Täby centrum Esplanaden ESPLANADEN. Stadslivet kan börja.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Täby centrum Esplanaden ESPLANADEN. Stadslivet kan börja."

Transkript

1 Täby centrum Esplanaden ESPLANADEN Stadslivet kan börja.

2 ESPLANADEN Din närmsta del av Täby Välj att bosätta dig riktigt centralt. Esplanaden är en ny och fräsch adress i hjärtat av det nya Täby centrum. Här bor du bekvämt och modernt med ett rikt utbud av service, nöjen och shopping bokstavligen utanför dörren. Vackrare med åren Nu bygger vi 69 lägenheter i Esplanaden, på central mark i hjärtat av Täby. Täby centrum får sig samtidigt en rejäl ansikts lyftning med flera andra nya bostadshus, nytt kommunhus och många trivsamma utemiljöer för både boende och besökare. Själva esplanaden utanför din dörr har vackra trädplanteringar och blir ett levande stråk genom stadskärnan. Här formas riktiga stadskvarter där gator och torg öppnar upp Täby centrum och gör det till en attraktiv och urban boendemiljö.

3 Flytta till en urban och levande stadsdel.

4 SMAKFULLA HEM Modern arkitektur med innerstadskänsla Esplanaden är ett hus som bjuder på moderna former i ett stadsmässigt kvarter. Ljus puts, mörkgrått danskt tegel och glas är materialen som samspelar i husets tilltalande exteriör. Tack vare burspråk och balkonger med glasfront får alla lägenheter fina utblickar mot stadens liv och rörelse. Den stilrena fasaden är rik på moderna uttryck.

5 Esplanaden är en modern tolkning av stenstadens fina kvaliteter. Vi har arbetat utifrån visionen om det urbana livet. Peter Erséus, Arkitekt Erséus Arkitekter Kvarter för kvarter I Täby centrum kommer innerstadens former att göra sig gällande. Avgränsade kvarter, butikslokaler i bottenvåningarna och trädplanteringar är några kännetecken för denna typ av stadsplanering. Ambitionen är att skapa en modern och levande stadsdel där butiker, boende och torgliv berikar varandra. Här lever du bekvämt med garage i huset och allt du behöver inom räckhåll. Yttre attityd inre lugn Esplanadens yttre går övervägande i naturvita toner. Som en kontrast till den ljusa färgsättningen har arkitekten valt en varmgrå sockelvåning med stora butiksfönster som öppnar upp sig mot gatan. Känslan i kvarteret blir välkomnande, ljus och luftig. Exteriören bjuder på klassiska fasadmaterial såsom puts och tegel. För att skapa en modern känsla har arkitekten smyckat fasaden med stramt utformade burspråk. Alla lägenheter får minst en balkong, terrass eller uteplats. Stora fönsterpartier i kombination med balkongernas glasfront ger härliga ljusinsläpp till bostäderna. Tack vare den öppna planlösningen kan ljuset flöda fritt i hemmet. Den genomtänkta utformningen av lägenheten bjuder även på en tilltalande uppdelning mellan den mer privata sovrumsdelen och den öppna sociala delen med kök, vardagsrum och matplats. På den egna gården När du vill dra dig undan stadens sorl är den lugna innergården en perfekt tillflyktsort. Då gården är kringbyggd blir här alltid en trygg och rofylld miljö. Välansade rabatter i kombination med bekväma sittplatser, gräsmattor samt ett vårdträd, skapar en plats att njuta på. På gården finns även en boulbana där du kan utmana grannarna eller spela ett parti med dina vänner. Samtliga trapphus har direktkontakt med gården.

6 NYA MÖTESPLATSER Stadsliv på hemmaplan En stor tillgång i Esplanaden är det kvartersliv som berikar området. Här kommer du att kunna köpa färska blommor på torget, slå dig ner för en fika eller promenera i de trivsamma omgivningarna. Hela området lånar drag från innerstaden där varje gathörn bjuder på liv och rörelse. Njut av att kunna leva ett aktivt liv i denna urbana och inspirerande miljö. Torget lever upp Mellan Täby centrum och Esplanaden kommer det nyanlagda torget öppna upp sig. Utformningen av torget och dess kringmiljöer är resultatet av en arkitekttävling. Det vinnande bidraget har satt formen för det centrala torget där det kommer att finnas allt från uteserveringar till kommunala paviljonger för konstutställningar och evenemang. Torget blir den självklara mötesplatsen och en livfull plats för såväl klassisk torghandel som olika kulturella aktiviteter. Spontan hemkänsla Det är lätt att vara aktiv när allt finns så nära. Bestäm dig för att gå på bio fast klockan är kvart i nio. Hämta hem take-away strax innan gästerna kommer. Handla middagsmaten i någon av de tre livsmedelsbutikerna som ligger i Täby centrum. Boka upp dig på ett Body Pump-pass om en halvtimme. Eller ta en tur till centrum efter jobbet. När du bor i Esplanaden kan du vara spontan och levande. Glöm villa livets arbetsamma helger, i Esplanaden väntar inga gräsmattor på att bli klippta och inga fönster behöver skrapas eller målas. Här kan du istället fokusera på att ta vara på livet och plocka godbitarna ur det rika och varierande utbud som finns kring ditt hem.

7 Behagligt stadsliv börja dagen på ditt favoritcafé.

8 GÅNGAVSTÅND På riktigt! Det är skönt att bo centralt. Du behöver aldrig fundera på öppettider, om det går någon buss eller om det finns något att göra på fritiden. Här finns aktiviteter, kommunikationer och service endast några promenadsteg hemifrån ESPLANADEN

9 ESPLANADEN 1 TÄBY CENTRUM 200 m Service, shopping och nöjen finns nära. Centrumet bjuder på upplevelser och trevlig atmosfär. 2 ROSLAGSBANAN 300 m Pendla bekvämt till Stockholm city. På ca 20 minuter är du inne i staden. 3 BUSSTERMINAL 250 m Kommunikation är enkelt i Täby. De flesta busslinjer i kommunen passerar bussterminalen vid Täby centrum. 4 GYMNASIESKOLA m Tibble gymnasium är en fristående skola som erbjuder ett brett spektrum av gymnasieprogram. I närheten ligger även det populära Årsta gymnasium. 5 GRUNDSKOLA 350 m Den närliggande Näsbydalsskolan har klasser från årskurs 6 till 9. 6 TÄBY SPORTCENTRUM 200 m Tibblevallen är en rejäl sportarena för såväl fotboll som friidrott. I den intilliggande idrottshallen finns inomhusarenor, gym och bowlinghall. 7 SIMHALL 350 m Tibblebadet är en av Stockholms största simhallar. Här kan du motionssimma, sola och gå på spakvällar. 8 ISHALL 350 m På med skridskorna och ta några skär. Tibblevallens ishall är öppen för både allmänhet och föreningar. 9 BIBLIOTEK 150 m Bokcafé, litteraturkvällar och konstutställningar är några av aktiviteterna i ditt närmsta bibliotek. 10 TÄBY NÄRSJUKHUS 150 m Hitta trygg vård på hemmaplan. Här finns specialistvård inom flera områden.

10 NYA TÄBY C Från 165 till 230 butiker Nu blir det populära Täby centrum ännu större. Som boende i Esplanaden har du mycket att se fram emot, hela centrumet ska lyftas genom tillbyggnad och nytänkande av stora mått. Med hjälp av ny design och stämningsskapande arkitektur, får Täby centrum sin nya form. Den moderna utformningen skapar en varm och välkomnande shoppingmiljö. Starka varumärken Genom att attrahera nya butiker och koncept blir Täby centrum din självklara shopping- och mötesplats. I centrumet finns idag en uppskattad variation av mindre butiker med ett rikt utbud. Dessa nischade butiker och varumärken kommer att finnas kvar och fungerar som ett inspirerande komplement till de stora kedjorna. Det är också bland de starka varumärkena som Täby centrum kommer att utvecklas och breddas. Flera intressanta och internationella varumärken har redan planer på att etablera sig här. Från shopping till upplevelser Dagens köpcentrum är så mycket mer än en plats att handla på. Täby centrum hakar på utvecklingen och blir nu en modern shoppingmiljö där du även erbjuds upplevelser och avkoppling. Centrumanläggningen får en atmosfär där det är trevligt att stanna kvar för att umgås, inspireras eller bara titta runt bland trender och nyheter. Till upplevelsesidan hör också de många restauranger som kommer att öppna upp, både nya snabbmatställen och ambitiösa restauranger är på ingång. Under sommaren kommer restaurangerna att flytta ut sina serveringar på det nya torget, vilket skapar en levande och kontinental stämning.

11 HÖG PULS Sport och motion Det är enkelt att leva ett sunt liv när du bor i Täby centrum. I krokarna finns fina sportanläggningar för de flesta former av motion. Simma, åk skridskor, gå på gym eller bowla gör det du blir glad och mår bra av. Berika din fritid Nu finns det inga ursäkter längre för att inte träna. När du flyttar till Esplanaden har du nära till motionsanläggningar fyllda med sunda aktiviteter. Du hinner visst till Body Pump-passet och du behöver knappt ta på dig jackan för att gå iväg och få till några längder i simhallen. Tack vare närheten, kan du leva precis så aktivt som du vill, rörelse och motion blir en naturlig del i vardagspusslet. På Tibblebadet finns förutom bassänger, ett välutrustat gym samt solarium. Du kan också njuta av spakvällar när du vill pyssla om dig själv lite extra. Motion för hjärta och hjärna Gillar du att röra på dig utomhus kan du ta dig till närliggande Tibblevallen. Här finns en arena för bland annat fotboll, friidrott, boule och tennis. Idrottsplatsen är en del av Täby Sportcentrum där även Tibblehallen ingår. I denna väl tilltagna inomhusanläggning kan du ägna dig åt skytte, träna på gym eller hitta din favoritsport i någon av de sex idrottshallarna. Vill du också berika din fritid med kulturella aktiviteter bor du alldeles intill Täby kommuns välsorterade huvudbibliotek. Förutom böcker och tidningar kan du här ta del av konstutställningar eller besöka litteraturevenemang av det modernare slaget.

12 DESIGN FÖR LIVET En insida att räkna med I Esplanaden kan du leva ett behagligt liv. Vi har tänkt på hur din vardag ser ut och drar vårt strå till stacken för att du ska få det bekvämt och trivsamt. Vi tänker i både funktion, färg och form när vi väljer inredning och utrusning till ditt hem. I alla detaljer ser vi till att hitta den ultimata balansen mellan estetiska och praktiska lösningar. Den öppna planlösningen skapar ett ljust hem där det är lätt att umgås.

13 De gedigna materialen och den tidlösa inredningen skapar ett hem som är vackert i många år. Eva Kjerrud, Inredningsansvarig JM Bekvämt från start I ett modernt hem finns en del grundläggande krav. Diskmaskin, egen tvättmaskin och torktumlare tycker vi är självklarheter och därför finns det redan på plats när du flyttar in. Köket är en viktig del av hemmet, därför satsar vi på inbyggnadshäll, separat kyl och frys samt ugn och micro. Vi har valt vitvaror från Siemens för att kunna lita på kvaliteten. I köket finns också andra bra detaljer såsom fullutdragslådor och luckdämpning. Smakfulla val När du köper en JM-lägenhet ingår ett originalkoncept när det gäller interiören. Detta JM Original består av ytskikt och utrustning av olika slag. Våra skickliga inredare sätter samman ett välkomponerat original med en röd tråd i designen. I Esplanaden har inredaren plockat fram ett urbant och fräscht original med vita släta köksluckor och helkaklade badrum med mörkt golv och ljusa väggar. En mattlackad ekparkett och stenfönsterbänkar finns i övriga rum i lägenheten. När du väljer ett JM Original kan du vara säker på att du får en väl sammansatt helhet som håller stilen. Inom JM Original finns också en rad kostnadsfria tillval om du vill skruva din lägenhet så att den passar din personlighet. Smarta Kvadrat När vi tänker på funktion gör vi det från grunden och tittar på hur människor verkligen lever. Vi ställer frågor såsom Var hamnar skorna innanför dörren? Hur stuvar man bäst undan returglas? Var hänger man fluffiga dunjackor i juni? Av den anledningen har varenda kvadratmeter i en JM-lägenhet en tydlig uppgift. Tack vare att vi tänker i Smarta Kvadrat får du väldigt mycket lägenhet när du köper bostad av oss. Alla ytor går att utnyttja på ett smart sätt. Du kan också glädja dig åt smarta funktioner såsom individuell varmvattenmätning och kloka uppvärmningslösningar då huset är ett äkta lågenergihus.

14 EN NY ADRESS Om att köpa nybyggt Det är lätt att komma på många argument varför det är härligt att flytta till en alldeles ny bostad. Hemmet är fräscht, du blir först med att vrida på kranar och ställa in mat i kylskåpet. Du blir först med att möblera och spika upp tavlor. Men det är inte bara härligt att köpa en nyproducerad lägenhet det är även ett mycket klokt val. Överblick och trygghet Visst sover man gott när ekonomin är överblickbar. När du köper en ny JM-lägenhet vet du alltid på öret vad ditt nya hem kommer kosta dig. Du behöver inte stressa iväg i budgivningar då priset är fast, inte heller behöver du bekymra dig för renovering och oväntade utgifter för dåligt underhållna andrahandslägenheter. För att du och din bostadsrättsförening ska komma igång ordentligt åtar vi oss att köpa eventuella osålda lägenheter. Vi lämnar också omfattande garantier på det byggjobb vi har utfört, att välja en JM-lägenhet är helt enkelt en god huvudkudde. Det här är ett lågenergihus Bättre isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning är standard i JMs lågenergihus. Det innebär kapade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Att bostaden dessutom är byggd för att underlätta en grönare vardag med bland annat sunda naturmaterial, energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer och utrymmen för källsortering gör ju inte saken sämre. Vill du veta mer om JMs lågenergihus eller har du idéer för hur vi kan bli ännu bättre i vårt miljöarbete besök oss på Var med och påverka Tack vare att du köper nyproducerat får du vara med från start i byggprocessen. Detta betyder att du får en god inblick i huset och får möjlighet att själv välja material och utformning av din bostad. Genom att vara en del av en bostadsrättsförening får du även möjlighet att påverka din närmaste boendemiljö. Det kan vara i allt från stora ekonomiska beslut om underhåll till att välja vilken färg ni ska ha på sommarens krukplanteringar. Föreningen ger i många fall en gemenskap mellan dig och dina grannar och resultatet blir en känsla av delaktighet i den gemensamma fastigheten.

15 Terrassen blir som ett eget rum, med plats för avkoppling, frukost i solen eller festmingel.

16 Design & produktion: Nyla Design I 3D-visualiseringar: Dynagraph AB I Foto: Richard Hammarskiöld, Mikael Dubois, Johnér Images, istock Photo, Shutterstock, Getty Images I Tryck: Ljungbergs Tryckeri I Produktionsår: 2012 JM förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 12 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Telefax I Internet

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala Tornet Kapellgärdet En skön oas i Uppsala City Kapellgärdet Uppsala Stadspuls runt hörnet Vi bygger vidare i den norra delen av Uppsala City, passa på att förvärva ett populärt boende i ett mycket uppskattat

Läs mer

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen Trasthagen Sunnersta Attraktiva radhus nära Mälaren Uppsala Sunnersta Trasthagen Husen har målade träfasader som smälter in i den vackra omgivningen. Många aktiviteter runt hörnet Utöver lugnet erbjuder

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN Vackra bostäder vid hav och hamn När du väljer ett boende på Limhamnskajen får du en bit av det goda livet. Här bor du furstligt på bästa kajplats i bostäder som vi kryddat

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker ÄLVSJÖ STADEN En stadsdel i förvandling 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker STADEN FLYTTAR TILL ÄLVSJÖ Med Öster om Älvsjövägen, söder om Solbergaskogen och strax nordväst om Älvsjö

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen Brf Hertigen Förstklassig pärla i historiska Vasastan Örebro Hertigen Modern klassiker i anrik stadsmiljö Nu bygger M ett vackert femvåningshus i sekelskiftesstil strax intill Svartån i centrala Örebro.

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen Där natur möter nybyggt Först ut i det nya bostadsområdet Tyresö Skogsstad är punkthusen i Skogslunden. Här förenas den vilda, lummiga

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter Varför välja? I Lunds Södra bor du på centralt läge nära nöjen och service samtidigt som du har Stadsparken som granne. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar rok Monoliten rum & kök, 6 m² rum & kök, 6 kvm rum kök, 6 m² Yteffektiv YTEFFEKTIV UTEPATS Uteplats YTEFFEKTIV i väster I VÄER enomgående EOMÅEDE UTEPATS I lägenhet

Läs mer

Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot

Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot Stockholm Sjövikstorget Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot Söders höjder Compact living på 45 kvm eller 5-rummare med strålande utsikt, vilket skulle passa dig? Nu bygger

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen Ett genomgående tema för alla lägenheter är öppenheten mellan kök och vardagsrum. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier

Läs mer

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren STOCKHOLM ÖSTERÅKER LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren Byggnadsår: 05 Lediga lokaler: 5-95 m Tillträdesdatum: Hösten 06 Kontakter: JM AB, Fastighetsutveckling Maritha Högvik Uthyrare kommersiella

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION. Grön ledstjärna i nytt centrumläge

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION. Grön ledstjärna i nytt centrumläge STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION Grön ledstjärna i nytt centrumläge JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kvarteret

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge Kvarteret pendlaren Nya älvsjö torg Bo granne med nya Älvsjö centrum Familjebostäder bygger hyresrätter i nya Älvsjö Centrums mest centrala läge. Kvarteret

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

För ett bättre vardagsliv

För ett bättre vardagsliv Barkarbystaden För ett bättre vardagsliv Vi är inte som andra bostadsföretag. Vi tänker utanför väggarna, vi tänker om. Om oss Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger,

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta VÄSTERÅS ÖSTERMALM Östermalm I Mälarstadens hjärta JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Av de uppskattningsvis

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Downtown. Citykänsla i kvadrat, attityd i kubik vid nya Täby centrum. Idébroschyr

Downtown. Citykänsla i kvadrat, attityd i kubik vid nya Täby centrum. Idébroschyr Downtown Citykänsla i kvadrat, attityd i kubik vid nya Täby centrum 47 lägenheter med planerad inflyttning kvartal 4, 2013. Planerad säljstart våren 2011 1 Idébroschyr Tankarna är klara men utförandet

Läs mer

SITUATIONSPLAN ETAPP 1

SITUATIONSPLAN ETAPP 1 PLALÖSIAR SITUATIOSPLA ETAPP ETAPP ETAPP ETAPP FALKEBERSATA MÖLDALSVÄE VÅI: rum & kök RUM & KÖK, kvm,,,, R:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 kvm Våning:,,,, Lgh nr:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 TS BAD B=, H= BH=00

Läs mer

Studentliv och skejthäng nära havet STAPELBÄDDEN STUDENT VÄSTRA HAMNEN

Studentliv och skejthäng nära havet STAPELBÄDDEN STUDENT VÄSTRA HAMNEN Studentliv och skejthäng nära havet STAPELBÄDDEN STUDENT VÄSTRA HAMNEN Nära vågskvalp, skejtpark och stadens puls! Stapelbädden Student är ett socialt boende nära det glittrande sundet med härliga havsbad,

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter

Läs mer

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER FRAMTIDSSTADEN MALMÖ Malmö som är Sveriges tredje största tätort är mitt inne i en expansiv och spännande fas. DIN BOSTAD I EN OMGIVNING SOM SPRUDLAR AV

Läs mer

För valfrihet och närhet och kanske för gott

För valfrihet och närhet och kanske för gott För valfrihet och närhet och kanske för gott Bostadsområdet Tyresö Skogsstad har på kort tid vunnit Tyresöbornas hjärtan. Nu bygger vi därför den andra etappen i den gröna delen av Tyresö, i form av kvarteret

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

lidingö Lokalfakta Dalénum

lidingö Lokalfakta Dalénum lidingö Lokalfakta Dalénum Fastighetsbeteckning: Aga 1 Agavägen, Lidingö Byggnadsår: 1912-1970 Lediga lokaler: ca 100 m 2 till 4 000 m 2 Tillträdesdatum: Kontakter: Enligt överenskommelse JM AB, Fastighetsutveckling

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Stockholm norra djurgårdsstaden laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Laduvikens centrala läge i Norra Djurgårdsstaden gör det möjligt att få ut det mesta av både stad och natur. Skönare hem på

Läs mer

Ett hus som sticker ut

Ett hus som sticker ut Ett hus som sticker ut Nils tar plats i korsningen där Hornsgatan möter upp med Drottninggatan. I de klassiska kvarteren runt Slussen fyller han ett tomrum och tar över rollen som grannskapets tuffaste

Läs mer

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4 SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat Besöksadress: Ballebovägen 4 bygger 58 nya lägenheter påe-post: info@bollebo.se Hemsida: www.bollebo.se

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

lidingö Lokalfakta Dalénum

lidingö Lokalfakta Dalénum lidingö Lokalfakta Dalénum Fastighetsbeteckning: Aga 1 Agavägen, Lidingö Byggnadsår: 1912-1970 Lediga lokaler: ca 100 m 2 till 8 500 m 2 Tillträdesdatum: Kontakter: Enligt överenskommelse JM AB, Fastighetsutveckling

Läs mer

lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell

lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell Fastighetsbeteckning: Aga 1 Agavägen, Lidingö Byggnadsår: 1934 Lediga lokaler: från ca 12 m 2 Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse Kontakt: JM AB, Fastighetsutveckling

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten 5 rum & kök, m² UTHYRISDE MED PETRY OR UTHYRISDE Uthyrningsdel MED PETRY UTEPATS med peny OR UTEPATS TVÅ Stor uteplats TVÅ Två badrum 5 rum & kök, m²

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska Bolaskogen Värnamo Gröndal Ett boende att älska Bolaskogen» Kvartersnära känsla på småländskt vis « Bo centrumnära på populära Gröndal På Salviavägen i Värnamo planerar vi för 16 moderna och välutrustade

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL. Ett hus med känsla för stil och detaljer. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL. Ett hus med känsla för stil och detaljer. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL Ett hus med känsla för stil och detaljer Utforska hur ditt nya boende ser ut. Detaljerna som gör skillnad Vad spelar bredden på en list för roll? Vi är övertygade om

Läs mer

Med himlen som granne. och hela staden nedanför

Med himlen som granne. och hela staden nedanför Med himlen som granne och hela staden nedanför 2 Nu förnyar vi Nordostpassagen Välkommen till Topfloor Linné Skeppsviken Fastighets AB erbjuder nu 18 st nyproducerade takvåningar mitt i centrala öteborg

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

S:t Ilian. Bostadsrätter med plats för alla

S:t Ilian. Bostadsrätter med plats för alla S:t Ilian Bostadsrätter med plats för alla Gott om plats, både inne och ute Ulla Kolb är arkitekt SAR/MSA med 30 års erfarenhet av bostäder, alltifrån småhus till flerfamiljshus, och arbetar vid det stora

Läs mer

Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla. Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer

Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla. Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer Sugen på nytt, fräscht boende? Flytta in i en jordgubbe! Du vet den där fräscha smaken av nyplockade svenska jordgubbar.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Furutorpsgatan 28 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 79.5 m² Område Söder Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Nu har du möjlighet att förvärva denna

Läs mer

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs Parken är din trädgård Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala öganäs 1 Den lilla staden för det stora livet Få platser är så populära som Kullabygden. it till denna natursköna bygd vallfärdar

Läs mer

DANSK DESIGN BRF DANMARK

DANSK DESIGN BRF DANMARK DANSK DESIN BRF DANMARK NORDISKT LJUS Dansk design har rötter i modernismen, men med tydlig inspiration från landets storslagna, vindpinade kuster. Stilen är avskalad, rymlig och klassiskt ren. Kvalitet,

Läs mer

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge Arkens Väg Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge 1 Byggnaderna Arkens Väg är en naturlig fortsättning på den småstadskänsla som HSB ursprungligen format i det intilliggande området.

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25. Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong

Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25. Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25 Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong Willéngatan 2-12 Korstagatan 15-25 2 Härligt boende i Kumlas nya kvarter Känslan av att allt är nytt,

Läs mer

Limhamn Glasbruket. Glasbruket. Vackra bostadsrätter vid hav och hamn

Limhamn Glasbruket. Glasbruket. Vackra bostadsrätter vid hav och hamn Limhamn Glasbruket Glasbruket Vackra bostadsrätter vid hav och hamn 2 Det bästa av Limhamn Äntligen når Limhamn ända fram till havet. Glasbruket ligger vid kanten av Öresund, mellan två småbåtshamnar,

Läs mer

W W W. A L M E Q U I T Y. s E

W W W. A L M E Q U I T Y. s E WWW.ALMEQUITY.se MÄLARUTSIKTEN HÄSSELBY STRAND 4 BRF MÄLARUTSIKTEN BRF MÄLARUTSIKTEN Välkommen t i l l B R F MÄLARUTSIKTEN! Mitt i Hässelby strand centrum kommer ALM Equity uppföra ett 18-våningshus

Läs mer

LOFTET. besqab.se/blackeberg BLACKEBERG STOCKHOLM SMARTA SMÅLÄGENHETER

LOFTET. besqab.se/blackeberg BLACKEBERG STOCKHOLM SMARTA SMÅLÄGENHETER VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BLACKEBERG STOCKHOLM LOFTET SMARTA SMÅLÄGENHETER besqab.se/blackeberg TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

Drömmen om ett vackrare hem

Drömmen om ett vackrare hem Drömmen om ett vackrare hem 1 Vår kärlek till trä har sin förklaring Vårt företag har byggt trappor i det lilla inlandssamhället Norsjö i Västerbotten sedan 1923. Det är ganska enkelt att förstå varifrån

Läs mer

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa Skorstenar: Svart aluminiumplåt typ innspong P Hängrännor: Ofärgad aluminium innspong P Stuprör: Ofärgad aluminium (lika fasad) innspong P ASAD Träpanel grågrön NCS S0 B0 Sockel Betong --- önster mörkgrå

Läs mer

Lokalfakta. Fiskartorpet Norra Djurgårdsstaden. Adress: Storängsgatan 115 44 Stockholm. Byggnadsår: 2014. Tillträdesdatum: Sommar/Höst 2016.

Lokalfakta. Fiskartorpet Norra Djurgårdsstaden. Adress: Storängsgatan 115 44 Stockholm. Byggnadsår: 2014. Tillträdesdatum: Sommar/Höst 2016. Lokalfakta Fiskartorpet Norra Djurgårdsstaden Adress: Storängsgatan 115 44 Stockholm Byggnadsår: 2014 Lokalyta ca: 58-75 kvm Rumshöjd ca: 3,28 meter brutto Tillträdesdatum: Sommar/Höst 2016 Kontakt: JM

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer