A3 S3. Audi A3 Sportback A3 Cabriolet Audi S3 Sportback. Vorsprung durch Technik

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "A3 S3. Audi A3 Sportback A3 Cabriolet Audi S3 Sportback. Vorsprung durch Technik"

Transkript

1 A3 S3 Audi A3 Sportback A3 Cabriolet Audi S3 Sportback Audi Vorsprung durch Technik

2

3 Sid. Dragningskraft 4 Audi A3 Sportback 30 Audi S3 Sportback 16 Audi A3 Cabriolet 44 Audi RS 3 Sportback Teknik 46 Audi effektivitet 54 quattro 48 TFSI 56 Chassi 50 TDI 58 Audi magnetic ride 52 S tronic 60 Säkerhet Utrustning 64 Modellversioner 91 Innertak 68 Audi exclusive 92 Dekorinlägg 70 Audi exclusive line 94 Belysning och speglar 72 S line 95 Utrustning utvändigt 76 Styleguider 97 Utrustning invändigt 80 Lacker 100 Infotainment 82 Sufflettfärger, sufflettinnertak 103 Förarhjälpsystem, teknik 83 Fälgar/däck 105 Audi tilläggsgaranti 86 Säten/sätesklädslar Övrigt 106 Audi Original-tillbehör 118 Index 110 Tekniska data 126 Fascinerande Audi 116 Mått Utrustningen på de bilar som finns avbildade i denna del finns på sid Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

4 Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

5 Audi A3 Sportback 5 Lev mer individuellt. Kör mer individuellt. I en värld som blir allt stressigare måste bilarna hela tiden bli allt bättre. Den idealiska bilen måste vara lika flexibel som de som färdas i den. Lika spännande som det liv de lever. Lika unik som deras personlighet. Och viktigast av allt: Den måste minst vara lika kul som livet självt. Men går detta verkligen att förverkliga? Det här är en fråga som våra formgivare och konstruktörer inte ägnat en tanke. De har istället sett till att det blivit just så. De har utvecklat en bil som är skräddarsydd för den moderna människans livsstil. Audi A3 Sportback lika individuell som du. A3 Audi A3 Sportback

6 6 Audi A3 Sportback Det finns bilar som kan säga något om sin ägares goda smak. Andra vittnar om ägarens intresse för toppmodern teknik. Audi A3 Sportback säger ännu mer: Den gör det kul att vara på resande fot. Och det säger den utan ord. Det tuffa utseendet som det bara inte går att ta miste på är allt som behövs. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

7

8

9 Audi A3 Sportback 9 Dynamisk. TFSI-motorerna kombinerar kraftfull turboteknik med effektiv FSI insprutning för överlägsen prestanda och minimal förbrukning. Och samma sak gäller TDI -motorerna: Med sin intelligenta common rail-dieselteknik levererar den precis den dynamik du alltid förväntar dig av en Audi. Gemensamt för dem båda är den effektivitet de levererar som standard och som i Audi A3 Sportback 2.0 TDI och 1.4 TFSI förstärks ytterligare av ett start/stopp-system och av energiåtervinning. Smidigt: det dynamiska chassit. Det här är ett chassi som utan några kompromisser överför dina rattrörelser till vägbanan. Den elektromekaniska servostyrningen ger dig olika mycket assistans beroende på hur fort du kör. I kombination med quattro permanent 4-hjulsdrift (tillval) eller en S tronic-växellåda med dubbla kopplingar uppstår dessutom något alldeles speciellt: en helt unik körkänsla! Säker: Audi A3 Sportback är försedd med en ultrastabil säkerhetsbur, ett integrerat nackskyddssystem, krockkuddar på förar- och passagerarplats fram, och om så önskas även ett krockkuddesystem som är avsett att skydda huvudena och i händelse av en kollision i sidan vecklar ut sig och täcker praktiskt taget hela ytan längs sidorutorna. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

10 10 Audi A3 Sportback

11 Single frame-grillen ger Audi A3 Sportback en verkligt sportig front, och med tillvalet S line takkantspoiler bak förstärks den sportiga utstrålningen ännu mer. Tillvalet Xenon plus-strålkastare med adaptivt kurvljus ger ett starkt, klart ljus. En speciellt utmärkande detalj är LED-varselljusen (standard vid Xenon plus-strålkastare) med sina 7 ljusstarka lysdioder med extra lång livslängd. Även de blinkers som sitter integrerade i ytterbackspeglarna är av LED-typ. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

12

13 Audi A3 Sportback 13 De runda luftinsläppen, det kompakta kombiinstrumentet, rattens former liksom de dekorinlägg i aluminium som finns som tillval är bara några av de detaljer som redan vid en första anblick gör det klart att man sitter i en verkligt sportig bil som håller enastående hög klass. Ställ in sätet så att det passar just din sittställning du gör det speciellt bekvämt genom att välja elektriskt inställbara säten. Kartläsandet kan du för övrigt överlåta på det användarvänliga navigationssystem du hittar som tillval. Och för en behaglig luftmiljö i kupén sörjer den intelligenta automatiska komfortluftkonditioneringen (tillval). Med tillvalet BOSE Sound System, inklusive högeffektshögtalare på totalt 222 Watt, blir även ljudmiljön i bilen helt perfekt. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

14 14 Audi A3 Sportback Audi A3 Sportback erbjuder dig och dina passagerare precis det som det handlar om: er frihet. Med förvånansvärt gott om plats för knäna i baksätet och med en generöst rymlig kupé. Ryggstödet bak är delbart och kan fällas ner i förhållandet 40 : 60. På så sätt kan en tredje person bekvämt åka med även när bagageutrymmet gjorts större. När hela baksätet fälls ned utökas bagageutrymmesvolymen till upp till liter, i quattro-utförande till liter. Panoramasoltaket (tillval) gör med sin extra stora glasyta med dubbla sektioner att du kan njuta av en extra ljus och angenäm atmosfär i A3 Sportback. Två separat inställbara jalusier skyddar vid behov mot alltför stark solstrålning. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

15

16 Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 114.

17 Audi A3 Cabriolet 17 Lev öppnare. Kör öppnare. Audi A3 Cabriolet. En syn som både fascinerar och utlovar frihet. Kombinationen emotionell design och sedvanlig Audi-sportighet resulterar i renodlad dynamik och en helt enastående körupplevelse. Se dig mätt. Sätt dig sedan själv bakom ratten! A3 Audi A3 Cabriolet

18 18 Audi A3 Cabriolet Den intelligenta TFSI-tekniken i Audi A3 Cabriolet kombinerar fördelarna hos den bränslesnåla, högeffektiva FSI-tekniken med de som turboladdning erbjuder. Detta betyder: mer kraft och mindre förbrukning. I vissa motorer, t.ex. 2.0 TDI, kombinerar vi som en av de första biltillverkarna i världen ett intelligent start/stopp-system med en sportig S tronic-växellåda för både effektiv och dynamisk körning. Tack vare modern common rail-dieselteknik och en optimering av olika komponenter arbetar motorn mycket tyst. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 114.

19

20

21 Audi A3 Cabriolet 21 Audi A3 Cabriolet är en äkta 4-sitsig bil med sportiga, kompakta mått. Redan vid en första titt på den gnistrande single frame-grillen står det helt klart: Det här är en bil som man har riktigt kul med. Störtbågarna, som är tillverkade av höghållfasta stålrör, är inte bara snygga utan också säkra. Som standard är de svartlackerade, med baksidor i aluminiumoptik. Glänser gör också fönsterlisterna. Dakotagrå metallic är en av de lacker som klär Audi A3 Cabriolet alldeles speciellt bra. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 114.

22

23 Audi A3 Cabriolet 23

24 24 Audi A3 Cabriolet Om man så vill, kan xenon plus-strålkastarna (tillval) även förses med adaptivt kurvljus som följer vägen när den svänger och på så sätt ger bättre belysning i kurvorna redan innan du kommer in i dem. LED-varselljusen består av sju ljusstarka lysdioder med betydligt längre livslängd. Strålkastarna är placerade så långt ut mot sidorna som möjligt vilket gör att Audi A3 Cabriolet ser både bredare och sportigare ut. Ytterbackspeglarna sätter en speciell prägel på sidopartiet med sin markerade dynamiklinje. Med sina integrerade LED-blinkers höjer de också säkerheten både för dig och dina medtrafikanter. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 114.

25

26

27 Audi A3 Cabriolet 27 Audi A3 Cabriolet erbjuder dig mer plats än du tror. Ryggstödet bak kan fällas ner i förhållandet 50 : 50, eller helt. En annan praktisk detalj: Fälls det främre passagerarsätet ned får man en nästan helt plan yta som passar utmärkt att lasta långa saker på. I uppfällt läge förstärker den klassiska tygsuffletten A3 Cabriolets coupéliknande intryck. Suffletten smälter perfekt in i bilens linjer, och ljud- och värmeisoleringen är mycket god. Tack vare den smarta Z-vikningen krävs ingen presenning. Den helautomatiska akustiksuffletten kan öppnas på 9 sekunder och stängas på 11 även när man kör (i hastigheter upp till 30 km/h). Allt som behövs är en enkel knapptryckning. Suffletten erbjuder låg ljudnivå i kupén och dessutom utmärkt värmeisolering. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 114.

28 28 Audi A3 Cabriolet Lika snygg invändigt som utvändigt. Audi A3 Cabriolet erbjuder dig gott om plats och en lättöverskådlig förarplats. I kombination med S tronic kan den läderklädda ratten om man så vill fås med växlingspaddlar 1 för ännu bekvämare växlingar. Tillvalet Navigations system plus med MMI -logik (tillval) smälter harmoniskt in i mittkonsolen, och BOSE Sound System bjuder dig på en ljudupplevelse utöver det vanliga. Om du så vill kan du njuta av din älsklingsmusik ur åtta² högtalare med en total uteffekt på hela 222 Watt. Ljudkvalitén fulländas av en subwoofer, två diskanthögtalare, en mitthögtalare och en extern DSP-förstärkare på 74 Watt rena rama konsertupplevelsen! ¹ Standard för modellversion Sport med S tronic, från 136 hk. ² Vid A3 Cabriolet. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 114.

29

30 Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 115.

31 Audi S3 Sportback 31 Lev snabbare. Kör snabbare. En rasande snabb biltur väntar dig. Gör dig beredd! Upplev allt det som Audi S3 Sportback kommer att fascinera dig med varje dag: sin exklusivitet, sin utstrålning, sin design. Njut den varenda sekund. S3 Audi S3 Sportback

32 32 Audi S3 Sportback Turbo. Kraftutveckling. Varje resa rena drömmen. Under huven på Audi S3 Sportback imponerar 2.0 TFSI. Denna 4-cylindriga turbomotor på hela 265 hk accelererar upp S3 Sportback* från 0 till 100 km/h på snabba 5,6 sekunder. * Vid 2.0 TFSI quattro med S tronic-växellåda. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 115.

33

34

35 Audi S3 Sportback 35 Karossen på Audi S3 Sportback är inte bara sänkt med 25 mm utan har dessutom en extra sportig fjädrings- och dämpningsavstämning. Det här ger bilen dess karakteristiska dynamik, utan att därför göra avkall på komforten. Den elektromekaniska servostyrningen är dessutom mycket exakt och också okänslig mot störningar i underlaget även i höga hastigheter. Och med S tronic (tillval) kan du växla utan märkbara effektsvackor. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 115.

36 36 Audi S3 Sportback

37 Enastående väggrepp vid sportig kurvtagning, mycket goda vägegenskaper på så gott som alla underlag, utmärkt driv och grepp vid acceleration: quattro 4-hjulsdrift är ett direkt bevis på Vorsprung durch Technik. Via en Haldex-koppling, som är specialanpassad för modellen, fördelar den drivkraften till de 4 hjulen alltefter behov. Och för att klara det mäktiga vridmomentet på hela 350 Nm har drivlinan i Audi S3 Sportback förstärkts. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 115.

38 38 Audi S3 Sportback Ett ögonkast och begäret är väckt. De atletiska linjerna imponerar redan på avstånd. De stora, gjutna 18 -aluminiumfälgarna och den sänkta karossen framhäver sportigheten. Takkantspoilern, de vida tröskelbreddarna och den tydligt markerade stötfångaren med sina stora luftintag under Xenon plus-strålkastarna och LED-varselljusen gör resten. Ytterbackspeglarna i aluminiumoptik ger ett dynamiskt intryck.

39

40

41 Audi S3 Sportback 41 Öppna dörren! Med sina aluminiuminlägg och S3-emblem utstrålar instegslisterna sportighet i kubik. Det här är något som går igen även invändigt, som tillval kan du t.ex. välja en läderklädd multifunktionssportratt tillplattad nedtill. Växelspaken med sitt S3-emblem. Sportstolarna om du så önskar i Alcantara/läder i pärlsilver/svart. Pedalerna i aluminiumoptik. Varenda detalj vittnar om den precision och exakthet som gör Audi S3 Sportback så rolig att köra. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 115.

42

43 Audi S3 Sportback 43 Sportstolarna ger bättre stöd i sidled vid sportig, dynamisk körning. Njut av den angenämt ljusa kupén panoramaglastaket är en förstklassig designdetalj som ger bilen en ännu sportigare karaktär.

44 44 Audi RS 3 Sportback 5 cylindrar plus 340 hk. Högdoserad prestanda. RS 3 Audi RS 3 Sportback Utrustningar och värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du i RS 3 Sportback-katalogen.

45

46 Även din Audi pryds av vårt märke för exceptionell effektivitet: Våra bilar representerar inte bara sportighet, progressivitet och teknisk innovation utan står också för ett klokt utnyttjande av resurserna. Ett exempel: TDI-motorer med common railinsprutning. Med sin kombination av direktinsprutning och turboladdning sörjer dessa för att dieselbränslet förbränns på ett högeffektivt sätt. TFSI-motorerna arbetar enligt samma princip och imponerar också genom att leverera mer effekt och vridmoment vid lägre förbrukning. Motorerna från Audi vidareutvecklas fortlöpande. Det här betyder att de i dag levererar högre prestanda än någonsin tidigare med lägre vikt och lägre förbrukning. Ett imponerande bevis på vår strategi att få ut mer effekt ur mindre cylindervolym! Till högre effektivitet i många A3-modeller bidrar även start/stopp-systemet och energiåtervinningssystemet. Den elektromekaniska servostyrningen, förarinformationssystemet med sitt effektivitetsprogram, visning av växelläget alla hjälper de dig att spara ännu mera bränsle. Audi A3- och S3-modellerna är nämligen fulla av teknik som inte bara gör att du tar dig fram bekvämare och mer dynamiskt, utan också effektivare. Mer om detta hittar du på följande sidor.

47 Audi effektivitet 47

48 48 TFSI Generator med LIN-anslutning Viktoptimerat kamaxeldrev Lågfriktionsmotor Vattenkyld laddluft med laddluftkylare placerad i insugningsröret Varvtalsgivare med momentväxlingssensor för start/stopp-systemet 2-kretskylning Lång utvecklingstid. Tusentals testkilometer. Varför allt detta? 1.4 TFSI-motor (125 hk)

49 Motoreffektskurva 2.0 TFSI (195 kw/265 hk) Motoreffekt Vridmoment enl. 1999/99/EG Motoreffekt kw Vridmoment Nm Motorvarvtal varv/min 7000 Efter ett par sekunder kommer du att förstå. A3-serien drar fördel av TFSI-tekniken. Och det fina med denna är att den kombinerar fördelarna med FSI med en turboladdare för ännu högre uteffekt. Den i motorsportsammanhang väl beprövade TFSI-tekniken gör att det endast är exakt den mängd bränsle som behövs som förbränns. Det här gör att motorn reagerar både snabbare och sportigare. Prestandasifforna för t.ex. 1.4 TFSI talar sitt tydliga språk: Den sportiga motorn utvecklar med 7-stegade S tronic (tillval) en effekt på 125 hk och är inriktad på hög prestanda samtidigt med låg förbrukning. Med ett vridmoment på 200 Nm vid v/min driver den upp Audi A3 Sportback i topphastigheten 203 km/h. Den vattenkylda laddluftkylaren sitter integrerad i insugningsröret vilket gör laddluftsystemet mindre och köregenskaperna mer dynamiska. T.ex. spurtar 1.8 TFSI-motorn på 160 hk upp A3 Cabriolet från 0 till 100 km/h på 8,2 sekunder (med en 7-stegad S tronic: på 8 sekunder blankt), och 2.0 TFSI-motorn på 200 hk i kombination med en 6-stegad version av S tronic-växellådan med dubbla kopplingar klarar av samma spurt på endast 7,3 sekunder. Och med ett maximalt vridmoment på 250 resp. 280 Nm ligger sportig körning inprogrammerad i bilen. 2.0 TFSI i Audi S3 Sportback övertygar med sin styrka och tålighet. Denna 4-cylindriga turbomotor har en imponerande uteffekt på hela 265 hk men är ändå en sällsynt gäst på macken. En laddluftkylare sänker temperaturen på den luft som leds in i motorn. Det här gör att effekten höjs. Turboladdaren gör motorn till en riktig topp atlet. Det maximala vridmomentet på 350 Nm är konstant hela vägen från till varv/min. Den breda turboplatån och optimala responsen resulterar i en hisnande acceleration: I S3 Sportback* ångar du från stillastående upp i 100 km/h på 5,6 sekunder. * Vid 2.0 TFSI quattro med S tronic-växellåda. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

50 50 TDI Injektorerna öppnar och stänger sig på bråkdelen av en tusendels sekund och sprutar upprepat in bränslet i förbränningskammaren med ett tryck på upp till bar. Under insprutningsförloppet kan minimala mängder på mindre än en tusendels gram sprutas in. Förinsprutningen leder till en mjukare förbränning som i sin tur ger utmärkt förbränningsakustik och behaglig gång. TDI Eller om vi uttrycker det på ett annat sätt: Var sitter tanken? Varannan Audi som säljs i dag är en diesel. Det som idag är en självklarhet väckte stor uppståndelse för 20 år sedan då Audi revolutionerade marknaden med den första TDI-motorn på 2,5 liter. Och under åren som gått har innovationer som t.ex. common rail-tekniken gjort TDI-motorn ännu effektivare. Injektorerna finfördelar och doserar bränslet effektivt. Det här har gjort att motorerna blivit ännu bränslesnålare sedan den första TDI-motorn lanserades på marknaden samtidigt har motoreffekten höjts! Därför var det inte mer än logiskt att en dieseldriven bil fick ta steget in i motorsportens värld. Och det med framgång: 2006 var Audi de första någonsin att ta hem segern i det anrika 24-timmarsloppet på Le Mans med en bil som drevs av diesel Audi R10 TDI. TDI-motorerna till A3 Sportback och A3 Cabriolet övertygar med sin höga effektivitet och snabba respons. De arbetar med common rail-teknik som tillsammans med turboladdningen ger samma körprestanda som många motorer med större cylindervolym men dessutom också betydligt lägre bränsleförbrukning. I A3 drar t.ex. 1.6 TDI (105 hk/102 g CO₂) i snitt endast 3,9 liter per 100 km. Audi A3 Sportback 2.0 TDI quattro spurtar med sina 170 hk upp från 0 till 100 på 7,9 sekunder. Topphastigheten ligger på 222 km/h. 2.0 TDI ger A3 Cabriolet ett maximalt vridmoment på 320 Nm hela vägen från till v/min, och accelerationen från 0 till 100 är med S tronic avklarad på 9,4 sekunder. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

51 Turboladdare med förbättrad, ställbar turbingeometri Friktionsminimerad motor Dämpningsmodul Högtrycksinsprutningssystem bar Tryckreglerad oljepump 2.0 TDI-motor (170 hk)

52 52 S tronic S tronic: Dubbla lamellkopplingar borgar för sportig dynamik och hög verkningsgrad.

53 Dubbla kopplingar varför det? Dubbel besparing: Tid och energi. Den 6- eller 7-stegade växellådan med dubbla kopplingar gör det möjligt att växla snabbare, nästan helt utan några märkbara effektsvackor och är speciellt bränsleeffektiv. Redan 1985 testade Walter Röhrl denna teknik i Sport quattro S1 och hans begeistring var stor. En begeistring som Audi-förare i dag kan dela med honom. Den moderna S tronic-växellådan växlar nämligen blixtsnabbt. Den innehåller 2 lamellkopplingar som betjänar var sin växel. En av kopplingarna (den större) överför vridmomentet via en homogen axel till de udda växlarnas drev. En andra koppling tar via en röraxel hand om de jämna växlarna. Dessa bägge växellådsdelar är alltid aktiva, men det är endast den ena av dem som via den inkopplade kopplingen är förbunden med motorn. Om föraren t.ex. accelererar i 3:ans växel, har den andra delväxellådan redan lagt i 4:an. Växlingarna går mycket snabbt genom att kopplingarna turas om koppling 1 ansätts och koppling 2 kopplas ur. Själva växlingen går på någon hundradels sekund och utförs nästan helt utan avbrott i kraftflödet. Det hela sker så smidigt och bekvämt att man knappt märker något alls. Det spelar ingen roll om föraren använder automatlådans program D (Drive) eller S (Sport) eller växlar manuellt med växlingspaddlarna (tillval) känslan av sportiga, precisa växlingar är densamma. S tronic-växellådans höga effektivitet gör också att bränsleförbrukningen och utsläppen sänks. I Audi A3 Sportback har S tronic-växellådan (tillval) för motorversionerna 1.2 TFSI och 1.4 TFSI i kombination med förarinformationssystem också ett frihjulsläge. I det här läget kopplas motorn och växellådan bort automatiskt när man släpper upp gaspedalen bilen rullar alltså fram fritt på tomgång, utan några motorbromsförluster. Genom att trampa på gas- eller bromspedalen kan man alltid koppla in resp. ur denna funktion. Om man t.ex. rullar fram emot en korsning räcker det i frihjulsläget med att man trampar på bromspedalen helt kort för att växellådan ska kopplas in igen. Motorbromsen träder då in och sänker bilens hastighet. Omvänt räcker det med ett lätt tryck på gaspedalen för att återgå till frihjulsläget. Kör bilen i en sluttning med en lutning på över 15 %, stängs systemet av automatiskt. Frihjulsläget kan bidra både till sänkt bränsleförbrukning och mindre bromsslitage. Det aktiveras via förarinformationssystemet och är verksamt i hastigheter över 20 km/h i körläge D. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

54 54 quattro Varför endast utnyttja 2 hjul när bilen har 4? quattro permanent 4-hjulsdrift. quattro är ett lika välkänt begrepp som Audi. Och den som en gång provkört quattro vill aldrig mer vara utan. Varför? Därför att detta drivningssystem för ner motorns drivkraft i vägbanan på ett så imponerande sätt. quattro är en permanent 4-hjulsdrift. Om hjulen på den ena axeln förlorar väggreppet och riskerar att börja slira, leds drivkraften över till den andra axeln, som har bättre grepp. Fördel: bättre grepp och framdrivning vid acceleration, och mer säkerhet tack vare det enastående väggreppet. I Audi A3 Sportback och S3 Sportback är det en hydraulisk, våt flerlamellskoppling som svarar för den önskade fördelningen av drivkraften mellan fram- och bakaxeln. Denna utvecklingsgeneration av quattro övertygar med sin snabba respons och sin mycket korta reaktionstid, men det som gör quattro till något så speciellt är känslan! Som om bilen ligger klistrad på vägen, säger många kunder. Vi uttrycker det så här: quattro ger föraren mer känsla för vägen och därför också mer säkerhet. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

55 quattro-drivlinan sörjer för enastående väggrepp och säkerhet.

56 56 Chassi Gott uppförande är något man kan lära sig. T.ex. av chassit. Korta turer eller långfärder det spelar ingen roll: Rätt chassi ger bilarna i A3-serien en fantastisk väghållning. Det dynamiska chassit i Audi A3 Sportback och A3 Cabriolet erbjuder sportig smidighet, enastående spårstabilitet och hög körkomfort. Fjädrarna och dämparna på McPherson-framaxeln reagerar blixtsnabbt på underlaget. Den direkta styrutväxlingen ger omedelbar respons på rattrörelserna. Den individuella hjulupphängningen gör det möjligt att behandla de längs- resp. tvärgående krafterna var för sig vilket ger bättre körstabilitet och mer styvhet i sidled. Och tack vare spårhållningskorrigeringen kan man dessutom köra avslappnat även vid sidvind och när vägbanan lutar. Sportchassi är standard för modellversion Sport. Det är sänkt med 15 mm och erbjuder både hög åkkomfort och ännu bättre sportighet på vägen. Tillvalet S line sportchassi med dynamisk chassiavstämning ligger ytterligare 10 mm närmare vägbanan. Audi S3 Sportback är å sin sida försedd med ett S-sportchassi. Det ärt sänkt med hela 25 mm jämfört med dynamikchassit till A3 Sportback och A3 Cabriolet och erbjuder föraren en extra sportig körkänsla. För att göra viktfördelningen bättre har vissa komponenterna i framvagnen tillverkats i lätt aluminium. Den elektromekaniska servostyrningen i alla A3- modeller ger olika mycket styrhjälp beroende på hastigheten. När man parkerar behöver man inte ta i så mycket när man vrider på ratten tack vare att den elektromekaniska servostyrningen hjälper till mer. När man däremot kör i högre hastigheter är det precisionen som har högsta prioritet. Den lågt placerade styrväxeln leder styrkrafterna kortaste vägen via parallellstagen till hjulen vilket ger snabb styrrespons och exakt feedback från vägbanan. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

57 På sportchassit är karossen sänkt med 15 mm och både dämpningen och fjädringen är styvare för en mer direkt kontakt med vägbanan och för sportiga vägegenskaper.

58 58 Audi magnetic ride Själva kärnan i dämparen utgörs av en kolv omgiven av en magnetspole. Genom kolven strömmar dämparolja vars karakteristik kan påverkas med hjälp av ett variabelt magnetfält. Höjer man genomströmningsmotståndet, höjs även dämpningskrafterna. Detta åstadkoms genom att magnetpartiklarna i oljan riktas in längs med magnetfältet. Våra bilar har ofta en magnetisk dragningskraft. Det utnyttjar vi även för chassit. Det adaptiva dämpningssystemet Audi magnetic ride (tillval) är unikt i sitt slag och bjuder på både sportiga och bekväma resor. Blixtsnabbt anpassar detta system hela tiden dämparkrafterna efter underlaget. Audi magnetic ride finns som tillval för A3 Sportback fr.o.m. 140 hk och S3 Sportback. Istället för vanlig dämparolja använder Audi magnetic ride en speciell vätska vars strömningsegenskaper kan påverkas av ett elektromagnetiskt fält. Pyttesmå magnetpartiklar i dämparoljan riktar in sig längs med dämparriktningen och höjer eller sänker dämparkraften beroende på magnetfältets styrka. Olika sensorer och system som styrning och ESC lämnar information om de aktuella körförhållandena till Audi magnetic rides styrenhet som på bråkdelar av en sekund påverkar dämpningsgraden. Föraren kan välja mellan 2 grundinställningar. I läget komfort är Audi magnetic ride ett mycket bekvämt sportchassi som gör det möjligt att köra avspänt, även när resan är lång. I läget Sport får föraren mer direkt feedback från vägen, och bilen reagerar ännu smidigare. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

59

60 60 Säkerhet Eftersom de skyddar något väldigt speciellt, är det några av våra bästa medarbetare som svarar för säkerheten. Till utvecklandet av en ny bilmodell hör otaliga kollisionstester. Först simulerade i en dator, sedan realistiska med riktiga bilar i provhallarna på Audis säkerhetsavdelning. Våra ingenjörer utvärderar inte bara de egna testerna utan också verkliga olyckor som olycksforskare och andra vetenskapsmän i Audi Accident Research Unit (AARU) går igenom. AARU bildades 1998 och arbetar tillsammans med polis och sjukvård för att få så ingående kunskap om olyckor som möjligt. Med denna information som grund förfinas hela tiden de egna kollisionstesterna. I Audi A3-modellerna arbetar flera intelligenta säkerhetssystem tillsammans. Bilarna är utrustade med modellspecifika krockkuddar: I Audi A3 och A3 Sportback hittar vi bl.a. fullstora krockkuddar på förar- och passagerarplats fram, liksom även sidokrockkuddar fram. Audi A3 Cabriolet är också den utrustad med fullstora krock - kuddar på förar- och passagerarplats fram liksom med t.ex. sidokrockkuddar fram för huvud och bål, kollisionsupptagande strukturer i dörrarna och sidoskyddsgardiner. I Audi S3 Sportback, och som tillval i A3 Sportback, skyddar dessutom ett extra krockkuddesystem som är avsett för huvudena och täcker praktiskt taget hela ytan längs sidorutorna. Den elektroniska stabiliseringskontrollen (ESC) sörjer genom riktad bromsverkan på individuella hjul och genom att gripa in i motorstyrningen för ökad stabilitet i kritiska situationer samt stödjer stabiliseringen av fordonet även genom att ändra själva styrmomentet. I ESC-paketet ingår låsningsfria bromsar (ABS), hydraulisk bromshjälp med elektronisk bromskraftfördelning (EBD), elektronisk differentialspärr (EDL) och ett antispinnsystem (ASR). Det adaptiva bromsljuset (endast för Audi A3 Sportback/A3 Cabriolet) varnar bakomvarande trafikanter i vissa nödbromssituationer.

61 Med ljudsignaler hjälper en parkeringshjälp dig när du ska parkera, bakåt såväl som framåt. Du kan välja mellan parkeringshjälp bak och, för att göra det ännu mer praktiskt, parkeringshjälp både bak och fram. Och med inparkeringshjälpen (tillval) parkerar din A3 t.o.m. sig själv! Inparkeringshjälpen söker med hjälp av ultraljudssensorer efter lämpliga parkeringsluckor längs den väg man kör på, beräknar det idealiska spåret för parkeringsmanövern och utför rattrörelserna praktiskt taget automatiskt. Systemet tar hand om styrningen, själv behöver du bara sköta gas- och bromspedalerna. Inparkeringshjälpen hjälper dig fickparkera. Alla modellerna är utrustade med en extra stabil kaross med speciella förstyvningar. Den högre andelen höghållfast stål gör modellen kompakt utan att därför inkräkta på körglädjen. På bilden är de höghållfasta stålstrukturerna markerade med rött. Audi A3 Cabriolet är dessutom försedd med en störtbåge av höghållfast stål som inte bara skyddar de i bilen utan också är en snygg detalj i den dynamiska designen. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

62 62 Utrustning

63 Det är med utrustning du kan göra en Audi till din alldeles egna Audi.

64 64 Modellversioner Audi A3 Sportback En bil tre olika karaktärer. 1 2 Grundmodellen Karaktär och känsla Modellspecifik standardutrustning Audi A3 Sportback grundmodell Skillnader invändigt: Dekorinlägg med pärlglans på dörrpaneler och mittkonsol Sätesklädsel i Frequenz-tyg Skillnader utvändigt: Stålfälgar med navkapslar, storlek 6.5 J x 16 med däck 205/55 R 16 3 Funktionella skillnader: Ratt, med skumplast, 4-ekersdesign 4 5

65 Sport Sportighet och dynamik Modellspecifik standardutrustning A3 Sportback Sport Ambiente Lyx och komfort Modellspecifik standardutrustning A3 Sportback Ambiente Skillnader invändigt: Dekorinlägg i Micrometallic platina på dörrpaneler och mittkonsol (bild 5) Instegslister med aluminiuminlägg på trösklarna Sätesklädsel i Dynamik-tyg (bild 1) Skillnader utvändigt: Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-armad kinetikdesign, storlek 7.5 J x 17 med däck 225/45 R 17 (bild 2) Funktionella skillnader: Passagerarsäte fram inställbart i höjdled Förarinformationssystem med vit display, inkl. digital visning av hastigheten och färddator med effektivitetsprogram Dimljus (halogen), integrerat i frontkjolen Solskydd för backrutan. Sportchassi (kan även beställas med dynamiskt chassi) Sportläderratt med 3-ekersdesign, inkl. läderklädsel på växelspaksknopp och handbromshandtag Skillnader invändigt: Dekorinlägg i bärnstensfärgat Vavonaträ på dörrpaneler och mittkonsol Sätesklädsel i Meridian-tyg Skillnader utvändigt: Aluminiumfälgar, gjutna, med 7-armsdesign, storlek 6.5 J x 16 med däck 205/55 R 16 (bild 3) Funktionella skillnader: Förvaringspaket Passagerarsäte fram inställbart i höjdled Förarinformationssystem med vit display, inkl. digital visning av hastigheten och färddator med effektivitetsprogram Vindruta av ljudisolerande glas och med gråfärgade band Farthållare Belysningspaket Sportstolar fram Innerbackspegel med automatisk avbländning och ljus-/regnsensor Läderratt med 4-ekersdesign (bild 4), inkl. läderklädsel på växelspaksknopp och handbromshandtag Mittarmstöd fram Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

66 66 Modellversioner Audi A3 Cabriolet En version för alla. Modellversionerna av A3 Cabriolet i detalj

67 Grundmodellen Personlighet och stil Modellspecifik standardutrustning Audi A3 Cabriolet grundmodellen Sport Individualitet och klass Modellspecifik standardutrustning Audi A3 Cabriolet Sport Skillnader invändigt: Dekorinlägg med pärlglans på dörrpaneler och mittkonsol (bild 2) Sätesklädsel i Frequenz-tyg (bild 5) Skillnader utvändigt: Stålfälgar inkl. navkåpor, storlek 6.5 J x 16 med däck 205/55 R 16 Funktionella skillnader: Ratt, med skumplast, 4-ekersdesign (bild 1) Skillnader invändigt: Dekorinlägg i Micrometallic platina på dörrpaneler och mittkonsol Instegslister med aluminiuminlägg på trösklarna Sätesklädsel i Dynamik-tyg Skillnader utvändigt: Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-armad kinetikdesign, storlek 7.5 J x 17 med däck 225/45 R 17 Funktionella skillnader: Passagerarsäte fram inställbart i höjdled Förarinformationssystem med vit display, inkl. digital visning av hastigheten och färddator med effektivitetsprogram Dimljus (halogen), integrerat i frontkjolen (bild 3) Turbulensskydd av ny typ som gör det lätt att fästa. Minskar luftdraget i kupén (bild 4) Sportchassi (kan även beställas med dynamiskt chassi) Sportläderratt med 3-ekersdesign, inkl. läderklädsel på växelspaksknopp och handbromshandtag Sportstolar fram Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

68 Audi exclusive Exklusivitet tillåter inga kompromisser. Däremot gränslös mångfald. Varje år säljer Audi hundratusentals bilar. Men bara en gång din! Hur är det möjligt? Med hjälp av quattro GmbH som gör din Audi helt unik med Audi exclusive. Kombinera själv exklusiva träslag, färgat läder och individuell lackering i färger från Audi exclusives breda palett och få din bil precis som just du vill ha den. Få den helt unik! Din Audi-återförsäljare och Individualstudio i Audi Forum Neckarsulm väntar med spänning på dina önskemål.

69 Audi exclusive 69 Läderklädsel Audi exclusive i alabastervit finnappa med kontrasterande sömmar i karmosinrött, samt dekorinlägg och reglage i Audi exclusive-läder. (På bilden ser vi en Audi A3 Cabriolet)

70 70 Audi exclusive line Audi A3 Sportback Växelspaksdamask med färgade sömmar Dekorinlägg i pianolack, svart Läderklädsel i finnappa Audi exclusive line i cognacsbrunt/svart. (På bilden en Audi A3 Sportback)

71 Tvåfärgad sätesklädsel Dekorinlägg Audi exclusive line* Finnappa, cognacsbrun/svart Aluminium, mattborstad 2-färgad sätesklädsel (Svarta sidosektioner/sätets mittsektion alternativt i cognacsbrunt, silver eller karmosinrött) i finnappa (sportstolar) Dörrpaneler beroende på kupéutrustning (svart) Sportläderratt med 3-ekersdesign med färgade sömmar (i samma färg som sätets mittsektion); alternativt: Sportläderratt med 3-ekersdesign med växlingsfunktion, läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekersdesign eller läderklädd multifunktionssportratt i 3-ekersdesign med växlingsfunktion, alla med färgade sömmar (i samma färg som sätets mittsektion) Dekorinlägg Aluminium, mattborstad alternativt: Pianolack, svart Svart interiör inklusive svarta påbyggnadsdelar Golvmattor med färgade bårder (i samma färg som sätets mittsektion) Innertak i svart tyg Instegslister Audi exclusive Finnappa, silver/svart Pianolack, svart Rattkrans, sätets sidosektioner, nackskydd och växelspaks-/växelväljaredamask med färgade sömmar (i samma färg som sätets mittsektion) Finnappa, karmosinröd/svart * Endast för A3 Sportback i kombination med modellversion Sport. Ett erbjudande från quattro GmbH.

72 72 S line Audi A3 Sportback/A3 Cabriolet S line. För en ännu sportigare look. Kör man en A3 Sportback eller en A3 Cabriolet är detta ett otvetydigt tecken på en sportig karaktär. Med S line-paketen har du möjlighet att förstärka den sportiga framtoningen hos din Audi A3 Sportback eller A3 Cabriolet ännu mer: med utrustningsdetaljer som framhäver den dynamiska linjeföringen, gör interiören sportigare och förbättrar köregenskaperna ännu mer. Gör din bil ännu sportigare! Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

73 S line exteriörpaket S line color & black* Stötfångare fram och kylgaller på sidorna fram och diffusorinsats med utpräglat sportig design Mellersta frontspoilerkanten och diffusorinsatsen lackerade i platinagrått Instegslister med S line-logo S line-logo på framskärmarna Dimljus fram (Standard för Sport) Sarg runt dimljuset fram i kromoptik Kromade ändrör enkel eller dubbel beroende på motor Lacker i färgerna ibisvit, Misanoröd pärleffekt, Daytonagrå pärleffekt eller sprintblå pärleffekt. S line exteriörpaket Fälgar Aluminiumfälgar, gjutna, med 16-ekersdesign, svarta, storlek 7.5 J x 17 med 225/45 R 17-däck alternativt: aluminiumfälgar Audi exclusive, gjutna, med 5-armad rotordesign, svarta, storlek 7.5 J x 18 med däck 225/40 R 18 Panoramaglastak Takkantspoiler, takreling och innertak i svart Dekorinlägg i svart pianolack S line takkantspoiler (endast för A3 Sportback) Optikpaket, svart, Audi exclusive Ytterbackspegel med briljantsvart kåpa Utpräglat sportig stötfångare fram Diffusorinsats lackerad i platinagrått och kromad ändrörsdekor Aluminiumfälgar, gjutna, Audi exclusive med 5-armad rotordesign, svarta Ytterbackspegel med kåpa i briljantsvart *För information om exakt lanseringsdatum, välkommen att kontakta din Audi-återförsäljare.

74 74 S line Audi A3 Sportback/A3 Cabriolet Läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekersdesign, tillplattad nedtill och prydd med S line-märke. (Bilden visar en Audi A3 Cabriolet.) Växelväljareknopp i svart, perforerat läder. (På bilden visas också sätesklädsel i perforerat Alcantara/läder, svart) Sportstolar i Sprint-tyg/läder i svart med kontrasterande sömmar och dekorinlägg i mattborstad aluminium. (På bilden en Audi A3 Sportback) Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-ekersdesign

75 Sätesklädslar Dekorinlägg S line sportpaket* Sprint-tyg/läder, svart Perforerat Alcantara/läder, svart Aluminium, mattborstad Pianolack, svart Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-ekersdesign storlek 7.5 J x 17 med däck 225/45 R 17. Alternativt även med dubbel 5-ekersdesign eller 10-ekersdesign, alternativt även: Aluminiumfälgar gjutna, med 20-ekersdesign, dubbel 7-ekersdesign, 5-segmentsekersdesign eller 5-armad rotordesign i titanoptik, glanspolerade, storlek 7.5 J x 18 med däck 225/40 R18. S line sportchassi endast för A3 Sportback, med ännu mer dynamisk fjädrings-/dämpningsavstämning. Sänkt med 10 mm jämfört med sportchassi resp. med 25 mm jämfört med dynamiskt chassi. S line-logo på framskärmarna Instegslister med S line-logo Interiör, instrumentpanel och innertak/ sufflettinnertak i svart, om så önskas med kontrasterande sömmar på klädsel i perforerat Alcantara/läder på säten, sportläderratt, växelspaks-/växelväljaredamask och golvmattor. Sportstolar fram S line sportläderratt med 3-ekersdesign i svart läder med S line-emblem (vid S tronic med växlingspaddlar,) alternativt: Läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekersdesign, eller läderklädd multifunktionssportratt med 3-ekersdesign, med växlingspaddlar, båda i svart läder, med S line-emblem. Om så önskas tillplattad nedtill. Växelspaksknopp i svart perforerat läder Sminkspegel med belysning För sätesklädslar och lacker kan du välja mellan följande alternativ: Sätesklädsel i Sprint-tyg/perforerat läder, Alcantara /läder eller Vienna-läder, alla i svart och med S line inpräglat i ryggstöden fram. Lackering i alla standardfärger, som extra färgval även i specialfärgerna Misanoröd pärleffekt och Monzasilver metallic. S line dekorinlägg Aluminium, mattborstad alternativt: Pianolack, svart Vienna-läder, svart Extra färgalternativ utvändigt Misanoröd, pärleffekt Monzasilver metallic * Endast för Sport.

76 76 Styleguider Audi A3 Sportback A3 Sportback Sport här lackerad i vulkanröd metallic, med svart Vienna-läderklädsel och gjutna, polerade aluminiumfälgar med 10-ekersdesign, storlek 7.5 J x 17.

77 A3 Sportback Sport lackerad i glaciärvit metallic och med svart Vienna-läder. Gjutna aluminiumfälgar Audi exclusive med dubbel 7-ekersdesign, storlek 7.5 J x 18. Dekorinlägg i Micrometallic platina. BOSE Sound System Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

78 78 Styleguider Audi A3 Cabriolet A3 Cabriolet Sport, här lackerad i Dakotagrå metallic, med beige sufflett, aluminiumoptik Exteriör, gjutna aluminiumfälgar med 5-armad kinetikdesign, sportstolar i sidenbeigefärgat Vienna-läder och dekorinlägg i mörkbrun valnötsrot.

79 A3 Cabriolet, grundmodellen, här lackerad i glaciärvit metallic, med svart sufflett, aluminiumoptik Exteriör, gjutna antracitfärgade aluminiumfälgar med 5-armad dynamikdesign, sportstolar klädda med silverfärgat/svart Avus-tyg/ läder och dekorinlägg i pärlglans granit. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 110.

80 80 Lacker Standardlacker Metallic-lacker Ibisvit Sfärblå, metallic Scubablå, metallic Issilver, metallic Brilliantsvart Vulkanröd, metallic Ametistgrå, metallic Glaciärvit, metallic Brilliantröd Dakotagrå, metallic Kondorgrå, metallic En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 118.

81 Pärleffekt-lacker Kristalleffektlacker Individuell lackering Audi exclusive Lavagrå, pärleffekt Meteorgrå, pärleffekt Pantersvart, kristalleffekt Individuell lackering Audi exclusive Ett erbjudande från quattro GmbH. Djuphavsblå, pärleffekt Estorilblå, kristalleffekt Fantomsvart, pärleffekt

82 82 Sufflettfärger, sufflettinnertak, fälgar/däck Sufflettfärger Sufflettinnertak valfritt i silver eller svart Sufflett, beige Sufflett, blå Sufflett, röd Sufflett, svart En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 118.

83 Fälgar/däck Aluminiumfälgar, gjutna, med 7-armad parabeldesign, storlek 6 J x 15 med bränslebesparande däck 195/65 R 15 med lägre rullmotstånd. Aluminiumfälgar, gjutna, med 7-armsdesign storlek 6.5 J x 16 med däck 205/55 R 16 Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-armad kinetikdesign storlek 7.5 J x 17 med däck 225/45 R 17 Aluminiumfälgar, gjutna, med 16-ekersdesign antracit, partiellt polerade, storlek 7.5 J x 17 med däck 225/45 R 17 Stålfälgar inkl. navkåpor storlek 6.5 J x 16 med däck 205/55 R 16 Aluminiumfälgar, gjutna, med 7-ekersdesign storlek 6.5 J x 16 med däck 205/55 R 16 Aluminiumfälgar, gjutna, med 5-armad dynamik design antracit, storlek 7.5 J x 17 med däck 225/45 R 17 Aluminiumfälgar, gjutna, Audi exclusive, med 5-ekersdesign storlek 7.5 J x 17 med däck 225/45 R 17 Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminiumfälgar, gjutna, med 6-ekersdesign storlek 6.5 J x 16 med däck 205/55 R 16 Aluminiumfälgar, gjutna, med 7-armad parabeldesign, storlek 6.5 J x 16 med däck 205/55 R 16 Aluminiumfälgar, gjutna, med 10-ekersdesign polerade, storlek 7.5 J x 17 med däck 225/45 R 17 Aluminiumfälgar, gjutna, Audi exclusive, med dubbel 5-ekersdesign storlek 7.5 J x 17 med däck 225/45 R 17 Ett erbjudande från quattro GmbH.

84 84 Fälgar/däck Fälgar/däck Aluminiumfälgar, gjutna, Audi exclusive, med 10-ekersdesign storlek 7.5 J x 17 med däck 225/45 R 17 Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminiumfälgar, gjutna, Audi exclusive, med 5-segmentsekersdesign, storlek 7.5 J x 18 med däck 225/40 R 18. Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminiumfälgar, gjutna, Audi exclusive, med dubbel 7-ekersdesign storlek 7.5 J x 18 med däck 225/40 R 18. Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminiumfälgar, gjutna, med S-design storlek 7.5 J x 18 med däck 225/40 R 18 Aluminiumfälgar, gjutna, Audi exclusive, med 5-armad rotordesign, i titanoptik, glanspolerade, storlek 7.5 J x 18 med däck 225/40 R 18. Ett erbjudande från quattro GmbH. Aluminiumfälgar, gjutna, Audi exclusive, med 20-ekersdesign 2-delade, storlek 7.5 J x 18 med däck 225/40 R 18. Ett erbjudande från quattro GmbH. En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 118.

85 Året-runt-däck storlek 205/55 R 16 eller 225/45 R 17 Punkteringsskyddade däck Gör det möjligt att vid förlorat däcktryck köra vidare med en hastighet av max. 80 km/h i 30 km (med full last) Fälgbultar, låsbara Kan endast lossas med medföljande adapter. Däckreparationssats med 12-voltskompressor och tätningsmedel. Tillåten maxhastighet: 80 km/h. Däcktryckskontroll Övervakar det faktiska och det i systemet inprogrammerade däcktrycket. Om ett eller flera av däcken förlorar lufttrycket, varnar systemet föraren både visuellt och med ljudsignaler. Visning på förarinformationsystemet. Verktygssats i bagageutrymmet Domkraft i bagageutrymmet

86 86 Säten/sätesklädslar Tygklädslar Frequenz-tyg, mineralgrått Meridian-tyg, mineralgrått Frequenz-tyg, svart Meridian-tyg, svart Standardsäten fram med manuell inställning i längdled och av ryggstödets lutning, av sätets höjd (förarsätet) och i A3 Sportback också av säkerhetsbältets höjd. (På bilden ser vi standardsäten fram i luxorbeige Vienna-läder.) Frequenz-tyg, ljusgrått Meridian-tyg, ljusgrått En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 118.

87 Tygklädslar Läderklädslar Meridian-tyg, luxorbeige Vienna-läder, mineralgrått Vienna-läder, luxorbeige Läderklädslar Audi exclusive Ett erbjudande från quattro GmbH. Vienna-läder, svart Vienna-läder, sidenbeige Vienna-läder, ljusgrått

88 88 Säten/sätesklädslar Tygklädslar Dynamik-tyg, mineralgrått Dynamik-tyg, svart/silver Dynamik-tyg, ljusgrått Dynamik-tyg, svart/blått Sportstolar fram med utökade sidostöd för bättre stöd i sidled vid kurvtagning. Med manuell inställning i längdled och av rygg stödets lutning och av sätets höjd och i A3 Sportback och S3 Sportback också av säkerhetsbältets höjd. (På bilden ser vi sportstol fram i svart/blått Dynamik-tyg.) Dynamik-tyg, svart/rött En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 118.

89 Läderklädslar Avus-tyg/läder, silver/svart Alcantara/läder, ljusgrått Vienna-läder, mineralgrått Vienna-läder, luxorbeige Jupiter-tyg/läder svart-silver/svart Alcantara/läder, pärlsilver/svart Vienna-läder, svart Vienna-läder, sidenbeige Alcantara/läder, svart Vienna-läder, ljusgrått

90 90 Säten/sätesklädslar, tyg- och läderklädslar, innertak Läderklädslar Finnappa, rött Sidennappa-läder/punktprägling svart Läderklädsel Audi exclusive-läder sidennappa signalorange/svart Ett erbjudande från quattro GmbH. Läderklädslar Audi exclusive Ett erbjudande från quattro GmbH. Finnappa, svart Sidennappa, silver/svart med kontrasterande sömmar Finnappa, mustangbrunt Sidennappa, magmaröd/svart med kontrasterande sömmar En förteckning över standard- och extrautrustningen för denna modell hittar du på sid. 118.

91 Säten. tyg- och läderklädslar Innertak Standardsäten fram med manuell inställning i längdled och av ryggstödets lutning samt av sätets höjd (förarsätet) i A3 Sportback också av säkerhetsbältets höjd. Sportstolar fram med utökade sidosektioner för bättre stöd i sidled vid kurvtagning, med manuell inställning i längdled och av ryggstödets lutning samt av sätets höjd (förarsätet) i A3 Sportback och S3 Sportback också av säkerhetsbältets höjd. Skålade säten fram Audi exclusive i svart finnappa ed manuell inställning i längdled och av ryggstödets lutning samt av sätets höjd. Utan sidokrockkudde och förvaringsfack under passagerar sätet fram och utan ISOFIX bilbarnstolsfästen fram. Ett erbjudande från quattro GmbH. Frequenz-tyg för standardstolar fram. Sätenas mittsektioner i Frequenz-tyg, sidosektioner, nackskydd och dörr- och sidopaneler bak i enfärgat tyg Alcantara/läder-kombination för sportstolar fram. Mittsektion på nackskydd, sidostöd på säten, mittarmsstöd fram (om sådant beställts) i läder. Sätenas mittsektion samt dörrpaneler i Alcantara. Inklusive läderratt. Vid A3 Cabriolet: inklusive värmeskydd för framsätenas sittytor, sidosektioner och ryggstöd. Läderklädsel Vienna Sätenas mittsektion, sidosektioner, nackskyddens mittsektion, växelspaksknopp, växelspaksdamask, handbromsgrepp och främre mittarmstöd (om sådant beställts) i läder, inkl. läderratt. Vid A3 Cabriolet: inklusive värmeskydd för framsätenas sittytor, sidosektioner och ryggstöd. Läderklädsel finnappa för sportstolar fram. Sätenas mittsektion och sidosektioner, nackskydd, växelspaksknopp, växelspaksdamask, handbromsgrepp och främre mittarmstöd (om sådant beställts) i läder, inkl. läderratt. Vid A3 Cabriolet: inklusive värmeskydd för framsätenas sittytor, sidosektioner och ryggstöd. Läderklädsel Audi exclusive-läder finnappa Sätets mittsektion, sidosektioner, nackskydd och mittarmstöd fram (om sådant beställts) i finnappa, dörrpaneler i A3 Sportback/A3 Cabriolet i Alcantara, i S3 Sportback i finnappa. Golvmattor med läderbård. Alternativt: färgade sömmar på sidosektioner och nackskydd. För A3 Cabriolet inklusive värmeskydd för framsätenas sittytor, sidosektioner och ryggstöd. Ett erbjudande från quattro GmbH. Läderklädsel Audi exclusive-läder sidennappa signalorange/svart för sportstolar fram. Sidostöd, nackskydd och mittarmstöd (om sådant beställts) i svart sidennappa. Sätets mittsektion och dörrpaneler i signalorangefärgad sidennappa. Golvmattor med signalorange läderbård. Färgade sömmar på sätets sidosektioner, nackskydden och reglagen. Ett erbjudande från quattro GmbH. Utökad läderklädsel Audi exclusive Läderklädsel på dörrarmstöden och knäskyddet på mittkonsolen. Ett erbjudande från quattro GmbH. Innertak i tyg Påbyggnadsdelar färgmässigt avstämda mot interiörfärgen. Innertak i tyg Påbyggnadsdelar i svart Meridian-tyg för standardstolar fram. Sätenas mittsektioner i Meridian-tyg, sidosektioner, nackskydd samt dörr- och sidopaneler bak i enfärgat tyg Dynamik-tyg för sportstolar fram. Sätenas mittsektioner i Dynamiktyg, sidosektioner, nack skydd liksom dörr- och sidopaneler bak i enfärgat tyg Avus-tyg/läder, silver/svart för sportstolar fram. Sätenas mittsektion samt dörrpaneler i Avus-tyg. Sidosektioner på säten, mittsektion på nackskydd, växelspaksknopp, växelspaksdamask, handbromshandtag och mittarmstöd (om sådant beställts) i läder. Sidosektioner på säten samt nackskydd med kontrasterande sömmar, inklusive läderratt. Läderklädsel sidennappa för sportstolar fram. Sätenas mittsektion och sidosektioner, nackskydd, växelspaksknopp, växelspaksdamask, handbromsgrepp och främre mittarmstöd (om sådant beställts) i läder, med kontrasterande sömmar på sidosektioner och nackskyddens mittsektion. Dessutom golvmattor med läderbård. Läderklädsel Audi exclusive Alcantara/finnappa Sidosektioner, nackskydd och mittarmstöd (om sådant beställts) i finnappa. Sätets mittsektion samt dörrpaneler i Alcantara. Om så önskas med färgade sömmar på sidosektioner och nackskydd. I paketet ingår: Golvmattor med läderbård. För A3 Cabriolet: inklusive värmeskydd för framsätenas sidosektioner. Ett erbjudande från quattro GmbH. Kombination Jupiter-tyg/läder för sportstolar fram. Sidosektioner och nackskyddens mittsektion liksom mittarmstöd fram (om sådant beställts) i svart läder, sätets mittsektion i svart/silverfärgat Jupiter-tyg

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K503C\0 1.8 TFSI 6-växlad Power: 125(170) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 6,1 l CO2-utsläpp: 141 g/km (EU6) Stadskörning: 7,7 l Landsvägskörning:

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A4 Avant Totalpris 323 600 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Avant Motor 8K50QC\0 2.0 TDI clean diesel 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,6 l CO2-utsläpp:

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K50RY\0 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,2 l CO2-utsläpp: 137 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

Audi S4 Sedan S4 Avant. Mer än en kick.

Audi S4 Sedan S4 Avant. Mer än en kick. S4 02 03 Mer än en kick. 04 05 Sportighet konkret uttryckt. Vassare design, stegrad effekt. Körupplevelse och dynamik på sportvagnsnivå. quattro permanent 4-hjulsdrift som standard. Precis som den imponerande

Läs mer

Audi A4 sedan A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 sedan S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A4 sedan A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 sedan S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik A4 Audi A4 sedan A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 sedan S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A4 sedan och A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 sedan och S4 Avant

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

A4 Sedan. A4 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Sedan. A4 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi Konfigurator A4 Sedan Totalpris Per månad (Bilförmån) 463 100 SEK Per månad 3 165 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Sedan Motor 8K2069\0 2.0 TFSI quattro 6-växlad Power: 155(211) kw(hk) Bränsleförbrukning:

Läs mer

Audi Q3 Vorsprung durch Technik

Audi Q3 Vorsprung durch Technik Q3 Audi Q3 Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi Q3 Teknik 24 Innovationer 34 Dynamik 26 Audi ultra 36 Förarassistanssystem 28 Audi connect 38 Okomplicerat 30 quattro 40 LED-strålkastare

Läs mer

Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: SEK

Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: SEK Audi Q5 Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: 339 000 SEK Audi-kod A5GJ5KCC www.audi.se/a5gj5kcc Sammanfattning Audi Audi Q5 Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite Q5 Produktnr. Beskrivning Q5 Motor 8RB0RY\1 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,7 l CO2-utsläpp: 149 g/km (EU 6) Stadskörning:

Läs mer

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik A7 Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A7 Sportback 22 Audi S7 Sportback Teknik 34 Innovationer 40 quattro 46 Dynamik 36 Audi ultra 42 Audi LED-matris-strålkastare

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris: 199 000 SEK Audi-kod AP6JRA0Q www.audi.se/ap6jra0q Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris 199 000

Läs mer

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad Pris: SEK

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad Pris: SEK A4 Avant 2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad Pris: 189 000 SEK Audi-kod AG4SVB2G www.audi.se/ag4svb2g Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad

Läs mer

TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris: SEK

TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris: SEK Audi TTS Coupé TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris: 559 000 SEK Audi-kod A94L825I www.audi.se/a94l825i Sammanfattning Audi Audi TTS Coupé TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris 559

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant. Vorsprung durch Technik

Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant. Vorsprung durch Technik A6 Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A6 sedan och A6 Avant 18 Audi A6 allroad quattro 26 Audi S6 sedan och S6 Avant

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite Q5 Totalpris 368 100 SEK Produktnr. Beskrivning Pris Q5 Motor 8RB0Q9\1 2.0 TDI clean diesel quattro 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,6 l CO2-utsläpp: 147

Läs mer

A5 Sportback 2.0 TDI quattro 190 hk 6-växlad Pris: SEK

A5 Sportback 2.0 TDI quattro 190 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A5 Sportback A5 Sportback 2.0 TDI quattro 190 hk 6-växlad Pris: 269 000 SEK Audi-kod A148BV0S www.audi.se/a148bv0s Audi A5 Sportback A5 Sportback 2.0 TDI quattro 190 hk 6-växlad Sammanfattning Audi

Läs mer

A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: SEK A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: 309 000 SEK Audi-kod ANTRCG0G www.audi.se/antrcg0g Sammanfattning Audi A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris 309 000 SEK

Läs mer

Audi A5 i uppgraderad version

Audi A5 i uppgraderad version Södertälje, 13 juli 2011 Audi A5 i uppgraderad version När de framgångsrika A5-modellerna nu uppgraderas erbjuder de, förutom ett designmässigt lyft, även nya tekniska lösningar, avancerade tillval och

Läs mer

Vorsprung durch Technik

Vorsprung durch Technik Utrustning Audi A6/A6 Avant Komfortsäten fram med minnesfunktion 74 Krockkuddar, fullstora 92 Krokar 86 Lacker 68, 69 LED-baklysen 80 LED-strålkastare 80 Ljus-/regnsensor 80 Ljuspaket (in- resp. utvändigt)

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi Q3 2.0 TDI quattro 130(177) kw(hk) S tronic Pris: 189 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta baserad

Läs mer

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Vorsprung durch Technik

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Vorsprung durch Technik Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi Q5 22 Audi SQ5 TDI Teknik 36 Audi ultra 48 Chassi, Offroad, ESC 38 TFSI 50 Audi drive select 40 TDI 52

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 359 000 SEK Audi-kod AY9L4M2P www.audi.se/ay9l4m2p Sammanfattning Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris 359 000 SEK Exteriörfärg

Läs mer

A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: SEK

A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: SEK A7 Sportback A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: 525 000 SEK Audi-kod A8Q8VPV2 www.audi.se/a8q8vpv2 Sammanfattning Audi A7 Sportback A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris 525

Läs mer

Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Vorsprung durch Technik

Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Vorsprung durch Technik Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Teknik 36 Audi effektivitet 50 Chassi, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52 Audi drive select

Läs mer

A6 Avant. A6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris 357 000 SEK

A6 Avant. A6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris 357 000 SEK Audi unite A6 Avant Totalpris 365 000 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A6 Avant Motor 4GD0DC\1 2.0 TDI 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,5 l CO2-utsläpp: 117 g/km (EU

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod.

Pris: SEK. Audi-kod. A6 Avant 3.0 TDI quattro 160(218) kw(hk) S tronic Pris: 309 500 SEK Audi-kod A4RD4718 www.audi.se/a4rd4718 Sammanfattning Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro 160(218) kw(hk) S tronic Pris 309 500 SEK Övrig information

Läs mer

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro A4 Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad Innehåll Motoralternativ Utrustning 3-4 A4 Sedan 5-6 A4 Avant 7 S4 Sedan / S4 Avant 8 A4 allroad Mått 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudanden

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod SQ5 SQ5 TDI 3.0 TDI quattro 230(313) kw(hk) tiptronic Pris: 449 000 SEK Audi-kod A4A8H04E www.audi.se/a4a8h04e Sammanfattning Audi SQ5 SQ5 TDI 3.0 TDI quattro 230(313) kw(hk) tiptronic Pris 449 000 SEK

Läs mer

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: SEK

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: SEK Audi A4 allroad quattro 2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: 229 500 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50%

Läs mer

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: 351 300 SEK Audi-kod AT0AABNX www.audi.se/at0aabnx Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A6 allroad quattro Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI 160(218) kw(hk) S tronic Pris: 419 000 SEK Audi-kod AS8RX13W www.audi.se/as8rx13w Sammanfattning Audi Audi A6 allroad quattro Audi A6 allroad quattro

Läs mer

A5 Sportback. A5 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris SEK

A5 Sportback. A5 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris SEK Audi unite A5 Sportback Totalpris 306 100 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A5 Sportback Motor 8TA0UC\0 1.8 TFSI 6-växlad Power: 106(144) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,8 l CO2-utsläpp: 136

Läs mer

A4 allroad quattro. A4 allroad quattro. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 allroad quattro. A4 allroad quattro. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 allroad quattro Produktnr. Beskrivning A4 allroad quattro Motor 8KH0RY\0 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,6 l CO2-utsläpp:

Läs mer

Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris: 329 000 SEK Audi-kod AZMKPJEM www.audi.se/azmkpjem Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris 329 000

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

R8 Coupé V10 plus 5.2 FSI quattro 610 hk S tronic Pris: SEK

R8 Coupé V10 plus 5.2 FSI quattro 610 hk S tronic Pris: SEK Audi R8 R8 Coupé V10 plus 5.2 FSI quattro 610 hk S tronic Pris: 1 550 000 SEK Audi-kod A7SQSZV4 www.audi.se/a7sqszv4 Audi R8 R8 Coupé V10 plus 5.2 FSI quattro 610 hk S tronic Sammanfattning Audi Audi R8

Läs mer

Audi A1. Audi Vorsprung durch Technik

Audi A1. Audi Vorsprung durch Technik A1 Audi A1 Audi Vorsprung durch Technik Sid. 16 Dragningskraft Teknik Sid. 4 En upplevelse Audi A1 28 TFSI /TDI 30 Infotainment och anslutningsmöjligheter Sid. 31 32 Chassi och styrning/säkerhet Utrustning

Läs mer

A7 Sportback 50 TDI quattro 286 hk tiptronic Pris: SEK

A7 Sportback 50 TDI quattro 286 hk tiptronic Pris: SEK Audi A7 Sportback A7 Sportback 50 TDI quattro 286 hk tiptronic Pris: 789 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig

Läs mer

A1 Sportback. A1 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A1 Sportback. A1 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A1 Sportback Produktnr. Beskrivning A1 Sportback Motor 8XAAA4\2 A1 1.2 TFSI 5-växlad Power: 63(86) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5 l CO2-utsläpp: 116 g/km (EU5) Stadskörning: 6,2

Läs mer

TT RS Coupé 2.5 TFSI quattro 400 hk S tronic Pris: SEK

TT RS Coupé 2.5 TFSI quattro 400 hk S tronic Pris: SEK Audi TT RS Coupé TT RS Coupé 2.5 TFSI quattro 400 hk S tronic Pris: 665 900 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig

Läs mer

Audi A5 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

Audi A5 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik A5 Audi A5 Sportback Audi Vorsprung durch Technik 02 Innehåll 04 06 14 16 Inledning Chassi Säkerhet Kupé 18 20 Design Motor Körglädje Audi S5 Sportback S line Utrustningen på de avbildade bilarna hittar

Läs mer

A3 Sedan. A3 Sedan. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A3 Sedan. A3 Sedan. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A3 Sedan Produktnr. Beskrivning A3 Sedan Motor 8VSBR9\0 2.0 TDI quattro Sport 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,7 l CO2-utsläpp: 122 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 140(190) kw(hk) S tronic Pris: 249 000 SEK Audi-kod AXENQD05 www.audi.se/axenqd05 Sammanfattning Audi Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 140(190) kw(hk) S tronic Pris 249 000 SEK Övrig

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

A5 Sportback 2.0 TDI quattro sport 190 hk S tronic Pris: SEK

A5 Sportback 2.0 TDI quattro sport 190 hk S tronic Pris: SEK A5 Sportback A5 Sportback 2.0 TDI quattro sport 190 hk S tronic Pris: 429 000 SEK Audi-kod AS7MZJJE www.audi.se/as7mzjje Sammanfattning Audi A5 Sportback A5 Sportback 2.0 TDI quattro sport 190 hk S tronic

Läs mer

Audi A3 Sedan Sport 2.0 TDI 150 hk S tronic Pris: SEK

Audi A3 Sedan Sport 2.0 TDI 150 hk S tronic Pris: SEK Audi A3 Sedan Audi A3 Sedan Sport 2.0 TDI 150 hk S tronic Pris: 349 900 SEK Audi-kod A3ZLGQFW www.audi.se/a3zlgqfw Sammanfattning Audi Audi A3 Sedan Audi A3 Sedan Sport 2.0 TDI 150 hk S tronic Pris 349

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A1 Sportback A1 1.0 TFSI 70(95) kw(hk) 5-växlad Pris: 149 000 SEK Audi-kod A5E4UHWD www.audi.se/a5e4uhwd Sammanfattning Audi Audi A1 Sportback A1 1.0 TFSI 70(95) kw(hk) 5-växlad Pris 149 000 SEK Övrig

Läs mer

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback. Vorsprung durch Technik

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback. Vorsprung durch Technik A7 Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A7 Sportback 24 Audi S7 Sportback Teknik 38 Audi effektivitet 52 Adaptiv luftfjädring 40 Audi ultra 54 Audi

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A8 Totalpris 850 900 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A8 Motor 4HC0UA\0 3.0 TDI clean diesel quattro tiptronic Power: 190(258) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,9 l CO2-utsläpp: 155

Läs mer

2,761 L Med nedfällda baksäten

2,761 L Med nedfällda baksäten TOURNEO CONNECT FORD TOURNEO CONNECT Färger och klädselvarianter FORD TOURNEO CONNECT Mått Tourneo Connect Grand Tourneo Connect Längd 4 418 mm Längd 4 818 mm Bredd 2 137 mm Bredd 2 137 mm Höjd 1 852 mm

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A3 Sportback A3 1.6 TDI 81(110) kw(hk) S tronic Pris: 159 000 SEK Audi-kod A3NY6WPQ www.audi.se/a3ny6wpq Sammanfattning Audi Audi A3 Sportback A3 1.6 TDI 81(110) kw(hk) S tronic Pris 159 000 SEK Övrig

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

Audi A5 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

Audi A5 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik A5 Audi A5 Sportback Audi Vorsprung durch Technik 02 Innehåll 04 06 14 Inledning Chassi Säkerhet Kupé 16 Design Motor Körglädje Audi S5 Sportback 18 20 22 28 30 34 38 Audi exclusive, Audi exclusive line

Läs mer

Nya Audi A3 Sportback en progressiv lättviktare

Nya Audi A3 Sportback en progressiv lättviktare Audi Sverige Eva-Maria Elstner Informationschef Tel: +46 70 766 65 35 E-mail: eva-maria.elstner@audi.se www.audi-mediaservices.com Södertälje, 20 september 2012 Nya Audi A3 Sportback en progressiv lättviktare

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

S3 Sportback. S3 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

S3 Sportback. S3 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite S3 Sportback Produktnr. Beskrivning S3 Sportback Motor 8VAS3L\0 2.0 TFSI quattro S tronic Power: 221(300) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 6,9 l CO2-utsläpp: 159 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

A1 Sportback 1.4 TFSI Sport 125 hk 6-växlad Pris: SEK

A1 Sportback 1.4 TFSI Sport 125 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A1 Sportback A1 Sportback 1.4 TFSI Sport 125 hk 6-växlad Pris: 183 900 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 349 000 SEK Audi-kod ATV7PFXY www.audi.se/atv7pfxy Sammanfattning Audi Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris 349 000 SEK

Läs mer

Audi A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

Audi A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 Avant Audi A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 339 000 SEK Audi-kod ASZ2939N www.audi.se/asz2939n Audi A6 Avant Audi A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Sammanfattning Audi Audi

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS Q3 Motoralternativ hk Växellåda Motorbeskrivning 2.5 TFSI quattro 340 S tronic 7-växlad Rak 5- cylindrig, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning med dubbla överliggande

Läs mer

A6 Sedan. A6 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A6 Sedan. A6 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi Konfigurator A6 Sedan Totalpris Per månad (Bilförmån) 801 700 SEK Per månad 6 262 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A6 Sedan Motor 4G20JY\1 3.0 TDI quattro S tronic Power: 180(245) kw(hk) Bränsleförbrukning:

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi Q7 3.0 TDI quattro 150(204) kw(hk) tiptronic Pris: 369 000 SEK Audi-kod A0C5YZ3X www.audi.se/a0c5yz3x Audi Q7 3.0 TDI quattro 150(204) kw(hk) tiptronic Sammanfattning Audi Audi Q7 3.0 TDI quattro

Läs mer

S6 Avant. S6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

S6 Avant. S6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite S6 Avant Produktnr. Beskrivning S6 Avant Motor 4G5S3Y\1 4.0 TFSI quattro S tronic Power: 309(420) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 9,7 l CO2-utsläpp: 226 g/km (EU5) Stadskörning:

Läs mer

Cabriolet. Fakta och cirkapriser

Cabriolet. Fakta och cirkapriser Cabriolet Fakta och cirkapriser A3 cabriolet Motoralternativ 1.4 TFSI 1.4 TFSI hk 125 125 Växellåda Motorbeskrivning Manuell 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) turboladdning

Läs mer

A3 Sportback 1.5 TFSI Sport 150 hk S tronic Pris: SEK

A3 Sportback 1.5 TFSI Sport 150 hk S tronic Pris: SEK Audi A3 Sportback A3 Sportback 1.5 TFSI Sport 150 hk S tronic Pris: 254 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 289 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A1 Sportback Audi A1 Sportback Attraction 1.2 TFSI 63(86) kw(hk) 5-växlad Pris: 114 900 SEK Audi-kod AEQTXQJ0 www.audi.se/aeqtxqj0 Sammanfattning Audi Audi A1 Sportback Audi A1 Sportback Attraction

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro 160(218) kw(hk) S tronic Pris: 289 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: SEK

Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 Avant Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: 289 000 SEK Audi-kod AHU1W64F www.audi.se/ahu1w64f Audi A6 Avant Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Sammanfattning Audi Audi A6

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Sportback. Fakta och cirkapriser

Sportback. Fakta och cirkapriser Sportback Fakta och cirkapriser A3 Sportback Motoralternativ 1.2 TFSI 1.2 TFSI 1.4 TFSI 1.4 TFSI hk 105 105 125 125 Växellåda 7-växlad 7-växlad Motorbeskrivning 4 cyl, 2 ventiler per cylinder, en överliggande

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS Q3 Motoralternativ hk 2.5 TFSI 310 Växellåda Manuell Motorbeskrivning Rak 5- cylindrig, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning med dubbla överliggande kamaxla (DOHC), Turbo

Läs mer

A6 Sedan 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Sedan 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK A6 Sedan A6 Sedan 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 309 000 SEK Audi-kod APDKD52D www.audi.se/apdkd52d Sammanfattning Audi A6 Sedan A6 Sedan 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris 309 000 SEK Teknisk

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: 269 000 SEK Audi-kod AHMGBVAV www.audi.se/ahmgbvav Sammanfattning Audi Audi A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris 269

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Coupé. Fakta och cirkapriser

Coupé. Fakta och cirkapriser Coupé Fakta och cirkapriser A5 Coupé Motoralternativ 1.8 TFSI 1.8 TFSI hk 177 177 Växellåda Motorbeskrivning Manuell 6-växlad 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, direktinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: 351 400 SEK Audi-kod AAEBP29W www.audi.se/aaebp29w Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150

Läs mer

A1 Sportback. A1 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A1 Sportback. A1 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A1 Sportback Produktnr. Beskrivning A1 Sportback Motor 8XABDG\2 A1 1.4 TFSI Sport S tronic Power: 90(122) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,3 l CO2-utsläpp: 122 g/km (EU5) Stadskörning:

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 140(190) kw(hk) 6-växlad Pris: 204 900 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

A7 Sportback 3.0 TDI quattro Competition 326 hk tiptronic Pris: SEK

A7 Sportback 3.0 TDI quattro Competition 326 hk tiptronic Pris: SEK Audi A7 Sportback A7 Sportback 3.0 TDI quattro Competition 326 hk tiptronic Pris: 649 000 SEK Audi-kod AKKHRMW0 www.audi.se/akkhrmw0 Audi A7 Sportback A7 Sportback 3.0 TDI quattro Competition 326 hk tiptronic

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

Nya Audi A6 Avant progressiv teknologi och expertis

Nya Audi A6 Avant progressiv teknologi och expertis Audi Sverige Eva-Maria Elstner Informationschef Tel: +46 70 766 65 35 E-mail: eva-maria.elstner@audi.se www.audi-mediaservices.com Södertälje, 18 maj 2011 Nya Audi A6 Avant progressiv teknologi och expertis

Läs mer

Prisfaktablad A3 Sportback A3 Sportback e-tron A3 Sportback g-tron S3 Sportback

Prisfaktablad A3 Sportback A3 Sportback e-tron A3 Sportback g-tron S3 Sportback Prisfaktablad Sportback Sportback e-tron Sportback g-tron S3 Sportback Innehåll Motoralternativ Utrstning 3 Bensinmotorer 4 Dieselmotorer 5 e-tron & g-tron 6 S3 Mått 7-8 Standardtrstning 9 Paketerbjdanden

Läs mer

Coupé. Fakta och cirkapriser

Coupé. Fakta och cirkapriser Coupé Fakta och cirkapriser A5 Coupé Motoralternativ 1.8 TFSI 1.8 TFSI 2.0 TFSI hk 170 170 211 Växellåda multitronic Motorbeskrivning 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, direktinsprutning, dubbla överliggande

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: 351 400 SEK Audi-kod AMC5RV8Q www.audi.se/amc5rv8q Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS4 Motoralternativ 4.2 TFSI quattro hk 450 Växellåda Motorbeskrivning S tronic 7-växlad V8, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

A3 2.0 TDI quattro Sport 184 hk S tronic Pris: SEK

A3 2.0 TDI quattro Sport 184 hk S tronic Pris: SEK A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 184 hk S tronic Pris: 319 000 SEK Audi-kod AN7502DB www.audi.se/an7502db Sammanfattning Audi A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 184 hk S tronic Pris 319 000 SEK

Läs mer

Cabriolet. Fakta och cirkapriser

Cabriolet. Fakta och cirkapriser Cabriolet Fakta och cirkapriser A3 cabriolet Motoralternativ 1.4 TFSI 1.4 TFSI hk 125 125 Växellåda Motorbeskrivning Manuell 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) turboladdning

Läs mer

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 850 1992-94 1/5 Volvo 850 är en av våra största framgångar genom tiderna. Undersökningar visar att det är den bil som flest svenskar önskar sig. Inte undra på med en mängd utmärkelser, t.ex. Världens

Läs mer