MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN"

Transkript

1

2 MÅL FÖR PLUSBOENDET Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg och trivsam boendemiljö, social kontakt och erbjuda aktiviteter för att bryta ofrivillig ensamhet. Det ska finnas tillgång till omsorg, tillsyn och en hjälpande hand. Våra hjälpinsatser ska bidra till att hemtjänst och liknande insatser kan fördröjas och medverka till att kunderna kan bo kvar i eget boende så länge som möjligt. Ett bostadsområde med plusboende ska vara ett attraktivt område där hyresgästen ska vilja bo kvar och kunna känna sig stolt över. OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN Våra boende är relativt pigga och aktiva. De klarar mycket i vardagen själva och därför ser plusboendets stöd och omsorg lite annorlunda ut om man jämför med ett trygghetsboende. Omsorg och stöd består oftast i samtal och tillsyn, enklare vardagssysslor t.ex. glödlampsbyte, gardinupphängning, lyft- och bärhjälp, gå ärenden till apoteket och affären. Ibland bistår vi med transporter och ledsagning till aktiviteter som vi anordnar eller ser till att hyresgästerna ställer upp, hjälper och stöttar varandra. Vi hjälper de boende att bygga ut sina nätverk och skapa nya kontakter som de kan ha glädje och nytta av i sin vardag. Kundmöten uppstår på olika sätt hela tiden. Det kan vara ett spontant möte i trapphuset eller ute i området. Ibland knackar vi på eller följer med grundbovärden på olika uppdrag hemma hos hyresgästen.

3 STÄD Området Kvarnberget/Viken är ett plusboende där det finns ca 650 lägenheter. Vi har ansvar för att det är rent och snyggt i 54 trapphus. Vi arbetar kontinuerligt med att se varje trapphus behov av städning, vilket kan ändras snabbt. Vi tar oss tid för en pratstund i trapphuset eller över en kopp kaffe. CAFÉ Vanligt vis har vi två lokaler, en på Kvarnberget och en i Viken. Under året påbörjades renovering av en ny lokal för aktiviteter på Kvarnberget och den gamla lokalen, Pratkvarnen stängdes för att göras om till lägenheter. Under denna tid fick hyresgästerna på Kvarnberget gå ner till lokalen i Viken, Vikenträffen. Varannan onsdag har vi café för respektive område. Vi brukar vara mellan 6-15 stycken och vi varierar oss med bingo, musikunderhållning, knep o knåp och bara vanligt pratcafé. Oftast kommer någon bovärd in och säger hej och tar en kopp kaffe, vilket är mycket uppskattat av hyresgästerna. Vi uppmärksammar också årets speciella dagar såsom fettisdagen, Alla hjärtansdag, våffeldagen och kanelbullensdag och vi varierar bingopriserna med olika teman t.ex. jul, påsk, vår, sommar, må bra och frukt, vår fantasi flödar fritt!

4 AKTIVITETER UNDER 2014: JANUARI Året inledess med olika teman på caféerna. En tillbaka blick på vad som hände under 2013 i stort och smått, och en må bra-bingo. FEBRUARI Det bjöds på afternoon tea med nybakade scones med klassiska tillbehör. Alla hjärtans dag uppmärksammades. Det bjöds även på sopplunch med hemlagad gulaschsoppa och bröd. MARS Det bjöds på två uppskattade klassiker, semlor och våfflor. Två mycket uppskattade och välbesökta tillfällen. Vi ville även hjälpa våren och vårkänslorna lite på traven med att hyresgästerna fick komma och så frö. En solros och en tomatplanta kunde var och en få driva upp och det blev lite av en snackis under året.

5 APRIL Nävgrötsfest hade vi torsdag 3 april på Resurscentrum Rosenbad tillsammans med kommunens aktivitetssamordnare. Nävgröt med kaffe och kaka samt underhållning av Rune Blidh. Ett mycket uppskattat återkommande arrangemang. Påsk-bingo med påskinspirerade priser gick att vinna, alltid lika uppskattat. Det fanns även möjlighet att få påskpyssla för den som ville, stor som liten. Vi bjöd även på en klassisk räksmörgås för att fira in våren och valborgsmässoafton. MAJ Tisdag 6 maj startade vi vår boulesommar. Vi spelar boule i stadsträdgården varje tisdag förmiddag ända in i september. I samarbete med Karlstads kommun skulle vi åka med till Kungsnäs i Skattkärr. Där de som vill kan gå en tipspromenad och sedan fika och njuta av den fina miljön. Tyvärr var det så kallt och regnigt att ingen ville följa med. Vi gör ett nytt försök längre fram. Varje år anordnas seniordagen av Karlstads kommun. Onsdagen den 28 maj var det åter dags för en trevlig dag i Stadsträdgårdens fina omgivning och vi plusbovärdar var behjälpliga med servering och ledsagning av hyresgäster som deltog. Det bjöds på fika, sång och musik samt en tipspromenad med fina priser. Vi hade vår-bingo på ett café tillfälle där man kunde vinna blommor till att förgylla sin balkong med. Vi brukar städa i våra områden tillsammans med våra hyresgäster, så även i år. Syftet är att de ska få komma ut och träffa sina grannar och vara med och tala om hur de vill ha det på sina gårdar. Vi avslutar aktiviteten med korvgrillning. Alltid lika uppskattat! Muffinsdagen firades med mumsiga muffins i olika storlekar och smaker. En fredagseftermiddag visade vi filmen Monica Z, tyvärr verkade inte tiden eller vädret vara det bästa för det kom inte så många. Med för de som kom var det mycket uppskattat med kaffe och bridgeblandning och många anekdoter och minnens berättelser. JUNI En uppsökande verksamhet i juni var områdets elglassbil. Tre stopp gjordes enligt en förannonserad tidtabell. Vi lastade flaket fullt på vår elbil som var pyntad med ballonger och åkte runt på de olika platserna och bjöd på glass och kaffe. Mycket uppskattat av stora som små i den gassande sommarsolen. Varje år vid midsommartid har vi på stora gräsmattan på Järpen vår sillunch. Vi bjuder in hyresgäster från Kvarnberget, Viken och Järpen, och firar in sommaren med mat och dryck och för musikunderhållningen stod Rune Blidh. Alltid lika uppskattat och trevligt! Midsommartårta, jordgubbscafé och nationaldagsfika kunde avnjutas på våra cafétillfällen.

6 JULI För första gången och tillsammans med Järpen och Orrholmen anordnade vi Ordjakten. Med hjälp av en karta skall deltagarna hitta utmärkta stolpar med ord. Dessa ord i rätt ordning skall sedan bilda en vers i en känd sommarvisa. 38 stolpar spred vi ut på områdena Kvarnberget, Viken, Järpen och Orrholmen. En mycket uppskattad aktivitet av både stora och små. På caféerna kunde man njuta av paj-partaj, glass i stora lass och bärfrestelser. AUGUSTI I augusti hade vi kräftskiva i Viken, där vi bjöd på en tallrik med kräftstjärtar, paj, sallad och bröd. För den som ville fanns även vanliga sörpelvänliga kräftor. Aktiviteten uppskattades av många och det blev fullt hus! Söndagen den 31 augusti avslutades Ordjakten och vi befann oss vid stolpe nummer 2 där deltagare kunde få fika och lämna in sin talong. Tillsammans med Järpen dukade vi upp med massa olika hembakta tårtor till en härlig tårtbuffé som de boende på Järpen och i Viken fick njuta av. Caféteman under augusti var drottning, prinsess och sensommargott! SEPTEMBER Denna månad var det Kvarnbergets tur att ha kräftskiva och precis som för Viken bjöds det på en tallrik med kräftstjärtar, paj, sallad och bröd. Även denna gång fick de som ville sörpel vänliga kräftor. I samarbete med Karlstads kommun så åkte vi med till Skutberget. Där går de som vill en tipspromenad, sedan fikar vi och njuter av den fina miljön. Denna gång bjöds på ett härligt väder och bussarna fylldes. OKTOBER I oktober uppmärksammade vi att det var Rosa bandet, vi hade bingo med just Rosa bandetpriser. Ett mycket uppskattat tema och några fler hyresgäster var med och spelade än vanligt. Vi firade kanelbullens dag med att bjuda på nybakade kanelbullar och kaffe. Även Sibyllas namnsdag hyllades med en klassisk mosbricka med goda tillbehör, självklart serverades denna mosbricka på en sibyllabricka. Söndagen den 26 oktober hade vi tänkt ha halloween-pyssel där barnen skulle få göra sin egen spöklyckta av en pumpa. Tyvärr var det inget intresse för detta så aktiviteten ställdes in. Vi hade även höstmys med te och scones.

7 NOVEMBER Tisdagen den 11 hade vi sopplunch för Kvarnberget och den 18 november var det Vikens tur att njuta av en värmande soppa i höstrusket. Vi hade måndagsmatiné och visade Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, tiden och dagen passade bättre denna gång och många skratt blev det. Nävgrötsfest hade vi torsdag 27 november på Resurscentrum Rosenbad tillsammans med kommunens aktivitetssamordnare. Nävgröt med kaffe och kaka samt underhållning med Charlies Svänggäng. Ett lika uppskattat arrangemang även denna gång. Vi kalasade även på våfflor, alltid lika omtyckt och vi firade 1:a advent. Under denna månad började vi med att inreda vår nya fina lokal och övernattningsrummet på Ölmegatan 7A. DECEMBER I början av december hade vi glöggmingel med smygtitt på den nya lokalen och övernattningsrummet på Kvarnberget. Vi bjöd på glögg, pepparkakor och skumtomtar och hade en tävling där man skulle gissa vikten på en julskinka som även var priset. Det gavs möjlighet att komma med namnförslag på lokalen för den som ville och tomtefar tittade in med en överraskning till barnen. Många nyfikna kom och besökte oss stora som små både från Kvarnberget och Viken.

8 Det bjöds på glögg, pepparkakor och skumtomtar även i Viken en stjärnklar decemberkväll. Vi hade invigning av lokalen på Ölmegatan 7A och bjöd på snittar, cider, kaffe och tårta. Självklart hade vi bandklippning och den som höll i saxen var Berit. Hon är en av våra mest trogna besökare som till och med bokar om läkarbesök för att komma på våra aktiviteter. Vi hann även med årets sista bingo med julinspirerade priser, en alltid lika uppskattad aktivitet. Fredagen innan lucia tjuvstartade vi firandet med lussekatter, glögg och kaffe. Dagarna innan jul och nyår hade vi julfrukost i Viken respektive Kvarnberget och det bjöds på risgrynsgröt, smörgås med julskinka, kaffe och te. Mycket uppskattat trots den tidiga timman.

9

10

MÅL FÖR PLUSBOENDET. Omsorg/stöd. Städ. Café

MÅL FÖR PLUSBOENDET. Omsorg/stöd. Städ. Café MÅL FÖR PLUSBOENDET Ett bostadsområde med plusboende ska vara ett attraktivt område där hyresgästen i alla åldrar ska vilja bo kvar och kunna känna sig stolt över. Plusboendet ska skapa en trygg och trivsam

Läs mer

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt.

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt. Kvarnberget/Viken är ett Plusboende där det finns ca 650 lägenheter. Vi har ansvar för att det är rent och snyggt i 54 trapphus. Vi anordnar även aktiviteter och vi kan ge stöd och hjälp om du tillfälligt

Läs mer

OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN

OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN MÅL FÖR PLUSBOENDET Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

Vi hjälper de boende att bygga ut sina nätverk och skapa nya kontakter som de kan ha glädje och nytta av i sin vardag.

Vi hjälper de boende att bygga ut sina nätverk och skapa nya kontakter som de kan ha glädje och nytta av i sin vardag. MÅL FÖR PLUSBOENDET Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

Sammanställning av aktiviteter under 2014

Sammanställning av aktiviteter under 2014 Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

JANUARI FEBRUARI MARS

JANUARI FEBRUARI MARS INLEDNING KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2017: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnoträff, udda veckor

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2017: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnoträff, udda veckor Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

INLEDNING CAFÉET HEMBESÖK OCH TJÄNSTER

INLEDNING CAFÉET HEMBESÖK OCH TJÄNSTER INLEDNING KBAB:S bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016 MÅL FÖR PLUSBOENDET KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära inpå knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som

Läs mer

Mål för trygghetsboendet Presentation Hembesök, hjälp och kontakter Städning

Mål för trygghetsboendet Presentation Hembesök, hjälp och kontakter Städning Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

Vi startade inomhusboule och sitt-dans. Inte så många som vågar komma på sitt-dansen men det är riktigt roligt och bra musik.

Vi startade inomhusboule och sitt-dans. Inte så många som vågar komma på sitt-dansen men det är riktigt roligt och bra musik. Om området KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG OCH STÖD

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG OCH STÖD MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Rud är ett naturnära bostadsområde med cirka 860 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare och alla kategorier av hyresgäster. Syftet med plusboendet är att skapa

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV OLIKA AKTIVITETER SOM VARIT IGÅNG UNDER 2016: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor

SAMMANSTÄLLNING AV OLIKA AKTIVITETER SOM VARIT IGÅNG UNDER 2016: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2014: Lätt gympa

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2014: Lätt gympa Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende. På så vis kan de bo kvar i sina lägenheter längre och klara sig utan hemtjänst eller andra insatser från samhället.

Läs mer

Verksamhetsberättelse Aktiviteter och gemenskap

Verksamhetsberättelse Aktiviteter och gemenskap 1 2 Verksamhetsberättelse 2015 Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig

Läs mer

Boule under maj-augusti Bokcirkelträffar var femte vecka. Lätt gympa med avslappning Café med olika teman och aktiviteter

Boule under maj-augusti Bokcirkelträffar var femte vecka. Lätt gympa med avslappning Café med olika teman och aktiviteter MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Rud är ett naturnära bostadsområde med cirka 860 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare och alla kategorier av hyresgäster. Syftet med plusboendet är att skapa

Läs mer

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET 1 MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför

Läs mer

INLEDNING JANUARI. Våxnäsduon kom på ett café och bjöd på operett och musikalmelodier.

INLEDNING JANUARI. Våxnäsduon kom på ett café och bjöd på operett och musikalmelodier. INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 574 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. Från och med september

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER -2017 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Internationella danser 09.30-11.30 PRO Haga-Malmaberg Trivselträff

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 24-28 september 2018 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2018 1 Måndagen den 24 september invigs äldrekulturveckan på Vallgården

Läs mer

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås MÅNADSPROGRAM December 2017 KARLSLUNDS MÖTESPLATS MÅNADSPROGRAM December 2017 Västerås stad 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se Aktiviteter december 2017 Varje vecka: Måndag: Tisdag: 13.30 Sittande

Läs mer

Vårt boende omfattar 392 hushåll. I ungefär hälften av lägenheterna bor hyresgäster över 65 år, vilket även kan omfatta par.

Vårt boende omfattar 392 hushåll. I ungefär hälften av lägenheterna bor hyresgäster över 65 år, vilket även kan omfatta par. OM TRYGGHETSBOENDET Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför allt

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2015

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2015 MÅL FÖR PLUSBOENDET Ett bostadsområde med plusboende ska vara ett attraktivt område där hyresgästen i alla åldrar ska vilja bo kvar och kunna känna sig stolt över. Plusboendet ska skapa en trygg och trivsam

Läs mer

INLEDNING AKTIVITETER OCH GEMENSKAP

INLEDNING AKTIVITETER OCH GEMENSKAP INLEDNING Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför allt till hyresgäster

Läs mer

Vi kommer att presentera våra aktiviteter i denna verksamhetsberättelse.

Vi kommer att presentera våra aktiviteter i denna verksamhetsberättelse. OM OMRÅDET Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns

Läs mer

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Intentionen med vårt arbete är att ge våra hyresgäster ett tryggt boende, fånga upp personer med hjälpbehov, stötta dem och förlänga tiden som de kan bo hemma utan behov av hemtjänst

Läs mer

Fritidsnytt December 2016 Januari 2017

Fritidsnytt December 2016 Januari 2017 December 2016 - Januari 2017 2015-03-24 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Kvällens orkester: Fredag 9 december ABB Magneten, Västerås 19.30 23.00 18.45 vid OKQ8-macken 100 kr inträde

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 24-28 september 2012 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2012 Invigning på Strandgården klockan 14.00. Monica Johansson, ordförande

Läs mer

December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen En del av julen! December Vecka 49 Måndag 3 Julgymnastik kl. 10.00 11.00 Bingo kl. 14.00

Läs mer

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss.

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss. 2017-12-11 Information till boende och närstående december 2017 Hej! Här är lite information för er som bor hos oss eller är närstående till någon av våra boende på Söndasgården om vad som händer hos oss

Läs mer

Mötesplats Byttorp för seniorer

Mötesplats Byttorp för seniorer för seniorer Kvibergsgatan 17 Maj 2019 Datum Tid Aktivitet V.18 Mån 29/4 Tis 30/4 Valborgsmässoafton Ons 1/5 Tors 2/5 10.30 Fre 3/5 13.30-15.30 Teknikkurs för smartphones (Fullbokad)Terminsavslutning Fika

Läs mer

Program Oktober 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program Oktober 2017 Mötesplatsen Solhaga Program Oktober 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Söndag 14:30-16:30 Måndagar:

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 21-25 september 2015 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad 1 Samlat program för äldrekulturveckan 2015 invigs äldrekulturveckan på Yngaregården klockan 11.00, invigningstalare

Läs mer

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan Askim-Frölunda-Högsbo stadsdelsförvaltning april-maj Askim-Frölunda-Högsbos Träffpunkter Tema: Göteborg i våra hjärtan Altplatsen Kustträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post,

Läs mer

Kvibergsgatan 17 Januari Sittjympa

Kvibergsgatan 17 Januari Sittjympa Kvibergsgatan 17 Januari 2019 Datum Tid V.1 31/12 2018 1/1 2019 Ons 2/1 13.00 Tors 3/1 10.30-11.00 13.00-15.00 Aktivitet Mötesplatsen har stängt under helgdagarna. Gott nytt år önskar Christina, Karin

Läs mer

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Där gammal och ung möts Sommarprogram För seniorer Mötesplats Rönnby Släggkastargatan 1 722 41 Västerås 021-39 36 35 catarina.ekholm@vasteras.se Några hopplock

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

Välkommen hem till ett vård- och omsorgsboende hos Uppsala kommun

Välkommen hem till ett vård- och omsorgsboende hos Uppsala kommun Välkommen hem till ett vård- och omsorgsboende hos Uppsala kommun Vi ger dig trygghet Genom att välja ett boende hos oss hyr du en lägenhet av Uppsala kommun. Det innebär att du bor hemma hos dig själv

Läs mer

Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO

Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Frivilligcentralen: 0584 473398 Träffpunkt 14: 0584-128 70 Laxå- Röfors PRO: 0584 473398 Vecka 23: Måndag 1/6 9.30 11.00 Café på Frivilligcentralen.

Läs mer

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 torsdag 1 9.00 9.45 10.00 11.30 Bingo+ fika 30 kr obs! fredag 2 9.00 10.30, spelar spel Fredagsfika. önska låtar och artister som jag tar fram från datorn

Läs mer

Fritidsnytt December 2017 Januari 2018

Fritidsnytt December 2017 Januari 2018 December 2017 Januari 2018 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Kvällens orkester: Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Kvällens orkester: Fredag 15 december ABB Magneten, Västerås

Läs mer

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Måndagar: Sittgympa med rytmisk

Läs mer

Habo Gård. Aktiviteterna i. januari - maj Habo Gård erbjuder verksamhet för seniorer och personer med funktionsnedsättning.

Habo Gård. Aktiviteterna i. januari - maj Habo Gård erbjuder verksamhet för seniorer och personer med funktionsnedsättning. Habo Gård Aktiviteter januari - maj 2019 Habo Gård erbjuder verksamhet för seniorer och personer med funktionsnedsättning. Aktiviteterna i detta program subventioneras av Habostiftelsen. Fredag 18 januari

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

Vi har startat en bokcirkel som träffas 1g/månaden, kontakta Pernilla för mer information.

Vi har startat en bokcirkel som träffas 1g/månaden, kontakta Pernilla för mer information. Torsdag 1/11 10.00-11.00 13.30-14.15 Minns du sången? Sång & musik med Aspnäskyrkan. Fredag 2/11 13.30-14.45 Vi spisar skivor. Måndag 5/11 13.00 Filmvisning. Repmånad Tisdag 6/11 10.00-11.00 Knep & Knåp.

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER-16 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Tvåänds-stickning 09.00-12.00 Internationella danser (Avslutning

Läs mer

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen där skratten, värmen, och gemenskapen blomstrar! Juli Vecka 27 Måndag 1 Sittgymnastik kl.

Läs mer

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Lars Hammerin Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019

Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019 Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2019

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2019 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se Aktiviteterna startar VÅRT EGET CAFÉ söndag augusti BAD måndag

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM Januari 2016 Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2016 Januari Förvaltning. 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00 Lördag 2 januari

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

Kulturcenter Oxbackens mötesplats

Kulturcenter Oxbackens mötesplats MÅNADSPROGRAM Juni 2017 Välkommen till våra aktiviteter i juni! Mot Tanzania Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, 724 61 Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon 021-390190,

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM Augusti 2016 - Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2016 Augusti ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Måndag 1 augusti Måndag 1 augusti kl. 14:00 Tisdag

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Rud är ett naturnära bostadsområde med cirka 860 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare och alla kategorier av hyresgäster. Syftet med plusboendet är att skapa

Läs mer

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon:

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon: MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI 2016 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 Västerås Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Ipad, dator, mobil 13.30-15.30 Tisdagar Balansgrupp

Läs mer

Välkommen till våra aktiviteter i Juni!

Välkommen till våra aktiviteter i Juni! MÅNADSPROGRAM Juni 2018 Välkommen till våra aktiviteter i Juni! Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, 724 61 Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon 021-390190 Veckoprogram

Läs mer

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg Kultur & Aktiviteter för seniorer i Västra Göteborg Juli - Augusti 2014 Åkerhus Åkerhus Träffpunkt, Juteskärsgatan 2 Flexlinjens mötesplats 2435 Telefon 031-366 44 15 Öppettider: Måndag till fredag kl.

Läs mer

Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun God fortsättning! Vecka 1 Tisdag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Januari Kristallen har stängt p.g.a.

Läs mer

Juli Augusti Månadsprogram för mötesplats Sommarro

Juli Augusti Månadsprogram för mötesplats Sommarro 15 kr Juli Augusti Månadsprogram för mötesplats Sommarro Bilder från jubileumsmiddagen. Alla hälsas hjärtligt Välkomna! För kontakt ring: 044-13 61 36, 0733 136136 Inledning I maj firade Sommarro 30- år

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden Äldrekulturveckan 22-26 september 2014 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2014 invigs äldrekulturveckan på Lövåsgården i caféet klockan 10, alla

Läs mer

Månadsbrev för januari

Månadsbrev för januari Månadsbrev för januari Välkommen till 2018! Jag har arbetat i Svenska kyrkan, New York, i snart 30 år. Mitt arbete som administratör har gett mig tillfälle att möta många olika slags människor. Jag trivs

Läs mer

Tranbärets månadsbrev november

Tranbärets månadsbrev november 2013-12-04 Tranbärets månadsbrev november Snart kommer han med skägget! Det ligger längtan och förväntan i luften. Vi myser, pysslar och firar jul här på förskolan. Julen är också en tid att rå om varandra

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2018

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2018 AKTIVITETSKALENDER VÅREN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00-0 yvonne.wallin@ludvika.se , med julgransplundring Söndag januari kl..0-.00 Folkets hus

Läs mer

Kvalitetsarbete Bergagården Avd blå

Kvalitetsarbete Bergagården Avd blå Kvalitetsarbete Bergagården Avd blå Inledning Mat för äldre är ett tema som ofta präglar diskussioner om deras livs kvalité. Dessa diskussioner leder oftast till att man konstaterar att gamla äter dåligt

Läs mer

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL APRIL 2019 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 1/4 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.14 Tisdag 2/4 09.30 GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL ÖLAND Start på Ekåsen kl.09.30, sedan hämtar vi upp på Äringen och Frikadellen.

Läs mer

Väntjänsten i Ödeshög

Väntjänsten i Ödeshög 1 Väntjänsten i Ödeshög Verksamhetsberättelse för 2018 Medlemsantal Föreningen har under året haft 43 medlemmar. Styrelse Ordförande: Anita Sandberg Sekreterare:: Birgitta Blomqvist. Övriga styrelseledamöter:

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 Kontakt: Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 Hemsida: www.lund.se/kulan E-post: kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM December 2016 + Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2016 December ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Torsdag 1 december Kl. 10:00 Vattengympa Kl.

Läs mer

FRITIDSPROGRAMMET VINTERN 2018/2019 PROGRAM FÖR DECEMBER, JANUARI OCH FEBRUARI

FRITIDSPROGRAMMET VINTERN 2018/2019 PROGRAM FÖR DECEMBER, JANUARI OCH FEBRUARI FRITIDSPROGRAMMET VINTERN 2018/2019 PROGRAM FÖR DECEMBER, JANUARI OCH FEBRUARI VAD ÄR FRITIDSVERKSAMHETEN EXTRA STÖD? Karlstad kommuns Fritidsverksamhet extra stöd jobbar med kultur- och fritidsaktiviteter

Läs mer

Jul jul, strålande jul

Jul jul, strålande jul Jul jul, strålande jul Sfi En julhälsning från rektor Nu är det december och det är snart jul. Det är inte många dagar kvar innan skolan stänger för jul och nyår. 2017 ska bli intressant. Vi ska anställa

Läs mer

Aktiviteter i Eslövs kommun

Aktiviteter i Eslövs kommun Aktiviteter i Eslövs kommun höst och vinter 2013 Öppet för alla! AKTIVITETER I ESLÖV Aktivitetshuset Karidal Karidal är en mötesplats för kommunens invånare där alla är lika välkomna. Här finns möjlighet

Läs mer

Program Februari 2018 Mötesplatsen Solhaga

Program Februari 2018 Mötesplatsen Solhaga Program Februari 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00 Söndag kl. 14:30-16:30

Läs mer

ULLARED! Detta gigantiska köpcentrum. Det är många som frågat om vi inte kan ordna en resa dit. Absolut det kan vi. Mera info om detta i bladet.

ULLARED! Detta gigantiska köpcentrum. Det är många som frågat om vi inte kan ordna en resa dit. Absolut det kan vi. Mera info om detta i bladet. Nyhetsbrevet Nr 3 Invigningen närmar sig Av vårt nya hus. Men först skall vi ha visningar dels för de hyresgäster som tecknat avtal där, men vi kommer även att ha visningar för våra övriga hyresgäster

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal Måndag.08.00 16.00...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra

Läs mer

Hej! Här kommer en information till dig som har kommunal hemtjänst, nattpatrull och trygghetslarm.

Hej! Här kommer en information till dig som har kommunal hemtjänst, nattpatrull och trygghetslarm. ÄLDREFÖRVALTNINGEN 2015-02-27 1 (6) Kvartalsbrev Mars 2015. Hej! Här kommer en information till dig som har kommunal hemtjänst, nattpatrull och trygghetslarm. Vi är redan inne i Mars månad, och efter en

Läs mer

Våren Torsdag - 31 januari

Våren Torsdag - 31 januari Våren 2019 Måndag 21 januari kl. 11.00-12.00 Anmälan senast 18 jan.! Torsdag - 24 januari Lunch kl. 12.00 - Speakers' Corner Anmälan senast 21 jan.! Med speakers corner vill vi ge Dig möjlighet för att

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars-April 2018

Program på Äldrecentrum Mars-April 2018 Program på Äldrecentrum Mars-April 2018 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Aktivitetskalender våren 2018

Aktivitetskalender våren 2018 Aktivitetskalender våren 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00-0 yvonne.wallin@ludvika.se , med julgransplundring Söndag januari kl..0-.00 Folkets hus

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

julkalender 2012 fredag den 30 november 2012

julkalender 2012 fredag den 30 november 2012 julkalender 2012 22 20 5 4 18 11 6 21 23 15 9 12 19 7 8 14 24 17 3 10 16 13 1 2 1 Tänd ljus i mörkret Stäng av mobiltelefon, TV tänd ljus och bara njut av tystnad. Mys och ha det bra med årets första varma

Läs mer

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5 1/11 November 2019 Vecka 44 smys med inomhus-minigolf. Goda smörgåsar till fikat! Målarträff med Ulla Zimmerman.

Läs mer

Aktiviteter i Eslövs kommun

Aktiviteter i Eslövs kommun Aktiviteter i Eslövs kommun vår och sommar 2013 Öppet för alla! AKTIVITETER I ESLÖV Aktivitetshuset Karidal Karidal är en mötesplats för kommunens invånare där alla är lika välkomna. Här finns möjlighet

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM Februari 2018 Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2018 februari ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Torsdag 1 februari Kl. 10:00 Vattengympa Kl. 10:30-12

Läs mer

Fritidsnytt December 2015 Januari 2016

Fritidsnytt December 2015 Januari 2016 December 2015 Januari 2016 Gott Nytt År! Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Kvällens orkester: Fredag 11 december ABB, Magneten Västerås Klockan 19.30 23.00 Klockan 18.45 vid OKQ8 Buss 100

Läs mer

ANHÖRIGÅRET 2016. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg

ANHÖRIGÅRET 2016. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg ANHÖRIGÅRET 2016 Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR 2016 Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd,

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola ÖPPEN FÖRSKOLA Kontakt : Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 www.lund.se/kulan Email : kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Öppetider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014 INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER Våren 2017

AKTIVITETSKALENDER Våren 2017 Träna tillsammans! AKTIVITETSKALENDER Våren 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se Häng mé på Party - dansa och kom loss! mars

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011. Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter

DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011. Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter DHR ÄNGELHOLM. NR.4. 2011 Informationsblad om vad som händer i föreningen Kurser, fester, resor Och andra aktiviteter ORDFÖRANDE. OVE JANSSON. Tel. 0435-21694 MOBIL. 070-5216941 KASSÖR. SVEN-ÅKE JÖNSSON.

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

April 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

April 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram April 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Glad Påsk April Vecka 14 Måndag 1 Sittgymnastik kl. 10.00 11.00 Bingo kl. 14.00-15.30 [kostnad 30

Läs mer

Aktivitetskalender Du hakar väl på!

Aktivitetskalender Du hakar väl på! Aktivitetskalender 2018 Du hakar väl på! Hej hembygdsvänner och sockenbor! Denna kalender är inte ett ordinarie Tingstädeblad - det kommer två Tingstädeblad som vanligt under hösten. Detta är information

Läs mer