HÖSTENS STORA RESA 3-13 NOVEMBER 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HÖSTENS STORA RESA 3-13 NOVEMBER 2016"

Transkript

1 HÖSTENS STORA RESA 3-13 NOVEMBER 2016 FÖLJ MED KANAL 10 TILL ISRAEL det heliga landet som ständigt är i händelsernas centrum och där Jesus själv vandrade omkring. Bli betagen av skönheten och platserna som berör oss alla starkt. Storslagna vyer, vackra, fridfulla landskap, Jerusalems sjudande stadsliv och inte minst en härlig gemenskap är något av det du får uppleva. Kvällssamlingar med härlig sång och musik och friska vittnesbörd som du inte vill missa. FOTO: FLYG FRÅN STOCKHOLM, GÖTEBORG, OSLO OCH KÖPENHAMN

2 BUSSEN HÄMTAR OSS vid flygplatsen som heter Ben Gurion International Airport och vi färdas utmed havet för att så småningom åka österut över Harmageddoslätten, förbi Nasareth och så småningom komma fram till vårt kibbutzhotell som ligger precis på stranden av Gennesarets sjö. Efter en skön nattvila börjar vi vår första hela dag i Israel med en morgonsamling nere på stranden med utsikt över ett frodigt och grönskande Galiléen, de vackra bergen runtomkring sjön och staden Tiberias som vi ser på andra sidan vattnet. Det blir Båtresa på sjön, där Jesus stillade stormen och gick på vattnet, en vandring i Jesu hemstad, Kapernaum samt ett besök på Saligprisningarnas berg eller Mount Beautitude med sin magnifika utsikt. Detta är platsen för Jesu bergspredikan och här får vi också uppleva en speciell sångupplevelse. Nästa dag börjar vi med en morgonsamling på den så kallade Petrusplatsen, där Jesus återupprättade Petrus efter dennes svek. Sedan åker vi upp på den stora högplatån, kallad Golanhöjderna eller Basans land, den bibliska benämningen. Vi åker upp på berget Bental och kommer upp på cirka 1200 meters höjd. Härifrån har vi en svindlande utsikt och ser in över både Syrien och Libanon. Besök blir det också i staden Katzrin där vi också hinner med shopping för den som vill. Vi hinner även med Banias Nationalpark precis vid Hermonbergets fot och platsen för Jordans källflöden innan det är dags att åka tillbaka till hotellet och kanske ett bad i Gennesarets sjö. Kvällarna innehåller en storsamling med sång och musik mm. Vi kommer även att ha dop på stranden av sjön någon av dagarna här i Galiléen. Det blir en stark stund för de som låter döpa sig och för oss som får vara med som åskådare. FOTO: GRINBERG

3 I NASARETH TAS VI TILLBAKA ända till Jesu tid när vi besöker Nasareth Village, som är en fantastisk plats där man återskapat precis hur det var en gång i tiden. Så åker vi upp på Karmelberget där vi äter en enkel lunch och besöker Muchraka, platsen för uppgörelsen mellan Elia och Baalsprofeterna. Därefter reser vi ner till Medelhavet och staden Caesarea, precis vid havsstranden. Denna ruinstad var ju bland annat platsen för de första hednakristna i Nya Testamentet. Vi börjar med att se en film om historien runt platsen, sedan besöker vi den imponerande amfiteatern, Caesars palats där Paulus satt fången i ett par år, den stora hippodromen samt Korsfararstaden. Efter en välbehövlig fikapaus åker vi till en av de stora och imponerande akvedukterna som ligger precis på havstranden. Sedan är det dags att åka upp till Jerusalem. En mäktig känsla infinner sig när vi åker in i den så omtalade staden. Det är många tårar som fälls i bussen när The Holy City ljuder i bussen och vi läser en psalm ur Bibeln. Jerusalem, städernas stad, innehåller så mycket av både upplevelser och känslor. Här möts olika religioner, kulturer och språk på en väldigt liten yta. TRÄDGÅRDSGRAVEN, ELLER GARDEN TOMB med Gordons Golgata är en självklarhet och här firar vi också nattvard. Vi besöker även de framgrävda dammarna vid Betesda, där ett av Bibelns många under skedde och då passar vi även på att prova den enorma akustiken i S:ta Annas kyrka, när vi tillsammans blir kyrkosångare för några minuter. En upplevelse som är något utöver det vanliga. Vi vandrar på delar av Via Dolorosa och in i Gamla Stan, äter en god lunch, shoppar eller besöker Gravkyrkan innan vi går ut till Jaffaporten. Det ges möjlighet att välja ett besök på förintelsemuséet Yad Vachem, besöka Betlehem eller att få ledig tid på egen hand i Jerusalem. Men har man inte varit på museet så är det nästan ett måste att besöka detta. En av dagarna blir det fotografering och besök på Oljeberget, eller Olivberget som det egentligen heter. Detta är platsen för Jesu himmelsfärd och även platsen för återkomsten som vi väntar på. Här har vi en morgonsamling, innan vi vandrar ner till Tårarnas Kapell, vidare ner till Getsemane Örtagård, platsen där Jesus kämpade i sin ångest, där Han arresterades och fördes bort. Här finns även den fina Alla Nationers Kyrka som verkligen inbjuder till stillhet och eftertanke. FOTO:

4 EN AV KVÄLLARNA FINNS ÄVEN MÖJLIGHET att följa med till Davids Citadell precis innanför Jaffaporten och bevittna det helt otroliga ljud- och ljusspelet The Night Spectacle, som speglar Jerusalems historia genom årtusenden. Det är en totalupplevelse där alla sinnen är med. Detta ingår inte i resans pris, utan är en extra utflykt (cirka 180:-/ person inkl. busstransport). Naturligtvis besöker vi även Västra Muren (ibland kallad Klagomuren), där vi alla får gå fram och ha egen tid vid denna plats som präglas av ett stort allvar. Många kan vittna om hur man känt en mäktig gudsnärvaro här. Sions berg är platsen där Övre Salen var placerad och här får vi också vara med om en stark upplevelse. Här någonstans var platsen där den helige Ande uppenbarade sig på Pingstdagen.

5 VI RESER NER GENOM JUDA ÖKEN och passerar Jericho. Vi tar en snabbtur igenom stan och fram till utsikten upp mot det s.k. Frestelsernas Berg. Så fortsätter vi ner till Döda Havet. För de som vill finns möjlighet att göra en utflykt till Masadaklippan och åka upp med kabinbanan, se den otroliga platsen, resterna av Herodes palats inkl. bastun och höra berättelsen om det judiska upproret med sitt tragiska slut. Utflykten är en extratur och kostar cirka 200:- inkl. kabinbana upp och ner samt guidning. När vi släppt av dem som ska dit, reser övriga vidare ner till Ein Bokek för lunch, sol och bad. Det blir även tid till bad, för de som väljer utflykten upp på Masada. I Ein Bokek finns möjlighet att handla de världsberömda hudvårdsprodukterna från Döda Havet eller också bara ta ett bad i detta märkliga hav där vi alla flyter som korkar. Mycket hälsosamt, särskilt för de med hudproblem. När alla badat färdigt åker vi vidare genom ökenlandskap, genom Aravadalen och ner till Eilat, staden precis vid Röda Havets strand. Vi kommer till vårt hotell lagom till middagen och för de som vill finns tid och möjlighet att gå ner på stan, ta en vandring på strandpromenaden eller bara koppla av med en kopp kaffe vid poolen.

6 FOTO: TAL HÄR I EILAT HAR VI TRE HELA DAGAR med avkoppling och möjlighet att smälta alla intryck från de platser vi besökt. Röda Havet inbjuder verkligen till bad med sitt turkosfärgade vatten och de röda bergen som bakgrund. På kvällarna har vi samling och information. En av dagarna i Eilat finns möjlighet för den som vill att följa med på en mycket intressant och spännande utflykt till Timna Park och en annan dag arrangerar vi vår populära båtutflykt. Läs mera om dessa två extraturer längre fram i broschyren.

7 FOTO: TAL FOTO: TAL DET ÄR ALLTID EN STOR GLÄDJE att få arrangera en resa till Israel, säger Kjell Lindstedt, som tillsammans med Gunilla har arrangerat resor till Israel sedan 2006 och alltid fått toppbetyg av resenärerna. Men varför just Israel. Bibeln öppnar sig mitt framför ögonen när man är i Israel, säger Gunilla. Att se alla platser där allt började, att vandra i Jerusalem och känna stadens historiska vingslag är så starkt. Getsemane, nattvarden vid Trädgårdsgraven och besöket vid Betesda, är höjdpunkter för mig. Galilén är en makalös upplevelse, säger Kjell. Utsikten ifrån Golanhöjderna ner över Gennesarets sjö är så vackert. Att dessutom veta att Jesus vandrat omkring här, gör upplevelsen speciell. Den s.k. Petrusplatsen vid sjöns norra ände är det starkaste för mig. På vår allra första resa 2004 hade jag en otrolig upplevelse just här. Kjell och Gunilla blandar humor och allvar på ett unikt sätt. De bjuder verkligen på sig själva och det gör att det snabbt blir en härlig gemenskap i gruppen. Vi kompletterar varandra perfekt och den glädje vi har är garanterat äkta, tillägger Gunilla. Resorna med Kanal 10 till Israel har alltid varit fyllda med starka stunder, där människor tagit emot Jesus och där många blivit döpta. Helandemirakler har skett mitt framför ögonen på oss, säger Börje Claesson, ägare av Kanal 10. Vi är övertygade om att resorna är ett bra sätt att välsigna Israel på. Och det är vad vi vill på Kanal 10. Åk med oss på Kanal 10 till Israel, avslutar Börje. Det blir en resa du aldrig kommer att glömma.

8 Pris från STOCKHOLM Pris från GÖTEBORG Pris från KÖPENHAMN Pris från OSLO :- (30 platser) :- (25 platser) :- (20 platser) :- (30 platser) Anmälningsavgift: 1 600:-/person. I priset ingår flyg, flygskatter, hotell, frukost och middag, inträden, guide, reseledare, kvällssamlingar. Luncher och dricks tillkommer. Reseledare: Kjell och Gunilla Lindstedt, Börje Claesson, Edward John m.fl. DOP KOMMER VI ATT HA någon av dagarna i Galiléen. Det genomför vi i Genesarets sjö, precis på stranden av vår kibbutz. Det blir en fin stund när vi döper dem som anmält sig till detta och en upplevelse som ingen kommer att glömma. Vill du bli döpt så kan du anmäla dig innan avresan, men det går även bra när vi är på plats. Vi vill dock ha ett samtal med dig angående dopet.

9 I GALILÉEN BOR VI på en mycket vacker kibbutz som heter Haon, precis på stranden av Gennesarets sjö. Denna plats är mycket omtyckt av våra resenärer, inte minst för lugnet och det vackra läget. Vi bor i bungalows som alla ligger på ett bekvämt gångavstånd. Till hotellet hör en fin badstrand för den som vill ta ett dopp i sjön. I JERUSALEM BOR VI på ett hotell nära Knesset. Det är ett bra hotell och enkelt att ta sig in till stan via spårvagnen som stannar precis utanför. Vi har även en kongressal som vi disponerar för kvällssamlingar. För den som vill finns det möjlighet att ta en kopp kaffe på något av de fik som finns i närheten, eller bara strosa omkring och uppleva atmosfären. I EILAT ÄR DET Hotel Nova Like som gäller. Ett bra hotell med pool, gångavstånd till havet och mycket fina rum. Vi har valt detta hotell därför att det är så omtyckt av våra resenärer. Trevlig personal, bra mat och en härlig atmosfär.

10 EILAT BJUDER PÅ härliga bad och ett tropiskt klimat. Det finns möjlighet till några extra utflykter under dessa dagar. En är besök i Timna Park 25 km norr om Eilat och mitt ute i öknen. Det är en märklig nationalpark där man brutit koppar i flera tusen år. Legenden säger att Salomo hade en stor gruva här. Vi får se en del av detta, märkliga klippformationer i enorma färgskiftningar och hänförande vyer. För de som vill finns möjlighet att krypa i gruvschakt och att klättra upp bland klipporna. Här ser vi även en nyproducerad 3D-film som visar vad som skett och så gör vi ett besök i det uppbyggda Tabernaklet, vilket är en mycket speciell och stark upplevelse. Utflykten tar en förmiddag och kostar cirka 370:-/person lite beroende på hur många vi blir.

11 SISTA DAGEN ANORDNAR VI en utflykt med chartrad båt på Röda Havet. Vi njuter av en ljuvlig seglats på skutan. De som vill kan ligga och sola sig medan vi åker söderut ner till gränsen mot Egypten, där vi kastar ankar. Det finns möjlighet att bada och snorkla direkt från båten och så får vi en mycket väl-smakande och innehållsrik lunch på akterdäck. Så åker vi tillbaka utmed kusten och passerar precis förbi Delfinariet, där vi med stor sannolikhet får ser delfinerna hoppa och leka. Utflykten tar 4 timmar och kostar inkl. lunch cirka 390:-/person.

12 VÄLKOMMEN MED PÅ RESAN Anmäl dig till Kanal 10 Resor på tel eller Du kan även anmäla dig via mail till Anmälan kan även göras till Kanal 10 på tel eller e-post

Res med. till Israel 2014

Res med. till Israel 2014 Res med till Israel 2014 FÖLJ MED OSS TILL ISRAEL och upplev landet som ständigt är i händelsernas centrum och där Jesus själv vandrade omkring. Låt dig bli betagen av skönheten och platserna som inte

Läs mer

med Kanal OKTOBER 2 12 NOVEMBER FLYG FRÅN STOCKHOLM OCH GÖTEBORG FOTO: BILL MATTSSON

med Kanal OKTOBER 2 12 NOVEMBER FLYG FRÅN STOCKHOLM OCH GÖTEBORG FOTO: BILL MATTSSON med Kanal 10 22 31 OKTOBER 2 12 NOVEMBER FOTO: BILL MATTSSON FLYG FRÅN STOCKHOLM OCH GÖTEBORG Fol j med Kanal 10 till Israel FÖLJ MED Kanal 10 TILL ISRAEL det heliga landet, ständigt i händelsernas centrum

Läs mer

Följ med på en unik gruppresa till Israel

Följ med på en unik gruppresa till Israel Följ med på en unik gruppresa till Israel Grupp Ewa & Börje 15-25 september 2016 Välkommen till Israel! Det är med stor glädje vi planerar vår resa till Israel, ett land som vi både har bott i (Ewa) och

Läs mer

Bibeln förenar & berör

Bibeln förenar & berör Resa med tema Bibeln förenar & berör med alternativ för dig som varit i landet förut med avgångar både från Arlanda och Kastrup med barnpriser Det heliga landet 13-20 nov 2016 historiska platser, människomöten

Läs mer

ISRAELRESA 9-16 oktober 2012

ISRAELRESA 9-16 oktober 2012 ISRAELRESA 9-16 oktober 2012 1 Välkommen till Israel Var med om en historisk resa till Israel, landet som Jesus vandrade omkring i. Oktoberresan 2012 med Kanal 10 till Bibelns land, kommer att bli något

Läs mer

Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014

Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014 Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014 Det här är resan för dig! I Mästarens Spår H ISRAEL I MAJ 2014 Res med bibel- och Israelkunniga reseledare Se vi gå upp till Jerusalem Upplev herdarnas

Läs mer

Följ med Kanal 10 till 28 maj 4 juni 2019

Följ med Kanal 10 till 28 maj 4 juni 2019 Följ med Kanal 10 till 28 maj 4 juni 2019 FOTO: ITAMAR GRINBERG INFO.GOISRAEL.COM Följ med Kanal 10 till Israel Det är en stor glädje för oss att vi har förmånen att få inbjuda dig till en ny Israelresa

Läs mer

Följ med oss till. du blir aldrig densamma mer. 10-21 April 2015. Nästa år i Jerusalem

Följ med oss till. du blir aldrig densamma mer. 10-21 April 2015. Nästa år i Jerusalem Följ med oss till du blir aldrig densamma mer 10-21 April 2015 Nästa år i Jerusalem H ISRAEL I APRIL 2015 Vi flyger med Finnair från Helsingfors direkt till Tel Aviv. Flygtidtabell... 10.4 kl 20.05 AY

Läs mer

Följ med Kanal 10 till ISRAEL mars Anmal dig senast den 31 december till priset av SEK REAL ESTATE JERUSALEM FOTO: RUTH BRUNELL

Följ med Kanal 10 till ISRAEL mars Anmal dig senast den 31 december till priset av SEK REAL ESTATE JERUSALEM FOTO: RUTH BRUNELL FOTO: RUTH BRUNELL REAL ESTATE JERUSALEM Följ med Kanal 10 till ISRAEL 17 25 mars 2019 Anmal dig senast den 31 december till priset av 13 900 SEK Följ med Kanal 10 till Israel Det är en stor glädje för

Läs mer

Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014. Det här är resan för dig. I Mästarens Spår

Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014. Det här är resan för dig. I Mästarens Spår Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014 Det här är resan för dig I Mästarens Spår Ledare... Lil o Dan Johansson Birgitta o Olle Rosenqvist Vi flyger med Finnair från Helsingfors direkt

Läs mer

2-13 oktober 2013. Se och upplev Israel. Med Ewa och Börje Jonsson

2-13 oktober 2013. Se och upplev Israel. Med Ewa och Börje Jonsson Se och upplev Israel Med 2-13 oktober 2013 Vi har länge burit på en dröm om att få visa vänner, bekanta och andra det Israel som vi ofta återkommer till och som är en del av vårt intresse och liv. Hösten

Läs mer

Min livräddare Onsdag: Torsdag: Ashramresa till Israel 28 maj 6 juni 2011. Fortsättning på Gerds resedagbok Tisdag:

Min livräddare Onsdag: Torsdag: Ashramresa till Israel 28 maj 6 juni 2011. Fortsättning på Gerds resedagbok Tisdag: Vänbrev 4 2011 Min livräddare Min livräddare Jesus Han har räddat mig med blodspriset På korset på Golgata Han har räddat mig utan förtjänst. Vem är min livräddare? Han är Jesus som har dött för mig På

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Åk med Berggren & Birro till Israel! 11-18 oktober 2015

Åk med Berggren & Birro till Israel! 11-18 oktober 2015 Åk med Berggren & Birro till Israel! 11-18 oktober 2015 Ta chansen att följa med på en helt unik resa till Israel! Den 11-18 oktober åker jag och Marcus Birro till Israel. Tillsammans med den svensktalande

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Följ med Kanal 10 till ISRAEL november 2018

Följ med Kanal 10 till ISRAEL november 2018 Följ med Kanal 10 till ISRAEL 4 11 november 2018 Följ med Kanal 10 till Israel. Det är en stor glädje för oss att vi har förmånen att få inbjuda dig till en ny Israelresa tillsammans med Kanal 10. Israel,

Läs mer

Sri Lanka Tour 2016 med helpension

Sri Lanka Tour 2016 med helpension Sri Lanka Tour 2016 med helpension Dag 1 Negombo Efter vår ankomst åker vi till vårt hotell i Negombo som ligger ca 30 min med bil från flygplatsen. Vi bor nära havet så att vi kan koppla av lite efter

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

RESAN FÖR DIG SOM ÄR PASTOR/LEDARE

RESAN FÖR DIG SOM ÄR PASTOR/LEDARE 2019 24 september - 1 oktober RESAN FÖR DIG SOM ÄR PASTOR/LEDARE 24 SEPTEMBER - 1 OKTOBER 2019 Välkommen till pastors- och ledarresa till Israel Vi vill hälsa dig välkommen att följa med till Israel på

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Vykort från Cucao, Isla de Chiloé

Vykort från Cucao, Isla de Chiloé Vykort från Cucao, Isla de Chiloé Vi längtade ut till havet Océano Pacífico där vi trodde att vi kunde idka lite beach walking, dvs. vandring på stranden. Har man en gång provat detta vill man alltid tillbaka.

Läs mer

Arenales Del Sol Alicante Infinity View

Arenales Del Sol Alicante Infinity View Arenales Del Sol Alicante Infinity View Fastighetsbyrån spanska bostäder - Hem i Solen BESKRIVNING Tio kilometer söder om Alicante stad ligger "Solens sand", Los Arenales del Sol, som har vuxit till en

Läs mer

Läsarresa till Israel

Läsarresa till Israel Läsarresa till Israel Tidningen Dagen 22-29 mar 2015 Välkommen till Israel! Att resa till Israel tillsammans med andra Dagenläsare är en alldeles speciell upplevelse. Det ger dig chansen att på ort och

Läs mer

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA!

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! När vintermörkret har legat tungt över oss i månadsvis längtar både kropp och själ efter sol och rörelse! Då är en aktiv resa med oss till härliga Nerja på spanska

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania.

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania. Rundresa Tanzania Njut av safari i några av världens bästa nationalparker, bl.a. Ngorongorokratern, Serengeti, (där du har mycket god chans att få se The Big Five ) och elefantparken Tarangire. Fortsätt

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar Österlenleden, Simrishamn Kuskahusen 4 nätter Sida 1 av 5 Vandra i Sverige Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar I följande alternativ har du möjlighet att vandra den östra delen

Läs mer

Retreater. andlig vägledning. Vägar till stillhet våren 2013. vandringar bön & meditation

Retreater. andlig vägledning. Vägar till stillhet våren 2013. vandringar bön & meditation & Retreater andlig vägledning vandringar bön & meditation Vägar till stillhet våren 2013 Att låta stillheten få vara en del av våra liv I en tid där tempot ofta är högt, kraven stora och intrycken flödar

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

KONFIRMATION PÅ ÖSTERMALM

KONFIRMATION PÅ ÖSTERMALM Konfirmationsresa till Kreta Följ med på en annorlunda resa, både i det inre och till det yttre. Vår första träff äger rum den 4/12 2016. Därefter träffas vi söndagarna: 29/1 19/2, 26/3. Helgen 20-21/5

Läs mer

Vandra på Irland. Connemara & Western Way, 6 nätter Oughterard - Westport, 5 vandringsdagar

Vandra på Irland. Connemara & Western Way, 6 nätter Oughterard - Westport, 5 vandringsdagar Connemara & Western Way, Oughterard - Westport, 6 nätter 1(5) Vandra på Irland Erriff River och Devilsmother Connemara & Western Way, 6 nätter Oughterard - Westport, 5 vandringsdagar Western Way slingrar

Läs mer

Tel Aviv Pride 2016. DAG 2: MÅNDAG - MAJ 30 - Tel Aviv & Jaffa

Tel Aviv Pride 2016. DAG 2: MÅNDAG - MAJ 30 - Tel Aviv & Jaffa Tel Aviv Pride 2016 Tel-Aviv har på kort tid gjort sig känd som ett utav världens topp gay resmål. Den extravaganta och överdådiga Pride veckan 29 maj 6 juni är ett måste för dig som vill parta, upptäcka

Läs mer

Vårterminen 2016 MI LJ. Obs! All verksamhet i S:t Matteus kyrka, Vanadisvägen 35. Mikaelskapellet är stängt för renovering.

Vårterminen 2016 MI LJ. Obs! All verksamhet i S:t Matteus kyrka, Vanadisvägen 35. Mikaelskapellet är stängt för renovering. BA RN &FA Vårterminen 2016 MI LJ Obs! All verksamhet i S:t Matteus kyrka, Vanadisvägen 35. Mikaelskapellet är stängt för renovering. Välkommen till Barn- och Familjeverksamheten i S:t Matteus församling!

Läs mer

ÖRTAGÅRDEN 2016 ÖRTAGÅRDEN. hösten. www.ortagarden.se. Kristen kurs- & lägergård

ÖRTAGÅRDEN 2016 ÖRTAGÅRDEN. hösten. www.ortagarden.se. Kristen kurs- & lägergård ÖRTAGÅRDEN Kristen kurs- & lägergård ÖRTAGÅRDEN 2016 hösten www.ortagarden.se Hälsning från ordföranden Välkommen till Örtagården! Du som kommer hit ska bli bemött av ett vänligt leende och ett gott handslag.

Läs mer

Tunadalskyrkan 13 09 01. Jag har en dröm. Amos 9:11-15

Tunadalskyrkan 13 09 01. Jag har en dröm. Amos 9:11-15 1 Tunadalskyrkan 13 09 01 Jag har en dröm Amos 9:11-15 I dagarna är det femtio år sedan Martin Luther King jr höll sitt berömda tal i Washington, där han sade I have a dream, Jag har en dröm, och som blev

Läs mer

Kasta ut nätet på högra sidan

Kasta ut nätet på högra sidan Kasta ut nätet på högra sidan Predikan av pastor Göran Appelgren (Läsningar: Ps 89:12-14; Joh 21:1-14; AC 10061:1,2. Se sista sidan!) Tidigt på morgonen stod Jesus på stranden, men lärjungarna visste inte

Läs mer

MAR S VÄRLDSBÖNDAGEN

MAR S VÄRLDSBÖNDAGEN Mars 48 MARS 1 2 Sonen i huset var nu vuxen och skulle flytta hemifrån. När han skulle lämna barndomshemmet vände sig hans far till honom och sade: Glöm inte att spela på alla nittionio tangenterna på

Läs mer

Eftertanke mitt i nutidens flöde... 2 Tidsretreat och Godhetens Retreat i vacker natur och medeltida historisk miljö i Vadstena eller på

Eftertanke mitt i nutidens flöde... 2 Tidsretreat och Godhetens Retreat i vacker natur och medeltida historisk miljö i Vadstena eller på Eftertanke mitt i nutidens flöde... 2 Tidsretreat och Godhetens Retreat i vacker natur och medeltida historisk miljö i Vadstena eller på Västkusten... 2 Fjällretreat i Saltoluokta... 3 Naturretreat i Storforsen...

Läs mer

Resebrev nr 8, 3 12 juli 2011. Kort resa från Kos till Rhodos o mötet med Elin o Larsa, som var ombord 1 vecka o var med o segla utmed Rhodos.

Resebrev nr 8, 3 12 juli 2011. Kort resa från Kos till Rhodos o mötet med Elin o Larsa, som var ombord 1 vecka o var med o segla utmed Rhodos. Resebrev nr 8, 3 12 juli 2011. Kort resa från Kos till Rhodos o mötet med Elin o Larsa, som var ombord 1 vecka o var med o segla utmed Rhodos. Äntligen så kom då vårt besök, Elin o Larsa gående på gatan,

Läs mer

Sångpostillan - Första söndagen i Fastan

Sångpostillan - Första söndagen i Fastan Sångpostillan - Första söndagen i Fastan Bidrag från Bengt Pleijel 2009-02-17 Senast uppdaterad 2015-02-15 Bibelskolan.com Första söndagen i Fastan Invocavit Prövningens stund Låt oss be om nåden att med

Läs mer

Upptäck världen med GO Cruising

Upptäck världen med GO Cruising Upptäck världen med GO Cruising Välkommen till GO Cruising GO Cruising är specialiserade på kryssningar runt om i världen. Det finns otroligt många rederier och resmål att välja mellan och vi kan guida

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Motorcykelgruppe Färöarna primo august 2013

Motorcykelgruppe Färöarna primo august 2013 Motorcykelgruppe Färöarna primo august 2013 REJSEDAGBOG VED GUIDE MIKAEL ANDERSSON OCH FREDRIK LÖFBERG FRA SVERIGES MOTORCYKLISTER, SOM I SAMARBEJDE MED SMYRIL LINE REJSTE PÅ GRUPPETUR TIL FÆRØERNE I AUGUST

Läs mer

Speciellt Skrivarpensionat i Ein Karem Jerusalem. Försoning: Ett tema i våra livsberättelser, i Bibelberättelserna och i det Heliga Landet

Speciellt Skrivarpensionat i Ein Karem Jerusalem. Försoning: Ett tema i våra livsberättelser, i Bibelberättelserna och i det Heliga Landet Speciellt Skrivarpensionat i Ein Karem Jerusalem Försoning: Ett tema i våra livsberättelser, i Bibelberättelserna och i det Heliga Landet et är med djup tillfredställelse och förväntan som jag inbjuder

Läs mer

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way, Milngavie Fort William, 10 nätter 1 Vandra i Skottland West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way är en klassisk vandring som startar strax

Läs mer

Kust till kust leden, Skummeslövsstrand Torekov 3 nätter Sida 1 av 6. Vandra i Sverige. Hamnen i Båstad

Kust till kust leden, Skummeslövsstrand Torekov 3 nätter Sida 1 av 6. Vandra i Sverige. Hamnen i Båstad Kust till kust leden, Skummeslövsstrand Torekov 3 nätter Sida 1 av 6 Vandra i Sverige Hamnen i Båstad Bjärehalvön, 3 nätter Skummeslövstrand Torekov, 2 vandringsdagar Leden på Bjärehalvön ingår i Skåneleden

Läs mer

Bibeln förenar & berör

Bibeln förenar & berör Resa med tema Bibeln förenar & berör med avgångar både från Arlanda och Kastrup med barnpriser Det heliga landet 17-24 nov 2019 historiska platser, människomöten och bibeldrama Du kommer att möta många

Läs mer

Ta steget! Konfirmation 2014/15

Ta steget! Konfirmation 2014/15 Ta steget! Konfirmation 2014/15 Varför konfirmation? Konfirmandtiden är ett fantastiskt tillfälle för dig att tillsammans med jämnåriga och vuxna människor fundera över livets viktigaste frågor om mål

Läs mer

Bibeln förenar & berör

Bibeln förenar & berör Bibeln förenar & berör MINDRE GRUPP 10-14 pers Det heliga landet 4-11 maj 2014 en rundresa med många människomöten och bibeldrama Du kommer att möta många intressanta människor under resan bla: Vår svenska

Läs mer

Resebrev norra Spanien och en bra bit av Portugal

Resebrev norra Spanien och en bra bit av Portugal Resebrev norra Spanien och en bra bit av Portugal När vi kom till den lilla viken Ria De Cedeira den 18 aug så blev vi liggande många nätter på svaj, vilket är det bästa vi vet (helt gratis och inga grannar

Läs mer

Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar

Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar Via Maria, Salzburg St Wolfgang, 5 nätter 1(5) Vandra i Österrike Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar Via Maria är en pilgrimsled som går mellan Altöttingen i Tyskland och Mariazell

Läs mer

Programblad nr 2, vår-sommar 2009

Programblad nr 2, vår-sommar 2009 Programblad nr 2, vår-sommar 2009 Gillet fyller tio i år. Det måste vi fira! Tänk så fort tiden går, säsongerna susar förbi och nu börjar en ny odlingsperiod igen men när detta skrivs har just den begynnande

Läs mer

Egypten - Kairo och Nilenkryssning

Egypten - Kairo och Nilenkryssning Egypten - Kairo och Nilenkryssning Resa till Egypten med Nilenkryssning och Kairo Reskod: E1 Antal resdagar: 8 Avresa från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg med Egyptair varje söndag pris per person:

Läs mer

VÄLKOMMEN till ett helt nytt liv! Innehåll. Dina första steg på vägen till ett liv tillsammans med Gud.

VÄLKOMMEN till ett helt nytt liv! Innehåll. Dina första steg på vägen till ett liv tillsammans med Gud. Gud i din stad! Innehåll VÄLKOMMEN till ett helt nytt liv!... 3 Dina första steg på vägen till ett liv... tillsammans med Gud... 3 Lösningen är Jesus, Guds Son... 4 Frälst?... 5 Du kan bli född på nytt:...

Läs mer

Vandra i Skottland. St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar St Cuthbert s Way, Melrose Lindisfarne, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar St Cuthbert s way är en underbar led som följer St Cuthberts liv

Läs mer

Bibeln i korthet. Christian Mölks Bibelkommentarer

Bibeln i korthet. Christian Mölks Bibelkommentarer Bibeln i korthet Christian Mölks Bibelkommentarer Gud är evig och har alltid funnits i Fadern, Sonen och den helige Ande. Vid en väl vald tidpunkt valde Gud att ur intet skapa universum och alla levande

Läs mer

Alkavare kapell med inblick i Sarek. Juli 2013

Alkavare kapell med inblick i Sarek. Juli 2013 Alkavare kapell med inblick i Sarek Juli 2013 Hur man kan besöka Sarek utan alltför stor ansträngning Vi hade under vintern planerat en del tänkbara vägar att ta oss till Alkavare kapell från Ritsem och

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN MULTISPORTRESA 10 DAGAR Denna resa tar dig till hjärtat av Dalmatien som ska utforskas med kajak, mountainbike och vandring. Kajak är det perfekta färdmedlet för att

Läs mer

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way, Fort William Inverness, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way är en underbar vandring från Fort William genom

Läs mer

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande.

Läs mer

Sinnenas stig GNESTA

Sinnenas stig GNESTA Sinnenas stig GNESTA Välkommen till denna promenad där du ska få en sinnesupplevelse samtidigt som du får en härlig vandring i Gnestas vackra miljö. Fokus är på DIG och dina sinnen, tanken är att du ska

Läs mer

Vi var totalt 36 personer som mött upp, och det är alltid trevligt att möta våra norska vänner igen.

Vi var totalt 36 personer som mött upp, och det är alltid trevligt att möta våra norska vänner igen. 2013 Vi var totalt 36 personer som mött upp, och det är alltid trevligt att möta våra norska vänner igen. Fredagen den 13 september bjöd på solsken, då Gunilla, Eivor, Hjördis och Agneta blev hämtade av

Läs mer

EVA och ormen Då sade Herren Gud till kvinnan: Vad är det du har gjort? Hon svarade: Ormen lurade mig, och jag åt. 1 Mos 3:13

EVA och ormen Då sade Herren Gud till kvinnan: Vad är det du har gjort? Hon svarade: Ormen lurade mig, och jag åt. 1 Mos 3:13 År 2012 Jag vill lära känna Kristus och kraften från hans uppståndelse., fil 3:9 EVA och ormen Då sade Herren Gud till kvinnan: Vad är det du har gjort? Hon svarade: Ormen lurade mig, och jag åt. 1 Mos

Läs mer

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Den portugisiska vägen/camino Portugués, Porto Tui, 7 nätter 1(5) Vandra i Portugal Bro bygd av Romare i Ponte da Lima Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Efter Den franska pilgrimsvägen

Läs mer

Vandrande Tidsverkstad. Ett naturligt tillfälle till reflektion och samtal om tiden och tillvaron

Vandrande Tidsverkstad. Ett naturligt tillfälle till reflektion och samtal om tiden och tillvaron Vandrande Tidsverkstad. Ett naturligt tillfälle till reflektion och samtal om tiden och tillvaron Trots att jag har det bra, mår jag inget vidare. Det känns som att livet snurrar på och att jag följer

Läs mer

Segla ut från mer än 6 båtbaser retur eller envägsseglats. Klicka på utgångshamnen under kartan på denna sida för att se deras placeringar i området

Segla ut från mer än 6 båtbaser retur eller envägsseglats. Klicka på utgångshamnen under kartan på denna sida för att se deras placeringar i området Bretagne Bretagnes vackra inland sjuder av keltisk charm och magi. Urålderliga seder är fortfarande i bruk och traditionella dräkter bärs stolt. Kanalen Nantes à Brest är rik på historiska skatter och

Läs mer

FörsamlingsNytt hösten 2010

FörsamlingsNytt hösten 2010 kyrkan.. Svenska.... BJARREDS FORSAMLING FörsamlingsNytt hösten 2010 Välkommen till Öppet Hus på Tallkotten! I Foto: Lynn-Marie Palm Redaktionen Öresundsvägen 9 23735 Bjärred Ansvarig utgivare: www.svenskakyrkan.se/bjarred

Läs mer

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med hälsovägledaren Maria Bonnici Hemström

Ayurvedaresa. till sydindiska Kerala. med hälsovägledaren Maria Bonnici Hemström Ayurvedaresa till sydindiska Kerala med hälsovägledaren Maria Bonnici Hemström 21 november 3 december 2015 Kerala House Interiör Följ med på en välgörande resa för kropp och själ med ayurvedabehandlingar

Läs mer

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Res med Plan till Laos och Thailand! Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! 1 Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Resans innehåll Vi reser till

Läs mer

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle Måndag 8/11-10 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn 06:25 Byte till tåg i Gävle 10:00 Avfärd från Arlanda till Frankfurt I Frankfurt spärrades bandet där våra väskor skulle komma av. Det var lite obehagligt

Läs mer

Kalendarium DALABULLEN

Kalendarium DALABULLEN DALABULLEN Nr 1 Våren 2015 www.celiaki.se/dalarna Kalendarium Fikaträffar Se sid 3 Föreläsning för anhöriga! 25 mars, se sid 4 Föreläsning för barn! 18 april, se sid 6 Barn & Ungdomsverksamhet Se sid 8

Läs mer

Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.com

Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.com Tag chansen och följ med till solen och värmen. SPA-resa till Döda Havet, jordens lägsta punkt och saltaste hav. -Här finns Döda havets hälsosamma mineraler i vatten, lera och luft. Gynnsamt för muskler,

Läs mer

ÄVENTYRSVANDRING 2014. Vandring 11/2014: 8-12 juni. Bornholm. 8 deltagare. 80 km.

ÄVENTYRSVANDRING 2014. Vandring 11/2014: 8-12 juni. Bornholm. 8 deltagare. 80 km. Åtta förväntansfulla äventyrsvandrare möttes vid färjan i Ystad för färd över Östersjön till Bornholms Rønne. Vi checkade in på Det lille hotell i centrum. Där fanns det ett stort hjärta. Vi var välkomna

Läs mer

När hon trodde att allt var för sent Predikotext: Apg 9:1-19

När hon trodde att allt var för sent Predikotext: Apg 9:1-19 Predikan, Korskyrkan Borås den 15 oktober 2006, av Micael Nilsson När hon trodde att allt var för sent Predikotext: Apg 9:1-19 SARA Den är veckan har jag stämt möte med Sara. Det har inte varit så enkelt

Läs mer

Vandra i Portugal. Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar Algarvekusten, Aljezur - Sagres, 6 nätter 1(5) Vandra i Portugal Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar Detta paket ger dig en unik vandring längs den vackra, men något vilda, kusten

Läs mer

Nr 3: 2013 Y R K N Y T T. Foto: Yngve Ivarsson

Nr 3: 2013 Y R K N Y T T. Foto: Yngve Ivarsson K Nr 3: 2013 Y R K N Y T T Foto: Yngve Ivarsson Kan Gud älska en medioker medelmåtta? Vissa människor och möten sätter spår i oss och avtryck i våra hjärtan. Det hade varit en intensiv period med massor

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

VAD ÄR KONFIRMATION?

VAD ÄR KONFIRMATION? 2015/2016 VAD ÄR KONFIRMATION? Konfirmation handlar om TRO, HOPP och KÄRLEK.. Under konfirmandtiden får du tillfälle att fundera på vem du är och vad du tror du på. Konfirmation rymmer även frågor om:

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari, 2010 www.peroabbi.org

Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari, 2010 www.peroabbi.org Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari, 2010 www.peroabbi.org Käre vän, Vi hoppas och tror att det nya året har börjat bra för dig!!! Paulus uppmanar oss i 1kor13:5 Pröva er själva om

Läs mer

tio tips om den grekiska ön Santorini

tio tips om den grekiska ön Santorini tio tips om den grekiska ön Santorini 01 Bo i Oía (ía) Oía är, i min smak, den finaste delen av Santorini. När du bildsöker på Santorini är det mest bilder av Oía du hittar. Men, när du söker efter boende

Läs mer

Specialtidning för BestKust Feskarna, Havsfiske Flakstadvåg Senja 2004. BestKust Feskarna 04. Augusti 04

Specialtidning för BestKust Feskarna, Havsfiske Flakstadvåg Senja 2004. BestKust Feskarna 04. Augusti 04 Specialtidning för BestKust Feskarna, Havsfiske Flakstadvåg Senja 2004 Best Kust Feskarna Havsf iskeklubb BestKust Feskarna 04 Augusti 04 Innehåll BestKust Feskarna 04, 3:e resan gick till Flakstadsvåg

Läs mer

Galaterbrevet Del 12) 5:9-16 Undervisning: Chuck Smith

Galaterbrevet Del 12) 5:9-16 Undervisning: Chuck Smith Galaterbrevet Del 12) 5:9-16 Undervisning: Chuck Smith Lite surdeg syrar hela degen. Gal 5:9 Om du öppnar upp dörren och tillåter ett litet fel, kommer detta snart att förstoras. På grund av bristerna

Läs mer

FRILUFTSGRUPPENS VANDRINGSPROGRAM VT-2015

FRILUFTSGRUPPENS VANDRINGSPROGRAM VT-2015 FRILUFTSGRUPPENS VANDRINGSPROGRAM VT-2015 FRISKIS PÅ GÅNG På Vinterstigar i Skrylle, lördag 17/1 Följ med på en frisk vintervandring med F&S Friluft i naturreservatet Skrylle. Vi vandrar in på den smala

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

Sommarens resmål 2016

Sommarens resmål 2016 Sommarens resmål 2016 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens verksamhet! Nu i vinterns kalla tider kan det vara skönt att se fram emot en härlig sommarsemester! Sin vana trogen slår Kärragården upp

Läs mer

Rapport från resa till Tavastehus, Finland, 2011

Rapport från resa till Tavastehus, Finland, 2011 Rapport från resa till Tavastehus, Finland, 2011 Söndagen den 7 augusti samlades 53 Frejamedlemmar för resa till Tavastehus i Finland. Resan gick med Lönns buss från Sundsvall vid 9-tiden på morgonen och

Läs mer

-MonACO- Med kaktus och mörka grottor. -CANNES- Lyxig badort för turister och fast boende. -CANYON VERDON- Europas Grand Canyon. Med raviner och berg.

-MonACO- Med kaktus och mörka grottor. -CANNES- Lyxig badort för turister och fast boende. -CANYON VERDON- Europas Grand Canyon. Med raviner och berg. -MonACO- Med kaktus och mörka grottor -CANNES- Lyxig badort för turister och fast boende. -MONACO- Litet land med mycket att uppleva, tack vare sin storlek. -CANYON VERDON- Europas Grand Canyon. Med raviner

Läs mer

Resor och Läger 2012

Resor och Läger 2012 Resor och Läger 2012 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har gjort ett gemensamt utbud av resor och läger. Priset är anpassat till hur många som följer med eller får plats i buss

Läs mer

Rundresa i Palestina och Israel 8 dgr

Rundresa i Palestina och Israel 8 dgr Rundresa i Palestina och Israel 8 dgr Ett besök i Palestina och Israel ger oss många upplevelser! Intressant historia, olika religioner och fängslande natur. Vi besöker kända platser som födelsekyrkan

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Nära de vilda djuren. Man måste leva

Nära de vilda djuren. Man måste leva Sydgeorgien November 2009 Kamera&Bild Nr2 Antarktis November 2009 Nära de vilda djuren Med hängivenhet kommer man långt. Ida C Nilsson jobbar till vardags som ekonomiansvarig på en bilfirma, men lägger

Läs mer

Välkommen till konfirmation!

Välkommen till konfirmation! Sommar 2013 Välkommen till konfirmation! Varje år bjuder Svenska kyrkan in ungdomar som fyller 14 år till konfirmation, därför får er familj denna inbjudan. Denna gång handlar det om sommarkonfirmation.

Läs mer

Församlingsblad Juni - Augusti 2009 1

Församlingsblad Juni - Augusti 2009 1 Församlingsblad Juni - Augusti 2009 1 Ekbackskyrkans församling Ekbackskyrkan Parkvägen 17 643 30 Vingåker Bankgiro: 624-7027 Postgiro: 71 91 26-5 Org. nummer: 817606-0229 E-post: kontakt@ekbackskyrkan.se

Läs mer

UTBILDNING. Tema: Kommunicera mera. 15-17 april 2016 Almåsa Konferens Stockholm

UTBILDNING. Tema: Kommunicera mera. 15-17 april 2016 Almåsa Konferens Stockholm 15-17 april 2016 Almåsa Konferens Stockholm UTBILDNING Tema: Kommunicera mera För dig som har barn, oavsett ålder, med dövhet/hörselskada i kombination med utvecklingsstörning FÖRÄLDRA- UTBILDNING Föräldrautbildning

Läs mer