Kyrkan på Facebook. Mer information om kurserna

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kyrkan på Facebook. Mer information om kurserna"

Transkript

1 Välkommen till kurs Kyrkan på Facebook Under hösten 2016 arrangeras fyra kurser om Facebook för dig som är anställd eller på annat sätt verksam inom kyrka och församling. Kurserna hålls i Helsingborg ( oktober), i Stockholm ( november) och i Göteborg (6-7-8 december). Storytelling i praktiken - är en halvdagskurs där vi går igenom hur församlingen kan berätta sin story med hjälp av bra berättarteknik på Facebook. Publicera rätt på Facebook - är en heldagskurs som helt och hållet fokuserar på hur församlingen kan öka inläggens räckvidd och nå ut till fler med sina publiceringar Smart annonsering på Facebook - är en halvdagskurs där vi går igenom hur församlingen kan annonsera träffsäkert men billigt på Facebook. Viktig fortbildningskurs - är en halvdagskurs där vi lär oss lite mer om det mesta på Facebook för att kunna kommunicera framgångsrikt. Kursledare är kommunikationskonsulten David Rutström. Mer information om kurserna Sid 2: Storytelling i praktiken Sid 3: Publicera rätt på Facebook Sid 4: Smart annonsering på Facebook Sid 5: Viktig fortbildningskurs Sid 6: Kursanmälan, pris, kursintyg m m Sid 1 (6)

2 Storytelling i praktiken För dig som vill lära dig bra berättarteknik för att berätta er församlings story på Facebook. Idag handlar mycket om att berätta historier. Politiker vill att vi ska rösta på dem, affärsmän vill sälja sina varor och tjänster och olika intresseorganisationer vill att vi ska ta till oss deras idéer. Politiska partier, företag och organisationer berättar och sprider därför storys. En del lyckas bra med sina storys: de får fler sympatier, säljer bättre och ökar antalet medlemmar. Andra misslyckas helt och hållet. Hur ska vi inom inom kyrkan lyckas nå ut bra med det vi har att berätta? Och av alla våra storys - hur ska vi välja ut dem som kommer att fungera bäst? Vi går igenom hur församlingen kan arbeta Under denna halvdagskurs ska vi i olika steg gå igenom hur vi praktiskt kan arbeta med storytelling och använda Facebook för att nå ut med våra berättelser. Vi går igenom olika delar: 1. Introduktion och presentation 2. Så här bestämmer vi vår strategi 3. Så här kan vi välja ut vilken/vilka story som ska berättas 4. Så här kan vi förbättra storyn och göra den mer omtyckt 5. Så här kan vår story berättas; vi tittar på olika metoder som kan användas 6. Vi går igenom några grunder i retorik och vi tittar på förberedelse och disposition 7. Vi går igenom hur vi använder församlingens Facebooksida när vi berättar en story 8. Vi tittar också på några andra kanaler för att komma ut med vår story Under kursen varvar vi föreläsningar med intensiva grupparbeten. Kurstillfällen Sista anmälningsdag Helsingborg tisdag den 18 oktober 11 oktober Stockholm tisdag den 15 november 8 november Göteborg tisdag den 6 december 29 november Kurserna startar kl och avslutas kl Sid 2 (6)

3 Publicera rätt på Facebook För dig som vill veta hur du ska nå ut till många människor med församlingens publiceringar. Du kan göra bra publiceringar på Facebook men ändå når de inte ut till särskilt många människor. Vad beror det på? Ja, naturligtvis beror det på hur många medlemmar gruppen har eller hur många som följer sidan, som du gjort publiceringen på. Men inte bara detta. Det finns många fler orsaker till att du inte fick en särskilt stor räckvidd. Eftersom jag är administratör på flera sidor och själv ägare av några större sidor (bilden till vänster är hämtad från sidan God gärning, den nedan är hämtad från sidan Bibelcitat i Sverige) så har jag studerat vad som påverkar räckvidden på inläggen. Det är väldigt många olika faktorer som spelar in. Vi går igenom hur vi kan nå ut till många fler Under denna Heldagskurs ska vi titta på vad vi kan göra för att förbättra våra publiceringar och nå ut till många fler. Vi ska gå igenom olika delar: 1. Facebooks algoritmer styr synligheten 2. Hur håller vi oss uppdaterade om förändringar i algoritmerna? 3. Vilka andra faktorer påverkar? 4. Vad syns bra idag i nyhetsflödena? 5. Vi tittar på bra och dåliga publiceringar 6. Vi går igenom vad man ska tänka på när det gäller bl a videos, foto, text, länkning, tidpunkter, delning, taggning, hashtags, nyhetskroken, sidor, grupper, evenemang 7. Vi går igenom verktyg vi kan använda när vi skapar det vi ska publicera 8. Vi lär oss läsa av statistik Under kursen varvar vi föreläsningar med intensiva grupparbeten. Kurstillfällen Sista anmälningsdag Helsingborg onsdag den 19 oktober 11 oktober Stockholm onsdag den 16 november 8 november Göteborg onsdag 7 december 29 november Kurserna startar kl och avslutas kl Sid 3 (6)

4 Smart annonsering på Facebook För dig som vill lära dig att annonsera billigt men träffsäkert på Facebook. Annonsering på Facebook är billigare, träffsäkrare och ger oftast mycket bättre resultat än att annonsera i papperstidningar. Facebook-annonser går att rikta till olika målgrupper, t ex personer på en specifik ort, personer i en viss ålder eller med ett speciellt intresse. Vill du lära dig att annonsera på Facebook och uppnå bra resultat med din annonsering? Då är detta rätt kurs rätt för dig! Vi går igenom hur annonsering på Facebook fungerar Under denna halvdagskurs kommer du att få praktiska tips och idéer på hur du kan utforma och rikta annonser till olika målgrupper för att uppnå bra resultat till låg kostnad. Målet är att du efter kursen ska veta hur du på ett bra sätt kan annonsera på Facebook och känna dig trygg när du gör det. Under kursen kommer vi att gå igenom hur annonsering på Facebook går till i praktiken. Vi ska behandla följande områden: 1. Rikta annonser till olika målgrupper 2. Utforma annonser med bra texter och bilder 3. Budgetering av annonsering och kampanjer 4. Olika annonstyper, också annonser på Instagram 5. Följa upp annonskampanjer, resultat och kostnad 6. Starta, pausa och avsluta annonser 7. Läsa av information på annonskontot 8. Att gå tillväga för att starta ett annonskonto Under kursen varvar vi föreläsningar med intensiva grupparbeten. Kurstillfällen Sista anmälningsdag Helsingborg torsdag den 20 oktober 11 oktober Stockholm torsdag den 17 november 8 november Göteborg torsdag 8 december 29 november Kurserna startar kl och avslutas kl Sid 4 (6)

5 Viktig fortbildningskurs För dig som vill lära dig mera om det mesta på Facebook för att kunna kommunicera framgångsrikt. Många kristna församlingar är idag aktiva på flera olika sätt på Facebook. Där informerar, kommunicerar, och i vissa fall även organiserar och planerar församlingar verksamhet. Där sprider många tro och evangelium. Där genomförs många möten med både församlingsmedlemmar och andra intresserade. Facebook är idag en viktig plattform för kyrkan. Under denna halvdagskurs frågar vi oss hur kan vi inom kyrkan utveckla och stärka vår närvaro på Facebook? Digitala infödingar och digitala invandrare Vi kommer att behandla olika områden som syftar till att ge både idéer och inspiration till en fortsatt positiv utveckling. Vi kommer också att blicka bakåt och samtala kring de senaste årens utveckling på Internet och Facebook och vi kommer att titta framåt och samtala om vad vi kan vänta oss att vi kan göra i framtiden. Vi ska behandla följande rubriker/områden: 1. Digitala infödingar och digitala invandrare 2. Kyrkans verksamhet på Facebook 3. Så här arbetar du strategiskt med Facebook 4. Nå ut effektivt i det sociala mediebruset 5. Facebook-sidor, evenemang och grupper 6. Träffa rätt målgrupper med Facebook-annonsering 7. Använd möjligheterna med bilder och filmklipp 8. Kommunicera på Facebook med smartmobilen Under kursen varvar vi föreläsningar med intensiva grupparbeten. Kurstillfällen Helsingborg torsdag den 20 oktober Stockholm torsdag den 17 november Göteborg torsdag 8 december Sista anmälningsdag 11 okt 8 nov 29 nov Kurserna startar kl och avslutas kl Sid 5 (6)

6 Kursanmälan För anmälan till en kurs mejla uppgifterna nedan till A. Kursens namn och kurstillfälle, t ex Publicera rätt på Facebook i Stockholm den 16 nov B. Namn på deltagare C. Mejl och telefon till deltagare D. Församling/motsvarande E. Särskilda önskemål vad gäller mat F. Mejladress dit fakturan ska skickas G. Postadress dit kursintyg ska skickas Ta gärna med Till kursen är det bra om du tar med dig smartmobil och/eller surfplatta eller bärbar dator. Bekräftelse Bekräftelse skickas när anmälan kommit in. Faktura och mer information kommer sedan att skickas ungefär en vecka innan kursen genomförs. Kurslokaler I Helsingborg äger kurserna rum i ABF:s lokaler på Södergatan 65 i Helsingborg. I Stockholm äger kurserna rum i Adventkyrkan, Olof Palmes gata 25, i centrala Stockholm. I Göteborg äger kurserna rum i ABF:s lokaler på Linnégatan 21 i Göteborg. Tidigare kursomdömen Tack David för en jättekul och givande fb-kurs. Kommer gärna på fler kurser du anordnar. Tack för en givande utbildning! Det var en väldigt bra kurs. Jag är mycket nöjd. Den gav mig jättemycket. Jag fick med mig mycket bra kunskap och idéer. Inspirerande. Väldigt bra. Tack för en toppenbra kurs. Tack för en givande och inspirerande kurs! Vi blev mycket inspirerade av din kurs. Tack David för en lärorik kurs. Mycket lärorik kurs! Tack för senast, det var mycket intressant, inspirerande och lärorikt. Pris för deltagande Pris per deltagare: Halvdagskurs kr. Heldagskurs kr. Moms tillkommer med 25 %. Erbjudande Kom fyra betala för tre, eller Gå fyra kurser betala för tre. I halvdagskursen ingår fika. I heldagskursen ingår fika och lunch. Alla kursdeltagare får ett kursintyg med en beskrivning av vilka delar som ingått i kursen. Välkommen att höra av dig! För frågor, kontakta mig David Rutström. Jag är kommunikatör som sedan några år hjälper församlingar med Facebook. Tidigare har jag bl.a. jobbat som informationschef på myndighet. Tfn Mejl david@mimedia.se Webb Varmt välkommen med din anmälan! Sid 6 (6)

Kyrkan på Facebook. Stockholm Göteborg Malmö. Mer information om de tre kurserna. Välkommen till kurs

Kyrkan på Facebook. Stockholm Göteborg Malmö. Mer information om de tre kurserna. Välkommen till kurs Välkommen till kurs Kyrkan på Facebook I februari, mars och april arrangeras tre olika kurser om Facebook för dig som är anställd eller på annat sätt verksam inom kyrka och församling: En grundkurs för

Läs mer

Kyrkan på Facebook 2017

Kyrkan på Facebook 2017 Välkommen till kurs Kyrkan på Facebook 2017 I mars och maj 2017 arrangeras workshops om appar och fortbild- ningskurser om Facebook för dig inom kyrka och församling. Workshopen ger dig praktiskt kunnande

Läs mer

SOFIA FÖRSAMLINGS TRE FÖRSTA ÅR PÅ FACEBOOK

SOFIA FÖRSAMLINGS TRE FÖRSTA ÅR PÅ FACEBOOK SOFIA FÖRSAMLINGS TRE FÖRSTA ÅR PÅ FACEBOOK Rapport av David Rutström om Svenska kyrkan Sofia församlings i Stockholm verksamhet på Facebook för perioden 4 februari 2010 till och med 31 januari 2013. Förord

Läs mer

THE AMAZING ACADEMY. Välkommen till ett nytt år med spännande utbildning!

THE AMAZING ACADEMY. Välkommen till ett nytt år med spännande utbildning! THE AMAZING ACADEMY KURSER JAN-MAR 2013 Genom vår akademi erbjuder vi kurser och seminarier så att du och din organisation kan komma igång med sociala medier på allvar. Kurserna genomförs antingen på plats

Läs mer

Introduktion Sociala medier

Introduktion Sociala medier Introduktion Sociala medier Webinar CAPS 23 jan 2019 Kompetensområde: Digital Marknadsföring BAS MEDIUM AVANCERAD MASTERCLASS (fristående tillfällen) Digital marknadsföring Målgrupp: Marknadsförare och

Läs mer

Facebook-skola, steget vidare

Facebook-skola, steget vidare 2013-06-24 13/63 OBS! Var vänlig distribuera inbjudan till berörd målgrupp inom förvaltningen Samtliga nämnder/styrelser BAKGRUND/ SYFTE Facebook har idag över 4,5 miljoner användare i Sverige, varav 3,1

Läs mer

Digital producent 4 dgr

Digital producent 4 dgr Digital producent 4 dgr Lär dig hur du framgångsrikt kan jobba med digitala medier. Få fler besökare, kunder och affärer. Under 4 dagar för du möjlighet att lära dig mer om hur du kan skapa en digital

Läs mer

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Skylttextning Sälj mer med service! Praktisk butiksekonomi Skapa en egen hemsida Mera - sälj mer med service! Utveckla din befintliga hemsida Marknadsföring & marknadsplanering

Läs mer

"Rätt sagt på rätt sätt" retorik för kvinnor

Rätt sagt på rätt sätt retorik för kvinnor Antalet platser till seminariet är begränsat anmäl dig direkt "Rätt sagt på rätt sätt" retorik för kvinnor En av Sveriges bästa seminarieledare! Barbro Fällman är pedagog, författare och expert på området

Läs mer

Bildproducent -4 dgr. Inriktning bild eller film

Bildproducent -4 dgr. Inriktning bild eller film Bildproducent -4 dgr Inriktning bild eller film Kurspaketet ger dig grundläggande kunskaper inom bildproduktion. Du lär dig behärska de programvaror som används i reklambranschen, att kommunicera ut ditt

Läs mer

Marknadsför inlägg via en Facebooksida

Marknadsför inlägg via en Facebooksida Marknadsför inlägg via en Facebooksida Genom sociala medier når man effektivt fler och genom att komplettera scoutkårens kommunikation i rekyteringskampanjen i sociala medier har man större chans att nå

Läs mer

Hur kan torra fakta och svårbegripliga begrepp förvandlas till en spännande berättelse?

Hur kan torra fakta och svårbegripliga begrepp förvandlas till en spännande berättelse? K a l m a r Tid: 16,00-19,30 KALMAR 1 Målgrupp: Lärare och elevassistenter i skolår F-3 samt särskolan Plats: Kalmar Datum: Måndagen den 2:a april Lokal: Teatercafét på Kalmar teater K a l m a r KALMAR

Läs mer

Trafikverket. Rapport - kampanjen #stannahemma. Trafikverket

Trafikverket. Rapport - kampanjen #stannahemma. Trafikverket Rapport - kampanjen #stannahemma Sammanfattning Sociala medier-kampanjen #stannahemma har fått väldigt bra resultat. Med en total räckvidd på 412 612 personer och där kampanjen visats på en skärm över

Läs mer

IT-utbildningar för seniorer

IT-utbildningar för seniorer IT-utbildningar för seniorer För dig 65 + i Rinkeby-Kista! tt i r sf d Våren 2018 a tn s o K Välkommen på IT-utbildning Du som är över 65 år och bor i Rinkeby-Kista har möjlighet att gå kostnadsfria kurser

Läs mer

Seniorer lär seniorer IT

Seniorer lär seniorer IT IT-handledarutbildning Seniorer lär seniorer IT Projektrapport nr 1 30 april 2019 1 Etapp 1, till 2019-04-30 Kartläggning av behov och inventering av existerande utbildningsmaterial 2 Etapp 2, 2019-05-01

Läs mer

Om VIVA. Bolaget har kontor i Uppsala (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar och Oslo.

Om VIVA. Bolaget har kontor i Uppsala (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar och Oslo. Välkommen! önskar & Om VIVA Viva Media är en digital affärspartner som erbjuder strategier och tjänster med fokus på att konvertera digitala medieinvesteringar till konkreta affärer. Bolaget har kontor

Läs mer

FÖRENINGS- OCH FUNKTIONSUTBILDNINGAR

FÖRENINGS- OCH FUNKTIONSUTBILDNINGAR ABF SÖRMLANDS FÖRENINGS- OCH FUNKTIONSUTBILDNINGAR Utbildningar för ABF Sörmlands och ABF Flens medlems- och samarbetsorganisationer. 2018 Funktionsutbildningar för föreningar våren 2018 Funktionsutbildningarna

Läs mer

Digital kommunikation. den externa kommunikationen

Digital kommunikation. den externa kommunikationen Digital kommunikation den externa kommunikationen Vad ska vi prata om idag? Digitala kanaler så ser det ut Digitala kanaler vilka använder ni? Strategi och planering Så kommunicerar VIF/SISU Den här hjälpen

Läs mer

Möjlighet att dela med sig av utbildningsmaterial kommer att arrangeras.

Möjlighet att dela med sig av utbildningsmaterial kommer att arrangeras. KURSBESKRIVNING 1. Utbildningens titel Strålskyddsutbildning kan vi göra det bättre? 2. Typ av utbildning Fortbildning för legitimerade sjukhusfysiker, biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor radiologiska

Läs mer

UTBILDNINGAR 2015 HSB Östra

UTBILDNINGAR 2015 HSB Östra UTBILDNINGAR 2015 HSB Östra Att utveckla styrelsens kompetens löpande är en investering för hela bostadsrättsföreningen VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA ER TILL VÅRA KURSER Att engagera sig i styrelsearbetet ger möjlighet

Läs mer

Lathund för användning av Adfenix Visa dina bostäder för rätt personer - oavsett var de är!

Lathund för användning av Adfenix Visa dina bostäder för rätt personer - oavsett var de är! Lathund för användning av Adfenix Visa dina bostäder för rätt personer - oavsett var de är! 1. Publicera bostaden 2. Redigera annonsen 3. Bostaden annonseras 4. Rapportering 5. Se mina listningar Intagsmöte

Läs mer

Medirum servicekurser 2014

Medirum servicekurser 2014 Servicekurser 2014 Medirum servicekurser 2014 För att kunna ge avdelningen bästa möjliga support är det viktigt att även sjukhusets tekniker har rätt utbildning för att hålla eventuella stilleståndstider

Läs mer

Kurs i basal endoskopi Malmö, 10 14 november 2014

Kurs i basal endoskopi Malmö, 10 14 november 2014 Kursens beteckning: Målgrupp: Kurs i basal endoskopi Blivande medicinska vuxen- och barngastroenterologer och kirurger som börjat eller avser börja utbildning inom gastrointestinal endoskopi Tidpunkt:

Läs mer

Kurskatalog hösten 2017

Kurskatalog hösten 2017 Kurskatalog hösten 2017 Välkommen på kurs i höst! I katalogen hittar du kurser med olika innehåll för dig och dina assistenter, lägg fram katalogen så alla får ta utbud av innehållet. Du anmäler ditt kursdeltagande

Läs mer

Träffpunkt Årsta. Månadsblad oktober En mötesplats för dig som är senior 65+

Träffpunkt Årsta. Månadsblad oktober En mötesplats för dig som är senior 65+ Månadsblad oktober 2019 Träffpunkt Årsta En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Läs mer

19 20/5 I STOCKHOLM FRÅN FOTOGRAFISKA TILL FITTJA SABOS KOMMUNI- KATIONS- DAGAR SABO SVERIGES ALLMÄNNYTTIGA BOSTADSFÖRETAG

19 20/5 I STOCKHOLM FRÅN FOTOGRAFISKA TILL FITTJA SABOS KOMMUNI- KATIONS- DAGAR SABO SVERIGES ALLMÄNNYTTIGA BOSTADSFÖRETAG 19 20/5 I STOCKHOLM FRÅN FOTOGRAFISKA TILL FITTJA SABOS KOMMUNI- KATIONS- DAGAR SABO SVERIGES ALLMÄNNYTTIGA BOSTADSFÖRETAG VÄLKOM- MEN TILL ÅRETS TRÄFF I STOCK- HOLM! SABOS KOMMUNIKATIONSDAGAR Köksbordsmodellen

Läs mer

Höstens kursprogram. Med hantverket i fokus. Kunskap som Saxakademin. Alla rättigheter förbehålls.

Höstens kursprogram. Med hantverket i fokus. Kunskap som Saxakademin. Alla rättigheter förbehålls. Höstens kursprogram Med hantverket i fokus. Kunskap som består. Säkra din kursplats under hösten Saxakademin är ett leverantörsneutralt utbildningsföretag med hantverket i fokus Erfarna kursledare ger

Läs mer

Grundkurs elektronisk handel

Grundkurs elektronisk handel Inbjudan till... Grundkurs elektronisk handel 5-6 november 2018 i Stockholm Grundkurs elektronisk handel Vad behöver man veta när man ska införa elektronisk handel (e-handel)? Detta är en grundkurs som

Läs mer

Distansundervisning. Komvux sfi. Örebro. Örebro kommun. Komvux sfi.

Distansundervisning. Komvux sfi. Örebro. Örebro kommun. Komvux sfi. Distansundervisning Komvux sfi Örebro Örebro kommun Komvux sfi www.sfidistans.weebly.com Att studera på sfi på distans i Örebro Välkommen till Komvux sfi! Vi som arbetar med distansundervisningen heter

Läs mer

Ditt bästa verktyg är du!

Ditt bästa verktyg är du! Ditt bästa verktyg är du! Välkommen till Göteborg Design, mitt i Göteborg, vid Kungsportsplatsen. Vi ger dig som kursdeltagare en spännande, utvecklande och rolig period med våra kurser. Våra undervisningsgrupper

Läs mer

Svenska kyrkans strategi för digital kommunikation och närvaro

Svenska kyrkans strategi för digital kommunikation och närvaro Svenska kyrkans strategi för digital kommunikation och närvaro 1 (7) Svenska kyrkans strategi för digital kommunikation och närvaro Inledning Svenska kyrkan ska vara ett redskap för Guds rike, och i varje

Läs mer

Utbildningar inom miljö och CSR - nära dig

Utbildningar inom miljö och CSR - nära dig Utbildningar inom miljö och CSR - nära dig TEM:s utbildningar vår och höst 2013 Malmö, Skåne, Sverige Stiftelsen TEM Stortorget 17 211 22 Malmö 040-606 55 80 VÅRA UTBILDNINGAR Välkommen till TEM:s inspirerande

Läs mer

Att bygga en plattform i Sociala medier: Andra föreläsningen

Att bygga en plattform i Sociala medier: Andra föreläsningen Att bygga en plattform i Sociala medier: Andra föreläsningen Nu har vi pratat en del om hur du kan tänka när du lägger upp en strategi för er kommunikation i sociala medier. Så låt oss gå över till det

Läs mer

UTBILDNINGAR HÖSTEN 2018

UTBILDNINGAR HÖSTEN 2018 UTBILDNINGAR HÖSTEN 2018 Inledning: Med vår utbildningskatalog vill vi uppmuntra alla medarbetare (frivilliga, förtroendevalda, anställda, praktikanter och medlemmar) i samtliga rödakorskretsar och RKUF

Läs mer

2012-04-10 12/47. Informationsansvariga inom samtliga förvaltningar Marknadsföringsansvariga Kommunala bolag/stiftelser Landstinget Länsstyrelsen

2012-04-10 12/47. Informationsansvariga inom samtliga förvaltningar Marknadsföringsansvariga Kommunala bolag/stiftelser Landstinget Länsstyrelsen 2012-04-10 12/47 OBS! Var vänlig distribuera inbjudan till berörd målgrupp inom förvaltningen Informationsansvariga inom samtliga förvaltningar Marknadsföringsansvariga Kommunala bolag/stiftelser Landstinget

Läs mer

Centrum för hjälpmedel i Örebro län i samverkan med. HMTF Hjälpmedelsteknisk Förening. Inbjuder till. Teknikerkonferens. Örebro

Centrum för hjälpmedel i Örebro län i samverkan med. HMTF Hjälpmedelsteknisk Förening. Inbjuder till. Teknikerkonferens. Örebro Centrum för hjälpmedel i Örebro län i samverkan med HMTF Hjälpmedelsteknisk Förening Inbjuder till Teknikerkonferens Örebro 18-19 april 2018 För tionde gången anordnas Nationella Teknikerkonferensen. I

Läs mer

Vill du kontakta villaägare kan du t. ex. välja efter dessa kriterier: Nyinflyttade till villa

Vill du kontakta villaägare kan du t. ex. välja efter dessa kriterier: Nyinflyttade till villa Hej elektriker! En (H)ELRÄTT satsning. Det sker stora förändringar i elteknikbranschen. För att få marknaden uppmärksam på detta går EIO och SEG nu gemensamt ut i en stor kampanj som ska upplysa, inspirera

Läs mer

e-post: johanna.sahlin@equmenia.se telefon: 08-58003214

e-post: johanna.sahlin@equmenia.se telefon: 08-58003214 Equmeniakyrkans insamlingsdag till equmenia infaller på tacksägelsedagen den 13 oktober. Temat för insamlingen är att Växa Tillsammans. I denna kampanjguide har vi försökt samla lite tankar och idéer för

Läs mer

Visions guide i sociala medier

Visions guide i sociala medier Datum: 2018-08-28 Visions guide i sociala medier Undrar du hur du kan jobba med sociala medier? Här hittar du tips och råd för att använda sociala medier på ett effektivt sätt. Guiden vänder sig till Visions

Läs mer

Månadsblad - Februari

Månadsblad - Februari 2013-01-30, Göteborg Månadsblad - Februari Kära IOGT-NTO-medlem! Ett nytt år har gjort intåg och likaså har ett nytt fantastiskt verksamhetsår, där vi fyller på med roliga aktiviteter som ger förnyad energi

Läs mer

Strategi för digitala kanaler 2016-2017

Strategi för digitala kanaler 2016-2017 Strategi för digitala kanaler 2016-2017 Inledning Kommuninvånare ändrar ständigt sina vanor och vill nå kommunal service och information på andra sätt och i nya format. Vi vill möta våra kommuninvånare

Läs mer

Att göra mål FORTBILDNING AT T G Ö R A M Å L. Att göra mål. INBJUDAN Kursanmälan. Svenska Ishockeyförbundet. www.coachescorner.nu ATT GÖRA MÅL sid 1

Att göra mål FORTBILDNING AT T G Ö R A M Å L. Att göra mål. INBJUDAN Kursanmälan. Svenska Ishockeyförbundet. www.coachescorner.nu ATT GÖRA MÅL sid 1 FORTBILDNING Att göra mål INBJUDAN Kursanmälan Svenska Ishockeyförbundet 2006 www.coachescorner.nu ATT GÖRA MÅL sid 1 Du står här inför den stimulerande utmaningen att lära dig bli en bättre tränare när

Läs mer

Välkommen till Seniorträffar

Välkommen till Seniorträffar Välkommen till Seniorträffar Hösten 2015 Seniorträffar i Partille Vill du prata med någon över en kopp kaffe? Eller kanske prova på sitt-gympa, gå en datakurs eller delta i en läsecirkel? Hjärtligt välkommen

Läs mer

Kursplan för Gamemaker Luleå Sunderby Folkhögskola Kråkbergsvägen 7 954 42 Luleå 0920-266600

Kursplan för Gamemaker Luleå Sunderby Folkhögskola Kråkbergsvägen 7 954 42 Luleå 0920-266600 Kursplan för Gamemaker Luleå Folkhögskola Kråkbergsvägen 7 954 42 Luleå 0920-266600 Gamemaker Luleå är en 39-veckors folkhögskoleutbildning i spelutveckling (distans, halvtid med några platsträffar per

Läs mer

organisation eller förening, möjligheten att utvecklas i din roll.

organisation eller förening, möjligheten att utvecklas i din roll. Ledarutveckling Du är viktig! Vi vill ge dig som arbetar med människor i grupp och dig som är aktiv i en organisation eller förening, möjligheten att utvecklas i din roll. Som cirkelledare, förtroendevald,

Läs mer

Ta steget! Konfirmation 2015/16. Järfälla kyrka Kyrkvägen 8. Maria kyrka Vasavägen 25. S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1. Viksjö kyrka Agrargränd 2

Ta steget! Konfirmation 2015/16. Järfälla kyrka Kyrkvägen 8. Maria kyrka Vasavägen 25. S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1. Viksjö kyrka Agrargränd 2 Ta steget! Järfälla kyrka Kyrkvägen 8 Maria kyrka Vasavägen 25 S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1 Viksjö kyrka Agrargränd 2 Konfirmation 2015/16 Varför konfirmation? Konfirmandtiden är ett fantastiskt tillfälle

Läs mer

Grundkurs elektronisk handel

Grundkurs elektronisk handel Inbjudan till... Grundkurs elektronisk handel 18 19 mars 2019 i Stockholm Grundkurs elektronisk handel Vad behöver man veta när man ska införa elektronisk handel (e-handel)? Detta är en grundkurs som riktar

Läs mer

2013-02-15 13/35. Samtliga nämnder/styrelser Kommunala bolag/stiftelser Landstinget Länsstyrelsen

2013-02-15 13/35. Samtliga nämnder/styrelser Kommunala bolag/stiftelser Landstinget Länsstyrelsen 2013-02-15 13/35 Samtliga nämnder/styrelser Kommunala bolag/stiftelser Landstinget Länsstyrelsen Engelska för kommun och offentlig sektor Utveckla ditt ordförråd i engelska med inriktning på kommun och

Läs mer

Sociala medier. #val14 #svpol #eupol #ep2014

Sociala medier. #val14 #svpol #eupol #ep2014 Sociala medier #val14 #svpol #eupol #ep2014 Samtalens betydelse är beroende av hur väl de samverkar med annan väljarpåverkan Samtal Arrangemang Direktkontakt Webb/ Sociala medier Väljare 2014 Media Direktreklam

Läs mer

Kurs för förberedande svetsansvar för att klara kraven i SS-EN 1090-2

Kurs för förberedande svetsansvar för att klara kraven i SS-EN 1090-2 Datum 2013-03-25 rev 3 Kurs för förberedande svetsansvar för att klara kraven i SS-EN 1090-2 Utbildning av produktionspersonal för att klara kraven, som svetsansvarig. Utbildningen bygger på de delar,

Läs mer

Naturskyddsföreningen i Skåne DIGITAL STRATEGI. Av: Annie Gunnarsson

Naturskyddsföreningen i Skåne DIGITAL STRATEGI. Av: Annie Gunnarsson Naturskyddsföreningen i Skåne DIGITAL STRATEGI Av: Annie Gunnarsson Senast uppdaterad 16-05-2016 1. Inledning 3 1.1 Bakgrund 3 1.2 Mål och syfte 3 2. Resultat 3 2.1 Researchområde 1: Nulägesanalys 4 2.1.1

Läs mer

Andreasakademin En lekmannaakademi Hösten 2015

Andreasakademin En lekmannaakademi Hösten 2015 Andreasakademin En lekmannaakademi Hösten 2015 Vad är Andreasakademin? Målsättningen för församlingsens vuxenfördjupning är att vi ska gripa oss an stora ämnen - utan att krångla till det. Namnet Andreasakademin

Läs mer

( Studieprogram 2016

( Studieprogram 2016 (Studieprogram 2016 För att förstå facket Nästan alltid vet vi vad vi betalar för. Det sitter i ryggraden att ha koll på vart pengarna går och vad man får för dem. Men erfarenheten visar att många medlemmar

Läs mer

Kurskatalog hösten 2018

Kurskatalog hösten 2018 Kurskatalog hösten 2018 Välkommen på kurs i höst! I katalogen hittar du kurser med olika innehåll för dig och dina assistenter, lägg fram katalogen så alla får ta utbud av innehållet. Du anmäler ditt kursdeltagande

Läs mer

Gilla kommunen En dag om sociala medier i offentlig sektor

Gilla kommunen En dag om sociala medier i offentlig sektor 2014-11-21 15/22 OBS! Var vänlig distribuera inbjudan till berörd målgrupp inom förvaltningen Samtliga nämnder/styrelser Gilla kommunen En dag om sociala medier i offentlig sektor BAKGRUND/ SYFTE De sociala

Läs mer

Kartläggning och åtgärder vid dyslexi

Kartläggning och åtgärder vid dyslexi Sidan 1 av 5 PM Version 4 Fortbildning Kartläggning och åtgärder vid dyslexi Inläsningstjänst startar en utbildningsverksamhet inom området läs- och skrivsvårigheter och dyslexi. Under våren 2014 planeras

Läs mer

Social rekrytering och omvärldsbevakning

Social rekrytering och omvärldsbevakning 2013-06-24 13/72 OBS! Var vänlig distribuera inbjudan till berörd målgrupp inom förvaltningen Samtliga nämnder/styrelser BAKGRUND/ SYFTE Att rekrytera via sociala medier blir allt vanligare. Fler och fler

Läs mer

#4av5jobb. #4av5jobb. Du som företagare skapar jobben. Elisabeth Thand Ringqvist, vd Företagarna

#4av5jobb. #4av5jobb. Du som företagare skapar jobben. Elisabeth Thand Ringqvist, vd Företagarna Du som företagare skapar jobben SMÅFÖRETAGEN Elisabeth Thand Ringqvist, vd Företagarna SMÅFÖRETAG SKAPAR STOR TILLVÄXT Det är lätt att tro att alla jobb skapas av de stora och multinationella företagen.

Läs mer

UTBILDNINGAR VÅREN 2019

UTBILDNINGAR VÅREN 2019 UTBILDNINGAR VÅREN 2019 Foto: Niklas Björling Foto: Niklas Björling Inledning: Med vår utbildningskatalog vill vi uppmuntra alla medarbetare (frivilliga, förtroendevalda, anställda, praktikanter och medlemmar)

Läs mer

Grundkurs elektronisk handel

Grundkurs elektronisk handel Inbjudan till... Grundkurs elektronisk handel 9-10 april i Stockholm Grundkurs elektronisk handel Vad behöver man veta när man ska införa elektronisk handel (e-handel)? Detta är en grundkurs som riktar

Läs mer

KURSKATALOG HT-15 Med spännande nyheter & gamla favoriter!

KURSKATALOG HT-15 Med spännande nyheter & gamla favoriter! KURSKATALOG HT-15 Med spännande nyheter & gamla favoriter! Genom SIKTAs (Skolans IKT-Arbete i Lund) IKT-fortbildning erbjuds kommunens alla pedagoger och skolledare det senaste inom IKT! Grundtanken med

Läs mer

Konfirmation 13/14. Helsingborg

Konfirmation 13/14. Helsingborg Konfirmation 13/14 Helsingborg Why Not? Ja, varför ska du inte konfirmeras? Svenska kyrkan Helsingborg erbjuder många olika alternativ för konfirmation, det är grupper med inriktning på friluftsliv, äventyr,

Läs mer

Medlemskap och Marknadsföringspaket Information om Visit Blekinges marknadsföring, medlemskap och marknadsföringspaket, 2019.

Medlemskap och Marknadsföringspaket Information om Visit Blekinges marknadsföring, medlemskap och marknadsföringspaket, 2019. VISIT BLEKINGE Medlemskap och Marknadsföringspaket 2019 Information om Visit Blekinges marknadsföring, medlemskap och marknadsföringspaket, 2019. Håkan Andersson, Visit Blekinge BLI MEDLEM Vill du vara

Läs mer

Kursprogram Hösten 2019

Kursprogram Hösten 2019 Kursprogram Hösten 2019 Välkommen att gå på sömnadskurs hos oss på Symaskinsboden. Här finns kurser med olika inriktning som quilt, klädsömnad och återbruk. Får vi presentera vår ytterst kunniga kursledare

Läs mer

Facklig utbildning 2017

Facklig utbildning 2017 Facklig utbildning 2017 ABF J/H, ABF Västernorrland LO-distriktet i Mellersta Norrland SARA Observera att ABF även anordnar utbildningarna efter behov på andra tider och orter Reservation för ev. ändringar.

Läs mer

UTBILDNINGAR HÖSTEN 2018

UTBILDNINGAR HÖSTEN 2018 UTBILDNINGAR HÖSTEN 2018 Det är både enklare och roligare att driva en bostadsrättsförening om du känner att du behärskar ditt uppdrag TRYGGARE STYRELSE MED RÄTT UTBILDNING Inspiration, motivation, erfarenhetsutbyte,

Läs mer

Aktivitetskalender läsåret 2018/2019 Ung Företagsamhet i Östergötland

Aktivitetskalender läsåret 2018/2019 Ung Företagsamhet i Östergötland Aktivitetskalender läsåret 2018/2019 Ung Företagsamhet i Östergötland Processutbildningen UF-företagande Anmälan kommer att krävas till flera av nedanstående aktiviteter och vissa har även platsbegränsning.

Läs mer

Kursprogram Hösten 2019

Kursprogram Hösten 2019 Kursprogram Hösten 2019 Unga vuxna Välkommen till Adhd-center www.habilitering.se/adhd-center 2 Välkommen till oss på Adhd-center! Vi är ett kurs- och kunskapscenter för barn, ungdomar och unga vuxna i

Läs mer

Använd smarta kortkommandon för att aktivera verktyg och navigera i Excel

Använd smarta kortkommandon för att aktivera verktyg och navigera i Excel I samarbete med KEF-partner Excel grundkurs } Med e-learning Har du lärt dig Excel på egen hand utan gå en kurs? Vill lära dig programmet på rätt sätt från början? Då är Excel Grundkurs kursen för dig.

Läs mer

Lär er utveckla innovativa tjänster som invånarna vill ha och behöver

Lär er utveckla innovativa tjänster som invånarna vill ha och behöver Utveckla er verksamhet utifrån användarens behov. Anmäl er till SKL:s utvecklingsprogram! Lär er utveckla innovativa tjänster som invånarna vill ha och behöver Idag bygger ofta utveckling på antaganden

Läs mer

Kursprogram Våren 2019

Kursprogram Våren 2019 Kursprogram Våren 2019 Unga vuxna Välkommen till Adhd-center www.habilitering.se/adhd-center Välkommen till oss på Adhd-center! Vi är ett stöd- och kunskapscenter för barn, ungdomar och unga vuxna i åldern

Läs mer

Rättspsykiatrisk utredning och vård Lagstiftning, bemötande och riskanalys

Rättspsykiatrisk utredning och vård Lagstiftning, bemötande och riskanalys Rättspsykiatrisk utredning och vård Lagstiftning, bemötande och riskanalys 8-10 mars 2016 Rättspsykiatrisk utredning och vård KURSLEDARE En stor andel av de personer (50-75 %) som genomgår rättspsykiatrisk

Läs mer

Kurskatalog våren 2017

Kurskatalog våren 2017 Kurskatalog våren 2017 Välkommen på kurs i vår! I katalogen hittar du kurser med olika innehåll för dig och dina assistenter, lägg fram katalogen så alla får ta utbud av innehållet. Du anmäler ditt kursdeltagande

Läs mer

Digital kommunikation. Anpassad utbildning för Sparbankerna

Digital kommunikation. Anpassad utbildning för Sparbankerna Digital kommunikation Anpassad utbildning för Sparbankerna Om Företagsuniversitetet Företagsuniversitetet är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Vi ägs av Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms

Läs mer

IA PACK MED M BRÖLL T O ALL

IA PACK MED M BRÖLL T O ALL Presentation 2019 AL M LT ED O IA M P BR AC Ö K LL O P EN ALLT OM BRÖLLOP ALLT OM BRÖLLOP Sveriges största bröllopstidning Allt om Bröllop är Sveriges största bröllopstidning Vi erbjuder Sveriges brudpar

Läs mer

KURSER FÖR FÖRENINGAR OCH CIRKELLEDARE

KURSER FÖR FÖRENINGAR OCH CIRKELLEDARE Hösten 2018 KURSER FÖR FÖRENINGAR OCH CIRKELLEDARE ABF NORRA STOCKHOLMS LÄN CIRKELLEDARUTBILDNING, STEG G Material: Cirkelledare i ABF (Pärm), ABFs idéprogram, ABFs Riktlinjer, Med i ABF Kursledare: Maria

Läs mer

Utbildning i FREDA. - Standardiserade bedömningsmetoder i arbetet mot våld i nära relationer

Utbildning i FREDA. - Standardiserade bedömningsmetoder i arbetet mot våld i nära relationer Utbildning i FREDA - Standardiserade bedömningsmetoder i arbetet mot våld i nära relationer Socialstyrelsen har tagit fram standardiserade bedömningsmetoder i arbetet mot våld i nära relationer, FREDA.

Läs mer

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att

Läs mer

Ett Drogfritt Liv i Kristianstad

Ett Drogfritt Liv i Kristianstad Behovet är stort Behovet av att öka människors medvetenhet om hur beroende, missbruk och droger styr och begränsar oss som individer är stort. Inte minst med tanke på ökande alkoholkonsumtion för både

Läs mer

Hösten 2012. Kurser och Öppen verksamhet

Hösten 2012. Kurser och Öppen verksamhet KURSER Hösten 2012 HÖSTEN Kurser och Öppen verksamhet ÖPPET HUS Under hösten har Agora Öppet hus på torsdagar från den 30 augusti. Till Öppet hus är barn, ungdomar och vuxna välkomna. Vi har öppet klockan

Läs mer

Träffpunkt Årsta. Månadsblad september En mötesplats för dig som är senior 65+

Träffpunkt Årsta. Månadsblad september En mötesplats för dig som är senior 65+ Månadsblad september 2019 Träffpunkt Årsta En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Läs mer

Helgseminarium för dig som vill nå din ort. Sociala medier och webb-tv för alla församlingar

Helgseminarium för dig som vill nå din ort. Sociala medier och webb-tv för alla församlingar Helgseminarium för dig som vill nå din ort Sociala medier och webb-tv för alla församlingar 17-18 September 2011 Men hur gör vi det på bästa sätt och hur säger vi det så man förstår? Den här helgen i Stockaryd

Läs mer

#notiefacts - okt Det digitala valet

#notiefacts - okt Det digitala valet #notiefacts - okt 2018 Det digitala valet Agenda 8.00-8.30 Frukost och mingel 8.30-9.10 Leif Kajrup, Notified presenterar intressanta fakta 9.10-9.30 Frågor och diskussioner Förutsättningar Notified har

Läs mer

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI KOMMUNIKATIONSSTRATEGI 2019 2020 ALLMÄNT 1. Introduktion Församlingsrådet tillsatte 13.6.2018 en arbetsgrupp för att utarbeta en kommunikationsstrategi för Vasa svenska församling. Denna kommunikationsstrategi

Läs mer

Avsnitt 1 - Träna på grunderna i NVC

Avsnitt 1 - Träna på grunderna i NVC Öppet fördjupningsprogram i NVC i Stockholm 2015 Nu för andra året erbjuder vi ett program med stor flexibilitet och där du som deltagare kan välja träningsavsnitt utifrån dina behov och intressen. Vi

Läs mer

Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare

Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare MEDIAPLAN 2014 Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare - Ökar med 14 % Tidning Sajt Mobil Event FAKTA OM TIDNINGEN Småföretagare 0-10 anställda Når beslutsfattare och VD Utgåvor per år:

Läs mer

Jämlik hälsa: Teori och praktik för en socialt hållbar samhällsutveckling

Jämlik hälsa: Teori och praktik för en socialt hållbar samhällsutveckling Jämlikt Göteborg hela staden social hållbar Jämlik hälsa: Teori och praktik för en socialt hållbar samhällsutveckling 7,5 poäng www.goteborg.se/jamlikt Jämlik hälsa: teori och praktik för en socialt hållbar

Läs mer

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 11-12 OKTOBER 2014 www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att få träffa andra inspirerande

Läs mer

Kurser och aktiviteter

Kurser och aktiviteter Kurser Autismcenter för barn & ungdom Våren 2011 Autismcenter för barn & ungdom Stadshagsvägen 7, 1 tr. Kurser och aktiviteter 1. BAS-KURS OM AUTISM 2. PÅ SPÅRET - FÖRDJUPAD BAS-KURS 3. KOMMUNIKATION I

Läs mer

Projektledarutbildning

Projektledarutbildning 1(6) 2014-10-20 Inbjudan till Projektledarutbildning 6 dagar: 12-14 oktober samt 2-4 november 2015 Kurs och Konferens erbjuder en 6-dagars projektledarutbildning med hjälp av CANEA Consulting Group som

Läs mer

Kronoberg. Kursprogram hösten 2018

Kronoberg. Kursprogram hösten 2018 Kursprogram hösten 2018 Till distriktets samorganisationer och föreningar Halvdagskurs för konsumentansvariga Tid: 13 september 2018, kl. 09.00-13.00, fika 10.30 eller e-post senast 23 augusti till: Avgift:

Läs mer

Strategi för Högskolan på Ålands närvaro på sociala medier 2014-2015

Strategi för Högskolan på Ålands närvaro på sociala medier 2014-2015 Strategi för Högskolan på Ålands närvaro på sociala medier 2014-2015 OÖ vergripande ma l En social media strategi har vanligen en av följande målsättningar 1) Öka synligheten, 2) Etablera eller skydda

Läs mer

Guide till veckans instagrammare

Guide till veckans instagrammare 1(5) Datum 2016-05-16 Kommunikationsavdelningen Guide till veckans instagrammare Vad roligt att du vill dela med dig av din vardag i Hässleholms kommun! Att vara veckans instagrammare är ett spännande

Läs mer

redovisning, intern kontroll, arkivering av räkenskapsinformation

redovisning, intern kontroll, arkivering av räkenskapsinformation Inbjudan till... Grundkurs e-handel; redovisning, intern kontroll, arkivering av räkenskapsinformation 22 november 2018 i Stockholm Grundkurs elektronisk handel med fokus på redovisning, intern kontroll

Läs mer

Digital marknadsförare

Digital marknadsförare Ny möjlighet i Umeå Välj det tillfälle som passar dig! 5-6 december 30-31 januari Masterclass Vill du bli bättre på att arbeta praktiskt med digital marknadsföring och bli en bättre beställare? Vi tar

Läs mer

Information om utbildning

Information om utbildning Datum 2014-10-07 Kurs för förberedande svetsansvar för att klara kraven i SS-EN 1090-2 Utbildning av produktionspersonal för att förberedas på kraven, som svetsansvarig/ svetskoordinator. Utbildningen

Läs mer

ebok Guide till framgångsrik influencer marketing

ebok Guide till framgångsrik influencer marketing ebok Guide till framgångsrik influencer marketing Hej, Den här checklistan är en vägledning för dig som funderar på att inleda ett influencer-samarbete som en del i din kommunikationsstrategi. Ett influencersamarbete

Läs mer

Kronoberg. Kursprogram hösten 2018

Kronoberg. Kursprogram hösten 2018 Kursprogram hösten 2018 Till distriktets samorganisationer och föreningar Halvdagskurs för konsumentansvariga Tid: 15 oktober 2018, kl. 09.00-13.00, fika 10.30 eller e-post senast 21 september till: Avgift:

Läs mer

Projekt Funktionshinder i etableringen bjuder in till hösten 2015:s temaseminarier

Projekt Funktionshinder i etableringen bjuder in till hösten 2015:s temaseminarier Projekt Funktionshinder i etableringen bjuder in till hösten 2015:s temaseminarier Hur utvecklar vi samarbetet mellan specialister och arbetsförmedlare i etableringsuppdraget? 14 okt 10 nov fm Hur påverkar

Läs mer

Hej! Anmälningsinformation hittar du på baksidan. Utbildningskatalog 2018 för öppna utbildningar och föreläsningar

Hej! Anmälningsinformation hittar du på baksidan. Utbildningskatalog 2018 för öppna utbildningar och föreläsningar Hej! Anmälningsinformation hittar du på baksidan. Utbildningskatalog 2018 för öppna utbildningar och föreläsningar Vi på Helsa Företagshälsovård hoppas kunna inspirera dig och din arbetsplats till godare

Läs mer