STALL MÅNADSRAPPORT MAJ Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Princess Wine blir bättre med åren!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Princess Wine blir bättre med åren!"

Transkript

1 STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Princess Wine blir bättre med åren!

2 SAMMANFATTNING ANTAL SEGER% PLATS % INKÖRT % 44% :- MAGNUS HAR ORDET... Nu börjar treåringarna att komma ut och visa sig på tävlingsbanan och jag tycker att de ser bra ut över lag. De är visserligen inte så väldigt vässade än så länge men de är fräscha och fina. Jag tycker stallet som helhet ser ok ut och starthästarna har gjort bra ifrån sig och det blir fler och fler som kommer igång och startar frampå så det känns roligt. Nytorp 4/6 2013

3 NYHETER Thai Goldie fixade 50:e årssegern Igår tog Magnus Jakobsson årets 50:e kuskseger. Tillsammans med Thai Goldie vann han V5-4 på Lindesberg. Thai Goldie svarade för en mycket snygg årsdebut när hon bollade med motståndarna på Lindesberg. Från bricka sex bakom startbilen öppnade Credit Winner-dottern snabbast och tog direkt hand om ledningen. Jakobsson fick sedan styra och ställa som han ville och över Thai Goldie flankerad av tränare och ägare Berne Gustavsson samt dagens körsven Magnus Jakobsson. Foto: Kurt Einevåg upploppet sprintade Berne Gustafssons sjuåring undan till en lätt seger Magnus ledde runt om på Åmål Magnus Jakobsson tog en seger på Åmålstravet igår. Tillsammans med Malin Nilssons debutant In Miss Hall spårade han runt om. Magnus var med på noterna direkt när starten gick och tog hand om ledningen i första sväng medan flera konkurrenter galopperade bort sig. Jakobsson fick sedan bestämma i täten och fyraåringen höll farten bra till en knapp seger. In Miss Hall och Magnus Jakobsson håller undan till seger på Åmål. Foto: Kurt Einevåg Magnus och Lava överraskade Magnus Jakobsson ställde till med en liten skräll på Axevalla i tisdags. Med Ulf Stenströmers Lava Broline vann han till 12 gånger pengarna. Jakobsson svarade för en perfekt styrning bakom Lava Bro- line och trots ett snävt femtespår kunde Magnus direkt ta hand om ledningen. Efter ett drygt halvvarv kom favoriten Johan Chou upp utvändigt och blev välvilligt släppt till tät. Denne såg sedan mycket stark ut och genom slutsvängen hade Lava Broline fullt upp att kunna haka på. In på upploppet vred Magnus ut Lindy Lane-sonen som efter en rafflande duell kunde avgöra med minsta möjliga marginal.

4 NYHETER Dubbel till Magnus och Berne Global Kitten inledde Magnus trippel On Hold och Magnus Jakobsson. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike Firma Magnus Jakobsson/ Berne Gustavsson hade en fin kväll på Färjestad igår. Tillsammans tog de en övertygande dubbelseger. Först ut var On Hold som infriade favoritskapet i V5-avslutningen. Magnus lämnade femte utvändigt och kom fram utvändigt ledaren varvet från mål. Det blev rejält tryck på loppet sista halvvarvet och Valley Victorysonen var klart starkast då han säkert avgjorde sista biten. Jakobsson avslutade sedan tävlingsdagen genom att vinna kvällens sista lopp med årsdebuterande Nettles. Från sina dubbla tillägg fick de fjärde ytter och därifrån attackerade Magnus knappa varvet kvar. Sjuåringen svepte sedan till ledning in mot slutsvängen och var totalt överlägsen sista halvvarvet. Magnus Jakobsson hade en lyckad dag på Örebrotravet idag. Förutom vinst med egna Global Kitten fick han segerdefilera ytterligare två gånger under dagen. Global Kitten var först ut i Magnus segertrio när hon tog hem V4-avslutningen trots ett struligt lopp. Från sina dubbla tilllägg hamnade hon som väntat sist och 1100 meterfrån mål gav sig Magnus av i tredjespår. Det blev dock rejält struligt då flera konkurrenter gick ut framför och på sista bortre långsidan svepte Global Kitten rundningsmärkena i vida spår. In i slutsvängen var hon framme utvändigt om tätduon och hon avgjorde sedan enkelt mitt på upploppet. - De andra gjorde allt för att vara i vägen så det var bra gjort, även om jag på förhand visste att det skulle bli en jobbig väg. Jag tycker inte hon har den riktiga formen för att vara med i sto- Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike eliten än och det är en bit kvar till toppformen. Hon brukar ju vara bäst på hösten så det här var ju en bra början i alla fall, sade Magnus. Stall Striking Incom äger åttaåringen som tog karriärens 19:e seger och tjänade kronor. Magnus ordnade sedan karriärens första seger åt Thomas Larssons Drag Life om höll undan från ledning i sitt livs 17:e start. - Thomas tyckte jag skulle prov att komma till ledning och det gick ju bra. Han höll sedan farten så det blev säkert, tyckte Magnus. Trippeln fullbordades i loppet efter som blev en säker seger med Berne Gustavssons Open House. Segerreceptet var även här spets och slut. När vi kunde hålla ledningen blev det lätt. Han är lite stänkrädd så han fungerar bäst när han går först, förklarade Magnus Jakobsson VIP Star och Magnus tog lunchseger Det blev en seger för Magnus Jakobsson under Lindesbergs lunchtävlingar igår. Med Lennart Johanssons Vip Star vann han andra V4-avdelningen. Magnus körde ett helt perfekt lopp med Vip Star som fick smyga med som fyra på innerspår i loppet som gick över mastiga 3140 m. Halvvarvet från mål backade sig Jakobsson ut i tredje utvändigt och kunde sedan gå med i ryggar genom slutkurvan. 250 meter från mål attackerade Vip Star i fjärdespår och redan i början av upploppet hade 11-åringen avgjort.

5 NYHETER Äntligen seger för Headhunter Igår tog Headhunter årets första seger. Tillsammans med sin tränare Magnus Jakobsson vann han på Årjäng igår. Headhunter har svarat för bra insatser på slutet och fick igår en välförtjänt seger. I det avslutande loppet på Årjängstravet körde Magnus till ledning efter ett knappt varv. Han lät sedan Gentle Star-sonen dra undan rejält på slutrundan och favoriten Cool Dream var chanslös att hänga med sista halvvarvet. Segern blev till slut lätt på nya rekordet 15,0/2160 m. Headhunter och Magnus Jakobsson på väg mot årets första seger. Foto: Kurt Einevåg - Han har hög kapacitet men strular till det för sig. Bara han sköter sig är han bra och nu har han fått lite startpoäng så vi kan starta på, sade Magnus. Mastervice AB både äger och är uppfödare och kunde räkna in fjärde segern för Headhunter Andra årssegern till Princess Wine Princess Wine och Magnus Jakobsson avslutade måndagens V65:a på Mantorp. Efter en fin resa i rygg på ledaren avgjorde sjuåringen utan problem. Princess Wine håller sin fina form och tog årets andra seger när hon slog till på Mantorp. Från sitt innerspår bakom startbilen höll hon ledningen utan problem men ur första kurvan valde Magnus att släppa till favoriten Thai Goldie. I sista sväng fick Princess Wine fritt och 250 meter från mål satte Jakobsson in slutstöten. Coktail Jet-dottern avslutade bra över upploppet och avgjorde utan problem. Segertiden för Princess Wine blev fina 13,9a/2140 m Magnus infriade förväntningarna Magnus Jakobsson inledde V5-spelet på Axevalla i tisdags. Tillsammans med Ulf Stenströmers Yewish Boko blev det en säker favoritseger. Det var ett rumphugget fält som inledde V5:an och endast sex Credit Fayline tvåa i V75-finalen Credit Fayline svarade för en ny topprestation på Solvalla i lördags. I Bronsdivisionens final slutade han tvåa bakom favoriten Mr Chicago. Credit Fayline fortsätter att göra bra ifrån sig på tävlingsbanan och i lördags slutade han tvåa i Bronsdivisionens final under Solvallas Elitloppshelg. Efter att hästar kom till start. Magnus serverade Yewish Boko en perfekt resa i andra utvändigt och kunde vänta med att attackera till utgången av slutsvängen. När Yewish Boko väl fått upp ångan avgjorde han säkert över Axeallas långa upplopp. ha raketstartat till ledning släppt Magnus efter ett halvvarv och 800 kvar kom favoriten Mr Chicago upp utvändigt ledaren. In på upploppet hittade Jakobsson ut ett spår bakom denne och gick i mål som tvåa med krafter sparade på nya rekordet 12,6a/2140 m. Andraplatsen inbringade kronor till Stall C.F. som äger hästen.

6 TRÄNINGSRAPPORTER TREÅRINGAR Cazzin Rozz - Har varit in till banan några gånger och det är en fin travare men hon är lite omogen. Det är i alla fall bra styrka i henne och hon kommer att bli bra så småningom. Cognac Sting - Ska göra första starten idag men är inte mogen några stordåd än så länge utan jag tror det är en häst som blir bättre när han får lite lopp i kroppen. Han kommer att bli fin framöver. Don Clerk - Har haft problem med förkylningar men varit fin däremellan. Han är en jättefin häst som ska kvala på fredag och han blir intressant framöver. Dreamgirl Boko - Kvalade på ett bra sätt senast men är kanske inte riktigt startklar än. Det närmar sig och och hon kommer ut om en månad ungefär. Fonrouque Zon - Kvalade på ett bra sätt och han gör allt rätt för dagen. Global Patriot - Har varit in till banan några gånger och gått 1.22 som snabbast. Han är lite trög än så länge men är rätt så okomplicerad så det är bara att träna på. Det är hösten som gäller för honom. Global Pearl - Har inte riktigt stabiliserat sig och har haft bekymmer med växtvärk så hon får en liten paus innan vi gör lite omstart. Mactheman - Hade jag tänkt att starta men han fick en liten reaktion så vi får lugna oss lite. Nova Mollyn - Är en jättefin häst som ska kvala på fredag. Vi har varit inne och kört och hon gör allt rätt hela tiden men det blir inte start förrän till hösten. Staro Hangover - Kvalade på ett bra sätt och hon kommer mer och mer. Det är några veckor kvar till start. FYRAÅRINGAR Candy Man - Var bara sådär i kvalet och hängde lite töm. Han är rätt så kapabel men vi ska nu kolla upp honom för jag tror han har lite känning. Circles - Har gått galoppintervaller hela våren och var med in till banan förra veckan. Jag körde 1.17/2100 m på ett jättefint sätt och det märks att hon kommer mer och mer. Det är dock inte aktuellt med start riktigt än. Early Choice - Klappade igenom senast och var inte alls bra då. Hon hade dåliga blodvärden men är frisk nu och har tränat på. Hon får åka in till banan och testa ett jobb innan vi startar igen. Tiffany Uxer - Fick en spark i hagen och får vila sig lite. Up To Heaven E - Galopperade i debuten och det var ett olycksfall i arbetet. Det är en rätt så fin häst annars och hon startar igen till veckan. Zeb Lie Star - Har tagit det lite lugnt i början och vi gick igenom honom när han kom. Det är en intressant häst som bara går motion än. ÄLDRE Almar - Har tagit det lite lugnt i början och vi gick igenom honom när han kom. Det är en intressant häst som bara går motion än. Conrads Winner - Slog sig lite på knäna senast och var inte helt körbar till slut. Jag tror annars att formen är lite på gång. Credit Fayline - Känns jättefin och har toppform för dagen. Han gick bra i V75-finalerna under Elitloppshelgen och vi testar V75 igen på lördag. Jag hoppas vi har lite flax för då kan han vara med en bit fram. Double You L.L. - Har precis kommit in och hon har hunnit gå två 1.30-jobb. Hon ser bra ut men men vi har en bit kvar att jobba på. Global Kitten - Gjorde det bra senast från dödens på Axevalla. Det gick väldigt fort till slut men hon kämpade på bra och tanken är att starta henne på Solvalla nästa onsdag. Greve E. - Har gått jämnt och bra hela tiden tycker jag och ska ut på V75 på lördag men tyvärr fick han ett dåligt läge. Headhunter - Provade inte ens senast med voltstart men är annars jättebra i ordning. Han har dock väldigt bekymmer med voltstart så det är bil som gäller för honom. L.O.L. - Står med sin hovbensfraktur och är fortfarande konvalescent så han får en paus under sommaren. Nowali - Har sett ok efter senaste starten och ska ut igen idag. Jag hade tänkt att köra barfota men väntar med det tills vi har ett bättre utgångsläge. Pearsall Amount - Fick ont i fötterna senast och galopperade i sista sväng. Formen verkar annars bra men nu får vi köra med skor nästa gång. Princess Wine - Gjorde ett kanonlopp senast och gick väldigt fort men var ändå inte tom i mål. Hon gick med full fart över linjen och jag var väldigt nöjd med den prestationen. Tiger Tex - Har mest gått monté på slutet och startar i ett vanligt lopp idag. Vi får se om han tycker det är roligt att springa framför vagn nu. Tyko Marje - Har tränat på rätt så bra och har varit in till banan en gång. Vi körde då 1.19 och han ska starta på söndag. Jag är lite osäker på formen men han ser väldigt fin ut så jag tror han gör ett bra lopp direkt. ÄNDRINGAR IN: Zeb Lie Star -09 e. Zerberus Double You L.L. -07 e. Love You UT: Ronan Keating Hall Yank Dreamcatcher

Våren är här - nu rör det på sig

Våren är här - nu rör det på sig STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Våren är här - nu rör det på sig SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 8 3 1 0 38% 50% 57.229:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev inte så många starter under februari

Läs mer

Lady s Photo ensam på målfotot

Lady s Photo ensam på målfotot STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Lady s Photo ensam på målfotot SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 26 5 1 6 19% 46% 264.400:- MAGNUS HAR ORDET... Jag tycker att hästarna har börjat rycka

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JULI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Up to Heaven E. har inlett starkt!

STALL MÅNADSRAPPORT JULI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Up to Heaven E. har inlett starkt! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Up to Heaven E. har inlett starkt! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 18 2 1 4 11% 39% 215.200:- MAGNUS HAR ORDET... De hästar som har tävlat har fortsatt

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla priser. på Travgalan!

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla priser. på Travgalan! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Dubbla priser på Travgalan! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 6 1 1 1 17% 50% 60.200:- MAGNUS HAR ORDET... Jag har ju letat rikshäst och hittade en fin

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Gott nytt 2014!

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Gott nytt 2014! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Gott nytt 2014! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 7 1 0 1 14% 29% 39.500:- MAGNUS HAR ORDET... I december tog jag en resa till Thailand så det blev lite

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla V75-segrar!

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla V75-segrar! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Dubbla V75-segrar! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 23 5 3 5 22% 57% 604.600:- MAGNUS HAR ORDET... Augusti har varit en riktig toppmånad och jag tror

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Nu har det lossnat för Stora Värmland!

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Nu har det lossnat för Stora Värmland! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Nu har det lossnat för Stora Värmland! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 5 4 4 26% 68% 273.528:- MAGNUS HAR ORDET... Det har varit lite lugnare under

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Beppen Palema fick stanna och vann

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Beppen Palema fick stanna och vann STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Beppen Palema fick stanna och vann SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 11 3 2 1 27% 54% 239.500:- MAGNUS HAR ORDET... Nu har det börjat lugna ner sig lite

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Sveriges snabbaste ALMAR

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Sveriges snabbaste ALMAR STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Sveriges snabbaste ALMAR SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 24 5 6 0 21% 46% 294.316:- MAGNUS HAR ORDET... Hästarna har gått hyggligt under senaste månaden

Läs mer

Princess Wine tog Arvikadubbel

Princess Wine tog Arvikadubbel STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Princess Wine tog Arvikadubbel SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 2 2 3 11% 37% 149.431:- MAGNUS HAR ORDET... Efter vårens väldiga framgångar har det

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT APRIL 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V75-drottningen. Conrads Elsa

STALL MÅNADSRAPPORT APRIL 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V75-drottningen. Conrads Elsa STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V75-drottningen Conrads Elsa SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 24 3 2 4 13% 38% 242.882:- MAGNUS HAR ORDET... Det har kanske inte blivit riktigt så mycket

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V86-dubbel på Åmål

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V86-dubbel på Åmål STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V86-dubbel på Åmål SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 20 3 1 0 15% 20% 115.200:- MAGNUS HAR ORDET... Under juni tog jag ett par dagars semester och åkte

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Global Offshore. är på hugget

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Global Offshore. är på hugget STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Global Offshore är på hugget SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 31 5 2 6 16% 42% 207.327:- MAGNUS HAR ORDET... Juni tycker jag var helt ok och hästarna

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD!

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt SM-GULD! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 24 6 6 1 25% 54% 957.642:- MAGNUS HAR ORDET... Tänk att det blev ännu en rekordmånad! Det har gått helt sanslöst

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. dundrar vidare

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. dundrar vidare STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus dundrar vidare SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 34 5 7 5 13% 50% 339.364:- MAGNUS HAR ORDET... Det har rullat på bra sista månaden tycker

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt MAGNUS VINNER VIDARE!

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt MAGNUS VINNER VIDARE! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt MAGNUS VINNER VIDARE! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 21 6 5 2 29% 62% 280.500:- MAGNUS HAR ORDET... Det börjar röra på sig nu tycker jag och unghästarna

Läs mer

Conrads Elsa tog ny V75-seger

Conrads Elsa tog ny V75-seger STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Conrads Elsa tog ny V75-seger SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 27 5 3 5 18% 48% 319.151:- MAGNUS HAR ORDET... Det har inte varit den rätta formen på stallet

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Delad glädje är. dubbel glädje!

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Delad glädje är. dubbel glädje! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Delad glädje är dubbel glädje! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 36 10 5 6 28% 58% 388.350:- MAGNUS HAR ORDET... Segrarna fortsätter att ramla in och hästarna

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Debutanterna har inlett starkt!

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Debutanterna har inlett starkt! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Debutanterna har inlett starkt! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 23 7 1 5 30% 57% 363.700:- MAGNUS HAR ORDET... Juni var en bra månad överlag och jag

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tyko Marje - en favorit i repris!

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tyko Marje - en favorit i repris! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tyko Marje - en favorit i repris! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 32 7 3 8 22% 56% 311.300:- MAGNUS HAR ORDET... Vi kan lägga ännu en bra månad bakom

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tredje gången gillt för Mr Winwood

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tredje gången gillt för Mr Winwood STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tredje gången gillt för Mr Winwood SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 14 4 0 2 29% 43% 133.164:- MAGNUS HAR ORDET... Jag tycker det nya året har börjat

Läs mer

Global Kitten i vinnartagen igen

Global Kitten i vinnartagen igen STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Global Kitten i vinnartagen igen SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 29 3 3 4 10% 34% 328.000:- MAGNUS HAR ORDET... Det är mycket trav för dagen och jag

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Riks-Beppen!

STALL MÅNADSRAPPORT MARS 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Riks-Beppen! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Riks-Beppen! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 4 3 2 21% 47% 131.359:- MAGNUS HAR ORDET... Mars började väldigt bra med många segrar men sedan blev

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt GLOBAL OFFSHORE. avslutade på topp

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt GLOBAL OFFSHORE. avslutade på topp STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt GLOBAL OFFSHORE avslutade på topp SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 9 2 1 2 22% 56% 82.227:- MAGNUS HAR ORDET... Vi brukar alltid köra lugnt i december

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Elitloppssuccé. för Magnus

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Elitloppssuccé. för Magnus STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Elitloppssuccé för Magnus SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 30 5 5 4 17% 47% 315.028:- MAGNUS HAR ORDET... Maj var en skaplig månad och den roligaste segern

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Våren är här!

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Våren är här! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Våren är här! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 17 4 2 2 24% 47% 155.487:- MAGNUS HAR ORDET... Nu är våren här och jag tycker det har rullat på rätt så

Läs mer

Global Kittens Unionstravs-succé!

Global Kittens Unionstravs-succé! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Global Kittens Unionstravs-succé! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 22 4 3 1 18% 36% 309.036:- MAGNUS HAR ORDET... September var en jättefin månad och

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT SEPTEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Credit Fayline. härjar vidare på V75

STALL MÅNADSRAPPORT SEPTEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Credit Fayline. härjar vidare på V75 STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Credit Fayline härjar vidare på V75 SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 26 5 3 4 19% 46% 397.263:- MAGNUS HAR ORDET... Tävlingshästarna har varit jämna och

Läs mer

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Ett lopp över sprinterdistans inleder V86 och vi ger förstatipset till

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt V75-SUCCÉ PÅ HEMMAPLAN!

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt V75-SUCCÉ PÅ HEMMAPLAN! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V75-SUCCÉ PÅ HEMMAPLAN! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 9 0 2 0 0% 22% 35.676:- MAGNUS HAR ORDET... Det har inte blivit så mycket starter från egna stallet

Läs mer

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Förstatipset till 3 West Wing som har visat rejäl form och stabila takter

Läs mer

V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige)

V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige) V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige) V75-1 8 Perle Ole höll bra när han gick i ledningen senast, där ska han egentligen inte gå för han är bättre bakifrån. Nu blir det ett invändligt

Läs mer

Kanonstart i Rikstravet!

Kanonstart i Rikstravet! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Kanonstart i Rikstravet! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 30 4 2 5 13% 37% 194.204:- MAGNUS HAR ORDET... Det har varit lite förkylningar och halsinfektioner

Läs mer

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 V75 inleds med ett försök i Klass II över den dryga distansen. 5 Sembs Rebir

Läs mer

Credit Fayline grym på Solvalla

Credit Fayline grym på Solvalla STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Credit Fayline grym på Solvalla SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 32 3 8 2 9% 41% 288.300:- MAGNUS HAR ORDET... Formen på hästarna i stallet tycker jag

Läs mer

Leif Witasp Kajsa Frick

Leif Witasp Kajsa Frick Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4 Ett år sen sist - Bella en vinnare igen! Omslaget: Engesve Bella hade inte vunnit lopp på ett år innan hon slog till i Dubbelcupen

Läs mer

BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2

BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2 v75info.sev75 Jägersro Fredag kväll info BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2 starter i brons

Läs mer

framåt, han blir mycket intressant på lördag och lite bort glömd. Kan öppna om han vill. Volt start är minus.

framåt, han blir mycket intressant på lördag och lite bort glömd. Kan öppna om han vill. Volt start är minus. v75info.sev75 Axevalla Torsdag kväll info V75-1)23 JAN 2016 KL 16:20 HUVUDSPONSORERNAS LOPP - BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 6 I MEETING 1 (FINAL SOLVALLA 13 FEBRUARI 2016) AXEVALLA2140 METER VOLTSTART 1 DIGGERS

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD!

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt SM-GULD! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 25 5 1 3 20% 36% 347.240:- MAGNUS HAR ORDET... Oktober började väldigt bra och hästarna kändes riktigt uppåt

Läs mer

Ellinor Rasmusson Steg 3 Svensk Galopp. Startboxträning. Ellinor Rasmusson 2012-10-11

Ellinor Rasmusson Steg 3 Svensk Galopp. Startboxträning. Ellinor Rasmusson 2012-10-11 Startboxträning Ellinor Rasmusson 2012-10-11 1 Inledning Jag har valt att skriva om startboxträning, då jag tycker att det är en viktig del av unghästarnas träning. Jag vill lära mig mer om det för att

Läs mer

Global Patriot tog två raka!

Global Patriot tog två raka! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Global Patriot tog två raka! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 28 6 2 2 21% 36% 211.450:- MAGNUS HAR ORDET... Hästarna fortsätter att vinna lopp och det

Läs mer

Åby Onsdag 3 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 DANSKT I TOPP A: 2-5-3 B: 6-1-4-9-7-8

Åby Onsdag 3 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 DANSKT I TOPP A: 2-5-3 B: 6-1-4-9-7-8 Åby Onsdag 3 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 DANSKT I TOPP A: 2-5-3 B: 6-1-4-9-7-8 Ett lopp över den korta distansen inleder V86 och förstatipset till 2 Gantab Håleryd som i regi

Läs mer

JUNI 2012. Midsommar. den 25 juni 2012

JUNI 2012. Midsommar. den 25 juni 2012 JUNI 2012 Midsommar den 25 juni 2012 Då var midsommar över för denna gång och det har varit en riktigt trevlig helg med härligt folk! Började med Borejoggen som var bland det jobbigaste jag gjort, påminn

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JULI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Lysande månad för. Jakobsson

STALL MÅNADSRAPPORT JULI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Lysande månad för. Jakobsson STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Lysande månad för Jakobsson SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 27 10 4 2 37% 59% 375.360:- MAGNUS HAR ORDET... Det har varit mycket förkylningar och halsproblem

Läs mer

Dubbelseger i Sturup

Dubbelseger i Sturup Dubbelseger i Sturup I helgen så lossnade det ordentligt för Joakim och teamet. Det var dags för den 3:e deltävlingen i det Danska mästerskapet och den andra deltävlingen i Sverige. Platsen var Sturup,

Läs mer

Blandade resultat ÄLVNÄS TVÄTT

Blandade resultat ÄLVNÄS TVÄTT Blandade resultat Nu var det riktigt länge sedan jag fick iväg någon rapport om hur skoteråkandet går för min del. Jag kan väl säga att det varit mer än fullt upp med arbete, familj, garagetid och träning/tävling.

Läs mer

Att tänka på inför friidrottstävling

Att tänka på inför friidrottstävling Att tänka på inför friidrottstävling Före tävling Tävlingar får ni reda på via friidrottsgruppen eller så läser ni själva på Smålands Friidrottsförbunds hemsida www.smfif.se och där under Tävlingar. Då

Läs mer

Shakedown inför rallycross EM och SM.

Shakedown inför rallycross EM och SM. Shakedown inför rallycross EM och SM. Jag fick en inbjudan till Strängnäs där dom svenska EM- förarna i rallycross skulle hålla en presskonferens och shakedown inför 2007 säsong. Tanken att åka ner lockade

Läs mer

Resultatet kan man ju ana, det är som vanligt.. en bild säger mer än tusen ord...

Resultatet kan man ju ana, det är som vanligt.. en bild säger mer än tusen ord... Marknadsnatta... denna återkommande höjdpunkt för den inbitne rallyentusiasten.. oavsett vilken sida man står på.. som uppladdning i år började vi en hel vecka innan tävlingen och träffades hos den förlorade

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Greve E. regerade på V75

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Greve E. regerade på V75 STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Greve E. regerade på V75 SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 28 8 7 4 25% 68% 501.582:- MAGNUS HAR ORDET... November har varit en otroligt bra månad med

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Vilken succémånad!

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Vilken succémånad! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Vilken succémånad! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 27 4 5 3 15% 44% 280.900:- MAGNUS HAR ORDET... Juni var en fantastisk månad och jag tror inte jag

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. ordnade årets första V75-seger

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. ordnade årets första V75-seger STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus ordnade årets första V75-seger SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 12 6 1 1 50% 67% 240.850:- MAGNUS HAR ORDET... Det nya året har börjat jättebra

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT APRIL 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. SPURTKUNGEN Pearsall Amount

STALL MÅNADSRAPPORT APRIL 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. SPURTKUNGEN Pearsall Amount STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt SPURTKUNGEN Pearsall Amount SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 13 2 3 2 15% 54% 123.000:- MAGNUS HAR ORDET... Jag tycker att april var en hygglig månad

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tack för i år och god fortsättning!

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tack för i år och god fortsättning! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tack för i år och god fortsättning! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 12 2 0 1 17% 25% 57.080:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev några segrar till stallet

Läs mer

Tack för allt Putte!

Tack för allt Putte! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tack för allt Putte! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 25 6 3 7 24% 64% 268.900:- MAGNUS HAR ORDET... Det var en otroligt tråkig sak som genomsyrar hela

Läs mer

Ut med domarn! Kenta. Ut med domarn! ur Två par mockasiner av Lars Collmar (Argument Förlag) 33

Ut med domarn! Kenta. Ut med domarn! ur Två par mockasiner av Lars Collmar (Argument Förlag) 33 Ut med domarn! Kenta Äntligen! Där satt den! Fyra sekunder före full tid, ställning 3 3, kom bollen farande rakt mot Kentas klubba. Nån från motståndarlaget 8 C gav honom en hård tackling. Kenta fick en

Läs mer

Ulla och Pelle och Den stora utmaningen

Ulla och Pelle och Den stora utmaningen Ulla och Pelle och Den stora utmaningen Vi kommer att följa dem fram till dagen M Del 1. För fem veckor sedan så bestämde vi oss för att springa Stockholm Marathon. Någon plats har vi inte fått men står

Läs mer

B.W.L.Champion laddad för en ny säsong

B.W.L.Champion laddad för en ny säsong Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MARS 2009 ÅRGÅNG 5 B.W.L.Champion laddad för en ny säsong Omslaget: På fredag gör Kajsa Fricks stjärna B.W.L.Champion årsdebut hemma på Rättvik. Foto: Kim Nyblom/Foto-Mike

Läs mer

Riddagbok för Lucky 2002-03

Riddagbok för Lucky 2002-03 Riddagbok för Lucky 2002-03 020919 Blev beordrad att vara med på lektion. Red på Lucky. Det gick alldeles utmärkt. Lyckades få honom att arbeta i rätt form i hela 45 min! Får mycket beröm av min ridlärare

Läs mer

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle Måndag 8/11-10 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn 06:25 Byte till tåg i Gävle 10:00 Avfärd från Arlanda till Frankfurt I Frankfurt spärrades bandet där våra väskor skulle komma av. Det var lite obehagligt

Läs mer

Fossens Bonus är på hugget!

Fossens Bonus är på hugget! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus är på hugget! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 16 6 2 0 38% 50% 173.057:- MAGNUS HAR ORDET... Jag tycker det har varit en hygglig inledning

Läs mer

V75-kung på hemmaplan

V75-kung på hemmaplan STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V75-kung på hemmaplan SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 41 6 6 5 15% 41% 390.816:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev en liten uppryckning under september mot

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3. Ringside. i sitt livs form

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3. Ringside. i sitt livs form Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3 Ringside i sitt livs form Omslaget: Ringside har hittat en riktigt härlig toppform i sommar och tog två segrar under juli. Producerat

Läs mer

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN Av Marie Hansson - Känns hunden för snabb? - Har du svårt att hinna dit du vill på banan? Själva kärnan i lösningen på problemet borde väl vara att förkorta din väg? Ju svårare

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3. Staro Almab V75-KUNGEN

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3. Staro Almab V75-KUNGEN Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3 Staro Almab V75-KUNGEN Omslaget: Staro Almab hann med att ta två V75-segrar under juni och nu väntar Derbyt i höst. Producerat av Travdirekt

Läs mer

Häst Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag

Häst Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag A Look Into Future 4 s, e. Celebrity Secret Alvena Tyson 6 v, e. Flirtin Man Alvena Utah 5 v, e. From Above Andromeda du Nord 6 s, e. Kiss Francais Baronesse Ima 2 s, e. Maharajah Sb 1x3 Örebro Åter i

Läs mer

Lästid 6 minuter. Zappo. Monica Pönni

Lästid 6 minuter. Zappo. Monica Pönni Lästid 6 minuter Zappo Monica Pönni fanns både glans och glimtar kvar. I sitt sinne var Zappo fortfarande den valp hon hade hämtat den där vårdagen och kanske var det därför det kändes så svårt. Att släcka

Läs mer

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Ett försök i Silverdivisionen och tipset till 2 Dante Boko som senast var ute i Upp till bevis, ett lopp där tränare själva

Läs mer

Rapport från årets lopp 2007 Berättelserna från 2006 års lopp hittar du under: löpsedlar/annat smått och gott.

Rapport från årets lopp 2007 Berättelserna från 2006 års lopp hittar du under: löpsedlar/annat smått och gott. Rapport från årets lopp 2007 Berättelserna från 2006 års lopp hittar du under: löpsedlar/annat smått och gott. Lucialoppet 8 december 2007 Det var inte med någon större entusiasm man gav sig iväg till

Läs mer

Det mest anmärkningsvärda

Det mest anmärkningsvärda Det kan lyckas till slut AB Ybena tror på framtiden Det här är sagan om Neona Princess och den lilla uppfödarens väg till vinnarcirkeln. Vi har inte haft så här stora framgångar tidigare och har hela tiden

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Magnus laddar för en ny säsong

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Magnus laddar för en ny säsong STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Magnus laddar för en ny säsong SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 12 1 3 0 8% 33% 66.400:- MAGNUS HAR ORDET... Det har inte varit så mycket starter än så

Läs mer

40-årskris helt klart!

40-årskris helt klart! 40-årskris helt klart! Oj, det kom som ett brev på posten! En stor och enorm hemsk känsla! Det var krisdags igen! Jag ville helst inte vara med, jag kände mig så totalt misslyckad mitt i mitt liv! Så här

Läs mer

BARNHEMMET. En liten berättelse om en tid då man sålde barn som arbetskraft ROLLER FÖRESTÅNDARINNAN SYSTER SARA. Barnen STINA GRETA IDA LOTTA

BARNHEMMET. En liten berättelse om en tid då man sålde barn som arbetskraft ROLLER FÖRESTÅNDARINNAN SYSTER SARA. Barnen STINA GRETA IDA LOTTA BARNHEMMET En liten berättelse om en tid då man sålde barn som arbetskraft ROLLER FÖRESTÅNDARINNAN SYSTER SARA Barnen IDA Folket Spöken 9 roller. Om gruppen bara är 8 så kommer Idas namn ibland att skrivas

Läs mer

Du hittar alla resultat här: http://www.primesite.se/tentour/public/startsida_result.asp?step=2&action=step2&klu bbid=15042&id=2284

Du hittar alla resultat här: http://www.primesite.se/tentour/public/startsida_result.asp?step=2&action=step2&klu bbid=15042&id=2284 Hej VIP - medlem! Det är söndag kväll, söndagen den 1december 2013. Tennistävlingen Sundbyberg Veteran Cup 2013 är avslutad. Du hittar alla resultat här: http://www.primesite.se/tentour/public/startsida_result.asp?step=2&action=step2&klu

Läs mer

Fotbollskolan barn födda 2002 Våren 2009

Fotbollskolan barn födda 2002 Våren 2009 2009-04-05 Sida 1 av 5 Välkommen till fotbollskolan Fotboll är en meningsfull sysselsättning året runt. För att få ett friskare och roligare liv och inte minst - för att lära sig samarbeta. Drivkraften

Läs mer

Marios äventyr. Kapitel 1

Marios äventyr. Kapitel 1 Marios äventyr Kapitel 1 -Jag heter Mario. Jag är 10 år. Jag bor i ett litet grönt hus och min kompis Luigi bor i ett litet gult hus. Jag ska till min kompis Luigi, vi är bästa vänner. Nu ska jag gå till

Läs mer

Fasta situationer under match. Johan Schoultz

Fasta situationer under match. Johan Schoultz Svenska Ishockeyförbundet Elitkurs (ETU) Fasta situationer under match Va f-n vad det som hände Johan Schoultz Handledare: Göran Lindqvist Sammanfattning Att kunna använda sig av vissa taktiska eller snarare

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR SEPTEMBER 2013 ÅRGÅNG 9 130910 Leo Boy avgjorde säkert 130903 Ny Västerboseger för Kajsa 130903 Diamond of Ace tog andra raka 130906 Fallout Boy imponerade vid

Läs mer

Fotoalbum. Englandsresa 15--19 Mars 2007. All England Veteran Championship

Fotoalbum. Englandsresa 15--19 Mars 2007. All England Veteran Championship Fotoalbum Englandsresa 15--19 All England Veteran Championship Resan startade på Säve pytte-flygplats. Där intogs Staropramen & Ahlgrens bilar (som synes) Gunnel & Jeanette Gunnel Deltagare från Sverige

Läs mer

SUNE Tidningen Hästfynd nr 5, 2004

SUNE Tidningen Hästfynd nr 5, 2004 SUNE Tidningen Hästfynd nr 5, 2004 (utdrag ur en horsemanshiptränares dagbok) Text: Sven Forsström Foto: Inger Lantz En vinterdag för ungefär ett år sedan ringde min telefon. Som så många andra gånger

Läs mer

Nivå 2 Lära för att träna 9-10 år

Nivå 2 Lära för att träna 9-10 år Nivå 2 Lära för att träna 9-10 år Fokusområden: - Driva - Passa - Mottagning - Vändning - Riktningsförändring - Avslut - Väggspel - Spelbarhet, Spelavstånd Spelarens mognad Fysisk utveckling Lugn tillväxtperiod

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. avslutade lysande

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. avslutade lysande STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus avslutade lysande SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 14 4 1 2 29% 50% 445.998:- MAGNUS HAR ORDET... Slutet på året blev bra och det var då

Läs mer

Ti m S a ll y o c h C ill a fr å n

Ti m S a ll y o c h C ill a fr å n Ti m S a ll y o c h C ill a fr å n K o r e a Hej! Det är jag som är huvudpersonen i den här berättelsen jag heter. Jag har en tvillingbror som heter. Jag tävlar i slalom-åkning och tävlar i snowboard-åkning,

Läs mer

Häng med tjejerna från Malmö Ridklubb `` en dag i mitt liv

Häng med tjejerna från Malmö Ridklubb `` en dag i mitt liv Häng med tjejerna från Malmö Ridklubb `` en dag i mitt liv Johanna Stjärnqvist: Tävlingsdag på Ribersborg 16/5-2015 Jag tänkte berätta om en tävlingsdag på Ribban. Först vaknar jag av att min väckarklocka

Läs mer

Kalle Anka längd Cup 2013. Upplands äventyr i Sveg

Kalle Anka längd Cup 2013. Upplands äventyr i Sveg Kalle Anka längd Cup 2013 Upplands äventyr i Sveg Resan mot Sveg 2013 började ett år tidigare när finalen 2012 avslutades med Upplands fina framgångar i Ski-cross stafetten. Många timmars träning hade

Läs mer

Fotbollsskolan. skott.indd 1 07-06-05 16.17.58

Fotbollsskolan. skott.indd 1 07-06-05 16.17.58 Fotbollsskolan skott.indd 1 07-06-05 16.17.58 Välkommen till fotbollsskolan! Fotboll är en meningsfull sysselsättning året runt. För att få ett friskare och roligare liv och inte minst - för att lära sig

Läs mer

PASCALE VALLIN JOHANSSON & EDITH HELSNER

PASCALE VALLIN JOHANSSON & EDITH HELSNER PASCALE VALLIN JOHANSSON & EDITH HELSNER Malte är en clown Av Pascale Vallin Johansson & Edith Helsner ISBN 978-91-637-3863-0 Copyright 2013 Text: Pascale Vallin Johansson Copyright 2013 Bild: Edith Helsner

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR APRIL 2014 ÅRGÅNG 10 Kajsa fixade V86-skräll Lätt för Kajsa och Hilda Sabrina s Master tog andra raka 140404 Full pott på Gävletravet 140404 Välförtjänt för Yes

Läs mer

CYKELKLUBBEN.SE MÖTESPLATSEN FÖR CYKELFANTASTER

CYKELKLUBBEN.SE MÖTESPLATSEN FÖR CYKELFANTASTER Månadsbrev 0408 April, april... April månad är här och med den en ny cykelsäsong! Vi har fått ställa fram klockan och vips så har vi fått en timme extra att träna på. Förutom den inspirationskicken så

Läs mer

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget 1 Kapitel 1 Drakägget Hej jag heter Felicia och är tio år. Jag bor på en gård i södra Sverige och jag har ett syskon som heter Anna. Hon är ett år äldre än mig. Jag har även en bror som är ett år, han

Läs mer

Har du saknat mig? Prolog Nu är det 12 år sedan och jag tänker fortfarande på det. Hur mamma skriker på pappa att han ska gå medan han skriker tillbaka, det var då han lämnade oss och tillbaka kom han

Läs mer

AUGUSTI 2012. Fin helg. den 27 augusti 2012. Vilovecka. den 23 augusti 2012

AUGUSTI 2012. Fin helg. den 27 augusti 2012. Vilovecka. den 23 augusti 2012 AUGUSTI 2012 Fin helg den 27 augusti 2012 Nu är det slut på vilan och det blir lite hårdare körning en dryg vecka innan vi packar väskorna och åker till Österrike på läger igen. Ser fram emot att få åka

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JUNI 2014 ÅRGÅNG 10 140630 Kajsa tog dubbel på hemmaplan 140605 Lätt för Sandrngham i V86- inledningen 140607 Kajsa vann världens största damlopp 140616 Rufus

Läs mer

Betyg E (med tvekan) : (= Eleven beskriver mest med egna ord hur man upplevt träningen)

Betyg E (med tvekan) : (= Eleven beskriver mest med egna ord hur man upplevt träningen) Betyg E (med tvekan) : (= Eleven beskriver mest med egna ord hur man upplevt träningen) Utverdering det har gott bra med träningen. jag tycker att det var kul att träna och så var det skönt att träna.

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Magnus mot Miljonmål

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Magnus mot Miljonmål STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Magnus mot Miljonmål SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 34 3 3 5 9% 32% 317.117:- MAGNUS HAR ORDET... I slutet av året brukar det alltid bli en liten avtrappning

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2007 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 3. Staro Almab. Imponerade på 12,3!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2007 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 3. Staro Almab. Imponerade på 12,3! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 5 2007 RAPPORT FÖR MAJ ÅRGÅNG 3 Staro Almab Imponerade på 12,3! Omslaget: Staro Almab krossade allt motstånd på Solvalla på nya rekordet 12,3. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike

Läs mer

3-månaders rapport och summering av den gångna månaden.

3-månaders rapport och summering av den gångna månaden. Kapitel 3 från valp till jakthund 3-månaders rapport och summering av den gångna månaden. Molly - Lila Mail den 26/3 Molly rumsren sedan en vecka kan inte skriva mer Molly sover på armen mvh Richard Jag

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3. Arnizette Nova. Yngsta vinnaren i stallet!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3. Arnizette Nova. Yngsta vinnaren i stallet! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3 Arnizette Nova Yngsta vinnaren i stallet! Omslaget: Tvååriga Arnizette Nova är yngst av alla vinnare under November. Foto: Kim

Läs mer

leif witasp kajsa frick kajsa rikstravet starter mot 100 är laddad för Crane höll lekstuga stall RAPPORT FÖR JANUARI 2015 ÅRGÅNG 11

leif witasp kajsa frick kajsa rikstravet starter mot 100 är laddad för Crane höll lekstuga stall RAPPORT FÖR JANUARI 2015 ÅRGÅNG 11 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JANUARI 2015 ÅRGÅNG 11 150119 Imponerande seger av Graciosa 150120 Coyote Roadrunner avlade maiden 150111 Crane höll lekstuga NOVA RACE mot 100 starter kajsa är

Läs mer

Din skattade profil inför 2012

Din skattade profil inför 2012 Jag som orienterare Din skattade profil inför 2012 Motivationsmål Målsättning inför 2012 Tekniska mål Mentala mål Din skattade profil efter 2012 Motivationsmål Uppnådda mål 2012 Tekniska mål Mentala mål

Läs mer