Branschorganisationen För Företag som arbetar med tak och tätskikt Starka argument för medlemskap

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Branschorganisationen För Företag som arbetar med tak och tätskikt Starka argument för medlemskap"

Transkript

1 Branschorganisationen För Företag som arbetar med tak och tätskikt Starka argument för medlemskap TM

2 Branschorganisationen för företag som arbetar med tak och tätskikt Vårt arbete går ut på att stödja medlemsföretagens intressen och verka för branschens utveckling TIB är tak och tätskiktsentreprenörernas branschorganisation i Sverige och ägs av medlemsföretagen. TIB är organisatoriskt oberoende till fabrikanter, leverantörer och beställare. Medlemsföretagens gemensamt huvudsakliga inriktning är applicering av olika tätskiktssystem inkluderande isoleringsarbeten, samt vissa trä- och plåtarbeten. I TIB tar vi tillvara och stödjer medlemsföretagens intressen och branschens utveckling. TIB har en stor uppgift i att vidareutveckla medlemsföretagen inom områden som kompetens, kvalitet, arbetsmiljö, säkerhet och teknik. Så här blir ditt företag medlem i TIB Ladda hem ansökningblanketter på tib.se eller kontakta TIBs kansli så skickar vi dem via post. - Ladda hem på TIBs webbsida: Välj: För medlemmar/ansök om medlemskap. - Få blanketter via post: Kontakta kansliet, telefon: Läs igenom föreningens stadgar om vad ett medlemskap innebär. Skicka in din ansökan till TIBs kansli, använd gärna avsett formulär.

3 Som medlemsföretag blir du eftertraktad av framtidens beställare. Här är starka argument för medlemskap TAK skyddar stora värden. alla VINNER PÅ ATT SÄKERSTÄLLA KVALITET Rätt utförd takläggning ger stora vinster till både entreprenören och beställaren. Ett grundläggande incitament med flera fördelar. Beställare väljer företag med kompetens och kvalitetssäkring Beställare ställer krav. vill ha täta tak med låga drifts- och underhållskostnader under takets livslängd. TIB utbildar och auktoriserar takoch tätskiktsföretagen TIB gör ditt företag eftertraktat med dokumenterad kompetens. Skräddarsydda utbildningar för montörer och företagsledare. På branschens webbportal, blir medlemsföretag synliga På tib.se, branschens bas för information och kunskap, är det enkelt för olika beställargrupper att välja kvalitet och hitta ditt företag. Professionell juridisk kompetens ingår i medlemskapet Alla TIB företag, oavsett storlek får tillgång till juridisk expertkompetens. En trygghet för både entreprenörer och beställare. Leverantörer och intressenter vill förknippas med kvalitet En entreprenör som förstärker bilden av funktionalitet, säkerhet och livslängd är bra för sin tätskiktsleverantörs varumärke. vi MARKNADSFÖR MEDLEMSFÖRETAGEN INFÖR HELA BRANSCHEN I vår tidning TIBaktuellt, som distribueras till hela branschen tar vi upp viktiga frågor som är till nytta för medlemsföretagen.

4 TAK skyddar stora värden. alla VINNER PÅ ATT SÄKERSTÄLLA KVALITET 1Rätt utförd takläggning ger stora vinster till både entreprenören och beställaren. Ett grundläggande incitament med flera fördelar. Beställare av tak- och tätskikt vill ha tak utan bekymmer. Det ger långsiktigt lägre kostnader i bland annat underhåll och försäkringar. Stress 3% 6% Risktagande brist på kunskap Tak- och tätskiktsföretag som levererar kvalitet genererar ökad yrkesstolthet och därmed ett ökat engagemang hos montörer och annan personal. 50% 29% 12% Säkerställd kvalitet minimerar reklamationer och kvalitetsbristskostnader för entreprenören. brist på engagemang brist på information Rätt utförda arbeten ger mer arbeten, goodwill, och bättre ekonomi för entreprenören. Källor till fel inom byggnadsindustrin (%)

5 Beställare väljer företag med kompetens och kvalitetssäkring 2Beställare ställer krav. De vill ha täta tak med låga drifts- och underhållskostnader under takets livslängd. I framtiden tror jag det kommer att ställas krav från JM på auktorisation, på yrkesbevis och på medlemskap i TIB Johan Skoglund, vd JM AB Det är stora värden som står på spel. För kundens bästa måste vi kunna ställa högre krav på arbetet i alla delar Göran Larsson, projektchef Huge Fastigheter AB De krav som vi ställer på entreprenörerna vid upphandling av takarbeten stämmer väl överens med TIBs krav för auktorisation Rolf Nilsson, underhållsingenjör MKB AB Citat TIBaktuellt 2/2010.

6 Yrkesbevis Abraham Andersson Utställt den 20/12-02 Utfärdat av Regionala Yrkeskommittén i Uppsala län TIB utbildar och auktoriserar takoch tätskiktsföretagen 3TIB gör ditt företag eftertraktat med dokumenterad kompetens. Skräddarsydda utbildningar för montörer och företagsledare. TIB auktorisation - En dokumenterad bekräftelse på hela företagets utbildnings- och kompetensnivå. Det är vidare en försäkran om yrkeskunnande och ett långsiktigt åtagande inom branschen. Företagsledarutbildning - För företagsledare och arbetsledare, utvecklad i samarbete med ledande tätskiktsleverantörer. Innehåller bl a entreprenadjuridik, kostnadskalkyler, personal, marknadsföring m.m. Takmontörsutbildning - Utarbetad i samarbete med BYN (Byggnadsindustrins Yrkesnämnd). Utbildningen är ett steg till BYNs Yrkesbevis för Tak och tätskiktsmontörer. Kompletteras med teori/praktisk hos respektive takentreprenadföretag. Heta Arbeten - Heta Arbeten utbildning med tillhörande certifikat från Svenska Brandskyddsföreningen. Utbildningen har stor fokus på tak och tätskikt. Säkra Lyft - Säkra lyft utbildning med tillhörande certifikat från Sveriges Byggindustrier BI. Utbildningen har fokus på lastkoppling vid takarbeten.

7 4 På branschens webbportal tib.se blir Medlemmar synliga På tib.se, branschens portal för information och kunskap, är det enkelt för olika beställargrupper att få information och hitta ditt företag. Råd och rekommendationer för olika beställargrupper; industri, kommersiella fastighetsägare, kommun och privat personer. Takföretaget AB Storgatan Allingsås Tel: Information om lönsamheten i att anlita takentreprenadföretag som genom TIB satsar på kvalitet och dokumenterad kompetens. Här hittar/söker beställare sin närmaste takentreprenör. Som medlemsföretag blir du automatisk med i listan. Medlemssidor med hotell- och försäkringsavtal, blanketter/ dokument för arbetsmiljö, heta Arbeten, avtal och juridik. Allingsås Takföretaget AB Storgatan Allingsås Tel: Fax: Kontakt: Lars Eriksson Mobil: post@takforetaget.se Skicka förfrågan till Takföretaget AB

8 Professionell juridisk kompetens ingår i medlemskapet 5Alla TIB företag, oavsett storlek får tillgång till juridisk expertkompetens. En trygghet för både entreprenörer och beställare. Begränsa ditt risktagande vid kontraktsskrivning eller få den hjälp som behövs i en tvist. TIBs partner Andersson & Gustavsson advokatbyrå erbjuder expertkompetens inom entreprenadjuridik Få kostnadsfri rådgivning från jurister som förstår vår bransch. Få hjälp med komplicerade AF-delar vid större kontrakt. Professionell och kostnadsfri juridisk rådgivning för företag anslutna till TIB Få professionell vägledning för att undvika att en tvist uppstår eller innan en tvist blir för stor. Ur en gemensam erfarenhetsbank skapas riktlinjer och förslag till avtalstexter. Andersson Gustafsson advokatbyrå Telefon:

9 6 Leverantörer och intressenter vill förknippas med kvalitet En entreprenör som förstärker bilden av funktionalitet, säkerhet och livslängd är bra för sin tätskiktsleverantörs varumärke. En entreprenör som arbetar med tydliga arbetsorder, utförandebeskrivningar och egenkontroll är en intressant partner. En entreprenör som kontinuerligt utbildar sig och sin personal i gällande utförande- och metodanvisningar är en intressant partner. En entreprenör som arbetar för kundnytta och funktion är en intressant partner. En entreprenör som vårdar sitt och sin leverantörs varumärken är en intressant partner.

10 TIB marknadsför medlemsföretagen inför hela branschen 7I vår tidning TIBaktuellt, som distribueras till hela branschen tar vi upp viktiga frågor som är till nytta för medlemsföretagen. TIBaktuellt, distribueras till hela branschen; entreprenörer, fastighetsägare, byggare, konstruktörer och övriga intressenter. TIB arbetar fram marknadsmaterial, dokumentation och underlag för branschen och medlemsföretagen. Dimensionering av mekaniskt infästa tätskiktssystem, en ny branschstandard baserad på Eurokod SS EN , är utvecklad av TIB tillsammmans med ledande aktörer. Medlemsföretag kan använda TIB i sin marknadsföring, och därigenom förstärka sitt företags profil mot beställare.

11 Starka argument till att vara medlem i takentreprenörernas branschorganisation TIB är medlemmarnas organisation oberoende av fabrikanter och tillverkare. Du som entreprenör påverkar vilka satsningar som skall prioriteras genom ditt engagemang. Skräddarsydda utbildningar för företagsledare, arbetsledare och montörer. Godkänd utbildningsgivare av BYN - Byggnadsindustrins Yrkesnämnd. Gemensam marknadsföring och exponering, Intressanta och kostnadseffektiva försäkringslösningar på företagsförsäkringen genom BRIM. Fri telefon support i Juridikfrågor Advokatbyrå Andersson & Gustavsson. Fri telefon support gällande kollektivavtalsfrågor och arbetsmiljöfrågor. Representant i kollektivavtalsförhandlingar som för takentreprenörernas talan. Ingå i den grupp takentreprenad företag som står för långsiktig utveckling och säkerhet i Sverige. Ingå i den grupp takentreprenadföretag som står för långsiktig utveckling och säkerhet i Sverige. Bli medlem i TIB Takentreprenörerna! TIB kansliet Besöksadress: Klara Norra Kyrkogata 31, Stockholm Postadress: Box , Stockholm Tfn: Fax: E-post: mail@tib.se

12

Branschorganisationen För Företag som arbetar med tak och tätskikt

Branschorganisationen För Företag som arbetar med tak och tätskikt Branschorganisationen För Företag som arbetar med tak och tätskikt TM Medlemsföretag får konkurrensfördelar - TIB arbetar ständigt för dina intressen Företrädare för branschen I över tjugofem år har TIB

Läs mer

Ansökan om auktorisation av VVS-företag

Ansökan om auktorisation av VVS-företag Auktorisationsnr (fylls i av Säker Vatten) Kundnr Ansökan om auktorisation av VVS-företag Företagsuppgifter (obligatoriska uppgifter märkta med *) Juridiskt företagsnamn * Organisationsnummer * Postadress

Läs mer

NYHET! Garanterat Renoverat. Ditt medlemskap ökade just med upp till 500 000 kr i värde.

NYHET! Garanterat Renoverat. Ditt medlemskap ökade just med upp till 500 000 kr i värde. NYHET! Garanterat Renoverat Ditt medlemskap ökade just med upp till 500 000 kr i värde. Garanterat Renoverat efter byggkonstens alla regler. Det sätter vi upp till en halv miljon på. Vi jobbar varje dag

Läs mer

Takmontören. Läs våra nyheter, referenser och mycket mer på på vår facebook sida! Adress. Takmontören Ribevägen 2B 217 46 Malmö. Telefon +46735084137

Takmontören. Läs våra nyheter, referenser och mycket mer på på vår facebook sida! Adress. Takmontören Ribevägen 2B 217 46 Malmö. Telefon +46735084137 Takmontören Adress Takmontören Ribevägen 2B 217 46 Malmö Telefon +46735084137 Internet info@takmontoren.se www.takmontoren.se Läs våra nyheter, referenser och mycket mer på på vår facebook sida! VÅRT ARBETE

Läs mer

Visita en del av en växande framtidsbransch

Visita en del av en växande framtidsbransch Bli medlem Visita en del av en växande framtidsbransch FÖR DIG SOM VERKAR INOM BESÖKSNÄRINGEN HAR Visita jobbat i över hundra år. Vi har sedan starten arbetat för branschens utveckling och för att våra

Läs mer

TIBAKTUELLT. Branschtidning från Takentreprenörerna 1/2009. Försäkringsbolag och. www.tib.se

TIBAKTUELLT. Branschtidning från Takentreprenörerna 1/2009. Försäkringsbolag och. www.tib.se TM TIBAKTUELLT Branschtidning från Takentreprenörerna 1/2009 Försäkringsbolag och branschföreträdare om heta arbeten juridiskt samarbete bra för tib-medlemmar TIBs utbildning i heta arbeten engagerar www.tib.se

Läs mer

VÄGEN TILL SÄKER FASAD

VÄGEN TILL SÄKER FASAD VÄGEN TILL SÄKER FASAD SPEF - Sveriges Murnings- och Putsentreprenörförening, är den rikstäckande branschorganisationen för murat och putsat byggande i Sverige och ingår i Sveriges Byggindustrier, BI.

Läs mer

Trebolit Unic ett heltäckande tätskiktssystem

Trebolit Unic ett heltäckande tätskiktssystem Trebolit Unic ett heltäckande tätskiktssystem MONTÖR METOD MATERIAL Ett samspel för trygga, täta och tåliga tak Genom ett samspel mellan tre M material, metod och montör får ditt tak ett tätskikt med överlägsna

Läs mer

Ökad medlemsnytta. PLUS webshop MEDLEMSNYTTA FÖR ORGANISATIONER

Ökad medlemsnytta. PLUS webshop MEDLEMSNYTTA FÖR ORGANISATIONER = fler medlemmar Vill ni öka nyttan med att vara medlem i er organisation? MEDLEMSFÖRMÅNER ÄR VIKTIGA. PLUS är ett koncept för att hjälpa intressestyrda organisationer att öka upplevd medlemsnytta inom

Läs mer

Vad kan vi göra för dig? En presentation om vad det innebär att vara medlem i Plåt & Ventföretagen, om fördelarna och förmånerna.

Vad kan vi göra för dig? En presentation om vad det innebär att vara medlem i Plåt & Ventföretagen, om fördelarna och förmånerna. PLÅT & VENTFÖRETAGEN Vad kan vi göra för dig? En presentation om vad det innebär att vara medlem i Plåt & Ventföretagen, om fördelarna och förmånerna. Plåt & Ventföretagen är förbundet som idag samlar

Läs mer

Sammanfattande dokument

Sammanfattande dokument Sammanfattande dokument EEFs auktorisation för företag som säljer energieffektivisering Nov 2017 Innehållsförteckning 1. Syfte 3 2. Innehåll i auktorisationen 3 2.1. Uppförandekod 3 2.2. Redovisning av

Läs mer

Ewa Svensson Skattegårdsvägen 234 162 45 Vällingby

Ewa Svensson Skattegårdsvägen 234 162 45 Vällingby Ewa Svensson Skattegårdsvägen 234 162 45 Vällingby 08-592 518 04 Objekt: Datum: Skattegårdsvägen 234 2007-08-16 162 45 Vällingby Er referens: Ewa Svensson Vår referens: Peter Borneskog Vi tackar för visat

Läs mer

VARIM VILL: En presentation av branschorganisationen för svensk vattenreningsindustri.

VARIM VILL: En presentation av branschorganisationen för svensk vattenreningsindustri. VARIM VILL: En presentation av branschorganisationen för svensk vattenreningsindustri. VARIM är vattenreningsindustrins egen mötesplats. I den här organisationen samlas företag som vill göra bättre affärer,

Läs mer

Välkommen till I N T E R.

Välkommen till I N T E R. Välkommen till I N T E R. Juridikens kärna är att lösa tvister mellan parter, att vägleda mellan rätt och fel, mellan svart och vitt. Vi tog därför namnet INTER från den latinska prepositionen som betyder

Läs mer

SBR Medlemsförsäkringar

SBR Medlemsförsäkringar SBR Medlemsförsäkringar SBR Försäkringar anpassade för dig, med omfattning och premier förhandlade för många. SBR SBR Byggingenjörerna är en rikstäckande ideell yrkesorganisation med höga kompetenskrav

Läs mer

MTK-Auktorisationen år 2017

MTK-Auktorisationen år 2017 GLASBRANSCHFÖRENINGEN Box 16286 103 25 Stockholm www.gbf.se MTK-auktoriserade företag 2017 Stockholm 2017-01-12 MTK-Auktorisationen år 2017 Nytt år nya möjligheter! Under år 2017 kommer branschen fortsätta

Läs mer

Takmontören. Adress. Takmontören. Silverviksgatan 2 213 74 Malmö. Telefon +46735084137. Internet. info@takmontoren.se www.takmontoren.

Takmontören. Adress. Takmontören. Silverviksgatan 2 213 74 Malmö. Telefon +46735084137. Internet. info@takmontoren.se www.takmontoren. Adress Takmontören Silverksgatan 2 213 74 Malmö Takmontören Telefon +46735084137 Internet info@takmontoren.se www.takmontoren.se Läs våra nyheter, referenser mycket mer på på vår facebook sida! VÅRT ARBETE

Läs mer

tillsammans Starta företag i Västmanland!

tillsammans Starta företag i Västmanland! Starta företag tillsammans i Västmanland! Vårt skivbolag gav oss rådet att starta en ekonomisk förening. Då ringde vi Coompanion. - musikbandet 5th Avenue, Västerås Förverkliga din dröm om att starta företag,

Läs mer

ALLT DU BEHÖVER VETA OM ETT MEDLEMSKAP I SHR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM ETT MEDLEMSKAP I SHR ALLT DU BEHÖVER VETA OM ETT MEDLEMSKAP I SHR VÄLKOMNA TILL DET ROLIGASTE VI VET! Vi jobbar i en fantastiskt rolig och spännande bransch och vi kan varje år räkna in många nya medlemmar. Restauranger och

Läs mer

Vi är nyckeln, till Din fortsatta utveckling. Välkommen. Lars Hedström Robin Alsterberg

Vi är nyckeln, till Din fortsatta utveckling. Välkommen. Lars Hedström Robin Alsterberg Vi är nyckeln, till Din fortsatta utveckling Välkommen Lars Hedström Robin Alsterberg Varför Svensk Uppdragsutbildning? Flexibla Kundanpassade lösningar Professionella utbildare för professionell rådgivning

Läs mer

Instruktion registrering lärling och bokning av distanskurser till BYN lärling

Instruktion registrering lärling och bokning av distanskurser till BYN lärling Instruktion registrering lärling och bokning av distanskurser till BYN lärling OBS: innan man kan boka lärlingsutbildningar måste lärlingen registreras hos Byggnadsindustrins Yrkesnämnd; BYN. Detta gör

Läs mer

MEDLEM I HSB DIN GUIDE TILL ALLA BRF-FÖRDELAR

MEDLEM I HSB DIN GUIDE TILL ALLA BRF-FÖRDELAR MEDLEM I HSB DIN GUIDE TILL ALLA BRF-FÖRDELAR 2014 1 2 Att vara medlem i HSB ger stora fördelar både för bostadsrättsföreningar och för bostadsrättshavare. I den här broschyren kan du läsa mer om varför

Läs mer

Instruktion registrering lärling och bokning av distanskurser till BYN lärling

Instruktion registrering lärling och bokning av distanskurser till BYN lärling Instruktion registrering lärling och bokning av distanskurser till BYN lärling OBS: innan man kan boka lärlingsutbildningar måste lärlingen registreras hos Byggnadsindustrins Yrkesnämnd; BYN. Detta gör

Läs mer

Tätskikt för låglutande tak

Tätskikt för låglutande tak Tätskikt för låglutande tak Kompletta system och säkra helhetslösningar Brett sortiment för alla behov 1 Icopals tätskiktssystem Sveriges bredaste sortiment Icopal har en lång tradition inom området bitumen-tätskikt.

Läs mer

Riktlinje Medicinska gaser

Riktlinje Medicinska gaser Riktlinje Upprättad av: Berit Larsson Ansvarig: Nicklas Boström Datum: 2018-03-28 Revidering: [Revideringsbeteckning] Revideringsdatum: [Revideringsdatum] Status: FASTSTÄLLD Fastställd av: Helena Ribacke,

Läs mer

Gå på avslut gå med i Säljarnas!

Gå på avslut gå med i Säljarnas! Gå på avslut gå med i Säljarnas! Yrkesförbundet för dig som jobbar med försäljning. Att vara säljare är världens bästa jobb. I alla fall om du frågar oss. Friheten, utmaningen och den individuella prestationen

Läs mer

Vid arbetsgivarens sida

Vid arbetsgivarens sida Vid arbetsgivarens sida Med oss är du aldrig ensam som arbetsgivare Medlemskapet är en trygghet för oss Det bästa med medlemskapet är att vi som företag inte behöver lägga tid och energi på att teckna

Läs mer

Välkommen till Svenskt Geoenergicentrum. Din kunskapskälla till Sveriges tredje största förnybara energiresurs

Välkommen till Svenskt Geoenergicentrum. Din kunskapskälla till Sveriges tredje största förnybara energiresurs Välkommen till Svenskt Geoenergicentrum Din kunskapskälla till Sveriges tredje största förnybara energiresurs Detta är Svenskt Geoenergicentrum Svenskt Geoenergicentrum är ett kunskapscenter för dig som

Läs mer

TIBAKTUELLT. Branschtidning från Takentreprenörerna 1/2008. för HETA ARBETEN. www.tib.se

TIBAKTUELLT. Branschtidning från Takentreprenörerna 1/2008. för HETA ARBETEN. www.tib.se TM TIBAKTUELLT Branschtidning från Takentreprenörerna 1/2008 stora Materialleverantörer samverkar med TIB TIB är ackrediterad utbildningsgivare för HETA ARBETEN Montörer med TIBS kompetensbevis ökar www.tib.se

Läs mer

FÖLJESLAGARE OCH RÅDGIVARE

FÖLJESLAGARE OCH RÅDGIVARE FÖLJESLAGARE OCH RÅDGIVARE Fylgia är namnet på den nordiska mytologins ständigt närvarande personliga skyddsande. Någon som alltid står vid din sida. Det är också så vi ser på oss själva, som en juridisk

Läs mer

TIBS medlemmar skapar kundnytta!

TIBS medlemmar skapar kundnytta! TAK & TÄTSKIKT Branschtidning från TIB Takentreprenörerna Nr 1, Juni 2012 Vad får jag som kund om jag anlitar ett TIB-auktoriserat företag? Elin Sjöström Advokat / Andersson Gustafsson TIB har uteslutit

Läs mer

MTK-Auktorisationen år 2019

MTK-Auktorisationen år 2019 GLASBRANSCHFÖRENINGEN Box 16286 103 25 Stockholm www.gbf.se MTK-auktoriserade företag 2019 Stockholm 2019-01-15 MTK-Auktorisationen år 2019 Arbetet med att marknadsföra och höja statusen på MTK-auktorisationen

Läs mer

Juristförsäkring. Frågor & svar

Juristförsäkring. Frågor & svar Juristförsäkring Frågor & svar FRÅGOR OCH SVAR - JURISTFÖRSÄKRING Tilläggsinformation om det kollektiva försäkringsskyddet för Sekos medlemmar avseende juridiska tjänster som HELP Försäkring tillhandahåller.

Läs mer

Skaffa dig ett övertag som entreprenör

Skaffa dig ett övertag som entreprenör Skaffa dig ett övertag som entreprenör För 80 kr* i månaden per anställd får ditt företag: Fri rådgivning i arbetsgivarfrågor Stöd i arbetsmiljöfrågor Kostnadseffektiva pensions- och försäkringslösningar

Läs mer

Auktorisation Byggnadsplåtslageri

Auktorisation Byggnadsplåtslageri Auktorisation Byggnadsplåtslageri Fastställda anvisningar och kriterier Antagna 2017-01-31 Dessa anvisningar anger kraven för auktorisation av entreprenadföretag som tillhandahåller tjänster rörande byggnadsplåtsarbeten

Läs mer

SPEF. trygghet för dig

SPEF. trygghet för dig RÄTT FRÅN BÖRJAN 1 SPEF trygghet för dig Sveriges Murnings- och Putsentreprenörförening, SPEF, är den rikstäckande branschorganisationen för murat och putsat byggande i Sverige. Föreningen grundades 1966

Läs mer

ramgångsrika öretag inom vård och omsorg 2012 Kostnadsfri kompetensutveckling och stöd i affärsutveckling.

ramgångsrika öretag inom vård och omsorg 2012 Kostnadsfri kompetensutveckling och stöd i affärsutveckling. F ramgångsrika F öretag inom vård och omsorg 2012 Kostnadsfri kompetensutveckling och stöd i affärsutveckling. Region Skånes nya satsning på kvinnor som äger och driver företag inom vård och omsorg i Skåne

Läs mer

Kurser våren 2013 Glasbranschföreningen

Kurser våren 2013 Glasbranschföreningen Kurser våren 2013 Glasbranschföreningen Innehållsförteckning Grundutbildning/Lärlingsutbildning 2 Obligatoriska lärlingsveckan 2 Distansutbildning för lärlingar 2 Bilglas 3 Grundutbildning bilglas 3 MTK

Läs mer

sakervatten.se Branschregler Säker Vatteninstallation Oktober 2007

sakervatten.se Branschregler Säker Vatteninstallation Oktober 2007 sakervatten.se Branschregler Oktober 2007 Säker Vatteninstallation Långsiktigt hållbara installationer Oavsett vilket slags VVS-installation som ska göras. Oavsett om det gäller offentlig lokal eller småhus

Läs mer

Verksamhetsplan 2018

Verksamhetsplan 2018 Verksamhetsplan 2018 Föreningen Sveriges Järnvägsentreprenörer Vi bidrar till samhällsnyttan! En samhällsekonomiskt effektiv och långsiktigt hållbar transportförsörjning för medborgarna och näringslivet

Läs mer

Optimalt helt enkelt!

Optimalt helt enkelt! KylFab är en av Gotlands främsta totalleverantör av tjänster inom energioptimering, kyla, värmepumpar och luftbehandling. Allt från projektering & installation till service, underhåll. Optimalt helt enkelt!

Läs mer

DynaMO-modellen TM. Dynamisk varumärkeskommunikation

DynaMO-modellen TM. Dynamisk varumärkeskommunikation DynaMO-modellen TM Dynamisk varumärkeskommunikation Bygg varumärket vid varje kontakt DynaMO-modellen är en av de mest kostnadseffektiva metoderna för att uppnå en tydlig kommunikation och ett starkt varumärke.

Läs mer

Auktorisation Ventilationsföretag

Auktorisation Ventilationsföretag Auktorisation Ventilationsföretag Fastställda anvisningar och kriterier Antagna 2017-01-31 Dessa anvisningar anger kraven för auktorisation av entreprenadföretag som tillhandahåller tjänster rörande ventilationstekniska

Läs mer

HANDLEDARE ETT ANSVARSFULLT UPPDRAG

HANDLEDARE ETT ANSVARSFULLT UPPDRAG HANDLEDARE ETT ANSVARSFULLT UPPDRAG LÄRLING Lönar sig Arbetar du på ett företag som satsar på sina lärlingar? I så fall är du inte ensam. Idag satsar allt fler företag på att erbjuda sina lärlingar en

Läs mer

Styrelsens för ackreditering och teknisk kontroll författningssamling

Styrelsens för ackreditering och teknisk kontroll författningssamling Styrelsens för ackreditering och teknisk kontroll författningssamling ISSN 1400-4682 Utgivare: Sven Nyström STAFS 2002:5 Utkom från trycket 2002-11-01 Styrelsens för ackreditering och teknisk kontroll

Läs mer

INBJUDAN TILL MITTIA SKOGS TRANSPORT LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM SKOGSTRANSPORT

INBJUDAN TILL MITTIA SKOGS TRANSPORT LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM SKOGSTRANSPORT INBJUDAN TILL MITTIA LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM 1 9 9 9-2 0 1 1 9 9 9-2 0 1 5 Möten mellan människor På mässan är den tunga frågan högaktuell Per-Arne Weglin p r o j e k

Läs mer

Medan du utvecklar Sverige så utvecklar vi dig

Medan du utvecklar Sverige så utvecklar vi dig Medan du utvecklar Sverige så utvecklar vi dig Välkommen till Sveriges Ingenjörer Som ingenjör banar du vägen mot framtiden. Det är dina innovationer och visioner som ska lösa våra gemensamma problem,

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

PÅ VÄG FÖR VÄRMLANDS ÅKARE

PÅ VÄG FÖR VÄRMLANDS ÅKARE PÅ VÄG FÖR VÄRMLANDS ÅKARE Affärer på värmländska Inget annat landskap är som Värmland. Och vi värmlänningar är inte som andra. Därför behövs Värmlandsåkarna en egen förening som hjälper åkerier i Värmland

Läs mer

För ett brandsäkrare Västsverige

För ett brandsäkrare Västsverige För ett brandsäkrare Västsverige VÄST För ett brandsäkrare Västsverige Brandskyddföreningen Väst är en allmännyttig ideell förening som samverkar med räddningstjänsten. Vi arbetar för att minimera brand-

Läs mer

TIO BRA SKÄL ATT VARA MEDLEM

TIO BRA SKÄL ATT VARA MEDLEM TIO BRA SKÄL ATT VARA MEDLEM ETT MEDLEMSKAP SOM LÖNAR SIG Som medlem i Fastighetsägarna kan du anlita våra jurister som är experter på fastighetsjuridik, ta hjälp av våra hyresförhandlare och gå utbildningar

Läs mer

Svar på inkomna frågor 5

Svar på inkomna frågor 5 1 (8) Datum 02.00 2015-06-11 Diarienr (åberopas) A.216.917/2014 Polismyndigheten Ekonomiavdelningen Inköpsenheten Handläggare Linda Johansson E-post linda-m.johansson@polisen.se Svar på inkomna frågor

Läs mer

E-PRINT, 3 000 EX, AUG 2015. REKRYTERING YRK 2015:013. Medan du utvecklar Sverige så utvecklar vi dig

E-PRINT, 3 000 EX, AUG 2015. REKRYTERING YRK 2015:013. Medan du utvecklar Sverige så utvecklar vi dig E-PRINT, 3 000 EX, AUG 2015. REKRYTERING YRK 2015:013 Medan du utvecklar Sverige så utvecklar vi dig 150714_Broschyr_skiss_2.indd 3 2015-07-17 17:12 Välkommen till Sveriges Ingenjörer Som ingenjör banar

Läs mer

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar

Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Jämför med ett långsiktigt försäkringsbolag jämför med Moderna Försäkringar Fördelar för er som företagskunder Vi försäkrar allt från mindre verksamheter till större industrier. Med hög service, kvalitet

Läs mer

förebygger stress Inbjudan att inkomma med nomineringar Friska arbetsplatser Europeiska priset för goda praktiska lösningar

förebygger stress Inbjudan att inkomma med nomineringar Friska arbetsplatser Europeiska priset för goda praktiska lösningar Arbetsmiljö angår alla. Bra för både dig och din verksamhet. Friska arbetsplatser #EUManageStress förebygger stress www.healthy-workplaces.eu Inbjudan att inkomma med nomineringar Europeiska priset för

Läs mer

Svensk Kvalitetsbas kravstandard (1:2016)

Svensk Kvalitetsbas kravstandard (1:2016) Svensk Kvalitetsbas kravstandard (1:2016) 1. Utfärdare 2. Revisorer 3. Verksamheter Antagen den 25 augusti 2016 www.svenskkvalitetsbas.se 1 INNEHÅLL Inledning... 3 Syfte med standarden... 3 Föreningens

Läs mer

Kom med i Livsmedelsarbetareförbundet!

Kom med i Livsmedelsarbetareförbundet! Kom med i Livsmedelsarbetareförbundet! Gratis elevmedlemskap för dig som studerar Livs är på din sida! Slaktare och bagare. Snusarbetare och kylpersonal. Maskin skötare och kafferostare. Bryggare och kex

Läs mer

MEDLEMSKAP 2015 HSB NORRA STOR-STOCKHOLM

MEDLEMSKAP 2015 HSB NORRA STOR-STOCKHOLM För dig som boende eller styrelseledamot i en bostadsrättsförening MEDLEMSKAP 2015 HSB NORRA STOR-STOCKHOLM Att vara medlem i HSB har stora fördelar både för bostadsrättsföreningar och för bostadsrättshavare.

Läs mer

Bli ett Certifierat Träexpertföretag

Bli ett Certifierat Träexpertföretag Utbildning: Att välja trä Bli ett Certifierat Träexpertföretag Utbildningsupplägg Varför? Vad får man? Hur? Vem certifierar? Kontroll? Anställning? Kostnad? Vilka utbildar? Bli ett Certifierat Träexpertföretag

Läs mer

ROOFCALCULATOR. Webbaserad mjukvara KOMPLETT vindlastberäkningsprogram. Framsida. Eurocode EN 1991-1-4

ROOFCALCULATOR. Webbaserad mjukvara KOMPLETT vindlastberäkningsprogram. Framsida. Eurocode EN 1991-1-4 TM ROOFCALCULATOR Eurocode EN 1991-1-4 Framsida Webbaserad mjukvara KOMPLETT vindlastberäkningsprogram för yttertak MED TÄTSKIKT Eurocode 1991-1-4 Automatisk beräkning för varje land Webbaserat verktyg

Läs mer

VVS- och VA-industrins branschorganisation

VVS- och VA-industrins branschorganisation Delaktig Synlig Konkurrenskraftig VVS- och VA-industrins branschorganisation Jag har mött en organisation som gör skillnad och påverkar Det är med entusiasm och en stor portion ödmjukhet som jag har tagit

Läs mer

Aff Du kan påverka Hanna Douglas och Charlotte Axelsson, Aff

Aff Du kan påverka Hanna Douglas och Charlotte Axelsson, Aff Aff Du kan påverka Hanna Douglas och Charlotte Axelsson, Aff 2012-11-22 1 Aff Forum för förvaltning och service Ideellt branschforum med drygt 50 medlemsföretag Beställare, leverantörer och konsulter inom

Läs mer

Företagspresentation. PreconalHansen

Företagspresentation. PreconalHansen Företagspresentation PreconalHansen Aluminium och glas skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har skapat sig en stark position på marknaden genom stor kompetens, flexibilitet,

Läs mer

GLASBRANSCHFÖRENINGEN TRYGGHET ANSVAR UTVECKLING KVALITET GEMENSKAP STYRKA

GLASBRANSCHFÖRENINGEN TRYGGHET ANSVAR UTVECKLING KVALITET GEMENSKAP STYRKA GLASBRANSCHFÖRENINGEN TRYGGHET ANSVAR UTVECKLING KVALITET GEMENSKAP STYRKA ATT VARA MEDLEM I GLASBRANSCH FÖRENINGEN Som medlem i Glasbranschföreningen kan du vara lugn och trygg. Vi bevakar marknaden

Läs mer

INFORMATION OM Organisations- och etableringsbidrag för kvinnors organisering

INFORMATION OM Organisations- och etableringsbidrag för kvinnors organisering INFORMATION OM Organisations- och etableringsbidrag för kvinnors organisering Organisations- och etableringsbidrag Statsbidraget regleras av förordningen om statsbidrag för kvinnors organisering (SFS 2005:1089)

Läs mer

Auktorisationsvillkor för liftutbildare

Auktorisationsvillkor för liftutbildare 1(5) Utfärdad av LUR. Fastställd 2007 04 20, reviderad 2014 03 31, version 5 Auktorisationsvillkor för liftutbildare I Liftutbildningsrådet, LUR ingår representanter från Arbetsmiljöverket, ägare och leverantörer

Läs mer

Privattandläkarna. Branschorganisationen för privata tandvårdsföretag

Privattandläkarna. Branschorganisationen för privata tandvårdsföretag Privattandläkarna Branschorganisationen för privata tandvårdsföretag Privattandläkarna - en aktör som påverkar Privattandläkarna är en medlemsägd, medlemsstyrd och partipolitiskt obunden branschorganisation

Läs mer

OBJEKTINFORMATION September 2013

OBJEKTINFORMATION September 2013 OBJEKTINFORMATION September 2013 Scandinavian Crown (Objekt S-6465) CETRÉL Företagsförmedling har i uppdrag att förmedla kontakt med potentiella köpare av detta företag och att projektleda en överlåtelseprocess.

Läs mer

KVALITET SÄKERHET SERVICE

KVALITET SÄKERHET SERVICE KVALITET SÄKERHET SERVICE 2 VI LYFTER TUNGT OCH MONTERAR HÖGT AC Ställningsmontage Forsmark är en aktör med lång erfarenhet. Vi erbjuder ett heltäckande utbud, där industriella ställningsmontage är vår

Läs mer

Den kompletta affärsjuridiska byrån i Dalarna

Den kompletta affärsjuridiska byrån i Dalarna Den kompletta affärsjuridiska byrån i Dalarna PÅ ADVOKATFIRMAN GLIMSTEDT SER VI HELHETEN I AFFÄRSJURIDIKEN OCH KAN ERBJUDA ALL JURIDISK HJÄLP UNDER SAMMA TAK. DET GÖR OSS UNIKA I DALARNA. 1937 1997 18

Läs mer

Fulel och fuskelektriker. Hur vanligt är det? Hur farligt är det?

Fulel och fuskelektriker. Hur vanligt är det? Hur farligt är det? Fulel och fuskelektriker Hur vanligt är det? Hur farligt är det? Fulel och fuskelektriker EIO 1 Jan Siezing VD EIO Förord 3 Infograf - Fulel och fuskelektriker 4 Infograf - Gott rykte ger nya kunder 5

Läs mer

TAK & TÄTSKIKT. ...2012 - TIB arbetar for branschens framtida kompetens... Branschtidning från TIB Takentreprenörerna. Nr 2, december 2011

TAK & TÄTSKIKT. ...2012 - TIB arbetar for branschens framtida kompetens... Branschtidning från TIB Takentreprenörerna. Nr 2, december 2011 TAK & TÄTSKIKT Branschtidning från TIB Takentreprenörerna Nr 2, december 2011 TIB då och nu - EN VISION BLIR VERKLIGHET Allt fler takföretag på väg Mot auktorisation framtidens kompetens - TIB STÅR BAKOM

Läs mer

Auktoriserade företag är skyldiga att följa Almega Serviceföretagens vid var tid gällande auktorisationskriterier.

Auktoriserade företag är skyldiga att följa Almega Serviceföretagens vid var tid gällande auktorisationskriterier. Auktoriserat Serviceföretag Auktoriserade företag är skyldiga att följa Almega Serviceföretagens vid var tid gällande auktorisationskriterier. Kriterierna fastställs av Almega Städföretagens styrelse,

Läs mer

Ansökan - Auktoriserat konsultföretag

Ansökan - Auktoriserat konsultföretag Auktorisationsnummer(fylls i av Säker Vatten) Ansökan - Auktoriserat konsultföretag Företagsuppgifter (obligatoriska uppgifter märkta med *) Juridiskt företagsnamn * Organisationsnummer * Postadress (ev.

Läs mer

Ett steg längre inom Print och IT

Ett steg längre inom Print och IT Ett steg längre inom Print och IT TDO som IT-partner. Alla företag är i behov av IT-kompetens, men det är inte alla företag som kan eller vill anställa en IT-specialist. Låt oss berätta hur vi kan ta över

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB -

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB - FÖRETAGSPRESENTATION 2015 www.gyllix.com Gyllix Fönsterputs AB - 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING SID 3 OM OSS SID 4 REFERENSER SID 5 MILJÖ- OCH KVALITETSPOLICY SID 6 SÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ SID 7 KONTAKTUPPGIFTER

Läs mer

Regler för användning av certifikatsmärke utfärdat av SP Certifiering

Regler för användning av certifikatsmärke utfärdat av SP Certifiering Regler för användning av certifikatsmärke utfärdat av SP Certifiering CERTIFI AD ER Grundvillkor för att få använda certifikatsmärke utfärdat av SP Certifiering SP:s certifikatsmärke får användas under

Läs mer

Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla.

Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla. Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla. Samuelsson & Partner är Sveriges enda renodlade digitala låssmed. Vi är experter på moderna låssystem som gör livet enklare och tryggare. Eftersom vi

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL. Juridisk hjälp och rådgivning Vår webbportal Kreditupplysningar Inkassohantering Digital avtalssignering JURIDIK KREDITUPPLYSNINGAR

ANVÄNDARMANUAL. Juridisk hjälp och rådgivning Vår webbportal Kreditupplysningar Inkassohantering Digital avtalssignering JURIDIK KREDITUPPLYSNINGAR Jag gick till Freja Partner för att få schysst juridisk hjälp. Men att även kunna genomföra kreditupplysningar och sköta inkasso i deras webbportal utan extra kostnad gav verkligen mervärde! ANVÄNDARMANUAL

Läs mer

Underlag för teoriprovet utgörs av rapporten Mantel skarvteknik som kan laddas ned från Svensk Fjärrvärmes hemsida, www.svenskijarrvarme.se.

Underlag för teoriprovet utgörs av rapporten Mantel skarvteknik som kan laddas ned från Svensk Fjärrvärmes hemsida, www.svenskijarrvarme.se. REGLER FÖR AUKTORISATION OCH LICENSIERING 1 Giltighetsområde Auktorisation och licens omfattar montage av skarvsystem (tätförband, larm och isolering i samband med läggning av fjärrvärmerör) och, i förekommande

Läs mer

PSYKOLOGFÖRETAGARNA PSYKOLOGFÖRETAGARNA

PSYKOLOGFÖRETAGARNA PSYKOLOGFÖRETAGARNA PSYKOLOGFÖRETAGARNA PSYKOLOGFÖRETAGARNA Vasagatan 48, Box 3287, 103 65 Stockholm Tel: 08-567 06 460, Fax: 08-567 06 499 E-post: psykologforetagarna@psykologforbundet.se Hemsida: www.psykologforbundet.se/psykologforetagarna

Läs mer

VALIDERINGSMANUAL BYNs riktlinjer för validering

VALIDERINGSMANUAL BYNs riktlinjer för validering VALIDERINGSMANUAL BYNs riktlinjer för validering Beslutad i BYNs styrelse 2012-04-12 Rubriker 1. Översikt BYNs valideringsmodell... Sid 3 2. Utgångspunkter... Sid 4 3. Översiktlig kompetenskartläggning...

Läs mer

Jag ansöker om medlemskap i förbundet och arbetslöshetskassan Byte av arbetsplats Föreningsbyte. Tidigare förbund medlemsskapet började slutade

Jag ansöker om medlemskap i förbundet och arbetslöshetskassan Byte av arbetsplats Föreningsbyte. Tidigare förbund medlemsskapet började slutade (1/4) (2/4) Förbund (3/4) Medlemsförening (4/4) Medlem Anvisningar för ifyllande av ansökan om medlemskap/ändringsanmälan och fullmakten Med denna blankett ansluter du dig som medlem till en medlemsförening

Läs mer

med andras glasögon vinjett

med andras glasögon vinjett med andras glasögon vinjett Bergmaterialindustrin behöver ibland, liksom alla andra branscher, anlita kompetens som inte alltid finns i de egna leden. I en perfekt värld blir resultatet ett gott samarbete

Läs mer

Rapport från Undertaksföreningens årsmöte 2019

Rapport från Undertaksföreningens årsmöte 2019 Rapport från Undertaksföreningens årsmöte 2019 Den 14 mars 2019 Det för föreningen viktigaste mötet i år hölls i torsdags. Det var årsmötet 2019, som fångade 33 st anmälda från totalt 20 medlemsföretag.

Läs mer

SYNLIG. delaktig. vatten. miljö. små avlopp ENERGI FASTIGHETSFOKUS VA-TOUR. infrastruktur. tappvatten energieffektivisering ROT installation

SYNLIG. delaktig. vatten. miljö. små avlopp ENERGI FASTIGHETSFOKUS VA-TOUR. infrastruktur. tappvatten energieffektivisering ROT installation tillverkare SYNLIG infrastruktur bostäderkonkurrenskraftig VVS standardisering hållbarhet digitalisering nätverk tappvatten energieffektivisering ROT installation delaktig certifiering VA-FAKTA värme vatten

Läs mer

Stöd i expertis för dina behov. Välkommen till Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation

Stöd i expertis för dina behov. Välkommen till Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation Stöd i vardagen, expertis för dina behov Välkommen till Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation 2 Fastigo Fastigo 3 Välkommen till en arbetsgivarorganisation byggd för dina behov. Det var en sådan

Läs mer

Grafisk profil. företagsmärke profilfärger och typsnitt Grafiska element och bilder officemallar profilprodukter

Grafisk profil. företagsmärke profilfärger och typsnitt Grafiska element och bilder officemallar profilprodukter Grafisk profil företagsmärke profilfärger och typsnitt Grafiska element och bilder officemallar profilprodukter 1 varför behövs en grafisk profil? För att uppfattas som en enhet krävs en visuell identitet,

Läs mer

Välkommen till Sveriges coolaste bransch! Åk 3 information BYN GävleDala 2019

Välkommen till Sveriges coolaste bransch! Åk 3 information BYN GävleDala 2019 Välkommen till Sveriges coolaste bransch! Åk 3 information BYN GävleDala 2019 Vi är Byggnadsindustrins Yrkesnämnd, BYN Arbetsgivarorganisationerna Maskinentreprenörerna Sveriges Byggindustrier Fackföreningarna

Läs mer

Förslag. relevanta. bra grund. krävs för. bakom de.

Förslag. relevanta. bra grund. krävs för. bakom de. 1( (5) Remissvar 2011-02-28 Högskoleverket hsv@hsv.se Förslag till föreskrifter om kvalificerade och relevanta yrkeskunskaper för särskild behörighet till utbildning som leder till yrkeslärarexamen Remiss

Läs mer

Läs mer på www.frejs.se

Läs mer på www.frejs.se Om oss Frejs är en byrå med ca 50 anställda och tre kontor. Vi har kompetensen och kapaciteten att vara revisorer och rådgivare åt kunder i alla storlekar. Vi är stora nog att kunna erbjuda erfarenhet

Läs mer

Sverok upphandlar revisionstjänster

Sverok upphandlar revisionstjänster Sverok upphandlar revisionstjänster Sverok är ett av Sveriges största ungdomsförbund och rymmer idag cirka 120 000 medlemmar i cirka 900 lokalavdelningar och 9 distriktsföreningar. Förbundets huvudsakliga

Läs mer

Enkelt, ekonomiskt & miljövänligt RETURSYSTEM BYGGPALL. byggbranschens pallsystem. www.byggpall.se

Enkelt, ekonomiskt & miljövänligt RETURSYSTEM BYGGPALL. byggbranschens pallsystem. www.byggpall.se Enkelt, ekonomiskt & miljövänligt RETURSYSTEM BYGGPALL byggbranschens pallsystem www.byggpall.se Röster från branschen Cecilia Johansson Arbetsledare, JM AB Region Stockholm Syd Byggpall är enkelt och

Läs mer

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra kunder med hjälp av innovativa lösningar Vi tror på ett Partnerskap

Läs mer

Detta är Minpension.se

Detta är Minpension.se pensionssparare Detta är Korta fakta Täckning Kanaler Uppdrag Vision Övergripande mål Status dec 2015 Mål dec 2019 Långsiktiga mål Strategier Prioriteringar 2016 Korta fakta Staten 50% Försäkringsbranschen

Läs mer

Hållbarhetspolicy. Norrenergi

Hållbarhetspolicy. Norrenergi Hållbarhetspolicy Norrenergi Hållbarhetspolicy Vår verksamhet består i att producera och leverera miljömärkt fjärrvärme och fjärrkyla med tillhörande energitjänster i Solna, Sundbyberg och angränsande

Läs mer

DOM Meddelad i Malmö

DOM Meddelad i Malmö DOM 2016-09-15 Meddelad i Malmö Mål nr 5649-16 1 SÖKANDE Helsingborgs Byggplåt AB, 556722-7532 Diabasgatan 5 254 68 Helsingborg Ombud: advokaten Henry Oscarson Oscarson Advokatbyrå AB Thure Röings gata

Läs mer

Starta företag. tillsammans. i Mälardalen! Be Coompanion om råd när ni ska starta, det gjorde vi! - Örebro TV

Starta företag. tillsammans. i Mälardalen! Be Coompanion om råd när ni ska starta, det gjorde vi! - Örebro TV Starta företag tillsammans i Mälardalen! Be Coompanion om råd när ni ska starta, det gjorde vi! - Örebro TV Förverkliga din dröm om att starta företag, tillsammans! Går du i företagstankar? Att starta

Läs mer