ÅRSREDOVISNING

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÅRSREDOVISNING"

Transkript

1 ÅRSREDOVISNING HANDBOLL

2 Verksamhetsberättelse 2009/2010 Styrelsen för Visby IF Gute Handbollsklubb lämnar här sin berättelse över verksamheten för verksamhetsåret Styrelsen har bestått av följande personer: Ordförande Bo Johansson V- ordförande Reine Lövdahl Sekreterare Åke Hoas Kassansvarig Cecilia Cederlund Ledamot Pontus Bergvall Suppleant Marit Hammerin Suppleant Emil Hedlund Suppleant Filip Elander Suppleanterna har deltagit sporadiskt i styrelsearbetet. Styrelsen har deltagit i träffar med andra idrottsföreningar och arrangemang i GHF:s regi. Klubben har representerats av Bo Johansson i VIF Gutes Idrottsallians med Reine Lövdahl som ersättare. Föreningen har representerats av Reine Lövdahl i Gotlands Handbollsförbund. Cecilia Cederlund har varit kassör. Marit Hammerin har skött föreningens bokföring samt löpande betalningar. Hela styrelsen gemensamt har varit ansvariga för tävling, arrangemang och materiel. Under året har ett nytt förslag på en uppdelning av ansvarsområden inom styrelsen, arbetats fram. Detta kommer att läggas fram på det konstituerande sammanträdet under kommande verksamhetsår. Handbollsverksamhet Det har i många delar varit en ny styrelse som efter årsmötet successivt kommit in mer och mer i styrelsearbetet. Kontakten mellan styrelsen och ledarna har blivit bättre och bättre även om de utbildningsintentioner styrelsen har, både för aktivitets- & organisationsledarna, inte har uppnåtts till fullo. I och med anställningen av Frank Johansson känner vi att vi börjar få den grund att luta oss mot, för att kunna utvecklas vidare som förening. Utbildning av ledare kommer att stå i fokus under kommande verksamhetsår. På tränarsidan har i alla fall seniortränaren Björn Ahrling deltagit i det handbollskonvent som hölls i Borås i maj med landslagstränare, spelare, m.fl. som föreläsare och instruktörer. 2 (11)

3 Vi kommer att nyttja Björns kunskaper för att vidareutbilda ungdomslagens tränare kommande år. Vi hade under året ett seniorlag i div.4 Östsvenska Södra i Stockholm som stod som seriesegrare i mars med bara en enda förlust på hela säsongen. Strongt! Vidare har ett juniorlag och ett B- pojklag deltagit i stockholmsserier där juniorlaget hamnade tvåa i sin serie och B-pojkarna elva i sin. Seniorerna deltog också i Eken Cup i juni. Ungdomslagen har varit över på cuper också. De båda flicklagen F 00 & F 99 deltog i Botkyrka Cup i januari och P 98-99:orna var med i Irsta Blixten i april. Det äldsta flicklaget F 99 åkte också till Katrineholm Cup i april, en turnering som flickorna vann! Jätte-kul. Dessa tre lag plus F 01:or har också deltagit i de gotländska serierna anordnade av Gotlands Handbollförbund. Vi har också haft tre olika handbollsskolor under året på Gråbo & Lyckåker med ett 50 tal barn mellan 6 och 9 år. Föreningen har för första året arrangerat en egen turnering Gutecupen med framgång, något som skall jobbas vidare på. Styrelsen har sagt att föreningen ska arrangera cupen under fem år för att försöka få den etablerad bland klubbar i landet. En organisationskommitté har under våren arbetat med cupen. Vi har haft träffar med alla ledarna vid några tillfällen, både sociala träffar men också planerande. Vid Idrottsgalan i januari var klubben en av tre föreningar som var nominerade till utmärkelsen Årets Ungdomsförening. Tyvärr fick vi inte priset men vi hoppas på nytt nästa år. Klubben hade vid verksamhetsårets utgång 123 medlemmar varav 61 pojkar och 27 flickor i åldersgrupperna 7-20 år. Under säsongen har vi haft 405 bidragsberättigade sammankomster. Medlemsavgiften har varit 200 kr för enskild medlem eller 400 kr per familj. Klubben har under året varit ansluten till RF via Svenska Handbollsförbundet. Styrelsens arbete och viktiga beslut. Ett viktigt beslut togs under hösten nämligen det att anställa Frank Johansson på vårt kansli på Terra Nova. Denna provanställning förlängdes under våren till sommaren Frank har varit viktigt för att kunna ge det stöd styrelsens medlemmar behöver i det löpande, dagliga arbetet. 3 (11)

4 Styrelsen har under året haft 7 protokollförda styrelsesammanträden. Styrelsemötet i februari förlades till M/S Gotland och besök på seriefinalen i Div.4 mellan Sparta VIF Gute. Därutöver har styrelsen eller styrelserepresentanter deltagit i några träffar med ledare, spelare och deras föräldrar. Verksamhet VIF Gute Seniorer Den andra säsongen med tränare Björn inleddes med träningsmatcher mot Uppsala IF i september innan serien startade mot Huddinges ungdomslag senare i månaden. Premiären vanns övertygande med Sedan rullade det bara på, segrar mot Sorunda, Skå, Arameiska, Sparta innan vi hade en svår bortamatch mot Sannadal, ett av det tippade topplagen. Efter goda insatser av alla spelare lyckades vi vinna matchen i Västertorp med Killarna dansade cirkeldansen efteråt i ren glädje! Det fortsatte med stora segrar fram till jul och killarna fick välbehövlig vila som obesegrade serieledare. Vårsäsongen inleddes med en knapp seger mot Huff med 3 bollar innan hela truppen (juniorer & seniorer) såg landskampen i Uppsala mellan Sverige och Portugal. Tyvärr skadade sig rutinerade Jesper Othberg vid denna tid och kom inte tillbaka mer under säsongen. Det märktes också att motståndarlagen skärpt till sitt spel, för några stora segrar det blev det inte mer. Vi visste att avgörandet skulle komma när vi mötte de tre andra topplagen Sannadal, Sparta & Arameiska tre helger efter sig och när vi slagit Sannadal hemma med så hade vi råd att förlora 1-2 matcher. Tyvärr skadade sig mitt-9:an Filip Elander också på träning, så han var borta när vi skulle ta oss an Sparta i Högdalshallen. Laget är farmarlag till Silwing/Troja i Div. 1 så vi fick be de plocka bort en del spelare som hade för mycket matchtid i Div.1 innan matchen. Nu spelade det ingen roll för Sparta var överlägset och de hade fler tunga namn med Div. 1- rutin. Förlust med 19 bollar! Helgen efter skulle vi möta Arameiska hemma, men de hoppade av i sista stund och vi tilldelades walk over. Det gjorde inte så mycket eftersom rivalen om seriesegern Sparta, samma helg förlorade och då räckte det för killarna att knipa 1 poäng till på två matcher för att seriesegern skulle vara klar. En svår bortamatch mot rutinerade Skå väntade dock och efter knackigt spel i första halvlek och underläge, visade killarna styrka i andra halvlek och vände och vann med Framför allt målvakten Jesper Ahrling spikade igen kassen i andra halvlek. Strongt! Sista hemmamatchen blev sedan en hyllning till Div. 4-segrarna från en publik större än vanligt. En segerbankett på Flyget anordnades av ledarna & styrelsen. Seniorerna deltog också i Eken Cup under juni. En svår lottning mot tre Div. 2-lag gjorde att det blev tre förluster, men killarna var med i alla tre matcherna en bra bit in i andra halvlek, Detta lovar gott inför den historiska div. 3-säsongen. Det var länge sedan klubben var så högt uppe med ett seniorlag. Boa Johansson 4 (11)

5 Verksamhet VIF Gute Herrjuniorer Andra säsongen i stockholmsserien gav mer och mer framgång för juniorlaget. Denna säsong var det 91:orna som var äldst, men då vi inte har folk att plocka fram hur som helst, så var det inhopp då och då av 91:orna som var vanligast de behövdes mer i seniorlaget. Under oktober november delades lagen in i grupper med enkelmatcher och då kom vi 3:a i vår grupp med 6 lag i Div. 2, snubblande nära att hamna i Div. 1 när serierna lottades om innan jul. 3 stora segrar och 2 förluster ledde till detta. Vi fick då stanna i Div. 2 och där radades den ena segern efter den andra upp, det var bara Sollentuna HK som vi aldrig fick grepp om. En bra 2:a plats efter Sollentuna HK är klart godkänt. Denna 2:a plats ledde till kvalmatch för att ta sig till slutspelet och där ställdes vi mot Huddinge HK (ett lag vi förlorat mot under hösten) och efter en jämn första halvlek så orkade inte killarna hela vägen utan stockholmarna kontrade in en hel del mål och förlusten skrevs till Boa Johansson Verksamhet VIF Gute B-pojkar Jag har fått den äran att få träna ett mycket trevligt gäng grabbar 95-96, vi har dessutom haft två 94-or på dispens. Vi spelar i Stockholmserien med hemmahall i Sorunda som vi blivit goda vänner med. I början när jag kom fanns det inte mycket av handboll i grabbarna, efter hand vi har tränat har jag lärt dom en massa växlar som dom flitigt har använt i matcherna, så jag känner mig stolt över att vi har fått mycket beröm av ledarna på fastlandet att vi har börjat att spela handboll. Grabbarna har en sammanhållning som jag aldrig har sett under alla mina idrottsår, alla stöttar varandra och inget gnäll hos någon av spelarna. Pontus Svensson blev årets spelare och fick pris av gamla Gutepojkar. Franka Johansson tränare P Verksamhet VIF Gute pojkar Vi har varit 15 killar och 3-4 ledare under den gångna säsongen September Träningsstart torsdagar i A7 och söndagar i Västerhejde. Oktober Tivolijobb, A-lags kiosk, Klasshandboll, Träning 5 (11)

6 November 14:e C-pojk matcher, 15:e D-pojk matcher 21-22:e Läger med träning i Fårösund och boende i Kyllaj som avslutades med matcher mot Gute F och Länna i Västerhejdehallen December 6:e C-pojksmatcher mot Garda, Gute F och Länna 19-20:e C- och D-pojk matcher Januari Träning Februari 6:e C-pojk matcher, 7:e D-pojk matcher, 20:e C-pojk matcher 21:a D-pojk matcher Mars 6:e C-pojk matcher, 7:e D-pojk matcher, 20:e D-pojk matcher 27:e C-pojk matcher April 9-11:e deltog vi i Irstablixten i Västerås. 18:e Handbollsavslutning Killarna har hållit bra träningsnärvaro och utvecklats ytterligare ett steg. Under säsongen har även föräldrarna gjort en fin insats för laget med kioskarbete etc. 6 (11)

7 Verksamhet VIF Gute F -99 Laget F-99 består av en trupp på tjejer. Det är ett härligt gäng tjejer som har handbollen som gemensamt intresse men för många av tjejerna är det sociala umgänget lika viktigt. Tjejerna gillar att träna och har tränat två gånger i veckan med start i slutet på augusti och fram till i slutet på april. Tjejerna tränades till en början av Jonas Frändestrand och Leif Cederlund och under hösten fick de även ett härligt tillskott i tränargänget av Lisa Koblanck. Lagledare under året har Cecilia Cederlund varit. Under året har tjejerna gått upp och spelat på stor plan med sänkt ribba. Det har varit bra och utvecklande. De har deltagit i lokala sammandrag under hösten och våren. Då det inte finns andra lag i deras åldersklass har tjejerna fått möta äldre tjejer och killar. Det har inte blivit så många vinster men det har varit mycket bra för deras utveckling, vilket det sedan skulle visa sig när de mötte lag i deras egen ålder. Under året har de deltagit i två cuper. Den första gick av stapeln i Tumba och där kom de till A-slutspel men nådde inte till finalen. Istället blev det äventyrsbad och enligt tjejerna var det lika bra som medaljer. De spelade många bra matcher och humöret var på topp. Säsongen avslutades med en cup i Katrineholm och det blev en riktig höjdare. Tjejerna plockade fram sitt bästa spel och kämpade in i det sista och vann finalen. Runt laget finns även en mycket härlig föräldragrupp som hela tiden finns med och stöttar, hejar och rycker in. Verksamhet VIF Gute F-00 Gutes F-00 har bestått av ca 10 tjejer och ledare har varit Mikael Wahlby, Camilla Sahlin Wikström, Pia Tillaeus Karlström och Pontus Bergvall. Laget har tränat aktivt och utvecklats mycket under året mycket tackvare jämna och bra matcher mot Gutes P-99 i sammandragen här hemma på Gotland. Laget åkte på en cup på fastlandet tillsammans med Gutes F-99 det var Botkyrkaspelen 4-5 januari 2010 där gick laget till B-slutspel och åkte ut i kvartsfinalen mot HK Tyrold Grön som vann B-finalen. Det var en bra cup som gjorde att laget tog nya steg framåt i sin utveckling och så stärker det lagandan på ett bra sätt när man åker i väg på det sättet. Nu väntar en ny säsong med nya utmaningar. 7 (11)

8 Resultaträkning Intäkter Medlems- och licensavgifter Försäljningsintäkter Sponsringsintäkter Arrangemangsintäkter Hyresintäkter buss Bidragsintäkter Not Övriga intäkter Summa intäkter Kostnader Materialinköp Arrangemangskostnader Läger o träningskostnader Licenser / övergångar Anmälnings- och förbundsavgifter Resor Hall- och lokalhyror Domarersättningar Handbollsutveckling / Utbildning Uppvaktningar och trivselkostnader Busskostnader och bilersättningar Lokalkostnader kansli Personal- / Idrottsersättningar Administrationskostnader inkl hemsidan Övriga föreningskostnader Summa kostnader Avskrivningar Not Resultat efter avskrivningar Ränteintäkter Räntekostnader ÅRETS RESULTAT (11)

9 Balansräkning Tillgångar Bilar o inventarier Not Summa anläggningstillgångar Kund- o medlemsfordringar Övriga fordringar Upplupna intäkter Not Kassa och bank Summa omsättningstillgångar Summa tillgångar Skulder och eget kapital Eget kapital Redovisat resultat Summa eget kapital Lagkassor Lån från bank Summa långfristiga skulder Leverantörsskulder Övriga kortfristiga skulder Upplupna kostnader o förutbetalda intäkter Summa kortfristiga skulder Summa skulder och eget kapital (11)

10 Noter och kommentarer till bokslutet Redovisnings- och värderingsprinciper Redovisnings- och värderingsprinciper är oförändrade mot föregående år, d.v.s. att intäkter och kostnader tas upp som fordran respektive skuld när de har uppstår och påverkar resultatet för den period de tillhör. Fordringar har upptagits till det belopp varmed de beräknas inflyta. Övriga tillgångar och skulder har värderats till anskaffningsvärde respektive nominellt värde om ej annat anges i not nedan. Avskrivningar enligt plan grundas på anläggningstillgångarnas anskaffningsvärden och fördelas över den beräknade normala ekonomiska livslängden. Fordon skrivs av med 20% per år Not 1 Bidragsintäker Resebidrag LOK-stöd o aktivitets bidrag Lönebidrag Övriga bidrag Summa bidragsintäker Not 3 Inventarier o buss Anskaffningsvärde Ackumulerade avskrivningar enl plan Bokfört värde Not 3 Upplupna intäkter Anmälningsavgifter Resebidrag VT LOK-stöd VT Aktivitetsbidrag HT-09, rest Aktivitetsbidrag VT Övriga bidrag Summa upplupna intäkter (11)

11 Visby den 31 augusti 2010 Bo Johansson Reine Lövdahl Åke Hoas Cecilia Cederlund Pontus Bergvall 11 (11)

12 HANDBOLL Verksamhetsplan 2010/11 VIF Gute HK har som uppgift att bedriva handbollsverksamhet i Visby med omnejd. De mål som styrelsen har satt upp för säsongen 2010/11 är följande: 1. Organisationsutveckling 2. Ledarutveckling 3. Arrangemang 4. Träning/tävling 5. Ekonomi 1. Organisationsutveckling Vi har som mål under säsongen att: Klubben har sedan några år ett kansli som är den centrala punkten i klubbens verksamhet. Vårt mål är att få ett väl fingerande kansli med Franka Johansson som nav eller spindeln i nätet. Vidare ska vi utveckla vår nya hemsida så den blir lättillgänglig, enkel och uppdaterad. Mycket av vår kommunikation ut mot spelare, ledare, föräldrar, sponsorer och övriga, ska huvudsakligen ske via hemsidan. Den ska också vara ett välanvänt verktyg för alla lagen i föreningen. Styrelsens medlemmar ska vid behov genomgå utbildning inom idrottens föreningslära, arrangemang, sponsring, mm. För att stärka klubbkänslan i föreningen, ska profilmaterial tas fram, till försäljning till klubbens medlemmar. 2. Ledarutveckling Vi har som mål under säsongen att: Behovet av utbildning inom klubben är stort. Därför kommer vi att satsa mycket på att utbilda tränare, lagledare, föräldrar och styrelsen. Alla nya ledare kommer att delta i SISU Idrottsutbildarnas Plattformen och vi kommer att stötta Gotlands Handbollförbund så att en Basutbildning av tränare kommer till stånd för klubbarna på ön. Detsamma gäller Tränarskolan 1 (TS1). Vi ska arbeta med alla ledare så att en gemensam spelidé och samsyn uppnås och att spelarna utvecklas rätt. Vi kommer också att genomföra ett flertal ledarträffar, allt för att stärka klubbkänslan inom föreningen och ledarna som individer. Vi ska även genomföra ett visions- & värdegrundsarbete med alla ledare inom föreningen, i samarbete med SISU Idrottsutbildarna.

13 HANDBOLL 3. Arrangemang Vi har som mål under säsongen att: Vi vill uppnå väl fungerande arrangemang vid matcher och sammandrag. Detta inkluderar kunniga funktionärer och en lättarbetad och bra kioskverksamhet. För seniorernas hemmamatcher i div. 3 ska en bättre fungerande organisation utarbetas och strandsättas. Beträffande GuteCupen ska den utvärderas och förslag på förbättringar ske genomföras kommande år. 4. Träning/tävling Vi har som mål under säsongen att: Minst två tränare ska finnas i alla lag. Detta gäller A-lag, P 94/95, P 98/99, F99 och F 00. Dessa ska kompletteras med föräldrar/lagledare till varje lag. Vi ska också starta fyra handbollsskolor/-grupper på Gråbo & Lyckåker, där vi måste ha en del nya ledare. Det måste också rekryteras nya barn & ungdomar till verksamheten. Beträffande material, hallar, mm till ungdomslagen ska kanslisten finnas som stöd till lagen. A-lag & P 94/95 deltar i stockholmsserierna och P 98/99, F99 och F 00 deltar i det gotländska seriespelet. Förutom detta, så åker lagen på två cuper under säsongen (vinterlovet & vårkanten), helst tillsammans. Under säsongen måste 1-2 ledare för varje lag vara utbildad och sköta inrapporteringen av LOK-stödet digitalt. 5. Ekonomi Vi har som mål under säsongen att: Klubbens kassa är lite skör så vi ska ha fokus på att stärka likviditeten och det egna kapitalet. Detta ska ske genom noggrann uppföljning, hitta nya sponsorer och aktiviteter. Den budget som lagt ska användas som styrmedel för detta.

14 Budget 2010/2011 Intäkter 2010/ /10 Licenser Gutecupen Sponsring Folkspel Kiosk Sen-matcher Andra aktiviteter Kläder o väskor Hyresintäkt buss Medlemsavgifter Resebidrag LOK-stöd Lönebidrag Övriga bidrag, räntor Summa intäkter Kostnader Material Lagkläder/väskor Träningsläger mm Gutecupen Utbildning Anmäln avgifter Licenser Resor Domarersättning Hallhyror Hyra kansli Förbrukningsmtrl/-inv Busskostnader Reklam o annons Förbundsavgifter Uppvaktning Trivsel Övriga kostnader Kontorsmaterial Telefon o data o porto Bankavg, Försäkr Personalkostnad anställd Idrottsersättningar Sjuk & hälsovård Avskrivningar, räntor Summa kostnader Resultat

ÅRSREDOVISNING

ÅRSREDOVISNING ÅRSREDOVISNING 2008-07-01 -- 2009-06-30 HANDBOLL Verksamhetsberättelse 2008/2009 Styrelsen för Visby IF Gute Handbollsklubb lämnar här sin berättelse över verksamheten för verksamhetsåret 2008-07-01 2009-06-30.

Läs mer

Hej medlem i Visby IF Gute Handbollsklubb säsongen !

Hej medlem i Visby IF Gute Handbollsklubb säsongen ! Hej medlem i Visby IF Gute Handbollsklubb säsongen 2017-18! I samband med att vi skickar ut faktura för säsongens medlems- och aktivitetsavgift vill vi passa på att ge dig som medlem och dig som förälder

Läs mer

Styrelsen för RÖBÄCKS SK får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012, föreningens tolfte räkenskapsår

Styrelsen för RÖBÄCKS SK får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012, föreningens tolfte räkenskapsår Årsredovisning för räkenskapsåret 2012 Styrelsen för RÖBÄCKS SK får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012, föreningens tolfte räkenskapsår Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 3 - resultaträkning

Läs mer

RÖBÄCKS SK. För räkenskapsåret 110101-111231 1(6)

RÖBÄCKS SK. För räkenskapsåret 110101-111231 1(6) Org nr Styrelsen för RÖBÄCKS SK får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2011, föreningens elfte räkenskapsår ÅRSREDOVISNING För räkenskapsåret 110101-111231 1(6) Årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

Värmland-Örebros Volleybollförbund Org nr 873201-1930 Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2012

Värmland-Örebros Volleybollförbund Org nr 873201-1930 Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2012 Värmland-Örebros Volleybollförbund Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2012 Värmland-Örebros Volleybollförbund VERKSAMHET 2012... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 FÖRENINGAR... 3 LICENSER...

Läs mer

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2004-10-01-2005-09-30 Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2004-10-01-2005-09-30. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE VERKSAMHET Byske

Läs mer

Resultaträkning Not

Resultaträkning Not Resultaträkning Not 2016 2015 Föreningens Intäkter Nettoomsättning 1 4 503 197 4 517 408 Offentligrättsliga bidrag 2 21 597 29 945 Medlemsavgifter 400 000 382 865 Övriga föreningsintäkter 88 547 130 059

Läs mer

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015 Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015 Östsvenska Volleybollförbundet VERKSAMHET 2015... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 UTBILDNING... 5 UNGDOMSVERKSAMHET...

Läs mer

Årsredovisning för Hammarby IF Ishockeyförening Räkenskapsåret

Årsredovisning för Hammarby IF Ishockeyförening Räkenskapsåret Årsredovisning för Hammarby IF Ishockeyförening Räkenskapsåret 2016-05-01-2017-04-30 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 1 Balansräkning 2-3 Tilläggsupplysningar 4 Upplysningar

Läs mer

Styrelsen för Grafikgruppen Visby ekonomisk förening avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 1/1 2009--31/12 2009

Styrelsen för Grafikgruppen Visby ekonomisk förening avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 1/1 2009--31/12 2009 1 ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Grafikgruppen Visby ekonomisk förening avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 1/1 2009--31/12 2009 Förvaltningsberättelse Verksamhet Föreningen har som ändamål att

Läs mer

Årsbokslut. Svensk Förening För Allmänmedicin

Årsbokslut. Svensk Förening För Allmänmedicin Årsbokslut för 802009-5397 Räkenskapsåret 2015 Styrelsen får härmed avlämna årsbokslut för räkenskapsåret 2015-01-01--2015-12-31 Resultaträkning Not 2015-01-01-2015-12-31 1 (6) 2014-01-01-2014-12-31 Föreningens

Läs mer

Värmland-Örebros Volleybollförbund Org nr Verksamhet sberättelse med årsredovisni ng 2013

Värmland-Örebros Volleybollförbund Org nr Verksamhet sberättelse med årsredovisni ng 2013 Värmland-Örebros Volleybollförbund Org nr Verksamhet sberättelse med årsredovisni ng 2013 Värmland-Örebros Volleybollförbund VERKSAMHET 2012... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 FÖRENINGAR... 3 LICENSER...

Läs mer

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret Byske Skidklubb Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2003-10-01-2004-09-30 Byske Skidklubb 1(6) Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2003-10-01-2004-09-30.

Läs mer

Hallands Ridsportförbund

Hallands Ridsportförbund Årsredovisning för Hallands Ridsportförbund Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Hallands Ridsportförbund 1(8) Förvaltningsberättelse Styrelsen för Hallands Ridsportförbund, får härmed avge årsredovisning

Läs mer

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2017

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2017 Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2017 Östsvenska Volleybollförbundet ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 SISU-UTBILDNING... 4 LOKALT AKTIVITETSSTÖD... 6 RESULTAT

Läs mer

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret BYSKE SKIDKLUBB Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2001-10-01-2002-09-30 Byske Skidklubb 1 (6) Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2001-10-01-2002-09-30.

Läs mer

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2011

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2011 Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2011 Östsvenska Volleybollförbundet VERKSAMHET 2011... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 FÖRENINGAR... 3 LICENSER...

Läs mer

Styrelsen för. Örkelljunga Golfklubb. Org nr får härmed avge. Årsredovisning. för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2010

Styrelsen för. Örkelljunga Golfklubb. Org nr får härmed avge. Årsredovisning. för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2010 Styrelsen för Örkelljunga Golfklubb får härmed avge Årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2010 Innehåll: sida Förvaltningsberättelse 2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4 Noter med redovisningsprinciper

Läs mer

Stockholm-Gotlands Volleybollförbund Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2013

Stockholm-Gotlands Volleybollförbund Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2013 Stockholm-Gotlands Volleybollförbund Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2013 Stockholm-Gotlands Volleybollförbund VERKSAMHET 2013... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 FÖRENINGAR... 3

Läs mer

Hallands Ridsportförbund

Hallands Ridsportförbund Årsredovisning för Hallands Ridsportförbund Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Hallands Ridsportförbund 1(8) Förvaltningsberättelse Styrelsen för Hallands Ridsportförbund, får härmed avge årsredovisning

Läs mer

Brf. Fjällbjörken i Osthang

Brf. Fjällbjörken i Osthang Årsredovisning för Brf. Fjällbjörken i Osthang Räkenskapsåret 2008-01-01-2008-12-31 Innehållsförteckning Innehållsförteckning: Förvaltningsberättelse Resultaträkning Balansräkning Ställda säkerheter och

Läs mer

Org nr 894700-4944. Årsredovisning. för räkenskapsåret 2002-10-01-2003-09-30

Org nr 894700-4944. Årsredovisning. för räkenskapsåret 2002-10-01-2003-09-30 Byske Skidklubb Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2002-10-01-2003-09-30 Byske Skidklubb 1(6) Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2002-10-01-2003-09-30.

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

RESULTATRÄKNING 01.01-12.31 2000 1999. Nettoomsättning Not 1 1 378 016 1 209 262

RESULTATRÄKNING 01.01-12.31 2000 1999. Nettoomsättning Not 1 1 378 016 1 209 262 RESULTATRÄKNING 01.01-12.31 2000 1999 Nettoomsättning Not 1 1 378 016 1 209 262 Fastighetskostnader Reparationer och underhåll -86 268-59 644 Drift -423 358-431 232 Fastighetsskatt -98 100-101 940 Avskrivningar

Läs mer

Årsredovisning BORÅS KARATEKLUBB

Årsredovisning BORÅS KARATEKLUBB Årsredovisning för BORÅS KARATEKLUBB 864501-8220 Räkenskapsåret 2016 2 (7) Styrelsen för BORÅS KARATEKLUBB, med säte i BORÅS, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2016. Förvaltningsberättelse

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2014. De olika landslagen, föreningsutveckling och förbättring av tävlingsarrangemangen i landet har varit prioriterade områden.

ÅRSREDOVISNING 2014. De olika landslagen, föreningsutveckling och förbättring av tävlingsarrangemangen i landet har varit prioriterade områden. ÅRSREDOVISNING 2014 Svenska Skidskytteförbundet Styrelsen för Svenska Skidskytteförbundet får härmed avge årsredovisning för förbundets verksamhetsår omfattande perioden 2013.05.01-2014.04.30. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

THELEBORGS RYTTARSÄLLSKAP

THELEBORGS RYTTARSÄLLSKAP Årsredovisning För THELEBORGS RYTTARSÄLLSKAP 829502-2472 Räkenskapsår 2018 1 (8) Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2018. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Allmänt om verksamheten är

Läs mer

Å R S B O K S L U T. för Svensk Förening För Allmänmedicin. Org.nr. 802009-5397

Å R S B O K S L U T. för Svensk Förening För Allmänmedicin. Org.nr. 802009-5397 Å R S B O K S L U T för Svensk Förening För Allmänmedicin Styrelsen får härmed avlämna årsbokslut för verksamhetsåret 2009-07-01--2010-06-30. Innehåll Sida - resultaträkning 2 - balansräkning 3 - ställda

Läs mer

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 1(7) ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING Org. nr ÅRSREDOVISNING FÖR RÄKENSKAPSÅRET 2013 ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 2(7) Styrelsen för ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING får härmed

Läs mer

TÄVLINGSVERKSAMHET 2008

TÄVLINGSVERKSAMHET 2008 TÄVLINGSVERKSAMHET 2008 Racing Under året som gått har klubben arrangerat 2 st. STCC-deltävlingar, ingående i SM, med utmärkta resultat av både funktionärer och tävlande. Org.kommittén Racing DM/KM-tävlingar

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Hjo Segelsällskap Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2013-01-01--2013-12-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 3 - balansräkning

Läs mer

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE 2013-2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE HK erping får avge följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013-2014 Styrelsen Ordförande Sekreterare Kassör Jan Carmesten Jenny

Läs mer

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2014

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2014 Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2014 Östsvenska Volleybollförbundet VERKSAMHET 2014... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 UTBILDNING... 4 UNGDOMSVERKSAMHET...

Läs mer

Östsvenska Volleybollförbundet

Östsvenska Volleybollförbundet Östsvenska Volleybollförbundet VERKSAMHET 2010... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 FÖRENINGAR... 3 LICENSER... 3 UTBILDNING... 4 UNGDOMSVERKSAMHET... 4 LÄGER OCH TÄVLING... 5 TÄVLINGSVERKSAMHET...

Läs mer

ÅRSREDOVISNING Stockholms Handbollförbund

ÅRSREDOVISNING Stockholms Handbollförbund ÅRSREDOVISNING 2017-05-01-2018-04-30 Stockholms Handbollförbund Årsredovisningen omfattar: Sida Förvaltningsberättelse 2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4 Tilläggsupplysningar 5-6 ÅRSREDOVISNING FÖR Stockholms

Läs mer

Resultaträkning Not

Resultaträkning Not Årsbokslut 2017 1 Resultaträkning Not 2017 2016 Föreningens Intäkter Nettoomsättning 2 4 016 169 4 065 484 Offentligrättsliga bidrag 3 610 872 512 363 Gåvor och övriga bidrag 4 164 483 105 842 Medlemsavgifter

Läs mer

Styrelsen för Karlstads ridklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2009-01-01--2009-12-31

Styrelsen för Karlstads ridklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2009-01-01--2009-12-31 ÅRSREDOVISNING FÖR KARLSTADS RIDKLUBB räkenskapsåret 2009-01-01--2009-12-31 Styrelsen för Karlstads ridklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2009-01-01--2009-12-31 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

Årsredovisning. för. Brf Björkhagen. Räkenskapsåret

Årsredovisning. för. Brf Björkhagen. Räkenskapsåret Årsredovisning för Brf Björkhagen Räkenskapsåret 2012-01-01 2012-12-31 1 Bostadsrättsföreningen Björkhagen Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 1 Förvaltningsberättelse... 2 Resultaträkning...

Läs mer

Skarpöborgs Fastighetsägareförening u.p.a

Skarpöborgs Fastighetsägareförening u.p.a Årsbokslut för Skarpöborgs Fastighetsägareförening u.p.a Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1-3 Resultaträkning 4 Balansräkning 5-6 Ställda säkerheter

Läs mer

S T I F T E L S E N A T E N E U M Org nr 802400-1383 Å R S R E D O V I S N I N G F Ö R S T I F T E L S E N A T E N E U M

S T I F T E L S E N A T E N E U M Org nr 802400-1383 Å R S R E D O V I S N I N G F Ö R S T I F T E L S E N A T E N E U M Å R S R E D O V I S N I N G F Ö R S T I F T E L S E N A T E N E U M 2011-01-01-2011-12-31 Innehåll Sid Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Tilläggsupplysningar 5-7 Organisationsnummer:

Läs mer

BRF SOLREGNET. Org nr 716421-9631 ÅRSREDOVISNING

BRF SOLREGNET. Org nr 716421-9631 ÅRSREDOVISNING BRF SOLREGNET Org nr ÅRSREDOVISNING för räkenskapsåret 2001 Styrelsen för Brf Solregnet får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2001. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE VERKSAMHET Föreningen har till ändamål

Läs mer

Stockholms Handikappidrottsförbund ÅRSREDOVISNING

Stockholms Handikappidrottsförbund ÅRSREDOVISNING Stockholms Handikappidrottsförbund sid 1 (7) Stockholms Handikappidrottsförbund Org nr ÅRSREDOVISNING för räkenskapsåret 2013-01-01 -- 2013-12-31 Stockholms Handikappidrottsförbund sid 2 (7) Styrelsen

Läs mer

Årsredovisning för. Brf Enen Räkenskapsåret

Årsredovisning för. Brf Enen Räkenskapsåret Årsredovisning för Brf Enen 4 Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Brf Enen 4 1(8) Förvaltningsberättelse Styrelsen för Brf Enen 4, får härmed avge årsredovisning för 2015. Allmänt om verksamheten Föreningen

Läs mer

IFK Motala Bandyklubb

IFK Motala Bandyklubb Årsredovisning för IFK Motala Bandyklubb Räkenskapsåret 2016-05-01-2017-04-30 Innehållsförteckning: Sida Verksamhetsberättelse 1,2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4,5 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser

Läs mer

ÅRSBERÄTTELSE. Fredrik Åström, Ordförande JAMTLAND REPUBLICANS

ÅRSBERÄTTELSE. Fredrik Åström, Ordförande JAMTLAND REPUBLICANS ÅRSBERÄTTELSE 2009 Fredrik Åström, Ordförande Styrelsens verksamhetsberättelse Styrelsen har under verksamhetsåret genomfört tre stycken protokollförda möten. Styrelsen har bestått av följande individer:

Läs mer

Skarpöborgs Fastighetsägareförening u.p.a

Skarpöborgs Fastighetsägareförening u.p.a Årsbokslut för Skarpöborgs Fastighetsägareförening u.p.a Räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1-3 Resultaträkning 4 Balansräkning 5-6 Ställda säkerheter

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2007

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2007 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2007 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens trettonde verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2007. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing

Läs mer

Nordsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2016

Nordsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2016 Nordsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2016 Nordsvenska Volleybollförbundet VERKSAMHET 2016... 3 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 4 UTBILDNING... FEL! BOKMÄRKET

Läs mer

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015 Skånes Volleybollförbund Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015 Skånes Volleybollförbund VERKSAMHET 2015... 3 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 4 TÄVLINGSVERKSAMHET... 5 SISU-UTBILDNING...

Läs mer

Årsredovisning 2005 för Brf Knoppen 21.

Årsredovisning 2005 för Brf Knoppen 21. Org.nr 702001-1354 1(10) Årsredovisning 2005 för Brf Knoppen 21. Styrelsen för Brf Knoppen 21 får härmed avge årsredovisningen för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2005-01-01 2005-12-31. Fastighet

Läs mer

RESULTATRÄKNING 2013 2012

RESULTATRÄKNING 2013 2012 RESULTATRÄKNING 2013 2012 Intäkter Hyresintäkter 3 726 068 3 708 806 Intäkter varmvatten 143 029 134 510 Övriga intäkter 12 1 581 Summa intäkter 3 869 109 3 844 897 Övriga kostnader Värme -512 514-507

Läs mer

Årsredovisning. Brf Callisto 2

Årsredovisning. Brf Callisto 2 Årsredovisning för Brf Callisto 2 Räkenskapsåret 2012 Brf Callisto 2 1(8) Styrelsen för Brf Callisto 2 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Verksamhet Fastighet:

Läs mer

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Org.nr: Årsredovisning

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Org.nr: Årsredovisning Årsredovisning 2015 ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Skopans Samfällighetsförening får härmed avge årsredovisning för Räkenskapsåret 2015-01-01 2015-12-31. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Samfällighetens verksamhet

Läs mer

SVENSKA FRISBEESPORTFÖRBUNDET

SVENSKA FRISBEESPORTFÖRBUNDET 802008-1587 ÅRSREDOVISNING FÖR RÄKENSKAPSÅRET 2015-01-01 2015-12-31 Förbundsstyrelsen för Svenska Frisbeesportförbundet avger härmed följande årsredovisning Innehåll Sida Förvaltningsberättelse 2-3 Resultaträkning

Läs mer

Brf Nya Hettemarkshuset

Brf Nya Hettemarkshuset Brf Nya Hettemarkshuset Årsredovisning 2013 BRFNyaHettemarkshusetorgnr76961497672 ÅRSREDOVISNING avseenderäkenskapsåret1januari 31december2013 Förvaltningsberättelse Föreningsinformation Bostadsrättsföreningenregistrerades2006307313undernamnetStIlian9:1,namnändradessedantill

Läs mer

Styrelsen för Karlstads ridklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret

Styrelsen för Karlstads ridklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret ÅRSREDOVISNING FÖR KARLSTADS RIDKLUBB räkenskapsåret 2011-01-01--2011-12-31 Styrelsen för Karlstads ridklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2011-01-01--2011-12-31 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

Svenska Dövidrottsförbundet

Svenska Dövidrottsförbundet Årsbokslut för Svenska Dövidrottsförbundet Räkenskapsåret 2016-01-01-2016-12-31 Innehållsförteckning: Sida Ekonomisk redovisning 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Redovisningsprinciper och bokslutskommentarer

Läs mer

Å R S B O K S L U T. för Rädda Barnens Lokalförening i Lund Org.nr Räkenskapsåret

Å R S B O K S L U T. för Rädda Barnens Lokalförening i Lund Org.nr Räkenskapsåret Å R S B O K S L U T för Rädda Barnens Lokalförening i Lund Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehåll Sida - resultaträkning 2 - balansräkning 3 - ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 4 - tilläggsupplysningar

Läs mer

Årsbokslut. Föreningen Fenix - Projekt Söder

Årsbokslut. Föreningen Fenix - Projekt Söder Årsbokslut för Föreningen Fenix - Projekt Söder 802406-1239 Räkenskapsåret 2013 1 (6) Styrelsen för Föreningen Fenix - Projekt Söder får härmed avge årsbokslut för räkenskapsåret 2013. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Årsredovisning för. Friskis & Svettis 848000-7130. Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31. Innehållsförteckning:

Årsredovisning för. Friskis & Svettis 848000-7130. Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31. Innehållsförteckning: Årsredovisning för Friskis & Svettis Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Redovisningsprinciper och bokslutskommentarer

Läs mer

Årsredovisning. Föreningen Social Omsorg

Årsredovisning. Föreningen Social Omsorg Årsredovisning för Föreningen Social Omsorg 802006-9251 Räkenskapsåret 2014 1 (7) Styrelsen för Föreningen Social Omsorg får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014. Årsredovisningen är upprättad

Läs mer

2007-01-01 2006-01-01 RESULTATRÄKNING NOT 2007-12-31 2006-12-31

2007-01-01 2006-01-01 RESULTATRÄKNING NOT 2007-12-31 2006-12-31 6 2007-01-01 2006-01-01 RESULTATRÄKNING NOT 2007-12-31 2006-12-31 Intäkter Årsavgifter bostäder 1 321 620 1 201 644 Hyresintäkter 162 155 165 202 Debiterad TV-avgift 23 820 22 790 Debiterad elavgift 5

Läs mer

Årsredovisning 2004 för Brf Knoppen 21.

Årsredovisning 2004 för Brf Knoppen 21. Org.nr 702001-1354 1(10) Årsredovisning 2004 för Brf Knoppen 21. Styrelsen för Brf Knoppen 21 får härmed avge årsredovisningen för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2004-01-01 2004-12-31. Fastighet

Läs mer

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2014

Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2014 Sydsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2014 Sydsvenska Volleybollförbundet VERKSAMHET 2014... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 UTBILDNING... 4 TÄVLING... 4

Läs mer

Årsredovisning. Skottanet Ekonomisk Förening

Årsredovisning. Skottanet Ekonomisk Förening Årsredovisning för Skottanet Ekonomisk Förening Räkenskapsåret 2009 Skottanet Ekonomisk Förening 1(7) Styrelsen för Skottanet Ekonomisk Förening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2009.

Läs mer

Gotland Whisky AB publ

Gotland Whisky AB publ å r s r e d o v i s n i n g publ org.nr 556664-7276 r ä k e n s k a p s å r e t 2004-09-01-2005-12-31 Styrelsen och verkställande direktören för Gotland Whisky får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

ÅRSREDOVISNING. Årsredovisning för Stockholms Judoförbund Org Nr: Årsredovisning för räkenskapsåret

ÅRSREDOVISNING. Årsredovisning för Stockholms Judoförbund Org Nr: Årsredovisning för räkenskapsåret Årsredovisning för Stockholms Judoförbund ÅRSREDOVISNING Årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01 -- 2014-12-31 Styrelsen för Stockholms Judoförbund avger härmed följande årsredovisning. Innehåll:

Läs mer

Årsredovisning. Kinds Golfklubb

Årsredovisning. Kinds Golfklubb Årsredovisning för Kinds Golfklubb Räkenskapsåret 2009 Kinds Golfklubb 1(9) Styrelsen för Kinds Golfklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2009. Förvaltningsberättelse Verksamhet Kinds

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2006

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2006 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2006 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens tolfte verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2006. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing

Läs mer

Årsredovisning Räkenskapsåret Vårdkasens Vägförening. Upprättad av: Ekerö Redovisningsbyrå AB (9)

Årsredovisning Räkenskapsåret Vårdkasens Vägförening. Upprättad av: Ekerö Redovisningsbyrå AB (9) 1(9) Årsredovisning för Vårdkasens Vägförening 717904-4727 Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Upprättad av: Ekerö Redovisningsbyrå AB 08-560 397 00 www.erb.se 2(9) Förvaltningsberättelse Styrelsen för

Läs mer

BALANSRÄKNING

BALANSRÄKNING BALANSRÄKNING 2010 12 31 2009 12 31 TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar Byggnader Not 1 78 480 441 78 930 441 Mark 2 000 000 2 000 000 Maskiner och inventarier Not 2 483 540 546 514 Insats SCB 3 500 3 500

Läs mer

DEN RÖDVITA TRÅDEN. En skrift om hur Sannadals SK fungerar på och bredvid handbollsplanen.

DEN RÖDVITA TRÅDEN. En skrift om hur Sannadals SK fungerar på och bredvid handbollsplanen. DEN RÖDVITA TRÅDEN En skrift om hur Sannadals SK fungerar på och bredvid handbollsplanen. VÄLKOMMEN TILL SANNADALS SK I Sannadals SK ägnar vi oss åt handboll. Verksamheten omfattar både flickor och pojkar,

Läs mer

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Org.nr: Årsredovisning 2017

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Org.nr: Årsredovisning 2017 SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Årsredovisning 2017 SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Skopans Samfällighetsförening får härmed avge årsredovisning för Räkenskapsåret 2017-01-01 2017-12-31.

Läs mer

Sköndals IK Räkenskapsåret Sköndals IK, Org. nr: Resultaträkning Not Intäkter

Sköndals IK Räkenskapsåret Sköndals IK, Org. nr: Resultaträkning Not Intäkter Sköndals IK Resultaträkning Not 2015-2016 2014-2015 Intäkter Medlemsavgifter 200 480 142 856 Gåvor och bidrag 1 580 891 871 701 Verksamhetsintäkter 2 432 675 1 249 144 Försäljningsintäkter 3 77 955 155

Läs mer

ÅRSBOKSLUT 2016/2017

ÅRSBOKSLUT 2016/2017 ÅRSBOKSLUT 2016/2017 Styrelsen för får härmed avlämna årsbokslut för räkenskapsåret 2016-07-01-2017-06-30 Årsbokslutet omfattar 2 RESULTATRÄKNING 3 BALANSRÄKNING 5 NOTER 7 UNDERSKRIFTER Sida 1 av 7 RESULTATRÄKNING

Läs mer

Årsredovisning. Kode Norra Bredband Ekonomisk förening

Årsredovisning. Kode Norra Bredband Ekonomisk förening Årsredovisning för Kode Norra Bredband Ekonomisk förening Räkenskapsåret 2006 Kode Norra Bredband Ekonomisk förening Styrelsen för Kode Norra Bredband Ekonomisk förening får härmed avge årsredovisning

Läs mer

ÅRSREDOVISNING BRF FISKARUDDEN. org.nr

ÅRSREDOVISNING BRF FISKARUDDEN. org.nr ÅRSREDOVISNING 2013-01-01-2013-12-31 BRF FISKARUDDEN org.nr 769611-1074 BRF Fiskarudden Org nr 769611-1074 Styrelsen för BRF Fiskarudden i Lidingö med organisationsnummer 769611-1074 får härmed avge redovisning

Läs mer

SKURU IK HANDBOLL. Verksamhetsplan och budget

SKURU IK HANDBOLL. Verksamhetsplan och budget SKURU IK HANDBOLL Verksamhetsplan och budget 2019-2020 VERKSAMHETSPLAN SKURU IK HANDBOLL 2019-2020 2 Verksamhetsidé 2 Värdegrund 2 Vision 2 Mål för styrelsens arbete 3 Organisation 3 Ekonomi 3 Styrelse

Läs mer

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 1(7) ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING Org. nr ÅRSREDOVISNING FÖR RÄKENSKAPSÅRET 2015 ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 2(7) Styrelsen för ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING får härmed

Läs mer

Årsredovisning. Smålands Ridsportförbund

Årsredovisning. Smålands Ridsportförbund Årsredovisning för Smålands Ridsportförbund Räkenskapsåret 2015 Smålands Ridsportförbund 1(7) Styrelsen för Smålands Ridsportförbund får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2015 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 1(7) ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING Org. nr ÅRSREDOVISNING FÖR RÄKENSKAPSÅRET 2017 ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 2(7) Styrelsen för ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING får härmed

Läs mer

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 1(7) ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING Org. nr ÅRSREDOVISNING FÖR RÄKENSKAPSÅRET 2016 ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 2(7) Styrelsen för ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING får härmed

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Monumentet

Bostadsrättsföreningen Monumentet Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Monumentet får härmed avge Årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari 2007-31 december 2007 Innehåll: Förvaltningsberättelse Resultaträkning Balansräkning Ställda

Läs mer

Årsredovisning SANDVIKENS AIK:S BANDYKLUBB

Årsredovisning SANDVIKENS AIK:S BANDYKLUBB Årsredovisning för 885500-9539 Räkenskapsåret 2018 05 01 2019 04 30 1 (10) Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2018 05 01 2019 04 30. Årsredovisningen är upprättad i svenska

Läs mer

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 1(7) ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING Org. nr ÅRSREDOVISNING FÖR RÄKENSKAPSÅRET 2010 ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 2(7) Styrelsen för ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING får härmed

Läs mer

Årsredovisning för. Brf Pennan 22 769600-0814. Räkenskapsåret 2011-01-01-2011-12-31. Innehållsförteckning:

Årsredovisning för. Brf Pennan 22 769600-0814. Räkenskapsåret 2011-01-01-2011-12-31. Innehållsförteckning: Årsredovisning för Brf Pennan 22 Räkenskapsåret 2011-01-01-2011-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 4

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017

Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Verksamhetsberättelse Ekerö Tennisklubb 2017 Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Sofia Tillström, Ordförande Niklas Zethraeus, vice ordförande Börje Fritz, kassör Michael Thörnlund,

Läs mer

ÅRSREDOVISNING för. StockholmsPolisen IF Triathlon Årsredovisningen omfattar:

ÅRSREDOVISNING för. StockholmsPolisen IF Triathlon Årsredovisningen omfattar: ÅRSREDOVISNING 2010-09-01--2011-08-31 för Årsredovisningen omfattar: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Tilläggsupplysningar 4 ÅRSREDOVISNING 2010-09-01--2011-08-31 för Årsredovisningen

Läs mer

Årsredovisning. RFSL:s Malmöavdelning

Årsredovisning. RFSL:s Malmöavdelning Årsredovisning för RFSL:s Malmöavdelning 846001-3413 Räkenskapsåret 2013 1 (7) Styrelsen för RFSL:s Malmöavdelning får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2013. Förvaltningsberättelse Information

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Vårt Hus nr 1 i Göteborg

Bostadsrättsföreningen Vårt Hus nr 1 i Göteborg Organisationsnummer Bostadsrättsföreningen Vårt Hus nr 1 i Göteborg ÅRSREDOVISNING AVSEENDE RÄKENSKAPSÅRET 2013-01-01-2013-12-31 Bostadsrättsföreningen Vårt Hus nr 1 i Göteborg 1(9) FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

Knivsta Företagarförening

Knivsta Företagarförening Årsredovisning för Knivsta Företagarförening Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Knivsta Företagarförening 1(2) Förvaltningsberättelse Styrelsen för Knivsta Företagarförening, får härmed avge årsredovisning

Läs mer

Handelsbolagets sista ÅRSREDOVISNING 2014-01-01 2014-12-17

Handelsbolagets sista ÅRSREDOVISNING 2014-01-01 2014-12-17 Handelsbolagets sista ÅRSREDOVISNING 2014-01-01 2014-12-17 Solrosen Fastighetsförvaltning HB Org nr 916624-1837 SOLROSEN FASTIGHETSFÖRVALTNING HB Org.nr. 916624-1837 Förvaltningsberättelse Styrelsen för

Läs mer

Årsredovisning för. SAIK Bandy Räkenskapsåret Innehållsförteckning:

Årsredovisning för. SAIK Bandy Räkenskapsåret Innehållsförteckning: Årsredovisning för SAIK Bandy Räkenskapsåret 2015-05-01-2016-04-30 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 4 Redovisningsprinciper

Läs mer

ÅRSBOKSLUT för Sävar Idrottsklubb

ÅRSBOKSLUT för Sävar Idrottsklubb ÅRSBOKSLUT 2015-01-01-2015-12-31 för Sävar Idrottsklubb 894000-8181 sid Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Tilläggsupplysningar 4-7 ÅRSREDOVISNING FÖR SÄVAR IDROTTSKLUBB Styrelsen

Läs mer

Årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31

Årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Styrelsen för Svenska Fallskärmsförbundet avger härmed följande årsredovisning. Innehåll Sida Förvaltningsberättelse 2 Resultaträkning 3 Balansräkning

Läs mer

ÅRSREDOVISNING för. Svenska Orienteringsförbundet Årsredovisningen omfattar:

ÅRSREDOVISNING för. Svenska Orienteringsförbundet Årsredovisningen omfattar: ÅRSREDOVISNING 2007-01-01 -- 2007-12-31 för Årsredovisningen omfattar: Sida Förvaltningsberättelse 2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4 Tilläggsupplysningar 6 Sid 2 (9) ÅRSREDOVISNING FÖR SVENSKA ORIENTERINGSFÖRBUNDET

Läs mer

Årsredovisning för brf UrbanaVillor Malmö 2012-01-01 2012-12-31

Årsredovisning för brf UrbanaVillor Malmö 2012-01-01 2012-12-31 Brf UrbanaVillor Malmö Organisationsnummer 769611-8079 Årsredovisning för brf UrbanaVillor Malmö 2012-01-01 2012-12-31 Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2012-01-01 2012-12-31.

Läs mer

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små Idrottsföreningen kamraterna 1898 En fotbollsklubb för stora och små IFK Västerås Fotboll IFK Västerås är en förening med lång och stolt historia. Klubben bildades den 19 mars 1898. Idag finns totalt 170

Läs mer

Styrelsen för Karlstads ridklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret

Styrelsen för Karlstads ridklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret ÅRSREDOVISNING FÖR KARLSTADS RIDKLUBB räkenskapsåret 2014-01-01--2014-12-31 Styrelsen för Karlstads ridklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01--2014-12-31 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ROSLAGSBANAN 12. Org nr 716419-1954 ÅRSREDOVISNING

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ROSLAGSBANAN 12. Org nr 716419-1954 ÅRSREDOVISNING BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ROSLAGSBANAN 12 Org nr ÅRSREDOVISNING för räkenskapsåret 2003 Bostadsrättsföreningen Roslagsbanan 12 1(9) Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Roslagsbanan 12 får härmed avge årsredovisning

Läs mer