BUSINESS BOOSTER. Vinn kronor! Medlemmar får mer. Partnerprogrammet för elektriker

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BUSINESS BOOSTER. Vinn kronor! Medlemmar får mer. Partnerprogrammet för elektriker"

Transkript

1 BUSINESS BOOSTER Vinn kronor! Medlemmar får mer Partnerprogrammet för elektriker

2 Vi vill vara din främsta samarbetspartner Vi vill jobba tillsammans med dig och stötta dig med förmåner, nyheter och tips som kan underlätta ditt arbete.

3 Bli medlem idag och dra nytta av fördelarna som hjälper dig att utveckla din verksamhet Vårt partnerprogram för elektriker är ett kostnadsfritt program som i första hand vänder sig till dig som jobbar med elinstallationer i bostäder och mindre kommersiella fastigheter. Bli medlem idag och dra nytta av alla de fördelar som vårt partnerprogram har att erbjuda. P.S. Kanske känner du till Lejonklubben? Så hette vårt tidigare partnerprogram som startades redan Om du tidigare varit medlem i Lejonklubben är vi extra glada att välkomna dig tillbaka till vårt nya partnerprogram. Alltid tillgängligt, på din dator, mobil eller surfplatta. Som medlem får du: Välkomstpaket Registrera dig idag och beställ ditt välkomstkit. Du får en tröja, vattenflaska och multiladdare. Gäller så länge lagret räcker. Något nytt varje månad Varje månad får du som medlem tillgång till exklusiva kampanjer och erbjudanden. Det kan gälla sampling av produkter, inbjudan att delta i produktutveckling, kampanjer på utvalda delar av sortimentet, utbildning, event med mera. Logga in varje månad och få koll på det senaste! Hitta din samarbetspartner Med ditt företags kontaktuppgifter i vårt register hittar kunderna dig direkt via vår hemsida. Verktyg som hjälper dig och din verksamhet På elektrikerportalen myschneider Electrician hittar du allt du behöver, på en och samma plats. Allt från produktinformation, nyheter och utbildning till månadskampanjer, eventkalender och teknisk information. Verktyg som hjälper dina kunder Visa och demonstrera produkter för dina kunder direkt i din mobil eller surfplatta, hämta säljbroschyrer och inspirationsmaterial. Du kan även beställa demokit och visa produkterna på plats hos dina kunder. Kampanjer och särskilda evenemang för samarbetspartners Som partner blir du även inbjuden till gratis seminarier, utbildningar och produktevenemang. Bli också först med att kostnadsfritt prova nya produkter och lösningar från oss. Och mycket mer! Logga in varje månad och få koll på de senaste förmånerna.

4 Hur blir jag medlem? Partnerprogrammet är helt kostnadsfritt och du är välkommen att bli medlem om du uppfyller något av nedanstående krav: Innehar allmän behörighet (typ AB, ABL eller ABH) Innehar begränsad behörighet (BB1, BB2 eller BB3) Innehar ett ECY certifikat Är professionell yrkesman och arbetar under överinseende/inom ramen för egenkontrollprogram* Hur går jag med? Du ansöker enkelt om att bli medlem i myschneider Electrician online. Allt du behöver göra är att registrera dig och sen aktivera ditt konto. Ansök här: Tips! Om du registrerat dig sedan tidigare men har glömt ditt lösenord kan du enkelt be om ett nytt. Vill du läsa mer om programmets fördelar och ta del av information för dig som elektriker, titta in på vår webb och särskilda elektrikersida: *efter 1 juli 2017

5 myschneider Electrician portalen En digital samlingsplats för ditt dagliga arbete Gratis och tillgänglig för alla elektriker - hitta informationen du behöver, digitala verktyg och relevanta utbildningar för att stötta din verksamhet och mycket mer. Tips! Om du registrerat dig sedan tidigare men har glömt ditt lösenord kan du enkelt be att få det återställt via en länk på sidan. HANTERA DEN DAGLIGA VERKSAMHETEN Utveckla mitt företag Nystartat eller etablerat företag? Nyttig information med en digital verktygslåda för att hjälpa dig underhålla, marknadsföra och utveckla din verksamhet. Offerera och planera Hitta konfiguratorer och verktyg som exempelvis myschneider Electricianappen för att skapa kundofferter och materialförteckningar. Hitta produkter Sök efter produktinformation och tekniska dokument, hitta de närmaste återförsäljarna eller de senaste branschkampanjerna för bra erbjudanden. Installation och uppföljning Hitta installationsguider och handböcker för enklare planering. Support Du kan också chatta direkt med vår supportpersonal. HÅLL DIG UPPDATERAD Onlineutbildning Kostnadsfria utbildningar som täcker ett brett urval av ämnen. Börja och sluta när du vill och lär dig något nytt när det passar dig. Vi utökar ständigt kursutbudet på svenska. Nyheter Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna, kommande evenemang och utbildningar. PARTNERFÖRDELAR Något nytt varje månad Varje månad får du som medlem tillgång till exklusiva kampanjer och erbjudanden. Det kan gälla sampling av produkter, inbjudan att delta i produktutveckling, kampanjer på utvalda delar av sortimentet, utbildning, event med mera. Logga in på varje månad och få koll på det senaste! Kundstödjande verktyg Hämta också verktyg som hjälper dig i mötet med dina kunder. Verktyg som inspirerar kunden och ger dig möjlighet att göra ännu bättre affärer. Såsom demoväskor, demo-appar och marknadsföringsverktyg i form av kataloger och inspirationsbroschyrer. BUSINESS BOOSTER Vinn kronor! Aktivera ditt konto idag och ge oss din bästa motivering så har du chans att vinna ett pris på 20,000 kronor som hjälper dig utveckla ditt företag. Du kan till exempel köpa profilkläder, förbättra din hemsida eller foliera din firmabil. När du väl registrerat dig och satt upp ditt konto, när du enkelt portalen dygnet runt via elektrikersidan på vår webb:

6 Utnyttja alla fördelar med att vara partner Följ våra sex steg för att maximera din upplevelse 1. Registrera dig på portalen och klicka på Starta här -knappen när du loggat in. Redan medlem? Bara att sätta igång! 2. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Då får du skräddarsydda erbjudanden, nyheter och annan nyttig information, direkt i din inkorg. 3. Beställ ditt startpaket med tröja, vattenflaska och multiladdare. Gäller så länge lagret räcker. 4. Ladda ner broschyrerna som ingår i ditt startpaket. 5. Anmäl dig till våra event och utbildningar. 6. Gå våra online-utbildningar direkt i portalen. Du vet väl att du som partner kan beställa beställa demokit och andra säljhjälpmedel? Tips! För att hitta allt detta, logga in eller bli medlem, gå till:

7 BUSINESS BOOSTER Boosta din business! Vinn :- till ditt företag!* Registrera och aktivera ditt medlemskap i partnerprogrammet på vår portal och delta i utlottningen! Vinn kronor! En lycklig vinnare kommer att få välja hur han eller hon ska spendera kronor för att hjälpa sitt företag. Du kan välja mellan att få hjälp att utveckla din nuvarande hemsida, få profilkläder eller foliering av en bil. Glöm inte att vi har gratis utbildningar på portalen, speciellt anpassade för dig som är verksam inom elteknikbranschen Är du inte i behov av en business boost? Du kan byta in det mot kr i resecheckar. Så aktivera ditt medlemskap på portalen idag för din chans att vinna! För mer information besöker du: *Tävlingen pågår till den 31 dec 2017.

8 Du sparar tid hos kund och på kontoret med vårt nya verktyg för hantering av bostadsprojekt: Sätt samman en projektoffert snabbt och enkelt på plats under besök hos kund. På gång: myschneider Electrician appen Få fram en materialspecifikation med mera direkt på plats. E-posta direkt till utvalda grossister för snabbare prissättning och lagerkontroller. Håll koll på leveranser, dina projekt och kommande utgifter. Också på gång: Som medlem i partnerprogrammet myschneider Electrician meddelar vi dig när myschneider Electrician-appen släpps. Registrera dig idag om du inte redan är medlem!

9 Läs mer och ansök på Finnes: Stipendier för nya elteknikprojekt. Sökes: Idéer som utvecklar vår bransch. schneiderfonden.se Om Schneiderfonden På Schneider Electric vill vi uppmärksamma och stödja innovation och nya idéer på elinstallationsområdet. Därför grundade vi Schneider fonden tillsammans med EIO och Elektrikerförbundet. Syftet är att uppmärksamma personer i elteknikbranschen som på olika sätt verkar för branschens utveckling till exempel genom satsningar på produkt- eller tjänsteinnovation, kontinuerlig vidareutveckling och utbildning, eller innovativa lösningar med modern teknik. Vi delar ut stipendier årligen. Träffa oss på en plats nära dig Få koll på kommande event och utbildningar, hos din distributör eller i Schneider Electrics egen regi. I vår kalender på portalen kan du anmäla dig till filialaktiviteter som demos och minimässor, men också utbildningstillfällen och andra event. I samband med Elfack delades stipendier ut från Schneiderfonden till årets vinnande stipendiater. Anton Olsson, Görel Norden AB, premierades för sin idé om ett vägguttag med en extra tändtråd, som skulle göra det möjligt att dimra belysning, tända och släcka samt ge ett förenklat underhåll. Denna innovativa idé uppmärksammades av juryn för sitt nytänkande och inspiration för andra unga elektriker, trots att den ännu inte stöds av dagens tekniska standard. Det andra stipendiet gick till Anders Kjellström, ElectroTest Sweden AB, för ett innovativt nyttjande av befintlig teknik för att möte ett framtida behov. Idén handlar om att privata hushåll ska kunna styra sin förbrukning och sänka effekttoppar. Det kan till exempel handla om att låta värmepumpen stå still medan elbilen laddar.

10 Anteckningar Bli medlem idag och dra nytta av fördelarna som hjälper dig att utveckla din verksamhet.

11 Bli medlem idag! Schneider Electric Sverige AB Frösundaviks Allé Solna Tel: Schneider Electric. All Rights Reserved. All trademarks are owned by Schneider Electric Industries SAS or its affiliated companies. SE MK0342

Dags för renovering! Guida dina kunder till säkrare, snyggare och bekvämare hem. schneider-electric.se/sv/partners/electricians

Dags för renovering! Guida dina kunder till säkrare, snyggare och bekvämare hem. schneider-electric.se/sv/partners/electricians Dags för renovering! Guida dina kunder till säkrare, snyggare och bekvämare hem. schneider-electric.se/sv/partners/electricians Life is On Schneider Electric 1 Erbjud dina kunder de bästa lösningarna.

Läs mer

Rivstarta dina renoveringsprojekt! För ett säkert, stilfullt och bekvämt hem

Rivstarta dina renoveringsprojekt! För ett säkert, stilfullt och bekvämt hem Rivstarta dina renoveringsprojekt! För ett säkert, stilfullt och bekvämt hem Säkerhet Komfort Design 2 Ett hem är så mycket mer än ett hus. Det är en miljö där du ska känna dig trygg och avslappnad och

Läs mer

Field Services. Industriautomation. Service och modernisering

Field Services. Industriautomation. Service och modernisering Field Services Industriautomation Service och modernisering Vi är experter på service och moderniseringar av maskinnära utrustning som frekvens omformare, mjukstartare, PLC och Scada. Modernisering En

Läs mer

GROHE SMART Grohe_Loyalty_brochure_A5_12p_SE.indd :31

GROHE SMART Grohe_Loyalty_brochure_A5_12p_SE.indd :31 GROHE SMART VÄLKOMMEN TILL GROHE SMART! VAR SMART OCH BLI MEDLEM I DET STÖRSTA LOJALITETSPROGRAMMET FÖR BADRUMSINSTALLATÖRER! GROHE SMART är speciellt utvecklat för installatörer av GROHEprodukter: Som

Läs mer

Strålkastare och arbetslampor Mureva LED

Strålkastare och arbetslampor Mureva LED Strålkastare och arbetslampor Mureva LED En perfekt kombination av funktion, design, energieffektivitet och säkerhet se.com/se LED strålkastare Mureva LED strålkastare Mureva LED strålkastare har utformats

Läs mer

Välkommen! Lycka till! ecampus min väg till KNX. Nytt från den 1 oktober 2014

Välkommen! Lycka till! ecampus min väg till KNX. Nytt från den 1 oktober 2014 ecampus min väg till KNX Nytt från den 1 oktober 2014 Välkommen! Här följer en guide till hur man på egen hand med en dator och Internetåtkomst kan lära sig grunderna för KNX och hur verktyget ETS fungerar

Läs mer

Field Services. Elkraftservice. Service och modernisering

Field Services. Elkraftservice. Service och modernisering Field Services Elkraftservice Service och modernisering Vi är experter på service och modern i seringar av ställverk och elkraftsutrustning. Modernisering En modernisering av befintlig anläggning ökar

Läs mer

Elektriker eller elinstallatör. lika men inte samma

Elektriker eller elinstallatör. lika men inte samma Elektriker eller elinstallatör lika men inte samma Det kan vara svårt att förstå skillnaden mellan en elektriker och en elinstallatörs roll, men det är viktigt att veta vad som ligger i de olika begreppen.

Läs mer

ecampus min väg till KNX

ecampus min väg till KNX ecampus min väg till KNX Välkommen! Här följer en guide till hur man på egen hand med en dator och Internetåtkomst kan lära sig grunderna för KNX och hur verktyget ETS fungerar Lycka till! Side nr. 1 Innehåll

Läs mer

Välkommen till Dropbox!

Välkommen till Dropbox! Lär dig hur du kommer igång med Dropbox: 1 2 3 4 Skydda dina filer Ta med dina saker, vart du än ska Skicka stora filer Arbeta med filer tillsammans Välkommen till Dropbox! 1 Håll dina filer säkra Dropbox

Läs mer

Upplev WISER. För ett smartare hem. se.com/se/wiser

Upplev WISER. För ett smartare hem. se.com/se/wiser Upplev WISER För ett smartare hem se.com/se/wiser Wiser Home Touch Smarta hem är bekväma, resurssnåla, energieffektiva och säkra. Med Wiser kan du på ett smart sätt styra bostadens belysning med en app

Läs mer

Elektrikerns bästa verktyg

Elektrikerns bästa verktyg Elektrikerns bästa verktyg idebanken.elratt.se Allt är möjligt med smart elteknik Lösningsförslag Idébanken nr 61 Huset som tänker själv Gör din installation smart och ge dina kunder en bekvämare vardag

Läs mer

DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKAPAR SÄKERHETEN

DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKAPAR SÄKERHETEN DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKAPAR SÄKERHETEN VÄLKOMMEN! ADI är den marknadsledande distributören av brand- och säkerhetsprodukter och har bedrivit verksamhet i över 30 år. Vi säljer allt från video- till brandsäkerhetslösningar

Läs mer

Dahl eshop. många smarta funktioner

Dahl eshop. många smarta funktioner Dahl eshop många smarta funktioner Dahl eshop många smarta funktioner Välkommen till Dahl eshop, butiken som är öppen även när vi har stängt. Här kan du handla när du vill, både från datorn, surfplattan

Läs mer

Välkommen till Capture.

Välkommen till Capture. Välkommen till Capture http://capture-app.com Välkommen till Capture! Med Capture kan du spara, se och dela dina bilder och videor på alla dina enheter mobil, surfplatta och PC/ Mac. När du har laddat

Läs mer

Samarbetspartners: föreningsguiden. för föreningar med årslicens

Samarbetspartners: föreningsguiden. för föreningar med årslicens Samarbetspartners: föreningsguiden för föreningar med årslicens OM SPORT COMPETENCE Sport Competence är en utbildningsportal online för svensk idrott- och motionsrörelse. Här finns landets främsta experter

Läs mer

Kom igång med Riksbyggen Kundwebb

Kom igång med Riksbyggen Kundwebb Kom igång med Riksbyggen Kundwebb På din nya kundwebb får du tillgång till information, hjälp och uppgifter kopplat till ditt boende samt en rad olika verktyg som underlättar i kommunikationen med Riksbyggen.

Läs mer

Kom igång med Dagboken i fyra enkla steg

Kom igång med Dagboken i fyra enkla steg Kom igång med Dagboken i fyra enkla steg Prova GRATIS månad på picturemylife.se PictureMyLifes Dagbok är en digital kontaktbok för barn, unga och vuxna med behov av kognitivt stöd. I Dagboken laddar man

Läs mer

Sk dd y.com e-hand l e Så kommer du igång

Sk dd y.com e-hand l e Så kommer du igång Skydd.com e-handel Så kommer du igång 1. Inledning 2. Så här lägger du order 3. Mer om sökfunktionen 4. Bläddra i sortimentet och våra toppsäljare 5. Den nya produktvyn 6. Våra kampanjer och erbjudanden

Läs mer

Outplacement. - Din karriär i fokus 6 månader

Outplacement. - Din karriär i fokus 6 månader Outplacement - Din karriär i fokus 6 månader Välkommen till ditt program ditt nya jobb väntar på dig Sedan 1989 har mer än 50 000 människor gått vidare i sitt yrkesliv med stöd från oss. Det hoppas vi

Läs mer

Välkommen! Lycka till! ecampus min väg till KNX

Välkommen! Lycka till! ecampus min väg till KNX ecampus min väg till KNX Välkommen! Här följer en guide till hur man påegen hand med en dator och Internetåtkomst kan lära sig grunderna för KNX och hur verktyget ETS fungerar Lycka till! Sida nr. 1 Innehåll

Läs mer

Outplacement. - Vi följer dig i mål 12 månader

Outplacement. - Vi följer dig i mål 12 månader Outplacement - Vi följer dig i mål 12 månader Välkommen till ditt program - ditt nya jobb väntar på dig Sedan 1989 har mer än 50 000 människor gått vidare i sitt yrkesliv med stöd från oss. Det hoppas

Läs mer

Vår förening finns i Boappa

Vår förening finns i Boappa Vår förening finns i Boappa Boappa Vad är Boappa? Boappa är en boendeapp som förenklar kommunikationen från styrelsen och låter dig samarbeta med dina grannar. Meddelanden från styrelsen All information

Läs mer

Välkommen in. Här är det öppet jämt.

Välkommen in. Här är det öppet jämt. Din guide till internetbanken Välkommen in. Här är det öppet jämt. Du kan även besöka oss på swedbank.se/digitalt. Där hittar du fler digitala tjänster och mer info om internetbanken. Observera att vissa

Läs mer

Outplacement. - Vi bygger en jobbstrategi 3 månader

Outplacement. - Vi bygger en jobbstrategi 3 månader Outplacement - Vi bygger en jobbstrategi 3 månader Välkommen till ditt program ditt nya jobb väntar på dig Sedan 1989 har mer än 50 000 människor gått vidare i sitt yrkesliv med stöd från oss. Det hoppas

Läs mer

Samarbetspartners: skolguiden. för skolor med årslicens. sportcompetence.se

Samarbetspartners: skolguiden. för skolor med årslicens. sportcompetence.se Samarbetspartners: skolguiden för skolor med årslicens sportcompetence.se Vi använder Sport Competence som en del av teoriundervisningen för att utbilda våra elever och coacher. Det är ett enkelt och nyskapande

Läs mer

Barn och unga för en hållbar utveckling

Barn och unga för en hållbar utveckling Barn och unga för en hållbar utveckling BARN OCH UNGA FÖR EN HÅLLBAR UTVECKLING Välkommen till Grön Flagg! Håll Sverige Rent har utvecklat ett nytt digitalt verktyg för att göra ert arbete enklare och

Läs mer

Outplacement. - Din karriär i fokus 6 månader

Outplacement. - Din karriär i fokus 6 månader Outplacement - Din karriär i fokus 6 månader Välkommen till ditt program - ditt nya jobb väntar på dig Sedan 1989 har mer än 50 000 människor gått vidare i sitt yrkesliv med stöd från oss. Det hoppas vi

Läs mer

Manual för ansökan till Stiftelsen Kjellbergska Flickskolans Donationer

Manual för ansökan till Stiftelsen Kjellbergska Flickskolans Donationer Manual för ansökan till Stiftelsen Kjellbergska Flickskolans Donationer Sida 1 av 12 1. Komma igång med din stipendieansökan 3 1.1 Läs texten Tänka på 3 1.2 Logga in eller Skapa nytt användarkonto 4 1.3

Läs mer

Oanade möjligheter. Oanade möjligheter är ett initiativ skapat av Sparbankernas Riksförbund och Svenska Bankföreningen

Oanade möjligheter.   Oanade möjligheter är ett initiativ skapat av Sparbankernas Riksförbund och Svenska Bankföreningen Oanade möjligheter www.oanade-möjligheter.se Oanade möjligheter är ett initiativ skapat av Sparbankernas Riksförbund och Svenska Bankföreningen En sajt som involverar och väcker nyfikenhet kring digitala

Läs mer

Skapa grupp i Office 365

Skapa grupp i Office 365 Office 365 Groups En Office 365 grupp är en vidareutveckling av en distributionslista (mailgrupp) där medlemmar har en gemensam arbetsyta för e-post, konversationer, filer och kalender. Perfekt för t.ex.

Läs mer

Lathund Ff-torget Försäkringsinformatörerna

Lathund Ff-torget Försäkringsinformatörerna Lathund Ff-torget 2016 Försäkringsinformatörerna Innehåll Inledning... 2 Logga in... 3 Registrera dig... 4 Glömt lösenord... 4 Byta lösenord... 4 Support... 5 Utbildningsversionen... 5 Översikt... 5 Registrera

Läs mer

Vill du kontakta villaägare kan du t. ex. välja efter dessa kriterier: Nyinflyttade till villa

Vill du kontakta villaägare kan du t. ex. välja efter dessa kriterier: Nyinflyttade till villa Hej elektriker! En (H)ELRÄTT satsning. Det sker stora förändringar i elteknikbranschen. För att få marknaden uppmärksam på detta går EIO och SEG nu gemensamt ut i en stor kampanj som ska upplysa, inspirera

Läs mer

Uppgradera KNX till en högre komfortnivå

Uppgradera KNX till en högre komfortnivå Uppgradera KNX till en högre komfortnivå Fastighetsautomation Fastighetsautomation varje dag, var som helst och när som helst Smartphones och surfplattor blir alltmer en del av dina kunders dagliga liv.

Läs mer

Kom igång med Qnoddarnas värld

Kom igång med Qnoddarnas värld Kom igång med Qnoddarnas värld Årskurs 1 Årskurs 2 Årskurs 3 1 Kom igång med Qnoddarna Vad roligt att du valt att arbeta med Qnoddarnas värld! I denna Kom igång-guide får du steg-för-steg-instruktioner

Läs mer

en stor bokstav och en siffra. Lösenordet får inte innehålla några tecken (!,,#,%,&)

en stor bokstav och en siffra. Lösenordet får inte innehålla några tecken (!,,#,%,&) Gå in på www.lernia.se Klicka på rubriken Registrera CV 1. Fyll i dina användaruppgifter. - Skriv in din e-postadress, glöm inte att upprepa e-postadressen - Skriv in ett önskat lösenord och upprepa detta.

Läs mer

Dela, samarbeta, byt. Bruksanvisning för medlemmar

Dela, samarbeta, byt. Bruksanvisning för medlemmar Dela, samarbeta, byt Bruksanvisning för medlemmar Få inbjudan till samarbete Innan du kan börja arbeta i ett samarbete på Nordiska skolnätet måste du först få en inbjudan. Det är din lärare eller den ansvariga

Läs mer

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget Oslagbara affärsmöjligheter med Mamut Business Software Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Prisbelönta affärssystem som dina kunder kan

Läs mer

Ung Företagsamhet Örebro län

Ung Företagsamhet Örebro län INFORMATION Nyhetsbrev 2 VIKTIGA DATUM LÄSÅR 2017/2018 Våren 2018 10 jan Anmälan till regional mässa öppnar 18 jan Steg 2-utbildning i UF företagande Läsårets siffror 2017/2018 Kalender Utbildningstillfällen

Läs mer

Kom igång med din smarta belysning

Kom igång med din smarta belysning Kom igång med din smarta belysning Kom igång med Casambi! Ta hem appen! Ladda ner Casambi gratis på Google Play eller App Store. Logga in på ditt nätverk Under fliken Nätverk kan du se ditt nätverk. Klicka

Läs mer

Camilla Harrskog Intern information i en mobil applikation

Camilla Harrskog Intern information i en mobil applikation Camilla Harrskog Intern information i en mobil applikation Camilla om ICA-handlarnas Förbunds app Appen är nog den mest kostnadseffektiva produktion vi gjort. Den har hjälpt oss att slå rekord i ICA-handlare

Läs mer

KunskapsDagarna. Välkommen till Kunskapsdagarna!

KunskapsDagarna. Välkommen till Kunskapsdagarna! Välkommen till Kunskapsdagarna! Scandic Uppsala Nord 2018 Välj mellan 7 inspirerande seminarier och inspirerande talare! Vi räknar med stort intresse - så anmäl dig Nu! Vi ser fram emot att träffa dig

Läs mer

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Sätt i gång med Facebook Om Facebook Mer än hälften av Sveriges befolkning använder Facebook. Sverige är dessutom det land i Norden med flest antal

Läs mer

Välkommen till PictureMyLife!

Välkommen till PictureMyLife! Kommunicera enkelt med bilder Välkommen till PictureMyLife! digitala verktyg för barn och unga med behov av särskilt stöd Roligt att du vill bli prenumerant på PictureMyLife! Du kan nu använda våra bildbaserade

Läs mer

Gör det enklare att vara proffs

Gör det enklare att vara proffs Gör det enklare att vara proffs Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden Ahlsell bara för dig Ahlsell är Nordens största grossist inom installationsprodukter, verktyg och maskiner.

Läs mer

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du:

Som medlem i Hälsas Viktklubb får du: Visst vill vi vara friska och hålla trivselvikten, men ibland hinner eller orkar man inte ta hand om sig själv så bra som man borde. I Hälsa Viktklubb får du den inspiration och motivation du behöver för

Läs mer

Frågor och svar om ArcGIS Pro Licensiering

Frågor och svar om ArcGIS Pro Licensiering Frågor och svar om ArcGIS Pro Licensiering Tillgång och åtkomst till ArcGIS pro Hur får jag tag på nya ArcGIS Pro applikationen? - ArcGIS Pro är en ny applikation som är tillgänglig som del av ArcGIS for

Läs mer

Välkommen till Dropbox!

Välkommen till Dropbox! Lär dig att komma igång med Dropbox: 1 2 3 4 Skydda dina filer Ta med dina saker, var du än är Skicka stora filer Arbeta i filer tillsammans Välkommen till Dropbox! 1 Håll dina filer säkra Dropbox gör

Läs mer

iphone/ipad Snabbguide för anställda på HB

iphone/ipad Snabbguide för anställda på HB iphone/ipad Snabbguide för anställda på HB Innehållsförteckning: Första uppstarten... 1 Apple-ID... 1 Hitta min iphone... 1 Trådlöst nätverk (Wi-Fi)... 2 Kalender, E-post & Kontakter... 3 GW-Sync konfiguration...

Läs mer

Introduktion av SportAdmin/Hemsidan

Introduktion av SportAdmin/Hemsidan Introduktion av SportAdmin/Hemsidan Detta är en introduktion till hur man använder SportAdmin som tränare och lagledare. Läs mer om SportAdmin på www.sportadmin.se Lagledare och tränare har rättigheter

Läs mer

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs EXPERTER 12 NYA Gör det enklare att vara proffs Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden. MED AHLSELL SOM LEVERANTÖR FÅR DU: En trygg partner. Tillgång till marknadens bredaste ortiment

Läs mer

Period: December februari 2019 Alla offerter som skapas i Herkules under kampanjperioden kommer att ha denna unika framsidan så att ni enkelt

Period: December februari 2019 Alla offerter som skapas i Herkules under kampanjperioden kommer att ha denna unika framsidan så att ni enkelt Period: December 2018 28 februari 2019 Alla offerter som skapas i Herkules under kampanjperioden kommer att ha denna unika framsidan så att ni enkelt kan utläsa om det är en kampanj-order eller kampanj-offert.

Läs mer

ä 1 Bruksanvisning till PictureMyLifes Dagbok ett kognitivt kommunikationsstöd för personer med behov av särskilt stöd Prova Dagboken gratis 1 månad!

ä 1 Bruksanvisning till PictureMyLifes Dagbok ett kognitivt kommunikationsstöd för personer med behov av särskilt stöd Prova Dagboken gratis 1 månad! Bruksanvisning till PictureMyLifes Dagbok ett kognitivt kommunikationsstöd för personer med behov av särskilt stöd Prova Dagboken gratis månad! https://hello.picturemylife.se PictureMyLifes bildbaserade,

Läs mer

ParaGå-guide -kommunala utförare

ParaGå-guide -kommunala utförare ParaGå-guide -kommunala utförare Viktig information Sid. 2 Aktivera låskod på enheten Sid. 4 Skapa Google-konto Sid. 8 Installera Mobileiron och ParaGå appen Sid. 10 Genväg ParaGå Sid. 18 Support Sid.

Läs mer

Salusfin s intelligenta värme kontroll: Installationsguiden

Salusfin s intelligenta värme kontroll: Installationsguiden Salusfin s intelligenta värme kontroll: Installationsguiden Du hittar detaljerade instruktioner på våra supportsidor angående alla steg som ska utföras under installationen. Under supportsidorna hittas

Läs mer

VVS Centrum eshop. många smarta funktioner

VVS Centrum eshop. många smarta funktioner VVS Centrum eshop många smarta funktioner VVS Centrum eshop många smarta funktioner Välkommen till VVS Centrum eshop, butiken som är öppen dygnet runt. Här kan du handla när du vill, både från datorn,

Läs mer

PictureMyLifes Dagbok är en digital kontaktbok för barn, unga och vuxna med behov av kognitivt stöd

PictureMyLifes Dagbok är en digital kontaktbok för barn, unga och vuxna med behov av kognitivt stöd PictureMyLifes Dagbok är en digital kontaktbok för barn, unga och vuxna med behov av kognitivt stöd Prova GRATIS månad på picturemylife.se I Dagboken laddar man enkelt och tryggt upp bilder, filmer och

Läs mer

Kom igång med internetbanken företag. Så gör du.

Kom igång med internetbanken företag. Så gör du. Kom igång med internetbanken företag. Så gör du. Välkommen till internetbanken företag Med internetbanken får du en bra överblick över företagets samlade affärer, ekonomisk information i realtid och funktioner

Läs mer

Kom igång med Mina sidor

Kom igång med Mina sidor Kom igång med Mina sidor Administrera dina digitala läromedel 1 Välkommen till Mina sidor! Här hittar du dina digitala läromedel och kan enkelt administrera dem. Har du redan ett konto kan du hoppa direkt

Läs mer

EN KUNSKAPSKÄLLA FÖR ALLA SKOGSÄGARE

EN KUNSKAPSKÄLLA FÖR ALLA SKOGSÄGARE EN KUNSKAPSKÄLLA FÖR ALLA SKOGSÄGARE Utifrån de frågor, önskemål och ibland kritiska röster som nått oss under åren har vi fått en allt klarare bild av skogsägarens behov. Från detta unika skogsägarperspektiv

Läs mer

Kom igång med NOKflex 1

Kom igång med NOKflex 1 Kom igång med NOKflex 1 Vad roligt att du valt att arbeta med NOKflex! I denna Kom igång-guide får du steg-för-steg-instruktioner för hur du kommer igång med att skapa konton, aktivera läromedel, tilldela

Läs mer

- ArcGIS Pro är en ny applikation som är tillgänglig som del av ArcGIS for Desktop. För att få ArcGIS Pro, köper man ArcGIS for Desktop

- ArcGIS Pro är en ny applikation som är tillgänglig som del av ArcGIS for Desktop. För att få ArcGIS Pro, köper man ArcGIS for Desktop Frågor och svar om ArcGIS Pro Licensiering Här tar vi upp några vanliga frågor om Pro: Tillgång och åtkomst till ArcGIS pro Tilldela licenser rent praktiskt inom organisationen Användande av ArcGIS Pro

Läs mer

Manual: Anmälan till tävling

Manual: Anmälan till tävling IndTA Tävlingsadministrativt system på IdrottOnline Manual: Anmälan till tävling Innehåll Inledning 1 Om IndTA 1 Anmäla till tävling för föreningsmedlem 2 Visa anmälningslista 4 Avanmälan 5 Anmäla till

Läs mer

Allmän information ITS Fjärrskrivbord

Allmän information ITS Fjärrskrivbord ITS fjärrskrivbord Allmän information ITS Fjärrskrivbord I den här pärmen hittar du instruktioner för hur du loggar in på fjärrskrivbordet, både från ditt kontor och när du jobbar någon annanstans. Du

Läs mer

Välkommen som testpilot av plattformen PictureMyLife!

Välkommen som testpilot av plattformen PictureMyLife! Kommunicera enkelt med bilder TESTPILOT Välkommen som testpilot av plattformen PictureMyLife! digitala verktyg för barn och unga med behov av särskilt stöd. Kul att du vill vara med och testa den första

Läs mer

Kundklubben där du står i centrum

Kundklubben där du står i centrum Kundklubben där du står i centrum Stockholms VVS-leverantör Kundklubben där du står i centrum! Genom vill vi erbjuda dig som medlem exklusiva och prisvärda förmåner och mervärden som gör ditt företagande

Läs mer

SWE Sailing Partners ett affärsnätverk med det bästa av svensk segling.

SWE Sailing Partners ett affärsnätverk med det bästa av svensk segling. SWE Sailing Partners ett affärsnätverk med det bästa av svensk segling. Som SWE Sailing Partner får du unika tjänster och rättigheter för att utveckla din egen verksamhet. Stärk ditt företags varumärke

Läs mer

Kom igång med Mål 1 Interaktiv Studiehandledning

Kom igång med Mål 1 Interaktiv Studiehandledning Kom igång med Mål 1 Interaktiv Studiehandledning Kom igång med Mina sidor 1 Vad roligt att du ska använda Mål 1 Interaktiv Studiehandledning! I denna Kom igång-guide får du steg-för-steg-instruktioner

Läs mer

Office 365 MB. Innehåll. Inledning / Inställningar... 2. Outlook (e-post)... 2. Kalender... 3. Personer (kontakter)... 5 OneDrive molnet... 5.

Office 365 MB. Innehåll. Inledning / Inställningar... 2. Outlook (e-post)... 2. Kalender... 3. Personer (kontakter)... 5 OneDrive molnet... 5. Innehåll Inledning / Inställningar... 2 Inloggning...2 Koppling av mobiltelefonen / pekplatta till systemet...2 Ladda Office 365 till egen dator...2 Tema...2 Outlook (e-post)... 2 E-post inställningar...2

Läs mer

Efter fem år säjer vi nu tack och hej till IndTA och hälsar en ny version välkommen.

Efter fem år säjer vi nu tack och hej till IndTA och hälsar en ny version välkommen. Manualer Efter fem år säjer vi nu tack och hej till och hälsar en ny version välkommen. Som alla nya bekanta får vi ha lite tålamod och vara beredda att lära känna varandra allt eftersom. Men skidskyttesverige

Läs mer

E-handel. Beställ dina byggvaror online

E-handel. Beställ dina byggvaror online E-handel Beställ dina byggvaror online Handla byggvaror online från både mobil, surfplatta och dator Öppet 05-24 alla dagar Prislista med ditt unika pris Se aktuellt lagersaldo Se inneliggande order Se

Läs mer

Användarguide för hantering av MySE

Användarguide för hantering av MySE Användarguide för hantering av MySE 1 FÖRDELAR med att använda MySE Tillgänglighet Öppet dygnet runt Slipper telefonkö Beställning och leverans Se ditt pris även i mobilapp Se aktuellt saldo och leveranstider

Läs mer

Stockholms NyföretagarCentrum December 2008 Vecka 49

Stockholms NyföretagarCentrum December 2008 Vecka 49 Nyhetsbrev från Stockholms NyföretagarCentrum December 2008 Vecka 49 Kostnadsfria seminarier under månaden Minikurser Tullverket informerar Björn Lundén Information: Soloföretag Nutek: Inspiration - hur

Läs mer

Vad är Atea Register? Hur navigerar jag till Atea Register? Manualens syfte

Vad är Atea Register? Hur navigerar jag till Atea Register? Manualens syfte Innehåll Vad är Atea Register?... 2 Hur navigerar jag till Atea Register?... 2 Manualens syfte... 2 Skapa användare... 3 Lägg till applikationen Atea Register på hemskärmen... 6 ios... 6 Android... 7 Logga

Läs mer

Sociala medier för företag

Sociala medier för företag Sociala medier för företag Utbildningen ingår i projektet Helikoopter vilket är ett kompetensutvecklingsprojekt som finansieras av Europeiska socialfonden och genomförs i Coompanion Norr och Västerbottens

Läs mer

Om Schneider Electric

Om Schneider Electric Om Schneider Electric Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100

Läs mer

Funktionsbeskrivning MyPayslip för Hogia Lön

Funktionsbeskrivning MyPayslip för Hogia Lön Funktionsbeskrivning MyPayslip för Hogia Lön Publicera de anställdas lönespecifikationer och eller kontrolluppgifter i mobilen via MyPayslip i Hogia Lön I löneprogrammet finns det möjlighet att via tillägget

Läs mer

Smart Start Användarguide. startpaketet för ditt smarta hem

Smart Start Användarguide. startpaketet för ditt smarta hem Smart Start Användarguide startpaketet för ditt smarta hem Välkommen hem. Larmtjänst Smart Start från Umeå Energi är ett startpaket som gör det möjligt för dig att bygga ditt smarta hem utifrån dina egna

Läs mer

Nyckeln till föreningens kommunikation och administration. Hemsidehantering

Nyckeln till föreningens kommunikation och administration. Hemsidehantering Nyckeln till föreningens kommunikation och administration Hemsidehantering Upplägg söndag 10.30-12.30 PowerPoint: - Allmänt om hemsidan och funktionerna på hemsidedelen - Tips och råd På IdrottOnline-sida:

Läs mer

Företagsportalen + digitala tillstånd Manual - användare

Företagsportalen + digitala tillstånd Manual - användare Företagsportalen + digitala tillstånd Manual - användare Vad är digitala tillstånd? Digitala tillstånd är samma sak som ett tryckt parkeringstillstånd i papper, bara på ett nytt sätt. Digitalt. Det betyder

Läs mer

MoKS Portal. http://portal.moks.se STARTSIDA

MoKS Portal. http://portal.moks.se STARTSIDA MoKS Portal http://portal.moks.se I vår föreningsportal kan du som medlem enkelt rapportera in föreningens medlems- och arrangemangsstatistik, föreningsuppgifter, verksamhetsberättelse, årsmöteshandlingar,

Läs mer

Skolplattformens pedagogiska verktyg och startsida en guide

Skolplattformens pedagogiska verktyg och startsida en guide Skolplattformens pedagogiska verktyg och startsida en guide Skolplattformen på en lärplatta och smartphone stockholm.se Innehåll Att logga in 4 Kom till Startsidan via SharePoint 4 Min skola 5 Teams ditt

Läs mer

Medioteket. Introduktion till sli.se/medioteket för lärare

Medioteket. Introduktion till sli.se/medioteket för lärare Medioteket Introduktion till sli.se/medioteket för lärare Innehåll 4 Konto Logga in Bli medlem 5 Söka Sök Filter Boxar Samsök 6 Strömma media 7 Kommentarer 7 Dela/Skapa klipp 8 Boka media och förlänga

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL. Juridisk hjälp och rådgivning Vår webbportal Kreditupplysningar Inkassohantering Digital avtalssignering JURIDIK KREDITUPPLYSNINGAR

ANVÄNDARMANUAL. Juridisk hjälp och rådgivning Vår webbportal Kreditupplysningar Inkassohantering Digital avtalssignering JURIDIK KREDITUPPLYSNINGAR Jag gick till Freja Partner för att få schysst juridisk hjälp. Men att även kunna genomföra kreditupplysningar och sköta inkasso i deras webbportal utan extra kostnad gav verkligen mervärde! ANVÄNDARMANUAL

Läs mer

Kanalskenor för belysningssystem Canalis LATHUND

Kanalskenor för belysningssystem Canalis LATHUND Kanalskenor för belysningssystem Canalis LATHUND Flexibel och säker lösning för alla dina behov av kanalskenor, från 25A till 40A. se.com/se/canalis Canalis kanalskenor passar för alla typer av byggnader.

Läs mer

Kom igång med 100Koll.

Kom igång med 100Koll. Kom igång med 100Koll. Vi tror på handling. 100Koll innehåll Förbered smartplug 2 smartplugs Wet Wet Dry Dry 1. Sätt i en smartplug i valfritt uttag. OBS! Du kan bara installera en åt gången, vänta därför

Läs mer

Välkomna till Kulturdirekts nya hemsida! Introduktion

Välkomna till Kulturdirekts nya hemsida! Introduktion Välkomna till Kulturdirekts nya hemsida! Introduktion Det kommer ett mejl Som medlem i Kulturdirekt skickas användarnamn och lösenord via mejlen till er kontaktperson. Spara det på ett säkert ställe där

Läs mer

Användarmanual Stiga on Line

Användarmanual Stiga on Line Användarmanual Stiga on Line 2 Innehållsförteckning Användarmanual Stiga On-Line Hur hittar jag till Stiga on Line 5 sida Översikt 6 Garantikort 7-10 Reklamationer 11-20 Order on Line 21-25 Bildbank och

Läs mer

DENACODE NUDDIS. App finns gratis på appstore till ios och Andorid. Sök efter Nuddis App. .nuddis.nu KONTO: E-POST: LÖSEN:

DENACODE NUDDIS. App finns gratis på appstore till ios och Andorid. Sök efter Nuddis App. .nuddis.nu KONTO: E-POST: LÖSEN: DENACODE NUDDIS Digital närvaroregistrering från Denacode AB Denacode AB DENACODE NUDDIS Digitalt närvarosystem för fritids och förskolor Nuddis är ett nytt digitalt system som underlätta arbetet på förskola/fritids

Läs mer

Internetbanken. öppen alla dagar klockan 0-24. www.sparbanken-nord.se

Internetbanken. öppen alla dagar klockan 0-24. www.sparbanken-nord.se Internetbanken öppen alla dagar klockan 0-24 www.sparbanken-nord.se Säkerhet i internetbanken. För att du ska känna dig trygg när du gör dina bankärenden i internetbanken tillämpar vi en av marknadens

Läs mer

Snabbintroduktion: Komma igång med e-tjänsten

Snabbintroduktion: Komma igång med e-tjänsten Snabbintroduktion: Komma igång med e-tjänsten Introduktion för föreningar Uppdaterad 2018-07-03 Idrott & förenings e-tjänst är ett webbaserat hjälpmedel för föreningar och privatpersoner i Göteborgs Stad.

Läs mer

Gör det enklare att vara proffs

Gör det enklare att vara proffs Gör det enklare att vara proffs Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden. MED AHLSELL SOM LEVERANTÖR FÅR DU: En trygg partner. Tillgång till marknadens bredaste ortiment via en kontaktperson,

Läs mer

Välkommen till PictureMyLife!

Välkommen till PictureMyLife! Välkommen till PictureMyLife! digitala verktyg för barn och unga med behov av särskilt stöd Roligt att du vill bli prenumerant på PictureMyLife! Du kan nu använda våra bildbaserade verktyg en och Torget

Läs mer

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B Detta whitepaper hjälper dig att identifiera vilka faktorer som påverkar kundlojalitet och hur du kan stärka lojaliteten

Läs mer

Nya företagare behöver goda råd

Nya företagare behöver goda råd Nya företagare behöver goda råd En bättre Vi start ger en bättre start Vår uppgift är att ge alla som vill starta eget bästa möjliga förutsättningar för att lyckas! NyföretagarCentrums Vi förmedlar uppgift

Läs mer

Dela, samarbeta, byt. Bruksanvisning för administratörer

Dela, samarbeta, byt. Bruksanvisning för administratörer Dela, samarbeta, byt Bruksanvisning för administratörer När du har skapat en användare och valt lösenord, samt bekräftat e-post meddelandet blir du inloggad på en sida med bland annat detta gulmarkerade

Läs mer

Kom igång med 100Koll.

Kom igång med 100Koll. Kom igång med 100Koll. Vi tror på handling. 100Koll innehåll Optiskt öga. Sändare. Antenn. Smartplug. 2 st fästbrickor. Våtservett. Torkduk. Innan du börjar installera Wet Dry För att underlätta installationen

Läs mer

UpplevRoslagen.se, du också! Med hopp om ett givande samarbete! Carina Gustavsson, grundare UpplevRoslagen.se

UpplevRoslagen.se, du också! Med hopp om ett givande samarbete! Carina Gustavsson, grundare UpplevRoslagen.se I maj 2011 lanserades Roslagens första affärsdrivna destinationssajt, UpplevRoslagen.se. I dagsläget är det Roslagens enda flerspråkiga destinationssajt, välj polska, kinesiska, spanska, eller vad du vill.

Läs mer

SNABBGUIDE FÖR IPHONE OCH IPAD FÖR HÖGSKOLANS PERSONAL

SNABBGUIDE FÖR IPHONE OCH IPAD FÖR HÖGSKOLANS PERSONAL SNABBGUIDE FÖR IPHONE OCH IPAD FÖR HÖGSKOLANS PERSONAL 4 4 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Grundläggande inställningar 2 Första uppstarten Apple-ID Säkerhetskod Appar och App Store icloud Hitta min iphone Uppdateringar

Läs mer