Vi hjälper de boende att bygga ut sina nätverk och skapa nya kontakter som de kan ha glädje och nytta av i sin vardag.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vi hjälper de boende att bygga ut sina nätverk och skapa nya kontakter som de kan ha glädje och nytta av i sin vardag."

Transkript

1

2 MÅL FÖR PLUSBOENDET Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg och trivsam boendemiljö, social kontakt och erbjuda aktiviteter för att bryta ofrivillig ensamhet. Det ska finnas tillgång till omsorg, tillsyn och en hjälpande hand. Våra hjälpinsatser ska bidra till att hemtjänst och liknande insatser kan fördröjas och medverka till att kunderna kan bo kvar i eget boende så länge som möjligt. Ett bostadsområde med plusboende ska vara ett attraktivt område där hyresgästen ska vilja bo kvar och kunna känna sig stolt över. OMSORG, STÖD OCH KUNDMÖTEN Våra boende är relativt pigga och aktiva. De klarar mycket i vardagen själva och därför ser plusboendets stöd och omsorg lite annorlunda ut om man jämför med ett Trygghetsboende. Omsorg och stöd består oftast i samtal och tillsyn, enklare vardagssysslor t.ex. glödlampsbyte, gardinupphängning, lyft- och bärhjälp, gå ärenden till apoteket och affären. Ibland bistår vi med transporter och ledsagning till aktiviteter som vi anordnar eller ser till att hyresgästerna ställer upp, hjälper och stöttar varandra. Vi hjälper de boende att bygga ut sina nätverk och skapa nya kontakter som de kan ha glädje och nytta av i sin vardag. Kundmöten uppstår på olika sätt hela tiden. Det kan vara ett spontant möte i trapphuset eller ute i området. Ibland knackar vi på eller följer med grundbovärden på olika uppdrag hemma hos hyresgästen. Städ Området Kvarnberget/Viken är ett plusboende där det finns ca 650 lägenheter. Vi har ansvar för att det är rent och snyggt i 54 trapphus. Vi arbetar kontinuerligt med att se varje trapphus behov av städning, vilket kan ändras snabbt. Vi tar oss tid för en pratstund i trapphuset eller över en kopp kaffe. Café Vi har två lokaler, en på Kvarnberget och en i Viken. Kaffekvarnen heter vår nya lokal på Kvarnberget och i Viken har vi Vikenträffen. Varannan onsdag har vi café för respektive område. Vi brukar vara mellan 6-15 stycken och vi varierar oss med bingo, musikunderhållning, knep o knåp och bara vanligt pratcafé. Ibland kommer någon bovärd in och säger hej och tar en kopp kaffe, vilket är mycket uppskattat av hyresgästerna. Vi uppmärksammar också årets speciella dagar såsom fettisdagen, Alla hjärtansdag, våffeldagen och kanelbullens dag och vi varierar bingopriserna med olika teman t.ex. vår, påsk, sommar, höstmys, rosabandet och jul vår fantasi flödar fritt!

3 Bokcirkel En återkommande aktivitet som är ny för året är vår bokcirkel, åtta stycken läsglada hyresgäster träffas ca 1 gång i månaden för att prata om den bok som lästs, dricka lite kaffe och ge andra boktips. AKTIVITETER UNDER 2017: Januari Året inleddes med att dansa ut julen och ha det stora tabberaset då allt lite udda fick stå i centrum. Därefter följde vi den alltid återkommande nyttighetsvågen med Fräscht och gott! och Nytt-o-gott! och bjöd på nyttigare fikabröd. Någon världsomvälvande succé blev det kanske inte men lite nyfikenhet inför dessa tillfällen väcktes i alla fall. Sopplunch erbjöds, gräddigt god och len, både på Kvarnberget och i Viken. Februari Enligt tradition hade vi semmelcafé i anslutning till fettisdagen på Kvarnberget, vilket alltid är mycket uppskattat och välbesökt. Både i Viken och på Kvarnberget hade vi nutidskryss som vi löste tillsammans. Till Alla hjärtans dag hade vi Hjärte-bingo i Viken med hjärt-inspirerade priser och aldrig har hjärt-formad pasta varit så hett debatterat. Bingo hade vi även på Kvarnberget och även där var hjärt-formen ett genomgående tema. För de som ville slipa på eller prova på att spela boule så erbjöd vi inomhusboule på resurscentrum på Rosenbad. Mars Denna månaden inleddes med semmelfika i Viken, ett efterlängtat sådant. Vi firade våffeldagen med våffelkalas, ett efterlängtat tillfälle både på Kvarnberget och i Viken. I år anordnade KBAB en påskbrevstävling och detta ville vi uppmärksamma genom att ha påskbrevsmålning vid två tillfällen. Tyvärr så ville inte så många lämna in sina fina alster, men några fick i alla fall förgylla våra lokaler. En tjejkväll hade vi i Viken, det blev fredagsmys på en torsdag och överraskande nog serverades tacos. Tortillabrödet blev populärast och hur det skulle vikas eller rullas blev ett

4 hett ämne under middagen som också fylldes av många skratt och fniss. För hur det än är, hur äter man tacos på snyggast vis? April En månad som gick i musikens tecken från början till slut. Det började med att de som ville kunde önska sina favorit-signaturmelodier eller varför inte en gammal goding. För de danssugna erbjöds det två tillfällen med sittdans där bl.a. hatt och käpp fanns med i rekvisitan. När vi ändå kommit in på dans och musiktemat så rundades månaden av med lite live musik med Lasse Jansson och hans dansbandspärlor. Vi fick också till en äggbingo med god påsktårta och en vårbingo. Maj Tisdag 2 maj startades årets boule-säsong. Vi spelar boule i stadsträdgården varje tisdag förmiddag ända in i september. De efterlängtade räkmackorna gjorde entré på två av våra café-tillfällen. Vi firade både kardemummabullens- och muffinsdagen i ett svep i år och då blev det kardemummamuffins. Vi firade även Norges nationaldag fast med lite värmlandsanknytning och gjorde skrädmjölsdrömmar och värmlandstårta.

5 Boule i Stadsträdgården Malin från Åstorps Handelsträdgård besökte oss och bjöd på färgsprakande vacker inspiration för både ögat, munnen och näsan med sånt som alla kan odla på sina balkonger. En uppskattad aktivitet som även lockade några nya ansikten. Vi brukar ha vårstäd med korvgrillning tillsammans med våra hyresgäster varje år. I år valde vi att bara grilla korv och bjuda på kaffe med dopp och umgås med oss och framför allt sina grannar. Det erbjöds även denna månad två motionstillfällen i form av sittdans. I år var det dags för seniordagen som anordnas av Karlstad kommun, KBAB och ABF. Onsdagen den 31 maj var det dags för en trevlig dag i Mariebergsskogens fina omgivning och vi plusbovärdar var behjälpliga med servering och ledsagning av hyresgäster som deltog. Det bjöds på fika, sång och musik, samt en tipspromenad med fina priser. För de som ville kunde man få åka en tur med tåget Konrad Höök. Malin från Åstorps handelsträdgård

6 Juni En uppsökande verksamhet i juni var områdets elglassbil. Tre stopp gjordes enligt en förannonserad tidtabell. Flaket på vår elbil, som dagen till ära var pyntad med ballonger, lastades full och åkte runt till de olika platserna och bjöd på glass och kaffe. Varje år vid midsommartid har vi vår sillunch på stora gräsmattan på Järpen. Vi bjuder in hyresgäster från Kvarnberget, Viken och Järpen, och firar in sommaren med mat och dryck. För musikunderhållningen stod bland annat Bengt Alsterlind. Alltid lika uppskattat och trevligt! Midsommartårta, jordgubbar och bingo var temana på våra cafétillfällen. Juli En sommarmånad med återkommande aktiviteter i form av boule och caféer. På de sistnämnda kunde man njuta av äppelpaj med havretäcke, smarrig jordgubbstårta och så sommarens måste; glass i stora lass i sällskap av bär och frukt.

7 Augusti I augusti åkte vi ut på tur. Två hyresgäster och chauffören åkte till Möruddens brygga och åt lunch. En trevlig dag, men med väldigt mycket regn. Möruddens brygga ligger fint vid Vänern, men tyvärr så såg vi inte mycket av den utsikten för regnet skymde sikten. Men maten var god och hyresgästerna var nöjda. Det bjöds även på somrigt café och café med nutidskryss. Vi ordnade även en god tårtbuffé på Kvarnberget. September Vi inledde månadens caféer med ett regnbågscafé för att uppmärksamma vårt engagemang i Värmland Pride. Vi pyntade lokalen med ballonger, serpentiner och flaggor. Fikabröd i form av muffinsbakelser pimpades med färgglada godisar i regnbågens färger och med egentillverkade prideflaggor. Samtalen kretsades mycket kring alla människors lika värde. En av våra hyresgäster hade dagen till ära målat sina naglar i regnbågens färger.

8 Pride-fika Vi hade även bingo- och äppeltema på våra caféer. Vi hade boule-avslutning med prisutdelning och fika inne på resurscentrum. Alla fick varsin medalj och alla fick välja bland lite olika priser. Boule-avslutning

9 Vi hade även kräftskiva i Viken, då vi serverar sallad, bröd, paj och sörpelvänliga kräftor. Lika uppskattat som alltid! En kväll under månaden anordnades Familjefesten, en utomhusfest för hela familjen. De som ville kunde gå en tipspromenad, hoppa i hoppborgen, eller titta på ballongtrollkarlen. Det bjöds även på grillad korv, festis, kaffe och kaka. En lyckad kväll som många väntat och längtat till. Familjefesten Oktober Vi firade kanelbullens dag den 4 oktober med nybakade kanelbullar på ett café på Kvarnberget. I Viken erbjöds det ett bullkalas veckan efteråt. Potatisens dag uppmärksammades också på ett speciellt sätt i år, vilket blev lite av en snackis med många gissningar på vad det skulle bli av den där potatisen. Det blev falsk potatisbakelse i slutändan.

10 Tillsammans med plusboendet på Orrholmen och Trygghetsboendet på Järpen åkte vi på hemlig resa. I år bar det av till Kristinehamn där vi började med att äta en god lunch i en vacker miljö på Träslottet. Mätta och belåtna åkte vi vidare till Kristinehamns konstmuseum, där fnissrummet gjorde ett stort avtryck för dagen. Kristinehamns konstmuseum Fotografen Mats Grimfoot besökte Kvarnberget och hade en kvällsföreläsning. Han berättade och visade sina fantastiska bilder från sin resa på Svalbard. November Vi startade månaden med höstmys, mycket levande ljus och en ljummen äppelpaj med havretäcke och vaniljsås på Kvarnberget. I Viken hade vi våffelstuga och det blev fullt hus med våffelsugna gäster, mycket lyckat! I mitten av månaden bjöds det nästan traditionsenligt på Afternoon Tea med nybakade scones och klassiska tillbehör som olika marmelader, lemoncurd, jordgubbssylt, smör och ost. Till detta serverades så klart te men för den som föredrar kaffe fanns även det. Vi valde även att fira wienerbrödets dag, en nyhet för året! Månaden avslutades med ett stämningsfyllt första adventsfika.

11 December Vi inledde denna julmånad med att Olle Nilsson från Värmlandsarkiv besökte caféet i Viken och berättade, visade bilder och filmer från gamla Karlstad, både före och efter branden. En uppskattad överraskning var att han hade tagit med sig några olika föremål som alla fick titta, vrida och vända på för att gissa vad det kunde vara för något. En kall måndagskväll hade vi glöggkväll både på Kvarnberget och i Viken. Vi serverade glögg, spelade musik, bjöd på pepparkakor och skumtomtar i skenet från eldkorgen. För de som ville gavs chansen att tävla om ett fint pris. I år inföll lucia på en onsdag och vad passade då bättre än ett riktigt luciatåg på vårt café! En av Norrstrandsskolans musikklasser besökte oss och bjöd på vacker och stämningsfylld sång. Till detta serverades traditionsenlig luciafika. Vi hann även med årets sista bingo i Viken. Där man kunde ta chansen att vinna ett julklappspaket med hemligt innehåll, såklart! Ett mycket uppskattat tillfälle där lokalen var välfylld. Året avslutades på Kvarnberget med ett nyårscafé där det skålades i bubbel, serverades tilltugg i form av tunnbrödschips och västerbottenostsdipp följt av kaffe och chokladmousse med grädde. Allt för att fira det gamla och nya året! STATISTIK Aktivitetsbesökare: 1334 stycken Utförda tjänster: 139 stycken Hembesök: 69 stycken Verksamhetsberättelsen är skriven av: Sabina Persson och Madeleine Wass, plusbovärdar KBAB

12

OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN

OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN MÅL FÖR PLUSBOENDET Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD OCH KUNDMÖTEN MÅL FÖR PLUSBOENDET Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET. Omsorg/stöd. Städ. Café

MÅL FÖR PLUSBOENDET. Omsorg/stöd. Städ. Café MÅL FÖR PLUSBOENDET Ett bostadsområde med plusboende ska vara ett attraktivt område där hyresgästen i alla åldrar ska vilja bo kvar och kunna känna sig stolt över. Plusboendet ska skapa en trygg och trivsam

Läs mer

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt.

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt. Kvarnberget/Viken är ett Plusboende där det finns ca 650 lägenheter. Vi har ansvar för att det är rent och snyggt i 54 trapphus. Vi anordnar även aktiviteter och vi kan ge stöd och hjälp om du tillfälligt

Läs mer

Vi startade inomhusboule och sitt-dans. Inte så många som vågar komma på sitt-dansen men det är riktigt roligt och bra musik.

Vi startade inomhusboule och sitt-dans. Inte så många som vågar komma på sitt-dansen men det är riktigt roligt och bra musik. Om området KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016 MÅL FÖR PLUSBOENDET KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära inpå knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som

Läs mer

Sammanställning av aktiviteter under 2014

Sammanställning av aktiviteter under 2014 Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2013: Promenad grupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG OCH STÖD

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG OCH STÖD MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Rud är ett naturnära bostadsområde med cirka 860 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare och alla kategorier av hyresgäster. Syftet med plusboendet är att skapa

Läs mer

INLEDNING CAFÉET HEMBESÖK OCH TJÄNSTER

INLEDNING CAFÉET HEMBESÖK OCH TJÄNSTER INLEDNING KBAB:S bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2017: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnoträff, udda veckor

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2017: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnoträff, udda veckor Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

INLEDNING JANUARI. Våxnäsduon kom på ett café och bjöd på operett och musikalmelodier.

INLEDNING JANUARI. Våxnäsduon kom på ett café och bjöd på operett och musikalmelodier. INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 574 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. Från och med september

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Rud är ett naturnära bostadsområde med cirka 860 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare och alla kategorier av hyresgäster. Syftet med plusboendet är att skapa

Läs mer

Vårt boende omfattar 392 hushåll. I ungefär hälften av lägenheterna bor hyresgäster över 65 år, vilket även kan omfatta par.

Vårt boende omfattar 392 hushåll. I ungefär hälften av lägenheterna bor hyresgäster över 65 år, vilket även kan omfatta par. OM TRYGGHETSBOENDET Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför allt

Läs mer

JANUARI FEBRUARI MARS

JANUARI FEBRUARI MARS INLEDNING KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära in på knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som dessutom

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV OLIKA AKTIVITETER SOM VARIT IGÅNG UNDER 2016: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor

SAMMANSTÄLLNING AV OLIKA AKTIVITETER SOM VARIT IGÅNG UNDER 2016: Promenadgrupp Vikengõbbarna, jämna veckor Kvinnogrupp, udda veckor MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

Mål för trygghetsboendet Presentation Hembesök, hjälp och kontakter Städning

Mål för trygghetsboendet Presentation Hembesök, hjälp och kontakter Städning Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

Vi kommer att presentera våra aktiviteter i denna verksamhetsberättelse.

Vi kommer att presentera våra aktiviteter i denna verksamhetsberättelse. OM OMRÅDET Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns

Läs mer

Verksamhetsberättelse Aktiviteter och gemenskap

Verksamhetsberättelse Aktiviteter och gemenskap 1 2 Verksamhetsberättelse 2015 Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig

Läs mer

INLEDNING AKTIVITETER OCH GEMENSKAP

INLEDNING AKTIVITETER OCH GEMENSKAP INLEDNING Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför allt till hyresgäster

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2015

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2015 MÅL FÖR PLUSBOENDET Ett bostadsområde med plusboende ska vara ett attraktivt område där hyresgästen i alla åldrar ska vilja bo kvar och kunna känna sig stolt över. Plusboendet ska skapa en trygg och trivsam

Läs mer

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET 1 MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Trygghetsboendet Sixbacken är ett av tre trygghetsboenden på KBAB som drivs i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Trygghetsboendet vänder sig framför

Läs mer

Boule under maj-augusti Bokcirkelträffar var femte vecka. Lätt gympa med avslappning Café med olika teman och aktiviteter

Boule under maj-augusti Bokcirkelträffar var femte vecka. Lätt gympa med avslappning Café med olika teman och aktiviteter MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende och ge en möjlighet att bo kvar i sina lägenheter så länge som möjligt och förlänga tiden som de kan vara utan

Läs mer

Kulturcenter Oxbackens mötesplats

Kulturcenter Oxbackens mötesplats MÅNADSPROGRAM Juni 2017 Välkommen till våra aktiviteter i juni! Mot Tanzania Kulturcenter Oxbackens mötesplats Oxbacksgatan 5, 724 61 Västerås. Öppettider måndag fredag kl.09:00 16:00 Telefon 021-390190,

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD

MÅL FÖR PLUSBOENDET OMSORG/STÖD MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Rud är ett naturnära bostadsområde med cirka 860 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare och alla kategorier av hyresgäster. Syftet med plusboendet är att skapa

Läs mer

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon:

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon: MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI 2016 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 Västerås Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Ipad, dator, mobil 13.30-15.30 Tisdagar Balansgrupp

Läs mer

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Juli 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen där skratten, värmen, och gemenskapen blomstrar! Juli Vecka 27 Måndag 1 Sittgymnastik kl.

Läs mer

ULLARED! Detta gigantiska köpcentrum. Det är många som frågat om vi inte kan ordna en resa dit. Absolut det kan vi. Mera info om detta i bladet.

ULLARED! Detta gigantiska köpcentrum. Det är många som frågat om vi inte kan ordna en resa dit. Absolut det kan vi. Mera info om detta i bladet. Nyhetsbrevet Nr 3 Invigningen närmar sig Av vårt nya hus. Men först skall vi ha visningar dels för de hyresgäster som tecknat avtal där, men vi kommer även att ha visningar för våra övriga hyresgäster

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2016

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2016 AKTIVITETSKALENDER VÅREN Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00-0 yvonne.wallin@ludvika.se Träna inför Alla som deltar i träningarna vid minst hälften av

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal Måndag.08.00 16.00...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 24-28 september 2012 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2012 Invigning på Strandgården klockan 14.00. Monica Johansson, ordförande

Läs mer

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 MÅNDAG 15/9 Vi träffades tidigt på morgonen, för att ta tåget till Kastrup. Därifrån flög vi till Budapest, sen vidare till Sarajevo. Kärt återseende med regn. Vi tog taxi till

Läs mer

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2014: Lätt gympa

Sammanställning av olika aktiviteter som varit igång under 2014: Lätt gympa Mål för trygghetsboendet Genom stöd och hjälp vill vi ge våra hyresgäster ett tryggare boende. På så vis kan de bo kvar i sina lägenheter längre och klara sig utan hemtjänst eller andra insatser från samhället.

Läs mer

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan

Askim-Frölunda-Högsbos Tema: Göteborg i våra hjärtan Askim-Frölunda-Högsbo stadsdelsförvaltning april-maj Askim-Frölunda-Högsbos Träffpunkter Tema: Göteborg i våra hjärtan Altplatsen Kustträffen Vill du få programbladet skickat hem med posten eller med e-post,

Läs mer

FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI

FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI FRITIDSKNUTEN Fritidsknuten är en mötesplats inom Karlstad kommuns öppna fritidsverksamhet där verksamheten riktar sig till dig som har

Läs mer

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Där gammal och ung möts Sommarprogram För seniorer Mötesplats Rönnby Släggkastargatan 1 722 41 Västerås 021-39 36 35 catarina.ekholm@vasteras.se Några hopplock

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden Äldrekulturveckan 22-26 september 2014 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2014 invigs äldrekulturveckan på Lövåsgården i caféet klockan 10, alla

Läs mer

April 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

April 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram April 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Glad Påsk April Vecka 14 Måndag 1 Sittgymnastik kl. 10.00 11.00 Bingo kl. 14.00-15.30 [kostnad 30

Läs mer

Veronica s. Dikt bok 2

Veronica s. Dikt bok 2 Veronica s Dikt bok 2 Det är bra att ha en syster Min syster betyder så mycket för mig. Jag vet att hon betyder likadant för mig. Om jag vill henne något så vet jag att hon finns där för mig. Jag är glad

Läs mer

Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun God fortsättning! Vecka 1 Tisdag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Januari Kristallen har stängt p.g.a.

Läs mer

Finjasjöns strand vid Skyrup. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se. Byabladet 2014 Nr 2

Finjasjöns strand vid Skyrup. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se. Byabladet 2014 Nr 2 Finjasjöns strand vid Skyrup Nära naturen vid ås & sjö www.matterodsbyalag.se Byabladet 2014 Nr 2 Aktiviteter 2014 12 maj Trivselkväll vid Agdas stuga kl 18,00. Vårstädning av stugan och i trädgården.

Läs mer

Fritidsnytt December 2016 Januari 2017

Fritidsnytt December 2016 Januari 2017 December 2016 - Januari 2017 2015-03-24 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Kvällens orkester: Fredag 9 december ABB Magneten, Västerås 19.30 23.00 18.45 vid OKQ8-macken 100 kr inträde

Läs mer

Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO

Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Juni och Juli månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Frivilligcentralen: 0584 473398 Träffpunkt 14: 0584-128 70 Laxå- Röfors PRO: 0584 473398 Vecka 23: Måndag 1/6 9.30 11.00 Café på Frivilligcentralen.

Läs mer

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET

MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Intentionen med vårt arbete är att ge våra hyresgäster ett tryggt boende, fånga upp personer med hjälpbehov, stötta dem och förlänga tiden som de kan bo hemma utan behov av hemtjänst

Läs mer

Fritidsnytt December 2017 Januari 2018

Fritidsnytt December 2017 Januari 2018 December 2017 Januari 2018 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Kvällens orkester: Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Kvällens orkester: Fredag 15 december ABB Magneten, Västerås

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2018

AKTIVITETSKALENDER VÅREN 2018 AKTIVITETSKALENDER VÅREN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00-0 yvonne.wallin@ludvika.se , med julgransplundring Söndag januari kl..0-.00 Folkets hus

Läs mer

Aktivitetskalender våren 2018

Aktivitetskalender våren 2018 Aktivitetskalender våren 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00-0 yvonne.wallin@ludvika.se , med julgransplundring Söndag januari kl..0-.00 Folkets hus

Läs mer

FRITIDSPROGRAMMET VINTERN 2018/2019 PROGRAM FÖR DECEMBER, JANUARI OCH FEBRUARI

FRITIDSPROGRAMMET VINTERN 2018/2019 PROGRAM FÖR DECEMBER, JANUARI OCH FEBRUARI FRITIDSPROGRAMMET VINTERN 2018/2019 PROGRAM FÖR DECEMBER, JANUARI OCH FEBRUARI VAD ÄR FRITIDSVERKSAMHETEN EXTRA STÖD? Karlstad kommuns Fritidsverksamhet extra stöd jobbar med kultur- och fritidsaktiviteter

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM Januari 2016 Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2016 Januari Förvaltning. 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00 Lördag 2 januari

Läs mer

PROGRAM JANUARI OCH FEBRUARI

PROGRAM JANUARI OCH FEBRUARI SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM JANUARI OCH FEBRUARI Hej. Önskar alla god fortsättning på det nya året. Nu är snart alla aktiviter i full gång igen. Lite nya

Läs mer

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM September 2017 Hej. Ja då var sommaren över för denna gång sägs det, men vi kan ju alltid hoppas på en underbar höst istället.

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss.

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss. 2017-12-11 Information till boende och närstående december 2017 Hej! Här är lite information för er som bor hos oss eller är närstående till någon av våra boende på Söndasgården om vad som händer hos oss

Läs mer

Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.

Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16. Program på Äldrecentrum September-oktober 2014 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30 12.00, 13.00 16.00 Lördag och söndag: kl. 14.00 16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

LANDVETTER FOTBOLL INSTRUKTIONER CAFÉ

LANDVETTER FOTBOLL INSTRUKTIONER CAFÉ Först av allt TACK alla ni föräldrar som ställer upp och ger av er dyrbara tid åt att få vår fina klubbstuga att bli en trevlig knytpunkt att träffas och ta en fika! Ni förstår nog inte vilken viktig pusselbit

Läs mer

Vardag Äldreboendet Björkgården

Vardag Äldreboendet Björkgården ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN CHRISTINA WAHLDÉN ORDLISTA Kapitel 2 tegel (sida 7, rad 5) bränd lera bråttom (sida 7, rad 8) inte mycket tid Kapitel 3 bingo (sida 10, rad 3) ett spel minne (sida 11, rad 7)

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER Våren 2017

AKTIVITETSKALENDER Våren 2017 Träna tillsammans! AKTIVITETSKALENDER Våren 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se Häng mé på Party - dansa och kom loss! mars

Läs mer

Månadsprogram BRUKSGÅRDEN. Juni 2018

Månadsprogram BRUKSGÅRDEN. Juni 2018 Månadsprogram BRUKSGÅRDEN Juni 2018 Aktiviteterna på Bruksgården är öppen för alla seniorer i Skurups kommun. På de flesta aktiviteterna behövs ingen föranmälan, om så är fallet meddelas detta i programmet

Läs mer

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås MÅNADSPROGRAM December 2017 KARLSLUNDS MÖTESPLATS MÅNADSPROGRAM December 2017 Västerås stad 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se Aktiviteter december 2017 Varje vecka: Måndag: Tisdag: 13.30 Sittande

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Evert, en av deltagarna i arrangörsgruppen med sin prunkande änglatrumpet.

Evert, en av deltagarna i arrangörsgruppen med sin prunkande änglatrumpet. MÅL FÖR PLUSBOENDET Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området

Läs mer

TIDEN. I Sverige passar man tiden. Det är mycket viktigt att komma i rätt tid.

TIDEN. I Sverige passar man tiden. Det är mycket viktigt att komma i rätt tid. TYPISKT SVENSKT TIDEN I Sverige passar man tiden. Det är mycket viktigt att komma i rätt tid. SKA VI TA EN FIKA? Jag gillar ordet FIKA. Man sitter tillsammans, dricker en kopp kaffe eller te, äter en bulle

Läs mer

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT

AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT AKTIVITETSBLAD FÖR SENIORER 65+ MÖTESPLATS NORRMALM OCH TRYGGHETSBOSTÄDERNA PÅ MARGARETAGAT 5 1/11 November 2019 Vecka 44 smys med inomhus-minigolf. Goda smörgåsar till fikat! Målarträff med Ulla Zimmerman.

Läs mer

Juni 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Juni 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Juni 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Glad sommar önskar kristallen! Juni Vecka 23 Måndag 3 Sittgymnastik kl. 10.00 11.00 Bingo kl. 14.00-15.30

Läs mer

Program Februari 2018 Mötesplatsen Solhaga

Program Februari 2018 Mötesplatsen Solhaga Program Februari 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00 Söndag kl. 14:30-16:30

Läs mer

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Lars Hammerin Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014 INLEDNING Området Hemvägen/Plintgatan är ett naturnära bostadsområde med 534 lägenheter. Här finns allt från ettor till femrummare i etage och vi har även ett antal studentlägenheter. På området finns

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 2/2013

Fritidsnytt. Nr 2/2013 Fritidsnytt Nr 2/2013 Här kommer höstens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

Detta händer i Fritiden i december:

Detta händer i Fritiden i december: Detta händer i Fritiden i december: OMS Fritid Alvesta 2018 Hej! Nästa utskick från fritiden blir i januari 2019. Man hittar information & aktiviteter från fritiden på Alvesta kommuns hemsida. (omsorg

Läs mer

Vår målgrupp är i första hand seniorer men alla är välkomna.

Vår målgrupp är i första hand seniorer men alla är välkomna. 1 MÅL FÖR TRYGGHETSBOENDET Intentionen med vårt arbete är att ge våra hyresgäster ett tryggt boende, fånga upp personer med hjälpbehov, stötta dem och förlänga tiden som de kan bo hemma utan behov av hemtjänst

Läs mer

Program Oktober 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program Oktober 2017 Mötesplatsen Solhaga Program Oktober 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Söndag 14:30-16:30 Måndagar:

Läs mer

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Måndagar: Sittgympa med rytmisk

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen

Verksamhetsberättelse. Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen Verksamhetsberättelse 2018 Dyslexiförbundet i Skåne Ungdomssektionen BOWLING 25/2 Ungdomarna bjöd in till bowling i Åstorp. Sammanlagt kom det 40 personer och deltog i aktiviteten. Vi var representerade

Läs mer

Välkommen till Segeltorps seniorträff!

Välkommen till Segeltorps seniorträff! Välkommen till Segeltorps seniorträff! Seniorträffen är öppen för alla seniorer. Även anhöriga, närstående och seniorvolontärer är välkomna att delta i aktiviteter och evenemang. Vi delar lokal med Trygghetsringningen

Läs mer

Arbetsplan för Saffranets förskola

Arbetsplan för Saffranets förskola Arbetsplan för Saffranets förskola 2016-2017 Detta dokument ligger till grund för arbetet i förskolan och innehåller nedbrutna mål från LpFö98, samt kriterierna i Barnens Bästa Förskola Normer och värden

Läs mer

December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram December 2018 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun Kristallen En del av julen! December Vecka 49 Måndag 3 Julgymnastik kl. 10.00 11.00 Bingo kl. 14.00

Läs mer

Tranbärets månadsbrev november

Tranbärets månadsbrev november 2013-12-04 Tranbärets månadsbrev november Snart kommer han med skägget! Det ligger längtan och förväntan i luften. Vi myser, pysslar och firar jul här på förskolan. Julen är också en tid att rå om varandra

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2019

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2019 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se Aktiviteterna startar VÅRT EGET CAFÉ söndag augusti BAD måndag

Läs mer

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL APRIL 2019 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 1/4 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.14 Tisdag 2/4 09.30 GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL ÖLAND Start på Ekåsen kl.09.30, sedan hämtar vi upp på Äringen och Frikadellen.

Läs mer

KARLSTAD CENTRUM PROGRAM Dina förmåner som medlem

KARLSTAD CENTRUM PROGRAM Dina förmåner som medlem KARLSTAD CENTRUM PROGRAM 2019 Dina förmåner som medlem Rätt att delta i vår förenings samtliga aktiviteter Tidningen Pensionären - 9 nummer PRO Mervärde rabatter Rabatt på SJ och Ålandsfärjorna Försäkringar

Läs mer

Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015

Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015 Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015 Välkomna! Veckoprogram Restaurangens priser gäller för förmiddags och eftermiddagsfika även här inne på vår Mötesplats. Måndag 8.30 Morgonträffen med spel Vi träffas

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2013 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2013. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

Närståendebrev mars 2017

Närståendebrev mars 2017 Sid 1 (9) Hej alla närstående! Nu närmar sig våren och ljusare tider. Det märks att våra boende är mer angelägna om att få gå ut på kortare eller längre promenader. Vi har startat en promenadgrupp som

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 24-28 september 2018 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2018 1 Måndagen den 24 september invigs äldrekulturveckan på Vallgården

Läs mer

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe.

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe. Måndag den 9 november 2009 Hej kära dagbok. Jag började min resa tidigt den här dagen. Redan klockan 5.30 blev jag hämtad av Birger och damerna. Birger körde oss så lugnt och säkert till Arlanda. På Arlanda

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2018. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

Facit Spra kva gen B tester

Facit Spra kva gen B tester Facit Spra kva gen B tester En stressig dag B 1 Pappan (mannen) låser dörren. 2 Han handlar mat efter jobbet. 3 Barnen gråter i affären. 4 Han diskar och tvättar efter maten. 5 Han somnar i soffan. C 1

Läs mer

Varberg 23-30 juli 2011

Varberg 23-30 juli 2011 Veckodag Datum Namn Lördag 23 juli Uppstartsdagen Söndag 24 juli Kunskap- Omvärld- & Demokratidagen (KOD) Måndag 25 juli Skapardagen Tisdag 26 juli Upplevelsedagen Onsdag 27 juli Tävlingsdagen-Mix Torsdag

Läs mer

Tranbärets månadsbrev september 2015

Tranbärets månadsbrev september 2015 Tranbärets månadsbrev september 2015 Vilken höst vi har! Sol och värme växlas med regn och rusk, men september ser ut att avslutas med sol och det gillar vi. Naturen bjuder på underbara färgkombinationer

Läs mer

FRITIDSPROGRAM Oktober 2012

FRITIDSPROGRAM Oktober 2012 FRITIDSPROGRAM Oktober 2012 Emma och Lisa som var och kollade när IF Hammaren spelade match på I2 i september. 1 FRITIDSAKTIVITETER FÖR DIG SOM BOR I KARLSTADS OCH HAMMARÖ KOMMUN Karlstads Kommuns Fritidsverksamhet

Läs mer

2019 Fritiden i Grums

2019 Fritiden i Grums 2019 Fritiden i Grums Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Alice Lönnemalm och Maud Norberg Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 (Maud svarar i telefonen)

Läs mer

Hösten 2014. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Rädisan. Skytte. Grillning vid Glänninge

Hösten 2014. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Rädisan. Skytte. Grillning vid Glänninge Hösten 2014 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Rädisan Skytte Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från den 1 juli 2013 har planeringen

Läs mer

Välkommen hem till ett vård- och omsorgsboende hos Uppsala kommun

Välkommen hem till ett vård- och omsorgsboende hos Uppsala kommun Välkommen hem till ett vård- och omsorgsboende hos Uppsala kommun Vi ger dig trygghet Genom att välja ett boende hos oss hyr du en lägenhet av Uppsala kommun. Det innebär att du bor hemma hos dig själv

Läs mer

Midsommar i Matteröd. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se Byabladet 2015 Nr 1

Midsommar i Matteröd. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se Byabladet 2015 Nr 1 www.matterodsbyalag.se Byabladet Aktiviteter : 4 maj kl 18,00. Trivselkväll vid Agdas stuga Tillsammans hjälps vi åt att städa i och runt stugan. Medtag städmaterial, trädgårdsredskap och gärna något att

Läs mer

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också!

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också! Höstens program 2015 Gävle Vi har hört dom förut - men dom kommer igen Två Gävle-kändisar som har mycket att berätta! 50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta.

Läs mer