Audi Q3 Vorsprung durch Technik

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Audi Q3 Vorsprung durch Technik"

Transkript

1 Q3 Audi Q3 Audi Vorsprung durch Technik

2

3 Sid. Dragningskraft 4 Audi Q3 Teknik 24 Innovationer 34 Dynamik 26 Audi ultra 36 Förarassistanssystem 28 Audi connect 38 Okomplicerat 30 quattro 40 LED-strålkastare 32 Intelligent prestanda Utrustning 44 Styleguider 70 Dekorinlägg 46 Audi ultra 72 Belysning 48 Motorer 73 Design 50 Modellversioner 74 Rattar/reglage 56 S line 75 Komfort Audi QR-koder Upplev Audi ännu kvickare: Ladda ner en QR-app till din smartphone och skanna sedan av QR-koden. Du kan också använda länken i din webbläsare. 58 Audi exclusive 78 Infotainment 62 Lacker 80 Förarassistanssystem 64 Fälgar/däck 83 Teknik/säkerhet 66 Säten/sätesklädslar 83 Audi tilläggsgaranti Övrigt 84 Audi Original-tillbehör 94 Innehållsförteckning 88 Tekniska data 100 Fascinerande Audi 93 Mått Utrustningen på de bilar som avbildas i denna del finns på sid. 99. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88.

4 4 Q3 Audi På väg mot dig själv. I dag här, imorgon där. Världen krymper. Och dina möjligheter mångfaldigas. Med en bil som lever upp till dina krav nya Audi Q3. Kraftfull. Smidig. Kompakt, med inre storhet. Och dessutom uttrycksfull, effektiv och sportig. Audi Q3. Utvecklad för dagens krav. Nu kör vi! Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88.

5

6 6

7 Audi Q3 Modern mobilitet i självsäker tappning. Nya Audi Q3 ger bestående intryck. Med utpräglad single frame-grill med 3D-optik. Djupt liggande luftintag i stötfångaren. Och horisontella linjer som får bilen att verka ännu kraftfullare. Utan tvekan formspråket för en SUV. Kombinerat med en kupéliknande design. Unik och progressiv. Utstrålar kraft och sportighet rakt igenom. Hela vägen till diffusorn och de kromade ändrören. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88.

8 8 Vägvisande design med atletisk look. Progressiv karaktär. Med nydesignade LED-strålkastare och LEDbaklyktor som tillval. Inklusive dynamiska blinkrar med flytande ljus bak. Detaljer som utstrålar urban sportighet. Rakt igenom. Med 7 nya fälgar alla lika eleganta. Och ännu fler möjligheter för att göra din Q3 verkligt personlig. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88.

9

10 10

11 Audi Q3 På väg mot genuin körglädje. Hoppa in och kör iväg. Sikta på nya mål. Känn den okuvliga strävan framåt. I nya Audi Q3 är det den senaste generationen TFSI - och TDI-motorer som svarar för drivkraften. Alla helt nyutvecklade. Från 150 till 220 hk starka och upp till 230 km/h snabba. Med högt vridmoment och ett imponerande drag. Ännu starkare. Ännu effektivare. Bl.a. tack vare start/stopp-system och energiåtervinning. I Audi Q3 1.4 TFSI ultra dessutom med Audi cylinder on demand. Sparar bränsle, sänker utsläppen. På varenda resa. Framåt! QR-kod Vill du se Audi Q3 i full aktion skanna då in den här QR-koden med din smartphone (datatrafikkostnad beroende på mobiltelefonavtal). Du kan också gå in på Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88.

12 12 Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88.

13 Audi Q3

14 14

15 Audi Q3 På väg mot suveränitet. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88.

16 16 Storstadens utmaningar. Snäva kurvor, långa rakor. Snabbt växlande körsituationer. Alla lika suveränt bemästrade av väl beprövad teknik från Audi. T.ex. med quattro permanent 4-hjulsdrift. För bättre grepp och driv i alla väder. Optimal fördelning av motordrivkraften på fram- och bakaxeln. Resultatet är bestående körglädje. På varenda väg, och i ditt minne. Snabba växlingar med den 7-stegade S tronic-växellådan med dubbla kopplingar. Och för olika körstilar, från sportigt till effektivt: Audi drive select med 4 lägen och dämparreglering. Lägg till detta ett rikt utbud av förarassistans- och parkeringshjälpsystem som gör varenda stad till din egen bakgård och alla gator till mammas gata.

17

18

19 På väg mot välbefinnande. Interiören i nya Audi Q3. Högklassig in i minsta detalj. Och om du vill: med din egen prägel. Tack vare de nya modellversionerna Q3 sport och Q3 design med sina var för sig unika dekorinlägg. Extra stämningsfulla med LED-innerbelysningspaketet (tillval). Lägg till detta infotainmentutrustning av senaste slag med MMI Navigation plus. Som tillval med connectivitypaketet innehållande integrerad Audi handsfree, navigationsförberedelse och Audi music interface. En fröjd för öronen: BOSE Surround Sound (tillval) med 14 högpresterande högtalare. För att du ska ha det riktigt bra på resan. Nästan som hemma. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88.

20

21 Hoppa in och sätt dig skönt tillrätta. I bekväma säten klädda i högklassigt tyg. Eller, om du så vill, i smidigt läder. Njut av den sofistikerade miljön. Med gott om plats för din personliga livsstil. Från de praktiska förvaringsfacken till komforten och det generösa utrymmet för benen. Även bagageutrymmet är väl tilltaget. Och baksätet går att fälla ner om du behöver lasta in ännu mer. Tack vare det utdragbara insynsskyddet och den elmanövrerade bakluckan (tillval) är det här en bil som också är bekväm när det gäller att lasta i och ur. Audi Q3

22 22 Framme vid resans mål. På ett suveränt sätt. Avslappnad. Och full av energi. För med imponerande prestanda och quattro permanent 4-hjulsdrift blir också resan själva målet. Och något du kommer att få uppleva om och om igen är körglädje på hög nivå. I nya Audi Q3. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88.

23

24 24 >>> Audi tron Framtiden för fri rörlighet med lägre CO₂-utsläpp. >>> Audi connect Framtiden för sammankopplad fri rörlighet. >>> quattro Framtiden för 4-hjulsdrift.

25 Innovationer >>> Design Att forma framtiden på nytt sätt. >>> Audi ultra Framtiden för effektiva tekniklösningar. durch Technik. Vår värld är stadd i ständig förändring. Den tekniska utvecklingen går allt snabbare. Det här innebär fler möjligheter för dig också när det gäller den fria rörligheten. Med Vorsprung durch Technik är vi på ett normgivande sätt med och formar denna utveckling. För att kunna erbjuda dig teknik som berikar ditt liv. För att dina krav på dagens och morgondagens fria rörlighet inte bara ska uppfyllas, utan överträffas.

26 26 >>> Aerodynamik Lägre luftmotstånd, högre effektivitet. Genom en konsekvent aerodynamisk utformning av bilens linjer, underredet och spoilerkanterna för att åstadkomma ett minimalt luftmotstånd. Men även med lättrullande lågfriktionsdäck. Allt noga utprovat i Audis egen vindtunnel i hastigheter upp till 300 km/h. >>> Transmissionskompetens Förbättrad effektivitet tack vare förbättrat utväxlingsförhållande. Högre vridmoment gör det möjligt att ha längre utväxlingsförhållanden, speciellt i de högre växlarna. För ett bra drag i det lägre varvtalsområdet något som sänker bränsleförbrukningen utan att för den skull inverka negativt vare sig på körprestandan eller sportigheten. >>> Tungt vägande lättviktskompetens Lägre vikt. Mer besparing, kraft och uthållighet. Audi lättviktskonstruktioner. Det som en gång började med lätta karosskonstruktioner används nu på så gott som alla områden och kombinerar innovativa material, t.ex. aluminium, med intelligenta konstruktionsprinciper och resursbesparande tillverkningsprocesser i ett och samma koncept.

27 >>> Energiåtervinning Bromsar för effektivare körning. Med återvinning av bromsenergin. En del av den rörelseenergi som alstras då bilen bromsar eller rullar fritt mellanlagras i bilbatteriet och används sedan när bilen accelererar igen. Beroende på körcykel, kan detta spara upp till 3% bränsle. Audi ultra Audi ultra Optimal kombination. Framtiden för effektiva tekniklösningar. Att bygga en Audi är en mycket komplicerad process. Ändå är det en enkel princip som gäller för samtliga modeller: Alla fordonskomponenterna arbetar effektivt ihop, för att nå utsläppssänkande synergieffekter. Det som med denna grundsats som utgångspunkt tog sin början i slutet av 1980-talet med Audi lättviktskonstruktion och banbrytande Audi Space Frame (ASF ), är i dag det vi brukar kalla den omvända viktspiralen. Varje enskild lättviktskomponent påverkar även andra fordonskomponenter, som också de kan göras mindre i sina dimensioner. På detta sätt förbättras befintliga former och material både när det gäller funktionalitet och lägsta möjliga vikt liksom själva tillverkningsprocesserna. Allt för att göra våra bilar ännu effektivare och ännu mer resursbesparande. Dessutom utrustas bilar från Audi med allt mer effektivitetsteknik. Ta t.ex. energiåtervinnings- och start/stopp-systemen. Eller de progressiva, effektiva och avancerade motorerna. För ännu bättre kördynamik, högre kompression och effektivare förbränning och samtidigt sänkta CO₂-utsläpp. Allt detta är Audi ultra. I dag och i morgon på vägen mot fri rörlighet med sänkta CO₂-utsläpp. >>> Motorkompetens Kraftfull och effektiv drivning. Från Audi ultra med effektivitetsteknik för motorerna. Som t.ex. Audi cylinder on demand eller Audi valvelift system, som båda ser till att motorn blir effektivare, eller clean diesel -tekniken som gör att utsläppsnivåerna kan sänkas.

28 28 Mobilitet och navigation Kommunikation Sökning på intressanta ställen (POI) med röststyrning i Google *-databasen Trafikinformation online Dynamisk vägledning till färdmålet med hjälp av trafikflödesinformation i realtid. Landsinformation Visar dig landsspecifika lagar och bestämmelser om t.ex. varningsvästar, hastighetsbegränsningar och vägavgiftsdekaler. WLAN-hotspot Kopplar upp era mobila enheter mot Internet Drivmedelspriser De billigaste mackarna på färdmålet, eller där du befinner dig. Parkeringsplatsinfo Hjälper dig att söka efter P-platser och parkeringshus. Kan också informera om avgiften och tipsa om lediga P-platser (i förekommande fall). Navigation med Google Earth * och Google Street View * Navigera dig fram ännu enklare till resmålet med hjälp av högupplösta flyg- och satellitbilder, foton och adressuppgifter. c Au * Google och Google-logon är inregistrerade varumärken tillhörande Google Inc. Tillgänglighet, bildskärmsvisning och kostnader för tjänsterna varierar beroende på land, modell, enhet och taxor. Mer juridisk information samt användarvillkor hittar du på sid. 80. Du kan också gå in på

29 di nnect. Infotainment Audi connect Audi connect Framtiden för sammankopplad fri rörlighet. Världen erbjuder dig otaliga möjligheter. Audi connect (tillval) ger dig digital tillgång till massor av dessa möjligheter direkt i din Audi. Med en enkel knapptryckning. Skräddarsytt efter just dig. Tack vare myaudi och Audi connect-stödda tjänster i din bil. På många ställen i världen. Intuitivt, enkelt och bekvämt. Väder Prognoser och väderkartor för önskad ort. Audi music stream Tillgång till radio från hela världen via en smartphone-app och en WLAN-uppkoppling och också till mediabiblioteket på din smartphone. Nyheter online Aktuella världshändelser i text och bild. Med uppläsningsfunktion. City Events Serverar dig information om olika evenemang o.dyl. t.ex. på resmålet. Reseinformation Info om sevärdheter som kan läggas in som färdmål.

30 30 quattro Sätt dina egna spår. Med quattro.

31 Ett fast grepp om vägen. tack vare att motorkraften hela tiden fördelas ut på alla fyra hjulen. En hydraulisk lamellkoppling styr fördelningen på bakaxeln. Alltid beroende på den aktuella situationen. Alltid selektivt. quattro ger dig en ny upplevelse av körstabilitet, dynamik och smidighet och motverkar under- och överstyrning. För ännu bättre grep och driv. Att bemästra alla vägar. Och att hela tiden ha det egna målet för ögonen. I kurvorna. På rakorna. På alla underlag. För en fascination som varar. På vägen. Och i ditt minne. quattro

32 32 Intelligent prestanda Maximal kraft. Maximalt utnyttjad. Varje rörelse uppstår ur något. Något som satt det hela i rullning, en idé. Även bakom motorn till din nya Audi Q3 ligger en grundläggande idé: högre effekt och lägre förbrukning. Till synes ett motsatsförhållande som vi dock lyckats förena i två banbrytande motorteknologier: TDI och TFSI. Ta dig en närmare titt på båda. Och bestäm dig för den du vill ska driva just dig framåt. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88.

33 Intelligent prestanda Audi cylinder on demand Även topplock kan vara intelligenta. Något som Audi cylinder on demand är ett bevis på. Vid dellast stänger detta system automatiskt av 2 av TFSI-motorns 4 cylindrar. Det här bidrar till att bränsleförbrukningen och utsläppen sänks. Och detta utan att man märker något alls och utan att kördynamiken begränsas. TDI Med sin kombination av direktinsprutning och turboladdning bjuder Audis TDI-motorer på en fantastisk prestanda tack vare jämn kraftutveckling med högt vridmoment över hela varvtalsområdet. Med lägre utsläpp och sedvanligt låg förbrukning. Men samtidigt verkligt dynamisk, så att du kan få ut så mycket som möjligt av varenda väg du kör på. TFSI TFSI-motorerna från Audi har speciellt hög kompression. Resultat: enastående effektivitet och optimal prestanda. Genom att ersätta cylindervolym med turboladdning har motorns vikt och storlek kunnat minskas betydligt med bibehållet hög dynamik. För en kraftutveckling som kommer att imponera på dig redan från första metern.

34 34 >>> S tronic Denna 7-stegade växellåda med dubbla kopplingar gör det möjligt att växla blixtsnabbt och utan märkbara effektsvackor. >>> Chassi med komfortabel avstämning Denna avstämning av chassit ger smidiga vägegenskaper och en imponerande kördynamik. >>> Audi drive select Audi drive select låter dig anpassa köregenskaperna för Q3-modellerna efter dina egna önskemål. Med en enkel knapptryckning. Sportigare, bekvämare, mer balanserat eller ännu bränslesnålare. Det är du som bestämmer. >>> 4-länkad bakaxel med separat fjädrings-/dämpningssystem >>> Elektromekanisk servostyrning Den hastighetsberoende servostyrningen ger en precis styrkänsla också i höga hastigheter, hjälper dig genom att styra emot och gör det lättare att parkera. >>> quattro Beroende på den aktuella körsituationen fördelar quattro permanent 4-hjulsdrift ut drivkraften på de enskilda hjulen för bättre dynamik, driv och grepp.

35 Dynamik Dynamik Dynamik, som du aldrig mer vill vara utan. Hoppa in. På med bältet. Starta motorn. Vart du än styr kosan imponeras du av den fascinerande dynamiken. För du vet, att med din nya Audi Q3 står alla vägar öppna. Bestäm riktning. Och tempo. Och njut av den frihet det ger att ha väl tilltagna reserver. Tillräckliga för att få ut det bästa av varenda sträcka längs vägen. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88. Vad som är standard- eller extrautrustning för din bil kan du se på sid. 94.

36 36 >>> Kamerabaserad avläsning av vägmärken Läser av omkörningsförbudsskyltar och hastighetsskyltar och visar dem på färddatorn. >>> Audi side assist Övervakar trafiken bakom bilen och hjälper till vid filbyte. >>> Audi active lane assist Hjälper dig hålla bilen i rätt spår genom att läsa av väg markeringarna och vid behov göra mjuka ingrepp i styrningen. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88. Vad som är standard- eller extrautrustning för din bil kan du se på sid. 94. >>> Parkeringshjälp plus inklusive backkamera Ger bättre översikt när du ska parkera eller manövrera bilen genom att visa en visuell representation av området runt om hela bilen, med tillvarbar kamera inklusive dynamiska hjälplinjer för området bakom bilen.

37 Förarassistanssystem Förarassistanssystem Vart det än bär, är alltid en känsla av trygghet med på resan. Med assistanssystemen i din nya Audi Q3. Ingen resa är den andra lik. Men en sak är alltid densamma den känsla av säkerhet som alla bilar från Audi ger dig. Samtliga förarassistanssystem i din nya Audi Q3 hjälper dig med körningen och erbjuder ännu mer bekvämlighet under resan. Här kan du lära dig mer om de viktigaste förarassistanssystemen. >>> Parkeringsassistent Hjälper till vid parkering genom att tillfälligt ta över styrningen, både in och ut ur en lucka. >>> Farthållare Håller önskad hastighet konstant (så långt möjligt, i hastigheter från ca. 30 km/tim och uppåt) och hjälper på så sätt till att göra resan säker och avspänd. OBS! Systemen fungerar endast inom sina gränser och är en hjälp för föraren. Ansvaret för körningen och den uppmärksamhet i trafiken som krävs, förblir naturligtvis förarens.

38 38 >>> Audi connect Med MMI Navigation plus kan du snabbt och enkelt använda många av de tillvalstjänster som Audi connect stödjer. Det intuitiva användandet av MMI gör det mycket enkelt att få tillgång till många internetbaserade funktioner. y >>> Car På MMI kan du med ett par enkla handgrepp bekvämt styra och ändra förarassistanssystemen, fordonsinställningarna liksom olika klimat- och servicefunktioner. >>> Navigation Låt MMI Navigation plus göra det ännu smidigare att ta sig fram till resmålet med sin 3D-visning av kartor, sevärdheter och viktigare byggnader. >>> Telefon Ring och ta emot samtal på ett säkrare och bekvämare sätt med handsfree. Välj enkelt bland dina kontakter via MMI, eller mata på ett mycket intuitivt sätt in telefonnumret via MMI. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88. Vad som är standard- eller extrautrustning för din bil kan du se på sid. 94.

39 Okomplicerat u >>> Media Visa skivomslagen i din musiksamling på alla tillgängliga media, t.ex. Jukeboxen, ett isatt SD-minneskort, Audi music interface eller CD- och DVD-skivor. Okomplicerat MMI intelligent, individuellt, intuitivt. Kompakt. Enkelt. Logiskt. Mobil infotainment på ett nytt sätt: Multi Media Interface (MMI). Ring och ta emot samtal, navigera eller koppla upp dig mot Internet via Audi connect enkelt, användbart och praktiskt inte minst tack vare röststyrningen. Med MMI i din nya Audi Q3 blir allt barnsligt enkelt.

40 40 LED-strålkastare Ljus Modern LED-teknik. Lyser upp vägen på ett strålande sätt. En naturlig grundprincip: Man ser bäst på dagen. Med sin dagsljusliknande färgtemperatur, är Audis LED-strålkastare mindre tröttande för ögonen. Systemet använder uppgifter om vägsträckningen för att anpassa ljusfördelningen efter den aktuella situationen. På ett förutseende sätt. Det som gör detta möjligt är en nätverkskoppling till MMI Navigation plus. Allt för att du inte ska missa något, och för att andra inte ska missa din Audi.

41 Sikt LED-strålkastare

42 42

43 Utrustning Lika unika som du. Utrustningsmöjligheterna. Sportighet, komfort, design, funktionalitet det spelar ingen roll vilka krav du ställer på din Audi, den erbjuder dig massor av möjligheter för att få din bil som du vill ha den. Välj ur det rikhaltiga och högklassiga sortimentet för att anpassa bilen perfekt efter just dina behov och önskemål.

44 44 Karaktär kan visa sig på olika sätt. Här ser du två. Vad är det som gör en Audi till just din Audi? En utrustning som är anpassad efter dina egna behov! Vi erbjuder dig massor av möjligheter för att du ska kunna få din bil precis som du vill ha den. Sportigare? Elegantare? Låt dig inspireras! Audi Q3 i Misanoröd pärleffekt Aluminiumfälgar, gjutna, med parallell 5-ekersdesign Sportstolar i Sprint-tyg/läder, svart Dekorinlägg i mattborstad aluminium S line läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekersdesign Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88.

45 Styleguider Audi Q3 i monsungrått, metallic Aluminiumfälgar Audi Sport, gjutna, med dubbel 5-ekrad offroad-design¹, ² Design exteriörpaket Audi exclusive² Sportstolar i Madrasbrun finnappa med kontrasterande granitgrå sömmar¹, ² Dekorinlägg i aluminiumnät 3D, silver¹, ² ¹ Ingår i designpaket Audi exclusive. ² Ett erbjudande från quattro GmbH.

46 46 Maximal effektivitet har en speciell beteckning hos Audi. Audi Q3 ultra-modellerna de miljömässigt mest hållbara TFSI - och TDI -modellerna. Audi ultra är ett samlingsnamn för teknologier och åtgärder som syftar till att sänka förbrukningen och utsläppen med bibehållet hög körglädje! Standard i alla Audi-modeller. Målsättning på sikt: fri rörlighet helt utan utsläpp. Därför driver vi hela tiden utvecklingen vidare. Ta t.ex. våra allt effektivare drivningslösningar. Som de snåla bensin- och dieselmotorerna. De miljömässigt mest hållbara av dessa får en speciell märkning ett ultra -emblem på modellens baklucka visar att den maximala effektiviteten ligger före, med CO₂-utsläpp som för Audi Q3 ultra TDI-modellen ligger på 114 g/km (blandad körning) och för TFSI-modellen 1,4 liters TFSI ultra med Audi cylinder on demand på 127 g/km (blandad körning). Och det utan att man måste avstå från den dynamik som är så typisk för en Audi. Upplev själv Audi Q3 ultra-modellerna, bilar som ger begreppet effektiv körning en ny innebörd. En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 94.

47 Audi ultra 1,4-litersmotorn TFSI ultra på 150 hk och utrustad med systemet Audi cylinder on demand har följande CO₂-värde vid blandad körning: 127 g/km 2,0-litersmotorn TDI ultra på 150 hk har följande CO₂värde vid blandad körning: 114 g/km En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 94. * Teknisk information om däcken hittar du i tabellen på sid. 92.

48 48 Rätt drivning för alla smaker. Det spelar ingen roll vilken typ av Audi-motor du bestämmer dig för: alla har hög kompression, högeffektiv förbränning och en enastående hög verkningsgrad. Eller med andra ord: högre effekt och samtidigt sänkt bränsleförbrukning och lägre utsläpp.

49 Motorer 1.4 TFSI ultra med Audi cylinder on demand 2.0 TDI TFSI TDI TFSI-motorerna från Audi: enastående effektivitet och högre prestanda med oförändrat stark dynamik. Ta t.ex. 1.4 TFSI ultra (150 hk) med Audi cylinder on demand i Audi Q3 som accelererar upp från km/h på 9,3 sekunder och har en topphastighet på 204 km/h. 1.4 TFSI ultra (150 hk) med Audi cylinder on demand 1.4 TFSI (150 hk) med Audi cylinder on demand 1.4 TFSI (150 hk) 2.0 TFSI quattro (220 hk) TDI-motorerna från Audi: ett högt vridmoment över hela varvtalsområdet med konstant kraftutveckling. Med lägre utsläpp och sedvanligt låg förbrukning. Som t.ex. 2.0 TDI: med 150 hk, en topphastighet på 204 km/h och en acceleration från på 9,6 sekunder. 2.0 TDI ultra (150 hk) 2.0 TDI (150 hk)* 2.0 TDI quattro (184 hk) Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88. * Kan även fås i kombination med quattro permanent 4-hjulsdrift.

50 50 Från sportighet till ren lyx. Det är du som väljer. Du kan få din Audi Q3 precis som du vill ha den olika utrustningsalternativ gör det möjligt. Ge din bil en sportig framtoning, eller framhäv den eleganta designen ännu mer. Du kan också jobba med olika färgtoner. Valet är ditt. Vad du än bestämmer dig för alla de följande utrustningsmöjligheterna gör en resa i en Audi till en helt exceptionell upplevelse. Q3 Få din bil som du själv vill ha den. Till Audi Q3 finns ett brett utrustningssortiment med vars hjälp du kan sätta din egen, personliga prägel på bilen. Både utvändigt och invändigt. Och naturligtvis kan du vara säker på att alla produkter håller sedvanligt hög Audi-kvalitet. Modellspecifik standardutrustning Skillnader utvändigt: Aluminiumfälgar, smidda, med 7-armsdesign, storlek 6.5 J x 16 med däck 215/65 R 16*. Takreling, dekorlister och lastkantsskydd i svart Skillnader invändigt: Dekorinlägg i Monometallic, platina på dörrpaneler och instrumentpanel Instegslister, i plast, på trösklarna Sätesklädsel i Initial-tyg Funktionella skillnader: Standardsäten fram Ratt med 4-ekersdesign En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 94.

51 Modellversioner och paket Q3 Q3 sport Q3 design S line Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88. * Teknisk information om däcken återfinns på sid. 92.

52 52 Vässa den sportiga karaktären ännu mer med sportdetaljerna till din Audi Q3. Q3 sport* Visa dig från din sportiga sida över hela linjen. Med detaljer som betonar din Audi Q3:s temperament ännu mer. Utvändigt med detaljer som redan vid en första anblick skvallrar om bilens höga prestanda. Invändigt med tillbehör som utstrålar en genuin sportbilsatmosfär. Modellspecifik standardutrustning Skillnader utvändigt: Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-ekrad Y-design, storlek 7 J x 17 med däck 235/55 R 17*. Hellackering Glanspaket Takreling, i eloxerad aluminium Skillnader invändigt: Dekorinlägg i Monometallic, platina på dörrpaneler och instrumentpanel Sätesklädsel i Energie-tyg Aluminiumoptik i kupén Funktionella skillnader: Sportstolar fram 4-vägs svankstöd för framsätena Läderratt med 3-ekrad Q-design Färddator Audi drive select En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 94. * Modellen ej tillgänglig på den svenska marknaden.

53 Modellversioner och paket Q3 Q3 sport Q3 design S line Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88. * Teknisk information om däcken återfinns på sid. 92.

54 54 Lika utpräglade som dina personliga krav: designdetaljerna för din Audi Q3. Q3 design* Hos en Audi är samspelet mellan de högklassiga detaljerna en sak som är noga genomtänkt från grunden. Dessutom erbjuder den dig gott om utrymme för att bidra med egna idéer och att förverkliga dem. Med serien Q3 design kan du förse din Audi Q3 med förfinade detaljer som avspeglar din egen, individuella personlighet. Modellspecifik standardutrustning Skillnader utvändigt: Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-ekrad V-design, storlek 7 J x 17 med däck 235/55 R 17*. Kontrastlack Glanspaket Takreling, i eloxerad aluminium Lastkantsskydd i rostfritt stål Skillnader invändigt: Dekorinlägg i Aluminium Tangent silver eller brons på dörrpaneler och instrumentpanel Instegslister med aluminiuminlägg på trösklarna Sätesklädsel i Inspiration-tyg Aluminiumoptik i kupén Funktionella skillnader: Standardsäten fram 4-vägs svankstöd för framsätena Läderratt med 4-ekersdesign Färddator Audi drive select En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 94. * Modellen ej tillgänglig på den svenska marknaden.

55 Modellversioner och paket Q3 Q3 sport Q3 design S line Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88. * Teknisk information om däcken återfinns på sid. 92.

56 56 Sportighet framför allt: S line-paketen. Med S line-paketen kan du förstärka den sportiga framtoningen hos din Audi Q3 ännu mer t.ex. förstärka de dynamiska linjerna, göra kupén ännu mer uttrycksfull eller stämma av chassit för ännu sportigare körning. Gör din Audi till en verklig toppatlet. S line exteriörpaket Stötfångare och diffusorinsats med utpräglat sportig design. Stötfångare, tröskellister och skärmbreddare lackerade i karossfärgen Diffusorinsats lackerad i platinagrått Kylargrill med horisontella, svarta, högglanspolerade lameller S line-logo på instegslisterna S line-emblem på framskärmarna En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 94. Lastkantsskydd i rostfritt stål

57 Modellversioner och paket Q3 Q3 sport Q3 design S line S line sportpaket I S line sportpaket ingår följande utrustning: Aluminiumfälgar, gjutna, med parallell 5-ekersdesign storlek 7 J x 18 med däck 235/50 R 18¹ S line sportchassi med dynamisk chassiavstämning, sänkt med 20 mm jämfört med standardchassi med komfortabel avstämning S line-logo på instegslisterna Som tillval kan man även beställa: Fler 18"-fälgar (eller större) på bild här: Aluminiumfälgar Audi Sport, gjutna, med 5-ekrad V-design, matt titanoptik, glanspolerade², ³ storlek 8.5 J x 20 med däck 255/35 R 20¹ Lackering i alla standard-/extrautrustningsfärger S line sätesklädsel i perforerat Alcantara/läder eller finnappa i svart resp. vid finnappa också i rotorgrått och med S line inpräglat i ryggstöden fram. S line-emblem på framskärmarna Lastkantsskydd i rostfritt stål Interiör, instrumentbräda och innertak i svart med kontrasterande sömmar på sätesklädsel, ratt och växelspaks-/växelväljaredamask (vid Sprint-tyg/ läder resp. perforerat Alcantara/läder) S line läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekersdesign i svart läder med S line-emblem (rattgrepp i perforerat läder). Vid automatväxellåda: med växlingspaddlar bakom ratten som alternativ. Dekorinlägg Pianolack, svart³ Sportstolar fram med elektriskt 4-vägs svankstöd för framsätena S line sätesklädsel⁴ i Sprint-tyg/läder svart med S line inpräglat i ryggstöden fram S line sportläderratt med 3-ekersdesign i svart läder med S line-emblem (perforerat läder på rattkrans) Växelspaks-/växelväljareknopp i perforerat läder. S line dekorinlägg Aluminium, mattborstad Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88. ¹ Teknisk information om däcken återfinns på sid. 92. ² OBS! Läs och beakta den information beträffande fälgarna som finns angiven på sid. 91 ³ Ett erbjudande från quattro GmbH. ⁴ Erbjuds endast till 2.0 TFSI 220 hk quattro S tronic

58 58 Var du än kör. Förbli dig själv trogen. Design exteriörpaket Audi exclusive*, ¹ Går du alltid din egen väg? Då har du en inställning som passar också när du kör en Audi Q3 med Design exteriörpaket Audi exclusive. Oavsett om du kör i stan, på motorväg eller landsväg, understryker speciellt utvalda detaljer bilens offroad-karaktär samtidigt som de framhäver de uttrycksfulla linjerna. Allt för en både kraftfull och elegant look. I Design exteriörpaket Audi exclusive¹ ingår följande utrustning: Stötfångare, fram och bak, i markant design, kontrastområdet lackerat i stengrått, matt Hasplåt på stötfångaren både fram och bak, lackerad i Barcelonetasilver, matt Tröskellister i fristående design samt skärmbreddare lackerad i stengrått, matt. Lastkantsskydd i rostfritt stål Instegslister med Audi exclusive-logo En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 94. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88. * Ej tillgänglig på den svenska marknaden.

59 Audi exclusive Designpaket Audi exclusive Audi exclusive Designpaket Audi exclusive¹ Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-armad turbindesign, partiellt polerade², storlek 7 J x 18 med däck 235/50 R 18³ Instegslister med Audi exclusive-logo Dörrpaneler och innertak i svart Sportstolar fram i tyg-/läderkombination Sidosektioner, mittarmstöd fram (om sådant beställts) och nackskydd i Madrasbrun pärlnappa med kontrasterande, granitgrå sömmar Mittsektioner i Norit-tyg, sportränder i enfärgat Rallye-tyg Läderklädd multifunktionsratt med 4-ekersdesign samt växelspaks-/växelväljare-knopp och -manschett i svart med kontrasterande Madrasbruna sömmar Golvmattor i svart med Madrasbrun nubuckbård Dekorinlägg aluminiumnät 3D, silver Chassi med komfortabel avstämning Som tillval kan man även beställa: Sportstolar fram och mittarmstöd fram (om sådant beställts) i Madrasbrun finnappa med kontrasterande, granitgrå sömmar eller: sportstolar fram och mittarmstöd fram (om sådant beställts) i svart finnappa med kontrasterande, Madrasbruna sömmar. Läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekrad Q-design, om så önskas med växlingspaddlar, i svart med kontrasterande sömmar i Madrasbrunt. Dekorinlägg i svart pianolack eller i balsamicobrunt valnötsrotsträ. ¹ Ett erbjudande från quattro GmbH. ² OBS! Läs och beakta den information beträffande fälgarna som finns angiven på sid. 91. ³ Teknisk information om däcken återfinns på sid. 92.

60 60 Din personlighet är unik. Varför inte också din Audi? Att Audi exclusives utbud är ett exklusivt utbud framgår ju redan av namnet. Här kombineras dekor och färgat läder med individuell lackering i färger från Audi exclusives breda palett precis som du själv vill ha det. På det här viset kan du betona din bils unika karaktär lite extra. Din Audi-återförsäljare och Audi Forum Stockholm väntar med spänning på dina önskemål. QR-kod För att själv uppleva de många möjligheter och den höga kvalitet som Audi connect erbjuder dig skanna in den här QR-koden med din smartphone. Du kan också gå in på Audi exclusive är ett erbjudande från quattro GmbH.

61 Audi exclusive Designpaket Audi exclusive Audi exclusive Audi Q3 med individuell lackering Audi exclusive i speedgult och med glanspaket svart Audi exclusive Aluminiumfälgar Audi Sport, gjutna, med 5-armad V-design i matt titanoptik, glanspolerade* Läderklädsel i finnappa Audi exclusive med sportstolar fram i svart med inlägg i framsätena och nackskydden samt kontrasterande sömmar i ringblomsgult Reglage invändigt i svart Audi exclusive-läder med kontrasterande ringblomsgula sömmar Dörrpaneler i svart finnappa Dekorinlägg i svart pianolack Golvmattor Audi exclusive i svart med läderbård och sömmar i ringblomsgult Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88. * OBS! Läs och beakta den information beträffande fälgarna som finns angiven på sid. 91.

62 62 Standardlacker Metallic-lacker Cortinavit Glaciärvit, metallic Monsungrå, metallic Brilliantsvart Cuvéesilver, metallic Hainanblå, metallic Florettsilver, metallic Utopiablå, metallic En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 94.

63 Exteriör Lacker Fälgar/däck Pärleffektlacker Individuell lackering Lacker metallic/pärleffekt De undre delarna på stötfångarna fram och bak liksom tröskellister och skärmbreddare olackerade, svarta med ytstruktur (välj kontrast- eller hellackering som tillval) Tundrabrun, metallic Daytonagrå, pärleffekt Individuell lackering Audi exclusive Ett erbjudande från quattro GmbH. Kontrastlack Stötfångare fram och bak liksom skärmbreddare och tröskellister lackerade i antracit, matt. Frontspoilerkant, dörrinlägg och hasplåt bak lackerade i Barcelonetasilver, matt. Hellackering* Stötfångarens undre del fram och bak, tröskellister, skärmbreddare och hasplåt fram lackerade i karossfärgen, hasplåt bak i antracit, matt. Mythossvart, metallic Misanoröd, pärleffekt * Erbjuds endast till 2.0 TFSI 220 hk quattro S tronic.

64 64 Sommarhjul Aluminiumfälgar, smidda, med 7-armsdesign storlek 6,5 J x 16 med däck 215/65 R 16¹ Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-ekrad Y-design storlek 7 J x 17 med däck 235/55 R 17¹ Aluminiumfälgar, Audi Sport, gjutna, med 5-armad strukturdesign storlek 8 J x 18 med däck 235/50 R 18¹. Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-armad turbindesign, kontrastgrå, partiellt polerade² storlek 7 J x 18 med däck 235/50 R 18¹ Aluminiumfälgar, gjutna, med 10-ekersdesign storlek 7 J x 17 med däck 235/55 R 17¹ Aluminiumfälgar, Audi Sport, gjutna, med 5-armad offroad-design storlek 7 J x 18 med däck 235/50 R 18¹. Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-ekrad dynamikdesign storlek 7 J x 18 med däck 235/50 R 18¹ Aluminiumfälgar, gjutna, med parallell 5-ekersdesign (S-design) storlek 7 J x 18 med däck 235/50 R 18¹ Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-ekrad V-design storlek 7 J x 17 med däck 235/55 R 17¹ Aluminiumfälgar Audi Sport, gjutna, med dubbel 5-ekersdesign storlek 7 J x 18 med däck 235/50 R 18¹. Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-armad turbindesign, partiellt polerade² storlek 7 J x 18 med däck 235/50 R 18¹ Aluminiumfälgar Audi Sport, gjutna, med dubbel 5-ekrad offroad-design storlek 8.5 J x 19 med däck 255/40 R 19¹. Ett erbjudande från quattro GmbH. En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 94.

65 Exteriör Lacker Fälgar/däck Året-runt-däck Året-runt-däck, storlek 235/55 R 17¹ Aluminiumfälgar Audi Sport, gjutna, med 5-segmentsekersdesign storlek 8.5 J x 19 med däck 255/40 R 19¹. Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminiumfälgar Audi Sport, gjutna, med 5-ekrad V-design, matt titanoptik, glanspolerade² storlek 8.5 J x 20 med däck 255/35 R 20¹. Ett erbjudande från quattro GmbH. Däcktryckskontroll övervakar det av föraren inställda lufttrycket i däcken liksom det i systemet inprogrammerade däcktrycket. Om ett däck skulle förlora lufttrycket under färd, varnar däcktryckskontrollen föraren både visuellt och med ljudsignaler. Systemet innebär naturligtvis inte att man ej behöver kontrollera lufttrycket själv med jämna mellanrum. Aluminiumfälgar Audi Sport, gjutna, med 10-ekersdesign, matt titanoptik, glanspolerade² storlek 8.5 J x 19 med däck 255/40 R 19¹. Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminiumfälgar Audi Sport, gjutna, med 5-armad rotordesign, matt titanoptik, glanspolerade² storlek 8.5 J x 20 med däck 255/35 R 20¹. Ett erbjudande från quattro GmbH. ¹ Teknisk information om däcken återfinns på sid. 92. ² OBS! Läs och beakta den information beträffande fälgarna som finns angiven på sid. 91.

66 Med fokus på kvalitet. När det gäller sätena i en Audi kan du inte bara förvänta dig enastående material och ett förstklassigt utförande utan också att de har klarat rigorösa tester. I företagets egna laboratorium kvalitetstestar Audi t.ex. allt läder som används i klädseln. 45 av dessa tester handlar uteslutande om att bestämma livslängden. Uppspända i automatiska provbänkar måste läderprovbitarna visa hur likformigt de tänjs ut, var de börjar att spricka sönder, när de börjar att rynkas liksom hur nötningsbeständiga och svårantändliga de är. För Audis säten används endast det läder som klarat samtliga prov med glans. Tyg- och läderklädslar Initial-tyg resp. Inspiration-tyg för standardsäten fram: Sätets mittsektion i Initial-tyg resp. Inspiration-tyg, sidosektioner, nackskydd, dörrpaneler och mittarmstöd fram (om sådant beställts) i enfärgat tyg. Energie-tyg för sportstolar fram: Sätets mittsektion i Energie-tyg, sidosektioner, nackskydd, dörrpaneler och mittarmstöd fram (om sådant beställts) i enfärgat tyg. Alcantara/läder-kombination exklusiv och sportig klädsel för sportstolar. Hög sittkomfort och behagligt sätesklimat genom snabb temperaturutjämning. Sätets mittsektion i Alcantara ger ett speciellt bra grepp och lämpar sig därför mycket bra för sportig körning. Sidosektioner klädda i finaste läder fulländar sportstolarna. För sportstolar fram: Sätets mittsektion samt dörrpaneler i Alcantara, sidosektioner samt mittarmstöd (om sådant beställts) i läder. Milano-läder Detta läder är extremt slitstarkt och har lång livslängd. Med sin strukturerade och eleganta yta ger det ett verkligt högklassigt intryck. Ett helt genomfärgat, kromfritt garvat läder som genom sin lackering har ett utmärkt ytskydd. För standardsäten och sportstolar fram: Sätenas mittsektion, sidosektioner, nackskyddens mittsektion samt mittarmstöd fram (om sådant beställts) i Milanoläder. Dörrpaneler i konstläder.

67 Interiör Säten Dekorinlägg manuell inställning av nackskyddets höjd manuell inställning av säkerhetsbältets höjd manuell inställning av ryggstödets lutning utökade sidosektioner 4-vägs svankstöd för framsätena (tillval) manuell inställning av sitthöjden inställning av sätets lutning manuell inställning av sätets placering i längdled utdragbart lårstöd förvaringsfack under höger säte fram (tillval) Standardsäten fram 1 På bilden ser vi standardsäte fram i svart Initial-tyg. Sportstolar fram 2 På bilden ser vi elektriskt inställbar sportstol fram i Madrasbrun finnappa.

68 68 Läderpaket Sittkomfort Säten bak Finnappa Ett högklassigt, smidigt läder som försetts med ett tunt lackskikt. Det naturliga ytlagret har andningsaktiva egenskaper för ett behagligt sätesklimat. Lädret är mycket slitstarkt, har lång livslängd och är ljusäkta. Den fina präglingen understryker den exklusiva karaktären. För standardsäten och sportstolar fram: Sätenas mittsektion, sidosektioner samt nackskyddens mittsektion i finnappa. Mittarmstöd (om sådant beställts) i läder. Dörrpaneler i konstläder. Läder/konstläder-kombination För standardsäten fram: Framsätenas mittsektion, de bägge ytterplatserna bak, nackskyddens mittsektion samt sidosektioner på förarsätet i området vid insteget i läder. Sidosektioner, dörrpaneler, mittarmstöd fram (om sådant beställts) samt mittsäte bak i konstläder. Läderklädsel i finnappa Audi exclusive* Sätets mittsektion och sidosektioner, nackskydd och mittarmstöd fram (om sådant beställts) i finnappa. Färganpassade dörrpaneler. Golvmattor med läderbård. Alternativt: färgade sömmar på sidosektioner och nackskydd. Färg på läder och sömmar kan väljas fritt bland Audi exclusives utbud. Förarsäte, elektriskt inställbart Med elektrisk inställning i längdled, av sitthöjd samt av sitsens och ryggstödets lutning. Manuellt inställbart passagerarsäte fram. Framsäten, elektriskt inställbara Som Förarsäte, elektriskt inställbart, men dessutom på passagerarsidan Stolvärme fram Värmer sätets och ryggstödets mittsektion, vid läderklädsel eller sportstolar även sidosektionerna. Individuellt inställbar i flera steg både på förar- och passagerarsidan. Mittarmstöd fram med inställbar lutning. Skjutbart i längdriktningen. Med lockförsett förvaringsfack och ett 12-voltsuttag i mittkonsolen bak. Nedfällbart ryggstöd bak delbart, kan fällas ned 40: 60 eller helt. Innertak Innertak i tyg färgmässigt avstämt efter den valda interiörfärgen, i månsilver eller pistaschbeige. Vid interiörfärg Madrasbrun: svart innertak. Innertak i svart tyg En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 94.

69 Interiör Säten Dekorinlägg Audi exclusive Sätesvarianter 1 Standardsäten fram 2 Sportstolar fram Finnappa, kastanjebrun 1 2 Finnappa, pistaschbeige 1 Läderklädsel Audi exclusive* 1 2 Valfri färg på läder/sömmar. Finnappa, klippgrå 1 Finnappa, rotorgrå 2 Finnappa, Madrasbrun 2 med kontrasterande granitgrå sömmar* Finnappa, svart 2 med kontrasterande Madrasbruna sömmar* * Ett erbjudande från quattro GmbH.

70 70 Upplev fascinationen. In i minsta detalj. Exklusiv miljö är en fråga om stil. Din egen stil. En stil som du kan förfina in i minsta detalj. Sätt själv accenter som både syns och känns med Audis högklassiga dekorinlägg. Låt dig fascineras av den vackra och släta trädekoren som utstrålar en naturlig värme. Upplev fascinationen med öppenporigt trä exklusivitet du kan känna med fingrarna. Eller gör din bil personlig med en kombination av dekor i ädelträ och aluminium det är din egen smak som bestämmer karaktären. En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 94.

71 Interiör Säten Dekorinlägg Dekorinlägg för instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol Dekorinlägg i aluminium eller trä Som Dekorinlägg men dessutom Aluminiumoptik i kupén på luftinsläpp och växelspaks-/växelväljaredamask, ljusreglage, 12-voltsuttag, fönsterhissreglage och inställningsspaken till backspegeln. Nedre kant på luftinsläpp i svart högglans. Monometallic, platina Aluminium satellit Valnötsrotsträ, balsamicobrunt Dekorinlägg Audi exclusive* Finns i askmasurträ nougat, ekträ sepia, myrtenmasurträ muskotbrunt, vavonaträ brons, modroneträ guldfärgat samt tamoträ mörkbrunt naturell. Aluminiumnät 3D, silver Aluminium Tangente, silver Pianolack, svart* Aluminium, mattborstad Aluminium Tangente, brons Dekorinlägg Audi exclusive* * Ett erbjudande från quattro GmbH.

72 72 Strålkastare Helljusautomatik Detta system ger bättre sikt och säkerhet och bidrar till ännu bättre förarkomfort genom ett mer avslappnat körsätt. Beroende på den aktuella situationen, bländas helljuset av/upp automatiskt. Känner inom systemets gränser av mötande fordons strålkastare, bakljusen på framförvarande fordon liksom ljuskällor i samhällen. Xenon plus Både hel- och halvljuslamporna är av gasurladdningstyp vilket ger lång livslängd. Denna teknik erbjuder intensiv och likformig upplysning av vägbanan, har en dagsljusliknande färg på ljuset och mycket lång räckvidd. Den automatiska, dynamiska räckviddsregleringen av ljuskäglorna minskar risken för att ljuset bländar mötande. Med integrerat LEDvarselljus och allvädersljus. LED-strålkastare Ger en dagsljusliknande och precis upplysning av vägbanan. Kombinerar halvljus, helljus, varselljus, blinkrar och statiskt kurvljus samt allvädersljus av LED-typ. Inklusive strålkastarspolare. Motorvägsljus med automatisk förlängning av räckvidden i hastigheter över 110 km/h. Allvädersljus för minimering av det återreflekterade ljuset vid dålig sikt. Ny speciell Audi-ljussignatur (natt/dag-design) med varselljus och integrerade LED-blinkrar. Med lägre energiförbrukning och längre livslängd. Strålkastarspolare för bättre ljusstyrka och sikt tack vare mindre ljusspridning. Med vatten och högtryck. Ljus-/regnsensor för styrning av den automatiska färdbelysningen och den automatiska vindrutetorkarfunktionen. Med Coming home/leaving home-funktion: fördröjd avstängning/automatisk aktivering av strålkastarna, bakljuset och nummerskyltsbelysningen när man parkerar/öppnar bilen. Inkl. vindruta av ljudisolerande glas och med gråfärgade band längst upp. Baklyktor med vita backljus samt dimbakljus. Inklusive ett tredje, högt placerat bromsljus och nummerskyltsbelysning LED-baklyktor Bromsljus, bakljus, blinkrar och skyltbelysning med energisnåla LED-lampor. Med backljus (vitt), 2 dimbakljus samt ett tredje, högt placerat bromsljus (i bakrutan). En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 94.

73 Belysning invändigt Belysning Design Design utvändigt Utrustning Rattar/reglage Komfort Infotainment Förarassistanssystem Teknik/säkerhet Audi tilläggsgaranti LED-baklyktor med dynamisk blinker Som LED-baklyktor men dessutom med dynamiska, lätt observerbara blinkrar: Ett band av LED-lampor tänds segmentsvis, inom loppet av några millisekunder, vilket gör att blinkerljuset verkar röra sig ut mot kanterna ( flytande ljus ). Lättare att se och lättare att uppfatta blinkerriktningen. Ger omvärlden tydligare signaler när du använder blinkern. LED-innerbelysningspaket bländfri kupébelysning med hjälp av energisnåla LED-lampor med lång livslängd. Paketet innehåller: Kupébelysning fram och bak inkl. läslampor Uppåtriktat ljus för mittkonsol och dörrpaneler Belyst sminkspegel, för förare och framsätespassagerare Dryckeshållare med belysning Belyst förvaringsfack i mittkonsolen Instegs- och golvbelysning fram, belysta dörrhandtag Belysta luftinsläppsreglage Aktiva dörreflexer (med glödlampa) Audi single frame Stengrå prydnadsram i ett enda stycke runt kylargrillen, i 3D-optik. Kupébelysning Fram och bak. Med släckningsfördröjning och strömbrytare i alla dörrar. Belysning i handskfack och bagageutrymme. Modellbeteckning/märken Q3- och TDI- resp. TFSI-logo på bakluckan. Om så önskas, kan bilen levereras utan dessa märken. Takreling i aluminium, eloxerad eller svart. För transporter. Stabil och aerodynamisk konstruktion. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 88.

74 74 Design invändigt Rattar/reglage Ändrör enpipigt, 2 st. på vänster sida. Vid 2.0 TFSI (220 hk): 1 ändrör på vardera sidan. Med kromdekor. Glanspaket Takram och rutlister i eloxerad aluminium. Utvändiga B- och C-stolpspaneler i högglanspolerad svart lackering. Glanspaket svart, Audi exclusive* Svarta dekordetaljer utvändigt på single frame-grillen, dekorlisterna vid sidorutorna och på stötfångarna. Varierande utförande beroende på vald utrustning. Instegslister och lastkantsskydd Instegslister med aluminiuminlägg på trösklarna samt lastkantsskydd av rostfritt stål. Instegslister av plast Aluminiumoptik i kupén Dekor i Aluminiumoptik i kupén på luftinsläpp och växelspaks-/växelväljaredamask, ljusreglage, 12-voltsuttag, fönsterhissreglage och inställningsspaken till backspegeln. Nedre kant på luftinsläpp i svart högglans. Läderklädd multifunktionsratt med 4-ekersdesign För styrning av bilens infotainmentutrustning. Inställbar i höjd- och längdled. Med fullstor krockkudde. Färgmässigt avstämd mot vald överdel på instrumentpanelen. Vid automatväxellåda: om så önskas med växlingspaddlar för manuell växling. Läderratt med 4-ekersdesign med fullstor krockkudde. Inställbar i höjd- och längdled. Färgmässigt avstämd mot vald färg på instrumentpanelens övre del. Läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekrad Q-design För styrning av bilens infotainmentutrustning. Inställbar i höjd- och längdled. Med fullstor krockkudde. Färgmässigt avstämd mot vald överdel på instrumentpanelen. Vid automatväxellåda: om så önskas med växlingspaddlar för manuell växling. En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 94.

75 Utrustning Belysning Design Rattar/reglage Komfort Infotainment Förarassistanssystem Teknik/säkerhet Audi tilläggsgaranti Speglar Taksystem Glasytor Sportläderratt med 3-ekrad Q-design med fullstor krockkudde. Inställbar i höjd- och längdled. Färgmässigt avstämd mot vald färg på instrumentpanelens övre del. Växelspaksknopp Audi exclusive i aluminium* Ytterbackspegel med integrerad LED-blinker elektriskt inställbar. Eluppvärmd inkl. eluppvärmda spolarmunstycken. Asfäriskt spegelglas på förarsidan, konvext på passagerarsidan. Kåpa lackerad i karossfärgen. Ytterligare alternativ: Panoramaglastak 2-delat. Med elmanövrerad uppställning och öppning av den främre glassektionen. Tonad glasinsats med elektriskt inställbar solskyddsgardin. Komfortstängning/öppning utifrån via fjärrkontrollnyckeln. Ger en behagligt ljus atmosfär och förbättrar kupéklimatet genom effektiv ventilation. Tonade rutor Bakruta, bakdörrsrutor och bakre sidorutor tonade Vindruta av isolerglas Förbättrar vindrutans ljud- och värmeisolering. Med gråfärgade band. Reglage i Audi exclusive-läder* Läderklädd rattkrans, växelväljareknopp och -damask. Färg på läder och sömmar kan väljas fritt bland Audi exclusives utbud. Speciella Audi exclusive-sömmar på lädret på rattkransen. eluppvärmd och elektriskt infällbar inklusive eluppvärmda spolarmunstycken och med automatisk nedvinklingsfunktion på passagerarsidan eluppvärmd, elektriskt infällbar och med automatisk avbländning på förarsidan inklusive eluppvärmda spolarmunstycken och med automatisk nedvinklingsfunktion på passagerarsidan Nedvinklingsfunktionen gör så att backspegeln på passagerarsidan vinklas ned automatiskt när man lägger i backen, detta för att föraren ska få en så god överblick av trottoarkanten som möjligt. Innerbackspegel med manuell avbländning alternativt: med automatisk avbländning med ljus-/regnsensor. Vindruta med gråfärgade band tillverkad av ljudisolerande glas som sänker ljudnivån i kupén. * Ett erbjudande från quattro GmbH.

Audi A4 sedan A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 sedan S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A4 sedan A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 sedan S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik A4 Audi A4 sedan A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 sedan S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A4 sedan och A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 sedan och S4 Avant

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite Q5 Produktnr. Beskrivning Q5 Motor 8RB0RY\1 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,7 l CO2-utsläpp: 149 g/km (EU 6) Stadskörning:

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K50RY\0 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,2 l CO2-utsläpp: 137 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

Nya Audi A3 Sportback en progressiv lättviktare

Nya Audi A3 Sportback en progressiv lättviktare Audi Sverige Eva-Maria Elstner Informationschef Tel: +46 70 766 65 35 E-mail: eva-maria.elstner@audi.se www.audi-mediaservices.com Södertälje, 20 september 2012 Nya Audi A3 Sportback en progressiv lättviktare

Läs mer

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta NISSAN JUKE MAXIMERAD SPÄNNING NYA NISSAN JUKE DEN BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE MED NYDESIGNADE XENON-STRÅLKASTARE, öppningsbart glastak, bumerangformade LED-baklyktor, sportiga stötfångare, sidobackspeglar

Läs mer

Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant. Vorsprung durch Technik

Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant. Vorsprung durch Technik A6 Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A6 sedan och A6 Avant 18 Audi A6 allroad quattro 26 Audi S6 sedan och S6 Avant

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS Q3 Motoralternativ hk Växellåda Motorbeskrivning 2.5 TFSI quattro 340 S tronic 7-växlad Rak 5- cylindrig, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning med dubbla överliggande

Läs mer

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik A7 Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A7 Sportback 22 Audi S7 Sportback Teknik 34 Innovationer 40 quattro 46 Dynamik 36 Audi ultra 42 Audi LED-matris-strålkastare

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

A6 Sedan. A6 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A6 Sedan. A6 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi Konfigurator A6 Sedan Totalpris Per månad (Bilförmån) 801 700 SEK Per månad 6 262 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A6 Sedan Motor 4G20JY\1 3.0 TDI quattro S tronic Power: 180(245) kw(hk) Bränsleförbrukning:

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS Q3 Motoralternativ hk 2.5 TFSI 310 Växellåda Manuell Motorbeskrivning Rak 5- cylindrig, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning med dubbla överliggande kamaxla (DOHC), Turbo

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv Honda originaltillbehör CR-V Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifi kationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO VOLVO XC90 F A K T A O C H S P E C I F I K A T I O N E R V O L V O TILLBEHÖR URBAN LUXURY Paketet på bilden har 21-tums Expressive - fälgar och utvändiga tillbehör i samma färg som bilens kaross, skidplates

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Massor av nyheter! KABE Husvagn 2012 Raden av nyheter till modellåret 2012 skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Utvecklingsavdelningen i Tenhult har verkligen inte legat på latsidan, det sista

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

Audi S4 Sedan S4 Avant. Mer än en kick.

Audi S4 Sedan S4 Avant. Mer än en kick. S4 02 03 Mer än en kick. 04 05 Sportighet konkret uttryckt. Vassare design, stegrad effekt. Körupplevelse och dynamik på sportvagnsnivå. quattro permanent 4-hjulsdrift som standard. Precis som den imponerande

Läs mer

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro A4 Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad Innehåll Motoralternativ Utrustning 3-4 A4 Sedan 5-6 A4 Avant 7 S4 Sedan / S4 Avant 8 A4 allroad Mått 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudanden

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser Q3 Motoralternativ 2.0 TFSI quattro 2.0 TFSI quattro 2.0 TFSI quattro hk 170 170 211 Växellåda Manuell S-tronic S-tronic Motorbeskrivning 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, direktinsprutning,

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser A1 Motoralternativ 1.0 TFSI ultra 1.0TFSI ultra 1.4 TFSI hk 95 95 125 Växellåda Manuell 5-växlad S tronic 7-växlad Manuell 6-växlad Motorbeskrivning 3-cyl, 4 ventiler per cylinder,

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

The Nya Snaew ab Saab Sedan

The Nya Snaew ab Saab Sedan Nya The Saab new Saab Sedan En storslagen upplevelse. Den svenska naturen är unik. Och på Saab har vi alltid låtit oss inspireras av vår omgivning. Med blicken fäst på en avlägsen horisont och med ett

Läs mer

Minstingen har vuxit upp. A1 Sportback. vorsprung

Minstingen har vuxit upp. A1 Sportback. vorsprung A1 Sportback Minstingen har vuxit upp När A1 växer blir den inte större, bara mer vuxen. Med fyra dörrar ökar friheten, men sportigheten och allt det roliga finns kvar. Plus lite magi. Audi magasins reporter

Läs mer

Lagstadgade föreskrifter enligt ECE-reglering 48

Lagstadgade föreskrifter enligt ECE-reglering 48 Lagstadgade föreskrifter enligt ECE-reglering 48 För motorfordon och släp 2 3 Översikt över lagkrav avseende belysning För att kunna utrusta eller uppgradera ett fordon på ett optimalt sätt måste de lagstadgade

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

Coupé. Fakta och cirkapriser

Coupé. Fakta och cirkapriser Coupé Fakta och cirkapriser A5 Coupé Motoralternativ 1.8 TFSI 1.8 TFSI 2.0 TFSI hk 170 170 211 Växellåda multitronic Motorbeskrivning 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, direktinsprutning, dubbla överliggande

Läs mer

300+ Nya 911Turbo Cabriolet EN CABRIOLET MED 480 HK, SOM

300+ Nya 911Turbo Cabriolet EN CABRIOLET MED 480 HK, SOM 300+ Nya 911Turbo Cabriolet EN CABRIOLET MED 480 HK, SOM GÖR NOLL TILL HUNDRA PÅ FYRA SEKUNDER OCH TOPPAR 310 KM/H, ÄR DET VERKLIGEN NÖDVÄNDIGT? VILL MAN INTE GLIDA LUGNT OCH FINT OM MAN NU KÖPER EN ÖPPEN

Läs mer

Coupé. Fakta och cirkapriser

Coupé. Fakta och cirkapriser Coupé Fakta och cirkapriser A5 Coupé Motoralternativ 1.8 TFSI 1.8 TFSI hk 177 177 Växellåda Motorbeskrivning Manuell 6-växlad 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, direktinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar

Läs mer

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Vorsprung durch Technik

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Vorsprung durch Technik Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi Q5 22 Audi SQ5 TDI Teknik 36 Audi ultra 48 Chassi, Offroad, ESC 38 TFSI 50 Audi drive select 40 TDI 52

Läs mer

A4Prisfaktablad. A4 allroad

A4Prisfaktablad. A4 allroad Sedan Avant Prisfaktablad Innehåll 3-4 Sedan 5-6 Avant 7 8 Audi Sedan - Bensinmotorer Utrustning Motor Växellåda Effekt Standard SEK ink. moms 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudnanden 12 Populära tillval

Läs mer

Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: SEK

Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: SEK Audi Q5 Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: 339 000 SEK Audi-kod A5GJ5KCC www.audi.se/a5gj5kcc Sammanfattning Audi Audi Q5 Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell

Läs mer

TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris: SEK

TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris: SEK Audi TTS Coupé TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris: 559 000 SEK Audi-kod A94L825I www.audi.se/a94l825i Sammanfattning Audi Audi TTS Coupé TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris 559

Läs mer

Sportback. Fakta och cirkapriser

Sportback. Fakta och cirkapriser Sportback Fakta och cirkapriser A7 Sportback Motoralternativ 3.0 TFSI quattro 3.0 TDI quattro hk Växellåda Motorbeskrivning 333 S tronic 7-växlad V6, 4 ventiler per cylinder, TFSI direktinsprutning, dubbla

Läs mer

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt Sollentuna 7 sep 2015 Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt - Ny design och identitet - Förbättrad komfort och ljudisolering - Förfinad interiör - Utvecklad

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser S Q5 Motoralternativ 3.0 TDI hk 313 Växellåda Motorbeskrivning Tiptronic 8-växlad V6, 4 ventiler per cylinder, TDI direktin sprutning, common rail pietzoinsprutning, dubbelturbo med

Läs mer

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket April 2000 Passat Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Lastför- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg måga kg vagnsvikt kg 1) skatt klass Passat 1.6

Läs mer

A3 S3. Audi A3 Sportback A3 Cabriolet Audi S3 Sportback. Vorsprung durch Technik

A3 S3. Audi A3 Sportback A3 Cabriolet Audi S3 Sportback. Vorsprung durch Technik A3 S3 Audi A3 Sportback A3 Cabriolet Audi S3 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A3 Sportback 30 Audi S3 Sportback 16 Audi A3 Cabriolet 44 Audi RS 3 Sportback Teknik 46 Audi

Läs mer

Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris: 329 000 SEK Audi-kod AZMKPJEM www.audi.se/azmkpjem Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris 329 000

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser TT Motoralternativ 2.0 TFSI quattro 2.0 TDI ultra hk 230 184 Växellåda Motorbeskrivning S tronic 4 cylindrar, fyra ventiler per cylinder med direktinsprutning, turboladdning med laddluftkylning,

Läs mer

smart fortwo Coupé & smart forfour Sedan

smart fortwo Coupé & smart forfour Sedan smart Coupé & Sedan, C/W 453 Bilpriser PRISLISTA 2/2014 smart fortwo Coupé & smart Sedan Modell Försäljning spris exkl. moms Frakt - och hanteringsavgift Summa Moms Rek.försäljnings pris inkl.moms smart

Läs mer

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: 351 300 SEK Audi-kod AT0AABNX www.audi.se/at0aabnx Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser A4 Motoralternativ 1.8 TFSI 1.8 TFSI hk 170 170 Växellåda Motorbeskrivning 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, direkt-, och multipointinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC)

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS4 Motoralternativ 4.2 TFSI quattro hk 450 Växellåda Motorbeskrivning S tronic 7-växlad V8, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 359 000 SEK Audi-kod AY9L4M2P www.audi.se/ay9l4m2p Sammanfattning Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris 359 000 SEK Exteriörfärg

Läs mer

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Spoiler på bagageluckan 17-tums aluminiumfälgar Sidokjolar Kjol fram Dimljuspaket fram Grand Prix-paket Lackerade kjolar fram, bak och på sidorna Lackerad spoiler

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

ALLT DU VILL HA. Specifikation

ALLT DU VILL HA. Specifikation ALLT DU VILL HA Volvo FH16 Mästaren inom tunga transporter. För dig som söker den mest avancerade och kraftfulla lastbilen. Volvo Ocean Race Limited Edition kommer topputrustad ända från drivlinan till

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod.

Pris: SEK. Audi-kod. A6 Avant 3.0 TDI quattro 160(218) kw(hk) S tronic Pris: 309 500 SEK Audi-kod A4RD4718 www.audi.se/a4rd4718 Sammanfattning Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro 160(218) kw(hk) S tronic Pris 309 500 SEK Övrig information

Läs mer

A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: SEK

A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: SEK A7 Sportback A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: 525 000 SEK Audi-kod A8Q8VPV2 www.audi.se/a8q8vpv2 Sammanfattning Audi A7 Sportback A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris 525

Läs mer

Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Vorsprung durch Technik

Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Vorsprung durch Technik Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Teknik 36 Audi effektivitet 50 Chassi, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52 Audi drive select

Läs mer

Audi A5 i uppgraderad version

Audi A5 i uppgraderad version Södertälje, 13 juli 2011 Audi A5 i uppgraderad version När de framgångsrika A5-modellerna nu uppgraderas erbjuder de, förutom ett designmässigt lyft, även nya tekniska lösningar, avancerade tillval och

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 740 1990-92 1/7 Är av många fortfarande ansedd som bilen som skapade det moderna Volvo. En äkta storbil med Volvos alla utmärkande egenskaper inbyggda, inte minst vad gäller säkerhet och kvalitet.

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite Q5 Totalpris 368 100 SEK Produktnr. Beskrivning Pris Q5 Motor 8RB0Q9\1 2.0 TDI clean diesel quattro 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,6 l CO2-utsläpp: 147

Läs mer

Prislista Ford Mondeo

Prislista Ford Mondeo Prislista Ford Mondeo Trend Hk Växellåda 5D Kombi 1.6 EcoBoost med start/stop, 160 6-vxl manuell 227.300:- 234.800:- 2.0 TDCi ECO 140 6-vxl manuell 237.300:- 244.800:- 2.0 TDCi 140 Powershift Automat 254.800:-

Läs mer

Nya Volvo S60 Tillbehör GÄLLER

Nya Volvo S60 Tillbehör GÄLLER Nya Volvo S60 Tillbehör GÄLLER FRÅN MARS 2010 Den första regeln för ett skapa ett personligt uttryck: det finns inga regler. Nya Volvo S60 är ett starkt uttryck för modern skandinavisk design och äkta

Läs mer

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet.

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Husbilen som passar alla väder Den är snygg. Den är lättkörd. Den är ombonad. Den är helt ny. Cabbys nyutvecklade husbil har skapats runt tre grunder

Läs mer

Audi Allroad Fakta och cirkapriser oktober 2002

Audi Allroad Fakta och cirkapriser oktober 2002 Audi Allroad Fakta och cirkapriser oktober 2002 Modellprogram Dörrar Motor Växellåda Tjänste- Lastför- Max Max Fordons- Premiehk vikt kg* måga kg* totalvikt kg** dragvikt kg skatt* klass Avant Avant Avant

Läs mer

A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: SEK A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: 309 000 SEK Audi-kod ANTRCG0G www.audi.se/antrcg0g Sammanfattning Audi A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris 309 000 SEK

Läs mer

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET Släpp loss PFAFF passport symaskiner levereras med en hårdhuv som skyddar symaskinen. Den ergonomiska utformningen gör maskinerna praktiska att transportera och enkla att förvara. Nu börjar resan! Tänk

Läs mer

NISSAN JUKE ORIGINALTILLBEHÖR

NISSAN JUKE ORIGINALTILLBEHÖR NISSAN JUKE ORIGINALTILLBEHÖR VÅGA STICKA UT VÄLJ PAKET ORANGE RACING PIANO BLACK SILVER GREY GLOSSY WHITE FORCE RED ORANGE RACING Se till att din JUKE sticker ut från mängden med Nissans skräddarsydda

Läs mer

MERCEDES-BENZ PERSONBILAR. Nya Mercedes AMG GT Coupé

MERCEDES-BENZ PERSONBILAR. Nya Mercedes AMG GT Coupé MERCEDES-BENZ PERSONBILAR BRUTTO Nya Mercedes Coupé Giltig från 15 januari 2015 Gäller med reservation för ändring av grundutrustning/extrautrustning och priser Coupé - C 190 2 år Nybilsgaranti, 3 år Vagnskadegaranti

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS4 Motoralternativ 4.2 TFSI quattro hk 450 Växellåda Motorbeskrivning S tronic 7-växlad V8, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med

Läs mer

ÖPPNA NYA HORISONTER. EXOS. tillbehör och tvättställ

ÖPPNA NYA HORISONTER. EXOS. tillbehör och tvättställ ÖPPNA NYA HORISONTER EXOS. tillbehör och tvättställ ÖPPNA NYA HORISONTER EXOS. det nya Frankesystemet, öppnar nya horisonter med sina tillbehör och tvättställ för installation på offentlig och halvoffentlig

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS 5 Motoralternativ 4.2 FSI quattro hk 450 Växellåda Motorbeskrivning S tronic 8-cyl, aluminium, V90, Common Rail, FSI, direktinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC), 4

Läs mer

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad Pris: SEK

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad Pris: SEK A4 Avant 2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad Pris: 189 000 SEK Audi-kod AG4SVB2G www.audi.se/ag4svb2g Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad

Läs mer

Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz. Nya E-Klass. Masterpiece. of Intelligence. Välkommen på lanseringshelg 9 10 april.

Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz. Nya E-Klass. Masterpiece. of Intelligence. Välkommen på lanseringshelg 9 10 april. Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz Nya E-Klass. Masterpiece of Intelligence. Välkommen på lanseringshelg 9 10 april. Framtiden är här. * Ex. kan avståndet regleras automatiskt till fordonet

Läs mer

NISSAN X-TRAIL ORIGINALTILLBEHÖR

NISSAN X-TRAIL ORIGINALTILLBEHÖR NISSAN X-TRAIL ORIGINALTILLBEHÖR NYA X-TRAIL NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR Med Nissans breda utbud av eleganta och praktiska tillbehör kan du få din X-TRAIL precis som just du vill ha den. Börja med en stylingfrontbåge

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Kontorsbelysning SE PRANA+-serien

Kontorsbelysning SE PRANA+-serien Kontorsbelysning SE PRANA+serien GOLV OCH PENDLADE ARMATURER LED I PRANA+serien INDIREKT TAKRIKTAT LJUS UTDRAGBART LAMPHUVUD DIREKT LJUS AVANCERAD SENSOR LJUSSTYRKA SCENARIESTYRNING TUNABLE WHITE FÖR ANPASSNING

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback. Vorsprung durch Technik

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback. Vorsprung durch Technik A7 Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A7 Sportback 24 Audi S7 Sportback Teknik 38 Audi effektivitet 52 Adaptiv luftfjädring 40 Audi ultra 54 Audi

Läs mer

BMW M Performance. Prislista gäller fr o m mars 2013. När du älskar att köra

BMW M Performance. Prislista gäller fr o m mars 2013. När du älskar att köra BMW M Performance Prislista gäller fr o m mars 13 När du älskar att köra DYNAMISK SPORTIGHET I VARJE DETALJ. BMW M PERFORMANCE TILLBEHÖR. n. n. n. BMW 6serien. M Coupé. BMW M3. BMW X5 M. BMW X6 M. 02 Innehåll

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A4 Avant Totalpris 323 600 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Avant Motor 8K50QC\0 2.0 TDI clean diesel 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,6 l CO2-utsläpp:

Läs mer

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet FUN TO RIDE I kommer innovationen från vår passion att göra ATV-körandet bekvämt och roligt. Vi har byggt den mest innovativa ATV som du kommer att njuta av att åka på. Framtidens ATV har blivit utrustad,

Läs mer

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet Sharan fakta Utrustning Sharan Bas Standard för 2,0, Turbo, samt TDI 140 PF. SÄKERHET/TRYGGHET ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram Damm- och pollenfilter

Läs mer

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT SE 1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT ETT PERFEKT INSTEG I PREMIUMKLASSEN. Att lyx inte är en fråga om storlek är något som Credo alltid bevisat. Credo har samma egenskaper som kännetecknar Concordes

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris: 199 000 SEK Audi-kod AP6JRA0Q www.audi.se/ap6jra0q Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris 199 000

Läs mer

Information. Nytt ljus bakom interiörens design. Interiör. London, juli 2006

Information. Nytt ljus bakom interiörens design. Interiör. London, juli 2006 Information London, juli 2006 Interiör Nytt ljus bakom interiörens design Utformningen av sittbrunnen i Saab Aero X relaterar direkt till den flygplansinspirerade karossformen. En blandning av klassisk

Läs mer

A1 Sportback. A1 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A1 Sportback. A1 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A1 Sportback Produktnr. Beskrivning A1 Sportback Motor 8XAAA4\2 A1 1.2 TFSI 5-växlad Power: 63(86) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5 l CO2-utsläpp: 116 g/km (EU5) Stadskörning: 6,2

Läs mer

renault CAPTUR limited edition drive the change

renault CAPTUR limited edition drive the change renault CAPTUR limited edition drive the change FÅNGA DAGEN SNYGG. INTE BARA DET! CAPTUR, RENAULTS FÖRSTA CROSSOVER MED STORSTADSKÄNSLA, ÄR SMIDIG, DYNAMISK OCH ELEGANT. BÅDE UTVÄNDIGT OCH INVÄNDIGT. MED

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS 6 Motoralternativ 4.0 TFSI quattro hk 560 Växellåda Motorbeskrivning Tiptronic 8-växlad V8, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning, dubbelturbo, dubbla överliggande kamaxlar

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK

Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A4 Avant Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk S tronic Pris: 329 000 SEK Audi-kod AAG70K54 www.audi.se/aag70k54 Sammanfattning Audi Audi A4 Avant Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS7 Motoralternativ 4.0 TFSI quattro hk 560 Växellåda Motorbeskrivning Tiptronic 8-växlad V8, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning, dubbelturbo, dubbla överliggande kamaxlar

Läs mer

6 e generationen 24 PORSCHEMAG TEXT: KLAS BOMAN, FOTO: PER TRANÉ/THIN BOMAN

6 e generationen 24 PORSCHEMAG TEXT: KLAS BOMAN, FOTO: PER TRANÉ/THIN BOMAN 6 e generationen TEXT: KLAS BOMAN, FOTO: PER TRANÉ/THIN BOMAN Är det egentligen möjligt att bygga en prestandabil i sex generationer? Ursprunget är tidigt 60-tal. Det måste vara världsrekord! Bara tanken

Läs mer

VOLVO VIMLET VÄLJ RÄTT I

VOLVO VIMLET VÄLJ RÄTT I GUIDE VOLVO S60/V60 VÄLJ RÄTT I VOLVO VIMLET Volvo S60/V60. Volvos mellanklassare är en delikat bil som kombinerar säkerhet och komfort med trevlig design. Många bränslen, motorer och rikligt med utrustning

Läs mer