BRF SOLSKENET I NORRKÖPING - FÖR DIG SOM LÄNGTAR HEM. HSB där möjligheterna bor

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRF SOLSKENET I NORRKÖPING - FÖR DIG SOM LÄNGTAR HEM. HSB där möjligheterna bor"

Transkript

1 BRF SOLSKENET I NORRKÖPING - FÖR DIG SOM LÄNGTAR HEM HSB där möjligheterna bor

2 SOM HSB-KÖPARE KAN DU KÄNNA DIG TRYGG Att köpa ny bostad är en stor händelse. För att du ska kunna förverkliga din dröm har HSB utvecklat paketet Tryggt Köp. Det innehåller HSBs skydd mot dubbla boendekostnader HSBs återköpsgaranti HSBs BoKvar (tillval) Du kan läsa mer om HSB Tryggt Köp i försäkringsvillkoren på

3 OMTANKE OM DIG SOM BOENDE Sedan starten 1923 har tanken med HSB varit att vanliga människor ska kunna äga och förvalta sin egen bostad. När Brf. Solskenet nu byggs i stadsdelen Ljura i Norrköping är det ett sätt att förvalta en nittioårig historia. Brf. Solskenet kännetecknas av modern design med öppen planlösning, balkonger och uteplatser med läge mot syd eller väst och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och skjutdörrsgarderober. Funktion och kvalitet är högsta prioritet. Kort sagt, Brf. Solskenet är till för dig som värdesätter HSBs arv och vill följa med in i framtiden. Brf. Solskenet är för dig som längtar hem! Scanna in QR koden med din mobil och läs om projektet.

4 STADSDELEN LJURA I NORRKÖPING Stadsdelen Ljura i Norrköping började byggas redan på femtiotalet. För de många barnfamiljer som flyttade in från dragiga, eländiga bostäder blev det ett ofattbart lyft. Här fanns värdighet och omtanke! De moderna husen som hade nära till centrum men ändå omgavs av stora grönområden. Lekplatsen och pulkabacken blev snabbt barnens favorit. Under senare år har Ljura och dess omgivningar genomgått stora förändringar. Kommunprojektet Den goda staden har bidragit till att utveckla en stadslik närmiljö med bra och miljövänliga kommunikationer.

5 Albrektsvägen Dagsbergsvägen Hagebygatan brf Solskenet Ljuragatan Söderleden NYA LJURA VÄXER FRAM Ljura i Norrköping är en stadsdel med många fördelar. I en vacker omgivning med närhet till service, shopping, parker och bad finner du en lugn miljö. Spårvagnen går genom området och tar dig snabbt och lätt dit du ska, fem minuter till centrum, eller tio till Resecentrum. Söderleden ansluter både till E4-an och till väg 66 om du hellre tar bilen. Mirum galleria med ett åttiotal butiker, apotek, frisör, bageri och bibliotek ligger bara ett stenkast bort. I kvarteret finns livsmedelsaffärer, restauranger, grundskola och fritidshem, simhall med gym, ridhus och vårdcentral. Lummiga Ljuraparken och Vasaparken, som ligger alldeles om knuten, erbjuder gott om promenad- och cykelvägar för motionären. De mindre barnen uppskattar lekparken och plaskdammen i Vasaparken där även konserter och motionsaktiviteter anordnas sommartid.

6 VÄLKOMMEN TILL DIN NYA LÄGENHET I BRF. SOLSKENET Din lägenhet i Brf. Solskenet är modernt och ljust inredd. Här finns material som både håller för vardagen och skapar en skön livsmiljö, som ekparkett och trälister. Öppen planlösning och ljusa målade väggar ger rymd. Balkongen eller uteplatsen ger ett ytterligare utrymme för en paus eller en måltid. I köket finns allt du behöver för att laga mat och umgås med familj och vänner! Rostfri diskbänk, vita släta luckor och bänkskivor av laminat gör att alla ytor är lätta att hålla rena. Diskmaskin, inbyggnadsugn med mikro och induktionshäll hjälper till att göra jobbet. Tar du helst en dusch eller ett bad? Här kan du välja om du vill ha duschhörn eller badkar. Tvättmaskin och torktumlare finns i alla lägenheter och vattenburen golvvärme ger en skön känsla. Att hålla ordning kan vara en utmaning och ibland verkar prylarna föröka sig själva. Här finns gott om förvaringsutrymmen i form av garderober, klädkammare och rejäla förråd för både saker och cykel. Ventilationen är viktig för hälsan. Luften i lägenhet byts ut och återvinns med hjälp av värmeväxlare som ger dragfri, uppvärmd tilluft. El är något vi alla försöker spara på och husen i Brf. Solskenet är energisnåla. Bostadsrättsföreningen tecknar gemensamt abonnemang och varje lägenhet förses med en egen undermätare där den individuella förbrukningen kan läsas av.

7 Bra uppkoppling är en självklarhet idag. Byggnaderna ansluts med fiberkabel och i din lägenhet monteras en kommunikationslåda. Därifrån dras kabel till ett modularuttag. I detta nät distribueras data, IP-telefoni och tv. Du bestämmer själv vilken tjänst du vill ha i respektive uttag. Samtliga planlösningar finns för nedladdning på:

8 HSB OCH DET GODA BOENDET I början av1900-talet var boendevillkoren i Sverige fortfarande usla för många människor. Arkitekten Sven Wallander såg orättvisorna och ville göra något åt dem bildade han Hyresgästernas sparkasse- och byggnadsförening HSB. Idag är tanken fortfarande densamma som då. HSB ägs och drivs av sina medlemmar. Målet är inte främst att göra så stora ekonomiska vinster som möjligt, vinst är istället ett medel att tillsammans skapa det goda boendet. Därför går överskottet alltid tillbaka till verksamheten. HSB har deltagit i folkhemsbygget och lämnat många avtryck i den svenska bostadshistorien. Sopnedkast, badrum, tvättstuga och funktionella kök är bara några exempel. Varmvatten blev snabbt standard, kylskåp och hiss likaså. Hälsobostäder åt alla, bra bostäder med väldisponerade utrymmen, kvalitet och omsorg har varit viktigt från första stund. På senare tid har ekologi och långsiktig hållbarhet blivit vägledande för det goda boendet. HSB är engagerad i miljöfrågan, vill vara en aktiv förebild inom klimatfrågan i branschen och ligga i framkant vad gäller utvecklingen av en hållbar bostadssektor.

9 HSB NÅGOT ALLDELES SÄRSKILT HSB bygger över hela landet. Från norr till söder, i olika stilar och i olika storlekar, anpassas bostäderna till människorna som ska bo där. HSBs medlemmar är människor som vill påverka sin närmiljö. Människor som tycker att idén om en samägande boendeform där hela vinsten går tillbaka till boendet är vettig. Huset förvaltas omsorgsfullt så att det förblir ett hus som du och din familj vill bo i. För dig som vill vara med om att ta beslut om ditt boende är HSB hemma.

10 EXEMPEL PÅ PLANLÖSNING 2 RoK, 54,5 m 2 Skala 1:100 FÖRKLARINGAR Garderob städskåp Kylskåp Frysskåp Högskåp med ugn och micro Spishäll Diskmaskin Tvättmaskin Torktumlare Hatthylla Plats för badkar Klinker i bad och wc ORIENTERINGSFIGUR Rätt till ändringar förbehålles angivna ytor är preliminära

11 3 RoK, 81,5 m 2 4 RoK, 96,8 m 2

12 VÄGEN TILL DIN NYA BOSTADSRÄTT INTRESSEANMÄLAN Du anmäler ditt intresse för HSBs byggprojekt/brf. Solskenet (se baksidan av denna broschyr). FÖRHANDSAVTAL Du som gjort en intresseanmälan kontaktas då det är dags att välja lägenhet. När du bestämt dig för en lägenhet tecknar du ett förhandsavtal. UPPLÅTELSEAVTAL För att kunna slutföra köpet av din lägenhet skrivs ett upplåtelseavtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. I samband med det ansöker du också om medlemskap i föreningen. Bostadsrätten kan nu användas som säkerhet. BESIKTNING Innan du flyttar in ska din lägenhet besiktas. Den utförs av en opartisk besiktningsman som bedömer om entreprenören har fullgjort sitt åtagande. Eventuella brister som upptäcks åtgärdar HSB innan inflyttningen. TILLTRÄDE Fyra kalendermånader före inflyttningen får du besked om tillträdesdatum, men innan tillträde kan ske betalar du resterande del av insatsen samt för eventuella tillval. GARANTI Du har fem års funktionsgaranti på din lägenhet och efter cirka två år utförs ännu en opartisk besiktning.

13 Den huvudlinje, som HSB hela tiden följt, har varit tanken att den boende själv så långt som möjligt skall äga och besitta sitt hem, den kanske viktigaste materiella tillgång vi människor kan skaffa oss här på jorden, sedan vi fått mat och kläder. Ur HSBs jubileumsbok 1954.

14 BIDRA TILL EN BÄTTRE FRAMTID För varje nybyggd bostad skänker HSB tusen kronor till We Effect. Genom We Effect får fattiga människor verktyg för att själva skapa sig en bättre framtid. We Effect har som övergripande mål att bekämpa fattigdom och bidra till en mer hållbar och rättvis värld. Du kan läsa mer om We Effect här:

15 HSB-MEDLEMMAR HAR FÖRTUR Som medlem och bosparare i HSB har du många fördelar. Du har förtur till nybyggda bostäder och du får medlemstidningen Hemma i HSB tillsammans med en mängd medlemserbjudanden och förmåner. I medlemskapet ingår dessutom kostnadsfri rådgivning från HSBs jurister. Som medlem har du möjlighet att påverka hela HSB, nu och i framtiden.

16 ÄR DU INTRESSERAD? Kontakta Stig-Göran Sandvik KONTAKT HSB Östra Södra Promenaden 134 Box Norrköping Tel HSB där möjligheterna bor

HSB BRF NORRSKENET NÄRA CITY. NÄRA PARKEN. NÄRA HEM. HSB där möjligheterna bor

HSB BRF NORRSKENET NÄRA CITY. NÄRA PARKEN. NÄRA HEM. HSB där möjligheterna bor HSB BRF NORRSKENET NÄRA CITY. NÄRA PARKEN. NÄRA HEM. HSB där möjligheterna bor OMTANKE OM DIG SOM BOENDE Sedan starten 1923 har tanken med HSB varit att vanliga människor ska kunna äga och förvalta sin

Läs mer

BRF MÅNSKENET I NORRKÖPING NJUT AV KVÄLLSSOLEN I CENTRALT LÄGE

BRF MÅNSKENET I NORRKÖPING NJUT AV KVÄLLSSOLEN I CENTRALT LÄGE BRF MÅNSKENET I NORRKÖPING NJUT AV KVÄLLSSOLEN I CENTRALT LÄGE HSB där möjligheterna bor SOM HSB-KÖPARE KAN DU KÄNNA DIG TRYGG Att köpa ny bostad är en stor händelse. För att du ska kunna förverkliga din

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

BO BEKVÄMT I HJÄRTAT AV SKILJEBO

BO BEKVÄMT I HJÄRTAT AV SKILJEBO BRF SKILJEBO BO BEKVÄMT I HJÄRTAT AV SKILJEBO HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

DRÖMMEN OM EGET ÄGANDE VID EN SJÖ

DRÖMMEN OM EGET ÄGANDE VID EN SJÖ HSB BRF VARPEN DRÖMMEN OM EGET ÄGANDE VID EN SJÖ HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER

SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER HSB BRF RÖSJÖ ÄNGAR SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER MILJÖVÄNLIGT OCH NATURNÄRA BOENDE Letar du efter en ny och modern bostad nära natur och friluftsliv? Då är HSB brf Rösjö Ängar något för dig! Här bor

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL.

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Vikingavallen NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Nu bygger vi den andra etappen bostäder på Vikingavallen med 56 trivsamma lägenheter och planerad inflyttning våren 2019. 56 LÄGENHETER MED INBJUDANDE PLANLÖSNINGAR.

Läs mer

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL.

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Vikingavallen NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Nu bygger vi den andra etappen bostäder på Vikingavallen. 56 trivsamma lägenheter med planerad inflyttning våren 2019. Vissa bilder i denna broschyr är inspirationsbilder

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

Med sikte på ett bra boende

Med sikte på ett bra boende Vi erbjuder 7 byggklara tomter i Velanda, Trollhättans kommun. Med sikte på ett bra boende I Kvarteret Blacken i Velanda 8 kilometer från Trollhättan erbjuder vi nu 7 byggklara tomter. Tomtstorlekarna

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är det centrala läget med tillgång till det mesta,

Läs mer

HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR

HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR HÄR BOR DU GRANNE MED SKIDSPÅR OCH LUGNETS NATURRESERVAT HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över

Läs mer

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje!

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen - Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen på Trandared är AB Bostäders senaste nyproduktion. Här bygger vi 42 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde

Läs mer

NYCKELN TILL DITT HELT NYA HEM

NYCKELN TILL DITT HELT NYA HEM NYCKELN TILL DITT HELT NYA HEM DITT NYA HEM ÄR BARA DITT Doften av nybyggt. Känslan av att flytta in där ingen annan har bott. Att kunna sätta din egen prägel på hemmet, redan innan du flyttat in. Stora

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

skäret en ny kajplats på Gävles solsida

skäret en ny kajplats på Gävles solsida skäret en ny kajplats på Gävles solsida HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN Brf HERRGÅRDEN, JÄRVASTADEN HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I ett av Järvastadens lugna och trivsamma villakvarter planerar vi att bygga Herrgården. Huset ligger högt beläget, omgivet

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

MURÉNGATAN I CENTRALA GÄVLE

MURÉNGATAN I CENTRALA GÄVLE MURÉNGATAN I CENTRALA GÄVLE HYRESRÄTTER I TRYGGHETSBOENDEFORM DET HÄR ÄR MURÉNGATAN HSB bygger ett spännande trygghetsboende på Muréngatan i Gävle med inflyttning i början av 2019. Här skapar vi möjligheter

Läs mer

Svensknabben 61-140 kvm 2-4 r o k. Nyproducerade bostadsrätter med havsnära läge

Svensknabben 61-140 kvm 2-4 r o k. Nyproducerade bostadsrätter med havsnära läge Svensknabben 61-140 kvm 2-4 r o k Nyproducerade bostadsrätter med havsnära läge Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE På Värmlandsvägen, nära Farsta centrum, är det nu dags att bygga den avslutande etappen med ca 20

Läs mer

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER Brf ROTTNEROS, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I korsningen Värmlandsvägen/Rottnerosbacken i Farsta planerar vi att uppföra två hus med totalt

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING

BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING N Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten. BO NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL STAN Var området ligger och status på objekten

Läs mer

EGEN OAS CENTRALT I SÖDERTÄLJE

EGEN OAS CENTRALT I SÖDERTÄLJE BRF SKOSLÄNTAN EEN OAS CENTRALT I SÖDERTÄLJE HSB Är INTE SOM ANDRA BYBOLA TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYBOLA Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

hamregård 16 radhus med uterum

hamregård 16 radhus med uterum hamregård 16 radhus med uterum 2 Basa Ludv 118 Tfn www EDELSBERSVÄEN 30 B Carport Förråd arkering EDELSBERSVÄEN 28 BO BEKVÄMT I RDHUS rk B igsbergsgatan 18 23 Stockholm vxl 08-658 99 30.basark.se Uterum

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

BRF ÖSTERMALM västerås. i händelsernas centrum, där lugnet råder

BRF ÖSTERMALM västerås. i händelsernas centrum, där lugnet råder BRF ÖSTERMAM västerås i händelsernas centrum, där lugnet råder Östermalms läge är som en lugn vrå mitt i stan. Inte som stormens öga utan mer som en liten vik, i lä bakom en klippa. Brf med Stockholm på

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 2-4 rok med sjöläge, balkong och uteplats! I Brf Marielundsviken

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört.

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

LOFTET. besqab.se/blackeberg BLACKEBERG STOCKHOLM SMARTA SMÅLÄGENHETER

LOFTET. besqab.se/blackeberg BLACKEBERG STOCKHOLM SMARTA SMÅLÄGENHETER VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BLACKEBERG STOCKHOLM LOFTET SMARTA SMÅLÄGENHETER besqab.se/blackeberg TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183

Läs mer

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus ett bättre läge Ett riktigt gott liv Tänk att kunna promenera till stranden och samtidigt andas skogsluft från den omkringliggande tallskogen. Att ha naturen nära,

Läs mer

NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL

NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Planlösning lgh: C6 3 rok, 64 m 2 Prisexempel på lägenheter i etapp 1 och 2 2 rok 40 m2 Takterrass ca 18 m2 Insats 1 250 000 kr Avgift 2 290 kr 2 rok 48 m2 balkong el. uteplats

Läs mer

Berggården I. Örebro Norr Bofakta

Berggården I. Örebro Norr Bofakta Berggården I Örebro Norr Bofakta Objektfakta Fastighetsägare Intresseanmälan Entreprenör Arkitekt Länsgården Fastigheter AB Box 1530 701 15 ÖREBRO Hemsidan www.lansgarden.se eller 019 277 24 00 SIAB BRINK

Läs mer

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren BOFAKTA Bostadsrättsföreningen Väktaren Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Byggherre: JB Kollberg & Company AB Ansvarig Fastighetsmäklare: Välkommen till Värmdövägen 629, Björknäs! Med centralt läge, bland Björknäs trevliga villabebyggelse, tillgång

Läs mer

Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017

Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017 Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017 Vi skapar smarta och hållbara hem till attraktiva priser i orter med bostadsbrist. 2 Bostadsutveckling sedan 2010 1 180 sålda varav 740 färdigställda Projektportfölj

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Falkmansgatan 3 A

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Falkmansgatan 3 A Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75.5 m² Område Lorensborg Tillträde tidigast 2013-06-01 " Våra gäster fastnar ofta vid fönstren eller på balkongen och njuter av vyn över västra

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten Acceptpris: 1 295 000 kr, Boarea: ca 69 m² Mäklare: Zabina Lodhi Telefon: 08-708 88 52, Mobiltelefon: 070-19 03 944 e-post: zabina.lodhi@maklarhuset.se

Läs mer

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN GALAMIDDAGEN & BANKETTEN THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE VÄLKOMMEN HEM TILL SKÖNDAL! 2 STORA SKÖNDAL KOMMUNIKATIONER OCH NÄROMRÅDE Stora Sköndal har ett mycket bra kommunikationsläge oavsett om du väljer

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

HSB BRF SJÖGLIMTEN NÄRA STORSTAD OCH NATUR

HSB BRF SJÖGLIMTEN NÄRA STORSTAD OCH NATUR HSB BRF SJÖGLIMTEN NÄRA STORSTAD OCH NATUR HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, vi bygger i olika stilar,

Läs mer

VästRA HAMNEN Kv Sk onaren HYREsRättER

VästRA HAMNEN Kv Sk onaren HYREsRättER VÄSTRA HAMNEN Kv Skonaren HYREsrätter Välkommen till Västra Hamnen Västra Hamnen i Malmö är en ny stadsdel som har blivit en attraktiv plats att bo och leva i men också en internationell symbol för hållbar

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Kvarteret Daggrosen. Moderna äganderätter i Vasatorp Trädgård

Kvarteret Daggrosen. Moderna äganderätter i Vasatorp Trädgård Kvarteret Daggrosen Moderna äganderätter i Vasatorp Trädgård Helsingborgs nyaste bostadsområde, nära både stad och natur I Vasatorp Trädgård bygger vi femton äganderätter som bildar Kvarteret Daggrosen.

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

Seniorboendet Ängen. Ladugårdsängen, Örebro. Bofakta

Seniorboendet Ängen. Ladugårdsängen, Örebro. Bofakta Seniorboendet Ängen Ladugårdsängen, Örebro Bofakta Om Länsgården Länsgården Fastigheter AB ägs av Örebro läns landsting. Verksamheten startade 1990. Bolaget är självfinansierat och förvaltar 150 000 kvadratmeter.

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK I Brunnby Park bor du behagligt och lugnt i natursköna omgivningar. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

Limhamnsvägen 129, lgh 105. Malmö, Väster, Gamla Limhamn

Limhamnsvägen 129, lgh 105. Malmö, Väster, Gamla Limhamn Limhamnsvägen 129, lgh 105 Malmö, Väster, Gamla Limhamn Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

VÄLKOMMEN! BRF SOLGLÄNTAN INFORMATIONSMÖTE 22 OKTOBER 2015

VÄLKOMMEN! BRF SOLGLÄNTAN INFORMATIONSMÖTE 22 OKTOBER 2015 VÄLKOMMEN! BRF SOLGLÄNTAN INFORMATIONSMÖTE 22 OKTOBER 2015 AGENDA Om HSB Södra Norrland Om läget Fastighetens gestaltning och dess teknik Lägenheterna (exempel på planlösningar) Prisspann Så går köpet

Läs mer

BRF SARA LISAS VÄG LILLA KÄLLVIKEN, FALUN

BRF SARA LISAS VÄG LILLA KÄLLVIKEN, FALUN BRF SARA LISAS VÄG LILLA KÄLLVIKEN, FALUN 211 212 213 411 412 313 312 311 116 115 114 113 112 111 NATURSKÖNT BOENDE I LILLA KÄLLVIKEN Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

SÄLJSTART 16/11. Anmäl intresse på hsb.se Så blir du inbjuden till säljstarten. HSB BRF STRANDÄNGEN FANTASTISKT LÄGE VID SVARTÅ STRAND I MJÖLBY

SÄLJSTART 16/11. Anmäl intresse på hsb.se Så blir du inbjuden till säljstarten. HSB BRF STRANDÄNGEN FANTASTISKT LÄGE VID SVARTÅ STRAND I MJÖLBY SÄLJSTART 16/11 Anmäl intresse på hsb.se Så blir du inbjuden till säljstarten. HSB BRF STRANDÄNGEN FANTASTISKT LÄGE VID SVARTÅ STRAND I MJÖLBY Bild från Svartån, vy mot Svartå Strand och HSB brf Strandängen

Läs mer

VÅNGAVÄGEN 31 A. 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea 98,5 m².

VÅNGAVÄGEN 31 A. 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea 98,5 m². VÅNGAVÄGEN 31 A Beskrivning Stor och påkostad våning med utsikt i välskött Brf Ta hissen upp till tredje plan och känns dig välkommen in i denna inventiösa och bekväma våning med härlig utsikt. Bostaden

Läs mer

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen ROSINS VÄG 26 A Beskrivning Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen Exklusiv bostadsrätt i parhus längst ner vid hav och hamn i Båstad. Här bor du lättskött, nybyggt och kravlöst

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Blekegatan 1. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Blekegatan 1. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 3.0 rum / 89 m² Område Liljeholmskajen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Fantastisk lägenhet högst upp

Läs mer

STALLVÄGEN 39. Stallvägen 39, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

STALLVÄGEN 39. Stallvägen 39, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. STALLVÄGEN 39 Beskrivning Unikt enplans radhus om 4 rok i Brf Stallvägen Välrenommerade Brf Stallvägen erbjuder attraktiva bostäder i vacker miljö. Nu salubjuds äntligen ett av få enplans radhus om 4 rok

Läs mer

Västra Gatuadress Tångenvägen 97 Götaland Kommun Strömstad Storlek 3 rum (2 sovrum) / 69.2 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Tångenvägen 97 Götaland Kommun Strömstad Storlek 3 rum (2 sovrum) / 69.2 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Strömstad Storlek 3 rum (2 sovrum) / 69.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fräscht boende i trivsamt och barnvänligt område med närhet till bad, friluftsliv

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Idaborgsgatan 57 C Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 43.5 m² Område Ellstorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Idaborgsgatan 57 C Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 43.5 m² Område Ellstorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 43.5 m² Område Ellstorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Min favoritplats i lägenheten är balkongen, härifrån har man en härlig utsikt

Läs mer

Murbruksgatan 4, lgh 037. Malmö, Väster, Limhamns hamnområde

Murbruksgatan 4, lgh 037. Malmö, Väster, Limhamns hamnområde Murbruksgatan 4, lgh 037 Malmö, Väster, Limhamns hamnområde Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

För ett bättre vardagsliv

För ett bättre vardagsliv Barkarbystaden För ett bättre vardagsliv Vi är inte som andra bostadsföretag. Vi tänker utanför väggarna, vi tänker om. Om oss Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY AMHULTS BY GÖTEBORG Gatuvy över området VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY Det första jag tänkte när jag såg denna sydvästsluttning var, - Vilket härligt område! Här skulle det vara underbart att bo! Här har man

Läs mer

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen ROSINS VÄG 26 A Beskrivning Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen Exklusiv bostadsrätt i parhus längst ner vid hav och hamn i Båstad. Här bor du lättskött, nybyggt och

Läs mer

Stuvaregatan 30B. Stuvaregatan 30B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Stuvaregatan 30B. Stuvaregatan 30B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 4 rum (3 sovrum) / 101 m² Område Gävle Strand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Söderläge med vacker utsikt mot Gavleån, ut mot havet och in mot

Läs mer

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda.

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. EGET HEM Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. Junior Living bygger smarta bostadsrätter med noga valt läge i Knivsta

Läs mer

INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården

INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården Tillvalsbeställning Linda Hornberg Svenska hem i Bromma Tel 08-704 90 44 linda.hornberg@svh.se INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården TILLVAL Här har du möjlighet att köpa till produkter

Läs mer

BRF LANDMÄRKET ETT BOENDE ATT LÄGGA MÄRKE TILL

BRF LANDMÄRKET ETT BOENDE ATT LÄGGA MÄRKE TILL BRF LANDMÄRKET ETT BOENDE ATT LÄGGA MÄRKE TILL HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla. Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer

Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla. Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer Sugen på nytt, fräscht boende? Flytta in i en jordgubbe! Du vet den där fräscha smaken av nyplockade svenska jordgubbar.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31 Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77,5 m² Område Rinnbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns lugnt och tryggt. Det finns både grönområden med vackra promenadstråk

Läs mer

BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:-

BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:- BOSTADSRÄTT - BREVIK - ACCEPTPRIS: 2 250 000:- Bekvämt boende! Lägenhet med ljust och generöst vardagsrum med utgång till inglasad balkong med sjöglimt. Ljust kök med rejäl plats för matbord. Ett sovrum

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Doppingvägen 8 B Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84.5 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Doppingvägen 8 B Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84.5 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84.5 m² Område " Klosters Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse En sak som var viktig för oss var att lägenheten var fräsch och på

Läs mer

Kv. Kardborren. Ombyggnad av tvättstugor och lokal till hyresbostad. Bofakta

Kv. Kardborren. Ombyggnad av tvättstugor och lokal till hyresbostad. Bofakta Sida 1 av 5 Kv. Kardborren Ombyggnad av tvättstugor och lokal till hyresbostad Bofakta Bofaktan är en del av den information som beskriver lägenheten, och bildar tillsammans med bland annat planlösning,

Läs mer

Tuve Centrum. Nära till naturen!

Tuve Centrum. Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! På Nolehultsvägen, strax norr om Tuve Torg, erbjuder vi 113 nyproducerade lägenheter i tre punkthus. Lägenheterna är från ett till tre rum

Läs mer

Gavellägenhet 2-3 R+K med inglasad balkong i BAB Briljanten i Mariehamn

Gavellägenhet 2-3 R+K med inglasad balkong i BAB Briljanten i Mariehamn Gavellägenhet 2-3 R+K med inglasad balkong i BAB Briljanten i Mariehamn Presentation I entréplan på nordvästra gaveln finns denna fräscha 2-3 rumslägenhet med inglasad och takbeklädd balkong i västerläge

Läs mer

KILLEBACKEN 3 A. Killebacken 3 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

KILLEBACKEN 3 A. Killebacken 3 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. KILLEBACKEN 3 A Beskrivning Exklusivt, bekvämt och nybyggt - toppläge granne med hav och hamn Längst ner, med bästa läge vid hav och småbåtshamn, säljs exklusivt radhus med gångavstånd till såväl morgondopp

Läs mer

FÖR DIG SOM VILL HA BÅDE STAD OCH NATUR

FÖR DIG SOM VILL HA BÅDE STAD OCH NATUR BRF HONNÖREN I RYNNINGEÅSEN FÖR DIG SOM VILL HA BÅDE STAD OCH NATUR HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och

Läs mer

KILLEBACKEN 3 A. Killebacken 3 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karups Församling. Skattesats 32,49.

KILLEBACKEN 3 A. Killebacken 3 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karups Församling. Skattesats 32,49. KILLEBACKEN 3 A Beskrivning Exklusivt, bekvämt och nybyggt - toppläge granne med hav och hamn Längst ner, med bästa läge vid hav och småbåtshamn, säljs exklusivt radhus med gångavstånd till såväl morgondopp

Läs mer