Introduktionsschema. Serum Sektionen HT15 VECKA 35. Häng med faddergruppen. Prideparad & Färgfest. Vattenlekar VECKA 36. Välkomstdag & Brännboll

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Introduktionsschema. Serum Sektionen HT15 VECKA 35. Häng med faddergruppen. Prideparad & Färgfest. Vattenlekar VECKA 36. Välkomstdag & Brännboll"

Transkript

1 Introduktionsschema Serum Sektionen HT15 VECKA 35 Fredag Lördag Söndag Häng med faddergruppen Prideparad & Färgfest Vattenlekar VECKA 36 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Välkomstdag & Brännboll Pubrunda Oj, jag kom fel -fest Tårtbak Beacholleybollturnering & Togafest Spexföreställning & Hippiefest Utomhusbio

2 VECKA 37 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Poängjakt i city Fångarna på Campus USÖ Piratfest Pepp inför Örebrodagen Örebrodagen & Färgfest Sjukhusfest Utomhusbio VECKA 38 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Äentyrsdag i Hästhagen Musikkäll Fullmoonfest Vilodag Gatsbyfest Såpabandy med Corax & Förfest med den egna faddergruppen Serums styrelse styr aslutningshäng! VECKA 40 Lördag Finsittning

3 Smygstart ecka 35 Häng med faddergrupp Fredagen 28/8 Idag börjar i med lite häng så ni få lära känna den faddergrupp som ni kommer att tillhöra under introduktionen. Pågår mellan kl men kom gärna en haltimme innan så du kan inhandla din introduktionspåse som kostar 300 kr kontant. Vi möts id Prismaentrén på Campus Örebro. Lördagen 29/8 På källen kör i första festen - nämligen Färgfest. Men först kommer i delta i Prideparaden! Vi möts kl id Prismaentrén. Innan gemensam afärd till centrum lämnas eentuell medtagen alkohol till era faddrar. Faddrarna transporterar det idare till källens förfestlokal. Det är nämligen inte tillåtet med alkohol i Prideparaden. Om ni ill kan ni möta upp på Fabriksgatan 21 id Conentum kl men då är det iktigt att ni inte har med någon alkohol. Klädkoden är att alla kårsektioner bär sin kårsektions färg - SERUMs färg är gul. Så hitta något gult i garderoben och tagga för första källen på Kårhuset! Välkommen till en magisk och färgsprakande käll, som i loar kommer bli bättre än exceptionell! Behöer du hjälp med färgfestens inspiration, tänk badanka, sol eller citron, för Serums bästa färg är gul, kom hit, dansa med oss och ha riktig kul! Söndagen 30/8 Kom och bli blöt och kanske kladdig som gröt, Det ska a kul, och risk finns att bli ful. Glöm ej extrakläder om det blir gråäder. Kommer du teka när i med atten ska leka? Prideparad & Färgfest! Vattenlekar Vi möts kl id Prismaentrén, klädkoden är oömma kläder! OBS! Aktiiteter där alkohol inte är tillåtet är märkta med symbolen Aktiiteter anordnade a Örebro uniersitet är GRÖNA och de aktiiteter som anordnas a SERUM är GULA!

4 Måndag 31/8 TIPS! Den 31/8-6/9 så är det Proa-på-ecka på ÖUIF (träningsanläggningen som ligger på campus Örebro). Testa på allt mellan cykling, bodybalance till gymmet GRATIS! Idag är den officiella älkomstdagen på Örebro Uniersitet. Det är olika tider och scheman för olika program eller kurser så kolla länken nedan. Denna dag får du äen en campusandring a faddrarna från din kårsektion! Efter andringen så ska de flesta på olika möten med sina respektie kurser. Snöra du på dig dina löparskor, och fånga en och annan lyra, sen kan du skryta för din mor, att du inte sprang tre helar, utan fyra. Vi möts kl id Prismaentrén. Medtag ett gott humör och något att slänga på grillen! Tisdag 1/9 Välkomstdag med Campusandring Brännboll med grillning Första dagen för Studentlismässa samt Lära känna biblioteket Idag startar tå olika möjligheter för dig att lära känna ditt uniersitet bättre och bekanta dig med studentliet. 1-2 september: Studentlismässa 10:00-14:00 i Långhuset Mässan som riktar sig till dig som är ny student id Örebro uniersitet. Vi har laddat upp med fackförbund, företag, föreningar och i loar att det finns något för alla. Detta är mässan som förbereder dig inför din studietid. 1-4 september: Lär känna biblioteket 12:15-13:00 Uniersitetsbiblioteket Här får du en rundandring på uniersitetsbiblioteket och information om ad du kan göra på uniersitetsbiblioteket samt hur allt går till. Det finns fyra tillfällen att älja på. Pubrunda! Under källen är det dags för Pubrundan! En höjdpunkt under introduktionen. Egen medtagen alkohol är inte tillåten men ta med kontanter för att kunna handla smidigt på de krogar i besöker under källen. Tid och mötesplats kommer!

5 Onsdag 2/9 Tänk på att ändringar kan förekomma! Håll koll i Facebook-gruppen! Oj, jag kom fel fest Torsdag 3/9 Skulle du träna i en gympasal? Men kom istället till en aslutningsbal? Eller skulle du på särdfäktning gå Men gick fel och kom istället till en rallydepå? Lugna allesamman, det kommer ordna sig på något sätt Vad du än har på dig så har du kommit rätt! Vi möts kl id Prismaentrén! Klädkod: Kom helt fel! Nu är det dags för tårtbak, producera en riktig härlig smak Era förmågor skall i mäta, genom att era tårtor äta Att smaka era tårtor skall bli en fröjd, äen Mannerström hade bliit nöjd Kom och lek en stund med oss, för i ill med er ara förstås. Tårtbak Vi möts kl id Prismaentrén. Fredag 4/9 Beacholleybollturnering Den stora beacholleybollturneringen! Här ska i kora ilken kårsektion som är bäst på beacholleyboll. Vi har laddat upp med musik, en härlig stämning och förhoppningsis fantastiskt äder! Vart du ska ara och när: Beacholleybollplanerna på Campusområdet 16:00-19:00 Med endast lakan på år tåga, är det sårt att spåra ur. Kom till festen med olympens eiga låga, en härlig fest som går i dur. Togafest Vi möts kl id Prismaentrén! Tips: Kolla på Youtube om hur en knyter en toga, annars så hjälper faddrarna dig på plats!

6 Lördag 5/9 Örebrospexet isar föreställning kl. 14:00 i Aulan, Uniersitetsbiblioteket Örebrospexet har föreställning Här får ni chansen att ara med om grymt skådespel, sång, humor och en föreställning där ni som publik får ara med och påerka ad som händer på scenen. Örebrospexet isar föreställningen De aningslösa eller en ärdelös weekend. Ingen är äl bra på allt, men alla är bra på nått teknat o serum räknar kallt, med poäng och jakt leker i ballt Har du drömt om att se ut som pippi, för nu får du klä ut dig som hippie Vi hoppas på ett bra äder, för teknat skall ha allt utom kläder. Serum i gult, teknat i lila, i taggar på en käll utan ila Vi möts kl id Prismaentrén. Klädkod: Hippie! Hippefest & Mångkamp med TekNat Söndag 6/9 Utomhusbio Örebro studentkår isar utomhusbio 20:00 i lunden bakom Teknikhuset. (Vid dåligt äder flyttar i inomhus - alternati plats meddelas samma dag) Ta med en filt och lite gott att tugga på så aslutar i eckan på ett mysigt och perfekt sätt! OBS! Aktiiteter där alkohol inte är tillåtet är märkta med symbolen Aktiiteter annordnade a Örebro uniersitet är GRÖNA och de aktiiteter som annornas a SERUM är GULA!

7 Måndag 7/9 Tänk på att ändringar kan förekomma! Håll koll i Facebook-gruppen! Poängjakt i city Runt i ackra Örebro i ska traska Men här finns ej tid att maska! Uppdrag efter uppdrag i samlad trupp skall göras Vi i serum ill öer hela staden höras Otroligt roligt och fantastiskt bra Ni ill erkligen inte missa denna poängjaktsdag! Vi möts kl id Prismaentrén eller för de som hittar själa kl id Våghustorget inne i city. Ha bekäma skor! Tisdag 8/9 Föreläsning om studieteknik Föreläsning Studieteknik 10:15-12:00 med Henrik Strandahl i Aulan, Uniersitetsbiblioteket. Här får du de bästa sätten för att komma igång med dina studier och du kommer att få lära dig hur du är mest effektit när du ska plugga. Fångarna på Campus USÖ Välkommen till en käll med massor a uppdrag att lösa, några kluriga, några settiga och några riktigt ambitiösa. Nu är det upp till beis, och förhoppningsis tar innarna hem ett fint pris (i loar att det inte blir syfilis). Så kom hit och isa ad ni kan, med oss i grupp tå och stetoskop från Litmann. Vi möts kl id Prismaentrén eller för de som hittar till campus USÖ själa kl id campus USÖ. Onsdag 9/9 Information om sals- & hemtentamen Sals- och hemtentamen 12:15-13:00 med samling id Studentcentrum. Under detta pass går i igenom allt som ni behöer tänka på inför en salstentamen och hur det går till id en hemtentamen. Ni får känna på hur det känns att gå ned i åra tentamenssalar och en inblick i hur det går till i praktiken. Ni får äta er lunch under detta informationspass.

8 Ikäll i öer de sju haen segla Medan i enögda på arandra snegla Plundra ilt för att ej bli panka Missköts detta blir det planka Onsdag 9/9 Piratfest! Vi möts kl id Prismaentrén. Klädkod: arrrggggh! (pirat) Torsdag 10/9 Örebrodagen kl i Örebro stadskärna. Idag är dagen med stor D, i ska kora em som tar hem Örebrodagen Detta är en sjukamp inne i Örebro, där tälar de olika kårsektionerna i allt från bollkänsla till logiskt tänkande. Under dagen är äen en hejarklackstäling för alla som är med i publiken, ilken publik hejar på sitt lag bäst? Samling kl i Slottsparken. Pepp inför Örebrodagen Releasekäll Örebrodagen kl id gräsplanen bakom uniersitetsbiblioteket. Imorgon är det dags för den årliga Örebrodagen, detta laddar i själklart upp med härligt häng. Det är äen här alla lag som kommer att täla på Örebrodagen kommer att presenteras. Ta med dig en filt, något att dricka och kanske något att äta. Vi bjuder på öerraskningar och grillad kor. Fredag 11/9 Örebrodagen Vi tar arje chans i får Att fira den kårsektion som bara är år! Så på med gula tröjan, flugan eller kjolen, Nu festar i ikapp med den skinande solen! Färgfest 2.0! Vi möts kl id Prismaentrén. Klädkod: Gul! Lördagen 12/9 Sjukhusfest Med oss i Serum känner sig ingen annan säkrare för ikäll klär i oss till patienter, sjuksköterskor och läkare Med bandage i fickan och plåster som täcker smällen kommer i alla dansa som på sjukhus hela källen Vi möts kl id Prismaentrén och går mot Grankotten!

9 Söndag 13/9 Tänk på att ändringar kan förekomma! Håll koll i Facebook-gruppen! Örebro studentkår isar utomhusbio kl i lunden bakom Teknikhuset, inomhus id dåligt äder. Vi kommer rigga upp med utomhusbio, ta med en filt och lite gott att tugga på så aslutar i eckan på ett mysigt och perfekt sätt. Måndag 14/9 Utomhusbio Föreläsning om studieteknik Föreläsning Studieteknik kl Henrik Standahl, i HSL1. Här får du de bästa sätten för att komma igång med dina studier och du kommer att få lära dig hur du är mest effektit när du ska plugga. I Hästhagen finns många äentyr, art du än kanoten styr! Spela minigolf eller frisbeeariant Spela beacholley med mera, så sant. Äentyrsdag i Hästhagen Vi möts på Våghustorget kl På med oömma kläder. Det är bra om ni cyklar! Glöm inte attenflaska! Tisdag 15/9 Föreläsning om att tala inför andra Föreläsning: Att tala inför andra kl Linda Söderlindh, i HSL2 Under din studietid kommer du att ha seminarium där du behöer tala inför andra, du kanske kommer ha presentationer inför större grupp, det kommer helt enkelt finnas tillfällen då du kommer behöa tala inför andra. Linda Söderlindh, uniersitetsadjunkt i retorik ger er alla tänkbara tips inför detta. Musikkäll Ikäll är det dags att rocka loss, i ill att alla hänger med oss Sång, dans och en massa bus, om ni följer oss in i musikens sus Så ska det låta, Dobidoo och Allsång på Skansen Upple en blandning a dessa, ta chansen! Visa er kunskap och täla i musik, där ingen utmaning blir den andra lik! Vi möts kl id Prismaentrén!

10 Onsdag 16/9 Lunch för studerande föräldrar kl i Krakafoajén Kombinerar du studierna med att ara förälder och ill träffa andra som är i samma situation för att dela tips och trix? Då ska du komma på denna lunch, i bjuder på lunchen och föranmälan kräs till eller Lunch för studerande föräldrar Vi et inte hur det är i Skåne Men i Örebro lyser en full måne Det finns då bara en sak att göra: Klä sig i neon och mot fest skutan föra Mot oss och år serumdans Har Koh Phangan inte en chans Fullmoonfest Vi möts kl id Prismaentrén. Klädkod: Fullmoon!! Torsdag 17/9 Information om sals- & hemtentamen Sals- och hemtentamen kl , samling id Studentcentrum. Under detta pass går i igenom allt som ni behöer tänka på inför en salstentamen och hur det går till id en hemtentamen. Ni får känna på hur det känns att gå ned i åra tentamenssalar och en inblick i hur det går till i praktiken. Ni får äta er lunch under detta informationspass.! Fredag 18/9 Nu har det bliit dags att dansa som aldrig förr, för under 20-talet ar inställningen allt är en öppen dörr Välkommen till en käll där det är i som glittrar, skålar, tälar, skrattar och fnittrar. Fyll ditt champagneglas, din flaska eller kopp, och ta på dig din allra finaste topp (A little party neer killed nobody ) we gon dance until we drop. Gatsbyfest Vi möts kl id Prismaentrén. Klädkod: Gatsby! Tänk på att ändringar kan förekomma! Håll koll i Facebook-gruppen!

11 Lördag 19/9 När bollen slagits gäller det att springa, Snabbt som om det i baken börjat brinna. För tiden då en ändå står still, Kan en ta med sig något att slänga på år grill. För den som inte diggar att ge bollen däng, Kommer det finnas annat redigt gött häng. Såpabandy med Corax Vi återkommer med tid men möts id Prismaentrén. Ta med oömma kläder du inte är rädd om. Denna käll så får ni en chans att säga hejdå till arandra i faddergruppen. Vart ni ska ara och när kommer era faddrar att berätta för er. I slutet a källen ses i alla på Kårhuset! Om ni behöer hjälp med något eller inte är säkra på ilken faddergrupp ni tillhör ring generalerna: Oskar: & Ellen: Aslutningsförfest med den egna faddergruppen Söndag 20/9 Styrelsen fixar aslutningshäng! Nu börjar introduktionen lida mot sitt slut, så nu lägger i på ett sista krut! Gnugga sömnen ur ögonen och häng med oss, så ska Serums styrelse isa hur en släpper loss! Vi möts kl i Prismaentrén. Måndag 21/9 Föreläsning: PM och uppsatsskriande kl Jürgen Degner, i HSP2 Här får du alla tänkbara tips och trix inför din första PM eller inför din första uppsats. Vad som är iktigt att tänka på och hur du skrier på ett korrekt sätt. Ta chansen att ställ alla de frågor som du kan tänkas ha. Lördagen 3/10 Föreläsning om PM & uppsatsskriande Finsittning! Äntligen dags för finsittningen! I år kommer den att hållas på Ritz och temat är FÄRGGLATT!. Ingår inte i intropåsen utan biljetter á 300kr köpes på Serums sektionsrum i Prismahuset. Mer info kommer i ett eent! Klädkod: Finklätt!

Spalt FLiNS Ordföranden Spalt FBI CHEF

Spalt FLiNS Ordföranden Spalt FBI CHEF Innehåll Spalt Redaktören Spalt FLiNS Ordföranden Spalt FBI CHEF Årets Nolla 2010 Årets faddrar 2010 Du - en blivande deckare Campus guiden Annons HG FLiNS styrelse 11/12 Kravall Krav på overall Kravallerna

Läs mer

Dagbok från en Skilda världar-grupp

Dagbok från en Skilda världar-grupp Mina föräldrar är skilda. Dagbok från en Skilda världar-grupp Mina föräldrar är skilda. Orden bildar utgångspunkt för de möten med barn som Barbro Andersson och Birgitta Grane beskriver i sin handbok med

Läs mer

Ge mig tiden så kan jag. Entreprenörskap på Önsta-Gryta förskolor

Ge mig tiden så kan jag. Entreprenörskap på Önsta-Gryta förskolor Ge mig tiden så kan jag Entreprenörskap på Önsta-Gryta förskolor 2 Självkänsla bygger företagsamma barn Vi på Önsta-Gryta förskolor i Västerås kom i kontakt med projektet Entreprenörskap i skolan och projektledaren

Läs mer

Ryds Herrgård Linköping

Ryds Herrgård Linköping 22 om Linköping Linköping, även kallat Linkan, är Sveriges femte största kommun. Dock har staden inte samma stressade och höga tempo som andra stora städer. Som student håller man oftast till runt campus

Läs mer

TESTA DIG SJÄLV TRÄNA DINA FÖRMÅGOR FAMILJELIV I SKOLAN

TESTA DIG SJÄLV TRÄNA DINA FÖRMÅGOR FAMILJELIV I SKOLAN R A G N I N V Ö H C TIPS O Boken m o g i d för D H D A Den här boken tillhör: Lena Westholm Innehåll 1. TESTA DIG SJÄLV tips för att må bättre Hur är min ADHD? 2 Vanliga känslor när man har ADHD 3 Saker

Läs mer

GUNILLA CARLSSON KENDALL. Snubbel tråden. ADHD Så funkar det

GUNILLA CARLSSON KENDALL. Snubbel tråden. ADHD Så funkar det GUNILLA CARLSSON KENDALL Snubbel tråden ADHD Så funkar det Bruksanvisning Till alla mammor och pappor eller andra vuxna: Läs gärna en liten bit i taget tillsammans med barnet. Hjälp till att hitta svaren

Läs mer

Information från förskolan Båten Augusti 2014

Information från förskolan Båten Augusti 2014 Information från förskolan Båten Augusti 2014 Information och viktiga datum Kajutan 070-169 85 18 Ankaret 070-169 83 98 Åran 070-169 83 99 Bojen 070-169 85 15 Bryggan 070-169 84 00 Seglet 070-169 85 14

Läs mer

Malaj för: Operation Ökenstorm. Ht-2015. n0llans lilla gröna

Malaj för: Operation Ökenstorm. Ht-2015. n0llans lilla gröna Malaj för: Operation Ökenstorm Ht-2015 n0llans lilla gröna Viktig information till n0llan! Som n0lla vet man ingenting, och därför ber vi er läsa igenom Malajen NOGA! N0lleveckan går i första hand ut på

Läs mer

Nollemiken. Sedan 1996. FLiNS SEKTIONSTIDNING

Nollemiken. Sedan 1996. FLiNS SEKTIONSTIDNING Nollemiken Sedan 1996 FLiNS SEKTIONSTIDNING 0 POLEMIKEN Skribenter Elenore Klinga Lovisa Sjöbring Antonio Jaconelli Sofie Wallin Anton Lindström Peter Andersson Matilda Hjalte Otto Moen Amanda Nordström

Läs mer

Studentpresentation. Bild 1

Studentpresentation. Bild 1 Studentpresentation Bild 1 HUR HITTAR DU SVERIGES BÄSTA UNIVERSITET? Hur hittar du Sveriges bästa universitet? Gör du det genom att prata med kompisar och lyssna till historier om färgglada overaller med

Läs mer

Bygg ett konvent som inte kraschar

Bygg ett konvent som inte kraschar Bygg ett konvent som inte kraschar En trevlig manual i att arrangera konvent skriven av arrangörerna till lajvkonventet Prolog 2009 Innehåll Introduktion 3 Börja här 4 Praktiskt 5 Program 7 Ekonomi 9 Marknadsföring

Läs mer

Facit till Svenska för utländska studenter GUNILLA REHNQVIST

Facit till Svenska för utländska studenter GUNILLA REHNQVIST Facit till Svenska för utländska studenter GUNILLA REHNQVIST ÖVNING 002 a) svar eller svara b) plural c) hon 003 a) 12 (tolv) b) 21 (tjugoett) c) 18 (arton) d) 11 (elva) e) 20 (tjugo) f) 22 (tjugotvå)

Läs mer

inblicken Äntligen.., Fridagymnasiet Varför ett Fridagymnasium? 3, december 2006 åttonde årgången www.fridautbildning.se Tankar om gymnasiet sid.

inblicken Äntligen.., Fridagymnasiet Varför ett Fridagymnasium? 3, december 2006 åttonde årgången www.fridautbildning.se Tankar om gymnasiet sid. inblicken nummer 3, december 2006 åttonde årgången! Tema Fridagymnasiet Äntligen.., Fridagymnasiet Tankar om gymnasiet - Reflektioner kring det här att lämna grundskolan och börja på gymnasiet... Den första

Läs mer

Tips för en bra redovisning

Tips för en bra redovisning Tips för en bra redovisning Hej på er! Jag heter Antoni och jag får människor att bli bättre på att tala och samtala. Kommunikation alltså. Jag tänkte bjuda på några enkla och effektiva tips på hur du

Läs mer

13 JUNI ÅRETS SVETTIGASTE FOLKFEST! KARLSTADSTADSLOPP.SE FACEBOOK.COM/KARLSTADSTADSLOPP

13 JUNI ÅRETS SVETTIGASTE FOLKFEST! KARLSTADSTADSLOPP.SE FACEBOOK.COM/KARLSTADSTADSLOPP 13 JUNI VÄLJ MELLAN 10 & 21 KM ÅRETS SVETTIGASTE FOLKFEST! KARLSTADSTADSLOPP.SE FACEBOOK.COM/KARLSTADSTADSLOPP Karlstad är upplevelser I Karlstad är det alltid något på gång. Musikfestivalen Putte i parken

Läs mer

ÖLMSTAD PINGST. www.olmstadpingst.com

ÖLMSTAD PINGST. www.olmstadpingst.com ÖLMSTAD PINGST www.olmstadpingst.com P R O G R A M - I N F O R M AT I O N - R E P O R TAG E SEPTEMBER - NOVEMBER 2013 VÄLKOMMEN HEM! Av: Thore Johansson Jag hörde en berättelse om en man i ett amerikanskt

Läs mer

Nu gör jag något nytt

Nu gör jag något nytt Nu gör jag något nytt Linda Alexandersson fredag 15 maj Det började med att två tjejer i min församling i Arvika, åkte ner hit till Göteborgsområdet för att träffa en präst. De hade bekymmer på ett område

Läs mer

Dynamiquen. 2006 - nr 4

Dynamiquen. 2006 - nr 4 Dynamiquen 2006 - nr 4 Dynamiquen nr 4 2006 Adress Dynamicus Pedagogiska institutionen Sturegatan 4 Box 2109 750 02 Uppsala Telefon 018 4710000 E-post dynamiquen @personalvetarna.com Ansvarig utgivare

Läs mer

MARY KAY MARKNADSPLAN!

MARY KAY MARKNADSPLAN! MARY KAY MARKNADSPLAN! Hur vi tianar våra pengar: (hur vi jobbar) Klasser Facialsl makeup Kundvård /Mer-köp Ledarskap 0-2999kr exkl.moms. = 30% 3000-4999kr -/l- = 40% 5000-& tlppåt -/l- = 50% Klass snitt

Läs mer

Innehåll. Om Polemik. Medverkande i detta nummer

Innehåll. Om Polemik. Medverkande i detta nummer NOLLEMIK 02009 Innehåll Redaktörens spalt 3 FLiNS-ordförandens spalt 4 FBI-chefens spalt 5 Årets Nolla 2008 6 Årets Fadder 2008 7 Campusguiden 8 FLiNS - din sektion 11 FLiNS styrelse 09/10 12 FBI 09/10

Läs mer

LiU EXPANDING REALITY. Tekniska högskolan vid Linköpings universitet

LiU EXPANDING REALITY. Tekniska högskolan vid Linköpings universitet GRAFISK design & KommunIKAtIon LiU EXPANDING REALITY Tekniska högskolan vid Linköpings universitet Välkommen till universitetet En spännande och kreativ studiemiljö Kandidatprogrammet i Grafisk Design

Läs mer

Nollemiken 2013 psst, glöm inte att gilla FLiNS på facebook 1

Nollemiken 2013 psst, glöm inte att gilla FLiNS på facebook 1 Nollemiken 2013 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Redaktörens hörna Ordförandets spalt FBI Chefs spalt Årets Nolla 2012 Årets Fadder 2012 FLiNS presentation Kår, sektion, festeri Vad är FLiNS? Utmanande, jobbigt,

Läs mer

Träff 5 Att vara schysst mot sig själv.

Träff 5 Att vara schysst mot sig själv. Träff 5 Att vara schysst mot sig själv. Översikt De fem djuren...5 min Repetition av träff 4, 3, 2 och 1...10 min Genomgång av att öva mellan träffarna...10 min Dansa jobbig tanke...15 min Festinbjudan...15

Läs mer

Stämmer sällan i mitt fall

Stämmer sällan i mitt fall Dansa på deadline Mycket sällan eller stämmer inte alls i mitt fall Stämmer sällan i mitt fall Stämmer ibland i mitt fall Stämmer ofta i mitt fall Mycket ofta eller stämmer helt och hållet i mitt fall

Läs mer

Kapitel 2 Brevet. Oj är det skrivet på guldpapper med silverbläck? Det var fint. Men varför just jag? Är det något speciellt med mig eller varför?

Kapitel 2 Brevet. Oj är det skrivet på guldpapper med silverbläck? Det var fint. Men varför just jag? Är det något speciellt med mig eller varför? Kapitel1 Hej! Hej!JagheterOlivia.Jagär10år,harblontochlångthår ochgårpåenskolasomheterhighschool.härgörsmånganya filmerochviharmycketidrott!jagtyckermycketom bibliotekarienstellaochärliteräddföridrottsläraren

Läs mer

SÅ JOBBAR VI @ THE BEACH

SÅ JOBBAR VI @ THE BEACH SÅ JOBBAR VI @ THE BEACH Hej! Du läser det här för att du kanske vill jobba eller praktisera hos oss. Här står långt ifrån allt du behöver veta men det ger dig kanske svar på några frågor och en del fakta

Läs mer

Ali, Sara och Allemansråttan. - En saga om allemansrätten

Ali, Sara och Allemansråttan. - En saga om allemansrätten Ali, Sara och Allemansråttan - En saga om allemansrätten Stiftelsen Håll Sverige Rent Juni 2014 Författare: Ann-Christin Björnfot, Håll Sverige Rent Illustrationer: Fia Sjögren Grafisk form: Ida Holmberg,

Läs mer

Kapitel 1 Mästerkatten 2A

Kapitel 1 Mästerkatten 2A Kapitel 1 Det var mitt i sommaren. Jag kommer ihåg precis vilken dag det var, för det var sköldpaddans födelsedag, och den är alltid den 17 juli. Vilken varm dag det var! Alla vi som är sköldpaddans vänner

Läs mer

1 Åsa och Morgan uttal

1 Åsa och Morgan uttal 1 Åsa och Morgan uttal `Åsa är `trettifyra år och psykolog. Hon bor i ett rött `radhus på `Backenvägen `hundrasextisex i Umeå. `Åsa är gift med Morgan `Isaksson och har `fyra barn, en `pojke och tre `flickor.

Läs mer

Jag är visst smart! säger Patrik

Jag är visst smart! säger Patrik Jag är visst smart! säger Patrik Nu är mamma arg igen. Hon är nästan alltid arg på mig. Igår var hon arg, och hon blir säkert arg imorgon igen. Det är inget roligt. Idag är ingen bra dag. Imorse glömde

Läs mer