Frösakull Ängar Ekonomisk Förening

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Frösakull Ängar Ekonomisk Förening 769609-1755"

Transkript

1 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE 2011 Styrelsen för Frösakull Ängar Ekonomisk förening får härmed avge årsredovisning för tiden januari till december 2011 som är föreningens nionde verksamhetsår VERKSAMHET Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att äga och förvalta fastigheten Halmstad Fammarp 4:21 och därpå upplåta markområden med arrenderätt för fritidsbostadsändamål till föreningens medlemmar. VIKTIGA HÄNDELSER Föreningen bildades Föreningen registrerades av PRV Föreningen tecknade entreprenadkontrakt med NCC på markanläggningen, köpte fastigheten och fick lagfart Föreningen övertog markanläggningen Medlemmarna beslutade om ordningsregler i föreningen Senaste ordinarie föreningsstämma Föreningsstämman fastställde de nya stadgarna. I oktober 2010 asfalterades infartsvägen. Under året ansökte föreningen om detaljplaneändring avseende avstyckning av tomter samt utökad byggrätt. Halmstad kommun avslog ansökan. STYRELSEN Enligt de ändrade stadgarna består styrelsen av ordförande samt två till fyra ordinarie ledamöter samt en till två suppleanter. Stämman fastställde antalet till fyra ordinarie och en ersättare för Till styrelseledamöter valdes vid föreningsstämman Arvo Löppe ordinarie två år Roger Åhsberg ordinarie två år Marita Wikner suppleant ett år Stämman valde Tom Barkström till styrelseordförande på ett år. Anders Berthling och Mikael Eriksson kvarstår på ett år. Firman tecknas, förutom av styrelsen, två i förening av ledamöterna och suppleanterna. Ordföranden Tom Barkström och Arvo Löppe har varsin attesträtt för löpande förvaltningsärenden. 1(10)

2 REVISORER På ordinarie föreningsstämma valdes Baker & Tilly i Halmstad till revisor, med Jan Carlsson som huvudansvarig revisor VALBEREDNING På ordinarie föreningsstämman valdes ny valberedningen inför 2012 års föreningsstämma: Ann Jacobsson sammankallande Magnus Randau Ove Sjödell STYRELSEARBETET Styrelsearbetet består huvudsakligen av hantering av föreningens registrering och stadgar, arrendeavtal och medlemsansökningar, medlemsregister och pantsättningar, ekonomi och attest, årsavgift, budget, revisor, teknisk förvaltning av gröna ytor och vägar, el och vattenförbrukning, försäkring, medlemsbrev och hemsida, ordningsregler, samt kontakter med skattemyndighet, kommunens tekniska kontor, byggnadskontoret och byggnadsnämnden. En arbetsgrupp bestående av Tom Barkström och Kenneth Svensson samt Tommy Palm förberedde ansökan om detaljplaneändringen. Föreningen önskade stycka av tomtplatserna samt utöka byggrätten. Halmstad kommun beslutade avslå ansökan, ett beslut som inte kan överklagas. STYRELSEMÖTEN Under 2011 höll styrelsen sex protokollförda styrelsemöten inklusive det konstituerande sammanträdet. FÖRENINGSSTÄMMAN Ordinarie föreningsstämma hölls på Halmstad Golfklubb, Tylösand. Mötet besöktes av 27 röstberättigade medlemmar eller ombud MEDLEMSINFORMATION Medlemmarna har informerats med post och under året. Föreningen har också lagt upp aktuell medlemsinformation på hemsidan med adressen: MEDLEMMAR Följande överlåtelser har gjorts under året: Hus 12, Göran Matti och Britt Marie Nilsson har sålt till Morgan och Maria Ström Alla medlemmar har betalt årsavgiften men det saknas avläsning av vattenförbrukning från en medlem. Enligt reglerna debiteras 150% av förbrukningen i detta fall. 2(10)

3 TEKNISK FÖRVALTNING Trädgård & Sånt har klippt våra gemensamma gröna ytor på gårdar, runt parkeringsplatserna och fotbollsplan från maj till oktober. Offert har begärts in av trädgård och Sånt för 2012, vilken accepterats av styrelsen. Snöröjning av vägar har viss omfattning skett. Viss förnyelse av området har skett genom att träd planterats och planteringar renoverats. Medlemmarna på områdets sex gårdar sköter rabatter, buskar och träd. Respektive gård utser själva gårdsrepresentant som kontaktperson gentemot styrelsen FASTIGHETEN Föreningens fastighet Halmstad Fammarp 4:21 är på m2. På denna fastighet finns 66 arrendetomter på vardera cirka 420 m2 samt gemensam mark med gatubelysning. Arrendetomterna sköta av medlemmarna och gemensam mark av föreningen och medlemmarna. I väster, norr och öster gränsar både tomter och gemensam mark till Halmstad Fammarp 4:19 som är naturområde. Halmstad Fammarp 4:19 ägs av kommunene och sköts av kommunen. Även den numera asfalterade tillfartsvägen Sigyns väg som leder till fastigheten sköts av kommunen. I söder gränsar föreningens mark till Fammarp 3:10. BYGGNATIONER I GRANNSKAPET Fammarp 3:6 och 3:10 Regeringen beslutade att avslå överklagandet gällande den planerade exploateringen av av grannfastigheten. Försäljning av tomter och fastigheter pågår. Byggnationen påbörjades under 2011 och inkluderar ny förskola och ett gruppboende. Viss inflyttning har skett under året. På Onsjöslätten har Halmstad Golf Arena AB, som är ett dotterbolag till Fragerus Fastigheter, uppfört en 17 hektar stor träningsanläggning. FASTIGHETSSKATT Taxeringsvärdet för marken har varit kronor för Riksdagen har beslutat att den kommunala fastighetsavgiften utvidgas till att även gälla fastigheter med småhus vars värde understiger kronor samt arrendetomter där bostadshuset och marken inte är i samma ägares hand. Därmed avskaffas fastighetsskatten för ovanstående fastigheter. Från 2010 är fastighetsavgiften därför sänkt till 0,75%. Föreningen har under 2011 fått besked om nytt taxeringsvärdet på kronor. Styrelsen har begärt omprövning av beslutet, delvis på grund av att man uppmärksammat ett räknefel. EKONOMI Den ekonomiska förvaltningen har under året skötts av Jörgen Spetz Mark & Fastigheter AB i Halmstad. Föreningens fastighet är obelånad. Föreningen har inga andra lån. Anskaffningsvärden för mark och gemensam anläggning är kronor samt kronor för asfalteringen. Föreningen skriver av markanläggningen med 2% och asfalteringen med 5% Årsmötet 2009 fastställde den totala ersättningen till styrelsen till 60% av basbeloppet. För 2010 blev maximal ersättning kronor och för 2011, kronor. Beloppet fördelas inom styrelsen. Arvodet betalas ut och bokförs efter sista styrelsemötet inför ny föreningsstämma. Inget arvode har utgått för det konstituerande styrelsemötet. Föreningen har från 2011 ett ettårsavtal med Halmstad Energiverk för elleveranser till områdets gatubelysning på 55,5 öre/kwh (tidigare 56,9 öre/kwh) tom (10)

4 Årsavgiften för år 2011 har varit kronor, varav en krona är arrendeavgift, vilket var en ökning med 536 kronor i förhållande till Styrelsen har beslutat årsavgiften för år 2012 till kronor, varav en krona är arrendeavgift. Årsavgiften får maximalt uppgå till 15 % av ett prisbasbelopp ( kronor för 2012) vilket motsvarar kronor. Det kraftigt höjda taxeringsvärdet gör att skattekostnaden kommer att öka. Begränsningen av årsavgiften gör att föreningen får svårt att betala fastighetsavgiften. För den skull kommer styrelsen föreslå en en stadgeändring där beloppsbegränsningen ändras till kronor. Den preliminära rörliga vattenavgiften för 2011 var 385 kronor (baserat på 11 kr/m 3 genomsnittlig förbrukning av 35 m 3 /fritidshus). Slutlig reglering görs i samband med debitering av årsavgift för 2012 utifrån avläsning som gjordes sommaren Styrelsen föreslår att ingen avsättning till fond för förnyelse och underhåll görs. Rörelseresultatet efter finansiella poster blev kronor. Intäktsbudgeten för år 2011 var kronor och kostnadsbudgeten kronor. Intäkterna blev kronor och kostnaderna kronor Till reservfonden skall avsättas minst fem procent av den del av föreningens nettovinst för året som inte går åt åt för att täcka en balanserad förslust. Ingen avsättning till reservfonden görs för Styrelsens förslag till disposition av resultatet: Årets vinst Balanserad förlust Avsättning till reservfond 0 Fond för förnyelse och underhåll 0 Avsättning till dispositionsfond 0 BALANSERAS TILL NY RÄKNING Rörelsekapitalet per var :- Styrelsen anser att föreningens ekonomi är god och under kontroll. Det ekonomiska resultat av föreningens verksamhet under år 2011 framgår av efterföljande resultat och balansräkning med noter. 4(10)

5 RESULTATRÄKNING januari - 31 december Rörelsens intäkter Årsavgifter och hyror Not Vattenintäkter Övriga rörelseintäkter(påminnelseavgifter,pantförskrivningsavg) Summa intäkter: Rörelsens kostnader Not 2 Kontors- och förbrukningskostnader Underhåll tomtmark och vägar Förnyelse av fastighet Reparation av vägar Elkostnader till gatubelysning Vatten och avlopp, fast avgift Rörlig vattenförbrukning Övriga driftskostnader Föreningskostnader Förvaltningskostnad Revisor Styrelsearvode inkl sociala avgifter Fastighetsskatt Avskrivningar Summa kostnader Rörelseresultat Resultat från finansiella poster Ränteintäkter Räntekostnader Summa från finansiella poster Reslutat efter finansiella poster Bokslutsdispositioner Förändring periodiseringsfond Not Skatt Statlig inkomstskatt Årets resultat (10)

6 BALANSRÄKNING TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar Materiella anläggningstillgångar Byggnader och mark Not Summa anläggningstillgångar Omsättningstillgångar Kortfristiga fordringar Fordringar (inbetalda skatter) Kassa och bank Summa omsättningstillgångar SUMMA TILLGÅNGAR EGET KAPITAL AVSÄTTNINGAR OCH SKULDER Eget kapital Not 5 Bundet eget kapital Inbetalda insatser Reservfond Föreningens reparationsfond Fritt eget kapital Balanserad vinst Årets resultat Summa eget kapital Periodiseringsfond Summa långfristiga skulder 0 0 Kortfristiga skulder Leverantörsskulder Not Skatteskulder (fastighetsskatt 2011) Skatteskulder (fastighetsskatt 2010) Upplupna kostnader Not SUMMA EGET KAPITAL AVSÄTTNINGAR OCH SKULDER 6(10)

7 Noter med redovisningsprinciper och bokslutskommentarer Belopp anges i kronor om inte annat anges. Årsredovisningen har upprättats enligt årsredovisningslagen och bokföringsnämndens allmänna råd. Samma redovisnings- och värderingsprinciper har använts som föregående år, förutom föreningens reparationsfond som redovisas som en egen post under rubriken bundet eget kapital. Föreningens reparationsfond redovisas från och med 2004 i enlighet med Bokföringsnämndens. allmänna råd. Tillgångar och skulder har värderats till anskaffningsvärden, om inte annat anges. Fordringar har efter individuell värdering upptagits till belopp varmed de beräknas inflyta. Avskrivningar på anläggningstillgångar enligt plan baseras på ursprungliga anskaffningsvärdet och beräknad nyttjandeperiod. Följande avskrivningar uttryckt i procent, tillämpas Markanläggning 2% 2% Markanläggning asfalt 5% 5% RÖRELSENS INTÄKTER Not 1 Årsavgifter RÖRELSENS KOSTNADER Not 2 Kontors- och förbrukningskostnader Förbrukningsmaterial, kopiering, porto Underhåll tomtmark och vägar Vägskrapning, saltning, reparation el Förnyelse av fastighet Anläggning av aktivitetsområde, nya träd Reparation av väg Asfaltering El och vattenkostnader Elkostnader Fasta vattenkostnader Rörliga vattenkostnader Övriga driftskostnader Försäkring Gräsklippning Övrig skötsel tomtmark Övriga kostnader (renhållning, snöskottning) Föreningskostnader Registreingsbevis och årsmöte Förvaltningsarvode Ek förvaltning av Jörgen Spetz Mark & Fastigheter AB Revisor Extern revisor (10)

8 Anställda och personalkostnader Föreningen har inte haft någon anställd 0 0 Följande ersättningar har utgått Styrelse Sociala kostnader Skatt Fastighetsskatt Fastighetskatt Avskrivningar Markanläggning Markanläggning asfalt TOTALT RÖRELSENS KOSTNADER BYGGNADER OCH MARK Not 3 Ackumulerade anskaffningsvärden Vid årets början Nyanskaffningar Utgående anskaffningsvärde Ackumulerade avskrivningar enligt plan byggnader Tidigare avskrivningar Årets avskrivningar enligt plan Utgående avskrivning enligt plan Planenligt restvärde vid årets slut I planenligt restvärde vid årets slut ingår mark med Taxeringsvärde Taxeringsvärde byggnad 0 0 Taxeringsvärde mark LEVERANTÖRSSKULDER Not (10)

9 EGET KAPITAL Not 5 Belopp vid Förändringar Belopp vid årets utgång under året årets ingång Bundet eget kapital Inbetalda insatser Reservfond Föreningens reparationsfond Fritt eget kapital Balanserad vinst Årets resultat Summa fritt eget kapital Summa eget kapital UPPLUPNA KOSTNADER Not Sociala avgifter 0 0 Vattenavgift Restskatt (fastighetsskatt 2009) Källskatt 0 0 Övriga kortfristiga skulder (f-skatt) (10)

10 Frösakull Tom Barkström Arvo Löppe Anders Bertling Mikael Eriksson Roger Åhsberg Min revisionsberättelse har avgivits den Jan Carlsson Auktoriserad revisor 10(10)

Frösakull Ängar Ekonomisk Förening 769609-1755

Frösakull Ängar Ekonomisk Förening 769609-1755 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen för Frösakull Ängar Ekonomisk förening får härmed avge årsredovisning för tiden januari till december 2014 som är föreningens trettonde verksamhetsår. VERKSAMHET Föreningen

Läs mer

Ordinarie föreningsstämma år 2013. Frösakull Ängar ekonomisk förening

Ordinarie föreningsstämma år 2013. Frösakull Ängar ekonomisk förening Ordinarie föreningsstämma år 2013 Frösakull Ängar ekonomisk förening Dagordning 1. Stämmans öppnande. 2. Godkännande av dagordning. 3. Val av stämmoordförande. 4. Anmälan av stämmoordförandens val av protokollförare.

Läs mer

RESULTATRÄKNING 2007 2006 1 JANUARI - 31 DECEMBER RÖRELSENS INTÄKTER Årsavgifter och hyror Not 1 1 259 052 1 250 118 Övriga rörelseintäkter 19 033 17 974 1 278 085 1 268 092 RÖRELSENS KOSTNADER Not 2 Fastighetskostnader

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen MYNTVERKET I LUND. Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2003.

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen MYNTVERKET I LUND. Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2003. Årsredovisning Bostadsrättsföreningen MYNTVERKET I LUND Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2003. Förvaltningsberättelse Föreningens ändamål Föreningen har

Läs mer

Årsredovisning. Brf Kvarngatan 9 Marstrand

Årsredovisning. Brf Kvarngatan 9 Marstrand Årsredovisning för Brf Kvarngatan 9 Marstrand 769611-5034 Räkenskapsåret 2013 1 (8) Styrelsen för Brf Kvarngatan 9 Marstrand får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2013. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Diana 23 Org. nr. 769624-8454 ÅRSREDOVISNING 2013-01-01-2013-12-31. Brf Diana 23 769624-8454

Bostadsrättsföreningen Diana 23 Org. nr. 769624-8454 ÅRSREDOVISNING 2013-01-01-2013-12-31. Brf Diana 23 769624-8454 ÅRSREDOVISNING 2013-01-01-2013-12-31 Brf Diana 23 769624-8454 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Styrelsen för Brf Diana 23 får härmed avge följande årsredovisning för föreningens förvaltning för tiden 2013-01-01-2013-12-31

Läs mer

Årsredovisning. Apollo nr 2, Bostadsrättsförening

Årsredovisning. Apollo nr 2, Bostadsrättsförening Årsredovisning för Apollo nr 2, Bostadsrättsförening 783800-0045 Räkenskapsåret 2010 07 01 2011 06 30 Org.nr 783800-0045 1 (9) Styrelsen för Apollo nr 2, Bostadsrättsförening får härmed avge årsredovisning

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Skattsedeln 6

Bostadsrättsföreningen Skattsedeln 6 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Skattsedeln 6 får härmed avge Årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari 2010-31 december 2010 Innehåll: Förvaltningsberättelse Resultaträkning Balansräkning Ställda

Läs mer

Årsredovisning för. Brf Tamburen Räkenskapsåret

Årsredovisning för. Brf Tamburen Räkenskapsåret Årsredovisning för Brf Tamburen 769605-9182 Räkenskapsåret 2009-01-01-2009-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Förslag till disposition 2 Resultaträkning 3-4 Balansräkning 5-6 Redovisningsprinciper

Läs mer

Årsredovisning 2004 för Brf Knoppen 21.

Årsredovisning 2004 för Brf Knoppen 21. Org.nr 702001-1354 1(10) Årsredovisning 2004 för Brf Knoppen 21. Styrelsen för Brf Knoppen 21 får härmed avge årsredovisningen för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2004-01-01 2004-12-31. Fastighet

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Monumentet

Bostadsrättsföreningen Monumentet Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Monumentet får härmed avge Årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari 2007-31 december 2007 Innehåll: Förvaltningsberättelse Resultaträkning Balansräkning Ställda

Läs mer

Brf. Fjällbjörken i Osthang

Brf. Fjällbjörken i Osthang Årsredovisning för Brf. Fjällbjörken i Osthang Räkenskapsåret 2008-01-01-2008-12-31 Innehållsförteckning Innehållsförteckning: Förvaltningsberättelse Resultaträkning Balansräkning Ställda säkerheter och

Läs mer

Årsredovisning. Brf Hylte Ferieby

Årsredovisning. Brf Hylte Ferieby Årsredovisning för Brf Hylte Ferieby Räkenskapsåret 2012 Brf Hylte Ferieby 1(9) Styrelsen för Brf Hylte Ferieby får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Föreningens

Läs mer

Årsredovisning 2004 för Brf Killingen 22.

Årsredovisning 2004 för Brf Killingen 22. Brf Killingen 22 1(9) Årsredovisning 2004 för Brf Killingen 22. Styrelsen för Brf Killingen 22 får härmed avge årsredovisningen för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2004-01-01 2004-12-31. Förvaltningsberättelse

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BLOMPOTTAN NR 1 1 (9) Suppleanter har varit Folke Höjmar, Charlotta Karelmo och Göran Svensson.

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BLOMPOTTAN NR 1 1 (9) Suppleanter har varit Folke Höjmar, Charlotta Karelmo och Göran Svensson. ÅRSREDOVISNING BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BLOMPOTTAN NR 1 1 (9) ORG.NR: 716417-7094 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Blompottan nr 1 får härmed avge följande redovisning för år 2012.

Läs mer

Brf Stigen. Årsredovisning för 785000-2374. Räkenskapsåret 2013-01-01-2013-12-31

Brf Stigen. Årsredovisning för 785000-2374. Räkenskapsåret 2013-01-01-2013-12-31 Årsredovisning för Brf Stigen Räkenskapsåret 2013-01-01-2013-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Säkerhet och ansvarsförbindelser 4 Redovisningsprinciper

Läs mer

Årsredovisning för. Brf Enen Räkenskapsåret

Årsredovisning för. Brf Enen Räkenskapsåret Årsredovisning för Brf Enen 4 Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Brf Enen 4 1(8) Förvaltningsberättelse Styrelsen för Brf Enen 4, får härmed avge årsredovisning för 2015. Allmänt om verksamheten Föreningen

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen HYLTE FERIEBY

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen HYLTE FERIEBY Årsredovisning Bostadsrättsföreningen HYLTE FERIEBY Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2006. Förvaltningsberättelse Föreningens ändamål Föreningen har till

Läs mer

Årsredovisning. Brf Mälarglimt

Årsredovisning. Brf Mälarglimt Årsredovisning för Brf Mälarglimt Räkenskapsåret 2010 Brf Mälarglimt 1(9) Styrelsen för Brf Mälarglimt får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2010. Förvaltningsberättelse Fastighet Raderkniven

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Brf Edö 23-25 Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2016-01-01-2016-12-31 Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 4 - balansräkning

Läs mer

ÅRS- REDOVISNING 2012

ÅRS- REDOVISNING 2012 Årsredovisning 12, Sida 1/10 ÅRS- REDOVISNING 2012 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Björnen nr 2 avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2012-01-01-2012-12-31 Innehållsförteckning Sid 2 Förvaltningsberättelse

Läs mer

Årsbokslut. Apollo nr 2, Bostadsrättsförening

Årsbokslut. Apollo nr 2, Bostadsrättsförening Årsbokslut för Apollo nr 2, Bostadsrättsförening Räkenskapsåret 2009-07-01-2010-06-30 Apollo nr 2, Bostadsrättsförening 2(8) 2009-07-01 2008-07-01 Resultaträkning Not -2010-06-30-2009-06-30 Nettoomsättning

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Gernandtska Lyckan

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Gernandtska Lyckan Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Gernandtska Lyckan 716421-9755 Räkenskapsåret 2014 1 (11) Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Gernandtska Lyckan får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G. för. Bostadsrättsföreningen Alviken 13. Organisationsnummer:

Å R S R E D O V I S N I N G. för. Bostadsrättsföreningen Alviken 13. Organisationsnummer: Å R S R E D O V I S N I N G för Bostadsrättsföreningen Alviken 13 Organisationsnummer: 716460-3164 2017-01-01--2017-12-31 Säte i Stockholm Bostadsrättsföreningen Alviken 13 Sid 1:8 ÅRSREDOVISNING Styrelsen

Läs mer

Styrelsen och verkställande direktören för. Brf Kullaberg 1 Org nr 716420-0060. får härmed avge. Årsredovisning

Styrelsen och verkställande direktören för. Brf Kullaberg 1 Org nr 716420-0060. får härmed avge. Årsredovisning Styrelsen och verkställande direktören för Brf Kullaberg 1 Org nr 716420-0060 får härmed avge Årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari 2014 31 december 2014 Innehåll: Förvaltningsberättelse Resultaträkning

Läs mer

Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Tranebergsvägen

Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Tranebergsvägen Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Tranebergsvägen 38 769622-2541 Styrelsen får härmed lämna sin redogörelse för föreningens utveckling under räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Innehållsförteckning

Läs mer

Årsredovisning. Brf Sanda Backe

Årsredovisning. Brf Sanda Backe 1(9) Årsredovisning Styrelsen för får härmed lämna sin redogörelse för föreningens utveckling under räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Om inte annat särskilt anges, redovisas alla belopp i heltal kr

Läs mer

ÅRSREDOVISNING. för. Bostadsrättsföreningen Hejaren 3

ÅRSREDOVISNING. för. Bostadsrättsföreningen Hejaren 3 Bostadsrättsföreningen Hejaren 3 Sid 1 (9) ÅRSREDOVISNING för Bostadsrättsföreningen Hejaren 3 Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari 31 december 1999. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

Årsredovisning. Brf Killingen 22

Årsredovisning. Brf Killingen 22 Årsredovisning för Brf Killingen 22 Räkenskapsåret 2005 Brf Killingen 22 1(9) Styrelsen för Brf Killingen 22 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2005. Förvaltningsberättelse Verksamhet Fastighet

Läs mer

Styrelsen för. Bostadsrättsföreningen Lidingöbävern. Org nr får härmed avge. Årsredovisning

Styrelsen för. Bostadsrättsföreningen Lidingöbävern. Org nr får härmed avge. Årsredovisning Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Lidingöbävern får härmed avge Årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari 2008-31 december 2008 Innehåll Förvaltningsberättelse Resultaträkning Balansräkning Ställda

Läs mer

Årsredovisning 2004 för Brf Stjärnfallet nr 15.

Årsredovisning 2004 för Brf Stjärnfallet nr 15. Org.nr 702002-8630 1(11) Årsredovisning 2004 för Brf Stjärnfallet nr 15. Styrelsen för Brf Stjärnfallet nr 15 får härmed avge årsredovisningen för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2004-01-01-2004-12-31.

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Gråbjörnen 8. Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1 september 2010-31 augusti 2011.

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Gråbjörnen 8. Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1 september 2010-31 augusti 2011. Årsredovisning Bostadsrättsföreningen Gråbjörnen 8 Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1 september 2010-31 augusti 2011. Förvaltningsberättelse Föreningens ändamål Föreningen har

Läs mer

2011 årsredovisning brf vinterrosen_cashflow120415

2011 årsredovisning brf vinterrosen_cashflow120415 1(7) ÅRSREDOVISNING 2011 Brf Vinterrosen 1 Org nr 716417-8308 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Vinterrosen får härmed avge redovisning för föreningens verksamhet för räkenskapsåret 2011. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

BRF SOLREGNET. Org nr 716421-9631 ÅRSREDOVISNING

BRF SOLREGNET. Org nr 716421-9631 ÅRSREDOVISNING BRF SOLREGNET Org nr ÅRSREDOVISNING för räkenskapsåret 2001 Styrelsen för Brf Solregnet får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2001. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE VERKSAMHET Föreningen har till ändamål

Läs mer

Årsredovisning. Brf Hylte Ferieby

Årsredovisning. Brf Hylte Ferieby Årsredovisning för Brf Hylte Ferieby Räkenskapsåret 2011 Brf Hylte Ferieby 1(9) Styrelsen för Brf Hylte Ferieby får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2011. Förvaltningsberättelse Föreningens

Läs mer

FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Sida 1 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Styrelsen för Brf Mälarblick lämnar följande årsredovisning för verksamheten under räkenskapsåret. Verksamhet Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska

Läs mer

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Org.nr: Årsredovisning

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Org.nr: Årsredovisning Årsredovisning 2015 ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Skopans Samfällighetsförening får härmed avge årsredovisning för Räkenskapsåret 2015-01-01 2015-12-31. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Samfällighetens verksamhet

Läs mer

Föreningen består av 16 medlemmar. Antalet bostadsrätter är 12 och antalet lägenheter är 10. Antal röster är 11.

Föreningen består av 16 medlemmar. Antalet bostadsrätter är 12 och antalet lägenheter är 10. Antal röster är 11. 1(6) ÅRSREDOVISNING för Bostadsrättsföreningen Utsikten i Djursholm Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2013 Förvaltningsberättelse Antal medlemmar Föreningen

Läs mer

Årsredovisning. Brf Kocksgatan 28

Årsredovisning. Brf Kocksgatan 28 Årsredovisning för Brf Kocksgatan 28 769603-7709 Räkenskapsåret 2015 1 (12) Styrelsen för Brf Kocksgatan 28 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2015. Förvaltningsberättelse Verksamheten Information

Läs mer

Årsredovisning. BRF Eriksdal

Årsredovisning. BRF Eriksdal Årsredovisning för BRF Eriksdal Räkenskapsåret 2005 BRF Eriksdal 1(8) Styrelsen för BRF Eriksdal får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2005. Förvaltningsberättelse Verksamhet Föreningens ändamål

Läs mer

RESULTATRÄKNING Not 2010 2009

RESULTATRÄKNING Not 2010 2009 Org nr 76963-9168 RESULTATRÄKNING Not 21 29 Nettoomsättning Årsavgifter från medlemmar Hyresintäkter Ersättning fastighetsskatt Övriga intäkter 1 1 213 326 1 245 859 744 493 744 982 6 346 48 198 9 819

Läs mer

Årsredovisning 2005 för Brf Knoppen 21.

Årsredovisning 2005 för Brf Knoppen 21. Org.nr 702001-1354 1(10) Årsredovisning 2005 för Brf Knoppen 21. Styrelsen för Brf Knoppen 21 får härmed avge årsredovisningen för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2005-01-01 2005-12-31. Fastighet

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsförening Bydalen 1

Årsredovisning. Bostadsrättsförening Bydalen 1 Årsredovisning för Bostadsrättsförening Bydalen 1 769620-3939 Räkenskapsåret 2014 1 (9) Styrelsen för Bostadsrättsförening Bydalen 1 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014. Årsredovisningen

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse 1 (10) Styrelsen för, med säte i Upplands Väsby, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2016 09 01 2017 08 31. Förvaltningsberättelse Förändring av eget kapital Inbetalda Upplåtelse- Yttre fond

Läs mer

Brf Betonggjutaren 4(12) 717600-2967. 2005-01-01 2004-01-01 Resultaträkning Not -2005-12-31-2004-12-31

Brf Betonggjutaren 4(12) 717600-2967. 2005-01-01 2004-01-01 Resultaträkning Not -2005-12-31-2004-12-31 Brf Betonggjutaren 4(12) 2005-01-01 2004-01-01 Resultaträkning Not -2005-12-31-2004-12-31 RÖRELSENS INTÄKTER Årsavgifter 3 531 696 3 531 696 Hyresintäkter 467 661 411 172 Övriga rörelseintäkter 0 200 Summa

Läs mer

Årsredovisning. Brf Nattsländan 3

Årsredovisning. Brf Nattsländan 3 Årsredovisning för Brf Nattsländan 3 Räkenskapsåret 2007 Brf Nattsländan 3 1(8) Styrelsen och verkställande direktören för Brf Nattsländan 3 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2007. Förvaltningsberättelse

Läs mer

20120101 20110101 RESULTATRÄKNING NOT 20121231 20111231

20120101 20110101 RESULTATRÄKNING NOT 20121231 20111231 Brf Kylskåpet 3 4. 20120101 20110101 RESULTATRÄKNING NOT 20121231 20111231 Intäkter Årsavgifter bostäder 1 220 418 1 205 520 Hyresintäkter bostäder 0 31 920 Summa intäkter 1 220 418 1 237 440 Kostnader

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Gernandtska Lyckan

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Gernandtska Lyckan Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Gernandtska Lyckan 716421-9755 Räkenskapsåret 2013 1 (11) Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Gernandtska Lyckan får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

BRF HUNNEBERG NR 6. Org nr 757200-9533 ÅRSREDOVISNING. för räkenskapsåret 2011

BRF HUNNEBERG NR 6. Org nr 757200-9533 ÅRSREDOVISNING. för räkenskapsåret 2011 BRF HUNNEBERG NR 6 Org nr 757200-9533 ÅRSREDOVISNING för räkenskapsåret 2011 2 ( 8 ) BRF Hunneberg nr 6 757200-9533 Styrelsen för BRF Hunneberg nr 6 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2011.

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Bommen nr 7

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Bommen nr 7 Årsredovisning Bostadsrättsföreningen Bommen nr 7 Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2012. Förvaltningsberättelse Föreningens ändamål Föreningen har till

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Gråbjörnen 8. Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1 september 2009-31 augusti 2010.

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Gråbjörnen 8. Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1 september 2009-31 augusti 2010. Årsredovisning Bostadsrättsföreningen Gråbjörnen 8 Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1 september 2009-31 augusti 2010. Förvaltningsberättelse Föreningens ändamål Föreningen har

Läs mer

RESULTATRÄKNING 2013 2012

RESULTATRÄKNING 2013 2012 RESULTATRÄKNING 2013 2012 Intäkter Hyresintäkter 3 726 068 3 708 806 Intäkter varmvatten 143 029 134 510 Övriga intäkter 12 1 581 Summa intäkter 3 869 109 3 844 897 Övriga kostnader Värme -512 514-507

Läs mer

2007-01-01 2006-01-01 RESULTATRÄKNING NOT 2007-12-31 2006-12-31

2007-01-01 2006-01-01 RESULTATRÄKNING NOT 2007-12-31 2006-12-31 6 2007-01-01 2006-01-01 RESULTATRÄKNING NOT 2007-12-31 2006-12-31 Intäkter Årsavgifter bostäder 1 321 620 1 201 644 Hyresintäkter 162 155 165 202 Debiterad TV-avgift 23 820 22 790 Debiterad elavgift 5

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Fanjunkaren nr 1

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Fanjunkaren nr 1 Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Fanjunkaren nr 1 793200-0065 Räkenskapsåret 2013 1 (7) Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Fanjunkaren nr 1 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

BALANSRÄKNING

BALANSRÄKNING BALANSRÄKNING 2010 12 31 2009 12 31 TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar Byggnader Not 1 78 480 441 78 930 441 Mark 2 000 000 2 000 000 Maskiner och inventarier Not 2 483 540 546 514 Insats SCB 3 500 3 500

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ROSLAGSBANAN 12 ÅRSREDOVISNING

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ROSLAGSBANAN 12 ÅRSREDOVISNING BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ROSLAGSBANAN 12 Org nr ÅRSREDOVISNING för räkenskapsåret 2001 1(9) Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Roslagsbanan 12 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2001. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

Brf Markisen. Årsredovisning för Räkenskapsåret Innehållsförteckning:

Brf Markisen. Årsredovisning för Räkenskapsåret Innehållsförteckning: Årsredovisning för Brf Markisen Räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 4

Läs mer

Brf Vikingen 716407-0596 Sida 1. Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012-01-01--2012-12-31

Brf Vikingen 716407-0596 Sida 1. Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012-01-01--2012-12-31 Brf Vikingen 716407-0596 Sida 1 ÅRSREDOVISNING Bostadsrättsföreningen Vikingen Org.nr 716407-0596 Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012-01-01--2012-12-31 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

Årsredovisning 2003 för Brf Stjärnfallet nr 15.

Årsredovisning 2003 för Brf Stjärnfallet nr 15. Org.nr 702002-8630 1(10) Årsredovisning 2003 för Brf Stjärnfallet nr 15. Styrelsen för Brf Stjärnfallet nr 15 får härmed avge årsredovisningen för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2003-01-01-2003-12-31.

Läs mer

Årsredovisning Brf Vakteln

Årsredovisning Brf Vakteln Årsredovisning 2010 Sida 1 av 10 RESULTATRÄKNING 2010 2009 1 JANUARI - 31 DECEMBER RÖRELSENS INTÄKTER Årsavgifter och hyror Not 1 452 207 444 315 452 207 444 315 RÖRELSENS KOSTNADER Not 2 Fastighetskostnader

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen California Hill. Org.nr Räkenskapsår

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen California Hill. Org.nr Räkenskapsår 1 Årsredovisning Bostadsrättsföreningen California Hill Räkenskapsår 2017-01-01-2017-12-31 Fastställelseintyg: Undertecknad styrelseledamot intygar härmed att en med denna avskrift likalydande balans-

Läs mer

Årsredovisning. Brf Callisto 2

Årsredovisning. Brf Callisto 2 Årsredovisning för Brf Callisto 2 Räkenskapsåret 2012 Brf Callisto 2 1(8) Styrelsen för Brf Callisto 2 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Verksamhet Fastighet:

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Smyrna 716426-2763

Bostadsrättsföreningen Smyrna 716426-2763 RESULTATRÄKNING 1 JANUARI - 31 DECEMBER RÖRELSENS INTÄKTER Årsavgifter och hyror Not 1 6 844 970 6 570 505 Övriga rörelseintäkter 7 153 118 161 6 852 123 6 688 666 RÖRELSENS KOSTNADER Not 2 Fastighetsskötsel

Läs mer

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Org.nr: Årsredovisning 2017

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Org.nr: Årsredovisning 2017 SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Årsredovisning 2017 SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Skopans Samfällighetsförening får härmed avge årsredovisning för Räkenskapsåret 2017-01-01 2017-12-31.

Läs mer

BRF LÅNGREVEN 14. Årsredovisning. Styrelsen för. Org nr får härmed avge. för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2006

BRF LÅNGREVEN 14. Årsredovisning. Styrelsen för. Org nr får härmed avge. för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2006 Styrelsen för BRF LÅNGREVEN 14 får härmed avge Årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2006 Innehåll: Förvaltningsberättelse Resultaträkning Balansräkning Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Årsredovisning för BRF EGEN HÄRD 775000-0155. Räkenskapsåret 2009-01-01-2009-12-31

Årsredovisning för BRF EGEN HÄRD 775000-0155. Räkenskapsåret 2009-01-01-2009-12-31 Årsredovisning för BRF EGEN HÄRD Räkenskapsåret 2009-01-01-2009-12-31 BRF EGEN HÄRD 2(9) Resultaträkning Belopp i kr Not 2009-01-01-2008-01-01- Nettoomsättning 1 4 348 675 4 140 571 Övriga rörelseintäkter

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse 1 (8) Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Harvpinnen 19 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2016. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Förvaltningsberättelse Verksamheten

Läs mer

Årsredovisning för. Brf Gulmåran 769609-4767. Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31. Innehållsförteckning:

Årsredovisning för. Brf Gulmåran 769609-4767. Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31. Innehållsförteckning: Årsredovisning för Brf Gulmåran Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 4 Redovisningsprinciper

Läs mer

Årsredovisning. Brf Hilltorp Södra 1

Årsredovisning. Brf Hilltorp Södra 1 Årsredovisning för Brf Hilltorp Södra 1 Räkenskapsåret 2007 Brf Hilltorp Södra 1 1(8) Brf Hilltorp Södra 1 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2007. Styrelsen för Brf Hilltorp Södra 1 får

Läs mer

Årsredovisning. Brf Kolletorp

Årsredovisning. Brf Kolletorp Årsredovisning för 769633-3686 Räkenskapsåret 2018 1 (6) Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2018. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Förvaltningsberättelse

Läs mer

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 1(7) ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING Org. nr ÅRSREDOVISNING FÖR RÄKENSKAPSÅRET 2013 ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 2(7) Styrelsen för ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING får härmed

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2012 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: 716402-1201

ÅRSREDOVISNING 2012 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: 716402-1201 ÅRSREDOVISNING 2012 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: 716402-1201 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren i Nyköping får härmed avge redovisning för föreningens

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Bommen nr 7

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Bommen nr 7 Årsredovisning Bostadsrättsföreningen Bommen nr 7 Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2013. Förvaltningsberättelse Föreningens ändamål Föreningen har till

Läs mer

Styrelsen för Grafikgruppen Visby ekonomisk förening avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 1/1 2009--31/12 2009

Styrelsen för Grafikgruppen Visby ekonomisk förening avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 1/1 2009--31/12 2009 1 ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Grafikgruppen Visby ekonomisk förening avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 1/1 2009--31/12 2009 Förvaltningsberättelse Verksamhet Föreningen har som ändamål att

Läs mer

Årsredovisning för. Brf Stapelbädden Räkenskapsåret Innehållsförteckning:

Årsredovisning för. Brf Stapelbädden Räkenskapsåret Innehållsförteckning: Årsredovisning för Brf Stapelbädden 6 Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Tilläggsupplysningar 5 Upplysningar till

Läs mer

Årsredovisning. Brf Höken 13

Årsredovisning. Brf Höken 13 Årsredovisning för 769618-3545 Räkenskapsåret 2017 1 (8) Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2017. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Årsredovisning 2005 för Brf Stjärnfallet nr 15.

Årsredovisning 2005 för Brf Stjärnfallet nr 15. Org.nr 702002-8630 1(9) Årsredovisning 2005 för Brf Stjärnfallet nr 15. Styrelsen för Brf Stjärnfallet nr 15 får härmed avge årsredovisningen för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2005-01-01-2005-12-31.

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Hålabäcks Värmeförening ek för. Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2011-01-01--2011-12-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

Årsredovisning 2008 BRF Hvitfeldtsgatan 13

Årsredovisning 2008 BRF Hvitfeldtsgatan 13 Årsredovisning 2008 BRF Hvitfeldtsgatan 13 Föreningens ändamål Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter under nyttjanderätt

Läs mer

Bostadsrättsför. Fotbollen nr1

Bostadsrättsför. Fotbollen nr1 Årsredovisning för Bostadsrättsför. Fotbollen nr1 Räkenskapsåret 2008 Bostadsrättsför. Fotbollen nr1 1(6) Styrelsen för Bostadsrättsför. Fotbollen nr1 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

Årsredovisning. för. Brf SEBOHUS nr 1. Förvaltningsberättelse

Årsredovisning. för. Brf SEBOHUS nr 1. Förvaltningsberättelse Årsredovisning för Brf SEBOHUS nr 1 726000-1958 Styrelsen får härmed lämna sin redogörelse för föreningens utveckling under räkenskapsåret 2013-01-01-2013-12-31. Innehållsförteckning Sida - Förvaltningsberättelse

Läs mer

Årsredovisning för räkenskapsåret 2011

Årsredovisning för räkenskapsåret 2011 Brf Hamngatan 32 1 Brf Hamngatan 32 Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2011 Förslag till vinstdisposition Till föreningsstämmans förfogande står följande vinstmedel: Årets resultat 58 375 Dispositionsfond

Läs mer

BRF Renen 21 716419-6987

BRF Renen 21 716419-6987 Årsredovisning för BRF Renen 21 716419-6987 Räkenskapsåret 2002-09-01-2003-08-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 3-4 Resultaträkning 5 Balansräkning 6-7 Ställda säkerheter och 7 ansvarsförbindelser

Läs mer

ÅRSREDOVISNING FÖR 2018

ÅRSREDOVISNING FÖR 2018 ÅRSREDOVISNING FÖR 2018 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Finnskogsfröjden får härmed avge årsredovisningför perioden 2018-01-01-2018-12-31. Innehåll Sida Förvaltningsberättelse 2-3 Resultaträkning

Läs mer

Årsredovisning. Brf Sirius 31

Årsredovisning. Brf Sirius 31 Årsredovisning för 716421-9714 Räkenskapsåret 2016 1 (10) Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2016. Förvaltningsberättelse Information om verksamheten Bostadsrättsföreningen

Läs mer

Årsredovisning. för. Brf Björkhagen. Räkenskapsåret

Årsredovisning. för. Brf Björkhagen. Räkenskapsåret Årsredovisning för Brf Björkhagen Räkenskapsåret 2012-01-01 2012-12-31 1 Bostadsrättsföreningen Björkhagen Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 1 Förvaltningsberättelse... 2 Resultaträkning...

Läs mer

Brf Roslin. Årsredovisning för 716438-4740. Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31. Innehållsförteckning:

Brf Roslin. Årsredovisning för 716438-4740. Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31. Innehållsförteckning: Årsredovisning för Brf Roslin Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1-2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4-5 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 5

Läs mer

2008-06-18. Årsredovisning för. Brf Kullen 769604-6098. Räkenskapsåret 2007

2008-06-18. Årsredovisning för. Brf Kullen 769604-6098. Räkenskapsåret 2007 2008-06-18 Årsredovisning för Brf Kullen Räkenskapsåret 2007 Styrelsen för BRF Kullen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2007. Förvaltningsberättelse Föreningen registrerades den 1999-07-08.

Läs mer

Årsredovisning. Brf Perseus nr 4

Årsredovisning. Brf Perseus nr 4 Årsredovisning för Brf Perseus nr 4 716416-3813 Räkenskapsåret 2012 1 (7) Styrelsen för Brf Perseus nr 4 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Information om verksamheten

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Renen 21 716419-6987

Bostadsrättsföreningen Renen 21 716419-6987 Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Renen 21 716419-6987 Räkenskapsåret 2005-09-01-2006-08-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 3-4 Resultaträkning 5 Balansräkning 6-7 Ställda säkerheter

Läs mer

Årsredovisning för. Brf Tor 2 716425-8522. Räkenskapsåret 2012-01-01-2012-12-31

Årsredovisning för. Brf Tor 2 716425-8522. Räkenskapsåret 2012-01-01-2012-12-31 Årsredovisning för Brf Tor 2 Räkenskapsåret 2012-01-01-2012-12-31 Brf Tor 2 1(10) ' Brf Tor 2 2(10) ' Brf Tor 2 3(10) Resultaträkning Belopp i kr Not 2012-01-01-2011-01-01- 2012-12-31 2011-12-31 Nettoomsättning

Läs mer

Verksamheten FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Verksamheten FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Sida 1 av 8 Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2014. Belopp anges i kronor om inget annat anges. Uppgift inom parentes avser föregående år. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

Årsredovisning. för. Bostadsrättsföreningen Talleken. Org. Nr 769610-6538. Räkenskapsåret 2010-01-01-2010-12-31

Årsredovisning. för. Bostadsrättsföreningen Talleken. Org. Nr 769610-6538. Räkenskapsåret 2010-01-01-2010-12-31 Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Talleken Räkenskapsåret 2010-01-01-2010-12-31 Detta material är på uppdrag av styrelsen framtaget av BVK BoVera Konsult AB Styrelsen för Bostadsrättföreningen

Läs mer

Styrelsen för Kila fibernät ekonomisk förening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2013 01 01 2013 12 31.

Styrelsen för Kila fibernät ekonomisk förening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2013 01 01 2013 12 31. Årsredovisning Styrelsen för Kila fibernät ekonomisk förening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2013 01 01 2013 12 31. Förvaltningsberättelse Ändamål och verksamhet Föreningen har till

Läs mer

Årsredovisning. Brf Soleken

Årsredovisning. Brf Soleken Årsredovisning för Brf Soleken Räkenskapsåret 2013 Brf Soleken 1(10) Styrelsen för Brf Soleken, Uppsala kommun, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2013. Förvaltningsberättelse Information

Läs mer

Resultaträkning. Bostadsrättsföreningen Porten. Belopp i kr Not

Resultaträkning. Bostadsrättsföreningen Porten. Belopp i kr Not Resultaträkning Belopp i kr Not Årsavgifter och hyror 1 11 329 021 10 926 370 Övriga rörelseintäkter 2 177 163 1 453 176 11 506 184 12 379 546 Rörelsens kostnader Övriga externa kostnader Driftskostnader

Läs mer

Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Draken

Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Draken Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Draken 15 2006 Styrelsen för bostadsrättsföreningen Draken 15, organisationsnummer 716454-7502 avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2006-01-01 -- 2006-12-31.

Läs mer

ÅRSREDOVISNING. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE 2017 Styrelsen har bestått av: Ekonomi. Föreningen har samtliga krediter i SEB och SHB med rörlig ränta

ÅRSREDOVISNING. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE 2017 Styrelsen har bestått av: Ekonomi. Föreningen har samtliga krediter i SEB och SHB med rörlig ränta Brf Petrejusvägen 79 1(12) ÅRSREDOVISNING Styrelsen for Bostadsrättsförening Petrejusvägen 79,, får härmed avge årsredovisning for räkenskapsåret 2017-01-01 - - 2017-12-31. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE 2017

Läs mer

Årsredovisning. Kornhills Samfällighetsförening

Årsredovisning. Kornhills Samfällighetsförening Årsredovisning för Kornhills Samfällighetsförening 716407-8797 Räkenskapsåret 2014 1 (8) Styrelsen för Kornhills Samfällighetsförening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014. Årsredovisningen

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Haglösa

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Haglösa Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Haglösa 716407-3764 Räkenskapsåret 2015 1 (8) Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Haglösa får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2015. Förvaltningsberättelse

Läs mer