Serumsektionen HT16 VECKA 34 VECKA 35. Fångarna på Campus USÖ. Beach Volleybollturnering & Färgfest. Allt-utom-kläderfest

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Serumsektionen HT16 VECKA 34 VECKA 35. Fångarna på Campus USÖ. Beach Volleybollturnering & Färgfest. Allt-utom-kläderfest"

Transkript

1 Introduktionsschema Serumsektionen HT16 VECKA 34 Torsdag Fredag Lördag Söndag Måndag Smygstartskväll Collegefest Poängjakt Vattenlekar! VECKA 35 Välkomstpub Tips: vecka 35 är det en gratis prova-på- vecka på Campusgymmet! 30 augusti-31 augusti Studentlivsmässan 10:00 13:00 i Långhusets korridorer Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Pubrunda Tårtbak Fångarna på Campus USÖ Beach Volleybollturnering & Färgfest Allt-utom-kläderfest Hästhagen & Biovisning med Anna B 30 augusti-2 september Lär känna Biblioteket 12:15 13:00 i Universitetsbiblioteket sal U1191 Psssst... längre ner i schemat finns info kring tider, klädkoder & andra alldelessss underbara saker

2 VECKA 36 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Mysteriet i City Vilodag Piratfest Vilodag Beerpongturnering och fullmoonfest TIllsammans med Sobra Togafest Lekar med Overallsutskottet VECKA 37 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Skoj med Sesam Musikkväll Tagg inför Örebrodagen After-Schoolhäng på Satin Örebrodagen & Den stora Kårfesten Såpaskoj med Corax & Egen förfest VECKA 39 Lördag Finsittning

3 Smygstart vecka 34 Smygstartskväll Torsdagen 25/8 Välkomna till Serum! Ikväll smyger vi igång med lite häng så ni får lära känna den faddergrupp ni kommer att tillhöra under introduktionen. För att vara med på Serums introduktion behöver du inhandla Serums intropåse. Detta gör du på plats denna kväll för 300kr med kontanter eller med Swish. 200kr av detta går till ett årsmedlemskap i Örebro Studentkår. Om du inte kan närvara denna kväll går det att köpa intropåsen innan varje aktivitet under hela intodukionen. Vi möts klockan i Prismahusets entré på Campus Örebro. Kom gärna en halvtimme tidigare för att köpa din intropåse! Här finner du en karta för att hitta Prismahusets entré 6c6e3e73b70cdb2/karta_campus_orebro.pdf Här står det om Campus Örebros olika parkeringsplatser och bussanslutningar mm. Fredag 26/8 Nu när du ska börja universitetet tycker vi det är bäst att starta collegelivet med en fest! Plugghäst eller sportfåne, vi samlas alla under samma måne!" Collegefest! Woho! Första festen! Vi möts kl vid Prismaentrén (se 25/8 för vägvisning) Klädkod: College! Tips från Generalerna: För den som inte fick med sig utklädningslådan i flytten räcker det såklart att komma som man vanligtvis är efter som du nu faktiskt är en del av livet här! Lördagen 27/8 Koras ska en vinnare göra så dyk upp idag för att börja köra den tävling som över introduktionen sig sträcker den tävling som så mycket nödvändigt täcker Kom hit så du får en aning om Serumsektionens uppdragsutmaning" Poängjakt! Vi möts i Prismahusets entré kl 13:00 för en liten kickoff av introduktionens uppdragsutmaning! Viktiga poäng för att vinna kommer man kunna ta här! OBS! Aktiviteter där alkohol inte är tillåtet är märkta med symbolen Aktiviteter anordnade av Örebro universitet är GRÖNA och de aktiviteter som anordnas av SERUM är GULA!

4 Smygstart v34 (forts) Söndagen 28/8 "Hoppas ett leende kommer målas på din mun för nu ska vi ha roligt med en sak från en brunn! Du kan bli blöt, du kan bli ful, men det är väl det som är kul? Så av med hatten, Nu ska vi leka med vatten!" Vattenlekar Samling i prismahusets entré 13:00 för att sedan dra iväg och köra lite vattenlekar! Stark rekommendation är ett klädval som tål att bli blött och ett eventuellt ombyte om man inte vill ta sig hem i blöta brallor! Måndag 29/8 Välkomstdag! Idag är den officiella välkomstdagen på Örebro Universitet. Det är olika tider och scheman för olika program eller kurser så använd länken nedan för att få koll på just ditt schema. Denna dag får du även en campusvandring av faddrarna från din kårsektion! Efter vandringen så ska de flesta på olika möten med sina respektive kurser. Schemat för dagen hittas på: Ni har vandrat runt campus och matats med information. Då kan det vara bra med lite relaxation. Käka tacos för en peng och kom på vårt goa häng Välkommen till Serum - världens bästa gäng!" Välkomsthäng Vi möts kl vid Prismaentrén (se 25/8 för vägvisning). Vi kommer hålla till i Krakarestaurangen från kl Det kommer gå att köpa dricka och finns tacobuffé för 70kr! Tisdag 30/8 Pubrunda Under kvällen är det dags för Pubrundan! En höjdpunkt under introduktionen. Egen medtagen alkohol är inte tillåten men ta med kontanter för att kunna handla smidigt på de krogar vi besöker under kvällen. De som hittar får gärna komma till Våghustorget kl 17:30 men om ni vill kan ni möta upp oss kl 16:45 i Prismaentrén så åker vi tillsammans med bussen eller cykeln från Universitetet. Glöm inte introbrickan!

5 Onsdag 31/8 Tårtbak "Ikväll håller vi oss under tak, Det är dags för Serums tårtbak! Pris för den snyggaste ni kan baka Eller kanske den som bäst smaka? Grädde, botten och kanske choklad, Med tårtbak blir man ju alltid glad!" Samling i prismahusets entré klockan 18:00 Torsdag 1/9 Informationspass om Sals- och hemtentamen 12:15 13:00 i Tentamenssal L001 (en trappa ner vid Studentcentrum) Under detta pass går vi igenom allt som du behöver tänka på inför en salstentamen och hur det går till vid en hemtentamen. Du får känna på hur det känns att gå ned i våra tentasalar och får en inblick i hur det går till i praktiken. Du får äta din lunch Fångarna på Campus USÖ Välkommen till en kväll fylld med uppdrag att lösa, några kluriga, några svettiga och några riktigt ambitiösa. Nu är det upp till bevis, och förhoppningsvis tar vinnarna hem ett fint pris (vi lovar att det inte blir syfilis). Dags att se vilken sexkunskap ni inom er kan hitta, för Serum sprider kärlek och inte smitta" Vi möts i Prismaentrén kl alternativt kl på Campus USÖ för de som hittar! Ha på er rörliga kläder :) Kvällen, som har temat "Sprid kärlek, inte smitta", anordnas i samarbete med RFSU som lovar en liten överraskning till samtliga deltagare! Fredag 2/9 Beachvolleybollturnering! 16:00 ca 18:00 på Beachvolleybollplanerna bakom Universitetsbiblioteket Den stora beachvolleybollturneringen! Här ska vi kora vilken kårsektion som är bäst på beachvolleyboll. Vid sidan av tävlingen kommer det även finnas andra aktiviteter för de som inte är med i laget och vill ha en paus från allt hejande. Tänk på att ändringar kan förekomma! Håll koll i Facebook-gruppen!

6 Fredag 2/9 (forts) Tänk på att ändringar kan förekomma! Håll koll i Facebook-gruppen! Färgfest! "Gul som solsken, gul som guld, klä er gult för Serums skull. Festa gött och festa gult, i Serums färger är inget fult. Här kan du lära dig att bli riktigt ball, med en äkta overall" Vi möts i Prismaentrén. Klädkod: Gult! Den traditionella Färgfesten är festen då varje kårsektion bär sin specifika färg - Serums är GUL! Som solen, perfekt mogna bananer och innehållet av en ananas. Alla älskar Serum, Serum älskar ALLA! Lördag 3/9 "Vi hoppas på fantastiskt väder, Ikväll är det fest, men utan kläder. En säck, en tidning, en filt, Du kanske gör en foliekilt? Ingen fara om klädseln blir ful, Serum sprider kärlek, kom igen det blir kul!" Allt-utom-kläderfest Vi träffas 19:00 i Prismaentrén. Klädkod: Allt utom kläder (se bild för inspiration) Söndag 4/9 "I hagen man inte rida kan En kanot på stranden vi fann Spela minigolf eller frisbeevariant Spela beachvolley med mer så sant" Tid och mötesplats kommer Hästhagen Biovisning med Anna B 19:00-sent i HSL2 (Hörsal 2 i Långhuset) Anna B (Blomberg) är introduktionsansvarig för den allmänna introduktionen. Hon riggar denna kväll upp för bio! Ta på dig dina myskläder, och lite gott att tugga på, så avslutas veckan på ett stilla och perfekt sätt.

7 Måndag 5/9 Mysteriet i City "Kom och spela Cluedo med oss, city är vår spelplan förstås. Vem har mördat och med vilket vapen? För att ta reda på det, så gäller det att vara vaken. Frågan är på vilken plats ett mord har skett, för att lösa mysteriet behöver ni klara uppdragen på rätt sätt!" Vi möts kl vid Prismaentrén eller för de som hittar till Våghustorget själva kl vid Våghustorget. Klä er i rörliga kläder och ett par sköna skor. Onsdag 7/9 Föreläsning: Studieteknik 10:15 12:00 i Universitetsbibliotekets aula. Föreläsare: Henrik Strandahl Här får du de bästa sätten för att komma igång med dina studier och du kommer att få lära dig hur du är mest effektiv när du ska plugga. Se upp! för här kommer Serums vassaste trupp! Ta med ditt svärd i ett ordentligt grepp, Och välkommen ombord på vårt sjörövarskepp Inatt ska vi hitta skatt i Örebro, Drink up My hearties, yo ho!. Piratfest! Vi möts kl i Prismaentrén. Klädkod: arrrggggh! (pirat) Torsdag 8/9 Informationspass om Sals- och hemtentamen 10:15 12:00 i Universitetsbibliotekets aula. Föreläsare: Henrik Strandahl Här får du de bästa sätten för att komma igång med dina studier och du kommer att få lära dig hur du är mest effektiv när du ska plugga. OBS! Aktiviteter där alkohol inte är tillåtet är märkta med symbolen Aktiviteter anordnade av Örebro universitet är GRÖNA och de aktiviteter som anordnas av SERUM är GULA!

8 Fredag 9/9 "Örebro är inte direkt Ko Phangan, men för att komma dit behöver du ett jetplan. Alternativet är att spela Beer-pong med oss i fullmånens sken, och dansa fram tills att det känns i dina ben. Så ta på dig något färglatt, så festar vi med Sobra inatt!" Vi möts vid Våghustorget kl alternativt på Ritz nattklubb kl för de som hittar dit! Tänk på att vara i tid för att vara med på turneringen, laganmälning sker innan kvällen. Kvällen inleds med en beerpongturnering (!) innan de andra kårsektionerna trillar in och joinar festen. Vare sig en önskar vatten, sprite eller annan dryck i glaset så är egen medtagen dryck inte tillåtet. Priserna under turneringen ska dock vara relativt fördelaktiga. Denna kväll hade inte varit möjlig utan Örebro Beerpongsällskap (ÖBS), årets studentförening 2015! Beerpongturnerning och Fullmoonfest med Sobra Lördagen 10/9 Örebrospexet!!! 15:00 - ca 18:00 i Aula Nova Örebrospexet bjuder in alla Introduktionens deltagare till en gratisföreställning. Det utlovas förstklassig amatörteater där humor ligger i fokus. Örebrospexet visar föreställningen Häxprocessen eller Kvinnor som hatar män som hatar kvinnor. Först till kvarn. Det ryktas om att Serums låt och dans kanske kommer dyka upp - så var med och roppa OMSTART tillsammans med Örebros studentkårer "YouTubea hur du togan ska knyta, kom till vår förfest och hör lejonen ryta. Under kvällen kan du delta i olympiska spel Kom och häng med oss denna tid utan el" Toga Klädkod: Toga. Tips: kolla på youtube för att få olika knyttekniker, eller kom lite tidigare så hjälper vi dig! Tid och plats kommer

9 Söndag 11/9 Tänk på att ändringar kan förekomma! Håll koll i Facebook-gruppen! Lekar med overallsutskottet "Igår festade ni kanske loss Idag får ni komma och mysa med oss I vilket skick du än är Overallsutskottet pigga upp dig lär Även om du bara vill chilla med en pizzabit Eller leka lekar är du välkommen hit" Vi möts i Prismaentrén kl 13:00 och beger oss sedan med Serums Overallutskott för häng och lek. Biovisning med Anna B 19:00-sent i HSL2 (Hörsal 2 i Långhuset) Anna B (Blomberg) är introduktionsansvarig för den allmänna introduktionen. Hon riggar denna kväll upp för bio! Ta på dig dina myskläder, och lite gott att tugga på, så avslutas veckan på ett stilla och perfekt sätt. Måndag 12/9 Här kan du träffa vänner från andra sektioner Som hjälper dig med pengar och transaktioner Gul och Blå och Blå och Vit Kom och häng med en äkta sesamit Vi möts kl i Prismaentrén. Tisdag 13/9 Skoj med Sesam Föreläsning om studieteknik 10:15 12:00 i HSL2. Föreläsare: Henrik Strandahl Här får du de bästa sätten för att komma igång med dina studier och du kommer att få lära dig hur du är mest effektiv när du ska plugga. OBS! Aktiviteter där alkohol inte är tillåtet är märkta med symbolen Aktiviteter anordnade av Örebro universitet är GRÖNA och de aktiviteter

10 Tisdag 13/9 (forts) Musiktävling Kom hit till oss din kväll blir rik, med sång, dans och massa musik Tillsammans vi nu leka ska Ge allt och ha kul så blir det makalöst bra Rock och schlager, en dans eller två Vi blir så glader om du hänger på! Vi ses i Prisma kl Onsdag 14/9 Föreläsning: Att tala inför andra 15:15 17:00 i HSL2. Under din studietid kommer du att ha seminarium där du behöver tala inför andra för att visa din kunskap. Här får du många tips på hur du förbereder och utför en muntlig presentation - vare sig du älskar eller avskyr att göra det. Pepp inför Örebrodagen "Örebrodagen nalkas och vi taggar till Mot de andra sektionerna vi vinna vill Med hejarramsor och flaggorna i topp, våra hjärtan de fylls med glädje och hopp Vi förbereder oss idag för den stora finalen, där Serum på fredag tar hem pokalen!" Tagg inför Örebrodagen Vi ses i Prismaentrén 17:15 Torsdag 15/9 Lunch för studerande föräldrar 12:15 13:00 i Krakarestaurangen. Vi samlas utanför i foajén. Kombinerar du studierna med att vara förälder och vill träffa andra som är i samma situation för att dela tips och tricks? Då ska du komma på denna lunch! Vi bjuder på lunchen och föranmälan krävs till introduktion@oru.se eller Tänk på att ändringar kan förekomma! Håll koll i Facebook-gruppen!

11 Torsdag 15/9 After-Schoolhäng på Satin Ta med ett gäng, kom och häng After school, ut i sol Koppla av med ett glas vin vid uteserveringen på Satin" Vi ses på våghustorget 17:45 eller på Satin 18:00 för en mysig kväll på Satins uteservering. Fredag 16/9 Örebrodagen! 11:45 ca 18:00 i Örebro stadskärna Detta är dagen när den prestigefulla tävlingen Örebrodagen går av stapeln. Tävlingen är inget mindre än en sjukamp inne i Örebros stadskärna och de olika kårsektionerna kommer tävla mot varandra i allt från bollkänsla till logiskt tänkande. Det kommer även delas ut poäng till den bästa hejarklacken som kan påverka slutresultatet. Så gnugga ramsskrivarknölarna och kom till samlingen i Slottsparken kl 11:45 för att delta i Örebrodagens parad innan tävlingen startar kl 13:00! Serum träffas 11:00 i Prismaentrén eller 11:45 om du hittar till Slottsparken själv. Den stora Kårfesten! "Idag har vi kämpat mot sektioner flera men det är dags att inte vara fiender mera. Vi är trots allt en och samma kår, på med något grönt och skaka dina lår Välkommen till festen där vi alla blir ett, det kommer bli det bästa ni någonsin har sett" Vi möts kl i Prismaentrén men det kommer också gå att gå direkt till förfesten efter Örebrodagen. Klädkoden är GRÖNT! Detta är den stora efterfesten till Örebrodagen! Festen då vi alla kårsektioner enas i en och samma färg, GRÖN. GRÖNA som Örebro Studenkår, allas vår kära studentkår som vi, trots kårsektion, tillhör.

12 Lördag 16/9 "Här kan det bli lite slaskigt Speciellt om du spelar taskigt Dax att biffa upp thorax när vi möter Corax Så kom hit för lite stoj Nu ska det bli såpaskoj" Såpaskoj med Corax Tid och Plats kommer Egen förfest med Sagotema "Nu är vi nästan vid slutet av introduktionens saga Men inte ska vi för det hänga läpp och klaga. Där ett kapitel tar slut tar nästa vid, nu är det dags att inleda ert livs bästa tid Träffa er faddergrupp för att sedan dra ut snipp snapp snut, nu är nästan introduktionen slut" Denna kväll så får ni en chans att säga hejdå till varandra i faddergruppen. Temat är Sagonars värd - tolka fritt! Vart ni ska vara och när kommer era faddrar att berätta för er. I slutet av kvällen ses vi alla på Kårhuset! Om ni behöver hjälp med något eller inte är säkra på vilken faddergrupp ni tillhör så ring generalerna: Adrian , Martina Lördagen 1/10 Finsittning! "Kvällen då nystudent blir till etta, och då vi på allas tunga titlar lätta, Generalen släng ut, och en ny vice dansar in, introbrickorna betyder helt plötsligt ingenting. Vi vänder oss mot bordsgrannen som sitter breve, och inser att vi inte längre en främling, utan vän, vi nu se!" Äntligen dags för finsittningen! I år kommer den att hållas på Ritz. Priset för finsittningen ingår inte i intropåsen, utan biljetter á 350kr köpes på Serums sektionsrum i Prismahuset. Mer info kommer i ett event! Klädkoden är Finklätt! Välkomna!! SLUT

Serumsektionen VT17 VECKA 2. Snöolympiad & After Ski fest VECKA 3. Fångarna på Campus USÖ. Biovisning med Anna B

Serumsektionen VT17 VECKA 2. Snöolympiad & After Ski fest VECKA 3. Fångarna på Campus USÖ. Biovisning med Anna B Introduktionsschema Serumsektionen VT17 VECKA 2 Torsdag Fredag Lördag Smygstartskväll Kom som du är Snöolympiad & After Ski fest Söndag Måndag Tegelbruket VECKA 3 Välkomstpub Tips: vecka 3 är det en gratis

Läs mer

Introduktionsschema. Serum Sektionen VT16 VECKA 2. Smygstartskväll. Harry Potter-fest. Aktivitetssmörgåsbord! VECKA 3. Välkomstpub

Introduktionsschema. Serum Sektionen VT16 VECKA 2. Smygstartskväll. Harry Potter-fest. Aktivitetssmörgåsbord! VECKA 3. Välkomstpub Introduktionsschema Serum Sektionen VT16 VECKA 2 Fredag Lördag Söndag Smygstartskäll Harry Potter-fest Aktiitetssmörgåsbord! VECKA 3 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Välkomstpub Årets

Läs mer

INTRODUKTIONSSCHEMA HÖSTTERMINEN 2017 KÅRSEKTIONEN SERUM

INTRODUKTIONSSCHEMA HÖSTTERMINEN 2017 KÅRSEKTIONEN SERUM INTRODUKTIONSSCHEMA HÖSTTERMINEN 2017 KÅRSEKTIONEN SERUM AUGUSTI v Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag 34 21 22 23 24 25 26 27 Kl. 17:45 Smygstartskväll Kom som du är Kl. 12:00 Brännboll

Läs mer

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus.

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus. Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag 1 2 Måndag 3 Tisdag 4 18.00 Tjuvstart på introduktionen Välkommen till Grythyttan mingel på Guldkusten För att ge er alla

Läs mer

Introduktionsschema. Serum Sektionen VT16 VECKA 2. Smygstartskväll. Harry Potter-fest. Aktivitetssmörgåsbord! VECKA 3. Välkomstpub

Introduktionsschema. Serum Sektionen VT16 VECKA 2. Smygstartskväll. Harry Potter-fest. Aktivitetssmörgåsbord! VECKA 3. Välkomstpub Introduktionsschema Serum Sektionen VT16 VECKA 2 Fredag Lördag Söndag Smygstartskäll Harry Potter-fest Aktiitetssmörgåsbord! VECKA 3 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Välkomstpub Årets

Läs mer

Introduktionsschema. Serum Sektionen HT15 VECKA 35. Häng med faddergruppen. Prideparad & Färgfest. Vattenlekar VECKA 36. Välkomstdag & Brännboll

Introduktionsschema. Serum Sektionen HT15 VECKA 35. Häng med faddergruppen. Prideparad & Färgfest. Vattenlekar VECKA 36. Välkomstdag & Brännboll Introduktionsschema Serum Sektionen HT15 VECKA 35 Fredag Lördag Söndag Häng med faddergruppen Prideparad & Färgfest Vattenlekar VECKA 36 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Välkomstdag &

Läs mer

Aktivitetsbeskrivningar

Aktivitetsbeskrivningar Aktivitetsbeskrivningar Samtliga tider och platser kan komma att ändras, håll utkik i vår Facebook-grupp för ändringar. Blåa aktiviteter i schemat (se separat pdf-fil) anordnas av Universitetet och deras

Läs mer

VÄLKOMMEN! Under introduktionen är ALLA välkomna. Vi är här för din skull och vill att du ska få det så bra som möjligt!

VÄLKOMMEN! Under introduktionen är ALLA välkomna. Vi är här för din skull och vill att du ska få det så bra som möjligt! VÄLKOMMEN! Först och främst vill vi välkomna dig till Örebro Universitet! I det här dokumentet kommer du finna schemat för introduktionen för Kårsektionen Serum. Vi som skriver detta är dina Generaler,

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

Hallå där nya Information och PR-studenter!

Hallå där nya Information och PR-studenter! Hallå där nya Information och PR-studenter! Välkomna till Karlstads universitet och studentföreningen Inferno. När man går programmet Information och PR så tillhör man Inferno KAU:s i särklass bästa förening.

Läs mer

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö!

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! SAMVETE utbildningsförening i Växjö bjuder in dig som kommit in på Europastudier, Internationella samhällsprogrammet,

Läs mer

Vecka 35. Måndag 27/8. Tisdag 28/8. Onsdag 29/8. Torsdag. Fredag

Vecka 35. Måndag 27/8. Tisdag 28/8. Onsdag 29/8. Torsdag. Fredag Vecka 35 Måndag 27/8 Grillning och lekar Vi börjar introduktionen med grillning ute i solen. Få möjligheten att socialisera dig med de andra nystudenterna och faddrarna som kommer förgylla de kommande

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala.

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala. Välkommen till Karlstads universitet och studentföreningen KarlEkon! Mitt namn är Julia Zakrisson och jag är ordförande för KarlEkon, ekonomistudenters förening. Jag vill här med hälsa dig varmt välkommen

Läs mer

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Vecka 25-34 Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Följ oss på Facebook för att få full koll på allt som händer hos oss under sommaren (Haffas / Lorensberga fritidsgård) Alla aktiviteter är GRATIS!

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 14/1 Lördag Introduktionsdag Tid: 14.00 Plats: Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan Hållplats: Medicinaregatan

Läs mer

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Hej! Under din första tid på Göteborgs Universitet kommer faddrar från studentgruppen Demos erbjuda spännande och roliga aktiviteter för er nya statsvetarstudenter.

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs.

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs. Nollning HT 2014 Hej nyblivna studenter, nu är det äntligen dags för det som vi alla väntat på NOLLNINGEN! En chans att få lära känna dina nya klasskamrater och oss äldre studenter. Tillsammans ska vi

Läs mer

Statsvetarfaddring HT15

Statsvetarfaddring HT15 Statsvetarfaddring HT15 Torsdag 27/8 Fredag 28/8 Lördag 29/8 Söndag 30/8 Grillkväll Saltholmen Amazing Race Måndag 31/8 Tisdag 1/9 Onsdag 2/9 Torsdag 3/9 Fredag 4/9 Lördag 5/9 Söndag 6/9 Terminsstart Rundtur

Läs mer

Sommarlovsprogram 2018

Sommarlovsprogram 2018 Sommarlovsprogram 2018 Fritidsgårdarna Parkour i Färjestaden Prova på Parkour på banan nere vid Smaragdskolan. Aktiviteten vänder sig till er mellan åk 5 och 2:a året på gymnasiet och är helt kostnadsfri.

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Hej blivande Turismekonom! Nu börjar det närma sig en av de roligaste tiderna i ditt liv, nämligen din studenttid! Som en inledning på dina kommande

Läs mer

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE"

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE" Sedan år 1477 har kunskap stått i fokus i Uppsala. Universitetet har upplyst tusentals

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på KarolinskaInstitutet och Odontologiska Föreningen (OF) OF är den kår som tandhygienist -och tandläkarstudenter

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2015 Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på Karolinska Institutet och Odontologiska Föreningen (OF). OF är den kår som tandhygienist- och

Läs mer

Statsvetarmottagning HT16

Statsvetarmottagning HT16 Statsvetarmottagning HT16 Torsdag 25/8 Fredag 26/8 Lördag 27/8 Söndag 28/8 Välkomstfika Delsjön Grill i Slottsskogen Måndag 29/8 Tisdag 30/8 Onsdag 31/8 Torsdag 1/9 Fredag 2/9 Lördag 3/9 Söndag 4/9 Terminsstart

Läs mer

Hej alla barn och unga! Här kommer information om FF-gruppen och UG-gruppens aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018

Hej alla barn och unga! Här kommer information om FF-gruppen och UG-gruppens aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Hej alla barn och unga! Här kommer information om FF-gruppen och UG-gruppens aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stödtelefon 020-200 330 Du kan även chatta

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill hjärtligen inte bara gratulera dig som blivit antagen till Sveriges bästa juristutbildning, utan även välkomna Dig till landets bästa studentstad. Innan du slängs

Läs mer

Dag Atombladet

Dag Atombladet Atombladet Gomorrn lägret! Idag var det nog många som kände sig lite extra trötta efter gårdagens partajande. Tystnaden var en hel timme senare än normalt så kvällen blev lång för lägret. Väckningen var

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2013 Gratulerar till din studieplats och varmt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet (KI) och Odontologiska Föreningen (OF). OF är kårorganisationen för

Läs mer

APRIL. Fritiden i Grums

APRIL. Fritiden i Grums 2019 APRIL Fritiden i Grums Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Alice Lönnemalm och Maud Norberg Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 (Maud svarar i telefonen)

Läs mer

Veckoschema v. 5 -Järvar-

Veckoschema v. 5 -Järvar- Veckoschema v. 5 -Järvar- Hej! Trevligt att se flera av er på föräldramötet i måndags! Tre igen Vi blir nu tre pedagoger igen i Järvarna. Peter Halldin, fritidsledare som har arbetat länge på skolan, kommer

Läs mer

Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något.

Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något. Fredag den 27 april 2012 Sjukanmälan görs på tel nr 08-659 53 13 Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något. - Alla hälsas

Läs mer

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön Kompis med kroppen 5. Bra för mig bra för miljön 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, föräldern, syskon, tränare eller någon annan du känner om varför de tycker att man ska äta

Läs mer

Hectos Inspark HT2016*

Hectos Inspark HT2016* Hectos Inspark HT2016* 29/8 Måndag 18.00 Första kvällen Rotundan 31/8 Onsdag 18.00 Hitta på campus Lärarhuset 2/9 Fredag 18.00 Olympiaden Utomhus 3/9 Lördag 18.00 Lagkväll Laget ordnar lokal 7/9 Onsdag

Läs mer

Hectos insparksschema 2014!

Hectos insparksschema 2014! Hectos insparksschema 2014! Översikt*: Datum Vad? Samling? Var? Sida 1 av 10 29 aug fredag Insparksstart: Första kvällen med gänget 30 aug lördag Temakväll Ursäkta, jag har kommit fel! MIT-fontänen 18.00

Läs mer

Inspark 2015 Here we go!

Inspark 2015 Here we go! Inspark 2015 Here we go! Varmt välkommen, kära du! Om du har fått detta brev betyder det att du är antagen som Sociologistudent, vid programmet eller enskild kurs, samt kriminologi. En inspark kommer att

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni MARIA 11 15 juni KLUBBNYTT STOR TURNERING I BILJARD PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! . aktiviteter pa MFK 11-15 juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stödtelefon 020-200 330 Vill du ringa någon

Läs mer

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar Recceveckan VT14 - Den Overkliga Veckan 20 januari - 27 januari Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Juridiska

Läs mer

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis?

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? SFI EN SEPTEMBERREPRIS Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? Vill du ha lite mer? Kan du hjälpa mig? Oj, förlåt! Tack för lånet!

Läs mer

GRATIS AKTIVITETER med Fritidsgården Fenix!

GRATIS AKTIVITETER med Fritidsgården Fenix! GRATIS AKTIVITETER med! Anmäl Dig idag till sommarens roligaste veckor! Tillsammans provar vi på nya spännande aktiviteter, träffar nya kompisar och lär oss nya saker. Kom och var med på sommarens absolut

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Verksamhetsplan F1 röj, Lund 2011 Ansvariga: Malin Sohlmér Alexander Fredh-Ojala 1 Verksamhetsplan: F1 röj 25 m 2 minröj F1 röj är en stor studentsammankomst som är planerad att inträffa under ett veckoslut

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev SUBSTANTIV Övning 1 Substantiv (s. 3) - kursen den - läraren hon/han/hen - språket det - korridoren den - telefonen den - universitetet det ett foto - det en buss - den en turist - hon/han/hen en adress

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

Varberg 23-30 juli 2011

Varberg 23-30 juli 2011 Veckodag Datum Namn Lördag 23 juli Uppstartsdagen Söndag 24 juli Kunskap- Omvärld- & Demokratidagen (KOD) Måndag 25 juli Skapardagen Tisdag 26 juli Upplevelsedagen Onsdag 27 juli Tävlingsdagen-Mix Torsdag

Läs mer

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen Nollningsschema 27/8 Måndag Kort presentation av oss i Auricula, ni får möjlighet att ställa frågor och annars ses vi dagen därpå för start av nollning! 28/8 Tisdag Introduktionsdag Tid: 15.00 ca. 17.30

Läs mer

Sommarkul med Fritidsgården Fenix!

Sommarkul med Fritidsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Fredagen den 17/2 Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget 1 Telefon 0476-550 00 (vx) Fax 0476-552 00 Organisationsnr

Läs mer

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön

Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Lektion nr 5 Bra för mig bra för miljön Copyright ICA AB 2011. 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, personalen i matsalen, vaktmästaren, en annan lärare, syskon, föräldrar, idrottstränare

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill gratulera till antagningen till Sveriges ledande Juristprogram på Sveriges, i särklass, främsta universitet. Juristutbildningen innehåller nio terminer och snart

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS KOLLO 2016 Varma gratulationer och hjärtligt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet. Odontologiska Föreningen (OF) är den kår som tandhygienist- och tandläkarstudenter

Läs mer

KULTURFESTIVALEN 2013

KULTURFESTIVALEN 2013 VARMT VÄLKOMNA TILL 22 25/10 2013 MEDBORGARHUSET, VÄNNÄS Kulturfestivalen 2013 har som mål att visa på mångfalden och att lyfta fram de intellektuellt funktionshindrade och övriga funktionshindrade i ett

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 Utelek och aktiviteter Vi bjuder på frukt

Läs mer

Måndag 26/3. Påsklovskul i Skurups Kommun

Måndag 26/3. Påsklovskul i Skurups Kommun Påsklovskul i Skurups Kommun Kommunens Kultur- och fritidsverksamheter Biorama, Gummifabriken, Skurups bibliotek, Fritidsgårdarna, Kulturskolan, Kultur- och fritid välkomnar dig som ung till en fartfylld

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så ringer Jag upp dig när jag kan! Fritidsverksamheten

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så ringer Jag upp dig när jag kan! Fritidsverksamheten Personal Fritiden: Alice Lönnemalm Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer så ringer Jag upp dig när jag kan!

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 KOMTEK kommer till oss och vi gör expriment!

Läs mer

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 FÖR SOCIOLOGIPROGRAMMETS STUDENTER SAMT KRIMINOLOGI OCH SOCIOLOGIKURSARE! Inspark 2013 Ready, set, go! Varmt välkommen kära Nolla! Om du fått detta brev betyder det att du är

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Introduktionskommittén inbjuder härmed dig till INTRODUKTIONEN HÖSTEN 2015 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid

Läs mer

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING Hej Nollan! Först och främst, grattis till platsen på sjuksköterskeprogrammet på Linköpings Universitet i Norrköping! Vi som

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

Kulturlov! 30 oktober-5 november 2017

Kulturlov! 30 oktober-5 november 2017 Kulturlov! 30 oktober-5 november 2017 I samverkan av: Biorama-Gummifabriken-Skurups Bibliotek, Fritidsgårdarna-Kultur & Fritid - Kulturskolan 1 Måndagen 30 oktober Midnight Feast Tid: Måndag 30/10 kl.18.00-31/10

Läs mer

Hitta information (kurs C)

Hitta information (kurs C) Hitta information (kurs C) I dagstidningar finns det ofta annonser för olika typer av nöjen och aktiviteter. Svara på frågorna med hjälp av annonserna på nästa sida. A. Var kan man lyssna på musik gratis?

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stöd telefon 020-200 330 Vill du ringa någon på

Läs mer

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna brukar vara av alla sorter: en del har sökt många gånger och andra få, några

Läs mer

SPORTLOVS PROGRAM. 5 OS-tävlingar. LINDESBERG 2014 för dig i 4-9:an. ...där alla kan bli vinnare!! (men i vissa fall även andra åldersgrupper) Sälen

SPORTLOVS PROGRAM. 5 OS-tävlingar. LINDESBERG 2014 för dig i 4-9:an. ...där alla kan bli vinnare!! (men i vissa fall även andra åldersgrupper) Sälen Sälen SPORTLOVS PROGRAM LINDESBERG 2014 för dig i 4-9:an (men i vissa fall även andra åldersgrupper) Skridskor Biljard för tjejer ACTIC Hockey utan skridskor? 5 OS-tävlingar Curling Bowling Skytte Pulkarace

Läs mer

Logg fra n A lva. Elevlogg: Halli hallå allihopa! Datum: 2/2-17. Elevloggare: Linnea. Personalloggare: Kock-Frida. Position: Santa Cruz de La Palma

Logg fra n A lva. Elevlogg: Halli hallå allihopa! Datum: 2/2-17. Elevloggare: Linnea. Personalloggare: Kock-Frida. Position: Santa Cruz de La Palma Logg fra n A lva Datum: 2/2-17 Elevloggare: Linnea Personalloggare: Kock-Frida Position: Santa Cruz de La Palma Segelsättning: Nada Fart: Vi ligger till kaj.. Planerat datum för att segla vidare: lördag

Läs mer

INFORMATION ANGÅENDE DANSTÄVLINGAR I DISCODANCE (DETALJERAD TEXT)

INFORMATION ANGÅENDE DANSTÄVLINGAR I DISCODANCE (DETALJERAD TEXT) INFORMATION ANGÅENDE DANSTÄVLINGAR I DISCODANCE (DETALJERAD TEXT) Antal tävlingar per år Per termin hålls tre till sex tävlingar. Tävlingarna är alltid på lördagar (utom SM som sträcker sig lördag och

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Nollningskommittén inbjuder härmed Dig till NOLLNINGEN VÅREN 2014 Se följande sidor för mer information! Här kommer ett litet brev till dig som precis

Läs mer

Hej! Novischförmännen

Hej! Novischförmännen Hej! Välkommen till Lunds universitet och varmt välkommen till den bästa nationen i Lund, Hallands Nation. Hallands Nation är en av tretton nationer som är med och bidrar till Lunds fantastiska studentliv.

Läs mer

BARN OCH UNGDOMAR JÄRFÄLLA BIBLIOTEK HÖSTEN år. 3-9 år

BARN OCH UNGDOMAR JÄRFÄLLA BIBLIOTEK HÖSTEN år. 3-9 år BARN OCH UNGDOMAR JÄRFÄLLA BIBLIOTEK HÖSTEN 2018 0-2 år Småbarnsrytmik Kom och dansa med ditt barn! Sång- och danslekar, rim och ramsor. Vi upplever musiken med kroppen och knoppen. När: Varje onsdag 5/9-24/10

Läs mer

Sportlovsprogram 2019 Sjöbo kommun

Sportlovsprogram 2019 Sjöbo kommun VECKA 8 Sportlovsprogram 2019 Sjöbo kommun VECKA 8 Sportlovsprogram 2019 Äntligen är det dags för sportlov! Det finns massor av roliga aktiviteter att välja bland under hela veckan - även om det inte är

Läs mer

Program hösten 2013. Sjöbo bibliotek

Program hösten 2013. Sjöbo bibliotek Program hösten 2013 Sjöbo bibliotek Biblioteket - allt från böcker till barnteater Biblioteket erbjuder böcker inom många olika ämnesområden. Här finns ljudböcker, e-böcker, film, tv-spel, tidningar och

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 15 maj Vårens sista kvällscafé blir en riktig fest! Show med The Fantastic Four The Fantastic Four kommer direkt från Hollywood till Café

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så 2019 MARS Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: ringer Postadress: Alice Lönnemalm och Maud Norberg Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer

Läs mer

Påsklovsprogram.

Påsklovsprogram. Påsklovsprogram 2006 www.ekebyfritids.se Måndag 10 april Idag åker vi och badar i Billesholm. Tyvärr gick det inte att boka badet så det är öppet för allmänheten. Vi har hyrt buss och åker alla på en gång.

Läs mer

Välkomna till oss på Lugnets skola!

Välkomna till oss på Lugnets skola! Välkomna till oss på Lugnets skola! Förskoleklasserna 2019/20 Lugnets skola 3 juni 2019 Hej! Nu är det bara en lång skön sommar kvar innan skolan börjar! Här kommer lite information om de första veckorna,

Läs mer

Svara på frågorna. 1. Vilken dag är det i texten fest i korridoren? Tisdag (kväll). 2. Hur många sitter i köket ikväll? Fyra personer..

Svara på frågorna. 1. Vilken dag är det i texten fest i korridoren? Tisdag (kväll). 2. Hur många sitter i köket ikväll? Fyra personer.. 1 Test kapitel 8+9 FACIT 1. A) Fest i korridoren, sid 42 i GRÖN BOK! Svara på frågorna. 1. Vilken dag är det i texten fest i korridoren? Tisdag (kväll). 2. Hur många sitter i köket ikväll? Fyra personer..

Läs mer

för mer info. se www.skanesdjurpark.se

för mer info. se www.skanesdjurpark.se 1 Lär dig paddla kajak och ha kul i kanotskola! Åk. 3 - uppåt Tid: Mån 14 juni - tors 17 juni, kl.l10.00-15.00. Söndag 13 juni k.l15.00 har vi föräldraträff med information om kanotskolan. Kostnad: 500kr

Läs mer

Slutsång. Slut för idag, tack för idag. Vi ska ses på torsdag. och ha det så bra!

Slutsång. Slut för idag, tack för idag. Vi ska ses på torsdag. och ha det så bra! Slutsång Melodi: "Tack ska du ha, Kalle heter jag, vad du heter gör detsamma tack ska du ha!" Slut för idag, tack för idag. Vi ska ses på torsdag och ha det så bra! En liten båt En liten båt blir ofta

Läs mer

Höstlov Aktiviteter. Vecka 43/44 28/10-5/11

Höstlov Aktiviteter. Vecka 43/44 28/10-5/11 Grästorps kommun Höstlov 2017 Aktiviteter Vecka 43/44 28/10-5/11 Höstlovsprogrammet finns även på www.grastorp.se Evenemangskalendern har aktiviteter under hela året. LÖRDAG 28 OKTOBER Vi arrangerar en

Läs mer

Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika!

Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika! Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika! Tid: 15.30-20.00 Plats: Gummifabrikens Allaktivitetshus Övrigt: Ingen föranmälan

Läs mer

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe.

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe. Måndag den 9 november 2009 Hej kära dagbok. Jag började min resa tidigt den här dagen. Redan klockan 5.30 blev jag hämtad av Birger och damerna. Birger körde oss så lugnt och säkert till Arlanda. På Arlanda

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2018. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

SOMMARENS AKTIVITETER FÖR BARN OCH UNGA

SOMMARENS AKTIVITETER FÖR BARN OCH UNGA SOMMARENS AKTIVITETER FÖR BARN OCH UNGA 1 Sommarläsning på Biblioteken i Borås Är du mellan 7 12 år och gillar du att prata och tipsa om böcker du lyssnat på eller läst, träffa kompisar och fika? Biblioteken

Läs mer

TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER

TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER 2017-18 Anmälan Till Fridykaravslutning 2017 Söndagen den 11 juni är det dags att avsluta säsongen för klubbens alla fridykare med familj. Vi kommer att träffas

Läs mer

SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari

SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari Föreningen RegioLAN presenterar LAN 2014 i Sporthall. Lördag 15/2 till tisdag 18/2. Insläppet börjar kl.15.00 på lördagen. Det blir turneringar i League of Legends,

Läs mer

Påsklov 2015. Påsklov. Hörby 30 mars-6 april 2015

Påsklov 2015. Påsklov. Hörby 30 mars-6 april 2015 Påsklov 2015 Hörby 30 mars-6 april 2015 Bada och lek på Lågedammsbadet Vi kommer ha vår populära leksak, bläckfisken, i vattnet måndag-torsdag 11.00-15.00 (ingen motionssimning denna tid). Skärtorsdag

Läs mer

Foto: Per-Arne Andersson

Foto: Per-Arne Andersson Foto: Per-Arne Andersson Föreningsbladet Program våren 2018 I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du ska få en bra och meningsfull fritid. Detta häfte är ett exempel på vad

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

FRITIDSPROGRAM November 2012

FRITIDSPROGRAM November 2012 FRITIDSPROGRAM November 2012 Teater Mimulus Eldshow Kulturnatten 21/9 i Museiparken 1 FRITIDSAKTIVITETER FÖR DIG SOM BOR I KARLSTADS OCH HAMMARÖ KOMMUN Karlstads Kommuns Fritidsverksamhet (LSS) För personer

Läs mer

Här kommer VÅRENS Fritidsprogram 2019

Här kommer VÅRENS Fritidsprogram 2019 Här kommer VÅRENS Fritidsprogram 2019 FRITIDEN Hej! Här kommer Vår - programmet 2019. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

Alla aktiviteter är kostnadsfria! se hela programmet på: - Kultur och Fritid -

Alla aktiviteter är kostnadsfria! se hela programmet på:   - Kultur och Fritid - Alla aktiviteter är kostnadsfria! se hela programmet på: www.skurup.se/lov - Kultur och Fritid - Måndag 29 oktober Övrigt: Inomhusskor. Aktiviteten pågår hela vecka 44. Välkommen att följa med till Ystad

Läs mer

MEDLEMSBLAD 3/2015 JUNI-AUGUSTI

MEDLEMSBLAD 3/2015 JUNI-AUGUSTI MEDLEMSBLAD 3/2015 JUNI-AUGUSTI Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863 7800

Läs mer

Kl. 11 12 Kom och träffa Fredrik Zorro Åhlberg i M E ETING POINT och lär dig att zorra! Kl. 12:15 Vi visar damernas SM final på VIP hyllan

Kl. 11 12 Kom och träffa Fredrik Zorro Åhlberg i M E ETING POINT och lär dig att zorra! Kl. 12:15 Vi visar damernas SM final på VIP hyllan Program ABB Arena Syd Fredag 17 april Kl. 16 ABB Arena Syd slår upp portarna för årets MälarenergiCup Kl. 18 Circus Uthopia bjuder på show i M E ETING POINT Kl. 20 Circus Uthopia bjuder på show i M E ETING

Läs mer