Hej och välkomna till en ny säsong med Mälaröarnas Alpina Skidklubb!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hej och välkomna till en ny säsong med Mälaröarnas Alpina Skidklubb!"

Transkript

1 Hej och välkomna till en ny säsong med Mälaröarnas Alpina Skidklubb! Äntligen är vi igång med säsongen och det känns härligt att det är många av våra åkare som är med på barmarksträningen. Snart är det även dags för våra försäsongsläger. Styrelsen har tagit fram ett dokument där klubben ger åkare i samtliga åldrar rekommendationer kring träning och vilken utrustning som är lämplig. Vi vill gärna att ni alla läser det bifogade dokumentet. När vi gör saker tillsammans blir det bra, vi arbetar för att det ska vara roligt att komma till träningar och att alla ska utvecklas. Vi behöver alla hjälpas åt och vi tror och hoppas att det är många föräldrar som vill hjälpa till. Styrelsen kommer inom kort att skicka ut ett formulär där ni får fylla i vad ni vill och kan bidra med. Torrt på fötterna är viktigt för alla skidåkare. Tack vare FALKE vår nya sponsor för säsongen får alla åkare ett presentkort på ett par strumpor värda max 299 kr från Falke. Strumporna hämtas på Länna Sport. (medtag bifogad värdecheck). Nedan finner ni värdefull information inför säsongen. Tveka inte att höra av er till någon i styrelsen om ni vill delta lite mer aktivt i vad vi gör eller bara har några frågor. Följ även klubben på Facebook samt håll koll på webben för senaste infon kring det mesta. Med hopp om att se er in en snörik backe! // Styrelsen ( 1 )

2 Styrelsen Martin Axelhed Ordförande, Marknad Sponsring Olle Nordberg Vice ordförande, Ekonomi Katarina Svensson Medlem/Information Jonas Lindkvist Träning/Utbildning Annica Karlberg Träning/Tävling Paula Treutiger Trivsel / Läger Hans Cronmark hans@alstensfisk.se Kommun Pontus Ljungqvist pontus467@hotmail.com Backe / Utrustning Lotta Wiberg acwiberg@gmail.com Kommunikation Medlem- och träningsavgifter Medlemsavgiften fastställdes av Årsmötet till 750 kronor för perioden 1 maj april 2016 och gäller för en familj. Säsongens träningsavgifter: Avgifter 2015/16 (kronor) Grupp Träningsavgift U14/16 Tävling U14/16 Träning U14/16 Freeriders U12 Tävling/Träning U10/U12 Youngriders U10 Tävling/Träning U8 Träning U6 Träning 1750 Faktura på medlemsavgift och träningsavgift finner du bilagt detta brev om du inte får brevet med en kallelse för ditt barn, då kommer fakturan efter att du bekräftat att ditt barn vill åka kommande säsong. Skipass Alla som tränar i MASK skall innan första träningsdag i backen ha löst skipass för säsongen 2015/16. Annars får inte barnen åka upp i liften! Åkare i träning med familj erbjuds liksom tidigare år rabatterade säsongskort. Det rabatterade priset är 1000 kronor för ungdomar (födda 1998 eller senare) och 1200 kronor för vuxna. Barmarks- och snöträning ( 2 )

3 Barmarksträningen för de äldre åkarna är igång sedan maj med individuella träningsprogram. Höstens schema för gemensam barmarksträning för respektive grupp hittar du på Träningen börjar under september eller början av oktober för alla grupper. Separat information om första träningstillfälle skickas också per av respektive grupps lagledare. Snöträningen i hemmabacken kommer att börja snarast möjligt givet snöläget i backen. Om det blir kallt tidigt kan träningen komma att börja före jul, men senast skall vi vid normala väderomständligheter komma igång under andra veckan i januari. Löpande information om snöläget finner du på klubbens hemsida. Vi uppmanar er att ni svarar snabbt på de kallelser som vi skickar ut, även om det är ett nej så hjälper det oss i arbetet med att planera träningar,läger etc på allra bästa sätt för alla barn och ungdomar. Vi får bidrag från Riksidrottsförbundet som är baserat på hur många som kommer på våra aktiviteter och vi hämtar den statistiken från SportAdmin. Läger På försäsongen erbjuder klubben följande läger (se också klubbens hemsida för detaljer). Vi rekommenderar att ni deltar på något av dessa läger för att få en så bra start som möjligt, samtidigt som vi får möjlighet att bygga en bra gruppkänsla. v 44 Sölden ( fullbokat) från U10 och uppåt v 47 Trysil 19-22/11 U12-U16 ( fullbokat för U14-16) v49 Kåbdalis 3-6/12 Familjeläger v 50 Trysil 10-13/12 U12-U16 (fullbokat för U14-U16) MASK FAMILJELÄGER Kåbdalis 3-6 december 2015 Familjelägret är säsongens höjdpunkt där alla åkare och familjer samlas, umgås och lär känna varandra. Under lägret kommer det bla att hållas vallakurser och utbildning i skidvård. Det är under familjelägret vi skapar klubbsamhörighet, skidglädje samt har en kickoff med klubbens tränare i alla ålderskategorier inför säsongens hemmaträningar/tävlingar etc mer om denna kickoff återkommer tränarstaben med inom kort. I många år har vi varit i Funäsdalen/Hamra som dessvärre har haft dåligt med snö de senaste åren och många klubbar på träning, vilket inneburit små möjligheter till friåkning för de yngre och ingen fartträning alls för de äldre. I år har MASK därför har valt att lägga sitt familjeläger i Kåbdalis p g a det är snösäkert och erbjuder alla åkare oavsett ålder både utmaningar och mycket goda förutsättningar för träning av alla discipliner, även fartträning i avspärrade backar. I Kåbdalis tränar även våra landslag och många europeiska världscupsåkare tränar på försäsong ( 3 )

4 innan världscuptävlingen i LEVI. I Kåbdalis slipper klubben trängas med andra grupper och kan nyttja backarna effektivt och säkert. Resan med tåg är både säker, miljövänlig, spännande för de yngre, avkopplande för de äldre och social för alla. Kåbdalis ger helt enkelt mer kvalitativ skidåkning för pengarna! Den 15 september öppnar vi anmälan. Efterfrågan brukar vara stor så se till att anmäla er familj tidigt för att säkra er plats på säsongens familjeläger! Söldenlägret blev fullbokat på rekordtid med rekordantal!!! Snöläggning Ingen snö betyder utebliven träning. Att snölägga skidanläggningen är därför en central och för alla åkares föräldrar obligatorisk uppgift, som vi utför tillsammans med vår driftsentreprenör Energy. MASK bemannar snöläggningen mellan klockan 19 och 07, fördelat på tre pass, med två personer per pass. Dessutom finns alltid personal från Energy på plats. Under början av november upprättas ett schema där alla familjer finns med. Under en normal säsong planeras för snöläggning under perioden 15/11 31/1, vilket motsvarar cirka 80 dagar och cirka 240 pass med två personer per pass. De totalt knappa 500 passen fördelas lika mellan åkarna och varje åkare får sig därmed tilldelat 2-3 pass. Nu är det dock inte så att alla dessa pass blir av, eftersom vi bara sprutar när det är kallt och dessutom bara till dess att vi har tillräckligt med snö. Normalt utnyttjas knappt en tredjedel av passen (20-25 dagar), ibland under mildare väderförhållanden kanske upp till hälften av passen. Det betyder att det över tid blir mindre än ett pass per åkare och säsong. Det måste alla vara beredda att acceptera för att ha sina barn åkandes i vår klubb. Utöver obligatorisk närvaro på sina tilldelade snöpass uppskattas alla gemensamma krafter vid uppstart och nertagning av anläggningen, vilket gör att vi kommer igång snabbt med snöläggningen när det blir kallt respektive med skidåkningen när det är klart. Information kommer då från klubben via och hemsidan. Familjedag/Arbetsdag Den 17 oktober bjuds alla medlemmar delta på klubbens familjedag i Ekebyhovsbacken. Gemensamt förbereder vi backen och utrustningen för vinterns träningar och tävlingar. I samband med årets familjedag kommer den nyvalda styrelsen presentera klubbens vision, värdegrund och mål samt svara på frågor om verksamheten. Den 7 november kommer vi ha ytterligare ha en gemensam arbetsdag i backen. MASK Klubbjacka ( 4 )

5 För nya och gamla medlemmar kommer jackan att visas på arbetsdagen den 17 oktober och kan då även beställas av Camilla Nordberg. Antalet jackor är begränsat så först till kvarn gäller. Inga beställningar kan göras innan den 17 oktober. För medlemmar som redan beställt återkommer vi med upphämtningssälle så snart vi vet. MASK Fartdräkt Beställda fartdräkter kommer levereras senast v.43. Mer information om distribution av dessa kommer senare. För er som inte beställt så finns det några få extra på lager. Beställ av Camilla Nordberg på familjedagen den 17 oktober. Klubbkläder Vi har sedan flera år erbjudit alla medlemmar att köpa klubbens specialdesignade soft-shell jacka, fartshorts, väst och mössa. Beställning görs på hemsidan med hjälp av bilder och storleksguider. Medlemserbjudanden Tack vare våra partners och sponsorer har vi nöjet att erbjuda alla medlemmar flera spännande erbjudanden. Alpingaraget - under hösten kommer alla medlemmar att bjudas in till två klubbkvällar på Alpingaraget. Vid dessa tillfällen kommer det säljas utrustning till mycket förmånliga priser. Datumen är 7 oktober med start och 11 november med start Skiagora.se kommer erbjuda alla medlemmar mycket förmånliga priser på skyddsutrustning från bla Shreed och Slytech. Swix- för att kunna transportera åkarnas utrustning och ha en gemensam profil så erbjuder Swix alla medlemmar att köpa deras skidfodral och Slope Pack till mycket förmånliga priser. Beställning görs på MASK hemsida. Falke- förutom att vara torr om fötterna så är det viktigt att klä sig rätt på benen och överkroppen både vid träning och tävling. Tack vare Falke så får alla medlemmar köpa deras världsledande underställ till reducerade priser. Använd medföljande orderblad som ska vara skickat via mail till matthew.wise@falke.com senast den 12:e oktober Beställda varor hämtas på Länna Sport. Vill ni prova de olika modellerna så är det klubbkväll den 6 oktober mellan 16:00-20:00 på Länna Sport. Matkomfort - Matkomfort ser fram emot att hjälpa Mälaröarnas Alpina Skidklubb och dess familjer i vardagen 2015! Beställ på och uppge kampanjkod Mask vid beställning! ( 5 )

6 För varje ny Matkomfort kund som beställer på kampanjkod Mask går oavkortat 50 kr per leverans tillbaka till föreningens ungdomsverksamhet. Vårt gemensamma mål är att få in minst 50 st familjemedlemmar som frekvent varje eller varannan vecka har en lättare vardag med bra vardagsmat hem till dörren från Matkomfort under Vid 50 st leveranser varannan vecka löpande under året skulle detta innebära en kickback till föreningen på hela kr/månad utöver den kontanta marknadsinvestering som Matkomfort bidrar med! VI STÖDJER MÄLARÖARNAS ALPINA SKIDKLUBB ( 6 )

7 (7)

8 ( 8 )

Information om sportchef samt Go4IT

Information om sportchef samt Go4IT Information om sportchef samt Go4IT MASK anställer sportchef på heltid Go4IT ny satsning för våra mest ambitiösa äldre åkare Anmälan till Go4IT sker senast den 20 maj Säsongen lider mot sitt slut och vi

Läs mer

Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb.

Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb. Medlemsbrev oktober 2016 Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb. Nu är vi strax inne i oktober månad och förberedelserna inför kommande säsong är i full gång. Våra anmälningar till samtliga våra verksamheter

Läs mer

Alla skall med 2015-2016!

Alla skall med 2015-2016! Barmark Alla skall med 2015-2016! Mål och rekommendationer för åkare inom MASK Skidåkning är och har blivit en året runt sport, där det inför vintersäsongen gäller att vara väl förberedd med en bra barmarksträning

Läs mer

MASK GRUPPER 2014/15

MASK GRUPPER 2014/15 MASK GRUPPER 2014/15 1 Planerade grupper i MASK under säsongen 2014/15 MASK erbjuder under säsongen 2014/15 träning till åkare födda 2010 och uppåt, genom nio olika grupper, vilka framgår av diagrammet

Läs mer

Järfälla Skidklubb. Barn- och ungdomsverksamheten Säsongen 2018/2019

Järfälla Skidklubb. Barn- och ungdomsverksamheten Säsongen 2018/2019 Järfälla Skidklubb Barn- och ungdomsverksamheten Säsongen 2018/2019 Träning Vi följer Svenska Skidförbundets riktlinjer för barn- och ungdomsverksamhet som bygger på Riksidrottsförbundets anvisningar.

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN Falköpings AIK slalom

VERKSAMHETSPLAN Falköpings AIK slalom VERKSAMHETSPLAN Falköpings AIK slalom 2011-2012 Lite fakta om Falköpings AIK Slalom FAIK Slalom är en framgångsrik slalomklubb som under åren haft glädjen att se många av sina åkare göra sig gällande även

Läs mer

Grattis! Du är förälder till en skidåkare!

Grattis! Du är förälder till en skidåkare! Grattis! Du är förälder till en skidåkare! Att vara medlem i Svegs Alpina Klubb har en rad fördelar, men kräver också en del engagemang. Det bästa med vår klubb är, att vi lär känna alla barn och föräldrar

Läs mer

Säsongen 2014-2015. En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund www.gallosk.se

Säsongen 2014-2015. En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund www.gallosk.se Säsongen 2014-2015 En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund Ordförande Ordförande Lars Eklund, 0693-208 44 Hannåsen 130, 840 50 Gällö Vice Ordförande Barbro Henriksson,

Läs mer

Välkommen till MASK och Säsongen 2016/17

Välkommen till MASK och Säsongen 2016/17 Välkommen till MASK och Säsongen 2016/17 Agenda Välkomna Syfte: delge alla medlemmar övergripande och åldersgruppsspecifik information om säsongen 2016/2017 och involvera/inspirera till deltagande i klubbens

Läs mer

Lerums Konståkningsklubb

Lerums Konståkningsklubb Skridskoskolan säsongen 2015/16 1 Skridskoskolan tränar i Vättlehallen på söndagar kl. 10.00-11.00. Schema höstterminen 2015 söndag 6 september 10-11 söndag 13 september 10-11 söndag 20 september 10-11

Läs mer

Verksamhetsplan

Verksamhetsplan Värdegrund Alla ska känna glädje och gemenskap. Vi tränar för att må bra utifrån våra egna förutsättningar oavsett ambition. Vi vill inspirera barn och ungdomar till ett livslångt intresse för skidåkning.

Läs mer

Informationsbrev om OL-Academy!!

Informationsbrev om OL-Academy!! NR 1 2012 Informationsbrev om OL-Academy!! Hej på er! Nytt år och nya möjligheter. Jag skall i detta informationsbrev som kommer att utkomma 1ggr/månad till studenter och andra personer kopplade till vår

Läs mer

Nyhetsbrev. Maj 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 4. [År] Hundens dag 10 augusti Den 10 augusti planerar PRinfo-gruppen

Nyhetsbrev. Maj 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 4. [År] Hundens dag 10 augusti Den 10 augusti planerar PRinfo-gruppen Sida 1av 4 Maj 2014 Luspudeln vilande Vår klubbtidning Luspudeln läggs vilande under året efter beslut på medlemsmötet den 1 maj. Håll dig informerad genom hemsidan Du vet väl att klubben har en hemsida

Läs mer

På dagens information

På dagens information Föräldrainformation 2018 På dagens information Info om klubben Träningsgrupper Upplägget på träningarna Kläder och utrustning Tävlingar och tävlingsanmälan Frågor -Bli medlem och medlemsavgift Medlemmar

Läs mer

Innehåll VISION MÅL. DRIVKRAFTER Målgrupper och intressenter Förväntningar. GENOMFÖRANDE Aktiviteter Under utv. STRATEGI Önskad position Fokusområden

Innehåll VISION MÅL. DRIVKRAFTER Målgrupper och intressenter Förväntningar. GENOMFÖRANDE Aktiviteter Under utv. STRATEGI Önskad position Fokusområden MÅLBILD 2020 Innehåll VISION MÅL DRIVKRAFTER Målgrupper och intressenter Förväntningar STRATEGI Önskad position Fokusområden GENOMFÖRANDE Aktiviteter Under utv. VÄRDEGRUND VISION SVERIGES SKÖNASTE SLALOMKLUBB

Läs mer

IFK BORLÄNGE ALPIN. Grattis! Du är en förälder till en skidåkare

IFK BORLÄNGE ALPIN. Grattis! Du är en förälder till en skidåkare IFK BORLÄNGE ALPIN Målsättningen för klubben är att vi alla skidintresserade medlemmar tillsammans har roligt och att var och en efter sin förmåga får chans att träna och utöva den alpina sporten i en

Läs mer

Verksamhetsplan

Verksamhetsplan Värdegrund Alla ska känna glädje och gemenskap. Vi tränar för att må bra utifrån våra egna förutsättningar oavsett ambition. Vi vill inspirera barn och ungdomar till ett livslångt intresse för skidåkning.

Läs mer

Verksamhetsberättelse Örebro Slalomförening verksamhetsåret 2013 / 2014

Verksamhetsberättelse Örebro Slalomförening verksamhetsåret 2013 / 2014 Verksamhetsberättelse Örebro Slalomförening verksamhetsåret 2013 / 2014 Styrelsens verksamhetsberättelse Styrelsen har under året genomfört fem ordinarie styrelsemöten. Verksamheten har uppvisat ett positivt

Läs mer

Välkomna till utomhussäsongen 2018

Välkomna till utomhussäsongen 2018 Välkomna till utomhussäsongen 2018 Information till föräldrar med barn/ungdomar i Högbo GIF. Vi hälsar nya och gamla friidrottare välkomna till utomhussäsongen 2018. På det här bladet har vi sammanställt

Läs mer

IFK Lidingö Orientering Ungdomsverksamhet 2010

IFK Lidingö Orientering Ungdomsverksamhet 2010 IFK Lidingö Orientering Ungdomsverksamhet 2010 Fem nyckelord som ska vara beskrivande för vår verksamhet Glädje Kamratskap Struktur/ Kontinuitet Utmaning/ Äventyr Lärande/ Utveckling Så här är vi organiserade

Läs mer

Föräldramöte U10:1 15/16

Föräldramöte U10:1 15/16 Välkommen till Föräldramöte U10:1 15/16 Målsättning Organisation Träningsupplägg Träning Tävling Utrustning Informationsspridning Frågor och svar Målsättning Att alla åkare skall tycka att det är fantastiskt

Läs mer

Information till KB P99

Information till KB P99 INFORMATIONSBREV 2015 2015-02-12 (ver 1.07) Information till KB P99 INLEDNING KB P99 är en del av KB fotbolls ungdomsverksamhet. KB Fotbolls ungdomsverksamhet består till stor del av föräldrars ideella

Läs mer

Välkommen till Sandarna BK!

Välkommen till Sandarna BK! Välkommen till Sandarna BK! Sandarna skall vara en betydande och viktig aktör i Majorna, både idrottsligt och socialt (föreningens vision, antagen 2015) 1 Innehåll Om oss... 3 Gemensamt ansvar... 4 Föräldrapolicy...

Läs mer

Linköpings Alpina Klubb (LAK)

Linköpings Alpina Klubb (LAK) Linköpings Alpina Klubb (LAK) Information om säsongen s songen 2008-2009 2009 Uppdaterad 12/9 2008 Information 11/9 2008 LAK s verksamhet Klubbens mål Organisation: styrelsen, tränare & distriktssamverkan

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

Välkommen till säsongen 2014-2015

Välkommen till säsongen 2014-2015 2015.02.03 Välkommen till säsongen 2014-2015 En ny, spännande, rolig och framgångsrik säsong står för dörren. En fantastisk blandning av landslagsåkare i alpint och skicross tillsammans med den, växande

Läs mer

Uppsala SLK 2008/2009

Uppsala SLK 2008/2009 Uppsala SLK 2008/2009 Sverige Tuff säsong bakom oss i södra Sverige Fortsatta stora investeringar i skidanläggningar Liftkortsintäkter upp 12 % trots allt 2009 VM år, ger extra fokus Uppsala/USLK Fyller

Läs mer

Bergdalens IK. Vår klubb. Den lokala föreningen med det stora hjärtat

Bergdalens IK. Vår klubb. Den lokala föreningen med det stora hjärtat Bergdalens IK Vår klubb Den lokala föreningen med det stora hjärtat Kvartersklubben med det stora hjärtat! Bergdalens IK bildades 1956 som en kvartersklubb med ungdomsverksamhet som hjärta - och så skall

Läs mer

Hej alla crossåkare och medlemmar i HMCK och välkomna till en ny spännande säsong.

Hej alla crossåkare och medlemmar i HMCK och välkomna till en ny spännande säsong. 1 av 10 Hej alla crossåkare och medlemmar i HMCK och välkomna till en ny spännande säsong. I år kommer vi fortsätta med att förbättra banorna men också era möjligheter till mer och bättre träning. För

Läs mer

Bli en del av INFINITYS TÄVLINGSLAG !

Bli en del av INFINITYS TÄVLINGSLAG ! Bli en del av INFINITYS TÄVLINGSLAG 2018-2019! Var med oss nästa säsong när vi gör en storsatsning för våra lag och förening. Tillsammans kommer vi skapa en oförglömlig säsong! Vecka 34 håller vi tryout

Läs mer

Välkomna på föräldramöte

Välkomna på föräldramöte Välkomna på föräldramöte Lag P 05 Datum 2012-05-16! F 0 Spelglädje & kamratskap Ledare Huvudansvarig Tränare Anders Björk Tränare Marcus Sjödén Tränare Richard Claesson Tränare Mattias Hess Tränare Magnus

Läs mer

Säsongen En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund

Säsongen En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund Säsongen 2017-2018 www.gallosk.se En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund Styrelsen 2017-2018 Ordförande Vice Ordförande Ordförande Lars Eklund, 070-370 50 51 Hannåsen

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE VÅR U14 18/19

FÖRÄLDRAMÖTE VÅR U14 18/19 FÖRÄLDRAMÖTE VÅR U14 18/19 AGENDA MÅLSÄTTNING OCH FOKUSOMRÅDEN SÄSONGEN 18/19 TRÄNINGSPLANERING HÖSTENS LÄGER INFORMATIONSSPRIDNING MÅLSÄTTNING U14 TRÄNA FÖR ATT KUNNA TRÄNA - UTVECKLA EGENSKAPER OCH KAPACITET

Läs mer

Grupparbete om Åre SLK normer och regler. Värdegrund bygger på oss

Grupparbete om Åre SLK normer och regler. Värdegrund bygger på oss Grupparbete om Åre SLK normer och regler Värdegrund bygger på oss 1 Bakgrund: På Utvärderingsmöte i maj 2009 bestämdes att påbörja ett projekt som skulle lyfta upp tankar om Åre SLK s normer och värderingar

Läs mer

IFK Västerås Konståkningsklubb

IFK Västerås Konståkningsklubb Värt att veta för nyare tävlingsåkare och föräldrar Välkommen till att tävla i konståkning med! Som ny tävlingsåkare kan det finnas många frågor om hur konståkningsvärlden fungerar. Detta är en introduktion,

Läs mer

Välkommen till säsongen

Välkommen till säsongen 2013-08-12 Välkommen till säsongen 2013-2014 En ny, spännande och förhoppningsvis framgångsrik säsong står för dörren och det börjar bli tid att ta del av och fundera över de förväntningar som IFK Mora

Läs mer

Gävle konståkningsklubb. Klubben. Issäsong och träningar. Träningshallar. Office säsong. Läger

Gävle konståkningsklubb. Klubben. Issäsong och träningar. Träningshallar. Office säsong. Läger Gävle konståkningsklubb Värt att veta för tävlingsåkare och föräldrar i Gävle konståkningsklubb. Klubben Klubben bedriver konståkning och skridskoskola för barn och ungdom from 4 års ålder. Vi vill ha

Läs mer

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter Information ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER och FÖRENINGAR Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter VÄLKOMMEN till SOCKGROSSISTEN!

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN JÄRFÄLLA SKIDKLUBB

VERKSAMHETSPLAN JÄRFÄLLA SKIDKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2018-2019 JÄRFÄLLA SKIDKLUBB Förslag till årsmöte 2018-04-22 Sida 1 av 5 VERKSAMHETSPLAN 2018-2019 En omarbetning av tidigare verksamhetsplan har gjorts där en anpassning har skett till

Läs mer

Välkomna till Tullus SG Skidskytteträningar säsongen 17/18

Välkomna till Tullus SG Skidskytteträningar säsongen 17/18 Välkomna till Tullus SG Skidskytteträningar säsongen 17/18 Information 17-09-13 - Hänt sedan sist - Träningsgrupper hösten-17 - Vad händer under året? - Försäljning Newbody och plastpåsar - Kläder för

Läs mer

Säsongen Allmän information.

Säsongen Allmän information. LSK-bladet 2015 Säsongen 2014-2015 Allmän information. Träningstider Under vintersäsong tränar vi på tisdagar och torsdagar (grön endast tisdagar) med start kl 18:00. Grön/blå grupp tränar fram till 19.30,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015/16. Mälaröarnas Alpina Skidklubb

Verksamhetsberättelse 2015/16. Mälaröarnas Alpina Skidklubb Verksamhetsberättelse 2015/16 Mälaröarnas Alpina Skidklubb Innehållsförteckning 1. Sammanfattning av året som gick 20152016 2 2. Rapport från kommittéerna 4 3. Verksamhetsplan 2016/17 15 4. Budget 2016/17

Läs mer

Protokoll 2013-12-19, Träningskommittén

Protokoll 2013-12-19, Träningskommittén Protokoll 2013-12-19, Träningskommittén Närvarande: Anders Rådberg, ordf Ej närvarande: Vakant, Junior Ulf Hellberg, U16 Niklas Lindqvist, U14 Eva Näsholm, U12-2 Tine Kongsholm, U12-1 Christer Backlund,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL KILS SLALOMBACKE!

VÄLKOMMEN TILL KILS SLALOMBACKE! Nr 68 Okt 2005 Tel: 0554-408 20, Hemsida: www.kilsslk.com VÄLKOMMEN TILL KILS SLALOMBACKE! OCH TILL EN NY VINTERSÄSONG 05/06 ORDFÖRANDE HAR ORDET En ny säsong står för dörren och en ny ordförande tar plats

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2014

Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Då var det dags att starta ett nytt golfår och denna säsongen bygger vi vidare på de senaste två säsongernas uppskattade koncept. Nytt för i år är att PO och Rikard

Läs mer

Fråga: Hur beställer jag? Svar: För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du.

Fråga: Hur beställer jag? Svar: För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du. Vanliga frågor Hur beställer jag? För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du. Vilka avgifter tillkommer när jag beställer av er? Frakten inom Sverige kostar

Läs mer

Varma hälsningar. Kommande aktiviteter

Varma hälsningar. Kommande aktiviteter Varma hälsningar Sommaren är i full gång och jag hoppas ni njuter minst lika mycket som jag gör av värmen, solen och de härliga, långa sommarnätterna med mina fyrbenta vänner. Dessvärre har ni kanske inte

Läs mer

Info Ledare FIF 2016/2017

Info Ledare FIF 2016/2017 Info Ledare FIF 2016/2017 Info till ungdomsledare Inför varje säsong ska alla läsa igenom den blå tråden som finns på hemsidan. Finns under dokument på Fröjereds IF:s hemsida. Rapportera alltid all närvaro

Läs mer

Informa(onsmöte 25 feb

Informa(onsmöte 25 feb Informa(onsmöte 25 feb Vi har behov av alla typer av ledare. Kanske hjälpa (ll vid träningar, vara markörer vid spel eller hålla koll på närvarolistor osv. På informa(onsträffen får ni träffa (digare ledare,

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

WA D KÖ PI N G S FÄ KT FÖ R E N I N G - Ö R E BR O - WF F. N U - IN F W F F. N U

WA D KÖ PI N G S FÄ KT FÖ R E N I N G - Ö R E BR O - WF F. N U - IN F W F F. N U WA D KÖ PI N G S FÄ KT FÖ R E N I N G - Ö R E BR O - WF F. N U - IN F O @ W F F. N U Välkommen till Wadköpings Fäktförening Vi är en ideell förening med anställda välutbildade tränare. Vi tror att om våra

Läs mer

Tävlingssäsongen 2015 U14

Tävlingssäsongen 2015 U14 Tävlingssäsongen 2015 U14 Hösten: Försäsongen Hej alla, det har varit en diskussionsfyllt höst. Många synpunkter har vädrats och olika åsikter växlats i samtal och möten. Få saker blir precis som alla

Läs mer

Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014

Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014 Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014 1. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet Mattias Särnholm (Ordf) Kristian Andersson (V.ordf) Kristina Gille (Kassör) Håkan Torhult (ledamot) Björn Winbladh

Läs mer

Säsongen 2015-2016, Träningsstruktur 2.0

Säsongen 2015-2016, Träningsstruktur 2.0 Säsongen 2015-2016, Träningsstruktur 2.0 BKC har många aktiva spelare i våra träningsgrupper. I år har vi gjort ett stort jobb, lagt ner tid och tanke för att göra säsongen så bra som möjligt. Med vår

Läs mer

Grums Slalomklubb. Vägledning utrustning U10. Skidor

Grums Slalomklubb. Vägledning utrustning U10. Skidor Vägledning utrustning U10 Skidor För barnen i U10-gruppen rekommenderar vi att för det första året (åren) använder ett par skidor av slalomkaraktär (svängradie 7,5-11,5 meter), dvs inga renodlade storslalomskidor.

Läs mer

Välkommen till Karlbergs BK 2016

Välkommen till Karlbergs BK 2016 Välkommen till Karlbergs BK 2016 Karlbergs Bollklubb Karlbergs BK är en fotbollsförening baserad på Kungsholmen och i Vasastan i Stockholm. Vi har en seriös och gedigen fotbollsverksamhet med 820 spelare,

Läs mer

Till vattenskidskolans elever och föräldrar.

Till vattenskidskolans elever och föräldrar. Till vattenskidskolans elever och föräldrar. Då har vi bara några veckor kvar med dragbåten i sjön för detta år men jag vill passa på att tacka för gott samarbete och önskar alla tillbaka i vår och på

Läs mer

INFORMATIONSBLAD FÖR SUNNE ALPINA KLUBB nr1 November år.

INFORMATIONSBLAD FÖR SUNNE ALPINA KLUBB nr1 November år. INFORMATIONSBLAD FÖR SUNNE ALPINA KLUBB nr1 November 2008 40år 1969 2009 Kära medlem Efter ett år med klubban i hand så känns det roligt att kunna se tillbaka på en säsong som varit oerhörd framgångsrik

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014/15. Mälaröarnas Alpina Skidklubb

Verksamhetsberättelse 2014/15. Mälaröarnas Alpina Skidklubb Verksamhetsberättelse 2014/15 Mälaröarnas Alpina Skidklubb Innehållsförteckning 1. Sammanfattning av året som gick 2 2. Rapport från kommittéerna 5 3. Verksamhetsplan 2015/16 16 4. Budget 2015/16 18 5.

Läs mer

Vision & Mål 2018/2019

Vision & Mål 2018/2019 Vision & Mål 2018/2019 Trender Vad ser vi för trender? Det är en stor variation mellan våra ungdomar som endast vill åka på ett par läger och träna i hemmabacken men inte vill tävla utanför klubben, och

Läs mer

Täby IS Skidor. En introduktion

Täby IS Skidor. En introduktion Täby IS Skidor En introduktion Täby IS Skidor Täby IS är en alliansförening. Sedan september 2009 är skidor en egen förening inom Täby IS. Även fotboll, specialidrott, innebandy och friidrott är egna föreningar

Läs mer

Här kommer med fakturan för avgifterna för 2013 lite sent så vi flyttade fram sista betalningsdagen, som nu är den 31/3 2013.

Här kommer med fakturan för avgifterna för 2013 lite sent så vi flyttade fram sista betalningsdagen, som nu är den 31/3 2013. Hej medlem 1(5) Här kommer med fakturan för avgifterna för 2013 lite sent så vi flyttade fram sista betalningsdagen, som nu är den 31/3 2013. Som du ser har avgifterna höjts för i år vilket beslutades

Läs mer

Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014

Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014 Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014 Positivt höstmöte Det var positiva tongångar på klubbens höstmöte som ägde rum i kafeterian på Skärgårdsgymnasiet i Åkersberga torsdagen den 27 november. Klubbens medlemmar

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE VÅR U14 17/18

FÖRÄLDRAMÖTE VÅR U14 17/18 FÖRÄLDRAMÖTE VÅR U14 17/18 AGENDA MÅLSÄTTNING OCH FOKUSOMRÅDEN SÄSONGEN 17/18 TRÄNINGSPLANERING HÖSTENS LÄGER INFORMATIONSSPRIDNING MÅLSÄTTNING U14 TRÄNA FÖR ATT KUNNA TRÄNA - UTVECKLA EGENSKAPER OCH KAPACITET

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR KGoIF SKIDOR

VERKSAMHETSPLAN FÖR KGoIF SKIDOR VERKSAMHETSPLAN FÖR KGoIF SKIDOR 2009-2010 1 Ändamål. Föreningen skall bedriva följande idrotter; Längdskidåkning Allmänt Föreningen skall bedriva sin idrottsliga verksamhet i enlighet med idrottens mål

Läs mer

Med denna folder vill vi ge en inblick i föreningen och den verksamhet som vi bedriver.

Med denna folder vill vi ge en inblick i föreningen och den verksamhet som vi bedriver. Välkommen till Tunafors Slalom! Klubben är en ideell förening med ca 90 medlemmar med åkare i åldrarna 5-20 år. Klubben har för avsikt att stötta ungdomar som vill åka och tävla i alpin utförsåkning. Klubben

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 1 2 0 1 6 K U N G S Ö R S S K 2016-02- 21 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 3-1 4 / 3 F Ö R S Ä L J N I N G K L U B B K L Ä DER 1 9 / 3 V I N T E R S E R I E N, F I N A L K Ö P I N G 2-3

Läs mer

Lilla Handboken. föräldrar som har tränande barn

Lilla Handboken. föräldrar som har tränande barn Lilla Handboken föräldrar som har tränande barn Taekwondo - träning för alla Huvudmålet med all träning är att stärka individens fysiska och psykiska förmåga. Framförallt skall varje individ känna att

Läs mer

Verksamhetsplan år

Verksamhetsplan år Verksamhetsplan år 2015-2016 Skidkul Vi siktar på ett liknande upplägg kommande säsong som den gångna, att vi kör en dag i veckan på måndagar. Inomhus- och barmarksträning startar från och med oktober

Läs mer

Verksamhetsplan år

Verksamhetsplan år Verksamhetsplan år 2017-2018 Skidkul Upptaktsmöte för ledare i skidkul kommer att ske 31/8, 18:00 i klubbstugan. Där kommer vi diskutera bra och dåligt med förra säsongen, upplägg för barmark(om vi ska

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE HÖST U14:1 17/18

FÖRÄLDRAMÖTE HÖST U14:1 17/18 FÖRÄLDRAMÖTE HÖST U14:1 17/18 AGENDA MÅLSÄTTNING OCH FOKUSOMRÅDEN SÄSONGEN 17/18 TRÄNINGSPLANERING SNÖLÄGER TÄVLINGSSÄSONGEN MÅLSÄTTNING U14 TRÄNA FÖR ATT KUNNA TRÄNA - UTVECKLA EGENSKAPER OCH KAPACITET

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

INTERSPORT ÖRNSKÖLDSVIK ONSDAG 8 OKTOBER KL

INTERSPORT ÖRNSKÖLDSVIK ONSDAG 8 OKTOBER KL SKI TEAM ÖRNSKÖLDSVIK SWEDEN KLUBBKVÄLL! HÄGGLUNDS SK SKI TEAM INTERSPORT ÖRNSKÖLDSVIK ONSDAG 8 OKTOBER KL 17:30-19:00 Välkomna! SKI TEAM ÖRNSKÖLDSVIK SWEDEN Inför förra säsongen uppdaterade vi vår klubbprofil.

Läs mer

Årsberättelse Västmanlands Skidförbund 2013/2014

Årsberättelse Västmanlands Skidförbund 2013/2014 Årsberättelse Västmanlands Skidförbund 2013/2014 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Martin Landås Katarina Finn Stig Nilsson Karin Spets Seppo Reijonen Lars Säfström Anders Smevold Conny Venngren

Läs mer

Täby Slalomklubb. Träningsgrupper. Säsongen Anpassad träning baserad på varje åkares ambition, vilja och intresse

Täby Slalomklubb. Träningsgrupper. Säsongen Anpassad träning baserad på varje åkares ambition, vilja och intresse Täby Slalomklubb Träningsgrupper Säsongen 2017-2018 Anpassad träning baserad på varje åkares ambition, vilja och intresse 1 Täby Slalomklubbs Träningsgrupper Täby Slalomklubb eftersträvar att ge alla barn

Läs mer

Medlemsblad höst/vinter 2011

Medlemsblad höst/vinter 2011 Medlemsblad höst/vinter 2011 Välkommen till en höst och vinter med spännande aktiviteter och tävlingar! Ordföranden har ordet Hej! Jag heter Katharina Dahl och är ordförande i Gota Western Riders sedan

Läs mer

Gruppbeskrivningar 2013-2014. Göteborgs Konståkningsklubb Singel

Gruppbeskrivningar 2013-2014. Göteborgs Konståkningsklubb Singel Gruppbeskrivningar 2013-2014 Göteborgs Konståkningsklubb Singel A1 B1 A2 B2 F3 C1, C2 F2 F1 Skridskoskolan Svenska Konståkningsförbundet tillämpar tester för att dela in åkaren i ålderskategori och i olika

Läs mer

Onsdagen den 11 februari, samling klockan 08.10 vid skolans parkering vid fotbollsplan. Där tar vi ett uppropp.

Onsdagen den 11 februari, samling klockan 08.10 vid skolans parkering vid fotbollsplan. Där tar vi ett uppropp. Till elever och föräldrar i år 5 Isvaksdopp Då var det snart dags för årets isvaksdopp. I samband med att ni får hem detta så har teorilektionerna inför isvaksdoppet startat. Vi kommer att genomföra fyra

Läs mer

TÄBY IS SKIDOR. Information inför säsongen 2017/2018 Kick-off 3 september i Skavlöten

TÄBY IS SKIDOR. Information inför säsongen 2017/2018 Kick-off 3 september i Skavlöten TÄBY IS SKIDOR Information inför säsongen 2017/2018 Kick-off 3 september i Skavlöten VISION Vi vill ge våra barn & ungdomar en god skidteknik, gemenskap och positiva minnen samt en bra allmän-fysik. Inramningen

Läs mer

UNGDOMSSEKTIONEN Där behöver vi hjälp att komma igång. Kom gärna med förslag vad vi skall göra under året.

UNGDOMSSEKTIONEN Där behöver vi hjälp att komma igång. Kom gärna med förslag vad vi skall göra under året. TÄVLINGAR 2012 24 Mars Våffelracet 15 April RS och FRS Sprintcupen 17 Maj Torsdagsrally Sprintcupen 21 Juli Midnattssolsrallyt 3 Aug. Kvällsrally 18 Aug Kräftracet 1 Sept Rally EMK Kannan 20 Okt Sprintcupen

Läs mer

OK Tranans nyhetsbrev 2/2018

OK Tranans nyhetsbrev 2/2018 OK Tranans nyhetsbrev 2/2018 Det blev en kort vår, vädermässigt, i år! Men när den äntligen kom så gick snösmältningen snabbt och vi kunde arrangera vår tävling, Traneträffen, i helt snöfria marker den

Läs mer

Malungs Slalomklubb MSLK VISION. Vi vill erbjuda livslång skidglädje alla kan ha kul på snö!

Malungs Slalomklubb MSLK VISION. Vi vill erbjuda livslång skidglädje alla kan ha kul på snö! VISION Vi vill erbjuda livslång skidglädje alla kan ha kul på snö! MISSION Att på ett ansvarsfullt sätt ge alla barn och ungdomar i Malung förutsättningar att känna gemenskap och glädje i samband med alpin

Läs mer

VI HAR ÖPPET ONSDAGSKVÄLLAR VÄLKOMNA!! LÄS HEMSIDAN Där hittar ni träningstider. m.m.

VI HAR ÖPPET ONSDAGSKVÄLLAR VÄLKOMNA!! LÄS HEMSIDAN   Där hittar ni träningstider. m.m. VI HAR ÖPPET ONSDAGSKVÄLLAR VÄLKOMNA!! LÄS HEMSIDAN www.eskilstunamk.com Där hittar ni träningstider. m.m. Nr 1 2019 MEDLEMSAVGIFTER Tänk vad tiden går fort, nu är det dags att betala medlemsavgiften igen.

Läs mer

FÖRENINGSINFORMATION

FÖRENINGSINFORMATION 1 (5) november 2015 SKI TEAM ÖRNSKÖLDSVIK SWEDEN FÖRENINGSINFORMATION HÄGGLUNDS SK SKI TEAM HÄGGLUNDS SK SKI TEAM är en nygammal förening i Örnsköldsvik som bildades i maj 2013. Vi har bedrivit skidåkning

Läs mer

VÄLKOMNA

VÄLKOMNA VÄLKOMNA 2016-09-12 1 1 Agenda Ledarstab 4-Blocken (Team 07 block 1) Träningar Matcher Matcher/Cuper Omklädningsrum Värderingar/Regler Laget.se Sponsring Ekonomi Övrigt 2 Ledarstab Iscoacher: Henrik Franzén

Läs mer

Obs! Karolinas lektioner startar vecka 5 pga att hon är på Jamaica för studier i Dancehall.

Obs! Karolinas lektioner startar vecka 5 pga att hon är på Jamaica för studier i Dancehall. Gilla oss på facebook! DF Studio Danza Bryggaregatan 18-20 50338 Borås info@studiodanza.nu Hej och välkommen till en ny danstermin hos oss på DF Studio Danza! Terminen startar vecka 4, dvs måndag den 25

Läs mer

Följande beskrivning visar hur du går till väga för att anmäla dig till en tävling som är upplagd i tävlingskalendern.

Följande beskrivning visar hur du går till väga för att anmäla dig till en tävling som är upplagd i tävlingskalendern. Anmälan till skidtävling via skidförbundets tävlingskalender. Följande beskrivning visar hur du går till väga för att anmäla dig till en tävling som är upplagd i tävlingskalendern. Det är upp till var

Läs mer

Välkomna på Års & informationsmöte

Välkomna på Års & informationsmöte Välkomna på Års & informationsmöte 2013-03-07 F 0 Spelglädje & kamratskap Så många som möjligt så länge som möjligt INFORMATION IFRÅN FÖRENINGEN: Målsättning för 2013 - Ro iland startade projekt i verksamhetsplanen

Läs mer

Föräldrarmöte U8:1 12 November Information till föräldrar i U8:1 inför säsongen 2017/2018

Föräldrarmöte U8:1 12 November Information till föräldrar i U8:1 inför säsongen 2017/2018 Föräldrarmöte U8:1 12 Noember 2017 Information till föräldrar i U8:1 inför säsongen 2017/2018 Agenda Målsättning Ledare och kontaktpersoner Informationsspridning Värdegrund i klubben Läger, Träning och

Läs mer

Handbok för Lagledare. vers. 1.0,

Handbok för Lagledare. vers. 1.0, Handbok för Lagledare vers. 1.0, 2011-05-04 Innehåll: En lagledares uppgifter:... 3 Matcher... 4 Spelschema... 4 Inbjudningar... 4 Flytt av matcher... 4 Sarg... 5 Omklädningsrum... 5 Matchprotokoll...

Läs mer

SÄLJGUIDE SÅ LYCKAS DU MED DIN FÖRSÄLJNING

SÄLJGUIDE SÅ LYCKAS DU MED DIN FÖRSÄLJNING SÄLJGUIDE SÅ LYCKAS DU MED DIN FÖRSÄLJNING HEJ! I den här guiden vill vi dela med oss av några tips och råd som vi tror att du och dina kompisar kan ha nytta av när er webbutik ska öppna och försäljningen

Läs mer

Innehåll ORIENTERING OCH SYFTE 3 ORGANISATION OCH INFRASTRUKTUR 4

Innehåll ORIENTERING OCH SYFTE 3 ORGANISATION OCH INFRASTRUKTUR 4 Innehåll ORIENTERING OCH SYFTE 3 ORGANISATION OCH INFRASTRUKTUR 4 Ambition och Vision 4 Medlemsengagemang 4 Värdegrund för våra ledare och tränare 5 Ekonomi 6 Sponsorer 6 Övriga intäkter 6 Policys 7 Administration

Läs mer

Foto: Clifford Shirley Västerås & Co. Bowling Västerås

Foto: Clifford Shirley Västerås & Co. Bowling Västerås Foto: Clifford Shirley Västerås & Co Bowling Västerås Än en gång ställer vi kosan mot Västerås, en stad som haft många PIF-arrangemang, bl.a. Postmilen, Posttrampet, Postsimmet. Bowling har också varit

Läs mer

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson.

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson. Hej! Då var det vår och aktiviteterna börjar komma igång lite runt om på ön. Då är det dags för lite uppdatering på vad som är på gång i klubben också. Lite förändringar i styrelsen har det blivit så här

Läs mer

TACK FÖR EN FIN SÄSONG PÅ FRÖSÅKER!

TACK FÖR EN FIN SÄSONG PÅ FRÖSÅKER! Nyhetsbrev #5 2015 Sida 1 av 6 TACK FÖR EN FIN SÄSONG PÅ FRÖSÅKER! Vi vill med årets sista nyhetsbrev passa på att tacka för en mycket innehållsrik och bra säsong. Nu satsar vi på att förbereda 2016 års

Läs mer

Välkommen till AKC Årsmöte

Välkommen till AKC Årsmöte Nr 127, mars 2015 Välkommen till AKC Årsmöte Datum: söndag den 15 mars 2015 Tid: 14:00 Plats: Föreningens lokaler I och med detta meddelas följande: 1- Kallelse, dagordning, verksamhetsrapport * Du kallas

Läs mer

Sportchef Träningskommitté

Sportchef Träningskommitté Sportchef Träningskommitté Hålla ordning och organisera MSS Träningar Träningskommittén Sportchef Lagkaptener Tränare Klassrepresentant, Optimist/Laser etc. Rådgivare Simon Landenstad, Sportchef MSS Emelie

Läs mer

IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte

IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte 2018-09-13 18 glada flickor som gillar fotboll Vilka vi Flickor 09 är Flickornas föräldrar som gillar att engagera oss med/ i våra barn Närvarande i kväll.. Agenda

Läs mer

Föräldramöte P

Föräldramöte P Föräldramöte P08 2019-03-05 Program Hertzöga BK Barn- och ungdomspolicy Säsongen 2019 Träning, matchrutiner & kontakt Ekonomi Tränings/matchkläder Familjeinsatser / Newbody / Sponsring kläder Cuper Hertzöga

Läs mer

VÅRBLADET. Styrelsen inleder. ~ Nyhetsbrev från CISV Linköping ~

VÅRBLADET. Styrelsen inleder. ~ Nyhetsbrev från CISV Linköping ~ Styrelsen inleder Under våren och sommaren har CISV Linköping många roliga saker på gång som vi har försökt samla här. Två gånger om året kommer CISV Linköping att skicka ut ett informationsblad, ett vårblad

Läs mer