Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Vorsprung durch Technik

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Vorsprung durch Technik"

Transkript

1 Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Vorsprung durch Technik

2 Sid. Dragningskraft 4 Audi Q5 22 Audi SQ5 TDI Teknik 36 Audi ultra 48 Chassi, Offroad, ESC 38 TFSI 50 Audi drive select 40 TDI 52 MMI Multi Media Interface 42 hybrid 54 Audi connect 46 quattro 56 Hjälpsystem Utrustning Audi QR-koder Upplev Audi ännu kvickare: Ladda ner en QR-app till din smartphone och skanna sedan av QR-koden. Du kan också använda länken i din webbläsare. Övrigt 60 Audi exclusive 82 Utrustnings- och designpaket, innertak 62 Glanspaket svart, Audi exclusive 84 Dekorinlägg 63 Optikpaket Offroad Audi exclusive 86 Belysning och speglar 64 Audi exclusive line 88 Utrustning utvändigt 66 S line 90 Utrustning invändigt 70 Styleguider 94 Infotainment 72 Lacker 97 Hjälpsystem 74 Fälgar/däck 98 Teknik 76 Säten/sätesklädslar 101 Audi tilläggsgaranti 102 Audi Original-tillbehör 112 Innehållsförteckning 106 Tekniska data 120 Fascinerande Audi 110 Mått Utrustningen på de avbildade bilarna hittar du på sid Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 106.

3 Audi Q5 5 Att vilja ha. Att förändra. Ny intelligens. Varje generation har sina egna ideal. Det spelar ingen roll om det handlar om arbetssituation, fritidsaktiviteter eller familjeplanering allt förändras. Och det är bra! För det är endast förändring som leder till nytänkande. Audi har alltid följt denna devis och byggt bilar som blivit till måttstockar för andra. En av dessa bilar är Audi Q5. Den övertalar inte, den övertygar genom att vara bränslesnål utan att göra avkall på körglädjen, och genom att vara sportig utan att vara oförnuftig. Den är en kombination av genomtänkt teknik och traditionella egenskaper som intelligens, komfort och styrka. Upplev det själv ombord på progressiva Audi Q5. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid Q5

4 6 Audi Q5 Utan make-up. Uttrycksfull. Nytt utseende. Att Audi Q5 har en vass och utpräglad design är något man märker direkt: De breda baklyktorna ger bilen en stark utstrålning. I kombination med xenon plus-strålkastare (tillval) är baklyktorna av LED-typ och har ett distinkt ljusband. Den genomarbetade diffusorn och de nedtill tillplattade ändrören ger bakpartiet en ännu mer maskulin look. Både praktisk och snygg: den breda bakluckan. Förutom att ge bilen ett utseende det inte går att ta miste på, gör den breda bakluckan det extra bekvämt att lasta i och ur även stora och otympliga saker. En stag- och skarvfri, gnistrande blank takreling med tillhörande avtagbart takräcke ingår i standardutrustningen. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 106.

5 Markerade linjer, släta ytor, en motorhuv med utpräglat 3-dimensionell utformning Audi Q5 utstrålar både sportighet och elegans. En utstrålning med pondus: Med sin längd på mm och en bredd på mm drar den blickarna till sig. Trots sina mått har den ett av de bästa cw-värdena (luftmotstånds koefficienten) i klassen, bl.a. tack vare sin coupé-liknande taklinje. Och att det handlar om en kraftfull bil framgår också det vid en första anblick: De gjutna 20"-aluminiumfälgarna (tillval) med 5-armsdesign blänker elegant under skärmbreddarna. En mängd olika fälgar, från 17 till 20 tum stora, ger dig massor av möjligheter att ge bilen en personlig prägel. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 106.

6 10 Audi Q5 En nytolkning av den typiska Audi-fronten: Den noggrant utarbetade single frame-grillen, i högglanspolerad svart lackering och med kromade lameller, dimljusen fram, omringade av kromsargar, luftintagen på sidorna med sina svarta högglanspolerade stag, och de trapetsformade stötfångarna alla bidrar till bilens speciella karaktär. Många andra detaljer förstärker detta intryck: I de elektriskt inställbara ytterbackspeglarna sitter en integrerad LED-blinker. Xenon plus-strålkastarna (tillval) är försedda med LEDvarselljus bestående av lysdioder vars särpräglade, homogena ljusband inte går att ta miste på. Om man så vill, kan xenon plus-strålkastarna även förses med adaptivt kurvljus som följer vägen och lyser upp den brett när man kör in i en kurva. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 106.

7 Audi Q5 13 Att visa styrka. Att behålla fri rörlighet. Att nå nya mål. Starka men samtidigt snåla: motorerna till Audi Q5. TFSI-motorerna är på samma gång sportiga och komfortabla och har en välkommen låg förbrukning. 2.0 TFSI-motorn är begåvade med ventilstyrningen Audi valvelift som kan bidra till att sänka bränsleförbrukningen. TDI-motorerna är av common rail-typ och karakteriseras av sin mycket jämna och tysta gång och av sina smidiga köregenskaper. Samtliga motorer är som standard utrustade med start/stopp-system och energiåtervinning. Detta betyder: Du tar dig fram effektivare, utan att behöva offra något av körglädjen. Bra utrustning lägger grunden för bra resor. Den standardmonterade elektromekaniska servostyrningen är hastighetsberoende och ger ännu mer precis styrning och ännu bättre bekvämlighet. Dessutom förbrukar den endast energi när den ger aktivt servostöd, och alltså inte när du kör rakt fram. Ännu mer smidighet tillsammans med en helt suverän körkänsla erbjuder den dynamiska styrningen (tillval). För den enastående körstabiliteten svarar å andra sidan det dynamiska chassit. Genom sin förfinade fjädrings-/ dämpnings avstämning kan chassit erbjuda hög åkkomfort i kombination med avkoppling av bästa sort på långfärd med fortsatt hög smidighet. quattro permanent 4-hjulsdrift hjälper dig hålla spåret bättre i kurvor, på snö, på regnvåta vägbanor och i nästan alla typer av terräng. Förutom en manuell växellåda står 2 andra växellådsvarianter till förfogande: S tronic växellådan med dubbla kopplingar och 8-växlade tiptronic. Båda dessa växellådor kan om man så önskar även växlas från tillvalet multifunktionsratt med växlingspaddlar. Genom att S tronic-växellådan är försedd med dubbla kopplingar, ligger nästa växel redan i innan du väljer den. Det här gör att du kan växla både bekvämt och sportigt utan att knappt märka några effektsvackor alls vid växlingarna! Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 106.

8 14 Audi Q5 Släpp vardagen. Behåll kontrollen. Prioritera på nytt sätt. Den ena vägen är inte den andra lik, en del mer utmanande än andra. Bra då att ha en bil som är förberedd på det oförutsedda. Audi Q5 är full av tekniska innovationer som hjälper dig att komma fram till destinationen på ett bättre sätt. Ut i terrängen! Audi Q5 låter dig erövra även krävande terräng. De låsningsfria bromsarna (ABS) innehåller en funktion som gör att bromskraften förbättras så snart du kör offroad. Även den elektroniska stabiliseringskontrollen (ESC) hjälper dig när du lämnat allfarvägen för terrängen: Med en enkel knapptryckning kan t.ex. antispinnsystemet (ASR) förbättra greppet och på så sätt erbjuda bättre körstabilitet. Tillvalet farthållare ser till att hålla den inmatade hastigheten konstant, både på plana vägar och bland bergen i riktigt branta backar tar istället den standardmonterade utförskörningshjälpen hand om detta. Den adaptiva farthållaren (tillval) hjälper föraren att hålla avståndet till framförvarande fordon. Det integrerade systemet Audi braking guard håller koll på omvärlden och varnar föraren med ljud- och ljussignaler om risken för en kollision med ett identifierat hinder är överhängande. Systemet kan t.o.m. gripa in aktivt med en kort inbromsning om så skulle behövas. I hastigheter under 30 km/h kan detta system t.o.m. bromsa ned bilen till stillastående om det finns risk för en kollision. Och det finns fler förarhjälpsystem du kan välja som tillval för din Audi Q5: Filbyteshjälpen Audi side assist och spårhållningsassistenten Audi active lane assist, som i nödfall kan hjälpa till med mjuka ingrepp i styrningen. Audi parkeringshjälp plus informerar föraren om avståndet till framför- och bakomvarande fordon (beroende på körriktning), både på en display och med hjälp av ljudsignaler. Man kan även välja Audi parkeringshjälp plus med backkamera. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 106.

9 16 Audi Q5 Mer plats. Större krav. Nya möjligheter. Att kunna köra avslappnat och alltid ha full överblick i en Audi Q5 är detta en självklarhet. Det räcker med ett ögonkast för att de överskådligt och ergonomiskt placerade instrumenten ska förse föraren med massor av nyttig information. Förarinformations systemet (tillval) hjälper dig på ett aktivt sätt att spara bränsle genom att visa olika förbrukningsdata och spartips. Till stor hjälp är också den integrerade pauspåminnaren som analyserar körningen och vid längre körningar rekommenderar föraren en paus. MMI Navigation plus (tillval) visar kartorna i 3D och ger dig även direkttillgång till de olika ljudkällorna. I kombination med tillvalet Audi connect inklusive biltelefon får du t.o.m. tillgång till en WLAN-hotspot i bilen. Mer information om detta hittar du på sid. 54 under rubriken Audi connect. Ljudet tål verkligen att lyssna till. Via AUX-IN-ingången (fr.o.m. bilstereo concert) eller tillvalet Audi music interface kan du dessutom spela upp musiken från din ipod eller ett USB-minne. Och för verkliga musikälskare står Bang & Olufsen Sound System till buds. Njut av utsikten i de bekväma sätena med sin förhöjda sittposition mycket avkopplande! Mjuka tyger eller, om man så vill, finaste läder sprider en känsla av välbehag. Ryggstödens lutning bak är ställbar, och de kan också fällas ned från bagageutrymmet med en fjärrutlösare. Tillvalet panoramaglastak erbjuder dig härlig utsikt, verklig rymdkänsla och en praktiskt taget helt dragfri tillförsel av frisk luft. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 106.

10 18 Audi Q5 Det rymliga bagageutrymmet tycks kunna sluka allt man behöver ha med sig för en avkopplande semester, efter lite seriös shopping eller på den spontana weekend resan. Den låga lasthöjden gör bilen extra lätt att lasta i och ur. Likaså praktisk och bekväm är genomlastningsbredden på mm. Under lastutrymmesgolvet döljer sig ett extra förvaringsutrymme* som om man så önskar kan förses med ett smutstråg*. Med tillvalet baksäte plus, som kan skjutas 100 mm i längdled och är försett med en genomlastningsanordning blir bagageutrymmes volymen ännu större. Fäller man ner ryggstöden bak, kan last utrymmesvolymen utökas ännu mer. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid * Gäller ej Q5 hybrid quattro.

11 En resa i Audi Q5 går mot sitt slut. Total komfort och sportighet, avkoppling och dynamik. Audi Q5 övertygar med sin intelligenta teknik och sina många möjligheter till individuell anpassning för det är du själv som bäst kan avgöra vad som är viktigt just för dig. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 106.

12 22 Audi SQ5 TDI Kraft. Omedelbart. Att göra varenda dag till ett äventyr. En perfekt bil står parat: Audi SQ5 TDI. En SUV som bjuder på sportig S-design, innovativ teknik och är praktisk i vardagen. SQ5 TDI är ett levande bevis på vår devis Vorsprung durch Technik på ett alldeles speciellt sätt: Det här är den första S-modellen någonsin med en dieselmotor under huven. Låt ett fantastiskt äventyr ta sin början! Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid SQ5 Audi SQ5 TDI

13 24 Audi SQ5 TDI Motoreffekt (kw) 250 Motorvridmoment (Nm) Motoreffekt Vridmoment Motorvarvtal (varv/min) 650 Det speciella med dubbelturbomotorn V6 3.0 TDI: Redan vid låga varvtal har du tillgång till ett mäktigt vridmoment på hela 650 Nm. Motorn utvecklar sin kraft på ett både harmoniskt och dynamiskt sätt över hela varvtalsspektrat. Resultatet är en verkligt imponerande acceleration. Nm Spontan. Väl tilltagna 313 hk gör att Audi SQ5 TDI klarar accelerationen från 0 till 100 km/h på endast 5,1 sekunder. Och eftersom det här handlar om en TDI-motor, sker allt på ett mycket effektivt sätt. Motordynamiken tas om hand och leds på ett intelligent sätt vidare av quattro permanent 4-hjulsdrift. Systemet ser till att exakt så mycket av motorns drivkraft som behövs leds till respektive hjul. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 107.

14 26 Audi SQ5 TDI Kördynamik. 8-stegad. Snabbare men ändå bränslesnålare 8-stegade tip - tronic gör det möjligt. Det dynamiska växlingsprogrammet (DSP) använder du via växelspaken eller via växlings paddlarna bakom ratten. I automatläget kan du välja mellan programmen D (normal) och S (sport) efter hur du själv vill ha det. Med tillvalet Audi drive select kan du själv bestämma växlingspunkterna och vilken karaktär din bil ska ha. Det utpräglat styva S-chassit hjälper dig köra sportigt. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 107.

15 28 Audi SQ5 TDI Fascination. Omedelbart.

16 Audi SQ5 TDI 31 Bilkännaren ser direkt att det här är en modell som hör till S-familjen det skvallrar bl.a. de horisontella dubbla kromlisterna i den platinagrå single fram-grillen om, liksom SQ5-märkena på kylargallret och bakpartiet eller de svartlackerade bromsoken fram med sina SQ5- märken som skymtar genom de 20 tum stora fälgarna. De nya kristalleffektlackerna Estoril-blå och pantersvart imponerar med sin lyster. Ytterbackspeglar i aluminiumoptik, xenon plus-strålkastarnas band av LED-varselljus, de ovala dubbla ändrören alla förstärker de den dynamiska utstrålningen ännu mer. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 107.

17 Audi SQ5 TDI 33 Sportstolarna, klädda i finnappa (tillval) och prydda med SQ5 - prägling i ryggstöden, erbjuder enastående komfort och ger ett utmärkt stöd för kroppen också i kurvorna. Med den läderklädda multifunktionssportratten med 3-ekersdesign har du alltid din Audi SQ5 TDI i ett fast grepp. Den är dekorerad med ett SQ5- emblem, har kontrasterande sömmar och kan om du så önskar fås i en version som är tillplattad nedtill. Alltid i synfältet: displayen till MMI Multi Media Interface. MMI Navigation plus (tillval) visar kartorna i 3D och ger dig även direkttillgång till de olika ljudkällorna. Om du så önskar kan du utrusta din bil med Audi connect inklusive biltelefon liksom med trådlös uppkoppling till Internet via en WLAN-hotspot. Naturligtvis får du då också tillgång till de många tjänster som Audi connect stödjer. Mer information om detta hittar du på sid. 54/55. Kombiinstrumentet har en speciell S-design: grå instrumenttavlor, vita visare och nya visarnav i aluminiumoptik. Även växlingspaddlarna på den läderklädda multifunktionsratten med 3-ekersdesign, pedalerna och fotstöden är utförda i aluminiumoptik. Som standard levereras dekorinläggen i mattborstad aluminium eller, om man så vill, i den nya, sensationella kombinationen aluminium/beaufort-trä i svart. Man kan också få dem i Carbon Atlas eller pianolacksvart. Atmosfär. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid Alltid.

18 34 Audi SQ5 TDI Fascination. Om och om igen.

19 36 Audi ultra Med Audi ultra på prispallen: Audi R18 ultra Audi ultra: Tema viktminskning De krav som ställs på dagens bilar står ofta i motsatsförhållande till varandra. Å ena sidan ska bilarna erbjuda mer effekt och bättre komfort, å andra sidan ska de vara bränslesnålare och ännu effektivare. Audi ultra upphäver detta motsatsförhållande. Vi testar varenda liten detalj i provbänk. Krav: Hög funktionalitet vid lägsta möjliga vikt. Resultat: en intelligent mix av olika material som t.o.m. gör det möjligt att göra motorerna mindre. Dessa gör en lättare bil lika pigg som det förr krävdes en större motor för var det t.ex. en R18 TDI bestyckad med en V6-motor som tog hem segern vid det prestigefyllda 24-timmarsloppet på Le Mans året innan svarade den segerrika föregångaren R15 TDI för samma bedrift, men då med en stor V10- motor som drivkälla. Vartenda gram som vikten sänks med gör försprånget större. Audi ultra, vår banbrytande och framtidsinriktade lättviktskonstruktionsteknik, är mer än summan av sina delar. Den kombinerar innovativa material, intelligenta konstruktionsprinciper och resursbesparande tillverkningsprocesser i ett och samma koncept. Många av de viktbesparande åtgärder som ingår i Audi ultra kommer redan i dag till användning i Audi Q5. Det börjar redan med karossen. Stålskalskonstruktionen på Audi Q5 kombinerar låg vikt med hög styvhet. Den skräddarsydda bottenplattan är uppbyggd av olika material kvaliteter med olika styrka. På så sätt används endast precis så mycket material som behövs på varje enskilt ställe. Det flitiga användandet av varm- och kallpressat stål med hög hållfasthet har gjort det möjligt att använda tunnväggig plåt i karossen. Aluminiumkomponenterna på fram- och bakaxeln liksom de lätta gjutna aluminiumfälgarna sänker inte bara vikten utan också den ofjädrade massan vilket i sin tur förbättrar åkkomforten. Även bromsarna är av lättviktskonstruktion vilket sänker vikten ytterligare. Drivteknik som t.ex. turboladdning och direktinsprutning av bränslet har givit Audis motorer allt högre prestanda. De moderna TDI- och TFSImotorerna till Audi Q5 får ut högre effekt ur lägre cylindervolym och är betydligt lättare än motsvarande motorer i tidigare serier. Speciellt imponerande är kombinationen av en 4-cylindrig förbränningsmotor och en hybridmotor. Audi Q5 hybrid quattro är en av de första fullhybriderna som är utrustade med ett litiumjonbatteri. Det är denna typ av batterier som i dag är de lättaste. Alla lättviktskomponenter inverkar dessutom på andra komponenter vars dimensioner också de kan göras mindre. Resultatet är en fortlöpande utvecklingsprocess mot allt lägre vikt och allt högre effektivitet. Uttryckt i siffror drar en bil vars vikt sänkts med 100 kg upp till 0,3 liter mindre per 100 km. Aluminiumplåt Aluminiumprofil Varmpressat stål * Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid Kallpressat stål

20 38 TFSI Topplock med integrerad avgaskylning Audi valvelift system och dubbel kamaxelinställning Dubbelt FSI/MPI-insprutningssystem Lågfriktionsmotor Helektronisk kylmedelsreglering Lång utvecklingstid. Tusentals testkilometer. Varför allt detta? Efter ett par sekunder kommer du att förstå. 2.0 TFSI-motor (225 hk) Audi Q5 utnyttjar TFSI-teknikens fördelar. Och det fina med denna är att den kombinerar fördelarna med FSI med en turboladdare för ännu högre uteffekt. Tack vare denna kombination av FSI-teknik och överladdning, får bilen inte bara anmärkningsvärt låg förbrukning utan dessutom imponerande dynamik och ännu bättre drag. Det här är något du märker tydligt när du låter den 225 hk starka 2.0-TFSI-motorn visa vad den går för. I kombination med den 8-växlade växellådan tiptronic accelererar den upp bilen från km/h på 7,1 sekunder. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid Ännu sportigare acceleration bjuder 3.0 TFSI quattro på. Den innovativa mekaniska överladdningen med sin laddluftkylare gör den 6-cylindriga motorn till ett rent krutpaket som både är högeffektivt och fascinerande sportigt. Motoreffekten på 272 hk talar för sig själv. Och lika imponerande som det maximala vridmomentet, är vridmomentskurvan: Det maximala vridmomentet på 400 Nm uppnås redan vid v/min och finns tillgängligt upp till v/min. Den spontana responsen i kombination med den enastående kraftutvecklingen över hela varvtalsområdet gör denna 6-cylindriga motor perfekt lämpad för extra sportig och dynamisk körning. Det tar bara 5,9 sekunder för Audi Q5 att accelerera upp från 0 till 100 km/h, och då finns det ändå gott om kraftreserver. Alla TFSImotorerna är som standard utrustade med det effektiva start/stopp-systemet och med energiåtervinning.

21 40 TDI Dubbelturbo med variabel turbingeometri Förbättrad laddluftkylare Högtrycksinsprutningssystem bar Avgasturboladdare med förbättrad ställbar turbingeometri Topplock med optimerade insugskanaler, 2-delad kylare Högtrycksinsprutningssystem bar Friktionsminimerad motor TDI Olje- och vattenpumparna anpassade för de ökade kraven Tryckreglerad oljepump Innovativ temperaturhantering med separat kylning av vevhuset/topplocket. Eller om vi uttrycker det på ett annat sätt: Var sitter tanken? 3.0 TDI-motor (313 hk) Varannan Audi som säljs i dag är en diesel. Det som idag är en självklarhet väckte stor uppståndelse för 20 år sedan då Audi revolutionerade marknaden med den första TDImotorn på 2,5 liter. Och under åren som gått har innovationer som t.ex. common rail-tekniken gjort TDI-motorn ännu effektivare. Insprutningsmunstycken finfördelar och doserar bränslet effektivt. Det här har gjort att motorerna blivit ännu bränslesnålare sedan den första TDI-motorn lanserades på marknaden samtidigt har motoreffekten höjts! Därför var det inte mer än logiskt att en dieseldriven bil fick ta steget in i motorsportens värld. Och det med framgång: 2006 vann en Audi R10 TDI det legendariska 24-timmarsloppet på Le Mans och blev därmed den första dieseldrivna bilen i loppets historia att lyckas med denna bravad. Och triumfen har upprepats flera gånger. 150 eller 177 hk stark 2.0 TDI-motorn i Audi Q5 imponerar redan de första metrarna. 2.0 TDI quattro S tronic på 177 hk har ett maximalt vridmoment på 380 Nm redan vid v/min och levererar en jämn drivkraft av imponerande styrka. Det tar bara 9,0 sekunder att komma upp i 100 km/h. Audi Q5 2.0 TDI (177 hk) quattro S tronic är förutom med katalysator och ett standardmonterat dieselpartikelfilter även utrustad med en kväveoxid-/(denox)-katalysator med AdBlue *-tank. I kombination med andra innovationer och den högeffektiva återföringen av avgaserna, sänks utsläppen av kväveoxider. Ännu kraftfullare ångar Audi Q5 fram med en 3.0 TDI-motor under huven. Med sin effekt på 245 hk och ett vridmoment på 580 Nm accelererar den upp bilen från 0 till 100 km/h på 6,5 sekunder. Men den suveräna körkänslan finns där även när du inte ska köra om sportig och utmanande och på samma gång avslappnande och effektiv, eftersom start/stopp-system och energiåtervinning är standard för alla modeller med TDI-motor. Den vassaste dieselmotorn sitter i Audi SQ5 TDI: en dubbelturboladdad 3,0-liters V6-TDI-motor på 313 hk som klarar av accelerationen från 0 till 100 km/h på kvicka 5,1 sekunder. Den här prestandan är något som är typiskt för Audi precis som effektiviteten: massor av intelligenta lösningar och åtgärder, som t.ex. temperaturhantering, lägre friktion, sänkt vikt, energiåtervinningssystem, start/stopp-system, bidrar till sänkt bränsleförbrukning. Det går inte åt mer än 6,8 liter diesel per 100 km, motsvarande utsläpp på 179 g CO₂/km. Dessa värden gör SQ5 TDI till den effektivaste S-modellen från Audi. Det maximala vridmomentet på 650 Nm finns tillgängligt redan från v/min och kraftutvecklingen är jämn och respektingivande. 3.0 TDI-motor (245 hk) * Inregistrerat varumärke för Verbandes der Automobilindustrie e.v. (VDA). Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 106.

22 42 hybrid Fulladdad med framtidsinriktade idéer. Hybrid-kraftelektronik: styr energiflödet mellan högspänningsbatteriet och elmotorn och förser bilen med elektricitet. Tack vare ny teknik säkerställs hög funktionalitet och ett kompakt format. Elmotor: kombinerar effektivitet och dynamik och fungerar beroende på körsituationen och de aktuella kraven endera som drivmotor, generator eller startmotor. Uteffekten ligger på 40 kw och elmotorn levererar ett vridmoment på 210 Nm. Den kompakta och enastående lätta elmotorn är förbunden med vevaxeln via en koppling. Detta parallellhybridkoncept sörjer för en direkt överföring av drivkraften. Resultat: imponerande acceleration och startprestanda i så gott som alla körsituationer. Litiumjonbatteri: bestämmer hybriddrivningens prestanda och räckvidd. Jämfört med konventionella nickelmetallhybrid-batterier (NiMh) erbjuder det två väsentliga fördelar: För det första har de högre effekt tack vare sin höga energidensitet. För det andra är de betydligt lättare tack vare sin kompakta konstruktion. Sist men inte minst innebär det här också fördelar för volymen i bagageutrymmet: I grundmodellen av Q5 är det 460 liter ovanför lastgolvet. Den aktiva batterikylningen ger förbättrad utnyttjandegrad och längre livslängd. Audi Q5 hybrid quattro är en av de första fullhybrid-suv:ar som utrustats med ett litiumjonbatteri. quattro: fördelar kontinuerligt drivkraften till alla de fyra hjulen för bättre grepp och driv. På så sätt kan elmotorns fulla vridmoment på ett imponerande sätt föras ned i vägbanan redan från start. Hybriddrivning. Som den fullhybrid den är kan Audi Q5 hybrid quattro tillfälligt köras helt elektriskt och nästan helt utsläppsfritt. Det är de effektstarka litiumjonbatterier som för första gången används i en SUV-hybrid som gör detta möjligt. Det viktoptimerade konstruktionssättet för samtliga hybridkomponenter gör att du kan köra på ett extra effektivt sätt. Hybridtekniken i Audi Q5 hybrid quattro ger dig möjlighet att välja mellan 3 körprogram. Kör t.ex. helt elektriskt i EV-läget i upp till 100 km/h och nära nog ljudlöst. En helt ny körkänsla! Vid en konstant hastighet på 60 km/h blir räckvidden i detta läge upp till 3 km. Det här ger Q5 hybrid quattro bättre fartresurser och räckvidd än nästan alla andra fullhybrider. När förbränningsmotorn och elmotorn arbetar tillsammans bjuds du dessutom på körglädje av bästa slag. Resultatet är nämligen inte bara betydligt sänkta förbruknings- och utsläppsvärden, utan också bättre körprestanda. Här visar sig Audi Q5 hybrid quattro Performance som en verkligt effektiv kraft. 2.0 TFSI-Motor¹: 5 gånger vald till Engine of the Year ². Tydlig effektivitetsförbättring genom samtidig ökning av vridmomentet med hjälp av det variabla ventilstyrningssystemet Audi valvelift system. I kombination med den likaså vridmomentstarka elmotorn blir därför accelerationerna extra dynamiska. ¹ Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid ²Den prestigefyllda utmärkelsen International Engine of the Year Awards är ett pris som delas ut av välrenommerade motorjournalister från mer än 30 länder: UKIP Media & Events Ltd. 8-stegad tiptronic: innehåller elmotorn och styr via en koppling förbindelsen med förbränningsmotorn. Förenar växlingskomfort med sportighet och effektivitet. Det dynamiska växlingsprogrammet (DSP) fastställer själv lämplig växlingstidpunkt och anpassar sig efter förarens individuella körstil. Elektromekanisk servostyrning: höjer effekten genom att styrkraften inte hämtas från förbränningsmotorn utan, vid behov, drivs med el. e-klimatanläggning: drivs fristående från förbränningsmotorn via en elektrisk klimatkompressor. Detta gör att klimatanläggningen alltid kan användas även när bilen drivs fram på elektricitet liksom när förbränningsmotorn stängs av när bilen står stilla.

23 44 hybrid 2 stapeldiagram visar i 5-minutersintervall hur mycket bränsle förbränningsmotorn förbrukar (orange) resp. elmotorns återvinningsnivå (grön). Elmotorn assisterar förbränningsmotorn Energiåtervinning Eldrift Boosting Kombinerad drift i hybridläge med förbränningsmotor och elmotor Förbränningsmotor 100 % Gräns för start av förbränningsmotorn i eldriftsläge (EV) QR-kod Eldriftsområde Vill du se Audi Q5 hybrid quattro i full aktion skanna då in den här QR-koden med din smartphone. Du kan också gå in på Bilen körklar Varje bil har sin egen karaktär. Den här har tre. Energiåtervinning vid inbromsning och när bilen rullar fritt laddar batteriet Litiumjonbatteriets laddningsstatus Kraftig inbromsning Tändning avslagen På powermätaren i instrumentinsatsen kan du alltid avläsa det aktuella hybridläget som t.ex. ren eldrift, effektboost, energiåtervinning och hybridsystemets tillgänglighet. Om du sen vill köra extra bränslesnålt eller hellre sportigt det är en fråga om inställning: Välj helt enkelt mellan 3 körlägen för att uppleva hybridsystemet i Audi Q5 hybrid quattro precis som du själv vill ha det. Eldriftsläget är anpassat för ett utvidgat elektriskt körläge och aktiveras med en enkel knapptryckning. Du kan också välja läget D som balanserar förbrukningen och prestandan på ett effektivt sätt. Och i läget S blommar den fulla prestandapotentialen ut i en sportig avstämning av förbränningsmotorn och växellådan ackompanjerat av elmotorns boostfunktion. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 108.

24 46 quattro Varför bara använda 2 hjul när bilen har 4? quattro permanent 4-hjulsdrift. quattro är en permanent 4-hjulsdrift. Om hjulen på den ena axeln förlorar väggreppet och riskerar att börja slira, leds drivkraften över till den andra axeln automatiskt och kontinuerligt fördelad av den självspärrande mellandifferentialen med sin hjulspecifika momentfördelning*. Grundfördelningen ligger på 40 : 60 d.v.s. 40 % av drivkraften på framhjulen och 60 % på bakhjulen. Fördel: bättre grepp och framdrivning vid acceleration, och mer säkerhet tack vare det imponerande väggreppet. Så mycket vad gäller tekniken, men det som gör quattro så speciell är känslan! Som om bilen ligger klistrad på vägen, säger många kunder. Vi uttrycker det så här: quattro ger föraren mer känsla för vägen och därför också mer säkerhet. quattro-drivlinan i Audi Q5 sörjer för enastående traction och körsäkerhet. * Hjulspecifik momentreglering finns ej för Q5 hybrid quattro. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 106.

25 48 Chassi, Offroad, ESC Individuell bakhjulsupphängning med trapetslänkar 5-länkad framaxel Dynamisk. Bekväm. Suverän. Chassit visar karaktär. Även en SUV ska kännas sportig och smidig att köra. I Audi Q5 sörjer ett dynamiskt chassi med 5-länkad framaxel och en bakhjulsupphängning med trapetslänkar för just detta. Bägge dessa gör att kraften snabbt kan byggas upp och erbjuder enastående körstabilitet, hög åkkomfort och förträfflig spårstabilitet. Audi SQ5 TDI har ett S-sportchassit som är sänkt med 30 mm. Den speciella S-avstämningen är anpassad efter bilens kraftfulla dynamik. Du kan också välja ett chassi med adaptiv dämparreglering. Den praktiskt taget steglösa dämpningen anpassar sig automatiskt och på bråkdelar av en sekund efter de aktuella körförhållandena. Dämparregleringen upphäver det klassiska motsatsförhållandet mellan sportig och komfortabel fjädring och är speciellt effektiv i en SUV med hög tyngdpunkt och långa fjädervägar. Den elektroniska stabiliseringskontrollen ESC ger intelligent teknisk uppbackning. Naturligtvis är detta fordonsstabiliseringssystem standard. En speciell sensor känner av om du har monterat det medföljande takräcket. Systemet anpassar sig i så fall efter den högre tyngdpunkten till följd av lasten på taket. Lika smart är den standardmonterade elektromekaniska servostyrningen. Denna är hastighetsberoende vilket betyder att den ger en precis styrkänsla i högre hastigheter men gör det också enklare att parkera genom att ge mer stöd i låga hastigheter. Och när du känner för en tur i terrängen: Med en sluttningsvinkel på 25, en rampvinkel på 17,6, en stigförmåga på 31 och en markfrigång på 200 mm är det inte mycket som stoppar en Audi Q5.* ABS med väggreppsoptimering känner av om du kör offroad och optimerar i så fall sina funktioner för detta. Och med en enkel knapp tryckning kan du även ställa in ESCassistansen på offroad. I det här läget ser bl.a. ASR till att väggreppet blir bättre, även om underlaget består av sten eller grus. Utförskörningshjälp är standard och hjälper föraren att hålla den förinställda hastigheten, även i mycket branta backar. Och tillvalet dragkrok från fabrik, inklusive ekipagestabilisering, hjälper till att förhindra att släpet kommer i gungning till följd av t.ex. stark sidvind eller spår i vägbanan. * Uppgifterna gäller ej Q5 hybrid quattro, SQ5 TDI eller Q5 med framhjulsdrift. Värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp hittar du på sid. 106.

Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Vorsprung durch Technik

Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Vorsprung durch Technik Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Teknik 36 Audi effektivitet 50 Chassi, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52 Audi drive select

Läs mer

Audi A4 sedan A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 sedan S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A4 sedan A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 sedan S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik A4 Audi A4 sedan A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 sedan S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A4 sedan och A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 sedan och S4 Avant

Läs mer

Audi Q3 Vorsprung durch Technik

Audi Q3 Vorsprung durch Technik Q3 Audi Q3 Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi Q3 Teknik 24 Innovationer 34 Dynamik 26 Audi ultra 36 Förarassistanssystem 28 Audi connect 38 Okomplicerat 30 quattro 40 LED-strålkastare

Läs mer

Audi A5 i uppgraderad version

Audi A5 i uppgraderad version Södertälje, 13 juli 2011 Audi A5 i uppgraderad version När de framgångsrika A5-modellerna nu uppgraderas erbjuder de, förutom ett designmässigt lyft, även nya tekniska lösningar, avancerade tillval och

Läs mer

Audi S4 Sedan S4 Avant. Mer än en kick.

Audi S4 Sedan S4 Avant. Mer än en kick. S4 02 03 Mer än en kick. 04 05 Sportighet konkret uttryckt. Vassare design, stegrad effekt. Körupplevelse och dynamik på sportvagnsnivå. quattro permanent 4-hjulsdrift som standard. Precis som den imponerande

Läs mer

Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant. Vorsprung durch Technik

Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant. Vorsprung durch Technik A6 Audi A6 sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A6 sedan och A6 Avant 18 Audi A6 allroad quattro 26 Audi S6 sedan och S6 Avant

Läs mer

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik A7 Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A7 Sportback 22 Audi S7 Sportback Teknik 34 Innovationer 40 quattro 46 Dynamik 36 Audi ultra 42 Audi LED-matris-strålkastare

Läs mer

Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: SEK

Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: SEK Audi Q5 Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell - Stängd för nybeställningar 190 hk S tronic Pris: 339 000 SEK Audi-kod A5GJ5KCC www.audi.se/a5gj5kcc Sammanfattning Audi Audi Q5 Q5 2.0 TDI quattro Kampanjmodell

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K50RY\0 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,2 l CO2-utsläpp: 137 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL ATT VÄLJA RÄTT MOTOR. DIESEL. BENSIN. HYBRID. ELEKTRISK. Utvecklingen av motorer har tagit enorma steg de senaste åren. BMWs diesel-, bensin- och plug-in hybridmotorer är inget

Läs mer

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback. Vorsprung durch Technik

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback. Vorsprung durch Technik A7 Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A7 Sportback 24 Audi S7 Sportback Teknik 38 Audi effektivitet 52 Adaptiv luftfjädring 40 Audi ultra 54 Audi

Läs mer

Audi A6 sedan A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A6 sedan A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik A6 Audi A6 sedan A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 sedan S6 Avant Audi Vorsprung durch Technik Dragningskraft 4 Audi A6 sedan och A6 Avant 22 Audi A6 allroad quattro 18 Audi A6 hybrid 30 Audi

Läs mer

A3 S3. Audi A3 Sportback A3 Cabriolet Audi S3 Sportback. Vorsprung durch Technik

A3 S3. Audi A3 Sportback A3 Cabriolet Audi S3 Sportback. Vorsprung durch Technik A3 S3 Audi A3 Sportback A3 Cabriolet Audi S3 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sid. Dragningskraft 4 Audi A3 Sportback 30 Audi S3 Sportback 16 Audi A3 Cabriolet 44 Audi RS 3 Sportback Teknik 46 Audi

Läs mer

Nya Audi A3 Sportback en progressiv lättviktare

Nya Audi A3 Sportback en progressiv lättviktare Audi Sverige Eva-Maria Elstner Informationschef Tel: +46 70 766 65 35 E-mail: eva-maria.elstner@audi.se www.audi-mediaservices.com Södertälje, 20 september 2012 Nya Audi A3 Sportback en progressiv lättviktare

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite Q5 Produktnr. Beskrivning Q5 Motor 8RB0RY\1 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,7 l CO2-utsläpp: 149 g/km (EU 6) Stadskörning:

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod SQ5 SQ5 TDI 3.0 TDI quattro 230(313) kw(hk) tiptronic Pris: 449 000 SEK Audi-kod A4A8H04E www.audi.se/a4a8h04e Sammanfattning Audi SQ5 SQ5 TDI 3.0 TDI quattro 230(313) kw(hk) tiptronic Pris 449 000 SEK

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A4 Avant Totalpris 323 600 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Avant Motor 8K50QC\0 2.0 TDI clean diesel 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,6 l CO2-utsläpp:

Läs mer

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro A4 Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad Innehåll Motoralternativ Utrustning 3-4 A4 Sedan 5-6 A4 Avant 7 S4 Sedan / S4 Avant 8 A4 allroad Mått 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudanden

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K503C\0 1.8 TFSI 6-växlad Power: 125(170) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 6,1 l CO2-utsläpp: 141 g/km (EU6) Stadskörning: 7,7 l Landsvägskörning:

Läs mer

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad Pris: SEK

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad Pris: SEK A4 Avant 2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad Pris: 189 000 SEK Audi-kod AG4SVB2G www.audi.se/ag4svb2g Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) 6-växlad

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris: 199 000 SEK Audi-kod AP6JRA0Q www.audi.se/ap6jra0q Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris 199 000

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat GTE

Pressen hyllar nya Passat GTE Pressen hyllar nya Passat GTE En laddhybrid har nog aldrig varit så attraktiv som nu. Bytbil.com, 28 augusti Grönare mil med bil är svårt att finna i den här populära klassen. TT (Nyhetsbyrå), november

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

Nya Audi A6 Avant progressiv teknologi och expertis

Nya Audi A6 Avant progressiv teknologi och expertis Audi Sverige Eva-Maria Elstner Informationschef Tel: +46 70 766 65 35 E-mail: eva-maria.elstner@audi.se www.audi-mediaservices.com Södertälje, 18 maj 2011 Nya Audi A6 Avant progressiv teknologi och expertis

Läs mer

Mångsidiga Audi Q5 nu i uppgraderad form

Mångsidiga Audi Q5 nu i uppgraderad form Audi Sverige Eva-Maria Elstner Informationschef Tel: +46 70 766 65 35 E-mail: eva-maria.elstner@audi.se www.audi-mediaservices.com Södertälje, 25 april 2012 Mångsidiga Audi Q5 nu i uppgraderad form Sportig,

Läs mer

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

Vorsprung durch Technik

Vorsprung durch Technik Utrustning Audi A6/A6 Avant Komfortsäten fram med minnesfunktion 74 Krockkuddar, fullstora 92 Krokar 86 Lacker 68, 69 LED-baklysen 80 LED-strålkastare 80 Ljus-/regnsensor 80 Ljuspaket (in- resp. utvändigt)

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite Q5 Totalpris 368 100 SEK Produktnr. Beskrivning Pris Q5 Motor 8RB0Q9\1 2.0 TDI clean diesel quattro 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,6 l CO2-utsläpp: 147

Läs mer

A5 Sportback 2.0 TDI quattro 190 hk 6-växlad Pris: SEK

A5 Sportback 2.0 TDI quattro 190 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A5 Sportback A5 Sportback 2.0 TDI quattro 190 hk 6-växlad Pris: 269 000 SEK Audi-kod A148BV0S www.audi.se/a148bv0s Audi A5 Sportback A5 Sportback 2.0 TDI quattro 190 hk 6-växlad Sammanfattning Audi

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS Q3 Motoralternativ hk Växellåda Motorbeskrivning 2.5 TFSI quattro 340 S tronic 7-växlad Rak 5- cylindrig, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning med dubbla överliggande

Läs mer

A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: SEK A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris: 309 000 SEK Audi-kod ANTRCG0G www.audi.se/antrcg0g Sammanfattning Audi A3 Sportback A3 2.0 TDI quattro Sport 150 hk 6-växlad Pris 309 000 SEK

Läs mer

TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris: SEK

TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris: SEK Audi TTS Coupé TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris: 559 000 SEK Audi-kod A94L825I www.audi.se/a94l825i Sammanfattning Audi Audi TTS Coupé TTS Coupé 2.0 TFSI quattro 310 hk S tronic Pris 559

Läs mer

A4 Sedan. A4 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Sedan. A4 Sedan. Audi Konfigurator. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi Konfigurator A4 Sedan Totalpris Per månad (Bilförmån) 463 100 SEK Per månad 3 165 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Sedan Motor 8K2069\0 2.0 TFSI quattro 6-växlad Power: 155(211) kw(hk) Bränsleförbrukning:

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS Q3 Motoralternativ hk 2.5 TFSI 310 Växellåda Manuell Motorbeskrivning Rak 5- cylindrig, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning med dubbla överliggande kamaxla (DOHC), Turbo

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: SEK

A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: SEK A7 Sportback A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris: 525 000 SEK Audi-kod A8Q8VPV2 www.audi.se/a8q8vpv2 Sammanfattning Audi A7 Sportback A7 Sportback 3.0 TDI quattro 218 hk S tronic Pris 525

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 359 000 SEK Audi-kod AY9L4M2P www.audi.se/ay9l4m2p Sammanfattning Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris 359 000 SEK Exteriörfärg

Läs mer

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION Banbrytande ögonblick Från det att Volvo Lastvagnar år 1956 lanserade sin första, frambyggda stadslastbil och fram till dagens superavancerade fjärrtransportbilar har företaget

Läs mer

A4 Avant 2.0 TFSI Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TFSI Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK A4 Avant A4 Avant 2.0 TFSI Proline Edition 190 hk S tronic Pris: 359 000 SEK Audi-kod AJ1LLVKR www.audi.se/aj1llvkr Sammanfattning Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TFSI Proline Edition 190 hk S tronic Pris 359

Läs mer

A6 Avant. A6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris 357 000 SEK

A6 Avant. A6 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris 357 000 SEK Audi unite A6 Avant Totalpris 365 000 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A6 Avant Motor 4GD0DC\1 2.0 TDI 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,5 l CO2-utsläpp: 117 g/km (EU

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet. C 200 d Kombi Fleet. Diesel Bränsletyp. 4,9 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik.

Din bil. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet. C 200 d Kombi Fleet. Diesel Bränsletyp. 4,9 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. C-Klass: C 200 d Kombi Fleet Din bil C 200 d Kombi Fleet Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1598 cm³ Cylindervolym 118 kw (160 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂utsläpp och energiklass

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A8 Totalpris 850 900 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A8 Motor 4HC0UA\0 3.0 TDI clean diesel quattro tiptronic Power: 190(258) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,9 l CO2-utsläpp: 155

Läs mer

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: SEK

2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: SEK Audi A4 allroad quattro 2.0 TDI clean diesel quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: 229 500 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50%

Läs mer

Audi A3 Sedan Sport 2.0 TDI 150 hk S tronic Pris: SEK

Audi A3 Sedan Sport 2.0 TDI 150 hk S tronic Pris: SEK Audi A3 Sedan Audi A3 Sedan Sport 2.0 TDI 150 hk S tronic Pris: 349 900 SEK Audi-kod A3ZLGQFW www.audi.se/a3zlgqfw Sammanfattning Audi Audi A3 Sedan Audi A3 Sedan Sport 2.0 TDI 150 hk S tronic Pris 349

Läs mer

Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK

Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A4 Avant Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk S tronic Pris: 329 000 SEK Audi-kod AAG70K54 www.audi.se/aag70k54 Sammanfattning Audi Audi A4 Avant Audi A4 Avant Sport 2.0 TDI

Läs mer

A4Prisfaktablad. A4 allroad

A4Prisfaktablad. A4 allroad Sedan Avant Prisfaktablad Innehåll 3-4 Sedan 5-6 Avant 7 8 Audi Sedan - Bensinmotorer Utrustning Motor Växellåda Effekt Standard SEK ink. moms 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudnanden 12 Populära tillval

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat

Pressen hyllar nya Passat Pressen hyllar nya Passat Ny och lyxigare nu utmanas Volvo på allvar av Volkswagen. GT-Allt om bilar/jan-erik Berggren 18 oktober 2014 A ftonbladet har kört bilen på Sardinien, och vad ska man säga om

Läs mer

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE 2 FÖRAREN I CENTRUM EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE Giulietta är först och främst en Alfa Romeo-bil. Designad helt och hållet för personen sätter den föraren i centrum för total kontroll över

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i.

BMW i. När du älskar att köra NYA. BMW i. BMW i När du älskar att köra NYA BMW i. KRAFTEN I UTVECKLINGEN. Utveckling handlar inte om kompromisser. Utan om ett speciellt förhållningssätt, när det gäller att utforska gränserna för det möjliga och

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: 351 400 SEK Audi-kod AAEBP29W www.audi.se/aaebp29w Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150

Läs mer

TT RS Coupé 2.5 TFSI quattro 400 hk S tronic Pris: SEK

TT RS Coupé 2.5 TFSI quattro 400 hk S tronic Pris: SEK Audi TT RS Coupé TT RS Coupé 2.5 TFSI quattro 400 hk S tronic Pris: 665 900 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 140(190) kw(hk) S tronic Pris: 249 000 SEK Audi-kod AXENQD05 www.audi.se/axenqd05 Sammanfattning Audi Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 140(190) kw(hk) S tronic Pris 249 000 SEK Övrig

Läs mer

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris: 351 300 SEK Audi-kod AT0AABNX www.audi.se/at0aabnx Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 1.4 TFSI cylinder on demand sport 150 hk S tronic Pris

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 220 d Sedan. C 220 d Sedan

Din bil. C-Klass: C 220 d Sedan. C 220 d Sedan C-Klass: C 220 d Sedan Din bil C 220 d Sedan Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1950 cm³ Cylindervolym 143 kw (194 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 5,4

Läs mer

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl VOLVO FH16 MER ÄN PRESTANDA Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl yttar bil och last oavsett

Läs mer

Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris: SEK

Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris: SEK Audi Q2 Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris: 329 000 SEK Audi-kod AZMKPJEM www.audi.se/azmkpjem Sammanfattning Audi Audi Q2 Q2 2.0 TDI quattro sport Proline 150 hk S tronic Pris 329 000

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi A6 allroad quattro Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI 160(218) kw(hk) S tronic Pris: 419 000 SEK Audi-kod AS8RX13W www.audi.se/as8rx13w Sammanfattning Audi Audi A6 allroad quattro Audi A6 allroad quattro

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: 351 400 SEK Audi-kod AMC5RV8Q www.audi.se/amc5rv8q Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod.

Pris: SEK. Audi-kod. A6 Avant 3.0 TDI quattro 160(218) kw(hk) S tronic Pris: 309 500 SEK Audi-kod A4RD4718 www.audi.se/a4rd4718 Sammanfattning Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro 160(218) kw(hk) S tronic Pris 309 500 SEK Övrig information

Läs mer

A5 Sportback 2.0 TDI quattro sport 190 hk S tronic Pris: SEK

A5 Sportback 2.0 TDI quattro sport 190 hk S tronic Pris: SEK A5 Sportback A5 Sportback 2.0 TDI quattro sport 190 hk S tronic Pris: 429 000 SEK Audi-kod AS7MZJJE www.audi.se/as7mzjje Sammanfattning Audi A5 Sportback A5 Sportback 2.0 TDI quattro sport 190 hk S tronic

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser S Q5 Motoralternativ 3.0 TDI hk 313 Växellåda Motorbeskrivning Tiptronic 8-växlad V6, 4 ventiler per cylinder, TDI direktin sprutning, common rail pietzoinsprutning, dubbelturbo med

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod A4 Avant 2.0 TDI quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: 270 000 SEK Audi-kod ALZKWB50 www.audi.se/alzkwb50 Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TDI quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris 270 000 SEK Exteriörfärg

Läs mer

Audi A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

Audi A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 Avant Audi A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 339 000 SEK Audi-kod ASZ2939N www.audi.se/asz2939n Audi A6 Avant Audi A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Sammanfattning Audi Audi

Läs mer

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO VOLVO XC90 F A K T A O C H S P E C I F I K A T I O N E R V O L V O TILLBEHÖR URBAN LUXURY Paketet på bilden har 21-tums Expressive - fälgar och utvändiga tillbehör i samma färg som bilens kaross, skidplates

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 349 000 SEK Audi-kod ATV7PFXY www.audi.se/atv7pfxy Sammanfattning Audi Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris 349 000 SEK

Läs mer

A6 Sedan 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Sedan 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK A6 Sedan A6 Sedan 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 309 000 SEK Audi-kod APDKD52D www.audi.se/apdkd52d Sammanfattning Audi A6 Sedan A6 Sedan 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris 309 000 SEK Teknisk

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod A4 Avant 2.0 TDI quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris: 289 000 SEK Audi-kod A31DTKQM www.audi.se/a31dtkqm Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TDI quattro 140(190) kw(hk) S tronic Pris 289 000 SEK Övrig information

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi Q7 3.0 TDI quattro 150(204) kw(hk) tiptronic Pris: 369 000 SEK Audi-kod A0C5YZ3X www.audi.se/a0c5yz3x Audi Q7 3.0 TDI quattro 150(204) kw(hk) tiptronic Sammanfattning Audi Audi Q7 3.0 TDI quattro

Läs mer

Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: SEK

Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 Avant Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Pris: 289 000 SEK Audi-kod AHU1W64F www.audi.se/ahu1w64f Audi A6 Avant Audi A6 Avant 2.0 TDI ultra 190 hk S tronic Sammanfattning Audi Audi A6

Läs mer

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta NISSAN JUKE MAXIMERAD SPÄNNING NYA NISSAN JUKE DEN BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE MED NYDESIGNADE XENON-STRÅLKASTARE, öppningsbart glastak, bumerangformade LED-baklyktor, sportiga stötfångare, sidobackspeglar

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

Cabriolet. Fakta och cirkapriser

Cabriolet. Fakta och cirkapriser Cabriolet Fakta och cirkapriser A3 cabriolet Motoralternativ 1.4 TFSI 1.4 TFSI hk 125 125 Växellåda Motorbeskrivning Manuell 4-cyl, 4 ventiler per cylinder, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) turboladdning

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Proline Edition 150 hk S tronic Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Proline Edition 150 hk S tronic Pris: SEK A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Proline Edition 150 hk S tronic Pris: 289 900 SEK Audi-kod A74M3K3V www.audi.se/a74m3k3v Sammanfattning Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Proline Edition 150 hk S tronic Pris 289

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi Q3 2.0 TDI quattro 130(177) kw(hk) S tronic Pris: 189 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta baserad

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS4 Motoralternativ 4.2 TFSI quattro hk 450 Växellåda Motorbeskrivning S tronic 7-växlad V8, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning, dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) med

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK

A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A6 Avant A6 Avant 2.0 TDI quattro 190 hk S tronic Pris: 289 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

A7 Sportback 50 TDI quattro 286 hk tiptronic Pris: SEK

A7 Sportback 50 TDI quattro 286 hk tiptronic Pris: SEK Audi A7 Sportback A7 Sportback 50 TDI quattro 286 hk tiptronic Pris: 789 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig

Läs mer

Din bil. C-Klass: C 200 Kombi. C 200 Kombi. Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 8,5 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik

Din bil. C-Klass: C 200 Kombi. C 200 Kombi. Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 8,5 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik C-Klass: C 200 Kombi Din bil C 200 Kombi Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1497 cm³ Cylindervolym 135 kw (184 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och energiklass 8,5

Läs mer

Prisfaktablad A3 Sportback A3 Sportback e-tron A3 Sportback g-tron S3 Sportback

Prisfaktablad A3 Sportback A3 Sportback e-tron A3 Sportback g-tron S3 Sportback Prisfaktablad Sportback Sportback e-tron Sportback g-tron S3 Sportback Innehåll Motoralternativ Utrstning 3 Bensinmotorer 4 Dieselmotorer 5 e-tron & g-tron 6 S3 Mått 7-8 Standardtrstning 9 Paketerbjdanden

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 190 hk S tronic Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 190 hk S tronic Pris: 339 900 SEK Audi-kod A0059AQR www.audi.se/a0059aqr Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 190

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris: SEK A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris: 264 900 SEK Audi-kod AABMTNQT www.audi.se/aabmtnqt Sammanfattning Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI quattro Proline Edition 190 hk Pris 264 900

Läs mer

BMW X. När du älskar att köra NYA BMW X. MÄSTAREN. I ÄNNU BÄTTRE FORM. BMW EfficientDynamics Mer kraft. Mindre förbrukning.

BMW X.   När du älskar att köra NYA BMW X. MÄSTAREN. I ÄNNU BÄTTRE FORM. BMW EfficientDynamics Mer kraft. Mindre förbrukning. BMW X www.bmw.se www.bmw.com När du älskar att köra NYA BMW X. MÄSTAREN. I ÄNNU BÄTTRE FORM. BMW EfficientDynamics Mer kraft. Mindre förbrukning. Ledare ÖVERTRÄFFAR SIG SJÄLV. EN GÅNG TILL. Redan vid den

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A8 Produktnr. Beskrivning A8 Motor 4HC0TA\0 4.2 TDI clean diesel quattro tiptronic Power: 283(385) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 7,4 l CO2-utsläpp: 194 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

300+ Nya 911Turbo Cabriolet EN CABRIOLET MED 480 HK, SOM

300+ Nya 911Turbo Cabriolet EN CABRIOLET MED 480 HK, SOM 300+ Nya 911Turbo Cabriolet EN CABRIOLET MED 480 HK, SOM GÖR NOLL TILL HUNDRA PÅ FYRA SEKUNDER OCH TOPPAR 310 KM/H, ÄR DET VERKLIGEN NÖDVÄNDIGT? VILL MAN INTE GLIDA LUGNT OCH FINT OM MAN NU KÖPER EN ÖPPEN

Läs mer

Aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden. HÖST/2016 Aktuella erbjudanden. Volkswagen Stockholm Nya Tiguan. Idéer på väg. Pris från 293 000 kr. Nya innovativa Tiguan är standardutrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift, 3-zons klimatanläggning,

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

Fakta och cirkapriser

Fakta och cirkapriser Fakta och cirkapriser RS Q3 Motoralternativ hk Växellåda Motorbeskrivning 2.5 TFSI quattro 340 S tronic 7-växlad Rak 5- cylindrig, 4 ventiler per cylinder, FSI direktinsprutning med dubbla överliggande

Läs mer

Din bil 8 maj C-Klass: C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Pris från ,00 SEK

Din bil 8 maj C-Klass: C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Pris från ,00 SEK C-Klass: C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Din OnlineCode: MUSP32YY Din bil 8 maj 2019 C 200 d Kombi Fleet (endast för företag) Pris från 340 90 Tekniska data Diesel Bränsletyp 4 Cylinder 1598 cm³

Läs mer

R8 Coupé V10 plus 5.2 FSI quattro 610 hk S tronic Pris: SEK

R8 Coupé V10 plus 5.2 FSI quattro 610 hk S tronic Pris: SEK Audi R8 R8 Coupé V10 plus 5.2 FSI quattro 610 hk S tronic Pris: 1 550 000 SEK Audi-kod A7SQSZV4 www.audi.se/a7sqszv4 Audi R8 R8 Coupé V10 plus 5.2 FSI quattro 610 hk S tronic Sammanfattning Audi Audi R8

Läs mer