Kommunkontoret i Bergsjö Fredag 20 mars 2009 kl. 08:30 12:20

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kommunkontoret i Bergsjö Fredag 20 mars 2009 kl. 08:30 12:20"

Transkript

1 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (19) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Fredag 20 mars 2009 kl. 08:30 12:20 Beslutande Boerje Bohlin (s) Ordförande Pernilla Kardell (c) Annelee Larsson (s) Sten-Olof Kardell (m) Närvarande 08:30-10: Stig Hogebrandt (c) Närvarande 10:00-12: Kerstin Höglund (c) Halbast Dilan (s) Sven-Erik Sjölund (s) Tjänstgörande ers. för Stig Hogebrandt (c) Per Nordgren (m) Närvarande 09:00 12:20 Tjänstgörande ers. för Sten-Olof Kardell (m) Övriga deltagande Ulla Britt Hånell Sekreterare AnnKristine Elfvendal Förvaltningschef Yvonne Nilsson Ekonom 27 Utses att justera Justeringens plats och tid Annelee Larsson (s) Kommunkontoret i Bergsjö Underskrifter Sekreterare Paragrafer Ulla Britt Hånell Ordförande Boerje Bohlin Justerande Annelee Larsson Organ Utbildnings- och kulturnämnden ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag Sammanträdesdatum Anslaget sätts upp Anslaget tas ner Förvaringsplats för protokollet Kommunkontoret i Bergsjö Underskrift Ulla Britt Hånell

2 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 2 (2) 27 Ekonomirapport Ekonom Yvonne Nilsson redogör över det ekonomiska utfallet per : Sammandrag av program samt 30 Summa program UK nettokostnad (tkr): Bokfört februari 2008: Bokfört februari 2009: Budget Information: Månadsuppföljning för politisk verksamhet: 1230 UK-nämnd: Bokfört februari Bokfört februari Budget Godkänna redovisningen av ekonomirapport för

3 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 3 (3) 28 Arbets- och delegationsordning för UK-nämnden Samordningsberedningen har, med hjälp av verksamhetschef Mats Dahl, arbetat fram ett förslag till arbets- och delegationsordning för utbildnings- och kulturnämnden daterat Anta förslaget till arbets- och delegationsordning för utbildnings- och kulturnämnden daterat med redaktionella ändringar. Nya arbets- och delegationsordningen gäller från och med

4 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 4 (4) 29 Val av ersättare i kollektivtrafikberedningen Omsorgs- och lärandenämnden överlåter till utbildnings- och kulturnämnden att utse en ersättare i kollektivtrafikberedningen. Som ersättare i kollektivtrafikberedningen utse Boerje Bohlin (s).

5 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 5 (5) 30 Nämndens viljeinriktning gällande projektet Häktet Konstcentrum i Norra Hälsingland Konstnär Jöran Österman har inkommit med en projektbeskrivning gällande Häktet i Bergsjö, med syfte att bygga upp och etablera verksamheten till ett nytt, aktivt konstcentrum i norra Hälsingland med ambitionen att verka såväl lokalt som regionalt samt på internationell och nationell nivå. För ganska precis 10 år sedan startades Häktet Konstgrafisk Verkstad med en premiärutställning med tolv inbjudna mästargrafiker från hela landet. UK-nämnden antog inriktningar och ambitioner för budgetåret 2009 enligt följande: Nordanstigs kommun skall vara en attraktiv kommun att bo i för utövare inom kulturområdet. Ambitionen i kommunen är att de ekonomiska resurserna till kulturverksamhet långsiktigt skall öka. Den kulturverksamhet som pågår i förskola och skola skall synliggöras. Drogförebyggande arrangemang skall prioriteras. Föreligger tjänsteutlåtande från förvaltningschef AnnKristine Elfvendal daterat : Nämnden väljer att stödja Häktet Konstcentrum i Norra Hälsingland eftersom den sammanfattande projektbeskrivningen och syftet, som finns att läsa i projektbeskrivningen, på flera sätt motsvarar nämndens politiska inriktningar och ambitioner. Nämndens och förvaltningens insats i projektet kommer att bestå av delfinansiering av ett så kallat nystartsjobb under projekttiden, om budgetramen så tillåter. Projektet möter följande av nämndens föreslagna politiska prioriteringar: Evenemanget/projektet är en egen produktion. Evenemanget/projektet är kommunöverskridande. Evenemanget/projektet är nyskapande. Projektet är långsiktigt. Evenemanget/projektet erbjuder Nordanstig ett nytt varumärke.

6 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 6 (6) Evenemanget/projektet främjar samarbete mellan olika aktörer eller kommundelar. Forts. 30 Projektet kommer även att kunna dra fördel av konstcentrumet då Jöran Österman ska låta sina kunskaper och lokaler vara tillgängliga för kommunens alla medborgare i form av en levande verkstad och utställningar av lokala såväl som nationella och internationella konstnärer. Dessutom kommer han att samarbeta med våra kommunala verksamheter. Ett avtal kommer att upprättas mellan kommunen och Jöran Österman där omfattningen av Östermans åtaganden kommer att preciseras. Stödja projektet Häktet Konstcentrum i Norra Hälsingland med hänvisning till nämndens viljeinriktningar.

7 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 7 (7) 31 Nämndens viljeinriktning gällande Stocka Filmfestival Föreligger tjänsteutlåtande från förvaltningschef AnnKristine Elfvendal daterat : Nämnden väljer att stödja Stocka Filmfestival eftersom festivalen både som evenemang och projekt på flera sätt motsvarar nämndens politiska inriktningar och ambitioner. Nämndens och förvaltningens insats i projektet kommer att bestå av delfinansiering för genomförande av festivalen i form av nystartsjobb, om budgetramen så tillåter. Projektet möter följande av nämndens föreslagna politiska prioriteringar. projektet är en egen produktion. projektet är kommunöverskridande. projektet är nyskapande. projektet är långsiktigt. projektet erbjuder Nordanstig ett nytt varumärke. projektet främjar samarbete mellan olika aktörer eller kommundelar. Stödja projektet Stocka Filmfestival med hänvisning till nämndens viljeinriktningar.

8 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 8 (8) 32 Remiss från Kulturdepartementet Betänkande (SOU 2009:16) Grundanalys, Förnyelseprogram och Kulturpolitikens arkitektur av Kulturutredningen En inbjudan att lämna synpunkter har inkommit från Kulturdepartementet. Remissvar ska ha kommit in till Kulturdepartementet senast 9 maj Återuppta ärendet vid nämndens sammanträde 20 april.

9 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 9 (9) 33 Riktlinjer för kultur- och föreningsledarstipendium Bakgrund: Ärendet har tidigare behandlats vid nämndens möte med beslut att uppdra till förvaltningen att utarbeta förslag till nya riktlinjer/regler för kultur- och föreningsledarstipendierna. Förslag till riktlinjer föreligger vid nämndens sammanträde daterade Anta förslag till riktlinjer för kultur- och föreningsledarstipendium daterade , med redaktionella ändringar, samt med följande tillägg under 2 i riktlinjerna: Nämndsledamöterna har möjlighet att själva, vid aktuellt sammanträde för utseende av stipendiater, komma med egna förslag på stipendiater.

10 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 10 (10) 34 Bidragsansökan: Konstrundan Öppen ateljé 2009 Föreligger tjänsteutlåtande från förvaltningschef AnnKristine Elfvendal daterat : Öppen ateljé har inkommit med bidragsansökan på kronor för att användas till marknadsföring av Konstrundan I år är det 13:e året i rad som Öppen Ateljé bedriver sin konstrunda. Konstrundan genomförs i samband med Kristi Himmelfärdshelgen, den maj Allmänheten ges då en möjlighet att träffa människan bakom det skapade, få en inblick i konstnärernas arbete och den miljö de arbetar i. Under 2008 hade var och en av konstnärerna, i fjol var det runt 20 konstnärer som deltog i konstrundan, drygt 100 besökare per dag enligt vad som framgår av ansökan. Förslag till beslut Att bevilja Öppen Ateljé ett bidrag på kr, vilket belastar konto 3280, allmän kultur. Att bevilja Öppen Ateljé ett bidrag på kr, vilket belastar konto 3280, allmän kultur.

11 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 11 (11) 35 Bidragsansökan: Fotbollsskola, Bergsjö IF Föreligger tjänsteutlåtande från förvaltningschef AnnKristine Elfvendal daterat Den 27 februari inkom Bergsjö IF med en ansökan om bidrag till en fotbollsskola som planeras att genomföras den juni Syftet med fotbollsskolan är att aktivera barnen och förhoppningsvis väcka deras intresse för idrott. Föreningens mål är att så många som möjligt ska kunna vara med oberoende av ekonomiska förhållanden och därför ansöker föreningen om ett bidrag. Övervägande Vid telefonkontakt med Malin Fagerström framkommer att fotbollsskolan är öppen för alla barn och ungdomar i åldern 6-12 år i Nordanstigs kommun. Ifjol hade fotbollsskolan 82 deltagare och klubben räknar med ca 75 deltagare i år. Föreningen har under de senaste åren inte sökt något bidrag från kommunen men för att kunna hålla nere årets deltagaravgift ansöker klubben om ett bidrag. Med tanke på att föreningen riktar sig till samtliga barn och ungdomar i kommunen och att detta arrangemang bidrar till att barn och ungdomar får möjlighet att träffas på ett positivt och grupputvecklande sätt föreslår jag bifall till ansökan och att bidraget är kronor. Förslag till beslut Att bevilja Bergsjö IF ett bidrag på 5000 kr, vilket belastar konto 3030, föreningsstöd. Att bevilja Bergsjö IF ett bidrag på 5000 kr, vilket belastar konto 3030, föreningsstöd.

12 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 12 (12) 36 Ansökan från Backens skola gällande avsteg från riktlinjer avgiftsfri skola (skolresa) Föreligger tjänsteutlåtande från förvaltningschef AnnKristine Elfvendal daterat : Den 27 februari inkom till nämnden en ansökan från Backens skola. I ansökan framgår att Backens skola under 10 år haft ett utbyte med en skola i Essen, Tyskland. Utbytet har skett via besök på varandra skolor. I år är det Backens skola som planerar att besöka skolan i Essen. Tidigare år har elevernas föräldrar till viss del stått för kostnader som uppkommit i samband med att Backens skola besökt skolan i Essen. Backens skola påtalar i ansökan att de inte har några pengar till detta utbyte i årets budget och vill därför ansöka om möjligheten att få begära att elevernas föräldrar står för omkostnaden för respektive elev. Som alternativ ansöker de om ett extra anslag för att genomföra denna vänortsresa som naturligtvis betyder mycket för skolorna och kommunen. Övervägande Enligt skollagen Kap 4, 4 framgår att skolan skall vara avgiftsfri för eleverna. Det finns dock en liten öppning som säger att i verksamheten får dock förekoma enstaka inslag som kan föranleda en obetydlig kostnad för eleverna. Nämnden har också i sin riktlinjer förtydligat hur nämnden tolkar lagen. Utifrån detta ser jag inte några möjligheter för nämnden att bevilja Backens skola begäran om att föräldrarna skall betala omkostnaden för respektive elev. När det gäller frågan om ett extra anslag har nämnden ingen sådan programpunkt att kunna fördela extra anslag till skolor utan denna begäran måste hanteras inom förvaltningens budget. Förslag till beslut Att avslå Backens skolas ansökan. Yrkande Per Nordgren (m) föreslår att ärendet bordläggs. Propositionsordning Ordföranden ställer proposition på Per Nordgrens (m) bordläggningsyrkande mot tjänstemannaförslaget att avslå ansökan och fann att nämnden beslutat avslå ansökan. Avslå Backens skolas ansökan.

13 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 13 (13) 37 Bidragsansökan: Nordiska Ungdomsmästerskapen i fältbågskytte, Stocka Bågskytteklubb Den 26 februari inkom Stocka BSK genom dess ordförande, med en förfrågan om ekonomiskt bidrag eller reklamplats inför Nordiska Ungdomsmästerskapen i fältbågskytte den 4-5 juli 2009 i Stocka. Stocka BSK har under de senaste åren arrangerat flera SM-tävlingar och nu tar klubben ett steg till genom att stå som arrangör för Nordiska Ungdomsmästerskapen. Klubben räknar med många besökare från de nordiska länderna. Stocka BSK önskar ett bidrag på förslagsvis kronor. Övervägande Med tanke på klubbens drivkraft samt att detta arrangemang bidrar till att marknadsföra kommunen på ett positivt sätt föreslår jag bifall till ansökan och att bidraget är kronor. Förslag till beslut Att bevilja Stocka BSK ett bidrag på 5000 kr, vilket belastar konto 3030, föreningsstöd. Att bevilja Stocka BSK ett bidrag på 5000 kr, vilket belastar konto 3030, föreningsstöd.

14 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 14 (14) 38 Bidragsansökan: Sponsorstöd, Jussi Björling sällskapet Föreligger tjänsteutlåtande från förvaltningschef AnnKristine Elfvendal daterat : Den 4 mars inkom till nämnden en ansökan från Jussi Björlingsällskapet om ett bidrag på kronor för att användas till marknadsföring av konserterna. Konserterna genomförs för fjärde året i rad i bl. a Strömsbruk till minne av operasångaren och bygdens son, Jussi Björling. Huvudkonserten äger rum den 12 september i Strömshall. De tidigare årens konserter har rönt stort intresse, både lokalt och nationellt, vilket bidrar till en positiv marknadsföring av Nordanstigs kommun. Förslag till beslut Att bevilja Jussi Björlingsällskapet ett bidrag på kr för marknadsföring av konserterna, vilket belastar konto 3280, allmän kultur. Yrkande Per Nordgren (m) föreslår att föreningen erhåller kronor. Propositionsordning Ordföranden ställer proposition på Per Nordgrens (m) yrkande att ett bidrag på kronor beviljas mot tjänstemannaförslaget att bevilja bidrag med kronor och fann att nämnden beslutat bevilja 5.000:- kronor. Att bevilja Jussi Björlingsällskapet ett bidrag på kr för marknadsföring av konserterna, vilket belastar konto 3280, allmän kultur.

15 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 15 (15) 39 Rapporter/information 1. Familjecentral, möte i Gävle (info: AnnKristine Elfvendal). 2. Nattis-helgis, enkätundersökning (info: AnnKristine Elfvendal) 3. Från Sveriges Kommuner och Landsting dnr: 08/1804: Kultur i det hållbara samhället, en skrift i vilken SKL tydliggör förbundets inriktning inom kulturpolitiken i form av ett s.k. positionspapper, antaget av styrelsen den 21 november Förbundet har ansett det viktigt att dels ge riktlinjer för SKL:s interna arbete dels lyfta fram och synliggöra betydelsen av den lokala och regionala kulturpolitiken. 4. Elevärende, hemundervisning (info: AnnKristine Elfvendal) 5. Ärendehantering i kommunen (Sven-Erik Sjölund (s) tog upp frågan). 6. Brev till UK-nämndens ledamöter från föräldrar i Hassela. Brevet daterat gällande inbjudan till möte 6 april. Ordförande Boerje Bohlin (s) och förvaltningschef AnnKristine Elfvendal närvarar vid mötet i Hassela 6 april. 7. OH-kostnader (Per Nordgren (m) tog upp frågan). Godkänna redovisningen av rapporter.

16 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 16 (16) 40 Delegeringsbeslut 1. Avtal om Regionalt Utvecklingsnätverk (RUN) Undertecknat av förvaltningschef AnnKristine Elfvendal Godkänna redovisningen av delegeringsbeslut.

17 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 17 (17) 41 Delgivningar 1. Protokollsutdrag från kf : Förslag till nya taxor inom barnsomsorgen. 2. Protokollsutdrag från kf : Avsägelse från politiskt uppdrag. Nyval. (Britt Sjöbergs avsägelse samt Halbast Dilan ny ledamot samt Dick Lindkvist ny ersättare). Godkänna redovisningen av delgivningar.

18 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 18 (18) 42 Kurser/konferenser 1. Från Länsstyrelsen: Satellitkonferens om Nationell strategi för utveckling för föräldrastöd, 31 mars. 2. ASO-konferens juni, Sundsvall. Erbjuda Boerje Bohlin (s), Pernilla Kardell (c) samt Kerstin Höglund (c) deltagande i ASO-konferensen juni i Sundsvall.

19 NORDANSTIGS KOMMUN Sammanträdesprotokoll 19 (19) 43 Ändring av sammanträdesdag i juni Med anledning av att ASO-konferensen (aktuell skolorientering) i Sundsvall juni kolliderar med det inplanerade nämndssammanträdet 15 juni behöver nämnden ändra sammanträdesdag. Ändra sammanträdesdagen från 15 juni till måndag 22 juni 2009 klockan 09:00 (OBS klockslaget).

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 21 juni 2010 kl. 09:00 12:05

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 21 juni 2010 kl. 09:00 12:05 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (14) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 21 juni 2010 kl. 09:00 12:05 Beslutande Boerje Bohlin (S) Ordförande Pernilla Kardell

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 13 december 2010 kl. 09:00 11:45

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 13 december 2010 kl. 09:00 11:45 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (10) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 13 december 2010 kl. 09:00 11:45 Beslutande Boerje Bohlin (S) Ordförande Pernilla Kardell

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. 4. Ekonomirapport BILAGA 102/ Nämndsbudget /2010

Kommunkontoret i Bergsjö. 4. Ekonomirapport BILAGA 102/ Nämndsbudget /2010 NORDANSTIGS KOMMUN Utbildnings- och kulturnämnden KALLELSE Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö Tid: Måndag 25 oktober 2010 kl. 09:00 1. Val av justerare 2. Godkännande

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 14 februari 2011 kl. 09:00 12:45

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 14 februari 2011 kl. 09:00 12:45 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (9) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 14 februari 2011 kl. 09:00 12:45 Beslutande Boerje Bohlin (S) Ordförande Pernilla Kardell

Läs mer

Ulla Britt Hånell Sekreterare AnnKristine Elfvendal Förvaltningschef Mats Collin Förvaltningschef 51-52 Yvonne Nilsson Ekonom 51-52

Ulla Britt Hånell Sekreterare AnnKristine Elfvendal Förvaltningschef Mats Collin Förvaltningschef 51-52 Yvonne Nilsson Ekonom 51-52 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (20) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 25 maj 2009 kl. 08:30 16:05 Ajournering för lunch mellan kl. 12:10 13:05 Ajournering

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 26 januari 2009 kl. 08:30 16:00. Ulla Britt Hånell Sekreterare Per Nordgren (m) Ej tjänstg. ersättare.

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 26 januari 2009 kl. 08:30 16:00. Ulla Britt Hånell Sekreterare Per Nordgren (m) Ej tjänstg. ersättare. NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (19) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 26 januari 2009 kl. 08:30 16:00 Beslutande Boerje Bohlin (s) Ordförande Pernilla Kardell

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö

Kommunkontoret i Bergsjö NORDANSTIGS KOMMUN Utbildnings- och kulturnämnden KALLELSE Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö Tid: Måndag 12 december 2011 kl. 08:30 ca 13:00 1. Val av justerare

Läs mer

Gnarps skola Måndag 17 mars 2014 kl. 08:30-14:35 Ajournering för lunch mellan kl. 12:00-12:30

Gnarps skola Måndag 17 mars 2014 kl. 08:30-14:35 Ajournering för lunch mellan kl. 12:00-12:30 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (9) Sida Plats och tid Gnarps skola Måndag 17 mars 2014 kl. 08:30-14:35 Ajournering för lunch mellan kl. 12:00-12:30 Beslutande Boerje Bohlin

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. 3. Förvaltningschefen informerar. 4. Ekonomirapport BILAGA 94/2012

Kommunkontoret i Bergsjö. 3. Förvaltningschefen informerar. 4. Ekonomirapport BILAGA 94/2012 NORDANSTIGS KOMMUN Utbildnings- och kulturnämnden KALLELSE Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö Tid: Måndag 15 oktober 2012 kl. 08:30 1. Val av justerare 2. Godkännande

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 14 december 2015 kl. 08:15-13:30. Eva Engström Sekreterare. Yvonne Nilsson Ekonom,

Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 14 december 2015 kl. 08:15-13:30. Eva Engström Sekreterare. Yvonne Nilsson Ekonom, NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (12) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 14 december 2015 kl. 08:15-13:30. Beslutande Erik Eriksson Neu (S) Ordförande Kent

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 6 oktober 2008 kl. 08:30 15:00 Ajournering för lunch mellan kl. 12:00 13:00

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 6 oktober 2008 kl. 08:30 15:00 Ajournering för lunch mellan kl. 12:00 13:00 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (15) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 6 oktober 2008 kl. 08:30 15:00 Ajournering för lunch mellan kl. 12:00 13:00 Beslutande

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 23 september 2015 kl. 13:00-17:00

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 23 september 2015 kl. 13:00-17:00 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (9) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 23 september 2015 kl. 13:00-17:00 Beslutande Åke Bertils (S) Sigbritt Persson (S) Solveig

Läs mer

Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen den 12 december 2007 kl. 08:30-15:40

Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen den 12 december 2007 kl. 08:30-15:40 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Utbildnings- och kulturnämnden 2007-12-12 1(18) Sida Plats och tid Beslutande Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen den 12 december 2007 kl. 08:30-15:40

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 17 februari 2014 kl. 08:15-11:25 (S) Kommunkontoret i Bergsjö

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 17 februari 2014 kl. 08:15-11:25 (S) Kommunkontoret i Bergsjö NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (8) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 17 februari 2014 kl. 08:15-11:25 Beslutande Boerje Bohlin (S) Ordförande Pernilla Kardell

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Tid: Måndag 31 januari 2011 kl. 08:30 ca 13:00 OBS! Starttiden 08:30. Beräkna halvdagsmöte till ca 13:00

Kommunkontoret i Bergsjö. Tid: Måndag 31 januari 2011 kl. 08:30 ca 13:00 OBS! Starttiden 08:30. Beräkna halvdagsmöte till ca 13:00 NORDANSTIGS KOMMUN Utbildnings- och kulturnämnden KALLELSE Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö Tid: Måndag 31 januari 2011 kl. 08:30 ca 13:00 OBS! Starttiden 08:30.

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 22 september 2014 kl. 08:15 11:55

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 22 september 2014 kl. 08:15 11:55 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (11) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 22 september 2014 kl. 08:15 11:55 Beslutande Boerje Bohlin (S) Ordförande Pernilla Kardell

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 19 mars 2008 kl. 08:30 12:15. Ulla Britt Hånell Sekreterare. handikappomsorgschef Urban Rohlin (s)

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 19 mars 2008 kl. 08:30 12:15. Ulla Britt Hånell Sekreterare. handikappomsorgschef Urban Rohlin (s) NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (12) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 19 mars 2008 kl. 08:30 12:15 Beslutande Sven-Åke Eriksson (c) Ordförande Barbro Högström-Larsson

Läs mer

Kommunhuset i Harmånger. Måndag 7 maj 2007 kl. 19:00. Eva Engström Sekreterare. Hans-Åke Bergman (c) Sven-Erik Sjölund (s)

Kommunhuset i Harmånger. Måndag 7 maj 2007 kl. 19:00. Eva Engström Sekreterare. Hans-Åke Bergman (c) Sven-Erik Sjölund (s) NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (6) Sida Plats och tid Beslutande Kommunhuset i Harmånger. Måndag 7 maj 2007 kl. 19:00. Se närvarolista. Övriga deltagande Eva Engström Sekreterare

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 18 april 2011 kl. 08:30 11:45

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 18 april 2011 kl. 08:30 11:45 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (15) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 18 april 2011 kl. 08:30 11:45 Beslutande Boerje Bohlin (S) Ordförande Pernilla Kardell

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Torsdag 26 februari 2015 kl. 08:15-13:35

Kommunkontoret i Bergsjö Torsdag 26 februari 2015 kl. 08:15-13:35 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (9) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Torsdag 26 februari 2015 kl. 08:15-13:35 Beslutande Erik Eriksson Neu (S) Ordförande Kent Hammarström

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 28 november 2012 kl. 13:00-15:50. Ulla Britt Hånell Sekreterare

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 28 november 2012 kl. 13:00-15:50. Ulla Britt Hånell Sekreterare NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (7) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 28 november 2012 kl. 13:00-15:50 Beslutande Åke Bertils (S) Ordförande Anders Engström

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 24 november 2014 kl. 08:15-09:50

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 24 november 2014 kl. 08:15-09:50 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (11) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 24 november 2014 kl. 08:15-09:50 Beslutande Boerje Bohlin (S) Ordförande Pernilla Kardell

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö

Kommunkontoret i Bergsjö NORDANSTIGS KOMMUN Utbildnings- och kulturnämnden KALLELSE Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö Tid: Måndag 12 mars 2012 kl. 08:30 1. Val av justerare 2. Godkännande

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 28 november 2016 kl. 08:15-13:30. Christina Myhrer Sekreterare

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 28 november 2016 kl. 08:15-13:30. Christina Myhrer Sekreterare NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (11) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 28 november 2016 kl. 08:15-13:30 Beslutande Erik Eriksson Neu (S) Ordförande Kent Hammarström

Läs mer

Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen 9 mars 2005 klockan 08:30 12:30. Ove Wallberg (m) Ordförande

Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen 9 mars 2005 klockan 08:30 12:30. Ove Wallberg (m) Ordförande NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Utbildnings- och kulturnämnden 2005-03-09 1 (15) Sida Plats och tid Beslutande Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen 9 mars 2005 klockan 08:30 12:30

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 26 oktober 2006 kl. 13:00-15:15. Eva Engström Sekreterare. Sven-Åke Eriksson. Kommunkontoret i Bergsjö

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 26 oktober 2006 kl. 13:00-15:15. Eva Engström Sekreterare. Sven-Åke Eriksson. Kommunkontoret i Bergsjö NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (9) Sida Plats och tid Beslutande Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 26 oktober 2006 kl. 13:00-15:15. Stig Eng (c) ordf Sven-Åke Eriksson (c)

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 9 juni 2014 kl. 08:15 11:30

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 9 juni 2014 kl. 08:15 11:30 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (9) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 9 juni 2014 kl. 08:15 11:30 Beslutande Åke Bertils (S) Yvonne Kardell (C) Sigbritt Persson

Läs mer

Kommunkontoret, Bergsjö Måndagen den 19 augusti 2013 klockan 10:

Kommunkontoret, Bergsjö Måndagen den 19 augusti 2013 klockan 10: NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (10) Sida Plats och tid Kommunkontoret, Bergsjö Måndagen den 19 augusti 2013 klockan 10:00-12.00 Beslutande Stig Eng (c) Ordförande Bengt Ola

Läs mer

6. Utredning av anmälan om missförhållanden inom kommunens äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade. 7. Bidragsansökan: BRIS Region Nord

6. Utredning av anmälan om missförhållanden inom kommunens äldreomsorg och omsorg om funktionshindrade. 7. Bidragsansökan: BRIS Region Nord NORDANSTIGS KOMMUN Kommunstyrelsens omsorgsutskott KALLELSE till sammanträde Till ledamöter Ersättare och övriga får kallelsen för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö. Tid: Onsdag 23 september 2015

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 3 april 2008 kl. 08:15-12:25. Eva Engström Sekreterare. Kommunkontoret i Bergsjö

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 3 april 2008 kl. 08:15-12:25. Eva Engström Sekreterare. Kommunkontoret i Bergsjö NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (7) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 3 april 2008 kl. 08:15-12:25. Beslutande Stig Eng (c) Ordförande Monica Olsson (s)

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Tid: Onsdag 27 augusti 2008 kl. 08:30 Diskussion och information på förmiddagen. Beslutsärenden med början senast kl.

Kommunkontoret i Bergsjö. Tid: Onsdag 27 augusti 2008 kl. 08:30 Diskussion och information på förmiddagen. Beslutsärenden med början senast kl. NORDANSTIGS KOMMUN Utbildnings- och kulturnämnden KALLELSE Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö Tid: Onsdag 27 augusti 2008 kl. 08:30 Diskussion och information på

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 15 december 2008 kl. 08:15-13:40 samt kl. 15:10-16:10. Sven-Erik Sjölund (s) Ersättare för Stig Jonsson (s)

Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 15 december 2008 kl. 08:15-13:40 samt kl. 15:10-16:10. Sven-Erik Sjölund (s) Ersättare för Stig Jonsson (s) NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (9) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 15 december 2008 kl. 08:15-13:40 samt kl. 15:10-16:10. Beslutande Stig Eng (c) Ordförande

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 12 april 2012 kl. 08:15-12:05.

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 12 april 2012 kl. 08:15-12:05. NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (10) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 12 april 2012 kl. 08:15-12:05. Beslutande Stig Eng (C) Ordförande Monica Olsson (S)

Läs mer

Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen den 13 december 2006 kl 08:30-15:00

Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen den 13 december 2006 kl 08:30-15:00 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Utbildnings- och kulturnämnden 2006-12-13 1 (16) Sida Plats och tid Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen den 13 december 2006 kl 08:30-15:00 Beslutande

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 14 maj 2014 kl. 08:15-12:15 (S) Kommunkontoret i Bergsjö

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 14 maj 2014 kl. 08:15-12:15 (S) Kommunkontoret i Bergsjö NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (5) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 14 maj 2014 kl. 08:15-12:15 Beslutande Boerje Bohlin (S) Ordförande Pernilla Kardell

Läs mer

Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen den 11 februari 2004 klockan 08.30-12.00. Inga-Lill Dahlin Sekreterare. Kommunkontoret, 2004-02-16

Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen den 11 februari 2004 klockan 08.30-12.00. Inga-Lill Dahlin Sekreterare. Kommunkontoret, 2004-02-16 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (12) Sida Plats och tid Beslutande Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen den 11 februari 2004 klockan 08.30-12.00 Se närvarolista Övriga deltagande

Läs mer

Måndagen den 13 juni 2011 klockan 10:00 12:00

Måndagen den 13 juni 2011 klockan 10:00 12:00 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (8) Sida Plats och tid Måndagen den 13 juni 2011 klockan 10:00 12:00 Beslutade Övriga deltagande Åke Bertils (s) ordförande Allan Sundvik, PRO

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 18 oktober 2012 kl. 08:15-09:50. Anders Engström (S) Ersättare för Dick Lindkvist. Per-Åke Kardell (C)

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 18 oktober 2012 kl. 08:15-09:50. Anders Engström (S) Ersättare för Dick Lindkvist. Per-Åke Kardell (C) NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (7) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 18 oktober 2012 kl. 08:15-09:50. Beslutande Monica Olsson (S) Ordförande Stig Eng (C)

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. 4. Ekonomirapport BILAGA 116/ Budget 2011 och nämndsmål 2011

Kommunkontoret i Bergsjö. 4. Ekonomirapport BILAGA 116/ Budget 2011 och nämndsmål 2011 NORDANSTIGS KOMMUN Omsorgs- och lärandenämnden KALLELSE Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö Tid: Onsdag 23 juni 2010 kl. 08:30 1. Val av justerare 2. Godkännande

Läs mer

Godkännande av dagordning. Förvaltningschefen informerar. 4. Ekonomirapport 2013-04. (Handlingar kommer senare) UK-nämndsbudget och nämndsmål 2013

Godkännande av dagordning. Förvaltningschefen informerar. 4. Ekonomirapport 2013-04. (Handlingar kommer senare) UK-nämndsbudget och nämndsmål 2013 NORDANSTIGS KOMMUN Utbildnings- och kulturnämnden KALLELSE till sammanträde Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö Tid: Måndag 20 maj 2013 kl. 08:30 1. Val av justerare

Läs mer

Kommunkontoret, Bergsjö. Diskussion och information på förmiddagen Beslutsärenden, med början senast kl 13:00

Kommunkontoret, Bergsjö. Diskussion och information på förmiddagen Beslutsärenden, med början senast kl 13:00 NORDANSTIGS KOMMUN Utbildnings- och kulturnämnden KALLELSE Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Kommunkontoret, Bergsjö Tid: Onsdagen den 12 mars 2008 kl 08:30-16:00 OBS! Diskussion och information

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 9 juni 2008 kl. 08:15-12:30.

Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 9 juni 2008 kl. 08:15-12:30. NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (14) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 9 juni 2008 kl. 08:15-12:30. Beslutande Stig Eng (c) Ordförande Sven-Åke Eriksson (c)

Läs mer

Fullmäktigesalen i Harmånger. Måndag 27 november 2006 kl. 19:00-20:25. Eva Engström Sekreterare. Ove Wallberg (m) Monica Olsson (s)

Fullmäktigesalen i Harmånger. Måndag 27 november 2006 kl. 19:00-20:25. Eva Engström Sekreterare. Ove Wallberg (m) Monica Olsson (s) NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (14) Sida Plats och tid Beslutande Fullmäktigesalen i Harmånger. Måndag 27 november 2006 kl. 19:00-20:25. Se närvarolista. Övriga deltagande

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Tid: Måndag 14 februari 2011 kl. 09:00 Beräkna halvdagsmöte till ca 13:00

Kommunkontoret i Bergsjö. Tid: Måndag 14 februari 2011 kl. 09:00 Beräkna halvdagsmöte till ca 13:00 NORDANSTIGS KOMMUN Utbildnings- och kulturnämnden KALLELSE Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö Tid: Måndag 14 februari 2011 kl. 09:00 Beräkna halvdagsmöte till ca

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 13 februari 2013 kl. 08:30 12:10. Ulla Britt Hånell Sekreterare Karin Bohlin Lisbeth Lagerborg (FP)

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 13 februari 2013 kl. 08:30 12:10. Ulla Britt Hånell Sekreterare Karin Bohlin Lisbeth Lagerborg (FP) NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (10) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 13 februari 2013 kl. 08:30 12:10 Beslutande Åke Bertils (S) Ordförande Per Wetter (S)

Läs mer

Måndag 19 juni 2017 kl. 08:15-12:30

Måndag 19 juni 2017 kl. 08:15-12:30 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (11) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 19 juni 2017 kl. 08:15-12:30 Beslutande Övriga deltagande Kent Hammarström (S) Erik

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 23 januari 2017 kl. 08:15-13:00

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 23 januari 2017 kl. 08:15-13:00 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (10) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 23 januari 2017 kl. 08:15-13:00 Beslutande Erik Eriksson Neu (S) Ordförande Kent Hammarström

Läs mer

4. Ekonomirapport BILAGA 2014/ Budget 2015 och verksamhetsmål /395

4. Ekonomirapport BILAGA 2014/ Budget 2015 och verksamhetsmål /395 NORDANSTIGS KOMMUN Kommunstyrelsens utbildningsutskott KALLELSE till sammanträde Till ledamöter Ersättare och övriga får kallelsen för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö Tid: Måndag 24 november 2014

Läs mer

Måndag 18 september 2017 kl. 08:15-13:00

Måndag 18 september 2017 kl. 08:15-13:00 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (14) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 18 september 2017 kl. 08:15-13:00 Beslutande Erik Eriksson Neu (S) Ordförande Kent Hammarström

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 1 december 2011 kl. 10:00-12:40.

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 1 december 2011 kl. 10:00-12:40. NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (10) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 1 december 2011 kl. 10:00-12:40. Beslutande Monica Olsson (S) Ordförande Stig Eng

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 16 oktober 2014 kl. 08:15-11:00. Eva Engström Sekreterare. Ruthström, Mona Franzén-Lundin

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 16 oktober 2014 kl. 08:15-11:00. Eva Engström Sekreterare. Ruthström, Mona Franzén-Lundin NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (5) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 16 oktober 2014 kl. 08:15-11:00. Beslutande Stig Eng (C) Ordförande Boerje Bohlin (S)

Läs mer

Onsdag 14 maj 2014 kl. 08:15 (OBS DAG!) Godkännande av dagordning. Verksamhetschefen informerar. Skollokalbehov Bergsjö och Ilsbo.

Onsdag 14 maj 2014 kl. 08:15 (OBS DAG!) Godkännande av dagordning. Verksamhetschefen informerar. Skollokalbehov Bergsjö och Ilsbo. NORDANSTIGS KOMMUN Kommunstyrelsens utbildningsutskott KALLELSE till sammanträde Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Tid: Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 14 maj 2014 kl. 08:15 (OBS DAG!)

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö

Kommunkontoret i Bergsjö NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (11) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Beslutande Erik Eriksson Neu (S) Ordförande Oskar Lundin (S) Sven-Erik Sjölund (S) Tjänstg.

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 17 juni 2013 kl. 13:30-15:40. Eva Engström Sekreterare Tommy Staaf Kommunchef Christina Englund Stadsarkitekt

Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 17 juni 2013 kl. 13:30-15:40. Eva Engström Sekreterare Tommy Staaf Kommunchef Christina Englund Stadsarkitekt NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (8) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 17 juni 2013 kl. 13:30-15:40. Beslutande Stig Eng (C) Ordförande Monica Olsson (S) Håkan

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Tisdag 8 november 2011 kl. 08:15-12:05.

Kommunkontoret i Bergsjö. Tisdag 8 november 2011 kl. 08:15-12:05. NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (5) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Tisdag 8 november 2011 kl. 08:15-12:05. Beslutande Monica Olsson (S) Ordförande Dick Lindkvist

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö

Kommunkontoret i Bergsjö NORDANSTIGS KOMMUN Omsorgs- och lärandenämnden KALLELSE Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö Tid: Onsdag 15 februari 2012 kl. 08:30 1. Val av justerare 2. Godkännande

Läs mer

Kommunkontoret, Hälsingerummet Måndagen den 4 juni 2012 klockan 10:00 12:00

Kommunkontoret, Hälsingerummet Måndagen den 4 juni 2012 klockan 10:00 12:00 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (8) Sida Plats och tid Kommunkontoret, Hälsingerummet Måndagen den 4 juni 2012 klockan 10:00 12:00 Beslutade Åke Bertils (s) ordförande Allan

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 17 oktober 2013 kl. 08:15-12:20. Eva Engström Sekreterare Tommy Staaf Kommunchef Mona Franzén-Lundin Verksamhetschef

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 17 oktober 2013 kl. 08:15-12:20. Eva Engström Sekreterare Tommy Staaf Kommunchef Mona Franzén-Lundin Verksamhetschef NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (8) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 17 oktober 2013 kl. 08:15-12:20. Beslutande Stig Eng (C) Ordförande Monica Olsson (S)

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö

Kommunkontoret i Bergsjö NORDANSTIGS KOMMUN Utbildnings- och kulturnämnden KALLELSE Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö Tid: Måndag 17 oktober 2011 kl. 08:30 1. Val av justerare 2. Godkännande

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 17 juni 2015 kl. 08:15-12:25

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 17 juni 2015 kl. 08:15-12:25 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (10) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 17 juni 2015 kl. 08:15-12:25 Beslutande Åke Bertils (S) Sigbritt Persson (S) Carina

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 14 maj 2014 kl. 08:15-12:15 (S) Kommunkontoret i Bergsjö

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 14 maj 2014 kl. 08:15-12:15 (S) Kommunkontoret i Bergsjö NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (9) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 14 maj 2014 kl. 08:15-12:15 Beslutande Boerje Bohlin (S) Ordförande Pernilla Kardell

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdagen den 17 augusti 2005 kl. 10:00 14:10 Ajournering för lunch kl. 12:00 13:00. Anna-Lena Arousell-Berglund (kd)

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdagen den 17 augusti 2005 kl. 10:00 14:10 Ajournering för lunch kl. 12:00 13:00. Anna-Lena Arousell-Berglund (kd) NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (15) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Onsdagen den 17 augusti 2005 kl. 10:00 14:10 Ajournering för lunch kl. 12:00 13:00 Beslutande

Läs mer

Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen den 23 januari 2008 kl. 08:30-15:40. Kommunkontoret, tisdagen den

Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen den 23 januari 2008 kl. 08:30-15:40. Kommunkontoret, tisdagen den NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (21) Sida Plats och tid Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen den 23 januari 2008 kl. 08:30-15:40 Beslutande Hans Betulander ( c) Thomas von Wachenfeldt

Läs mer

6. Dokumenthanteringsplan för UK-nämnden. BILAGA. 9. Rapporter/information Margareta Tamm-P. 13. Informationer och övriga ärenden

6. Dokumenthanteringsplan för UK-nämnden. BILAGA. 9. Rapporter/information Margareta Tamm-P. 13. Informationer och övriga ärenden NORDANSTIGS KOMMUN Utbildnings- och kulturnämnden KALLELSE Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö, rum 11 Tid: Måndag 26 april 2010 kl. 09:00 1. Val av justerare 2.

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 11 juni 2012 kl. 08:30 12:10

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 11 juni 2012 kl. 08:30 12:10 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (14) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 11 juni 2012 kl. 08:30 12:10 Beslutande Boerje Bohlin (S) Ordförande Pernilla Kardell

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Tisdag 7 april 2015 kl. 13:00-16:45

Kommunkontoret i Bergsjö Tisdag 7 april 2015 kl. 13:00-16:45 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (7) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Tisdag 7 april 2015 kl. 13:00-16:45 Beslutande Erik Eriksson Neu (S) Ordförande Kent Hammarström

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Tisdag 26 mars 2013 kl. 08:15-11:50.

Kommunkontoret i Bergsjö. Tisdag 26 mars 2013 kl. 08:15-11:50. NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (10) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Tisdag 26 mars 2013 kl. 08:15-11:50. Beslutande Stig Eng (C) Ordförande Monica Olsson (S)

Läs mer

Kommunkontoret kl Ulrika Thulin, ordförande Kerstin Andersson, 1:e vice ordförande Catharina Tann, 2:e vice ordförande

Kommunkontoret kl Ulrika Thulin, ordförande Kerstin Andersson, 1:e vice ordförande Catharina Tann, 2:e vice ordförande Sida 1 (8) Plats och tid Kommunkontoret kl 08.40 11.30 Beslutande Ulrika Thulin, ordförande Kerstin Andersson, 1:e vice ordförande Catharina Tann, 2:e vice ordförande Övriga deltagande Göran Olsson, förvaltningschef

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Tisdag 14 november 2006 kl. 13:00-15:50. Eva Engström Sekreterare Thord Wannberg Kommunchef.

Kommunkontoret i Bergsjö. Tisdag 14 november 2006 kl. 13:00-15:50. Eva Engström Sekreterare Thord Wannberg Kommunchef. NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (11) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Tisdag 14 november 2006 kl. 13:00-15:50. Beslutande Stig Eng (c) Ordförande Monica Olsson

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 14 oktober 2013 kl. 08:30 11:30

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 14 oktober 2013 kl. 08:30 11:30 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (11) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 14 oktober 2013 kl. 08:30 11:30 Beslutande Boerje Bohlin (S) Ordförande Pernilla Kardell

Läs mer

Värdshuset 17 rum och kök i Harmånger Tisdag 2 december 2014 kl. 10:00 12:00

Värdshuset 17 rum och kök i Harmånger Tisdag 2 december 2014 kl. 10:00 12:00 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (9) Sida Plats och tid Värdshuset 17 rum och kök i Harmånger Tisdag 2 december 2014 kl. 10:00 12:00 Beslutande Stig Eng (C) Bengt-Ola Olsson

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 24 september 2015 kl. 08:15-12:20. Eva Engström Sekreterare. Erik Eriksson Neu (S) Utbildningsutskottet

Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 24 september 2015 kl. 08:15-12:20. Eva Engström Sekreterare. Erik Eriksson Neu (S) Utbildningsutskottet NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (7) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Torsdag 24 september 2015 kl. 08:15-12:20. Beslutande Stig Eng (C) Ordförande Monica Olsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Utbildningsnämndens kultur- och fritidsutskott

Sammanträdesprotokoll Utbildningsnämndens kultur- och fritidsutskott Sammanträdesprotokoll Tid och plats Beslutande 2013-08-22 - i Kommunhuset klockan 15.00-16.45 med ajournering till den 29 augusti kl.17.30-18.30, Örkelljunga kulturhus. Björn Zorec (FP) - ordförande, 55-61

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 30 november 2016 kl. 08:15 12:30

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 30 november 2016 kl. 08:15 12:30 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (10) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 30 november 2016 kl. 08:15 12:30 Beslutande Åke Bertils (S) Ordförande Sigbritt Persson

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Tisdag 30 oktober 2007 kl. 08:15-12:35.

Kommunkontoret i Bergsjö. Tisdag 30 oktober 2007 kl. 08:15-12:35. NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (5) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Tisdag 30 oktober 2007 kl. 08:15-12:35. Beslutande Stig Eng (c) Ordförande Sven-Åke Eriksson

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 20 februari 2012 kl. 13:30-15:30. Dick Lindkvist (S) Kommunkontoret i Bergsjö 2012-03-05.

Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 20 februari 2012 kl. 13:30-15:30. Dick Lindkvist (S) Kommunkontoret i Bergsjö 2012-03-05. NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (7) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 20 februari 2012 kl. 13:30-15:30. Beslutande Monica Olsson (S) Ordförande Stig Eng (C)

Läs mer

Bergesta i Gnarp Måndag 7 oktober 2013 kl. 10:00 12:10

Bergesta i Gnarp Måndag 7 oktober 2013 kl. 10:00 12:10 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (8) Sida Plats och tid Bergesta i Gnarp Måndag 7 oktober 2013 kl. 10:00 12:10 Beslutande Åke Bertils (S) Elsy Hammar Nils von Elern AnnKristine

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö

Kommunkontoret i Bergsjö NORDANSTIGS KOMMUN Utbildnings- och kulturnämnden KALLELSE Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö Tid: Måndag 22 februari 2010 kl. 09:00 OBS! Klockslaget! 1. Val av

Läs mer

Tid: Måndag 21 mars 2016 kl. 08:15 OBS! studiebesök, Bergsjö skola efter lunch. Lunch kl. 11:30 på skolan.

Tid: Måndag 21 mars 2016 kl. 08:15 OBS! studiebesök, Bergsjö skola efter lunch. Lunch kl. 11:30 på skolan. NORDANSTIGS KOMMUN Kommunstyrelsens utbildningsutskott OBS Studiebesök KALLELSE till sammanträde Till ledamöter Ersättare och övriga får kallelsen för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö Tid: Måndag

Läs mer

Godkännande av dagordning. Rapport: Tobaksfria skolgårdar. BILAGA Besök kl. 08:40. Bokslut 2012 för UK-nämnden. BILAGA

Godkännande av dagordning. Rapport: Tobaksfria skolgårdar. BILAGA Besök kl. 08:40. Bokslut 2012 för UK-nämnden. BILAGA NORDANSTIGS KOMMUN Utbildnings- och kulturnämnden KALLELSE Ledamöter Ersättare och övriga för kännedom Plats: Kommunkontoret i Bergsjö Tid: Måndag 18 mars 2013 kl. 08:30 1. Val av justerare 2. 3. Godkännande

Läs mer

Fullmäktigesalen i Harmånger. Måndag 6 februari 2006 kl. 19:00-21:10. Eva Engström Sekreterare. Börje Berglöf (c) Kjell Bergström (mp)

Fullmäktigesalen i Harmånger. Måndag 6 februari 2006 kl. 19:00-21:10. Eva Engström Sekreterare. Börje Berglöf (c) Kjell Bergström (mp) NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (7) Sida Plats och tid Beslutande Fullmäktigesalen i Harmånger. Måndag 6 februari 2006 kl. 19:00-21:10. Se närvarolista. Övriga deltagande Eva

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 20 augusti 2008 kl. 08:30 14:00 Ajournering för lunch mellan kl. 12:40-13:15. Ulla Britt Hånell sekreterare

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 20 augusti 2008 kl. 08:30 14:00 Ajournering för lunch mellan kl. 12:40-13:15. Ulla Britt Hånell sekreterare NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (14) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 20 augusti 2008 kl. 08:30 14:00 Ajournering för lunch mellan kl. 12:40-13:15 Beslutande

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Onsdag 21 november 2012 kl. 13:00-14:35.

Kommunkontoret i Bergsjö. Onsdag 21 november 2012 kl. 13:00-14:35. NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (7) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Onsdag 21 november 2012 kl. 13:00-14:35. Beslutande Stig Eng (C) Ordförande Monica Olsson (S)

Läs mer

SÄFFLE KOMMUN PROTOKOLL 1

SÄFFLE KOMMUN PROTOKOLL 1 SÄFFLE KOMMUN PROTOKOLL 1 Paragrafer 47-51 Plats och tid Kulturkansliet, Biblioteket, klockan 9.00-11.10 ande Övriga deltagare Kerstin Einevik Bäckstrand (c) Bo Andersson (m) Allan Magnusson (s) Ingrid

Läs mer

Plats och tid Vansbrorummet, Medborgarhuset, tisdagen den 24 april 2018, kl. 17:00 17:15. Oscar Fredriksson, kommunchef

Plats och tid Vansbrorummet, Medborgarhuset, tisdagen den 24 april 2018, kl. 17:00 17:15. Oscar Fredriksson, kommunchef Protokoll Plats och tid Vansbrorummet, Medborgarhuset, tisdagen den 24 april 2018, kl. 17:00 17:15 Beslutande Stina Munters (C), ordf. Lars-Olov Liss (C) Lovisa Berglund (C) Torsten Larsson (KD) Wahan

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 31 oktober 2011 kl. 08:00-10:00.

Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 31 oktober 2011 kl. 08:00-10:00. NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (7) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Måndag 31 oktober 2011 kl. 08:00-10:00. Beslutande Stig Eng (C) Ordförande Monica Olsson (S)

Läs mer

Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen den 7 november 2007 kl 08:30 17:25

Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen den 7 november 2007 kl 08:30 17:25 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (16) Sida Plats och tid Beslutande Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen den 7 november 2007 kl 08:30 17:25 Hans Betulander (c) ordförande Thomas

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 29 april 2015 kl. 08:15-14:20 Ajournering för lunch mellan kl. 12:10-13:00. Ulla Britt Hånell Sekreterare

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 29 april 2015 kl. 08:15-14:20 Ajournering för lunch mellan kl. 12:10-13:00. Ulla Britt Hånell Sekreterare NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (10) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 29 april 2015 kl. 08:15-14:20 Ajournering för lunch mellan kl. 12:10-13:00 Beslutande

Läs mer

Kultur och Fritidsnämndens kontor

Kultur och Fritidsnämndens kontor 1(12) Plats och tid Kommunkontoret, Foxen, den 25 augusti, kl 16.30-18.30 (ajourn. kl 17.15-17.30) Beslutande Ledamöter Lars Jonehög, ordf, FP Mats Andersson, C Kristina Kristiansson, S Mårten Karlsson,

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 15 juni 2015 kl. 08:15 12:40

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 15 juni 2015 kl. 08:15 12:40 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (16) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 15 juni 2015 kl. 08:15 12:40 Beslutande Erik Eriksson Neu (S) Kent Hammarström (S) Oskar

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Onsdag 24 oktober 2012 kl. 08:15-11:50. Eva Engström Sekreterare

Kommunkontoret i Bergsjö. Onsdag 24 oktober 2012 kl. 08:15-11:50. Eva Engström Sekreterare NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (10) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Onsdag 24 oktober 2012 kl. 08:15-11:50. Beslutande Stig Eng (C) Ordförande Monica Olsson (S)

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Onsdag 11 juni 2014 kl. 08:15-14:20. Eva Engström Sekreterare Mona Franzén-Lundin Tf kommunchef

Kommunkontoret i Bergsjö. Onsdag 11 juni 2014 kl. 08:15-14:20. Eva Engström Sekreterare Mona Franzén-Lundin Tf kommunchef NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (6) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Onsdag 11 juni 2014 kl. 08:15-14:20. Beslutande Stig Eng (C) Ordförande Monica Olsson (S) Åke

Läs mer

Backens skola, Harmånger Måndagen den 29 augusti klockan 10:00 12:00

Backens skola, Harmånger Måndagen den 29 augusti klockan 10:00 12:00 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Sida 1 Plats och tid Backens skola, Harmånger Måndagen den 29 augusti klockan 10:00 12:00 Beslutande Stig Eng (c) ordförande Anders Broberg (c)

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 11 maj 2009 kl. 10:00 12:00. Lena Linné Samordnare/sekreterare. Stig Jonsson. Kommunkontoret

Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 11 maj 2009 kl. 10:00 12:00. Lena Linné Samordnare/sekreterare. Stig Jonsson. Kommunkontoret NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (8) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Måndag 11 maj 2009 kl. 10:00 12:00 ande Per-Åke Kardell (c) Ordförande Sven-Åke Eriksson(c)

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 26 oktober 2005 kl. 09:00 16:15 Ajournering för lunch mellan kl. 12:00 13:05

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 26 oktober 2005 kl. 09:00 16:15 Ajournering för lunch mellan kl. 12:00 13:05 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (7) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 26 oktober 2005 kl. 09:00 16:15 Ajournering för lunch mellan kl. 12:00 13:05 Beslutande

Läs mer

Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen 12 oktober 2005 kl. 08:30-15:30. Inga-Lill Dahlin Sekreterare Berndt Nordberg, Utbildn.

Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen 12 oktober 2005 kl. 08:30-15:30. Inga-Lill Dahlin Sekreterare Berndt Nordberg, Utbildn. NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (144) Sida Plats och tid Beslutande Kommunkontoret, Bergsjö Onsdagen 12 oktober 2005 kl. 08:30-15:30 Ove Wallberg (m) ordförande Boerje Bohlin

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Torsdag 22 september 2016 kl. 13:00-14:40

Kommunkontoret i Bergsjö Torsdag 22 september 2016 kl. 13:00-14:40 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (8) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö Torsdag 22 september 2016 kl. 13:00-14:40 Beslutande Åke Bertils (S) Leena Lindblom (M) Birger

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö. Tisdag 11 september 2007 kl. 08:15-16:20. Eva Engström Sekreterare Thord Wannberg Kommunchef

Kommunkontoret i Bergsjö. Tisdag 11 september 2007 kl. 08:15-16:20. Eva Engström Sekreterare Thord Wannberg Kommunchef NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (13) Sida Plats och tid Kommunkontoret i Bergsjö. Tisdag 11 september 2007 kl. 08:15-16:20. Beslutande Stig Eng (c) Ordförande Monica Olsson

Läs mer

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 19 mars 2013 kl. 08:30 14:15 Ajournering för lunch mellan kl. 12:05-13: Eva Morsk (C)

Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 19 mars 2013 kl. 08:30 14:15 Ajournering för lunch mellan kl. 12:05-13: Eva Morsk (C) NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 (19) Sida Plats och tid Beslutande Kommunkontoret i Bergsjö Onsdag 19 mars 2013 kl. 08:30 14:15 Ajournering för lunch mellan kl. 12:05-13:00

Läs mer

Kommunkontoret, Kopparberg Tid: Beslutande. Kommunkontoret

Kommunkontoret, Kopparberg Tid: Beslutande. Kommunkontoret SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (5) Plats och tid Kommunkontoret, Kopparberg Tid: 14.00 15.20 16.00 16.30 Beslutande Gert Stark (S), Ljusnarsbergs kommun, ordförande Helena Magnusson-Svensson (S), Lindesbergs

Läs mer