ÅRSREDOVISNING

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÅRSREDOVISNING"

Transkript

1 ÅRSREDOVISNING HANDBOLL

2 Verksamhetsberättelse 2008/2009 Styrelsen för Visby IF Gute Handbollsklubb lämnar här sin berättelse över verksamheten för verksamhetsåret Styrelsen har bestått av följande personer: Ordförande Mikael Lindgren V- Ordförande Reine Lövdahl Sekreterare Åke Hoas Kassansvarig Cecilia Cederlund Ledamot Ingemar Törnqvist Suppleant Suppleant Marit Hammerin Håkan Karlsson Suppleanterna har regelbundet deltagit i styrelsearbetet. Styrelsen har deltagit i träffar med andra idrottsföreningar och arrangemang i GHF:s regi. Klubben har representerats av Ingemar Törnqvist i VIF Gutes Idrottsallians med Reine Lövdahl som ersättare. Föreningen har representerats av Ingemar Törnqvist och Reine Lövdahl i Gotlands Handbollsförbund. Ingemar Törnqvist har under året varit tävlingsansvarig, samt varit aktiv på kansliet. Cecilia Cederlund har varit kassör. Marit Hammerin har skött föreningens bokföring samt löpande betalningar. Håkan Karlsson och Reine Lövdahl har varit arrangemangsansvariga, samt varit sekretariatsansvariga vid hemmamatcher. 2 (10)

3 Handbollsverksamhet Vi har under året haft tränarutbildning vilket inneburit att fler tränare och ledare har knutits till klubben. På seniorsidan har föreningen under året knutit till sig en av den mest rutinerade tränaren Björn Ahrling, som har erfarenhet från den gamla allsvenska tiden som både spelare och tränare. Handbollen i klubben har varit inriktad på verksamhet från seniorer till handbollsskolor. Vi satsar och utvecklar verksamheten för både pojkar och flickor. Vi hade under året ett seniorlag i div. 4 Stockholm som slutade på delad tredje plats, ett A-pojklag och ett B- pojklag som hamnade i mitten av sina serier. Några av våra ungdomslag har deltagit i sammandrag på fastlandet, samt minicupen i Nacka och Eken Cup i Stockholm. Handbollsskolorna har utvecklats under året med ett 60 tal ungdomar mellan 6 och 9 år. De minsta lagen har spelat i en lokal serie på Gotland. Vi har även under året fått igång en bollskola för flickor och pojkar födda Föreningen har för första året genomfört en egen turnering Gutecupen med framgång, något som skall jobbas vidare på. Styrelsen har under året haft 8 protokollförda styrelsesammanträden. Därutöver har styrelsen eller styrelserepresentanter deltagit i träffar med ledare, spelare och deras föräldrar. Klubben hade vid verksamhetsårets utgång 128 medlemmar varav 68 pojkar och 37 flickor i åldersgrupperna 7-20 år. Under säsongen har vi haft 581 bidragsberättigade sammankomster. Medlemsavgiften har varit 200 kr för enskild medlem eller 400 kr per familj. Klubben har under året varit ansluten till RF via Svenska Handbollsförbundet. Styrelsens arbete och viktiga beslut. Arbetet i styrelsen har under verksamhetsåret fungerat bra. Marit Hammerin som skött det ekonomiska har lämnat en fyllig och lättläst redovisning som gjort alla styrelseledamöter delaktiga i klubbens ekonomi. Klubben har ingått i Stockholms Handbollsförbund där våra lag kan åka upp till Stockholmsregionen och spela sina matcher och åka hem på kvällen samma dag 3 (10)

4 VIF Gutes Seniorer VIF Gute seniorer spelade i division 4 Östsvenska södra säsongen Höstens matcher började i september mot ett gammalt rutinerat Tumba lag som började om i seriespelet. Där blev det en stor förlust med 15 bollar, därefter så kom det 3 matcher på raken med vinster. Sedan så följde 5 förluster, sista matchen för 2008 blev i december mot Skå IK. Laget åkte till Ekerö med nytt mod ny tränare, Björn Ahrling klev in och hjälpte till med laget. Detta innebar att VIF Gutes seniorer vann 7 matcher på raken gick uppåt i serietabellen och började kriga om en tredje plats. En tredje plats skulle innebära att VIF Gute skulle få spela div. 3 kommande år. Ytterligare 3 vinster på våren men med förluster mot Hofet IK och Tumba HBK så kom vi på en delad tredjeplats med Harringtom Teem som kom före på målskillnad. Två spelare lämnade truppen pga. studier, men det finns duktiga juniorer underifrån som täpper dessa luckor inför kommande säsonger. A-pojkar födda 1992/93 Säsongen var den första sedan vi ändrat från deltagande i det småländska seriespelet till det stockholmska. Den största skillnaden med bytet är att Stockholm har olika divisioner och våra killar hamnade i Div. 2 som var bra anpassad till killarnas kunnande. Efter några försmädliga tapp i slutet av några matcher, så blev vi fyra i serien. Dock hade vi bara två poäng upp till andra platsen. Seriesegrarna från Skogås HK lag 2 vann rättvist, även om rykten sade att laget tog in Div. 1-spelare (lag 1) när dessa kunde vara med, en regel som funnits i den stockholmska handbollen men tagits bort från och med säsongen 2009/10. Alla killarna har utvecklats mycket under säsongen och undertecknad fick stor hjälp av den assisterande tränaren Emil Hedlund under stora delar av säsongen. Säsongen avlutades med deltagande i Eken Cup i juni som blev en mycket blöt historia då regnet stod som spön i backen mest hela tiden turneringen pågick. Dock fick vi två matcher innan regnandet började, en förlust mot gruppsegrarna Hammarby IF med bara och en seger mot Salaspils SK från Lettland med I lervällingen vann vi sedan en match och förlorade en, vilket ledde till at vi blev trea i 5-lagsgruppen och gick till B-slutspel. Där fick vi möta Tyresö HF Lag 2 och ledde med 5-2 i paus, men det tunga löpandet i leråkern tog ut sin rätt i andra halvlek och då stockholmarna hade fler avbytare kunde de vända och vinna matchen med 5-6. Vi kommer igen! 4 (10)

5 B-pojkar födda 1993/94 Årets B- pojkar deltog i Stockholmsserien med hemmamatcher i Sorunda. De utvecklades mycket under detta år, en del nya killar kom till laget samt att träning och sammanhållning blev mycket bättre. De slutade på en femte plats i Stockholmsserien. D-pojkar säsongen Vi har varit ca 20 pojkar födda 98., 99 och 00. Tränare har varit Maria Törnqvist och Roger Johansson med god hjälp av övriga föräldrar. Träningen har skett på måndagar i lilla Sävehallen och torsdagar i A 7- hallen Vi har spelat ett antal matcher på Gotland under hösten och våren. Tyvärr så har vi svårt att få möta lag i vår egen åldersklass. Det är dock roligt för pojkarna att det blir matcher. Resultaten har varit varierande. Vinster och förluster. Glädjen att få spela match har varit genomgående. Vi har även varit i Stockholm vid 3 tillfällen. Vi reste över dagen med båt. Lyckade resor med härliga pojkar och intresserade föräldrar. Motståndet i Stockholm var tufft, men pojkarna gjorde en bra insats utan att hänga med huvudet. Vi har lärt oss mycket av det och inser att det är bara att träna vidare Säsongen avslutades både den 29 mars (GHF avslutning) och 19 april (VIF Gutes avslutning). Vi ser fram emot nästa säsong D-flickorna D-flickorna har under verksamhetsåret 08/09 varit en grupp på tjejer. Tyvärr har två slutat men istället har de fått en ny tjej. De har tränat flitigt vid två tillfällen i veckan. Det är ett gäng tjejer som vill lära sig och de har roligt ihop och skrattar mycket. Att de har fått så god sammanhållning beror mycket på de två gemensamma dagsresor som de gjorde under hösten, då de var med i två sammandrag på fastlandet. Under våren deltog de i sammandrag på Gotland. Säsongen avslutades med Eken Cup i Stockholm. Vädret var inte det bästa tänkbara på Eken Cup, men vilka kämpar till tjejer. Till truppen hör två tränare och en lagledare samt ett mycket bra föräldragäng. 5 (10)

6 E-pojkar födda Andreas Lövdahl har tränat laget denna säsong och Linda Ewald har varit lagledare denna säsong. Laget har tränat en gång i veckan på gråbo. Under mitten av säsongen ökade spelarantalet markant men tappades av lite till slutet av våren. Laget har spelat i Gotlandsserien och där har man mött Gute Lyckan och Gute Flick, även några träningsmatcher mot andra äldre lag. Ett mixat lag med några barn från E-pojkar och några från Maria Törnqvist D-pojkar åkte även till minicupen i Nacka där även Gutes flicklag var närvarande. Det gav en rolig upplevelse för barnen och en god sammanhållning i laget. Handbollsskolan killar födda I början av året så var vi en blandad grupp med killar födda , ca st., som tränade i Lyckåkershallen. De deltog i en lokal serie på Gotland, men så fort att det blev matcher så kom det så få spelare. Efter nyåret så delade vi på gruppen så att 2001 gick upp i Gråbogruppen, som är födda Det var ett bra drag för då kom det fler spelare till 2002 gruppen i Lyckåkershallen, vilket blev en stabil grupp som på egen hand deltog i Gotlandsseriens sammandrag. 6 (10)

7 Resultaträkning Intäkter Medlems- och licensavgifter Försäljningsintäkter Hyresintäkter buss Bidragsintäkter Not Övriga intäkter Summa intäkter Kostnader Materialinköp Matcharrangemang Licenser / övergångar Anmälnings- och förbundsavgifter Resor Hall- och lokalhyror Domarersättningar Handbollsutveckling / Utbildning Uppvaktningar och trivselkostnader Busskostnader och bilersättningar Lokalkostnader kansli Personal- / Idrottsersättningar Administrationskostnader inkl hemsidan Övriga föreningskostnader Summa kostnader Avskrivningar Not Resultat efter avskrivningar Ränteintäkter Räntekostnader ÅRETS RESULTAT (10)

8 Balansräkning Tillgångar Bilar o inventarier Not Summa anläggningstillgångar Kund- o medlemsfordringar Övriga fordringar Upplupna intäkter Not Kassa och bank Summa omsättningstillgångar Summa tillgångar Skulder och eget kapital Eget kapital Redovisat resultat Summa eget kapital Lagkassor Lån från bank Summa långfristiga skulder Leverantörsskulder Övriga kortfristiga skulder Summa kortfristiga skulder Summa skulder och eget kapital (10)

9 Noter och kommentarer till bokslutet Redovisnings- och värderingsprinciper Redovisnings- och värderingsprinciper är oförändrade mot föregående år, d.v.s. att intäkter och kostnader tas upp som fordran respektive skuld när de har uppstår och påverkar resultatet för den period de tillhör. Fordringar har upptagits till det belopp varmed de beräknas inflyta. Övriga tillgångar och skulder har värderats till anskaffningsvärde respektive nominellt värde om ej annat anges i not nedan. Avskrivningar enligt plan grundas på anläggningstillgångarnas anskaffningsvärden och fördelas över den beräknade normala ekonomiska livslängden. Fordon skrivs av med 20 % per år Not 1 Bidragsintäker Resebidrag LOK-stöd o aktivitets bidrag Övriga bidrag Summa bidragsintäker Not 3 Inventarier o buss Anskaffningsvärde Ackumulerade avskrivningar enl plan Bokfört värde Not 3 Upplupna intäkter Anmälningsavgifter Förutbetald hyra september Resebidrag VT LOK-stöd VT Aktivitetsbidrag HT-08, rest Aktivitetsbidrag VT Summa upplupna intäkter (10)

10 VIP Gute Handboll Visby den 14 sep tember 2009 ake Hoas

11 Revisionsberattelse for VIP GUTE handbollsklubb. Avseende verksarnhetsperioden Jag har granskat Irsberattelsen, rakenskaperna samt styrelsens Torvaltning for rlkenskapsiret Granskningen har utrirts enligt god revisionssed. Jag tillstyrker * att resultatrikningen och baiansrakningen faststalls * att tillgangligt resultat balanseras i ny rakning * att styrelsens ledamoter beviljas ansvarsfrihet for den period revisionen omfattar Visby Lekmannarevisor

ÅRSREDOVISNING

ÅRSREDOVISNING ÅRSREDOVISNING 2009-07-01 -- 2010-06-30 HANDBOLL Verksamhetsberättelse 2009/2010 Styrelsen för Visby IF Gute Handbollsklubb lämnar här sin berättelse över verksamheten för verksamhetsåret 2009-07-01 2010-06-30.

Läs mer

Värmland-Örebros Volleybollförbund Org nr 873201-1930 Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2012

Värmland-Örebros Volleybollförbund Org nr 873201-1930 Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2012 Värmland-Örebros Volleybollförbund Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2012 Värmland-Örebros Volleybollförbund VERKSAMHET 2012... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 FÖRENINGAR... 3 LICENSER...

Läs mer

Årsredovisning för Hammarby IF Ishockeyförening Räkenskapsåret

Årsredovisning för Hammarby IF Ishockeyförening Räkenskapsåret Årsredovisning för Hammarby IF Ishockeyförening Räkenskapsåret 2016-05-01-2017-04-30 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 1 Balansräkning 2-3 Tilläggsupplysningar 4 Upplysningar

Läs mer

Styrelsen för Grafikgruppen Visby ekonomisk förening avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 1/1 2009--31/12 2009

Styrelsen för Grafikgruppen Visby ekonomisk förening avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 1/1 2009--31/12 2009 1 ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Grafikgruppen Visby ekonomisk förening avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 1/1 2009--31/12 2009 Förvaltningsberättelse Verksamhet Föreningen har som ändamål att

Läs mer

Årsbokslut. Svensk Förening För Allmänmedicin

Årsbokslut. Svensk Förening För Allmänmedicin Årsbokslut för 802009-5397 Räkenskapsåret 2015 Styrelsen får härmed avlämna årsbokslut för räkenskapsåret 2015-01-01--2015-12-31 Resultaträkning Not 2015-01-01-2015-12-31 1 (6) 2014-01-01-2014-12-31 Föreningens

Läs mer

Resultaträkning Not

Resultaträkning Not Resultaträkning Not 2016 2015 Föreningens Intäkter Nettoomsättning 1 4 503 197 4 517 408 Offentligrättsliga bidrag 2 21 597 29 945 Medlemsavgifter 400 000 382 865 Övriga föreningsintäkter 88 547 130 059

Läs mer

Värmland-Örebros Volleybollförbund Org nr Verksamhet sberättelse med årsredovisni ng 2013

Värmland-Örebros Volleybollförbund Org nr Verksamhet sberättelse med årsredovisni ng 2013 Värmland-Örebros Volleybollförbund Org nr Verksamhet sberättelse med årsredovisni ng 2013 Värmland-Örebros Volleybollförbund VERKSAMHET 2012... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 FÖRENINGAR... 3 LICENSER...

Läs mer

RÖBÄCKS SK. För räkenskapsåret 110101-111231 1(6)

RÖBÄCKS SK. För räkenskapsåret 110101-111231 1(6) Org nr Styrelsen för RÖBÄCKS SK får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2011, föreningens elfte räkenskapsår ÅRSREDOVISNING För räkenskapsåret 110101-111231 1(6) Årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

Årsredovisning för. Brf Enen Räkenskapsåret

Årsredovisning för. Brf Enen Räkenskapsåret Årsredovisning för Brf Enen 4 Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Brf Enen 4 1(8) Förvaltningsberättelse Styrelsen för Brf Enen 4, får härmed avge årsredovisning för 2015. Allmänt om verksamheten Föreningen

Läs mer

Årsredovisning. Skottanet Ekonomisk Förening

Årsredovisning. Skottanet Ekonomisk Förening Årsredovisning för Skottanet Ekonomisk Förening Räkenskapsåret 2009 Skottanet Ekonomisk Förening 1(7) Styrelsen för Skottanet Ekonomisk Förening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2009.

Läs mer

Styrelsen för RÖBÄCKS SK får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012, föreningens tolfte räkenskapsår

Styrelsen för RÖBÄCKS SK får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012, föreningens tolfte räkenskapsår Årsredovisning för räkenskapsåret 2012 Styrelsen för RÖBÄCKS SK får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012, föreningens tolfte räkenskapsår Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 3 - resultaträkning

Läs mer

Årsredovisning. Täby Ryttarsällskap

Årsredovisning. Täby Ryttarsällskap Årsredovisning för Täby Ryttarsällskap Räkenskapsåret 2012 Täby Ryttarsällskap 1(6) Styrelsen för Täby Ryttarsällskap får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Verksamhet

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Hjo Segelsällskap Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2013-01-01--2013-12-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 3 - balansräkning

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017

Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Verksamhetsberättelse Ekerö Tennisklubb 2017 Verksamhetsberättelse för Ekerö Tennisklubb verksamhetsåret 2017 Sofia Tillström, Ordförande Niklas Zethraeus, vice ordförande Börje Fritz, kassör Michael Thörnlund,

Läs mer

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret BYSKE SKIDKLUBB Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2001-10-01-2002-09-30 Byske Skidklubb 1 (6) Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2001-10-01-2002-09-30.

Läs mer

S T I F T E L S E N A T E N E U M Org nr 802400-1383 Å R S R E D O V I S N I N G F Ö R S T I F T E L S E N A T E N E U M

S T I F T E L S E N A T E N E U M Org nr 802400-1383 Å R S R E D O V I S N I N G F Ö R S T I F T E L S E N A T E N E U M Å R S R E D O V I S N I N G F Ö R S T I F T E L S E N A T E N E U M 2011-01-01-2011-12-31 Innehåll Sid Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Tilläggsupplysningar 5-7 Organisationsnummer:

Läs mer

Å R S B O K S L U T. för Svensk Förening För Allmänmedicin. Org.nr. 802009-5397

Å R S B O K S L U T. för Svensk Förening För Allmänmedicin. Org.nr. 802009-5397 Å R S B O K S L U T för Svensk Förening För Allmänmedicin Styrelsen får härmed avlämna årsbokslut för verksamhetsåret 2009-07-01--2010-06-30. Innehåll Sida - resultaträkning 2 - balansräkning 3 - ställda

Läs mer

Styrelsen för. Örkelljunga Golfklubb. Org nr får härmed avge. Årsredovisning. för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2010

Styrelsen för. Örkelljunga Golfklubb. Org nr får härmed avge. Årsredovisning. för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2010 Styrelsen för Örkelljunga Golfklubb får härmed avge Årsredovisning för räkenskapsåret 1 januari - 31 december 2010 Innehåll: sida Förvaltningsberättelse 2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4 Noter med redovisningsprinciper

Läs mer

Till föreningsstämman i Bostadsrättsföreningen Kantarellen 11. Organisationsnummer 769607-5857.

Till föreningsstämman i Bostadsrättsföreningen Kantarellen 11. Organisationsnummer 769607-5857. REVISIONSBERÄTTELSE Till föreningsstämman i Bostadsrättsföreningen Kantarellen 11. Organisationsnummer 769607-5857. Vi har granskat årsredovisningen och räkenskaperna samt styrelsens förvaltning i Bostadsrättsföreningen

Läs mer

FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Sida 1 av 6 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Solbacken 14 lämnar följande årsredovisning för verksamheten under räkenskapsåret. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Verksamhet Föreningens verksamhet består av 9

Läs mer

/ SKOGÅS TRÅNGSUNDS FF

/ SKOGÅS TRÅNGSUNDS FF Årsredovisning 2014-01-01/2014-12-31 SKOGÅS TRÅNGSUNDS FF org nr 812800-0372 Styrelsen för Skogås Trångsunds FF avger följande årsredovisning. Innehåll: Sida förvaltningsberättelse 2 resultaträkning 3-4

Läs mer

Årsredovisning BORÅS KARATEKLUBB

Årsredovisning BORÅS KARATEKLUBB Årsredovisning för BORÅS KARATEKLUBB 864501-8220 Räkenskapsåret 2016 2 (7) Styrelsen för BORÅS KARATEKLUBB, med säte i BORÅS, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2016. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2004-10-01-2005-09-30 Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2004-10-01-2005-09-30. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE VERKSAMHET Byske

Läs mer

THELEBORGS RYTTARSÄLLSKAP

THELEBORGS RYTTARSÄLLSKAP Årsredovisning För THELEBORGS RYTTARSÄLLSKAP 829502-2472 Räkenskapsår 2018 1 (8) Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2018. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Allmänt om verksamheten är

Läs mer

Årsredovisning. Brf Callisto 2

Årsredovisning. Brf Callisto 2 Årsredovisning för Brf Callisto 2 Räkenskapsåret 2012 Brf Callisto 2 1(8) Styrelsen för Brf Callisto 2 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Verksamhet Fastighet:

Läs mer

Årsredovisning. Stiftelsen Sophiaskolan

Årsredovisning. Stiftelsen Sophiaskolan Årsredovisning för Stiftelsen Sophiaskolan Räkenskapsåret 2006-07-01-2007-06-30 Stiftelsen Sophiaskolan 1(8) Styrelsen för Stiftelsen Sophiaskolan får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2006-07-01-2007-06-30.

Läs mer

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret Byske Skidklubb Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2003-10-01-2004-09-30 Byske Skidklubb 1(6) Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2003-10-01-2004-09-30.

Läs mer

Å R S B O K S L U T. för Rädda Barnens Lokalförening i Lund Org.nr Räkenskapsåret

Å R S B O K S L U T. för Rädda Barnens Lokalförening i Lund Org.nr Räkenskapsåret Å R S B O K S L U T för Rädda Barnens Lokalförening i Lund Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehåll Sida - resultaträkning 2 - balansräkning 3 - ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 4 - tilläggsupplysningar

Läs mer

Årsredovisning för. Friskis & Svettis 848000-7130. Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31. Innehållsförteckning:

Årsredovisning för. Friskis & Svettis 848000-7130. Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31. Innehållsförteckning: Årsredovisning för Friskis & Svettis Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Redovisningsprinciper och bokslutskommentarer

Läs mer

REDOVISNING. för. Göteborg Beachvolley Club. Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2008-09-01--2009-08-31.

REDOVISNING. för. Göteborg Beachvolley Club. Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2008-09-01--2009-08-31. o ARS REDOVISNING för Göteborg Beachvolley Club Org.nr.857208-7271 Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2008-09-01--2009-08-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse - resultaträking

Läs mer

Årsredovisning. Föreningen Social Omsorg

Årsredovisning. Föreningen Social Omsorg Årsredovisning för Föreningen Social Omsorg 802006-9251 Räkenskapsåret 2014 1 (7) Styrelsen för Föreningen Social Omsorg får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014. Årsredovisningen är upprättad

Läs mer

Årsredovisning. MX-ONE Usergroup

Årsredovisning. MX-ONE Usergroup Årsredovisning för MX-ONE Usergroup 802015-5373 Räkenskapsåret 2013 1 (7) Styrelsen för MX-ONE Usergroup får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2013. Förvaltningsberättelse Förslag till vinstdisposition

Läs mer

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32 Årsredovisning för Brf Fiskaren 32.1' Räkenskapsåret 2007 1(7) Styrelsen får BrfFiskaren 32 rar härmed avge årsredovisning får räkenskapsåret 2007. Förvaltningsberättelse Verksamhet Föreningen har till

Läs mer

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32 Årsredovisning för Brf Fiskaren 32 Räkenskapsåret 2006 , Brf Fiskaren 32 1(6) Styrelsen för BrfFiskaren 32 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2006. Förvaltningsberättelse Verksamhet Föreningen

Läs mer

Gotland Whisky AB publ

Gotland Whisky AB publ å r s r e d o v i s n i n g publ org.nr 556664-7276 r ä k e n s k a p s å r e t 2004-09-01-2005-12-31 Styrelsen och verkställande direktören för Gotland Whisky får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

Årsredovisning. Täby Ryttarsällskap

Årsredovisning. Täby Ryttarsällskap Årsredovisning för Täby Ryttarsällskap 802412-2593 Räkenskapsåret 2016 01 01 2016 12 31 Innehållsförteckning Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3 Tilläggsupplysningar 5 Underskrifter

Läs mer

AIK BANDY ÅRSREDOVISNING

AIK BANDY ÅRSREDOVISNING AIK BANDY ÅRSREDOVISNING 2016 AIK Bandyförening Org nr 802430-7582 Styrelsen för AIK Bandyförening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2016-05-01 -- 2017-04-30. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Verksamheten

Läs mer

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32

Årsredovisning. Brf Fiskaren 32 .------------------------ -- -- Årsredovisning för Brf Fiskaren 32 Räkenskapsåret 2008 Brf Fiskaren 32 1(7) Styrelsen för BrfFiskaren 32 rar härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2008. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Årsredovisning. Naturistför. Bergslagens Solsport

Årsredovisning. Naturistför. Bergslagens Solsport Årsredovisning för Naturistför. Bergslagens Solsport 875001-1960 Räkenskapsåret 2015 1 (7) Styrelsen för Naturistför. Bergslagens Solsport, med säte i Nora, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

ÅRSREDOVISNING. Styrelsen för ÖGC Golf och Maskin AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01 2014-12-31.

ÅRSREDOVISNING. Styrelsen för ÖGC Golf och Maskin AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01 2014-12-31. ÖGC GOLF OCH MASKIN AB Årsredovisning Sida 1 ÅRSREDOVISNING 2014 Styrelsen för ÖGC Golf och Maskin AB får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014-01-01 2014-12-31. Årsredovisningen omfattar

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Vårt Hus nr 1 i Göteborg

Bostadsrättsföreningen Vårt Hus nr 1 i Göteborg Organisationsnummer Bostadsrättsföreningen Vårt Hus nr 1 i Göteborg ÅRSREDOVISNING AVSEENDE RÄKENSKAPSÅRET 2013-01-01-2013-12-31 Bostadsrättsföreningen Vårt Hus nr 1 i Göteborg 1(9) FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

Hallands Ridsportförbund

Hallands Ridsportförbund Årsredovisning för Hallands Ridsportförbund Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Hallands Ridsportförbund 1(8) Förvaltningsberättelse Styrelsen för Hallands Ridsportförbund, får härmed avge årsredovisning

Läs mer

Årsredovisning. Stiftelsen Sophiaskolan

Årsredovisning. Stiftelsen Sophiaskolan Årsredovisning för Stiftelsen Sophiaskolan 838800-5517 Räkenskapsåret 2009 07 01 2010 06 30 Org.nr 838800-5517 1 (9) Styrelsen för Stiftelsen Sophiaskolan får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

THELEBORGS RYTTARSÄLLSKAP

THELEBORGS RYTTARSÄLLSKAP Årsredovisning För THELEBORGS RYTTARSÄLLSKAP 829502-2472 Räkenskapsår 2015 1 (7) Styrelsen för Theleborgs Ryttarsällskap får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2015. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Information

Läs mer

Årsredovisning. Brunnsvikens Kanotklubb BKK

Årsredovisning. Brunnsvikens Kanotklubb BKK Årsredovisning Styrelsen får härmed avge årsredovisning för avseende räkenskapsåret 2013 (Org nr 802004-7802) Resultaträkning, kr 2013 2012 Rörelsens intäkter Nettoomsättning 2 069 593 1 706 453 Summa

Läs mer

Årsredovisning BRF KUNGSLYCKAN

Årsredovisning BRF KUNGSLYCKAN Årsredovisning för BRF KUNGSLYCKAN Räkenskapsåret 2007 BRF KUNGSLYCKAN 1(7) Styrelsen för BRF KUNGSLYCKAN får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2007. Årsredovisningen är upprättad i svenska

Läs mer

Årsredovisning. Brf Kvarngatan 9 Marstrand

Årsredovisning. Brf Kvarngatan 9 Marstrand Årsredovisning för Brf Kvarngatan 9 Marstrand 769611-5034 Räkenskapsåret 2013 1 (8) Styrelsen för Brf Kvarngatan 9 Marstrand får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2013. Förvaltningsberättelse

Läs mer

RESULTATRÄKNING AIK (tkr)

RESULTATRÄKNING AIK (tkr) RESULTATRÄKNING AIK (tkr) INTÄKTER Not 1.5 2005-1.5 2004-30.4 2006 30.4 2005 Medlemsavgifter 3 823 3 166 Gåvor 543 246 Bidrag 900 945 Nettoomsättning 7 499 6 403 Summa rörelseintäkter 1 12 765 10 760 Rörelsens

Läs mer

Årsredovisning. Kinds Golfklubb

Årsredovisning. Kinds Golfklubb Årsredovisning för Kinds Golfklubb Räkenskapsåret 2009 Kinds Golfklubb 1(9) Styrelsen för Kinds Golfklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2009. Förvaltningsberättelse Verksamhet Kinds

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Formtoppen Höllvikens Atlet Club Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2015-01-01--2015-12-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

Arsredovisning for Bostadsrattsforeningen Draken

Arsredovisning for Bostadsrattsforeningen Draken Arsredovisning for Bostadsrattsforeningen Draken 15 2013 Styrelsen for bostadsrattsforeningen Draken 15, organisationsnummer 716454-7502 avger harmed arsredovisning for rakenskapsaret 2013-01-01-2013-12-31.

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Hålabäcks Värmeförening ek för. Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2011-01-01--2011-12-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

SVENSKA FRISBEESPORTFÖRBUNDET

SVENSKA FRISBEESPORTFÖRBUNDET 802008 1587 ÅRSREDOVISNING FÖR RÄKENSKAPSÅRET 2018-01-01 2018-12-31 Förbundsstyrelsen för Svenska Frisbeesportförbundet avger härmed följande årsredovisning Innehåll Sida Förvaltningsberättelse 2 3 Resultaträkning

Läs mer

Årsredovisning. Smålands Ridsportförbund

Årsredovisning. Smålands Ridsportförbund Årsredovisning för Smålands Ridsportförbund Räkenskapsåret 2015 Smålands Ridsportförbund 1(7) Styrelsen för Smålands Ridsportförbund får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2015 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 1(7) ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING Org. nr ÅRSREDOVISNING FÖR RÄKENSKAPSÅRET 2013 ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 2(7) Styrelsen för ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING får härmed

Läs mer

Årsredovisning Räkenskapsåret Vårdkasens Vägförening. Upprättad av: Ekerö Redovisningsbyrå AB (9)

Årsredovisning Räkenskapsåret Vårdkasens Vägförening. Upprättad av: Ekerö Redovisningsbyrå AB (9) 1(9) Årsredovisning för Vårdkasens Vägförening 717904-4727 Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Upprättad av: Ekerö Redovisningsbyrå AB 08-560 397 00 www.erb.se 2(9) Förvaltningsberättelse Styrelsen för

Läs mer

RESULTATRÄKNING 01.01-12.31 2000 1999. Nettoomsättning Not 1 1 378 016 1 209 262

RESULTATRÄKNING 01.01-12.31 2000 1999. Nettoomsättning Not 1 1 378 016 1 209 262 RESULTATRÄKNING 01.01-12.31 2000 1999 Nettoomsättning Not 1 1 378 016 1 209 262 Fastighetskostnader Reparationer och underhåll -86 268-59 644 Drift -423 358-431 232 Fastighetsskatt -98 100-101 940 Avskrivningar

Läs mer

Brf. Fjällbjörken i Osthang

Brf. Fjällbjörken i Osthang Årsredovisning för Brf. Fjällbjörken i Osthang Räkenskapsåret 2008-01-01-2008-12-31 Innehållsförteckning Innehållsförteckning: Förvaltningsberättelse Resultaträkning Balansräkning Ställda säkerheter och

Läs mer

Årsredovisning. RFSL:s Malmöavdelning

Årsredovisning. RFSL:s Malmöavdelning Årsredovisning för RFSL:s Malmöavdelning 846001-3413 Räkenskapsåret 2013 1 (7) Styrelsen för RFSL:s Malmöavdelning får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2013. Förvaltningsberättelse Information

Läs mer

Nordsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2016

Nordsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2016 Nordsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2016 Nordsvenska Volleybollförbundet VERKSAMHET 2016... 3 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 4 UTBILDNING... FEL! BOKMÄRKET

Läs mer

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2017

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2017 Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2017 Östsvenska Volleybollförbundet ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 SISU-UTBILDNING... 4 LOKALT AKTIVITETSSTÖD... 6 RESULTAT

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Hålabäcks Värmeförening ek för. Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2013-01-01--2013-12-31. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

Årsredovisning för. Brf Stapelbädden Räkenskapsåret Innehållsförteckning:

Årsredovisning för. Brf Stapelbädden Räkenskapsåret Innehållsförteckning: Årsredovisning för Brf Stapelbädden 6 Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Tilläggsupplysningar 5 Upplysningar till

Läs mer

Årsredovisning. Brf Nattsländan 3

Årsredovisning. Brf Nattsländan 3 Årsredovisning för Brf Nattsländan 3 Räkenskapsåret 2007 Brf Nattsländan 3 1(8) Styrelsen och verkställande direktören för Brf Nattsländan 3 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2007. Förvaltningsberättelse

Läs mer

RESULTATRÄKNING 2013 2012

RESULTATRÄKNING 2013 2012 RESULTATRÄKNING 2013 2012 Intäkter Hyresintäkter 3 726 068 3 708 806 Intäkter varmvatten 143 029 134 510 Övriga intäkter 12 1 581 Summa intäkter 3 869 109 3 844 897 Övriga kostnader Värme -512 514-507

Läs mer

Årsredovisning. Kode Norra Bredband Ekonomisk förening

Årsredovisning. Kode Norra Bredband Ekonomisk förening Årsredovisning för Kode Norra Bredband Ekonomisk förening Räkenskapsåret 2006 Kode Norra Bredband Ekonomisk förening Styrelsen för Kode Norra Bredband Ekonomisk förening får härmed avge årsredovisning

Läs mer

Stockholms Handikappidrottsförbund ÅRSREDOVISNING

Stockholms Handikappidrottsförbund ÅRSREDOVISNING Stockholms Handikappidrottsförbund sid 1 (7) Stockholms Handikappidrottsförbund Org nr ÅRSREDOVISNING för räkenskapsåret 2013-01-01 -- 2013-12-31 Stockholms Handikappidrottsförbund sid 2 (7) Styrelsen

Läs mer

Hallands Ridsportförbund

Hallands Ridsportförbund Årsredovisning för Hallands Ridsportförbund Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Hallands Ridsportförbund 1(8) Förvaltningsberättelse Styrelsen för Hallands Ridsportförbund, får härmed avge årsredovisning

Läs mer

Årsredovisning. Brunnsvikens Kanotklubb BKK

Årsredovisning. Brunnsvikens Kanotklubb BKK Årsredovisning Styrelsen får härmed avge årsredovisning för avseende räkenskapsåret 2016 (Org nr 802004-7802) Förvaltningsberättelse Verksamheten under 2016 Verksamheten redovisas i separat verksamhetsberättelse.

Läs mer

Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen PAX XII Räkenskapsåret \9-

Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen PAX XII Räkenskapsåret \9- Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen PAX XII 769613-4605 Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 \9- HA Bostadsrättsföreningen PAX XII, - organisationsnurnrner 769613-4605 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen

Läs mer

Hej medlem i Visby IF Gute Handbollsklubb säsongen !

Hej medlem i Visby IF Gute Handbollsklubb säsongen ! Hej medlem i Visby IF Gute Handbollsklubb säsongen 2017-18! I samband med att vi skickar ut faktura för säsongens medlems- och aktivitetsavgift vill vi passa på att ge dig som medlem och dig som förälder

Läs mer

Årsredovisning. Lan Fiber Ekonomisk Förening

Årsredovisning. Lan Fiber Ekonomisk Förening ------- --- -- -- - Årsredovisning för Lan Fiber Ekonomisk Förening 769624-5203 Räkenskapsåret 2014 Lau Fiber Ekonomisk Förening l (7) Styrelsen för Lau Fiber Ekonomisk Förening rar härmed avge årsredovisning

Läs mer

Årsredovisning för Svenska Islandshästförbundet 2012-01-01-2012-12-31

Årsredovisning för Svenska Islandshästförbundet 2012-01-01-2012-12-31 Sida 1 av 8 Årsredovisning för Svenska Islandshästförbundet för räkenskapsåret 2012-01-01-2012-12-31 Innehåll Sida - Förvaltningsberättelse - Resultaträkning - Balansräkning - Noter 2 3 4 5 Om inte annat

Läs mer

Årsredovisning. Romeleåsens Golfklubb IF

Årsredovisning. Romeleåsens Golfklubb IF Årsredovisning för Romeleåsens Golfklubb IF 845002-2218 Räkenskapsåret 2012 1 (7) Styrelsen för Romeleåsens Golfklubb IF får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Information

Läs mer

Årsredovisning. Gunnarsbyområdets Lanthandel och Service Ekonomisk Förening

Årsredovisning. Gunnarsbyområdets Lanthandel och Service Ekonomisk Förening Årsredovisning för Gunnarsbyområdets Lanthandel och Service 769631-5840 Räkenskapsåret 2017 Gunnarsbyområdets Lanthandel och Service 1 (6) Styrelsen för Gunnarsbyområdets Lanthandel och Service får härmed

Läs mer

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015

Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015 Östsvenska Volleybollförbundet Org nr Verksamhetsberättelse med årsredovisning 2015 Östsvenska Volleybollförbundet VERKSAMHET 2015... 2 ORGANISATION OCH STYRELSEARBETE... 3 UTBILDNING... 5 UNGDOMSVERKSAMHET...

Läs mer

RESULTATRÄKNING 2011-01-01 2010-01-01 Not 2011-12-31 2010-12-31

RESULTATRÄKNING 2011-01-01 2010-01-01 Not 2011-12-31 2010-12-31 RESULTATRÄKNING 2011-01-01 2010-01-01 Not 2011-12-31 2010-12-31 Rörelsens intäkter m.m. Nettoomsättning 10 006 434 11 812 227 Övriga rörelseintäkter 1 3 000 152 967 741 13 006 586 12 779 968 Rörelsens

Läs mer

Årsredovisning. Smålands Ridsportförbund

Årsredovisning. Smålands Ridsportförbund Årsredovisning för Smålands Ridsportförbund Räkenskapsåret 2013 Smålands Ridsportförbund 1(7) Styrelsen för Smålands Ridsportförbund får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2013 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

Årsredovisning. Brf Källunden

Årsredovisning. Brf Källunden Årsredovisning för Brf Källunden 715600-0460 Räkenskapsåret 2012 1 (10) Styrelsen för Brf Källunden får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2012. Förvaltningsberättelse Detta är Brf Källunden

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ROSLAGSBANAN 12 ÅRSREDOVISNING

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ROSLAGSBANAN 12 ÅRSREDOVISNING BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ROSLAGSBANAN 12 Org nr ÅRSREDOVISNING för räkenskapsåret 2001 1(9) Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Roslagsbanan 12 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2001. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

Årsredovisning. Caravan Club R-Sektionen

Årsredovisning. Caravan Club R-Sektionen Årsredovisning för Caravan Club R-Sektionen 866601-1591 Räkenskapsåret 2015 1 (8) Styrelsen för Caravan Club R-Sektionen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2015. Förvaltningsberättelse Information

Läs mer

Svenska Dövidrottsförbundet

Svenska Dövidrottsförbundet Årsbokslut för Svenska Dövidrottsförbundet Räkenskapsåret 2016-01-01-2016-12-31 Innehållsförteckning: Sida Ekonomisk redovisning 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Redovisningsprinciper och bokslutskommentarer

Läs mer

Årsredovisning. Stockholms funktionshindrades fiskeförening (SFFF)

Årsredovisning. Stockholms funktionshindrades fiskeförening (SFFF) Årsredovisning för Stockholms funktionshindrades fiskeförening (SFFF) 802417-2812 Räkenskapsåret 2009 11 11 2010 12 31 Org.nr 802417-2812 1 (8) Styrelsen för Stockholms funktionshindrades fiskeförening

Läs mer

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Org.nr: Årsredovisning 2017

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Org.nr: Årsredovisning 2017 SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Årsredovisning 2017 SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Skopans Samfällighetsförening får härmed avge årsredovisning för Räkenskapsåret 2017-01-01 2017-12-31.

Läs mer

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING

ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 1(7) ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING Org. nr ÅRSREDOVISNING FÖR RÄKENSKAPSÅRET 2010 ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING 2(7) Styrelsen för ALFA VISION EKONOMISK FÖRENING får härmed

Läs mer

SVENSKA FRISBEESPORTFÖRBUNDET

SVENSKA FRISBEESPORTFÖRBUNDET 802008-1587 ÅRSREDOVISNING FÖR RÄKENSKAPSÅRET 2015-01-01 2015-12-31 Förbundsstyrelsen för Svenska Frisbeesportförbundet avger härmed följande årsredovisning Innehåll Sida Förvaltningsberättelse 2-3 Resultaträkning

Läs mer

Årsredovisning för BRF EGEN HÄRD 775000-0155. Räkenskapsåret 2009-01-01-2009-12-31

Årsredovisning för BRF EGEN HÄRD 775000-0155. Räkenskapsåret 2009-01-01-2009-12-31 Årsredovisning för BRF EGEN HÄRD Räkenskapsåret 2009-01-01-2009-12-31 BRF EGEN HÄRD 2(9) Resultaträkning Belopp i kr Not 2009-01-01-2008-01-01- Nettoomsättning 1 4 348 675 4 140 571 Övriga rörelseintäkter

Läs mer

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Org.nr: Årsredovisning

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Org.nr: Årsredovisning Årsredovisning 2015 ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Skopans Samfällighetsförening får härmed avge årsredovisning för Räkenskapsåret 2015-01-01 2015-12-31. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Samfällighetens verksamhet

Läs mer

ÅRSREDOVISNING för Bostadsrättsföreningen Villasyrenen

ÅRSREDOVISNING för Bostadsrättsföreningen Villasyrenen ÅRSREDOVISNING 2015-01-01--2015-12-31 för Bostadsrättsföreningen Villasyrenen 1 Sid 1 Sid 2 Sid 3 Sid 4 Förvaltningsberättelse Resultaträkning Balansräkning Tilläggsupplysningar Bostadsrättsföreningen

Läs mer

Årsredovisning 717904-4727. Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31. Vårdkasens Vägförening. Upprättad av: Ekerö Redovisningsbyrå AB 08-560 397 00 1(9)

Årsredovisning 717904-4727. Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31. Vårdkasens Vägförening. Upprättad av: Ekerö Redovisningsbyrå AB 08-560 397 00 1(9) 1(9) Årsredovisning för Vårdkasens Vägförening 717904-4727 Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Upprättad av: Ekerö Redovisningsbyrå AB 08-560 397 00 www.erb.se 2(9) Förvaltningsberättelse Styrelsen för

Läs mer

Årsredovisning. Apollo nr 2, Bostadsrättsförening

Årsredovisning. Apollo nr 2, Bostadsrättsförening Årsredovisning för Apollo nr 2, Bostadsrättsförening 783800-0045 Räkenskapsåret 2010 07 01 2011 06 30 Org.nr 783800-0045 1 (9) Styrelsen för Apollo nr 2, Bostadsrättsförening får härmed avge årsredovisning

Läs mer

TÄVLINGSVERKSAMHET 2008

TÄVLINGSVERKSAMHET 2008 TÄVLINGSVERKSAMHET 2008 Racing Under året som gått har klubben arrangerat 2 st. STCC-deltävlingar, ingående i SM, med utmärkta resultat av både funktionärer och tävlande. Org.kommittén Racing DM/KM-tävlingar

Läs mer

BALANSRÄKNING

BALANSRÄKNING BALANSRÄKNING 2010 12 31 2009 12 31 TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar Byggnader Not 1 78 480 441 78 930 441 Mark 2 000 000 2 000 000 Maskiner och inventarier Not 2 483 540 546 514 Insats SCB 3 500 3 500

Läs mer

ÅRSREDOVISNING för BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN JORDGUBBEN 20

ÅRSREDOVISNING för BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN JORDGUBBEN 20 ÅRSREDOVISNING för BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN JORDGUBBEN 20 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Jordgubben 20 får härmed avge redovisning för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2002. STYRELSE Styrelsen

Läs mer

Årsredovisning. När Golfklubb

Årsredovisning. När Golfklubb Årsredovisning för När Golfklubb 834001-2106 Räkenskapsåret 2015 1 (8) Styrelsen för När Golfklubb, med säte i Gotland, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2015. Förvaltningsberättelse Information

Läs mer

Årsredovisning. Boberg-Dotetorp VAF Ekonomisk förening

Årsredovisning. Boberg-Dotetorp VAF Ekonomisk förening Årsredovisning för 769631-3498 Räkenskapsåret 2018 1 (7) Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2018. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Förvaltningsberättelse

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ROSLAGSBANAN 12. Org nr 716419-1954 ÅRSREDOVISNING

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ROSLAGSBANAN 12. Org nr 716419-1954 ÅRSREDOVISNING BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ROSLAGSBANAN 12 Org nr ÅRSREDOVISNING för räkenskapsåret 2003 Bostadsrättsföreningen Roslagsbanan 12 1(9) Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Roslagsbanan 12 får härmed avge årsredovisning

Läs mer

VISBY GOLFKLUBB. Org.nr ÅRSREDOVISNING 2015

VISBY GOLFKLUBB. Org.nr ÅRSREDOVISNING 2015 ÅRSREDOVISNING 2015 Styrelsen och verkställande direktören för Visby Golfklubb får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2015-01-01 -- 2015-12-31. Årsredovisningen omfattar 2 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

Årsredovisning. för. Brf SEBOHUS nr 1. Förvaltningsberättelse

Årsredovisning. för. Brf SEBOHUS nr 1. Förvaltningsberättelse Årsredovisning för Brf SEBOHUS nr 1 726000-1958 Styrelsen får härmed lämna sin redogörelse för föreningens utveckling under räkenskapsåret 2013-01-01-2013-12-31. Innehållsförteckning Sida - Förvaltningsberättelse

Läs mer

2007-01-01 2006-01-01 RESULTATRÄKNING NOT 2007-12-31 2006-12-31

2007-01-01 2006-01-01 RESULTATRÄKNING NOT 2007-12-31 2006-12-31 6 2007-01-01 2006-01-01 RESULTATRÄKNING NOT 2007-12-31 2006-12-31 Intäkter Årsavgifter bostäder 1 321 620 1 201 644 Hyresintäkter 162 155 165 202 Debiterad TV-avgift 23 820 22 790 Debiterad elavgift 5

Läs mer