SANKTIONSANSÖKAN. Sanktionsansökningar görs på:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SANKTIONSANSÖKAN. Sanktionsansökningar görs på:"

Transkript

1 Till tävlingsarrangörer ( ) SANKTIONSANSÖKAN Sanktionsansökningar görs på: Tävlingsperiod Brytdatum Sista ansökningsdag januari-april tom startdatum 30/4 15 september (året före) maj-augusti tom startdatum 31/8 15 december (året före) september-december tom startdatum 31/12 15 maj (samma år) Tävlingssanktion Tävlingssanktion innebär att man förbinder sig att genomföra tävlingen enligt gällande sanktionsbestämmelser samt de anvisningar som respektive region anger. Regionen godkänner sanktioner i kategori 3-4 medan Svenska Tennisförbundet godkänner tävlingar i kategori 1-2 och 5. Sanktionsbestämmelser De nya sanktionskategorierna är: 1 Internationell 2 Riks 3 Nationell/Regional 4 Barn/Ungdom/Motion 5 Rullstol De största förändringarna jämfört med tidigare bestämmelser är att tidigare kategori 3 och 4 slås ihop till nya kategori 3. Vidare så kommer samtliga klasser som spelas utan Tennispoäng att tillhöra kategori 4, dvs. även de tävlingsformer för 13 år och yngre som tidigare tillhörde kategori 6. Tävlingslicens Samtliga spelare som skall delta i tävlingar och anmäla sig genom det nya tävlingssystemet måste registrera sig online och därigenom erhålla en tävlingslicens och ett tävlingslicensnummer. Tävlingslicensen är gratis för samtliga spelare upp till 12 år. Tävlingslicensen är även gratis för spelare som endast deltar i tävlingar som spelas i kategori 4. Tävlingslicensavgiften kan betalas online i det nya tävlingssystemet. Systemet kontrollerar med automatik om betald licensavgift krävs innan man anmäler sig till en klass. Licensavgiften måste i dessa klasser betalas online innan man kan anmäla sig.

2 Tävlingsledare Varje sanktionerad tävling skall ha utbildad tävlingsledare enligt sanktionsbestämmelserna. Detta innebär att lägsta utbildningen för kategori 2-3 är Förbundstävlingsledare och för kategori 4 är Tävlingsledare. Att tänka på Kostnaderna för att tävla i tennis är höga och anmälningsavgifterna tenderar att stiga. Rese- och övernattningskostnaderna blir stora. Försök därför att begränsa antalet tävlingsdagar för de enskilda klasserna, undvik också vilodagar om ni vänder er till spelare som inte har pendelavstånd. Välj en sanktionskategori som passar er klubbs ambition och kompetens vad avser genomförandet av tävlingen. Sanktion i kategori 2 ges endast till tävlingar samordnade av SvTF, exempelvis tourer och liknande. Det är inte tillåtet med begränsningar i klasser upp till 14 år. Undvik i görligaste mån även begränsningar i de äldre juniorklasserna. Om ni spelar på vardagar skall det i factsheet anges om spel sker på skoltid, dvs. före Matcher i klasser upp till 14 år skall schemaläggas så att match kan avslutas före på vardagskvällar. Kontaktuppgifter Svenska Tennisförbundet Kyrkogatan 6 A Båstad fredrik.palm@tennis.se Telefon: Bilagor Sprint Instruktion sanktionsansökan

3 SPRINT Sprint är en korttävlingsform där matcherna spelas i bäst av tre tiebreakgame och hela tävlingen avgörs på en dag. Sprint genomförs: - I poolform med slutspel Sprint tävlingsbestämmelser i korthet 1. Tävlingen genomförs på en dag. 2. Inga krav på domare. Matchledare krävs. 3. Poolspel 4 spelare/pool. 4. Låg anmälningsavgift. Sprint med slutspel a. Tävlingen genomförs med poolspel där de två bästa i varje pool går till slutspel. b. Samtliga matcher genomförs i bäst av tre tiebreak-game. c. Spelarna erhåller ett poäng per vunnet tiebreakgame. d. Om spelarna har samma poäng vid sammanräkningen av poolen räknas gameskillnad därefter bollskillnad. e. Samtliga matcher i poolen genomförs på en och samma bana. f. Segraren alternativt segraren och tvåan i varje pool går vidare till slutspel. g. Slutspelet genomförs med fyra eller åtta spelare i en vanlig lottning ( bäst av tre tiebreak-game ).

4 INSTRUKTION SANKTIONSANSÖKAN Sanktionsansökan registreras på: Sanktionsansökan skall fyllas i av sanktionsansvarig person som finns registrerade för arrangerande klubb. Varje klubb kan ha flera sanktionsansvariga. Inloggningsuppgifter för det nya sanktionsansökningssystemet kommer att skickas via till befintliga sanktionsansvariga. Om du inte har tillgång till inloggningsuppgifter eller om ändringar av sanktionsansvariga skall göras, kontakta Svenska Tennisförbundet: fredrik.palm@tennis.se Telefon:

5 Login 1. Klicka på Login längst upp till höger på sidan: 2. Fyll i ditt inloggningsnamn och lösenord som du har erhållit via 3. Klicka på nedåtpilen intill ditt namn längst upp till höger och sedan på Tävlingssanktion.

6 4. Klicka på Lägg till tävlingssanktion 5. Följ stegen i sanktionsansökan från 1-6. Observera att sanktionsansökan i dagsläget inte kan sparas för senare kompletteringar utan måste fyllas i fullständigt och sedan skickas. Mer information om hur du fyller i själva sanktionsansökan finns i separat bilaga nedan.

7 6. När ansökan är fullständig (när 6. Klassinformation är klar), välj Ansök sanktion. Ansökan skickas därefter till din Region/SvTF för godkännande. Du kommer att få besked via gällande statusen för sanktionsansökan. Besked lämnas när den är inlämnad, när regionen eller förbundet har synpunkter på ansökan samt när den är godkänd. 7. Samtliga godkända sanktionsansökningar kommer vid en gemensam tidpunkt att publiceras på svtf.tournamentsoftware.com.

8 Fylla i sanktionsansökan Observera att alla klasser i en sanktionsansökan måste ha en gemensam sista anmälningsdatum. Detta innebär att om det finns klasser med en avvikande sista anmälningsdatum, som exempelvis Sommartour- eller Vintertourtävlingar, så måste dessa klasser registreras i en separat sanktionsansökan. Notera att två sanktionsansökningar kan laddas ner till samma Tournament Planner-fil. Detta innebär att exempelvis Sommartourklasser och övriga klasser som spelas samtidigt kan hanteras gemensamt i en tävlingsfil vad gäller publicering av lottningar, skapande av speltider, resultatlistor, mm. 1. Godkänn villkor och klicka på Nästa. 2. Kopiera sanktion innebär att man kan kopiera tidigare sparade sanktioner från samma arrangör. Vid uppstarten av nya sanktionsansökningssystemet så finns det inga tidigare sanktioner att kopiera. Välj Nej. Factsheet publicerar all nödvändig information om tävlingen, dvs. de uppgifter som enligt tävlingsbestämmelserna krävs för en tävlingsinbjudan. Ange samma datum som Anmälningstidens startdatum. Fältet Kommentarer är ett fritextfält som visas för spelare och är en del i Factsheet. Här kan du ange information om t ex boende, mat och liknande. Begränsa anmälningar ger möjligheten att begränsa anmälningar till spelare från en utvald region. Funktionen kan exempelvis användas för RM-tävlingar.

9 Sista återbudsdag innebär att spelare har möjlighet att via online-funktionen dra sig ur en tävling. Då arrangörer i dagsläget är skyldiga att betala tillbaka anmälningsavgiften för spelare som drar sig ur en klass före lottning så underlättar funktionen för spelare som tvingas lämna återbud. Återbudsdatum skall anges som dagen före lottningen. Ange önskat Betalningssätt. Om du väljer Online så måste klubben via Svenska Tennisförbundet registrera sig för ett Payex-konto. Registrering görs i samband med att klubben gör sin programlicensregistrering. I fältet Betalningsanvisningar anger man kompletterande betalningsinformation, exempelvis bankgironummer. Fältet behöver inte användas om man väljer betalningssättet Online. När du fyllt i alla uppgifter, välj Nästa.

10 3. Ange Bolltyp för tävlingen. Om ni använder avvikande bolltyp i vissa klasser, ange bolltyp och aktuella klasser i fältet Text. Ange datum och tid för sign-in i fälten Sign-in sista datum och Sign-in sista tid om det finns klasser med sign-in. Ange vilken/vilka klasser det avser i fältet Text. Ange Tävlingsledare och övriga kontaktuppgifter. Kontaktuppgifterna till tävlingsledaren visas inte på webbsidan eller i factsheet. Kontakta SvTF om tävlingsledare saknas i listrutan. När du fyllt i alla uppgifter, välj Nästa. 4. Fyll i uppgifter om arrangör och spelplats. När du fyllt i alla uppgifter, välj Nästa.

11 5. Sätt kryss för de klasser som skall arrangeras i tävlingen. Om du väljer en ABC-klass så kommer tre klasser att skapas när tävlingen laddas ner till Tournament Planner. Där kan man skapa egna namn på klasserna. När du fyllt i alla uppgifter, välj Nästa. 6. Fyll i Klasstyp för respektive klass. Nedan en lista över vilken/vilka kategorier som skall användas för olika klasstyper. Sommartour 2-Riks Vintertour 2-Riks SM 2-Riks Riksklass 2-Riks (ex. Båstadtennis och SALK Open) NG Cup 2-Riks/3-Nationell/Regional/4-Barn/Ungdom/Motion RM 3-Nationell/Regional Nationell/Reg. 3-Nationell/Regional/4-Barn/Ungdom/Motion IF SO Tour 4-Barn/Ungdom/Motion Rullstolsklass 5-Rullstol Seriespel 2-Riks/3-Nationell/Regional/4-Barn/Ungdom/Motion Lagtävlingsklass 3-Nationell/Regional/4-Barn/Ungdom/Motion Observera att samtliga klasser för spelare 13 år och yngre tillhör kategori 4- Barn/Ungdom/Motion. Det är viktigt att försöka ange så kort speltid som möjligt för varje enskild klass. På så sätt blir det enklare för spelare att anmäla sig till flera klasser och tävlingar. Den region ni tillhör kan ha olika regler och riktlinjer för klassernas speltid. Kontakta din region om du saknar information kring detta.

12 Glöm inte att fylla i Matchformat, Lottning och Anmälningsavgift. Notera att anmälningsavgift avser per spelare (även i dubbelklasser). När du fyllt i alla uppgifter, välj Ansök sanktion.

SANKTIONSANSÖKAN. Sanktionsansökningar görs på:

SANKTIONSANSÖKAN. Sanktionsansökningar görs på: Till tävlingsarrangörer (2018-01-23) SANKTIONSANSÖKAN Sanktionsansökningar görs på: http://svtf.tournamentsoftware.com Tävlingsperiod Brytdatum Sista ansökningsdag januari-april tom startdatum 30/4 31

Läs mer

För sanktionerade tävlingar skall sanktion sökas på: För de arrangörer som INTE fått annat besked av sina Regioner gäller följande datum

För sanktionerade tävlingar skall sanktion sökas på: För de arrangörer som INTE fått annat besked av sina Regioner gäller följande datum Till Tävlingsarrangörer för Svensk Tennis SANKTIONSANSÖKAN För sanktionerade tävlingar skall sanktion sökas på: http://sanktion.tennis.se/ För de arrangörer som INTE fått annat besked av sina Regioner

Läs mer

Det nya tävlingssystemet

Det nya tävlingssystemet SVENSKA TENNISFÖRBUNDET Det nya tävlingssystemet MALMÖ, STOCKHOLM, FALUN, GÖTEBORG, JÖNKÖPING, ÖREBRO, VÄNERSBORG, UMEÅ SEPTEMBER NOVEMBER 2016 SVENSKA TENNISFÖRBUNDET MALMÖ, STOCKHOLM, FALUN, GÖTEBORG,

Läs mer

Tävlingsledarkonferens 2018 Välkomna!

Tävlingsledarkonferens 2018 Välkomna! Tävlingsledarkonferens 2018 Välkomna! Program SO Touren 2018 Stockholm Junior Tour 2018 Sanktionsansökan Sanktionsbestämmelser/Tävlingsbestämmelser Rundtur tävlingssystem Utbildning av funktionärer Domarutbildning

Läs mer

POLICY Sanktionsansökan Region Stockholm Kategori 3 5

POLICY Sanktionsansökan Region Stockholm Kategori 3 5 POLICY Sanktionsansökan Region Stockholm Kategori 3 5 2013-05-07 Sanktionsansökan Tävlingsperiod Sista ansökningsdag Beviljning från Region Publicering tävlingskalendern Januari April 15 september 30 september

Läs mer

Nya tävlingsformer frågor och svar

Nya tävlingsformer frågor och svar Nya tävlingsformer frågor och svar De nya tävlingsformerna för barn och ungdom som införs från och med hösten 2015 påverkar dig som spelar och arrangerar tennistävlingar för de yngre åldrarna. Vi försöker

Läs mer

SÄRSKILDA TÄVLINGSBESTÄMMELSER FÖR SM-TÄVLINGAR

SÄRSKILDA TÄVLINGSBESTÄMMELSER FÖR SM-TÄVLINGAR SÄRSKILDA TÄVLINGSBESTÄMMELSER FÖR SM-TÄVLINGAR Gemensamma bestämmelser Benämningar Dessa bestämmelser gäller för samtliga SM-tävlingar med följande benämningar: SM = Svenska Mästerskapen (för seniorer)

Läs mer

NÄR DU VILL BÖRJA TÄVLA HUR DU ANSÖKER OM EN TÄVLINGSLICENS

NÄR DU VILL BÖRJA TÄVLA HUR DU ANSÖKER OM EN TÄVLINGSLICENS NÄR DU VILL BÖRJA TÄVLA Här är en guide till dig vars barn vill börja tävla i tennis. Inom tennisen i Sverige finns det två stora och viktiga hemsidor. Den ena är www.tennis.se och den andra är www.tentour.se.

Läs mer

Tävlingsledarkonferens 2014/2015 Välkomna!

Tävlingsledarkonferens 2014/2015 Välkomna! Tävlingsledarkonferens 2014/2015 Välkomna! Program Nya riktlinjer från Riksidrottsförbundet (RF) IF SO Touren Stockholm Junior Tour 2015 Sanktionering 1 september 2015 30 april 2016 (15/5 2015) Nya tävlingsformer

Läs mer

SÄRSKILDA TÄVLINGSBESTÄMMELSER FÖR SM-TÄVLINGAR

SÄRSKILDA TÄVLINGSBESTÄMMELSER FÖR SM-TÄVLINGAR SÄRSKILDA TÄVLINGSBESTÄMMELSER FÖR SM-TÄVLINGAR (gäller från 1 maj 2019) (ändringar från tidigare regler är gulmarkerade) Gemensamma bestämmelser Benämningar Dessa bestämmelser gäller för samtliga SM-tävlingar

Läs mer

Nya Tävlingsformer. Sammanfattning.

Nya Tävlingsformer. Sammanfattning. Nya Tävlingsformer Upplevelser av ranking- och tävlingshets inom tennisen har länge varit ett omdiskuterat ämne. Svenska Tennisförbundets styrelse tillsatte under hösten 2013 en projektgrupp för att se

Läs mer

Vi har i detta dokument försökt att förtydliga regelverket, beskriva för vilken målgrupp serierna är ämnade samt lyfta de större förändringarna.

Vi har i detta dokument försökt att förtydliga regelverket, beskriva för vilken målgrupp serierna är ämnade samt lyfta de större förändringarna. Tennis Syds serier Utomhusserierna -09 är tredje omgången av Tennis Syds serier. Under resans gång har vi tagit emot synpunkter från medverkande klubbar samt serieansvariga i de tidigare distrikten. De

Läs mer

NYHETER FÖR TÄVLINGSARRANGÖRER

NYHETER FÖR TÄVLINGSARRANGÖRER Båstad 2019-06-07 Till samtliga tävlingsarrangörer NYHETER FÖR TÄVLINGSARRANGÖRER Svensk Tennisrating som introducerades den 1 maj 2019 innebär en del förändringar för dig som tävlingsarrangör. Vi informerar

Läs mer

De olika serierna och dess regelverk

De olika serierna och dess regelverk De olika serierna och dess regelverk Serierna är uppbyggda i sex olika kategorier (A-F), som på olika sätt är anpassade mot målgruppens spelare. Nedan återfinns kortfattade beskrivningar av respektive

Läs mer

Att börja tävla i tennis

Att börja tävla i tennis Att börja tävla i tennis MIK-s Föräldraguide ATT BÖRJA TÄVLA I TENNIS "1 I never lose, I either win or learn Nelson Mandela Förutom att vara väldigt roligt, så kan barn lära sig mycket från tävlingsmomentet.

Läs mer

Arrangemang av sanktionerad tävling

Arrangemang av sanktionerad tävling TENNIS STOCKHOLM Arrangemang av sanktionerad tävling Organisation Checklista Lena Kubicska 2013/2014 Detta skall var en hjälp för klubbar när de planerar ett arrangemang av en sanktionerad tävling. Tävlingsarrangören

Läs mer

Statuter och tävlingsbestämmelser för UGF Matchplay Cup 2017

Statuter och tävlingsbestämmelser för UGF Matchplay Cup 2017 Statuter och tävlingsbestämmelser för UGF Matchplay Cup 2017 170321 Tävlingsform: Lagtävling matchspel mellan klubbar anslutna till Upplands Golfförbund (UGF). Tävlingen spelas mellan av klubbarna anmälda

Läs mer

1. Logga in. 2. Loggat in

1. Logga in. 2. Loggat in 1. Logga in Samtliga registrerade föreningar hos SVBF finns tillgängliga i systemet. Varje förening har ett lösenord och därmed rättighet att logga in som sin förening. Det är upp till varje förening att

Läs mer

Anmälan via TenTour Online

Anmälan via TenTour Online VT 2013 Manual arrangör av If SO Tour Stockholm Anmälan via TenTour Online Support för klubbar Lena Kubicska 076-0065409 1 Detta är enkel manual för dig som skall lägga upp en ny If SO Tour tävling i TenTour

Läs mer

Svensk Tennis Norr. Tävlingsledarmöte Umeå 31 juli 2010

Svensk Tennis Norr. Tävlingsledarmöte Umeå 31 juli 2010 Tävlingsledarmöte Umeå 31 juli 2010 Ändringshistorik Revision Datum Av Kommentar Granskare Godkännare 2010-08-10 Simon Elfving Första utkastet - - Simon Elfving 2010-08-18 TENNISNORR 2 (6) INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

Inbjudan ÖSTSVENSKA MÄSTERSKAPEN I BORDTENNIS

Inbjudan ÖSTSVENSKA MÄSTERSKAPEN I BORDTENNIS Inbjudan ÖSTSVENSKA MÄSTERSKAPEN I BORDTENNIS Arrangeras av: 8-9 DECEMBER 2012 I BRÄNNKYRKAHALLEN HÄGERSTEN INBJUDAN Spårvägens BTK, Ängby SK, Boo KFUM inbjuder härmed till Östsvenska mästerskapen i Bordtennis

Läs mer

Allmänna anvisningar för lydnadstävlingar

Allmänna anvisningar för lydnadstävlingar Version 4 2017-05-12 Allmänna anvisningar för lydnadstävlingar Detta dokument är ett komplement till reglerna vid lydnadstävlingar. Dessa anvisningar kan uppdateras löpande. 3. Ansökan om och redovisning

Läs mer

Manual: Administrera evenemang

Manual: Administrera evenemang IndTA Tävlingsadministrativt system på IdrottOnline Manual: Administrera evenemang Innehåll Inledning Om IndTA Om evenemang, tävlingar och tävlingsklasser Hur ska man lägga upp evenemang / tävlingar /

Läs mer

4:4 Sanktionsansökan Tävlingsarrangörer (föreningar) kan inlämna ansökan om sanktion av tävling till SDD, varvid gäller:

4:4 Sanktionsansökan Tävlingsarrangörer (föreningar) kan inlämna ansökan om sanktion av tävling till SDD, varvid gäller: 4 SANKTION 4:1 Sanktionerade tävlingar Två typer av sanktion kan lämnas för tävlingar av SDD: 1. Rankingsanktion 2. SDD-sanktion DS beslutar vilka tävlingar som beviljas sanktion. 4:2 Rankingsanktion -

Läs mer

Tävlingsbestämmelser. Svenska Cupen. Version

Tävlingsbestämmelser. Svenska Cupen. Version Tävlingsbestämmelser Svenska Cupen Version 2018-11-11 Innehåll 1. Svenska Cupen... 3 1.1. Förutsättningar... 3 1.2. Anmälan... 3 1.3. Uteblivande lag... 3 1.4. Byte mellan klass, lag eller förening...

Läs mer

Svensk Tennisrating 2019

Svensk Tennisrating 2019 Svensk Tennisrating Svensk Tennisrating 2019 1991 publicerades den första svenska tennisrankingen. Vi gick då från vårt tidigare manuella handicap-system och införde Tennispoäng, som bygger på ett automatiserat

Läs mer

NYA TÄVLINGSFORMER FÖR BARN & UNGDOM

NYA TÄVLINGSFORMER FÖR BARN & UNGDOM NYA TÄVLINGSFORMER FÖR BARN & UNGDOM Nya tävlingsformer Upplevelser av ranking- och tävlingshets inom tennisen har länge varit ett omdiskuterat ämne. Svenska Tennisförbundets styrelse tillsatte under hösten

Läs mer

Inbjudan ÖSTSVENSKA MÄSTERSKAPEN I BORDTENNIS

Inbjudan ÖSTSVENSKA MÄSTERSKAPEN I BORDTENNIS Inbjudan ÖSTSVENSKA MÄSTERSKAPEN I BORDTENNIS Arrangeras av: 7-9 DECEMBER 2018 I BRÄNNKYRKAHALLEN HÄGERSTEN INBJUDAN Spårvägens BTK, Ängby SK, Hammarby BTF inbjuder härmed till Östsvenska mästerskapen

Läs mer

Inbjudan ÖSTSVENSKA MÄSTERSKAPEN I BORDTENNIS

Inbjudan ÖSTSVENSKA MÄSTERSKAPEN I BORDTENNIS Inbjudan ÖSTSVENSKA MÄSTERSKAPEN I BORDTENNIS Arrangeras av: 3-4 DECEMBER 2016 I BRÄNNKYRKAHALLEN HÄGERSTEN INBJUDAN Spårvägens BTK, Ängby SK, Hammarby BTF inbjuder härmed till Östsvenska mästerskapen

Läs mer

Tyresö Stiga Loopen 4-5 Maj 2019

Tyresö Stiga Loopen 4-5 Maj 2019 TYRESÖ BORDTENNISKLUBB inbjuder till Tyresö Stiga Loopen 4-5 Maj 2019 Rankingtävling, kategori C Nationell bordtennistävling i Bollmorahallen, Tyresö Centrum. 20 minuter med bil från Stockholm City. Välkomna!

Läs mer

Tyresö Stiga Loopen April 2018

Tyresö Stiga Loopen April 2018 TYRESÖ BORDTENNISKLUBB inbjuder till Tyresö Stiga Loopen 28-29 April 2018 Rankingtävling, kategori C Nationell bordtennistävling i Bollmorahallen, Tyresö Centrum. 20 minuter med bil från Stockholm City.

Läs mer

J Varje arrangör ska ha som ambition att tillse att samtliga matcher döms av utbildade domare.

J Varje arrangör ska ha som ambition att tillse att samtliga matcher döms av utbildade domare. J 1 FÖRBUNDETS BENÄMNING Svenska Badmintonförbundet respektive marknadsföringsnamnet Badminton Sweden förkortas med SBF, respektive distriktsförbund förkortas SDF. J 1.2 Generella bestämmelser J 1.2.1

Läs mer

Arboga Södra IF Arboga den Inbjudan till Arboga Södra IF:s Vänskapsfotboll 2011 (7- och 5-manna).

Arboga Södra IF Arboga den Inbjudan till Arboga Södra IF:s Vänskapsfotboll 2011 (7- och 5-manna). Arboga Södra IF Arboga den 2011-03-10 Inbjudan till Arboga Södra IF:s Vänskapsfotboll 2011 (7- och 5-manna). Er förenings yngre lag inbjuds härmed till den sedvanliga Vänskapsfotbollen. I år omfattas den

Läs mer

IndTA. Tävlingsadministrativt system för konståkning på IdrottOnline. Manual: Administrera evenemang - Test

IndTA. Tävlingsadministrativt system för konståkning på IdrottOnline. Manual: Administrera evenemang - Test IndTA Tävlingsadministrativt system för konståkning på IdrottOnline Manual: Administrera evenemang - Test Innehållsförteckning Inledning... 3 Om IndTA...3 Krav... 3 Logga in i IndTA... 3 Administrera evenemang...

Läs mer

Bestämmelser för sanktionerade tävlingar samt Swedish Padel Tour (SPT) 2016

Bestämmelser för sanktionerade tävlingar samt Swedish Padel Tour (SPT) 2016 Bestämmelser för sanktionerade tävlingar samt Swedish Padel Tour (SPT) 2016 För att få arrangera en sanktionerad tävling A-, B- eller Damklass A eller B ställs vissa krav. Vid sanktionerad tävling delas

Läs mer

Tennispoängbestämmelser

Tennispoängbestämmelser Uppdaterade Tennispoängsbestämmelser träder ikraft 2016-01-01 Tennispoängbestämmelser 1. Poängsystemets utformning Svenska Tennisförbundets tennispoängsystem är ett datoriserat system för att ge poäng

Läs mer

TYRESÖ BORDTENNISKLUBB inbjuder till. Tyresö-Stiga Loopen. 2-3 Maj Rankingtävling, kategori C

TYRESÖ BORDTENNISKLUBB inbjuder till. Tyresö-Stiga Loopen. 2-3 Maj Rankingtävling, kategori C TYRESÖ BORDTENNISKLUBB inbjuder till Tyresö-Stiga Loopen 2-3 Maj 2015 Rankingtävling, kategori C Nationell bordtennistävling i Bollmorahallen, Tyresö Centrum. 20 minuter med bil från Stockholm City. Välkomna!

Läs mer

Handbok för arrangörer av bouletävlingar Innehåll

Handbok för arrangörer av bouletävlingar Innehåll Handbok för arrangörer av bouletävlingar 2016-10-01 Innehåll 1 Inledning... 2 2 Tävlingsbestämmelser... 2 3 Sanktionering*... 2 4 Inbjudan... 3 5 Spelklasser och tävlingsformer*... 3 6 Spelform... 3 7

Läs mer

IndTA. Tävlingsadministrativt system för konståkning på IdrottOnline. Manual: Administrera evenemang - Tävling

IndTA. Tävlingsadministrativt system för konståkning på IdrottOnline. Manual: Administrera evenemang - Tävling IndTA Tävlingsadministrativt system för konståkning på IdrottOnline Manual: Administrera evenemang - Tävling Innehållsförteckning Inledning... 3 Om IndTA...3 Krav... 3 Logga in i IndTA... 3 Administrera

Läs mer

Tävlingsbestämmelser Svenska Cupen

Tävlingsbestämmelser Svenska Cupen Tävlingsbestämmelser Svenska Cupen 2017-02-09 Innehåll Kap. 1. Svenska Cupen... 3 1. Förutsättningar (150913)... 3 2. Anmälan (150913)... 3 3. Uteblivande (150913)... 3 4. Byte mellan klass, lag eller

Läs mer

TYRESÖ BORDTENNISKLUBB inbjuder till. Tyresö Stiga Loopen. 6-7 Maj Rankingtävling, kategori C

TYRESÖ BORDTENNISKLUBB inbjuder till. Tyresö Stiga Loopen. 6-7 Maj Rankingtävling, kategori C TYRESÖ BORDTENNISKLUBB inbjuder till Tyresö Stiga Loopen 6-7 Maj 2017 Rankingtävling, kategori C Nationell bordtennistävling i Bollmorahallen, Tyresö Centrum. 20 minuter med bil från Stockholm City. Välkomna!

Läs mer

Lathund för STF tävlingssystem

Lathund för STF tävlingssystem Göteborg 2016-10-07 Till arrangörer Lathund för STF tävlingssystem Här hittar du hjälp för att kunna lägga upp, ändra i och ta bort tävlingar. Innehållsförteckning Introduktion Arbetsgång 2 Registrering

Läs mer

Manual IndTA2.0. För tävlingsarrangörer. IndTA2.0 Svenska Konståkningsförbundet.

Manual IndTA2.0. För tävlingsarrangörer. IndTA2.0 Svenska Konståkningsförbundet. Manual IndTA2.0 För tävlingsarrangörer IndTA2.0 Svenska Konståkningsförbundet http://www.indta.se 1 2. Skapa evenemang och tävling Logga in och klicka på Administration. I administration finns följande

Läs mer

Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box NORRKÖPING Tel [ En enkel guide hur du ansöker om en tävling.

Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box NORRKÖPING Tel [ En enkel guide hur du ansöker om en tävling. 2012 Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box 2314 600 02 NORRKÖPING Tel. 011-23 10 80 www.svemo.se [ En enkel guide hur du ansöker om en tävling.] Innehåll Arrangör... 3 a. Förberedelse... 3 b.

Läs mer

Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline

Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline Användarhandledning: Administrera evenemang Innehåll Inledning... 2 Logga in i TA-systemet... 2 Administrera evenemang... 3 Skapa nytt

Läs mer

Arrangörshandledning för R-tävlingar

Arrangörshandledning för R-tävlingar Arrangörshandledning för R-tävlingar 2014-01-16 Svenska Danssportförbundet Arrangörshandledning för R-tävlingar 2014-01-16 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Tävlingshandledning för R-tävlingar... 3 Deltagare... 3 Tävlingslokalen...

Läs mer

Administrera tävling. Ansökan om tävling

Administrera tävling. Ansökan om tävling 2015 Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box 2314 600 02 NORRKÖPING Tel. 011-23 10 80 www.svemo.se Administrera tävling Steg 1 Ansökan om tävling [Här kan du läsa en enkel guide hur du arrangerar

Läs mer

Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline

Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline Användarhandledning: Administrera evenemang Innehåll Inledning... 2 Logga in i TA-systemet... 2 Administrera evenemang... 3 Skapa nytt

Läs mer

TÄVLINGSLEDARE. [En enkel guide för hur du som tävlingsledare använder SVEMO TA]

TÄVLINGSLEDARE. [En enkel guide för hur du som tävlingsledare använder SVEMO TA] 2013 Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box 2314 600 02 NORRKÖPING Tel. 011-23 10 80 www.svemo.se TÄVLINGSLEDARE [En enkel guide för hur du som tävlingsledare använder SVEMO TA] Innehåll Inledning...

Läs mer

SUPERVISOR (DOMARE)/ TÄVLINGSLEDARE

SUPERVISOR (DOMARE)/ TÄVLINGSLEDARE 2013 Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box 2314 600 02 NORRKÖPING Tel. 011-23 10 80 www.svemo.se SUPERVISOR (DOMARE)/ TÄVLINGSLEDARE [En enkel guide för hur du som domare använder SVEMO TA.] Innehåll

Läs mer

Foto: Andreas Svensson/West Photo. Tävlingsbestämmelser Kvinnlig Artistisk Gymnastik

Foto: Andreas Svensson/West Photo. Tävlingsbestämmelser Kvinnlig Artistisk Gymnastik Foto: Andreas Svensson/West Photo Tävlingsbestämmelser Kvinnlig Artistisk Gymnastik Januari 2018 Innehållsförteckning Allmänna Tävlingsbestämmelser 2018... 4 1. Rikstävlingar Kvinnlig Artistisk Gymnastik...

Läs mer

30:-/spelare plus bordsavgift till arrangerande klubb 120:-/spelare, 80:- till VBF och 40:- till arrangerande klubb

30:-/spelare plus bordsavgift till arrangerande klubb 120:-/spelare, 80:- till VBF och 40:- till arrangerande klubb Tävlingar arrangerade av distriktet Distriktsmästerskap Årligen arrangeras fem distriktsmästerskap; öppna par, mixed, damer, veteraner, samt lag. I öppna par, mixed och veteraner är regerande distriktsmästare

Läs mer

Mellansvenska Cupen 2019

Mellansvenska Cupen 2019 Mellansvenska Cupen 2019 www.msbgf.se Klassindelning Indelning av klasser görs enligt nedan baserat på årets säsongshandikapp på filt. Klass A Klass B Klass C Klass D Ungdom < - 8,9 9,0 12,9 13,0 18,9

Läs mer

Svensk Tennis Norr. TEK-05-T-02 för Norrlands Masters 2009

Svensk Tennis Norr. TEK-05-T-02 för Norrlands Masters 2009 TEK-05-T-02 för Norrlands Masters 2009 Ändringshistorik Revision Datum Av Kommentar Granskare Godkännare 1.0 2008-11-16 Simon Elfving Första utkastet - - Simon Elfving 2008-11-27 TENNISNORR 2 (5) INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Innehåll Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil...

Läs mer

Ungdoms Riks Top

Ungdoms Riks Top Svenska Bordtennisförbundet och Skoghalls & Carlstads BTK inbjuder till Ungdoms Riks Top 48-2017 2-3 December 2017, Idrottshuset i Karlstad Sida 1 (6) Svenska Bordtennisförbundet tillsammans med Skoghalls

Läs mer

Foto: Andreas Svensson/West Photo. Tävlingsbestämmelser Kvinnlig Artistisk Gymnastik

Foto: Andreas Svensson/West Photo. Tävlingsbestämmelser Kvinnlig Artistisk Gymnastik Foto: Andreas Svensson/West Photo Tävlingsbestämmelser Kvinnlig Artistisk Gymnastik Januari 2017 Innehållsförteckning Allmänna Tävlingsbestämmelser 2017... 4 1. Rikstävlingar Kvinnlig Artistisk Gymnastik...

Läs mer

Förening. [Här kan du läsa en enkel guide hur du använder SVEMO TA.]

Förening. [Här kan du läsa en enkel guide hur du använder SVEMO TA.] 2013 Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box 2314 600 02 NORRKÖPING Tel. 011-23 10 80 www.svemo.se Förening [Här kan du läsa en enkel guide hur du använder SVEMO TA.] Innehåll Förberedelse... 3

Läs mer

Svealands Bouleförbund INBJUDAN SVEA INDOOR

Svealands Bouleförbund INBJUDAN SVEA INDOOR INBJUDAN till SVEA INDOOR Härmed inbjudes samtliga föreningar i distriktet till Seriespel i Svea Indoor under hösten 2011 samt våren 2012. Klasser: Tidpunkt: Spelform: V65 Öppen klass Officiell speldag

Läs mer

Mellansvenska Cupen 2018

Mellansvenska Cupen 2018 Mellansvenska Cupen 2018 www.msbgf.se Klassindelning Indelning av klasser görs enligt nedan baserat på årets säsongshandikapp på filt. Klass A Klass B Klass C Klass D Ungdom < - 8,9 9,0 12,9 13,0 18,9

Läs mer

Samorganisation. Boule. Spelprogram veteranserien. Utomhus 2018

Samorganisation. Boule. Spelprogram veteranserien. Utomhus 2018 Samorganisation Boule Spelprogram veteranserien Utomhus 2018 Samtliga matcher spelas på Boulealliansens utomhusbanor, Genarpsgatan. Matcherna spelas onsdagar kl. 10.00. Tävlingsbestämmelserna i slutet

Läs mer

SVERIGERANKINGEN - REGELVERK

SVERIGERANKINGEN - REGELVERK 1 Definition 1.1 Sverigerankingen visar en lista över spelare/par ordnad efter styrka/erhållna rankingpoäng. Det finns en lista för varje kategori i varje åldersklass. 1.2 Rankingen omfattar åldersklasserna

Läs mer

!!!!!!!! INBJUDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!! INBJUDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! INBJUDAN Välkomna Vi hälsar er förening välkommen till Svea Cup 2014. Svea Cup är en tävling för YNGRE MINIORER, MINIORER, KADETTER, YNGRE JUNIORER, JUNIORER & SENIORER. Den 8:e upplagan av Svea Cup kommer

Läs mer

GOLFTOURERNAS ANMÄLNINGSSYSTEM PÅ INTERNET

GOLFTOURERNAS ANMÄLNINGSSYSTEM PÅ INTERNET GOLFTOURERNAS ANMÄLNINGSSYSTEM PÅ INTERNET 67 Webbadress: http://anmalan.golfdata.se Kan även nås via Skandia Tours hemsida: http://skandiatour.golf.se Alla anmälningar till Skandia Tour Elit, Riks, Regional

Läs mer

Nedre Norra Ungdoms cup 2017

Nedre Norra Ungdoms cup 2017 Serieregler Nedre Norra Ungdoms cup 2017 Nedanstående är de generella tävlingsreglerna för Nedre Norra Ungdom. Inför varje deltävling publicerar respektive arrangerande klubb sin individuella TR. Nedre

Läs mer

Tävlingsbestämmelser Snooker

Tävlingsbestämmelser Snooker ett specialidrottsförbund inom Riksidrottsförbundet Tävlingsbestämmelser Snooker Det här dokumentet innehåller alla gällande regler som gäller arrangemang av sanktionerade snookertävlingar i Sverige. Dokumentet

Läs mer

v1.0 Manual enkel översikt Av Daniel Azzarri daniel@sbf.se 2006-03-27

v1.0 Manual enkel översikt Av Daniel Azzarri daniel@sbf.se 2006-03-27 v1.0 Manual enkel översikt Av Daniel Azzarri daniel@sbf.se 2006-03-27 Bilsport Online v1.0 Bilsport Online är en webbtjänst utvecklad för att hjälpa till med administrationen kring svensk bilsport. Via

Läs mer

Anmälan till IF SO TOUR hösten 2015

Anmälan till IF SO TOUR hösten 2015 Anmälan till IF SO TOUR hösten 2015 Officiell IF SO Tour medalj 2015 Specialtillverkade medaljer är framtagna för IF SO Touren och är nu den officiella medaljen. Medaljen kostar 16 kr/st och är av hög

Läs mer

Handbok. För arrangörer av bouletävlingar

Handbok. För arrangörer av bouletävlingar Innehållsförteckning Inledning... 1 Tävlingsbestämmelser... 1 Sanktionering*... 1 Inbjudan... 1 Spelklasser och tävlingsformer*... 2 Spelform... 2 Lottning... 2 Poolspel... 2 Gruppspel... 3 ABC-system...

Läs mer

a) Ansökan Ansökan om att arrangera Distriktsmästerskapet ska vara inne 1:a maj året innan den aktuella DM-tävlingens genomförande.

a) Ansökan Ansökan om att arrangera Distriktsmästerskapet ska vara inne 1:a maj året innan den aktuella DM-tävlingens genomförande. Tävlingsbestämmelser Norra Sveriges Bouleförbund Bestämmelser gällande arrangerande av distriktstävlingar (seriespel, DM och kvalet till Svenska Cupen V65) samt förutsättningar vid sanktionering av lokala

Läs mer

Bordtennisklubben Safir hälsar alla välkomna till Safirs Internationella den 20-22 februari 2015.

Bordtennisklubben Safir hälsar alla välkomna till Safirs Internationella den 20-22 februari 2015. Bordtennisklubben Safir hälsar alla välkomna till Safirs Internationella den 20-22 februari 2015. Arrangör: Spelplats: BTK Safir Tulpangatan 47 703 53 Örebro E-mail: safirinternational@btksafir.com Idrottshuset,

Läs mer

Manual IndTA2.0. Skapa evenemang och tävling. IndTA2.0 Svenska Konståkningsförbundet. Versin

Manual IndTA2.0. Skapa evenemang och tävling. IndTA2.0 Svenska Konståkningsförbundet.   Versin Manual IndTA2.0 Skapa evenemang och tävling IndTA2.0 Svenska Konståkningsförbundet http://www.indta.se 1 2. Skapa evenemang och tävling Logga in och välj på Administration. I administration finns följande

Läs mer

Datum, tid (bara om det är halvdagstävling t ex) och tävlingsplats Vilka klasser (i freestyle resp. HtM) Domare Tävlingsavgift

Datum, tid (bara om det är halvdagstävling t ex) och tävlingsplats Vilka klasser (i freestyle resp. HtM) Domare Tävlingsavgift Att anordna freestyle och/eller Planera i god tid Oavsett om ni ska ha en inofficiell eller officiell tävling så försök komma igång med planeringen i så god tid som möjligt. Ofta när det gäller freestyle/heelwork

Läs mer

Anmälan till IF SO TOUR hösten 2016

Anmälan till IF SO TOUR hösten 2016 Anmälan till IF SO TOUR hösten 2016 Hej! Dags att anmäla er klubb att vara med i den populära IF SO Touren som syftar till att på ett enkelt och anpassat sätt introducera tävlandet för våra yngsta spelare.

Läs mer

Välkommen till Hammarbygymnasternas Truppcup 2019!

Välkommen till Hammarbygymnasternas Truppcup 2019! PM1 Välkommen till Hammarbygymnasternas Truppcup 2019! Hammarbygymnasternas Truppcup (HGTC) är en grentävling för trupper i alla åldrar. Eftersom intresset av tävlingen brukar vara stort arrangerar vi

Läs mer

TYRESÖ BORDTENNISKLUBB inbjuder till DIN BYGGARE SMASHEN. 6-7 oktober 2012

TYRESÖ BORDTENNISKLUBB inbjuder till DIN BYGGARE SMASHEN. 6-7 oktober 2012 TYRESÖ BORDTENNISKLUBB inbjuder till DIN BYGGARE SMASHEN 6-7 oktober 2012 Rankingtävling, kategori 3 Nationell bordtennistävling som spelas i Bollmorahallen, Tyresö Centrum. 20 minuter med bil från Stockholm

Läs mer

Följande beskrivning visar hur du går till väga för att anmäla dig till en tävling som är upplagd i tävlingskalendern.

Följande beskrivning visar hur du går till väga för att anmäla dig till en tävling som är upplagd i tävlingskalendern. Anmälan till skidtävling via skidförbundets tävlingskalender. Följande beskrivning visar hur du går till väga för att anmäla dig till en tävling som är upplagd i tävlingskalendern. Det är upp till var

Läs mer

Nu är det dags att återigen anmäla er klubb som arrangör till den så populära SO Touren. Läs igenom anmäl er senast Måndagen den 26/11

Nu är det dags att återigen anmäla er klubb som arrangör till den så populära SO Touren. Läs igenom anmäl er senast Måndagen den 26/11 Tennis Syd i samarbete med Tennis Stockholm presenterar SO Tour våren 2019 Nu är det dags att återigen anmäla er klubb som arrangör till den så populära SO Touren. Läs igenom anmäl er senast Måndagen den

Läs mer

IndTA Tävlingsadministrativt system på IdrottOnline. Inledning... 1 Om IndTA... 1. Logga in i IndTA... 2

IndTA Tävlingsadministrativt system på IdrottOnline. Inledning... 1 Om IndTA... 1. Logga in i IndTA... 2 IndTA Tävlingsadministrativt system på IdrottOnline Manual för SDF Innehåll Inledning... 1 Om IndTA... 1 Logga in i IndTA... 2 Administrera evenemang... 2 Godkänna evenemang och tävlingar... 2 Tips för

Läs mer

Anslutet till RF. Distrikten är huvudansvariga i samverkan med Sv. Dragkampförbundet.

Anslutet till RF. Distrikten är huvudansvariga i samverkan med Sv. Dragkampförbundet. Dnr 5065 AA Bilaga till tävlingsinbjudan Sid 1 (4 Grundvillkor för 2005 års ELITSERIE och SVENSKA CUPEN. (SM status) Arrangör har ett åtagande att genomföra sin tävling efter de anvisningar som finns i

Läs mer

Administrera tävling

Administrera tävling Administrera tävling Ansöka tävlingsdatum Innehåll Förberedelser 3 Ansökan.... 4 Granska ansökan. 6 Nästa steg 7 Förklaring av ikoner vid ansökan tävling 8 Förberedelse För att en klubb ska kunna använda

Läs mer

If SO Tour våren 2017

If SO Tour våren 2017 Tennis Syd i samarbete med Tennis Stockholm presenterar If SO Tour våren 2017 Nu är det dags att återigen anmäla er klubb som arrangör till den så populära if SO Touren. Läs igenom anmäl er senast fredagen

Läs mer

Innehållsförteckning. Inledning..1 Fördelar Struktur. Att komma igång.2 Registrera en klubbansvarig Registrera en lagansvarig

Innehållsförteckning. Inledning..1 Fördelar Struktur. Att komma igång.2 Registrera en klubbansvarig Registrera en lagansvarig Innehållsförteckning Inledning..1 Fördelar Struktur Att komma igång.2 Registrera en klubbansvarig Registrera en lagansvarig Anmäla lag till serier...3 Registrering Anmälan Att bli tillagd som lagledare

Läs mer

AUGUSTI HT 2010 NR 71 VÄSTERBOTTENS SKOLIDROTTSFÖRBUND

AUGUSTI HT 2010 NR 71 VÄSTERBOTTENS SKOLIDROTTSFÖRBUND Skol DM AUGUSTI HT 2010 NR 71 VÄSTERBOTTENS SKOLIDROTTSFÖRBUND Till samtliga Skol IF Välkomna till ett nytt läsår! Två datum att hålla reda på denna termin! 15 september och 29 oktober! Dessa två datum

Läs mer

Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline

Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system på IdrottOnline Användarhandledning: Administrera evenemang Innehåll Inledning... 2 Logga in i TA-systemet... 2 Administrera evenemang... 3 Skapa nytt

Läs mer

Anmälan till IF SO TOUR hösten 2014

Anmälan till IF SO TOUR hösten 2014 Anmälan till IF SO TOUR hösten 2014 Fakta: Expansionen av IF SO Tour tog riktig fart under 2010 Alla regioner i Sverige är nu med i Touren Ca 520 tävlingar kommer att arrangeras 2014 med ca 13.000 deltagare.

Läs mer

Lördagen den 28 april Stenungsund Open 30 är en tävling för färgbälten från Yngre-Minior till Kadett.

Lördagen den 28 april Stenungsund Open 30 är en tävling för färgbälten från Yngre-Minior till Kadett. STENUNGSUND OPEN XXX AFRICAN DONATION COMPETITION Lördagen den 28 april 2018 STENUNGSUND OPEN 30 ÅR Stenungsund Open 30 är en tävling för färgbälten från Yngre-Minior till Kadett. Alla klubbar anslutna

Läs mer

I 2 INTERNATIONELLA FÖRBUND OCH ORGANISATIONER I 2.1 Internationella badmintonförbundet heter Badminton World Federation, BWF.

I 2 INTERNATIONELLA FÖRBUND OCH ORGANISATIONER I 2.1 Internationella badmintonförbundet heter Badminton World Federation, BWF. I 1 FÖRBUNDETS BENÄMNING Svenska Badmintonförbundet respektive marknadsföringsnamnet Badminton Sweden förkortas med SBF i detta dokument. Respektive distriktsförbund förkortas SDF. I 2 INTERNATIONELLA

Läs mer

Regler Ponnyallsvenskan 2018

Regler Ponnyallsvenskan 2018 Uppdaterat 180110 Regler Ponnyallsvenskan 2018 Regler och bestämmelser för lagtävlingar i Södermanland för året 2018 Ridsportens Hus 730 40 Kolbäck 0220-456 22/24 Elitserien arrangeras av SvRF. För regler

Läs mer

Manualer Tävlingskalender 2.0

Manualer Tävlingskalender 2.0 Manualer Efter fem år säger vi nu tack och hej till tävlingskalendern och hälsar en ny version välkommen. Som alla nya bekanta får vi ha lite tålamod och vara beredda att lära känna varandra allt eftersom.

Läs mer

GODKÄNNANDE AV TÄVLING

GODKÄNNANDE AV TÄVLING 203 Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box 234 600 02 NORRKÖPING Tel. 0-23 0 80 www.svemo.se GODKÄNNANDE AV TÄVLING DISTRIKT Motocross [En enkel guide om hur du ansöker om en tävling.] Innehåll

Läs mer

Foto: Samuel Wendelius. Nationella Tävlingsbestämmelser Trampolin

Foto: Samuel Wendelius. Nationella Tävlingsbestämmelser Trampolin Foto: Samuel Wendelius Nationella Tävlingsbestämmelser Trampolin 2017-2020 Innehåll Ändringar... 4 1. Allmänna Tävlingsbestämmelser Trampolin... 5 1.1 Tävlingssystem Trampolin... 5 1.2 Rikstävlingar...

Läs mer

Regler för Bohuscupen och DivII, samt Div I dressyr Version Ändringar från 2009 markeras med rött. Häst

Regler för Bohuscupen och DivII, samt Div I dressyr Version Ändringar från 2009 markeras med rött. Häst Regler för Bohuscupen och DivII, samt Div I dressyr 2010 Version 100125 Ändringar från 2009 markeras med rött Häst Göteborgs och Bohusläns Ridsportförbund 415 82 Göteborg 031-726 61 21 ridsport.goteborg@vsif.o.se

Läs mer

Nationella Poolbestämmelser

Nationella Poolbestämmelser Nationella Poolbestämmelser Antagna 2013-10-01 Dessa regler är att ses som nationella tilläggsregler som överskrider det internationella allmänna poolbiljard reglerna och föreskrifterna. Innehåll 1. Tävlingssäsong

Läs mer

Bjuder in till en ny omgång av

Bjuder in till en ny omgång av Bjuder in till en ny omgång av SVEA INDOOR 2014-2015 Klasser: V65 Öppen klass Tidpunkt, omg 1: Lördagen den 29-30 nov 2014. V65 spelar den 29:e och Öppen den 30:e. Start 10.00. Samling 09.30. Tidpunkten

Läs mer

Seriekrav Juniorallsvenskan HJ18/DJ16-17

Seriekrav Juniorallsvenskan HJ18/DJ16-17 Seriekrav Juniorallsvenskan HJ18/DJ16-17 Säsongen 2015-2016 Innehållsförteckning 1. INLEDNING... 1 1.1. Åldersklass... 1 1.2. Anmälan... 1 1.3. Tolkningsordning... 1 1.4. SM-spel... 1 1.5. Tävlingsstyrelse...

Läs mer

Manual för tävlingssystemet Organizer. Skapa inloggningskonto. Anmäla och administrera lag

Manual för tävlingssystemet Organizer. Skapa inloggningskonto. Anmäla och administrera lag 2018-01-05 Bo Olsson, SkBBF Manual för tävlingssystemet Organizer Skapa inloggningskonto Anmäla och administrera lag Innehållsförteckning 1 Uppgifter i anmälan av ett lag... 2 2 Skapa inloggningskonto

Läs mer

INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2019 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR

INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2019 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2019 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR Här kommer inbjudan till Gestriklands Fotbollförbunds Tävlingskommittés fotbollsarrangemang fotbollsäsongen 2019. Följande inbjudningar och

Läs mer

Manualer IndTA 2.0. Efter fem år säjer vi nu tack och hej till gamla IndTA och hälsar en ny version välkommen.

Manualer IndTA 2.0. Efter fem år säjer vi nu tack och hej till gamla IndTA och hälsar en ny version välkommen. Manualer IndTA 2.0 IndTA ersätts av IndTA 2.0 Efter fem år säjer vi nu tack och hej till gamla IndTA och hälsar en ny version välkommen. De flesta av funktionerna känns igen från gamla systemet men i ny

Läs mer

VETERAN-SM. i bordtennis 31 jan 3 febr. Täljehallen i Södertälje. Över 550 deltagare i åldrar från 30 år upp till 85 år.

VETERAN-SM. i bordtennis 31 jan 3 febr. Täljehallen i Södertälje. Över 550 deltagare i åldrar från 30 år upp till 85 år. VETERAN-SM i bordtennis 31 jan 3 febr Täljehallen i Södertälje Över 550 deltagare i åldrar från 30 år upp till 85 år. VETERAN SM 31 jan - 3 febr 2013 i Täljehallen Södertälje Arrangör: Spellokal: Parkering:

Läs mer