvara 4 1. Produktadministration

Läs mer

Så här går det till. Allt du som kontaktperson behöver veta om Newbody-försäljningen

Så här går det till. Allt du som kontaktperson behöver veta om Newbody-försäljningen Så här går det till 2012 Allt du som kontaktperson behöver veta om Newbody-försäljningen Ett steg på vägen mot ert mål Vill ni komma iväg på träningsläger, åka på en drömresa med klassen eller köpa in

Läs mer

Allmänna villkor - uppdaterad 2011-11-29

Allmänna villkor - uppdaterad 2011-11-29 Allmänna villkor - uppdaterad 2011-11-29 Innehållsförteckning 1. Generellt 2. Svensk flagga (leveransadresser inom och utom Sverige) 3. Öppettider 4. Kundregistrering 5. Pris, betalning, kredit, avgift,

Läs mer

Användarbeskrivning ARBETSGIVARINTYG. för Sveriges alla arbetsgivare. arbetsgivarintyg.nu. En ingång för alla användare. Innehåll. Version 1.

Användarbeskrivning ARBETSGIVARINTYG. för Sveriges alla arbetsgivare. arbetsgivarintyg.nu. En ingång för alla användare. Innehåll. Version 1. 2015 05 17 Arbetslöshetskassornas samorganisation SO Version 1.0 ARBETSGIVARINTYG för Sveriges alla arbetsgivare Användarbeskrivning arbetsgivarintyg.nu Med tjänsten arbetsgivarintyg.nu kan du som arbetsgivare

Läs mer

Proceedoinfo 14-1 Mars 2014

Proceedoinfo 14-1 Mars 2014 1(12) Ekonomiavdelningen Inköpsenheten e-handel 2014-03-25 Till Proceedo-användare Proceedoinfo 14-1 Mars 2014 Innehåll: Avvikelser mellan order och faktura Verifikationstext ska anges vid kontering i

Läs mer

Gör en egen webbplats

Gör en egen webbplats I det här avsnittet får du lära dig att bygga en egen minsida lägga till text och bilder skapa en egen design lägga till en bakgrund på webbplatsen I nästa nummer får du hjälp att bygga en större webbplats

Läs mer

EasyCashier Manual version 2.6 SE

EasyCashier Manual version 2.6 SE EasyCashier Manual version 2.6 SE 1 Innehållsförteckning Inledning... 3 Kassavy... 4 Nytt kvitto... 4 Sök artikel... 5 Registrera växelkassa... 5 Öppna kassalåda... 5 Presentkort... 5 Sälja ett presentkort...

Läs mer

för www.zalando.se, www.zalando-lounge.com och www.emeza.com

för www.zalando.se, www.zalando-lounge.com och www.emeza.com Allmänna villkor för www.zalando.se, www.zalando-lounge.com och www.emeza.com Denna sida (och de sidor som refereras till här) innehåller de allmänna affärsvillkor ( Allmänna villkor ) enligt vilka vi

Läs mer