Föreläsare. Erik Arwinge Affärsutvecklingschef BDO.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Föreläsare. Erik Arwinge Affärsutvecklingschef BDO."

Transkript

1 Föreläsare Helena Adrian Helena är auktoriserad revisor, driven, envis och med mycket krut i ska man tro hennes kunder äter hon till och med flugsvamp till frukost. Till vardags driver hon, tillsammans med de andra delägarna, Adrian & Partners. Vid sidan om arbetet på byrån, föreläser hon om revision och Reko, skriver debattartiklar i Balans eller studerar kriminologi på distans. Johan Alvehus Johan Alvehus är Ekonomie doktor och forskare vid Lunds Universitet och Högskolan Kristianstad. Hans forskning handlar om styrning och ledarskap i professionsorganisationer. Erik Arwinge Affärsutvecklingschef BDO. Magnus Berg Magnus Berg, integrationsaktivist hos Ledarna. Tillsammans med kollegan Mouddar Kouli driver han handgripliga insatser för såväl asylinvandrare som svenska chefer, ger dem rätt verktyg för ömsesidig förståelse och effektivare kontakter. Helena Blomquist Helena Blomquist, moderator, debattledare och journalist med över 20 års erfarenhet från SVT, där hon under många år varit programledare och reporter på Rapport, Aktuellt och Gomorron Sverige. Hon har också arbetat med en rad samhällsprogram. Nu arbetar hon i egna bolaget Blomquistmedia.se Henrik Brinkhagen Affärsområdeschef och dotterbolags-vd på konsultföretaget Claremont, har lång erfarenhet inom affärs- och verksamhetsutveckling och hjälper idag företag inom flertalet branscher att definiera och realisera sin digitala förflyttning. Pernilla Broberg Pernilla Broberg är universitetslektor i företagsekonomi vid Högskolan Kristianstad och Linköpings Universitet. Hon undervisar främst i revision, men också i redovisning och metod, och träffar dagligen studenter som vill bli revisorer och många av dem kommer också att arbeta med revision eller redovisning. Hennes forskning handlar främst om revision, revisionskvalitet, revisorer och deras arbete.

2 Dan Brännström Generalsekreterare i FAR. Björn Elfgren På Björns twitterkonto står beskrivningen Pappa, värmlänning, vd på Wint, där vi jobbar hårt för att avskaffa alla papper... Lunch? Gärna! En bra beskrivning tycker vi som träffat Björn, han gillar att sticka ut hakan, och älskar att träffa nya människor. Karitha Ericson Över 20 års internationell erfarenhet från finans och konsultbranschen där hon drivit både lyckade och misslyckade förändringsprojekt. En röd tråd genom åren har varit att jobba med ledarskapsutveckling. Jämställdhet och transparens är frågor som ligger Karitha varmt om hjärtat. Craig Fisher Craig Fisher har 25 års revisionserfarenhet och är revisionspartner på RSM Hayes Audit och ordförande för RSM New Zealand. Hans kunder omfattar emittenter, privata företag, offentlig sektor och ett brett utbud av välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer. Han har företrätt Nya Zeeland internationellt inom standardiseringsprocesser för bestyrkandeuppdrag. Pernilla Halling Redaktionschef på FAR:s tidning Balans. Charlie Hansson Charlie Hansson är entreprenören bakom IT-konsultbolaget Chas Visual Management som blev utnämnd till Europas bästa arbetsgivare 2016/17. Utöver det har Charlie även blivit utnämnd till Årets Entreprenör och varit finalist i Årets VD. Hans företag har också vunnit mängder av tillväxtpriser. Charlie har även sjösatt företaget Oden Business Intelligence som bygger affärssystem för tjänstesektorn samt skolan Chas Academy som bedriver YH-utbildningar inom IT. Jonas Hedin Vd för Mindset och medgrundare av Mindset group. Jonas har jobbat med ledarutveckling de senaste 20 åren såväl nationellt som internationellt.

3 Carina Hedrum Revisor och Ekonomisk PT på PBAB, som brinner för att inspirera entreprenörer att nå sina drömmar och få balans i livet. Driver PBAB Redovisning och Revision AB, som 2016 nominerades till Årets Framtidsbyrå, med ett team på 11 medarbetare. Specialiserad på rådgivning kring generationsskiften i aktiebolag och framtida tjänster inom ekonomisk rådgivning. Niklas Johansson Statssekreterare på näringsdepartementet. Per Johansson Myndighetschef med mångårig erfarenhet från Regeringskansliet, internationellt arbete och revision. Revisorsinspektionen vill stärka revisionen i Sverige som profession och stödja revisionens anpassning till framtidens utmaningar. Att vara en del i diskussionen kring den framtida revisionen finner han mycket angeläget och stimulerande. Emelie Jonsson Hamnade av slump på byrå via sin praktik och startade direkt med att gå ut till kund och vara proaktiv. Genom att ta eget ansvar så har Emelie fått möjligheten att utvecklas vilket har lett till att hon idag är partner i bolaget hon praktiserade på. Mouddar Kouli Mouddar Kouli, integrationsaktivist hos Ledarna. Tillsammans med kollegan Magnus Berg driver han handgripliga insatser för såväl asylinvandrare som svenska chefer, ger dem rätt verktyg för ömsesidig förståelse och effektivare kontakter. Magnus Larsson Ordförande i FAR. Carola Lundgren Carola är en revisor med visioner som utvecklar sin verksamhet med hjälp av personalen och med hjälp av spontanitet och skratt. Hon är en uppskattad föreläsare för småföretag, där deltagarna framhåller att Carola får en balansrapport att kännas enormt spännande. Hennes senaste privata investering är en Lynx Ranger och då är det tur att det inte är så många träd eller människor i Jokkmokksfjällen, där hon ska susa fram till vintern.

4 Pernilla Lundqvist Ansvarig för accounting excellence i Stockholm och nordisk ansvarig för EY:s hållbarhetsgrupp (CCaSS). Pernilla är även ordförande i Regelrådet och FAR:s policygrupp för redovisningsfrågor. Medförfattare till böcker på redovisningsområdet samt lärare på universitet och FAR-kurser. Günther Mårder Styrelseledamot i Aktiefrämjandet , ledamot i förbundsstyrelsen för Aktiespararna efter 2004 och dess vd Han var sparekonom vid Nordnet Bank och är sedan 2015 vd för organisationen Företagarna. Niklas Möller Entreprenören Niklas Möller är VD för Capcito, som är först i Sverige med en plug-in för realtidsfinansiering i bokföringssystem. Han är övertygad om att världen behöver fler företagare och fler som jobbar i mindre organisationer för att kunna innovera i den takt omvärlden kräver. Han har arbetat med finans och företagande i över 15 år. Anneli Richardson Anneli Richardson är auktoriserad revisor och delägare på RSM och ansvarig för företagets internationella kontakter. För RSM står arbetsglädje och personliga relationer i centrum, och Anneli anser att god kommunikation är en avgörande faktor för att förstå varje kund på djupet. Anneli är specialiserad på ägarledda företag och har mångårig erfarenhet av revision och rådgivning Olle Rydqvist Olle Rydqvist är sedan 2011 CEO på PE Accounting och en pionjär inom digitalisering av bokföring. Olle drivs av ett stort intresse för bolagsstyrning genom automatisering och möjligheten att göra livet enklare för företagare och ekonomer genom smartare processer. Innan PE Accounting har Olle arbetat ett antal år med revision samt ägar- och skattefrågor Markus Sjöholm Markus Sjöholm är marknadschef på Aalund Nordic, som levererar marknads-/ kundundersökningar, externa och interna kommunikationsanalyser samt trivselmätningar inom B2B. Bland Aalunds kunder finns Nordens ledande företag och organisationer inom industri, business services (såsom revisions- och redovisningsbranschen) och offentliga sektorn Agneta Strandberg HR-chef EY Sverige samt HR-ansvarig för vår nordiska assurance verksamhet. Har varit anställd på EY sedan 1985 och arbetat med revision i ca 20 år och därefter fokuserat på HR-frågor. Arbetade för EY Emeia , people and learning leader för Emeia assurance.

5 Elisabeth Thand Ringqvist Elisabeth Thand Ringqvist har civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm med inriktning mot finansiell ekonomi och marknadsföring. Mellan 2006 och 2010 tjänstgjorde Thand Ringqvist som politiskt sakkunnig hos näringsminister Maud Olofsson. Sedan 2015 är hon arbetande ordförande för Svenska Riskkapitalföreningen. Kicki Westerberg Kicki Westerberg är revisorn som skapade ett liv i frihet som Ekonomisk PT. Hon brinner för att leda kunden i förändring genom att blanda mjuka och hårda värden inom ekonomi. Bygg ditt drömföretag utifrån dina egna drivkrafter och styrkor är ett av hennes budskap. Robert Wennberg Utbildningschef på FAR. Bo Åsell Har arbetat inom branschen i 35 år. Under dessa år har han bland annat varit med att implementera både RS i Sverige och ISA genom aktivit arbete inom FAR och dess dåvarande revisionskommitté. Han har även varit styrgruppsordförande i SME sektionen under ett antal år. Bo har arbetat både inom mindre byrå (18 år) samt de senaste 17 åren inom PwC och är sedan några år ansvarig för utvecklingen av revisionsverksamheten inom PwC riktat mot SME.

FAR:s branschdagar 2017

FAR:s branschdagar 2017 FAR:s branschdagar 2017 Torsdag 21 september Dagen präglas av nyheter för alla i branschen. Vi belyser områden där förändringstakten är som störst, och det blir intervjuer med intressanta personer i och

Läs mer

Bjuder dig på en seminariedag under temat: NÖJD PERSONAL = NÖJDA KUNDER = NÖJDA ÄGARE

Bjuder dig på en seminariedag under temat: NÖJD PERSONAL = NÖJDA KUNDER = NÖJDA ÄGARE Bjuder dig på en seminariedag under temat: NÖJD PERSONAL = NÖJDA KUNDER = NÖJDA ÄGARE Seminariedagen äger rum på restaurang Grappa, Sankt Eriksgatan 86, Stockholm den 15:e november 2017 kl 09:00-15:00.

Läs mer

FARs. Branschdagar. TEMA: Nya tidens tjänster. 24 25 september Quality Hotel Friends i Solna #FARbransch15. Utmaningar Inspiration Lärande

FARs. Branschdagar. TEMA: Nya tidens tjänster. 24 25 september Quality Hotel Friends i Solna #FARbransch15. Utmaningar Inspiration Lärande Catharina Espmark Statssekreterare David Batra Komiker Pernilla Lundqvist Redovisningsspecialist Soraya Hashim Rättviseförmedlingen Utmaningar Inspiration Lärande FARs Branschdagar 2015 TEMA: Nya tidens

Läs mer

Internrevisionsdagarna 2011 Intern styrning och kontroll: Vi har ett resultat!

Internrevisionsdagarna 2011 Intern styrning och kontroll: Vi har ett resultat! Internrevisionsdagarna 2011 Intern styrning och kontroll: Vi har ett resultat! Ann-Charlotte Klingberg & Anders Hult Intern Styrning och kontroll - en arbetsgrupp - Att arbeta med intern styrning och kontroll

Läs mer

Revisorn som fattat galoppen inom företagande

Revisorn som fattat galoppen inom företagande Revisorn som fattat galoppen inom företagande 2014 var det år då revisorn Peter Rexhammars företag blev utsett till Årets Framtidsbyrå. Utmärkelsen har lett till stor uppmärksamhet, och idag vet många

Läs mer

Valberedningens förslag och motiverande yttrande inför årsstämman 2017

Valberedningens förslag och motiverande yttrande inför årsstämman 2017 Valberedningens förslag och motiverande yttrande inför årsstämman 2017 Valberedningen i Paynova får härmed överlämna följande förslag och information till årsstämman. Årsstämmans ordförande Valberedningen

Läs mer

Hur nöjda är era kunder? KUNDMONITOR 2017

Hur nöjda är era kunder? KUNDMONITOR 2017 Hur nöjda är era kunder? KUNDMONITOR 2017 En kund- och branschundersökning bland revisions- och redovisningsbyråer i samarbete med branschorganisationen FAR. I den här mätningen kommer kunderna till tals

Läs mer

Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt 2015. EkonomiSveriges självklara val.

Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt 2015. EkonomiSveriges självklara val. Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt 2015 EkonomiSveriges självklara val. En auktoriserad redovisningskonsult är framgångsrik Som redovisningskonsult är

Läs mer

Redovisningsdagen. Se program på nästa sida >>

Redovisningsdagen. Se program på nästa sida >> Redovisningsdagen 2018 Redovisningsdagen är riktad till dig som vill hålla dig uppdaterad på senaste nytt inom redovisning och behöver konkreta tips och praktisk vägledning vid tillämpning av nya regler.

Läs mer

Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt

Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt hösten 2014 En auktoriserad redovisningskonsult är framgångsrik Som redovisningskonsult är du ofta din kunds hela ekonomiavdelning.

Läs mer

Valberedningens förslag till årsmötet 2019

Valberedningens förslag till årsmötet 2019 Valberedningens förslag till årsmötet 2019 Nuvarande styrelse Veronica Magnusson Hallberg Ordförande (årsmötet 2018 - årsmötet 2020) Lars Oké Vice ordförande (årsmötet 2017 - årsmötet 2019) Carina Karlsson

Läs mer

Curriculum Vitae S u s a n n e B r u c e

Curriculum Vitae S u s a n n e B r u c e Vad kan jag bidra med- personlig idé Min drivkraft är en stark vilja att utveckla och leda ett företags organisation till resultat utöver det vanliga. Jag gillar att tänka i nya banor framför allt på kundsidan.

Läs mer

Civilekonomprogrammet

Civilekonomprogrammet Dnr HS 2018/64 Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap Utbildningsplan Civilekonomprogrammet Programkod: SACEK Programmets benämning: Högskolepoäng/ECTS: 240 Beslut om fastställande: Civilekonomprogrammet

Läs mer

Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt 2015. EkonomiSveriges självklara val.

Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt 2015. EkonomiSveriges självklara val. Vilken utbildning behöver du? Kurser för dig som är redovisningskonsult Kursöversikt 2015 EkonomiSveriges självklara val. En auktoriserad redovisningskonsult är framgångsrik Som redovisningskonsult är

Läs mer

Valberedningens förslag och motiverande yttrande inför årsstämman 2019

Valberedningens förslag och motiverande yttrande inför årsstämman 2019 Valberedningens förslag och motiverande yttrande inför årsstämman 2019 Valberedningen i Paynova får härmed överlämna följande förslag och information till årsstämman. Årsstämmans ordförande Valberedningen

Läs mer

DR SANNAS NU OCH FRAMÅT

DR SANNAS NU OCH FRAMÅT DR SANNAS NU OCH FRAMÅT Grundare & Styrelseordföranden i Dr Sannas Sweden AB har ordet Jag är väldigt glad och tacksam för det vi har byggt upp tillsamman med Dr Sannas AB för mitt mål är att förena kunskap

Läs mer

KUNDMONITOR Hur nöjda är era kunder? Ett samarbete mellan Aalund Nordic & branschorganisationen FAR

KUNDMONITOR Hur nöjda är era kunder? Ett samarbete mellan Aalund Nordic & branschorganisationen FAR KUNDMONITOR 2016 Hur nöjda är era kunder? Ett samarbete mellan Aalund Nordic & branschorganisationen FAR VAD? KundMonitor är en helt ny typ av kund- och marknadsundersökning specifikt fokuserad på små

Läs mer

Presentation av FRIIs styrelse

Presentation av FRIIs styrelse Presentation av FRIIs styrelse Harald Hagman, Ekonomi- och fastighetschef på Stockholms Stadsmission Harald har en ekonomexamen från Stockholms universitet och ledarutbildning från IFL/ Handelshögskolan.

Läs mer

VALBEREDNINGENS FÖRSLAG, REDOGÖRELSE FÖR VALBEREDNINGENS ARBETE OCH MOTIVERADE YTTRANDE INFÖR BOLAGSSTÄMMA I NGS GROUP AB (PUBL) DEN 27 APRIL 2016

VALBEREDNINGENS FÖRSLAG, REDOGÖRELSE FÖR VALBEREDNINGENS ARBETE OCH MOTIVERADE YTTRANDE INFÖR BOLAGSSTÄMMA I NGS GROUP AB (PUBL) DEN 27 APRIL 2016 VALBEREDNINGENS FÖRSLAG, REDOGÖRELSE FÖR VALBEREDNINGENS ARBETE OCH MOTIVERADE YTTRANDE INFÖR BOLAGSSTÄMMA I NGS GROUP AB (PUBL) DEN 27 APRIL 2016 Bakgrund Valberedningen utsågs på NGS Group AB (publ):s

Läs mer

Här har du världens möjligheter. Studentinformation

Här har du världens möjligheter. Studentinformation Här har du världens möjligheter Studentinformation Grant Thornton är det ledande revisionsoch konsultföretaget med fokus på dynamiska entreprenörsföretag. Våra medarbetare beskriver att vår företagskultur

Läs mer

Vilken utbildning väljer du? skräddarsydda kurser för dig som är controller eller ekonomichef

Vilken utbildning väljer du? skräddarsydda kurser för dig som är controller eller ekonomichef Aktuella kurser hösten 2013 Vilken utbildning väljer du? skräddarsydda kurser för dig som är controller eller ekonomichef Vi ordnar kompetensen Tillväxten kommer per automatik Controllerrollen har aldrig

Läs mer

Kurser för dig som vill vara steget före! KURSÖVERSIKT VÅREN 2013. För dig som är: Revisor Kvalificerad revisor

Kurser för dig som vill vara steget före! KURSÖVERSIKT VÅREN 2013. För dig som är: Revisor Kvalificerad revisor Kurser för dig som vill vara steget före! KURSÖVERSIKT VÅREN 2013 För dig som är: Revisor Kvalificerad revisor Dags att planera in vårens kurser Här har vi samlat vårens kurser för dig som är revisor,

Läs mer

Fakulteten för ekonomi, kommunikation och IT. Utbildningsplan. Civilekonomprogrammet Master of Science in Business and Economics

Fakulteten för ekonomi, kommunikation och IT. Utbildningsplan. Civilekonomprogrammet Master of Science in Business and Economics Dnr FAK1 2012/15 Fakulteten för ekonomi, kommunikation och IT Utbildningsplan Civilekonomprogrammet Programkod: SACEK Programmets benämning: Civilekonomprogrammet Högskolepoäng/ECTS: 240 Beslut om inrättande:

Läs mer

Offentliga Sektorns Managementprogram

Offentliga Sektorns Managementprogram Offentliga Sektorns Managementprogram OFFENTLIGA SEKTORNS MANAGEMENTPROGRAM Utveckling för dig som är högre chef inom offentlig sektor Som högre chef i den offentliga sektorn lever du i en spännande och

Läs mer

Programmets benämning: Civilekonomprogrammet Master of Science in Business and Economics

Programmets benämning: Civilekonomprogrammet Master of Science in Business and Economics Dnr: HS 2014/248 Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap Utbildningsplan Civilekonomprogrammet Programkod: Beslut om fastställande: SACEK 14 4. -04- Programmets benämning: Civilekonomprogrammet

Läs mer

Sveriges Kommunala YrkesREVisorer

Sveriges Kommunala YrkesREVisorer Sveriges Kommunala YrkesREVisorer 1 SKYREV Föreningens ändamål är att utveckla och säkerställa kvaliteten i de uppdrag som kommunala yrkesrevisorer ska utför samt i övrigt verka främjande för den kommunala

Läs mer

Henrik Holm, född 1964

Henrik Holm, född 1964 Henrik Holm, född 1964 Styrelseordförande sedan 2012 VD Henrik Holm Mgmt AB. Styrelseordförande MYBW Office Management Gruppen Holding, PureLoad Software Group, PureLoad Software samt Recall Capital Nordic.

Läs mer

I kaos ser man sig naturligt om efter ledning.

I kaos ser man sig naturligt om efter ledning. Finn din kärna Allt fler styr med självledarskap. Självkännedom och förmågan att kunna leda dig själv gör det lättare att kunna se klart och att leda andra som chef. Självledarskap handlar om att behärska

Läs mer

Dills SmåbolagsErbjudande. Ett erbjudande för att öka lönsamheten. En unik möjlighet för ägarledda företag med 3 15 anställda.

Dills SmåbolagsErbjudande. Ett erbjudande för att öka lönsamheten. En unik möjlighet för ägarledda företag med 3 15 anställda. Dills SmåbolagsErbjudande Ett erbjudande för att öka lönsamheten. En unik möjlighet för ägarledda företag med 3 15 anställda. Vi åstadkommer förändring Utvecklar chefer och ledningsgrupper ökar deras genomslagskraft

Läs mer

Efter examen En uppföljning av 2011 års examensstudenter. Företagsekonomiska institutionen

Efter examen En uppföljning av 2011 års examensstudenter. Företagsekonomiska institutionen Efter examen En uppföljning av 2011 års examensstudenter Företagsekonomiska institutionen Utbildningar som ger arbete Företagsekonomiska institutionen är en av de största institutionerna vid Stockholms

Läs mer

Diplomerad HR Business Partner. - För dig som vill arbeta affärsmässigt med HR

Diplomerad HR Business Partner. - För dig som vill arbeta affärsmässigt med HR Diplomerad HR Business Partner - För dig som vill arbeta affärsmässigt med HR Bli Diplomerad HR Business Partner Arbetsmarknadens ständiga krav på snabbare omställning av företag och organisationer kräver

Läs mer

KUNDORIENTERING BLAND REVISIONS- OCH REDOVISNINGSBYRÅER - ÄR BYRÅERNA TILLRÄCKLIGT NÄRA SINA KUNDER?

KUNDORIENTERING BLAND REVISIONS- OCH REDOVISNINGSBYRÅER - ÄR BYRÅERNA TILLRÄCKLIGT NÄRA SINA KUNDER? KUNDORIENTERING BLAND REVISIONS- OCH REDOVISNINGSBYRÅER - ÄR BYRÅERNA TILLRÄCKLIGT NÄRA SINA KUNDER? INLEDNING, FAKTA & INLEDANDE KONKLUSIONER I de flesta tillfällen undersöks behov, nöjdhet och lojalitet

Läs mer

Den kompletta affärsjuridiska byrån i Dalarna

Den kompletta affärsjuridiska byrån i Dalarna Den kompletta affärsjuridiska byrån i Dalarna PÅ ADVOKATFIRMAN GLIMSTEDT SER VI HELHETEN I AFFÄRSJURIDIKEN OCH KAN ERBJUDA ALL JURIDISK HJÄLP UNDER SAMMA TAK. DET GÖR OSS UNIKA I DALARNA. 1937 1997 18

Läs mer

Per Leander, ordförande

Per Leander, ordförande Per Leander, ordförande Generalsekreterare Barncancerfonden Per är sedan knappt 3 år /llbaka verksamhetschef på Barncancerfonden, vilket innebär a; han har det y;ersta ansvaret för all verksamhet och personal.

Läs mer

1 Ordförande och ledamöter i styrelsen. 2 Revisorer och revisorssuppleanter. 3 Ersättning till styrelse och revisorer. 4 Valnämnd till nästa årsmöte

1 Ordförande och ledamöter i styrelsen. 2 Revisorer och revisorssuppleanter. 3 Ersättning till styrelse och revisorer. 4 Valnämnd till nästa årsmöte Valberedningens förslag till Årsstämman 2016 1 1 Ordförande och ledamöter i styrelsen Ordförande Sophia Hjorth, nyval 1 år Styrelseledamöter Agnes A. Hammarstrand, Delphi Advokatbyrå, omval 2 år Jonas

Läs mer

Aalund. Insight. Business. Vart tredje svenskt företag kommer att söka extern rådgivning om styrning, kontroll eller effektivisering

Aalund. Insight. Business. Vart tredje svenskt företag kommer att söka extern rådgivning om styrning, kontroll eller effektivisering Aalund Business Insight revisionsbranschen Vart tredje svenskt företag kommer att söka extern rådgivning om styrning, kontroll eller effektivisering Vart tredje svenskt företag i Toppsegmentet kommer att

Läs mer

PROGRAMVARULEVERANTÖRERNA. SRF tar pulsen på F R A M T I D S S P A N I N G PROGRAMVARULEVERANTÖRER REDOVISNING

PROGRAMVARULEVERANTÖRERNA. SRF tar pulsen på F R A M T I D S S P A N I N G PROGRAMVARULEVERANTÖRER REDOVISNING SRF tar pulsen på PROGRAMVARULEVERANTÖRERNA Just nu är det stort fokus på automatiseringar i redovisningsbranschen. Teknikutvecklingen möjliggör att mer tid kan läggas på kvalificerade arbetsuppgifter

Läs mer

Resurs Holding AB:s valberednings motiverade yttrande beträffande förslag till styrelseval vid årsstämman 2018

Resurs Holding AB:s valberednings motiverade yttrande beträffande förslag till styrelseval vid årsstämman 2018 Resurs Holding AB:s valberednings motiverade yttrande beträffande förslag till styrelseval vid årsstämman 2018 I enlighet med den ordning för valberedningen som godkändes av årsstämman 2017 har valberedningen

Läs mer

Innehållsförteckning

Innehållsförteckning Transparency report Innehållsförteckning 1. Inledning 3 2. Bolagsstruktur 3 3. Organisation 3 4. Det Internationella nätverket 5 5. System för kvalitetssäkring inom revisionsverksamheten 5 6. Krav avseende

Läs mer

Family 1 Family Business Survey Värdegrunden. Nyckeln för familjeföretag att lyckas med tillväxt och digital omställning

Family 1 Family Business Survey Värdegrunden. Nyckeln för familjeföretag att lyckas med tillväxt och digital omställning Family 1 2018 Värdegrunden Nyckeln för familjeföretag att lyckas med tillväxt och digital omställning 2 Den globala studien bygger på 2 953 svar från ledande befattningshavare i familjeföretag i 53 länder,

Läs mer

Företagspresentation Avega Group

Företagspresentation Avega Group Företagspresentation Avega Group Avega förbättrar företag, samhälle och människors liv genom digital transformation Avega Group Grundades år 2000 och har ca 350 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö

Läs mer

Vem betalar inte i tid?

Vem betalar inte i tid? RAPPORT Vem betalar inte i tid? EN UNDERSÖKNING OM BETALNINGSTIDERNAS UTVECKLING BETALNINGSTIDER Innehåll Inledning... 1 Bakgrund... 2 Svenska Teknik&Designföretagen tycker... 3 Resultatredovisning och

Läs mer

Information 4-2013 från Svensk Galopps valberedning våren 2013. Förslag till val av styrelse, revisorer och galoppöverdomstol

Information 4-2013 från Svensk Galopps valberedning våren 2013. Förslag till val av styrelse, revisorer och galoppöverdomstol Information 4-2013 från Svensk Galopps valberedning våren 2013 Förslag till val av styrelse, revisorer och galoppöverdomstol Efter slutfört uppdrag överlämnar valberedningen nedanstående förslag till ledamöter

Läs mer

handel och logistik Civilekonomprogrammet med inriktning mot Handelshögskolan Umeå universitet Vill ditt företag/din organisation...

handel och logistik Civilekonomprogrammet med inriktning mot Handelshögskolan Umeå universitet Vill ditt företag/din organisation... Civilekonomprogrammet med inriktning mot handel och logistik Vill ditt företag/din organisation......erbjuda praktikplats, få hjälp med genomlysning av något område, lägga ut examensuppdrag, vara delaktig

Läs mer

SVERIGES FRÄMSTA TILLVÄXTPROGRAM FÖR CHEFER & FÖRETAGSLEDARE

SVERIGES FRÄMSTA TILLVÄXTPROGRAM FÖR CHEFER & FÖRETAGSLEDARE SVERIGES FRÄMSTA TILLVÄXTPROGRAM FÖR CHEFER & FÖRETAGSLEDARE Våra föreläsare och deras tillväxtnycklar Sedan 2010 har vi genomfört vårt populära tillväxtprogram och fler än 700 företagsledare och chefer

Läs mer

Roligt att du vill göra ditt exjobb hos oss!

Roligt att du vill göra ditt exjobb hos oss! EX JOB B20 16 Roligt att du vill göra ditt exjobb hos oss! Knowit är ett av nordens ledande konsultbolag med 1800 specialister. Vi erbjuder spetskompetens inom Decision, Design & Digital, It och Management.

Läs mer

Skräddarsydda kurser för dig som är redovisningskonsult. Redovisningskonsult

Skräddarsydda kurser för dig som är redovisningskonsult. Redovisningskonsult Skräddarsydda kurser för dig som är redovisningskonsult Redovisningskonsult Kurser våren 2014 Vi ordnar kompetensen Tillväxten kommer per automatik I rollen som redovisningskonsult är utbildning en förutsättning

Läs mer

Konferens: Skapa en effektivare verksamhet

Konferens: Skapa en effektivare verksamhet Konferens: Skapa en effektivare verksamhet 20 21 november i Stockholm Effektivitet är ett begrepp som diskuterats under lång tid i den offentliga sektorn men har fått ytterligare en skjuts i och med digitalisering

Läs mer

IVETOFTA SPARBANK I BROMÖLLA, STYRELSE

IVETOFTA SPARBANK I BROMÖLLA, STYRELSE IVETOFTA SPARBANK I BROMÖLLA, STYRELSE Lars Svensson, f. -64, invald i sparbankens styrelse 2004, styrelsens ordförande sedan 2012, Utbildning Gymnasieutbildning, Kristianstad, 1982 Ett flertal kortare

Läs mer

INBJUDAN. När och Var? Stockholm 19 november Clarion Hotel Ringvägen 98, 118 60 Stockholm

INBJUDAN. När och Var? Stockholm 19 november Clarion Hotel Ringvägen 98, 118 60 Stockholm INBJUDAN Kostnadsfritt och exklusivt event för dig som är chef/ledare När och Var? Stockholm 19 november Clarion Hotel Ringvägen 98, 118 60 Stockholm Anmälan till Leadership sker via ditt förbunds hemsida!

Läs mer

FÖLJESLAGARE OCH RÅDGIVARE

FÖLJESLAGARE OCH RÅDGIVARE FÖLJESLAGARE OCH RÅDGIVARE Fylgia är namnet på den nordiska mytologins ständigt närvarande personliga skyddsande. Någon som alltid står vid din sida. Det är också så vi ser på oss själva, som en juridisk

Läs mer

Nya upplagor 2013! BÖCKER VINTER/VÅR 2013. Aktuella böcker inom redovisning, revision, skatt, juridik och finans

Nya upplagor 2013! BÖCKER VINTER/VÅR 2013. Aktuella böcker inom redovisning, revision, skatt, juridik och finans Nya upplagor 2013! BÖCKER VINTER/VÅR 2013 Aktuella böcker inom redovisning, revision, skatt, juridik och finans Redovisning, Revision, Bolagsstyrning redovisning FARs Samlingsvolym redovisning 2013 Standardverket

Läs mer

EKONOMI- OCH REDOVISNINGSDAGEN

EKONOMI- OCH REDOVISNINGSDAGEN 11 december 2018 på Fotografiska i Stockholm EKONOMI- OCH REDOVISNINGSDAGEN en heldag som gör dig redo för 2019 Redovisningsnyheter 2019 Aktuella skatteregler Hur påverkar GDPR ditt arbete som ekonom?

Läs mer

CV för Birgitta Olofson, SteP Education AB

CV för Birgitta Olofson, SteP Education AB CV för Birgitta Olofson, SteP Education AB VAD kan jag? HUR delar jag med mig? VILKEN är Affärsnyttan? VARFÖR har mina kunder valt mig? www.stepeducation.se olofson@stepeducation.se 070 208 67 88 St Lars

Läs mer

Mötesanteckningar från CER ledningsgruppsmöte 2016-04-19

Mötesanteckningar från CER ledningsgruppsmöte 2016-04-19 Mötesanteckningar från CER ledningsgruppsmöte 2016-04-19 Plats: Näringslivsbolaget Närvarande: Frånvarande Ewa Ekholm Lindberg Petter Ekman Christoffer Jonsson John Landström Peter Öhman Maria Humla Christine

Läs mer

Omsättningsrekord och tillväxtsatsningar

Omsättningsrekord och tillväxtsatsningar Omsättningsrekord och tillväxtsatsningar 2 Sven Uthorn VD och koncernchef Harriet Piscator CFO Highlights, andra kvartalet 2017 Tillväxtsatsningar Marknaden och B3IT Finansiell utveckling, januari-juni

Läs mer

SBL Företagsledning. för bygg och fastighet

SBL Företagsledning. för bygg och fastighet SBL Företagsledning för bygg och fastighet SBL FörETagSLEdning FÖr bygg och fastighet Företagsledningsprogram med fokus på utmaningar inom bygg- och fastighetssektorn Vår utgångspunkt är att utveckla ditt

Läs mer

Kunskapsbolaget. Din partner i Finansiering, Kompetens- och Affärsutveckling samt Chef att hyra

Kunskapsbolaget. Din partner i Finansiering, Kompetens- och Affärsutveckling samt Chef att hyra Kunskapsbolaget Din partner i Finansiering, Kompetens- och Affärsutveckling samt Chef att hyra Affärsidé Kunskapsbolaget erbjuder specialistkompetens och ledarskap inom Finansiering, Kompetens- och Verksamhetsutveckling,

Läs mer

Managing the IT Business program

Managing the IT Business program Managing the IT Business program Karlöf-Hiltmann Management och Informator har satt samman en unik modul för utbildning och utveckling av personer med nuvarande eller kommande managementansvar inom ITtunga

Läs mer

Valberedningens förslag inför årsstämman 2016

Valberedningens förslag inför årsstämman 2016 Manus till årsredovisning och kallelse årsstämma i Paynova AB (publ) Valberedningens förslag inför årsstämman 2016 Valberedningen i bolaget får härmed överlämna följande förslag och information till årsstämman.

Läs mer

Valberedningen lämnar här följande förslag inför årsstämman i Mekonomen den 25 april 2017:

Valberedningen lämnar här följande förslag inför årsstämman i Mekonomen den 25 april 2017: Valberedningens förslag till årsstämman 2017 i Mekonomen Aktiebolag (publ) inklusive valberedningens motiverade yttrande och information om de till val föreslagna styrelseledamöterna Valberedningen för

Läs mer

Så gör du IT-avdelningen till affärsutvecklare

Så gör du IT-avdelningen till affärsutvecklare Så gör du IT-avdelningen till affärsutvecklare Morgondagens IT-chef går i kundernas skor och lägger planerna tillsammans med verksamheten. Här är den ultimata guiden för att bli en IT-avdelning som utvecklar

Läs mer

ÄTA FÖR LIVET! MATEN SOM GÖR DIG FRISK OCH STARK SOMMAREN Vilse i kostrådsdjungeln?

ÄTA FÖR LIVET! MATEN SOM GÖR DIG FRISK OCH STARK SOMMAREN Vilse i kostrådsdjungeln? SOMMAREN 2017 ÄTA FÖR LIVET! MATEN SOM GÖR DIG FRISK OCH STARK SOMMAREN 2017 Vilse i kostrådsdjungeln? Är vitt mjöl verkligen så farligt? Det där med lchf och 5:2 hur bra är det, egentligen? Och hur vet

Läs mer

Vice- /Ordförande. Valberedningen har valt att till posten som Vice/Ordförande 2016/2017 nominera Herman Svensk.

Vice- /Ordförande. Valberedningen har valt att till posten som Vice/Ordförande 2016/2017 nominera Herman Svensk. Vice- /Ordförande har valt att till posten som Vice/Ordförande 2016/2017 nominera Herman Svensk. Herman läser just nu sitt första år på Industriell Ekonomi. Han är en lugn, ambitiös och driftig person

Läs mer

Arbetar du med att förflytta vision till verkligheten? Söker du efter kraftfulla verktyg? PROCESSKONSULTUTBILDNING MED SYSTEMTEORETISK INRIKTNING

Arbetar du med att förflytta vision till verkligheten? Söker du efter kraftfulla verktyg? PROCESSKONSULTUTBILDNING MED SYSTEMTEORETISK INRIKTNING Arbetar du med att förflytta vision till verkligheten? Söker du efter kraftfulla verktyg? PROCESSKONSULTUTBILDNING MED SYSTEMTEORETISK INRIKTNING PlanB s utbildning Processkonsult med systemteoretisk inriktning

Läs mer

HR-nätverket Stockholm

HR-nätverket Stockholm Program hösten 2012 Ny internationell standard för bedömningstjänster i arbetslivet - ISO 10667 Maria Åkerlund & Anders Sjöberg Tid: 30 augusti, 2012, kl 9.00 12.00, frukost serveras från 8.30 Plats: Kungliga

Läs mer

Godkändes att vissa inbjudna personer skulle ha rätt att närvara vid stämman.

Godkändes att vissa inbjudna personer skulle ha rätt att närvara vid stämman. Protokoll från årsstämma med aktieägarna i Dedicare AB (publ), org.nr 556516-1501, onsdagen den 22 april 2015 i Stockholm. 1 Årsstämman öppnades av styrelsens ordförande Björn Örås. Godkändes att vissa

Läs mer

1 Ordförande och ledamöter i styrelsen. 2 Revisorer och revisorssuppleanter. 3 Ersättning till styrelse och revisorer. 4 Valnämnd till nästa årsmöte

1 Ordförande och ledamöter i styrelsen. 2 Revisorer och revisorssuppleanter. 3 Ersättning till styrelse och revisorer. 4 Valnämnd till nästa årsmöte Valberedningens förslag till Årsstämman 2016 1 1 Ordförande och ledamöter i styrelsen Ordförande Sophia Hjorth, nyval 1 år Styrelseledamöter Agnes A. Hammarstrand, Delphi Advokatbyrå, omval 2 år Jonas

Läs mer

Ekonomifunktioner i förändring hänger du med?

Ekonomifunktioner i förändring hänger du med? Ekonomifunktioner i förändring hänger du med? Hfr höstkonferens 2018-11-15 The better the question. The better the answer. The better the world works. Välkomna! 01 Vilka är vi? 02 EY och offentlig sektor

Läs mer

Vi är Vision. mål och hjärtefrågor. Förutsättningar för chefs och ledarskap. Hållbart arbetsliv mer arbetsglädje.

Vi är Vision. mål och hjärtefrågor. Förutsättningar för chefs och ledarskap. Hållbart arbetsliv mer arbetsglädje. Beslut, förbundsmötet 2016 Vi är Vision mål och hjärtefrågor Förutsättningar för chefs och ledarskap Hållbart arbetsliv mer arbetsglädje Löner och villkor Framtidens arbetsliv Fair Union Vi är Vision är

Läs mer

Agenda 21 februari 2019

Agenda 21 februari 2019 2 Agenda 21 februari 2019 Highlights fjärde kvartalet 2018 Finansiell utveckling helåret 2018 B3 och marknaden Senaste händelser och utsikter Frågor klicka på kuvertikonen intill audiocasten alternativ

Läs mer

Vi är Vision! Juni 2016

Vi är Vision! Juni 2016 Vi är Vision! Juni 2016 2 Inledning Under några år har vi tillsammans byggt Vision och vi har varit framgångsrika. Allt fler väljer att bli medlemmar i Vision. Vi växer för varje dag som går. Bilden och

Läs mer

Strategi för entreprenörskap inom utbildningsområdet

Strategi för entreprenörskap inom utbildningsområdet Strategi för entreprenörskap inom utbildningsområdet Förord Eget företagande måste bli ett lika naturligt val som anställning. För att nå dit kan utbildningsväsendet fylla en viktig funktion genom att

Läs mer

Dominic Berger Styrelseledamot ord. BEROENDE

Dominic Berger Styrelseledamot ord. BEROENDE STYRELSE, LEDANDE BEFATTNINGSHAVARE OCH REVISOR RIDERCAM AB Styrelse Alexander Lindgren ord. BEROENDE Thomas Lithner ord. OBEROENDE Dominic Berger ord. BEROENDE Janne Wallgren ord. OBEROENDE Ledning Dominic

Läs mer

Doros försäljning ökade med 25 procent och EBIT ökade till 4,7 Mkr (0,9 Mkr) under tredje kvartalet

Doros försäljning ökade med 25 procent och EBIT ökade till 4,7 Mkr (0,9 Mkr) under tredje kvartalet Omsättningsökningen på ca 25 procent under tredje kvartalet drevs framförallt på av den fortsatt starka tillväxten inom Care Electronics. Jérôme Arnaud, VD Doro Rapport för tredje kvartalet 2008 (1/1 30/9)

Läs mer

Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft

Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft Robin Åkerman är en entreprenör som drivs av att syssla med det han älskar, att skapa unika evenemang och möten mellan människor. Genom sin passion har

Läs mer

VALBEREDNINGENS I DUSTIN GROUP AB (PUBL) MOTIVERADE YTTRANDE BETRÄFFANDE SITT FÖRSLAG TILL STYRELSE VID ÅRSSTÄMMA DEN 19 JANUARI 2016

VALBEREDNINGENS I DUSTIN GROUP AB (PUBL) MOTIVERADE YTTRANDE BETRÄFFANDE SITT FÖRSLAG TILL STYRELSE VID ÅRSSTÄMMA DEN 19 JANUARI 2016 VALBEREDNINGENS I DUSTIN GROUP AB (PUBL) MOTIVERADE YTTRANDE BETRÄFFANDE SITT FÖRSLAG TILL STYRELSE VID ÅRSSTÄMMA DEN 19 JANUARI 2016 Bakgrund Vid extra bolagsstämma i januari 2015 beslutades att valberedningen

Läs mer

REDOGÖRELSE FÖR DIÖS FASTIGHETER AB:S VALBEREDNINGSARBETE INFÖR ÅRSSTÄMMAN 2017

REDOGÖRELSE FÖR DIÖS FASTIGHETER AB:S VALBEREDNINGSARBETE INFÖR ÅRSSTÄMMAN 2017 INFÖR ÅRSSTÄMMAN 2017 PUNKT 2, 10, 11, 12, 13 BILAGA 2 1(2) BAKGRUND Valberedningen i Diös Fastigheter AB (publ) ( Diös ) har bildats med representanter för de fyra största ägarna per den 30 september

Läs mer

Hur ett aktivt styrelsearbete utvecklar mitt företag

Hur ett aktivt styrelsearbete utvecklar mitt företag Hur ett aktivt styrelsearbete utvecklar mitt företag - Vilken nytta kan jag ha av en styrelse i mitt företag och hur kommer jag igång? 3 mars 2016 2013 Grant Thornton International Ltd. All rights reserved.

Läs mer

Att lyfta företaget till nästa nivå

Att lyfta företaget till nästa nivå Att lyfta företaget till nästa nivå Januari 2019 1 Tydliggör och levererar på mellanstora företags tillväxtstrategi. Arbetar med grundare och företagare. Arbetar med investerare. Arbetar med företagsledare.

Läs mer

Talare till konferensen IT-SUPPORT I FOKUS 2017

Talare till konferensen IT-SUPPORT I FOKUS 2017 Talare till konferensen IT-SUPPORT I FOKUS 2017 Eget mätsystem på ICA ger kontroll inom supporten och på SLA:er med strategiska partners Föredraget kommer att handla om hur vi har tillgodosett behovet

Läs mer

CSR VÄSTSVERIGES ÅRSMÖTE

CSR VÄSTSVERIGES ÅRSMÖTE PROTOKOLL FÖRT VID CSR VÄSTSVERIGES ÅRSMÖTE 12 mars 2014 TILLSAMMANS FÖR AFFÄRER & SAMHÄLLSANSVAR Protokoll för årsstämma i den icke- vinstdrivande föreningen (Public & Private Social Responsibility Initiative)

Läs mer

8-9 maj 2019, Hotell Tylösand, Halmstad

8-9 maj 2019, Hotell Tylösand, Halmstad Av Sveriges största chefsnätverk 8-9 maj 2019, Hotell, Halmstad Under två dagar samlas några av Sveriges främsta ledare och talare i fantastiska. Du får lyssna på fantastiska föreläsare, experter och inspiratörer

Läs mer

Guide: Framtidssäkra HR-funktionen med Agil HR

Guide: Framtidssäkra HR-funktionen med Agil HR Guide: Framtidssäkra HR-funktionen med Agil HR Framtidssäkra HR-funktionen med Agil HR Vi lever i en snabbt föränderlig samtid som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och samtidigt ställer höga krav

Läs mer

Din drivkraft, styrkor och hur du utnyttjar dem. Konsten att göra rätt saker, och saker rätt. E-bokföring effektiv koll på din lönsamhet

Din drivkraft, styrkor och hur du utnyttjar dem. Konsten att göra rätt saker, och saker rätt. E-bokföring effektiv koll på din lönsamhet Program vecka 17 Nyföretagarveckan Anmäl dig NU! till linkoping@nyforetagarcentrum.se eller via Facebook. 1 Mån 22 apr 17.30 19, essio ab, Näringslivets hus, Ågatan 9 Din drivkraft, styrkor och hur du

Läs mer

Affärsutvecklingsprogrammet för företag som vill växa med Innova:oner! 26 oktober 2012 24 maj 2013

Affärsutvecklingsprogrammet för företag som vill växa med Innova:oner! 26 oktober 2012 24 maj 2013 Affärsutvecklingsprogrammet för företag som vill växa med Innova:oner! 26 oktober 2012 24 maj 2013 Ingrid Haraldsson, Piku AB, i samarbete med Göran Hydbom, Modern Management Network AB PROGRAMDEKLARATION

Läs mer

Matproducenter erbjuds hjälp att växa på sin lokala marknad

Matproducenter erbjuds hjälp att växa på sin lokala marknad KUNSKAP FÖR LANDETS FRAMTID PRESSMEDDELANDE 2018-12-05 Matproducenter erbjuds hjälp att växa på sin lokala marknad Intresset för lokalproducerad mat innebär spännande affärsmöjligheter för entreprenörer.

Läs mer

seminarier östergötland

seminarier östergötland seminarier östergötland... hösten 2013 19 Fortsatt inspiration från Knowit i Östergötland under hösten 2013! September Under våren har Knowit i Östergötland genomfört ett antal mycket uppskattade seminarier

Läs mer

Valberedningens förslag till årsstämman i Elos Medtech AB (publ) den 26 april 2016

Valberedningens förslag till årsstämman i Elos Medtech AB (publ) den 26 april 2016 Valberedningens förslag till årsstämman i Elos Medtech AB (publ) den 26 april 2016 Inför årsstämman 2016 består valberedningen, i enlighet med beslut vid Elos Medtech ABs årsstämma 2015, av följande representanter

Läs mer

Högskolan Kristianstad. Uppdrag AB NY HET. MBA i praktiken

Högskolan Kristianstad. Uppdrag AB NY HET. MBA i praktiken Högskolan Kristianstad Uppdrag AB NY HET MBA i praktiken MBA i praktiken Ett utvecklingsprogram i framkant som utvecklar dig och din organisation på riktigt! Programmet genomförs under sju månader i internatform

Läs mer

Valberedningen i Byggmax Group AB (publ) org.nr

Valberedningen i Byggmax Group AB (publ) org.nr Valberedningen i Byggmax Group AB (publ) org.nr 556656-3531 ( Bolaget ) fullständiga förslag inför årsstämman 2014 och motiverade yttrande över val av styrelse Valberedningen för Bolaget, som utsetts enligt

Läs mer

STOR A 27. Ledarskapsdagen NOV. www.storaledarskapsdagen.se

STOR A 27. Ledarskapsdagen NOV. www.storaledarskapsdagen.se Av Sveriges största chefsnätverk 27 november 2013 - Berns - Stockholm - Så får du dina medarbetare att prestera mera och bli mer motiverade - Hur leder du verksamheten när förutsättningarna förändras hela

Läs mer

Kunskap är rikedom! Helsingborg Arena den 17 november 2015

Kunskap är rikedom! Helsingborg Arena den 17 november 2015 www.pwc.se/kalendarium Kunskap är rikedom! Helsingborg Arena den 17 november 2015 Välkommen till årets Kunskapsdag! Vi hoppas att du kommer att få en givande dag tillsammans med oss på PwC. Vi har satt

Läs mer

Avega Group skapar det moderna samhällets tjänster, produkter och affärsmodeller genom specialistkonsulter inom verksamhetsutveckling och IT.

Avega Group skapar det moderna samhällets tjänster, produkter och affärsmodeller genom specialistkonsulter inom verksamhetsutveckling och IT. Avega Group skapar det moderna samhällets tjänster, produkter och affärsmodeller genom specialistkonsulter inom verksamhetsutveckling och IT. Avega Group grundades år 2000 och har ca 350 medarbetare i

Läs mer

Revision i kommunalt bolag

Revision i kommunalt bolag Revision i kommunalt bolag September 2015 Mikael Sjölander Agenda Auktoriserade revisorer, lekmannarevisorer. Vilken är styrelsens roll? Hur går det till, vad granskar revisorerna och varför? Side 2 Styrelsens

Läs mer

Revisionspaketets påverkan på SME-revisorer. Helene Agélii, FAR Adam Diamant, RN

Revisionspaketets påverkan på SME-revisorer. Helene Agélii, FAR Adam Diamant, RN Revisionspaketets påverkan på SME-revisorer Helene Agélii, FAR Adam Diamant, RN Lagstiftningsprocess 2010 Grönboken 2014 EUförordning och direktiv 2016 Ikraftträdande i nationell rätt Revisorsförordningen

Läs mer

Avega Group Presentation

Avega Group Presentation Avega Group Presentation Avega Group Grundades år 2000 och har ca 350 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö Har ett heltäckande erbjudande inom digital transformation Består av erfarna specialistkonsulter

Läs mer

Forskar du om människa/organisation/arbetsliv?

Forskar du om människa/organisation/arbetsliv? Forskar du om människa/organisation/arbetsliv? Då kan ditt arbete nomineras till HR-forskningspriset 2019 Utmärkelsen HR-forskningspriset premierar värdefull aktuell forskning inom områden som är av relevans

Läs mer

Diplomerad HR Business Partner. - För dig som vill arbeta affärsmässigt med HR

Diplomerad HR Business Partner. - För dig som vill arbeta affärsmässigt med HR Diplomerad HR Business Partner - För dig som vill arbeta affärsmässigt med HR Bli Diplomerad HR Business Partner Arbetsmarknadens ständiga krav på snabbare omställning av företag och organisationer kräver

Läs mer

Status Org.nr Reg.nr Namn Ort Rev.företag från tredjeland

Status Org.nr Reg.nr Namn Ort Rev.företag från tredjeland R 556029-6740 B005469 Öhrlings PricewaterhouseCoopers R 556042-6768 B005902 Wiklands Revisionsbyrå i Uppsala UPPSALA R 556043-4465 B005797 KPMG R 556053-5873 B005751 Ernst & Young R 556058-1109 B005746

Läs mer