Synpunkter på Nya Hundsport 1/2018 Alla medlemmar

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Synpunkter på Nya Hundsport 1/2018 Alla medlemmar"

Transkript

1 Synpunkter på Nya Hundsport 1/2018 Alla medlemmar Ni behöver blir bättre på layout, det är för mycket text på varje sida. - Jättenöjd Den är bra Mycket bra. Väntar med spänning på nästa nr.. Bra Helt okey Annorlunda men inte sämre Rolig uppfräschning Bra kvalitet på tidning och inslag Mer lättlästa än tidigare. Har inte läst så mkt än. Men det jag har läst var trevligt! Gillar inte utformningen. Den gamla varianten var mer tilltalande. För mycket mello OK gor om, gör rätt Häftad tidning tilltalar mig mer. Varför så tjockt papper? Bra, luftig, lättläst. Layouten påminde en aning om Härliga Hund. måste nog vänja mig vid den. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att gamla hundsport var bättre, men jag kommer väl vänja mig Lättsam o trevlig att läsa. Fick känslan av att tidningen nu påminner om Härliga Hund. Bra Vill gärna läsa mer. Är väl som förut. Bättre och modernare tidning vilket var på tiden! :) i det stora helet mycket bra Känns väldigt ytlig och mest för att attrahera en relativt nybliven/ inte så insatt medlem. Jag tycker man skall sluta med smakprover utan istället få en kupong så man kan hämta ut en grattis produkt. Tror det är många som inte ger den till hunden utan istället slänger den Blev positivt överraskad Mycket bra Bra allround tidning, hittar alltid något intressant Har inte synpunkter Inser efter enkäten att skk inte är min organisation Intressant tidning att läsa! Mycket bra artiklar om olika saker. Har inga ståndpunkter Sådär, kan definitivt göras bättre. Mycket tilltalande bra Aty fokuserar mer på olika gemenskapheter än utställning Se föregående flik. Huvudsak bra och lättläst 45tr Trevligt utseende. Bra innehåll. snygg trevlig lättläst, men gör inte Nya HS alltför ytlig! Fräschare Den är bta Lättsammare att läsa.

2 Läsa om alpenlendich dochbracke Har inga synpunkter Tyvärr väldigt lik tidningen Härliga Hund Bra tidning. Bådar gott med trevlig läsning och bra format på tidningen Bra! En bra tidning som passar mig Har läst för lite för att ha synpunkter, har mest ögnat igenom sidorna sdsdds Ingen större skillnad Snobbigt o högfärdigt Bra att utställningshysterin är borta ur tidningen. Den känns mer modern än tidigare Inga Rolig och lättläst tidning, mycket roligare än den gamla. Mycket bra och lättöverskådlig Det var väl det jag redan svarat på... Bra inbjuder till läsning... Tycker det är en bra tidning. Bra kvällslektyr Snygg layout och flera bra artiklar. På det hela en bra tidning. Känns fräsch och nytänkande. Bättre än föregåend års tidning, lite mer blandat Sammantaget mycket bra Bra och tydlig Bra och läsvärd. Frågar inte mer tack. Må gott! Kändes fattig! Vissa sidor röriga och jobbigt med alla olika färger i texten. Känns som om mkt läsning fattas. Inget fel i reportagen men layouten känns inte bra. Mycket bra och med nytänk från kennelklubben, känns modernare upplaga! Ok Gillar nya tidningen Bra. Kanske hinner läsa mer någongång. F Snygg Mycket bra och varierat innehåll. Blev extra glad över det här numret eftersom jag har en sheltie! Bättre än den gamla! vet ej Bättre korrekturkoll felstavade rasnamn! En utmärkt förnyelse av tidningen, i princip är det väl en helt ny tidning. Mycket bra! Bättre format.toppen med info om utställningar. Riktigt bra! Du Mycket trevligt papper och layout. Bra med extra utställningen. Har lite Härliga Hund-känsla, lite för ytlig för min smak. Mer jakt Bättre än jag trodde Nya hundsport är bättre än den gamla Snygg tidning med snyggt upplägg. Tråkig läsning om sheltien där en enda uppfödare talar negativt om andra linjer. Denna diskussion om ameri. vs. britt bör ej tas upp av en enda uppfödare som endast fött upp hundar av ena varianten. Uppfödare av den andra varianten får inte försvara sig. Man hade även kunnat fördjupa sig i hälsan och mentaliteten mer istället för att dölja de problemen som finns (ex. rädsla, dåliga leder).

3 OK, men måste kompletteras med utställnings- och jakt magasinen. En jättefin tidning med bra layout och superfina bilder! Den passar både vanliga hundägare och uppfödare :-) En liten anmärkning: Grön text på svart botten blir lite svårläst (sid. 15). Tidningen, som nu mest påminner om Härliga Hund (vilken jag definitivt inte gillar), imponerade inte på mig alls. Tror inte att ni når fler medlemmar på det här viset eftersom tidningen inte finns tillgänglig för gemene man. Bra magasin. Jag saknar dock Ursula Wilby Ett bra och varierat innehåll. Lite av varje och det är bra. På det hela ett bra nummer Inga synpunkter Bra tidning med många bra uppslag. Skulle önska mer hälsosidor. Helt ok. Svarade på föregånde fråga Den känns skön att hålla i handen och inbjuder till läsning flera gånger genom sitt varierade innehåll och den snygga layouten. Ser ut som en ny fräsch tidskrift. Gillade den gamla, men tycker den här verkar vara bra den också Lite enklare och mer läsvänlig för nya medlemmar. Inte lika späckad med fakta och utställningsresultat som kanske mest attraherar dem som var där. Jag tyckte det va väldigt bra som vanligt!! tidgningsrna är alltid mycket bra fyllda med information --- En trevlig upplevelse Ok Mycket bra och mer snyggare uppradade. snygg layout, bra med extra bilagan med utställningsresultat Ser faktiskt inte så stor skillnad från tidigare bortsett från att utställning är separerat. En toppenbra tidning. Se pkt 34 Bra upplägg! Omslaget hade vunnit på att inte den nedre texten smält ihop med hundarna = fel färg. Trevligt med annan läsning än "ändlösa" ringrapporter. Jag borde ha läst den bättre innan jag svarade. Hann knappt inte läsa hundsport tidigare heller. Sammanfattningsvis är den mkt bra. En trevlig tidning Lite mer djupare repotage. Har haft hundsport så länge och alltid läst den med glädje... Ffff Tycker det mesta är bra Bra trevlig tidning Simpel och lättviktig, ointressant Snygg layout En tidning jag läser i omgångar. Fina bilder! Det finns något för alla, både för förstagångsägare/läsare och inbitna hundmänniskor. Det är kul att läsa om hundfrågor ur olika aspekter. Intressant läsning! Känns som en blandning av veckotidning och simplaste formen av hundblaska där man bara går på ytan, och det tilltalar inte mig Inga kommentarer Läser mest rubrikerna o enstaka artiklar även i nya Hundsport, ser med tillförsikt feam mot jaktbilagan. fräsch Mycket bättre än gamla hundsport!

4 Bra och tydligt upplägg, trevligt med lite av varje men ändå bra avgränsning för de olika tidningar som nu kommer att finnas. Just detta numret fastnade extra eftersom det hade sheltie som tema men jag tycker det mesta brukar vara intressant. Hade jag vetat om denna enkät hade jag korrekturläst tidningen, gjort innehållsbedömning och tagit tid. Na Kom ihåg vad vi alla jobbar för, Renrasiga friska och trevliga hundar! En bra tidning om hundar. Tidningen har fångat upp många olika ämnen för hundägare. Hundutställning Bör ej vara huvudämnet. Att jobba med hund i alla de olika hundsporten. Skall gå först. Och hur man tränar in det. Se föregående svar. Mycket bra magasin, tar upp olika ämnen varje nummer Bra, bra blandning. Jättefin tidning! Har varit medlem i 52 år så jag har litet att jämföra med...kommer att sakna Berit Wallin Håkanssons artiklar! Kanske någon annan veterinär vill skriva? Naturligtvis behöver man förändra, men den känns lite för mycket "marknivå" just nu! Som dom andra hundtidningarna på Pressbyrån. Skulle vilja ha lite mer dignitet - fast det är kanske en vanesak. Vill ha något mer unikt! Kanske reportage från andra länder och hundhållning... ska läsa den ordentligt först Asbra! Älskar nya looken! Njuter Ings Jag tycker i helhet tycker jag om tidningen. Bra få se vad alla utställningarna går både dom stora och små är bra veta. Den är toppen. Blivit sämre än tidigare. Svårt att ha åsikter efter så kort tid I helhet mycket bra. Mycket bra helhet. Kul att hundsport förnyas. Vet ej Okej Hundcafeer och badställen i Sverige man får ha med hund skulle jag vilja läsa mer om. Även sjukdomar Jag vill läsa fler tidningar innan jag uttalar mig! Tidigare har jag upplevt att tidsskriften enbart riktat sig till uppfödare och utställare. Bra med nya formen Är inte så förtjust i omslagspärmen Blir inte lika inspirerad att läsa nu Ska det alltid vara två tidningar Tråkigt bra Fräsch och nymodog Ovant Den är bra. Trevligt upplägg. Bra!! Inga särskilda Märkte ingen större skillnad Mycket bättre än den gamla Den känns bra. Trevligt med ny layout och upplägg. Skrev på föregående fråga

5 Ett överlag trevligt magasin. Ännu lite mer fokus på det viktigaste hos hunden, mentaliteten, vore intressant läsning. Blev glad att tidningen känns fräsch! kanske bra för nybörjare men ganska intetsägande när man varit med 15 år i olika sammanhang i hundsporten. Oförstående till en omslagsbild på utst. del som är som en annons?vad kostar det? Tycker inte om layouten, -rörig. Är alltid väldigt mycket om utställning, vilket många inte alls håller på med.. Har inte läst klart. Bra det jag läst. Bra tidning som familjen gärna läser. Nyttiga tips och nys idéer. Ser bra ut Helt ok, ser inget fel att utveckla nåt. Nytt är inte farligt ganska bra Jättebra tidning Trevlig layout, lättläst o man får snabbt en bra överblick Roligt att ni har förnyat tidningen Är väl ok... Snygg och innehållsrik tidning som man blir sugen på att läsa! Jag inser att jag inte alls läst den tillräckligt noga och ska nu hämta fram den igen. Bläddrar mer än läser är jag rädd, men jag är definitivt intresserad. Tack för en bra tidning! inga andra Trodde den skulle vara bättre. Blev besviken. Mer lik billiga hundtidningar Är en tjock tidning med för mycket ointresserat läsning Trevlig tidning Allomfattande Har hittills bara sett ett nummer och vill gärna se mer innan jag lämnar några synpunkter. Kombinationen med specialtidningarna kan nog bli riktigt bra Täcker mycket när man är hundintresserad Fen är bra Väldigt intressant läsning. Gillar inte den nya tidningen känns som en billig tidning, ungefär som Härliga hund. Gillade gamla hundsport bättre Väldigt trevlig läsning!! Stor förbättring jämfört med gamla tidningen Trevlig Överlag bra, känns fräscht. Den är oftast bra, kanske lite stavfel och särskrivning ibland. Toppen bra och tidningens layout och material toppen! Bättre med medlemsbrev på nätet Jättefräscht! Orange text på grön bakgrundsfärg går inte att läsa. Gäller både rött och orange på alla gröna bakgrunder. Inte bra, faktiskt ganska irriterande. Annars helt OK tidning Intressant Inte så jättestor skillnad mot gamla Hundsport. Jag stör mig fortfarande på att man tydligen går jaktlobbyn till mötes när det gäller stora rovdjur. Bra lay out, lätt att hitta i tidningen Jag vill ha den digitalt och sökbart. Som det är nu vill jag helst spara men det blir alldeles för många tidningar Fint gjort! Liknar Härliga Hund lite men själva kennelklubbskänslan är kvar och känns modern. Lite svårt att hitta hittills och jag förstår inte riktigt strukturen men jag lär mig nog, jag har trots allt inte läst så mycket än. Övrerlag väldigt duktigt gjort och kul med lite förändring! Heja SKK! Trevlig layout. Roligt med ny design.

6 Jag är nöjd. Gillade den inte men det brukar ju ta tid att vänja sig efter alla år med den gamla,som man är van vid! Bra dag när den kommer i brevlådan! Se föregående fråga. VIDGA SYNEN PÅ HUND. KAN INTE VARA BARA RENRASIG SOM GÄLLER. Kändes lite roligare o mer intressant Se svaren - ingen särskild synpunkt. Informativ, inspirerande och utbildande. Se tidigare kommentar. Jag är oerhört besviken - bilagan var inte heller ngt att hurra över. Har just inga synpunkter just nu i skrivandes stund. Trevlig. Liknar många moderna hästtidningar och inget fel i det. Tyckte vissa delar av tidningen var svårläst/jobbig att läsa pga. bakgrunden. Önskar bättre val av bakgrund mot texten. och gärna byte av teckensnitt & storlek. Vissa artiklar skulle man behövt haft förstoringsglas för att kunna läsa Nytt och spännande upplägg! Ser fram imot nästa nummer! Xtra trevligt med min egna ras som var månadens ras, fina bilder och roligt att läsa om olika hundar och ägare Helt okej Bra. Gilla godiset som ibland ingår Snygg bra tilltalande Bra med förnyelse! Väcker större läsintresse. Den känns överlag mindre seriös nu än tidigare. Mer lik tex 'härliga hund' som jag inte ser som riktigt seriös. Bra blandning Trevligt, informativt, bra innehåll Lite större bokstäver. Hellre mindre antal bokstäver, men större text. Bra innehåll för alla Lättläst och bra tycker om nya utseendet, man blir mer lockad att läsa fint upplagt bra innehåll Överlag bra utformat Ganska tråkig tidning Har inte hunnit läsa så mycket ännu, men den verkar ha blivit bättre Har en mer modern förstasida. Tidningen har i flera år varit otroligt tråkig och känts som en omodern tidning. Känns som att den har kommit in i år 2018 Bra. Extra bra att alla utställnings- och tävlingsresultat är borta. Championbilder passar bättre hos rasklubbarna Jag tycker den nya tidningen är bra! Sett mycket obefogad kritik på nätet, men jag håller inte med de kommentarer. Som uppfödare själv är Hundsport special viktig för mig, men det är roligt att läsa den vanliga Hundsporten också. Ny layout är också tidsenlig och bra, varken för mycket eller för lite. Tidningens utseende ger seriöst intryck, utan att vara tråkig och det tycker jag är bra. Den skiljer sig från Härliga hund mm som den ska göra, och är en mer seriös bransch tidning. Bra jobbat. Helt ok, inte så intresserad av utställning nen allt annat mycket bra facktidning - gillar den Ett stort lyft! En tidning man läser om och om igen... Bra tidning. Den har blivit bättre. Det enda jag saknar är Lindströms hundar! Bra fortsätt i samma anda, jag persoligen är inte så intresserad av utställningssidorna men vet att många är det så, känns som det är bra balans just nu. Den är bra. Jag har varit medlem sedan 80-talet i SKK och kommer att fortsätta med det livet ut. Varje gång Hundsport kommer så blir jag lite glad. I detta nummer uppskattade jag särskilt Per Jensen. Men vart tog Ursula Wilby vägen?

7 x Tycker det är fint och intressant. Fin tidning Tycker den är jättebra Tycker att den är lättläst och ser "ren" ut. Trevligt med nytt också. Ni har gjort ett bra arbete med den nya tidningen! Bra tycker jag Tyckte bättre om den gamla. Se tidigare punkt/fråga Mycket fint och bra innehåll. Är dock lite bekymrad över att behöva välja jakt eller utställningsbilaga sedan, då jag både sysslar med jakt och utställning. Den var lätt läst och bra utformad N/A Behändigt format. Innehållsrik. Behöver lite mer tid att smälta allt. Varken bättre eller sämre än förut Bra tidning Intressant läsning. Känns aktuell När man har inlägg om hälsa och sjukvård på hund så anser jag att man skall använda sig av universitetsutbildad djurhälsopersonal, dvs. de av Jordbruksverket legitimerade (veterinärer/djursjukskötare) alt godkända (leg.sjukgymnaster). Inte anlita personer som är privatutbildade sk. (hund)fysioterapeuter med certifiering/diplomering. De är inte godkända av Jordbruksverket och verkar under det sk. behandlingsförbudet. Skulle vilja ha en veterinär som kan svara på frågor och ge rekommendationer vad som hjälpa oss att sköta om resp. djur själv inga synpunkter Jag tyckte det kändes mer som att läsa ett exemplar av Härliga hund än den faktainnehållande tidning som Hundsport var före Jag överlåter åter igen åt andra. Även om mycket är läsvårt så hade jag personligen klarat mej utan tidningen. Det betyder inte att jag tycker den är dålig men jag är inte hundfanatiker på den nivån att jag längtar efter tidningen. Bra! Jag gillar den Nya tidningen mera! Piggare layout. Mera avslappnad stil. Bättre artiklar.glad för det! ovan känsla på pappret och formatet, helt ok Lättläst Behändigt format! Det var jättebra! Vänder sig till en bredare publik och inte så mycket till de som har ett kynologiskt intresse. Jag förstår att man vill ha det i mer magasin-format, men den förra versionen kändes trevligare och mera seriös. Hade varit intressant att veta totala antalet registrerade hundar och inte bara nyregistrerare. Laddade ned appen Duktig hund efter er artikel - kul! Mkt positivt, ny och fräsch och det behövdes förändring! Jag förstår tanken med att nå ut till första gångs ägare och den stora allmänheten men det känns sorgligt nog lite som HärligaHund-tidningen Bra i sin helhet Ger en positiv bild av Kennelklubben Jättebra första intryck xxxxxxx Träning Trevlig Bra tidning som nog kan få fler läsare än utställningsfolket! Supernöjd!

8 Blev glatt överraskad av den nya tidning med bilaga!! Mycket bra och mer för den "vanliga" hundägaren att läsa Trevlig tidning med blandat innehåll. Tryckt på behagligare papper än tidigare Hundsport. Skulle gärna sett lite fler bilder från Stockholms Hundmässa och My Dog. Annars var det en jättebra tidning Den blev en riktigt glad överraskning, mycket bra, har läst hundsport sedan Bättre. Se förra frågan. Lite fjantig o låg nivå, bättre utställning reportage önskas, Anna-Lena Undén skriver intressant uts. rapporter. Per Jensen är väldigt intressant men skulle kunna fylla mer sidor än en halv! Mycket trevligare änden gamla tidningen Bra grepp, roligare tidning. Trevligt upplägg med mer att läsa, än bara en massa bilder från utställningar! Det är genomgående något fel med layouten på tidningen. Det är svårt att läsa texten. En väldigt svårläst tidskrift. Det bästa i tidningen var humorsidan om settrarna o katten. Mycket bättre format på tidningen För mycket jakt och utställning som vanligt. Den skall tillgodose vitt skilda hundintressen. Den är OK i dagsläget. Detta numret var en klar förbättring. Vilket lyft. Från att varit väldigt plottrig och svårläst så känns den betydligt mer modern, läsvänlig och med flera intressanta reportage. Intressant So far so god! Mycket bra. Känns lite som tidningarna man köper i affärerna...typ "Härliga hund"... Känns inte speciellt intressant för egen del...blev lite besviken bra börjab Det är en trevlig tidning, utställningsdelen är mest intressant eftersom jag är utställare. bra ämne Ett riktigt stort lyft med tidningen Mycket bättre än tidigare hundsport. En glad överraskning. Tänkte inte på att det var nåt nytt Bra men layouten och färger ibland svårlästa. Gult och grönt är svårt att läsa. Storleken på texten är mycket bättre än tidigare. Tack Lettläst Bra blandning av intressanta artiklar inom olika områden. Lite för mycket Härliga Hund-känsla för min del. Som en hundtidning vilken som helst och inte en medlemstidning. Snygg layout men förlorade lite av tyngden och seriositeten på det. Men känns modern och det är säkert rätt för flertalet medlemmar. Själv har jag varit medlem sedan På det hela taget en trevlig tidning som påminner mycket om Härliga Hund. Formatet och det nya utseendet kändes mycket obekant. Jag hade hellre haft kvar tidningen i sin tidigare skepnad. Tidningen passar inte mig riktigt som har vår hund som sällskap, umgänge och inte är intresserad av utställning eller organiserad träning/ tävling genomgående bra. Den får godkänt, totalt sett. Blev lite besviken på att det med Per J var så kort. Skulle varit större reportage. Kul att korsordet är kvar. Ta tillbaks Lindström! Nöjd med den. Lite "virrig", annars bra Se upp med marginalerna i ryggen! Bilderna försvinner in så att man inte ser. Bra papper!

9 Förr var tryck på mycket bättre papperskvalité, var tjockare, med flera artiklar, foton. Allt hänger på innehållet- kommer intressanta artiklar som intresserar mig, skall jag tycka att det var ett bra utgåva. ok Snygg och stilren tidning. Gillade extra bilagan om utställningar. Blir alltid glad när Hundsport kommer på posten. Bra tidning, roligare än den gamla Trevlig tidning Roligt och intressant med ett nytt utseende på hela tidningen. Spännande, mer lockande och levande layout. Fräscht! Jag ser gärna att SKK + SBK tidnignarna går ihop. trvlig tidning. har inga spec synpunkter för närvarande BRA OCH LÄTTLÄST lite mycket 'allmänt' -- Den känns lite ofullständig. Superbra Har inte läst ännu men ser fram emot att läsa. ser mycket trevlig ut både utsidan och när man bläddrar i den. MYCKET bättre än tidigare Layouten är så väldigt lik Granngårdens medlemstidning både utvändigt och invändigt! Tycker den nya var mycket bättee Saknar överblicken på utställningarna i hela landet. Nu måste man ta fram datorn för att titta. Krångligare när man sitter ett par stycken och ska planera vilja utställningar man ska åka på. Se förra frågan Bättre och tydligare då man gjort en egen utställartidning. Fortsätt så inom olika intresseområden Har blivit mycket bättre än för tjugo år sedan Allt är bra Fin tidning - bra läsning i stort, allt intresserar en ju inte men det kommer alltid vara något skoj och bra att läsa tror jag :-) Mest för utställningsintresserade I stort sätt bra. Positiv till det mindre formatet och att man delar upp tidningen så att utställningar får en egen del.annars tycker jag generellt att det nya magasinet bara är bra Bättre format! Bra med en egen utställningsbilaga, ger mer utrymme för intressanta artiklar. Mer läsvärd än tidigare. Trevlig läsning, bra bilder Gillar allt som handlar om hundar Blev inte positivt överraskad av den nya layouten. Nya hundsport känns som om den förlorat innehåll och blivit mer som en gullig hundtidning istället för den rapporterande specialhundtidning den var förut. Jag har varit medlem sedan slutet av 1980-talet. Periodvis när jag inte haft en hund som ställts ut enbart för tidningens skull. Nu känns det inte alls lika aktuellt att fortsätta vara medlem för tidningens skull men jag skall ge det ett antal nummer till. Många bra och trevliga reportage! Bra, men gärna mer vetenskap. Kognitologer, etnologer, beaviourister, genetiker, veterinärer, m. m. lite tråkigare än tidigare, mer distr kostnader för SKK och dess medlemmar med 2 olika nr samt miljöpåverkan. Hoppas få läsa något om Storpudel, har inte sett något reportage eller annat skrivet i Hundsport på de 10 år jag har haft storpudel. Har haft andra raser och varit medlem i mer än 40 år.

10 Den gröna färgen gjorde det jobbigt att läsa de nya kennelnamnen. Saknade förklaring till varför vissa raser var markerade i årsstatistiken samt en tabell över de populäraste raserna Välbehövlig ny layout! Bitvis bra...bitvis går det att göra ännu mer. Jag tycker att den ser ut att bli bra efter min nuvarande bläddring i tidningen. 2 veckor tills valparna flyttar och då blir det enklare att få tiden att räcka till. Bra och varierat innehåll. som föregående! Jag tycker att gamla tidningen var roligare att läsa. Trevlig läsning och fina bilder Mera fina bilder på hundar cch beskrivning på olika raser och deras beteende! Fin och intressant tidning Lite tråkigt att bilder som var på båda sidor förstördes av att tidningen var stel och svår att ha uppvikt. Bilden på årets hund ser ju tyvärr lite tokig ut då personer i mitten försvinner. Trevlig läsning. det är kul att läsa och få lite inputt om hundar och deras aktiviteter Bra format med trevligt upplägg Betydligt mer överskådlig och varierande än tidigare upplagor Bra men rastidningen är mer spännande, utställningar mm. Ny snygg redigering annars inte särskilt mycket nytänkande men det behöver vi nog inte som medlemmar som mest vill att allt ska vara som det brukar Elektronisk leverans. jag vill inte ha papper. Tumme upp! Mycket bra tidning. Tydlig och mycket intressanta reportage. Bra och intressant tidning. Måste alltid lära sig en tidning innan man kan tycka men lycka till med ert arbete Bra tidning har läst den sedan 1989 Den känns inte lika seriös utan liknar mer Härliga Hund... Bra med olika vårdande inslag Helt underbar tidning! Bra jobbat med layout och artiklarna. Helt annan tidning! Har rekommenderat den till vänner som ska skaffa hund. Så matnyttig och även rolig info. Bra balans på innehållet. Verkligen kul och ett stort lyft för SKK!! Bra innehåll och trevlig layout Jättebra! Bra tidning! Roligt med ras specialisering Se fråga 34 Inga komentarer Bra att utformandet ändrades. Tidigare var massorna av text överväldigande och det kändes som att det bara fanns ett stort behov av att trycka ut mängder av information och åsikter eller bemöta åsikter. Klart mer tilltalande nu. Tyvärr har jag inte hunnit läsa allt än. Detta är mycket bättre än tidigare! Också Utställningsdelen är bättre. Med mer innehåll än bara en massa uppställda hundar. Fortsätt på detta vis! Helt ok men saknar lite mer om för oss som har våra hundar till jakt Det blir jättebra med specialtidningarna om jakt och utställning. Gillar den nya utformningen. Upplever att den riktar sig mer till oss som inte är "ringnördar" än tidigare. Jag vill ha en lärorik och intressant tidning även för oss som inte är tävlingsmänniskor och jag tycker att det verkar lovande... Har inga Det är en trevlig tidning som det är roligt att få, men jag saknar kåserierna och veterinärens spalt. Helt OK!

11 Ett jättelyft!!! Verkligen en bra tidning och en bra bilaga med utställningstema. Intressanta reportage, snygg form och bilder. Tidigare tyckte jag att SBK:s tidning Brukshunden var den bästa hundtidningen i Sverige. Nu är Hundsport den bästa. Jag längtar redan till nästa nummer. Modern och fräsch. Bravo!!! tycker tidningen är bra och lätt att läsa. gillar tips och tricks samt även träningstips Bitvis rörigt Bra att det blivit en egen "Utställningsdel" och att även få var, när och domare etc på utställningar! Mycket läsvärt, särskilt Frisk hund den är jättefin, modern och trevlig i layout...men tappa inte innehåll så den blir som köpetidningarna...med en tidning för jakt en för utställning och en uppfödarbilaga tycker jag att det faktiskt är riktigt bra att huvudtidningen har stort fokus på den största gruppen hundägare dvs sällskapshundsägarna som inte vare sig ställer ut, jagar, tävlar eller föder upp... mer vardagsreportage :) Bra men jag saknar opartiskhet ch distans till foderindustrin och försäkringsbolagen, Skittidning Mycket bättre än den gamla! En bra tid ni g med mycket blandade reportage och artiklar mycket information.en tidning som är rolig att läsa för både nya hundägare och de som hållit på i många år.man lär sig alltid något nytt I det stora hela mycket bättre och modernare än tidigare Hundsport Tycker man får lite 80-talskänsla av omslaget, men det är oklart om det är bra el dåligt ;) Inga synpunkter. Utmärkt, fortsätt så! se fråga 35 Den nya är inte en seriös facktidskrift, passar kanske för den som inte intresserat sig för hundar alls tidigare och har ett svagt intresse. Trevligare upplägg och mer substans Lite tråkig och rörig i designen Så där Bra layout, stor variation när det gäller artiklar. Bra början modern lättläst flera bra artiklar tänk på" yngre" medlemmar och uppfödare Fick ingen WOW upplevelse mycket bra tidning Ser jättefräsch ut! Inte för att det var fel på gamla layouten men den ser mycket mer modern ut nu! Bra jobbat. :) Ok men det mesta är redan känt. åå Se till att blanda det som känns som lite "för nybörjare" (eller kanske nästan barn) med material för aktiva och vana hundägare. Men ja, så kanske det var också. Det jag menar är väl: bli inte en ny eller vuxnare variant av Härliga Hund. Lite besviken på sheltiereportaget, det blev som att det sista ordet ska betraktas som det sanna, angående olika typer. bättre innehåll. Skönt att slippa bilder sida upp o ner från utställning. Toppentidning. Bra reportage. Saklig information. Bra bilder och lättläst. Smakfull och tilltalande layout. Kalasbra. Trevlig tidning. Hade tidigare "Härliga hund", men SKK's tidning är betydligt bättre. Bättre känsla än den gamla, mer modern Mycket för lite om jakt raserna Lite lite tävlingsresultat, blev mest besviken på att där var så lite utställnings bilder bland annat och väldigt lite om drag VMet. Det kändes lite lite, väldigt kort och snabbt. Men tror att det kan bli bra :) Helt ok mycket bra,modern

12 Gjorde det i föregående ruta! Känns modernare än tidigare. Alltid lika spännande o trevlig läsning när den kommer. Jättebra att alla utställningar är samlade i magasin. Hela tidningens lay-out är mer som "våra Hundar" eller annan kommersiell hundtidning. Vänder sig allt för mycket till rena nybörjare. "Inte mycket av intresse för en som läst hundsport i mer än 30 år" Roligt med en uppfräschning av tidningen.. Trevlig tidning, kul att läsa har inga Mer utrymme för arbetande hundar, har blivit för komprimerad. Tråkig Bra att bryta ur Utställning till en specialtidning. många läsvärda sidor ser allmänt trevlig ut o jag har ju inte hunnit läsa hela än Gillar inte katalog formatet svåratre att hantera önskar vanligt tidningsformat åter.. Lättläst i trevligt format. Saknar kåseri i övrigt bra blandning Roligare layout än tidigare Jag skulle vilja ha seriösa hemma hos repotage hos olika uppfödare. Jag har tänkt läsa hela tidningen med det har inte blivit av. Första intrycket kändes inte så positivt men jag måste läsa tidningen ordentligt innan jag riktigt uttalar mig. Just nu har jag väl läst 45 minuter i den men jag måste lägga ner mer tid på tidningen. Jag är ju så van med den gamla varianten. Alltid lite negativt när det är nytt, tror säkert det blir bra med tiden. Tycker om Nya Hundsport, dess format och utformning. Bra tidning snyggt Något smidigare än tidigare, och jag gillar uppdelningen mellan tidningen i sig och allt vad utställningsresultat och så vidare heter. Känns positivt att kunna välja vilket material man tar del av. Genomgående bra Jag tycker utbudet är bra som det är med lite av varje. För stort fokus på jakt Detta var ett lyft för tidningen Skrev jag i förra rutan men kan skriva det igen! Tycker ni gjort ett mycket bra jobb med första numret och hoppas ni kan hålla samma höga kvalitet framöver!! Gjordes på förra frågan. Tycker tidningen va mycket finare att bläddra i, finare bilder och mer intressant. Och ger plus för extra tidningen utställning Kan sammanfattas med ett ord: Tråkig. En kopia på tidningen härliga hund tyvärr! helt ok, men saknar Ursula willbys krönika Mycket bra tidning. Intressantare o mer lättläst än tidigare. Bra, kul och intressant läsning! Bra, kommer vara medlem i SKK hela mitt liv oavsett hur tidningen blir Jag tycker det är oerhört tråkigt att alltid få se samma personer i tidningen. Våga gå utanför ramen och raser. Leta bland intressanta personer än de som är exteriör domare och alltid vill synas. Som helhet mycket bra. Uppfriskande med ny layout. Känner en viss oro över hur ni delat tidningen, kan vara jag som inte förstått. Vill läsa något mer nummer innan jag vet vad jag tycker. Dålig, vill ha tillbaka gamla hundsport, dåligt att vinnarna i Stockholm inte blev med Se föregående svar

13 Ursulas Wilbys kåserier saknar jag!!! På tiden med förändring. Läst och varit medlem sedan 1978 Känns inte längre som en serösfacktidning mer som en variant på Härliga hund (o den finns ju redan) Verkar bra Orkade inte läsa all text... Trevligt! Synd att visa foton/trycket var av dålig kvalitet. Svårt att säga något speciellt efter bara ett nummer.ge det 6 månader innan frågan ställs. Se förra kommentar OK men inte mer Bra! Kändes nytt och fräscht Lite för lik en tidning du kan köpa i affären men den är ok Lagom format mer överskådligt o greppbart innehåll Trevlig Snyggare gärna lite mer om hundens hälsa och motionsbehov gäller whippet, eftersom säger att de motionerar sej själva. Mycket inspirerande och intressant läsning, snygg design och fina bilder! Grattis! En bra tidning med varierat innehåll Har inga synpunkter är bra som det är Bra, varierat och intressant läsning. Mycket bättre utformning. Helt ok! Det som jag har skrivit på föregående frågor gäller. Artiklarna är gjort mer lättlästa Under de 10 år jag har haft tidningen har det bara skrivits om norwicterrier en gång och då var norfolkterriern huvudrasen Saknade länsspalten med information. Ursula Wilbys koseri. Inte så stora bilder, utan mer information om forskning angående hundar En bra tidning! Blir glad då den kommer brevlådan! Toppen känns bättre kvalite i tidningen när man håller i den. Materialet som tidningen är tillverkad i trevligare att hålla i. Mycket bra layout och innehåll Jag orkar nästan aldrig läsa. Den är innehållsrik och omväxlande. Bättre än förr då jag uppfattade tidningen innehålla för mycket trams. Jag vill ha fakta. saknar artikel och teckningarna medsettrar, mops och fransk bulldog Iris Var nöjd med innehållet och ser fram emot resten av årets upplagor Nya hundsport är trevligare än den gamla modellen. Överlag bra Bra början, intressanta artiklar - bra innehåll. Fortsätt så!! Tack! * Lite glättig. Hoppas vi uppfödare får behålla vår Hundsport Special. Men en bra tidning för de som enbart har sällskapshundar. Så i stort ett mycket bra recept. Layouten är modern och verkligen säljande. Mycket nöjd! En bra faktatidning om hundar och allt som rör livet med hund. Väntar på den med jakt är inte så intresserad av utställning men positivt att det kommer två olika varianter. Bra o intressant läsning Intressant. Jag gillar artiklar som fördjubar sig inom områden Svårt att skriva ner ni gör väl så gott ni kan.

14 Väldigt snygg och gedigen tidning. Uppfriskande m en ny version av hundsporttidningen Positiv Tycker tidningen blivit bättre ön tidigare. Riktar sig till fler och inte bara utställning. Som jag gett i tidigare omdöme, bra. Lite ovant bara med allt nytt Trevlig och lättläst Överlag är det en bra tidning som jag blir glad när jag ser att den kommit och har då några trevliga lässtunder framför mig. Men se mitt svar till fråga 34 om det jag saknar. Bilder kan "säga mer än tusen ord", hjälpa till att fånga intresse, förmedla en stämning... men var försiktiga så de inte tar överhanden. Jag har fler artiklar att läsa i nr 1 när jag får tid. Ger ett lite billigt och något oseriöst intryck. Det har förlorat lite av sin trovärdighet känns det som. Något barnsligt. Tycker tidningen "lyft sig" ett snäpp, både till utseende och innehåll. Mycket trevlig tidning. Bättre än tidigare Hundsport. Betydligt bättre tidning nu! Får äntligen en tidning värd medlemsavgiften. Bra även för oss lite mindre aktiva hundägare. Det är en bra tidning senaste numret var väldigt mycket att läsa om, tror det var det intressantaste numret på länge Ett bra magasin men lite för mycket om dom vanligaste raserna och för lite om dom mer ovanligare raserna som finns som dom olika podenco raserna. En mycket fin och bra tidning. Mycket bra papper lättare att läsa. Tidigare var pappret så blankt. Mycket trevlig... Mera läsvärt bra början Lite otrevligt material i pärmarna att hålla i Bra och lättläst layout. Tidningen känns inte så tung. Ser trevligt och inbjudande ut Trevlig helhet, lite av varje. Alla borde hitta ngt intressant Kanonbra med utställningsbilaga där pm och all info står, precis som förr, så man slipper leta och läsa på nätet. Mycket intressant med domarpresentation, ja som den om Svante Frisk. Kul det!? Fin tidning, men tar ett tag att vänja sig.

Synpunkter på nya Hundsport Utställning 1/2018 Alla medlemmar

Synpunkter på nya Hundsport Utställning 1/2018 Alla medlemmar Synpunkter på nya Hundsport Utställning 1/2018 Alla medlemmar Känns proffsig - Bara bra Mkt bra och intressant läsning för mej som gillar utställningar Snyggt Mycket bra med ett speciellt utställningsmagasin.

Läs mer

Synpunkter på nya Hundsport Utställning 1/2018 Utställare

Synpunkter på nya Hundsport Utställning 1/2018 Utställare Synpunkter på nya Hundsport Utställning 1/2018 Utställare Mycket bra med en egen tidning för utställning! Kul att ni lyft ut den ur tidningen så vi utställningsnördar har en egen tidning! Bra och snygg!

Läs mer

Sammanfattning av enkätsvaren

Sammanfattning av enkätsvaren Sammanfattning av enkätsvaren Den här är en sammanfattning av de svar vi fick in på enkäten som gjordes under arbetet med värdegrunden. Förutom publicering här på hemsidan och information vid årsmötet,

Läs mer

B känns ny och ger en överblick över många delar av tidningen och får mig att leta mig vidare B

B känns ny och ger en överblick över många delar av tidningen och får mig att leta mig vidare B 2011-11-06 07.49.41 B Bra kontraster. 2011-11-06 11.13.50 A 2011-11-06 23.19.52 A 11.12.39 A 11.16.15 A 11.16.52 A 11.27.11 B 11.27.32 A luftig och stilren, man blir störd när man läser artiklar av att

Läs mer

Butiksbesök. Vitt och brun/vitt April/maj 2011. Sten Holmberg

Butiksbesök. Vitt och brun/vitt April/maj 2011. Sten Holmberg Butiksbesök Vitt och brun/vitt April/maj 2011 Sten Holmberg Bakgrund Att en gång per år besöka butiker för att ställa frågor om branschtidningen ElektronikBranschen. För att på så sätt få svar, öga mot

Läs mer

Föräldraenkät Arjeplogs förskola 2018

Föräldraenkät Arjeplogs förskola 2018 Föräldraenkät Arjeplogs förskola 2018 Exempel på kommentarer: Tack vare personalen Man kan aldrig veta vad som händer under dagen Vi älskar våra förskolepedagoger! Duktig personal och fin verksamhet. Då

Läs mer

79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan.

79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan. 79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan. KOMMENTARER: vad var särskilt positivt under dagen och vad kan förbättras? Tänk på innehållet under dagen, förtäring,

Läs mer

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48)

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48) Kursutvärdering moment 1, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA Enkelt att komma igång och bra tempo Intressant och lärorikt Bra

Läs mer

Sammanställning av åsiktsväggen vid SM i Lydnad och Rallylydnad 2016

Sammanställning av åsiktsväggen vid SM i Lydnad och Rallylydnad 2016 Sammanställning av åsiktsväggen vid SM i Lydnad och Rallylydnad 2016 Under SM i Lydnad och Rallylydnad 2016 kunde de som besökte vår monter svara på 4 olika frågor om Brukshundklubben. Vi fick in mycket

Läs mer

Deltagarnas utvärdering av 23 saker

Deltagarnas utvärdering av 23 saker Deltagarnas utvärdering av 23 saker 2008-08-19 I sammanställningen har tagits med vad alla skrivit men i de fall där flera personer skrivit samma sak eller ungefär samma sak redovisas detta endast en gång.

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 68 svar, 76 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 2 1 Ja Nej Varför, varför inte? - För jag älskar att sjunga o här sjunger man varje dag! - Jag har fått nya vänner

Läs mer

Utvärdering av gruppledarutbildning ACT Att hantera stress och främja hälsa HT 2011

Utvärdering av gruppledarutbildning ACT Att hantera stress och främja hälsa HT 2011 Utvärdering av gruppledarutbildning ACT Att hantera stress och främja hälsa HT 2011 Här kommer en sammanfattning av utvärderingar från de som gick gruppledarutbildningen under hösten 2011. Deltagarnas

Läs mer

Läsvärdesundersökning Tidningen CIVIL. Datum:

Läsvärdesundersökning Tidningen CIVIL. Datum: Läsvärdesundersökning Tidningen CIVIL Civilförsvarsförbundet: Novus Group: Gunilla Ekholm Gun Pettersson Datum: 2009 05 04 Inledning Bakgrund Bakgrund och syfte Civilförsvarsförbundet ger ut tidningen

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 37 svar, 325 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 99 1 Ja Nej Varför, varför inte? - Det har varit lärorikt och kul att använda utrustningen och att skådespela. -

Läs mer

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status:

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status: Enkätresultat Enkät: Status: Kursutvärdering öppen Datum: 2012-02-29 08:57:27 Grupp: Aktiverade deltagare (LFD200 H11 Läkemedel för djur) Besvarad av: 9(19) (47%) Typsjukdomar hos hund, katt och gnagare

Läs mer

Sammanställning av Pinschersektionens telefonenkät 2013

Sammanställning av Pinschersektionens telefonenkät 2013 Sammanställning av Pinschersektionens telefonenkät 2013 Under 2013 har 50 telefonintervjuer med medlemmar i Pinschersektionen utförts(ps). Syftet med enkäten har varit att undersöka hur våra medlemmar

Läs mer

Länsfolkhälsodagen 19 oktober Utvärdering Förmiddag Kvarstående ojämlikhet i ohälsa en utmaning.

Länsfolkhälsodagen 19 oktober Utvärdering Förmiddag Kvarstående ojämlikhet i ohälsa en utmaning. Länsfolkhälsorådet Gävleborg Länsfolkhälsodagen 19 oktober Utvärdering Förmiddag Kvarstående ojämlikhet i ohälsa en utmaning. Intressanta jämförelser och bra föreläsning. En mycket intressant föreläsning.

Läs mer

KURSUTVÄRDERING AV "EKONOMISK PLAN DEN 18 OCH 19 MAJ 2017" 20 deltagare

KURSUTVÄRDERING AV EKONOMISK PLAN DEN 18 OCH 19 MAJ 2017 20 deltagare KURSUTVÄRDERING AV "EKONOMISK PLAN DEN 18 OCH 19 MAJ 2017" 20 deltagare 1. Vilken är din helhetsbedömning av kursen? 7 6 5 3 1 Mycket bra Bra Mindre bra Dålig Kommentarer: Förklarar på ett lättfattligt

Läs mer

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var?

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? Kommentar till: Hur givarna förstår information och frågor. Bra att

Läs mer

Utvärdering Målsman 2011

Utvärdering Målsman 2011 Utvärdering Målsman 2011 Var informationen innan kollot tillräcklig? (76 svar) 80 60 40 20 0 Ja (100%, 76 st) Nej (0%, 0st) Om nej, vad tycker ni saknades? Informativ hemsida. Mycket bra info hemskickad.

Läs mer

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 24 september 2013 Vad har varit bra under dagen? Tänkvärt - Kommunikation viktigt för att förebygga konflikter Givande dag, lugnt och bra tempo Håkan - Bra föreläsare,

Läs mer

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Resultat Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Fråga 1 Mycket inspirerande (6) till mycket tråkigt (1) att arbeta med etologisidan Uppfattas som mycket inspirerande eller inspirerande

Läs mer

Hur upplevde eleverna sin Prao?

Hur upplevde eleverna sin Prao? PRAO20 14 PRAO 2016 Hur upplevde eleverna sin Prao? Sammanställning av praoenkäten 2016. INNEHÅLLSFÖRTECKNING BAKGRUND OCH INFORMATION 1 NÖJDHET 2 OMHÄNDERTAGANDE PÅ PRAOPLATS 3 SYN PÅ HÄLSO- OCH SJUKVÅRD

Läs mer

Sagt och skrivet om boken Glutenfritt gott och enkelt

Sagt och skrivet om boken Glutenfritt gott och enkelt Sagt och skrivet om boken Glutenfritt gott och enkelt 1000 varma tack för den informativa, kunskapsfyllda, lättillgängliga boken Glutenfritt gott och enkelt! Alla lättbakade, goda och säkra recept kommer

Läs mer

Låt Allas bli din lugna stund i vardagen

Låt Allas bli din lugna stund i vardagen Låt Allas bli din lugna stund i vardagen Allas är kreativ, färgstark och mångsidig! Tidningen bjuder på inspirerande recept, intressant läsning, hälsa och roligt mode men också skön avkoppling mitt i veckan.

Läs mer

Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007

Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007 Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007 1. Fanns det något bra med Hälsodagen? Det var roligt Frukost och priser Ja absolut! Jag tycker att

Läs mer

Utvärdering 2012 - deltagare

Utvärdering 2012 - deltagare Utvärdering 12 - deltagare 145 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Det har varit kul för det är fina lokaler och bra utrustning.

Läs mer

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44)

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44) Kursutvärdering moment 4, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) Intressant Detta var det intressantaste kursmomentet Den sammanfattande föreläsningen i slutet

Läs mer

Webbdesign. Fotografiska vann bästa webbsite 2015 i kategorin turism:

Webbdesign. Fotografiska vann bästa webbsite 2015 i kategorin turism: Webbdesign Man kan definiera webbdesign som konsten att skapa webbplatser. En webbdesigners uppgift är att välja färger som passar, lägga till bra och rätt funktioner till webbplatsen och sedan se till

Läs mer

1 Börja samtalet med tjejerna idag! EnRigtigMand.dk. Äger alla rättigheter

1 Börja samtalet med tjejerna idag! EnRigtigMand.dk. Äger alla rättigheter 1 Börja samtalet med tjejerna idag! Starta samtalet en kort introduktion Denna bok är skrivit med ett syfte. Syftet är att ge dig de redskapen som krävs, för att träffa människor. Varken mer eller mindre.

Läs mer

Svar på vår kundenkät

Svar på vår kundenkät Svar på vår kundenkät 1. Våra tjänster: styrkor/svagheter. Är det något ni saknar? 1 ; Hur nöjda är ni med våra tjänster 4 % 3 ; 13 % 3 ; 12 % 17 ; 71 % 70 % Som nyanställd och inkastad i miljöarbetet

Läs mer

JA, MYCKET. ABSOLUT! Ja. Programmet är dessutom mycket roligare att arbeta med än vad jag hade trott.

JA, MYCKET. ABSOLUT! Ja. Programmet är dessutom mycket roligare att arbeta med än vad jag hade trott. 1(5) Absolut! Som vanligt översteg den mina förväntningar. Absolut Ja, till 100 %. JA, MYCKET. ABSOLUT! Ja. Programmet är dessutom mycket roligare att arbeta med än vad jag hade trott. Fantastiskt att

Läs mer

Resultatet av Indecaps enkätundersökning

Resultatet av Indecaps enkätundersökning Resultatet av Indecaps enkätundersökning Först och främst vill jag tacka er som var med och svarade på enkätundersökningen. Anledningen till att vi skickar ut en sådan lite då och då är för att få en chans

Läs mer

Utvärdering 2014 målsman

Utvärdering 2014 målsman Utvärdering 2014 målsman 209 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Mycket väl anordnat och bra information. - Seriöst! Utförlig

Läs mer

Nr 1 2014. Geten Lavendel fick ett bättre liv PYSSEL! TECKNINGAR

Nr 1 2014. Geten Lavendel fick ett bättre liv PYSSEL! TECKNINGAR N KLUBBE Nr 1 2014 Geten Lavendel fick ett bättre liv PYSSEL! TECKNINGAR 1 Hej! V isst är det skönt att våren verkar vara tidig i år och på väg med stormsteg! Redan nu kan man promenera i skogen och lyssna

Läs mer

Välkommen till oss! BLI MEDLEM

Välkommen till oss! BLI MEDLEM Välkommen till oss! BLI MEDLEM SVENSKA KENNELKLUBBEN Vi finns för dig som är hundägare Svenska Kennelklubben finns för dig som har hund eller drömmer om att köpa en hund. Du kan alltid vända dig till oss

Läs mer

Kursutvärdering HT 14. Att arbeta med sjukdomsförebyggande metoder 2XX029, 9XX029

Kursutvärdering HT 14. Att arbeta med sjukdomsförebyggande metoder 2XX029, 9XX029 Kursutvärdering HT 14 Att arbeta med sjukdomsförebyggande metoder 2XX029, 9XX029 Hur svarade kursen mot kursbeskrivningen? fördelning 0% 0% 0% 10% 25% 65% antal (0) (0) (0) (2) (5) (13) Medelvärde (för

Läs mer

Resultat av SBFs kundundersökning 2013

Resultat av SBFs kundundersökning 2013 Resultat av SBFs kundundersökning 2013 Vår auktorisation genom Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF) innebär bland annat att vi ska genomföra regelbundna kundundersökningar. Nedan kan ni läsa svaren

Läs mer

Sammanställning över enkätsvar från personal till förskolebarn i Nynäshamns kommun, 2016.

Sammanställning över enkätsvar från personal till förskolebarn i Nynäshamns kommun, 2016. 2016-05-31 Sammanställning över enkätsvar från personal till förskolebarn i Nynäshamns kommun, 2016. Enkäten avser Språksatsningens bokpåsar. 32 personer har svarat på enkäten. 1. Upplever du att du har

Läs mer

Sammanställning av enkätundersökning

Sammanställning av enkätundersökning Sammanställning av enkätundersökning Feriearbete sommaren 2016 Arbetsmarknadsenheten Nordanstigs kommun Efter feriearbetet sommaren 2016 gjorde vi en enkätundersökning bland ungdomarna. Vi ville ta reda

Läs mer

Månadens Tävlingsekipage Oktober 2012

Månadens Tävlingsekipage Oktober 2012 Månadens Tävlingsekipage Oktober 2012 Förare: Johan Haglund Hund/hundar: Cahppes Zissa och Bigwams Cesko Klubb: Veberöds Brukshundklubb När började du tävla och med vilken hund startade din tävlingskarriär?

Läs mer

När skrivs de första proven i studentexamen på dator?

När skrivs de första proven i studentexamen på dator? Enkäten skickades till en lärare/skola i Vi7 (olika ämnen), som bad en grupp ettor fylla i. Enkäten är alltså ett stickprov. Kicki Häggblom 2015 När skrivs de första proven i studentexamen på dator? Hösten

Läs mer

Feriepraktik 2014. - Karlskoga Degerfors folkhälsoförvaltningen. Barnkonventionen/mänskliga rättigheter

Feriepraktik 2014. - Karlskoga Degerfors folkhälsoförvaltningen. Barnkonventionen/mänskliga rättigheter Feriepraktik 2014 - Karlskoga Degerfors folkhälsoförvaltningen Barnkonventionen/mänskliga rättigheter Innehåll Inledning... 2 Syfte... 2 Dagbok... 3 Intervju frågor och svar... 5 Slutsats... 9 Inledning

Läs mer

Kursutvärdering psykiatrikurs jan-feb 2007, 5 halvdagar

Kursutvärdering psykiatrikurs jan-feb 2007, 5 halvdagar Kursutvärdering psykiatrikurs jan-feb 2007, 5 halvdagar Jag vore tacksam om Du ville ta ett par minuter till att fylla i denna anonyma kursutvärdering. Syftet är dels att få idéer om hur jag kan förbättra

Läs mer

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare Utvärdering deltagare 13 v.7-9 31 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på läger? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - För att man fick nya kompisar, fick göra det man tycker om

Läs mer

Utvärdering av Kursledarträffen Norrköping 24-25 september 2009

Utvärdering av Kursledarträffen Norrköping 24-25 september 2009 Utvärdering av Kursledarträffen Norrköping 24-25 september 2009 Hur tycker Du att föreläsningarna har varit under dagarna? Mycket värdefulla 21 Värdefulla 11 Mindre värdefulla 0 Värdelösa 0 Saknas ifyllt

Läs mer

Utvärdering av handledarutbildning HT12

Utvärdering av handledarutbildning HT12 Utvärdering av handledarutbildning HT12 Utvärdering handledarutbildning grupp 3 HT12 1. Jag gick handledarutbildningen A. Vårterminen 2012 B. Höstterminen 2012 31 88,6 4 11,4 2. Jag arbetar inom A. Äldreomsorgen

Läs mer

Undersökning Starke Arvid Hållningsväst

Undersökning Starke Arvid Hållningsväst Undersökning Starke Arvid Hållningsväst Deltagare i studien: personer i blandade åldrar, olika kön samt med olika träningsbakgrund. Syfte: Undersökningen syftade till att ta reda på hur användaren upplever

Läs mer

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04 Detta var bra 1 Precis allting! Det har verkligen varit två perfekta dagar 2 Bra övningar. Trevliga och berikande diskussioner. 4 Allting. Bra med möte ungdomar och vuxna. 5 Både föreläsningarna och de

Läs mer

1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: -Fantastiskt mottagande av en kunnig och engagerad guide

1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: -Fantastiskt mottagande av en kunnig och engagerad guide Namn: Anna Heide Resa: Ridresa Jordanien Datum: 26 juli-3 aug 2014 Kommentar mottagande: -Fantastiskt mottagande av en kunnig och engagerad guide Kommentar boende: -Hotellen var över förväntan och mycket

Läs mer

Världens eko 2006 - kursutvärdering

Världens eko 2006 - kursutvärdering Världens eko 2006 - kursutvärdering Tack för att du tar dig tid att utvärdera kursen! Dina åsikter betyder mycket för oss och vi arbetar hårt för att Världens eko ska vara en dynamisk och föränderlig kurs.

Läs mer

Kom med! Vi har en uppgift som passar dig.

Kom med! Vi har en uppgift som passar dig. Kom med! Vi har en uppgift som passar dig. Som vuxen och ung vuxen verkar tiden inte riktigt räcka till. Men med en tydlig och anpassad fråga kan ett engagemang i Scoutkåren prioriteras högt. Med studier

Läs mer

Vår enkät kring vad ni tycker om appen Tinder har legat ute i fyra veckor och vi har fått in 44 svar. Här följer en sammanställning av era svar:

Vår enkät kring vad ni tycker om appen Tinder har legat ute i fyra veckor och vi har fått in 44 svar. Här följer en sammanställning av era svar: Vår enkät kring vad ni tycker om appen Tinder har legat ute i fyra veckor och vi har fått in 44 svar. Här följer en sammanställning av era svar: Tjejer som "swipar" höger (valt ut någon de är intresserad

Läs mer

Kommentarer om nuvarande RAS

Kommentarer om nuvarande RAS Kommentarer om nuvarande RAS För några månader sedan gick det ut en "enkät/tycka till om RAS papper" till uppfödare och hanhundsägare. Det är nu dags att redovisa dessa kommentarer och detta sker anonymt.

Läs mer

Muntliga övningar till: Introducera Ord ISBN:

Muntliga övningar till: Introducera Ord ISBN: Muntliga övningar till: Introducera Ord ISBN: 978-91-47-11782-6 Här finns extra uppgifter till vare kapitel i boken. Alla dessa övningar är muntliga. Gör uppgifterna i par. I uppgifterna övar ni samma

Läs mer

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Bra genomförd tävling,hoppas den återkommer Riktigt bra för att vara första gången, gärna en något tuffare profil nästa år! Bra

Läs mer

Elevhäfte grundskolan år 6-9 Namn: Klass: Skola:

Elevhäfte grundskolan år 6-9 Namn: Klass: Skola: Elevhäfte grundskolan år 6-9 Namn: Klass: Skola: Hej! Vad roligt att just du ska få gå på Ung Företagsamhets mässa för unga företagare! Det kommer att bli en dag fylld av upplevelser och kreativitet! I

Läs mer

Lyckas i dina akademiska studier

Lyckas i dina akademiska studier Lyckas i dina akademiska studier Jag är en 83,3% kille tjej vill inte ange 15,3% Jag studerar till 55,6% Röntgensjuksköterska Biomedicinsk analytiker 44,4% Jag har studerat på universitet/högskola tidigare

Läs mer

Ålder och hur långt har du till vår anläggning (från hem/jobb)? 2. 52 år. 10 min med bil. Från jobbet är det väl fem min med bil.

Ålder och hur långt har du till vår anläggning (från hem/jobb)? 2. 52 år. 10 min med bil. Från jobbet är det väl fem min med bil. Intervjuer Ålder och hur långt har du till vår anläggning (från hem/jobb)? 1. 20 år. Ca 10 min med bil. 2. 52 år. 10 min med bil. Från jobbet är det väl fem min med bil. 3. 21 år. 5 min med bil. 4. 51

Läs mer

* Vattenproven har tre klasser. Innan man kan börja tävla måste hunden klara ett obligatoriskt sim och räddningsprov (SoR).

* Vattenproven har tre klasser. Innan man kan börja tävla måste hunden klara ett obligatoriskt sim och räddningsprov (SoR). Vattenarbete: * Vattenproven har tre klasser. Innan man kan börja tävla måste hunden klara ett obligatoriskt sim och räddningsprov (SoR). * Den enda obligatoriska utrustningen är flytväst. Men de flesta

Läs mer

Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete

Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete Positiva synpunkter Bra upplägg. Lite teori blandat med övningar i lagom storlek. Verksamhetsnära och realistiskt. Många tankeställare

Läs mer

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 UMEÅ UNIVERSITET Institutionen för informatik Lärare: Rikard Harr, Angelica Svelander oktober 6, 2016 Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 Sammanlagt lämnades 36 utvärderingar

Läs mer

Summary. Vad tyckte du om kursen? Hur mycket arbete har du lagt ner på kursen. 19 svar på kursutvärderingarna av ca 31 som tenterade kursen.

Summary. Vad tyckte du om kursen? Hur mycket arbete har du lagt ner på kursen. 19 svar på kursutvärderingarna av ca 31 som tenterade kursen. 19 svar på kursutvärderingarna av ca 31 som tenterade kursen. Kommentarer från kursansvarig: Jämfört med förra årets kursutvärdering har åsikterna om kursen och föreläsningarna tappat något från Mycket

Läs mer

Falköpings kommun Feriepraktik Enkät till chefer, handledare/kontaktpersoner och medarbetare

Falköpings kommun Feriepraktik Enkät till chefer, handledare/kontaktpersoner och medarbetare Falköpings kommun Feriepraktik 2017 Enkät till chefer, handledare/kontaktpersoner och medarbetare Ansvarig chef 17,9% 14 Handledare/kontaktperson 37,2% 29 Medarbetare 41% 32 På annat sätt: 3,8% 3 På annat

Läs mer

Uppföljning På egna ben

Uppföljning På egna ben Uppföljning På egna ben 2013 Sammanfattning statistik över deltagande 10 kommuner (11) 4 555 elever (5 200) 192 anmälda klasser (216) 131 500 km (156 322) 23,4 ton koldioxid (26,6) Svarslogg 192 anmälda

Läs mer

Naturkartans medlemsundersökning november I samarbete med CNV

Naturkartans medlemsundersökning november I samarbete med CNV Naturkartans medlemsundersökning november 2016 I samarbete med CNV Metod 3200 medlemmar fick enkäten per e-post 448 av dem besökte enkätsidan 224 av dem svarade 50% av frågorna besvarades Hur kom du i

Läs mer

Utvärdering. Hur nöjd är du med dagen som helhet?

Utvärdering. Hur nöjd är du med dagen som helhet? Utvärdering Hur är du med dagen som helhet? miss B. 2 4 12,1 C. 3 19 57,6 10 30,3 Total 33 100 97,1% (33/34) Bra ordnat trots sista-minuten-återbud Familjeverkstaden blev inställd pga sjukdom Det blev

Läs mer

Regioner och kursverksamhet Medlemskap Avel Officiella aktiviteter Labrador Retrieverklubben Labradorklubbens valphänvisning Labradormästerskapet

Regioner och kursverksamhet Medlemskap Avel Officiella aktiviteter Labrador Retrieverklubben Labradorklubbens valphänvisning Labradormästerskapet Labrador Retrieverklubben är en av tretton rasklubbar som tillhör Svenska Spaniel och Retrieverklubben. En rasklubb arbetar med det som är specifikt för just den egna rasen avel, hälsa, mentalitet och

Läs mer

400 enkäter delades ut på plats till Seniordagens besökare. 132 besökare (33%) valde att medverka och svara på enkäten.

400 enkäter delades ut på plats till Seniordagens besökare. 132 besökare (33%) valde att medverka och svara på enkäten. SENIORDAGEN 2013 Utvärderingsenkät besökare 400 enkäter delades ut på plats till Seniordagens besökare. 132 besökare (33%) valde att medverka och svara på enkäten. Syftet med enkäten var att fånga upp

Läs mer

Utvärdering Vasa Gymnastik HT 16. Författare: Carl Planthaber

Utvärdering Vasa Gymnastik HT 16. Författare: Carl Planthaber Utvärdering Vasa Gymnastik HT 16 Författare: Carl Planthaber 1 Inledning Föreningen Vasa Gymnastik har under terminen haft fem aktiva grupper med barn mellan åldrarna 6 och 12 år. Under terminen har föreningen

Läs mer

UNDERSÖKNING AV VÄLBEFINNANDE

UNDERSÖKNING AV VÄLBEFINNANDE UNDERSÖKNING AV VÄLBEFINNANDE Följande 22 frågor handlar om hur Du har känt Dig den senaste veckan 1. Hur har Du i allmänhet KÄNT DIG den senaste 1 På utomordentligt gott humör 2 På mycket gott humör 3

Läs mer

LEONBERGER KUNSKAPSSÖKNINGSARBETE. ERICA STRÖMBÄCK. D6 LÄSÅR 1996-1997 1

LEONBERGER KUNSKAPSSÖKNINGSARBETE. ERICA STRÖMBÄCK. D6 LÄSÅR 1996-1997 1 LEONBERGER KUNSKAPSSÖKNINGSARBETE. ERICA STRÖMBÄCK. D6 LÄSÅR 1996-1997 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING HISTORIA... 1 LEONBERGERN I DAG... 1 UTSEENDE... 1 TEMPERAMENT... 2 ANVÄNDNING... 2 KÖPA LEONBERGER... 3 KLUBBAR...

Läs mer

Sociala medier för företag

Sociala medier för företag Sociala medier för företag Utbildningen ingår i projektet Helikoopter vilket är ett kompetensutvecklingsprojekt som finansieras av Europeiska socialfonden och genomförs i Coompanion Norr och Västerbottens

Läs mer

Utvärdering Barnkörveckan 2014 - Google Forms

Utvärdering Barnkörveckan 2014 - Google Forms 46 responses View all responses Publish analytics Summary Edit this form Nina Wormbs This version of Safari is no longer supported. Please upgrade to a supported browser. Dismiss Vilken kör gäller svaren?

Läs mer

Egna kommentarer Autism grundutbildning

Egna kommentarer Autism grundutbildning Utbildning Autism 76 respondenter. 90,8% upplever att de fått inspiration. 90,8% upplever att utbildningen lett till lärande. 90,8% upplever ökat intresse efter utbildningen. 77,6% upplever att de fått

Läs mer

Marie Helleday Ekwurtzel Illustrerad av Lena Furberg

Marie Helleday Ekwurtzel Illustrerad av Lena Furberg Jakten Marie Helleday Ekwurtzel Illustrerad av Lena Furberg JAKTEN Bok 5 av Marie Helleday Ekwurtzel Illustrationer av Lena Furberg 1 SNART HÖSTLOV Kolla vad söta de är, sa Lilly. Hon och hennes bästis

Läs mer

Temadag om Natur & Hälsa

Temadag om Natur & Hälsa Utvärderingsrapport 6 av Lust H projektet Temadag om Natur & Hälsa Gullbranna 15 september 2004 Högskolan i Halmstad Mats Holmquist 2004-11-30 1. Bakgrund I mitten av september samlades närmare 90 personer

Läs mer

1 of 6 15/02/2007 23:26 Enkätresultat Enkät: Enkät 479896 Status: öppen Datum: 2007-02-15 23:26:10 Grupp: Aktiverade deltagare (5C1108 Tillämpad fysik, mekanik) Besvarad av: 7(58) (12%) Sidan besökt av:

Läs mer

9. Hur upplevde du kontakten med Häst & Sport Resor?: mycket bra Kommentar om kontakten med Häst & Sport Resor: -Enkelt. Har åkt med er förut.

9. Hur upplevde du kontakten med Häst & Sport Resor?: mycket bra Kommentar om kontakten med Häst & Sport Resor: -Enkelt. Har åkt med er förut. Namn: Frida Westerberg Resa: Westernparadis på Gotland Datum: 2013-09-12-15 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: -Direktkontakt, fika, träffa de andra deltagarna å få

Läs mer

Hur kan man locka fler ungdomar till Göteborgs hamns hemsida?

Hur kan man locka fler ungdomar till Göteborgs hamns hemsida? Hur kan man locka fler ungdomar till Göteborgs hamns hemsida? När man går in på en webbsida är det utseendet och designen som står i centrum. Om det är en färglös hemsida kopplar man direkt det till något

Läs mer

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Jag är A. Man 25 22,5 B. Kvinna 86 77,5 C. Annan 0 0 Min ålder A. yngre än 25 år 21 18,9 B. 26 45 år 32 28,8 C. 46 65 år 38 34,2 D. äldre än 65 20 18 Tid för mitt besök

Läs mer

Utvärdering av inspirationsdagar i Örnsköldsvik och Söråker Tillsammans kan vi bättre

Utvärdering av inspirationsdagar i Örnsköldsvik och Söråker Tillsammans kan vi bättre 2013-03-23 Utvärdering av inspirationsdagar i Örnsköldsvik och Söråker Tillsammans kan vi bättre Bakgrund Inom satsningen Bättre liv för sjuka äldre 2013 anordnade Demensnätverket i Västernorrland tillsammans

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

Verktygslåda för mental träning

Verktygslåda för mental träning Lek med tanken! Instruktioner för Verktygslåda för mental träning Här hittar du några verktyg som hjälper dig som är aktiv idrottare att bli att bli ännu bättre i din idrott. Är du tränare eller förälder

Läs mer

Mei UPPGIFT 8 - PEDAGOGIK. Framförandeteknik. Jimmie Tejne och Jimmy Larsson

Mei UPPGIFT 8 - PEDAGOGIK. Framförandeteknik. Jimmie Tejne och Jimmy Larsson Mei UPPGIFT 8 - PEDAGOGIK Framförandeteknik Jimmie Tejne och Jimmy Larsson Innehåll Inledning... 1 Retorik för lärare... 2 Rätt röst hjälper dig nå fram konsten att tala inför grupp... 3 Analys... 4 Sammanfattning:...

Läs mer

Talboken kommer utvärdering med testpersoner i Uppsala

Talboken kommer utvärdering med testpersoner i Uppsala December 2016 Avdelningen för Utveckling och IT Talboken kommer utvärdering med testpersoner i Uppsala Utvärderingen av projektet Talboken Kommer för taltidningsläsare visar att testpersonerna är mycket

Läs mer

Agility! Högsta vinsten

Agility! Högsta vinsten SIDAN 1 Lärarmaterial VAD HANDLAR BOKEN OM? Meja älskar hundar men har ingen egen hund. Hon har turen att få låna en hund som hon tränar agility med. Lisa, som hon har lånat hunden Jimi av, har också blivit

Läs mer

Lkg-teamet Malmö Barn med LKG Information til dig som är förälder til ett barn med LKG SUS Malmö, lkg-teamet Jan Waldenströms gata 18 205 02 Malmö 1

Lkg-teamet Malmö Barn med LKG Information til dig som är förälder til ett barn med LKG SUS Malmö, lkg-teamet Jan Waldenströms gata 18 205 02 Malmö 1 Lkg-teamet Malmö Barn med LKG Information till dig som är förälder till ett barn med LKG SUS Malmö, lkg-teamet Jan Waldenströms gata 18 205 02 Malmö 1 2 Text: Kerstin Österlind, kurator, Skånes universitetssjukhus

Läs mer

På vilket sätt kan man få elever i år 9 mer intresserade av schack?

På vilket sätt kan man få elever i år 9 mer intresserade av schack? Lärande och samhälle. Schack som pedagogiskt verktyg På vilket sätt kan man få elever i år 9 mer intresserade av schack? - Kan man få elever i år 9 att vilja spela på fritiden med kompisar eller via tekniska

Läs mer

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013

FEBRUARI 2013. Kvar i Östersund. den 23 februari 2013. VM stafett. den 15 februari 2013 FEBRUARI 2013 Kvar i Östersund den 23 februari 2013 Har nu hunnit vara hemma några dagar efter VM som var en stor upplevelse för min del, tiden hemma har bestått till största delen av vila och återhämtning

Läs mer

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Sätt i gång med Facebook Om Facebook Mer än hälften av Sveriges befolkning använder Facebook. Sverige är dessutom det land i Norden med flest antal

Läs mer

Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning

Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning Webbdesign med JavaScript och Document Object Model, 7. hp Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning Fristående nätkurs Kurs: Webbdesign med JavaScript och Document Object Model, 7. hp Kurskod:

Läs mer

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Facebook Ett av de snabbaste sätten att sprida sin webbutik och få sin första beställning är att använda sig av Facebook. Det finns två olika sätt att

Läs mer

En guide till hur man kan organisera eftersamtal för lajv. Författare Elin Dalstål

En guide till hur man kan organisera eftersamtal för lajv. Författare Elin Dalstål Eftersamtal En guide till hur man kan organisera eftersamtal för lajv. Författare Elin Dalstål Inspirerat av det engelska blogginlägget Debriefing Intense Larps 101 av Eirik Fatland. Efter man gått offlajv

Läs mer

Skriv ner din upplevelse under visualiseringen: bilder, känslor eller ord som kommer från din inrementor.

Skriv ner din upplevelse under visualiseringen: bilder, känslor eller ord som kommer från din inrementor. Din inrementor Den inrementorn är en 20 år äldre, visare version av dig. Allteftersom du får en levande känsla för denna äldre, visare och mer autentisk version av dig själv, kommer du märka att hon existerar

Läs mer

Kärlek stavas köttbulle

Kärlek stavas köttbulle Kärlek stavas köttbulle - funderingsfrågor och diskussion Ämne: Svenska, SVA, SFI Årskurs: Gymnasiet, Vux Lektionstyp: reflektion och diskussion, Lektionsåtgång: 1-3 Funderingsfrågor Frågorna kan användas

Läs mer

Att påverka, leda och utvecklas som myndighetsperson

Att påverka, leda och utvecklas som myndighetsperson Deltagarutvärdering 1 (7) Att påverka, leda och utvecklas som myndighetsperson Utvärdering av utbildning i oktober 21 Miljösamverkan Stockholms län. Telefon 8 8 28 929. E-post: miljosamverkan@stockholm.se.

Läs mer

HUNDSPORT 7/2018 HUNDSPORT UTSTÄLLNING 7/2018 HUNDSPORT JAKTHUND 2/2018 EFFEKTMÄTNING STOCKHOLM

HUNDSPORT 7/2018 HUNDSPORT UTSTÄLLNING 7/2018 HUNDSPORT JAKTHUND 2/2018 EFFEKTMÄTNING STOCKHOLM HUNDSPORT 7/2018 HUNDSPORT UTSTÄLLNING 7/2018 HUNDSPORT JAKTHUND 2/2018 EFFEKTMÄTNING STOCKHOLM 2018-12-14 METOD Hundsport Alla medlemmar Hundsport Utställning som ej valt Jakthund Hundsport Jakthund som

Läs mer