STÄRK DITT LEDARSKAP Ledarutbildning i verkligheten.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STÄRK DITT LEDARSKAP Ledarutbildning i verkligheten."

Transkript

1 STÄRK DITT LEDARSKAP Ledarutbildning i verkligheten.

2 I BILDAR Nu vet jag vad det menas att vara rustad för rollen som ledare och framför allt varför det är viktigt. Chef - Apoteksbranschen De tog sig tid för mina personliga frågor och lyckades ändå få med helheten. Imponerande Mellanchef - Säkerhetsföretag Mycket proffsiga utbildare. Mycket. Rektor - Högskola Ingenting lämnas åt slumpen - Konkret och praktiskt användbart. Säljchef - IT-bolag Varför fick jag inte gå den här utbildningen när jag blev chef?.. VD - Byggbranschen De lämnar ingenting åt slumpen Mellanchef - Statlig förvaltning Resultat, resultat, resultat Entreprenör - restaurangbranschen Tre dagars inspiration, energi och kompetens. Wow! Mellanchef - kommunal verksamhet * Våra citat från medverkande är anonymiserade då chefers utveckling kan vara en konkurrensfaktor. På anmodan skickar vi gärna en referenslista på tidigare deltagare.

3 LEDARE Vi genomför extraordinära utbildningar med hög klass av egenutveckling, reflektion och kompetens. Vi arbetar med ledarutbildning för företag och individer där vi tillhandahåller öppna utbildningar för ledare som utvecklas och utbildas i grundläggande och avancerat ledarskap. Vi vänder oss till mellanchefer och chefens chef. Våra primära utbildningsområden är - Ledarskap - Grupputveckling - Kommunikation Vi genomför även företagsinterna utbildningar genom att utveckla utbildningsprogram som sträcker sig över längre perioder eller enskilda insatser. När tar du ditt nästa steg?

4 VAD FÅR DELTAGAREN Omfattning utbildningsdag 1,5 timme individuell coaching Individuellt anpassade övningar mellan utbildningsmodulen Inför utbildningen Personlig intervju med kursledaren Analys kommunikationsstil Mål- och resultatplan med utbildningen Under utbildningen Hälsofrukost, lunch och fika Boken Det tydliga ledarskapet Hög nivå av erfarenhetsutbyte Efter utbildningen Uppföljning av uppsatta mål med kursen Seminarier och föreläsningar i Ledarbildarnas regi Medverkan på Coaching Live Rabatterad prenumeration på tidningen chef. 25% Rabatt på Tidningen chefs chefsnätverk NY SOM LEDARE VAD FÅR FÖRETAGET Tydligare ledare Måluppfyllelse Effektivare organisation Motiverade och nöjda medarbetare Mätbara resultat Strukturerad ledarutveckling

5 Är vissa födda till att vara ledare eller är ledarskap en kompetens för alla? Varför är vissa samtal svåra att genomföra? Hur kommer det sig att en del ledare lyckas bättre än andra? Vad är det som gör att en del grupper presterar och levererar mer än andra? Hur ska jag hantera att bli chef över tidigare kollegor? Varför är det så viktigt att dela sina erfarenheter med andra ledare? På utbildningen Ny Som Ledare får du lära dig den teoretiska grunden, de praktiska verktygen och insikterna varje ledare behöver för att verka som en motiverande och tydlig ledare. Vi arbetar med upplevelsebaserat lärande vilket innebär att varje deltagares unika verklighet tas i beaktande när vi skräddarsyr övningar och utbildningens olika moment. Under tre intensiva dagar med andra deltagare får du en djuplodande och omfattande grund som ledare. Efter genomförda utbildningsdagar får du arbetsuppgifter och konkreta övningar att praktisera i den egna vardagen. Efter två månader genomförs en uppföljande utbildningsdag där vi repeterar och fördjupar dina nya kunskaper för att säkerställa att de mål du hade med utbildningen har infriats. Då vi som utbildar själva har arbetat och verkar som ledare utöver vår pedagogiska yrkesroll kan vi garantera att du blir nöjd. Du får hela investeringen tillbaka om utbildningen inte varit värdefull för dig som gått. Våra referenser för den här utbildningen är vem som helst av alla som gått den. Utbildningen vänder sig specifikt till dig som är på väg att få en ledarroll, som har en formell ledarroll och dig som arbetat en tid som ledare. Framför allt vänder sig utbildningen till dig som har en mellanchefsfunktion eller chefens chef. INNEHÅLL Samtalets konst Att planera, leda och följa upp medarbetarsamtal Att hantera svåra samtal Att leda målstyrda samtal Chefsrollen Att bli chef över kollegor Vara ledare, agera som chef Att påverka i ledningsgruppen Ledaren och gruppen Att motivera och skapa effektiva team Att locka fram, utveckla och synliggöra den tysta kunskapen Att leda i förändring Att kommunicera som ledare Kroppsspråkets påverkan Presentationsteknik Den tydlige ledaren Att skapa och nå resultat Motivera med rätt mål Effektiv resultatstyrning Återkoppling och uppföljning PRIS :- (6.200:-/ utbildningsdag). GARANTI Vi vet att det kan låta säljigt. Men vi snittar 4,9/ 5 i betyg på våra utbildningar och kan därför ärligt stå för vår garanti. Du får hela kursavgiften tillbaka om Ny som ledare inte varit värdefull för dig.

6 EDARPROG Förvalta, förädla och utveckla. Ett år av kontinuerlig ledarutveckling. Välkommen till vidareutveckling för ledare som har ledarerfarenhet och som vill ta sin karriär och kompetens till en ny nivå. Ett ledarprogram för ledare säkerställer långsiktig kvalitet på chefernas utveckling kopplat till företagets ambitioner och mål. Varför är ledarens kompetensutveckling så viktig över tiden? Hur kommer det sig att vi fortafarnde år 2014 tror att man blir klar som ledare. Det räcker inte att skicka chefer på kurs. Hur kan ett företag ta ett samlat grepp kring sitt ledarskap och lyfta ledarskapet över tid? Tänk dig att du under ett år får möjligheten att träffa en coach bara för dig och din egen utveckling. Lägg till att du under fyra tillfällen ges chansen att dela dina erfarenheter med andra chefer genom chefshandledning som ger dig återkoppling. Vad är värdet för dig och ditt företag att som ledare bolla egna tankar med andra och få nya perspektiv och vinklar på just dina egna utmaningar? Ledarprogrammet är ett program för ledare som vill utvecklas utan att det tar för mycket tid av den operativa verksamheten. Vi vänder oss till företag som vill ha en strategisk ledarutveckling och som dessutom vill bredda ledarnas förmågor och kunskaper under en tillväxtfas. Vi tror inte på quick-fix som en lösning på bristande ledarskap. Därför är vår tydliga ambition att långsiktigt stötta och utveckla chefen och ledarens utveckling med avstamp i chefens praktiska vardag och verklighet. Ditt program kan starta valfri tidpunkt på året. Kontakta för mer information. 1 ÅR

7 RAMMET FAKTA OM PROGRAMMET VAD FÅR DELTAGAREN Inför programmet Personlig intervju med kursledaren Analys kommunikationsstil Mål- och resultatplan med utbildningen Under programmet Fyra individuella coachingtillfällen med utvald coach. Fyra grupphandledningstillfällen tillsammans med andra ledare Två worksshopskvällar (även online) med olika ledardilemman. Möjlighet att deltaga som deltagare eller åhörare på coaching live Boken det tydliga ledarskapet Arbetsdokumentation Efter programmet Uppföljning av uppsatta mål med programmet Seminarier och föreläsningar i Ledarbildarnas regi Nya kontakter och bredare nätverk VAD FÅR FÖRETAGET Bättre kontroll och medverkan på ledarskapets utveckling Tydligare ledare Måluppfyllelse Effektivare organisation Motiverade och nöjda medarbetare PRIS (per deltagare) :- (3.900:-/månad).

8 FÖRDJUPN INSPIRATI För en del passar det perfekt att åka på utbildning i några dagar. För andra är det svårt att komma loss och att få tiden att räcka till. Därför har vi en del aktiviteter som är till för dig som vill utvecklas som ledare och inspireras till nya möjligheter i din egen vardag. En del av våra aktiviteter är kostnadsfria eller kraftigt rabatterade då vi i vår roll som utbildare och coacher ser det som egenutveckling eller möjlighet att träna på nya föreläsningar och utbildningsupplägg. Vårat huvudkontor och utbildningslokaler finns i Stockholm, men vi har coacher över hela landet. DET TYDLIGA LEDARSKAPET Vem vill inte vara tydlig? Hur gör skickliga ledare för att bli tydligare? Boken det tydliga ledarskapet som också ingår i en del av våra utbildningar handlar om de verktyg och tekniker du som ledare behöver behärska för att kunna leda, coacha och motivera andra. Författarna Malin Trossing och Alexander Holmberg ger föreläsningar, utbildningar och workshops i ämnet som en introduktion till våra andra utbildningar. Läs mer på Maila för att veta mer och för att anmäla ditt intresse. Boken går även att köpa i företagsversion.

9 ON ING WORKSHOPS Två gånger per termin genomför vi öppna workshops med ett konkret ledardilemma. Exempelvis att bli chef över kollegor, att ta det där samtalet, att hantera en konflikt. Workshopen kostar 500:- per deltagare. Detta ingår för de som medverkar i vårat ledarprogram. COACHING LIVE Sista fredagen varje månad genomför vi Coaching Live. En coach har ett coachande samtal med en klient inför publik. Du tar med dig din egen lunch, medverkar som publik och ger återkoppling på vad du sett, tänkt och upplevt under coachingen. Vi ser det som egenutveckling. Du får nya perspektiv och sannolikt en hel del insikter. Kostnadsfritt för publik. SEMINARIER Ledartrender, praktiska tips, ny litteratur, möten, nätverkande, mingel, inspiration, reflektion. Ibland arrangerar vi föreläsningar och seminarier för att bevaka och utveckla ledarbranschen. Anmäl dig till vårat nyhetsbrev för att inte missa några aktiviteter för dig. Kostnadsfritt.

10 UTBILDARE INSPIR LEDARE MÄN LEDARBILD ALEXANDER HOLMBERG Ledarskapsexpert. En av Sveriges främsta coacher och ledarutvecklare. Han har genom åren coachat och utvecklat framgångsrika ledare. En uppskattad utbildare och föreläsare som levererar något utöver det vanliga. Alexander har utvecklat nytänkande ledarskapsutbildningar för företag och för tidningen Chef. Ledarutbildare, författare och coach. MALIN TROSSING Ledarskapsexpert och författare till de uppskattade ledarskapsböckerna Våga leda effektivt! och Våga leda modigare!. Hon är civilingenjör och har mångårig chefserfarenhet från flera branscher. Hennes föreläsningar och utbildningar får alltid toppbetyg och hennes budskap är tydligt och lättsamt. MATTIAS JOSEFSSON Affärsutvecklingschef, marknadschef, international relations manager och VD. Utbildare och coach. Mattias har erfarenhet från koncerner, näringslivet och internationellt arbete. Han har en fil kand i samhällsvetenskapliga ämnen, är ACC certifierad coach och har lång erfarenhet av praktiskt ledarskap som han också utbildar i.

11 ATÖRER COACHER NISKOR ARE ANDRA Vid behov anlitar vi experter inom specialistområden. Vi har utvecklat samarbeten med många av de skickligaste aktörerna inom ledarskap och kommunikation i Sverige och norden. Kontakta oss så berättar vi mer. SVERKER WADSTEIN ANETTE LJUNGQVIST Sverker har en Teol. Kand. i botten Coach med medicinsk bakgrund. har han utbildat sig inom KBT, läst Specialist i stresshanteringsfrågor psykologi på North Park University, för företag och individer. Stor erfarenhet av att arbeta med kommujnal Chicago och coachutbildning från Coach2Coach. Sverker äger en och statlig verksamhet. Inspiratör stor förmåga att bygga relation till och föreläsare med fokus på chefens människor och på det sättet redan i roll och ansvar för psykosocial hälsa inledningen av ett samtal få förtroende från dem han möter. Utbildar i kundansvarig på Ledarbildarna AB. och arbetsglädje. Anette är även samtal och etik.

12 VÄLK ALENDAR 014 SEPTEMBER MAILA Ny som Ledare 16-18/9, 11/11 Coaching Live 26/9 kl för att säkra din plats. OKTOBER RING Ny som Ledare 14-16/10, 1/ Workshop 15/10 kl Coaching Live 31/10 kl NOVEMBER Språkmönster 13/11 kl Kommunikation & Påverkan 12-14/11 Ny som Ledare 26-28/11, 5/ Coaching Live 28/11 kl DECEMBER Ny som ledare 9-11/12, 5/ Workshop 10/12 kl KONTAKTA om du har frågor.

13 IUM 2015 JANUARI Ny som Ledare 20-22/1, 15/4 Coaching Live 30/1 kl AUGUSTI Ny som Ledare 18-20/8, 16/10 Coaching Live 28/8 kl FEBRUARI Workshop 4/2 kl Ny som Ledare 17-19/2, 16/4 MARS Ny som Ledare 17-19/3, 12/5 Coaching Live 27/3 kl APRIL Språkmönster 14/4, kl Workshop 15/4, kl Coaching Live 24/4, kl Ny som Ledare 28-30/4, 11/6 MAJ Ny som Ledare 27-29/5, 3/9 Kommunikation och påverkan 13-15/4 Coaching Live 29/5, kl SEPTEMBER Workshop 2/9 kl Coaching Live 25/9 kl Ny som Ledare 29/9-1/10, 13/11 OKTOBER Ny som Ledare 12-14/10, 11/12 Coaching Live 30/10 kl NOVEMBER Språkmönster 11/11 kl Workshop 11/11 kl Ny som Ledare 25-27/11, 22/1 (2016) Coaching Live 27/11 kl DECEMBER Ny som ledare 7-9/12, 18/2 (2016) JUNI Ny som Ledare 24-26/6, 4/9 Coaching Live 26/6, kl OMMEN

14 VI BILDAR LEDARE. Telefon Mail Läs mer på Bondegatan 21, stallet. Nyfikna människor får veta mer. Har du läst detta; ange nyfiken vet mer, när du bokar en utbildning hos oss så får du 10% rabatt.

STÄRK DITT LEDARSKAP Ledarutbildning i verkligheten.

STÄRK DITT LEDARSKAP Ledarutbildning i verkligheten. STÄRK DITT LEDARSKAP Ledarutbildning i verkligheten. I BILDAR LEDARE Nu vet jag vad det menas att vara rustad för rollen som ledare och framför allt varför det är viktigt. Chef - Apoteksbranschen De tog

Läs mer

Coachande ledarskap. Kursinnehåll: Coachingens grunder Vad är coaching? Varför coaching? Förhållningssätt, ledarstilar Coachingstegen Självcoaching

Coachande ledarskap. Kursinnehåll: Coachingens grunder Vad är coaching? Varför coaching? Förhållningssätt, ledarstilar Coachingstegen Självcoaching www.kalix.fhsk.se Coachande ledarskap Det finns alltid minst 25 % dold potential hos människor, grupper och organisationer. Det handlar dels om att förstå sin attityd, som är avgörande för hur långt man

Läs mer

utbildningar 2012-2013 Ledarskap Pedagogik

utbildningar 2012-2013 Ledarskap Pedagogik utbildningar 2012-2013 Ledarskap MEDARBETARSKAP Kommunikation Pedagogik HR-program »Att utvecklas och lära nytt är fantastiskt!«välj din utbildning bland våra klassiker eller en av årets nyheter! AKTIVT

Läs mer

Information om ledarskapskursen Personligt ledarskap

Information om ledarskapskursen Personligt ledarskap 2014-04-03 Information om ledarskapskursen Personligt ledarskap VÄLKOMMEN Varmt välkommen till kursen Personligt ledarskap! I det följande beskrivs kursens mål, innehåll, arbetsformer och annan praktisk

Läs mer

2010/2011 - UTBILDNINGSINSPIRATION FÖR DIG SOM ÄR LEDARE OCH CHEF

2010/2011 - UTBILDNINGSINSPIRATION FÖR DIG SOM ÄR LEDARE OCH CHEF 2010/2011 - UTBILDNINGSINSPIRATION FÖR DIG SOM ÄR LEDARE OCH CHEF Har du planerat in dina sex utbildningsdagar? Snittarbetstagaren i Sverige får sex betalda utbildningsdagar per år av sin arbetsgivare.

Läs mer

PROGRAM OCH UTBILDNINGAR. Vi hjälper dig utvecklas! LEDARSKAP MEDARBETARSKAP AFFÄRSMANNASKAP KOMMUNIKATION PEDAGOGIK HR

PROGRAM OCH UTBILDNINGAR. Vi hjälper dig utvecklas! LEDARSKAP MEDARBETARSKAP AFFÄRSMANNASKAP KOMMUNIKATION PEDAGOGIK HR 2014 2015 Vi hjälper dig utvecklas! Möt Patrik, Pernilla, Nellie och Per. Fyra av våra över trettio utbildare på Advantum Kompetens. De hjälper dig nå dina kunskapsmål och ger dig verktyg att fortsätta

Läs mer

Ledarskapsutbildningar

Ledarskapsutbildningar Inbjudan till kurser Stockholm & Malmö 2010 Ledarskapsutbildningar Ledarskap som ger resultat! Ledare men inte chef Praktiskt ledarskap i vardagen Ny som chef Det framgångsrika ledarskapet Ledarskap för

Läs mer

2013-2014 DAGS ATT UTVECKLAS? LEDARSKAP MEDARBETARSKAP KOMMUNIKATION HR-PROGRAM

2013-2014 DAGS ATT UTVECKLAS? LEDARSKAP MEDARBETARSKAP KOMMUNIKATION HR-PROGRAM 013-014 DAGS ATT UTVECKLAS? LEDARSKAP MEDARBETARSKAP KOMMUNIKATION HR-PROGRAM VD har ordet Utbildning är en av nycklarna till att öka prestationer och resultat. Jag har jobbat med kompetensutveckling och

Läs mer

Ledarskap och kommunikation med NLP

Ledarskap och kommunikation med NLP Ledarskap och kommunikation med NLP Lev, lär, träna och förändra utbildningen som ger dig helt nya perspektiv och resultat NLP Business Practitioner är utbildningen för dig som vill utvecklas som ledare

Läs mer

Katalog 2014/2015. Mobil. 073-323 38 57 Mail. Info@lisbetduvringe.se Hemsida. www.lisbetduvringe.se

Katalog 2014/2015. Mobil. 073-323 38 57 Mail. Info@lisbetduvringe.se Hemsida. www.lisbetduvringe.se Katalog 2014/2015 Mobil. 073-323 38 57 Mail. Info@lisbetduvringe.se Hemsida. www.lisbetduvringe.se Innehållsförteckning Välkommen! 3 Kommunikativt ledarskap 4 Effektiv Kommunikation 5 Konflikthantering

Läs mer

Föreläsningar & Kurser 2015

Föreläsningar & Kurser 2015 Föreläsningar & Kurser 2015 För medlemmar i Unionen Chef Unionen Stockholm, Östra Sörmland/Gotland och Uppland Anmäl dig under Kurser och Spetsa din chefskompetens Innehållsförteckning @ Unionens chefslinje

Läs mer

Jan Kronkvist. Utbildare, föreläsare och coach inom retorik, kommunikation, ledarskap och kundbemötande

Jan Kronkvist. Utbildare, föreläsare och coach inom retorik, kommunikation, ledarskap och kundbemötande Jan Kronkvist Utbildare, föreläsare och coach inom retorik, kommunikation, ledarskap och kundbemötande Motiverar och inspirerar Min drivkraft är att få människor att växa, utveckla nya förmågor och nå

Läs mer

Information om ledarskapskursen. Ledarskap för att motivera grupper

Information om ledarskapskursen. Ledarskap för att motivera grupper 2014-05-13 Information om ledarskapskursen Ledarskap för att motivera grupper VÄLKOMMEN Varmt välkommen till kursen Ledarskap för motivera grupper! I det följande beskrivs kursens mål, innehåll, arbetsformer

Läs mer

Ledarskapskurser 2014

Ledarskapskurser 2014 Inbjudan till kurs 2014 Ledarskapskurser 2014 Ledarskap som ger konkreta resultat Kurserna hålls i, Göteborg och Malmö LEDARE MEN INTE CHEF Praktiskt ledarskap i vardagen NY SOM CHEF Trygg och effektiv

Läs mer

Ledarskapsutbildningar

Ledarskapsutbildningar Inbjudan till kurser 2013 Ledarskapsutbildningar Ledarskap som ger resultat! LEDARE MEN INTE CHEF Praktiskt ledarskap i vardagen LEDARE MEN INTE CHEF steg 2 Workshop: Öva dig till ett bättre ledarskap

Läs mer

VVS Akademin Lyft dig själv och ditt företag till nya nivåer!

VVS Akademin Lyft dig själv och ditt företag till nya nivåer! PREMIÄR! Ny ledarskapsutbildning för dig inom VVS-branschen! VVS Akademin Lyft dig själv och ditt företag till nya nivåer! 1 Utmanande tider VVS-branschen utmanas och förändras. Det ställs allt högre krav

Läs mer

Ledarskapsutbildningar

Ledarskapsutbildningar Inbjudan till kurser Stockholm 2011 Ledarskapsutbildningar Ledarskap som ger resultat! Ledare men inte chef Praktiskt ledarskap i vardagen Mycket bra och givande kurs! Bara massa + + + Ny som chef Det

Läs mer

Information om ledarskapskursen. Personligt ledarskap

Information om ledarskapskursen. Personligt ledarskap 2015-03-01 Information om ledarskapskursen Personligt ledarskap I det följande beskrivs kursens mål, innehåll, arbetsformer och annan praktisk information. Kursen är en av ledarskapskurserna i Dalarnas

Läs mer

Ledarskapsprogrammet. Mästarskaparna Lär dig framgångsrika beteenden

Ledarskapsprogrammet. Mästarskaparna Lär dig framgångsrika beteenden Ledarskapsprogrammet Många menar att NLP är det bästa man kan hitta inom chefsutveckling. Det tror vi är en bra grund för framgångsrikt ledarskap. Läs här om alla verktyg du kommer lära dig. Genom hela

Läs mer

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Utveckla ditt ledarskap som chef Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Dags att anmäla sig till EIO Ledarskapsprogram I januari drar en ny omgång av EIOs ledarskapsprogram

Läs mer

Det gäller att använda huvudet och Framfot.

Det gäller att använda huvudet och Framfot. Kurskatalog 2 xxxxxxxxxxxxxxxxxxx utbildning för framgång 3 Det gäller att använda huvudet och Framfot. För aktuella kursdatum, se framfot.se Vid frågor, ring 08-653 01 80 våra kurser specialkurser och

Läs mer

Vi hjälper dig utvecklas!

Vi hjälper dig utvecklas! 2014 2015 Vi hjälper dig utvecklas! Möt Patrik, Pernilla, Nellie och Per. Fyra av våra över trettio utbildare på Advantum Kompetens. De hjälper dig nå dina kunskapsmål och ger dig verktyg att fortsätta

Läs mer

Ledarutveckling för kvinnor

Ledarutveckling för kvinnor Ledarutveckling för kvinnor En ledarskapskurs för kvinnor Det här är en kurs för kvinnor som vill utvecklas. Du behöver inte vara chef idag för att gå kursen. Kursen ger dig ett verktyg för att kunna utvecklas

Läs mer

96 % kan rekommendera Ledarnas kurser!

96 % kan rekommendera Ledarnas kurser! HÖSTEN 2015 96 % kan rekommendera Ledarnas kurser! Hos oss blir du en bättre chef. Chefsutveckling på dina villkor LEDARNAS KURSER & SEMINARIER Som medlem i Ledarna har du fri tillgång till ett brett utbud

Läs mer

S T O C K H O L M H E L S I N G F O R S R I G A

S T O C K H O L M H E L S I N G F O R S R I G A Chef och ledare CHEF OCH LEDARE Operativt ledarskap Programmet Chef och ledare utgår från chefens dagliga verksamhetsutmaningar, utifrån både ett ekonomiskt och ett operativt ansvar. Vårt mål är att göra

Läs mer

Mentorskapets ABC. Varför just mentorskap? För att

Mentorskapets ABC. Varför just mentorskap? För att Mentorskapets ABC Av Freddie Larsson Mentorskap är ett koncept för att inspirera, utmana och utveckla människor i sin profession och person. Mentorskapet innebär att en mer erfaren (inte nödvändigtvis

Läs mer

FÖRÄNDRINGSNYTT PLUS INFORMATION OM ÅRETS ALLA KURSER, LADDADE MED KUNSKAP! Foto: Nina Varumo

FÖRÄNDRINGSNYTT PLUS INFORMATION OM ÅRETS ALLA KURSER, LADDADE MED KUNSKAP! Foto: Nina Varumo FÖRÄNDRINGSNYTT NYHETSBREV OCH KURSKATALOG HÖSTEN 2014 VÅREN 2015 FOR NDRINGSARBETARNA Fler söker hjälp hos personlig coach Existentiell hälsa GDQ ett enkelt sätt att mäta gruppers effektivitet Från meningslös

Läs mer

96 % kan rekommendera Ledarnas kurser!

96 % kan rekommendera Ledarnas kurser! VÅREN 2015 96 % kan rekommendera Ledarnas kurser! Hos oss blir du en bättre chef. CHEFSUTVECKLING PÅ DINA VILLKOR LEDARNAS KURSER & SEMINARIER Som medlem i Ledarna har du fri tillgång till ett brett utbud

Läs mer

Professionella Presentationer och Personlig Utveckling

Professionella Presentationer och Personlig Utveckling BLI EN EFFEKTIV TALARE OCH ÖKA DITT INFLYTANDE GENOM KURSEN Professionella Presentationer och Personlig Utveckling Av alla färdigheter människan har, är ingen mer värdefull än konsten att tala. Den som

Läs mer

Consultus Management Institute

Consultus Management Institute Ta ledarskapet till nästa nivå Genom programmet vill vi att erbjuda möjlighet till nya perspektiv, bidra till affärskritisk kompetens samt ytterligare stärka dig i din professionella roll som ledare. Vi

Läs mer