Kungörelse. Ordinarie allmänningsstämma hålls i Forsmarks byastuga måndag Observera tiden: 10.00

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kungörelse. Ordinarie allmänningsstämma hålls i Forsmarks byastuga måndag Observera tiden: 10.00"

Transkript

1 Kungörelse Ordinarie allmänningsstämma hålls i Forsmarks byastuga måndag Observera tiden: Direkt efter stämman, dock senast 12.00, vidtar en skogsexkursion, se särskild annons. Exkursionen är i första hand till för ombuden men även andra intresserade delägare inbjuds att delta. Dagordning 1. Stämmans öppnande 2. Val av ordförande för stämman 3. Godkännande av dagordning 4. Val av två protokolljusterare 5. Val av rösträknare 6. Fråga om stämman utlysts i behörig ordning 7. Upprop av ombud samt godkännande av register över delägarfastigheter och dess ägare 8. Beslut om plats där protokoll ska hållas tillgängligt för delägarna 9. Styrelsens förvaltningsberättelse, fastställande av hur årets resultat skall disponeras, samt fastställande av utdelning till delägarna 10. Revisorernas berättelse 11. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen 12. Beslut om arvoden till styrelsens ordförande, kassaförvaltare och förvaltningsrevisor för Beslut om dagarvoden, traktamenten och reseersättningar till styrelseledamöter, distriktsombud, valberedning och övriga revisorer för Övriga frågor 15. Delgivningar 16. Avslutning Mats Söderström, ordf.

2 Skogsexkursion med ombud och övriga intresserade delägare Härmed inbjuds ni till en exkursion på allmänningen. Tidpunkt: 26 maj Kl Var: Start vid Forsmarks byastuga direkt efter avslutad allmänningsstämma För vilka: Ombud inom TSA samt övriga intresserade delägare. Övriga delägare anmäler sig till allmänningskontoret senast på tel Vi kommer att titta på några utvalda skogsområden och diskutera tillväxt, naturvårdsproblematik och älgbetning i tallungskog. Transport sker i egna bilar. Beräknad total körsträcka är 7-10 mil och vi stannar på 3 olika exkursionspunkter. Försök att samåka. Övriga upplysningar lämnas av Anders Pettersson tel. kontor: eller mob Hjärtligt välkomna!

3 Årsredovisning 2013 Tärna-Stensele Allmänningsskog

4 1 Tärna-Stensele Allmänningsskog Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2013 Styrelsen har haft följande sammansättning under 2013: Ordinarie ledamöter: Mats Söderström, Joeström, ordförande Kjell Larsson, Umnäs, vice ordförande Rickard Kristoffersson, Rönäs kassaförvaltare Dan Frohm, Klippen, ledamot Jonny Söderlund, Harrvik, ledamot. Suppleanter: Roland Larsson, Joeström Miriam Barrefjord, Tärnaby Henrik Berglund, Hemavan Ulrik Dahlgren, Storuman Henrik Karlsson, Storuman Anders Pettersson har varit allmänningsförvaltare. Under året har det hållits 8 protokollförda styrelsemöten. Skogsförsäljning/avverkning Försäljningsposter 7 poster bjöds ut med en kalkylerad försäljningsvolym på c:a m3fub. Beräknad andel tall var drygt m3fub dvs. knappt 11 %. Som helhet var prisbilden lägre än vad den varit under senare år men ändå acceptabel i förhållande till konjunkturläget. Antalet anbudsgivare var begränsat. Efter diskussioner beslutades att sälja 6 av posterna. Samtliga av dessa var granposter. Den post som inte såldes var en tallpost där vi hade förväntat oss ett högre pris. 4 av posterna såldes till SCA Skog AB och 2 till Norra Skogsägarna. Det kalkylerade medelpriset blev 274:34 kr per m3fub vilket motsvarar 222:22 kr per m3sk. Utifrån uppskattade volymer blev den totala försäljningssumman för 2013: kr Gallring Under året har gallringsverksamheten varit liten. Endast ett mindre område vid Gardsjöliden gallrades under våren Eftersom prisnivån för massaved varit låg togs beslutet att avvakta med sådana åtgärder som inte är akuta till dess att konjunkturen förbättras. Nettot för den lilla gallringen blev dock förvånansvärt bra, drygt 200 kr/m3. Avverkning av väglinjer 4 väglinjer avverkades under 2013 med en sammanlagd längd av 6175 m. Virket från två av dessa hade slutreglerats innan årsskiftet. Volymen för väglinjevirket blev 400 m3fub och nettot landade på 138 kr/m3fub.

5 2 Ved Försäljning av färdighuggen björk från väglinjer och gallringar har skett i liten skala. Det förekommer också viss försäljning av ved på rot men även denna har en liten omfattning. Grot (Grenar och toppar) Inget GROT-uttag har skett under Efterfrågan är låg pga. att värmeverken har tillgång till annat bättre bränsle till förhållandevis låga priser. Förhoppningsvis kommer efterfrågan på Grot öka när konjunkturen vänder. Skogsvård Markberedning. 234 ha har markberetts uteslutande som högläggning. Ett område har höglagts med grävmaskin. Kostnaden för markberedningen blev i genomsnitt 1932 kr/ha. Plantering 2013 års plantering var omfattande och för första gången fick vi problem med rekryteringen av skolungdom. En del av planteringen utfördes som vanligt i egen regi med Simon Dalgren som arbetsledare och våra skogsvårdsarbetare som lagbasar. 4 hyggen i de östra delarna av allmänningen sattes via uppdrag bort via uppdrag till Sorsele Övre Allmänningsskog. Orsaken till att vi köpte in planteringstjänsten var att det var förhållandevis lättare att få tag på plantörer i Sorsele. Totalt sattes plantor ut. Av dessa var tall, contorta och resterande gran. Den planterade arealen uppgick till 381 ha och var fördelad på hela 19 objekt. Planteringen utfördes i huvudsak som ackordsarbete. Kostnaden för plantor och plantering blev 2:14 kr per planta. Restaurering av älgskadade områden Av årets planterade areal var 47 ha omplantering av älgskadade hyggen. Kostnaden för detta uppgick till kr. Ett hägn uppfördes på Harriknäset Under 2013 har vi anlagt ett planteringsförsök där med plantering av tall, gran och contorta både inom och utanför hägnet. Tanken är att få en jämförelse mellan hur obetad och betad ungskog utvecklas. Röjning Röjning har genomförts dels med vårt eget skogsvårdslag, dels med entreprenörer. Skogsvårdslaget har röjt c:a 72 ha på 2 objekt till en kostnad av 2534 kr/ha. Entreprenörerna har röjt c:a 55 ha på 2 objekt till en kostnad av kr/ha. Röjningsinsatsen bör utökas under Vägunderhåll Vägunderhållet har varit av normal omfattning. Vi har fortsatt att grusa upp våra nybyggda vägar men ännu har vi en del eftersläpningar. Under året blev det slutligen klart med förrättningen gällande Kirjesåvägen. Väghållningen togs vid årsskiftet över av en nybildad vägförening. Kungavägen, som är en viktig väg för TSA:s virkestransporter, har genomgått en omfattande restaurering under sommaren. Vägbyggnad 4 vägar har grovbrutits med en sammanlagd längd av m. Banken för planerade vägbyggnationer krymper stadigt och det mesta ska kunna vara färdigbyggt inom en 5-års period. Troligen kommer det även framgent att finnas behov av att komplettera vägnätet med kortare stick.

6 3 Älgjakt och betesskador Älgjakt har bedrivits inom TSA:s Älgskötselområde. Jakten fungerar bra och vi följer i stort de mål vi ställt upp. Inom älgskötselområdet har det fällts 54 kor, 55 tjurar och 58 kalvar. Betesskadorna är fortsatt omfattande men vi förväntar oss ett sjunkande ÄBIN-resultat för Vindkraft Vattenfalls mätningar av vindförhållanden på Bastanliden och Vardo fortsätter. Under 2014 tas beslut om projektet ska gå vidare till nästa fas. Vårt eget vindprojekt som vi drivit tillsammans med Storuman Energi ligger i viss träda. Antagligen är det projektet, åtminstone till viss del, beroende av hur det går med Vattenfalls projekt. Stormfälld skog TSA drabbades av stormen Hilde även om andra delar av Västerbotten fick det betydligt värre. Troligen blåste kubikmeter ut och under förjulsvintern togs en del av virket tillvara. Mycket återstår dock och vi kommer att fortsätta avverkningen av vindfällen under våren och sommaren Det är främst skogar som gallrats under de senaste 5 åren som drabbats men det finns även andra områden som behöver åtgärdas. Områden med mer glest spridda vindfällen kommer att lämnas då det inte finns ekonomi och resurser för att åtgärda dem. Slutord från allmänningsförvaltaren De flesta bedömare ser en konjunkturuppgång upp under 2014 vilket naturligtvis är positivt. För oss med skog i de västra delarna av Norrland finns dock allvarliga orosmoln. Kommer det att finnas någon avsättning för vårt virke framgent? Naturvårdsrestriktioner från både myndigheter och marknad blir ett allt större ok för vårt skogsbruk trots att vi avstår från brukande i större omfattning än de flesta andra. Jag tror att det är viktigt att komma ihåg att våra skogar har en speciell karaktär jämfört med övriga skogar i Sverige. Det är mer komplicerat och dyrare att avverka en kubikmeter här jämfört med t.ex. i Lycksele. Ur marknadens synvinkel är vi marginella och blir det för mycket oro kring vårt brukande kommer knappast vare sig bolag eller skogsägarföreningar att ta någon strid för vår sak. Ska någon föra vår talan måste göra det själva. En annan problematik är naturligtvis älgbetningen i våra tallungskogar. Kan vi hitta en nivå på älgstammen som gör det möjligt att skapa fina ungskogar på vår bästa skogsmark?

7 TÄRNA-STENSELE ALLMÄNNINGSSKOG Org nr RÄKENSKAPSUTDRAG FÖR RÄKENSKAPSÅRET

8 4 TÄRNA-STENSELE ALLMÄNNINGSSKOG RESULTATRÄKNING Intäkter Rotpostlörsäljning Egna avverkningar Jakt och fiskeintäkt- r Arrenden Vindkraft Hyresintäkter Naturvårdsavtal Vägbidrag Bergtäkt Övriga O Kostnader Skogsvård Skogsgödsling Älgskaderesturering Underhåll av vägar Skogsvägar Jakt och fiske Försäkringspremier Fastighetsunderhåll Utredningskostnader Vindkraft Skogsförvaltning Allmänna förvaltningskostnader Arvoden, reseersättningar styrelsen Arvoden, reseersättningar revisorer Arvoden, reseersättningar stämmoombud Avskrivningar av materiella anläggningstilig. Allmänningsförbundet Rörelseresultat O O l

9 5 TÄRNA-STENS I LE ALLMÄNNING~SKOG Finansiella intäkter och kostnader Ränteintäkt r Räntekostnader Resultat efter finansiella poster Bokslutsdispositioner Avskrivningar utöver plan Återförd periodiseringsfond Avsatt till periodiseringsfond Skogsavdrag O O Resultat {"öre utdelning Utdelning till delägare kattekostnad Årets resultat

10 6 TÄRNA-STENSELE ALLMÄNNINGSSKOG BALANSRÄKN IN TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar Materiella anläggningstillgångar Strömsund berget Adolfslundsskiftet Vinberget Byggnader Inventarier Mark Finansiella anläggningstillgångar Räntebärande värdepapper Summa anläggningstillgångar Omsättningstillgångar LagertiJlgångar Kortfristiga fordringar Kundfordringar Skogsägarför ningen Övriga fordringar Förutbetalda kostnader och upplupna intäkter Kassa och Bank o o Summa omsättningstillgångar SUMMA TILLGÅN AR

11 7 TÄRNA-STENSELE ALLMÄNNINGSSKOG l BALANSRÄKNING Eget kapital och fonder Fond för finansiering av Strömsundsberget Fond för finansiering av Adolflundsskiftet Fond för finansiering av Vinberget Kapitalfond O O Balanserat resultat Arets resultat Summa eget kapital Obe kattade reserver Period is ringsfond tax-2011 o p riodiseringsfond tax Summa obeskattade reserver Kortfristiga skulder Leverantörsskulder Skatteskulder O Övriga skulder Upplupna kostnader och förutbetalda intäkter Avsatt ti II utdelning Summa kortfristiga skulder SUMMA EGET KAPITAL OCH SKULDER Tämaby ~~. ~~?e:--- /~J~~ Mats Söd rström n KjeflL~rsson Vice ordförande ~~~ ~~ fr? ~om Jonny Söderlund

12 REVISIONSBERÄTTELSE Till allmänningsstämman i Tärna-Stensele Allmänningsskog Orgnr Vi har granskat årsredovisningen och bokföringen samt styrelsens förvaltning i Tärna-Stensele Allmänningsskog för 2013.Det är styrelsen som har ansvaret för räkenskapshandlingarna och förvaltningen. Vårt ansvar är att uttala oss om årsredovisningen och förvaltningen på grundval av vår revision. Revisionen har utförts i enlighet med god revisionssed i Sverige. Det innebär att vi planerat och genomfölt revisionen för att i rimlig grad försäkra oss om att årsrapportshandlingarna inte innehåller väsentliga fel. En revision innefattar att granska ett urval av underlagen för belopp och annan information i räkenskapshandlingarna. I en revision ingår också att pröva redovisningsprinciperna och styrelsens tillämpning av dem samt bedöma den samlade informationen i årsredovisningen. Som underlag för vårt uttalande om ansvarsfrihet har vi granskat väsentliga beslut, åtgärder och förhållanden i allmänningen för att kunna bedöma om någon styrelseledamot handlat i strid med allmänningsskogens reglemente samt lag om allmänningsskogar. Vi anser att vår revision ger oss rimlig grund för våra uttalanden nedan. Arsrapportshandlingarna har upprättats i enlighet med god redovisningssed i Sverige. Styrelsens medlemmar har enligt vår bedömning inte handlat i strid med allmänningsskogens regelmente eller lag om allmänningsskogar varför vi tillstyrker att allmänningsstämman beviljar styrelsens ledamöter ansvarsfrihet. Tärnaby 20 14#J- Z-? ~.w~ Jan-Erik Larsson Revisor

Årsredovisning 2013 Tärna-Stensele Allmänningsskog

Årsredovisning 2013 Tärna-Stensele Allmänningsskog Årsredovisning 2013 Tärna-Stensele Allmänningsskog 1 Tärna-Stensele Allmänningsskog Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2013 Styrelsen har haft följande sammansättning under 2013: rdinarie ledamöter:

Läs mer

Tärna-Stensele Allmänningsskog

Tärna-Stensele Allmänningsskog Tärna-Stensele Allmänningsskog Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2009 Styrelsen har haft följande sammansättning under 2009: Ordinarie ledamöter: Sven-Olof Tellström, Tärnaby, ordförande Kjell

Läs mer

Tärna-Stensele Allmänningsskog

Tärna-Stensele Allmänningsskog Tärna-Stensele Allmänningsskog Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2012 Styrelsen har haft följande sammansättning under 2012: rdinarie ledamöter: Mats Söderström, Joeström, ordförande Kjell Larsson,

Läs mer

Tärna-Stensele Allmänningsskog

Tärna-Stensele Allmänningsskog 1 Tärna-Stensele Allmänningsskog Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2011 Styrelsen har haft följande sammansättning under 2011 : rdinarie ledamöter: Mats Söderström, Joeström, ordförande Kjell

Läs mer

Kungörelse. Ordinarie allmänningsstämma hålls i Forsmarks byastuga lördag kl

Kungörelse. Ordinarie allmänningsstämma hålls i Forsmarks byastuga lördag kl Kungörelse Ordinarie allmänningsstämma hålls i Forsmarks byastuga lördag 2011-06-04 kl. 12.00. Dagordning 1. Stämmans öppnande 2. Val av ordförande för stämman. 3. Val av två protokolljusterare. 4. Fastställande

Läs mer

SORSELE ÖVRE ALLMÄNNINGSSKOG. Kungörelse. Ordinarie allmännings stämma hålles i Sorsele Folkets Hus fredag 2011-07-01 kl. 18.00

SORSELE ÖVRE ALLMÄNNINGSSKOG. Kungörelse. Ordinarie allmännings stämma hålles i Sorsele Folkets Hus fredag 2011-07-01 kl. 18.00 SORSELE ÖVRE ALLMÄNNINGSSKOG Kungörelse Ordinarie allmännings stämma hålles i Sorsele Folkets Hus fredag 2011-07-01 kl. 18.00 Dagordning 1. Stämmans öppnande. 2. Val av ordförande för stämman. 3. Val av

Läs mer

Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2006

Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2006 Tärna-Stensele Allmänningsskog Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2006 Styrelsen har haft följande sammansättning under 2006: Ordinarie ledamöter: Sven-Olof Tellström, Tärnaby, ordförande Kjell

Läs mer

Årsredovisning SORSELE OVRE ALLMANNING

Årsredovisning SORSELE OVRE ALLMANNING Årsredovisning för.... SORSELE OVRE ALLMANNING Räkenskapsåret 2004 SORSELE ÖVRE ALLMÄNNING 1(5) Styrelsen för SORSELE ÖVRE ALLMÄNNING f'ar härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2004 Förvaltnings

Läs mer

Årsredovisning. Sorsele Övre Allmänningsskog

Årsredovisning. Sorsele Övre Allmänningsskog Årsredovisning för Sorsele Övre Allmänningsskog 895400-1189 Räkenskapsåret 2013 Sorsele Övre Allmänningsskog Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2013 Allmänningsstyrelsen har haft följande sammansättning

Läs mer

Sorsele Övre Allmänningsskog

Sorsele Övre Allmänningsskog Kungörelse Ordinarie allmänningsstämma hålls på Sorsele Folkets Hus lördag 2013-06-29 kl. 10.00 Det är öppet för registrering fr.o.m. 09.00. Dagordning 1. Stämmans öppnande 2. Val av ordförande för stämman

Läs mer

FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Sida 1 av 6 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Solbacken 14 lämnar följande årsredovisning för verksamheten under räkenskapsåret. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Verksamhet Föreningens verksamhet består av 9

Läs mer

Sorsele Ovre Allmänningsskog... -

Sorsele Ovre Allmänningsskog... - / t Sorsele Ovre Allmänningsskog.... - 1 (8) FÖRVAL TNINGSBERÄ TTELSE för verksamhetsåret 2001.01.01-2001.12 31 Styrelse och revisorer. Allmänningens styrelse väljes av allmänningsstämma vartannat år.

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma för Tärna-Stensele Allmänningsskog i Tärnaby måndag

Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma för Tärna-Stensele Allmänningsskog i Tärnaby måndag TSA stämmoprotokoll 14 11 24 sida 1 (6) Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma för Tärna-Stensele Allmänningsskog i Tärnaby måndag 2014-11-24. Stämman påbörjades kl. 12.00 Plats: Fjällbyns Hus,

Läs mer

Årsredovisning. Sorsele Övre Allmänningsskog

Årsredovisning. Sorsele Övre Allmänningsskog Årsredovisning ror 895400-1189 Räkenskapsåret 2010 Org.nr 895400-1189 I (6) Styrelsen får får härmed avge årsredovisning får räkenskapsåret 20 Io. Förvaltningsberättelse Information om verksamheten Allmänningsstyrelsen

Läs mer

ÅRSREDOVISNING för BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN JORDGUBBEN 20

ÅRSREDOVISNING för BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN JORDGUBBEN 20 ÅRSREDOVISNING för BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN JORDGUBBEN 20 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Jordgubben 20 får härmed avge redovisning för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2002. STYRELSE Styrelsen

Läs mer

Årsredovisning SORSELE ÖVRE ALLMÄNNINGSSKOG

Årsredovisning SORSELE ÖVRE ALLMÄNNINGSSKOG Årsredovisning för SSKOG Räkenskapsåret 2003 Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2003. Förvaltningsberättelse Verksamhet Allmänningens styrelse väljes vartannat år av allmänningsstämman.

Läs mer

ÅRSREDOVISNING. Bostadsrättsföreningen Skalsbyn Org.nr 716414-8376. för räkenskapsåret 2013-01-01-2013-12-31

ÅRSREDOVISNING. Bostadsrättsföreningen Skalsbyn Org.nr 716414-8376. för räkenskapsåret 2013-01-01-2013-12-31 ÅRSREDOVISNING Bostadsrättsföreningen Skalsbyn Org.nr för räkenskapsåret Fastställelseintyg Undertecknad styrelseledamot intygar härmed att denna kopia av årsredovisningen överensstämmer med originalet,

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma för Tärna-Stensele

Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma för Tärna-Stensele --- TSA stämmoprotokoll 16 11 29 sida 1 (6) / / Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma för Tärna-Stensele Allmänningsskog tisdag 2016-11-29. Stämman påbörjades kl. 12.00 Plats: Tärnaby Fjällhotell,

Läs mer

Årsredovisning. Täby Ryttarsällskap

Årsredovisning. Täby Ryttarsällskap Årsredovisning för Täby Ryttarsällskap Räkenskapsåret 2012 Täby Ryttarsällskap 1(6) Styrelsen för Täby Ryttarsällskap får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Verksamhet

Läs mer

Till föreningsstämman i Bostadsrättsföreningen Kantarellen 11. Organisationsnummer 769607-5857.

Till föreningsstämman i Bostadsrättsföreningen Kantarellen 11. Organisationsnummer 769607-5857. REVISIONSBERÄTTELSE Till föreningsstämman i Bostadsrättsföreningen Kantarellen 11. Organisationsnummer 769607-5857. Vi har granskat årsredovisningen och räkenskaperna samt styrelsens förvaltning i Bostadsrättsföreningen

Läs mer

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32 Årsredovisning för Brf Fiskaren 32 Räkenskapsåret 2006 , Brf Fiskaren 32 1(6) Styrelsen för BrfFiskaren 32 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2006. Förvaltningsberättelse Verksamhet Föreningen

Läs mer

REDOVISNING. för. Göteborg Beachvolley Club. Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2008-09-01--2009-08-31.

REDOVISNING. för. Göteborg Beachvolley Club. Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2008-09-01--2009-08-31. o ARS REDOVISNING för Göteborg Beachvolley Club Org.nr.857208-7271 Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2008-09-01--2009-08-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse - resultaträking

Läs mer

EKONOMISK REDOVISNING

EKONOMISK REDOVISNING Sid 1 EKONOMISK REDOVISNING 2010 HSB brf Lilla Le i Göteborg Sid 4 INTÄKTER 2010 Årsavgifter 4 278 749 Hyror 264 631 Övriga intäkter 7 200 Sid 12 ÅRSAVGIFTSUTVECKLING 2007 2008 2009 2010 2011 Årsavgiftsutveckling

Läs mer

Årsredovisning. Skottanet Ekonomisk Förening

Årsredovisning. Skottanet Ekonomisk Förening Årsredovisning för Skottanet Ekonomisk Förening Räkenskapsåret 2009 Skottanet Ekonomisk Förening 1(7) Styrelsen för Skottanet Ekonomisk Förening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2009.

Läs mer

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32 .------------------------ -- -- Årsredovisning för Brf Fiskaren 32 Räkenskapsåret 2008 Brf Fiskaren 32 1(7) Styrelsen för BrfFiskaren 32 rar härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2008. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Årsredovisning för MYTCO AB 556736-5035. Räkenskapsåret 2010-05-01-2011-04-30. Innehållsförteckning:

Årsredovisning för MYTCO AB 556736-5035. Räkenskapsåret 2010-05-01-2011-04-30. Innehållsförteckning: Årsredovisning för MYTCO AB Räkenskapsåret 2010-05-01-2011-04-30 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 4 Redovisningsprinciper

Läs mer

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32 Årsredovisning för Brf Fiskaren 32.1' Räkenskapsåret 2007 1(7) Styrelsen får BrfFiskaren 32 rar härmed avge årsredovisning får räkenskapsåret 2007. Förvaltningsberättelse Verksamhet Föreningen har till

Läs mer

Årsredovisning. Bolag X AB

Årsredovisning. Bolag X AB Årsredovisning Bolag X AB Org.nr. xxxxxx-xxxx Räkenskapsår X2-05-01 - X3-04-30 Fastställelseintyg Undertecknad styrelseledamot intygar härmed att en med denna undertecknade kopia likalydande resultat-

Läs mer

Årsredovisning för. Lisa AB Räkenskapsåret

Årsredovisning för. Lisa AB Räkenskapsåret Årsredovisning för 555555-5555 Räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Fastställelseintyg Undertecknad styrelseledamot i intygar härmed dels att denna kopia av årsredovisningen överensstämmer med originalet,

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Essingevarvet

Bostadsrättsföreningen Essingevarvet Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Essingevarvet 24 Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1-2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4-5 Tilläggsupplysningar/underskrifter

Läs mer

Förbundet Ju-Jutsu Ryu Sweden

Förbundet Ju-Jutsu Ryu Sweden Årsredovisning för Förbundet Ju-Jutsu Ryu Sweden Räkenskapsåret 2013-01-01-2013-12-31 Förbundet Ju-Jutsu Ryu Sweden 1(6) Förvaltningsberättelse Styrelsen för Förbundet Ju-Jutsu Ryu Sweden, får härmed avge

Läs mer

N v-rk~ ak. rsre.o isni

N v-rk~ ak. rsre.o isni N v-rk~ ak 822003-9336 rsre.o isni Iv. Nätverket Renare Mark 822003-9336 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Styrelsen för Nätverket Renare Mark lämnar härmed följande berättelse över sin förvaltning för räkenskapsaret

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma för Sorsele Övre Allmänningsskog fredag

Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma för Sorsele Övre Allmänningsskog fredag Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma för Sorsele Övre Allmänningsskog fredag 202-2-07. Lokal: Folkets Hus, Sorsele Stämman påbörjades kl. 8.00 Allmänningsstyrelsens ordförande Harry Karlberg

Läs mer

Medlemsantalet vid årets slut var 19 stycken. Antalet upplåtna bostadsrätter uppgick till 20 stycken i 4 bostadshus.

Medlemsantalet vid årets slut var 19 stycken. Antalet upplåtna bostadsrätter uppgick till 20 stycken i 4 bostadshus. BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN GRÄNJESVÅLEN NR 4 Org nr 716456-7583 ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Gränjesvålen nr 4 får hälmed avge förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 1januari 2005

Läs mer

5 Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma i Forsmark torsdag

5 Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma i Forsmark torsdag 5 Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma i Forsmark torsdag 2011-05-19 Stämman påbörjades kl. 12.00 1. Stämmans öppnande. Allmänningsstyrelsens ordförande Mats Söderström öppnade stämman och hälsade

Läs mer

Arsredovisning for Bostadsrattsforeningen Draken

Arsredovisning for Bostadsrattsforeningen Draken Arsredovisning for Bostadsrattsforeningen Draken 15 2013 Styrelsen for bostadsrattsforeningen Draken 15, organisationsnummer 716454-7502 avger harmed arsredovisning for rakenskapsaret 2013-01-01-2013-12-31.

Läs mer

Nedan följer en ekonomisk rapport för Svinninge Vägförening för verksamhetsperioden

Nedan följer en ekonomisk rapport för Svinninge Vägförening för verksamhetsperioden Bilaga 3 8 sidor 1(8) EKONOMISK RAPPORT FÖR SVINNINGE VÄGFÖRENING Org nr 717904-8413 Nedan följer en ekonomisk rapport för Svinninge Vägförening för verksamhetsperioden 2013-01-01-2013-12-31 Rapporten

Läs mer

Redovisning enligt Föreningslagen 11 kap 9 1 kap. för. Legevind Ekonomisk Förening Räkenskapsåret

Redovisning enligt Föreningslagen 11 kap 9 1 kap. för. Legevind Ekonomisk Förening Räkenskapsåret Redovisning enligt Föreningslagen 11 kap 9 1 kap. för Legevind Ekonomisk Förening Räkenskapsåret 2011-01-01-2011-11-01 2(6) Förvaltningsberättelse Information om verksamheten Föreningen har inte haft någon

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Falköping

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Falköping 1(8) Årsredovisning Bostadsrättsföreningen Falköping 1 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Falköping 1 får härmed lämna sin redogörelse för föreningens utveckling under räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31

Läs mer

Hylliedals Samfällighetsförening

Hylliedals Samfällighetsförening Årsredovisning för Hylliedals Samfällighetsförening Räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Förvaltningsberättelse Resultaträkning Balansräkning Redovisningsprinciper och bokslutskommentarer Underskrifter

Läs mer

Årsredovisning för. Nätverkarna AB Räkenskapsåret Innehållsförteckning:

Årsredovisning för. Nätverkarna AB Räkenskapsåret Innehållsförteckning: Årsredovisning för Nätverkarna AB Räkenskapsåret 2018-01-01-2018-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Noter 5-6 Underskrifter 7 Fastställelseintyg

Läs mer

Årsbokslut. Företagarna i Leksands kommun

Årsbokslut. Företagarna i Leksands kommun 1(5) Årsbokslut Företagarna i Leksands kommun Styrelsen för Företagarna i Leksands kommun får härmed lämna sin redogörelse för föreningens utveckling under räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Om inte

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsförening Bydalen 1

Årsredovisning. Bostadsrättsförening Bydalen 1 Årsredovisning för Bostadsrättsförening Bydalen 1 769620-3939 Räkenskapsåret 2014 1 (9) Styrelsen för Bostadsrättsförening Bydalen 1 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014. Årsredovisningen

Läs mer

BRF Kattugglan

BRF Kattugglan BRF Kattugglan 14 769619-1670 ÅRSREDOVISNING Styrelsen för BRF kattugglan 14 får härmed avge årsredovisning för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2012-01-01--2012-12-31. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

. Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma för Tärna-Stensele Allmänningsskog i Tärnaby fredag

. Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma för Tärna-Stensele Allmänningsskog i Tärnaby fredag TSA stämmoprotokoll 12 12 06 sida l (8). Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma för Tärna-Stensele Allmänningsskog i Tärnaby fredag 2012-12-06. Stämman påbörjades kl. 12.00 Plats: Fjällbyns Hus,

Läs mer

Gotland Whisky AB publ

Gotland Whisky AB publ å r s r e d o v i s n i n g publ org.nr 556664-7276 r ä k e n s k a p s å r e t 2004-09-01-2005-12-31 Styrelsen och verkställande direktören för Gotland Whisky får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

Årsredovisning för Web 2.0 AB

Årsredovisning för Web 2.0 AB Årsredovisning för Web 2.0 AB Räkenskapsåret 2009-05-01-2010-04-30 Web 2.0 AB 1(8) Styrelsen och verkställande direktören för Web 2.0 AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2009-05-01-2010-04-30.

Läs mer

Styrelsen för HSB Bostadsrättsförening Tempelekot i Stockholm

Styrelsen för HSB Bostadsrättsförening Tempelekot i Stockholm Styrelsen för Org.nr: 769617-8529 får härmed avge årsredovisning för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2009-01-01-2009-12-31 Resultaträkning 2009-12-31 2008-12-31 Nettoomsättning Not 1 250 494

Läs mer

Protokoll tört vid ordinarie allmänningsstämma Allmänningsskog i Sorsele lördag Lokal: Folkets Hus

Protokoll tört vid ordinarie allmänningsstämma Allmänningsskog i Sorsele lördag Lokal: Folkets Hus sida 1 (4) Protokoll tört vid ordinarie allmänningsstämma Allmänningsskog i Sorsele lördag 2010-12-11 Lokal: Folkets Hus tör Sorsele Övre Stämman påbörjas kl 10.00 1. Stämmans öppnande Styrelsens ordförande

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma för Tärna-Stensele Allmänningsskog i Tärnaby fredag

Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma för Tärna-Stensele Allmänningsskog i Tärnaby fredag TSA stämmoprotokoll II 12 09 sida I (7) Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma för Tärna-Stensele Allmänningsskog i Tärnaby fredag 2011-12-09. Stämman påbörjades kl. 12.00 Plats: Fjällbyns Hus,

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse Org.nr 556383-6856 1 (8) Styrelsen och verkställande direktören för Åkarnas Service i Mellansverige AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Verksamhet Bolaget

Läs mer

Nedan följer en ekonomisk rapport för Svinninge Vägförening för verksamhetsperioden

Nedan följer en ekonomisk rapport för Svinninge Vägförening för verksamhetsperioden Bilaga 2 8 sidor 1(8) EKONOMISK RAPPORT FÖR SVINNINGE VÄGFÖRENING Org nr 717904-8413 Nedan följer en ekonomisk rapport för Svinninge Vägförening för verksamhetsperioden 2014-01-01-2014-12-31 Rapporten

Läs mer

ÅRSREDOVISNING för BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN JORDGUBBEN 20

ÅRSREDOVISNING för BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN JORDGUBBEN 20 ÅRSREDOVISNING för BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN JORDGUBBEN 20 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Jordgubben 20 får härmed avge redovisning för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2003. STYRELSE Styrelsen

Läs mer

Arsredovisning. Brt Nybyggsgrind 6 769607-1724. Räkenskapsåret 2008-01-01-2008-12-31. Innehållsförteckning:

Arsredovisning. Brt Nybyggsgrind 6 769607-1724. Räkenskapsåret 2008-01-01-2008-12-31. Innehållsförteckning: Arsredovisning för Brt Nybyggsgrind 6 769607-1724 Räkenskapsåret 2008-01-01-2008-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 3 Balansräkning 4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

ARSREDOVISNING. for. Antalet medlemmar i foreningen uppgick vid arsskiftet 2008/2009 till 30 medlemmar fordelat pa 20 bostadsratter.

ARSREDOVISNING. for. Antalet medlemmar i foreningen uppgick vid arsskiftet 2008/2009 till 30 medlemmar fordelat pa 20 bostadsratter. ARSREDOVISNING for BOSTADSRATTSFORENINGEN Styrelsen for Bostadsrattsforeningen Granjesvalen nr 4 far harmed avge redovisning for foreningens verksamhet under rakenskapsaret 29. STYRELSE Styrelsen har under

Läs mer

Carlslids Bredband Ek. för. Org.nr ÅRSREDOVISNING

Carlslids Bredband Ek. för. Org.nr ÅRSREDOVISNING ÅRSREDOVISNING 2016 Styrelsen för Carlslids Bredband Ek. för. får härmed avge årsredovisning för verksamhetsåret 2016-01-01 2016-12-31. Årsredovisningen omfattar Sidan 1 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Sidan 4

Läs mer

Årsredovisning BRF KUNGSLYCKAN

Årsredovisning BRF KUNGSLYCKAN Årsredovisning för BRF KUNGSLYCKAN Räkenskapsåret 2007 BRF KUNGSLYCKAN 1(7) Styrelsen för BRF KUNGSLYCKAN får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2007. Årsredovisningen är upprättad i svenska

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma i Forsmark lördag

Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma i Forsmark lördag / Protokoll fört vid ordinarie allmänningsstämma i Forsmark lördag 2011-06-04. Stämman påbörjades kl. 12.00 1. Stämmans öppnande. Allmänningsstyrelsens nye ordförande Mats Söderström öppnade stämman och

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Rökeriet

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Rökeriet Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Rökeriet Räkenskapsåret 2010 Bostadsrättsföreningen Rökeriet 1(9) Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Rökeriet får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

Årsredovisning för. PRfekt Kontor AB 556735-8014. Räkenskapsåret 2010-09-01-2011-08-31

Årsredovisning för. PRfekt Kontor AB 556735-8014. Räkenskapsåret 2010-09-01-2011-08-31 Årsredovisning för PRfekt Kontor AB Räkenskapsåret 2010-09-01-2011-08-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Årsredovisning för Östra Stenfruktens IT-förening ek. för. 769619-2868. Räkenskapsåret 2013

Årsredovisning för Östra Stenfruktens IT-förening ek. för. 769619-2868. Räkenskapsåret 2013 Årsredovisning för Östra Stenfruktens IT-förening ek. för. 769619-2868 Räkenskapsåret 2013 Verksamhetsberättelse 2013 Östra stenfruktens IT-förenings sjätte verksamhetsår är slut. Föreningen bildades 2008-09-09.

Läs mer

Carlslids Bredband Ek. för. Org.nr ÅRSREDOVISNING

Carlslids Bredband Ek. för. Org.nr ÅRSREDOVISNING ÅRSREDOVISNING 2015 Styrelsen för Carlslids Bredband Ek. för. får härmed avge årsredovisning för verksamhetsåret 2015-01-01-2015-12-31. Årsredovisningen omfattar Sidan 1 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Sidan 4

Läs mer

Södermöja Samfällighetsförening

Södermöja Samfällighetsförening Årsredovisning rör räkenskapsåret 2013-01-01-2013-12-31 Innehåll: Förvaltningsberättelse Resultat- och Balansräkning Noter Budget Revisionsberättelse.. Förvaltningsberättelse 2013 Styrelse under året har

Läs mer

Org. nr 769613 6683. Arsredovisning 2008. Brf. Kalkbrottet

Org. nr 769613 6683. Arsredovisning 2008. Brf. Kalkbrottet Org. nr 769613 6683 Arsredovisning 2008 Brf. arg. nr 769613-6683 Arsredovisning för räkenskapsåret 2008 Styrelsen för Brf. får härmed avge följande årsredovisning för föreningens förvaltning tiden 2008-01-01-2008-12-31.

Läs mer

Persikan 10:an Bostadsrättsförening

Persikan 10:an Bostadsrättsförening Årsredovisning för Persikan 10:an Bostadsrättsförening Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 3 Balansräkning 4 Redovisningsprinciper och

Läs mer

Årsredovisning. Romeleåsens Golfklubb IF

Årsredovisning. Romeleåsens Golfklubb IF Årsredovisning för Romeleåsens Golfklubb IF 845002-2218 Räkenskapsåret 2012 1 (7) Styrelsen för Romeleåsens Golfklubb IF får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Information

Läs mer

ÅRSREDO VISNING. rör. Bostadsrättsföreningen Kastanjegården på Gotland. Org.nr. 769624-9122

ÅRSREDO VISNING. rör. Bostadsrättsföreningen Kastanjegården på Gotland. Org.nr. 769624-9122 ÅRSREDO VISNING rör Bostadsrättsföreningen Kastanjegården på Gotland Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01 2014-12-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

Årsredovisning. för. BRF Översten inom Kvibergs Terrass. Räkenskapsåret

Årsredovisning. för. BRF Översten inom Kvibergs Terrass. Räkenskapsåret Årsredovisning för BRF Översten inom Kvibergs Terrass 769619-4013 Räkenskapsåret 2009-07-09 2010-12-31 1 769619-4013 Förvaltningsberättelse Styrelsen fi3r Bostadsrättsföreningen Översten inom Kvibergs

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Glädjen 2 Org. nr Arsredovisning 20'03. Brf. Glädjen 2

Bostadsrättsföreningen Glädjen 2 Org. nr Arsredovisning 20'03. Brf. Glädjen 2 1- I- Arsredovisning 20'03 Brf. Glädjen 2 .. I I Årsredovisning för räkenskapsåret 2003 Styrelsen för Brf. Glädjen2 får härmed avge följande årsredovisning för föreningens förvaltning tiden 2003-01-01-2003-12-31..

Läs mer

EKONOMISK REDOVISNING

EKONOMISK REDOVISNING Sid 1 EKONOMISK REDOVISNING 2016 HSB Brf Vinga i Göteborg Sid 2 INTÄKTER INTÄKTER 2016 22% Årsavgifter Hyror Övriga intäkter Övriga rörelseintäkter 2016 2015 Årsavgifter 5 510 986 5 453 633 Hyror 1 590

Läs mer

Tärna-Stensele Allmänningsskog

Tärna-Stensele Allmänningsskog 1 Tärna-Stensele Allmänningsskog Förvaltningsberättelse för verksamhetsåret 2015 Styrelsen har haft följande sammansättning under 2015: Ordinarie ledamöter: Mats Söderström, Joeström, ordförande Ulrik

Läs mer

Casa Eva Suarez Aktiebolag

Casa Eva Suarez Aktiebolag Årsredovisning för Casa Eva Suarez Aktiebolag Räkenskapsåret 2016-07-01-2017-06-30 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Noter 5 Noter till resultaträkning

Läs mer

Fastigheterna på Kullen i Alfta AB

Fastigheterna på Kullen i Alfta AB Årsredovisning för Fastigheterna på Kullen i Alfta AB Räkenskapsåret 2016-10-01-2017-09-30 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Noter 5-7 Underskrifter

Läs mer

Brf Regementsvillorna i

Brf Regementsvillorna i y ;»., A 's Årsredovisning för Brf Regementsvillorna i Räkenskapsåret 2018-01-01-2018-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse Resultaträkning Balansräkning Noter Underskrifter 1-2 3 4-5

Läs mer

Årsredovisning. Friluftsfrämjandet Huddinge

Årsredovisning. Friluftsfrämjandet Huddinge 1(6) Årsredovisning Styrelsen för får härmed lämna sin redogörelse för föreningens utveckling under räkenskapsåret 2018-01-01-2018-12-31 Om inte annat särskilt anges, redovisas alla belopp i hela kronor

Läs mer

Norra Orust Fiber ekonomisk förening

Norra Orust Fiber ekonomisk förening Årsredovisning för Norra Orust Fiber ekonomisk förening Räkenskapsåret 2016-01-01-2016-12-31 Innehållsförteckning: Sida 0-1 Förvaltningsberättelse 1-2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4-5 Noter 6 Noter

Läs mer

Årsredovisning. Sollerö Gemensamhetsskogs Samfällighetsförening

Årsredovisning. Sollerö Gemensamhetsskogs Samfällighetsförening Årsredovisning för Sollerö Gemensamhetsskogs Samfällighetsförening 884400-3023 Räkenskapsåret 2016 1 (10) Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2016. Årsredovisningen är upprättad

Läs mer

PelletsFörbundet i Sverige ekonomisk förening

PelletsFörbundet i Sverige ekonomisk förening Årsredovisning för PelletsFörbundet i Sverige ekonomisk förening Räkenskapsåret 2016-01-01-2016-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Noter med redovisningsprinciper

Läs mer

Riksbyggens Bostadsrättsförening Gamla Stan Helsingborg. Årsredovisning. Riksbyggens Bostadsrättsförening Gamla Stan Helsingborg 716407-3533

Riksbyggens Bostadsrättsförening Gamla Stan Helsingborg. Årsredovisning. Riksbyggens Bostadsrättsförening Gamla Stan Helsingborg 716407-3533 Årsredovisning 2005 Riksbyggens Bostadsrättsförening 716407-3533 ÅRSREDOVISNING Styrelsen för RIKSBYGGENS BOSTADSRÄTTSFÖRENING GAMLA STAN HELSINGBORG 716407-3533 får härmed avge redovisning för föreningens

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för år Masthuggets Bilkooperativ. Fakta om året som gått:

VERKSAMHETSBERÄTTELSE för år Masthuggets Bilkooperativ. Fakta om året som gått: VERKSAMHETSBERÄTTELSE för år 2012. Masthuggets Bilkooperativ Fakta om året som gått: MEDLEMMAR Vid årets början var vi 38 medlemmar och 9 nyttjandemedlemmar. Vid årets slut var vi 41 medlemmar och 10 nyttjandemedlemmar.

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Baggensstäket

Bostadsrättsföreningen Baggensstäket Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Baggensstäket Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1-2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4-5 Ställda säkerheter

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2012 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: 716402-1201

ÅRSREDOVISNING 2012 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: 716402-1201 ÅRSREDOVISNING 2012 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: 716402-1201 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren i Nyköping får härmed avge redovisning för föreningens

Läs mer

Årsredovisning för. PRfekt Kontor AB 556735-8014. Räkenskapsåret 2009-09-01-2010-08-31

Årsredovisning för. PRfekt Kontor AB 556735-8014. Räkenskapsåret 2009-09-01-2010-08-31 Årsredovisning för PRfekt Kontor AB Räkenskapsåret 2009-09-01-2010-08-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Smedby Affärsfastighet AB

Smedby Affärsfastighet AB Årsredovisning för Smedby Affärsfastighet AB Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Styrelsen och verkställande direktören får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2018-01-01 -- 2018-12-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

Friskis & Svettis Linköping

Friskis & Svettis Linköping Årsredovisning för Friskis & Svettis Linköping Räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Noter 5 Underskrifter 6 Friskis

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse 1 (9) Styrelsen för Brf Björnrike Ski Country får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2017 07 01 2018 06 30. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Förvaltningsberättelse Verksamheten

Läs mer

Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen PAX XII Räkenskapsåret \9-

Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen PAX XII Räkenskapsåret \9- Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen PAX XII 769613-4605 Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 \9- HA Bostadsrättsföreningen PAX XII, - organisationsnurnrner 769613-4605 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen

Läs mer

Boo Allaktivitetshus AB

Boo Allaktivitetshus AB Årsredovisning för Boo Allaktivitetshus AB Räkenskapsåret 2007-01-01-2007-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

Årsredovisning och revisionsberättelse

Årsredovisning och revisionsberättelse Årsredovisning och revisionsberättelse Avseende räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Bostadsrättsföreningen Vårt Hus nr 1 i Göteborg, Bostadsrättsföreningen Vårt Hus nr 1 i Göteborg 1(9) FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

GoBiGas AB ÅRSREDOVISNING 2010

GoBiGas AB ÅRSREDOVISNING 2010 GoBiGas AB ÅRSREDOVISNING 2010 GoBiGas AB bildades 2008 och skall utveckla och nyttja teknik för produktion av SNG (Substitute Natural Gas). G o B i G a s BILD INFOGAS HÄR SENARE INNEHÅLL INNEHÅLL Förvaltningsberättelse

Läs mer

BRF Clüwer. Årsredovisning för Räkenskapsåret Innehållsförteckning:

BRF Clüwer. Årsredovisning för Räkenskapsåret Innehållsförteckning: Årsredovisning för BRF Clüwer Räkenskapsåret 2015-09-01-2016-09-30 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1-2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4-5 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 5

Läs mer

BRF S:t Michael 25 i Visby

BRF S:t Michael 25 i Visby Årsredovisning för BRF S:t Michael 25 i Visby Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Fastställelseintyg Undertecknad styrelseledamot i BRF S:t Michael 25 i Visby intygar härmed dels att denna kopia av årsredovisningen

Läs mer

Årsredovisning Brf Samson 16

Årsredovisning Brf Samson 16 Årsredovisning Brf Samson 16 Räkenskapsår 2016-01-01-2016-12-31 1 (9) Årsredovisning för räkenskapsåret 2016-01-01-2016-12-31 Styrelsen för Brf Samson 16 avger härmed följande årsredovisning. Innehåll

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse Grönlingens SFF 1 (7) Styrelsen för Grönlingens SFF, med säte i Stockholm, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2018. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Carlslids Bredband Ek. för. Org.nr ÅRSREDOVISNING

Carlslids Bredband Ek. för. Org.nr ÅRSREDOVISNING ÅRSREDOVISNING 2017 Styrelsen för Carlslids Bredband Ek. för. får härmed avge årsredovisning för verksamhetsåret 2017-01-01 2017-12-31. Årsredovisningen omfattar Sidan 1 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Sidan 4

Läs mer

Afsredovisning for Bostadsrattsforeningen Draken

Afsredovisning for Bostadsrattsforeningen Draken Afsredovisning for Bostadsrattsforeningen Draken 15 2011 Styrelsen for bostadsrattsfbreningen Draken 15, organisationsnummer 716454-7502 avger harmed arsredovisning for rakenskapsaret 2011-01-01 -- 2011-12-31.

Läs mer

Svensk Privatläkarservice AB

Svensk Privatläkarservice AB Årsredovisning för Svensk Privatläkarservice AB Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

BRF LÅNGKORVEN

BRF LÅNGKORVEN 1 BRF LÅNGKORVEN Styrelsen avger härmed följande årsredovisning för räkenskapsåret 2016-01-01-2016-12-31. Innehåll: Förvaltningsberättelse 2 Resultaträkning 4 Balansräkning 5 Tilläggsupplysningar 7 Sida

Läs mer

PelletsFörbundet i Sverige Ek. för.

PelletsFörbundet i Sverige Ek. för. Årsredovisning för PelletsFörbundet i Sverige Ek. för. Räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Noter 5 Noter till balansräkning

Läs mer