STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Delad glädje är. dubbel glädje!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Delad glädje är. dubbel glädje!"

Transkript

1 STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Delad glädje är dubbel glädje!

2 SAMMANFATTNING ANTAL SEGER% PLATS % INKÖRT % 58% :- MAGNUS HAR ORDET... Segrarna fortsätter att ramla in och hästarna har gått fantastiskt bra hela tiden. Det verkar som att sjukdomarna har gett med sig och det har inte varit något krångel. Vi fortsätter att kolla upp de som ska starta men nu var det länge sedan någon var dålig. Jag trodde visserligen att det var över i våras men så tog det omtag så vi ska inte ropa hej än. Hästarna verkar i alla fall pigga och går bra så vi får tro att det håller i sig. Nu laddar vi för Unionstravet hemma på Färjestad och jag ska försöka ha några i ordning till det. Nytorp 2/9 2015

3 NYHETER Andra raka för Virginia Bell Magnus fixade vacker seger Innan Virginia Bell kom till Magnus Jakobsson var hon segerlös i 11 starter. Nu ståtar sexåringen med två raka segrar. Efter att ha slutat femma i debuten för stall Jakobsson har Virginia Bell tagit två raka segrar. Den senaste kom igår på Åmålstravet när de körde sin tävlingsdag i högervarv. Precis som senast satt Peter Ådefors i sulkyn och efter att ha laddat framåt från början kröp han ner i tredje-par invändigt. Gidde Palema-dottern fick dock chansen in mot slutsvängen och tog sig fram utvändigt ledaren. I början av upploppet hade Virginia Bell avväpnat ledaren och hon höll sedan farten bra till en knapp men säker seger på nya rekordet 15,1a/1680 m. Olof & Ella Jakbobsson är både ägare och uppfödare och kunde räkna in kronor i förstapris. Kretsen kring Absolut vacker efter segern på Fornaboda. Foto: Kurt Einevåg Magnus Jakobsson vann ett lopp på Lindesberg igår. Med Jenny Erikssons Absolut Vacker spårade han från start till mål. För drygt två år sedan körde Magnus Jakobsson Absolut Vacker för första gången. Det handlade då om premielopp och det slutade med en diskning för galopp. Igår blev det ett kärt återseende med fuxan som ledde lopp 8 från start till mål på Lindesberg. Fyraåringen öppnade bra bakom startbilen och kunde ta hand om ledningen och över upploppet stack hon undan till en lätt seger Global Patriot byggde staket Igår genrepade Global Patriot inför V75-finalerna. Han infriade favoritskapet på Mantorp och tog en enkel seger på nytt rekord. Global Patriot ståtar nu med fem raka segrar och är inkvalad till nästa helgs V75-finaler. Igår genrepade han inför dem och från innerspår höll han ledningen utan problem men ur första sväng fick han en rejäl tryckare som kostade 09,0 första halvvarvet. Magnus fick sedan dämpa tempot på mellanvarvet och över upploppet gick Dream Vacationsonen undan till en säker seger på nya rekordet 13,4a/2140 m. - Han kunde inte ha varit bättre idag men det blev ett halvtufft lopp. Det blev en rejäl öppning och han är mycket snabbare från start än vad han har visat på slutet då jag bara har kört på säkerhet. Idag testade jag lite för att vara med frå början och han kändes stabil och bra, sade Magnus. Stall Global Patriot HB äger femåringen som tjänade kronor.

4 NYHETER Fossens Bonus tog andra raka Fossens Bonus är nu tillbaka på allvar. Under gårdagen tog han andra raka segern på ett imponerande sätt. Efter att ha haft lite käppar i hjulen under våren är nu Fossens Bonus tillbaka igen. Igår hade han stor uppvisning på hemmabanan Färjestad när han tog hem V65:ans femte avdelning tillsammans med sin tränare Magnus Jakobsson. Från sitt spår ningen ganska så enkelt, sammanfattade Magnus. Segertiden blev nya rekordet 13,6a/2140 m och segern var värd kronor. Åsa och Terry Wallberg är både ägare och uppfödare till femåringen. Magnus åkte sedan och bytte häst till Berne Gustavssons Plead Guilty som vann den avslutande V65-avdelningen efter att ha spårat i stort sett hela vägen Dubbel uppvisning av Magnus Magnus Jakobsson bjöd på en riktig styrkedemonstration igår. Stallet selade ut tre hästar på Årjäng och det blev två segrar och en målfotoförlust. Stall Jakobsson skördar osannolika framgångar och årets segerprocent är just nu fantastiska 26%. Igår blev det en dubbelseger på Årjängstravet och först ut var Mantoqueen som tog tredje raka segern. Från tillägg hamnade Magnus fint till i tredje-par utvändigt och attacken sattes in längst ut bakom startbilen var Jakobsson med på noterna och hamnade fint till i andra-par utvändigt. Ur den första svängen satsade dock Magnus framåt och kunde köra sig till ledning 1500 meter från mål. Efter att ha fått bestämma i täten ökade Fossens Bonus farten successivt och över upploppet lämnade hon konkurrenterna på behörigt avstånd. - Han kändes jättefin idag och hade krafter sparade i mål. Vi hade lite flyt och fick överta ledpå sista bortre långsidan. Judge Joe-dottern rundade fram till ledning knappa halvvarvet från mål och länsade sedan undan till en överlägsen seger på nya rekordet 15,4/2160 m. - Vi kom igenom rätt så bra från början och kunde runda en trött konkurrent redan varvet kvar. Sedan bet det väldigt bra när jag körde till på baksidan och hon kändes riktigt bra hela vägen, sade Jakobsson. Även med Nova Mollyn blev det en mycket lätt seger och loppscenariot blev likartat. Efter att ha följt med i ryggar kom femåringen fram utvändigt ledaren in i slutsvängen och mitt i kurvan tog hon över kommandot. Över upploppet sprintade sedan Moe Odon-dottern undan i härlig stall och vann enkelt på 28,7/2180 m. - Det var lugnt och fint hela vägen och hon kändes stabil och bra. Hon har blivit bättre under hela året och det är bra styrka i henne, sade Magnus. Det var även ytterst nära att East Herkules V5-inledningen och fyraåringen svarade för en ny topprestation. Efter att ha utkämpat en stenhård duell mot Pharkphumchai sista halvvarvet fick han dock se sig slagen med minsta marginal. Magnus tog ytterligare en seger under dagen då han avslutade V5:an med Christina Medins Qualis Talis som var starkast i långloppet.

5 NYHETER Seger för Magnus och Stardust S.I.R Fjärde raka föra Mantoqueen Mantoqueen har gjort, i princip, allt rätt i karriären. Igår tog fyraåringen sin fjärde raka seger när hon vann på Årjängstravet. Magnus och Stardust S.I.R. håller undan på Lindesberg. Foto: Kurt Einevåg Magnus fortsätter att plocka segrar på Lindesberg. Vid säsongsavslutningen igår vann han med Sven Rejöns Stardust S.I.R. Magnus var optimist på förhand med Stardust S.I.R. och det visade sig att känslan var riktigt för när krutröken hade lagt sig stod de som segrare. Trots ett lopp utvändigt ledaren kunde Super Arnie-dottern avgöra med Magnus överraskade med Wirano Chip Wirano Chips segertorka är över. Magnus Jakobsson ordnade ikväll valackens första seger sedan Ikväll fick Magnus Jakobsson stifta bekantskap med Wirano Chip för första gången och det slutade med en överraskande seger i V64:ans fjärde avdelning på Örebrotravet. Efter en minsta möjliga marginal även om Magnus själv trodde att de hade åkt dit. - Ibland har man fel och idag var det till vår fördel. Hon fick ett tufft lopp och det blev lite för bra från början men dödens var inget jag hade önskat. Hon tar inte i när hon springer först utan gick nästan över i passgång på upploppet men det gick precis, sade Jakobsson. fin smygresa på innerspår kunde sjuåringen avgöra säkert sista biten. - Det var överraskande. Vi fick ledningen men sedan släppte jag ur första sväng och det blev sedan tredje inner. Vi fick luckan i sista sväng och han spurtade bra och vann rätt så säkert, berättade Magnus. Mantoqueen och Magnus Jakobsson var storfavoriter i den inledande V5-avdelningen vid gårdagens tävlingar på Årjängstravet. Spelarna behövde aldrig vara oroliga för Judge Joe-dottern gjorde sin plikt och vann enkelt. Trots att det var första gången Mantoqueen startade bakom startbil kunde hon ta hand om ledningen in i första sväng och Jakobsson drog sedan på i ett relativt friskt tempo. Stoet höll ångan uppe bra hela vägen och vann säkert på nya rekordet 13,0a/1640 m. - Hon har haft lite bekymmer med en has som har krånglat och var väldigt lugnt jobbad inför förra starten. Då var hon bättre än förväntat och idag var hon jättebra. Det gick väldigt fort in i första sväng och jag var tvungen att försöka komma förbi Björn från början. Jag körde lite på säkerhet när bilen släppte men tryckte på in i svängen och det gick ju väldigt bra. Hon är både stark och snabb och har en väldigt bra uppfattning, berömde Magnus. Anna-Karin Knight m fl äger Mantoqueen som tjänade kronor.

6 NYHETER Magnus inledde på Romme Nezza Glide tog första segern Nezza Glide. Foto: Kurt Einevåg Magnus och Stumne Scott på väg mot seger. Foto: Micke Gustafsson/Foto-Mike Magnus Jakobsson tog en seger på Rommetravet idag. Med Merete Viksås Stumne Scott vann han det inledande loppet. Magnus fick förtroendet bakom Stumne Scott i V4:ans första Ny seger för Fossens Bonus Fossens Bonus fortsätter att leverera på tävlingsbanan. Igår tog Magnus Jakobssons skjutare tredje raka segern när han vann på hemmaplan. Fossens Bonus är tillbaka med besked och tog igår sin tredje raka seger när han inledde lunchtävlingarna på Färjestad. Efter en lugn start körde Magnus Jakobsson fram och fick överta täten från stallkamraten Homer avdelning och trots ett lopp utvändigt ledaren kunde han avgå med segern. Redan i utgången av slutkurvan hade sexåringen slagit klorna i ledaren och över upploppet gick han sedan undan till en vattentät seger. Kemp efter ett halvvarv. Juliano Star-sonen såg sedan helt bländande ut då han dundrade runt och vann helt ohotad på nya rekordet 13,6a/2140 m. - Han kändes fantastisk idag och var framförallt lugn och fin. Det fanns gott om krafter sparade i mål och jag är väldigt nöjd med honom, sade Magnus. Åsa och Terry Wallberg äger femåringen som tjänade kronor. I söndags tog Nezza Glide karriärens första seger. Med Peter Ådefors i sulkyn inledde hon tävlingarna på Årjängstravet. I april ifjol gjorde Nezza Glide sin första start på svensk mark men fungerade inte riktigt. Sedan följde ett år av bekymmer med ett bakben men för ett par veckor sedan var Yankee Glidedottern tillbaka i tävlingsselen. I söndags gjorde hon årets andra start och det slutade med en säker seger. Från innerspår kunde fyraåringen inte riktigt vara med från början med Ådefors hittade ut i slagläge efter 400 meter. Mitt på sista bortre långsidan attackerade hon i tredjespår och i slutsvängen hade hon kopplat grepp om ledaren. Nezza Glide höll sedan farten bra över upploppet och vann knappt men säkert på nya rekordet 16,4a/2140 m. Tal AB & Per Berg, PEBE Invest AB äger stoet som tjänade kronor.

7 NYHETER Magnus höll stor show på hemmaplan Amazing Doc vann direkt i debuten för Magnus Jakobsson. Foto: Kurt Einevåg Magnus Jakobsson blev onekligen kvällens man på Färjestad i måndags. Han tog fyra segrar, varav två med egentränade och passerade även 100 kusksegrar för året. Magnus Jakobsson går mot ett nytt, fint år och kan stoltsera med fantastiska siffror. Stallets hästar vinner var fjärde start och han har snygga 16 i segerprocent som kusk. De fyra senaste segrarna kom på hemmaplan i måndags och han inledde med egentränade Amazing Doc som gjorde första starten i Jakobssons regi. Treåringen var snabbast från tillägg och Magnus kunde köra sig till ledningen efter ett drygt halvvarv. Civil Actiondottern stack sedan undan över upploppet och vann helt ohotad på nya rekordet 16,3/2160 m. Sir Doc HB äger Amazing Doc som tjänade kronor. - Jag hade lite förväntningar för hon hade tärnar bra men sedan vet man aldrig hur de reagerar när det blir tävling. Hon har utvecklats och blivit piggare och piggare hela tiden och det driver på riktigt bra för henne, sa Magnus. Andra stallsegern för kvällen ordnade East Herkules som tog karriärens tredje seger i fjärde starten. Segerreceptet var ledning från start till mål och fyraåringen vann mycket enkelt på nya rekordet 15,7/2140 m. Stall East Herkules HB äger Juliano Star-sonen som tjänade kronor. - Han är både stark och snabb men gör inte mer än han behöver så jag får hålla honom skärpt helat iden för han kan hitta på vad som helst annars. Han har gått framåt hela tiden och idag var det inga problem utan han var jättefin. Han får pengar på sig rätt så fort men han hade mycket sparat idag så det finns nog en hel del kvar, sa Magnus. Magnus tog ytterligare två segrar under kvällen då han vann med Joakim Wallins Global Signature och sedan inledde V5-spelet med Lars Bratells Jocke B.

8 MÅNADENS HÄST Global Patriot Foto: Kurt Einevåg Foto: Hanold/Foto-Mik Hingst född e. Dream Vacation (US) u. I Dream the Dream (US) ue. Victory Dream (US) Ägare: Stall Global Patriot HB Uppfödare: Global Farm AB, Vinninga Skötare: Martina Lunde Starter augusti ,1am kr Mp / ,4a 18 Magnus Jakobsson Å / ,1a 24 Magnus Jakobsson Klass I, Final 1. Global Patriot kr 2. Fossens Bonus kr 2. Mantoqueen kr Tidigare Månadens häst Januari 2015: Fossens Bonus Juli 2015: Global Patriot Februari 2015: Peter s Lucky Day Augusti 2014: Rydens Indigoblue Mars 2015: Jane Avril September 2014: Global Patriot April 2015: Beppen Palema Oktober 2014: Almar Maj 2015: Mantoqueen November 2014: Almar Juni 2015: Beppen Palema December 2014: Princess Wine

9 TRÄNINGSRAPPORTER TVÅÅRINGAR Alexia Marshall - Är rätt så ny i träning och var förkyld när hon kom så vi har bara joggat henne lite försiktigt än så länge. Hon gick premielopp innan hon kom till oss. Donna Lisa - En fin travare som var till Norge och gick mönstringslopp och var fin på en tid. Global Takeaway - Tränar på och kommer att gå premielopp så fort alla papper blir klara. Global Taxpayer - Tränar på och ser bra ut. Vi ligger mellan här hemma och vi nöter på. Magic Moves - Har haft lite bekymmer med allergi och liknande och därför varit lite konstig. Nu ser han dock fin ut i alla fall. M.T.Laroche - Tränar på i fin stil och kommer att gå premielopp inom kort. Ottens Dibaba - Har haft en förkylning som inte riktigt har velat släppa men hon har börjat gå jobb igen lite lugnt. Turbo Girl - Har inte varit inne så länge och är en bit efter de andra tvååringarna. Vi ska försöka köra premielopp under oktober men det är en bit kvar innan vi kan testa känns det som. TREÅRINGAR Amazing Doc - Debuterade för oss i måndags och vann direkt på ett bra sätt. Hon var riktigt positiv men jag har inte sett ut något nytt lopp. Hon ser dock bra ut efteråt. Aramis Race - Galopperade senast på Årjäng men gick bra efteråt. Han är en kapabel häst som startar imorgon igen men han är inte helt pålitlig. Athos Race - Opererades i en has och blev även kastrerad så det är lite lugnt för hans del för dagen. Fred Astaire - Tränar på och jag är nöjd med honom även om han är lite slapp och så fortfarande. Vi har inte kört något snabbare utan nöter på här hemma och han är inte riktigt mogen att köra några tuffare tider utan vi bygger på. Gene Kelly Am - Tränar på efter sin kastration och ser riktigt bra ut. Han är kanske inte riktigt startklar men han närmar sig i alla fall. Global Steffo - Var lite väl laddad näst senast så jag ändrade lite på utrustningen och då blev han istället lite för lugn. Han kändes bra annars och jag tänkte anmäla till Årjäng nästa vecka. Porthos Race - Har haft lite bekymmer med knäna och är behandlad igen. Han är en fin häst som dock inte har stabiliserat sig riktigt så han får ta tid på sig. Zulu Lynet - Körde vi 1.48 full väg med här hemma och det var riktigt bra. Han är fin efter kastrationen och får ligga lite på det här tempot så vi inte sänker tiderna för fort. FYRAÅRINGAR Beppen Palema - Hade varit tvåa senast om jag hade tagit det lite lugnare men jag försökte vinna loppet och då slog han ihop och galopperade så det var mitt fel. Han blev behandlad efter den starten och tar det därför lite lugnare en period. Dragonfly Ninnie - Jobbar på för fullt och ser riktigt fin ut. Hon känns rytmisk och riktigt bra. East Herkules - Var jättefin när han vann senast med gott om krafter kvar. Han har släppt till bra men har inte så mycket lopp att välja på utan får troligen starta från tillägg på Årjäng nästa gång. Echos Orlando - Har varit konvalescent men joggar och ser fräsch och fin ut nu även om han inte har gått några snabbare jobb än. Fossens Tosse - Har haft bekymmer med en böjsena och är inte helt 100 än. Han får gå motion några veckor till innan vi kör något snabbare. Golden November - Springer lite med handbromsen i känns det som. Han känns bra men skulle kunna prestera lite bättre än vad han har gjort än. Listas Maraboue - Har haft en liten paus men startar imorgon igen. Han tränar hyggligt och kommer nog att göra ett bra lopp. Manontee - Har börjat gå jobb igen och ser fin ut men han har en bit kvar till start. Mantoqueen - Var jättefin senast och nu siktar vi på ett stolopp i Årjäng den 18:e. Nezza Glide - Vann i söndags och travade bra. Hon verkar uppåt för dagen. Samantha - Var jag inte riktigt nöjd med senast då hon fick ett bra lopp men kunde inget. Hon hängde även på en töm till slut och är behandlad i knäna igen. Valnes Filippa - Gjort ett bra lopp på Färjestad senast och hängde på fint till slut så jag var nöjd med henne. FEMÅRINGAR Don Clerk - Ser allt rätt så bra ut med så här långt men vi skyndar långsamt och han går fortsatt bara lätta jobb. Faith - Var positiv senast på

10 TRÄNINGSRAPPORTER Romme då hon fick ett snällt lopp och hade lite krafter kvar i mål. Hon startar på måndag igen över lång distans och det är ett litet frågetecken men jag vill ändå vara med och tävla så hon får gå lopp så det blir lite utveckling i henne. Fossens Bonus - Har varit fantastiskt fin på slutet och startar på måndag igen. Om allt går som planerat ska jag försöka får med honom i klass I under Unionstravet. Global Patriot - Gör det bra hela tiden och startar på tisdag i Örebro och det blir första starten efter V75-finalerna. Om han är bra då ska jag försöka få med honom på Unionstravet och allt verkar bra för dagen. Julia Fayline - Har jag varit lite besviken på och senast gav hon upp enkelt. Hon höll ledningen men sedan var det tomt i tanken till slut. Hon tränar bra men vill inte riktigt släppa till när det blir lopp så jag får försöka hitta på något. Mactheman - Blir bättre för varje starta han gör. Han är på väg uppåt i form och startar på Åmål imorgon men har tyvärr ett svårt läge med bakspår. Nova Mollyn - Har gått bra på slutet men senast blev det galopp till slut. Hon var inte riktigt kurant så vi fick behandla henne och galoppen berodde troligen på det. Walkyria Race - Trodde jag rätt så mycket på i måndags och testade rejält i ledning men det blev för tufft helt enkelt. Jag får köra lite snälla upplägg med henne istället. ÄLDRE Almar - Var bra senast och verkar lite på gång men jag har inte hittat något nytt lopp åt honom. Circles - Var trea i snabbloppet igår och gick bra med tanke på att hon inte hade startat på ett tag. Hon höll farten bra och får starta på. Conrads Elsa - Har gjort ett par starter och var fyra igår så jag tycker hon är lite på rätt väg igen. Exciter - Körde jag första jobbet med häromdagen men han kändes lite knölig så jag var inte riktigt nöjd och han blev ombehandlad. Global Offshore - Har börjat gå jobb igen och ser fin ut. Han har ett passande lopp på Solvalla i slutet av månaden som jag tänkte testa. Homer Kemp - Var bra senast och hängde på bra till slut och han var inte speciellt vässad inför den starten. Han startar imorgon igen och har ett bra läge så jag hoppas han kan vara en bit fram. Jane Avril - Verkar ok för dagen men jag har inte riktigt bestämt när nästa start blir. Peter s Lucky Day - Har haft en liten paus och fått ladda om och tanken är att försöka få igång henne framåt hösten och vintern. Hon går bäst under de årstiderna och börjar gå jobb till veckan. Rydens Indigoblue - Gick bra på Romme senast som trea från bakspår. Han startar på måndag igen och ska åter kunna vara med en bit fram. Virginia Bell - Har gjort det bra på slutet och var trea senast. Hon gjorde ett bra lopp och startar imorgon men fick tyvärr spår fem så det är lite galopprisk. ÄNDRINGAR IN: Alexia Marshall -13 e. Intoxicated Donna Lisa -13 e. Clerk Magistrate Turbo Girl -13 e. Turbo Sund

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. dundrar vidare

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. dundrar vidare STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus dundrar vidare SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 34 5 7 5 13% 50% 339.364:- MAGNUS HAR ORDET... Det har rullat på bra sista månaden tycker

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Beppen Palema fick stanna och vann

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Beppen Palema fick stanna och vann STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Beppen Palema fick stanna och vann SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 11 3 2 1 27% 54% 239.500:- MAGNUS HAR ORDET... Nu har det börjat lugna ner sig lite

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla priser. på Travgalan!

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla priser. på Travgalan! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Dubbla priser på Travgalan! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 6 1 1 1 17% 50% 60.200:- MAGNUS HAR ORDET... Jag har ju letat rikshäst och hittade en fin

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Global Offshore. är på hugget

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Global Offshore. är på hugget STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Global Offshore är på hugget SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 31 5 2 6 16% 42% 207.327:- MAGNUS HAR ORDET... Juni tycker jag var helt ok och hästarna

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Sveriges snabbaste ALMAR

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Sveriges snabbaste ALMAR STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Sveriges snabbaste ALMAR SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 24 5 6 0 21% 46% 294.316:- MAGNUS HAR ORDET... Hästarna har gått hyggligt under senaste månaden

Läs mer

Våren är här - nu rör det på sig

Våren är här - nu rör det på sig STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Våren är här - nu rör det på sig SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 8 3 1 0 38% 50% 57.229:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev inte så många starter under februari

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tack för i år och god fortsättning!

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tack för i år och god fortsättning! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tack för i år och god fortsättning! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 12 2 0 1 17% 25% 57.080:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev några segrar till stallet

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. East Herkules vinner vidare

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. East Herkules vinner vidare STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt East Herkules vinner vidare SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 13 3 3 1 23% 54% 152.700:- MAGNUS HAR ORDET... Det har inte blivit så många starter men det

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Manontee dominerar!

STALL MÅNADSRAPPORT FEBRUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Manontee dominerar! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Manontee dominerar! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 8 2 1 1 25% 50% 73.500:- MAGNUS HAR ORDET... Vi har fortsatt tagit det lite medvetet lugnt med startandet.

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Princess Wine blir bättre med åren!

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Princess Wine blir bättre med åren! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Princess Wine blir bättre med åren! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 18 2 5 1 11% 44% 265.900:- MAGNUS HAR ORDET... Nu börjar treåringarna att komma ut

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JULI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Lysande månad för. Jakobsson

STALL MÅNADSRAPPORT JULI 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Lysande månad för. Jakobsson STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Lysande månad för Jakobsson SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 27 10 4 2 37% 59% 375.360:- MAGNUS HAR ORDET... Det har varit mycket förkylningar och halsproblem

Läs mer

Kanonstart i Rikstravet!

Kanonstart i Rikstravet! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Kanonstart i Rikstravet! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 30 4 2 5 13% 37% 194.204:- MAGNUS HAR ORDET... Det har varit lite förkylningar och halsinfektioner

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT SEPTEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V75-succén. på hemmaplan

STALL MÅNADSRAPPORT SEPTEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V75-succén. på hemmaplan STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V75-succén på hemmaplan SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 38 10 1 5 26% 42% 502.250:- MAGNUS HAR ORDET... Även september blev en riktigt bra månad med

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Riks-Beppen!

STALL MÅNADSRAPPORT MARS 2015. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Riks-Beppen! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Riks-Beppen! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 4 3 2 21% 47% 131.359:- MAGNUS HAR ORDET... Mars började väldigt bra med många segrar men sedan blev

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt GLOBAL OFFSHORE. avslutade på topp

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt GLOBAL OFFSHORE. avslutade på topp STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt GLOBAL OFFSHORE avslutade på topp SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 9 2 1 2 22% 56% 82.227:- MAGNUS HAR ORDET... Vi brukar alltid köra lugnt i december

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. avslutade lysande

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. avslutade lysande STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus avslutade lysande SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 14 4 1 2 29% 50% 445.998:- MAGNUS HAR ORDET... Slutet på året blev bra och det var då

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Grabbarna fixade. ny V75-dubbel

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Grabbarna fixade. ny V75-dubbel STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Grabbarna fixade ny V75-dubbel SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 28 7 5 1 25% 46% 469.100:- MAGNUS HAR ORDET... Hästarna har gått jättebra senaste tiden

Läs mer

Lady s Photo ensam på målfotot

Lady s Photo ensam på målfotot STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Lady s Photo ensam på målfotot SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 26 5 1 6 19% 46% 264.400:- MAGNUS HAR ORDET... Jag tycker att hästarna har börjat rycka

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Gott nytt 2014!

STALL MÅNADSRAPPORT DECEMBER 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Gott nytt 2014! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Gott nytt 2014! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 7 1 0 1 14% 29% 39.500:- MAGNUS HAR ORDET... I december tog jag en resa till Thailand så det blev lite

Läs mer

Nya vinnare från stallet!

Nya vinnare från stallet! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Nya vinnare från stallet! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 28 4 5 1 14% 36% 134.513:- MAGNUS HAR ORDET... Det rullar på tycker jag även om allt kanske

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT APRIL 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V75-drottningen. Conrads Elsa

STALL MÅNADSRAPPORT APRIL 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V75-drottningen. Conrads Elsa STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V75-drottningen Conrads Elsa SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 24 3 2 4 13% 38% 242.882:- MAGNUS HAR ORDET... Det har kanske inte blivit riktigt så mycket

Läs mer

Conrads Elsa tog ny V75-seger

Conrads Elsa tog ny V75-seger STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Conrads Elsa tog ny V75-seger SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 27 5 3 5 18% 48% 319.151:- MAGNUS HAR ORDET... Det har inte varit den rätta formen på stallet

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V86-dubbel på Åmål

STALL MÅNADSRAPPORT JUNI 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. V86-dubbel på Åmål STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V86-dubbel på Åmål SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 20 3 1 0 15% 20% 115.200:- MAGNUS HAR ORDET... Under juni tog jag ett par dagars semester och åkte

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Elitloppssuccé. för Magnus

STALL MÅNADSRAPPORT MAJ 2014. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Elitloppssuccé. för Magnus STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Elitloppssuccé för Magnus SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 30 5 5 4 17% 47% 315.028:- MAGNUS HAR ORDET... Maj var en skaplig månad och den roligaste segern

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Grym start på nya året!

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Grym start på nya året! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Grym start på nya året! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 7 1 1 37% 47% 234.000:- MAGNUS HAR ORDET... Det har varit en väldigt bra start på året och

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. ordnade årets första V75-seger

STALL MÅNADSRAPPORT JANUARI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus. ordnade årets första V75-seger STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus ordnade årets första V75-seger SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 12 6 1 1 50% 67% 240.850:- MAGNUS HAR ORDET... Det nya året har börjat jättebra

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Ny V75-seger till Fossens Bonus

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Ny V75-seger till Fossens Bonus STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Ny V75-seger till Fossens Bonus SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 37 9 5 0 24% 38% 383.769:- MAGNUS HAR ORDET... V75-segern med Fossens Bonus på Romme

Läs mer

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2

Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Halmstad Lördag 27 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 KAN MYCKET VÄL ÖVERRASKA A: 3-1-11 B: 12-6-9-8-5-10-4-7-2 Förstatipset till 3 West Wing som har visat rejäl form och stabila takter

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD!

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt SM-GULD! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 25 5 1 3 20% 36% 347.240:- MAGNUS HAR ORDET... Oktober började väldigt bra och hästarna kändes riktigt uppåt

Läs mer

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5

Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Bergsåker Onsdag 10 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 GIVET BUD TROTS LÄGET A: 8 B: 3-6-2-4-7-1-11-9 C: 10-5 Ett lopp över sprinterdistans inleder V86 och vi ger förstatipset till

Läs mer

V75-kung på hemmaplan

V75-kung på hemmaplan STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt V75-kung på hemmaplan SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 41 6 6 5 15% 41% 390.816:- MAGNUS HAR ORDET... Det blev en liten uppryckning under september mot

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tyko Marje - en favorit i repris!

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Tyko Marje - en favorit i repris! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Tyko Marje - en favorit i repris! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 32 7 3 8 22% 56% 311.300:- MAGNUS HAR ORDET... Vi kan lägga ännu en bra månad bakom

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT SEPTEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus är tillbaka!

STALL MÅNADSRAPPORT SEPTEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Fossens Bonus är tillbaka! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus är tillbaka! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 27 10 4 3 37% 63% 321.600:- MAGNUS HAR ORDET... Hästarna fortsätter att prestera bra och det

Läs mer

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9

Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 Bollnäs Lördag 20 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 ÖPPET KLASS II FÖRSÖK A: 5-2-1 B: 8-6-3-12-7-10-11-4-9 V75 inleds med ett försök i Klass II över den dryga distansen. 5 Sembs Rebir

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3. Staro Almab V75-KUNGEN

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3. Staro Almab V75-KUNGEN Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 6 2007 RAPPORT FÖR JUNI ÅRGÅNG 3 Staro Almab V75-KUNGEN Omslaget: Staro Almab hann med att ta två V75-segrar under juni och nu väntar Derbyt i höst. Producerat av Travdirekt

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Guldtäcket till. Nova Mollyn!

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Guldtäcket till. Nova Mollyn! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Guldtäcket till Nova Mollyn! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 22 8 2 3 36% 59% 345.500:- MAGNUS HAR ORDET... Månadens höjdpunkt var helt klart vinsten

Läs mer

JANUARI 2013. Hemma igen. den 29 januari 2013. Vacker vy över skidskyttestadion i Sochi!

JANUARI 2013. Hemma igen. den 29 januari 2013. Vacker vy över skidskyttestadion i Sochi! JANUARI 2013 Hemma igen den 29 januari 2013 Så var jag äntligen hemma i lägenheten i Östersund igen, uttrycket "borta bra men hemma bäst" gör sig verkligen bra ibland.. Har varit lite drygt två veckor

Läs mer

JUNI 2012. Midsommar. den 25 juni 2012

JUNI 2012. Midsommar. den 25 juni 2012 JUNI 2012 Midsommar den 25 juni 2012 Då var midsommar över för denna gång och det har varit en riktigt trevlig helg med härligt folk! Började med Borejoggen som var bland det jobbigaste jag gjort, påminn

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla V75-segrar!

STALL MÅNADSRAPPORT AUGUSTI 2013. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Dubbla V75-segrar! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Dubbla V75-segrar! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 23 5 3 5 22% 57% 604.600:- MAGNUS HAR ORDET... Augusti har varit en riktig toppmånad och jag tror

Läs mer

Häst Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag

Häst Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag A Look Into Future 4 s, e. Celebrity Secret Alvena Tyson 6 v, e. Flirtin Man Alvena Utah 5 v, e. From Above Andromeda du Nord 6 s, e. Kiss Francais Baronesse Ima 2 s, e. Maharajah Sb 1x3 Örebro Åter i

Läs mer

Global Patriot tog två raka!

Global Patriot tog två raka! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Global Patriot tog två raka! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 28 6 2 2 21% 36% 211.450:- MAGNUS HAR ORDET... Hästarna fortsätter att vinna lopp och det

Läs mer

V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige)

V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige) V75 intervjuer Momarken lördag 14 mars. (Fra Kanal 75, Sverige) V75-1 8 Perle Ole höll bra när han gick i ledningen senast, där ska han egentligen inte gå för han är bättre bakifrån. Nu blir det ett invändligt

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT JULI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Up to Heaven E. har inlett starkt!

STALL MÅNADSRAPPORT JULI Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Up to Heaven E. har inlett starkt! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Up to Heaven E. har inlett starkt! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 18 2 1 4 11% 39% 215.200:- MAGNUS HAR ORDET... De hästar som har tävlat har fortsatt

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Nu har det lossnat för Stora Värmland!

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Nu har det lossnat för Stora Värmland! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Nu har det lossnat för Stora Värmland! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 5 4 4 26% 68% 273.528:- MAGNUS HAR ORDET... Det har varit lite lugnare under

Läs mer

Leif Witasp Kajsa Frick

Leif Witasp Kajsa Frick Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 3 2008 RAPPORT FÖR MARS ÅRGÅNG 4 Ett år sen sist - Bella en vinnare igen! Omslaget: Engesve Bella hade inte vunnit lopp på ett år innan hon slog till i Dubbelcupen

Läs mer

Princess Wine tog Arvikadubbel

Princess Wine tog Arvikadubbel STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Princess Wine tog Arvikadubbel SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 19 2 2 3 11% 37% 149.431:- MAGNUS HAR ORDET... Efter vårens väldiga framgångar har det

Läs mer

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1

Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Årjäng Lördag 11 juli 2015. V75-1 VI LÅSER PÅ TRE A: 2-11-5 B: 7-9-4-8-3-10 C: 6-1 Ett försök i Silverdivisionen och tipset till 2 Dante Boko som senast var ute i Upp till bevis, ett lopp där tränare själva

Läs mer

BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2

BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2 v75info.sev75 Jägersro Fredag kväll info BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 1 I MEETING 2 (FINAL SOLVALLA 2 April 2016) JÄGERSRO 2640, V Avd 1) 1 Panoramic. En fantastisk fin häst som har gjort 2 starter i brons

Läs mer

Dubbelseger i Sturup

Dubbelseger i Sturup Dubbelseger i Sturup I helgen så lossnade det ordentligt för Joakim och teamet. Det var dags för den 3:e deltävlingen i det Danska mästerskapet och den andra deltävlingen i Sverige. Platsen var Sturup,

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Våren är här!

STALL MÅNADSRAPPORT MARS Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Våren är här! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Våren är här! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 17 4 2 2 24% 47% 155.487:- MAGNUS HAR ORDET... Nu är våren här och jag tycker det har rullat på rätt så

Läs mer

Fossens Bonus är på hugget!

Fossens Bonus är på hugget! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Fossens Bonus är på hugget! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 16 6 2 0 38% 50% 173.057:- MAGNUS HAR ORDET... Jag tycker det har varit en hygglig inledning

Läs mer

Blandade resultat ÄLVNÄS TVÄTT

Blandade resultat ÄLVNÄS TVÄTT Blandade resultat Nu var det riktigt länge sedan jag fick iväg någon rapport om hur skoteråkandet går för min del. Jag kan väl säga att det varit mer än fullt upp med arbete, familj, garagetid och träning/tävling.

Läs mer

Åby Onsdag 17 februari Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 ETT ÖPPET LOPP A: B:

Åby Onsdag 17 februari Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 ETT ÖPPET LOPP A: B: Åby Onsdag 17 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 ETT ÖPPET LOPP A: 3-2-4 B: 5-6-1-7 Ett lopp över sprinterdistans inleder V86 och förstatipset till 3 Counterfeightr kommer från seger

Läs mer

leif witasp kajsa frick kajsa rikstravet starter mot 100 är laddad för Crane höll lekstuga stall RAPPORT FÖR JANUARI 2015 ÅRGÅNG 11

leif witasp kajsa frick kajsa rikstravet starter mot 100 är laddad för Crane höll lekstuga stall RAPPORT FÖR JANUARI 2015 ÅRGÅNG 11 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JANUARI 2015 ÅRGÅNG 11 150119 Imponerande seger av Graciosa 150120 Coyote Roadrunner avlade maiden 150111 Crane höll lekstuga NOVA RACE mot 100 starter kajsa är

Läs mer

Åby Onsdag 3 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 DANSKT I TOPP A: 2-5-3 B: 6-1-4-9-7-8

Åby Onsdag 3 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 DANSKT I TOPP A: 2-5-3 B: 6-1-4-9-7-8 Åby Onsdag 3 februari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 DANSKT I TOPP A: 2-5-3 B: 6-1-4-9-7-8 Ett lopp över den korta distansen inleder V86 och förstatipset till 2 Gantab Håleryd som i regi

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD!

STALL MÅNADSRAPPORT OKTOBER 2012. Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt SM-GULD! STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt SM-GULD! SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 24 6 6 1 25% 54% 957.642:- MAGNUS HAR ORDET... Tänk att det blev ännu en rekordmånad! Det har gått helt sanslöst

Läs mer

Ellinor Rasmusson Steg 3 Svensk Galopp. Startboxträning. Ellinor Rasmusson 2012-10-11

Ellinor Rasmusson Steg 3 Svensk Galopp. Startboxträning. Ellinor Rasmusson 2012-10-11 Startboxträning Ellinor Rasmusson 2012-10-11 1 Inledning Jag har valt att skriva om startboxträning, då jag tycker att det är en viktig del av unghästarnas träning. Jag vill lära mig mer om det för att

Läs mer

Solvalla Onsdag 6 januari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 FLERA OM BUDET A: 7-1-6 B: 9-5-3-8-4-2

Solvalla Onsdag 6 januari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 FLERA OM BUDET A: 7-1-6 B: 9-5-3-8-4-2 Solvalla Onsdag 6 januari 2016. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V86-1 FLERA OM BUDET A: 7-1-6 B: 9-5-3-8-4-2 7 Only in its Class svarade för ett par fina insatser under fjolåret. Har dock ite vunit

Läs mer

Yucay Boko laddar för vintern!

Yucay Boko laddar för vintern! Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2011 ÅRGÅNG 7 Yucay Boko laddar för vintern! Omslaget: Yucay Boko är en av dem som ska hjälpa till att dra in segrar till stallet under hösten. Producerat

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MARS 2012 ÅRGÅNG 8 120312 Dramatisk avslutning på Färjestadkvällen 120309 Rocky Race byggde staket 120315 Stein Daylight övertygade på Romme 120323 My Ovi och

Läs mer

hopp i leif witasp kajsa frick rikstravet Stall Dalarnas Sandrnghams segertåg fortsätter stall RAPPORT FÖR MARS 2015 ÅRGÅNG 11

hopp i leif witasp kajsa frick rikstravet Stall Dalarnas Sandrnghams segertåg fortsätter stall RAPPORT FÖR MARS 2015 ÅRGÅNG 11 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR MARS 2015 ÅRGÅNG 11 150319 Sandrnghams segertåg fortsätter 150302 Stalldubbel på Bollnäs 150307 Ny seger för Kajsa och Faksi Linn 150307 Sandrngham Hanover tog

Läs mer

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN Av Marie Hansson - Känns hunden för snabb? - Har du svårt att hinna dit du vill på banan? Själva kärnan i lösningen på problemet borde väl vara att förkorta din väg? Ju svårare

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3. Ringside. i sitt livs form

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3. Ringside. i sitt livs form Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 7 2007 RAPPORT FÖR JULI ÅRGÅNG 3 Ringside i sitt livs form Omslaget: Ringside har hittat en riktigt härlig toppform i sommar och tog två segrar under juli. Producerat

Läs mer

Att tänka på inför friidrottstävling

Att tänka på inför friidrottstävling Att tänka på inför friidrottstävling Före tävling Tävlingar får ni reda på via friidrottsgruppen eller så läser ni själva på Smålands Friidrottsförbunds hemsida www.smfif.se och där under Tävlingar. Då

Läs mer

framåt, han blir mycket intressant på lördag och lite bort glömd. Kan öppna om han vill. Volt start är minus.

framåt, han blir mycket intressant på lördag och lite bort glömd. Kan öppna om han vill. Volt start är minus. v75info.sev75 Axevalla Torsdag kväll info V75-1)23 JAN 2016 KL 16:20 HUVUDSPONSORERNAS LOPP - BRONSDIVISIONEN, FÖRSÖK 6 I MEETING 1 (FINAL SOLVALLA 13 FEBRUARI 2016) AXEVALLA2140 METER VOLTSTART 1 DIGGERS

Läs mer

Kalle Anka längd Cup 2013. Upplands äventyr i Sveg

Kalle Anka längd Cup 2013. Upplands äventyr i Sveg Kalle Anka längd Cup 2013 Upplands äventyr i Sveg Resan mot Sveg 2013 började ett år tidigare när finalen 2012 avslutades med Upplands fina framgångar i Ski-cross stafetten. Många timmars träning hade

Läs mer

Din skattade profil inför 2012

Din skattade profil inför 2012 Jag som orienterare Din skattade profil inför 2012 Motivationsmål Målsättning inför 2012 Tekniska mål Mentala mål Din skattade profil efter 2012 Motivationsmål Uppnådda mål 2012 Tekniska mål Mentala mål

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR NOVEMBER 2015 ÅRGÅNG 11 151106 Witasp köpte lillebror till Miss Sue V. 151102 Andra raka för Tiger Williams 151102 Spets och slut för Maidonna 151103 Leif handlade

Läs mer

Rapport från årets lopp 2007 Berättelserna från 2006 års lopp hittar du under: löpsedlar/annat smått och gott.

Rapport från årets lopp 2007 Berättelserna från 2006 års lopp hittar du under: löpsedlar/annat smått och gott. Rapport från årets lopp 2007 Berättelserna från 2006 års lopp hittar du under: löpsedlar/annat smått och gott. Lucialoppet 8 december 2007 Det var inte med någon större entusiasm man gav sig iväg till

Läs mer

ATT TRÄNA TVÅÅRINGAR. Fördjupningsarbete Amatörtränarkursen steg 3 Januari -05. Mari Falker Norin Ulrika Nordgren Ann-Carin Svedberg

ATT TRÄNA TVÅÅRINGAR. Fördjupningsarbete Amatörtränarkursen steg 3 Januari -05. Mari Falker Norin Ulrika Nordgren Ann-Carin Svedberg ATT TRÄNA TVÅÅRINGAR Fördjupningsarbete Amatörtränarkursen steg 3 Januari -05 Mari Falker Norin Ulrika Nordgren Ann-Carin Svedberg INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Inledning.3 2. Litteraturgenomgång 4 3. Intervjuer

Läs mer

Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3

Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3 Bjerke Lördag 21 november 2015. Eksperttips af Team Trav & Tips AB V75-1 EN DANSK I TOPP A: 5-4-2-9 B: 1-12-6-10-11-8-7-3 Ett härligt Silverdivisionsförsök över den korta distansen inleder V75 och vi tar

Läs mer

PROPOSITIONER JANUARI 2014

PROPOSITIONER JANUARI 2014 PROPOSITIONER JANUARI 2014 2 STARTANMÄLNINGAR DECEMBER 23 måndag 24 tisdag 25 onsdag 26 torsdag 27 fredag 28 lördag 29 söndag 30 måndag 31 tisdag JANUARI 1 onsdag 2 torsdag 3 fredag 4 lördag 5 söndag 6

Läs mer

Tävlingsrapport 16 juni 2012

Tävlingsrapport 16 juni 2012 Tävlingsrapport 16 juni 2012 Efter två cuptävlingar i rad i Trollhättan med hårda vindar och mycket tuff paddling fick vi äntligen ett år med perfekt väder för tävling! Relativt svaga vindar och solen

Läs mer

Rally SM.. Rally SM... Rally SM.. så var det åter dags.. för denna underbart trevliga form av rally.. denna gång på "hemmaplan", vilket som vanligt ställer till en hel del extra problem som man inte behöver

Läs mer

REJÄLA. leif witasp kajsa frick INSATSER AV KAJSAS TJEJER. Gulddivisionsseger för Cool Keeper. stall RAPPORT FÖR OKTOBER 2015 ÅRGÅNG 11

REJÄLA. leif witasp kajsa frick INSATSER AV KAJSAS TJEJER. Gulddivisionsseger för Cool Keeper. stall RAPPORT FÖR OKTOBER 2015 ÅRGÅNG 11 stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR OKTOBER 2015 ÅRGÅNG 11 Gulddivisionsseger för Cool Keeper Första segern för Lenah P.H. Grym insats av Marit Udsen 151011 Full pott på hemmaplan 151014 Västerbo

Läs mer

Vid köp av fem eller fler kartor ges 10 SEK rabatt per karta. Övningarna sitter ute:

Vid köp av fem eller fler kartor ges 10 SEK rabatt per karta. Övningarna sitter ute: Allmän information om träningsövningarna i Sälen 2016 Kontrollmarkering: Vid varje kontroll sitter en orange/vitt snitsel med kodsiffra. Kontroll Definition: Kontrolldefinition finns tryckt på kartan.

Läs mer

Att visa häst vid hand 2011 Avelsföreningen för Svenska Varmblodiga Hästen

Att visa häst vid hand 2011 Avelsföreningen för Svenska Varmblodiga Hästen Att visa häst vid hand 2011 Avelsföreningen för Svenska Varmblodiga Hästen ATT VISA HÄST VID HAND Unga hästar visas vid hand många gånger under uppväxten: som föl, vid rådgivande bedömning av unga hingstar,

Läs mer

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3. Arnizette Nova. Yngsta vinnaren i stallet!

Stall. Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3. Arnizette Nova. Yngsta vinnaren i stallet! Stall Leif Witasp Kajsa Frick NUMMER 11 2007 RAPPORT FÖR NOVEMBER ÅRGÅNG 3 Arnizette Nova Yngsta vinnaren i stallet! Omslaget: Tvååriga Arnizette Nova är yngst av alla vinnare under November. Foto: Kim

Läs mer

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget 1 Kapitel 1 Drakägget Hej jag heter Felicia och är tio år. Jag bor på en gård i södra Sverige och jag har ett syskon som heter Anna. Hon är ett år äldre än mig. Jag har även en bror som är ett år, han

Läs mer

B.W.L.Champion laddad för en ny säsong

B.W.L.Champion laddad för en ny säsong Stall Leif Witasp Kajsa Frick RAPPORT FÖR MARS 2009 ÅRGÅNG 5 B.W.L.Champion laddad för en ny säsong Omslaget: På fredag gör Kajsa Fricks stjärna B.W.L.Champion årsdebut hemma på Rättvik. Foto: Kim Nyblom/Foto-Mike

Läs mer

Positiv Ridning Systemet Om att sätta mål Av Henrik Johansen

Positiv Ridning Systemet Om att sätta mål Av Henrik Johansen Positiv Ridning Systemet Om att sätta mål Av Henrik Johansen Det ska vara ryttaren som tänker en tanke, ryttarens huvud som ger en signal till kroppen, ryttarens kropp som ger en signal till hästen, och

Läs mer

Nivå 2 Lära för att träna 9-10 år

Nivå 2 Lära för att träna 9-10 år Nivå 2 Lära för att träna 9-10 år Fokusområden: - Driva - Passa - Mottagning - Vändning - Riktningsförändring - Avslut - Väggspel - Spelbarhet, Spelavstånd Spelarens mognad Fysisk utveckling Lugn tillväxtperiod

Läs mer

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Greve E. regerade på V75

STALL MÅNADSRAPPORT NOVEMBER Magnus Jakobsson. Nytorp. nytt. Greve E. regerade på V75 STALL Magnus Jakobsson Nytorp nytt Greve E. regerade på V75 SAMMANFATTNING ANTAL 1 2 3 SEGER% PLATS % INKÖRT 28 8 7 4 25% 68% 501.582:- MAGNUS HAR ORDET... November har varit en otroligt bra månad med

Läs mer

Ulla och Pelle och Den stora utmaningen

Ulla och Pelle och Den stora utmaningen Ulla och Pelle och Den stora utmaningen Vi kommer att följa dem fram till dagen M Del 1. För fem veckor sedan så bestämde vi oss för att springa Stockholm Marathon. Någon plats har vi inte fått men står

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR SEPTEMBER 2013 ÅRGÅNG 9 130910 Leo Boy avgjorde säkert 130903 Ny Västerboseger för Kajsa 130903 Diamond of Ace tog andra raka 130906 Fallout Boy imponerade vid

Läs mer

PROPOSITIONER MARS 2015

PROPOSITIONER MARS 2015 PROPOSITIONER MARS 2015 FEBRUARI 20 fredag 21 lördag 22 söndag STARTANMÄLNINGAR 23 måndag 24 tisdag 25 onsdag 26 torsdag 27 fredag 28 lördag MARS 1 söndag 2 måndag 3 tisdag 4 onsdag 5 torsdag 6 fredag

Läs mer

Ut med domarn! Kenta. Ut med domarn! ur Två par mockasiner av Lars Collmar (Argument Förlag) 33

Ut med domarn! Kenta. Ut med domarn! ur Två par mockasiner av Lars Collmar (Argument Förlag) 33 Ut med domarn! Kenta Äntligen! Där satt den! Fyra sekunder före full tid, ställning 3 3, kom bollen farande rakt mot Kentas klubba. Nån från motståndarlaget 8 C gav honom en hård tackling. Kenta fick en

Läs mer

Delad tro delat Ansvar

Delad tro delat Ansvar Delad tro delat Ansvar Nehemja kap.2-3 Av: Johannes Djerf Jag vet att det bara är jag som gillar detta, men eftersom jag är så otroligt nöjd med min första inköpta tröja till min och Lisas tilltänkta knodd

Läs mer

leif witasp kajsa frick

leif witasp kajsa frick stall leif witasp kajsa frick RAPPORT FÖR JUNI 2013 ÅRGÅNG 9 130603 Kajsa prinsessa på Axevalla 130604 Imponerande seger av T.X.All In 130606 L.K. tog hem Klass II-försöket 130617 Lord Mirabelle en vinnare

Läs mer

Simon K 5B Ht-15 DRAKEN. Av Simon Kraffke

Simon K 5B Ht-15 DRAKEN. Av Simon Kraffke DRAKEN Av Simon Kraffke 1 Kapitel 1 Drakägget Hej jag heter Erik och jag är 7 år och jag bor på en gård och den gården heter Hemlighetensgård bara för att vad som helst kan hända här. Och den gården ligger

Läs mer

Den magiska dörren. Kapitel 1

Den magiska dörren. Kapitel 1 Den magiska dörren Kapitel 1 Hej jag heter Jakob och jag är 9 år och går på sunds val skolan. Jag hade också en dästa vän oliver.och vi ska gå till skolan för första gången med varandra.men jag var lite

Läs mer

SUNE Tidningen Hästfynd nr 5, 2004

SUNE Tidningen Hästfynd nr 5, 2004 SUNE Tidningen Hästfynd nr 5, 2004 (utdrag ur en horsemanshiptränares dagbok) Text: Sven Forsström Foto: Inger Lantz En vinterdag för ungefär ett år sedan ringde min telefon. Som så många andra gånger

Läs mer

TJUVSTARTER I AGILITY - en kamp i envishet

TJUVSTARTER I AGILITY - en kamp i envishet TJUVSTARTER I AGILITY - en kamp i envishet Av Marie Hansson När det handlar om tjuvstarter är det ofta en kamp mellan en ivrig hund och dess förare. Men ju mer psykologi man använder, desto större övertag

Läs mer

AUGUSTI 2012. Fin helg. den 27 augusti 2012. Vilovecka. den 23 augusti 2012

AUGUSTI 2012. Fin helg. den 27 augusti 2012. Vilovecka. den 23 augusti 2012 AUGUSTI 2012 Fin helg den 27 augusti 2012 Nu är det slut på vilan och det blir lite hårdare körning en dryg vecka innan vi packar väskorna och åker till Österrike på läger igen. Ser fram emot att få åka

Läs mer

Följ med Gunilla i hennes vardag med hästen i centrum

Följ med Gunilla i hennes vardag med hästen i centrum Följ med Gunilla i hennes vardag med hästen i centrum Presentation: Gunilla Persson Berg: Uppfödare, hästägare, ryttare, hovslagare och tränare. Jag har hållit på med hästar hela livet och haft förmånen

Läs mer

TRÄNINGSPROGRAM 6 VECKOR

TRÄNINGSPROGRAM 6 VECKOR TRÄNINGSPROGRAM 6 VECKOR INFÖR SKIDMOMENTET I EN SVENSK KLASSIKER LÄNGDSKIDÅKNING - De flesta passen, åtminstone på helg erna, är tänkta som skidåkning på snö. Har du svårt att ta dig till skidspår eller

Läs mer

Min försvunna lillebror

Min försvunna lillebror 3S Ida Norberg Sa1a Min försvunna lillebror Vi hade precis sålt vårt hus och flyttat in i världens finaste hus, det var stort, väldigt stort, det fanns nästan allt där, pool, stor trädgård och stort garage.

Läs mer

GSK P-95 i Barcelona, eller Hur vi försökte ta livet av ledarna..

GSK P-95 i Barcelona, eller Hur vi försökte ta livet av ledarna.. GSK P-95 i Barcelona, eller Hur vi försökte ta livet av ledarna.. Torsdag 16/9 Tidig morgon, väckarklockan står på 03:00. Man hoppade inte precis ut ur sängen. Starten på 95:ornas äventyr i Spanien kunde

Läs mer

Anna Siverbo 5B Ht-15

Anna Siverbo 5B Ht-15 1 Drakägget Kapitel 1 Hej jag heter Maja jag är 9 år. Jag och min familj bor på en bondgård. När jag går ut från vårat hem så kommer jag till en marknad som heter Rikedall. Så min familj brukar gå dit

Läs mer

Innehållsförteckning

Innehållsförteckning Innehållsförteckning Sammanfattning...s 3 Bakgrund och inledning...s 4 Problemformulering och syfte & Avgränsningar...s 5 Genomförande...s 6 Resultat av projektet...s 7 Värdering av arbetet och resultatet...s

Läs mer