Sunderby Sportklubb. Mötestyp: Sektionsmöte, Fotboll Datum och tid: kl: Samlingssalen/bunkern SSK

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sunderby Sportklubb. Mötestyp: Sektionsmöte, Fotboll Datum och tid: 2014-09-15 kl: 19.00 Samlingssalen/bunkern SSK"

Transkript

1 Mötestyp: Sektionsmöte, Fotboll Datum och tid: kl: Plats: Samlingssalen/bunkern SSK Närvarande: Birgit Öhlund, ordförande Dam Mats Fredriksson F99 F00 F01 Niklas Ranneberg F02 Matz Aidanpää F03 Mona Mörsare F04 David Rosengren F05 F06 Niklas Ranneberg F07 Malin Godmo P98 P99/00 P01 Lennart Isaksson P02 Annica W P03/04 Matz Aidanpää P05 Annika Koskeniemi, Lars Engman P06 Stina Jönsson P07 1 Mötets öppnande Birgit hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2 Val av mötesordförande Mötet valde sittande, Birgit Öhlund. 3 Val av mötessekreterare Mötet valde Mona Mörsare. 4 Val av två protokolljusterare och tillika rösträknare Annika Koskenniemi och Mats Fredriksson.. 5 Närvaro och SISU statistik Inrapportering av lärgrupper för påfyllning till utbildningspotten SSK. 6 Godkännande av dagordning Mötet godkände dagordningen.

2 7 Föregående protokoll Föregående protokoll justeras. (Alla ojusterade protokoll behöver justeras, Annika K ansvarar, de flesta är justerade. Några återstår dock.) 8 Ekonomi Då Roger inte kunde delta följer vi upp ekonomin på nästa möte. 9 Diverse information, kansliet mm Kansliet har fått ytterligare förstärkning, Ingela Strejber är anställd som administratör på 50 % och kommer i första hand att avlasta Micke. Tanken var att Birgit skulle fasas ut när Ingela kom men Birgit har fått förlängt till årsskiftet. Birgit kommer nu att fokusera på ledning och föreningsutveckling. Idrott Online, alla lag är igång och rapportering av LOAK bidrag har gått bra. Nästa steg är att alla lag också ska använda verktyget som sin lagkommunikation, de flesta använder fortfarande laget.se. Idrott Online kommer att ha en del systemuppdateringar under hösten vilket förhoppningsvis ska leda till förbättringar. SSK har fått en ny hemsida på Idrotten Online och den gamla sidan är stängd. Sidan är fortfarande under bearbetning så vi ber om överseende att den inte är riktigt klar. Fotokataloger är nu utdelade till nästan alla lag. Några yngre lag har fortfarande inte fått sina men de är restnoterade och delas ut så fort de kommer. Förstoringar och efterbeställningar går att göra. HLR Hjärt och Lungräddnings utbildning är bokad den 18 sep. Hittills är det 22 personer anmälda. Hjärtstartare finns på Sundis i rummet hos vaktmästaren. Idrottsforum är också den 18 okt. Det finns sex olika utbildningar att välja bland och alla hålls på Nordkalotten. Under dagen hålls den en gemensam föreläsning med SVT-profilen Jonas Karlsson - Idrotten måste våga se in i framtiden. Man kan välja att bara gå på föreläsningen om man vill. Mer information och hur du anmäler dig kan du läsa på SSKs hemsida. I anmälan anger du att du kommer från SSK så är det gratis, vi använder vår utbildningspott. Ledarträff för alla ledare inom SSK är bokad den 21 sep. Hittills är det 38 personer anmälda, flest ledare anmälda från fotbollen.

3 SSK har startat en ny föreningsgrupp som kallas Profilgruppen. Niklas Ranneberg representerar fotbollen. Syftet är att se över SSKs profilering och så att den är enhetlig. Den 18 oktober kl: anordnas en Hållbarhetsdag, samma dag som Bytardagen. Hållbarhetsdagen är ett samarbete mellan områdesgruppen och Folkhögskolan. Det kommer att säljas Fairtrade produkter, fika mm och kansliet kommer också att vara där och sälja utgående overaller. De overaller som inte blir sålda kommer att skänkas till någon hjälporganisation. SSKs årliga Höstfest anordnas den 22 november. After soccer som ordnades förra hösten var mycket uppskattat, eventuellt att det blir i år igen, Birgit kollar. Det vore bra om vi kunde ta fram ett årshjul över vad som behöver göras och när det ska göras, ex: vertikalskärning av plan, plansättningsmöten, städning/underhåll av Byavallen, Lassevallen. Birgit tar upp förslaget med Micke. 10 Utestående frågor från föregående möte Vertikalskärning av fotbollsplan på Byavallen är beställd via Föreningsservice. Birgit har skickat en skrivelse angående domarfrågan till Robert Ridefors som är vice ordförande i Luleå domarklubb. Vi är oroliga för att färre och färre ungdomar vill utbilda sig till domare och att vi på sikt kommer att få ett problem med domarbrist, vi ser redan nu tendenserna. Vi skulle önska att Norrbottens Fotbollsförbunds Domarklubb tog större ansvar för frågan och kunde stötta klubbarna med utbildning och verktyg. Vi fick inget direkt svar på skrivelsen så Birgit kontaktar NFF igen vid tillfälle, känns som att frågan är större än på föreningsnivå. Vi förbereder punkten till nästa möte, summerar hur det har fungerat i år och vad att tänka på till nästa år. Niklas R pratar med Robert G om detta och kollar om han kan komma till nästa möte. Förslag om gemensam fotbollsträning under sommaruppehållet bordlades. Vi tar upp förslaget igen nästa säsong. Fredrik Söderholm har fått i uppdrag av sektionen att komma med ett förslag på ett utbildningspaket för SSK fotboll.

4 I år hade vi ett annat upplägg hur man skulle boka domare. Vi får utvärdera detta och fundera om det går att förbättra 11 Fotbollens dag återrapport mm Fotbollensdag som anordnades med väldigt kort framförhållning blev väldigt lyckad. Vi var överens om att detta borde bli en tradition. Vi diskuterade när under säsongen som det skulle passa bäst och kom fram till att i början av augusti skulle passa bäst. 12 Nya frågor Birgit har fått en fråga till sektionen vad som gäller vid dispenser inom ungdomsidrotten. Vi tyckte att frågan var otydligt formulerad och ber personen att återkomma med mer information och förtydliga frågan. Birgit kontaktar avsändaren. Sektion har fått ett budgetäsk från Fredrik Söderholm om medel till en utbildningsresa i Norrköping. Sektionen beslutade att beviljade 3000kr till Fredrik Söderholm. Eftersom Fredrik ser över detta med ett utbildningspaket för SSK så kommer det att komma till nytta för föreningen framöver.. 13 Lagrapportering P06 Seriespelet har gått bra. Lite strul i början av säsongen med seriematcher. Deltagit i Kurirenspelen med tre lag och Mini Sundis cup. P05 spelat 40 matcher. Spelat fin fotboll, bra stämning i gruppen, ledare och mellan föräldrar. 80 % närvaro på träningarna. F06 - Fantastisk säsong. Fokus på att ha roligt. Allt mellan 2-14 flickor på träningarna. Värd för sitt första sammandrag. F01 17 tjejer aktiva. 4 slutat. Början till samarbete med F02. Hjälpt och stöttat F00. F05 Överlägsna, vinner allt. Tjejerna är duktiga, talangfulla och har roligt.

5 F07 Varit mycket strul då man inte fått någon information från förbundet så man deltog inte i någon serie, tränar bara. F03 18 tjejer aktiva, 4 slutat. Haft en tung säsong resultatmässigt men de har utvecklats mycket och har roligt, bra stämning i laget. Har gjort mycket i år, deltagit i 4 cuper varav 2 med övernattning. F04 Stort gäng spelare. Fokus på grunderna. P03/04 Börjat träna med P02. Stort glapp kompetensmässigt mellan P02 och P04 i början av säsongen men jämnare nu. F02 Deltagit i många cuper. Tagit ut 13 spelare till varje match. Var 18 tjejer från början men nu har 3 slutat. Många ledare, 7 st. Dialog till samarbete med F01 och F03. Ska överlämna stafettpinnen Lilla Sundis cup till F03/P03 under oktober. Dam Varit igång med träning sen i november. Var i toppen i början av säsongen, hade ett långt sommaruppehåll och efter det gjorde man en dålig start, ingen chans att vinna, Trångfors blir serievinnare. Har en positiv trupp som är stabil, planerar framåt. Truppen har kapacitet att utvecklas. Har ett samarbete med F99 och många där är redo att ta steget upp i div 3. Till nästa möte bör vi diskutera vad vi har för strategi, vilka serier ska vi vara med i nästa år. 14 Övriga frågor Vem är ansvarig för att besiktning av anläggningarna/planera görs? Det är varje lags ansvar som tränar på planen att inventera vad som behöver göras och därefter kontakta kansliet med en detaljerad lista över vad som behöver göras och äska pengar. Med detaljerad lista så menar vi att den ska innehålla vad som behöver göras och information om ex hur mycket färg och vad för färg osv. Struktur för detta bör ses över. SSK har ingen speciell plantid i Arcus. Däremot finns det ungdomstider men dom är avsedda för damlaget. Övriga lag får träna på kommunträningarna som erbjuds. 15 Nästa möte Den 13 oktober kl: Samlingssalen 16 Mötets avslutande Birgit avslutar mötet.

6 *NYTT* Ärendepunktslista till nästa möte Nr Ärendpunkt Ansvarig Uppföljning 1 Undersök om vi ska boka en After Birgit soccer 2 Ta fram ett årshjul för Birgit/Micke fotbollssektionen 3 Domarfrågan. Förbereds och tas upp Birgit/Robert G på nästa sektionsmöte den 13 okt 4 Gemensam fotbollsträning under Sektionen Vilande sommaruppehållet 5 Kontakta avsändaren ang. frågan om Birgit dispenser för ungdomsidrott 6 Strategi för tjejfotbollen, vilka serier ska vi vara med i? Sektionen Vid tangentbordet: Mona Mörsare Justeras Justeras Annika Koskeniemi Mats Fredriksson

Den vinröda tråden Näsets SK Nä

Den vinröda tråden Näsets SK Nä Den vinröda tråden Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi välkomnar både killar och tjejer, så väl barn, ungdom och seniorer, både bredd och topp.

Läs mer

Föräldramöte F07/F08. September 17, 2015

Föräldramöte F07/F08. September 17, 2015 Föräldramöte F07/F08 September 17, 2015 1. Recap 2015 AGENDA Page 2. Peters syn på laget och utvecklingen 3. Bra och dåligt under året, förbättringar 2016 4. Ansvarsområden 2016 A. Huvudtränare, Lagledare,

Läs mer

Välkomna på föräldramöte

Välkomna på föräldramöte Välkomna på föräldramöte Åby IF P 07 Datum 2015-05-06! F 0 Spelglädje & kamratskap Ledare Claes Särevall Peter Bodefalk Ingela Tågsjö Thomas Karlsson Patrick Lindqvist (Jonas Feyrer Amundin)?? Målsättning

Läs mer

FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA , Ystad Arena

FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA , Ystad Arena FÖRÄLDRARMÖTE YSTADS IF:S FA 2016-08-09, Ystad Arena AGENDA FÖR MÖTET: Ledarstaben U-laget Säsongen 2017/2018 Riktlinjer SM Serie,Cuper, SM mm Utvecklingssamtal Funktionärer till hemmamatcher Ekonomi Kommunikation

Läs mer

2 oktober. Beskriv kort vad är en värdegrund är för att alla ska förstå. Goda exempel i regionen kopplat till hjärtefrågorna.

2 oktober. Beskriv kort vad är en värdegrund är för att alla ska förstå. Goda exempel i regionen kopplat till hjärtefrågorna. Ann-Charlotte Lundströmer Visions center i Luleå Sida 1 Närvarande: Gunilla Lidström, Marie Sandström, Katarina Holmqvist, Anne-Sofie Koivisto, Anders Aidanpää, Roger Östman, Eva Vinsa, Annica Berg-Flemström

Läs mer

Föräldramöte FF03

Föräldramöte FF03 Föräldramöte 2016 03 08 FF03 Närvarande: Mona (Frida), Ilkka (Frida) Åsa W (Emelie), Anna Z (Emma O S), Roger M (Josefine), Nina (Alice), Kajsa (Lova), Johanna (Maja), Roger Å (Stina), Malin (Emma E S),

Läs mer

Protokoll för HÖSTMÖTE Tisdagen den 18 okt kl Mötet hölls i klubbhuset.

Protokoll för HÖSTMÖTE Tisdagen den 18 okt kl Mötet hölls i klubbhuset. Protokoll för HÖSTMÖTE 2017 Tisdagen den 18 okt. 2016 kl.15.00 Mötet hölls i klubbhuset. 1 Mötets öppnande Lars Åke hälsade alla mötesdeltagarna (47 st.) välkomna. 2 Mötets behöriga utlysande Mötet godkände

Läs mer

Till dig som ledare i KAREBY IS Fotboll

Till dig som ledare i KAREBY IS Fotboll Till dig som ledare i KAREBY IS Fotboll Kareby IS (Fotboll) Sida 1 Välkommen till Kareby IS Allmänt Kareby IS är en förening där styrelse och ledare jobbar ideellt. Föreningen består av tre sektioner:

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

Handbok för Lagledare. vers. 1.0,

Handbok för Lagledare. vers. 1.0, Handbok för Lagledare vers. 1.0, 2011-05-04 Innehåll: En lagledares uppgifter:... 3 Matcher... 4 Spelschema... 4 Inbjudningar... 4 Flytt av matcher... 4 Sarg... 5 Omklädningsrum... 5 Matchprotokoll...

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hos Monica, 2013-11-29, kl. 18.00 Deltagare: Monica Lindberg Ordförande Morgan Engdahl Ledamot Peter Höglund Kassör Jonas Mattsson-Frost Ledamot Monika ledel Sekreterare

Läs mer

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Aktiviteter/arrangemang Städning på stan, hur fungerar det? Utdrag ur belastningsregistret, hur ligger vi till!? SSL herr matcharrangemang, hur fungerar

Läs mer

ÅRE SLK FOTBOLL. Värdegrund & riktlinjer. Åre Slalomklubb Box Åre Tel: Fax:

ÅRE SLK FOTBOLL. Värdegrund & riktlinjer. Åre Slalomklubb Box Åre Tel: Fax: ÅRE SLK FOTBOLL Värdegrund & riktlinjer ÅRE SLK Fotboll Vår främsta uppgift är att skapa en miljö där barn och ungdomar trivs, mår bra och har roligt. Vi har även som fotbollsklubb ett ansvar att ge en

Läs mer

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08 Föräldramöte 2017/2018 SSK Innebandy Mix08 Alexander Agerström tränare Anders Nordin tränare Ingela Ahlbäck tränare Niklas Larsson tränare Stefan Juntti lagledare kassör Samuel Sjöberg fikaansvarig - lotteriansvarig

Läs mer

Riktlinjer. Riktar sig till spelare, ledare, anhöriga och föräldrar inom FC Norrsken. Vision

Riktlinjer. Riktar sig till spelare, ledare, anhöriga och föräldrar inom FC Norrsken. Vision Riktlinjer Riktar sig till spelare, ledare, anhöriga och föräldrar inom FC Norrsken Vision FC Norrsken är Norrbottens ledande flick- och damfotbollsförening och det naturliga valet för alla tjejer. Här

Läs mer

Ledarträff

Ledarträff Ledarträff 2014-11-03 Närvarande: Sofia, Johan K, Dennis, Victoria, Tor, Jimmy, Björn, Malin v E, Malin G, Emma, Kristofer, Fredrik Kort info och lägesrapport Läget i lagen kort rapport från varje grupp

Läs mer

Nässjö FF Ungdomskommitté Sida 1 av 5

Nässjö FF Ungdomskommitté Sida 1 av 5 Nässjö FF Ungdomskommitté Sida 1 av 5 Mötesdatum: 2019-04-15 Närvarande: Susanne Palmquist, Annelie Johnsson, Petter Johansson, Christer Johansson Sekreterare: Susanne Palmquist Föregående mötesprotokoll

Läs mer

Föräldramöte 26/ Sammanfattning av säsongen som varit. År 2012

Föräldramöte 26/ Sammanfattning av säsongen som varit. År 2012 1 Tid för mötet kl. 18:00 Plats för mötet Kansliet Närvarande Lasse, Lars N, Majo,Marie-Louise, Petra J, Micke E, Stefan (Linns pappa), Stefan (Mirandas pappa), Åsa (Mirandas mamma), Glenn (Emmas pappa),

Läs mer

Assyriska IK Dam. Assyriska tjejlag

Assyriska IK Dam. Assyriska tjejlag Assyriska IK Dam Tack för sponsringen/bidraget vi fick förra året, här kommer en redovisning på vad vi har åstadkommit under 2015. Vi i Assyriska IK Jönköping har haft den stora äran att få starta upp

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 19 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v12 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

Föräldramöte 10 april

Föräldramöte 10 april Föräldramöte 10 april - Serie Johan informerar om att vi kommer spela i 2 olika serier. Detta gör man om man har mer än 20 spelare i laget. Har man bara ett lag kommer man med många spelare alternativt

Läs mer

Riktlinjer. Riktar sig till spelare, ledare, anhöriga och föräldrar inom FC Norrsken. Vision

Riktlinjer. Riktar sig till spelare, ledare, anhöriga och föräldrar inom FC Norrsken. Vision Riktlinjer Riktar sig till spelare, ledare, anhöriga och föräldrar inom FC Norrsken Vision FC Norrsken är Norrbottens ledande flick- och damfotbollsförening och det naturliga valet för alla tjejer. Här

Läs mer

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år 1. Klubbens historia 1907 Idrottssällskapet Halmia bildas den 16 juni. 1912 Halmstad IF besegras med 5-3 1914 Första utländska matchen mot Köpenhamn 1924 IS Halmia

Läs mer

PROTOKOLL FRÅN UNGDOMSLEDARMÖTE

PROTOKOLL FRÅN UNGDOMSLEDARMÖTE PROTOKOLL FRÅN UNGDOMSLEDARMÖTE Tid: 21 oktober 2014 kl. 19.00 21.00 Plats: GIFs klubbstuga Närvarande: Anders Jacobsson (PF07), Helena Brax (P01/02, P06), Jan Billberg (styrelsen), Fredrik Augustsson

Läs mer

Diskussionspunkt Åtgärd Ansvarig Från 1 Mötets öppnande Ordförande 2 Val av sekreterare Johan 3 Val av justerare Henrik 4 Godkännande av dagordning

Diskussionspunkt Åtgärd Ansvarig Från 1 Mötets öppnande Ordförande 2 Val av sekreterare Johan 3 Val av justerare Henrik 4 Godkännande av dagordning PROTOKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb 1 Datum: 2018-09-16 Tid: 18.00-20.00 Plats: Kontoret, Färsta ridcenter Kallade: Kristina Malmborg, Mikael Fridlund, Linda Strandfjäll, Johan Ording,

Läs mer

Spelarsamtal: - Vi kommer ta några spontana samtal med barnen. - T ex: - Kan du beskriva vad du gör när du inte tränar? - Vad är roligast?

Spelarsamtal: - Vi kommer ta några spontana samtal med barnen. - T ex: - Kan du beskriva vad du gör när du inte tränar? - Vad är roligast? Team 09 Föräldramöte Datum 2018-09-24 Närvarande (föräldrar till): Gustav, Nils, Elias BN, Emil, Jack, Holger, Oliver P, Alex, Oliver J, Melvin, Joel, Alvin, Oscar, Julius, Wilson, Otis, Pablo, Anton,

Läs mer

KONFERENS VRIGSTAD OKTOBER

KONFERENS VRIGSTAD OKTOBER KONFERENS VRIGSTAD 15-16 OKTOBER Under helgen var det många givande och nyttiga diskussioner bland deltagarna. Har valt att göra någon form av arbetsfördelning och vem som gör vad och när. Det som togs

Läs mer

Tränare Magnus Pedersen tar vid. Alla föräldrar får bra betyg för den höga träningsnärvaron barnen har som grupp.

Tränare Magnus Pedersen tar vid. Alla föräldrar får bra betyg för den höga träningsnärvaron barnen har som grupp. Föräldrarmöte 160425 omklädningsrum 6 Representerade spelare: Kalle Winkler William Georgsson Hampus Skantz Lukas Dahlbeck Alexander och Jonathan Sid Charlie Skyllberg Didrik Eriksson Elias Jankler Filip

Läs mer

LATHUND Utbildningsmodulen #vgidrott #vgsisu

LATHUND Utbildningsmodulen #vgidrott #vgsisu LATHUND Utbildningsmodulen Idrottonline @vgidrott #vgidrott #vgsisu Att jobba i lärgrupp Att jobba i lärgrupp (fd. studiecirkel) innebär att diskutera/samtala om ett gemensamt ämne i mindre grupp för att

Läs mer

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 1 Inledning... 3 Åretsförening 2014/15... 3 Styrelsen 2015/16... 4 Ekonomi... 4 Information... 5 Kompetensutveckling... 5 Det sportsliga... 5 Studio

Läs mer

Föräldramöte inför säsongen 2018/2019 LULEÅ SK P09 FOTBOLL

Föräldramöte inför säsongen 2018/2019 LULEÅ SK P09 FOTBOLL Föräldramöte inför säsongen 2018/2019 LULEÅ SK P09 FOTBOLL Agenda Föreningen Luleå SK Laget P09 Tränare och ledare Nya spelformer 5 mot 5 Träning (syfte och upplägg) Serie- och cupspel Föräldragrupp Ekonomi

Läs mer

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona?

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona? Välkomna! Säsongen är igång. Matcher & Cuper Snickarcupen Valingecup (Placering 2a respektive 4a) Ulricehamns ungdomscup 20/3 Seriespel, F 13-14 Div.1 DM Gothia Cup Eventuellt i augusti: Skara Sommarland

Läs mer

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp!

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp! Flickor 00/99/98/97 Roslagens hopp! Om laget Ledare Laget består i dagsläget av 38 tjejer fördelat på följande åldersgrupper F00,99,98,97. Vi är en gemensam spelartrupp men kommer att anmäla 2 lag i seriespelet

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2007-09-03

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2007-09-03 Fördelning: Handläggare Liza Stolt 1 (5) PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2007-09-03 Styrelsen, revisorerna, samtliga sektionsledare NÄRVARANDE Peder Johansson Ingvar Wihlborg Bill Svensson Sune Pettersson

Läs mer

FLICKOR 01. Riktlinjer

FLICKOR 01. Riktlinjer Riktlinjer FLICKOR 01 2015 Grunden till detta dokument är Järla IF FKs policydokument Röda Tråden. Med detta dokument vill vi tränare och ledare förtydliga vad det innebär för oss i flickor födda 2001.

Läs mer

Magnus Israelsson, Lena Jacobson, Åsa Andersson, Barbro Ronsten, Tova Ahl, Anna-Lena Lisspers, Lotta Bogren

Magnus Israelsson, Lena Jacobson, Åsa Andersson, Barbro Ronsten, Tova Ahl, Anna-Lena Lisspers, Lotta Bogren Protokoll styrelsemöte Föreningen VisbyGymnasterna 2016, nr 11 Måndag den 15/8 kl. 18.00-21.00 Solbergavillan Närvarande Magnus Israelsson, Lena Jacobson, Åsa Andersson, Barbro Ronsten, Tova Ahl, Anna-Lena

Läs mer

Den lilla klubben med det stora hjärtat!

Den lilla klubben med det stora hjärtat! Den lilla klubben med det stora hjärtat! Syfte Syfte med denna ledarguide är att ge riktlinjer och stöd till dem som är berörda av vår verksamhet. Vision Fotboll för alla! Getinge IF:s vision är att ha

Läs mer

Värmdö IF Innebandy F-07. Säsongen 2017/2018

Värmdö IF Innebandy F-07. Säsongen 2017/2018 Värmdö IF Innebandy F-07 Säsongen 2017/2018 Innebandyn vill - Innebandyförbundet Riktlinjer INNEBANDY FÖR BARN Skapar ett livslångt intresse för idrott och innebandy. Ger alla som vill möjlighet att delta.

Läs mer

- Början sept kalla till ett uppstartmöte - September ta fram fakta, förutsättningar

- Början sept kalla till ett uppstartmöte - September ta fram fakta, förutsättningar Välkommen! Mötesplanering hösten 2012 tidplan -Augusti sätta ihop en grupp genom nomineringar - Början sept kalla till ett uppstartmöte - September ta fram fakta, förutsättningar m.m. (kansliet) - 2 okt

Läs mer

Välkommen till. Lindsdals IF

Välkommen till. Lindsdals IF Välkommen till Lindsdals IF Ordföranden har ordet Lindsdals IF - en förening med fokus på ungdomsverksamhet Lindsdals IF är en stor liten förening och den största fotbollsföreningen i staden sett till

Läs mer

Protokoll Sverok Stockholm 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6

Protokoll Sverok Stockholm 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6 Protokoll styrelsemöte nr 6 2010-07-18 1(7) Protokoll 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6 Fastställd dagordning 1 Inledande formalia... 2 1.1 Mötets öppnande... 2 1.2 Val av mötesordförande... 2 1.3 Val av mötessekreterare...

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 11 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v13 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5

Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5 Barn och ungdomspolicy Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5 Målsättning och riktlinjer för Fjugesta IF:s ungdomsfotboll Vi strävar efter Att skapa god kamratskap skall ske genom gemensamma aktiviteter

Läs mer

Sektionsmöte Mötesanteckningar

Sektionsmöte Mötesanteckningar INNEBANDY Sektionsmöte Mötesanteckningar 2017-12-10 19.00-21.30 Hammarhallen Närvarande : Katarina Hampusson (P05/06), Ann- Christine Sahlström (P07), Patrik Henriksson (herrar utv) Sektionen: Stina Thysell

Läs mer

Protokoll styrelsemöte nr 7 2010-08-21 1

Protokoll styrelsemöte nr 7 2010-08-21 1 Protokoll styrelsemöte nr 7 2010-08-21 1 Protokoll 2010-08-21 Styrelsemöte nr 7 Fastställd dagordning 1 Inledande formalia...2 1.1 Mötets öppnande...2 1.2 Val av mötesordförande...2 1.3 Val av mötessekreterare...2

Läs mer

Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen 2018

Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen 2018 Öjersjö IF P05-P06 Föräldramöte Vårsäsongen 2018 Agenda Föräldrafolder Trivselregler Upplägget 2018 Träningar, Seriespel och Cuper Träningar, seriespel, cuper, träninsgmatcher Kommunikation Ny hemsida

Läs mer

Sammanställning av utvärdering Barn- och ungdomskommitten Bohusläns Fotbollsförbund 2018

Sammanställning av utvärdering Barn- och ungdomskommitten Bohusläns Fotbollsförbund 2018 Sammanställning av utvärdering Barn- och ungdomskommitten Bohusläns Fotbollsförbund 2018 Fråga 1-3 Underlag för att få kunna sortera svaren mellan olika spelformer. 1.Vilken klubb tillhör ditt lag? 2.

Läs mer

Policysamling 2012-02-28 1 POLICY FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN... 2 2 POLICY FÖR REPRESENTATIONSLAGEN... 2 3 EKONOMISK POLICY... 3 4 FÖRÄLDRA POLICY...

Policysamling 2012-02-28 1 POLICY FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN... 2 2 POLICY FÖR REPRESENTATIONSLAGEN... 2 3 EKONOMISK POLICY... 3 4 FÖRÄLDRA POLICY... Policysamling 2012-02-28 Innehåll 1 POLICY FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN.... 2 2 POLICY FÖR REPRESENTATIONSLAGEN... 2 3 EKONOMISK POLICY... 3 4 FÖRÄLDRA POLICY... 3 5 UPPFÖRANDE POLICY... 3 5.1 Spelare och ledare...

Läs mer

Peter Nilsson SISU Idrottsutbildarna Box 1030, Neptungatan Visby tfn: , e-post:

Peter Nilsson SISU Idrottsutbildarna Box 1030, Neptungatan Visby tfn: , e-post: Peter Nilsson SISU Idrottsutbildarna Box 1030, Neptungatan 4 621 21 Visby tfn: 207057, 0768-540760 e-post: peter.nilsson@gotsport.se www.gotsport.se Föreningen När man gör en säsongsanalys, så bör man

Läs mer

Protokoll från WIBK:s styrelsemöte , 18.00~21.00 hos Karin E.

Protokoll från WIBK:s styrelsemöte , 18.00~21.00 hos Karin E. Protokoll från WIBK:s styrelsemöte 2016-08-25, 18.00~21.00 hos Karin E. Närvarande: Karin Eriksson Karin Rosenmüller Lars Bertilsson Magnus Ragnarsson Marie Axelsson Petra Vik Frånvarande: Fredrik Linderson

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Sölvesborgs Brukshundklubb, MÖTE 4

Protokoll fört vid styrelsemöte med Sölvesborgs Brukshundklubb, MÖTE 4 Protokoll fört vid styrelsemöte med Sölvesborgs Brukshundklubb, MÖTE 4 Datum: 20130618 Tid: 18.30 Plats: Klubbstugan Närvarande: Alf Karlström Bengt Jonsson Ingrid Lundh Ingela Brandt Jerker Jeppsson Ida

Läs mer

FOTBOLLSUTVECKLING DALSLAND

FOTBOLLSUTVECKLING DALSLAND FOTBOLLSUTVECKLING DALSLAND Fotbollsutveckling Dalsland är en satsning för att erbjuda möjligheter till en varaktig och utvecklande verksamhet i er förening. Idrottslyftet år 2017 ger er möjlighet att

Läs mer

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 INNEHÅLL: - INLEDNING - PRESENTATION LEDARSTAB - HUVUDTRÄNAREN HAR ORDET - SPELARTRUPP - JUNIOR- & SENIORFOTBOLL - TRÄNINGAR FRAM TILL

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll

Styrelsemötesprotokoll 2017-06-12 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hästskovägen, Åled Tid: 18.00-20.00 Deltagare: Peter Höglund Ordförande Stefan Eliasson Ledamot Morgan Engdahl Kassör Linda Ednarsson Ledamot Pernilla Engdahl

Läs mer

Föräldrarmöte IFK STD-KM :02

Föräldrarmöte IFK STD-KM :02 Föräldrarmöte IFK06 17-03-29 STD-KM01-09-2013-06:02 Vad Laget Träningar & Matcher, Utformning träningar Utbildningsplan Regler Cuper och andra aktiviteter Utrustning Att vara förälder Övrigt IFK 06 2017

Läs mer

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc.

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Säsongen 2016 Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Ekonomi Styrelsen informerar Övergripande Resonemang Alla i

Läs mer

Föräldramöte. Umedalens IF F-04

Föräldramöte. Umedalens IF F-04 Föräldramöte Umedalens IF F-04 Säsongen 2018 Träningen, se nedan Seriespel, två serier Div 1 och div 3 en 11-manna och en 9-manna (lite oklart) Erik och Åsa är huvudtränare Pontus och Pelle hjälper till

Läs mer

LSK F grymma. gänget

LSK F grymma. gänget LSK F0506 2018 grymma gänget Agenda Presentation Kommunikation LSK info Fokus 2018 Uppstart Spelinfo Träningsinfo Aktiviteter Ekonomi Kläder Presentation Tränare/lagledare Anders Ihs Jessica Erixon Jonas

Läs mer

62 Mötets öppnande och fastställande av dagordning. Magnus öppnade mötet. Dagordningen fastställdes.

62 Mötets öppnande och fastställande av dagordning. Magnus öppnade mötet. Dagordningen fastställdes. Protokoll styrelsemöte: Nummer: 06/12 Datum: 2012-09-26 Närvarande: Mats Hult, Ragnar Nilsson, Eva Persson, Owe Rosenholm, Magnus Sandberg och Rune Åström Frånvarande: Håkan Jonsson Möte över Skype: 18:30-20:30

Läs mer

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT

DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT DUNKERS IF EN LITEN KLUBB MED ETT STORT VÄRDEGRUND OCH MÅLSÄTTNING FÖRENINGEN Dunkers IF bedriver fotboll för tjejer i alla åldrar med värdegrunder som kamratskap, glädje och utveckling. Ledarskapets röda

Läs mer

IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte

IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte 2018-09-13 18 glada flickor som gillar fotboll Vilka vi Flickor 09 är Flickornas föräldrar som gillar att engagera oss med/ i våra barn Närvarande i kväll.. Agenda

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY

FÖRÄLDRAMÖTE PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY 1 FÖRÄLDRAMÖTE 2016-04-12 PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY AGENDA SERIESPEL/LAGINDELNING VAD F-06 FOKUSERAR PÅ 2016 FÖRÄLDRARS ROLL PÅ KANTEN

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Huvudstyrelsen har under 2012 haft följande sammansättning: Ordförande: Vice ordf Kassör: Sekreterare: Ledamot: Suppleant: Ulf Jansson Anders Lundqvist Anita Hirsch Björn Gullefors

Läs mer

LYSEKILS HANDBOLLSKLUBB

LYSEKILS HANDBOLLSKLUBB LYSEKILS HANDBOLLSKLUBB VI VÄRNAR OM FRAMTIDEN - Handboll skall vara roligt - Respektera kompisar, ledare, domare och föräldrar - Utveckling i första hand vinst i andra hand - I en god social miljö skapas

Läs mer

2015-02-25. Policydokument. Kovlands IF Fotbollssektion 2015

2015-02-25. Policydokument. Kovlands IF Fotbollssektion 2015 Policydokument Kovlands IF Fotbollssektion 2015 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Välkommen till Kovlands IF... 3 Verksamhetsidé... 4 Policy för Fotbollen... 5 Spelare....6 Ledare....7 Förälder....8

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 14/9 2015 Geoexpen

Styrelsemötesprotokoll 14/9 2015 Geoexpen Sidan! 1 Styrelsemötesprotokoll 14/9 2015 Geoexpen Närvarande: Hampus Hugosson, Joakim Tapper, Josef Persson, Mathilda Norell, Charlotte Jakobsson, Liv-Johanna Lindberg, Albin Brette, Annika Paulsson Ghölin,

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

Föräldramöte 2 Måndagen den 22 augusti kl Agenda

Föräldramöte 2 Måndagen den 22 augusti kl Agenda Föräldramöte 2 Måndagen den 22 augusti kl. 18.00-19.00 Agenda Vad vill vi med laget? Organisation kring laget förtydligande och roller som saknas Spelarna lära känna varandra bättre Samlas 10-15 min innan

Läs mer

Damkommittémöte NPTK

Damkommittémöte NPTK Damkommittémöte NPTK 2017-04-18 Närvarande: Sari Zander Hanna-Lotta Nielsen Marina Bonn Linda Neffler Maja Carlzon (mötessekreterare) Lotta Ullbin Anna Thorén Beatrice Moberg Dagordning 1. Mötet förklaras

Läs mer

Föräldramöte IFK KALIX P

Föräldramöte IFK KALIX P Föräldramöte IFK KALIX P-08 2019-04-08 Spelartruppen Just nu är vi 31st fotbollstokiga killar! Albin Bergström Carl Nilsson Dennis Gahm Johansson Edwin Karlsson Alfred Björk Wilmer Blomberg Linus Bertzén

Läs mer

Protokoll från Aikidosektionens styrelsemöte

Protokoll från Aikidosektionens styrelsemöte Protokoll från Aikidosektionens styrelsemöte 2008-09-29 Plats: Telefonmöte Datum: 2008-09-29 kl 21.15 Närvarande: Mika Perälä - ordförande Per-Åke Wilhelmsson - vice ordförande Anna Stensland - sekreterare

Läs mer

SSAFF styrelsemöte den 6 juli Plats: Hemma hos Thomas P i Lund

SSAFF styrelsemöte den 6 juli Plats: Hemma hos Thomas P i Lund SSAFF styrelsemöte den 6 juli 2008. Plats: Hemma hos Thomas P i Lund 1. Ordförande, Bengt Björnehammar, hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Närvarande: Bengt Björnehammar, Dan Nilsson, Thomas Palmgren,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i GBBF

Protokoll från styrelsemöte i GBBF Protokoll från styrelsemöte i GBBF 2016-11-23 Närvarande: Bert Nilsson, vice ordförande Agneta Ohlsson, sekreterare Ove Olsson, kassör Doris Lundin, ledamot Leif Allvin, ledamot Lisbeth Örgård Jonas Neijmar

Läs mer

Välkommen till föräldramöte på PGK

Välkommen till föräldramöte på PGK Välkommen till föräldramöte på PGK Elitlag/utvecklings grupp Träningsgrupp 12-18 år Träningsgrupp 7-11 år Golfskola 7-18 år Lära sig grunderna i golf samt ta grönt kort så man får spela på banan. Knattegolf

Läs mer

Ordförande Lasse Törnqvist öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Niclas Hallberg valdes till justerare för dagens protokoll.

Ordförande Lasse Törnqvist öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Niclas Hallberg valdes till justerare för dagens protokoll. 1 Protokoll nr 5 2004/2005 2004-11-01 Sammanträde: Styrelsemöte Tid: 26 Oktober 2004 Plats: Närvarande: 1 Öppnande Jenny Nyström Skolan Lasse Törnqvist Niclas Hallberg Eva Lindh Marie Norregårdh Susanne

Läs mer

Informationsbroschyr Färjestadens GoIF

Informationsbroschyr Färjestadens GoIF Informationsbroschyr Färjestadens GoIF Huvudsyftet med att spela fotboll är naturligtvis att barnen ska ha roligt. Det tycker vi i Färjestadens GoIF också, men det för även med sig andra positiva saker.

Läs mer

öppnat. 2. Val av justeringsperson. Beslutade att välja Mattias Andersson att jämte ordförande och sekreterare att justera dagens protokoll.

öppnat. 2. Val av justeringsperson. Beslutade att välja Mattias Andersson att jämte ordförande och sekreterare att justera dagens protokoll. 1 Tid: 2016-08-16 kl.18.30-20.45 Styrelsemöte med IK Graip Plats: Cementa Arena Närvarande: Maria Axemyr, ordf Anders Grönlund, v ordf Ingrid Rosenberg, kassör Yvonne Karlsson, sekr Mattias Andersson Magnus

Läs mer

ink 2015-02- 02 far. kte+ovfr^ 75 Ronjabollen

ink 2015-02- 02 far. kte+ovfr^ 75 Ronjabollen WTÖALA K O M M U N S T Y R E L S E ink 2015-02- 02 far. kte+ovfr^ 75 Ronjabollen 1. Varför startade ni projektet och vad ville ni åstadkomma? Ronjabollen startades för att vi på TRIS såg och ser än idag

Läs mer

UTBILDNINGSMALL Ungdom Mål och metoder per åldersgrupp

UTBILDNINGSMALL Ungdom Mål och metoder per åldersgrupp UTBILDNINGSMALL Ungdom Mål och metoder per åldersgrupp 6-9 år Lek med boll, från 8 år 5-manna fotboll MÅL: - Stimulera spelaren till aktivitet genom lek med boll. Tycka fotboll är det roligaste som finns!

Läs mer

UTVÄRDERING förenings

UTVÄRDERING förenings UTVÄRDERING Södermanlands Fotboll Förbunds Ungdomskommitté önskar höra din förenings synpunkter på de beslut som blev tagna och de beslut som röstades ner vid förra årets ungdomsforum den 26/11 2011. Ni

Läs mer

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med!

Rosersbergs IK. Den stora klubben i det lilla samhället. Alla får vara med! Rosersbergs IK Den stora klubben i det lilla samhället Alla får vara med! rosersbergsik.se Det du håller i din hand är information till dig som aktiv, ledare/ tränare, förälder, medlem eller blivande medlem.

Läs mer

Spel och träningsplan Knarrbackens ungdomslag. Inledning Detta dokument vänder sig till tränare och ledare för 5 och 7-mannalag i Knarrbackens FC.

Spel och träningsplan Knarrbackens ungdomslag. Inledning Detta dokument vänder sig till tränare och ledare för 5 och 7-mannalag i Knarrbackens FC. Inledning Detta dokument vänder sig till tränare och ledare för 5 och 7-mannalag i Knarrbackens FC. Syftet är att inriktningen på fotbollen för barnen blir den rätta och att den inte skenar iväg åt fel

Läs mer

Förslag till seriespel för ungdomar 2015

Förslag till seriespel för ungdomar 2015 Förslag till seriespel för ungdomar 2015 Vad gör 10 13 åringarna helst på sin fritid? Ø A" träffa kompisar är mest populäraste fri3dssysselsä"ningen Ø Fotboll är den största sporten både bland tjejer och

Läs mer

Välkommen till blå nivå

Välkommen till blå nivå Välkommen till blå nivå Tack! Tack för att ni gör ett fantastiskt arbete i hallarna. Ni ledare, spelare, föreningar, domare och föräldrar är otroligt viktiga för att innebandyn ska vara trygg och utvecklande.

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 2013-10-2708 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hos Monica, 2013-09-08, kl. 13.00 Deltagare: Monica Lindberg Ordförande Morgan Engdahl Ledamot Peter Höglund Kassör Jonas Mattsson-Frost Ledamot Monika

Läs mer

F14 säsongen 2014 föräldramöte 25 november

F14 säsongen 2014 föräldramöte 25 november F14 säsongen 2014 föräldramöte 25 november Vår förening FOTBOLLSFAKTA 200 knattar 600 aktiva spelare 39 lag i seriespel 84 träningstillfällen per vecka 2600 träningstillfällen per år 660 matcher i seriespel

Läs mer

AGENDA ROLLER I LAGET TRÄNING OCH SÄSONGSUPPLÄGG 2018/19 STATISTIK, JONAS/MICKE NIVÅANPASSNING PÅ TRÄNINGAR. JONAS/MICKE

AGENDA ROLLER I LAGET TRÄNING OCH SÄSONGSUPPLÄGG 2018/19 STATISTIK, JONAS/MICKE NIVÅANPASSNING PÅ TRÄNINGAR. JONAS/MICKE ROLLER I LAGET TRÄNING OCH SÄSONGSUPPLÄGG 2018/19 STATISTIK, JONAS/MICKE NIVÅANPASSNING PÅ TRÄNINGAR. JONAS/MICKE TRÄNING OCH SÄSONGSUPPLÄGG 2019/2020, HELPLAN JONAS/MICKE VÄRDERINGAR CRILLE/PONTUS NOTERINGAR

Läs mer

Norrbottens Fotbollförbund

Norrbottens Fotbollförbund Norrbottens Fotbollförbund INBJUDAN TILL NORRBOTTENS FOTBOLLFÖRBUNDS 11-MANNA OCH 9-MANNA SERIER FÖR POJKAR & FLICKOR 2014 ANMÄLAN: Sker i FOGIS föreningsinloggningen samt på bifogad anmälningstalong som

Läs mer

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg.

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg. Protokoll Enduro 2008-1 Sammanträdesdata Tid: 19 Januari Plats: Norrköping Närvarande Robert Svensson RS Sammankallande Patricia Eneroth PE Ledamot Anders Tibbling AT Koordinator 1. MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 1 (5) Styrelsemötesprotokoll Plats: Åled, 2014-09-08, kl. 18.00 Deltagare: Peter Höglund Morgan Engdahl Monica Ledel Ordförande Kassör Sekreterare Jonas Mattsson-Frost Ledamot Pernilla Engdahl Ledamot

Läs mer

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet BLÅ TRÅ DEN Inledning bildades 1914 och är en fotbollsförening i centrala Strängnäs. Föreningens ambition är att ge alla barn och ungdomar som vill möjligheten att spela fotboll i IK Viljan. En bred verksamhet

Läs mer

Välkomna på Årsmöte & föreningsinformation

Välkomna på Årsmöte & föreningsinformation Välkomna på Årsmöte & föreningsinformation 2014-03-06 F 0 Spelglädje & kamratskap Så många som möjligt så länge som möjligt INFORMATION IFRÅN FÖRENINGEN: Målsättning för 2014 - Ro iland projekt enligt

Läs mer

Verksamhetsberättelser 2014 Rosersbergs IK Innebandy

Verksamhetsberättelser 2014 Rosersbergs IK Innebandy Verksamhetsberättelser 2014 Rosersbergs IK Innebandy Verksamhetsberättelse 2014, Sektionen Vi har idag 9 lag; HerrVeteran, Damer, Herrar A-lag, P00/01, P02/03, P04/05, P06/07, F06/08 samt Innebandyskola.

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Fredrik Plumppu Johan Törnroth Björn Öberg Charlotte Österman

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Fredrik Plumppu Johan Törnroth Björn Öberg Charlotte Österman Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 5-2015 Tisdag 18 augusti 2015, kl.18.30 Vara Folkhögskola Närvarande Ledamöter Verksamhetsledare Konsulent Kansli Fredrika Eriksson Fredrik Plumppu Johan Törnroth

Läs mer

IK Frej Innebandysektionen Ledarmöte Frejknuten Närvarande: Styrelsen + Ledare. Agenda:

IK Frej Innebandysektionen Ledarmöte Frejknuten Närvarande: Styrelsen + Ledare. Agenda: IK Frej Innebandysektionen Ledarmöte 2017-09-19 Frejknuten 19.00 21.00 Närvarande: Styrelsen + Ledare Agenda: 1. Presentation styrelse & agenda 2. Alliansförening Mats H 3. Ledarutbildningar + GU Fredrik

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

Välkomna på föräldramöte

Välkomna på föräldramöte Välkomna på föräldramöte Lag P 05 Datum 2012-05-16! F 0 Spelglädje & kamratskap Ledare Huvudansvarig Tränare Anders Björk Tränare Marcus Sjödén Tränare Richard Claesson Tränare Mattias Hess Tränare Magnus

Läs mer

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Årsmöte hölls den 23 maj 2007 Styrelse under året har varit: Ordförande: Per Carlsson Sekreterare: Louise Grapne (tillträdde Maj 2007) Kassör: Marie

Läs mer

Sanktanutredningen. Standardrapport

Sanktanutredningen. Standardrapport Sanktanutredningen Standardrapport För många kallade spelare får ej delta, en så hög siffra som 33% har uppfattningen att alla inte alltid får spela i match de kallats till. Det är alldeles för högt.

Läs mer