Introduktionsschema. Serum Sektionen HT15 VECKA 35. Häng med faddergruppen. Prideparad & Färgfest. Vattenlekar VECKA 36. Välkomstdag & Brännboll

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Introduktionsschema. Serum Sektionen HT15 VECKA 35. Häng med faddergruppen. Prideparad & Färgfest. Vattenlekar VECKA 36. Välkomstdag & Brännboll"

Transkript

1 Introduktionsschema Serum Sektionen HT15 VECKA 35 Fredag Lördag Söndag Häng med faddergruppen Prideparad & Färgfest Vattenlekar VECKA 36 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Välkomstdag & Brännboll Pubrunda Oj, jag kom fel -fest Tårtbak Beacholleybollturnering & Togafest Spexföreställning & Hippiefest Utomhusbio

2 VECKA 37 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Poängjakt i city Fångarna på Campus USÖ Piratfest Pepp inför Örebrodagen Örebrodagen & Färgfest Sjukhusfest Utomhusbio VECKA 38 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Äentyrsdag i Hästhagen Musikkäll Fullmoonfest Vilodag Gatsbyfest Såpabandy med Corax & Förfest med den egna faddergruppen Serums styrelse styr aslutningshäng! VECKA 40 Lördag Finsittning

3 Smygstart ecka 35 Häng med faddergrupp Fredagen 28/8 Idag börjar i med lite häng så ni få lära känna den faddergrupp som ni kommer att tillhöra under introduktionen. Pågår mellan kl men kom gärna en haltimme innan så du kan inhandla din introduktionspåse som kostar 300 kr kontant. Vi möts id Prismaentrén på Campus Örebro. Lördagen 29/8 På källen kör i första festen - nämligen Färgfest. Men först kommer i delta i Prideparaden! Vi möts kl id Prismaentrén. Innan gemensam afärd till centrum lämnas eentuell medtagen alkohol till era faddrar. Faddrarna transporterar det idare till källens förfestlokal. Det är nämligen inte tillåtet med alkohol i Prideparaden. Om ni ill kan ni möta upp på Fabriksgatan 21 id Conentum kl men då är det iktigt att ni inte har med någon alkohol. Klädkoden är att alla kårsektioner bär sin kårsektions färg - SERUMs färg är gul. Så hitta något gult i garderoben och tagga för första källen på Kårhuset! Välkommen till en magisk och färgsprakande käll, som i loar kommer bli bättre än exceptionell! Behöer du hjälp med färgfestens inspiration, tänk badanka, sol eller citron, för Serums bästa färg är gul, kom hit, dansa med oss och ha riktig kul! Söndagen 30/8 Kom och bli blöt och kanske kladdig som gröt, Det ska a kul, och risk finns att bli ful. Glöm ej extrakläder om det blir gråäder. Kommer du teka när i med atten ska leka? Prideparad & Färgfest! Vattenlekar Vi möts kl id Prismaentrén, klädkoden är oömma kläder! OBS! Aktiiteter där alkohol inte är tillåtet är märkta med symbolen Aktiiteter anordnade a Örebro uniersitet är GRÖNA och de aktiiteter som anordnas a SERUM är GULA!

4 Måndag 31/8 TIPS! Den 31/8-6/9 så är det Proa-på-ecka på ÖUIF (träningsanläggningen som ligger på campus Örebro). Testa på allt mellan cykling, bodybalance till gymmet GRATIS! Idag är den officiella älkomstdagen på Örebro Uniersitet. Det är olika tider och scheman för olika program eller kurser så kolla länken nedan. Denna dag får du äen en campusandring a faddrarna från din kårsektion! Efter andringen så ska de flesta på olika möten med sina respektie kurser. Snöra du på dig dina löparskor, och fånga en och annan lyra, sen kan du skryta för din mor, att du inte sprang tre helar, utan fyra. Vi möts kl id Prismaentrén. Medtag ett gott humör och något att slänga på grillen! Tisdag 1/9 Välkomstdag med Campusandring Brännboll med grillning Första dagen för Studentlismässa samt Lära känna biblioteket Idag startar tå olika möjligheter för dig att lära känna ditt uniersitet bättre och bekanta dig med studentliet. 1-2 september: Studentlismässa 10:00-14:00 i Långhuset Mässan som riktar sig till dig som är ny student id Örebro uniersitet. Vi har laddat upp med fackförbund, företag, föreningar och i loar att det finns något för alla. Detta är mässan som förbereder dig inför din studietid. 1-4 september: Lär känna biblioteket 12:15-13:00 Uniersitetsbiblioteket Här får du en rundandring på uniersitetsbiblioteket och information om ad du kan göra på uniersitetsbiblioteket samt hur allt går till. Det finns fyra tillfällen att älja på. Pubrunda! Under källen är det dags för Pubrundan! En höjdpunkt under introduktionen. Egen medtagen alkohol är inte tillåten men ta med kontanter för att kunna handla smidigt på de krogar i besöker under källen. Tid och mötesplats kommer!

5 Onsdag 2/9 Tänk på att ändringar kan förekomma! Håll koll i Facebook-gruppen! Oj, jag kom fel fest Torsdag 3/9 Skulle du träna i en gympasal? Men kom istället till en aslutningsbal? Eller skulle du på särdfäktning gå Men gick fel och kom istället till en rallydepå? Lugna allesamman, det kommer ordna sig på något sätt Vad du än har på dig så har du kommit rätt! Vi möts kl id Prismaentrén! Klädkod: Kom helt fel! Nu är det dags för tårtbak, producera en riktig härlig smak Era förmågor skall i mäta, genom att era tårtor äta Att smaka era tårtor skall bli en fröjd, äen Mannerström hade bliit nöjd Kom och lek en stund med oss, för i ill med er ara förstås. Tårtbak Vi möts kl id Prismaentrén. Fredag 4/9 Beacholleybollturnering Den stora beacholleybollturneringen! Här ska i kora ilken kårsektion som är bäst på beacholleyboll. Vi har laddat upp med musik, en härlig stämning och förhoppningsis fantastiskt äder! Vart du ska ara och när: Beacholleybollplanerna på Campusområdet 16:00-19:00 Med endast lakan på år tåga, är det sårt att spåra ur. Kom till festen med olympens eiga låga, en härlig fest som går i dur. Togafest Vi möts kl id Prismaentrén! Tips: Kolla på Youtube om hur en knyter en toga, annars så hjälper faddrarna dig på plats!

6 Lördag 5/9 Örebrospexet isar föreställning kl. 14:00 i Aulan, Uniersitetsbiblioteket Örebrospexet har föreställning Här får ni chansen att ara med om grymt skådespel, sång, humor och en föreställning där ni som publik får ara med och påerka ad som händer på scenen. Örebrospexet isar föreställningen De aningslösa eller en ärdelös weekend. Ingen är äl bra på allt, men alla är bra på nått teknat o serum räknar kallt, med poäng och jakt leker i ballt Har du drömt om att se ut som pippi, för nu får du klä ut dig som hippie Vi hoppas på ett bra äder, för teknat skall ha allt utom kläder. Serum i gult, teknat i lila, i taggar på en käll utan ila Vi möts kl id Prismaentrén. Klädkod: Hippie! Hippefest & Mångkamp med TekNat Söndag 6/9 Utomhusbio Örebro studentkår isar utomhusbio 20:00 i lunden bakom Teknikhuset. (Vid dåligt äder flyttar i inomhus - alternati plats meddelas samma dag) Ta med en filt och lite gott att tugga på så aslutar i eckan på ett mysigt och perfekt sätt! OBS! Aktiiteter där alkohol inte är tillåtet är märkta med symbolen Aktiiteter annordnade a Örebro uniersitet är GRÖNA och de aktiiteter som annornas a SERUM är GULA!

7 Måndag 7/9 Tänk på att ändringar kan förekomma! Håll koll i Facebook-gruppen! Poängjakt i city Runt i ackra Örebro i ska traska Men här finns ej tid att maska! Uppdrag efter uppdrag i samlad trupp skall göras Vi i serum ill öer hela staden höras Otroligt roligt och fantastiskt bra Ni ill erkligen inte missa denna poängjaktsdag! Vi möts kl id Prismaentrén eller för de som hittar själa kl id Våghustorget inne i city. Ha bekäma skor! Tisdag 8/9 Föreläsning om studieteknik Föreläsning Studieteknik 10:15-12:00 med Henrik Strandahl i Aulan, Uniersitetsbiblioteket. Här får du de bästa sätten för att komma igång med dina studier och du kommer att få lära dig hur du är mest effektit när du ska plugga. Fångarna på Campus USÖ Välkommen till en käll med massor a uppdrag att lösa, några kluriga, några settiga och några riktigt ambitiösa. Nu är det upp till beis, och förhoppningsis tar innarna hem ett fint pris (i loar att det inte blir syfilis). Så kom hit och isa ad ni kan, med oss i grupp tå och stetoskop från Litmann. Vi möts kl id Prismaentrén eller för de som hittar till campus USÖ själa kl id campus USÖ. Onsdag 9/9 Information om sals- & hemtentamen Sals- och hemtentamen 12:15-13:00 med samling id Studentcentrum. Under detta pass går i igenom allt som ni behöer tänka på inför en salstentamen och hur det går till id en hemtentamen. Ni får känna på hur det känns att gå ned i åra tentamenssalar och en inblick i hur det går till i praktiken. Ni får äta er lunch under detta informationspass.

8 Ikäll i öer de sju haen segla Medan i enögda på arandra snegla Plundra ilt för att ej bli panka Missköts detta blir det planka Onsdag 9/9 Piratfest! Vi möts kl id Prismaentrén. Klädkod: arrrggggh! (pirat) Torsdag 10/9 Örebrodagen kl i Örebro stadskärna. Idag är dagen med stor D, i ska kora em som tar hem Örebrodagen Detta är en sjukamp inne i Örebro, där tälar de olika kårsektionerna i allt från bollkänsla till logiskt tänkande. Under dagen är äen en hejarklackstäling för alla som är med i publiken, ilken publik hejar på sitt lag bäst? Samling kl i Slottsparken. Pepp inför Örebrodagen Releasekäll Örebrodagen kl id gräsplanen bakom uniersitetsbiblioteket. Imorgon är det dags för den årliga Örebrodagen, detta laddar i själklart upp med härligt häng. Det är äen här alla lag som kommer att täla på Örebrodagen kommer att presenteras. Ta med dig en filt, något att dricka och kanske något att äta. Vi bjuder på öerraskningar och grillad kor. Fredag 11/9 Örebrodagen Vi tar arje chans i får Att fira den kårsektion som bara är år! Så på med gula tröjan, flugan eller kjolen, Nu festar i ikapp med den skinande solen! Färgfest 2.0! Vi möts kl id Prismaentrén. Klädkod: Gul! Lördagen 12/9 Sjukhusfest Med oss i Serum känner sig ingen annan säkrare för ikäll klär i oss till patienter, sjuksköterskor och läkare Med bandage i fickan och plåster som täcker smällen kommer i alla dansa som på sjukhus hela källen Vi möts kl id Prismaentrén och går mot Grankotten!

9 Söndag 13/9 Tänk på att ändringar kan förekomma! Håll koll i Facebook-gruppen! Örebro studentkår isar utomhusbio kl i lunden bakom Teknikhuset, inomhus id dåligt äder. Vi kommer rigga upp med utomhusbio, ta med en filt och lite gott att tugga på så aslutar i eckan på ett mysigt och perfekt sätt. Måndag 14/9 Utomhusbio Föreläsning om studieteknik Föreläsning Studieteknik kl Henrik Standahl, i HSL1. Här får du de bästa sätten för att komma igång med dina studier och du kommer att få lära dig hur du är mest effektit när du ska plugga. I Hästhagen finns många äentyr, art du än kanoten styr! Spela minigolf eller frisbeeariant Spela beacholley med mera, så sant. Äentyrsdag i Hästhagen Vi möts på Våghustorget kl På med oömma kläder. Det är bra om ni cyklar! Glöm inte attenflaska! Tisdag 15/9 Föreläsning om att tala inför andra Föreläsning: Att tala inför andra kl Linda Söderlindh, i HSL2 Under din studietid kommer du att ha seminarium där du behöer tala inför andra, du kanske kommer ha presentationer inför större grupp, det kommer helt enkelt finnas tillfällen då du kommer behöa tala inför andra. Linda Söderlindh, uniersitetsadjunkt i retorik ger er alla tänkbara tips inför detta. Musikkäll Ikäll är det dags att rocka loss, i ill att alla hänger med oss Sång, dans och en massa bus, om ni följer oss in i musikens sus Så ska det låta, Dobidoo och Allsång på Skansen Upple en blandning a dessa, ta chansen! Visa er kunskap och täla i musik, där ingen utmaning blir den andra lik! Vi möts kl id Prismaentrén!

10 Onsdag 16/9 Lunch för studerande föräldrar kl i Krakafoajén Kombinerar du studierna med att ara förälder och ill träffa andra som är i samma situation för att dela tips och trix? Då ska du komma på denna lunch, i bjuder på lunchen och föranmälan kräs till introduktion@oru.se eller Lunch för studerande föräldrar Vi et inte hur det är i Skåne Men i Örebro lyser en full måne Det finns då bara en sak att göra: Klä sig i neon och mot fest skutan föra Mot oss och år serumdans Har Koh Phangan inte en chans Fullmoonfest Vi möts kl id Prismaentrén. Klädkod: Fullmoon!! Torsdag 17/9 Information om sals- & hemtentamen Sals- och hemtentamen kl , samling id Studentcentrum. Under detta pass går i igenom allt som ni behöer tänka på inför en salstentamen och hur det går till id en hemtentamen. Ni får känna på hur det känns att gå ned i åra tentamenssalar och en inblick i hur det går till i praktiken. Ni får äta er lunch under detta informationspass.! Fredag 18/9 Nu har det bliit dags att dansa som aldrig förr, för under 20-talet ar inställningen allt är en öppen dörr Välkommen till en käll där det är i som glittrar, skålar, tälar, skrattar och fnittrar. Fyll ditt champagneglas, din flaska eller kopp, och ta på dig din allra finaste topp (A little party neer killed nobody ) we gon dance until we drop. Gatsbyfest Vi möts kl id Prismaentrén. Klädkod: Gatsby! Tänk på att ändringar kan förekomma! Håll koll i Facebook-gruppen!

11 Lördag 19/9 När bollen slagits gäller det att springa, Snabbt som om det i baken börjat brinna. För tiden då en ändå står still, Kan en ta med sig något att slänga på år grill. För den som inte diggar att ge bollen däng, Kommer det finnas annat redigt gött häng. Såpabandy med Corax Vi återkommer med tid men möts id Prismaentrén. Ta med oömma kläder du inte är rädd om. Denna käll så får ni en chans att säga hejdå till arandra i faddergruppen. Vart ni ska ara och när kommer era faddrar att berätta för er. I slutet a källen ses i alla på Kårhuset! Om ni behöer hjälp med något eller inte är säkra på ilken faddergrupp ni tillhör ring generalerna: Oskar: & Ellen: Aslutningsförfest med den egna faddergruppen Söndag 20/9 Styrelsen fixar aslutningshäng! Nu börjar introduktionen lida mot sitt slut, så nu lägger i på ett sista krut! Gnugga sömnen ur ögonen och häng med oss, så ska Serums styrelse isa hur en släpper loss! Vi möts kl i Prismaentrén. Måndag 21/9 Föreläsning: PM och uppsatsskriande kl Jürgen Degner, i HSP2 Här får du alla tänkbara tips och trix inför din första PM eller inför din första uppsats. Vad som är iktigt att tänka på och hur du skrier på ett korrekt sätt. Ta chansen att ställ alla de frågor som du kan tänkas ha. Lördagen 3/10 Föreläsning om PM & uppsatsskriande Finsittning! Äntligen dags för finsittningen! I år kommer den att hållas på Ritz och temat är FÄRGGLATT!. Ingår inte i intropåsen utan biljetter á 300kr köpes på Serums sektionsrum i Prismahuset. Mer info kommer i ett eent! Klädkod: Finklätt!

Introduktionsschema. Serum Sektionen VT16 VECKA 2. Smygstartskväll. Harry Potter-fest. Aktivitetssmörgåsbord! VECKA 3. Välkomstpub

Introduktionsschema. Serum Sektionen VT16 VECKA 2. Smygstartskväll. Harry Potter-fest. Aktivitetssmörgåsbord! VECKA 3. Välkomstpub Introduktionsschema Serum Sektionen VT16 VECKA 2 Fredag Lördag Söndag Smygstartskäll Harry Potter-fest Aktiitetssmörgåsbord! VECKA 3 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Välkomstpub Årets

Läs mer

Introduktionsschema. Serum Sektionen VT16 VECKA 2. Smygstartskväll. Harry Potter-fest. Aktivitetssmörgåsbord! VECKA 3. Välkomstpub

Introduktionsschema. Serum Sektionen VT16 VECKA 2. Smygstartskväll. Harry Potter-fest. Aktivitetssmörgåsbord! VECKA 3. Välkomstpub Introduktionsschema Serum Sektionen VT16 VECKA 2 Fredag Lördag Söndag Smygstartskäll Harry Potter-fest Aktiitetssmörgåsbord! VECKA 3 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Välkomstpub Årets

Läs mer

Serumsektionen HT16 VECKA 34 VECKA 35. Fångarna på Campus USÖ. Beach Volleybollturnering & Färgfest. Allt-utom-kläderfest

Serumsektionen HT16 VECKA 34 VECKA 35. Fångarna på Campus USÖ. Beach Volleybollturnering & Färgfest. Allt-utom-kläderfest Introduktionsschema Serumsektionen HT16 VECKA 34 Torsdag Fredag Lördag Söndag Måndag Smygstartskväll Collegefest Poängjakt Vattenlekar! VECKA 35 Välkomstpub Tips: vecka 35 är det en gratis prova-på- vecka

Läs mer

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus.

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus. Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag 1 2 Måndag 3 Tisdag 4 18.00 Tjuvstart på introduktionen Välkommen till Grythyttan mingel på Guldkusten För att ge er alla

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

Serumsektionen VT17 VECKA 2. Snöolympiad & After Ski fest VECKA 3. Fångarna på Campus USÖ. Biovisning med Anna B

Serumsektionen VT17 VECKA 2. Snöolympiad & After Ski fest VECKA 3. Fångarna på Campus USÖ. Biovisning med Anna B Introduktionsschema Serumsektionen VT17 VECKA 2 Torsdag Fredag Lördag Smygstartskväll Kom som du är Snöolympiad & After Ski fest Söndag Måndag Tegelbruket VECKA 3 Välkomstpub Tips: vecka 3 är det en gratis

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

Aktivitetsbeskrivningar

Aktivitetsbeskrivningar Aktivitetsbeskrivningar Samtliga tider och platser kan komma att ändras, håll utkik i vår Facebook-grupp för ändringar. Blåa aktiviteter i schemat (se separat pdf-fil) anordnas av Universitetet och deras

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 14/1 Lördag Introduktionsdag Tid: 14.00 Plats: Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan Hållplats: Medicinaregatan

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2015 Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på Karolinska Institutet och Odontologiska Föreningen (OF). OF är den kår som tandhygienist- och

Läs mer

INTRODUKTIONSSCHEMA HÖSTTERMINEN 2017 KÅRSEKTIONEN SERUM

INTRODUKTIONSSCHEMA HÖSTTERMINEN 2017 KÅRSEKTIONEN SERUM INTRODUKTIONSSCHEMA HÖSTTERMINEN 2017 KÅRSEKTIONEN SERUM AUGUSTI v Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag 34 21 22 23 24 25 26 27 Kl. 17:45 Smygstartskväll Kom som du är Kl. 12:00 Brännboll

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

Vecka 35. Måndag 27/8. Tisdag 28/8. Onsdag 29/8. Torsdag. Fredag

Vecka 35. Måndag 27/8. Tisdag 28/8. Onsdag 29/8. Torsdag. Fredag Vecka 35 Måndag 27/8 Grillning och lekar Vi börjar introduktionen med grillning ute i solen. Få möjligheten att socialisera dig med de andra nystudenterna och faddrarna som kommer förgylla de kommande

Läs mer

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Hej blivande Turismekonom! Nu börjar det närma sig en av de roligaste tiderna i ditt liv, nämligen din studenttid! Som en inledning på dina kommande

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2013 Gratulerar till din studieplats och varmt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet (KI) och Odontologiska Föreningen (OF). OF är kårorganisationen för

Läs mer

Hallå där nya Information och PR-studenter!

Hallå där nya Information och PR-studenter! Hallå där nya Information och PR-studenter! Välkomna till Karlstads universitet och studentföreningen Inferno. När man går programmet Information och PR så tillhör man Inferno KAU:s i särklass bästa förening.

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stödtelefon 020-200 330 Vill du ringa någon

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill hjärtligen inte bara gratulera dig som blivit antagen till Sveriges bästa juristutbildning, utan även välkomna Dig till landets bästa studentstad. Innan du slängs

Läs mer

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 FÖR SOCIOLOGIPROGRAMMETS STUDENTER SAMT KRIMINOLOGI OCH SOCIOLOGIKURSARE! Inspark 2013 Ready, set, go! Varmt välkommen kära Nolla! Om du fått detta brev betyder det att du är

Läs mer

Inspark 2015 Here we go!

Inspark 2015 Here we go! Inspark 2015 Here we go! Varmt välkommen, kära du! Om du har fått detta brev betyder det att du är antagen som Sociologistudent, vid programmet eller enskild kurs, samt kriminologi. En inspark kommer att

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

UKM Riksfestival 2014 Halmstad

UKM Riksfestival 2014 Halmstad UKM Riksfestival 2014 Halmstad Program UKM riksfestival 2014 Halmstad Lördag 14 juni 14.00 16.00 Incheckning på Sturegymnasiet 14.00 16.00 Målning och kostympimp på Nolltrefem 16.00-17.30 Middag på Sturegymnasiet

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Introduktionskommittén inbjuder härmed dig till INTRODUKTIONEN HÖSTEN 2015 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid

Läs mer

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala.

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala. Välkommen till Karlstads universitet och studentföreningen KarlEkon! Mitt namn är Julia Zakrisson och jag är ordförande för KarlEkon, ekonomistudenters förening. Jag vill här med hälsa dig varmt välkommen

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Här kommer. Fritidsprogram 2015

Här kommer. Fritidsprogram 2015 Här kommer SOMMARENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Sommar - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel:

Läs mer

SLUTA SKJUTA UPP BÖRJA PLUGGA!

SLUTA SKJUTA UPP BÖRJA PLUGGA! SLUTA SKJUTA UPP BÖRJA PLUGGA! OM UPPSKJUTARBETEENDE & ATT ÄNDRA SITT BETEENDE CHRISTINA JOHANSSON, STUDENTHÄLSAN W WW. HIS. SE / STUDENTHALSAN Bild 1 DAGS ATT BÖRJA H T T P S : / / W W W. Y O U T U B

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på KarolinskaInstitutet och Odontologiska Föreningen (OF) OF är den kår som tandhygienist -och tandläkarstudenter

Läs mer

Välkommen på introduktionsinternat!

Välkommen på introduktionsinternat! Välkommen på introduktionsinternat! Först och främst vill jag passa på att gratulera till studieplatsen! Det är en stor omställning att börja plugga på läkarprogrammet oavsett var man befinner sig i livet,

Läs mer

STUDENT 2017 JUNI MAJ VIKTIGA DATUM:

STUDENT 2017 JUNI MAJ VIKTIGA DATUM: STUDENT 2017 Hålla tal på studentdagen? Alla treor har möjlighet att skriva ett utkast till tal. Blir det många så bestämmer studentkommittén vilka. Tal kan ju också framföras i kyrkan. På sista mötet

Läs mer

Välkommen till KTH nøllan!

Välkommen till KTH nøllan! nøllan har övelevt sin första dag på KTH! Dagen började med spänd förväntan och avslutades med skönt barhäng. Nu vankas äventyr! Välkommen till KTH nøllan! Välkommen till nøllenytt! Tjenamors nøllan! Minns

Läs mer

VÄLKOMMEN! Under introduktionen är ALLA välkomna. Vi är här för din skull och vill att du ska få det så bra som möjligt!

VÄLKOMMEN! Under introduktionen är ALLA välkomna. Vi är här för din skull och vill att du ska få det så bra som möjligt! VÄLKOMMEN! Först och främst vill vi välkomna dig till Örebro Universitet! I det här dokumentet kommer du finna schemat för introduktionen för Kårsektionen Serum. Vi som skriver detta är dina Generaler,

Läs mer

Hectos Inspark HT2016*

Hectos Inspark HT2016* Hectos Inspark HT2016* 29/8 Måndag 18.00 Första kvällen Rotundan 31/8 Onsdag 18.00 Hitta på campus Lärarhuset 2/9 Fredag 18.00 Olympiaden Utomhus 3/9 Lördag 18.00 Lagkväll Laget ordnar lokal 7/9 Onsdag

Läs mer

Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande. VECKOBLAD v. 11 2014 Till elever

Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande. VECKOBLAD v. 11 2014 Till elever Kunskap-Glädje-Trygghet-Självständigt tänkande VECKOBLAD v. 11 2014 Till elever Veckans ordspråk: Man kan sätta sångfågeln i bur men aldrig sången. Harry Belafonte Hej! I veckan blev jag uppvaktad av elever

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stöd telefon 020-200 330 Vill du ringa någon på

Läs mer

Opalens Förskoleklass

Opalens Förskoleklass Opalens Förskoleklass Veckobrev för vecka 38 Vilken härlig vecka vi har haft tillsammans, men det är rysligt vad dagarna går fort! Jag skulle ha suttit på en sten och haft tråkigt, så hade det inte tagit

Läs mer

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö!

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! SAMVETE utbildningsförening i Växjö bjuder in dig som kommit in på Europastudier, Internationella samhällsprogrammet,

Läs mer

FRUKT OCH GRÖNSAKSVECKA

FRUKT OCH GRÖNSAKSVECKA FRUKT OCH GRÖNSAKSVECKA Till dig som arbetar i skolan med barn i årskurs F-5! Här kommer tips och idéer för en hälsovecka med frukt och grönsaker i skolan. Syftet är att stimulera barn till att äta tillräckligt

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

v.45 2013 Hej alla glada! Den här veckan har ni hur mycket som helst att götta er i! Själv slår jag ett slag för InfU:s och JämU:s pub på tisdag!

v.45 2013 Hej alla glada! Den här veckan har ni hur mycket som helst att götta er i! Själv slår jag ett slag för InfU:s och JämU:s pub på tisdag! ekobrev v.45 2013 Hej alla glada! Den här veckan har ni hur mycket som helst att götta er i! Själv slår jag ett slag för InfU:s och JämU:s pub på tisdag! Måndag 4/11 Karnevalsmöte (18:15, microrummet)

Läs mer

Statsvetarfaddring HT15

Statsvetarfaddring HT15 Statsvetarfaddring HT15 Torsdag 27/8 Fredag 28/8 Lördag 29/8 Söndag 30/8 Grillkväll Saltholmen Amazing Race Måndag 31/8 Tisdag 1/9 Onsdag 2/9 Torsdag 3/9 Fredag 4/9 Lördag 5/9 Söndag 6/9 Terminsstart Rundtur

Läs mer

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Hej! Under din första tid på Göteborgs Universitet kommer faddrar från studentgruppen Demos erbjuda spännande och roliga aktiviteter för er nya statsvetarstudenter.

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill gratulera till antagningen till Sveriges ledande Juristprogram på Sveriges, i särklass, främsta universitet. Juristutbildningen innehåller nio terminer och snart

Läs mer

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Vecka 25-34 Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Följ oss på Facebook för att få full koll på allt som händer hos oss under sommaren (Haffas / Lorensberga fritidsgård) Alla aktiviteter är GRATIS!

Läs mer

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna brukar vara av alla sorter: en del har sökt många gånger och andra få, några

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni MARIA 11 15 juni KLUBBNYTT STOR TURNERING I BILJARD PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! . aktiviteter pa MFK 11-15 juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter

Läs mer

Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika!

Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika! Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika! Tid: 15.30-20.00 Plats: Gummifabrikens Allaktivitetshus Övrigt: Ingen föranmälan

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola ÖPPEN FÖRSKOLA Kontakt : Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 www.lund.se/kulan Email : kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

Läs mer

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön Kompis med kroppen 5. Bra för mig bra för miljön 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, föräldern, syskon, tränare eller någon annan du känner om varför de tycker att man ska äta

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Nollningskommittén inbjuder härmed Dig till NOLLNINGEN VÅREN 2014 Se följande sidor för mer information! Här kommer ett litet brev till dig som precis

Läs mer

Höstlov i Bjuvs kommun

Höstlov i Bjuvs kommun Höstlov i Bjuvs kommun Innehållsförteckning Aktivitet sidnummer Höstlovsbiblioteket 4 Hälsocentralens gym 6 Bowling 7 Prova på golf 8 Prova på scoutlivet 9 Tipspromenad vid Mölledammarna 10 Skollovsbad

Läs mer

Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något.

Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något. Fredag den 27 april 2012 Sjukanmälan görs på tel nr 08-659 53 13 Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något. - Alla hälsas

Läs mer

VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT?

VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT? Välkommen till 2014 2014 VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT? Bokorridoren vill ge alla studenter en möjlighet att möta näringslivet genom en mässa med aktuella företag inom bygg- och fastighetsbranschen.

Läs mer

SLUTA SKJUTA UPP! - FÖRELÄSNING OM UPPSKJUTARBETEENDE OCH KONSTEN ATT SLUTA SKJUTA UPP

SLUTA SKJUTA UPP! - FÖRELÄSNING OM UPPSKJUTARBETEENDE OCH KONSTEN ATT SLUTA SKJUTA UPP SLUTA SKJUTA UPP! - FÖRELÄSNING OM UPPSKJUTARBETEENDE OCH KONSTEN ATT SLUTA SKJUTA UPP Karolina Källoff karolina.kalloff@mah.se Studenthälsan DAGENS AGENDA Vad är prokrastinering och varför skjuter vi

Läs mer

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar Recceveckan VT14 - Den Overkliga Veckan 20 januari - 27 januari Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Juridiska

Läs mer

Fredag 25/10 Ungdomsfestival UNF Närlundahallen

Fredag 25/10 Ungdomsfestival UNF Närlundahallen Här kan du läsa om lite olika saker som du kan aktivera dig med under höstlovet i år. Dåsportlovsprogrammet innehåller mycket fritids- och sportaktiviteter försöker vi till höstlovet nu erbjuda saker som

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018 VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV 19 25 februari 2018 FÖRENINGAR FÖRENINGAR MÅNDAG 19/2 BORDTENNIS TOMELILLA AIS Kom och prova på världens snabbaste bollsport, bordtennis. Tid: Kl. 13.00 15.00 Ålder: 6-15 år Övrigt:

Läs mer

Mitt bibliotek Hösten 2014

Mitt bibliotek Hösten 2014 Mitt bibliotek Hösten 2014 För dig som är runt 1 till 13 år Tillhör:... BIBLIOTEKEN I MÖLNDAL Skaffa lånekort! Har du hittat till vår fina bokbuss? Kom och hälsa på! Det här är jag: Jag heter... Jag gillar...

Läs mer

Program. Bellevuegårdsbiblioteket

Program. Bellevuegårdsbiblioteket Program Bellevuegårds Hösten 2014 Vi gör mer än lånar ut böcker! Biblioteken är viktiga för det demokratiska samhällets utveckling genom att bidra till kunskapsförmedling och fri åsiktsbildning. Det slår

Läs mer

Kurt qvo vadis? 2007-01-11. Av Ellenor Lindgren

Kurt qvo vadis? 2007-01-11. Av Ellenor Lindgren qvo vadis? 2007-01-11 Av Ellenor Lindgren SCEN 1 HEMMA Publikinsläpp. tar emot publiken och förklarar att slagit huvudet. har bandage runt huvudet och ligger och ojar sig på scenen. leker och gör skuggspel.

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 Kontakt: Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 Hemsida: www.lund.se/kulan E-post: kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se

Läs mer

Hej alla elever på K u l t u r s k o l a n!

Hej alla elever på K u l t u r s k o l a n! Hej alla elever på K u l t u r s k o l a n! Som ni vet har musikskolan utvecklats och blivit en kulturskola. För att vi ska få kalla oss kulturskola måsta vi ha minst tre olika konstformer på skolan. Tidigare

Läs mer

Öppen förskola. Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38. kulansoppnaforskola@live.se

Öppen förskola. Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38. kulansoppnaforskola@live.se Öppen förskola Höstterminen 2014 Kontakt : Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 E-mail : kulansoppnaforskola@live.se Hemsida: www.lund.se/kulan Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

Läs mer

MMK- NYTT. 30 maj 3 juni

MMK- NYTT. 30 maj 3 juni MMK- NYTT 30 maj 3 juni Bildspecial från veckans Modevisning! Se fler bilder längre fram i tidningen! aktiviteter PÅ MMK 30 MAJ 3 Juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Mariokart-turnering

Läs mer

Världslabbet på entréplan T-shirt verkstad, gör din egen unika Express Yourself-tisha! Drop in. Deltagaravgift 25 kr, T-shirt 25 kr = 50 kr

Världslabbet på entréplan T-shirt verkstad, gör din egen unika Express Yourself-tisha! Drop in. Deltagaravgift 25 kr, T-shirt 25 kr = 50 kr MÅNDAG 11/2 12.00 15.00 T-shirt verkstad 12.30 13.00 Dans med Nia Explosion! Kom och utforska din kropp och ditt sinne genom rörelse. Nia, en möjlighet att röra dig på många olika sätt till härlig musik.

Läs mer

PROGRAMMERING KONSERT & TEATERFÖRESTÄLLNINGAR ALLA AKTIVITETER ÄR GRATIS

PROGRAMMERING KONSERT & TEATERFÖRESTÄLLNINGAR ALLA AKTIVITETER ÄR GRATIS SOMMARKUL Sommaren 2019 fyller vi med roliga aktiviteter för barn 6-15 år. Bland annat: BASKETSKOLA UTOMHUSBIO SKRIVKURS LASERDOME BALLONGTRIXANDE STREET DANCE PROGRAMMERING KONSERT & TEATERFÖRESTÄLLNINGAR

Läs mer

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8?

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? HÖRBY KARATE KLUBB Kom och testa karate med oss på Älvdalsskolan! Tisdag 19/2 och Torsdag 21/2 18.00-19.00, Lördag 23/2 10.00-11.30 Medtag gympakläder! SATSERUPS IDROTTS/BYAFÖRENING

Läs mer

9/11 kl Kapten Kryp & skattkistan ÄLMHULTS BIBLIOTEK. Hösten 2019 Barn & Unga

9/11 kl Kapten Kryp & skattkistan ÄLMHULTS BIBLIOTEK. Hösten 2019 Barn & Unga 9/11 kl. 11.00 Kapten Kryp & skattkistan ÄLMHULTS BIBLIOTEK Hösten 2019 Barn & Unga SPRÅKSTEGEN SPRÅKSTEGEN Språkstegen är ett samarbete i Blekinges och Kronobergs län för att främja små barns språkutveckling

Läs mer

Nolleboken 2015 Samhälls och - Kulturanalys

Nolleboken 2015 Samhälls och - Kulturanalys Nolleboken 2015 Samhälls och - Kulturanalys Hej bästa Nollan! Vi heter SKAndal och är Samhälls- och kulturanalysprogrammets alldeles egna festeri som under ditt första år här kommer anordna fester och

Läs mer

Grovplanering HT 2014

Grovplanering HT 2014 Grovplanering HT 2014 Viktigt!!! Detta är en preliminär planering och inget som är huggit i sten vi kan ibland behöva ändra lite i planeringen. Vi tänker gå på sagostunder men programmet är inte klart

Läs mer

Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, HT 2015

Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, HT 2015 Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, HT 2015 Hej! Detta brev skickas till dig för att du skall erbjudas möjlighet att förbereda dig

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS KOLLO 2016 Varma gratulationer och hjärtligt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet. Odontologiska Föreningen (OF) är den kår som tandhygienist- och tandläkarstudenter

Läs mer

Ja Nej Vet ej. Hur nöjd är du med ditt studentliv? Önskar du dig ett roligare studentliv?

Ja Nej Vet ej. Hur nöjd är du med ditt studentliv? Önskar du dig ett roligare studentliv? Vårterminen 2013 tyckte läkarstudenterna såhär om sitt studentliv! Sammanlagt svarade 175 studenter på enkäten för oss i Medicinska Föreningen är era svar otroligt värdefulla. Tack för er hjälp nu ska

Läs mer

loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se

loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se HÖSTENS PROGRAM 201 3 Kävlinge bibliotek Kvarngatan 17 244 31 Kävlinge 046-73 94 72 kavlinge.bibliotek@kavlinge.se Löddeköpinge bibliotek Barsebäcksvägen 60 246 30 Löddeköpinge 046-73 95 30 loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se

Läs mer

Plugga/slappa/leva/plugga/slappa/leva/plugga/slappa/leva. Carina Bäckström & Ola Olefeldt

Plugga/slappa/leva/plugga/slappa/leva/plugga/slappa/leva. Carina Bäckström & Ola Olefeldt Plugga/slappa/leva/plugga/slappa/leva/plugga/slappa/leva Carina Bäckström & Ola Olefeldt Agenda Att vara ny Lär känna dig själv Uppskjutare/ överpluggare Balans i livet Studieplanering/ studieteknik Lästeknik

Läs mer

Höstlovet. Burlövs kommun 2012

Höstlovet. Burlövs kommun 2012 Höstlovet Burlövs kommun 2012 2 MÅNDAG 29 OKTOBER Fotbollsturnering Lillevångshallen kl 10 Anmäl er till fältgruppen senast 23/10 Kontakt: 0708-40 11 05 Funballz i stora bassängen (Simkunnighet krävs).

Läs mer

Opalens Förskoleklass

Opalens Förskoleklass Opalens Förskoleklass Veckobrev för vecka 48 Detta har varit en riktigt intensiv och härlig vecka! Vi har gjort så mycket kul tillsammans: Fadderträff, adventspyssel, Lilla melodifestivalen, besök av Golbang,

Läs mer

Nästa vecka: Fredag: Gymnastik! Kom ihåg ombyteskläder, skor, handduk, tvål och egen hårborste om man vill ha det.

Nästa vecka: Fredag: Gymnastik! Kom ihåg ombyteskläder, skor, handduk, tvål och egen hårborste om man vill ha det. Veckobrev v. 3 Hej! Äntligen är vi tillbaka i vardagen och rutinerna igen. Nog för att det kan vara väldigt skönt med lite ledigt och göra det som faller en in, så är det ändå skönt när det väl är dags

Läs mer

FYSISK AKTIVITETVECKA I SKOLAN

FYSISK AKTIVITETVECKA I SKOLAN FYSISK AKTIVITETVECKA I SKOLAN Till dig som arbetar i skolan med barn F-5! Här kommer tips och idéer för en hälsovecka med fysisk aktivitet som tema. Vi hoppas att Ni under denna vecka upptäcker nya sätt

Läs mer

Hur vi hittar till bra sömn

Hur vi hittar till bra sömn Hur vi hittar till bra sömn Förenklat kan man säga att det finns tre viktiga saker att tänka på när vi har svårt att sova: 1. Bara sova i sängen och inte göra någonting annat till exempel, kolla datorn

Läs mer

Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00)

Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00) Utflykt till Skånes Djurpark 28 juni Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00) Ströva i djurparken (kolla matningen av vissa djur)

Läs mer

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Beteendevetare i Lund EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Vad är BiL? BiL (Beteendevetare i Lund) är programföreningen för alla oss som läser på Lunds Universitets beteendevetenskapliga kandidatprogram,

Läs mer

Påsklovsprogram.

Påsklovsprogram. Påsklovsprogram 2006 www.ekebyfritids.se Måndag 10 april Idag åker vi och badar i Billesholm. Tyvärr gick det inte att boka badet så det är öppet för allmänheten. Vi har hyrt buss och åker alla på en gång.

Läs mer

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet Grattis till att du har blivit antagen till Campus i Helsingborg! Det som du och alla andra nyintagna studenter väntar framför er är flera otroligt roliga, spännande och intressanta terminer som kommer

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018 VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV 19 25 februari 2018 FÖRENINGAR FÖRENINGAR MÅNDAG 19/2 BORDTENNIS TOMELILLA AIS Kom och prova på världens snabbaste bollsport, bordtennis. Kl. 13.00 15.00 Ålder: 6-15 år Övrigt:

Läs mer

Välkomstbrev VT15. - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet. Faddergeneraler: Agnes och Jesper

Välkomstbrev VT15. - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet. Faddergeneraler: Agnes och Jesper Välkomstbrev VT15 - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet Faddergeneraler: Agnes och Jesper Faddrar: Niclas N.O, Niklas F., Tobias, Camilla, Tova, Kajsa, Filippa, Rei,

Läs mer

Namn: Klass: Datum: Frågor till dig som går i 4:an

Namn: Klass: Datum: Frågor till dig som går i 4:an Namn: Klass: Datum: Min hälsa Frågor till dig som går i 4:an Hej! I det här häftet finns frågor som förberedelse inför det hälsosamtal du kommer att ha med din skolsköterska. De flesta frågorna handlar

Läs mer

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs.

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs. Nollning HT 2014 Hej nyblivna studenter, nu är det äntligen dags för det som vi alla väntat på NOLLNINGEN! En chans att få lära känna dina nya klasskamrater och oss äldre studenter. Tillsammans ska vi

Läs mer

Tips på aktiviteter vår & sommar 2016

Tips på aktiviteter vår & sommar 2016 Allt är kostnadsfritt och utan anmälan! Tips på aktiviteter vår & sommar 2016 Rådgivning: Fysisk aktivitet Har du funderingar kring hur fysisk aktivitet kan främja din hälsa? Kom och få kortare personlig

Läs mer

Åk med Helen och Robban på fisketur Måndag 15/6

Åk med Helen och Robban på fisketur Måndag 15/6 Berggrenskagården Torsdag 16/7 Torsdag 23/7 Torsdag 30/7 Torsdag 6/8 artist: Hasse Andersson artist: Thor-Leifs artist: Agatonband artist: Marianne Mörck och Leif Linderoth Samtliga föreställningar börjar

Läs mer

Sommar på Aktivitetshuset Slottet 2015!

Sommar på Aktivitetshuset Slottet 2015! Sommar på Aktivitetshuset Slottet 2015! Allmän information om sommaraktiviteterna på Aktivitetshuset. Under tre veckor (25, 26, 27) kommer vi att erbjuda roliga aktiviteter för dig som är mellan 7-15 år,

Läs mer

Råby mötesplats. Välkommen. Månadsprogram november 2015. Råby Mötesplats 724 70 Råby Centrum Telefon 021-39 87 71

Råby mötesplats. Välkommen. Månadsprogram november 2015. Råby Mötesplats 724 70 Råby Centrum Telefon 021-39 87 71 Råby mötesplats Månadsprogram november 2015 Välkommen Råby Mötesplats 724 70 Råby Centrum Telefon 021-39 87 71 Måndag 2 november Tisdag 3 november kl. 09.00 Linedance kl. 10.00 Bingo EXTRA!!! Avslutar

Läs mer

Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus!

Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus! Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus! FAMILJEFEST UTOMHUSAFTERSKI JAN JOHANSEN PARTYPATRULLEN MARKOOLIO LOTTA ENGBERG KIDSZON HOPPBORG VALLE SHOW SARA EDWARSSON MIDNATTSAFTERSKI DJ ALTÉGO URBAN ARTROOM

Läs mer

INFORMATION. Brandwold PHOTOGRAPHY

INFORMATION. Brandwold PHOTOGRAPHY INFORMATION Brandwold PHOTOGRAPHY INFÖR ER PORTRÄTTFOTOGRAFERING TIPS OCH INFORMATION Behöver du en ny professionell bild till Linkedin, mysiga bilder tillsammans med din stora kärlek, är du gravid eller

Läs mer

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen Nollningsschema 27/8 Måndag Kort presentation av oss i Auricula, ni får möjlighet att ställa frågor och annars ses vi dagen därpå för start av nollning! 28/8 Tisdag Introduktionsdag Tid: 15.00 ca. 17.30

Läs mer

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2019

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2019 VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV 18 24 februari 2019 MÅNDAG 18/2 MUSIKALLOV KULTURSKOLAN Broadway har kommit till Tomelilla. Drömmer du om att stå på scen? Kan du inte välja mellan sång, dans och teater? KOM OCH

Läs mer