Villkor och bestämmelser Lojalitetsprogram för registrerade partners (LPRP) Villkor och bestämmelser

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Villkor och bestämmelser Lojalitetsprogram för registrerade partners (LPRP) Villkor och bestämmelser"

Transkript

1 Villkor och bestämmelser Lojalitetsprogram för registrerade partners (LPRP) Villkor och bestämmelser Genom att delta i lojalitetsprogrammet för registrerade partners ( LPRP ), samtycker Partnern till att vara bunden av alla villkor och bestämmelser ( Programvillkor ) nedan och alla dokument samt bestämmelser som refereras till i detta. 1. Programperiod: LPRP startar på ikraftträdandedatum och förnyas automatiskt varje år, om det inte sägs upp av Dell enligt villkoren i dessa Programvillkor. 2. Berättigade deltagare: LPRP är öppet för Dells registrerade partners som uppfyller följande kriterier: a) är registrerade för Partnerns direkta villkor och bestämmelser om den brukar köpa Dells varumärkesprodukter och tjänster via en Dell-distributör eller för Partnerns villkor och bestämmelser om den brukar köpa Dells varumärkesprodukter och tjänster direkt från Dell. Både villkor och bestämmelser finns på Dell Partner-portalen, b) köper, för LPRP:s räkning, Dells varumärkesprodukter, tjänster och mjukvara och kringutrustning via Dell-auktoriserad distributör, c) har huvudkontor beläget i något EMEA Direct-land, d) har accepterat Programvillkoren genom att klicka på knappen Acceptera. Det datum Partnern accepterar Programvillkoren är ikraftträdandedatum. Personen som accepterar dessa Programvillkor för Partnerns räkning bekräftar att denna har behörighet att agera för detta företags räkning. 3. LPRP syftar till att belöna Partners som följer programvillkor och kampanjregler som fokuserar på köp av giltiga produkter till Dell-auktoriserade distributörer. 4. Om Partnern finns i flera EMEA Direct-länder, måste denna registrera sig för Programvillkoren i alla länder där denna har ett huvudkontor för att delta i LPRP i samtliga dessa länder. 5. Definitioner: För dessa Programvillkors syfte, gäller följande definitioner: Kampanjaktivitet är en fastställd tidsperiod under vilken giltiga produkter kan lösas in mot poäng med framtida omvandling till Belöningar.

2 Kampanjaktivitetsregler fastställer giltiga produkter och hur poäng kan intjänas och mottas för var och en av de giltiga produkterna samt kriterierna som ska uppfyllas av Partners för att få Belöningen. Dataskyddslagen innebär Direktiv 95/46/EC och alla tillägg, ändringar, återskapanden eller konsolideringar av det, tillsammans med all annan tillämplig dataskyddslagstiftning; Auktoriserad Dell-distributör är distributör som finns i EMEA direct-land (ies) och är registrerad för DLPRP. Lista över auktoriserade Dell-distributörer finns på webbplatsen. Dell-säljmaterial avser affischer, reklamblad, rollups, (html-format eller tryckta) Dell-märken är poäng som erhålls vid köp av giltiga produkter hos en auktoriserad Delldistributör. Växlingskursen mellan köp och Dell-märken kommer att beräknas i Partnerns transaktionsvaluta där Dell använder Dells gällande valutasäkringskurs för kvartalets första arbetsdag, avrundad uppåt till närmaste 5000 av den tillämpliga valutan. Dell-märken kan omvandlas till belöningar fram tills de löper ut. Dell-värdebevis är Dell-kredit för framtida köp av Dell-produkter. Giltiga produkter avser listan med giltiga produkter som definieras i Kampanjaktivitetsreglerna. EMEA Direct-länder innebär alla länder i Europa, Mellanöstern och Afrika där Dell har direkt närvaro. Personuppgifter innebär alla personuppgifter som rör Partnern och möjliggör identifiering av denna direkt eller indirekt. Kvartal avser Dells räkenskapsår och avslutas oftast i april, juli, oktober och januari. Belöning är de belöningar som kan lösas in av Partnern med de poäng de tilldelats enligt Kampanjaktivitetsreglerna. Belöningen kan endast utfärdas i form av Dellvärdebevis som beskrivs i Kampanjaktivitetsreglerna på webbplatsen. Inget undantag kommer att göras och inte heller görs någon återbetalning i någon form eller något annat betalningssätt. Partner är en Dell-registrerad partner som, för LPRP:s syfte, köper giltiga produkter till Dell-auktoriserad distributör i EMEA Direct-land/länder och uppfyller behörighetskraven som anges i artikel 2. Webbplats avser 6. Programverksamhet Under varje kampanjaktivitet och i enlighet med kampanjaktivitetsreglerna: a) kommer en Partner att kunna se sina Dell-märken på webbplatsen. b) kan en Partner lösa in sina Dell-märken mot belöningar som beställs direkt på webbplatsen. c) kan en Partner lösa in Dell-märken från och med dag 1 i påföljande kvartal efter vilket köpet av giltiga produkter gjorts fram till vecka 11 av sådant kvartal varefter respektive Dell-märken löper ut. d) består belöningar av Dell-värdebevis eller diverse Dell-säljmaterial.

3 e) när en Partner beslutar att omvandla sina Dell-märken till ett Dell-värdebevis, begär denna på webbplatsen beloppet på Dell-värdebeviset som ska lösas in och anger hos vilken distributör det ska användas. Därefter mottar denna en Dell-kod. När en Partner vill använda detta värdebevis för sin framtida beställning av Dell-produkter, kommunicerar partnern detta till en Dell-auktoriserad distributör. Den Dell-auktoriserade distributören kommer, efter att ha kontrollerat att koden är giltig, att dra av beloppet på Dellvärdebeviset mot Partnerns orderbelopp. f) om hela beloppet på Dell-värdebeviset inte löses in i en transaktion, kommer ett nytt värdebevis med samma utgångsdatum att utfärdas för den del som inte använts. Inga kontanter återbetalas. g) när ett Dell-värdebevis beställs ska Partnern se till att mottagarens e-postadress är rätt. Dell är inte ansvarig om adressen är fel och om ett annat företag än den avsedda mottagaren använder det. h) Dell-värdebevis kan inte lösas in genom att beställa offline av Dell-auktoriserade distributörer. i) endast ett Dell-värdebevis kan användas per order till den Dell-auktoriserade distributören. j) Dell-värdebevis kan inte växlas in mot kontanter eller återbetalas. k) Dell-värdebevis kan endast lösas in mot produkter som köpts i samma valuta som belöningsvärdebeviset. l) Dell-värdebevis och Dell-koder löper ut i slutet av påföljande kvartal efter utfärdandet. Om ett Dell-värdebevis har ett utgångsdatum gäller detta datum istället. m) Dell är inte ansvarig om ett Dell-värdebevis eller en Dell-kod förloras, stjäls, förstörs eller används utan tillåtelse och ingen ny kommer att tillhandahållas under dessa omständigheter. 7. Åtkomst till webbplatsen Partnern samtycker till att all elektronisk kommunikation, en identifieringskod ( inloggnings-id ) i ett elektronisk dokument är tillräckligt för att verifiera avsändarens identitet och dokumentets äkthet. Partnern ansvarar för att inloggnings-id och lösenord förblir konfidentiella och ansvarar helt för alla aktiviteter som sker med deras inloggnings- ID. Partnern samtycker till att omedelbart underrätta Dell om eventuell obehörig användning av inloggnings-id eller konto eller något annat säkerhetsintrång. 8. Dataskydd Vid registrering för LPRP kan Partnern tillhandahålla personuppgifter till Dell tillsammans med annan information som rimligen kan krävas av Dell för att göra det möjligt för Partnern att delta i LPRP. Alla personuppgifter som lämnas till Dell ska vara korrekta, fullständiga och aktuella. Partnern ska informera Dell om alla krav på att radera eller ändra personuppgifter. Alla personuppgifter som samlas in kommer endast att användas för att administrera och verkställa LPRP. LPRP verkställs i enlighet med dataskyddslagar och Dells sekretesspolicy som finns i denna länk:

4 9. Ansvarsbegränsning PARTNERN BEKRÄFTAR ATT PARTNERNS DELTAGANDE I DLPRP ÄR HELT FRIVILLIGT OCH INTE KRÄVS AV DELL SOM ETT VILLKOR FÖR NÅGOT ANNAT PROGRAM FRÅN DELL ELLER NÅGON ANNAN AFFÄRSFRELATION MED DELL. PARTNERN SAMTYCKER TILL ATT PARTNERNS ENDA OCH EXKLUSIVA ERSÄTTNING, LAGSTADGAD, BERÄTTIGAD ENLIGT LAG ELLER PÅ ANNAT SÄTT, AVSEENDE DLPRP OCH/ELLER NÅGOT BROTT MOT PROGRAMVILLKOREN ÄR TILLBAKADRAGANDE FRÅN DELTAGANDE I DLPRP. 10. Ändring, uppsägning, överlevnad Ändring: Dell förbehåller sig rätten att ändra LPRP (inklusive giltighetskrav, belöningar och programvillkor) efter eget godtycke. Om en ändring är oacceptabel för Partnern, är partnerns enda möjlighet att avsluta sitt deltagande i LPRP. Om partnern fortsätter att delta i LPRP, utgör det hans bindande samtycke till ändringen. Partnern får inte överlåta Programvillkor eller några belöningar som ska betalas ut enligt LPRP till tredje part utan uttryckligt skriftligt godkännande från Dell Partnern kan när som helst dra sig ur LPRP, utan påföljd, genom att meddela Dell skriftligt Dell kan när som helst ta bort partnern från LPRP utan att meddela detta i förväg, om (a) du inte följer Programvillkoren, (b) du inte längre uppfyller behörighetskraven som nämns i artikel Dell kan avsluta LPRP när som helst efter eget godtycke genom att underrätta dig skriftligt om sin avsikt att avsluta LPRP. Alla bestämmelser som i sin natur är avsedda att överleva uppsägningen av Programvillkoren ska överleva. 11. Oberoende entreprenörer Dell och Partnern är oberoende entreprenörer. Ingen av parterna ska ange, antyda eller medvetet låta någon dra slutsatsen att någon annan relation existerar mellan parterna. 12. Tvister 12.1 Detta Avtal ska styras av, utformas och tolkas i enlighet med lagarna i <landsnamn>. Parterna samtycker härmed till och godtar att domstolarna i <landsnamn> har exklusiv jurisdiktion i eventuell tvist som uppstår från eller i samband med detta Avtal, inklusive brott mot någon av dess bestämmelser I händelse av tvist som gäller tillämpningen av Programvillkoren kan du begära en dialog via e-post eller telefon eller möte med Partner-incitamentteamet på questions@dellpartnerincentives.co.uk för att diskutera ärendet och presentera stödbevis i tvisten. Det ska ske inom en 4-veckorsperiod efter det kvartal under vilket händelsen, orsaken till tvisten, har inträffat. Dell kommer att agera skäligt avseende bevisen som presenteras men fattar ett slutgiltigt beslut efter eget godtycke. Dell kan också förlänga tidsgränsen för att ta upp tvister där Dell anser, efter eget godtycke, att det är rimligt att göra det. 13. Underleverantörer Dell kan lägga ut sina skyldigheter enligt Programvillkoren på underleverantörer men ska förbli ersättningsskyldig och ansvarig gentemot Partnern för sådana skyldigheter. 14. Hela avtalet

5 Dessa Programvillkor utgör hela avtalet mellan Dell och Partnern avseende ämnet i detta och ersätter alla tidigare avtal och överenskommelser, antingen fastställda genom sedvänja, praxis, procedur eller prejudikat. I händelse av konflikt mellan Programvillkoren och Dell-partnerns direkta villkor och bestämmelser, kommer villkoren i dessa dokument att följas efter följande prioritetsordning: (1) Programvillkoren (2) Dell-partnerns direkta villkor och bestämmelser Om någon bestämmelse i Programvillkoren är ogiltig eller inte kan verkställas, samtycker parterna till att radera den och att återstoden kommer att fortsätta att gälla.

HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP

HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP Vi ber er läsa igenom dessa allmänna villkor noggrant innan ni använder denna webbplats. Om ni inte godkänner dessa allmänna

Läs mer

PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER

PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER 1. ALLMÄNT PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER Dessa villkor (nedan dessa villkor eller villkoren ) gäller när Palaver Place AB, org.nr 559062-9902, Aroseniusvägen 26, 168 50 Bromma (nedan Palaver Place, vi, oss

Läs mer

Integritetspolicy. Omfattning. Typer av uppgifter och insamlingsmetoder

Integritetspolicy. Omfattning. Typer av uppgifter och insamlingsmetoder Integritetspolicy I denna integritetspolicy ( policyn ) ger vi, Qualcomm Incorporated, och våra filialer (gemensamt benämnda vi, oss eller vår/vårt/våra ), information om hur vi samlar in, använder, behandlar

Läs mer

Personuppgiftsbiträdesavtal Zynatic Medlemsregister

Personuppgiftsbiträdesavtal Zynatic Medlemsregister PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL Sida 1(5) Personuppgiftsbiträdesavtal Zynatic Medlemsregister 1 PARTER Den som beställer och använder Zynatic Medlemsregister, och därmed bekräftar att de accepterar våra Allmänna

Läs mer

IDkollens Användarvillkor

IDkollens Användarvillkor IDkollens Användarvillkor Gäller från och med 2018-05-23 Tack för att du har valt IDkollen och ett extra stort tack för att du tar dig tid att noggrant läsa igenom våra användarvillkor. Vi vill börja med

Läs mer

PRENUMERATION LOTTO KUNDVILLKOR

PRENUMERATION LOTTO KUNDVILLKOR PRENUMERATION LOTTO KUNDVILLKOR S. 1/6 Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 2 Förutsättningar för prenumeration... 3 3 Avtal om Prenumeration... 3 4 Betalning... 3 4.1 Allmänt... 3 4.2 Betalning med kort...

Läs mer

.SE DIREKT VILLKOR FÖR DOMÄNNAMNSADMINISTRATION GÄLLANDE FROM 13 SEPTEMBER 2011

.SE DIREKT VILLKOR FÖR DOMÄNNAMNSADMINISTRATION GÄLLANDE FROM 13 SEPTEMBER 2011 .SE DIREKT VILLKOR FÖR DOMÄNNAMNSADMINISTRATION GÄLLANDE FROM 13 SEPTEMBER 2011 1 INLEDNING 1.1 Stiftelsen för Internetinfrastruktur (802405-0190), Box 7399, 103 91 Stockholm, (.SE) är en oberoende allmännyttig

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR. 1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Finditys eller tredje mans upphovsrätt

ANVÄNDARVILLKOR. 1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Finditys eller tredje mans upphovsrätt ANVÄNDARVILLKOR Dessa användarvillkor tillämpas vid användning av Findity AB:s, org. nr. 556838-8200, ( Findity ) tjänst sparakvittot.se ( Tjänsten ). Genom att använda tjänsten godkänner användaren (

Läs mer

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR FÖR GROUPONS VOUCHERS SVERIGE

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR FÖR GROUPONS VOUCHERS SVERIGE FÖRSÄLJNINGSVILLKOR FÖR GROUPONS VOUCHERS SVERIGE 1. Allmän information 1.1 Dessa Försäljningsvillkor gäller för varje Voucher ni köper från Groupon. 1.2 Groupon avser Groupon AB, ett företag registrerat

Läs mer

1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Leverantörens eller tredje mans upphovsrätt.

1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Leverantörens eller tredje mans upphovsrätt. ANVÄNDARVILLKOR Dessa användarvillkor tillämpas vid användning av tjänsten ( Tjänsten ) som beställts av användaren ( Användaren ) från leverantören ( Leverantören ). Genom att påbörja användandet av Tjänsten

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN

ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN Välkommen till Illusionen! Tack för att du använder Illusionen som tillhandahålls av Fotboll 2000. Detta är villkoren för användning av denna webbplats och programvara, bilder,

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR 1. DEFINITIONER Innehåll Organisation Tjänsten Tjänstevillkor

ANVÄNDARVILLKOR 1. DEFINITIONER Innehåll Organisation Tjänsten Tjänstevillkor ANVÄNDARVILLKOR Detta är Boardeasers Användarvillkor. För att registrera en Användare krävs att du godkänner dessa villkor. Användarvillkoren reglerar individers rätt till och villkor för att använda Tjänsten.

Läs mer

PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL

PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL 1. 1.1 1.2 1.3 1.4 Allmänt Detta Personuppgiftsbiträdesavtal utgör en integrerad del av avtalet om Directory ( Avtalet ) mellan Leverantören och Kunden. Leverantören kommer

Läs mer

Villkor för Resultatservicekonto

Villkor för Resultatservicekonto Villkor för Resultatservicekonto 1. Allmänt 1.1 Resultatservicekonto är Resultatservice Sverige AB:s ( Resultatservice, vi ) sätt att erbjuda särskild service och förenklad administration för sina trogna

Läs mer

Domännamn registreringspolicy

Domännamn registreringspolicy Domännamn registreringspolicy DEFINITIONER Denna policy för registrering av domännamn ( Registreringspolicyn ) antar de termer som definieras i Regler och Villkor och/eller ADR-reglerna. SYFTE OCH OMFATTNING

Läs mer

Dessa medlemsvillkor gäller för kortinnehavares användning av sitt Probonocard och konto.

Dessa medlemsvillkor gäller för kortinnehavares användning av sitt Probonocard och konto. Medlemsvillkor för Probonocard Dessa medlemsvillkor gäller för kortinnehavares användning av sitt Probonocard och konto. Kortinnehavaren skall läsa dessa villkor noggrant. Om kortinnehavaren inte förstår

Läs mer

PRENUMERATION LOTTO MED JOKER KUNDVILLKOR

PRENUMERATION LOTTO MED JOKER KUNDVILLKOR PRENUMERATION LOTTO MED JOKER KUNDVILLKOR S. 1/6 Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 2 Förutsättningar för att bli prenumerant... 3 3 Avtal om Prenumeration... 3 4 Betalning via autogiro... 3 5 Upphörande

Läs mer

Allmänna villkor för Alectas internetkontor för företag

Allmänna villkor för Alectas internetkontor för företag Allmänna villkor för Alectas internetkontor för företag 1. Allmänt 1.1. Alectas internetkontor för företag ger företag som är kunder hos Alecta ( Företag ) en överblick över de anställdas försäkringsuppgifter

Läs mer

Anslutningsavtal. inom Identitetsfederationen för offentlig sektor. för Leverantör av eid-tjänst

Anslutningsavtal. inom Identitetsfederationen för offentlig sektor. för Leverantör av eid-tjänst 1 (7) Anslutningsavtal för Leverantör av eid-tjänst inom Identitetsfederationen för offentlig sektor 2 (7) 1. Avtalsparter Detta anslutningsavtal ( Avtalet ) har träffats mellan 1. E-legitimationsnämnden,

Läs mer

Användaravtal. 1. Allmänt. 2. Avtalstid. Avtalsdatum 2013-09-11

Användaravtal. 1. Allmänt. 2. Avtalstid. Avtalsdatum 2013-09-11 Användaravtal Avtalsdatum 2013-09-11 1. Allmänt 1.1. Dessa villkor ( Användaravtal ) reglerar förhållandet mellan kund ( Användaren ) och leverantör Chordion AB organisationsnummer: 556743-1472 ('Leverantören'),

Läs mer

Blogg.se användarvillkor

Blogg.se användarvillkor Blogg.se användarvillkor 1. Godkännande av Användarvillkoren 1. Företaget Blogg Esse AB (nedan "Blogg Esse") tillhandahåller tjänster avseende skapande och upprätthållande av s.k. bloggar (nedan "Blogg-tjänsterna").

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE Senast uppdaterad 5 September, 2018 1 Inledning ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE Välkommen till My Mall och försäljning via vår marknadsplats på mymall.se. Vårt samarbete är viktigt och innebär såväl juridiska

Läs mer

Personuppgiftsbiträdesavtal

Personuppgiftsbiträdesavtal Personuppgiftsbiträdesavtal Detta Personuppgiftsbiträdesavtal ( Personuppgiftsbiträdesavtalet ) mellan: 1. Yelles AB / Inleed, org.nr. 556931-6788 ( Inleed ); och 2. Kunder som använder våra tjänster (

Läs mer

Licensavtal för Slutanvändare

Licensavtal för Slutanvändare Licensavtal för Slutanvändare VIKTIGT LÄS DETTA AVTAL NOGGRANT: DETTA LICENSAVTAL FÖR SLUTANVÄNDARE ( AVTALET ) UTGÖR ETT BINDANDE AVTAL MELLAN DIG (ANTINGEN EN FYSISK ELLER EN JURIDISK PERSON) OCH ACER

Läs mer

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR 1.1 ORDERBEKRÄFTELSE - KONTAKT VIA MESSENGER

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR 1.1 ORDERBEKRÄFTELSE - KONTAKT VIA MESSENGER FÖRSÄLJNINGSVILLKOR 1. BEHANDLING AV ORDER 1.1 ORDERBEKRÄFTELSE - KONTAKT VIA MESSENGER Vi kommer att kontakta dig på Messenger för mer information om din beställning. Team Metafysisk Webbshop avgör ensidigt

Läs mer

PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL

PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL TOB, Telia Sverige T3508-18, Rev 1.1 Innehåll 1 Parter... 2 2 Bakgrund... 2 3 Definitioner... 2 4 PuA:s åtaganden... 3 5 PuB:s åtaganden... 3 6 Underbiträden... 5 7 Ytterligare

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING. Avtalet uppdaterades senast

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING. Avtalet uppdaterades senast ALLMÄNNA VILLKOR FÖR WEBBHOSTING Avtalet uppdaterades senast 2019-01-11! 1 of 5! 1. ALLMÄNT 1. Dessa villkor ( Avtalet ) reglerar förhållandet mellan Kunden och K-mit AB org. nr 556981-1432, Surbrunnsgatan

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDANDE AV TYRA. 1. Allmänt

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDANDE AV TYRA. 1. Allmänt ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDANDE AV TYRA 1. Allmänt Bayou AB ( Bayou ) tillhandahåller tjänsten Tyra ( Tyra ). Tyra är ett verktyg avsedd för förskola och föräldrar till barn i förskola ( Skolan ). Genom

Läs mer

Termen "Leverantör" avser en anställd hos en organisation som levererar Comforta till produkter eller tjänster.

Termen Leverantör avser en anställd hos en organisation som levererar Comforta till produkter eller tjänster. Sekretesspolicy (Integritetspolicy) 1. Introduktion Tack för att du har interagerat med Comforta BLP AB, svenskt registreringsnummer 556594-0607 eller BLP i Älmhult AB, svenskt registreringsnummer 556726-5425

Läs mer

Användarvillkor. 1. Information om oss. 2. Ansökan och bundenhet. 3. Priser

Användarvillkor. 1. Information om oss. 2. Ansökan och bundenhet. 3. Priser Användarvillkor Dessa villkor gäller för webbplatserna www.glossybox.se och www.themanbox.se ( Webbplatsen ), de prenumerationstjänster som erbjuds på Webbplatsen ( Prenumerationerna ) och de boxar eller

Läs mer

Saknar du svar på någon fråga får du gärna hör av dig till oss. Information om hur du kontaktar oss finns under avsnitt 16 Kontaktuppgifter.

Saknar du svar på någon fråga får du gärna hör av dig till oss. Information om hur du kontaktar oss finns under avsnitt 16 Kontaktuppgifter. PERSONUPPGIFTSPOLICY 1 INTRODUKTION Funäsdalen Berg & Hotell AB ( FB&H, vi eller oss ) är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som vi behandlar inom ramen för vår verksamhet ( Tjänsterna ). Den

Läs mer

V I L L KOR. Sida 1 av 5

V I L L KOR. Sida 1 av 5 V I L L KOR S E P A C O R E D I R E C T D E B E T, f ö r B e t a l a r e ( n e d a n k a l l a t S D D C o r e ) f ö r K o n s u m e n t / I c k e - k o n s u m e n t Sida 1 av 5 Villkor för SDD Core utgörs

Läs mer

V I L L K O R. S E P A D I R E C T D E B I T C O R E, f ö r B e t a l a r e ( n e d a n k a l l a t S D D C o r e ) Sida 1 av 5

V I L L K O R. S E P A D I R E C T D E B I T C O R E, f ö r B e t a l a r e ( n e d a n k a l l a t S D D C o r e ) Sida 1 av 5 V I L L K O R S E P A D I R E C T D E B I T C O R E, f ö r B e t a l a r e ( n e d a n k a l l a t S D D C o r e ) f ö r K o n s u m e n t / I c k e - k o n s u m e n t Sida 1 av 5 Villkor för SDD Core

Läs mer

Användarvillkor Mitt KemRisk

Användarvillkor Mitt KemRisk Användarvillkor Mitt KemRisk 1. Allmänt om Tjänsten 1.1 KemRisk Sweden AB, org. nr 556624-2854, Platensgatan 8, 582 20 Linköping ( KemRisk ) erbjuder befintliga och tillkommande kunder ( Kunden ) tillgång

Läs mer

Sekretesspolicy för privatkunder

Sekretesspolicy för privatkunder Sekretesspolicy för privatkunder 1. Personuppgiftsansvarig Tikkurila Sverige AB (häri kallat Tikkurila) Textilgatan 31 120 86 Stockholm Sverige Org.nr: 556001-8300 Tel: +46(0)8 775 6000 2. Kontaktuppgifter

Läs mer

Tillägg om Zervants behandling av personuppgifter

Tillägg om Zervants behandling av personuppgifter Tillägg om Zervants behandling av personuppgifter Detta tillägg om behandling av personuppgifter är en bilaga till användaravtalet mellan Zervant och kunden och är underkastad dess användarvillkor i den

Läs mer

Bilderna på webbplatsen är endast avsedda i illustrativt syfte och för identifikation!

Bilderna på webbplatsen är endast avsedda i illustrativt syfte och för identifikation! Allmänna villkor Kort sammanfattning den viktigaste informationen De beställda Koderna skickas per e-post (i regel inom 30 sekunder) så snart betalningen ägt rum (med undantag för banköverföring, PayPal,

Läs mer

Personuppgiftsbiträdesavtal

Personuppgiftsbiträdesavtal Personuppgiftsbiträdesavtal 1. Parter 1. Du ( Kunden ) som användare av tjänsten, nedan benämnd Personuppgiftsansvarige ; och 2. Rule Communication Nordic AB, org. Nr 556740-1293, med adress Kammakargatan

Läs mer

Blogg.se användarvillkor

Blogg.se användarvillkor Blogg.se användarvillkor 1. Godkännande av Användarvillkoren 1. Företaget Blogg Esse AB (nedan "Blogg Esse") tillhandahåller tjänster avseende skapande och upprätthållande av s.k. bloggar (nedan "Blogg-tjänsterna").

Läs mer

Personuppgiftsbiträdesavtal

Personuppgiftsbiträdesavtal Personuppgiftsbiträdesavtal mellan (nedan kallad Personuppgiftsansvarig eller Kund) och UniCarriers Europe AB, org.nr 556083-6461, 435 82 Mölnlycke (nedan kallad Personuppgiftsbiträde eller Leverantör)

Läs mer

Allmänna villkor - Domännamn och Webbhotell

Allmänna villkor - Domännamn och Webbhotell Allmänna villkor - Domännamn och Webbhotell 1 Allmänt 1.1 Dessa villkor reglerar förhållandet mellan Wpsyd Webhosting (org.nr. 556648-0694), med adress, 106 31 Stockholm (nedan "Wpsyd") och envar som,

Läs mer

Integritetspolicy. Zhipster AB Gäller från

Integritetspolicy. Zhipster AB Gäller från Integritetspolicy Zhipster AB Gäller från 2018-05-01 Om Zhipster AB och denna integritetspolicy Tack för att du har valt Zhipster. Det här är vår Integritetspolicy. Innan vi går in på några detaljer skulle

Läs mer

Kunden ansvarar för att kontinuerligt uppdatera sina registrerade uppgifter.

Kunden ansvarar för att kontinuerligt uppdatera sina registrerade uppgifter. 1 (6) Sida Avtalsvillkor kund Inledning SSG Standard Solutions Group AB (fortsättningsvis kallade SSG ) tillhandahåller diverse tjänster för kunder som arbetar inom industrin, exempelvis en webbplattform

Läs mer

Sekretesspolicy Salestack

Sekretesspolicy Salestack Sekretesspolicy Salestack Denna sekretesspolicy (Sekretesspolicy) anger hur vi, Wisefully AB, behandlar personuppgifter lämnade till och insamlade av oss genom registrering av konto (Konto) på salestack.se

Läs mer

Integritetspolicy. Omfattning. Typ av Data och Insamlingsmetoder

Integritetspolicy. Omfattning. Typ av Data och Insamlingsmetoder Integritetspolicy I denna Integritetspolicy ("Policy") tillhandahåller vi, Qualcomm Incorporated och våra dotterbolag (tillsammans "vi", "oss" eller "vår") information om hur vi samlar in, använder, behandlar

Läs mer

Personuppgiftsbiträdesavtal

Personuppgiftsbiträdesavtal 1 Personuppgiftsbiträdesavtal Parter Klubb Organisationsnummer Adress Postadress Nedan: ansvarig Bolag Organisationsnummer Adress Postadress Nedan: biträdet Kontaktperson: Telefonnummer: Mejladress: Kontaktperson:

Läs mer

AVTAL FÖR MEDLEMSKAP I SKOLFEDERATION För Tjänsteleverantör

AVTAL FÖR MEDLEMSKAP I SKOLFEDERATION För Tjänsteleverantör 1 av 5 AVTAL FÖR MEDLEMSKAP I SKOLFEDERATION För Tjänsteleverantör Part Part Stiftelsen för Internetinfrastruktur [ ] Box 92073 [ ] 120 07 Stockholm [ ] Org nr 802405-0190 [ ] (i det följande kallad IIS

Läs mer

Bilaga - Personuppgiftsbiträdesavtal

Bilaga - Personuppgiftsbiträdesavtal Bilaga - Personuppgiftsbiträdesavtal Detta avtal reglerar förhållandet mellan personuppgiftsansvarig, Kunden, och Personuppgiftsbiträdet, Ecuni AB. Med Personuppgiftsbiträdet avses Ecuni AB för de av Kunden

Läs mer

Läs denna sekretesspolicy innan du använder AbbVies webbplatser, eller skickar personlig information till oss.

Läs denna sekretesspolicy innan du använder AbbVies webbplatser, eller skickar personlig information till oss. SEKRETESSPOLICY Ikraftträdandedag: 16.10.2014 Denna sekretesspolicy förklarar hur vi hanterar den personliga information du förser oss med på webbplatser som kontrolleras av AbbVie (inklusive dess dotterbolag

Läs mer

Cartamundi Sekretesspolicy

Cartamundi Sekretesspolicy Cartamundi Sekretesspolicy 1 ALLMÄNT 1. Denna sekretesspolicy ("sekretesspolicyn") reglerar bearbetningen av dina personuppgifter som en del av din användning av vår webbplats ("webbplatsen") och förknippade

Läs mer

Licens för användning av Arbetsförmedlingens API för lediga jobb

Licens för användning av Arbetsförmedlingens API för lediga jobb Sida: 0 av 5 Licens för användning av Arbetsförmedlingens API för lediga jobb Version 1.0 Sida: 1 av 5 Innehållsförteckning Bakgrund... 2 1. Licens... 2 2. Immateriella rättigheter... 2 3. Personuppgiftsbehandling...

Läs mer

Personuppgiftsbiträde

Personuppgiftsbiträde Personuppgiftsbiträdesavtal 1 PARTER Symbolbruket AB www.symbolbruket.se Detta Personuppgiftsbiträdesavtal gäller mellan Symbolbruket AB, org.nr. 559025-7316, Östra Harg Torpängen, 585 91 Linköping, info@symbolbruket.se

Läs mer

Standardbolag Internet

Standardbolag Internet Standardbolag Internet allmänna villkor för internettjänster och registrering av domän Sida 2 Allmänna villkor för Svenska Standardbolag Internettjänster Sida 3-5 Allmänna villkor för Standardbolag Internets

Läs mer

ASBRA - Dataskyddspolicy

ASBRA - Dataskyddspolicy Vi värnar om skyddet av dina enskilda rättigheter och dina personuppgifter. Den här Dataskyddspolicyn beskriver hur vi samlar in, använder, lagrar och delar personuppgifter. Policyn är ett komplement till

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY Tikkurila Sverige AB

INTEGRITETSPOLICY Tikkurila Sverige AB INTEGRITETSPOLICY Tikkurila Sverige AB Om Tikkurila Sverige AB och denna integritetspolicy Behandling av dina personuppgifter Tikkurila Sverige AB, org.nr 556001-8300, Textilgatan 31, 120 86 Stockholm,

Läs mer

Allmänna villkor Hosting

Allmänna villkor Hosting Allmänna villkor Hosting 1 Allmänt 2 Tjänsterna 3 Avtalstid och uppsägning 4 Domännamn 5 Avgifter 6 Överlåtelse av Tjänsterna 7 Leafstudios ansvar 8 Kunds ansvar 9 Force majeure 10 Övrigt 1 Allmänt 1.

Läs mer

BILAGA 1 Användarvillkor för ledningsägare

BILAGA 1 Användarvillkor för ledningsägare Dokumenttyp Datum. Sida Vår referens D-nr: 07-6365 2015-04-14 1 (5) Version C BILAGA 1 Användarvillkor för ledningsägare Användarvillkor för Ledningskollen.se Ledningskollen.se är en webbtjänst som syftar

Läs mer

U-bike användningsvillkor, gäller från

U-bike användningsvillkor, gäller från U-bike användningsvillkor, gäller från 2017-09-01 Innehåll 1 Inledning... 2 2 Rättigheter vi ger dig... 2 3 Ändringar av Avtalet... 2 4 Användning av U-bike... 3 4.1 Våra Tjänster & Prenumerationer...

Läs mer

Välkommen till egenerator

Välkommen till egenerator Senast uppdaterad 2018-05-22 Sida 1 av 5 Välkommen till egenerator Tack för att du använder våra produkter och tjänster. egenerator tillhandahålls av Relation & Brand AB, org. nr. 556573 6500, som sitter

Läs mer

Regler och villkor carvalue.se

Regler och villkor carvalue.se Regler och villkor carvalue.se Tjänsten tillhandahålls direkt efter att du har tryckt på knappen "Skicka" och vi mottar din kontaktinformation och din bils tekniska uppgifter. Genom att godta villkoren

Läs mer

Integritetspolicy Ponto AB

Integritetspolicy Ponto AB Integritetspolicy Ponto AB 2018-05-25 1. INLEDNING Denna informationstext förklarar hur Ponto AB hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Informationen vänder sig till dig som kund leverantör

Läs mer

Avtalsvillkor. Allmänna villkor gällande DMZ tjänster för privatpersoner och företag.

Avtalsvillkor. Allmänna villkor gällande DMZ tjänster för privatpersoner och företag. Avtalsvillkor Allmänna villkor gällande DMZ tjänster för privatpersoner och företag. I den mån inte annat anges i ett avtal mellan dig och DMZ städservice (org. nr. 750518-3280) ( DMZ") gäller följande

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR NYHETSTJÄNSTEN FPLUS Sida 1 av 5

ANVÄNDARVILLKOR FÖR NYHETSTJÄNSTEN FPLUS Sida 1 av 5 2017-11-14 ANVÄNDARVILLKOR FÖR NYHETSTJÄNSTEN FPLUS Sida 1 av 5 1. BAKGRUND OCH TILLÄMPNING 1.1 Dessa användarvillkor ("Användarvillkoren") gäller för din användning av nyhetstjänsten fplus, inklusive

Läs mer

Personuppgiftspolicy & villkor för biljettköp

Personuppgiftspolicy & villkor för biljettköp Personuppgiftspolicy & villkor för biljettköp För att kunna fullgöra våra åtaganden mot dig som kund, ge god service, erbjudanden och information om våra föreställningar och konserter, behöver vi spara

Läs mer

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst 1 Allmänt 1.1 Definitioner Begreppen nedan har följande betydelse i dessa Allmänna villkor. Allmänna villkor: Användare: Avtalet:

Läs mer

Integritetspolicy

Integritetspolicy Integritetspolicy 2018-05-25 Sammanfattning Den här policyn gäller mellan Linkle och dig som användare av denna tjänst. När du registrerar ett konto hos Linkle så accepterar du våra villkor och regler.

Läs mer

GDPR. Hur ComFuture hanterar dina personuppgifter

GDPR. Hur ComFuture hanterar dina personuppgifter GDPR Hur ComFuture hanterar dina personuppgifter 1. INLEDNING Denna informationstext förklarar hur ComFuture AB (ComFuture) hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Informationen vänder

Läs mer

ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR LEDARSKAPSPORTALEN

ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR LEDARSKAPSPORTALEN ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR LEDARSKAPSPORTALEN http://ledarskap.mindset.se 1. BAKGRUND 1.1 Ledarskapsportalen är ett internetbaserat utbildningsverktyg som tillhandahålls på webbplatsen http://ledarskap.mindset.se

Läs mer

Integritet och behandling av personuppgifter. Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB

Integritet och behandling av personuppgifter. Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB Integritet och behandling av personuppgifter Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB För Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB (nedan NNR ) är personlig integritet

Läs mer

Ändring av priset för Tjänsten meddelas Kunden till den e-mailadress Kunden anmält till Trust-IT.

Ändring av priset för Tjänsten meddelas Kunden till den e-mailadress Kunden anmält till Trust-IT. 1. Avtalet och parterna 1.1 Om Tjänsten, 556538-4699 (Trust-IT), tillhandahåller en webbaserad tjänst som heter TimeOrganizer (Tjänsten). Det är en tidsrapporteringstjänst med GPSpositionering för både

Läs mer

Omfattning och syfte Denna policy gäller för Volvo Cars-koncernens (kallad Volvo Cars eller vi ) behandling av kunders personuppgifter.

Omfattning och syfte Denna policy gäller för Volvo Cars-koncernens (kallad Volvo Cars eller vi ) behandling av kunders personuppgifter. Kundsekretesspolicy Omfattning och syfte Denna policy gäller för Volvo Cars-koncernens (kallad Volvo Cars eller vi ) behandling av kunders personuppgifter. Syftet med denna policy är att ge våra nuvarande,

Läs mer

Dataskyddsförordningen GDPR

Dataskyddsförordningen GDPR Dataskyddsförordningen GDPR Personlig integritet är något Plåt & Ventföretagen anser är viktigt och vill beskydda. Vi vill därför alltid eftersträva en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi

Läs mer

Blogg.se användarvillkor

Blogg.se användarvillkor Blogg.se användarvillkor 1. Godkännande av användarvillkoren 1. Blogg.se (Life of Svea AB) tillhandahåller en plattform där användare kan skapa en blogg, blogga, samt även läsa andra bloggar. 2. För att

Läs mer

Integritetspolicy för Yogayamas kunder

Integritetspolicy för Yogayamas kunder Integritetspolicy för Yogayamas kunder 1. Information om hantering av personuppgifter 2. Ansvar för dina personuppgifter 3. Följande personuppgifter samlas in av Yogayama 4. Därför behandlar Yogayama dina

Läs mer

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Allmänt 1.1 Definitioner Begreppen nedan har följande betydelse i dessa Allmänna villkor. Allmänna villkor: Användare: Avgift: Avtalet:

Läs mer

AMERICAN EXPRESS. Webbplats för affärspartners regler och villkor

AMERICAN EXPRESS. Webbplats för affärspartners regler och villkor AMERICAN EXPRESS Webbplats för affärspartners regler och villkor Webbplatsen för affärspartners tillhandahålls av American Express Payment Services Limited (här även kallat "American Express", "vår/t",

Läs mer

PALAVER INTEGRITETSPOLICY

PALAVER INTEGRITETSPOLICY PALAVER INTEGRITETSPOLICY 1. ALLMÄNT Denna integritetspolicy gäller när Palaver Place AB, org.nr 559062-9902, Aroseniusvägen 26, 168 50 Bromma (nedan Palaver Place, vi, oss eller vår ) tillhandahåller

Läs mer

PALAVER VILLKOR FÖR VÄRDAR

PALAVER VILLKOR FÖR VÄRDAR 1. ALLMÄNT PALAVER VILLKOR FÖR VÄRDAR Dessa villkor (nedan dessa villkor eller villkoren ) gäller när Palaver Place AB, org.nr 559062-9902, Aroseniusvägen 26, 168 50 Bromma (nedan Palaver Place, vi, oss

Läs mer

Personuppgiftsbiträdesavtal

Personuppgiftsbiträdesavtal Personuppgiftsbiträdesavtal Personuppgiftsansvarig: Kunden finns inom EU ("Personuppgiftsansvarig") och Personuppgiftsbiträde: Europeisk representant Företag: ONE.COM (B-one FZ-LLC) One.com A/S Org.nr.:

Läs mer

Vad är en personuppgift och behandling av personuppgifter?

Vad är en personuppgift och behandling av personuppgifter? Dataskydd Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy för digitala tjänster från Handelskammaren i Jönköpings län. För närvarande omfattas följande digitala tjänster: Webbplatsen www.handelskammarenjonkoping.se

Läs mer

Allmänna villkor för medgivande till direktåtkomst eller direktanmälan

Allmänna villkor för medgivande till direktåtkomst eller direktanmälan Version 1.2 1 (6) Datum Dnr/Beteckning Allmänna villkor för medgivande till direktåtkomst eller direktanmälan 1 Syfte Villkoren avser Tillståndshavare till direktåtkomst eller direktanmälan som gör sökningar,

Läs mer

Med Personuppgifter avses all information som direkt eller indirekt kan kopplas till en idag levande fysisk person.

Med Personuppgifter avses all information som direkt eller indirekt kan kopplas till en idag levande fysisk person. INTEGRITETSPOLICY HANTERING AV PERSONUPPGIFTER På Krägga Herrgård värnar om din integritet och följer vid var tid tillämplig lagstiftning som syftar till att skydda dig som privatperson. Krägga Herrgård

Läs mer

Med Personuppgifter avses all information som direkt eller indirekt kan kopplas till en idag levande fysisk person.

Med Personuppgifter avses all information som direkt eller indirekt kan kopplas till en idag levande fysisk person. INTEGRITETSPOLICY HANTERING AV PERSONUPPGIFTER På Happy Tammsvik värnar om din integritet och följer vid var tid tillämplig lagstiftning som syftar till att skydda dig som privatperson. Happy Tammsvik

Läs mer

Integritetspolicy för skydd av personuppgifter Bonnier Fastigheter AB med dotterbolag

Integritetspolicy för skydd av personuppgifter Bonnier Fastigheter AB med dotterbolag Integritetspolicy för skydd av personuppgifter Bonnier Fastigheter AB med dotterbolag Giltig från och med: 2018-05-25 1. Inledning Bonnier Fastigheter med dotterbolag påverkas liksom våra hyresgäster,

Läs mer

Allmänna Villkor för Tjänsten

Allmänna Villkor för Tjänsten Allmänna Villkor för Tjänsten 2014-12-23 1. OMFATTNING OCH DEFINITIONER 1.1. Dessa Allmänna Villkor för Kund gäller när Joblife AB (nedan kallad Joblife ) ger privatpersoner ( Användare ) tillgång till

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY VAD ÄR PERSONUPPGIFTER OCH VAD ÄR EN BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER?

INTEGRITETSPOLICY VAD ÄR PERSONUPPGIFTER OCH VAD ÄR EN BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER? INTEGRITETSPOLICY Vi på ConEra värnar om dig som kund, vilket bland annat innebär att vi hanterar dina personuppgifter på ett sätt som tar hänsyn till din integritet. I denna integritetspolicy beskrivs

Läs mer

LICENSAVTAL DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER

LICENSAVTAL DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER LICENSAVTAL DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER Version, 2019-06-27 1. Inledning Detta licensavtal ( Licensavtalet ) gäller för digitala läromedel och liknande tjänster och produkter som vid var tid tillhandahålls

Läs mer

U-bike Användningsvillkor Gäller från och med 14/6 2018

U-bike Användningsvillkor Gäller från och med 14/6 2018 U-bike Användningsvillkor Gäller från och med 14/6 2018 Innehåll 1 Inledning...1 2 Rättigheter vi ger dig...2 3 Ändringar av Avtalet...2 4 Användning av U-bike...2 4.1 Våra Tjänster & Prenumerationer...2

Läs mer

Välkommen till 15 med Paolo!

Välkommen till 15 med Paolo! Välkommen till 15 med Paolo! Dessa användarvillkor är viktiga eftersom de reglerar förhållandet mellan dig och tjänsten 15 med Paolo samt påverkar dina legala rättigheter och skyldigheter. Vänligen ta

Läs mer

ANSLUTNINGSAVTAL EDUROAM För Tjänsteleverantör

ANSLUTNINGSAVTAL EDUROAM För Tjänsteleverantör 1 av 5 ANSLUTNINGSAVTAL EDUROAM För Tjänsteleverantör Part Part Stiftelsen för Internetinfrastruktur Box 92073 120 07 Stockholm Org nr 802405-0190 (i det följande kallad IIS ) (i det följande kallad Tjänsteleverantör

Läs mer

Abonnemangsvillkor Zert

Abonnemangsvillkor Zert Abonnemangsvillkor Zert Välkommen till Zert RM! Detta är villkoren för Zert RMs RiskManagement-tjänster. Webbtjänsten som abonneras av kunden som en SaaS-tjänst (Software as a service) benämns nedan som

Läs mer

Integritetspolicy. Vilken information vi väljer att samla in om dig beror på hur och varför vår kontakt har uppstått. Exempel på personuppgifter är:

Integritetspolicy. Vilken information vi väljer att samla in om dig beror på hur och varför vår kontakt har uppstått. Exempel på personuppgifter är: Integritetspolicy Din personliga integritet är viktig för oss. För Axilium Capital är det viktigt att dina personuppgifter behandlas på ett ansvarsfullt sätt. I den här Integritetspolicyn hittar du en

Läs mer

1. Allmänna regler för medlemskapet

1. Allmänna regler för medlemskapet 1. Allmänna regler för medlemskapet 1.1 Lägsta tillåtna ålder för medlemskap i Svenska Campingpärlors bonusprogram för gäster (benämns hädanefter "Kundklubb") är 18 år. Medlemskapet i Kundklubben är ett

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR " "Remarketing. B. Provkörning Med "REMARKETING (Auto1 Trade In) App

ALLMÄNNA VILLKOR  Remarketing. B. Provkörning Med REMARKETING (Auto1 Trade In) App ALLMÄNNA VILLKOR " "Remarketing A. Almänt 1. Dessa Allmänna Villkor är ett bindande avtal, och bilaga till köpeavtal, mellan AUTO1 Group GmbH, Bergmannstr. 72, 10961 Berlin (hädanefter "AUTO1") och Bilhandlare

Läs mer

Person- och kontaktinformation namn, födelsedatum, personnummer, fakturaoch leveransadress, e-postadress, mobiltelefonnummer, etc.

Person- och kontaktinformation namn, födelsedatum, personnummer, fakturaoch leveransadress, e-postadress, mobiltelefonnummer, etc. Integritetspolicy GDPR (General Data Protection Regulation) Convallaria Förlag AB/Trädgård Norrs integritetspolicy Convallaria Förlag AB värnar om din personliga integritet. Denna integritetspolicy förklarar

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY Westpack A/S

PERSONUPPGIFTSPOLICY Westpack A/S Holstebro, 14 maj 2018 PERSONUPPGIFTSPOLICY Westpack A/S 1. ALLMÄNT 1.1 Den här policyn för behandling av personuppgifter ( Personuppgiftspolicyn ) beskriver hur Westpack, CVR-nr 26211425 (WP), samlar

Läs mer

Onslip Cloud ABs integritetspolicy

Onslip Cloud ABs integritetspolicy Onslip Cloud ABs integritetspolicy Denna integritetspolicy uppdaterades senast den 2018-10-02. När Onslip Cloud AB är personuppgiftsansvarig Denna integritetspolicy förklarar hur Onslip Cloud AB, 559118-1200,

Läs mer

Vilken information samlar vi in?

Vilken information samlar vi in? Mälarplast & August Lundh värnar om din personliga integritet. Denna dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vid frågor kring integritets- och dataskydd, vänligen kontakta

Läs mer

Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vilka personuppgifter behandlar vi? Detaljerad beskrivning av hur vi behandlar dina personuppgifter Här beskriver vi mer detaljerat om varför vi behandlar dina personuppgifter, vilka uppgifter vi behandlar samt under hur lång tid vi behandlar

Läs mer

Kunden, Kund Fysisk eller juridisk person som träffat avtal om medlemskap med Grandeur.

Kunden, Kund Fysisk eller juridisk person som träffat avtal om medlemskap med Grandeur. Grandeur Sweden AB, 556885-4367 Dessa gäller för samtliga tjänster som Grandeur Sweden AB tillhandahåller sina kunder. Genom att teckna avtal om medlemskap med Grandeur Sweden AB godkänner Kunden dessa.

Läs mer