Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE"

Transkript

1 Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015

2 ORDFÖRANDE HAR ORDET Vilket år vi har haft!!! Vi har haft ett år fullt av utveckling. Styrelsen har i år satsat mycket på att fortsätta utveckla den struktur vi inledde Vi har nu en mer etablerad budgetprocess för de olika kommittéerna vilket gör att vi nu kan ekonomistyra på ett nytt sätt. Vi har även infört ett tidsbokningssystem som skall göra det lättare och mer överskådligt för både ledare och styrelse att registrera och följa den tid vi lägger ner i föreningen. Året har varit framgångsrikt på många plan: Föreningen har växt ytterligare och vi har ökat både antalet grupper och antalet gymnaster. Extra glädjande är att av de nytillkomna medlemmarna så är 50% killar och 50% tjejer. Vi har utvecklats inom alla kommittéer och det känns som om vi har en bra bredd i föreningen. Framgångar har även rönts genom tävlingar och medaljer. Den största framgången står vår elittrupp för som både fick silver i SM men också i Nordiska mästerskapen. Våra tränare har även dom blivit uppmärksammade vi är väldigt stolta över att både Johanna Råberg och Alexander Forsberg numer kan titulera sig landslagstränare. Vi har även utvecklat vårt samarbete med AGF, dels genom en gemensam satsning på Örebro Sports Week men även genom det gemensamma samarbetet Gymnastikens hus. Vi kommer att fortsätta utvecklingen 2016 och allt mer jobba för att vi skall ha en bred verksamhet som syftar till att följa Gymnastikförbundets utvecklingsmodell Rörelse hela livet. Jag vill tacka samtliga ledare, styrelse och personal för ett härligt år. Dessutom vill jag tacka Gymnastikförbundet Mellansvenska, ÖLIF och SISU, Karlslunds IF, Örebro kommun med flera för gott stöd och samverkan under året.

3 STYRELSEN Styrelsen har under 2015 haft följande sammansättning: Ordförande: Ulrika Riseby Vice ordförande: Eva Sundmalm Sekreterare: Eva Sundmalm Kassör: Deniz Muharemi Övriga ledarmöter: Inger Högström Westerling Susanne Persson Malin Engström Mikael Nilsson Denice Erkenby, adjungerad Angelica Flodin, adjungerad Suppleanter: Evy Ekström Revisor: Irja Börlin Revisor suppleant: Helena Johansson Valberedning: Robert Wideudde Lisandra Lannerhag Edit Eriksson Styrelsen har under året haft 9 protokollförda styrelsemöten. och 3 protokollförda AU-möten. Kommittéerna har haft minst 1 per termin. REPRESENTATION Eva Sundmalm, Ulrika Riseby Inger Högström Westerling är med i projektgruppen Gymnastikens Hus i Örebro. Eva Sundmalm har verkat som ordförande i GF Mellansvenskas styrelse. Evy Ekström och representerade föreningen vid ÖLIF:s och SISU:s årsmöte. Evy Ekström och Eva Sundmalm har representerat föreningen i KIF:s huvudstyrelse. Erik Isberg har medverkat i PKRT- kommité i Mellanskas styrelse samt Gymnastikförbundet. Alexander Forsberg blev 2015 klar som landslagstränare Johanna Råberg blev 2015 klar som landslagstränare

4 STATISTIK Antalet medlemmar jämfört med föregående år Samtliga medlemmar 2015 Antal medlemmar 1214 st (+139) Antal kvinnor 825 st (+71) Antal män 389 st (+68) Samtliga medlemmar 2014 Antal medlemmar Antal kvinnor Antal män 1075 st 754 st 321 st Åldersintervall aktiva medlemmar jämfört med föregående år Kön Kvinnor Män Åldersintervall Aktiva medlemmar Aktiva medlemmar Resultat Totalt: Åldersintervall Aktiva ledare Aktiva ledare Styrelse Styrelse Antal grupper 2015: 42 st Barngrupper 17 Ungdom 2 Freerunning 5 Cheerleading 5 Trupp 12 Vuxen 2 Under 2015 har ÖGFs föreningskonsulent tillsammans med styrelse, kommittéer och ledare arbetat med att få bättre förutsättningar att skapa nya grupper i föreningen. Föreningskonsulenten har fortsatt att utveckla, strukturerat och organiserat föreningens CRM system och Sportadmin som gör att vi kan optimera antalet aktiva i varje grupp utifrån deras förutsättningar. Detta har bidragit till att föreningen har ökat antalet aktiva medlemmar så pass mycket. Stort tack till er alla som varit med och påverkat och engagerat sig för att göra detta möjligt!

5 BARN OCH UNGDOMS GYMNASTIK familjegymnastik I föreningen finns två grupper med familjegymnastik, där gympar barnen tillsammans med sina föräldrar en timme/vecka. I våra två grupper var det 45 barn i åldern 2-4 år som fick träna redskapsbanor i Sörbyängsskolan och på Oscariahallen. barngymnastik Vår största verksamhet i föreningen är Barngymnastiken. Här har vi många grupper ute på skolorna runt om i Örebro. Där vi oftast håller till är Sörby, Risbergska, Oscaria, och Brunnsskolan. Vi har 12 barngrupper med ca 280 barn mellan 5-9 år och tränar grunderna inom gymnastik en gång/veckan. I våra barngrupper är barnen mixade pojkar och flickor. pojkgymnastik Vi har en ren pojkgrupp med 25 pojkar mellan 6-8 år som tränar en gång/veckan på Risbergska. Alla grabbar har börjat träna volter och det är full fart på träningarna!

6 FREE RUNNING - PARKOUR Under första halvan av året har Örebro Freerunning haft fyra grupper i träning: två nybörjargrupper, en fortsättningsgrupp och en avancerad grupp. Efter sommaren gjordes organisationen så att det blev fem grupper, fyra nybörjar grupper och en avancerad grupp. Nybörjargrupper I nybörjar grupperna var det från under våren 56 aktiva fördelat på två grupper -03/ aktiva och -97/ aktiva. Till hösten görs grupperna om och det blir fyra grupper med 103 aktiva fördelat på två -06/-09 grupper med 33 respektive 30 aktiva, en -01/-05 grupp med 28 aktiva, en -00 och uppåt med 12 aktiva. Grupperna har tränat en gång/vecka 15 på våren och 13 på hösten. Ansvariga ledare: Vt. -03/-07 Erik, -97/-03 Ibrahim och Edvin Ht. -06/-09 Erik båda grupperna, -05/-01 Edvin, -00 äldre Martin, under hösten har även ett flertal hjälptränare rekryterats för att stötta upp i grupperna. Fortsättningsgrupp Under våren har vi en fortsättningsgrupp med 20 aktiva. De tränar två gånger per vecka i 15 veckor. Ansvarig ledare: Martin Avancerat gruppen Avancerat gruppen var under våren 17 aktiva och under hösten 34, de har tränat två gånger/vecka under sammanlagt 28 veckor. Ansvarig ledare: Under våren var Martin ansvarig, under hösten har Martin och Erik delat på ansvaret Övriga aktiviteter: Vi har under året genomfört ett läger i samarbete med Mellansvenska Gymnastikförbundet. Och en del av våra aktiva har varit iväg på en hel del Jams.

7 CHEERLEADING Miniminior Fireflies I denna grupp är de 21 aktiva och de blir bara fler och fler. De tränar 2 gånger i veckan och satsar mycket på basics, för att en dag gå upp i tävlingslag. Miniminior - Glow Glow är det 19 stycken aktiva tjejer i och de har nyligen varit i Uppsala och tävlat på DM, där de fick guld. De ska nu börja förbereda sig inför att bli minior och tävla i level 2 nästa säsong, så det kommer bli lite svårare övningar. Junior Heat I Heat är de 17 stycken engagerade tjejer som nyligen tävlade i DM Uppsala och kammade hem ett guld och en vidare plats till RM i Malmö. De kommer efter sista tävlingen att börja förbereda sig för att förhoppningsvis bli ett senior level 3 lag till nästa säsong. Jr/Sr Flames Denna grupp består av 21 stycken glada tjejer som tränar 2 gånger i veckan och tränar väldigt mycket basics för att nästa säsong bli ett tävlingslag.

8 TRUPPGYMNASTIK Microtruppen Microtruppen är en grupp med 28 stycken tjejer som är 9-10 år gamla. Under 2015 tränade gruppen 2 gånger/veckan. Truppen var med på truppträffsen våren 2015 och vann silver i valfrid när det var cheerleaders från high school musical, samt brons i redkap. Truppen tränar flickis, handvolt, handvolt-volt mm. Millitruppen Millitruppen är en grupp på 20 tjejer i åldrarna 8-11, vi tränar två gånger i veckan och i april 2016 ska tjejerna tävla för första gången i Kristinehamn. Palaestratruppen Under HT15 gick Palaestratruppen från att träna en gång/veckan till att träna två gånger/veckan. Bytte namn från Änglarna. Under HT15 växte gruppen och fick stor varaition. Tjejerna är mellan 7-13 år och spridda i sin kunskapsnivå. Vi övar på allt mellan rondater till rondat flickis-flickis. Majoriteten kan landa volter på tävlingsbädd. I November var truppen med i sin första tävling Truppträffen, vilket gav mersmak och längtan till nästa truppträff. RC- Truppen Under 2015 skedde bortfall och tillskott både hos gymnaster och tränare och vid årets slut består truppen av 26 gymnaster i åldern år samt sex ledare. Truppen tränar nu tillsammans vid samtliga tre tillfällen i veckan. Våren 2015 slogs RT-truppen och RM1-truppen ihop. Tjejerna har deltagit i bla Hammarbygymnasternas Trupp Cup, Mellansvenska Mästerskapen där vi hade 3 fristående lag, den första rikstävlingen RT-yngre i Örebro, RC1 i Ängelholm, Trollbäcken, som också gav oss brons i trampett. Örebropojkarna Örebropojkarna är en grupp som tränar två gånger i veckan. Dom har inte tävlat något under året, men planerar en satsning och en ihopslagning av andra killgrupper under 2016.

9 RM - Mixen Mixen är ett glatt gäng, både killar och tjejer i en blandad ålder där den yngste killen är 13år och den äldste tjejen fyller 30 i år! De tränar 2-3gånger i veckan i Oscariahallen och tävlar på RM2 nivå med ett dam lag och ett RM mixed lag. Under våren 2016 ska några av killarna satsa mot USM tillsammans med några grabbar ifrån AGF. Under 2015 blev det en hel del tävlande med fina placeringar: STG Open (mixade lag med elittruppen och elittruppen yngre): 1 guld och 2 silver Mellansvenska mästerskapen: 1 silver i tumbling och 1 brons i fristående RM 2: 4e plats för mixen och 5e plats för damerna Mellansvenska cupen: 1 guld i fristående, delad 4e plats i tumbling och 1 silver i trampett RC 2: 8e plats för damerna och guld för mixen. Utöver våra tävlingar har vi även deltagit på ÖGFs våruppvisning där vi var Grease, anordnat en egen Luciauppvisning tillsammans med några andra tävlingsgrupper, i somras var vi på ett läger i Göteborg där vi var på Liseberg och tränade i ABGS fina hall och dessutom var vi såklart även i år med och representerade ÖGF i den årliga Prideparaden i Örebro. Minitruppen 1 & 2 Vi är idag 31 gymnaster i gruppen. Gymnasterna är födda , vi tränar inför målet att nå USM 2016 och har därför fått in några nya gymnaster från föreningens andra grupper som har kunskap och ålder för USM nivån. Minitruppen tränade och tävlade tillsammans med Minitruppen 2 under året som gick. Vi ställde upp på RT3 yngre, RM3 yngre och RC1 yngre under året som gick. Inför vårterminen splittrades gruppen och två nya träningsgrupper startades. Ellen är ansvarig för Minitruppen halvan som tränar inför USM och RM3 yngre Minitruppen 2 är en tävlingsgrupp som består av 30 tjejer i åldern 9-14 år samt en kille som är 8 år. Till vardags tränar gruppen redskap två gånger/veckan i Oscariahallen, och fristående en gång/veckan på Risbergska. Elittruppen Yngre Elitruppen yngre är en trupp med ca 17 tjejer i åldern år. Under året har dom tävlat USM och JSM där det tyvär inte blev några finalplatser denna gång. Men dom har plockat en hel del medaljer på Mellansvenskamästerskapen och STG-Open (i Stockholm). Truppen har varit på läger i Danmark och ett sommarläger i Göteborg. Dom har även varit med på föreningens årliga uppvisning och på barnmässan älskade ungar på Convetum. Gruppen avslutade året med en Luciauppvisning tillsammans med RM-Mixen och Minitruppen.

10 Elitetruppen Äldre Elittruppen är en trupp med endast seniorer i åldern år. Under 2015 har vårt seniorlag ställt upp på SM och gjort en fantastisk prestation. Dom tog en silver medalj och därmed kvalade vidare till Nordiska mästerskapen på Island. På Island gjorde tjejerna återigen en jätte fin prestation och placerade sig på en andra plats. Truppen har även varit på läger i Danmark och varit med på föreningens årliga uppvisning. Tjejerna ställde upp med en uppvisning på hjalmarbergmanteatern på SISUS konferens idrott hela livet och hade även 4st uppvisningar på barnmässan älskade ungar på Convetum. I slutet av året startade nya satsningen mot EM 2016 där 3st nya tjejer tog sig med i bruttotruppen. Vuxengruppen Vuxen/Universitetsgruppen består av Studerande som är fd gymnaster som längtat tillbaka till gymnastiken. Efter förfrågan från studenter så startades denna grupp som tränar 1-2ggr/veckan och har varit verksam ett år nu Gruppen består av 30 talet deltagare som återtränar grunderna för att kunna köra sina gamla varv igen,och med dem är andra (bekanta) studenter som aldrig har utövat gymnastik förut men som med sina egna liv på spel ger sig hän åt övningarna med beundransvärt resultat. Gruppen tränas numera av Robert Wideudde och Lina Höög tidigare ledaren Andreas Rundh har bytt till JSM/USM

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2014 Ordförande har ordet Ett år har gått fullt av nya intryck och stolthet. Dels är det mitt första år som ordförande i ÖGF och dels så är det ett år fullt av utveckling. Föreningen

Läs mer

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 ORDFÖRANDE HAR SISTA ORDET Örebro Gymnastikförening KIf har sedan starten 1999 haft en framgångsrik elitverksamhet inom disciplinen Trupp. 2016 var

Läs mer

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 ORDFÖRANDE HAR ORDET Örebro Gymnastikförening Kif har även i år satsat på att bli en välmående förening i alla delar av verksamheten. Vårt utvecklingsarbete

Läs mer

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE Örebro Gymnastikförening/Kif VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 ORDFÖRANDE HAR ORDET Det är med många känslor vi skriver vår sista verksamhetsberättelse eftersom en 20-årig historia nu är över! 2018 beslutade

Läs mer

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse 2014 Strängnäs GF Verksamhetsberättelse Året som gått Strängnäs GFs gångna år har sett annorlunda ut än tidigare år. Nya samarbeten har skapats, förändring i träning- och tävlingsplanering samt att föreningen

Läs mer

En del av Gymnastikförbundet mot målen i Vision 2020

En del av Gymnastikförbundet mot målen i Vision 2020 En del av Gymnastikförbundet mot målen i Vision 2020 Eva Sundmalm, v ordf Inger Högström Westerling, ledamot Alexandra Nyström, anställd kanslist och tränare SM medalj 2013 Örebro Gymnastikförening/KIF

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

Täby GF kopplat till Gymnastiken vill

Täby GF kopplat till Gymnastiken vill Täby GF kopplat till Gymnastiken vill I enlighet med gymnastiken vill och nya utvecklingsmodellen färgkodar vi vår verksamhet så att den kan översättas till de nya etiketterna enligt nedan. Utvecklingsmodellen

Läs mer

Inför våruppvisning den 22 Maj 2016 Lördag 21/5 kl.12-19, Söndag 22/5 kl.08-19 Uppvisning 1: 11-13 Uppvisning 2: 14-16

Inför våruppvisning den 22 Maj 2016 Lördag 21/5 kl.12-19, Söndag 22/5 kl.08-19 Uppvisning 1: 11-13 Uppvisning 2: 14-16 Inför våruppvisning den 22 Maj 2016 Lördag 21/5 kl.12-19, Söndag 22/5 kl.08-19 Uppvisning 1: 11-13 Uppvisning 2: 14-16 Hämtning av redskap Lör 21maj - Elittruppen äldre + yngre + RM mixen kl 14.00 Oscaria.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2017-01-01 2017-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens årsmöte den 4 april

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2018

Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsberättelse 2018 Föreningen Nättraby Allmänna Idrottssällskap redovisar följande verksamhetsberättelse för 2018 Styrelsens sammansättning har varit enligt nedan: Ordförande: Vice ordförande Sekreterare:

Läs mer

Månadsbrev - Järfälla konstsim

Månadsbrev - Järfälla konstsim Månadsbrev - Järfälla konstsim JUNI Sommaruppvisning Junior SM & SM Junior EM Månadsbrev Vårterminen har lidit mot sitt slut och det är nu äntligen dags för sommar! Vi hoppas att alla har haft en härlig

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 20120701-20130630 Verksamhetsberättelse 20120701-20130630 Föreningen Dackegymnasternas ordförande Tack alla entusiastiska ledare, gymnaster och föräldrar för ett toppen år! Inför

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013. Vendelsö Gymnastikförening

Verksamhetsberättelse 2013. Vendelsö Gymnastikförening Verksamhetsberättelse 2013 Vendelsö Gymnastikförening TRÄNINGSVERKSAMHETEN VGF har under året haft verksamhet med totalt 442 gymnaster och ledare. Basen i verksamheten är barngymnastiken med ca 165 barn

Läs mer

Verksamhetsberättelse för perioden HT 18 VT 19

Verksamhetsberättelse för perioden HT 18 VT 19 Verksamhetsberättelse för perioden HT 18 VT 19 Samt följande bilagor Revisionsberättelse Värdegrund & Policy Balansräkning & Resultaträkning för räkenskapsåret 2018 GKT Verksamhetsberättelse 18-19 1 Sittande

Läs mer

Föräldramöte FTG HT

Föräldramöte FTG HT Föräldramöte FTG HT2017 2017-09-11-17 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är Truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Hur kan du stötta föreningen?

Läs mer

Föräldramöte FTG VT /08

Föräldramöte FTG VT /08 Föräldramöte FTG VT2017 2017-02-06/08 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Arbetsgrupper Det här är

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 20150701-20160630 FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA 20150701-20160630 Verksamhetsberättelse 20150701-20160630 Föreningen Dackegymnasternas ordförande Tänk att ännu ett gymnastik-år har

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013 Inledning VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2013 Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyller 100 år, 2014! Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

Trollbäckscupen maj. Tyresöhallen

Trollbäckscupen maj. Tyresöhallen Trollbäckscupen 2017 13-14 maj Tyresöhallen GKT, Gymnastikklubben Trollbäcken Gymnastikklubben Trollbäcken grundades i april 2003. Vi är en förening i Tyresö med ca 300 aktiva gymnaster och ca 40 ledare.

Läs mer

Örebro Gymnastikförening/Kif RIKTLINJER FÖR LEDARE & STYRELSE VT-16. www.orebrogf.com

Örebro Gymnastikförening/Kif RIKTLINJER FÖR LEDARE & STYRELSE VT-16. www.orebrogf.com Örebro Gymnastikförening/Kif RIKTLINJER FÖR LEDARE & STYRELSE VT-16 www.orebrogf.com Vision Gymnastik rörelseglädje för alla hela livet! Värdegrund I vår förening: är alla lika mycket värda möter vi varandra

Läs mer

Bålsta GK:s organisation

Bålsta GK:s organisation Bålsta GK:s organisation Basgrupper (barngrupper) 7 år Förberedande trupp 2 ggr/v UT-yngre 2-3 ggr/v 11-15 år UT-äldre 2-3 ggr/v 14 år 7-11 år RM nivå 1 3 ggr/v 10-15 år RM nivå 3 3 ggr/v 14 år Träningsgrupp

Läs mer

Föräldramöte FTG VT /28

Föräldramöte FTG VT /28 Föräldramöte FTG VT2018 2018-02-26/28 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Arbetsgrupper Det här är

Läs mer

Version 2015-02-05 INNEHÅLL. Allmän tävlingsinformation Tävlingar våren 2015 Lathund att anordna en tävling Kontaktlista

Version 2015-02-05 INNEHÅLL. Allmän tävlingsinformation Tävlingar våren 2015 Lathund att anordna en tävling Kontaktlista INNEHÅLL Allmän tävlingsinformation Tävlingar våren 2015 Lathund att anordna en tävling Kontaktlista ALLMÄN TÄVLINSINFORMATION Svenska bedömningsreglementets senaste version gäller där inget annat anges.

Läs mer

Verksamhets- berättelse

Verksamhets- berättelse Verksamhets- berättelse 2010 Brunflo Gymnastikförening Sida 2 (6) Innehållsförteckning Styrelsens verksamhetsberättelse 3 Gruppernas Verksamhetsberättelser 5 Barn och Ungdomssektionen 5 Barngymnastik 4-6

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

Härnösands gymnastikklubb

Härnösands gymnastikklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 SAMT BUDGET OCH PLAN Verksamhetsåret 2017 Viktiga händelser Året 2017 har varit ett år fullt av gymnastik för gymnasterna i. Rekryteringen in till föreningen i de yngre åldrarna

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA Verksamhetsberättelse Föreningen Dackegymnasternas ordförande Ett år går fort när man har roligt och nu har ännu ett gymnastikår genomförts av våra fantastiska

Läs mer

Verksamhetsberättelse GF Vasa Gymnastik

Verksamhetsberättelse GF Vasa Gymnastik Verksamhetsberättelse 2015-2016 GF Vasa Gymnastik Verksamhetsåret 2015-07-01-2016-06-30 Styrelsen Styrelsen har bestått av Ordförande Jessica Pettersson Sekreterare Maria Landqvist Kassör Lina Landqvist

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016

Verksamhetsberättelse 2016 Verksamhetsberättelse 2016 Verksamhetsberättelse 2016 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2016-01-01 2016-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens

Läs mer

Tävlingskalender TRUPP 1 januari juli 2015

Tävlingskalender TRUPP 1 januari juli 2015 Tävlingskalender TRUPP 1 januari 2015-31 juli 2015 1 Generella regler för Truppverksamheten 2015-01-01 till 2015-07-31 ALLMÄNNA BESTÄMMELSER 3 SÄRSKILDA BESTÄMMELSER (Avvikelser från ovan nämnda) 3 - Inbjudan

Läs mer

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Norrköpings Gymnastikförening

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Norrköpings Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Norrköpings Gymnastikförening Styrelsen avger följande berättelse för föreningens 135:e verksamhetsår: FÖRENINGENS VALDA FUNKTIONÄRER Styrelse ordförande

Läs mer

Verksamhetsplan & övergripande ekonomisk plan GF Brommagymnasterna 2018/2019. Glädje Trygghet Utveckling

Verksamhetsplan & övergripande ekonomisk plan GF Brommagymnasterna 2018/2019. Glädje Trygghet Utveckling Verksamhetsplan & övergripande ekonomisk plan GF Brommagymnasterna 2018/2019 Glädje Trygghet Utveckling Verksamhetsplan och målbild 2018/2019 Perspektiv Gymnaster Tränare & hallar Ekonomi & marknad Övergripande

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 20170701 20180630 FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA 20170701 20180630 Verksamhetsberättelse 20170701 20180630 Föreningen Dackegymnasternas ordförande Dackegymnasterna jubilerar detta året

Läs mer

Trollbäcken Christmas Cup 2017

Trollbäcken Christmas Cup 2017 Trollbäcken Christmas Cup 2017 2-3 december Slottshallen GKT, Gymnastikklubben Trollbäcken Gymnastikklubben Trollbäcken grundades i april 2003. Vi är en förening i Tyresö med ca 400 aktiva gymnaster och

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Hammarö Gymnastikförening Innehåll Inledning 2 Verksamhetsutveckling 2 Ledarutveckling 2 Tävlingsverksamhet 3 Uppvisningar 3 Träningsläger 3 Löpande verksamhet 4 Styrelse 5 Verksamhetsberättelse

Läs mer

Verksamhetsplan 2018

Verksamhetsplan 2018 Verksamhetsplan 2018 BGKs verksamhet I vår klubb vill vi erbjuda Gymnastik för alla och visa att man kan vara gymnast vare sig man vill nå toppen, ha gymnastik som ett komplement till annan idrott eller

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 FÖR IDROTTSFÖRENINGEN FÖR ALLA HANDIKAPPADE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 FÖR IDROTTSFÖRENINGEN FÖR ALLA HANDIKAPPADE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 FÖR IDROTTSFÖRENINGEN FÖR ALLA HANDIKAPPADE Styrelsens sammansättning Gert Nilsson Anders Carlsson Irma Sundh Ann Salomonsson Olle Lundgren Daniel Pollak Sven Jansson Staffan

Läs mer

ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER

ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER Bestämmelser och tävlingsregler är framtagna av Gymnastikförbundet Sydosts tävlingskommitté. Reglerna grundar sig på bedömningsreglementet nya nationella bedömningsreglementet

Läs mer

Tyresö Trupp Cup PM 1 TYRESÖ TRUPP CUP. Inbjudan T Y R E S Ö GYMNASTIKEN

Tyresö Trupp Cup PM 1 TYRESÖ TRUPP CUP. Inbjudan T Y R E S Ö GYMNASTIKEN PM 1 TYRESÖ TRUPP CUP 2016 Inbjudan T Y R E S Ö GYMNASTIKEN 1 Välkomna till Tyresö Trupp Cup 2016! Tyresö Trupp Cup (TTC) vänder sig till truppgymnaster i åldern 7 år och uppåt. TTC är en grencup i klass

Läs mer

TÄBY GYMNASTIKFÖRENING VERKSAMHETSPLAN 2015-2017

TÄBY GYMNASTIKFÖRENING VERKSAMHETSPLAN 2015-2017 1 TÄBY GYMNASTIKFÖRENING VERKSAMHETSPLAN 2015-2017 INNEHÅLL 1. Övergripande planer, mål och policys A. Föreningsidé B. TGF organisation och verksamhetsstruktur C. SWOT (Styrkor, Svagheter, Möjligheter

Läs mer

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen

Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Svenska Taekwondoförbundet ITF Sektionen Verksamhetsberättelse år 2003 Januari Annonsprojekt På initiativ av ITF sektionens styrelse inleddes ett annonsprojekt för sektionens klubbar i tidningen Fighter

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2012-2013 Gymnastikföreningen Astra 2012-2013 Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot Suppleant Suppleant Peter Rudin Thomas Åkerdahl Linda Knutar Maria Sandgren

Läs mer

Nr 21 februari 2013 Terminsstart 2013

Nr 21 februari 2013 Terminsstart 2013 Nr 21 februari 2013 Terminsstart 2013 Kalender för våren 2013 Den 23:e mars kl. 11:00 har vi årsmöte i raststugan i Vilsta Alla medlemmar är välkomna! Vi bjuder på smörgåstårta. Sista anmälningsdag är

Läs mer

Verksamhetsberättelse Gothenburg Cheer One

Verksamhetsberättelse Gothenburg Cheer One Verksamhetsberättelse 2015-2016 Gothenburg Cheer One Verksamhetsberättelse 2015-2016 Gothenburg Cheer One Verksamhetsåret 2015-07- 01-2016- 06-30 1. Organisation Medlemmar Under året hade föreningen 417st

Läs mer

Långtidsplan/Vision , upplaga 4

Långtidsplan/Vision , upplaga 4 Långtidsplan/Vision 2020 2016-04-20, upplaga 4 Verksamhetsidé Gymnastikföreningen Uppsalaflickorna har kommit till för att ge barn, ungdomar och vuxna glädje, utveckling och personlig utmaning och framgång.

Läs mer

Hölö Mörkö IF. Verksamhetsberättelse

Hölö Mörkö IF. Verksamhetsberättelse Hölö Mörkö IF Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse för Hölö-Mörkö idrottsförening 2014. Året har varit fullt av aktiviteter med huvudfokus på det idrottsliga, där engagerade ledare gör det

Läs mer

Verksamhetsberättelse för GT Vikingarnas 66:e verksamhetsår

Verksamhetsberättelse för GT Vikingarnas 66:e verksamhetsår Verksamhetsberättelse för GT Vikingarnas 66:e verksamhetsår Avser tiden 2016-01-01--- 2016-12-31 GT VIKINGARNA STYRELSE Ordförande Eva Unger Vice ordförande Pia Wahlstedt Kassör Agnes Moe Sekreterare Astrid

Läs mer

AIF GYMNASTIK VERKSAMHETSBESKRIVNING 2012/2013

AIF GYMNASTIK VERKSAMHETSBESKRIVNING 2012/2013 AIF GYMNASTIK VERKSAMHETSBESKRIVNING 2012/2013 4ÅR och 5ÅR - --- - 4 5 år Barngymnastik (Barn) Barngymnastiken skall vara en rolig och lekfull aktivitet som främjar barnens individuella utveckling. Att

Läs mer

Norrtälje Gymnastikförening inbjuder till trupptävling. Ankarecupen 2017 PM1

Norrtälje Gymnastikförening inbjuder till trupptävling. Ankarecupen 2017 PM1 Norrtälje Gymnastikförening inbjuder till trupptävling Ankarecupen 2017 PM1 Tävlingsdatum: 18-19 november 2017 Plats: Sparbankshallen Rimbo/Norrtälje; Rånäsvägen 24 Klasser MT yngre Flöte: Flick/Mix/Pojk

Läs mer

Föräldramöte Föreningen Trosagymnasterna - FTG

Föräldramöte Föreningen Trosagymnasterna - FTG Föräldramöte Föreningen Trosagymnasterna - FTG 2015-03- 26 AGENDA De olika trupperna Mål och övningskrav Träningsregler Barnens egna spelregler Tävling/uppvisning Vi behöver lite hjälp KommunikaMonskanaler

Läs mer

Enebybergsgymnasterna Vill

Enebybergsgymnasterna Vill Enebybergsgymnasterna Vill Riktlinjer samt handlingsplaner 2016-2017 www.enebybergsgymnasterna.nu Facebook: Enebybergsgymnasterna 1(7) reviderad 2016-09-03 EG = Engagemang och Glädje! Genom vårt motto

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN. Höganäs Gymnastikförening

VERKSAMHETSPLAN. Höganäs Gymnastikförening VERKSAMHETSPLAN Höganäs Gymnastikförening 2011 VERKSAMHETSPLAN FÖR 2011 Inledning Under 2011 är den övergripande och långsiktiga målsättningen och visionen för föreningen att gymnaster och ledare stannar

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse FÖRENINGEN DACKEGYMNASTERNA Verksamhetsberättelse Föreningen Dackegymnasternas ordförande Ännu ett härligt gymnastik-år är till ända. Jag valdes in i styrelsen vid förra årsmötet,

Läs mer

Bildandemöte Gymnastikföreningen Wermdö. Hotell Blå Blom kl

Bildandemöte Gymnastikföreningen Wermdö. Hotell Blå Blom kl Bildandemöte Gymnastikföreningen Wermdö Hotell Blå Blom 2019-06-18 kl. 19.00 Föredragningslista 1. Mötets öppnande. 2. Fastställande av röstlängd/närvarolista. 3. Val av ordförande och sekreterare för

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2017-2018 Gymnastikföreningen Astra 2017-2018 Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot Suppleant Suppleant (Askultant Rickard Karlsson Fredrik Öhrling Linda

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 Styrelse Ordförande Vice Ordförande Kassör Sekreterare Övriga ledamöter Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Hedersmedlemmar: Barbro Ronsten Magnus Israelsson Lena Jacobsson

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2015 Älvkarleby Gymnastikförening

Verksamhetsberättelse för 2015 Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2015 Älvkarleby Gymnastikförening Sida 1 av 14 1. Allmänt Föreningens ändamål, att öka rörelseglädjen och kunskapen om olika aktiviteter och motionens positiva inverkan på människor

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2015

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2015 VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2015 Inledning Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyllde 100 år 2014. Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

Styrelsen för Göteborgs Turnförening får här avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013.

Styrelsen för Göteborgs Turnförening får här avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013. Årsberättelse Göteborgs Turnförening 2013 Styrelsen för Göteborgs Turnförening får här avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013. STYRELSE Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleanter Robert

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2015 BGF Verksamhetsberättelse 2015 1 Innehållsförteckning Styrelsens verksamhetsberättelse Verksamhetsåret ur styrelsens ögon Uppföljning av Verksamhetsplan 2015 Gemensamma träffar

Läs mer

Verksamhets- berättelse

Verksamhets- berättelse Verksamhets- berättelse 2014 Brunflo Gymnastikförening Sida 2 (7) Innehållsförteckning Styrelsens verksamhetsberättelse... 3 Sektionernas verksamhetsberättelser... 5 Barn- och ungdomssektionen Familjegymnastik...

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2006 Några höjdpunkter under året: Invigning av hoppgropsanläggning, föreningens största investering någonsin Föreningen växer och räknar numera med över 500 medlemmar Linn Nilsson

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2018

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2018 VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2018 Inledning Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyller 104 år 2018. Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

Bohuslän-dals konståkningsförbund

Bohuslän-dals konståkningsförbund Bohuslän-dals konståkningsförbund Styrelsen Verksamhetsberättelse 2016-2017 Styrelsen har under verksamhetsåret haft följande sammansättning Ordförande Helen Karlsson Vice ordförande Therese Arvidsson

Läs mer

Årsmöte Sofiaflickorna. 18 september klockan Ersta Sköndal högskola

Årsmöte Sofiaflickorna. 18 september klockan Ersta Sköndal högskola Årsmöte 2016 Sofiaflickorna 18 september klockan 15.00 Ersta Sköndal högskola Verksamhetsberättelse Styrelsen... 2 Övriga förtroendevalda... 2 Några av årets händelser... 4 Tävlingar och resultat... 4

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2009 Sida 2 (5) Verksamhetsberättelse för Brunflo Gymnastikförening 2009 Brunflo gymnastikförenings årsmöte 2009 hölls i kvarterslokalen i Brunflo båthamn den 3 mars. Vid mötet deltog

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen för Linköpings Gymnastiksällskap lämnar följande verksamhetsberättelse för tiden 2017-07-01-2018-06-30, föreningens 48:e verksamhetsår. Organisation Styrelsens, verkställande

Läs mer

Vi ser fram emot våra gymnasters utveckling

Vi ser fram emot våra gymnasters utveckling Bakgrund Västerbottens Gymnastikförbund arrangerade 1990 gymnastikspelen i Umeå och sedan dess har Umeå GF i omgångar uppvaktat Umeå fritid för att diskutera lokalproblematiken för tävlingsgymnastiken

Läs mer

Verksamhetsberättelse Gothenburg Cheer One

Verksamhetsberättelse Gothenburg Cheer One Verksamhetsberättelse 2016-2017 Gothenburg Cheer One Verksamhetsberättelse 2016-2017 Gothenburg Cheer One Verksamhetsåret 2016-07-01-2017-06-30 1. Organisation Medlemmar Under året hade föreningen 448

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2004

Verksamhetsberättelse år 2004 Verksamhetsberättelse år 2004 År 2004 var ett händelserikt år för Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion regionalt, nationellt och internationellt. Styrelse ITF sektionens styrelse för år 2004 hade följande

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

Verksamhetsplan

Verksamhetsplan Hammarbygymnasterna från bredd till världselit med de bästa ledarna Glädje Gemenskap Utveckling Hammarbygymnasterna erbjuder gymnastik för alla, från bredd till världselit. Vi bedriver vår verksamhet i

Läs mer

Tävlingskalender TRUPP 1 juli- 31 december 2013

Tävlingskalender TRUPP 1 juli- 31 december 2013 Tävlingskalender TRUPP 1 juli- 31 december 2013 1 Generella regler för Truppverksamheten 2013-01-01 till 2013-06-30 ALLMÄNNA BESTÄMMELSER 3 SÄRSKILDA BESTÄMMELSER (Avvikelser från ovan nämnda) - Inbjudan

Läs mer

Verksamhetsberättelse Eastcoast Cheerleaders (org.nr )

Verksamhetsberättelse Eastcoast Cheerleaders (org.nr ) Verksamhetsberättelse Eastcoast Cheerleaders (org.nr. 802437-2982) Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret juli 2017-juni 2018 Samtliga lag i Eastcoast Cheerleaders och Eastcoast Cheerleaders Täby vid

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2017

VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2017 VERKSAMHETSPLAN FÖR UPPSALA GYMNASTIKFÖRENING 2017 Inledning Uppsala Gymnastikförening är en ideell förening som fyller 103 år 2017. Föreningen har en stor bredd med aktiviteter för livets alla skiftningar

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2012-01-01 -- 2012-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens årsmöte den 3/3

Läs mer

Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2013

Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2013 Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2013 Sida 1 av 8 1. Allmänt Föreningens ändamål, att öka rörelseglädjen och kunskapen om olika aktiviteter och motionens positiva inverkan på människor

Läs mer

Mellansvenska mästerskapen Örebro Klass A1 - Förträning På trampett startar det översta laget med fria hopp Byte sker efter 3 minuter

Mellansvenska mästerskapen Örebro Klass A1 - Förträning På trampett startar det översta laget med fria hopp Byte sker efter 3 minuter Mellansvenska mästerskapen Örebro Klass A1 - Förträning 08:00 ÖGF Blå AGF Mästarna Örebro Gymnastikförening KIF Mini Blå UT-truppen AGF Örebro 08:06 ÖGF Lila AGF Guldgymnasterna Lag 1 Örebro Gymnastikförening

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 1 INNEHÅLL 1. ANTAL MEDLEMMAR... 3 2. STYRELSEN... 3 3. GRUPPER... 3 Aerobics gymnastics... 3 Hopprep... Fel! Bokmärket är inte definierat. Kids.... 4 Bamsegympa... Fel! Bokmärket

Läs mer

Ledarinformation Söndagen den 12 januari 2014

Ledarinformation Söndagen den 12 januari 2014 Ledarinformation Söndagen den 12 januari 2014 NAIS verksamhet: Familjegymnastik, Bamsegympa, Barngymnastik, Gympakidz, Truppgymnastik, Zumba. Motto: "Gymnastik för alla" Vi har hela tiden behov av ledare

Läs mer

2014-01-17. Värmdö Truppcup 2014 PM 1. Tävlingsdatum: 7-8 juni 2014. Vilken dag respek.ve klass går meddelas e2er anmälnings.dens utgång.

2014-01-17. Värmdö Truppcup 2014 PM 1. Tävlingsdatum: 7-8 juni 2014. Vilken dag respek.ve klass går meddelas e2er anmälnings.dens utgång. Värmdö Truppcup 2014 PM 1 Tävlingsdatum: 7-8 juni 2014 Vilken dag respek.ve klass går meddelas e2er anmälnings.dens utgång. Välkommen till Värmdö Truppcup 2014 Värmdö truppcup genomförs i år för första

Läs mer

Pixbo Gymnastikförenings styrelse hälsar er välkomna till:

Pixbo Gymnastikförenings styrelse hälsar er välkomna till: Pixbo Gymnastikförenings styrelse hälsar er välkomna till: ÅRSMÖTE 2015 DAGORDNING Årsmöte för Pixbo Gymnastikförening 2015-11-19 1. Mötets öppnande 2. Fråga om mötets behöriga utlysande 3. Fastställande

Läs mer

PM 1. Inbjudan till VikingaCupen 2017

PM 1. Inbjudan till VikingaCupen 2017 Varmt välkomna till VikingaCupen tävlingen för alla! PM 1 Inbjudan till VikingaCupen 2017 25-28 maj. Maxi & RT2 3-6 juni. Micro, Mini & RM1 NYHET! I år har vi en Micro-klass för de allra yngsta som vänder

Läs mer

Den vinröda tråden Näsets SK Nä

Den vinröda tråden Näsets SK Nä Den vinröda tråden Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi välkomnar både killar och tjejer, så väl barn, ungdom och seniorer, både bredd och topp.

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2013-2014 Gymnastikföreningen Astra 2013-2014 Styrelse Ordförande Peter Rudin 31/8-24/10 (lämnar styrelsen) Ewa Sandeheim 24/10-6/3 (avgår som ordförande) Thomas Åkerdahl 6/3-30/6

Läs mer

Huddinge truppcup! Välkomna till. Den oktober 2017 Inbjudan och PM1

Huddinge truppcup! Välkomna till. Den oktober 2017 Inbjudan och PM1 Välkomna till Huddinge truppcup! Den 14-15 oktober 2017 Inbjudan och PM1 En truppgymnastiktävling för pojk-, flick- och mixlag som inte har så stor tävlingsvana eller som inte har tävlat på högre nivåer.

Läs mer

Årsberättelse för GF GYMNOS

Årsberättelse för GF GYMNOS Årsberättelse för GF GYMNOS 2015-2016 Allmänt Verksamhetsåret 2015-2016 har föreningen fortsatt att bedriva gymnastik för barn och ungdomar i alla åldrar och på alla nivåer. Nytt för verksamhetsåret var

Läs mer

ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER

ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER ALLMÄNNA TÄVLINGSBESTÄMMELSER Bestämmelser och tävlingsregler är framtagna av Gymnastikförbundet Sydosts tävlingskommitté. Reglerna grundar sig på bedömningsreglementet TeamGym 2013. I de fall som regionens

Läs mer

GK Katrineholmsgymnasterna. Verksamhetsberättelse

GK Katrineholmsgymnasterna. Verksamhetsberättelse GK Katrineholmsgymnasterna Verksamhetsberättelse 1/7 2016-30/6 2017 Inledning Katrineholmsgymnasterna har under verksamhetsåret fortsatt att vara en av de största idrottsföreningarna i Katrineholm, framförallt

Läs mer

Svenska Taekwondoförbundet / ITF Sektionen

Svenska Taekwondoförbundet / ITF Sektionen JANUARI Svenska Taekwondoförbundet / ITF Sektionen Verksamhetsberättelse år 2002 Preliminär landslagsuttagning 26/1 gjordes den sista av de tre preliminära landslagsuttagningarna. Denna gång var det Uppsala

Läs mer

UVGK TRUPP-CUP. 6 maj 2017 INBJUDAN och PM1

UVGK TRUPP-CUP. 6 maj 2017 INBJUDAN och PM1 UVGK TRUPP-CUP 6 maj 2017 INBJUDAN och PM1 Välkommen till UVGK Trupp-cup 2017! UVGK Trupp-cup är en grentävling som är uppdelad i tre olika tävlingsklasser Micro, Mini och Lätt. Vi vill skapa en tävling

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

SM-VECKAN Programblad

SM-VECKAN Programblad SM-VECKAN 2019 Programblad Aerobic Gymnastics KVINNLIG ARTISTISK GYMNASTIK MANLIG ARTISTISK GYMNASTIK Parkour RYTMISK GYMNASTIK TRAMPOLIN & DMT Tricking TRUPPGYMNASTIK Gymnastik i alla dess former när

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2017 Älvkarleby Gymnastikförening

Verksamhetsberättelse för 2017 Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2017 Älvkarleby Gymnastikförening Sida 1 av 13 1. Allmänt Föreningens ändamål, att öka rörelseglädjen och kunskapen om olika aktiviteter och motionens positiva inverkan på människor

Läs mer

Örebro Gymnastikförening/Kif RIKTLINJER FÖR LEDARE & STYRELSE.

Örebro Gymnastikförening/Kif RIKTLINJER FÖR LEDARE & STYRELSE. Örebro Gymnastikförening/Kif RIKTLINJER FÖR LEDARE & STYRELSE 2018 www.orebrogf.com Verksamhetsidé Gymnastik rörelseglädje för alla hela livet! Vision Bredd och elit vi ska ända dit Värdegrund I vår förening:

Läs mer

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017 Trollbäckens IP den 4 maj, 2017 Månadsbrev maj, 2017 Äntligen känns det som om sommaren är i antågande, åtminstone de senaste dagarna. Jag är full av optimism inför framtiden och något säger mig att den

Läs mer

Älvkarleby Gymnastikförening. Verksamhetsplan 2016

Älvkarleby Gymnastikförening. Verksamhetsplan 2016 Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsplan 2016 1. Föreningens mål Erbjuda i första hand barn och ungdomar, träning i gymnastik och i viss mån tävling i truppgymnastik samt utveckla dessa barn och ungdomar

Läs mer

Kvinnlig AG Västerås Gymnastikförening

Kvinnlig AG Västerås Gymnastikförening Kvinnlig AG Västerås Gymnastikförening Vad är kvinnlig artistisk gymnastik? (AG) En individuell sport med redskapen bom, barr, hopp och fristående. Det finns obligatoriska moment som ska finnas med i en

Läs mer