Audi A4 sedan A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 sedan S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Audi A4 sedan A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 sedan S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik"

Transkript

1 A4 Audi A4 sedan A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 sedan S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

2 Sid. Dragningskraft 4 Audi A4 sedan och A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 sedan och S4 Avant Teknik 48 Innovationer 54 quattro 60 Förarassistsystem 50 Audi ultra 56 Intelligent prestanda 62 Okomplicerat 52 Audi connect 58 Dynamik Utrustning Audi QR-koder Upplev Audi ännu kvickare: Ladda ner en QR-app till din smartphone och skanna sedan av QR-koden. Du kan också använda länken i din webbläsare. Övrigt 66 Styleguider 82 Audi exclusive 95 Rattar/reglage 68 S-modeller 84 Lacker 96 Komfort 70 Audi ultra 86 Fälgar/däck 99 Infotainment 72 Motorer 88 Säten 102 Hjälpsystem 74 S line 92 Dekorinlägg 103 Teknik/säkerhet 78 Audi design selection 94 Belysning 104 Audi tilläggsgaranti 80 Audi exclusive line 95 Design 106 Audi Original-tillbehör 122 Mått 136 Fascinerande Audi 110 Tekniska data 126 Innehållsförteckning Utrustningen på de bilar som avbildas i denna del hittar du på sid Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 110.

3 4 Audi A4 sedan/a4 Avant Anger utvecklingstakten. Audi A4. Ännu mer tekniskt raffinerad. Ännu mer komfort. Ännu kraftfullare motorer. Och ännu intelligentare: Alla motoralternativen till A4-modellen är som standard utrustade med ett start/stopp-system. Mycket har förändrats, men en sak är precis som vanligt det går inte ta miste på att Audi A4 är en Audi. Med en unik karaktär. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid A4 Audi A4 sedan A4 Avant

4 6 Audi A4 sedan/a4 Avant Stark utstrålning. Den utpräglat 3-dimensionella motorhuven övergår på ett naturligt sätt i den stengrå single frame-grillen. Luftintagen på sidorna och de kantiga dimljusen smälter perfekt in i helhetsbilden. Xenon-strålkastarna (tillval) ser inte bara fantastiskt snygga ut de är samtidigt en teknisk fullträff med sitt band av LED-varselljus. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 110.

5 8 Audi A4 sedan/a4 Avant De tydliga linjerna formar en klassisk sedan-silhuett som både är välbalanserad och elegant. Den genomlöpande mittlinjen och den långa motorhuven ger bilen ett långsträckt och dynamiskt intryck. Den kraftfulla karossen utstrålar självsäker sportighet, den långsträckta taklinjen framhäver bilens elegans. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 110.

6 10 Audi A4 sedan/a4 Avant En imponerande kombination av komfort och sportighet Audi A4 Avant. De imponerande proportionerna ger den en kraftfull look, taklinjen och mittlinjen sluttar lätt bakåt vilket ger ett intryck av både fart och dynamik. Med sin imponerande längd på nästan 4,7 meter utstrålar den både elegans och sportighet. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 110.

7 12 Audi A4 sedan/a4 Avant Motorerna till Audi A4: progressiva, kraftfulla, effektiva. Bensinmotorerna är utrustade med TFSI en logisk kombination av bränslesnål direktinsprutning och en turbo laddare eller mekanisk kompressor. TDI-motorerna har insprutning av common rail-typ och är försedda med ett dieselpartikelfilter och 3.0-liters TDI finns även i clean dieselutförande. Alla motorerna är som standard utrustade med ett start/stopp-system och med energiåtervinning vilket gör att de hör till de bränslesnålaste motorerna i sin klass. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 110.

8 14 Audi A4 sedan/a4 Avant Dessutom kan Audi A4 fås med tillvalet Audi drive select en innovation som gör att din Audi med en enkel knapptryckning kan ge dig en helt annan körkänsla. Välj helt enkelt mellan körlägena comfort, auto, dynamic och efficiency. I kombination med ett MMI-navigationssystem finns det dessutom ett individuellt läge. Förarassistanssystem du kan välja som tillval hjälper dig på dina resor. Audi active lane assist varnar föraren om bilen oavsiktligt är på väg att lämna sitt körfält, medan Audi side assist varnar om det finns ett fordon i körfältet intill när man ska byta fil. Den adaptiva farthållaren å sin sida håller dessutom avståndet till fordonet framför. Den elektromekaniska servostyrningen är hastighetsberoende och ger ännu mer precis styrning och ännu bättre bekvämlighet. Dessutom förbrukar den endast energi när den ger aktivt servostöd och alltså inte när du kör rakt fram. Pauspåminnaren i färddatorn analyserar körförhållandena och hjälper föraren på längre resor genom att tipsa om när det är dags att ta en liten rast. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 110.

9 Audi A4 sedan/a4 Avant quattro permanent 4-hjulsdrift (tillval) fördelar kontinuerligt ut motorkraften på alla fyra hjulen. Ännu mer dynamik erbjuder quattro med sportdifferential. Den elektroniskt styrda sportdifferentialen sörjer för enastående accelerationsförmåga i kurvor och gör bilen smidigare att hantera. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 110.

10 18 Audi A4 sedan/a4 Avant Lastutrymmet i Audi A4 Avant har en volym på 490 liter, och fäller du ner ryggstöden utökas det till hela liter. Lastöglor, krokar, ett nätförsett förvaringsfack samt ett 12-voltsuttag ger ytterligare möjligheter till att anpassa lastutrymmet efter de egna behoven. Standard i Audi A4 Avant: ett vändbart lastgolv. Golvet, som på ena sidan är klätt med högklassig velour, kan med ett par enkla handgrepp vändas och blir då till ett strapatståligt smutstråg. Om så önskas kan du få din A4 Avant med en baklucka som kan öppnas och stängas elektriskt. Som tillval finns ett skensystem med en fixeringssats i form av teleskopstänger och fästband med vars hjälp du kan säkra din last ännu bättre. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 110.

11 20 Audi A4 sedan/a4 Avant Massor av information, massor av plats: interiören med sin intelligenta förarplats. Olika interiördetaljer skvallrar om högklassigheten och funktionaliteten i kupén. Så pryds t.ex. ljusomkopplaren, klimatanläggningen, MMI-reglaget, luftinsläppen, inställningsspaken till backspegeln, fönsterhissreglagen och växelspaksdamasken alla av kromdetaljer. Interiörfärger och dekorinlägg i t.ex. stålgrå reflexlack eller aluminium Trigon ger ett sportigt intryck. Ädelträ, som t.ex. naturbrunt askmasurträ, förstärker den eleganta looken. MMI Navigation plus sköts intuitivt via MMI-tryck/vridreglaget med sin integrerade joystick eller med röststyrning. MMI Navigation plus innehåller bl.a. en 7"-färgskärm med kartåtergivning i 3D och en hårddisk för dina musikfiler och andra mediadata. I kombination med Audi connect inklusive biltelefon får man tillgång till massor av olika Audi connectstödda tjänster, däribland en WLAN-hotspot i bilen, möjlighet att använda Google Earth * och Google Street View * liksom tjänsten trafikinformation online. Mer information om detta hittar du på sid. 101 under rubriken Audi connect. * Google och Google-logotypen är inregistrerade varumärken tillhörande Google Inc.

12 22 Invändigt imponerar klimatkomfortsätena (tillval) fram. Med sin mjuka stoppning och sitt enastående stöd i sidled erbjuder de dig en luxuös komfort. Sitt- och ryggstödsytorna är både ventilerade och försedda med stolvärme. Tillvalet automatiskt komfortklimat med 3 zoner och reglering beroende på solhöjden, ställer på elektronisk väg in lufttemperaturen, -mängden och -fördelningen, separat på förar- och passagerarplats samt bak. Den automatiska cirkulationsluftregleringen är försedd med en luftkvalitetssensor och ett kombi-finfilter som gör kupéklimatet ännu behagligare.

13 24 Audi A4 sedan är precis som Audi A4 Avant så mycket mer än en bil. De är verkliga personligheter på fyra hjul och har en standard man förväntar sig först av bilar i lyxklassen. Genom de många utrustningsmöjligheter som står till buds får du uppleva flera bilar i en och samtidigt en bil som är lika unik som du själv din högst personliga Audi A4. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid QR-kod Vill du se Audi A4 i full aktion skanna då in den här QR-koden med din smartphone. Du kan också gå in på denna länk:

14 26 Audi A4 allroad quattro Upplev skillnaden. Det räcker med ett ögonkast för att se vad man har framför sig. En verklig personlighet, med många sidor. En bil som inte bara har en imponerande look utan också förmår visa sin styrka. Audi A4 allroad quattro låter dig nämligen känna quattro-greppet i stort sett var du än kör. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid A4 Audi A4 allroad quattro

15 28 Audi A4 allroad quattro Genuina kraftresurser märker man av redan innan de sätter in. Därför behöver inte Audi A4 allroad quattro spela med musklerna. Starka och effektiva motorer ur den senaste generationen: 2.0 TFSI med Audi valvelift system imponerar med sin sportiga dynamik, sin höga effekt (från 225 hk) och sin snåla bensinförbrukning. Och vridmomentstarka 3.0 TDI övertygar med sina 6 cylindrar och sin effekt på 245 hk. Dessutom finns den även i clean diesel-utförande. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 118.

16 30 Audi A4 allroad quattro Vad är det då som utmärker Audi A4 allroad quattro? De många högklassiga detaljerna gör det omedelbart klart för betraktaren vilken exklusiv bil det här är. Den långa hjulbasen och den långsträckta motorhuven vittnar om styrkan den platinagrå single frame-grillen med sina vertikala lameller är unik för allroad och visar på bilens speciella ställning i premiumsegmentet. Njut av uppmärksamheten! Karossen höjd med 37 mm Uttrycksfull allroad single frame- och kylargrill med kromade vertikala lameller Bredare spårvidd Hasplåt av stål, fram och bak 17"-aluminiumfälgar med speciell allroad-design (alternativt 18" och 19") Takreling i aluminium, 2 stag, svart eller eloxerad (tillval) Skärm- och tröskelbreddare samt stötfångare lackerade i kontrasterande färg (alternativt i karossfärgen vid utvalda färger) Aluminiumoptik Exteriör (tillval) innehållande bl.a. takreling i eloxerad aluminium och tröskelbreddare med stålinlägg Instegslister med allroad quattro-logo Speciell allroad-klädsel i svart eller titangrått Tundra-tyg Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 118.

17 32 Audi A4 allroad quattro Som standard är Audi A4 allroad quattro försedd med dekorinlägg i stålgrå reflexlack. Om du så önskar kan du även pryda interiören med dekor i aluminium Trigon eller trä, t.ex. naturbrunt askmasurträ. Och med tillvalen panoramaglastak och Bang & Olufsen Sound System kan du njuta av surroundljud nästan som under bar himmel. MMI Navigation plus (tillval) ger dig smidig kontroll över kommunikations- och underhållningselektroniken. I kombination med Audi connect inklusive biltelefon får man om man så vill tillgång till massor av olika Audi connect-stödda tjänster, däribland en WLAN-hotspot i bilen, möjlighet att använda Google Earth * och Google Street View * för att navigera, liksom tjänsten trafikinformation online. Mer information om detta hittar du på sid. 101 under rubriken Audi connect. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid * Google och Google-logotypen är inregistrerade varumärken tillhörande Google Inc.

18 34 Audi A4 allroad quattro Låt inte vägen bestämma vägen. quattro permanent 4-hjulsdrift fördelar drivkrafterna variabelt mellan fram- och bakaxeln. Den självspärrande mellandifferentialen med hjulspecifik momentreglering bidrar till ännu mer precis och dynamisk körning i kurvorna. De effektiva motorerna och den breda spårvidden erbjuder dig imponerande framkomlighet i terrängen. Här får quattro assistans av den elektroniska stabiliseringskontrollen (ESC) med Offroad detection. Detta system känner av underlagets beskaffenhet och anpassar de elektroniska ingreppen efter detta. Den högre markfrigången gör A4 allroad quattro till en bil också för dåliga vägar och kan på så sätt göra usla vägar till de vackraste sträckorna. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 118.

19 36 Audi S4 sedan S4 Avant Mer dynamisk. Högre effektivitet. Styrka. Effektivitet. Intelligens. Begrepp som alla sammanfattas i S-emblemet. En Audi med detta märke i modellbeteckningen stoltserar med imponerande sportvagnstraditioner. Som t.ex. Audi S4. En bil vars effektutveckling och acceleration är helt suverän. Men S-konceptet rymmer så mycket mer: I Audi S4 kombineras kraftfulla, effektiva teknologier med funktionalitet på hög nivå. Eller om vi uttrycker det på ett annat sätt: Audi S4 för S-traditionen vidare och blir till en ny norm. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid S4 Audi S4 sedan S4 Avant

20 38 Audi S4 sedan S4 Avant Audi S4 har ett hjärta som klappar för motorsport och det med kraft. Den överladdade 6-cylindriga motorn har en uteffekt på imponerande 333 hk och är begåvad med den intelligenta TFSI-tekniken. Spontan respons i kombination med enastående kraftutveckling över hela varvtalsområdet gör denna 6-cylindriga motor perfekt lämpad för extra sportig och dynamisk körning. Till detta bidrar också S-sportchassit. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 120.

21 40 Audi S4 sedan S4 Avant En bil som med sina otaliga detaljer fångar din uppmärksamhet. De precisa, finslipat skarpa linjerna som gör Audi S4 sedan och S4 Avant ännu elegantare och uttrycksfullare. Xenon plus-strålkastarna (standard) med sina varselljus som sammanhängande band av LED-lampor. Den platinagrå single framegrillen med sina horisontella kromlister. Gittren på sidorna, i sin speciella S-design med eleganta dubbla kromlister. S-diffusorn med sitt blade i aluminiumoptik. Det S-specifika dubbelpipiga avgassystemet med sina dubbla ovala ändrör som ger S4 sedan och S4 Avant en ännu muskulösare look. Linjen på bakpartiet, som avgränsar bilen perfekt. Pärleffektlacken för ännu briljantare färger. Och naturligtvis själva kännetecknet för renodlad sportighet S-märket. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 120.

22 42 Audi S4 sedan S4 Avant En sportig högprestandavagn, både utvändigt och invändigt. På förarplatsen i Audi S4 får den sportiga exteriördesignen sin naturliga fortsättning. Med sina grå mätare, sina vita visarnålar och sin S4-logo på varvräknaren gör det speciella S-kombiinstrumentet att man känner en omedelbar lust att få väcka V6:ans ruvande krafter till liv. De ergonomiskt utformade S-sportstolarna (tillval) pryds av en inpräglad S4-logo och ger kroppen ett säkert stöd. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 120.

23 44 Audi S4 sedan S4 Avant Namnet quattro har mer än något annat kommit att bli en synonym för märket Audi och för företagets framgångar i motorsportsammanhang. Naturligtvis är den känsla av enastående kördynamik som denna beprövade teknik erbjuder även standard i Audi S4. quattro permanent 4-hjulsdrift, med självspärrande mellandifferential och hjulspecifik momentreglering, möjliggör makalös accelerationsförmåga och märkbart förbättrad följsamhet liksom ännu mer precisa och kontrollerbara köregenskaper. Tillvalet quattro med sportdifferential kompletterar quattrodrivningens fördelar med en elektroniskt styrd differential som variabelt fördelar drivkraften mellan bakhjulen. Det här gör Audi S4 ännu smidigare, speciellt i kurvorna. För dig betyder detta enastående väggrepp och körglädje på så gott som alla underlag och ännu bättre säkerhet. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 120.

24 46 Audi S4 sedan S4 Avant En sportig körstil innehåller inga pauser. Framförallt inte under växlingarna. För så snabba växlingar som möjligt har Audi därför tagit fram S tronic en 7-stegad automatväxellåda med dubbla kopplingar. Den kombinerar på ett smart sätt komforten hos en automatväxellåda med den sportighet som en manuell växellåda erbjuder och det på ett utomordentligt effektivt sätt. Tillvalet Audi drive select låter dig välja mellan körlägena comfort, auto, dynamic och efficiency med en enkel knapptryckning. Och i kombination med ett MMI-navigationssystem (tillval) får du t.o.m. tillgång till ett personligt inställbart läge. Upplev Audi drive select upp till 5 bilar i en! Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 120.

25 48 Innovationer >>> Audi tron Framtiden för fri rörlighet med lägre CO₂-utsläpp. >>> Audi connect Framtiden för uppkopplad fri rörlighet. >>> Design Att forma framtiden på nytt sätt. >>> Audi ultra Framtiden för effektiva tekniklösningar. durch Technik. >>> quattro Framtiden för 4-hjulsdrift. Vår värld är stadd i ständig förändring. Den tekniska utvecklingen går allt snabbare. Det här innebär allt fler möjligheter för dig också när det gäller den fria rörligheten. Med Vorsprung durch Technik är vi på ett normgivande sätt med och formar denna utveckling. För att erbjuda dig teknik som berikar ditt liv. För att dina krav på dagens och morgondagens fria rörlighet inte bara ska uppfyllas, utan också överträffas.

26 50 >>> Aerodynamik Lägre luftmotstånd, högre effektivitet. Genom en konsekvent aerodynamisk utformning av bilens linjer, underredet och spoilerkanterna för att nå ett minimalt luftmotstånd. Men även med lättrullande lågfriktionsdäck. Allt noga utprovat i Audis egen vindtunnel i hastigheter upp till 300 km/h. >>> Energiåtervinning Bromsar för effektivare körning. Med återvinning av bromsenergin. En del av den rörelseenergi som uppstår då bilen bromsar eller rullar fritt mellanlagras i bilbatteriet och används sedan när bilen accelererar igen. Beroende på körcykel, kan detta spara upp till 3% bränsle. Audi ultra Audi ultra Optimal kombination. Framtiden för effektiva tekniklösningar. >>> Transmissionskompetens Förbättrad effektivitet tack vare förbättrat utväxlingsförhållande. Högre vridmoment gör det möjligt att ha längre utväxlingsförhållanden, speciellt i de högre växlarna. För bra drag i det lägre varvtalsområdet något som sänker bränsleförbrukningen utan att för den skull inverka negativt vare sig på körförmågan eller sportigheten. >>> Tungt vägande lättviktskompetens Lägre vikt. Mer besparing, kraft och uthållighet. Audi lättviktskonstruktioner. Det som en gång började med lätta kaross konstruktioner används nu på så gott som alla områden och kombinerar innovativa material, som t.ex. aluminium, kolfiber och magnesium, med intelligenta konstruktions principer och resursbesparande tillverkningsprocesser i ett och samma koncept. Att bygga en Audi är en mycket komplicerad process. Ändå är det en enkel princip som gäller för samtliga modeller: Alla fordonskomponenterna arbetar effektivt ihop, för att nå utsläppssänkande synergieffekter. Det som med denna grundsats som utgångspunkt tog sin början i slutet av 1980-talet med Audi lättviktskonstruktion och banbrytande Audi Space Frame (ASF ) är i dag det vi brukar kalla den omvända viktspiralen: Varje enskild lättviktskomponent påverkar även andra fordonskomponenter, som också de kan göras mindre i sina dimensioner. På detta sätt förbättras befintliga former och material både vad gäller funktionalitet och lägsta möjliga vikt liksom också själva tillverkningsprocesserna. Allt för att göra våra bilar ännu effektivare och ännu mer resursbesparande. Dessutom utrustas bilar från Audi med allt mer effektivitetsteknik. Ta t.ex. energiåtervinngs- och start/stopp-systemen. Eller de progressiva, effektiva och avancerade motorerna. För ännu bättre kördynamik, högre kompression och effektivare förbränning samtidigt med sänkta CO₂-utsläpp. Allt detta i Audi ultra. I dag och i framtiden längs vägen mot fri rörlighet med sänkta CO₂-utsläpp. >>> Motorkompetens Kraftfull och effektiv drivning. Från Audi ultra med effektivitetsteknik för motorerna. Som t.ex. Audi cylinder on demand eller Audi valvelift system, som båda ser till att motorn blir effektivare, eller clean diesel -tekniken som gör att utsläppsnivåerna kan sänkas.

27 52 Mobilitet och navigation Kommunikation QR-kod Point-of-Interest-sökning (POI) med röststyrning, i Google *-databasen Trafikinformation online Kompletterar den dynamiska vägledningen till färdmålet med trafikflödesinformation i realtid för enskilda vägsträckor. (Erbjuds för närvarande inte på svenska marknaden) Drivmedelspriser Hitta de billigaste tankställena på resmålet eller i din närhet. Parkeringsplatsinfo Hjälper dig att söka efter P-platser och parkeringshus. Även (om möjligt) visning av avgifter och aktuell information om för tillfället lediga platser. WLAN-hotspot Kopplar upp dina mobila enheter mot Internet. För att själv uppleva de många möjligheter som Audi connect erbjuder dig skanna in den här QR-koden med din smartphone. Du kan också gå in på www. audi.com/audiconnecta4 myaudi din personliga ledningscentral där du efter att ha registrerat dig och angett ditt lösenord till själv kan sätta samman vilka Audi connect-stödda tjänster du vill ha och administrera och konfigurera dem i lugn och ro hemifrån. c Au di Landsinformation Nationsspecifika lagar och bestämmelser om t.ex. varningsvästar eller högsta tillåtna nnect. hastighet som du enkelt plockar fram med en knapptryckning på MMI. Navigation med hjälp av Google Earth * och Google Street View * Navigera dig fram ännu enklare till resmålet med hjälp av högupplösta flyg- och satellitbilder, foton och adressuppgifter. Inmatning av destinationen via myaudi eller Google Maps * Om du så vill, kan du bekvämt sköta inplaneringen av resmålen från din hemdator. Med myaudi och Google Maps * kan du överföra de individuella navigationsmålen till bilen. När det är dags för avfärd kan dessa enkelt läggas in som destinationer. Audi connect Framtiden för uppkopplad fri rörlighet. Världen erbjuder dig otaliga möjligheter. Audi connect ger dig digital tillgång till massor av dessa möjligheter direkt i din Audi A4. Med en enkel knapptryckning. Skräddarsytt efter just dig. Tack vare myaudi och Audi connectstödda tjänster i din Audi A4. På många ställen i världen. Intuitivt, enkelt och bekvämt. Infotainment Väder Prognoser och väderkartor för önskad ort. Audi connect Audi music stream Lyssna till radiostationer från hela världen via en smartphone-app och WLAN-uppkoppling plus. Tillgång till mediabiblioteket på din smartphone Nyheter online Aktuella världshändelser i text och bild. City Events håller dig informerad om olika evenemang, t.ex. på resmålet. * Google och Google-logotypen är inregistrerade varumärken tillhörande Google Inc. Tillgänglighet, bildskärmsvisning och kostnader för tjänsterna varierar beroende på land, modell, enhet och taxor. Juridisk information och användarvillkor hittar du på sid. 101 under Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid Reseinformation Information om sevärdheter med möjlighet att lägga in som färdmål.

28 Ett fast grepp om vägen tack vare att motorkraften hela tiden fördelas ut på alla fyra hjulen. Variabelt via en mellandifferential. Alltid beroende av situationen. quattro med tillvalet sportdifferential ger dig en ny upplevelse av körstabilitet, dynamik och smidighet och motverkar under- och överstyrning. För ännu bättre grep och driv. Att bemästra alla vägar. Och att hela tiden ha det egna målet för ögonen. I kurvorna. På rakorna. På alla underlag. För en fascination som varar. På vägen. Och i ditt minne. quattro quattro Sätt dina egna spår. Med quattro.

29 56 Intelligent prestanda Maximal kraft. Maximalt utnyttjad. Intelligent prestanda Varje rörelse har en orsak. Något som satt det hela i rullning, en idé. Även bakom motorerna till din Audi A4 ligger en grundläggande idé: högre effekt och lägre förbrukning. Till synes ett motsatsförhållande som vi dock lyckats kombinera i två banbrytande motorteknologier TDI och TFSI. Ta dig en närmare titt på båda. Och bestäm dig för den du vill ska driva just dig framåt. TDI Med sin kombination av direktinsprutning och turboladdning bjuder Audis TDI-motorer på en fantastisk prestanda tack vare en jämn kraftutveckling med ett högt vridmoment över hela varvtalsområdet. Med lägre utsläpp och sedvanligt låg förbrukning. Men samtidigt verkligt dynamisk, så att du kan få ut så mycket som möjligt av varenda väg du kör på. TFSI TFSI-motorerna från Audi har speciellt hög kompression. Resultat: enastående effektivitet och optimal prestanda. Genom att ersätta cylindervolym med turboladdning har motorns vikt och storlek kunnat minskas betydligt med bibehållet hög dynamik. För en kraftutveckling som kommer att imponera på dig redan från första metern. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 110.

30 58 Dynamik >>> S tronic Denna sportiga och samtidigt effektiva växellåda med dubbla kopplingar gör det möjligt att växla blixtsnabbt och utan märkbara effektsvackor. >>> Audi drive select Audi drive select låter dig anpassa köregenskaperna för din A4 efter dina egna önskemål. Med en enkel knapptryckning. Sportigare, mer komfortabelt, balanserat, ekonomiskt eller avstämt helt efter eget huvud. Det är du som bestämmer. >>> Dynamisk styrning Den dynamiska styrningen ökar kördynamiken och höjer körkomforten genom en hastighetsberoende reglering av styrutväxlingen. >>> Elektromekanisk servostyrning Den hastighetsberoende servostyrningen ger en precis styrkänsla också i höga hastigheter, hjälper dig genom att styra emot och gör det lättare att parkera. Dynamik Dynamik, som du aldrig mer vill vara utan. Hoppa in. Sätt på bältet. Starta motorn. Vart du än styr kosan imponeras du av den fascinerande dynamiken. För du vet att med din nya Audi A4 står alla vägar öppna. Bestäm riktning. Och tempo. Och njut av den frihet det ger att ha väl tilltagna reserver. Tillräckliga för att få ut det bästa ur varenda sträcka längs vägen. >>> quattro quattro permanent 4-hjulsdrift fördelar efter behov ut drivkraften på alla de fyra hjulen för bättre driv och grepp. >>> quattro med sportdifferential quattro permanent 4-hjulsdrift med elektroniskt styrd sportdifferential erbjuder hög smidighet och fascinerande kördynamik. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid Vad som är standard- eller extrautrustning för din bil kan du se på sid. 126.

31 60 Hjälpsystem Hjälpsystem Vart det än bär, är en känsla >>> Audi side assist övervakar trafiken bakom bilen och hjälper till vid filbyte. >>> Audi active lane assist hjälper dig hålla bilen i rätt spår genom att läsa av vägmarkeringarna och vid behov göra mjuka ingrepp i styrningen. >>> Adaptiv farthållare inkl. Audi pre sense front övervakar trafiken framför bilen, bromsar eller accelererar automatiskt för att hålla avståndet och varnar dig i god tid om andra fordon. av trygghet med på resan. Med hjälpsystemen i din Audi A4. Ingen resa är den andra lik. Men en sak är alltid densamma den känsla av säkerhet som alla bilar från Audi ger dig. Samtliga förarassistsystem i din Audi A4 assisterar dig med körningen och erbjuder ännu mer bekvämlighet under resan. Lär känna de viktigaste förarassistsystemen lite närmare. >>> Farthållare håller önskad hastighet från ca 30 km/tim och uppåt, och bromsar också själv då du t.ex. kör nerför en bergssluttning. >>> Parkeringshjälp plus inklusive backkamera ger bättre översikt när du ska parkera eller manövrera bilen på krångliga ställen genom att visa området bakom bilen. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid Vad som är standard- eller extrautrustning för din bil kan du se på sid OBS! Systemen fungerar endast inom sina gränser. De hjälper föraren att köra bilen. Ansvaret för körningen och den uppmärksamhet som krävs för denna, förblir naturligtvis förarens.

32 62 Okomplicerat >>> Audi connect Med MMI Navigation plus kan du använda alla de tillvalstjänster som Audi connect stödjer snabbt och enkelt! Det intuitiva användandet av MMI gör det mycket enkelt att få tillgång till många internetbaserade funktioner. >>> Navigation Låt MMI Navigation plus göra det ännu smidigare att ta sig fram till resmålet med sin högklassiga kartåtergivning och 3D-visning av kartor, sevärdheter och viktigare byggnader. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid Vad som är standard- eller extrautrustning för din bil kan du se på sid y >>> Car Via MMI kan du med några enkla handgrepp styra och ändra förarassistsystemen, fordonsinställningarna liksom klimat- och servicefunktionerna. >>> Telefon Ring och ta emot samtal på ett säkrare och bekvämare sätt med handsfree. Välj enkelt bland dina kontakter via MMI, eller mata på ett intuitivt sätt in telefonnumret via MMI. u >>> Media Bläddra runt bland omslagen i din musiksamling på alla tillgängliga media, t.ex. Jukeboxen, ett isatt SD-minneskort, Audi music interface eller CD-skivor och i kombination med MMI Navigation plus även DVD-skivor. Okomplicerat MMI intelligent, individuellt, intuitivt. Kompakt. Enkelt. Logiskt. Mobil infotainment på ett nytt sätt: Multi Media Interface (MMI). Ring och ta emot samtal, navigera eller koppla upp dig mot Internet via Audi connect enkelt, användbart och praktiskt inte minst tack vare röststyrningen. Med MMI i din nya Audi A4 blir allt barnsligt enkelt.

33 64 Utrustning Lika unika som du. Utrustningsmöjligheterna. Sportighet, komfort, design, funktionalitet det spelar ingen roll vilka krav du ställer på din Audi, den erbjuder dig massor av utrustningsmöjligheter. Välj ur det rikhaltiga och högklassiga sortimentet för att anpassa bilen perfekt efter just dina behov och önskemål.

34 66 Styleguider Karaktär kan visa sig på olika sätt. Här ser du två. Vad är det som gör en Audi till just din Audi? En utrustning som är anpassad efter dina egna behov! Vi erbjuder dig massor av möjligheter för att du ska kunna få din bil precis som du vill ha den. Sportigare? Elegantare? Låt dig inspireras! Audi A4 sedan i monsungrå, metallic Aluminiumfälgar, gjutna, med 20-ekrad dynamikdesign Sportstolar i kastanjebrun finnappa Dekorinlägg i Aluminium Trigon Läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekersdesign Audi A4 Avant i scubablå, metallic Aluminiumfälgar, gjutna, med 10-ekrad dynamikdesign Standardsäten i titangrått Cosinus-tyg Dekorinlägg i stålgrå reflexlack Läderklädd multifunktionsratt med 4-ekersdesign Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 110.

35 68 S-modeller Sportighet du både kan se och känna. Även när bilen står still. S står för sportighet. Och det här är något som din Audi S4 inte lämnar några tvivel om. Med sin omfångsrika, speciella S -utrustning. För en dynamisk look. Sportig komfort. Och suverän prestanda. Dessutom har du möjlighet att höja S-faktorn ännu mer med tillvalsutrustning som är lika fascinerande. Speciell standardutrustning för S4 Aluminiumfälgar, gjutna, med parallell 5-ekersdesign (S-design) storlek 8 J x 18 med däck 245/40 R 18¹ Bromsok, lackerade i svart med S4-logo fram Audi single frame Platinagrå kylargrill med dubbla horisontella kromlister och S4-märke. Stötfångare fram i utpräglat sportig design med bikakemönstrade luftintagsgaller och dubbla kromlister. Ytterbackspegel med integrerad LED-blinker elektriskt inställbar, eluppvärmd Ytterbackspeglar i aluminiumoptik. Tröskelbreddare i karossfärgen, med utpräglat sportig design. Diffusorinsats bak i platinagrått, kantad av dubbelbladigt blade i aluminiumoptik. Ändrör dubbelpipiga, kromade, 2 ovala på både v och h sida Bakspoiler på bagageluckan Takkantspoiler Modellbeteckning/märken S4-märke i single frame-grillen, på bagageluckan och bilnyckeln V6 T-logo på framskärmarna Instegslister med aluminiuminlägg med S4-logo Pedaler och fotstöd i rostfritt stål Instrumentinsats med grå mätare, vita visarnålar och S4-logo på varvräknaren, dynamiskt maximalt utslag vid start Färddator Läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekersdesign med växlingspaddlar i aluminiumoptik med S4-emblem och speciella S -sömmar Sportstolar fram Sätesklädsel i svart Alcantara/läder resp. månsilver/svart och S4 inpräglat i ryggstöden fram. 4-vägs svankstöd för framsätena Dekorinlägg Aluminium, mattborstad Innertak i svart tyg Mittarmstöd fram Belysningspaket Xenon plus inklusive strålkastarspolare LED-baklyktor S tronic quattro permanent 4-hjulsdrift S-sportchassi med ännu mer dynamisk fjädrings-/dämpningsavstämning Speciell extrautrustning för S4 (utdrag) Lackering i specialfärgen Sepangblå pärleffekt Aluminiumfälgar, gjutna, med parallell 5-ekrad stjärndesign (S-design) storlek 8 J x 18 med däck 245/40 R 18¹. Vinterfälgar, aluminium, gjutna, med parallell 5-ekersdesign (S-design) storlek 7.5 J x 18 med däck 225/45 R 18¹ resp. storlek 8 J x 18 med däck 245/40 R 18¹. Läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekersdesign, avplanad nedtill med växlingspaddlar i aluminiumoptik med S4-emblem och speciella S -sömmar Start/stopp-knapp för motorn med röd ring (endast i kombination med tillvalet Advanced key) S-sportstolar fram Sätesklädslar Finnappa, svart Finnappa, månsliver/svart Finnappa, magmaröd/svart Finnappa, kastanjebrun/svart med kontrasterande sömmar och S4 inpräglat i ryggstöden fram. Glanspaket svart, Audi exclusive² Svarta dekordetaljer på single frame-grillen, dekorlisterna vid sidorutorna och på stötfångaren fram. Diffusorinsats lackerad i platinagrått. Varierande utförande beroende på modell och utrustning. Takreling, eloxerad Glanspaket Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid ¹ Teknisk information om däcken återfinns på sid ² Ett erbjudande från quattro GmbH.

36 70 Audi ultra Maximal effektivitet har en speciell beteckning hos Audi. Audi A4 ultra-modellerna de miljömässigt mest hållbara TDI -modellerna i serien. Audi ultra är ett samlingsnamn för teknologier och olika åtgärder som syftar till att sänka förbrukningen och utsläppen med bibehållet hög körglädje! Standard i alla Audi-modeller. Målsättning på sikt: fri rörlighet helt utan utsläpp. Därför driver vi hela tiden utvecklingsarbetet vidare. Ta t.ex. våra allt effektivare drivningslösningar. Som: de snåla dieselmotorerna. De miljömässigt mest hållbara av dessa får en speciell märkning ett ultra -emblem på modellens baklucka som visar att den maximala effektiviteten ligger före, med CO₂-utsläpp som för Audi A4 ultra-modellerna ligger på g/km (blandad körning). Och det utan att man måste avstå från den dynamik som är så typisk för en Audi. Upplev själv Audi A4 ultra-modellerna, bilar som ger begreppet effektiv körning en ny innebörd. CO₂-utsläppen för 2,0-liters TDI-ultra på 136 resp. 163 hk ligger vid blandad körning på A4 sedan: 104 resp. 109 g/km, A4 Avant: 109 resp. 114 g/km. 2.0 TDI ultra-modellerna i A4-serien är som standard utrustade med: 6-växlad manuell växellåda med förbättrat utväxlingsförhållande Färddator med växlings- och effektivitetsindikator som hjälper föraren att köra bränslesnålare genom att föreslå växelläge och ge spartips. Däck med lägre rullmotstånd som gör det möjligt att spara bränsle Sänkt chassi (genom sportchassi) och olika fordonskomponenter för minskat luftmotstånd (lägre c W -värde) Stålfälgar med navkapslar storlek 7 J x 16 med däck 205/60 R 16* resp. Aluminiumfälgar, smidda, med 10-ekersdesign storlek 7.5 J x 16 med däck 225/55 R 16*. Som tillval till A4 2.0 TDI ultra (136 hk) kan man även beställa: Aluminiumfälgar, smidda, med 10-ekersdesign storlek 7 J x 16 med däck 05/06 R 16* (tillval för 2.0 TDI ultra [163 hk]) Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-ekersdesign storlek 7.5 J x 16 med däck 225/55 R 16* Aluminiumfälgar, gjutna, med 20-ekrad dynamikdesign storlek 7.5 J x 17 med däck 225/50 R 17* Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-armsdesign storlek 7.5 J x 17 med däck 225/50 R 17* En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid På bilden ser vi en Audi A4 sedan 2.0 TDI ultra. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och effektivitetsklass hittar du på sid * Teknisk information om däcken återfinns på sid Aluminiumfälgar, gjutna, med 7-armad parabeldesign storlek 7.5 J x 17 med däck 225/50 R 17* (endast för A4 Avant)

37 72 Motorer Rätt drivning för alla smaker. Det spelar ingen roll vilken typ av Audi-motor du bestämmer dig för: alla har hög kompression, högeffektiv förbränning och en imponerande verkningsgrad. Eller med andra ord: Högre effekt samtidigt med sänkt bränsleförbrukning och lägre utsläpp. 1.8 TFSI 2.0 TDI TFSI TDI TFSI-motorerna från Audi: enastående effektivitet och högre prestanda med oförändrat stark dynamik. Ta t.ex. 1.8 TFSI quattro på 170 hk som svarar för en acceleration från 0 till 100 km/h på 7,9 sekunder (A4 sedan) resp. 8,1 sekunder (A4 Avant) och ger en topphastighet på 229 km/h (A4 sedan) resp. 220 km/h (A4 Avant). A4 1.8 TFSI (170 hk)¹ A4 2.0 TFSI (180 hk) flexible fuel¹ A4 2.0 TFSI (225 hk)¹, ² A4 3.0 TFSI quattro (272 hk) S4 3.0 TFSI quattro (333 hk) TDI-motorerna från Audi: ett högt vridmoment över hela varvtalsområdet med konstant kraftutveckling. Med lägre utsläpp och sedvanligt låg förbrukning. Som t.ex. 2.0 TDI quattro: 190 hk, en topphastighet på 228 km/h (A4 sedan) resp. 222 km/h (A4 Avant) och en acceleration från 0 till 100 km/h på 7,4 sekunder (A4 sedan) resp. 7,6 sekunder (A4 Avant) med en 6-växlad manuell växellåda. A4 2.0 TDI ultra (136 hk) A4 2.0 TDI clean diesel (150 hk)¹ A4 allroad quattro 2.0 TDI clean diesel (163 hk) A4 2.0 TDI clean diesel (190 hk)¹, ² A4 3.0 TDI clean diesel quattro (245 hk)² ¹ Kan även fås till modeller med quattro permanent 4-hjulsdrift. ² Kan även fås till A4 allroad quattro. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 110.

38 74 Modellversioner och paket S line Audi design selection Sportighet framför allt: S line-paketen. S line sportpaket Med S line-paketen kan du förstärka den sportiga framtoningen hos din Audi A4 ännu mer t.ex. förstärka de dynamiska linjerna, göra kupén ännu mer uttrycksfull eller göra chassit ännu sportigare för ännu bättre kördynamik. Gör din Audi till en verklig toppatlet. S line exteriörpaket I S line sportpaket ingår följande utrustning: Aluminiumfälgar, gjutna, Audi Sport, med dubbel 5-ekersdesign storlek 8 J x 18 med däck 245/40 R 18¹. S line sportchassi med dynamisk chassiavstämning, sänkt med 10 mm jämfört med sportchassit resp. med 30 mm jämfört med standardchassit. S line-logo på instegslisterna S line-emblem på framskärmarna Interiör, instrumentbräda och innertak i svart med kontrasterande sömmar på sätesklädsel, sportläderratt, växelspaks-/växelväljaredamask och golvmattor (vid Sprint-tyg/läder resp. perforerat Alcantara/läder) Som tillval kan man även beställa: Fler 18"-fälgar (eller större) S-sportstolar fram klädda i svart finnappa med S line inpräglat i ryggstöden fram. Sätesklädsel i perforerat Alcantara/läder, svart, eller finnappa, svart eller rotorgrå² med S line inpräglat i ryggstöden fram. Kan fås i fler färger i kombination med Audi exclusive line (utan S line inpräglat i ryggstöden fram, utan S line-emblem på ratten, och med sömmar i kontrasterande färg enligt Audi exclusive lines färgpalett). S line läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekersdesign eller S line läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekersdesign avplanad nedtill, båda i svart läder med S line-emblem (rattgrepp i perforerat läder). Vid automatväxellåda: med växlingspaddlar bakom ratten som alternativ. Stötfångare, fram och bak, kylgaller på sidorna och diffusorinsats med utpräglat sportig design. Kylargrill i högglanspolerad svart lackering Diffusorinsats lackerad i platinagrått Tröskelbreddare lackerade i karossfärgen Sportstolar fram inkl. elektriskt inställbara svankstöd S line sätesklädsel i svart Sprint-tyg/läder, med S line inpräglat i ryggstöden fram S line sportläderratt med 3-ekersdesign i svart läder (perforerat läder på rattkrans) och S line-emblem. Växelspaks-/växelväljareknopp i svart perforerat läder Dekorinlägg i svart pianolack, stålnät (inkl. mittkonsol i svart pianolack), aluminium/beaufort-trä svart, eller grått björkträ. Vid svart pianolack, aluminium/beaufort-trä svart eller stålnät: inklusive instrumentinsatsdekor i pianolacksvart. Lackering i alla standard-/extrautrustningsfärger. Som extra färgval även i specialfärgerna Misanoröd pärleffekt eller Daytonagrå pärleffekt. S line takkantspoiler (endast för A4 Avant) Dekorinlägg Aluminium, mattborstad Instegslister med aluminiuminlägg och S line-logo Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid S line-emblem på framskärmarna ¹ Teknisk information om däcken återfinns på sid ² För information om exakt lanseringsdatum, välkommen att kontakta din Audi-återförsäljare.

39 76 Modellversioner och paket S line Audi design selection Sportutrustning, för ännu mer dragningskraft: S line competition -paketet. Framhäv inte bara din Audis sportiga karaktär öka den ytterligare! Med S line competition-paketet. Ge bilen en extra dynamisk framtoning, både in- och utvändigt. Och upplev en helt fulländad sportighet. Varenda sekund. I varenda liten detalj. S line competition¹ Lackering i ibisvitt, glaciärvit metallic, Daytonagrå pärleffekt eller Misanoröd pärleffekt I högglanspolerad svart lackering: Ytterbackspeglar, kylargaller och ram runt kylare, takram, rutlister, tröskellister och diffusorram Takreling i svart² Instrumentinsatskåpa i svart pianolack. Pedaler i rostfritt stål S line competition-paket kan endast fås i kombination med tillvalet S line exteriörpaket och läderklädd sportratt med 3-ekersdesign. Vid automatväxellåda: med växlingspaddlar (tillval) i aluminiumoptik bakom ratten ¹ För information om exakt lanseringsdatum, välkommen att kontakta din Audi-återförsäljare. ² Endast för Audi A4 Avant. S line competition är ett erbjudande från quattro GmbH. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid På bilderna ser vi Audi A4 sedan och Audi A4 Avant med S line sportpaket.

40 78 Modellversioner och paket S line Audi design selection Lika utpräglade som dina personliga krav: Audi design selection. Audi design selection erbjuder dig många valmöjligheter med enastående eleganta material och färger för interiören. Den utsökta Alcantara-/läderklädseln i titangrått med kontrasterande sömmar ger interiören en alldeles speciellt högklassig utstrålning. Audi design selection, titangrå* I Audi design selection titangrå ingår följande utrustning: Sportstolar i Alcantara/läder, titangrått med kontrasterande sömmar i Utopiablått Innertak i månsliver Instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol i stålgrått. Mittarmstöd i titangrått läder med kontrasterande Utopiablå sömmar Dörrarmstöd i titangrått läder med kontrasterande sömmar i Utopiablått Dörrpaneler i titangrå Alcantara Hatthylla, golvinklädnad och mattor i stålgrått Dekorinlägg i Aluminium Ellipse, antracit * För information om exakt lanseringsdatum, välkommen att kontakta din Audi-återförsäljare.

41 80 Audi exclusive Audi exclusive line Audi exclusive Din personlighet. Din Audi. Audi exclusive line. Varenda Audi specialbyggd just för dig. Med Audi exclusive line ger vi dig möjlighet att individualisera bilen som du själv vill ha den. Utvalda material och dekordetaljer som tillsammans blir till en harmonisk kombination i interiören. Allt för att du ska kunna lyfta fram din egen, individuella livsstil på ett riktigt elegant sätt. Audi exclusive line Sportstolar fram Elektriska svankstöd för framsätena Tvåfärgad sätesklädsel med passpoaler och kontrasterande sömmar Sidosektioner och nackskydd i svart / sätets mittsektion och passpoaler med kontrasterande sömmar alternativt i cognacsbrunt, molngrått eller alabastervitt; i finnappa. Dörrklädsel Dörrpaneler i finnappa (i samma färg som sätets mittsektion) och läderklädda dörrarmstöd i svart med kontrasterande sömmar (i samma färg som sätets mittsektion) Sportläderratt med 3-ekersdesign med kontrasterande sömmar (i samma färg som sätets mittsektion) alternativt: Läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekersdesign, med/utan växlingspaddlar, med kontrasterande sömmar (i samma färg som sätets mittsektion) Växelspaks-/växelväljaredamask med kontrasterande sömmar (i samma färg som sätets mittsektion) Dekorinlägg i mattborstad aluminium; alternativt: Svart pianolack eller aluminium/beaufort-trä, svart (inkl. instrumentinsatsdekor i svart pianolack) eller mörkbrun valnötsrot Svart interiör Innertak i svart tyg Golvmattor med färgade bårder (i samma färg som sätets mittsektion) Audi exclusive line är ett erbjudande från quattro GmbH. Instegslister Audi exclusive Sportstolar fram med 2-färgad sätesklädsel cognacsbrun/svart med passpoaler i finnappa och kontrasterande sömmar i samma färg som sätets mittsektion. Dekorinlägg i svart pianolack

42 82 Audi exclusive Din personlighet är unik. Varför inte också din Audi? Audi exclusive line Audi exclusive Att Audi exclusives utbud är ett exklusivt utbud framgår ju redan av namnet. Det kombinerar utvalda dekordetaljer och färgat läder med individuell lackering i nyanser från Audi exlusives breda färgpalett precis som du själv vill ha det. På det här viset kan du betona din bils unika karaktär lite extra. Din Audiåterförsäljare och Audi exclusive Studio i Audi Forum Neckarsulm väntar med spänning på dina önskemål. Audi A4 Avant i individuell lackering Suzukagrå metallic Audi exclusive Läderklädsel (Paket 2) i Valcona-läder Audi exclusive i nattblått/alabastervitt/molngrått Sportstolar i Valconaläder nattblått/alabastervitt/ molngrått med kontrasterande molngrå sömmar Dekorinlägg i aluminium/beaufort-trä, svart Reglage i Audi exclusive-läder nattblått/alabastervitt/ molngrått med kontrasterande molngrå sömmar Golvinklädnad och mattor Audi exclusive i nattblått, läderbårder i molngrått och kontrasterande nattblå sömmar Audi exclusive är ett erbjudande från quattro GmbH. Värden för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass hittar du på sid. 110.

43 Exteriör Lacker Fälgar/däck Pärleffektlacker Kontrastlacker Din Audi lackas inte bara 1 gång. Utan 4! Välj den nyans på lacken som bäst avspeglar din egen personlighet. Det spelar ingen roll vilken färg du väljer, du kan alltid lita på att lackeringen håller enastående hög kvalitet. Även om lacken på en Audi inte är tjockare än ett vanligt hårstrå i genomskärning, består den faktiskt av 4 lager. Och det inte bara för att din Audi ska glänsa lite extra, utan också för att den ska skyddas på bästa sätt mot påverkan från omgivningen och mot slitage. Hela sin livslängd. Misanoröd, pärleffekt För A4 sedan och A4 Avant endast i kombination med S line sportpaket eller S line competition Lavagrå, pärleffekt Platinagrå, matt kan kombineras med följande lacker: brilliantsvart, teakbrun metallic, cuvéesilver metallic, månskensblå metallic, Utopiablå metallic, mythossvart metallic, lavagrå pärleffekt Kontrastlack Beroende på karossfärg i mattsvart eller platinagrå matt. Trösklar, stötfångare, skärmbreddare och tröskelbreddare lackerade i kontrasterande mattsvart eller platinagrå matt. Takreling, takram och dörravsatslister i svart. I kombination med individuell lackering Audi exclusive: Kontrastlack i mattsvart Hellackering Stötfångare, skärmbreddare och tröskellådor mattlackerade i karossfärgen, med aluminiumoptik Exteriör (takreling, takram och fönsterlister i eloxerad aluminium. B-stolpspaneler utvändigt samt triangelformat blindfönster på bakdörrarna i högglanspolerad svart lackering. Tröskelbreddare med inlägg i rostfritt stål. I kombination med individuell lackering Audi exclusive: Trösklar, stötfångare och skärmbreddare lackerade i karossfärgen Sepangblå, pärleffekt Finns endast för S4 sedan och S4 Avant. Individuell lackering Audi exclusive Ett erbjudande från quattro GmbH. Mattsvart kan kombineras med följande lacker: ibisvitt, florettsilver metallic², glaciärvit metallic, Dakotagrå metallic, scubablå metallic, vulkanröd metallic, monsungrå metallic, tornadogrå metallic samt med alla Audi exclusive-lacker. Daytonagrå, pärleffekt För A4 sedan och A4 Avant endast i kombination med S line sportpaket eller S line competition ¹ För A4 allroad quattro; alternativt hellackering. ² För information om exakt lanseringsdatum, välkommen att kontakta din Audi-återförsäljare.

44 84 Exteriör Lacker Fälgar/däck Standardlacker Metallic-lacker Pärleffektlacker Kontrastlacker Kontrastlack Beroende på karossfärg i mattsvart eller platinagrå matt. Trösklar, stötfångare, skärmbreddare och tröskelbreddare lackerade i kontrasterande mattsvart eller platinagrå matt. Takreling, takram och dörravsatslister i svart. I kombination med individuell lackering Audi exclusive: Kontrastlack i mattsvart Ibisvit Florettsilver, metallic¹, ² Monsungrå, metallic Cuvéesilver, metallic Scubablå, metallic Misanoröd, pärleffekt För A4 sedan och A4 Avant endast i kombination med S line sportpaket eller S line competition Lavagrå, pärleffekt Platinagrå, matt kan kombineras med följande lacker: brilliantsvart, teakbrun metallic, cuvéesilver metallic, månskensblå metallic, Utopiablå metallic, mythossvart metallic, lavagrå pärleffekt Hellackering Stötfångare, skärmbreddare och tröskellådor mattlackerade i karossfärgen, med aluminiumoptik Exteriör (takreling, takram och fönsterlister i eloxerad aluminium. B-stolpspaneler utvändigt samt triangelformat blindfönster på bakdörrarna i högglanspolerad svart lackering. Tröskelbreddare med inlägg i rostfritt stål. I kombination med individuell lackering Audi exclusive: Trösklar, stötfångare och skärmbreddare lackerade i karossfärgen För att du ska ha glädje av älsklingsfärgen på din Audi även efter tusentals kilometer på vägarna, nöjer vi oss inte med inte med millimeterfin precision vid lackeringsprocessen här handlar det om mikrometerprecision som redan vid grundlackeringen har högsta prioritet. Det första skiktet skyddar karossen mot rost och andra ålderstecken. Fyllnadslagret jämnar ut även de minsta ojämnheter och har en elastisk struktur för att t.ex. stenskott inte ska göra att lacken flagnar. Först det tredje lagret ger lacken dess färg. Ett fjärde lager bestående av klarlack skyddar mot UV-strålning och ger lacken dess glans och färgdjup. Och det så länge som möjligt, tills du bestämmer dig för en ny älsklingsfärg. Brilliantröd Teakbrun, metallic¹ Dakotagrå, metallic Månskensblå, metallic Utopiablå, metallic Sepangblå, pärleffekt Finns endast för S4 sedan och S4 Avant. Individuell lackering Audi exclusive Ett erbjudande från quattro GmbH. Mattsvart kan kombineras med följande lacker: ibisvitt, florettsilver metallic², glaciärvit metallic, Dakotagrå metallic, scubablå metallic, vulkanröd metallic, monsungrå metallic, tornadogrå metallic samt med alla Audi exclusive-lacker. Grundlack Fyllnadslager Färglack Klarlack Brilliantsvart Glaciärvit, metallic¹ Tornadogrå, metallic Vulkanröd, metallic Mythossvart, metallic¹ Daytonagrå, pärleffekt För A4 sedan och A4 Avant endast i kombination med S line sportpaket eller S line competition En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid ¹ För A4 allroad quattro; alternativt hellackering. ² För information om exakt lanseringsdatum, välkommen att kontakta din Audi-återförsäljare.

Audi Q3 Vorsprung durch Technik

Audi Q3 Vorsprung durch Technik Q3 Audi Q3 Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi Q3 Teknik 24 Innovationer 34 Dynamik 26 Audi ultra 36 Förarassistanssystem 28 Audi connect 38 Okomplicerat 30 quattro 40 LED-strålkastare

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K50RY\0 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,2 l CO2-utsläpp: 137 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

Nya Audi A3 Sportback en progressiv lättviktare

Nya Audi A3 Sportback en progressiv lättviktare Audi Sverige Eva-Maria Elstner Informationschef Tel: +46 70 766 65 35 E-mail: eva-maria.elstner@audi.se www.audi-mediaservices.com Södertälje, 20 september 2012 Nya Audi A3 Sportback en progressiv lättviktare

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite Q5 Produktnr. Beskrivning Q5 Motor 8RB0RY\1 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,7 l CO2-utsläpp: 149 g/km (EU 6) Stadskörning:

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS Q3 Motoralternativ hk Växellåda Motorbeskrivning 2.5 TFSI quattro 340 S tronic 7-växlad Rak 5- cylindrig, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning med dubbla överliggande

Läs mer

Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant. Vorsprung durch Technik

Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant. Vorsprung durch Technik A6 Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A6 sedan och A6 Avant 18 Audi A6 allroad quattro 26 Audi S6 sedan och S6 Avant

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS4 Motoralternativ 4.2 TFSI quattro hk 450 Växellåda Motorbeskrivning S tronic 7-växlad V8, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik A7 Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A7 Sportback 22 Audi S7 Sportback Teknik 34 Innovationer 40 quattro 46 Dynamik 36 Audi ultra 42 Audi LED-matris-strålkastare

Läs mer

Audi S4 Sedan S4 Avant. Mer än en kick.

Audi S4 Sedan S4 Avant. Mer än en kick. S4 02 03 Mer än en kick. 04 05 Sportighet konkret uttryckt. Vassare design, stegrad effekt. Körupplevelse och dynamik på sportvagnsnivå. quattro permanent 4-hjulsdrift som standard. Precis som den imponerande

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS Q3 Motoralternativ hk 2.5 TFSI 310 Växellåda Manuell Motorbeskrivning Rak 5- cylindrig, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning med dubbla överliggande kamaxla (DOHC), Turbo

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS4 Motoralternativ 4.2 TFSI quattro hk 450 Växellåda Motorbeskrivning S tronic 7-växlad V8, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser A4 Motoralternativ 1.8 TFSI 1.8 TFSI hk 170 170 Växellåda Motorbeskrivning 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, direkt-, och multipointinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC)

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser S Q5 Motoralternativ 3.0 TDI hk 313 Växellåda Motorbeskrivning Tiptronic 8-växlad V6, 4 ventiler per cylinder, TDI direktin sprutning, common rail pietzoinsprutning, dubbelturbo med

Läs mer

Audi A5 i uppgraderad version

Audi A5 i uppgraderad version Södertälje, 13 juli 2011 Audi A5 i uppgraderad version När de framgångsrika A5-modellerna nu uppgraderas erbjuder de, förutom ett designmässigt lyft, även nya tekniska lösningar, avancerade tillval och

Läs mer

Coupé. Fakta och cirkapriser

Coupé. Fakta och cirkapriser Coupé Fakta och cirkapriser A5 Coupé Motoralternativ 1.8 TFSI 1.8 TFSI hk 177 177 Växellåda Motorbeskrivning Manuell 6-växlad 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, direktinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar

Läs mer

Coupé. Fakta och cirkapriser

Coupé. Fakta och cirkapriser Coupé Fakta och cirkapriser A5 Coupé Motoralternativ 1.8 TFSI 1.8 TFSI 2.0 TFSI hk 170 170 211 Växellåda multitronic Motorbeskrivning 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, direktinsprutning, dubbla överliggande

Läs mer

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta NISSAN JUKE MAXIMERAD SPÄNNING NYA NISSAN JUKE DEN BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE MED NYDESIGNADE XENON-STRÅLKASTARE, öppningsbart glastak, bumerangformade LED-baklyktor, sportiga stötfångare, sidobackspeglar

Läs mer

A6 Sedan. A6 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A6 Sedan. A6 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi Konfigurator A6 Sedan Totalpris Per månad (Bilförmån) 801 700 SEK Per månad 6 262 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A6 Sedan Motor 4G20JY\1 3.0 TDI quattro S tronic Power: 180(245) kw(hk) Bränsleförbrukning:

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser A4 allroad Motoralternativ 2.0 TFSI quattro 2.0 TDI quattro hk 225 150 Växellåda Motorbeskrivning S tronic 7-växlad 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, direktinsprutning, dubbla överliggande

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser A1 Motoralternativ 1.0 TFSI ultra 1.0TFSI ultra 1.4 TFSI hk 95 95 125 Växellåda Manuell 5-växlad S tronic 7-växlad Manuell 6-växlad Motorbeskrivning 3-cyl, 4 ventiler per cylinder,

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO VOLVO XC90 F A K T A O C H S P E C I F I K A T I O N E R V O L V O TILLBEHÖR URBAN LUXURY Paketet på bilden har 21-tums Expressive - fälgar och utvändiga tillbehör i samma färg som bilens kaross, skidplates

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser TT Motoralternativ 2.0 TFSI quattro 2.0 TDI ultra hk 230 184 Växellåda Motorbeskrivning S tronic 4 cylindrar, fyra ventiler per cylinder med direktinsprutning, turboladdning med laddluftkylning,

Läs mer

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Vorsprung durch Technik

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Vorsprung durch Technik Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi Q5 22 Audi SQ5 TDI Teknik 36 Audi ultra 48 Chassi, Offroad, ESC 38 TFSI 50 Audi drive select 40 TDI 52

Läs mer

Nya Audi A6 Avant dynamik och elegans

Nya Audi A6 Avant dynamik och elegans Nya Audi A6 Avant dynamik och elegans Avant har länge varit ett populärt alternativ för förare av bilar i storbilsklassen. När nya Audi A6 nu kommer som Avant talar allt för att det fortsätter att vara

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS 6 Motoralternativ 4.0 TFSI quattro hk 560 Växellåda Motorbeskrivning Tiptronic 8-växlad V8, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning, dubbelturbo, dubbla överliggande kamaxlar

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser Q3 Motoralternativ 2.0 TFSI quattro 2.0 TFSI quattro 2.0 TFSI quattro hk 170 170 211 Växellåda Manuell S-tronic S-tronic Motorbeskrivning 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, direktinsprutning,

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS 5 Motoralternativ 4.2 FSI quattro hk 450 Växellåda Motorbeskrivning S tronic 8-cyl, aluminium, V90, Common Rail, FSI, direktinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC), 4

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS7 Motoralternativ 4.0 TFSI quattro hk 560 Växellåda Motorbeskrivning Tiptronic 8-växlad V8, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning, dubbelturbo, dubbla överliggande kamaxlar

Läs mer

Sportback. Fakta och cirkapriser

Sportback. Fakta och cirkapriser Sportback Fakta och cirkapriser A7 Sportback Motoralternativ 3.0 TFSI quattro 3.0 TDI quattro hk Växellåda Motorbeskrivning 333 S tronic 7-växlad V6, 4 ventiler per cylinder, TFSI direktinsprutning, dubbla

Läs mer

The Nya Snaew ab Saab Sedan

The Nya Snaew ab Saab Sedan Nya The Saab new Saab Sedan En storslagen upplevelse. Den svenska naturen är unik. Och på Saab har vi alltid låtit oss inspireras av vår omgivning. Med blicken fäst på en avlägsen horisont och med ett

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser A1 Motoralternativ 1.2 TFSI 1.4 TFSI 1.4 TFSI hk 86 122 122 Växellåda Manuell 5-växlad Manuell 6-växlad S tronic Motorbeskrivning 4 cyl, 2 ventiler per cylinder med direktinsprutning,

Läs mer

Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Vorsprung durch Technik

Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Vorsprung durch Technik Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Teknik 36 Audi effektivitet 50 Chassi, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52 Audi drive select

Läs mer

BMW M Performance. Prislista gäller fr o m mars 2013. När du älskar att köra

BMW M Performance. Prislista gäller fr o m mars 2013. När du älskar att köra BMW M Performance Prislista gäller fr o m mars 13 När du älskar att köra DYNAMISK SPORTIGHET I VARJE DETALJ. BMW M PERFORMANCE TILLBEHÖR. n. n. n. BMW 6serien. M Coupé. BMW M3. BMW X5 M. BMW X6 M. 02 Innehåll

Läs mer

300+ Nya 911Turbo Cabriolet EN CABRIOLET MED 480 HK, SOM

300+ Nya 911Turbo Cabriolet EN CABRIOLET MED 480 HK, SOM 300+ Nya 911Turbo Cabriolet EN CABRIOLET MED 480 HK, SOM GÖR NOLL TILL HUNDRA PÅ FYRA SEKUNDER OCH TOPPAR 310 KM/H, ÄR DET VERKLIGEN NÖDVÄNDIGT? VILL MAN INTE GLIDA LUGNT OCH FINT OM MAN NU KÖPER EN ÖPPEN

Läs mer

A3 S3. Audi A3 Sportback A3 Cabriolet Audi S3 Sportback. Vorsprung durch Technik

A3 S3. Audi A3 Sportback A3 Cabriolet Audi S3 Sportback. Vorsprung durch Technik A3 S3 Audi A3 Sportback A3 Cabriolet Audi S3 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A3 Sportback 30 Audi S3 Sportback 16 Audi A3 Cabriolet 44 Audi RS 3 Sportback Teknik 46 Audi

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K503C\0 1.8 TFSI 6-växlad Power: 125(170) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 6,1 l CO2-utsläpp: 141 g/km (EU6) Stadskörning: 7,7 l Landsvägskörning:

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv Honda originaltillbehör CR-V Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifi kationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda

Läs mer

renault CAPTUR limited edition drive the change

renault CAPTUR limited edition drive the change renault CAPTUR limited edition drive the change FÅNGA DAGEN SNYGG. INTE BARA DET! CAPTUR, RENAULTS FÖRSTA CROSSOVER MED STORSTADSKÄNSLA, ÄR SMIDIG, DYNAMISK OCH ELEGANT. BÅDE UTVÄNDIGT OCH INVÄNDIGT. MED

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A4 Avant Totalpris 323 600 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Avant Motor 8K50QC\0 2.0 TDI clean diesel 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,6 l CO2-utsläpp:

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris: 199 000 SEK Audi-kod AP6JRA0Q www.audi.se/ap6jra0q Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris 199 000

Läs mer

Minstingen har vuxit upp. A1 Sportback. vorsprung

Minstingen har vuxit upp. A1 Sportback. vorsprung A1 Sportback Minstingen har vuxit upp När A1 växer blir den inte större, bara mer vuxen. Med fyra dörrar ökar friheten, men sportigheten och allt det roliga finns kvar. Plus lite magi. Audi magasins reporter

Läs mer

Nya Audi A6 Avant progressiv teknologi och expertis

Nya Audi A6 Avant progressiv teknologi och expertis Audi Sverige Eva-Maria Elstner Informationschef Tel: +46 70 766 65 35 E-mail: eva-maria.elstner@audi.se www.audi-mediaservices.com Södertälje, 18 maj 2011 Nya Audi A6 Avant progressiv teknologi och expertis

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser Q5 Motoralternativ 2.0 TFSI 3.0 TFSI 2.0 TFSI Hybrid hk 225 272 245 Växellåda tiptronic 8-växlad tiptronic 8-växlad tiptronic 8-växlad Motorbeskrivning 4-cyl, 4 ventiler per cylinder,

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 359 000 SEK Audi-kod AY9L4M2P www.audi.se/ay9l4m2p Sammanfattning Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris 359 000 SEK Exteriörfärg

Läs mer

A1 Sportback. A1 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A1 Sportback. A1 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A1 Sportback Produktnr. Beskrivning A1 Sportback Motor 8XAAA4\2 A1 1.2 TFSI 5-växlad Power: 63(86) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5 l CO2-utsläpp: 116 g/km (EU5) Stadskörning: 6,2

Läs mer

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback. Vorsprung durch Technik

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback. Vorsprung durch Technik A7 Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A7 Sportback 24 Audi S7 Sportback Teknik 38 Audi effektivitet 52 Adaptiv luftfjädring 40 Audi ultra 54 Audi

Läs mer

A4 Sedan. A4 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Sedan. A4 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi Konfigurator A4 Sedan Totalpris Per månad (Bilförmån) 463 100 SEK Per månad 3 165 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Sedan Motor 8K2069\0 2.0 TFSI quattro 6-växlad Power: 155(211) kw(hk) Bränsleförbrukning:

Läs mer

Väl framme vid generalagenten i Södertälje väntar en silvergrå Audi RS4 i pressgaraget.

Väl framme vid generalagenten i Södertälje väntar en silvergrå Audi RS4 i pressgaraget. Audi RS2 vs Audi RS4 Vi startar vår färd tidigt en fredagsmorgon i Jönköping. Färdmedlet är snabbt och bekvämt, det är X2000, ett tåg kapabelt att köra över 200 km/h. Vi skall dagen till ära köra två bilar

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

Äventyret väntar. Skillnaden mellan XC och Cross Country

Äventyret väntar. Skillnaden mellan XC och Cross Country Äventyret väntar Ta en ny Volvo V40 och lägg till design och detaljer som ger en känsla av äventyr. Resultatet blir en Volvo V40 Cross Country. Utmaningen för mig och teamet har varit att maximera den

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt Sollentuna 7 sep 2015 Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt - Ny design och identitet - Förbättrad komfort och ljudisolering - Förfinad interiör - Utvecklad

Läs mer

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET Släpp loss PFAFF passport symaskiner levereras med en hårdhuv som skyddar symaskinen. Den ergonomiska utformningen gör maskinerna praktiska att transportera och enkla att förvara. Nu börjar resan! Tänk

Läs mer

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta Volvo Buses. Driving quality of life Grunden till en bra buss Volvo B8R/RLE chassina möter varje behov av trafiktyp. Ett stort antal modell varianter ger dig

Läs mer

NISSAN JUKE ORIGINALTILLBEHÖR

NISSAN JUKE ORIGINALTILLBEHÖR NISSAN JUKE ORIGINALTILLBEHÖR VÅGA STICKA UT VÄLJ PAKET ORANGE RACING PIANO BLACK SILVER GREY GLOSSY WHITE FORCE RED ORANGE RACING Se till att din JUKE sticker ut från mängden med Nissans skräddarsydda

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser Q5 Motoralternativ 2.0 TFSI 2.0 TDI 2.0 TDI hk 230 150 190 Växellåda tiptronic 8-växlad Manuell 6-växlad Manuell 6-växlad Motorbeskrivning 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning,

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz. Nya E-Klass. Masterpiece. of Intelligence. Välkommen på lanseringshelg 9 10 april.

Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz. Nya E-Klass. Masterpiece. of Intelligence. Välkommen på lanseringshelg 9 10 april. Hela denna bilaga är en annons från Mercedes-Benz Nya E-Klass. Masterpiece of Intelligence. Välkommen på lanseringshelg 9 10 april. Framtiden är här. * Ex. kan avståndet regleras automatiskt till fordonet

Läs mer

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Spoiler på bagageluckan 17-tums aluminiumfälgar Sidokjolar Kjol fram Dimljuspaket fram Grand Prix-paket Lackerade kjolar fram, bak och på sidorna Lackerad spoiler

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan.

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan. TILLBEHÖR 107 107 1 2 3 4 5 7 6 12 8 9 10 14 13 13 15 14 11 11 1. Stylingkit Stylingkit i aluminium- eller kolfiberlook till bakre stötfångaren. Framhäver bilens sportiga attityd. 2. ändrör ändrör i krom

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet FUN TO RIDE I kommer innovationen från vår passion att göra ATV-körandet bekvämt och roligt. Vi har byggt den mest innovativa ATV som du kommer att njuta av att åka på. Framtidens ATV har blivit utrustad,

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

m Utgiven av Motormännens Riksförbund

m Utgiven av Motormännens Riksförbund m Utgiven av Motormännens Riksförbund N O ANDERSSON: NYA SIi=FROR PÄ VOLVO: 140 blir 24a 160 blir 26a 8208 blir 821A... D Den stora förändringen i karosslinjerna är alltså VESC-fronten eller rättare en

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

Motoruppgraderingar för begagnade bilar

Motoruppgraderingar för begagnade bilar Page 1 of 5 November 2008 www.hirsch-performance.ch Hirsch Performance Nyhetsbrev Kontakta oss 01. Specialerbjudande 02. Mer kraft! 03. Mer sound! 04. Mer elegans! 05. Mer aluminium! 06. Mer läder! 07.

Läs mer

Audi Allroad Fakta och cirkapriser oktober 2002

Audi Allroad Fakta och cirkapriser oktober 2002 Audi Allroad Fakta och cirkapriser oktober 2002 Modellprogram Dörrar Motor Växellåda Tjänste- Lastför- Max Max Fordons- Premiehk vikt kg* måga kg* totalvikt kg** dragvikt kg skatt* klass Avant Avant Avant

Läs mer

Mångsidiga Audi Q5 nu i uppgraderad form

Mångsidiga Audi Q5 nu i uppgraderad form Audi Sverige Eva-Maria Elstner Informationschef Tel: +46 70 766 65 35 E-mail: eva-maria.elstner@audi.se www.audi-mediaservices.com Södertälje, 25 april 2012 Mångsidiga Audi Q5 nu i uppgraderad form Sportig,

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET.

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Volvo Personbilar AB ANNONS MADE BY SWEDEN BUSINESS EDITION MED FYRHJULSDRIFT PÅ KÖPET. TILL VOLVO V70, XC70 OCH S80 INGÅR ÄVEN DRIVER SUPPORT. VOLVO V60 D4.

Läs mer

NYA DS 3 PREMIÄRVISAD - SNYGGARE, TRENDIGARE OCH BÄTTRE.

NYA DS 3 PREMIÄRVISAD - SNYGGARE, TRENDIGARE OCH BÄTTRE. PRESSMEDDELANDE Spånga den 20 januari 2016 NYA DS 3 PREMIÄRVISAD - SNYGGARE, TRENDIGARE OCH BÄTTRE. Sedan lanseringen år 2010 har 390 000 kunder fallit för den snygga och trendiga modellen DS 3. Från Paris

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Massor av nyheter! KABE Husvagn 2012 Raden av nyheter till modellåret 2012 skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Utvecklingsavdelningen i Tenhult har verkligen inte legat på latsidan, det sista

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 349 000 SEK Audi-kod ATV7PFXY www.audi.se/atv7pfxy Sammanfattning Audi Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris 349 000 SEK

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod A4 Avant 2.0 TDI quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: 270 000 SEK Audi-kod ALZKWB50 www.audi.se/alzkwb50 Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TDI quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris 270 000 SEK Exteriörfärg

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite Q5 Totalpris 368 100 SEK Produktnr. Beskrivning Pris Q5 Motor 8RB0Q9\1 2.0 TDI clean diesel quattro 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,6 l CO2-utsläpp: 147

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER PRISLISTA & PRODUKTFAKTA Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC PASSENGER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK inkl moms exkl moms PG1E1 111 D6 1,6 R9M

Läs mer

Audi A6 sedan A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A6 sedan A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik A6 Audi A6 sedan A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik Dragningskraft 4 Audi A6 sedan och A6 Avant 22 Audi A6 allroad quattro 18 Audi A6 hybrid 30 Audi

Läs mer

Cabriolet. Fakta och cirkapriser

Cabriolet. Fakta och cirkapriser Cabriolet Fakta och cirkapriser A3 cabriolet Motoralternativ 1.4 TFSI 1.4 TFSI hk 125 125 Växellåda Motorbeskrivning Manuell 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) turboladdning

Läs mer

JUKE NISMO RS. Inledning Exteriör design Interiör design Teknologi och Prestanda Stil och Tillbehör Printa Att avsluta

JUKE NISMO RS. Inledning Exteriör design Interiör design Teknologi och Prestanda Stil och Tillbehör Printa Att avsluta NISSAN JUKE NISMO RS NISMO SPÄNNANDE TEKNIKPROJEKT I 30 ÅR Från banan: Det finns inga bättre testmetoder än racing. Att tävla är en verklig utmaning och att vinna förstärker känslan ännu mer. Sedan 1984

Läs mer

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet.

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Husbilen som passar alla väder Den är snygg. Den är lättkörd. Den är ombonad. Den är helt ny. Cabbys nyutvecklade husbil har skapats runt tre grunder

Läs mer

Klassregler Dragracing, SUPER STREET Reglerna gäller för 2016-2017

Klassregler Dragracing, SUPER STREET Reglerna gäller för 2016-2017 SVENSKA BILSPORTFÖRBUNDET - DRAGRACING - SST Super Street - Klassregler Dragracing, SUPER STREET Reglerna gäller för 2016-2017 Utgåva: Nov. 2015, innehåller ändringar införda under Officiella meddelanden

Läs mer

Individuell, kraftfull, unik. Upptäck den nya dammsugarserien S8!

Individuell, kraftfull, unik. Upptäck den nya dammsugarserien S8! Individuell, kraftfull, unik Upptäck den nya dammsugarserien S8! Nya S8 från Miele S8 en innovation made in Germany. Form och funktionalitet för den nya generationen dammsugare övertygar in i minsta detalj.

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984

Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984 Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984 Utveckling, säkerhet, design och urval av komponenter är alla viktiga faktorer för att upprätthålla arvet av Chatenet s bilar. Tillverkas i Frankrike

Läs mer

Vinterkampanj 2,95% ränta

Vinterkampanj 2,95% ränta Vinterkampanj 2,95% ränta Pris förr Pris NU Audi A5 2.0 TFSI (180hk) S- Line 5.282 mil GNY166 Centrallås, fjärrstyrt, Elinställbara backspeglar, Färddator, Parkeringssensor bak, Regnsensor, S- Line pkt.,

Läs mer

NISSAN 370Z. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger

NISSAN 370Z. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Utrustningsnivå CO2 g/km Bensin Bränsleför-brukning l/100km Rekommenderat cirkapris SEK 3.7L 328hk 6 M/T 248 10,6 424 690 3.7L 328hk

Läs mer

6 e generationen 24 PORSCHEMAG TEXT: KLAS BOMAN, FOTO: PER TRANÉ/THIN BOMAN

6 e generationen 24 PORSCHEMAG TEXT: KLAS BOMAN, FOTO: PER TRANÉ/THIN BOMAN 6 e generationen TEXT: KLAS BOMAN, FOTO: PER TRANÉ/THIN BOMAN Är det egentligen möjligt att bygga en prestandabil i sex generationer? Ursprunget är tidigt 60-tal. Det måste vara världsrekord! Bara tanken

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer