v Hej alla glada! Den här veckan har ni hur mycket som helst att götta er i! Själv slår jag ett slag för InfU:s och JämU:s pub på tisdag!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "v.45 2013 Hej alla glada! Den här veckan har ni hur mycket som helst att götta er i! Själv slår jag ett slag för InfU:s och JämU:s pub på tisdag!"

Transkript

1 ekobrev v Hej alla glada! Den här veckan har ni hur mycket som helst att götta er i! Själv slår jag ett slag för InfU:s och JämU:s pub på tisdag! Måndag 4/11 Karnevalsmöte (18:15, microrummet) Tisdag 5/11 Ekoträning (17:30, Kårhuset) Etikpub med LSE (18:30, Cornelis i Kårhuset) PUB HIPP (17:00, Gallien) Onsdag 6/11 Torsdag 7/11 Diskussionslunch (12:20, Turkosa anslagstavlan) Sångarstriden Fredag 8/11 Innehåll W-sektionen Styrelsen: Höstterminsmöte Öppet hus i Sigges Lagun Funkistack InfU och JämU: PUB HIPP Studierådet: Pengar och böcker från bokbytardagen Studiekvällar CEQ Arbetsgrupper på kåren Idrottsförmännen: Eko-träning Teknologkåren Lund Sustainable Engineers: Etikpub tema oljeindustrin F1 Röj: Biljetter till Röjfesten Sångarstridsgeneralen: Dags för Sångarstriden! ARKAD: Spännande event i veckan Övrigt Britta och Lisa W13: Diskussionsluncher Sara och Johan: MFS i Bolivia Bifogat PUB HIPP MFS i Bolivia Karnevalsgeneralerna: Vill du vara med? Sångarstridsförmännen: Chans till att köpa biljett!

2 W-SEKTIONEN Styrelsen Höstterminsmöte 12/11 Höstterminsmötet närmar sig med stormsteg! Styrelsen hoppas att alla har bokat in kvällen den 12/11 och att ni är taggade! Dagordningen finns att läsa på mailen. Mötet kommer att hållas i K:B med start kl 18:00. Mat serveras från 17 och det kommer inom kort dyka upp en lista angående anmälan till mat på turkosa anslagstavlan så håll ögonen öppna och skriv upp er på denna! Öppet hus i Sigges Lagun Då det snart är dags för höstterminsmöte kommer de avgående styrelsemedlemmarna sitta i styrelserummet (Sigges Lagun, mellan microrummen) på tisdag, onsdag, torsdag och fredag lunch. Så om ni har några frågor eller funderingar eller bara vill snacka så är det bara att kika förbi! Funkistack 9/11 På lördag är det dags för funkistack! Ni som är anmälda är välkomna till Wermlands nation kl 19:00. Då är det Eko-sittning med temat Oj, jag kom visst fel. Styrelsen är taggad, hoppas du också är det! InfU och JämU PUB HIPP 5/11 På tisdag är det dags för W-sektionens första PUB för terminen! Informationsutskottet bjuder på terminens första EKOLODSRELEASE där temat för tidningen är Nollning. Jämlikhetsutskottet bjuder på QUIZ och annat skoj. Dessutom kommer även förra årets EKO-STIPENDIUM att delas ut. Ovanpå allt detta roliga kommer det finnas mat för billig peng samt dryck. Helt gratis får man även snacks och extremt gött häng! Denna afton vill man helt enkelt inte missa!!!!! OBS! Glöm ej KÅRLEG och LEG! SES DÄR! Kolla in facebook-eventet:

3 Studierådet Pengar och böcker från bokbytardagen Dessa kan man hämta ut på lunchen under onsdag, torsdag och fredag! Studiekvällar Även nästa vecka har vi inga studiekvällar inplanerade på grund av Sås, som vi uppmanar alla att gå på! Men veckan efter det kör vi igång igen. Torsdagen den 14:e kl 17 i NR har vi första tillfället för läsperioden, då är alla välkomna! Därefter kör vi en gång i veckan, varje tisdag fram till tentaveckan. CEQ SRW uppmanar alla att göra sina CEQ! Arbetsgrupper på kåren Kåren har nyligen startat upp arbetsgrupper inom olika områden! Dessa är: - normkritiskt tänkande - pedagogik - internationell nollning på våren Sedan finns även SRKår, som ett studieråd för alla sektioner. Där tas större ämnen upp som rör hela LTH, som till exempel kurser i endimmen och kursutvärderingar för specialiseringarna. Vill du vara med? Klart du vill! Tag då kontakt med Sofia, studierådsordförande, w- srwordf@tlth.se eller Daniel Lundell, heltidare på kåren med ansvar för utbildningsfrågor, vkou@tlth.se. Många kramar från Studierådet Idrottsförmännen Ekoträning 5/11 Hej alla Ekosar! Efter förra veckans succé med ekospinningen kör vi denna vecka på med cirkelträning! Samling utanför Kårhuset på TISDAG kl Vill man lämna grejer och byta om kom 17.15! :D Som vanligt avslutar vi med go bastu! Komsi Komsi /Idrottsförmännen Karnevalsgeneralerna Vill du vara med? Lundakarnevalen närmar sig! Vill du vara med och forma w-sektionens karnevalsengagemang? Kom då och spåna idéer med oss nu på måndag kl i microrummet. Ses där! /Linda och Sara, karnevalsansvariga på W

4 Sångarstridsförmännen Chans till att köpa biljett! Om du missat att köpa biljett till Sångarstriden (nu på torsdag), kom till turkosa på måndag lunch! Kolla facebook för mer information om föreställningen:) Mvh Ellen och Jennifer TEKNOLOGKÅREN Lund Sustainable Engineers Etikpub tema oljeindustrin 5/11 Är det rätt att arbeta med att pumpa upp olja? Bör vi och i så fall hur ska vi ställa om till fossilfri energiförsörjning? Vad är ingenjörens ansvar? LSE hälsar er varmt välkomna till höstens andra etikpub med tema oljeindustrin. Puben drar igång på tisdag den 5 november kl 17:00 i Cornelis, Kårhuset och en paneldiskussion på temat börjar kl 18:30. God mat, trevliga drycker och fantastiska diskussioner utlovas! Kom ihåg leg. och studentleg! // Mikael Novén, Lund Sustainable Engineers F1 Röj Biljetter till Röjfesten 22/11 Höstens fetaste event, F1 Röj, närmar sig med stormsteg, och nu har det blivit dags att köpa biljetter till det ballaste eftersläppet någonsin, nämligen Röjfesten den 22 november som har karibiskt tema. Följande datum kommer biljetterna säljas 5/11 V-huset, 6/11 Mattehuset, 7/11 E-huset, 8/11 M-huset. Dessa kommer att kosta 70kr. Man kan även knalla in på kårexpen och införskaffa sin biljett. Det finns även möjlighet att fylla upp den sista lagplatsen för F1 Röj, så ta chansen att röja loss under årets roligaste event och bilda ett lag med dina vänner. För de som gillar att stå i baren, att laga mat eller att dekorera finns det även möjlighet att jobba under eventet! Intresserade kan höra av sig till ledning@f1roj.se. Gott mos, Marcus Peterson F1 Röj-ledningen

5 Sångarstridsgeneralen Dags för Sångarstriden! 7/11 På torsdag blir det en helkväll på AF-borgen med kör och spex så se till att komma och heja fram din sektion till vinnare! Du kan köpa din biljett på Kårexpeditionen eller på din sektion till och med onsdag. Biljetten kostar 200 kr, och du behöver inte vara medlem i teknologkåren för att få gå! Hälsningar Ylva Jonasson Sångarstridsgeneral 2013 ARKAD Spännande event i veckan Notera att till samtliga event krävs anmälan via där du också kan läsa mer om alla event. Veckans program: Måndag: Katarina Lundblad, fullt (reservanmälan möjlig) Tisdag: Träna gratis med Actic, 15:00-17:00, Actic Olympen Testa på nya träningsformer som ATC, Just Dance eller yoga. Du som tränar har dessutom chans att vinna fina priser som t.ex. PT-pass och massage! Öppet hus hos Sweco, fullt (reservanmälan möjlig) Onsdag: Björn Lindeblad, fullt (reservanmälan möjlig) Torsdag: Johan Falkman, fullt (reservanmälan möjlig) Fredag: Academic Work, 12:00-13:00, Kårhusets hörsal Få svar på dina funderingar inför arbetslivet! Från Academic Work kommer Jonas Bergqvist och Christian Frithiof och delar med sig av erfarenheter och insikter från sina respektive karriärer - något alla studenter kan ha nytta av! Läsvecka 3: Tisdag: Mini-hackathon med Titan IT, 11:00-13:00, Studiecentrums tysta sal Lagtävling i webbprogrammering med fantastiskt fina priser i potten! Invigning, 19:00, Gasquesalen Exklusiv invigning där du bjuds på välkomstdrink, tilltugg och stand-up från succékomikern Kristoffer Appelquist. Mingla med företagsrepresentanter och andra studenter i en exklusiv miljö! Biljettsläpp måndag 4/11. Eftersläpp till ARKAD-gasquen, onsdag 13 november kl 23:00, AF-borgen I år har vi satsat stort på eftersläppet till ARKAD-gasquen. Till en början har vi ett fantastiskt liveband på scenen och därefter tar kvällens DJ över. Känner du inte för att dansa kan du istället mingla med framgångsrika företagsrepresentanter i vårt whiskey-rum. Detta är en kväll du inte vill missa! Biljetter säljs i Kårexpen och i samband med eventen. /Tobias Lindberg, Copywriter ARKAD

6 Övrigt Britta och Lisa W13 Diskussionsluncher Veckans tema: Har naturen ett egenvärde? Har naturen enbart ett värde i förhållande till människan eller har den ett egenvärde i sig? Och vad får respektive hållning för resultat i praktiken? Vart börjar människans skyldigheter respektive rättigheter när det kommer till naturen? När: Torsdag, kl Vi möts vid turkosa anslagstavlan. Diskussionsluncher; Kom och diskutera svåra och spännande frågor som rör bl.a. samhället, människan och våra tankar. Vi planerar att köra varje vecka med olika teman. Så värm din mat, ta med dina vänner och dina kloka åsikter och häng på. Inga förkunskaper eller direkta åsikter krävs utan allt som behövs är ett öppet sinne. Och vill du enbart lyssna så kom och bara lyssna. Om du vill så lyssna gärna på ett avsnitt av filosofiska rummet på Sveriges Radio med samma temanamn och låt dig inspireras inför samtalet. Britta och Lisa W13 Sara och Johan MFS i Bolivia Hej allesammans vi är Sara Eklund och Johan Lundström och vill inspirera er alla till att göra MFS i Bolivia när ni skriver kandidat- eller examensarbete! Vi har själva varit där under sommaren och hade det väldigt bra. Det mycket finns många spännande projekt att göra och vi har en hel del förslag och tips på vad ni skulle kunna pyssla med där borta. Detta är en chans till att faktiskt påverka, att göra en skillnad för människor som har det långt från lika lätt som vi. Så ta den chansen! Hör av er till oss, eller hitta på något på egen hand, men vi hjälper er gärna =) Vi har bifogat vårt kandidatarbete så att ni kan läsa och låta er inspireras. Kramar/ Sara och Johan Mvh Karin Lindeberg Infochef Ekosystemteknik/Environmental Engineering Teknologkåren vid Lunds Tekniska Högskola Telefon: w-infochef@tlth.se Hemsida:

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill hjärtligen inte bara gratulera dig som blivit antagen till Sveriges bästa juristutbildning, utan även välkomna Dig till landets bästa studentstad. Innan du slängs

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Sverige är ett populärt land! 2012 kommer YFU Sverige att ta emot totalt 76 utbytesstudenter varav 4 är sommarstudenter, 5 är halvårsstudenter och 67 är helårsstudenter.

Läs mer

Att vilja vara en undulat är naturligtvis ovanligt men inte något farligt.

Att vilja vara en undulat är naturligtvis ovanligt men inte något farligt. Att vilja vara en undulat är naturligtvis ovanligt men inte något farligt. Psykoterapimässan är unik i världen. Den är en stor informationsmässa för allmänheten, politiker, media och människor som arbetar

Läs mer

Nummer 6. Tisdag 19 mars. Hent i Hus E. Tenta var svår - ingen förvånad

Nummer 6. Tisdag 19 mars. Hent i Hus E. Tenta var svår - ingen förvånad Nummer 6 Tisdag 19 mars Hent i Hus E Tenta var svår - ingen förvånad TITTA, BERG! ETT Ledare Nu finns det mesta på plats och man koncentrerar sig på att växa. Det börjar växa hår på kroppen som ska skydda

Läs mer

Fritidsprogram våren 2016

Fritidsprogram våren 2016 Fritidsprogram våren 2016 Hej, Välkomna till vårens Fritidsprogram! Fritidsprogrammet finns även på internet: www.kavlinge.se Där kan du också gå in lite då och då under våren kan komma in nya danser/aktiviteter

Läs mer

Lundabygdens Prova På IF

Lundabygdens Prova På IF Lundabygdens Prova På IF bjuder in till: Sommar Under hela sommaren i Lund! Sportcamp - Mer än bara Idrott! Med sportcamp samt temaveckor i fotboll, parkour & basket. Sida 2 Lundabygdens Prova På IF -

Läs mer

Information från. Anhörigstödet. våren 2016

Information från. Anhörigstödet. våren 2016 Information från Anhörigstödet våren 2016 Hej! År 2015 går mot sitt slut, och det är dags att summera och planera inför nästa år. Året som gått har bjudit på många trevliga möten med er som är anhöriga

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Fritids- och Idrottsprogrammet Styrelsen har ordet Inbjudan till Föreningsmöte Presentation av Fyrklöverns Arbetsgrupp JUL HOS PATRIK Freja Musikteater Adventssamkväm

Läs mer

Vecka 41 är Kulturvecka!

Vecka 41 är Kulturvecka! Vecka 41 är Kulturvecka! Begreppet kultur är inte alltid så lätt att förklara eftersom det har många betydelser, men mest tänker vi kanske på människans skapande och kreativitet såsom konst, litteratur,

Läs mer

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 FÖR SOCIOLOGIPROGRAMMETS STUDENTER SAMT KRIMINOLOGI OCH SOCIOLOGIKURSARE! Inspark 2013 Ready, set, go! Varmt välkommen kära Nolla! Om du fått detta brev betyder det att du är

Läs mer

Våren är här och vi har kickat igång rejält!

Våren är här och vi har kickat igång rejält! Våren är här och vi har kickat igång rejält! I DETTA NYHETSBREV: Rädda Barnen Lund söker praktikant för HT2014 s. 2 Hallå där... Lovisa Harfeldt s. 3 Hänt i Mars s. 4 Händer i April s. 6 Kalendarie för

Läs mer

Kl 16.00 söndagen den 22 mars i samma lokal, Föreningslokalen, är det årsmöte för Sockenrådet där alla Tolgbor har rösträtt och är varmt välkomna!

Kl 16.00 söndagen den 22 mars i samma lokal, Föreningslokalen, är det årsmöte för Sockenrådet där alla Tolgbor har rösträtt och är varmt välkomna! NY I TOLGS SOCKEN? Bott här ett tag, men har inte riktigt koll på vad som finns och sker i Tolg? Välkommen på info-träff söndagen den 22 mars kl 15.00 i Föreningslokalen! Nummer 1 2015 På plats finns glada

Läs mer

Ta steget! Konfirmation 2014/15

Ta steget! Konfirmation 2014/15 Ta steget! Konfirmation 2014/15 Varför konfirmation? Konfirmandtiden är ett fantastiskt tillfälle för dig att tillsammans med jämnåriga och vuxna människor fundera över livets viktigaste frågor om mål

Läs mer

Kallelse till årsmöte för LÄSK 2016-02-29 kl. 18.00 Karlstad Universitet: återkommer med sal.

Kallelse till årsmöte för LÄSK 2016-02-29 kl. 18.00 Karlstad Universitet: återkommer med sal. Kallelse till årsmöte för LÄSK 2016-02-29 kl. 18.00 Karlstad Universitet: återkommer med sal. Dagordning 1 Mötets öppnande - Ordförande Malin Öström öppnar mötet och hälsar alla välkomna 2 Mötets behörighet

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 1/2016 JANUARI

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 1/2016 JANUARI MEDLEMSBLAD 1/2016 JANUARI Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863 7800 info@sympati.fi

Läs mer

HeHE Hent i Hus E. Falsklarm

HeHE Hent i Hus E. Falsklarm HeHE Hent i Hus E Utgiven av E-sektionen inom TLTH Chefredaktör: Olle Oswald BME14 Utrikeskorrespondenter: Hack Stiernblad E11, Tom Johansson E13 Ansvarig Utgivare: Alexander Najafi E12 Nyhetsbrev N25/15

Läs mer

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan - sektionen Välkommen in i studentlivet blivande Maskiningenjör. Du har nu ditt livs absolut roligaste tid framför dig tillsammans med massor av vänner som du kommer att träffa under studietiden. Genom

Läs mer

KAMPANJHELG 23-24 MAJ 2014

KAMPANJHELG 23-24 MAJ 2014 KAMPANJHELG 23-24 MAJ 2014 Snart är det dags för en spännande kampanjhelg mot knark på krogarna! Under lönehelgen i maj kommer 475 krogar i 50 kommuner runt om i landet att tydligt ta ställning mot droger

Läs mer

NYHETSBREV ÅLAND 01/2012

NYHETSBREV ÅLAND 01/2012 NYHETSBREV ÅLAND 01/2012 Välkommen till ett nytt år med Folkhälsan! Info för styrelseaktiva Vem får nyhetsbrevet? Detta informationsbrev går ut till alla styrelsemedlemmar i våra lokalföreningar som uppgett

Läs mer

FUB-NYTT HÖST LINKÖPING 2013

FUB-NYTT HÖST LINKÖPING 2013 FUB-NYTT HÖST LINKÖPING 2013 Informations och diskussionskväll 19 november Till alla som är gode män/anhöriga men även för personal som jobbar inom LSS. Informations och diskussionskväll med Försäkringskassan

Läs mer

Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen

Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen Höstprogram 2016 Du vet väl att vi finns på Facebook och hemsidan: www.aafm.se Här hittar du de senaste nyheterna som rör föreningen Välkommen till Astma och Allergiföreningen i Malmö Adress: Falkmansgatan

Läs mer

Sammanställning av besöksenkät på familjecentralerna i Nyköping. Undersökningsperiod november 2012

Sammanställning av besöksenkät på familjecentralerna i Nyköping. Undersökningsperiod november 2012 Sammanställning av besöksenkät på familjecentralerna i Nyköping Undersökningsperiod november 2012 Sammanställning februari/mars 2013 Dnr 2/19 Innehållsförteckning Inledning... 3 Syfte och mål... 3 Sammanfattning

Läs mer

STUDIERÅDET VID KEMI- OCH BIOTEKNIKSEKTIONEN (SRBK)

STUDIERÅDET VID KEMI- OCH BIOTEKNIKSEKTIONEN (SRBK) TLTH, K-sektionen STUDIERÅDET VID KEMI- OCH BIOTEKNIKSEKTIONEN (SRBK) Protokollmöte 2 2015-02-23 SrBK:s andra protokollmöte 2015. Mötet äger rum måndag den 23 februari 2015 kl. 17.15 i Marie- Curierummet

Läs mer

Innehållsförteckning

Innehållsförteckning Innehållsförteckning Wälkommen Program för dagen Dagens föredrag Företagsannonser Massor av möjligheter Pedagogiska Priset 1 2 3 5 15 16 Veg Tech - för grönare städer! Wälkommen! Warmt wälkommen till W-dagen

Läs mer

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande.

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor & lägerprogrammet Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2014 (Ansökan kan laddas ned på www.fubjonkoping.org eller hämtas på FUB-Gården) Information

Läs mer

MARIA. 12 16 Januari

MARIA. 12 16 Januari MARIA mininytt 12 16 Januari aktiviteter på MMK 7 9 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Dansklubben 15.00 Film Frukt 16.00 16.00 16.00 16.00 UTE på skolgården SAL 3 Ute-lek Ute-lek

Läs mer

Föreningen EnergisystemTeknologerna

Föreningen EnergisystemTeknologerna Föreningen EnergisystemTeknologerna, Sida 1 av (13) Innehållsförteckning INLEDNING... 3 FÖRENINGENS SYFTE OCH MÅL... 3 ORGANISATION... 3 STADGAR... 3 MEDLEMMAR... 4 STORMÖTEN... 4 STYRELSE... 4 STYRELSEMÖTEN...

Läs mer

PRAO Årskurs 9 Björnekullaskolan, Åstorp Höstterminen 2011

PRAO Årskurs 9 Björnekullaskolan, Åstorp Höstterminen 2011 PRAO Årskurs 9 Björnekullaskolan, Åstorp Höstterminen 2011 Klass vecka datum 9:3 39 26 sept 30 sept 9:2a, 9:2b 40 3 okt 7okt 9:4, 9:1 41 10 okt 14 okt REGLER FÖR PRAO Du kan se på föregående sida när din

Läs mer

Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, HT 2015

Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, HT 2015 Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, HT 2015 Hej! Detta brev skickas till dig för att du skall erbjudas möjlighet att förbereda dig

Läs mer

HÄLSOTEKET. Örgryte-Härlanda. Sommaren 2014

HÄLSOTEKET. Örgryte-Härlanda. Sommaren 2014 HÄLSOTEKET Örgryte-Härlanda Sommaren 2014 Välkommen att delta på våra inspirerande aktiviteter i sommar! Hälsoteket i Örgryte-Härlanda är till för att ge dig förutsättningar för en hälsosam livsstil. I

Läs mer

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2015 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. I år har vi något för alla så fortsätt läsa och skynda er att anmäla på bifogad blankett till

Läs mer

Vad roligt att ni har valt att bjuda varandra på den här timmen.

Vad roligt att ni har valt att bjuda varandra på den här timmen. Hej! Vad roligt att ni har valt att bjuda varandra på den här timmen. Att prata med en ny person kan kännas nervöst även om man som ni redan har en hel del gemensamt. Därför finns den här guiden som ska

Läs mer

Barns brukarmedverkan i den sociala barnavården - de professionellas roll för barns delaktighet

Barns brukarmedverkan i den sociala barnavården - de professionellas roll för barns delaktighet Barns brukarmedverkan i den sociala barnavården - de professionellas roll för barns delaktighet Västernorrlands modell för att göra barns röster hörda En definition av begreppet delaktighet Delaktighet

Läs mer

5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster

5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster 5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster Hejsan! Ordföranden har ordet Så har vi nu klarat av årets tävling, 4-klubbs. Vi hade strålande väder och tävlingen flöt på riktigt bra

Läs mer

Entreprenören i fokus, v 17, 22-26 april 2013

Entreprenören i fokus, v 17, 22-26 april 2013 Måndag 22/4 kl 8.00-9.00, Munktell Science Park Arr: Eskilstuna kommun Hur får vi ut ny energieffektiv teknik på marknaden? Per Ekstorm berättar hur Eskilstuna kommun erbjuder företag att testa och utvärdera

Läs mer

Inledning. I detta nummer. Lönerevision. Medlemsmöte. Korsord SEPTEMBER 2014

Inledning. I detta nummer. Lönerevision. Medlemsmöte. Korsord SEPTEMBER 2014 SEPTEMBER 2014 I detta nummer Inledning Aktuellt Lönerevision Möten & studier Korsord Kalender 1 2 3 4 5 6 Lönerevision Årets lönerevision är nu igång och kommer bl a att innehålla en ordentlig höjning

Läs mer

Välkommen till SFSFUM 2016 i Uppsala!

Välkommen till SFSFUM 2016 i Uppsala! Välkommen till SFSFUM 2016 i Uppsala! Sveriges förenade studentkårer (SFS) bjuder en gång om året in alla medlemskårer till SFS Fullmäktigemöte och för det står varje år en eller flera av SFS medlemskårer

Läs mer

PROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi

PROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi Tid: 2015-09-22, kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M-huset Kallade: Svante Nyman (Ordf), Elin Håkansson (Vice ordf), Hanna Krokström (Admin), Emil

Läs mer

Sök-Utskottspub Sök till:

Sök-Utskottspub Sök till: Sök-Utskottspub Sök till: AktU MafU NärU Webgruppen Yvette Valberedningen Näringslivsutskottet, NärU - Din väg till drömjobbet! Hej Ettan! Mitt namn är Albin Larsson och jag är Näringslivsansvarig på sektionen

Läs mer

Föreningen omfattar medlemmar från Lund, Staffanstorp, Burlöv, Kävlinge och Lomma/Bjärred kommuner

Föreningen omfattar medlemmar från Lund, Staffanstorp, Burlöv, Kävlinge och Lomma/Bjärred kommuner Föreningen omfattar medlemmar från Lund, Staffanstorp, Burlöv, Kävlinge och Lomma/Bjärred kommuner Adress Föreningen HjärtLung i Lund Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Telefon

Läs mer

HSO-INFORMATION FRÅN OSS! NR 77, V.51, 2015. (Årgång 4)

HSO-INFORMATION FRÅN OSS! NR 77, V.51, 2015. (Årgång 4) TORSDAGSBLADET HSO-INFORMATION FRÅN OSS! NR 77, V.51, 2015. (Årgång 4) Innehåll Redaktören har ordet! 2 HSO kanslis öppettider under jul och nyår 3 HSO Uppsala läns styrelse/ordförandemöten våren 2016

Läs mer

Riksårsmötet 2016 i Malmö!

Riksårsmötet 2016 i Malmö! Riksårsmötet 2016 i Malmö! Den 10-12 juni tar vi över Malmö stad och drar igång Riksårsmötet 2016! Riksårsmötet är vårt förbunds största årliga händelse - vårt högsta beslutande organ där vi tar beslut

Läs mer

ÖREBRO LÄN KURSER FÖR FÖRENINGAR VÅREN 2016 GÖR EN ANNAN VÄRLD MÖJLIG

ÖREBRO LÄN KURSER FÖR FÖRENINGAR VÅREN 2016 GÖR EN ANNAN VÄRLD MÖJLIG ÖREBRO LÄN KURSER FÖR FÖRENINGAR VÅREN 2016 12 GÖR EN ANNAN VÄRLD MÖJLIG Kortkurserna vänder sig till ABF Örebro läns medlemsorganisationer. Tänk på att platserna är begränsade - hör av dig med din anmälan

Läs mer

Gemensamma riktlinjer fo r genomfo rande av Examensarbete Hing Elkraftteknik

Gemensamma riktlinjer fo r genomfo rande av Examensarbete Hing Elkraftteknik Uppdatering: Datum för anmälan för boende samt datum för middag. Gemensamma riktlinjer fo r genomfo rande av Examensarbete Hing Elkraftteknik Examensarbetet ska ni genomföra på det universitet som ni är

Läs mer

PRAO åk 8 vecka 13 och 15 2012 Vecka 14 är Påsklov och eleverna är också lediga annandag Påsk vecka 15!

PRAO åk 8 vecka 13 och 15 2012 Vecka 14 är Påsklov och eleverna är också lediga annandag Påsk vecka 15! BSF Lunds stad Tunaskolan Ann-Helén Oldenby studie- och yrkesvägledare 046 35 76 81, ann-helen.oldenby@lund.se PRAO åk 8 vecka 13 och 15 2012 Vecka 14 är Påsklov och eleverna är också lediga annandag Påsk

Läs mer

Blandade resultat ÄLVNÄS TVÄTT

Blandade resultat ÄLVNÄS TVÄTT Blandade resultat Nu var det riktigt länge sedan jag fick iväg någon rapport om hur skoteråkandet går för min del. Jag kan väl säga att det varit mer än fullt upp med arbete, familj, garagetid och träning/tävling.

Läs mer

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK VIKSJÖ GK NR 7, 2012 JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK Juniorverksamheten på Viksjö GK Målsättning: Att kunna vara en idrottare i golf! Stödja barn och ungdomars utveckling från Golfkul till Knatte mot Elit! Ledare

Läs mer

UMEÅ SCANDIC PLAZA FREDAG 29 APRIL

UMEÅ SCANDIC PLAZA FREDAG 29 APRIL Du är inbjuden till... 2016 UMEÅ SCANDIC PLAZA FREDAG 29 APRIL NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 29 april är det dags för HR-Dagen på Scandic Plaza. Vi hälsar er varmt välkomna till en heldag där

Läs mer

Berättarstunden. Termin 4: Bibeltelefonen. - levande berättelser från Bibeln. Söndagsskolmaterial

Berättarstunden. Termin 4: Bibeltelefonen. - levande berättelser från Bibeln. Söndagsskolmaterial Berättarstunden - levande berättelser från Bibeln Termin 4: Bibeltelefonen Söndagsskolmaterial Innehåll Termin 4 Bibeltelefonen Förord Beskrivning Lektion 1 Lektion 2 Lektion 3 Lektion 4 Lektion 5 Lektion

Läs mer

Storyline Familjen Bilgren

Storyline Familjen Bilgren Storyline Familjen Bilgren Du har valt att jobba med trafik med hjälp av Storyline. Denna Storyline vänder sig till årskurs 4 6 Eleverna får till en början möta familjen Bilgren som bor i Ringstorp. Familjen

Läs mer

höstlov MMK/MFK 26 30 oktober

höstlov MMK/MFK 26 30 oktober höstlov MMK/MFK 26 30 oktober LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Utflykt Lekar i Tanto E.M Rålis Skatepark Bad F.M (Forsgrenska) Teater (Potatisrebellerna) Dramaten, Nybroplan Halloween runda Övrigt

Läs mer

5 vanliga misstag som chefer gör

5 vanliga misstag som chefer gör 5 vanliga misstag som chefer gör och vad du kan göra för att undvika misstagen! www.helenastrom.se Telefon: +46(0)704 32 83 08 Inledning Först tänkte jag ge mina fem bästa tips till ledare. Men jag kom

Läs mer

Studiecirklar. Våren 2016. Kulturarrangemang och föreläsningar

Studiecirklar. Våren 2016. Kulturarrangemang och föreläsningar Studiecirklar Våren 2016 Kulturarrangemang och föreläsningar För personer med egen erfarenhet av funktionsvariationer. För personal och anhöriga som har kontakt med personer inom LSS målgrupp. Studieförbundet

Läs mer

Program. Bellevuegårdsbiblioteket

Program. Bellevuegårdsbiblioteket Program Bellevuegårds Hösten 2014 Vi gör mer än lånar ut böcker! Biblioteken är viktiga för det demokratiska samhällets utveckling genom att bidra till kunskapsförmedling och fri åsiktsbildning. Det slår

Läs mer

MARIA. 31 oktober - 4 november. MiniNYTT

MARIA. 31 oktober - 4 november. MiniNYTT MARIA 31 oktober - 4 november MiniNYTT HÖSTLOVSKUL! Missa inte GLADIATORERNA på torsdag! HÖSTLOV MMK 31 OKTOBER 4 NOVEMBER LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Badet Åka iväg LUNCH 11.30-12.30

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo

Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo 284 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 99 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Vi har gjort roliga och väldigt varierade saker! - För att

Läs mer

aktiviteter på MMK 26 30 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG

aktiviteter på MMK 26 30 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG aktiviteter på MMK 26 30 januari LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Tv-spel Turnering (Jonas) Bak (Sofie) Äventyrsklubben 14.30 16.00 Frågesport (Jonas) Dansklubben 15.00 Frukt 16.00

Läs mer

PROGRAM. Neuroförbundet Sydnärkes aktiviteter. Våren 2016. (Sparas )

PROGRAM. Neuroförbundet Sydnärkes aktiviteter. Våren 2016. (Sparas ) PROGRAM Neuroförbundet Sydnärkes aktiviteter Våren 2016 (Sparas ) Hej alla goa medlemmar i Neuroförbundet Sydnärke! Nu börjar dagarna bli ljusare men än så länge biter vinterkylan i kinderna. Under hösten

Läs mer

JÖNKÖPING ELITE STORA HOTELLET FREDAG 4 MARS

JÖNKÖPING ELITE STORA HOTELLET FREDAG 4 MARS Du är inbjuden till... 2016 JÖNKÖPING ELITE STORA HOTELLET FREDAG 4 MARS NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 4 mars är det dags för HR-Dagen på Elite Stora Hotellet i Jönköping. Vi hälsar er varmt välkomna

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-09-15, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Kalendarium. Novischeriet. Veckan på vg 5/2 27/1 3/2 13/2 19:00 22:00. Onsdag: Sittning Metro 12:15. Torsdag: Lunch. 19:00 19:00 Lördag: Fredag:

Kalendarium. Novischeriet. Veckan på vg 5/2 27/1 3/2 13/2 19:00 22:00. Onsdag: Sittning Metro 12:15. Torsdag: Lunch. 19:00 19:00 Lördag: Fredag: VÄSTGÖTA NATION Novischeriet Kalendarium Kära Novisch! Varmt välkommen till Lund och framförallt välkommen till Västgöta Nation! Vad kul att just du har hittat hit! Visst kommer tiden här nere i Lund präglas

Läs mer

Skall jag stanna eller ska jag gå? D

Skall jag stanna eller ska jag gå? D Skall jag stanna eller ska jag gå? D et är först när vi går ihop och vi blir många och starka som vi kan förändra våra villkor på arbetsplatsen. I över 100 år har facket vart med och påverkat arbetarnas

Läs mer

Ha en underbar sommar!

Ha en underbar sommar! maj 2012 Hej Klippan-vänner! brev Ett nytt Klippan-brev! Läs nyhetsbrevet tillsammans eller välj ut vilka saker du tar upp med din Klippan-sektion. Hör gärna av er om ni vill veta mer om något av det vi

Läs mer

Årgång 56 nr 2 2013 V - N GLAD PÅSK! Y T T

Årgång 56 nr 2 2013 V - N GLAD PÅSK! Y T T Folkdansens Vänner, Malmö F Årgång 56 nr 2 2013 V - N GLAD PÅSK! Y T T Ordföranden har ordet När jag sitter och skriver detta är det vårdagjämning, exakt på klockslaget! Inne är det varmt och gott, men

Läs mer

PAY N PLAY 18-HÅL KROG WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU. Banan har. Med Norrlands bästa greener.

PAY N PLAY 18-HÅL KROG WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU. Banan har. Med Norrlands bästa greener. Banan har 18-HÅL Med Norrlands bästa greener. PAY N PLAY Där alla oavsett golfbakgrund är välkomna! EN KROG Med dagens lunch och fullständiga rättigheter. WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU Kort

Läs mer

Varma hälsningar, Susanna Vildehav och Mia Kjellkvist, skådespelare och konstnärliga ledare.

Varma hälsningar, Susanna Vildehav och Mia Kjellkvist, skådespelare och konstnärliga ledare. Lärarhandledning Hej! Denna lärarhandledning är till för dig, pedagog eller lärare, som har sett eller ska se Teater Eksems föreställning Mangoträdet. I handledningen ger vi förslag på hur du genom samtal

Läs mer

Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus!

Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus! Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus! FAMILJEFEST UTOMHUSAFTERSKI JAN JOHANSEN PARTYPATRULLEN MARKOOLIO LOTTA ENGBERG KIDSZON HOPPBORG VALLE SHOW SARA EDWARSSON MIDNATTSAFTERSKI DJ ALTÉGO URBAN ARTROOM

Läs mer

Berättarstunden. Termin 1: Tidsresan. - levande berättelser från Bibeln. Söndagsskolmaterial

Berättarstunden. Termin 1: Tidsresan. - levande berättelser från Bibeln. Söndagsskolmaterial Berättarstunden - levande berättelser från Bibeln Termin 1: Tidsresan Söndagsskolmaterial Berättarstunden - levande berättelser från Bibeln Termin 1: Tidsresan Pernilla Kans, Elin Ulander, 2008 Illustrationer

Läs mer

Vad är det för konstigt träd som har text på bladen? Bok, förstås! Lasse läslust Ludvig lusläst Namn... Klass...

Vad är det för konstigt träd som har text på bladen? Bok, förstås! Lasse läslust Ludvig lusläst Namn... Klass... Namn... Klass... o Info för föräldrarna på sidan 10 T Text: Ped.Mag. Irina Andersson Illustrationer & layout: Paul Söderholm Utgivare: Förbundet Hem och Skola i Finland r.f. Nylandsgatan 17 D FiN- 00120

Läs mer

SLUTA SKJUTA UPP OM UPPSKJUTARBETEENDE OCH KONSTEN ATT SLUTA SKJUTA UPP OLA OLEFELDT OLA.OLEFELDT@MAH.SE STUDENTHÄLSAN

SLUTA SKJUTA UPP OM UPPSKJUTARBETEENDE OCH KONSTEN ATT SLUTA SKJUTA UPP OLA OLEFELDT OLA.OLEFELDT@MAH.SE STUDENTHÄLSAN SLUTA SKJUTA UPP OM UPPSKJUTARBETEENDE OCH KONSTEN ATT SLUTA SKJUTA UPP OLA OLEFELDT OLA.OLEFELDT@MAH.SE STUDENTHÄLSAN DAGENS AGENDA Vad är prokrastinering och varför skjuter vi upp? Uppskjutarbeteende

Läs mer

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten!

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten! Vandring vid Höga Kusten Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten Är du en Äntligen friluftsmänniska får du chansen som gillar Nu att vandra? arrangerar Vill du Ung

Läs mer

Civilingenjör i Teknisk biologi är ett bioteknikprogram med betoning på teknik och materialvetenskap i biologins tjänst.

Civilingenjör i Teknisk biologi är ett bioteknikprogram med betoning på teknik och materialvetenskap i biologins tjänst. Välkommen! Hej och välkommen till TBi-sektionens samarbetsfolder! Vi är en glad sektion på Linköpings Tekniska Högskola vars studenter utbildar sig till civilingenjörer och naturvetare inom kemi och bioteknik.

Läs mer

INFORMATION ANMÄLDA LAG. Välkommen till GloBallCup 25-28 juni 2015

INFORMATION ANMÄLDA LAG. Välkommen till GloBallCup 25-28 juni 2015 INFORMATION ANMÄLDA LAG Välkommen till GloBallCup 25-28 juni 2015 Er förening har anmält lag till GloBallCup och hälsas härmed välkommen till FN-förbundets cup för en bättre värld. Mellan torsdag 25 och

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte S01

Kallelse till styrelsemöte S01 Kallelse till styrelsemöte S01 Tid och plats Tid: Tisdagen den 15 januari 2008 klockan 17.15.. Plats: Styrelserummet Föredragningslista Ärende Åtgärd Bilaga 1 OFMÖ 2 Tid och sätt 3 Val av mötessekreterare

Läs mer

Träffpunkter. Februari, mars, april 2016. Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? www.goteborg.se

Träffpunkter. Februari, mars, april 2016. Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? www.goteborg.se Askim-Frölunda-Högsbo Februari, mars, april 2016 Träffpunkter Altplatsen Högsbotorpshemmet Kustträffen Solträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post? kontakta Laine Henriksson,

Läs mer

Höstprogram BIBLIOTEKETS INTERIÖR FRÅN BARAS NYA BIBLIOTEK

Höstprogram BIBLIOTEKETS INTERIÖR FRÅN BARAS NYA BIBLIOTEK Höstprogram BIBLIOTEKETS 2015 INTERIÖR FRÅN BARAS NYA BIBLIOTEK Foton och illustrationer: Anna Sallenman, Tina Löwenborg, Inger och Lasse Sandberg, Christina Sundien, Justem Johnson, Eva Thorgilsson, SVT,

Läs mer

Betalning av utomhusträning, juniorläger och Skandia Cup

Betalning av utomhusträning, juniorläger och Skandia Cup Juniorblogg 2015 Vinterträning juniorer 2015-12-15 Nu är det hög tid att börja tänka på nästa golfsäsong. För att komma väl förberedda till den är det dags att börja träningen inomhus med oss. I år vill

Läs mer

Tidtabell. 1 april - 12 juli 2013

Tidtabell. 1 april - 12 juli 2013 Tidtabell 1 april - 12 juli 2013 flysmåland Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och tystaste

Läs mer

välkommen till S-studenters 27:e kongress!

välkommen till S-studenters 27:e kongress! välkommen till S-studenters 27:e kongress! S-studenter 27:e ordinarie kongress går av stapeln 10-12 juni på Karlstads universitet. Förbundsstyrelsen och värdklubben S-studenter Karlstad hälsar dig hjärtligt

Läs mer

Bävernytt. ordförande h a r o r d e t. Din lokala nyhetskälla. Nr 1 - Feb 2008. Du som Medlem är Inbjuden till:

Bävernytt. ordförande h a r o r d e t. Din lokala nyhetskälla. Nr 1 - Feb 2008. Du som Medlem är Inbjuden till: Bävernytt Din lokala nyhetskälla Nr 1 - Feb 2008 Du som Medlem är Inbjuden till: ordförande h a r o r d e t Styrelsens arbete efter jul och nyår flyter på för fullt. Vi har många bollar i luften. Om inte

Läs mer

FRITIDS FREDRIKSBERGS SKOLA KVALITETSREDOVISNING LÄSÅRET 2012-2013

FRITIDS FREDRIKSBERGS SKOLA KVALITETSREDOVISNING LÄSÅRET 2012-2013 FRITIDS FREDRIKSBERGS SKOLA KVALITETSREDOVISNING LÄSÅRET 2012-2013 Fritidsresan gick i år till Linköping. På hemväg stannade vi vid Cloetta och köpte godis. Innehållsförteckning : 1. Inledning...s.1 2.

Läs mer

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17 Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17 Klockan 17:00 i Skeppet, 4e våningen, Sjöfartshögskolan, Kalmar. Närvarande: Camilla Carlén, Agnes Olsson, Lucas Hallgren, Daniel Regnér, Tina Wendpaap,

Läs mer

STUDENT EKBACKESKOLAN 2011

STUDENT EKBACKESKOLAN 2011 STUDENT EKBACKESKOLAN 2011 Studentsången Sjungom studentens lyckliga dag, låtom oss fröjdas i ungdomens vår! Än klappar hjärtat med friska slag, och den ljusnande framtid är vår. Inga stormar än i våra

Läs mer

ÖPPNA DITT HEM BLI VÄRDFAMILJ!

ÖPPNA DITT HEM BLI VÄRDFAMILJ! High School ansvar trygghet kvalitet sedan 1958 www.sts.se ÖPPNA DITT HEM BLI VÄRDFAMILJ! Att få ta emot en utbytesstudent innebär ett kulturellt utbyte på hemmaplan. Tänk att få prata ett annat språk

Läs mer

Senaste nytt från Anhörigstödet. Våren 2016

Senaste nytt från Anhörigstödet. Våren 2016 Senaste nytt från Anhörigstödet Våren 2016 Under våren finns det möjlighet att vara med i samtalsgrupper, tematräffar m.m. Tillsammans med de olika aktörerna hälsar vi er hjärtligt välkomna och hoppas

Läs mer

26 30 maj MARIA. Varför bara sitta inne och skapa? Ta med Skapande ut! Det gjorde Ingrid och Matilda KLUBBNYTT

26 30 maj MARIA. Varför bara sitta inne och skapa? Ta med Skapande ut! Det gjorde Ingrid och Matilda KLUBBNYTT 26 30 maj MARIA KLUBBNYTT Varför bara sitta inne och skapa? Ta med Skapande ut! Det gjorde Ingrid och Matilda aktiviteter på MFK 26 30 maj LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter SAL 3 SAL

Läs mer

Har du/ni betalat? Vi har inte fått in medlemsavgiften från alla.

Har du/ni betalat? Vi har inte fått in medlemsavgiften från alla. 2016-06-08 Hej alla trädgårdsvänner! Välkommen att ta del av sommarens program! Vi ber om ursäkt att vi inte skickat ut tidigare men hoppas ni har överseende med det! Kika in på föreningens hemsida & Facebook!

Läs mer

Ung Företagsamhet Skåne

Ung Företagsamhet Skåne INFORMATION JUNI Resultat SM i Ung Företagsamhet Certifiering Registrering 1/9 Elevinspiration HT 2016 Grundutbildning 7/9 2016 Kick Off 19/9 2016 Kalendarium Personalförändringar Tack för i år! Viktiga

Läs mer

PROGRAM. Neuroförbundet Sydnärkes aktiviteter. Våren 2015. (Sparas )

PROGRAM. Neuroförbundet Sydnärkes aktiviteter. Våren 2015. (Sparas ) PROGRAM Neuroförbundet Sydnärkes aktiviteter Våren 2015 (Sparas ) Hej alla goa medlemmar i Neuroförbundet Sydnärke! Mitt i julstöket sitter vi i styrelsen och planerar hela vårens aktiviteter. Känns lite

Läs mer

Nyhetsbrev april 2016. Nyhetsbrev april 2016 [1]

Nyhetsbrev april 2016. Nyhetsbrev april 2016 [1] Nyhetsbrev april 2016 Nyhetsbrev april 2016 [1] ORDFÖRANDE HAR ORDET HÖSTEN 2016 Även om vi har en härlig vår och sommar framför oss så blickar vi redan framåt för att utveckla verksamheten. Till hösten

Läs mer

Läs om. Astma- och Allergiföreningen i Stockholm. Nr 2 2013 maj. Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald

Läs om. Astma- och Allergiföreningen i Stockholm. Nr 2 2013 maj. Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald Astma- och Allergiföreningen i Stockholm Nr 2 2013 maj Läs om Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald Niklas Olin, föreningens nye ordförande, intervjuas av

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-02-12. Tid 17:15-18:30, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-02-12. Tid 17:15-18:30, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2014-02-12. Tid 17:15-18:30, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Valerie

Läs mer

TallgårdenNytt. I huvudet på Linda. Alla vi på Tallgården

TallgårdenNytt. I huvudet på Linda. Alla vi på Tallgården TallgårdenNytt Månadsbrev mars-april månad 2012. Finns även att hämta på förskolans hemsida, www.mjolby.se Redaktör Pia Adlertz, pia.adlertz@mjolby.se I huvudet på Linda Hej alla föräldrar Äntligen börjar

Läs mer

Förskolan Mullvaden. Humlans Verksamhetsmål 2013

Förskolan Mullvaden. Humlans Verksamhetsmål 2013 Förskolan Mullvaden Humlans Verksamhetsmål 2013 Innehållsförteckning 1. personalgrupp och barngrupp 2. lpfö 98 och förhållningssätt 3. Humlans dagliga rutiner: in och överskolning 4. lämning och hämtning

Läs mer

29 mars 1 april. Våren är här! I alla fall när den här bilden togs, på Alvar och Luka när de var på utflykt

29 mars 1 april. Våren är här! I alla fall när den här bilden togs, på Alvar och Luka när de var på utflykt Våren är här! I alla fall när den här bilden togs, på Alvar och Luka när de var på utflykt 29 mars 1 april Påsklov på MMK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Utflykt Röd dag = stängt Tanto bollplan (brännboll/fotboll)

Läs mer

Rapport. Grön Flagg. Rönnens förskola

Rapport. Grön Flagg. Rönnens förskola Rapport Grön Flagg Rönnens förskola Kommentar från Håll Sverige Rent 2012-08-24 08:18:54: Ni har på ett mycket kreativt och varierat sätt jobbat med ert tema. Ni har anpassade och engagerande aktiviteter

Läs mer

INVIGNING AV JÄRNVÄGSBRON & GAMLA KRAFTSTATION REPORTAGE FRÅN LÅDBILS RÄJSET SKRIVKLÅDA ERBJUDANDE FRÅN VARGEN LIVS. Årgång 10 Nr 6 September 2007

INVIGNING AV JÄRNVÄGSBRON & GAMLA KRAFTSTATION REPORTAGE FRÅN LÅDBILS RÄJSET SKRIVKLÅDA ERBJUDANDE FRÅN VARGEN LIVS. Årgång 10 Nr 6 September 2007 Årgång 10 Nr 6 September 2007 INVIGNING AV JÄRNVÄGSBRON & GAMLA KRAFTSTATION REPORTAGE FRÅN LÅDBILS RÄJSET SKRIVKLÅDA ERBJUDANDE FRÅN VARGEN LIVS Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL

Läs mer