FÖLJ MED PÅ VANDRING I BARCELONA OCH COSTA BRAVA VÅR OCH HÖST 2014!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "FÖLJ MED PÅ VANDRING I BARCELONA OCH COSTA BRAVA VÅR OCH HÖST 2014!"

Transkript

1 c/ Costa Carbonell, 16, 1-3, Lloret de Mar (Spain) Tel , Mobil ; / FÖLJ MED PÅ VANDRING I BARCELONA OCH COSTA BRAVA VÅR OCH HÖST 2014! Costa Brava är ju en fantastisk vild kust som gör sig förtjänt av sitt namn med sina dramatiska klippoch bergsformationer där den väldoftande pinjeskogen söker sig ned till det kristallklara blå vattnet. Här finns fortfarande undangömda, romantiska och idylliska små badvikar, pittoreska och anspråkslösa fiskebyar där lugnet tar överhanden. Men Katalonien har så mycket mer erbjuda, vilket vi på Viatges Aida nu vill lyfta fram med vår Vandringsresa i Katalonien Våra vandringsturer går till Kataloniens guldkorn med allt från hänförande vyer och ljuvliga bad till natur- och kulturupplevelser utöver det vanliga. Till exempel den unika vulkaniska naturparken La Garrotxa, den spännande och historierika huvudstaden Barcelona, provinsstaden Girona med sitt imponerande centrum från medeltiden, den vackra botaniska trädgården MariMurtra och Salvador Dali s museum i den surrealistiska konstnärens födelsestad Figueras. Resans program är upplagd som en perfekt kombinerad semester med daglig motion, naturupplevelser, intressant historia, färgstark kultur, provsmakning av regionens utsökta gastronomi och till det gemenskap med människor som också vill njuta av intryck och aktiv semester. De planerade vandringsturerna passar alla med god hälsa och en normal grundkondition. Vi ett serviceinriktat team som ser till gruppens förutsättningar och erbjuder alternativa rutter efter önskemål och svårighetsgrad. Vi gör det enkelt och bekvämt: - Alltid svensk personal på plats. - Reseledarens tjänster ingår under hela vistelsen. - Halvpension under hela vistelsen, frukost- och middagsbuffé på hotellet, vissa dagar avnjuter vi lunch ute på restauranger som speglar den spansk katalanska härliga gastronomins värld och en dag har vi färdigpackat lunchpaket med oss på turen.

2 Program; DAG 1- Ankomst i Barcelona Svensk guide möter upp, transfer till HOTELL SUN VILLAGE ****LLORET DE MAR Ankomst, incheckning, välkomstmöte och middag på till Hotell Sun Village **** i Lloret de Mar. Hotellet öppnade 2013 i ny regi och efter en total renovation i minimalistisk stil där de stilrena färgerna blått och vitt dominerar. Alla 150 rum har balkong och är bekvämt utrustade med platt TV, minibar,moderna badrum med hårtorkare, telefon samt safe-box. Sun Village erbjuder en variationsrik medelhavsbuffé med fräscha sallader och goda varmrätter av kött och fisk. Två separata och soliga poolområaden finns med bekväma solstolar och utomhusduschar. Wi-fi utan kostand i baren och hotellobbyn. DAG 2- Kustvandring Lloret de Mar- Blanes Efter en god frukost blir vandringsprogrammets första dag lättsam. Vi börjar med att orienterar oss och gör oss bekanta med orten och upptäcker dess sedvärdheter med vår svenska lokalguide. Turen går sedan vidare söderut för att upptäcka kustens fantastiska omgivningar, strandpromenader med delvis korta sträckor i pinjeskog mot Costa Bravas inkörsport, Blanes. En behaglig vandring leder oss fram till den vackra botaniska trädgarden MariMurtra. Vi besöker trädgården som grundades 1924 av den tyske naturälskaren Karl Faust och beundrar det rika växtliv som planerades här för snart över 100 år sedan. Vi njuter av Blanes inbjudande hamn och tar tillfället att avnjuta en smakfull fiskrätt (ingår ej) tillsammans. Vandringen fortsätter sedan tillbaka till Lloret de Mar där vi vilar upp oss innan middagen på hotellet. Vi träffas för en drink under kvällen och lär känna varandra lite bättre. Dagsetapp cirka 12 km.

3 DAG 3 - Stadsvandring i Barcelona Efter frukost bär det iväg till Medelhavets vackraste stad, nämligen Barcelona! Efter cirka en timmes bussfärd påbörjar vi vår stadsvandring i denna 2000 år gamla staden med sina härliga kontraster av gammalt och nytt. Vi börjar med att ta oss en av Barcelonas stora sedvärdheter, La Sagrada Familia av den berömde katalanske arkitekten Antonio Gaudi. Vi stannar här för att kunna i detalj studera dess vackert utsmyckade fasader och fängslas av en underbara blanding av natur och arkitektur. Staden genomsyras av vacker arkitektur men inte bara av geniet Gaudis spektakulära basilika, de vackra husen på Paseo de Gracia med Casa Batlló och La Pedrera, utan många andra katalanska men även utländska arkitekter har gjort Barcelona till en viktig referens i den internationella design och arkitekturvärlden. Vandringen fortsätter sedan till Triumfbågen och Cuitadella Parken som var centrum för den första Internationella Världsutställningen i Barcelona Vi njuter av att vandra igenom Barrio Gótico, de gotiska kvarteren, här finns den helt fantastiskta medeltida arkitekturen bevarad och katedralen Santa Eulalia får oss att tappa andan. En god tapas lunch hinner vi med innan vi fortsätter uppför Ramblan och Paseo de Gracia för att beundra de vackra husen i jugendstil eller modernisme som det kallades för här i Katalonien. Turen går vidare till Plaza España, National Palatset, Olympia Stadion och den vackra utsiktsplatsen Mirador del Alcalde. Vi vandrar ner för berget fram till de medeltida skeppsvarvet, Drassanes för att nå slutet på vandringen och dess ändpunkt; Christofer Columbus statyn. Vi tar oss en förfriskning innan vi vänder tillbaka till hotellet med bussen efter en heldag med massor av nya intryck. Stadsvandringen blir cirka 13 km.

4 DAG 5- Vilodag eller extra kulturdag Kanske kan en behaglig helkroppsmassage och en skön Spadag eller dopp i havet locka? Vi hjälper er att boka tid pa ett närliggande SPA för de som önskar. För er som har lust att fortsätta att vandra och upptäcka regionen så kan vi erbjuda en utflykt med djupdykning i Salvador Dali s surrealistiska värld i staden Figueras samt en behalig och intressant standsvandring i den vackra provinsstaden Girona. Priset bestäms efter antalet deltagare. Frukost och middag på hotellet. DAG 4 Kustvandring Efter en riklig frukostbuffé sätter vi oss i bussen för att ta oss till en av de vackraste kustvandringarna i Katalonien. Resan går norrut till Palamos och den idylliska badviken La Fosca. Här går vi cirka 10 km på vandringsleden GR 92, fram till den fina fiskebyn Calella de Palafrugell. Vi stannar på flera platser för att njuta av de vackra och fängslande bergsluttningarna med sina insprängda och undangömda badvikar. Halvvägs blir det paus för en smaklig picknick innan vi fortsätter norrut mot Calella de Palafrugell. Väl framme tar vi en kort paus och njuter av denna så idylliska fiskeby med sina djupt rotade traditioner.

5 DAG 6 Vulkaniskt och kulinariskt i La Garrotxa Vi avslutar vårt vandringsprogram med att bege oss in i landet, till en av Europas unikaste vulkaniska naturparker, La Garrotxa, där årtusende av eruptioner format de närmare 40 skogsbeklädda vulkanerna som finns här. Det är en 10 km lång rundvandring på cirka 3 timmar. Vi avslutar men en härlig kulinarisk upplevelse av det katalanska vulkaniska kökets läckerheter med en lunch på en typsik Katalansk restaurang. Trötta, mätta och belåtna efter dagens upptåg, vänder vi tillbaka. DAG 7- Vilodag med gemensam avskedsmiddag En upplevelserik vecka går mot sitt slut. Idag hinner vi vila inför hemresan. För er som orkar, drar vi iväg pa en lokal skogsvandring i Llorets vackra omgivningar, ca 10 km. Eftermiddagen fri till att inhandla något gott katalansk vin, god serranoskinka eller katalansk fuet (luftorkad korv) att bjuda på när ni kommer hem. Vi samlas för vår sista gemensamma middag på trevlig lokal restaurang och avnjuter kvällen med att umgås och summera veckans spännande vandringsturer. DAG 8- Hemresa. Vi checkar ut senast kl Efter att har njutit med kropp och själ av den katalanska regionens historia, natur och gastronomi i trevligt sällskap vänder vi således tillbaka hem med en massa nyfunna vänner och fina minnen i bagaget! Vi tackar för den här gången och säger " Hasta la Vista! ", tills vi ses igen!

6 Kom ihåg: - Att ha bra ingånga vandringskängor, packa gärna ned stavar - Ryggsäck med vattenflaska, solskyddskräm, kamera, badkläder, strandhanduk - Solglasögon, sittunderlag, plåster, regn- och vindskyddtät jacka - Giltigt pass och europeiska sjukförsäkringskortet. Pris: 575.-Euro / person ( priset gäller deltagare) Vad ingår? - Lokal turistskatt - Transfer tur/retur från flygplatsen till Hotellet.( Barcelonas Flygplats) - Transfer till vandringen dag.3 / 4 / 6 - Hotell Sun Village****Del i dubbelrum. - Halvpension ( frukost och middagsbuffé) - Tapaslunch i Barcelona med valfri dryck dag. 3 - Pic-nic till vandringen dag. 4 - Katalansk lunch med dryck dag.6 - Trerätters, avskedsmiddag med dryck på lokal restaurang dag.7 - Svensktalande och rutinerad guide med på alla turerna och tillgänglig under hela vistelsen. Ingår ej ; - andra möjliga aktiviteter som förslås i programmet (spa, behandlingar, fitness, utflykt till Figueras) - måltider,drycker/ privata utgifter utöver de beskrivna ovan - enkelrumstillägg 15.- Euro/dag. - priset gäller ej vid storhelger / högsäsong. Vi reserverar oss för mindre ändringar i programmet/vandringsrutten beroende på väderlag. Vi anpassar oss efter era önskemål av resans längd och behov. Ni är välkomna att kontakta oss för ytterligare information. Med vänlig hälsning, Carmen Ríos c/ Costa Carbonell, 16, 1-3, Lloret de Mar (Spain) Tel , Mobil ; info@viatgesaida.cat /

VANDRINGSRESA TILL COSTA BRAVA OCH BARCELONA 2016

VANDRINGSRESA TILL COSTA BRAVA OCH BARCELONA 2016 VANDRINGSRESA TILL COSTA BRAVA OCH BARCELONA 2016 Costa Brava är ju en fantastisk vild kust som gör sig förtjänt av sitt namn med sina dramatiska klippoch bergsformationer där den väldoftande pinjeskogen

Läs mer

MÖT VÅREN PÅ VACKRA COSTA BRAVA 2015!

MÖT VÅREN PÅ VACKRA COSTA BRAVA 2015! MÖT VÅREN PÅ VACKRA COSTA BRAVA 2015! En resa till Katalonien är aldrig fel. Våren börjar tidigt i februari med mandel- och körsbärträd och den vackra mimosan i full blom. De traditionella gastronomiska

Läs mer

Häng med oss på Mountain Bike vecka på Costa Brava! VÅR / HÖST 2015

Häng med oss på Mountain Bike vecka på Costa Brava! VÅR / HÖST 2015 Häng med oss på Mountain Bike vecka på Costa Brava! VÅR / HÖST 2015 Upplev resmålet på cykelsadeln och lär känna din semesterort och dess omgivningarna som du aldrig gjort tidigare! Vi cyklar i La Selva-regionen

Läs mer

SPF Frejas Vinresa till historierika Barcelona & Costa Bravas guldkorn i samarbete med Ena Operations

SPF Frejas Vinresa till historierika Barcelona & Costa Bravas guldkorn i samarbete med Ena Operations SPF Frejas Vinresa till historierika Barcelona & Costa Bravas guldkorn i samarbete med Ena Operations Vad sägs om en intressant och innehållsrik resa till Katalonien med historierika Barcelona och Costa

Läs mer

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter!

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter! Följ med till Spanien - solfylld, sprudlande och spektakulär Det spanska köket Läckra tapas Sprudlande cava Spektakulär natur Surrealistisk konst Genial arkitektur COSTA BRAVA Vi bjuder på flygresa och

Läs mer

Välkomna med på en 8 dagars Fältjägarresa 26/5 2/ till historierika Barcelona och natursköna Costa Brava!

Välkomna med på en 8 dagars Fältjägarresa 26/5 2/ till historierika Barcelona och natursköna Costa Brava! Fältjägarföreningen Välkomna med på en 8 dagars Fältjägarresa 26/5 2/6 2018 till historierika Barcelona och natursköna Costa Brava! Under 8 dagar kommer våra sinnen att få glädjas på denna mångfaldens

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Måbra-resa till Kataloniens Guldkorn September Hotell Alba Seleqtta****

Måbra-resa till Kataloniens Guldkorn September Hotell Alba Seleqtta**** Måbra-resa till Kataloniens Guldkorn 2019 8-14 September Hotell Alba Seleqtta**** Följ med på en mångfaldens resa till Kataloniens guldkorn med historierika Barcelona och natursköna Costa Brava tillsammans

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

vår resa till Barcelona och Costa Brava-kusten

vår resa till Barcelona och Costa Brava-kusten i samarbete med Följ med på vår resa till Barcelona och Costa Brava-kusten 6-dagars flygresa med avresa söndag 2 september 2018 Vi välkomnar alla på vår 6 dagars flygresa till Barcelona Kataloniens huvudstad

Läs mer

Måbra resa till Kataloniens Guldkorn

Måbra resa till Kataloniens Guldkorn Måbra resa till Kataloniens Guldkorn 8-14 September 2019 Hotell Alba Seleqtta**** Resan är Producerad av Smålands Resebyrå åt Moheha SPF seniorerna av Kent Brennander, samt svensk reseledning av Kent och

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Wellness weekend/tjejresa Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Varmt välkomna till Katalonien! Välkomna till den pittoreska och populära badorten Sitges, ca 45 min från Barcelona. Sitges

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN MULTISPORTRESA 10 DAGAR Denna resa tar dig till hjärtat av Dalmatien som ska utforskas med kajak, mountainbike och vandring. Kajak är det perfekta färdmedlet för att

Läs mer

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 2015 GARDASJÖN Italiens största sjö, den azurblå Gardasjön med sitt kristallklara vatten, omgärdas av flera medeltida, pittoreska städer med smala gränder och charmiga stadskärnor.

Läs mer

YOGARESA TILL SARDINIEN

YOGARESA TILL SARDINIEN YOGARESA TILL SARDINIEN Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 13 20/10 2018 Denna yoga resa kommer att ge dig avslappning till kropp, själ och alla sinnen. Dagarna inleds med underbar träning för att stärka

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Vinresa till Nerja. Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016

Vinresa till Nerja. Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016 Vinresa till Nerja Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016 Expertguide är den välkände Munskänken och sommelieren Sten Svenhage, vilket borgar för att våra upplevelser

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

RIGA BALTIKUMS PARIS

RIGA BALTIKUMS PARIS RIGA BALTIKUMS PARIS Riga; en vacker, modern och historisk stad. Lettlands huvudstad Riga är inte bara ett populärt resmål för oss i Norden, Riga lockar nämligen folk från hela världen. Vi förstår precis

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka.

Hem Galleri. Turer Om Densils Travels. Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och utflykter på Sri Lanka. Hem Galleri Turer Om Densils Travels Tjänster Kontakt Densils Travels Turer med fantastiska upplevelser på Sri Lanka Med många års yrkeserfarenhet erbjuder Densil Fernando ett unikt utbud av turer och

Läs mer

09.30 Promenad till fruktmarknaden i Altea (frivilligt) samt till prylmarknaden en bit längre bort

09.30 Promenad till fruktmarknaden i Altea (frivilligt) samt till prylmarknaden en bit längre bort Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 9-16 februari 2014 Dag 1- söndag /ankomst Ankomst till Alicante kl 23.40 Transfer till hotellet - incheckning Dag 2 - måndag 08.00 Hatha yoga med pranayama (andningsövningar)

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING RESA CHAMONX VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC Chamonix, egentligen Chamonix-Mont-Blanc, är en ort belägen i regionen Rhône-Alpes i östra Frankrike, vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc. Chamonix är till

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

BARCELONA. BE RESOR AB Björkhagavägen 8

BARCELONA. BE RESOR AB Björkhagavägen 8 Invånare: 1,6 miljoner Valuta: - Euro Öppettider: Vanligtvis måndag-fredag 09:30 till 13:30 och 16:30 till 20:00, med vissa undantag. På söndagar har de flesta klädbutiker stängt. BARCELONA FOTBOLLSRESA

Läs mer

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND RESA MILANO VACKRA ITALIEN OCH MILANO Italien är med sina 60,6 miljoner invånare det femte mest folkrika landet i Europa. Den näst största staden är Milano, belägen i Lombardiet. Ett vackert kullandskap

Läs mer

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER ISLAND ********** 26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER Vilket annat land i vår närhet kan vara mer spännande? På Island finns aktiva vulkaner, jättelika glaciärer och vildmarker så ödsliga att de

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Sydafrikas kultur & vilda djur

Sydafrikas kultur & vilda djur s kultur & vilda djur Denna resa till som börjar och slutar i Durban tar er till östra delarna av landet med St Lucia, zulukultur, sol & strand samt självklart Big-5 safari. Delar av resan kör ni själva

Läs mer

Gröna Kusten. 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare!

Gröna Kusten. 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Gröna Kusten 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Den vackra kustvägen Rio- Santos, där Atlantens underbara stränder möter den frodiga Atlantregnskogen, kallas för den Gröna kusten. På den

Läs mer

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av:

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av: Göteborgs stolthet, F98 Qvidings FF, Spanienläger 2013 1-16 april Barcelona är en fantastisk blandning av gammalt och nytt, med världens just nu bästa fotboll, Tyvärr slängde ju Kung Zlatan in handduken

Läs mer

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de sju

Läs mer

OFFERT. Tennisresa till Bol - Kroatien DATUM: MAJ 2018 Järfälla Tennis

OFFERT. Tennisresa till Bol - Kroatien DATUM: MAJ 2018 Järfälla Tennis OFFERT RESA: Tennisresa till Bol - Kroatien DATUM: 16 23 MAJ 2018 KUND: ER REFERENS: VÅR REFERENS: ANTAL DELTAGARE: Järfälla Tennis Per Johansson Stefan Dahl 18 (inkluderar 2 tränare) Härmed har vi nöjet

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Andalusien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa Upplev det kulturella och historiska arvet i Andalusien på vår 8-dagars

Läs mer

Upplev atlantkustens pärlor

Upplev atlantkustens pärlor Resefakta Var: Marrakech, Oualidia, Essaouira, Agadir När: Året runt Längd: 7 nätter/8 dagar Visum krävs: Nej Pris från: 8795 SEK per person i delat dubbelrum. Enkelrumstillägg: fråga oss (Grupper: förmånliga

Läs mer

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA!

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! När vintermörkret har legat tungt över oss i månadsvis längtar både kropp och själ efter sol och rörelse! Då är en aktiv resa med oss till härliga Nerja på spanska

Läs mer

Resa med Västerträffen till Katalonien 28 september 5 oktober 2018

Resa med Västerträffen till Katalonien 28 september 5 oktober 2018 Resa med Västerträffen till Katalonien 28 september 5 oktober 2018 Fredag 28 september Buss hämtade oss som vanligt vid Västerträffen. Några resenärer steg också på vid Frölunda torg. Planet gick direkt

Läs mer

Telemark Döveförening till Bulgarien 8 dagar 2016

Telemark Döveförening till Bulgarien 8 dagar 2016 Telemark Döveförening till Bulgarien 8 dagar 2016 Dag 1: Vi flyger till Burgas Vår reseledare möter upp på Oslo Flygplats/Gardermoen. Flyg till Burgas. Efter ett par timmar i luften, landar vi i Bulgarien

Läs mer

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/ Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/10 2017. Saint- Rhémy- en Bosses är en magisk plats under sommar och höst. Här kommer vi att kunna njuta av de

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9.

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 september

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Provence Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - P r o v e n c e Provence - Guidad Rundresa Uppfyll din dröm om pittoreska lavendelfält, fantastiska vingårdar och

Läs mer

Hälsoresa till Schweiz

Hälsoresa till Schweiz Hälsoresa till Schweiz Välkomna att resa med oss till alperna 19/6-2/7 2016 Vi önskar er två sköna hälsoveckor med härliga vandringar, upplevelser, utflykter och vällagad vegetarisk mat! Reseledarna Ola

Läs mer

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök Visby, 2011-07-14 Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

YOGARESA TILL SARDINIEN. Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 14 21/

YOGARESA TILL SARDINIEN. Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 14 21/ YOGARESA TILL SARDINIEN Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 14 21/10 2017 Denna yoga resa kommer att ge upplevelser till kropp, själ och alla sinnen. Dagarna inleds med underbar träning för att stärka

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN Makarska har en rik historia som sträcker sig tillbaka ända till Romarriket. I området finns fler vackra kyrkor som speglar stadens historia, inte minst genom bevarade konstverk

Läs mer

Vandring på Maria Island

Vandring på Maria Island Vandring på Maria Island Den tasmanska naturen är något helt speciellt och upplevs allra bäst på plats i någon av nationalparkerna. Önskar ni några avkopplande dagar omgivna av en natur i en klass för

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014

KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014 KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014 Följ med Tur & Retur på en spännande resa till Peru! Förutom att ni får besöka Perus främsta sevärdheter såsom Machu Picchu, Titikakasjön,

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

UPPLEV EN TUSENÅRIG TRADITION

UPPLEV EN TUSENÅRIG TRADITION JAKTUTFLYKT UPPLEV EN TUSENÅRIG TRADITION Att jaga är en upplevelse för såväl sinnet som själen. I årtusenden har människan jagat, och sedan fört vidare jakttraditionen i arv. En jaktdag ger i kombination

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Estland Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - E s t l a n d Estland Intensiv - Guidad Rundresa Utforksa det kulturella och historiska arvet i Estland på vår 8-dagars

Läs mer

Marockos kungliga städer

Marockos kungliga städer . Resefakta Var: Marrakech, Casablanca, Fes, Meknes, Rabat När: Året runt Längd: 7 nätter/8 dagar Visum krävs: Nej Pris från: 8590 SEK per person i delat dubbelrum. Marockos kungliga städer Om resan Marrakech,

Läs mer

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA LÄS, LÄR OCH RES Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden Pris: c:a 9500 kr/ person i dubbelrum, enkelrum:

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

The Spirit of real Crete!!

The Spirit of real Crete!! The Spirit of real Crete!! Dag 1 Dag 2 Avgång från Malmö/sturup Airport den 26 maj-2016 kl. 16,40 med ankomst Chania flygplats kl. 20,55 Transfer till Sunny Bay Hotel, Kissamos på Västra Kreta för incheckning.

Läs mer

Med löparskor till Mallorca Susanne Dalsätt & Miranda Kvist

Med löparskor till Mallorca Susanne Dalsätt & Miranda Kvist Lördag 20:e april Med löparskor till Mallorca Susanne Dalsätt & Miranda Kvist Ankomst till flygplatsen i Palma, Mallorca där vi möts upp av vår transfer som kör oss till vårt hotell. Ankomst till hotell

Läs mer

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Den portugisiska vägen/camino Portugués, Porto Tui, 7 nätter 1(5) Vandra i Portugal Bro bygd av Romare i Ponte da Lima Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Efter Den franska pilgrimsvägen

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman,

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, Resa till Frankrike och Alsace 15-21 september, 7 dagar. OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, annalenakullman09@gmail.com, 0730-687838 Resan genomförs med en modern turistbuss med

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En vinresa av och med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja och inte minst

Läs mer

Resa för kropp och själ Costa Brava, Hotel Garbi, Calella de Palafrugell 6-9 oktober

Resa för kropp och själ Costa Brava, Hotel Garbi, Calella de Palafrugell 6-9 oktober Tordag 6 oktober Resa för kropp och själ Costa Brava, Hotel Garbi, Calella de Palafrugell 6-9 oktober Ni anländer på kvällen till Costa Brava, välkomstdrink och tapas (beställes i förväg, ingår ej i priset).

Läs mer

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Upplev underbar skidåkning i Alperna 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Alpendorf- St. Johann i Österrike.

Läs mer