Inledning. Café. Januari. 3-årskalas

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Inledning. Café. Januari. 3-årskalas"

Transkript

1

2 Inledning Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från 1:or till 5 rummare i etage, vi har även ett antal studentlägenheter. Plusboendet startades hösten 2009, vi upplever detta som ett positivt och bra boende som skapar trygghet då det i uppdraget ingår social omsorg som till exempel tillfällig hjälp vid behov. Det skapar även relationer mellan grannar då det finns en gemensam samlingsplats, Kaffekällar n. Där anordnas det en rad olika aktiviteter för hyresgästerna och dessa presenterar vi här i vår verksamhetsberättelse. Café Kaffekällar n har öppet tisdagar kl och torsdagar kl Under juni, juli och augusti så har vi sommarcafé och detta är på tisdagar mellan kl Frukost och kvällscafé är en återkommande aktivitet varje månad. Vi har även lite andra olika aktiviteter på caféerna, till exempel frågesport, högläsning, musiktips, underhållning, bingo, eller spela spel med mera. Favoriten är bingo och att fika eller äta något tillsammans. Vi har även börjat med lite filmvisning för barn. I år provade vi att ha en liten historiestund på tisdagar, vi läser upp händelser från 1900-talet, roliga historier, tänkvärda ord med mer. Kul med lite minnen som kan leda till snackisar på caféet. Januari 3-årskalas En trevlig tradition med tårtkalas, ett trettiotal även i år och två stora tårtor gick åt. Det kommer folk i alla åldrar både nya och gamla bekanta ansikten.

3 Vi hade också ett seminarium där Susanne från Riksteatern Värmland var i spetsen. Det presenterades vad vi hade för samarbete kring Berättelser på Hemvägen. Februari Semlor, våfflor, skidor, sportlovsmatiné och lite hjärtan med mer var det vi tänkte bjuda på denna månad. Skiddagarna fick tyvärr ställas in då kung Bore ej skötte sitt jobb, snön lös med sin frånvaro. Även alla hjärtans dag blev inställt på grund av sjukdom. Kvällscafé och frukost blev det i alla fall och det var det vanliga gänget på ca 10 personer som dök upp. Sportlovsmatinén blev en succé, 25 barn och 6 vuxna, det var barn och popcorn överallt, vi tittade på Ice Age 4.

4 Mars Vi inleder månaden på caféet med att läsa veckans historia och händelser från 1900-talet från en kalender. Sportlov I slutet på sportlovet anordnades det en skiddag. Grava skidklubb stod för skidor med mera. Vi stod för varm saft och kaffe. Några vuxna och barn kom för att prova på denna soliga dag. Marsipanpyssel Vår inspiratör i ämnet kom till oss och visade hur man skapar i marsipan. Det doppades i choklad och socker, man kunde även färga sin marsipan med karamellfärg. Kreativiteten flödade bland de cirka 30 deltagarna. Påsk Inför påsken hade vi ett antal aktiviteter: Påsk pyssel det skapades kycklingar och ritades påskbrev. Påsk lunch traditionsenlig, trevligt sällskap och uppskattat, ett 20-tal kom och avnjöt god mat. April Påsklovskul Blåkulla nästa! April månad inledde vi med filmvisning då vi tittade på Alvin & Gänget barn tittade på film och åt popcorn. Vi hade även konstverkstad med Boring & Bark i dagarna tre. Detta är en ny aktivitetet som kommit till i samband med projektet Berättelser på Hemvägen. Konstnärerna David och Sara höll i aktiviteten, vi hjälpte barnen att bland annat göra potatistryck på tygpåsar. Ett foto över Hemvägen, taget från himlabacken delades upp i många mindre bilder som sen skulle målas på större

5 papper i flytande bläck. Detta skulle sen sättas ihop till en enda bild. Det hela avslutades med vernissage i kaffekällar n. Det var även dansuppvisning, underhållning med mera i samband med detta! Kul idé! Konstvisning Berättelser på Hemvägen Vid två tillfällen fick vi besök av Jan-Ove Ekstedt från konstfrämjandet. Han berättade om konst från Arvika till världens alla hörn. En härlig inspiratör i ämnet. Detta var inledning på en kommande konstresa till Rackstadmuséet i Arvika som gick av stapeln den 21 augusti. Mer information om detta under augusti månad.

6 Fyra och en flygel med Wermland Opera Berättelser på Hemvägen Vi fick äran att få se en föreställning av Wermland Opera Fyra och en flygel. Kaffekällar n förvandlades för en kväll till en liten operakällare. En högklassig underhållning med ljuv musik, skratt och trevlig stämning. Cirka 30 gäster dök upp. Studiebesök NWT Om tidningen Vi var på studiebesök på NWT dock inte så många som var nyfikna på detta, 5 vuxna och 2 barn. Vacker balkong Malin från Åstorps Handelsträdgård kom och inspirerade hur man kan dekorera sin balkong. Hon hade med sig blommor i olika former och färger och även kryddväxter. Denna aktivitet hade KBAB på flera områden och det avslutades med en gemensam resa till Åstorp i början på blomsäsongen. Sopplunch Premiär för sopplunch som tyvärr blev inställd då bara två anmält sig. Testar igen längre fram. Visit Våxnäs Berättelser på Hemvägen Under april månad kunde man ta del av en konstutställning av Ruben Vätte. Denna visades i Hemvägen 14.

7 Maj Loppis Vår årliga loppis gick av stapeln en solig lördag. Intresset för shopping på hemvägen var lite dålig då det är många storloppisar runt omkring. Trots det låga intresset så blev borden bokade. Studiebesök NWT Om konsten Här tänkte vi ta del av Kjell Engmans konst i NWT:s lokaler. Tyvärr hade många redan varit där och denna kväll blev då inställd. Tipspromenad med grill Regnet det bara öser ner!!! Denna kväll hade vi inte tur med vädret. Detta till trots dök ändå entusiaster upp för att gå tipspromenad och sedan äta sin korv. Både vuxna och barn deltog. Ett 20-tal. Café Vid ett cafétillfälle underhöll Teater Dos med historier och siktar på mål Berättelser från här och fjärran.

8 Juni, juli & augusti Sommarcafé Under denna period har vi öppet på caféet endast tisdagar. Vi varierar utbudet med våfflor, räkmackor och andra godsaker. Även bingo återkommer. Nationaldagen uppmärksammades också. Sillunch Vår årliga sillunch gick av stapeln en varm och solig onsdag i juni. Som alltid lika uppskattat och även i år fick vi underhållas av Vikenpojkarna.

9 Underhållning kring lägerelden Berättelser på Hemvägen Två kvällar under sommaren hade vi underhållning och grill. Vid första tillfället var Teater Dos och Mattias från Starboys på plats med sång och musik. Denna kväll hade vi ca 70 hyresgäster. KBAB Glassbilen Nytt för i år var glassbilen, en fantastiskt rolig och uppskattad tillställning. Både barn och vuxna gladdes åt den snyggt dekorerade elbilen. Det bjöds på både kaffe och glass. Frågan är om inte vi hade roligast. Detta kommer att bli en årlig tradition.

10 Sommarlovsmatiné Vid två tillfällen under sommaren visade vi film. Ingen stor succé, kan bero på det fantastiska väder vi hade. Första tillfället kom en kille, andra tillfället kom det ett litet gäng på ca 7 stycken barn. Cirkusläger Under tre spännande dagar fick man lära sig balansera, slå volter, jonglera och mycket annat med riktiga cirkusartister. Detta var uppskattat bland de små barnen men även en och annan entusiastisk förälder var med och provade sina kunskaper. Vi bjöd på festis, frukt och kaka. Det hela avslutades med en liten uppvisning med eld med mera av ledarna. Prova på karate Under tre tillfällen fick barn prova på karate. Lennart från Karlstad Karateförening kom och instruerade. Det kom en liten skara barn i olika åldrar för att prova på. Det var mycket lek med uppvärmning, stretchning, balans, styrka och vighet Konstresa till Arvika Berättelser på Hemvägen Med gemensam buss från Kaffekällar n till Arvika fick vi ta del av: - Guidad visning i vackra såguddens miljöer och den nya cirkusplatsen - Rackstadmuseet med utställningar av bland annat Bror Hjort även här guidning. Här avnjöt vi även en god sopplunch tillsammans. - Innan hemgång passerade vi centrum och beskådade Fågelmannen och en del passade på att köpa glass.

11

12 September På ett café tillfälle fick vi besök av två herrar från Byggbeslag som demonstrerade digitalt dörröga. Som hyresgäst har man möjlighet att få detta monterat och klart till ett reducerat pris. Möjlighet till delbetalning för den som önskar det. Grillkväll En favorit i repris. Detta har vi tidigare haft i maj. I år avslutade vi sommaren med en liten grillfest. Resa till Stenebyskolan Berättelser på Hemvägen Denna gång styrde vi mot Bengtsfors och konsthantverksskolan i Steneby. Här fick vi ta del av skolans verksamhet. Vi besökte designstudion, verkstaden och utställningsdelen där alster i bland annat trä, metall och textil visades. Oktober Höstdag med vårlök och grill I nya parken på kullarna satte vi tillsammans med hyresgäster 1000 stycken vårlökar. Både barn och vuxna engagerade sig i möjligheten att få göra fint inför våren. Vi bjöd på grillad korv och kaffe. En trevlig dag med många besökare. Vi ser fram emot kommande vår.

13 Föreställning: Simon & Garfunkel Berättelser på Hemvägen Andreas Jonsson, David Ringholm Heder och Sofie Rynefors tolkar på ett personligt och naket vis några av de mest klassiska låtarna, samt några oväntade överraskningar. Ett 20-tal kom och tog del av kvällens underhållning. Höstlovskul Under denna vecka hade vi följande aktiviteter: - Pyssel med Länshemsslöjdsföreningen Det tovades, gjordes garnbollar med mera. Det var cirka 8 barn som kom vilket var ett lagom gäng då det krävdes lite handledning. - Barnteater Bove & Bova tar sig ton En mycket uppskattad teater bland barnen, mycket skratt. Cirka 15 barn och 6 vuxna.

14 - Prova på Hip Hop/Breaking/Showdans Karlstad Dansförening var hos oss vid några tillfällen för att låta ungdomar och barn testa olika former av dans. Detta ihop med Susanne från Riksteatern Värmland. Ett par barn hade en liten uppvisning senare i december vid en lucköppning i adventskalendern. Cirka 15 dansare. - Spökhus Vi firade halloween! Den som ville fick komma utklädd o pyssla, vi bjöd på fika och godis. November - Spökfilmstajm Vi tittade på Scooby Doo och bjöd på saft och popcorn. - Adventskalenderpyssel Under fyra torsdagar i november kunde man pyssla inför den kommande levande adventskalendern. Vi använde oss av glitter, kottar, flirtkulor med mera. Vi skapade snöbollar av smörpapper. Även läskiga masker skapades. En kille skulle ha ett eget fönster i H14 (lånbar lokal) så han fixade sin dekoration på egen hand.

15 Brandinformation Morgan Michel från Brandskyddsföreningen kom och höll en kostnadsfri brandutbildning för hyresgästerna. Ett tiotal besökare till denna kväll. December En fullspäckad månad med mycket aktiviteter och mys. Levande adventskalender KBAB, Sensus, Riksteatern Värmland och Västerstrandkyrkan hade ett samarbete för att organisera levande adventskalender. 24 fönstervärdar i form av hyresgäster, men det kan även vara närliggande skola, dagis butiker med mera, varje dag fanns även en stjärnbärare som presenterar dagens lucka och det var vi samarbetspartners som stod för det, vid något tillfälle var det även en hyresgäst som hjälpte till med detta. Kul med engagemang. Vid varje lucka (fönster, balkong med mera) bjöds det även på kultur i form av levande inslag. Det kan vara en diktläsning, teater, sång från en balkong, dans med mycket mer. Detta är en uppskattat liten händelse i vintermörkret, något att se fram emot, något som drar ut en i mörkret för en gemensam trevlig upplevelse. Kvällscafé med lucköppning Ett 20-tal i blandade åldrar, både barn och vuxna kom och tog sig en fika för att sedan gå ut och se dagens lucka nr 5 i levande adventskalendern.

16 Julbord En årlig tradition är Kaffekällarens julbord. Mycket mat med god julstämning. Rune Blidh stod för underhållningen, det var sång, musik, dikter och en och annan historia. Cirka 17 stycken + personal. Glöggmys i vintermörkret Denna kväll bestod av en träffpunkt utanför bovärdskontoret med öppen eld, vi bjöd på glögg, pepparkakor och fiskdamm som var nytt för i år, mycket uppskattat av barnen. Denna kväll hade vi även en lucköppning nummer 10.

17 Julfrukost När julen nu står för dörren är det trevligt att samlas kring grötfatet. Det serverades tomtegröt, skinksmörgås, juice, kaffe med mera. Vi ser nu fram emot ett spännande 2014! Plusbovärdarna Carola och Therése

18

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014 INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns

Läs mer

Vi startade inomhusboule och sitt-dans. Inte så många som vågar komma på sitt-dansen men det är riktigt roligt och bra musik.

Vi startade inomhusboule och sitt-dans. Inte så många som vågar komma på sitt-dansen men det är riktigt roligt och bra musik. Om området KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

INLEDNING JANUARI. Våxnäsduon kom på ett café och bjöd på operett och musikalmelodier.

INLEDNING JANUARI. Våxnäsduon kom på ett café och bjöd på operett och musikalmelodier. INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 574 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. Från och med september

Läs mer

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016 MÅL FÖR PLUSBOENDET KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära inpå knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som

Läs mer

Vi kommer att presentera våra aktiviteter i denna verksamhetsberättelse.

Vi kommer att presentera våra aktiviteter i denna verksamhetsberättelse. OM OMRÅDET Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns

Läs mer

Tisdagscaféer, Öppet hus på torsdagar, kvällscafé och frukost en gång i månaden är de aktiviteter som är stående över året med vissa undantag.

Tisdagscaféer, Öppet hus på torsdagar, kvällscafé och frukost en gång i månaden är de aktiviteter som är stående över året med vissa undantag. INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns

Läs mer

Evert, en av deltagarna i arrangörsgruppen med sin prunkande änglatrumpet.

Evert, en av deltagarna i arrangörsgruppen med sin prunkande änglatrumpet. MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området

Läs mer

JANUARI FEBRUARI MARS

JANUARI FEBRUARI MARS INLEDNING KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt.

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt. Kvarnberget/Viken är ett Plusboende där det finns ca 650 lägenheter. Vi har ansvar för att det är rent och snyggt i 54 trapphus. Vi anordnar även aktiviteter och vi kan ge stöd och hjälp om du tillfälligt

Läs mer

Sammanställning av aktiviteter under 2014

Sammanställning av aktiviteter under 2014 Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

INLEDNING CAFÉET HEMBESÖK OCH TJÄNSTER

INLEDNING CAFÉET HEMBESÖK OCH TJÄNSTER INLEDNING KBAB:S bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

Aktivitetskalender Du hakar väl på!

Aktivitetskalender Du hakar väl på! Aktivitetskalender 2018 Du hakar väl på! Hej hembygdsvänner och sockenbor! Denna kalender är inte ett ordinarie Tingstädeblad - det kommer två Tingstädeblad som vanligt under hösten. Detta är information

Läs mer

FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI

FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI FRITIDSKNUTEN Fritidsknuten är en mötesplats inom Karlstad kommuns öppna fritidsverksamhet där verksamheten riktar sig till dig som har

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal Måndag.08.00 16.00...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra

Läs mer

Verksamhetsberättelse Aktiviteter och gemenskap

Verksamhetsberättelse Aktiviteter och gemenskap 1 2 Verksamhetsberättelse 2015 Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden Äldrekulturveckan 22-26 september 2014 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2014 invigs äldrekulturveckan på Lövåsgården i caféet klockan 10, alla

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN MÅL FÖR PLUSBOENDET Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

Närståendebrev mars 2017

Närståendebrev mars 2017 Sid 1 (9) Hej alla närstående! Nu närmar sig våren och ljusare tider. Det märks att våra boende är mer angelägna om att få gå ut på kortare eller längre promenader. Vi har startat en promenadgrupp som

Läs mer

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET 1 MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för hösten/vintern 2016 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stöd telefon 020-200 330 Vill du ringa någon på

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 24-28 september 2012 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2012 Invigning på Strandgården klockan 14.00. Monica Johansson, ordförande

Läs mer

Torsdag 23/6, Zumba i Norrstrandslogen

Torsdag 23/6, Zumba i Norrstrandslogen Balkongprojektet, sommaren 2011 Balkongprojektet är en ungdomssatsning från Kultur och Fritid där ungdomar ordnar event för andra ungdomar som inte har något att göra. Det kan innefatta volleybollturneringar,

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET. Omsorg/stöd. Städ. Café

MÅL FÖR PLUSBOENDET. Omsorg/stöd. Städ. Café MÅL FÖR PLUSBOENDET Ett bostadsområde med plusboende ska vara ett attraktivt område där hyresgästen i alla åldrar ska vilja bo kvar och kunna känna sig stolt över. Plusboendet ska skapa en trygg och trivsam

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2018

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2018 AKTIVITETSKALENDER VÅREN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00-0 yvonne.wallin@ludvika.se , med julgransplundring Söndag januari kl..0-.00 Folkets hus

Läs mer

Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO

Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Frivilligcentralen: 0584 473398 Träffpunkt 14: 0584-128 70 Laxå- Röfors PRO: 0584 473398 Vecka 23: Måndag 1/6 9.30 11.00 Café på Frivilligcentralen.

Läs mer

PROGRAM FÖR VÅREN 2019

PROGRAM FÖR VÅREN 2019 PROGRAM FÖR VÅREN 2019 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ FRITIDSKNUTEN Fritidsknuten är en mötesplats inom Karlstad kommuns öppna fritidsverksamhet där verksamheten riktar sig till dig som har någon form

Läs mer

AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ

AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ VAD ÄR FRITIDSVERKSAMHETEN EXTRA STÖD? Karlstad kommuns Fritidsverksamhet extra stöd jobbar med kultur- och fritidsaktiviteter för personer med olika

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

Aktivitetskalender våren 2018

Aktivitetskalender våren 2018 Aktivitetskalender våren 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00-0 yvonne.wallin@ludvika.se , med julgransplundring Söndag januari kl..0-.00 Folkets hus

Läs mer

FRITIDSPROGRAMMET VINTERN 2018/2019 PROGRAM FÖR DECEMBER, JANUARI OCH FEBRUARI

FRITIDSPROGRAMMET VINTERN 2018/2019 PROGRAM FÖR DECEMBER, JANUARI OCH FEBRUARI FRITIDSPROGRAMMET VINTERN 2018/2019 PROGRAM FÖR DECEMBER, JANUARI OCH FEBRUARI VAD ÄR FRITIDSVERKSAMHETEN EXTRA STÖD? Karlstad kommuns Fritidsverksamhet extra stöd jobbar med kultur- och fritidsaktiviteter

Läs mer

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan Askim-Frölunda-Högsbo stadsdelsförvaltning april-maj Askim-Frölunda-Högsbos Träffpunkter Tema: Göteborg i våra hjärtan Altplatsen Kustträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post,

Läs mer

Vecka 41 är Kulturvecka!

Vecka 41 är Kulturvecka! Vecka 41 är Kulturvecka! Begreppet kultur är inte alltid så lätt att förklara eftersom det har många betydelser, men mest tänker vi kanske på människans skapande och kreativitet såsom konst, litteratur,

Läs mer

FRITIDSPROGRAM Oktober 2012

FRITIDSPROGRAM Oktober 2012 FRITIDSPROGRAM Oktober 2012 Emma och Lisa som var och kollade när IF Hammaren spelade match på I2 i september. 1 FRITIDSAKTIVITETER FÖR DIG SOM BOR I KARLSTADS OCH HAMMARÖ KOMMUN Karlstads Kommuns Fritidsverksamhet

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Willy Bjørnstad Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Lars Hammerin Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor- och lägerprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2019 Vandring med FUB Lärvux -Är du sugen på att läsa?-

Läs mer

Program för Fritidsgårdarna i Sjöbo Kommun vecka 11-16 med temat Skapande och konst

Program för Fritidsgårdarna i Sjöbo Kommun vecka 11-16 med temat Skapande och konst Program för Fritidsgårdarna i Sjöbo Kommun vecka 11-16 med temat Skapande och konst Vecka 11, 10/3-15/3 Vollsjö har öppet onsdag 17-21 och fredag 18-22 Lövestad har öppet tisdag 17-21 och torsdag 17-21

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stödtelefon 020-200 330 Vill du ringa någon

Läs mer

Vårt boende omfattar 392 hushåll. I ungefär hälften av lägenheterna bor hyresgäster över 65 år, vilket även kan omfatta par.

Vårt boende omfattar 392 hushåll. I ungefär hälften av lägenheterna bor hyresgäster över 65 år, vilket även kan omfatta par. OM TRYGGHETSBOENDET Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför allt

Läs mer

Årskalender Årskalender

Årskalender Årskalender Årskalender 2015 Årskalender 2015 1 Årsmötet 2015 Årsmötet hölls den 5 mars i LFV filmsal. Ordföranden Arne Axelsson hälsade 27 medlemmar välkomna och förklarade årsmötet öppnat. Lennart Jönsson valdes

Läs mer

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen där skratten, värmen, och gemenskapen blomstrar! Juli Vecka 27 Måndag 1 Sittgymnastik kl.

Läs mer

Mitt bibliotek Hösten 2014

Mitt bibliotek Hösten 2014 Mitt bibliotek Hösten 2014 För dig som är runt 1 till 13 år Tillhör:... BIBLIOTEKEN I MÖLNDAL Skaffa lånekort! Har du hittat till vår fina bokbuss? Kom och hälsa på! Det här är jag: Jag heter... Jag gillar...

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 21-25 september 2015 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad 1 Samlat program för äldrekulturveckan 2015 invigs äldrekulturveckan på Yngaregården klockan 11.00, invigningstalare

Läs mer

Veronica s. Dikt bok 2

Veronica s. Dikt bok 2 Veronica s Dikt bok 2 Det är bra att ha en syster Min syster betyder så mycket för mig. Jag vet att hon betyder likadant för mig. Om jag vill henne något så vet jag att hon finns där för mig. Jag är glad

Läs mer

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg Kultur & Aktiviteter för seniorer i Västra Göteborg Juli - Augusti 2014 Åkerhus Åkerhus Träffpunkt, Juteskärsgatan 2 Flexlinjens mötesplats 2435 Telefon 031-366 44 15 Öppettider: Måndag till fredag kl.

Läs mer

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss.

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss. 2017-06-07 Information till boende och närstående juni 2017 Hej! Vi vill gärna berätta lite för er bor hos oss eller är närstående till någon av våra boende på Nibblegården, om vad som är på gång hos oss

Läs mer

Måndag 26/3. Påsklovskul i Skurups Kommun

Måndag 26/3. Påsklovskul i Skurups Kommun Påsklovskul i Skurups Kommun Kommunens Kultur- och fritidsverksamheter Biorama, Gummifabriken, Skurups bibliotek, Fritidsgårdarna, Kulturskolan, Kultur- och fritid välkomnar dig som ung till en fartfylld

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2015

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2015 MÅL FÖR PLUSBOENDET Ett bostadsområde med plusboende ska vara ett attraktivt område där hyresgästen i alla åldrar ska vilja bo kvar och kunna känna sig stolt över. Plusboendet ska skapa en trygg och trivsam

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 för Adelöv/Linderås kyrkokör

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 för Adelöv/Linderås kyrkokör VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 för Adelöv/Linderås kyrkokör Efter ett litet juluppehåll startade kören igen den 21/1 i Linderås. Helgen efter var det dags för Sångartinget, som den här gången hölls i Gripenbergs

Läs mer

Program November 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program November 2017 Mötesplatsen Solhaga Program November 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Söndag 14:30-16:30 Måndagar:

Läs mer

FRITIDSPROGRAM November 2012

FRITIDSPROGRAM November 2012 FRITIDSPROGRAM November 2012 Teater Mimulus Eldshow Kulturnatten 21/9 i Museiparken 1 FRITIDSAKTIVITETER FÖR DIG SOM BOR I KARLSTADS OCH HAMMARÖ KOMMUN Karlstads Kommuns Fritidsverksamhet (LSS) För personer

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Rud är ett naturnära bostadsområde med cirka 860 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare och alla kategorier av hyresgäster. Syftet med plusboendet är att skapa

Läs mer

Sportlovsprogram 17-23 februari 2014

Sportlovsprogram 17-23 februari 2014 Sportlovsprogram 17-23 februari 2014 Framtagen av Bromölla kommun Turism & Fritid i samarbete med Kultur & Bibliotek Med reservation för ev. ändringar och tryckfel Måndag 17/2 Måndag 17/2 NYMÖLLA FRITDSGÅRD

Läs mer

Varberg 23-30 juli 2011

Varberg 23-30 juli 2011 Veckodag Datum Namn Lördag 23 juli Uppstartsdagen Söndag 24 juli Kunskap- Omvärld- & Demokratidagen (KOD) Måndag 25 juli Skapardagen Tisdag 26 juli Upplevelsedagen Onsdag 27 juli Tävlingsdagen-Mix Torsdag

Läs mer

VÅREN Utställningar våren RETOY Lilla Läs. Carmen. Sportlov = Bygglov Då händer det massor av skoj på biblioteken

VÅREN Utställningar våren RETOY Lilla Läs. Carmen. Sportlov = Bygglov Då händer det massor av skoj på biblioteken VÅREN 2019 Utställningar våren 2019 på biblioteken i Lomma & Bjärred SAGOSKOJ! Bygg din egen magiska trädkoja Lennart Hellsing 100 år! Bokklubbar RETOY Lilla Läs Carmen Pyssla till påsk! Sommarboken Filmtajm!

Läs mer

Kulturcenter Oxbackens mötesplats

Kulturcenter Oxbackens mötesplats MÅNADSPROGRAM Juni 2017 Välkommen till våra aktiviteter i juni! Mot Tanzania Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, 724 61 Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon 021-390190,

Läs mer

Tallens utvärdering Våren 2013

Tallens utvärdering Våren 2013 Tallens utvärdering Våren 2013 Vårens mål på Tallen som följer LpFö98 /10 : Trygghet: - att barnet ska känna förtroende för oss. - att barnet ska känna värme och glädje i gemenskap med varandra. - att

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 24-28 september 2018 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2018 1 Måndagen den 24 september invigs äldrekulturveckan på Vallgården

Läs mer

Program för Styrelsemöte Årsmöte, med kaffe och smörgåstårta Styrelsemöte Räkfrossa med bar P

Program för Styrelsemöte Årsmöte, med kaffe och smörgåstårta Styrelsemöte Räkfrossa med bar P 2016 och 2017 www.torpasensbygdegard.se Program för 2016 160114 Styrelsemöte 18.00 160121 Årsmöte, med kaffe och smörgåstårta 19.00 160211 Styrelsemöte 18.00 160319 Räkfrossa med bar 18.00 Pris 120 kr.

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen

Verksamhetsberättelse. Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen Verksamhetsberättelse 2018 Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen BOWLING 25/2 Ungdomarna bjöd in till bowling i Åstorp. Sammanlagt kom det 40 personer och deltog i aktiviteten. Vi var representerade

Läs mer

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017 Tjörns Fotoklubb Verksamhetsberättelse för 2017 Under året har vi haft 56 betalande medlemmar, styrelsen har haft 6 protokollförda sammanträden förutom årsmötet. Styrelsen har haft följande sammansättning

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal.08.00 16.30...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra tider,

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 Utelek och aktiviteter Vi bjuder på frukt

Läs mer

21/11 2015 Kl. 11-15

21/11 2015 Kl. 11-15 21/11 2015 Kl. 11-15 BASARHÄFTE Waldorfbasar Lördag den 21 november 2015 kl. 11 15. Basaren är en fest för att sprida glädje och gemenskap. Välkommen med ditt bidrag! SYFTE Huvudsyftet med basaren är

Läs mer

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Måndagar: Sittgympa med rytmisk

Läs mer

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 MÅNDAG 15/9 Vi träffades tidigt på morgonen, för att ta tåget till Kastrup. Därifrån flög vi till Budapest, sen vidare till Sarajevo. Kärt återseende med regn. Vi tog taxi till

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 KOMTEK kommer till oss och vi gör expriment!

Läs mer

SPORTLOVS PROGRAM. Sportlovsaktiviteter i Säffle kommun

SPORTLOVS PROGRAM. Sportlovsaktiviteter i Säffle kommun SPORTLOVS PROGRAM 2018 Sportlovsaktiviteter i Säffle kommun TEGNÉR SIM OCH SPORTHALL INOMHUSFOTBOLL Inomhusfotboll för alla, tjej som kille. BASKET Basket för alla, tjej som kille. Tisdag 27/2 och torsdag

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 2/2013

Fritidsnytt. Nr 2/2013 Fritidsnytt Nr 2/2013 Här kommer höstens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi

Läs mer

Kul för dej å mej Kulturfestival 2011 Tema MINNEN

Kul för dej å mej Kulturfestival 2011 Tema MINNEN Kul för dej å mej Kulturfestival 2011 Tema MINNEN 11 20 mars 2011 Fredag 11 mars Invigning! Plats: Stadshuset Tid: 12-14 Årets kulturfestival inleds av clownen Fiffi, särskolekören och zumbadans! Vernissage

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER-16 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Tvåänds-stickning 09.00-12.00 Internationella danser (Avslutning

Läs mer

Nyhetsbrev Maj. Nu är våren här! Än så länge med lite kyliga vindar men förhoppningsvis kommer solen kika fram vid våra utomhusarrangemang!

Nyhetsbrev Maj. Nu är våren här! Än så länge med lite kyliga vindar men förhoppningsvis kommer solen kika fram vid våra utomhusarrangemang! Göteborg 150518 Nyhetsbrev Maj Vegahusen Hej! Nu är våren här! Än så länge med lite kyliga vindar men förhoppningsvis kommer solen kika fram vid våra utomhusarrangemang! Bifogat i detta nyhetsbrev till

Läs mer

Socialpsykiatrins. Aktiviteter Hösten 2014

Socialpsykiatrins. Aktiviteter Hösten 2014 . Socialpsykiatrins Aktiviteter Hösten 2014 Hösten är inte bara slutet på sommaren. Hösten kan vara en nystart och ett tillfälle att komma igång med sånt man tänkt men inte blivit av. Tillsammans kan det

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER -2017 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Internationella danser 09.30-11.30 PRO Haga-Malmaberg Trivselträff

Läs mer

December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen En del av julen! December Vecka 49 Måndag 3 Julgymnastik kl. 10.00 11.00 Bingo kl. 14.00

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Facit Spra kva gen B tester

Facit Spra kva gen B tester Facit Spra kva gen B tester En stressig dag B 1 Pappan (mannen) låser dörren. 2 Han handlar mat efter jobbet. 3 Barnen gråter i affären. 4 Han diskar och tvättar efter maten. 5 Han somnar i soffan. C 1

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG OCH STÖD

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG OCH STÖD MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Rud är ett naturnära bostadsområde med cirka 860 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare och alla kategorier av hyresgäster. Syftet med plusboendet är att skapa

Läs mer

Familjedaghemmet Delfinen

Familjedaghemmet Delfinen Verksamhetsberättelse 2013 Familjedaghemmet Delfinen Presentation Familjedaghemmet har bedrivits i egen villa i bostadsområdet Mälarhöjden. Verksamheten har en egen ingång där barnen har varsin krok/hylla

Läs mer

SPORTLOVSPROGRAM 2013 16-24 februari 2013

SPORTLOVSPROGRAM 2013 16-24 februari 2013 SPORTLOVSPROGRAM 2013 16-24 februari 2013 Föreningen RegioLan presenterar LAN 2013 i Sporthall. När: lördag 16/2 till tisdag 19/2. Tid: Insläpp 15.00 lördagen den 16:e. Under lanet anordnas turneringar

Läs mer

sportlov 2019 Här hittar du information om det som händer i Ljusnarsbergs kommun under sportlovsveckan 2019.

sportlov 2019 Här hittar du information om det som händer i Ljusnarsbergs kommun under sportlovsveckan 2019. sportlov 2019 Här hittar du information om det som händer i kommun under sportlovsveckan 2019. Fredag 15/2 Sportlovskickoff Bångbro Folkets Hus 18.00-20.00 Stor familjefest, kostnadsfritt. Alla är välkomna,

Läs mer

BARN OCH UNGDOMAR JÄRFÄLLA BIBLIOTEK VÅREN 2019 BARKARBY BIBLIOTEK. Alla bibliotekens program är kostnadsfria!

BARN OCH UNGDOMAR JÄRFÄLLA BIBLIOTEK VÅREN 2019 BARKARBY BIBLIOTEK. Alla bibliotekens program är kostnadsfria! BARN OCH UNGDOMAR JÄRFÄLLA BIBLIOTEK VÅREN 2019 BARKARBY BIBLIOTEK Familjelördag med tema snö Sagostund och pyssel med tema snö. När: Lördag 2 februari. Sagostund kl 13 och pyssel kl. 11-15. Fika till

Läs mer

Namn: Klass: Datum: Frågor till dig som går i 4:an

Namn: Klass: Datum: Frågor till dig som går i 4:an Namn: Klass: Datum: Min hälsa Frågor till dig som går i 4:an Hej! I det här häftet finns frågor som förberedelse inför det hälsosamtal du kommer att ha med din skolsköterska. De flesta frågorna handlar

Läs mer

loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se

loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se HÖSTENS PROGRAM 201 3 Kävlinge bibliotek Kvarngatan 17 244 31 Kävlinge 046-73 94 72 kavlinge.bibliotek@kavlinge.se Löddeköpinge bibliotek Barsebäcksvägen 60 246 30 Löddeköpinge 046-73 95 30 loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se

Läs mer

GÖR DET PÅ BIBLIOTEKET

GÖR DET PÅ BIBLIOTEKET Gävle bibliotek www.gavle.se/bibliotek GÖR DET PÅ BIBLIOTEKET EVENEMANG JANUARI-FEBRUARI 2016 Fri entré! Begränsat antal platser, kom i tid! För mer info se www.gavle.se eller ring 026-17 96 00 Välkommen!

Läs mer

Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Stängt 6/6 Jämna fredagar kl. 11:00-16:00, ojämna

Läs mer

Medlemsblad Höst 2017

Medlemsblad Höst 2017 Medlemsblad Höst 2017 Kära medlem, Nu är sommaren slut och hösten kommer snart. har haft en mycket fin och trevlig sommar med bland annat vår välbesökta sommarfest, korvgrillningar, kognition diskussionstillfälle

Läs mer

Läskort 2. Läskort 1. Läskort 4. Läskort 3

Läskort 2. Läskort 1. Läskort 4. Läskort 3 Läskort 1 Simon är 12 år. Han tycker mycket om att resa. Han har varit i många länder. Han tyckte mest om Italien, Spanien och USA för att maten är godast där. Nästa gång vill han resa till Sydafrika.

Läs mer

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Måndag 4 februari kl. 14.30 Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Filmvisning Unga Astrid Onsdag 6 februari kl.14.00 Parkgårdens mötesplats Tillberga Kaffeservering i pausen Vi firar alla hjärtans

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2019

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2019 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se Aktiviteterna startar VÅRT EGET CAFÉ söndag augusti BAD måndag

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Öppetider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Blå Stället SOMMARKUL I ANGEREDS STADSPARK 2015. Hej alla leksugna barn! För dig mellan 6-13 år. Allt är gratis! Vecka 26-32. Kl 13-16.

Blå Stället SOMMARKUL I ANGEREDS STADSPARK 2015. Hej alla leksugna barn! För dig mellan 6-13 år. Allt är gratis! Vecka 26-32. Kl 13-16. s SOMMARKUL I ANGEREDS STADSPARK 2015 För dig mellan 6-13 år. Allt är gratis! Vecka 26-32. Kl 13-16. Hej alla leksugna barn! Nu är det ÄNTLIGEN SOMMAR snart! Skolan är slut för denna gång och vi på kommer

Läs mer

Äntligen dags för HÖSTLOV! 28 oktober - 3 november. Läslov på biblioteket

Äntligen dags för HÖSTLOV! 28 oktober - 3 november. Läslov på biblioteket Äntligen dags för HÖSTLOV! 28 oktober - 3 november Läslov på biblioteket Måndag 28/10 Elektroniskt musikskapande, kl 13.00-16.00. Ålder från 8 år. Workshop med David Engström. Gör en egen cool låt. Den

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums MARS Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Alice Lönnemalm Ingela jobbar tisdag kväll Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer så

Läs mer

Foto: Per-Arne Andersson

Foto: Per-Arne Andersson Foto: Per-Arne Andersson Föreningsbladet Program våren 2018 I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du ska få en bra och meningsfull fritid. Detta häfte är ett exempel på vad

Läs mer