Serumsektionen VT17 VECKA 2. Snöolympiad & After Ski fest VECKA 3. Fångarna på Campus USÖ. Biovisning med Anna B

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Serumsektionen VT17 VECKA 2. Snöolympiad & After Ski fest VECKA 3. Fångarna på Campus USÖ. Biovisning med Anna B"

Transkript

1 Introduktionsschema Serumsektionen VT17 VECKA 2 Torsdag Fredag Lördag Smygstartskväll Kom som du är Snöolympiad & After Ski fest Söndag Måndag Tegelbruket VECKA 3 Välkomstpub Tips: vecka 3 är det en gratis prova-på- vecka på Campusgymmet! 17 Januari Studentlivsmässan 10:00 13:00 i Forumhusets foaje Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Poängjakt Pubrunda Fångarna på Campus USÖ Färgfest Campusgymmet challenge cup & Oj jag kom fel Biovisning med Anna B Januari Lär känna Biblioteket 12:15 13:00 i Universitetsbiblioteket sal U1191 Psssst... längre ner i schemat finns info kring tider, klädkoder & andra alldelessss underbara saker Introduktiontema: STORFILMER!!!

2 VECKA 4 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Spelkväll Vilodag Egen förfest med pirattema Så kan det låta Hippiefest Sagotemafest Brännboll och grill VECKA 5 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Friskis & svettis Mysteriet i City med Sobra Collegefest Vilodag Sektionskamen & Den stora Kårfesten Musik och Egen förfest VECKA 7 Lördag Finsittning

3 Smygstart vecka 2 Smygstartskväll Torsdagen 12/1 Välkomna till Serum! Ikväll smyger vi igång med lite häng så ni får lära känna den faddergrupp ni kommer att tillhöra under introduktionen. För att vara med på Serums introduktion behöver du inhandla Serums intropåse. Detta gör du på plats denna kväll för 300kr med kontanter eller med Swish. 200kr av detta går till ett årsmedlemskap i Örebro Studentkår. Om du inte kan närvara denna kväll går det att köpa intropåsen innan varje aktivitet under hela intodukionen. Vi möts klockan i Prismahusets entré på Campus Örebro. Kom gärna en halvtimme tidigare för att köpa din intropåse! Här finner du en karta för att hitta Prismahusets entré 6c6e3e73b70cdb2/karta_campus_orebro.pdf Här står det om Campus Örebros olika parkeringsplatser och bussanslutningar mm. Fredag 13/1 Kom som du är! Kom som du är Om det brister eller bär Peter eller Pär? Alla är välkomna här! Woho! Första festen! Vi möts kl vid Prismaentrén (se 12/1 för vägvisning) Klädkod: Vad du vill! Ta med det du själv vill ha i ditt glas :) Lördag 14/1 Snö olympiad! Vet du vad? Idag är det dags för snöolympiad! Med en snygg overall Håller du dig alltid iskall För de andra ni måste klå för att högst upp på pallen stå Vi möts i Prismahusets entré kl 13:00 OBS! Aktiviteter där alkohol inte är tillåtet är märkta med symbolen Aktiviteter anordnade av Örebro universitet är GRÖNA och de aktiviteter som anordnas av SERUM är GULA!

4 Lördag 14/1 After Ski Igår fick du komma som du är, nu tar vi oss dit skidorna bär Dra på ditt bästa underställ och kom på en riktigt härlig kväll Vi möts i Prisma klockan 19:00 för att gemensamt vandra till förfestlokalen. Klädkod: skidläder, myskläder, ja vad du än symboliserar med "After ski". Helt fritt att klä ut dig till en brasa eller en kopp varm choklad. Ta med det du själv vill dricka. Söndag 14/1 Tegelbruket Lekar och annat kul som passar alla, för den här kvällen ska alla kunna palla, Andra aktiviteter måste bli struket, för nu ska vi dra till tegelbruket! Vi ses i prismaentrén för att gemensamt åka buss till tegelbruket, alternativt om du på egen hand tar dig dit. Hör då gärna av dig till din fadderchef! :) Måndag 16/1 Välkomstdag! Idag är den officiella välkomstdagen på Örebro Universitet. Det är olika tider och scheman för olika program eller kurser så använd länken nedan för att få koll på just ditt schema. Denna dag får du även en campusvandring av faddrarna från din kårsektion! Efter vandringen så ska de flesta på olika möten med sina respektive kurser. Schemat för dagen hittas på: Ni har vandrat runt campus och matats med information. Då kan det vara bra med lite relaxation. Käka tacos för en peng och kom på vårt goa häng Välkommen till Serum - världens bästa gäng!" Välkomsthäng Vi möts kl vid Prismaentrén (12/1 för vägvisning). Det kommer gå att köpa dricka och mat.

5 Tisdag 17/1 Poängjakt Kom med din grupp och jobba som ett lag, Inför kommande utmaningar kan du ha nytta av denna dag. Kom och leta reda på vår mystiska skatt, med oss som generaler kommer du verkligen få dig ett gott skratt Samling i prismahusets entré klockan 18:00, ha gärna på er varma och rörliga kläder. Pubrunda Under kvällen är det dags för Pubrundan! En höjdpunkt under introduktionen. Egen medtagen alkohol är inte tillåten men ta med kontanter för att kunna handla smidigt på de krogar vi besöker under kvällen. De som hittar får gärna komma till Våghustorget kl 17:30 men om ni vill kan ni möta upp oss kl 16:45 i Prismaentrén så åker vi tillsammans med bussen eller cykeln från Universitetet. Glöm inte introbrickan! Fångarna på Campus USÖ Lös uppgiften eller dö Kom till fångarna på cusö För att hindra det du gav till ditt ex Kom hit och lär dig allt om sex Vi möts i Prismaentrén kl alternativt kl på Campus USÖ för de som hittar! Ha på er rörliga kläder :) Kvällen, som har temat "Sprid kärlek, inte smitta", anordnas i samarbete med RFSU! Fredag 20/1 Färgfest! Nu är det dags för serums egen färg Det ska kännas in i ben och märg Så klä dig i något gult och kom hit Ikväll är det fest med studenternas elit Vi möts i Prismaentrén. Klädkod: Gult! Den traditionella Färgfesten är festen då varje kårsektion bär sin specifika färg - Serums är GUL! Som solen, perfekt mogna bananer och innehållet av en ananas. Alla älskar Serum, Serum älskar ALLA!

6 Lördag 21/1 Tänk på att ändringar kan förekomma! Håll koll i Facebook-gruppen! Campusgymmet challenge cup 15:00-ca 17:30 i Gymnastikhuset Upp till kamp! Vilken kårsektion tar hem segern i denna prestigefyllda volleybollturnering? Var med i laget eller var med i hejarklacken i vilket fall som helst bidrar du till din kårsektions ära! Fågel, fisk eller mittemellan, kom i kläder du använder sällan. Ett djur, kändis eller gubbe från Moskva! Med denna fest kan du bara komma och va, ta en bit choklad och va gla! Oj jag kom fel! Vi träffas 19:00 i Prismaentrén. Klädkod: Något du skulle ha på dig på ett annat event Söndag 22/1 Biovisning med Anna B 19:00-sent i HSL2 (Hörsal 2 i Långhuset) Anna B (Blomberg) är introduktionsansvarig för den allmänna introduktionen. Hon riggar denna kväll upp för bio! Ta på dig dina myskläder, och lite gott att tugga på, så avslutas veckan på ett stilla och perfekt sätt. Måndag 23/1 Kom till oss för spel och häng Inget tvek, inget fläng Vinn på monopol genom den viktiga pakten Eller visa dina skills på risk med storslakten Spelkväll Vi träffas 19:00 i Prismaentrén.

7 Tisdag 24/1 Föreläsning: Studieteknik 10:15 12:00 i HSL1 Här får du de bästa sätten för att komma igång med dina studier och du kommer att få lära dig hur du är mest effektiv när du ska plugga. Onsdag 25/1 Att tala inför andra 15:15 17:00 I HSL2. Föreläsare: Stina Odlingson Under din studietid kommer du att ha seminarium där du behöver tala inför andra för att visa din kunskap. Här får ni alla tänkbara tips på hur ni förbereder Samla din grupps besättning Strömpis blir er fortsättning Fienden ska från plankan hoppa Den här kvällen kommer inte gå att toppa Egen förfest med Pirattema! Vi möts kl i Prismaentrén. Klädkod: arrrggggh! (pirat) Torsdag 26/1 Informationspass om Sals- och hemtentamen 12:15 13:00 I Tentamenssal L001 (trappa vid Studentcentrum) För er som läser under IHV. Under detta pass går vi igenom allt som ni behöver tänka på inför en salstentamen och hur det går till vid en hemtentamen. Ni får känna på hur det känns att gå ned i våra tentasalar och får en inblick i hur det går till i praktiken. Ni får äta er lunch under detta informationspass. OBS! Aktiviteter där alkohol inte är tillåtet är märkta med symbolen Aktiviteter anordnade av Örebro universitet är GRÖNA och de aktiviteter som anordnas av SERUM är GULA!

8 Torsdag 26/1 forts Så kan det låta 18:00 ca 21:00 i Konsertsalen, Musikhögskolan Den stora musiktävlingen i vilken man sjunger hellre än bra. Tävlingen fungerar ungefär som tvprogrammet Så ska det låta och innehåller några av programmets mest uppskattade moment. Detta blir en kväll du sent kommer glömma! Kom och heja på Serums lag i Så kan det låta! Info om hur du kan vara med och tävla kommer. Fredag 27/1 Hippiefest När du var liten såg du säkert mycket på Pippi, nu är det dags igen men denna gång med inslag av hippie, jippi! Vi träffas 19:00 i Prismaentrén för att gemensamt gå till förfestlokalen. Klädkod: Hippie! Lördag 28/1 Prinsar och prinsessor, grodor och troll Det är bara fantasin som spelar roll Häng med oss in i sagornas värld Bland riddare och lejon, drakar och svärd Vi träffas 19:00 i Prismaéntren. Ta på dig vad som inom sagornas värld. En bybo, en prinsessa eller kanske en drake, bara din fantasi som sätter gränser. Kommerbli en sagolik kväll! Sagotema

9 Söndag 29/1 Tänk på att ändringar kan förekomma! Håll koll i Facebook-gruppen! Brännboll och grill Diggar du att spela boll och grilla Är detta en aktivitet du kommer gilla Brännboll med en liten twist Absolut! Javisst! Vi möts i Prismaentrén kl 13:00 och beger oss för en härlig eftermiddag. Biovisning med Anna B 19:00-sent i HSL2 (Hörsal 2 i Långhuset) Anna B (Blomberg) är introduktionsansvarig för den allmänna introduktionen. Hon riggar denna kväll upp för bio! Ta på dig dina myskläder, och lite gott att tugga på, så avslutas veckan på ett stilla och perfekt sätt. Måndag 30/1 Föreläsning Livets ABC Så här överlever du universitetet! 15:15 17:00 I Hörsal P2. Föreläsare: Anette Holm Här får du tips om hur du ska göra för att överleva universitetet och samtidigt ha kul och lyckas med dina studier. Du får veta hur du ska hantera jobbiga grupparbeten, trixiga inlämningsuppgifter, tentaångesten, maten, pengarna och kärleken. Nog med att dansa på kåren nu skall det brännas i låren Kom och bränn fett, det ordnar vi lätt Kom och prova på Fiskis och Svettis. Mer information kommer! Friskis och svettis OBS! Aktiviteter där alkohol inte är tillåtet är märkta med symbolen Aktiviteter anordnade av Örebro universitet är GRÖNA och de aktiviteter

10 Tisdag 31/1 Kom hit till oss din kväll blir rik, med sång, dans och massa musik Tillsammans vi nu leka ska Ge allt och ha kul så blir det makalöst bra Rock och schlager, en dans eller två Vi blir så glader om du hänger på! Plats och tid kommer! Mysteriet i City med Sobra Onsdag 1/2 12:15 13:15 I Krakafoajén Kombinerar du studierna med att vara förälder och vill träffa andra som är i samma situation för att dela tips och tricks? Då ska du komma på denna lunch! Vi bjuder på lunchen och föranmälan krävs till introduktion@oru.se eller Lunch för studerande föräldrar Collegefest Vi vill härmed bjuda in er till collegefest, bäst att du kommer för du är vår hedergest! Det blir förfest i tybblelokalen, kom taggad så kanske du vinner beerpongpokalen! Tagg inför Örebrodagen Vi ses i Prismaentrén kl 19:00! Tänk på att ändringar kan förekomma! Håll koll i Facebook-gruppen!

11 Fredag 3/2 Sektionskampen! 16:00 18:30 på Kårhuset Den årliga kampen där sektionerna möter varandra och andra aktiva studenter i vänskaplig tävling. Det vinnande laget kommer föralltid att kommas ihåg som laget som vann Sektionskampen 2016! Den stora Kårfesten! "Idag har vi kämpat mot sektioner flera men det är dags att inte vara fiender mera. Vi är trots allt en och samma kår, på med något grönt och skaka dina lår Välkommen till festen där vi alla blir ett, det kommer bli det bästa ni någonsin har sett" Vi möts kl i Prismaentrén men det kommer också gå att gå direkt till förfesten efter sektionskampen. Klädkoden är GRÖNT! Detta är den stora efterfesten till sektionskampen! Festen då vi alla kårsektioner enas i en och samma färg, GRÖN. GRÖNA som Örebro Studenkår, allas vår kära studentkår som vi, trots kårsektion, tillhör.

12 Lördag 4/2 Musik! Gillar man musik av något slag är denna kväll ett toppendrag Vi lovar quiz, sång och grym musik utan att tveka, ingen kommer dig som tondöv utpeka Vi vill ha med dig på vår kväll för det kommer bli årets smällkaramell Tid och Plats kommer "Nu är vi nästan vid slutet av introduktionens saga Men inte ska vi för det hänga läpp och klaga. Där ett kapitel tar slut tar nästa vid, nu är det dags att inleda ert livs bästa tid Träffa er faddergrupp för att sedan dra ut snipp snapp snut, nu är nästan introduktionen slut" Egen förfest med grupptema! Denna kväll så får ni en chans att säga hejdå till varandra i faddergruppen. Temat är eran storfilm! Vart ni ska vara och när kommer era faddrar att berätta för er. I slutet av kvällen ses vi alla på Kårhuset! Om ni behöver hjälp med något eller inte är säkra på vilken faddergrupp ni tillhör så ring generalerna: Martina , Paulina Lördagen 18/2 Finsittning! "Kvällen då nystudent blir till etta, och då vi på allas tunga titlar lätta, Generalen släng ut, och en ny vice dansar in, introbrickorna betyder helt plötsligt ingenting. Vi vänder oss mot bordsgrannen som sitter breve, och inser att vi inte längre en främling, utan vän, vi nu se!" Äntligen dags för finsittningen! I år kommer den att hållas på Frimis. Priset för finsittningen ingår inte i intropåsen, utan biljetter á 350kr köpes på Serums sektionsrum i Prismahuset. Mer info kommer i ett event! Klädkoden är Finklätt! Välkomna!! SLUT

Serumsektionen HT16 VECKA 34 VECKA 35. Fångarna på Campus USÖ. Beach Volleybollturnering & Färgfest. Allt-utom-kläderfest

Serumsektionen HT16 VECKA 34 VECKA 35. Fångarna på Campus USÖ. Beach Volleybollturnering & Färgfest. Allt-utom-kläderfest Introduktionsschema Serumsektionen HT16 VECKA 34 Torsdag Fredag Lördag Söndag Måndag Smygstartskväll Collegefest Poängjakt Vattenlekar! VECKA 35 Välkomstpub Tips: vecka 35 är det en gratis prova-på- vecka

Läs mer

VÄLKOMMEN! Under introduktionen är ALLA välkomna. Vi är här för din skull och vill att du ska få det så bra som möjligt!

VÄLKOMMEN! Under introduktionen är ALLA välkomna. Vi är här för din skull och vill att du ska få det så bra som möjligt! VÄLKOMMEN! Först och främst vill vi välkomna dig till Örebro Universitet! I det här dokumentet kommer du finna schemat för introduktionen för Kårsektionen Serum. Vi som skriver detta är dina Generaler,

Läs mer

Introduktionsschema. Serum Sektionen VT16 VECKA 2. Smygstartskväll. Harry Potter-fest. Aktivitetssmörgåsbord! VECKA 3. Välkomstpub

Introduktionsschema. Serum Sektionen VT16 VECKA 2. Smygstartskväll. Harry Potter-fest. Aktivitetssmörgåsbord! VECKA 3. Välkomstpub Introduktionsschema Serum Sektionen VT16 VECKA 2 Fredag Lördag Söndag Smygstartskäll Harry Potter-fest Aktiitetssmörgåsbord! VECKA 3 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Välkomstpub Årets

Läs mer

INTRODUKTIONSSCHEMA HÖSTTERMINEN 2017 KÅRSEKTIONEN SERUM

INTRODUKTIONSSCHEMA HÖSTTERMINEN 2017 KÅRSEKTIONEN SERUM INTRODUKTIONSSCHEMA HÖSTTERMINEN 2017 KÅRSEKTIONEN SERUM AUGUSTI v Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag 34 21 22 23 24 25 26 27 Kl. 17:45 Smygstartskväll Kom som du är Kl. 12:00 Brännboll

Läs mer

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus.

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus. Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag 1 2 Måndag 3 Tisdag 4 18.00 Tjuvstart på introduktionen Välkommen till Grythyttan mingel på Guldkusten För att ge er alla

Läs mer

Introduktionsschema. Serum Sektionen VT16 VECKA 2. Smygstartskväll. Harry Potter-fest. Aktivitetssmörgåsbord! VECKA 3. Välkomstpub

Introduktionsschema. Serum Sektionen VT16 VECKA 2. Smygstartskväll. Harry Potter-fest. Aktivitetssmörgåsbord! VECKA 3. Välkomstpub Introduktionsschema Serum Sektionen VT16 VECKA 2 Fredag Lördag Söndag Smygstartskäll Harry Potter-fest Aktiitetssmörgåsbord! VECKA 3 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Välkomstpub Årets

Läs mer

Introduktionsschema. Serum Sektionen HT15 VECKA 35. Häng med faddergruppen. Prideparad & Färgfest. Vattenlekar VECKA 36. Välkomstdag & Brännboll

Introduktionsschema. Serum Sektionen HT15 VECKA 35. Häng med faddergruppen. Prideparad & Färgfest. Vattenlekar VECKA 36. Välkomstdag & Brännboll Introduktionsschema Serum Sektionen HT15 VECKA 35 Fredag Lördag Söndag Häng med faddergruppen Prideparad & Färgfest Vattenlekar VECKA 36 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Välkomstdag &

Läs mer

Aktivitetsbeskrivningar

Aktivitetsbeskrivningar Aktivitetsbeskrivningar Samtliga tider och platser kan komma att ändras, håll utkik i vår Facebook-grupp för ändringar. Blåa aktiviteter i schemat (se separat pdf-fil) anordnas av Universitetet och deras

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

Hallå där nya Information och PR-studenter!

Hallå där nya Information och PR-studenter! Hallå där nya Information och PR-studenter! Välkomna till Karlstads universitet och studentföreningen Inferno. När man går programmet Information och PR så tillhör man Inferno KAU:s i särklass bästa förening.

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

Vecka 35. Måndag 27/8. Tisdag 28/8. Onsdag 29/8. Torsdag. Fredag

Vecka 35. Måndag 27/8. Tisdag 28/8. Onsdag 29/8. Torsdag. Fredag Vecka 35 Måndag 27/8 Grillning och lekar Vi börjar introduktionen med grillning ute i solen. Få möjligheten att socialisera dig med de andra nystudenterna och faddrarna som kommer förgylla de kommande

Läs mer

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö!

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! SAMVETE utbildningsförening i Växjö bjuder in dig som kommit in på Europastudier, Internationella samhällsprogrammet,

Läs mer

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE"

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE" Sedan år 1477 har kunskap stått i fokus i Uppsala. Universitetet har upplyst tusentals

Läs mer

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala.

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala. Välkommen till Karlstads universitet och studentföreningen KarlEkon! Mitt namn är Julia Zakrisson och jag är ordförande för KarlEkon, ekonomistudenters förening. Jag vill här med hälsa dig varmt välkommen

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs.

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs. Nollning HT 2014 Hej nyblivna studenter, nu är det äntligen dags för det som vi alla väntat på NOLLNINGEN! En chans att få lära känna dina nya klasskamrater och oss äldre studenter. Tillsammans ska vi

Läs mer

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Hej! Under din första tid på Göteborgs Universitet kommer faddrar från studentgruppen Demos erbjuda spännande och roliga aktiviteter för er nya statsvetarstudenter.

Läs mer

APRIL. Fritiden i Grums

APRIL. Fritiden i Grums 2019 APRIL Fritiden i Grums Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Alice Lönnemalm och Maud Norberg Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 (Maud svarar i telefonen)

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2015 Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på Karolinska Institutet och Odontologiska Föreningen (OF). OF är den kår som tandhygienist- och

Läs mer

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Hej blivande Turismekonom! Nu börjar det närma sig en av de roligaste tiderna i ditt liv, nämligen din studenttid! Som en inledning på dina kommande

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så ringer Jag upp dig när jag kan! Fritidsverksamheten

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så ringer Jag upp dig när jag kan! Fritidsverksamheten Personal Fritiden: Alice Lönnemalm Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer så ringer Jag upp dig när jag kan!

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på KarolinskaInstitutet och Odontologiska Föreningen (OF) OF är den kår som tandhygienist -och tandläkarstudenter

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152

ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 ALLAKTIVITETSHUSET ÄLVKULLEN TEL. 0413-28152 1 ÄLVKULLEN TISDAG 17/2 kl. 19.00 åk.7-9 Kom och spela FIFA 09 på storbild i stora salen! ONSDAG 18/2 kl. 15.00 åk.4-6 Kom och testa WII Fit på storbild i stora

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stödtelefon 020-200 330 Vill du ringa någon

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 14/1 Lördag Introduktionsdag Tid: 14.00 Plats: Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan Hållplats: Medicinaregatan

Läs mer

SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari

SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari Föreningen RegioLAN presenterar LAN 2014 i Sporthall. Lördag 15/2 till tisdag 18/2. Insläppet börjar kl.15.00 på lördagen. Det blir turneringar i League of Legends,

Läs mer

Kurt qvo vadis? 2007-01-11. Av Ellenor Lindgren

Kurt qvo vadis? 2007-01-11. Av Ellenor Lindgren qvo vadis? 2007-01-11 Av Ellenor Lindgren SCEN 1 HEMMA Publikinsläpp. tar emot publiken och förklarar att slagit huvudet. har bandage runt huvudet och ligger och ojar sig på scenen. leker och gör skuggspel.

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Introduktionskommittén inbjuder härmed dig till INTRODUKTIONEN HÖSTEN 2015 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid

Läs mer

Inspark 2015 Here we go!

Inspark 2015 Here we go! Inspark 2015 Here we go! Varmt välkommen, kära du! Om du har fått detta brev betyder det att du är antagen som Sociologistudent, vid programmet eller enskild kurs, samt kriminologi. En inspark kommer att

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill hjärtligen inte bara gratulera dig som blivit antagen till Sveriges bästa juristutbildning, utan även välkomna Dig till landets bästa studentstad. Innan du slängs

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS KOLLO 2016 Varma gratulationer och hjärtligt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet. Odontologiska Föreningen (OF) är den kår som tandhygienist- och tandläkarstudenter

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Nollningskommittén inbjuder härmed Dig till NOLLNINGEN VÅREN 2014 Se följande sidor för mer information! Här kommer ett litet brev till dig som precis

Läs mer

Statsvetarmottagning HT16

Statsvetarmottagning HT16 Statsvetarmottagning HT16 Torsdag 25/8 Fredag 26/8 Lördag 27/8 Söndag 28/8 Välkomstfika Delsjön Grill i Slottsskogen Måndag 29/8 Tisdag 30/8 Onsdag 31/8 Torsdag 1/9 Fredag 2/9 Lördag 3/9 Söndag 4/9 Terminsstart

Läs mer

Hectos Inspark HT2016*

Hectos Inspark HT2016* Hectos Inspark HT2016* 29/8 Måndag 18.00 Första kvällen Rotundan 31/8 Onsdag 18.00 Hitta på campus Lärarhuset 2/9 Fredag 18.00 Olympiaden Utomhus 3/9 Lördag 18.00 Lagkväll Laget ordnar lokal 7/9 Onsdag

Läs mer

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Vecka 25-34 Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Följ oss på Facebook för att få full koll på allt som händer hos oss under sommaren (Haffas / Lorensberga fritidsgård) Alla aktiviteter är GRATIS!

Läs mer

Hej alla barn och unga! Här kommer information om FF-gruppen och UG-gruppens aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018

Hej alla barn och unga! Här kommer information om FF-gruppen och UG-gruppens aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Hej alla barn och unga! Här kommer information om FF-gruppen och UG-gruppens aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stödtelefon 020-200 330 Du kan även chatta

Läs mer

Verksamhetsplan F1 röj, Lund 2011 Ansvariga: Malin Sohlmér Alexander Fredh-Ojala 1 Verksamhetsplan: F1 röj 25 m 2 minröj F1 röj är en stor studentsammankomst som är planerad att inträffa under ett veckoslut

Läs mer

Veckoschema v. 5 -Järvar-

Veckoschema v. 5 -Järvar- Veckoschema v. 5 -Järvar- Hej! Trevligt att se flera av er på föräldramötet i måndags! Tre igen Vi blir nu tre pedagoger igen i Järvarna. Peter Halldin, fritidsledare som har arbetat länge på skolan, kommer

Läs mer

Sportlovsprogram 2019 Sjöbo kommun

Sportlovsprogram 2019 Sjöbo kommun VECKA 8 Sportlovsprogram 2019 Sjöbo kommun VECKA 8 Sportlovsprogram 2019 Äntligen är det dags för sportlov! Det finns massor av roliga aktiviteter att välja bland under hela veckan - även om det inte är

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2013 Gratulerar till din studieplats och varmt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet (KI) och Odontologiska Föreningen (OF). OF är kårorganisationen för

Läs mer

Höstlov Aktiviteter. Vecka 43/44 28/10-5/11

Höstlov Aktiviteter. Vecka 43/44 28/10-5/11 Grästorps kommun Höstlov 2017 Aktiviteter Vecka 43/44 28/10-5/11 Höstlovsprogrammet finns även på www.grastorp.se Evenemangskalendern har aktiviteter under hela året. LÖRDAG 28 OKTOBER Vi arrangerar en

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill gratulera till antagningen till Sveriges ledande Juristprogram på Sveriges, i särklass, främsta universitet. Juristutbildningen innehåller nio terminer och snart

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

SPORTLOVSPROGRAM 2013 16-24 februari 2013

SPORTLOVSPROGRAM 2013 16-24 februari 2013 SPORTLOVSPROGRAM 2013 16-24 februari 2013 Föreningen RegioLan presenterar LAN 2013 i Sporthall. När: lördag 16/2 till tisdag 19/2. Tid: Insläpp 15.00 lördagen den 16:e. Under lanet anordnas turneringar

Läs mer

Sommarlovsprogram 2018

Sommarlovsprogram 2018 Sommarlovsprogram 2018 Fritidsgårdarna Parkour i Färjestaden Prova på Parkour på banan nere vid Smaragdskolan. Aktiviteten vänder sig till er mellan åk 5 och 2:a året på gymnasiet och är helt kostnadsfri.

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

Lektion Svenska för internationella studenter och forskare, kurs 1

Lektion Svenska för internationella studenter och forskare, kurs 1 Lektion 5-2016 Svenska för internationella studenter och forskare, kurs 1 Dagens dikt Idag är det onsdag. Vi studerar svenska. Igår var det tisdag och det regnade inte. Då studerade vi också svenska. men

Läs mer

Hej! Novischförmännen

Hej! Novischförmännen Hej! Välkommen till Lunds universitet och varmt välkommen till den bästa nationen i Lund, Hallands Nation. Hallands Nation är en av tretton nationer som är med och bidrar till Lunds fantastiska studentliv.

Läs mer

Svara på frågorna. 1. Vilken dag är det i texten fest i korridoren? Tisdag (kväll). 2. Hur många sitter i köket ikväll? Fyra personer..

Svara på frågorna. 1. Vilken dag är det i texten fest i korridoren? Tisdag (kväll). 2. Hur många sitter i köket ikväll? Fyra personer.. 1 Test kapitel 8+9 FACIT 1. A) Fest i korridoren, sid 42 i GRÖN BOK! Svara på frågorna. 1. Vilken dag är det i texten fest i korridoren? Tisdag (kväll). 2. Hur många sitter i köket ikväll? Fyra personer..

Läs mer

Statsvetarfaddring HT15

Statsvetarfaddring HT15 Statsvetarfaddring HT15 Torsdag 27/8 Fredag 28/8 Lördag 29/8 Söndag 30/8 Grillkväll Saltholmen Amazing Race Måndag 31/8 Tisdag 1/9 Onsdag 2/9 Torsdag 3/9 Fredag 4/9 Lördag 5/9 Söndag 6/9 Terminsstart Rundtur

Läs mer

Höstlovsprogrammet finns även på Evenemangskalendern har aktiviteter under hela året.

Höstlovsprogrammet finns även på  Evenemangskalendern har aktiviteter under hela året. Grästorps kommun Höstlov 2016 Aktiviteter 29/10-6/11 Höstlovsprogrammet finns även på www.grastorp.se Evenemangskalendern har aktiviteter under hela året. LÖRDAG 29 OKTOBER Kl 10.00-16.00 Hinderbanan är

Läs mer

Barn och vuxna stora och små, upp och stå på tå Även då, även då vi ej kan himlen nå.

Barn och vuxna stora och små, upp och stå på tå Även då, även då vi ej kan himlen nå. Solen har gått ner Solen har gått ner, mörkret faller till, inget kan gå fel, men ser vi efter får vi se För det är nu de visar sig fram. Deras sanna jag, som ej får blomma om dan, lyser upp som en brand.

Läs mer

Dag Atombladet

Dag Atombladet Atombladet Gomorrn lägret! Idag var det nog många som kände sig lite extra trötta efter gårdagens partajande. Tystnaden var en hel timme senare än normalt så kvällen blev lång för lägret. Väckningen var

Läs mer

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan Träna svenska A och B Häfte Klockan 0 Del analog klocka Vad är klockan? Läs klockan är tolv klockan är ett klockan är två klockan är tre klockan är fyra klockan är fem klockan är sex klockan är sju klockan

Läs mer

SPORTLOV Aktiviteter 11/2 17/2. Vecka 7. Grästorps kommun

SPORTLOV Aktiviteter 11/2 17/2. Vecka 7. Grästorps kommun Grästorps kommun SPORTLOV 2019 Aktiviteter Vecka 7 11/2 17/2 Höstlovsprogrammet finns även på www.grastorp.se Evenemangskalendern har aktiviteter under hela året. MÅNDAG 11 FEBRUARI Bad och lek på Lunnevibadet

Läs mer

I dag är det sommarlov. Chloe och Sandra har precis fått reda på att de ska åka till Karlsborg för att dom ska hyra en sommarstuga där.

I dag är det sommarlov. Chloe och Sandra har precis fått reda på att de ska åka till Karlsborg för att dom ska hyra en sommarstuga där. Kapitel 1: Hej Chloe är en tjej som har långt ljust hår och blåa ögon. Chloe har fräknar och är modig och snäll, hon är 14 år och har en syster som heter Sandra som är 11 år. Chloe bor med sin mamma, pappa

Läs mer

Här kommer. Fritidsprogram 2015

Här kommer. Fritidsprogram 2015 Här kommer SOMMARENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Sommar - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel:

Läs mer

INFO TILL ÅK 6. Följande information gäller för alla klasser i åk 6

INFO TILL ÅK 6. Följande information gäller för alla klasser i åk 6 INFO TILL ÅK 6 ORIENTERING TORSDAG 20/9 Följande information gäller för alla klasser i åk 6 Alla springer en orienteringsbana i närområdet runt Nyboskolan. Ni har innan denna dag valt vilken svårighetsgrad

Läs mer

KULTURFESTIVALEN 2013

KULTURFESTIVALEN 2013 VARMT VÄLKOMNA TILL 22 25/10 2013 MEDBORGARHUSET, VÄNNÄS Kulturfestivalen 2013 har som mål att visa på mångfalden och att lyfta fram de intellektuellt funktionshindrade och övriga funktionshindrade i ett

Läs mer

Hectos insparksschema 2014!

Hectos insparksschema 2014! Hectos insparksschema 2014! Översikt*: Datum Vad? Samling? Var? Sida 1 av 10 29 aug fredag Insparksstart: Första kvällen med gänget 30 aug lördag Temakväll Ursäkta, jag har kommit fel! MIT-fontänen 18.00

Läs mer

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna brukar vara av alla sorter: en del har sökt många gånger och andra få, några

Läs mer

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön Kompis med kroppen 5. Bra för mig bra för miljön 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, föräldern, syskon, tränare eller någon annan du känner om varför de tycker att man ska äta

Läs mer

Måndag 26/3. Påsklovskul i Skurups Kommun

Måndag 26/3. Påsklovskul i Skurups Kommun Påsklovskul i Skurups Kommun Kommunens Kultur- och fritidsverksamheter Biorama, Gummifabriken, Skurups bibliotek, Fritidsgårdarna, Kulturskolan, Kultur- och fritid välkomnar dig som ung till en fartfylld

Läs mer

Välkommen till KTH nøllan!

Välkommen till KTH nøllan! nøllan har övelevt sin första dag på KTH! Dagen började med spänd förväntan och avslutades med skönt barhäng. Nu vankas äventyr! Välkommen till KTH nøllan! Välkommen till nøllenytt! Tjenamors nøllan! Minns

Läs mer

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev SUBSTANTIV Övning 1 Substantiv (s. 3) - kursen den - läraren hon/han/hen - språket det - korridoren den - telefonen den - universitetet det ett foto - det en buss - den en turist - hon/han/hen en adress

Läs mer

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING Hej Nollan! Först och främst, grattis till platsen på sjuksköterskeprogrammet på Linköpings Universitet i Norrköping! Vi som

Läs mer

Studieprogram Fritiden LSS Hösten 2019

Studieprogram Fritiden LSS Hösten 2019 Studieprogram Fritiden LSS Hösten 2019 www.abf.se/halland Facebook: ABF Halland Tel: 035-17 77 52 Sofie.johansson@abf.se Tavlan är gjord av Jessica Hansson på en studiecirkel på ABF i Halmstad ABF - GÖR

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2013. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

GRATIS AKTIVITETER med Fritidsgården Fenix!

GRATIS AKTIVITETER med Fritidsgården Fenix! GRATIS AKTIVITETER med! Anmäl Dig idag till sommarens roligaste veckor! Tillsammans provar vi på nya spännande aktiviteter, träffar nya kompisar och lär oss nya saker. Kom och var med på sommarens absolut

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni MARIA 11 15 juni KLUBBNYTT STOR TURNERING I BILJARD PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! . aktiviteter pa MFK 11-15 juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter

Läs mer

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar Recceveckan VT14 - Den Overkliga Veckan 20 januari - 27 januari Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Juridiska

Läs mer

Varberg 23-30 juli 2011

Varberg 23-30 juli 2011 Veckodag Datum Namn Lördag 23 juli Uppstartsdagen Söndag 24 juli Kunskap- Omvärld- & Demokratidagen (KOD) Måndag 25 juli Skapardagen Tisdag 26 juli Upplevelsedagen Onsdag 27 juli Tävlingsdagen-Mix Torsdag

Läs mer

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8?

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? HÖRBY KARATE KLUBB Kom och testa karate med oss på Älvdalsskolan! Tisdag 19/2 och Torsdag 21/2 18.00-19.00, Lördag 23/2 10.00-11.30 Medtag gympakläder! SATSERUPS IDROTTS/BYAFÖRENING

Läs mer

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 MÅNDAG 15/9 Vi träffades tidigt på morgonen, för att ta tåget till Kastrup. Därifrån flög vi till Budapest, sen vidare till Sarajevo. Kärt återseende med regn. Vi tog taxi till

Läs mer

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 FÖR SOCIOLOGIPROGRAMMETS STUDENTER SAMT KRIMINOLOGI OCH SOCIOLOGIKURSARE! Inspark 2013 Ready, set, go! Varmt välkommen kära Nolla! Om du fått detta brev betyder det att du är

Läs mer

NIVÅER A1-A2. 1. Gunnar söker jobb. ett IT- företag kommer din fru? Från Italien jag röka? Nej, tyvärr det är förbjudet!

NIVÅER A1-A2. 1. Gunnar söker jobb. ett IT- företag kommer din fru? Från Italien jag röka? Nej, tyvärr det är förbjudet! NIVÅER A1-A2 1. Välj rätt alternativ 1. Gunnar söker jobb. ett IT- företag. A. i B. på C. till D. om 2. -. kommer din fru? Från Italien. A. Vart B. Var C. Varifrån D. Vad 3. Vad kör du bil? En Volvo. A.

Läs mer

Foto: Per-Arne Andersson

Foto: Per-Arne Andersson Foto: Per-Arne Andersson Föreningsbladet Program våren 2018 I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du ska få en bra och meningsfull fritid. Detta häfte är ett exempel på vad

Läs mer

MEDLEMSBLAD 3/2015 JUNI-AUGUSTI

MEDLEMSBLAD 3/2015 JUNI-AUGUSTI MEDLEMSBLAD 3/2015 JUNI-AUGUSTI Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863 7800

Läs mer

Rembo Skidor Presenterar

Rembo Skidor Presenterar Rembo Skidor Presenterar HUGO JACOBSSON Ålder: 16 år Skidgymnasiets ort: Mora kommun Gren: Längdskidor Vilket år går du på skidgymnasiet: Första året Program: Naturvetenskapliga programmet Hugos tips:

Läs mer

Våren I SAMVERKAN MED. HIK Kick Off:s övriga aktiviteter: Boccia Kungsgårdshallen Lördagar 13.00 15.00 Kontaktperson: Gerry Gullberg 0431 135 15

Våren I SAMVERKAN MED. HIK Kick Off:s övriga aktiviteter: Boccia Kungsgårdshallen Lördagar 13.00 15.00 Kontaktperson: Gerry Gullberg 0431 135 15 HIK Kick Off:s övriga aktiviteter: Boccia Kungsgårdshallen Lördagar 13.00 15.00 Kontaktperson: Gerry Gullberg 0431 135 15 I SAMVERKAN MED Bowling Måndagar 15.30 16.30 Nybörjare & Motion 16.30 17.30 Fortsättning

Läs mer

Våren I SAMVERKAN MED. Under sommaren 2012 kommer vi att ha en lättare aktivitet i Hembygdsparken på onsdagkvällarna mellan &

Våren I SAMVERKAN MED. Under sommaren 2012 kommer vi att ha en lättare aktivitet i Hembygdsparken på onsdagkvällarna mellan & I SAMVERKAN MED Under sommaren 2012 kommer vi att ha en lättare aktivitet i Hembygdsparken på onsdagkvällarna mellan 18.00 & 20.00. Vi kommer att ha: onsdag med jätte plock i pinn onsdag med boccia onsdag

Läs mer

Kören håller på att förbereda ett kalas och behöver hjälp med att städa.

Kören håller på att förbereda ett kalas och behöver hjälp med att städa. Sångtexter Sexårskören 2017 1 01 VÄLKOMNA HIT Kören håller på att förbereda ett kalas och behöver hjälp med att städa. Välkomna hit till vårt hus och vår svit Det är dammigt och smutsigt i varje vrå Hej

Läs mer

BARN OCH UNGDOMAR JÄRFÄLLA BIBLIOTEK VÅREN 2019 BARKARBY BIBLIOTEK. Alla bibliotekens program är kostnadsfria!

BARN OCH UNGDOMAR JÄRFÄLLA BIBLIOTEK VÅREN 2019 BARKARBY BIBLIOTEK. Alla bibliotekens program är kostnadsfria! BARN OCH UNGDOMAR JÄRFÄLLA BIBLIOTEK VÅREN 2019 BARKARBY BIBLIOTEK Familjelördag med tema snö Sagostund och pyssel med tema snö. När: Lördag 2 februari. Sagostund kl 13 och pyssel kl. 11-15. Fika till

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika!

Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika! Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika! Tid: 15.30-20.00 Plats: Gummifabrikens Allaktivitetshus Övrigt: Ingen föranmälan

Läs mer

Vattnet finns överallt även inuti varje människa.

Vattnet finns överallt även inuti varje människa. Bygg en karusell tillsammans. Ställ er i en ring och kroka fast i varandras armar. När karusellen inte får energi står den still. En av er låtsas sätta i kontakten. Karusellen börjar snurra. Dra ut kontakten.

Läs mer

Vad gillar du att göra?

Vad gillar du att göra? Kirsebergs fritidgård Fixa nä rept sta id ana Utm attle b l l i t Ön film ska er in r lla Ko itete v i t ak Spr id o Vis du a va gjo d rt rde t Vad gillar du att göra? Kirsebergs fritidsgård har aktiviteter

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2019

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2019 VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV 18 24 februari 2019 MÅNDAG 18/2 MUSIKALLOV KULTURSKOLAN Broadway har kommit till Tomelilla. Drömmer du om att stå på scen? Kan du inte välja mellan sång, dans och teater? KOM OCH

Läs mer

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen Nollningsschema 27/8 Måndag Kort presentation av oss i Auricula, ni får möjlighet att ställa frågor och annars ses vi dagen därpå för start av nollning! 28/8 Tisdag Introduktionsdag Tid: 15.00 ca. 17.30

Läs mer

Mycket åt alla för lite åt få

Mycket åt alla för lite åt få Mycket åt alla för lite åt få By Lundagård - 8 September, 2015 - In Kultur & Nöje @Lundagård Kollage: Nike Eliasson I skuggan av novischveckornas förtrollade värld finns det vissa som hellre stannar hemma.

Läs mer

STUDENT 2017 JUNI MAJ VIKTIGA DATUM:

STUDENT 2017 JUNI MAJ VIKTIGA DATUM: STUDENT 2017 Hålla tal på studentdagen? Alla treor har möjlighet att skriva ett utkast till tal. Blir det många så bestämmer studentkommittén vilka. Tal kan ju också framföras i kyrkan. På sista mötet

Läs mer

Välkomstbrev VT15. - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet. Faddergeneraler: Agnes och Jesper

Välkomstbrev VT15. - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet. Faddergeneraler: Agnes och Jesper Välkomstbrev VT15 - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet Faddergeneraler: Agnes och Jesper Faddrar: Niclas N.O, Niklas F., Tobias, Camilla, Tova, Kajsa, Filippa, Rei,

Läs mer

Hitta information (kurs C)

Hitta information (kurs C) Hitta information (kurs C) I dagstidningar finns det ofta annonser för olika typer av nöjen och aktiviteter. Svara på frågorna med hjälp av annonserna på nästa sida. A. Var kan man lyssna på musik gratis?

Läs mer

Medlemsblad Våren 2017

Medlemsblad Våren 2017 Medlemsblad Våren 2017 DE DUV SYDÖSTERBOTTEN DE DUV SYDÖSTERBOTTEN Kurser i samarbete med Kristinestads Medborgarinstitut Handarbete varannan tisdag med start den 10.1-4.4 kl. 17.30-19 i Kristinestads

Läs mer