Nr 25 mars/april 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nr 25 mars/april 2015"

Transkript

1 Nr 25 mars/april 2015

2 Kalender maj Truppträffen i Sporthallen. En tävling för breddgymnnnaster. 24 maj, vårterminen avslutas med Vilstadagen Cork Gathering i Vilsta juni Sommarläger den juni i Vilsta Vecka 37 startar höstterminen november arrangerar vi Rikscupen 2 och Mixed här i Eskilstuna igen. Massor av truppgymnastik och massor av chanser att hjälpa till med lite av varje!

3 Krumelurmedlemmen Namn: Elvira Nevalainen Ålder: 11 år Grupp: Trupp Ametisterna Familj: Mamma, pappa och storasyster Andra intressen: Fotboll Favoritmat: Kanske asiatisk mat, jag tycker om mycket. Hur länge har du tränat gymnastik? Jag började när jag var ungefär 4-5 år Vad är roligast på träningarna? När det går bra och jag lär mig nya saker. Vad är det coolaste du gjort på en träning? Rondat flickis halvskruv Vad har du för mål den här terminen? Lära mig helskruv på hård landning när jag hoppar trampett. Hur kom det sig att du började med gymnastik? För att min syster gick på gymnastik. Gå in och gilla IK EskilstunaGymnasterna

4 Sommarläger i Vilsta Sommarläger! Välkommen på ett tvådagars sommarläger! Dagläger i Vilsta den juni kl På lägret kommer du att få träna, leka och ha en massa kul både ute och inne. Vi välkomnar tjejer och killar från 4 år och uppåt. Inget krav på förkunskaper. Priset är 550 kr för medlemmar och 650 kr för icke medlemmar. I priset ingår förutom allt kul - lunch 2 dagar, vattenflaska och ett linne eller t-shirt. Anmäl dig via vår hemsida senast den 20 maj. Uppge att du vill vara med på lägret, om du vill ha linne eller t-shirt och storlek på den dessutom eventuell specialkost. Begränsat antal platser, anmäl dig i tid! Vid anmälan efter den 20 maj lägger vi på 100 kr om det finns platser kvar, men garanterar ingen t-shirt eller linne. OBS! ANMÄLAN ÄR BINDANDE Mer information hittar du på vår hemsida

5 Inbjudan till alla medlemmar i IK EskilstunaGymnasterna tillsammans med föräldrar, släktingar och vänner! Ni är alla varmt välkomna till den stora årliga våravslutningen där alla föreningens barn- och ungdomsgrupper visar publiken ett smakprov av det de brukar göra på träningarna! Varmt välkomna till Vilstadagen Den 24 maj Kl Uppvisningsprogram: Smurfar, Slagsta Pyriter Pandor Freerunning Front & Back Opaler, Smaragder Drillsport & Hopprep Tigrar och Leoparder Hällby 4-6 år, Mesta, Lundby, Lille Skutt, Nicke Nyfiken Ametister och Rubiner Freerunning Tornado & Cork & Granaterna Rytmisk Gymnastik Delfiner, Hällby 6-8 år Killtruppen och Lemurer Entré 50:-/person (gratis för barn under 10 år och alla gymnaster) En del av inträdet går till Ullisfonden som ska gynna våra barn- och ungdomsledare Obs! Ledarna samlar ihop deltagarna ca 10 minuter innan utsatt uppvisningstid.

6 Korsord för barn ISAT BOLL- KLUBB ÅR- JOBB Lös korsordet, se den gömda meningen och skicka in den rätta lösningen till info@ikeg.se senast den 23/3 så drar vi en vinnare av en vattenflaska bland de rätta svaren. Skriv svaret, namn, ålder och vilken grupp du är med i. Vinnare i förra korsordet är Emilia Gustafsson, 5 år,smurfarna.

7 Krumelurledaren! Namn: Joel Gustavsson Ålder: 21 år Ledare för grupp: Pandorna Familj: Mamma, pappa, en bror, tre systrar, en hund, tre marsvin och två kaniner Andra intressen: Musik, spela gitarr, lära mig nya saker Favoritmat: Tacogratäng Hur länge har du varit ledare? I två terminer Har du gått några ledarutbildningar? Jag har varit med på internledarutbildning och ska gå flera utbildningar genom Gymnastikförbundet i höst. Vad är det bästa med att vara ledare? När gymnasterna utvecklas och jag får dem till att köra styrka på ett bra sätt. Tränar du själv? Ja jag tränar gymnastik i gruppen Smaragderna och dessutom tränar jag styrka hemma och är ute och springer. Jag har tidigare hållit på med kampsport. Vad är det häftigaste du har gjort på en träning? När jag satte min salto med skruv, eller när jag satte en salto på friståendegolvet båda var riktigt roliga! Vi söker ledare för barngymnastik och gruppträning Vi söker intresserade personer för att dra igång flera pass med gruppträning. Vi behöver också fler ledare till barngymnastiken. Är du intresserad eller känner du någon som är intresserad av att prova på? Kontakta då kansliet för mer information. Vi kan erbjuda en eftertraktad utbildning.

8 Sedan i december är föreningen en certifierad Gymmixförening. Gymmix är Gymnastikförbundets varumärke för kvalitetssäkrad gruppträning. Gymmix är ett nätverk av föreningar som certifierat sig för att använda varumärket för sin kvalitetssäkrade gruppträningsverksamhet. Gymmix finns på fler än 140 orter över hela landet och är ett stort nätverk för träning. Exempelvis samordnar Gymnastikförbundet Öst en härlig träningsresa med massor av träning, sol, bad, god mat och härligt sällskap i maj 2015 där medlemmar i en Gymmixförening kan åka med. Liknande aktiviteter kommer också längre fram. Föreningen har under hösten blivit en certifierad förening genom Eskilstuna kommun Certifieringen syftar till att: Kvalitetssäkra föreningarnas verksamhet Fysiskt aktivera fler barn och ungdomar, och hjälpa dem att hitta nya intressen Nå barn och ungdomar som inte är föreningsengagerade Förbättra och utveckla jämställdheten inom idrott och föreningsliv Hjälpa föreningarna att utveckla sin verksamhet kring - Jämställdhet - Förebyggande arbete kring tobak, alkohol och droger - Integration och mångfald Ge alla flickor, pojkar, unga kvinnor och unga män möjligheter att växa till självsäkra, friska och aktiva vuxna, oavsett i vilket område de bor. Föreningen har också jobbat och fortsätter att jobba med Idrott Åt Alla i flera skolor runt om i Eskilstuna. Hittills är det fem föreningar som är certifierade.

9 Dags att komma igång med träningen även för de vuxna i familjen? Här finns bra och inspirerande träning för alla från tonåringen och uppåt SCHEMA VT 2015 Måndag Gymmix Cardio & Strength Kl Mesta skola Cattis Tisdag Gymmix Cardio & Strength Kl Skogsängskolan Frida Gymmix Yoga Kl Vilsta (lilla hallen) Ylva Onsdag Gymmix Power Movement Kl Mesta skola Heléne Söndag Gymmix Redondo Kl Vilsta (lilla hallen) Heléne Passbeskrivning Gymmix Cardio & Strength En tabata- och HIIT-inspirerad fysträning i intervaller med betoning på styrka (alla jobbar efter egen förmåga). Gymmix Yoga Yoga som är anpassad så att alla kan vara med. Vi tränar styrka, smidighet och mental närvaro. Gymmix Power movement Ett allsidigt gympapass där hela kroppen får sig en genomkörare.. Du tränar både styrka, rörlighet och kondition. Låt musiken inspirera dig och ha kul. Gymmix Redondo Ett lugnt och skönt pass med fokus på stabilitet, rörlighet och styrka för bålen, du tränar även mental inre styrka och balans. Övningarna sker med en liten redondoboll till musik men har fokus på teknik och utförande. Terminsavgift: 450 kr för ett tillfälle i veckan, 650 kr för två eller flera tillfällen i veckan.

10 KATRINEHOLMS- CUPEN Den 8 mars var både Ametisterna och Pyriterna i Katrineholm och tävlade på Katrineholmscupen i klass Ängeln. Båda lagen gjorde en riktigt bra tävling. När det gäller placering lyckades Pyriterna bäst som tog hem en bronsmedalj i tumbling. Ametisterna tävlade på svårare varv än de har gjort tidigare någon gång. UPPVISNING Den 30 januari var tjejerna i Ametisterna och Pyriterna på en uppvisning på innebandymatch i Sporthotellshallen. Det var Nyfors innebandy som hade match och ville ha lite underhållning i pausen. Tack till tjejer, ledare och föräldrar som ställde upp en fredagskväll med ganska kort varsel! Vi kan tillägga att Nyfors innebandy vann matchen efter förlängning, det var seriefinal så det var stort. Det kommer att bli fler uppvisningar på matcher eftersom det var mycket uppskattat. Ametisterna före tävling Pyriter och Ametister Pyriter med bronsmedalj CORK GATHERING I tre dagar, den juni, kommer det att trickas för fullt i Vilstahallen. Då kommer sverigeeliten och andra glada trickare att tricka och trivas i Vilsta. Om du vill vara med får du kontakta William på kansliet. DRILL Madde och Emilia har varit och tävlat på två tävlingar redan i år. De har varit med i Östgötadrillen den 7 februari och Kalmardrillen den 8-9 mars. De har satt personliga rekord både i solo och i duett. Det går framåt för alla tjejerna i drillen!

11 Gå med och vinn! Gå med i Hemmavinsten och vinn både åt dig själv och åt föreningen! Du kan också välja att stödja en speciell grupp i föreningen. På Hemmavinsten är vinstchansen till att vinna stort klart bäst på marknaden. Samtidigt genererar det mest tillbaka till föreningen. Vi har valt att satsa på något som gynnar alla. Hos din ledare finns en anmälningsblankett. Busenkel att fylla i! Eller kontakta kansliet info@ikeg.se för mer information. Hemmavinsten är enkelt - för alla! Allt kring Hemmavinsten är enkelt. Både för dig som lottköpare och för oss som säljer lotten. En lott kostar 100 kr/månad. Du behåller dina lottnummer varje månad. Vi presenterar två vinnare per månad, andra och sista fredagen. Dessutom är det många överraskningsvinster! Potten består av 41 kr per såld lott. Föreningen får 41 kr per lott och månad. Vinstsumman bestäms av hur många lotter som sålts vid dragningstillfället. Vinnarna presenteras alltid på hemmavinstens hemsida och i nyhetsbrev med vinnande lottnummer. 2 kr/månad går till Klubbvinsten som går till de 2 föreningar som sålt den vinnande lotten. Du betalar din lott löpande genom autogiro. Hemmavinsten i Eskilstuna har hållit på sedan i mars Nu kan både du och föreningen låta Hemmavinsten sköta resten

12 Verksamhetsidé Idrottsklubben EskilstunaGymnasterna ska i flera former erbjuda mångsidig och utmanande gymnastik inom breddoch tävlingsverksamhet. Hos oss är alla välkomna. Vision IKEG är en synlig och framstående förening med plats för alla. Nu kan du stödja vår förening med 3 % extra i bonus när du handlar på Stadium, samtidigt som du behåller din egen bonus. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt. Anmäl dig via Ledstjärnor Glädje Innebär glädje över egna och andras framgångar. Lust och längtan till träning. Gemenskap Innebär att känna samhörighet och ha goda relationer i och utanför vår förening. Respekt Innebär att vi ser varandras olikheter och lika värde. Tillit och förståelse för varandras roller. Stolthet Innebär att vara en utvecklande förening tillsammans med engagerade medlemmar. Där varje individ skall känna stolthet över sig själv och vår förening. Kontaktinfo: Idrottsklubben EskilstunaGymnasterna Vilsta Sport & Fritidscenter Eskilstuna Telefon: Mail: info@ikeg.se Hemsida: William och Lotta träffas/nås på föreningens kansli i Vilsta. Säkrast finns de där på söndagar till torsdagar på eftermiddagar/kvällar. Det är alltid bäst att kontakta dem innan ni kommer dit för att bestämma en tid. Vi är en del av: Och jobbar mycket tillsammans med:

Nr 22 maj Snart sommarlov

Nr 22 maj Snart sommarlov Nr 22 maj 2013 Snart sommarlov Kalender för 2013 Den 26:e maj är det dags för uppvisning i Sporthotellshallen i Vilsta, detta är också terminsavslutning för de flesta grupperna. 1-2:e juni ska truppen

Läs mer

Nr 21 februari 2013 Terminsstart 2013

Nr 21 februari 2013 Terminsstart 2013 Nr 21 februari 2013 Terminsstart 2013 Kalender för våren 2013 Den 23:e mars kl. 11:00 har vi årsmöte i raststugan i Vilsta Alla medlemmar är välkomna! Vi bjuder på smörgåstårta. Sista anmälningsdag är

Läs mer

Hej medlem/förälder och välkommen till Krumeluren!

Hej medlem/förälder och välkommen till Krumeluren! Nr 20 oktober 2012 Hej medlem/förälder och välkommen till Krumeluren! Nu håller du i föreningens alldeles egna tidning Gymmix-Krumeluren! Krumeluren kommer ut 2 gånger per termin och här kan du läsa om

Läs mer

14 december kl 11-ca arrangerar föreningen juluppvisning i Sporthallen. Årets tema är Glitter och Glamour. DAGENS ROS!

14 december kl 11-ca arrangerar föreningen juluppvisning i Sporthallen. Årets tema är Glitter och Glamour. DAGENS ROS! Nr 24 november 2014 Kalender 2014 14 december kl 11-ca 12.30 arrangerar föreningen juluppvisning i Sporthallen. Årets tema är Glitter och Glamour. 2015 Vårterminen startar vecka 3! 24 maj är det Vilstadagen

Läs mer

Hej medlem/förälder och välkommen till Krumeluren!

Hej medlem/förälder och välkommen till Krumeluren! Nr 18 februari 2012 Hej medlem/förälder och välkommen till Krumeluren! Nu håller du i föreningens alldeles egna tidning Gymmix-Krumeluren! Krumeluren kommer ut 2 gånger per termin och här kan du läsa om

Läs mer

Världens Barn på Tuna Park 2013

Världens Barn på Tuna Park 2013 Nr 23 februari 2014 Världens Barn på Tuna Park 2013 Kalender för 2014 Öppen träning i Sporthotellshallen tisdag vecka 8 kl 12.00-15.00. Årsmötet hålls i Raststugan i Vilsta den 22 mars kl 11.00. Alla medlemmar

Läs mer

Hej medlem/förälder och välkommen till Krumeluren!

Hej medlem/förälder och välkommen till Krumeluren! Nr 17 november 2011 Hej medlem/förälder och välkommen till Krumeluren! Nu håller du i föreningens alldeles egna tidning Gymmix-Krumeluren! Krumeluren kommer ut 2 gånger per termin och här kan du läsa om

Läs mer

I detta nummer: - Rapport från Gymmixlägret - Motionsgrupp i Mesta - Gula gruppen på utflykt - Opalerna, en av våra trupper - Juluppvisning i

I detta nummer: - Rapport från Gymmixlägret - Motionsgrupp i Mesta - Gula gruppen på utflykt - Opalerna, en av våra trupper - Juluppvisning i I detta nummer: - Rapport från Gymmixlägret - Motionsgrupp i Mesta - Gula gruppen på utflykt - Opalerna, en av våra trupper - Juluppvisning i sporthallen 17 december - Krumelurgymnast och Krumelurledare

Läs mer

Lerums Konståkningsklubb

Lerums Konståkningsklubb Skridskoskolan säsongen 2015/16 1 Skridskoskolan tränar i Vättlehallen på söndagar kl. 10.00-11.00. Schema höstterminen 2015 söndag 6 september 10-11 söndag 13 september 10-11 söndag 20 september 10-11

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013 Inledning VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013 Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyller 100 år, 2014! Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ Tider SCHEMA GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 09:30-09:50 Inregistrering 09:50-10:00 Välkommen gemensam

Läs mer

GYMNASTIKSPELEN 7 APRIL 2018 TELEBORGSHALLEN VÄXJÖ

GYMNASTIKSPELEN 7 APRIL 2018 TELEBORGSHALLEN VÄXJÖ GYMNASTIKSPELEN 7 APRIL 2018 TELEBORGSHALLEN VÄXJÖ 2 Allmän information: - När åldern anges som t.ex. 10 år och yngre, gäller det året man fyller 10 år. - Kallelsen skickas via mail och finns på hemsidan

Läs mer

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 8 9 oktober Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 Livsglädje att leva livet hela livet Det finns så mycket att njuta av och bli glad av i livet,

Läs mer

GYMNASTIKSPELEN 2014

GYMNASTIKSPELEN 2014 Vid varje Gymnastikspel lanseras en ny cool t-shirt. Har du tips på hur årets Gymnastikspelströja ska se ut? Kom med dina idéer senast den 28 februari. Maila sydost@gymnastik.se t-shirten 2012 Sidan 2

Läs mer

Gymnastiken SYD vill!

Gymnastiken SYD vill! Gymnastiken SYD vill! 2011-2012 Kraftsamling mot gemensamma mål Gymnastikförbundet Syd har utifrån Gymnastiken Vill sammanfattat den målsättning och verksamhetsinriktning som vi konkret vill arbeta efter

Läs mer

Föräldramöte FTG HT

Föräldramöte FTG HT Föräldramöte FTG HT2017 2017-09-11-17 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är Truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Hur kan du stötta föreningen?

Läs mer

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll.

Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. Oxie blir invaderat av glada barn som älskar fotboll. I helgen som kommer utspelar sig den 6:e upplagan av knattecupen åldrarna 7 och 8. Cupen går av stapeln Lördagen den 16:e i och Söndagen den 17:e Augusti.

Läs mer

SM-VECKAN Programblad

SM-VECKAN Programblad SM-VECKAN 2019 Programblad Aerobic Gymnastics KVINNLIG ARTISTISK GYMNASTIK MANLIG ARTISTISK GYMNASTIK Parkour RYTMISK GYMNASTIK TRAMPOLIN & DMT Tricking TRUPPGYMNASTIK Gymnastik i alla dess former när

Läs mer

Idrott en bra start i livet

Idrott en bra start i livet Idrott en bra start i livet Idrotten ger både vuxna och barn möjlighet att röra sig, utmana sig själv eller varandra och ha roligt. Att vara medlem i en idrottsförening ger möjligheter att snabbt hitta

Läs mer

Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015

Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015 Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015 Annons MÖTESPLATSEN FÖR HÄLSA, IDROTT OCH COACHANDE LEDARSKAP Folkhögskola Kurs & konferens Läger STF Vandrarhem LILLSVED Coachar för livet www.lillsved.se

Läs mer

Föräldramöte FTG VT /28

Föräldramöte FTG VT /28 Föräldramöte FTG VT2018 2018-02-26/28 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Arbetsgrupper Det här är

Läs mer

Utvärdering Vasa Gymnastik VT 16. Författare: Jessica Pettersson, Maria Landqvist och Sara Eriksson

Utvärdering Vasa Gymnastik VT 16. Författare: Jessica Pettersson, Maria Landqvist och Sara Eriksson Utvärdering Vasa Gymnastik VT 16 Författare: Jessica Pettersson, Maria Landqvist och Sara Eriksson 1 Inledning Föreningen Vasa Gymnastik har under terminen haft 4 aktiva grupper med barn mellan åldrarna

Läs mer

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 Punkter för dagen Hemsidan Träningar, matcher och cuper T-cupen Kiosken Sverigelotter Aktiviteter och föräldramedverkan Lite av varje Hemsidan All information

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2015 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix www.flowkalix.se Kalix Gymnastikklubb Hästholmsv. 15 0923-67 00 76 952 95 Båtskärsnäs

Läs mer

Föräldramöte FTG VT /08

Föräldramöte FTG VT /08 Föräldramöte FTG VT2017 2017-02-06/08 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Arbetsgrupper Det här är

Läs mer

Vasa Gymnastik. Gymnastutvärdering 2016/2017

Vasa Gymnastik. Gymnastutvärdering 2016/2017 Vasa Gymnastik Gymnastutvärdering 2016/2017 1 Varför en undersökning Under vårterminen genomfördes en undersökning för våra gymnaster. Undersökningen görs i syftet att bibehålla god kontakt med föreningen

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Kullerbyttan. Gympalätts egen tidning hösten 2010

Kullerbyttan. Gympalätts egen tidning hösten 2010 Kullerbyttan Gympalätts egen tidning hösten 2010 www.gympalatt.se 2:a plats! De äldsta flickorna deltog i lördags i tävlingen Mini. Efter mycket tävlingsnerver och pirr i magen tog de sig till andra plats

Läs mer

Informationsblad från Gnesta FF Nr 7 - augusti 2011

Informationsblad från Gnesta FF Nr 7 - augusti 2011 Informationsblad från Gnesta FF Nr 7 - augusti 2011 Nu är andra halvan av säsongen 2011 igång. Vi kallar det höstsäsong, fast vi fortfarande har sommar. Allt fler träningar och matcher hamnar nu på den

Läs mer

GYMNASTIKSPELEN 9 APRIL 2016 TELEBORGSHALLEN, VÄXJÖ

GYMNASTIKSPELEN 9 APRIL 2016 TELEBORGSHALLEN, VÄXJÖ GYMNASTIKSPELEN 9 APRIL 2016 TELEBORGSHALLEN, VÄXJÖ INNEHÅLLSFÖRTECKNING Arrangemang Beskrivning Sida Inspiration Utbildningar för att få till 3 Uppvisning/show en bra uppvisning/show Gymnastikspelscupen

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

LÄGER 2010. Läger utan egna ledare

LÄGER 2010. Läger utan egna ledare LÄGER 2010 Läger utan egna ledare 13-16 juni Läger 1 utan egna ledare 4 dagar 17-20 juni Läger 2 utan egna ledare 4 dagar 21-24 juni Läger 3 utan egna ledare 4 dagar 2-6 augusti Läger 4 utan egna ledare

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Fritids- och Idrottsprogrammet Styrelsen har ordet/föreningsmöten Sommarfesten Hemmavinsten Melbystrand lägret (platser kvar) Medlemsrådgivare & Rättsombud Styrelsen

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2018

Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsberättelse 2018 Föreningen Nättraby Allmänna Idrottssällskap redovisar följande verksamhetsberättelse för 2018 Styrelsens sammansättning har varit enligt nedan: Ordförande: Vice ordförande Sekreterare:

Läs mer

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse 2014 Strängnäs GF Verksamhetsberättelse Året som gått Strängnäs GFs gångna år har sett annorlunda ut än tidigare år. Nya samarbeten har skapats, förändring i träning- och tävlingsplanering samt att föreningen

Läs mer

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an!

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! MMK-NYTT 7 11 februari ÄNTLIGEN dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! AKTIVITETER PÅ MMK 7 11 FEB LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Köket/Aktiviteter Mariokart 13.30 (Kenneth) Bakning

Läs mer

SANDÅKRASKOLANS SKOL-IF

SANDÅKRASKOLANS SKOL-IF SANDÅKRASKOLANS SKOL-IF Historia / bakgrund. 1996 bildades skolidrottsföreningen (SSIF), en förutsättning för att få delta i skol-dm arrangerat av Stockholms skolidrottsförbund. Elever var också med att

Läs mer

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små Idrottsföreningen kamraterna 1898 En fotbollsklubb för stora och små IFK Västerås Fotboll IFK Västerås är en förening med lång och stolt historia. Klubben bildades den 19 mars 1898. Idag finns totalt 170

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2012 DELTAGANDE AKTÖRER Diabetesföreningen Gungträskv. 6 0923-500 20 950 42 Morjärv www.diabetes.se Friteko Balans Anttila 5 070-941 59

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2014

Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Då var det dags att starta ett nytt golfår och denna säsongen bygger vi vidare på de senaste två säsongernas uppskattade koncept. Nytt för i år är att PO och Rikard

Läs mer

Sommarlov i Ale 2013

Sommarlov i Ale 2013 Sommarlov i Ale 2013 Utomhusbad i Ale Vi finns på plats för märkestagning >>Hultasjön v 28,32 och 33 >>Vimmersjön v. 33 Personalen i Skepplanda simhall hälsar alla barn välkomna till årets märkestagning.

Läs mer

Inspirationsdag Gruppträning 2018

Inspirationsdag Gruppträning 2018 Inspirationsdag Gruppträning 2018 Östersund 1 september 2018 Tid Schema Info för dagen och presentation av instruktörer B-hall C-hall Vattengympa 9,00 Kom igång gympa Evalena Lindvall Pilates Sofia Sterner

Läs mer

Den lilla klubben med det stora hjärtat!

Den lilla klubben med det stora hjärtat! Den lilla klubben med det stora hjärtat! Syfte Syfte med denna ledarguide är att ge riktlinjer och stöd till dem som är berörda av vår verksamhet. Vision Fotboll för alla! Getinge IF:s vision är att ha

Läs mer

Alla Företagare i Bräcke kommun inbjuds till. Lördag 3 oktober kl på Hotell Jämtkrogen Bräcke

Alla Företagare i Bräcke kommun inbjuds till. Lördag 3 oktober kl på Hotell Jämtkrogen Bräcke Alla Företagare i Bräcke kommun inbjuds till Lördag 3 oktober kl.18.00 på Hotell Jämtkrogen Bräcke Inspirationsföreläsning av stig WIKLUND Stig har mentalt tränat många kända idrottare och företagare till

Läs mer

Assyriska IK Dam. Assyriska tjejlag

Assyriska IK Dam. Assyriska tjejlag Assyriska IK Dam Tack för sponsringen/bidraget vi fick förra året, här kommer en redovisning på vad vi har åstadkommit under 2015. Vi i Assyriska IK Jönköping har haft den stora äran att få starta upp

Läs mer

Utvärdering Vasa Gymnastik HT 16. Författare: Carl Planthaber

Utvärdering Vasa Gymnastik HT 16. Författare: Carl Planthaber Utvärdering Vasa Gymnastik HT 16 Författare: Carl Planthaber 1 Inledning Föreningen Vasa Gymnastik har under terminen haft fem aktiva grupper med barn mellan åldrarna 6 och 12 år. Under terminen har föreningen

Läs mer

Gympalätts egen tidning Hösten 2009

Gympalätts egen tidning Hösten 2009 Gympalätts egen tidning Hösten 2009 Ordförande Helena har ordet Så har ännu en gympatermin passerat och jag som ordförande kan med stolthet se på vår verksamhet. Den rörelseglädje man ser hos våra små

Läs mer

2014-01-17. Värmdö Truppcup 2014 PM 1. Tävlingsdatum: 7-8 juni 2014. Vilken dag respek.ve klass går meddelas e2er anmälnings.dens utgång.

2014-01-17. Värmdö Truppcup 2014 PM 1. Tävlingsdatum: 7-8 juni 2014. Vilken dag respek.ve klass går meddelas e2er anmälnings.dens utgång. Värmdö Truppcup 2014 PM 1 Tävlingsdatum: 7-8 juni 2014 Vilken dag respek.ve klass går meddelas e2er anmälnings.dens utgång. Välkommen till Värmdö Truppcup 2014 Värmdö truppcup genomförs i år för första

Läs mer

GYMNASTIKSPELEN 3-4/5 2014

GYMNASTIKSPELEN 3-4/5 2014 Sidan 1 GYMNASTIKSPELEN 3-4/5 2014 Innehållsförteckning Sida 2 Allmän information 3-4 Gymnastikspelscupen 5 Gympakampen 6 Föreningsmixen 7 Gyllene Hatten 8 GympaKidz uppvisning 9 KARL-OSKAR 10 Prova-på

Läs mer

vecka 9-14 okt IFU Arena Uppsala Kom och inspireras med oss... kostnadsfritt! Med bl a Kalle Zackari Wahlström. Föreläser på måndag kväll

vecka 9-14 okt IFU Arena Uppsala Kom och inspireras med oss... kostnadsfritt! Med bl a Kalle Zackari Wahlström. Föreläser på måndag kväll vecka 9-14 okt. 2017 IFU Arena Uppsala Kom och inspireras med oss... kostnadsfritt! Foto: Emilia Bergmark-Jiménez Med bl a Kalle Zackari Wahlström. Föreläser på måndag kväll 41 Foto: Om inget annat anges

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA Verksamhetsberättelse Föreningen Dackegymnasternas ordförande Ett år går fort när man har roligt och nu har ännu ett gymnastikår genomförts av våra fantastiska

Läs mer

Vision. Mer än idrott - En klubb full av stjärnor

Vision. Mer än idrott - En klubb full av stjärnor Vision Mer än idrott - En klubb full av stjärnor Verksamhetsidé Vi ska bedriva verksamhet inom fotboll, innebandy, cykel, gymnastik och skidor så att alla ges möjlighet till en aktiv fritid där man kan

Läs mer

Vi ser fram emot våra gymnasters utveckling

Vi ser fram emot våra gymnasters utveckling Bakgrund Västerbottens Gymnastikförbund arrangerade 1990 gymnastikspelen i Umeå och sedan dess har Umeå GF i omgångar uppvaktat Umeå fritid för att diskutera lokalproblematiken för tävlingsgymnastiken

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor & lägerprogrammet Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2014 (Ansökan kan laddas ned på www.fubjonkoping.org eller hämtas på FUB-Gården) Information

Läs mer

Månadsbrev - Järfälla konstsim

Månadsbrev - Järfälla konstsim Månadsbrev - Järfälla konstsim JUNI Sommaruppvisning Junior SM & SM Junior EM Månadsbrev Vårterminen har lidit mot sitt slut och det är nu äntligen dags för sommar! Vi hoppas att alla har haft en härlig

Läs mer

Verksamhetplan F06 Helenelund

Verksamhetplan F06 Helenelund Verksamhetplan 2017 F06 Helenelund F06 Helenelund 26 tjejer i laget! Lagledare & Huvudtränare : Harold Tränare: Carina, Joakim, Stefan, Claes Materialansvarig: Stefan Värdegrundansvarig: Joakim Webbansvarig:

Läs mer

Kom i form med oss på Mallorca

Kom i form med oss på Mallorca Kom i form med oss på Mallorca Pernilla Lisa Vicky Välkomna att åka med oss till denna underbara plats Can Martorell 11 18 oktober 2014 Här ger vi dig ett utbud av härlig träning för både kropp och själ.

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2015

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2015 VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2015 Inledning Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyllde 100 år 2014. Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med!

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med! Rosersbergs IK Den stora klubben i det lilla samhället Alla får vara med! rosersbergsik.se Det du håller i din hand är information till dig som aktiv, ledare/ tränare, förälder, medlem eller blivande medlem.

Läs mer

Bli en del av INFINITYS TÄVLINGSLAG !

Bli en del av INFINITYS TÄVLINGSLAG ! Bli en del av INFINITYS TÄVLINGSLAG 2018-2019! Var med oss nästa säsong när vi gör en storsatsning för våra lag och förening. Tillsammans kommer vi skapa en oförglömlig säsong! Vecka 34 håller vi tryout

Läs mer

ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER

ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER Bestämmelser och tävlingsregler är framtagna av Gymnastikförbundet Sydosts tävlingskommitté. Reglerna grundar sig på bedömningsreglementet nya nationella bedömningsreglementet

Läs mer

TROLLBÄCKEN CHRISTMAS CUP

TROLLBÄCKEN CHRISTMAS CUP TROLLBÄCKEN CHRISTMAS CUP 12-13 DECEMBER 2015 INBJUDAN PM 1 Välkommen till Christmas Cup 2015 Christmas Cup är en trupptävling som vänder sig till trupper som tävlar på olika nivåer. Det finns allt från

Läs mer

Mötesplats Råby. Mötesplats Råby. Råby Centrum Västerås Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen

Mötesplats Råby. Mötesplats Råby. Råby Centrum Västerås Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen November 2018 Mötesplats Råby Mötesplats Råby Råby Centrum Västerås 021-398771 Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen Camilla.cecilia.knutsen@vasteras.se Du hittar oss även under: Västerås Stads hemsida:

Läs mer

Varför behöver DU träna? Diskutera med din bänkkompis..

Varför behöver DU träna? Diskutera med din bänkkompis.. Varför behöver DU träna? Diskutera med din bänkkompis.. Varför kan det vara bra att planera sin träning? Diskutera med bänkkompisen Den bästa träningen är den som blir av Så välj en aktivitet/aktiviteter

Läs mer

Sommarläger i Motala 2016

Sommarläger i Motala 2016 Sommarläger i Motala 2016 Hej! Snart är det här, sommarlovet! Sköna lediga dagar och massor av tid till att bara slappa. Kanske vill du prova på någon idrott i sommar? Här kommer inbjudningar till olika

Läs mer

för mer info. se www.skanesdjurpark.se

för mer info. se www.skanesdjurpark.se 1 Lär dig paddla kajak och ha kul i kanotskola! Åk. 3 - uppåt Tid: Mån 14 juni - tors 17 juni, kl.l10.00-15.00. Söndag 13 juni k.l15.00 har vi föräldraträff med information om kanotskolan. Kostnad: 500kr

Läs mer

MMK-NYTT 13-17 september. Den här veckan kan man anmäla sig till Premier League på MMK!

MMK-NYTT 13-17 september. Den här veckan kan man anmäla sig till Premier League på MMK! MMK-NYTT 13-17 september Den här veckan kan man anmäla sig till Premier League på MMK! LOKAL Köket/Aktiviteter MÅNDAG Lär dig spela Blockus AKTIVITETER PÅ MMK 13 17 SEPTEMBER TISDAG ONSDAG TORSDAG Bakning

Läs mer

Ge dina barn en aktiv sommar i Båstad.

Ge dina barn en aktiv sommar i Båstad. Ge dina barn en aktiv sommar i Båstad. Vi vill försöka skapa en vinnare av varje barn som investerar sin fritid hos oss. Sport & Äventyr Camp Båstad SPORT & ÄVENTYR CAMP BÅSTAD är en verksamhet som erbjuder

Läs mer

Sala Gymnastikförening/Gymmix

Sala Gymnastikförening/Gymmix Gunilla Pettersson Veronica Forssberg Till ytan Västmanlands största kommun Ca 23 000 invånare, liten stadskärna, stor landsbygd. Nära hälften av Salas invånare lever på landsbygden och i tätorterna runt

Läs mer

Version 2015-02-05 INNEHÅLL. Allmän tävlingsinformation Tävlingar våren 2015 Lathund att anordna en tävling Kontaktlista

Version 2015-02-05 INNEHÅLL. Allmän tävlingsinformation Tävlingar våren 2015 Lathund att anordna en tävling Kontaktlista INNEHÅLL Allmän tävlingsinformation Tävlingar våren 2015 Lathund att anordna en tävling Kontaktlista ALLMÄN TÄVLINSINFORMATION Svenska bedömningsreglementets senaste version gäller där inget annat anges.

Läs mer

Arbetsmaterial. Utbildningsplan 2008 för barn och ungdomsfotbollen

Arbetsmaterial. Utbildningsplan 2008 för barn och ungdomsfotbollen Arbetsmaterial Utbildningsplan 2008 för barn och ungdomsfotbollen i Syfte Denna utbildningsplan är tänkt att ha som vägledning för nya ledare i klubben. Den distribueras till föräldrar åt de barn som är

Läs mer

GF Tempo Ledarguiden 2016

GF Tempo Ledarguiden 2016 GF Tempo Ledarguiden 2016 Förord Detta dokument är framtaget av ledare samt styrelsemedlemmar i GF Tempo. Dokumentet som kommer från riksidrottsförbundet (RF) bygger på ledarguiden som är utvecklat ifrån

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

Informa(onsmöte 25 feb

Informa(onsmöte 25 feb Informa(onsmöte 25 feb Vi har behov av alla typer av ledare. Kanske hjälpa (ll vid träningar, vara markörer vid spel eller hålla koll på närvarolistor osv. På informa(onsträffen får ni träffa (digare ledare,

Läs mer

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun.

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Policy & värderingar Sportlife Kungälv IBK Detta vill vi: Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Vi vill att Sportlife Kungälv

Läs mer

22 26 september MARIA KLUBBNYTT. Luka har varit på Skapande och resultatet ser ni på bilden

22 26 september MARIA KLUBBNYTT. Luka har varit på Skapande och resultatet ser ni på bilden 22 26 september MARIA KLUBBNYTT Luka har varit på Skapande och resultatet ser ni på bilden aktiviteter på MFK 22 26 september LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter SAL 3 SAL 2 Musiken 15.00

Läs mer

Sommarlov 13 juni-19 augusti

Sommarlov 13 juni-19 augusti Sommarlov 13 juni-19 augusti 2013 Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung Västers BTK Arrangerar dagläger under 6 veckor på sommarlovet. (V 25-30) måndag-fredag Plats: Motala

Läs mer

Informationsmöte

Informationsmöte Informationsmöte 19.00-20.00 2014-11-13 Varför starta en ny förening? ü ü ü ü ü ü KUL! Våra barn får fortsätta spela tillsammans Möjlighet att påverka - vi gemensamt skapar vår egen struktur och regler

Läs mer

Inbjudan Öresund Meeting och Späckhuggarsim 2016!

Inbjudan Öresund Meeting och Späckhuggarsim 2016! Inbjudan Öresund Meeting och Späckhuggarsim 2016! Även i år kombinerar vi Öresund Meeting och Späckhuggarsim. Ni anmäler er till både Öresund Meeting och Späckhuggarsim på kansliet online. Alla åker ner

Läs mer

DETTA ÄR TÄBY BASKET

DETTA ÄR TÄBY BASKET DETTA ÄR TÄBY BASKET VÄLKOMMEN TILL TÄBY BASKET! Vår verksamhet handlar om att lära barn och ungdomar att spela basket. Med träningar, matcher, cuper och läger pågår verksamheten i stort sett alla dagar

Läs mer

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B Golfsäsongen 2012 HUDIKSVALLS G O L F K LU B B Välkommen till säsongen 2012 Vintern är äntligen över och golfsäsongen drar igång. Årets program är fullt av aktiviteter som vi hoppas skall vara roliga och

Läs mer

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Robert Rauschenberg, Monogram, 1955-59 Estate of Robert Rauschenberg/BUS 2012, Stockholm/VAGA, NY. Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Välkomna till visningar och verkstad

Läs mer

ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER

ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER Bestämmelser och tävlingsregler är framtagna av Gymnastikförbundet Sydosts tävlingskommitté. Reglerna grundar sig på bedömningsreglementet TeamGym 2013. I de fall som regionens

Läs mer

Informerar om... GOD JUL & GOTT NYTT ÅR Önskar Styrelsen för Umeå Skytteförening

Informerar om... GOD JUL & GOTT NYTT ÅR Önskar Styrelsen för Umeå Skytteförening www.ac-skytte.com Västerbottens Skytteförbund och Ungdoms skytteförbund har en egen hemsida på Internet. Du som har tillgång till Internet, besök gärna den. Många UME-Skyttar finns där. Umeå Skytteförening:

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2014 DELTAGANDE AKTÖRER Diabetesföreningen Gungträskv. 6 0923-500 20 950 42 Morjärv www.diabetes.se Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix www.flowkalix.se

Läs mer

Föreningspolicy för ledare, aktiva, barn, ungdomar & föräldrar i vår förening.

Föreningspolicy för ledare, aktiva, barn, ungdomar & föräldrar i vår förening. Föreningspolicy för ledare, aktiva, barn, ungdomar & föräldrar i vår förening. Framarbetad Hösten 2008 i samarbete med Redigerad November 2010 Sida 2 av 8 Innehållsförteckning 4 Så här vill vi att våra

Läs mer

Barn & Ungdomsgympa Barn - pojkar och flickor

Barn & Ungdomsgympa Barn - pojkar och flickor Barn & Ungdomsgympa Barn - pojkar och flickor Familjegympa Söndag 15.00-16.00 B1 4-5 år Söndag 16.05-16.50 B2 4-5 år Måndag 17.00-17.50 B3 4-5 år Onsdag 17.00-17.45 Tjejgympa F1 6-7 år Måndag 18.00-18.50

Läs mer

Hölö Mörkö IF Verksamhetsplan 2014

Hölö Mörkö IF Verksamhetsplan 2014 Hölö Mörkö IF Verksamhetsplan 2014 Huvudstyrelsen verksamhetsplan 2014 Verka för föreningens framtida utveckling och fortbestånd. 2014 ska bli året då föreningen återigen har en ekonomi i balans. Sprida

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT. 14-18 november. Emma och Sannas häftiga bebis- OnePieces. Och nu eftersöker vi gamla jeans att göra bland annat häftiga väskor av!

MARIA KLUBBNYTT. 14-18 november. Emma och Sannas häftiga bebis- OnePieces. Och nu eftersöker vi gamla jeans att göra bland annat häftiga väskor av! MARIA KLUBBNYTT Emma och Sannas häftiga bebis- OnePieces 14-18 november Full fart på Levande Tyger! Och nu eftersöker vi gamla jeans att göra bland annat häftiga väskor av! aktiviteter PÅ MFK 14 18 November

Läs mer

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8?

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? HÖRBY KARATE KLUBB Kom och testa karate med oss på Älvdalsskolan! Tisdag 19/2 och Torsdag 21/2 18.00-19.00, Lördag 23/2 10.00-11.30 Medtag gympakläder! SATSERUPS IDROTTS/BYAFÖRENING

Läs mer

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år 2018-2019 Nyköpings tennisklubb ska vara en attraktiv förening där tennisspelare i alla åldrar och nivåer kan mötas och utvecklas. Klubbens verksamhet ska bygga

Läs mer

Idrottsskola i Småland

Idrottsskola i Småland Idrottsskola i Småland Allsidig och lekfull idrott för barn och ungdomar Idrottsskola I en Idrottsskola får barn prova på flera olika idrotter under organiserade former. Idrottsskolan: - bygger på lek

Läs mer

2005 FOTBOLL GILLAR ATT SPELA DU ÄR VÄLKOMMEN TILL LANDSLAGETS FOTBOLLSSKOLA. www.svenskfotboll.se

2005 FOTBOLL GILLAR ATT SPELA DU ÄR VÄLKOMMEN TILL LANDSLAGETS FOTBOLLSSKOLA. www.svenskfotboll.se INBJUDAN FÖR ALLA SOM FÖR ALLA SOM GILLAR ATT SPELA 2005 FOTBOLL DU ÄR VÄLKOMMEN TILL LANDSLAGETS FOTBOLLSSKOLA www.svenskfotboll.se Välkommen till Lands Fotbollsträning, ak Det är dags att anmäla sig

Läs mer

GF Gymmix Visby hälsar Er välkomna till WISBYCUPEN VIII 2012

GF Gymmix Visby hälsar Er välkomna till WISBYCUPEN VIII 2012 GF Gymmix Visby hälsar Er välkomna till WISBYCUPEN VIII 2012 En trupptävling för alla nivåer PM 1 Välkommen till Wisbycupen VIII den 6 oktober 2012 GF Gymmix Visby hälsar alla varmt välkomna till vår trupptävling,

Läs mer

Nyhetsbrev. Tyresö Hundungdoms ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt.

Nyhetsbrev. Tyresö Hundungdoms ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt. Tyresö Hundungdoms Nyhetsbrev ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt. Välkomna till Tyresö HU s Lussekupp! Vi kommer lördagen

Läs mer

Stockholm Tillsammans FÖRENINGSAKTIVITETER FÖR DIG SOM ÄR NY I STOCKHOLM

Stockholm Tillsammans FÖRENINGSAKTIVITETER FÖR DIG SOM ÄR NY I STOCKHOLM Stockholm Tillsammans FÖRENINGSAKTIVITETER FÖR DIG SOM ÄR NY I STOCKHOLM Denna folder har tagits fram av Forum idéburna organisationer med social inriktning. Forum är en intresseorganisation för den idéburna

Läs mer

Välkomna till föräldramöte Östers IF P08

Välkomna till föräldramöte Östers IF P08 Välkomna till föräldramöte Östers IF P08 Dagens agenda Information från ungdomssektionen Ledarorganisation 2015 Laget & föräldrar Föräldrainsatser under året Hemsidan, kalender, mail Träningar, cuper,

Läs mer

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument Karlskoga GK Junior och Elit utveckling Värderingar och mål Styrdokument 1 Innehåll VERKSAMHETSIÈ 3 VÄRDEGRUND 3 VISION 3 VERKSAMHETEN I KORTHET 4 VÅRA GRUPPER 4-6 TRÄNINGSGRUPPER GOLFKUL 7 JUNIOR CLUB

Läs mer

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D Stockholms SS Nyhetsbrev November 2011 Kära schackförälder, året går mot sitt slut och det börjar bli dags att avrunda höstterminen med några punkter. Eftersom vi hittills inte hunnit skicka några nyhetsbrev

Läs mer