Infobrev Junior level 2 - Unlimited

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Infobrev Junior level 2 - Unlimited"

Transkript

1 Infobrev Junior level 2 - Unlimited I detta dokument finns viktig information om träningar, lagets budget, vår planering för säsongen och föreningens regler. Läs igenom det noga! Träningar Tisdagar 17:00-18:30, Runan Torsdagar 18:00-19:30, Häggvikshallen Lördagar 09:00-11:00, Häggvikshallen Vi tränar 5 timmar/vecka under tre tillfällen. Utöver det kommer extra gymnastikträning erbjudas en gång per vecka på söndagar. Koreografiläger kommer förekomma och datum finns längre ner i detta dokument under rubriken planering, närvaro på dessa tillfällen är obligatoriska för alla aktiva. Extrainsatta träningar kan förekomma och är obligatoriska för alla aktiva (undantag kan göras efter överenskommelse med tränarna). Alla träningar utanför skollov är obligatoriska vilket kan medföra att man får välja bort aktiviteter som krockar med träningarna. På träningar ska du ha på dig åtsittande träningskläder, inga pösiga byxor eller tröjor, och cheerskor eller träningsskor för inomhusbruk med släta sulor. Observera att skor anpassade för cheerleading är obligatoriskt för deltagande i Svenska Cheerleadingförbundets tävlingar. Tag med vattenflaska och övriga liniment/mediciner. Alla smycken och piercingar ska vara avtagna, naglar ska vara kortklippta (inte nå över fingertoppen) och långt hår ska sättas upp så att det inte hamnar framför ansiktet. Undvik även att ha hårspännen/hårnålar i metall som är vända in mot huvudet. Dessa begränsningar av klädsel, frisyr, etc. görs av säkerhetsskäl för att undvika att olyckor sker och att någon skadas under träningarna. Närvaro Vi delar upp frånvaro i giltig och ogiltig frånvaro. Cheerleading är en lagsport som bygger på närvaro. Är en person frånvarande blir konsekvensen att t.ex en stunt-grupp inte kan köra samt att en del i pyramiden som inte kan gå upp. Givetvis kan en aktiv behöva vara ledig men vi vill att ni ska vara medvetna om en persons frånvaro påverkar hela laget. Att åka på en kort semester under året är okej men då ska frånvaron anmälas till båda tränare i så god tid som möjligt. Exempel på giltig frånvaro: Sjukdomar och åkommor som hindrar en från att komma till träningar, begravning, akuta olyckor/händelser, andra aktiviteter som har meddelats i god tid (undantag kan göras efter överenskommelse med tränarna). Exempel på ogiltig frånvaro: Sen ankomst till träningar, födelsedagar, hänga med kompisar, plugga i sista minuten (undantag kan göras efter överenskommelse med tränarna).

2 Både som vårdnadshavare och som aktiv behöver ni vara medvetna om att frånvaro även kan komma att påverka den aktivas tävlingsplats på en eller flera tävlingar. De med högst närvaro och bäst attityd kommer i första hand att få tävla, alla kommer fortfarande ha en plats i laget och i programmet, men kommer kanske inte få tävla på en tävling. När träningarna och tävlingarna sätter igång finns det möjlighet för de aktiva att byta till träningslag om de eller vi tränare känner att ett tävlingslag inte passar. Vi strävar alltid efter att placera dig som aktiv i ett lag där du kan få de bästa förutsättningarna för att utvecklas inom sporten. Budget Betalas innan terminsstart Hösttermin Vårtermin Terminsavgift 2500 kr 2500 kr Medlemsavgift 100 kr Dräkthyra 350 kr 350 kr Rosett Förenings t-shirt 250 kr 200 kr 3400 kr 2850 kr Faktureras löpande Hösttermin Vårtermin Tävlingsavgift NOVCUP Eventuell tävlingsavgift samt resa till NALC 250 kr ca kr Eventuell tävlingsavgift till Nordic Cheer Challenge Eventuell tävlingsavgift för ytterligare tyckartävlingar/öppna tävlingar kr kr Eventuell lagtröja ca. 200 kr I terminsavgiften ingår träningsavgift, licens/försäkring, musik till lagets tävlingsprogram, koreografi från extern koreograf, två tyckartävlingar i stockholmsområdet, tävlingsavgift för DM samt tävlingsavgift för Jamfest/RM beroende på om laget kvalar eller inte.

3 Om laget tävlar NALC eller inte kommer avgöras genom omröstning bland målsman där majoritet avgör. Om majoritet avgör att laget ska åka behöver samtliga aktiva åka på tävlingen. Planering Höstterminen 2019 Terminsstart, tisdag 20 augusti Föräldramöte, lördag 24 augusti Koreografi läger, oktober, Häggvikshallen UM All United (Föreningshelg, mer info kommer), oktober, Häggvikshallen Höstlov, 28 oktober - 3 november vecka 44 Tävling - NOVCUP, 23 november, Bombardier Arena Västerås Tävling - NALC, 30 november- 1 december, Partille Arena Göteborg Juluppvisning, december Terminsavslut, december vecka 51 Vårterminen 2020 Terminsstart, januari vecka 2 Tävling - Stars Winter Cup, januari (ej bestämt ännu) Tävling - Twist Cheer Comp, 8 februari Rosvalla Arena, Nyköping (ej bestämt ännu) Sportlov, 24 februari 1 mars vecka 9 Tävling - DM Stockholm, 22 mars, Rosvalla Arena Nyköping Tävling - Nordic Cheer Challenge, 4 april, Stockholm (ej bestämt ännu) Påsklov, april vecka 16 Tävling - Jamfest Nordic, 9 maj, Rosvalla Arena, Nyköping Tävling - RM/SM, maj, Rosvalla Arena, Nyköping Våruppvisning, maj Sista träningen, juni Terminsavslutning, juni Datumen för skollov är baserade på information från Laget kommer delta i minst två tävlingar förutom DM Stockholm 2019, dessa är NOVCUP samt Jamfest/RM beroende på om laget kvalar. Arrangörerna för tävlingarna listade ovan har ännu inte samtliga gått ut med datum och tid för dessa, målet är att kunna delta på alla dessa tävlingar. De tävlingar som det står ej bestämt ännu bakom är tävlingar som är bekräftade gällande datum men där laget/tränarna bestämmer kring deltagandet.

4 Föräldramöte Under vår första träningsvecka kommer vi hålla ett föräldramöte. Det är väldigt viktigt att ni som är föräldrar/vårdnadshavare kommer då det är något som direkt påverkar er. Mötet kommer att hållas lördag den 24 augusti efter träningen. Inför nästa säsong kommer varje lag behöva utse lagföräldrar som kan vara stöd till oss tränare och fungera som länken mellan tränarna, föreningen och aktiva/föräldrar. Lagföräldrarna kommer t.ex ordna lagaktiviteter tillsammans med tränarna och samordna transporter till/från uppvisningar och tävlingar, följa med på tävlingar och stödja laget. De kommer ansvara för hanteringen av föreningens dräkter som lånas ut till laget och vid behov kommer de även arrangera en gruppbeställning för cheerskor. Kontakt och sociala medier Följa föreningen och laget på instagram för bilder, uppdateringar om uppvisningar, tävlingar och en massa annat Vi har även en facebookgrupp för medlemmar som heter UMC, där föräldrar, aktiva, tränare osv. ofta delar info/bilder/filmer som kan vara kul att ta del av. Skicka alltid mejl rörande laget/tränare/aktiva till båda mejladresserna. Har ni funderingar om föreningen i allmänhet, t.ex om terminsavgifter och försäkring hänvisar vi till vårt kansli på kansli@unitedmovement.se. Föreningens hemsida: Föreningsregler Bifogat i detta dokument finns våra föreningsregler som ni accepterar när ni tackar ja till en plats i föreningen. Samtliga vårdnadshavare och aktiva ska läsa igenom dokumentet. Observera att upprepade överträdelser kan leda till varning och avstängning.

5 F Ö R E N I N G S R E G L E R A K T I V A / F Ö R Ä L D R A R VÅRA ROLLER SOM AKTIVA OCH FÖRÄLDRAR Vi representerar och är ett gott föredöme för föreningen under tävlingar, uppvisningar och andra sammanhang inom sporten. Vi kommer i tid till alla träningar, tävlingar eller andra evenemang. Vi är goda lagkamrater/föräldrar som peppar alla i laget och bidrar till att alla trivs och känner sig välkomna. Vi respekterar tränare genom att lyssna och följa de instruktioner som ges. Vi ser till att aktiva inför varje träning och tävling har ätit och druckit ordentligt innan träningen börjar för att ha tillräckligt med energi för att orka med träningen. Vi anmäler frånvaro i god tid till tränare. Vi följer föreningens stadgar och direktiv samt regler och förstår att upprepade överträdelser kan leda till varning eller avstängning. Tillägg för cheerleading Vi accepterar och respekterar de beslut som tas av föreningens tränare angående vilket lag aktiva blir placerad i efter tryout. Våra tränare ser till den aktivas bästa och placerar alla aktiva i lag de är lämpade för i ålder samt utveckling för att ge dem de bästa förutsättningarna. Vi respekterar närvaro-reglerna som innebär att aktiva kommer på alla träningar med undantag för sjukdom. Cheerleading är en lagsport där allas närvaro behövs för att laget ska nå sin fulla potential. Våra tränare lägger ner mycket tid på sina lag och förväntar sig att de aktiva gör samma sak.

6 T R Ä N I N G NÄR DET KOMMER TILL TRÄNING......kommer jag i tid....respekterar jag den hall jag tränar i och den utrustning jag använder och behandlar den varsamt....tar jag av alla smycken och piercingar för att undvika skador....får inte mobiler användas. Användandet av mobil får endast ske med godkännande av tränare. Tillägg för cheerleading Vi använder skor anpassade efter cheerleading. Naglar ska klippas korta för att inte skada någon. Vi använder kläder avsedda för cheerleading, alltså inga pösiga toppar eller byxor och inte glatta material. Vi ser till att håret är uppsatt utan att lösa strån hänger för ansiktet som kan störa. A L K O H O L O C H T O B A K Alkohol, tobak och alla narkotikaklassade preparat är förbjudna att bruka i samband med träning, tävling eller andra evenemang med laget/föreningen. Överträdelse mot detta kan leda till direkt avstängning från laget/föreningen för att skydda den aktiva och andra aktiva mot skador. Detta gäller alla föreningens medlemmar. Föreningen tar starkt avstånd från alkohol, tobak och narkotika då det är dåligt för kroppen och hämmar utvecklingen.

BLI EN DEL AV CHEER INFINITY ATHLETICS

BLI EN DEL AV CHEER INFINITY ATHLETICS BLI EN DEL AV CHEER INFINITY ATHLETICS 2018 2019 INFINITYS HISTORIA Oändliga möjligheter, oändliga drömmar, oändlig gemenskap och glädje. Det var vår vision när vi startade och gav namn till Cheer Infinity

Läs mer

Lerums Konståkningsklubb

Lerums Konståkningsklubb Skridskoskolan säsongen 2015/16 1 Skridskoskolan tränar i Vättlehallen på söndagar kl. 10.00-11.00. Schema höstterminen 2015 söndag 6 september 10-11 söndag 13 september 10-11 söndag 20 september 10-11

Läs mer

Bli en del av INFINITYS TÄVLINGSLAG !

Bli en del av INFINITYS TÄVLINGSLAG ! Bli en del av INFINITYS TÄVLINGSLAG 2018-2019! Var med oss nästa säsong när vi gör en storsatsning för våra lag och förening. Tillsammans kommer vi skapa en oförglömlig säsong! Vecka 34 håller vi tryout

Läs mer

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun.

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Policy & värderingar Sportlife Kungälv IBK Detta vill vi: Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Vi vill att Sportlife Kungälv

Läs mer

Verksamhetsberättelse Eastcoast Cheerleaders (org.nr )

Verksamhetsberättelse Eastcoast Cheerleaders (org.nr ) Verksamhetsberättelse Eastcoast Cheerleaders (org.nr. 802437-2982) Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret juli 2017-juni 2018 Samtliga lag i Eastcoast Cheerleaders och Eastcoast Cheerleaders Täby vid

Läs mer

Forssa BK Dalkurd FF

Forssa BK Dalkurd FF Dalkurd FF Ungdom Förväntningar på dig som spelare Säsongen 2018 - 2 - Att vara del av Dalkurd FF/: Vi vill bedriva en målinriktad fotbollsutbildning med långsiktig och individuell planering. Vi vill värna

Läs mer

Verksamhetsberättelse Gothenburg Cheer One

Verksamhetsberättelse Gothenburg Cheer One Verksamhetsberättelse 2015-2016 Gothenburg Cheer One Verksamhetsberättelse 2015-2016 Gothenburg Cheer One Verksamhetsåret 2015-07- 01-2016- 06-30 1. Organisation Medlemmar Under året hade föreningen 417st

Läs mer

Information till föräldrar i SGA

Information till föräldrar i SGA Information till föräldrar i SGA Om föreningen Sandvikens Gymnastikavdelningar (SGA) har idag ca. 1200 aktiva medlemmar och ca. 45 grupper med ca.70 välutbildade ledare. Vi är idag Sandvikens största barn-

Läs mer

Forssa BK Dalkurd FF

Forssa BK Dalkurd FF Dalkurd FF Akademi Förväntningar på dig som spelare Säsongen 2018 - 2 - Att vara del av Akademin: Vi vill bedriva en målinriktad fotbollsutbildning med långsiktig och individuell planering. Vi vill värna

Läs mer

KFUM Kristianstad Pingis Medlemspolicy

KFUM Kristianstad Pingis Medlemspolicy KFUM Kristianstad Pingis Medlemspolicy KFUK-KFUM (YMCA) är världens största och äldsta ungdomsrörelse. YMCA finns i 130 länder och har 70 miljoner medlemmar, varav 70 000 i Sverige. Bokstäverna i KFUK-KFUM

Läs mer

Vad erbjuder RudalensIF och vad förväntar sig föreningen av spelare och deras föräldrar? Version

Vad erbjuder RudalensIF och vad förväntar sig föreningen av spelare och deras föräldrar? Version Vad erbjuder RudalensIF och vad förväntar sig föreningen av spelare och deras föräldrar? Version 2018-01 Medlemskap i Rudalens IF handlar om Träning Seriespel Tävling Klubbens egna arrangemang Klubbresor

Läs mer

Verksamhetsberättelse Gothenburg Cheer One

Verksamhetsberättelse Gothenburg Cheer One Verksamhetsberättelse 2016-2017 Gothenburg Cheer One Verksamhetsberättelse 2016-2017 Gothenburg Cheer One Verksamhetsåret 2016-07-01-2017-06-30 1. Organisation Medlemmar Under året hade föreningen 448

Läs mer

INFORMATION ANGÅENDE DANSTÄVLINGAR I DISCODANCE (DETALJERAD TEXT)

INFORMATION ANGÅENDE DANSTÄVLINGAR I DISCODANCE (DETALJERAD TEXT) INFORMATION ANGÅENDE DANSTÄVLINGAR I DISCODANCE (DETALJERAD TEXT) Antal tävlingar per år Per termin hålls tre till sex tävlingar. Tävlingarna är alltid på lördagar (utom SM som sträcker sig lördag och

Läs mer

Allmän information om VSC VSC s juniorverksamhet Kommande evenemang Avgifter Kontaktvägar Aktiva Föräldrar. Agenda föräldramöte 080831

Allmän information om VSC VSC s juniorverksamhet Kommande evenemang Avgifter Kontaktvägar Aktiva Föräldrar. Agenda föräldramöte 080831 Allmän information om VSC VSC s juniorverksamhet Kommande evenemang Avgifter Kontaktvägar Aktiva Föräldrar Agenda föräldramöte 080831 Allmän information om VSC (1) Historia Föreningen registrerad som Västerås

Läs mer

Barsebäck Golf & Country Club

Barsebäck Golf & Country Club Barsebäck Golf & Country Club Policy för verksamheten Antagen av Styrelsen 2013-12-22 Innehåll Inledning...3 Värdegrund...3 Visioner och mål...3 Medlemskap...3 Träning och tävling...4 Riktlinjer för ledare

Läs mer

Gothia Cup, JULI Vecka 29, 2016, GÖTEBORG, SVERIGE

Gothia Cup, JULI Vecka 29, 2016, GÖTEBORG, SVERIGE Gothia Cup, 18-23 JULI Vecka 29, 2016, GÖTEBORG, SVERIGE Hej! Läs NOGA hela informationen nedan. Eventuella fotbollsfrågor besvaras av Leif Jönsson, praktiska och övriga frågor besvaras av Kjell ( U19)

Läs mer

POLICY och Information för Luleå konståkningsklubb. Organisations nr:

POLICY och Information för Luleå konståkningsklubb. Organisations nr: POLICY och Information för Luleå konståkningsklubb Organisations nr: 897001-2186 Bildad 1986 Inledning Detta dokument är framtaget för att tydliggöra de riktlinjer vi arbetar efter i vår klubb. Styrelsen

Läs mer

HK Aranäs 2017/2018. Flickor -05 Onsala

HK Aranäs 2017/2018. Flickor -05 Onsala HK Aranäs 2017/2018 Flickor -05 Onsala Föräldragrupp Ansvar Namn F-grupp Micaela Pilo Föräldragrupp F-grupp Sanna Olausson Ansvarig Anna verdin Ledare Ansvar Namn Lagansvarig Per Lindmark Tränare Anders

Läs mer

Bergsåkers Badmintonklubb FÖRENINGSPOLICY

Bergsåkers Badmintonklubb FÖRENINGSPOLICY Bergsåkers Badmintonklubb FÖRENINGSPOLICY Verksamhetsidé Vi ska erbjuda badmintonträningar och tävling för alla, oavsett ambitionsnivå med syfte att främja en aktiv fritid, gemenskap och välbefinnande

Läs mer

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Ledare/ Tränare Spelare Föräldrar Träning Match Lagsponsring Försäkring Övrigt Agenda LEDARE OCH TRÄNARE Planera träningen, alla tränare tagit del av det innan träningen börjar

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA

FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA Välkomna Roller Ledarnas filosofi Mål F05 Regler & ramverk F05 Träning Match 2014 matcher och övriga datum Lagföräldrar Claes & Jens Övrigt VÄLKOMNA INFORMATION VIA

Läs mer

IF BROMMAPOJKARNAS AKADEMI FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG SOM SPELARE

IF BROMMAPOJKARNAS AKADEMI FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG SOM SPELARE IF BROMMAPOJKARNAS AKADEMI FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG SOM SPELARE Innehåll Om den här skriften... 2 Att vara del av Akademin... 3 Målsättning för Akademin... 3 Vem finns Akademin till för?... 3 Mitt liv som

Läs mer

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna.

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna. Föräldramöte 180426 Organisationen för P-05 Ca 32 spelare och 6 ledare Lagansvarig: Micke Träningsansvarig: Johan/Sreten Materialansvarig: - Hemsidan/Administration: Carola, Johan och Micke Cup ansvarig:

Läs mer

Utvärdering Vasa Gymnastik VT 16. Författare: Jessica Pettersson, Maria Landqvist och Sara Eriksson

Utvärdering Vasa Gymnastik VT 16. Författare: Jessica Pettersson, Maria Landqvist och Sara Eriksson Utvärdering Vasa Gymnastik VT 16 Författare: Jessica Pettersson, Maria Landqvist och Sara Eriksson 1 Inledning Föreningen Vasa Gymnastik har under terminen haft 4 aktiva grupper med barn mellan åldrarna

Läs mer

Föräldramöte FTG VT /08

Föräldramöte FTG VT /08 Föräldramöte FTG VT2017 2017-02-06/08 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Arbetsgrupper Det här är

Läs mer

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap Onsala BK Föräldramöte F05 Kaparehallen 2017.03.22 Fotboll, Glädje och Gemenskap Mål med Föräldramötet Målsättning med tjejerna? Hur driver vi laget? Vad händer under säsongen? Reflektioner från 2016 Bra

Läs mer

Nu ger vi järnet, spelar som ett lag och gör vårt absolut bästa!

Nu ger vi järnet, spelar som ett lag och gör vårt absolut bästa! Gothia Cup, 12-18 JULI, 2015, GÖTEBORG, SVERIGE Hej! Läs NOGA hela informationen nedan. Eventuella fotbollsfrågor besvaras av Emil eller Perra, praktiska och övriga frågor besvaras av Kjell eller Anders.

Läs mer

Regelverk för BKK Innehåll

Regelverk för BKK Innehåll Regelverk för BKK Innehåll Regler för åkare Koreografi Obligatorisk träning utanför isen Obligatorisk för- och eftersäsong Obligatoriskt hemmaläger Obligatoriskt sommarläger Tävling Test Föräldraregler

Läs mer

Föräldramöte Föreningen Trosagymnasterna - FTG

Föräldramöte Föreningen Trosagymnasterna - FTG Föräldramöte Föreningen Trosagymnasterna - FTG 2015-03- 26 AGENDA De olika trupperna Mål och övningskrav Träningsregler Barnens egna spelregler Tävling/uppvisning Vi behöver lite hjälp KommunikaMonskanaler

Läs mer

BTK Kävlinge. Policy för verksamheten. Antagen av Styrelsen Version 1.1

BTK Kävlinge. Policy för verksamheten. Antagen av Styrelsen Version 1.1 BTK Kävlinge Policy för verksamheten Antagen av Styrelsen 2013-06-11 Version 1.1 Innehåll Inledning... 3 Värdegrund... 3 Visioner och mål... 3 Medlemskap... 3 Träning och tävling... 4 Riktlinjer för ledare

Läs mer

Tävlingspolicy Umeå Brottningsförening

Tävlingspolicy Umeå Brottningsförening Fastställd 2016-02-16 Innehåll och syfte Umeå Brottningsförenings tävlingspolicy gäller för samtliga aktiviteter - vid sidan av ordinarie träningsverksamhet - som föreningen deltar i, såsom exempelvis

Läs mer

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år 2018-2019 Nyköpings tennisklubb ska vara en attraktiv förening där tennisspelare i alla åldrar och nivåer kan mötas och utvecklas. Klubbens verksamhet ska bygga

Läs mer

Kläder till barnklasserna

Kläder till barnklasserna Kläder till barnklasserna Arnbergs kommer att stå för en del av kläderna och ni står för en del. Arnbergs kläderna kommer att finnas på plats på Nöjesteatern under lördagen och söndagen. Ni tar med det

Läs mer

Mötesanteckningar från Föräldramöte F00 Spånga Basket

Mötesanteckningar från Föräldramöte F00 Spånga Basket Mötesanteckningar från Föräldramöte F00 Spånga Basket Datum och Tid: 2012-09-06, kl. 19:00 Plats: Lilla Spånga hallen Närvarande föräldrar till: Julia U, Julia S, Ellinor, Adina, Sarah S, Niki, Hedvig,

Läs mer

Grimsås IF Policy. Fotboll är inte bara prestationer, poäng, snygga mål eller segrar.

Grimsås IF Policy. Fotboll är inte bara prestationer, poäng, snygga mål eller segrar. Grimsås IF Policy Fotboll är inte bara prestationer, poäng, snygga mål eller segrar. Fotboll är framför allt glädje, sammanhållning i med och motgång, kamratskap och hänsynstagande till andra. Policy angående

Läs mer

DROGPOLICY HÖRBY FF. Rev

DROGPOLICY HÖRBY FF. Rev DROGPOLICY HÖRBY FF Rev 20160218 1 Hörby FF är en ideell idrottsförening med fotboll som huvudsysselsättning. Förutom föreningens sportsliga mål, att ge våra barn och ungdomar möjlighet att utvecklas efter

Läs mer

Informerar om... GOD JUL & GOTT NYTT ÅR Önskar Styrelsen för Umeå Skytteförening

Informerar om... GOD JUL & GOTT NYTT ÅR Önskar Styrelsen för Umeå Skytteförening www.ac-skytte.com Västerbottens Skytteförbund och Ungdoms skytteförbund har en egen hemsida på Internet. Du som har tillgång till Internet, besök gärna den. Många UME-Skyttar finns där. Umeå Skytteförening:

Läs mer

Månadsbrev - Järfälla konstsim

Månadsbrev - Järfälla konstsim Månadsbrev - Järfälla konstsim JUNI Sommaruppvisning Junior SM & SM Junior EM Månadsbrev Vårterminen har lidit mot sitt slut och det är nu äntligen dags för sommar! Vi hoppas att alla har haft en härlig

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Ulricehamns IFK P-04

Ulricehamns IFK P-04 Ulricehamns IFK P-04 Föräldramöte 2015-04-14 Lars, Zoran, Barbro, Wendy, Linda och Mimmi Ulricehamns IFK P-04 UIFK Ungdomskommitten 4U & Calle Vredin Föräldraengagemang/ Bemanning Fotbollssäsong Träningstider

Läs mer

Lenhovda Idrottsförenings Värdegrund

Lenhovda Idrottsförenings Värdegrund Version 2013 Lenhovda Idrottsförenings Värdegrund Gemenskap Trygghet Respekt Utveckling Verksamhetsidé I vår förening får Alla vara med, pojkar, flickor, unga och gamla! Det ska vara kul att idrotta och

Läs mer

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Aktiviteter/arrangemang Städning på stan, hur fungerar det? Utdrag ur belastningsregistret, hur ligger vi till!? SSL herr matcharrangemang, hur fungerar

Läs mer

Drog och alkoholpolicy Policy för Eken IBK.

Drog och alkoholpolicy Policy för Eken IBK. Drog och alkoholpolicy Policy för Eken IBK. Detta dokument vänder sig till Eken IBK:s spelare, ledare och föräldrar. Alla med anknytning till klubben ska känna till dess innehåll. Bakgrund Som idrottsförening

Läs mer

Tillsammans för en idrott fri från alkohol, narkotika, doping och tobak

Tillsammans för en idrott fri från alkohol, narkotika, doping och tobak Tillsammans för en idrott fri från alkohol, narkotika, doping och tobak Handlingsplan och checklista För mer tips om hur ni kan arbeta med policyn- se verktygslådan! Förening: År: Kontaktperson: Handlingsplan

Läs mer

Skapa en bra grundkommunikation med föräldrarna.

Skapa en bra grundkommunikation med föräldrarna. Coach - Förälder relation Föräldrarnas roll är viktig i att få ett lag att fungera ordentligt och utvecklas så mycket som det möjligt går. Fram till barnen blir tonåringar så har föräldrarna allt att säga

Läs mer

Värmdö IF P02/03 Innebandy SPELARMÖTE

Värmdö IF P02/03 Innebandy SPELARMÖTE Värmdö IF P02/03 Innebandy SPELARMÖTE 2016-10-17 Vad tror JAG är viktigt för att vi i LAGET ska få en ROLIG säsong tillsammans! Åka på cuper eller utföra några aktiviteter tillsammans Koncentration Att

Läs mer

ink 2015-02- 02 far. kte+ovfr^ 75 Ronjabollen

ink 2015-02- 02 far. kte+ovfr^ 75 Ronjabollen WTÖALA K O M M U N S T Y R E L S E ink 2015-02- 02 far. kte+ovfr^ 75 Ronjabollen 1. Varför startade ni projektet och vad ville ni åstadkomma? Ronjabollen startades för att vi på TRIS såg och ser än idag

Läs mer

Lag 1 2016 - presentation av Anders Lautmann, ordförande Fotbollssektionen Värmdö IF

Lag 1 2016 - presentation av Anders Lautmann, ordförande Fotbollssektionen Värmdö IF Föräldramöte 150505 Lag 1 2016 - presentation av Anders Lautmann, ordförande Fotbollssektionen Värmdö IF Nuläge Närvaro Hur höjer vi närvaronivån Sanktan Antal lag, kallelser, närvarokrav Cuper Aroscupen

Läs mer

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt 1 Innehållsförteckning 1. INLEDNING... 3 REVISIONSHISTORIK... 3 SYFTE OCH MÅLGRUPP... 3 DOKUMENTANSVARIG,

Läs mer

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm).

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm). FÖRÄLDRAMÖTE F97/98 2010-04-20 Ledarstaben Truppen Träningar Träningsläger Seriespel DM Cup Ekonomi Medlemsavgift Deltagaravgift Lagkassa Föräldrauppgifter Intersport kläder mm Kost Lagpolicy Föräldrapolicy

Läs mer

Förskolans uppdrag Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande.

Förskolans uppdrag Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande. 1 Förskolans uppdrag Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande. Verksamheten ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Omsorg, fostran och lärande bildar en helhet. Förskolan

Läs mer

3V BLADET IDROTT FÖR ALLA

3V BLADET IDROTT FÖR ALLA 3V BLADET IDROTT FÖR ALLA Hösten 2009 - Våren 2010 Göteborg VÄLKOMMEN TILL 3V HIF DU HÅLLER I DIN HAND VÅRT PROGRAM OM IDROTTSAKTIVITETER FÖR HÖSTTERMINEN 2009 TILL VÅRTERMINENS SLUT 2010 Som medlem i

Läs mer

Policysamling 2012-02-28 1 POLICY FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN... 2 2 POLICY FÖR REPRESENTATIONSLAGEN... 2 3 EKONOMISK POLICY... 3 4 FÖRÄLDRA POLICY...

Policysamling 2012-02-28 1 POLICY FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN... 2 2 POLICY FÖR REPRESENTATIONSLAGEN... 2 3 EKONOMISK POLICY... 3 4 FÖRÄLDRA POLICY... Policysamling 2012-02-28 Innehåll 1 POLICY FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN.... 2 2 POLICY FÖR REPRESENTATIONSLAGEN... 2 3 EKONOMISK POLICY... 3 4 FÖRÄLDRA POLICY... 3 5 UPPFÖRANDE POLICY... 3 5.1 Spelare och ledare...

Läs mer

GT 76 Pojkar 03. Föräldramöte, 21 September 2003, 14:00-15:00. Zinken

GT 76 Pojkar 03. Föräldramöte, 21 September 2003, 14:00-15:00. Zinken GT 76 Pojkar 03 Föräldramöte, 21 September 2003, 14:00-15:00 Zinken Ledarstaben Vilka är vi och våra roller Per-Erik, Jens, Fredrik, Stefan J, Stefan G, Arne, Nettan, Jan Söker kioskansvarig Träningar

Läs mer

Föräldramöte FTG HT

Föräldramöte FTG HT Föräldramöte FTG HT2017 2017-09-11-17 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är Truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Hur kan du stötta föreningen?

Läs mer

Rådslag Maserskolan

Rådslag Maserskolan Rådslag Maserskolan 2017-10-04 Vad innebär rådslaget? Alla vårdnadshavare inbjuds till ett rådslag vid ett tillfälle/termin. När du deltar i rådslaget representerar du enbart dig själv och är aldrig representant

Läs mer

Nu har Tullinge Tennisklubb uppnått den aktningsvärda åldern av 100 år, vilket gör den till en av de äldsta tennisklubbarna i Sverige.

Nu har Tullinge Tennisklubb uppnått den aktningsvärda åldern av 100 år, vilket gör den till en av de äldsta tennisklubbarna i Sverige. Information från TTK:s styrelse januari 2016 Hej samtliga medlemmar och anställda i Tullinge TK, Välkomna till Tullinge Tennisklubbs jubileumsår 2016. Nu har Tullinge Tennisklubb uppnått den aktningsvärda

Läs mer

Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil

Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil Kenty pojkar födda 2002 Föräldramöte 21 april - Välkomna! Kommunikation Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil Mailadresser. Träningstid Onsdag kl 17.00-18.30

Läs mer

Gränna AIS IB 0405 Gränna AIS IB 0405

Gränna AIS IB 0405 Gränna AIS IB 0405 Som synes mycket god träningsvilja med i stort sett alla med närvaro över 80%. Truppen har matchats jämnt. Frånvaro har oftast berott på sjukdom eller att man varit bortrest. Serien slutar med en fin fjärdeplats

Läs mer

Information samt minnesanteckningar från. Föräldramöte P-08 15/2 2017

Information samt minnesanteckningar från. Föräldramöte P-08 15/2 2017 Information samt minnesanteckningar från Föräldramöte P-08 15/2 2017 Agenda 18.00 18:05 - Välkomna - kaffe 18.05 18:45 - Information inför säsongen 18.45 18:55 - Övriga frågor 18.55 - Slut Pojkar -08 Ledarstaben:

Läs mer

Barn och utbildningsförvaltningen Herrgårdsgymnasiet Läsår

Barn och utbildningsförvaltningen Herrgårdsgymnasiet Läsår Skolans ordningsregler Herrgårdsgymnasiet är en arbetsplats för elever och personal och i enlighet med skollagen ska varje skola ha ordningsregler. Dessa regler ska ses som ett uttryck för en bredare och

Läs mer

IRSTA IF P-02 Vision och Förhållningssätt. Säsongen 2012

IRSTA IF P-02 Vision och Förhållningssätt. Säsongen 2012 IRSTA IF P-02 Vision och Förhållningssätt Säsongen 2012 Kort versionen Som ledare i Irsta P-02 har vi enats om att bedriva en verksamhet som bidrar till att samtliga spelare erbjuds en lämplig utveckling.

Läs mer

Verksamhetsstruktur och policy för ACA

Verksamhetsstruktur och policy för ACA ARCTIC CHEER AVALANCHE Verksamhetsstruktur och policy för ACA 2016-01-19 Förord I denna handling försöker vi åskadliggöra ACA riktlinjer för samtliga lag i klubben samt för alla medlemmar, ledare och föräldrar.

Läs mer

Föräldramöte P05. Gävle Golfklubb

Föräldramöte P05. Gävle Golfklubb Föräldramöte P05 Gävle Golfklubb 20180508 Värdegrund Gävle GK Utvecklas - Lära nya saker - Känna spänning - Gemenskap/Träffa kompisar - Ha kul, genomsyrar all verksamhet som vi gör tillsammans. Spelare

Läs mer

Föreningspolicy för ledare, aktiva, barn, ungdomar & föräldrar i vår förening.

Föreningspolicy för ledare, aktiva, barn, ungdomar & föräldrar i vår förening. Föreningspolicy för ledare, aktiva, barn, ungdomar & föräldrar i vår förening. Framarbetad Hösten 2008 i samarbete med Redigerad November 2010 Sida 2 av 8 Innehållsförteckning 4 Så här vill vi att våra

Läs mer

Tävlingssäsongen 2015 U14

Tävlingssäsongen 2015 U14 Tävlingssäsongen 2015 U14 Hösten: Försäsongen Hej alla, det har varit en diskussionsfyllt höst. Många synpunkter har vädrats och olika åsikter växlats i samtal och möten. Få saker blir precis som alla

Läs mer

Stadgar för Västerås Harmony Chorus

Stadgar för Västerås Harmony Chorus Sid 1 (5) 1. Namn Namnet på denna ening är, tillhörande Nordic Light Region # 32 inom Sweet Adelines International. Organisationsnumret är 878001-1550, med säte i Västerås. 2. Syfte, nedan kallat VHC,

Läs mer

Kvinnlig AG Västerås Gymnastikförening

Kvinnlig AG Västerås Gymnastikförening Kvinnlig AG Västerås Gymnastikförening Vad är kvinnlig artistisk gymnastik? (AG) En individuell sport med redskapen bom, barr, hopp och fristående. Det finns obligatoriska moment som ska finnas med i en

Läs mer

Att träna med ÄSS -ett dokument för simmare och föräldrar-

Att träna med ÄSS -ett dokument för simmare och föräldrar- Att träna med ÄSS -ett dokument för simmare och föräldrar- Simträning i ÄSS våra riktlinjer Detta är ett dokument som på ett enkelt sätt ska förklara hur vi arbetar med träningsverksamheten i ÄSS. För

Läs mer

IFK Västerås Konståkningsklubb

IFK Västerås Konståkningsklubb Värt att veta för nyare tävlingsåkare och föräldrar Välkommen till att tävla i konståkning med! Som ny tävlingsåkare kan det finnas många frågor om hur konståkningsvärlden fungerar. Detta är en introduktion,

Läs mer

HSK Friidrott 06. Föräldramöte 12 oktober 2016

HSK Friidrott 06. Föräldramöte 12 oktober 2016 HSK Friidrott 06 Föräldramöte 12 oktober 2016 Agenda: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Tränare/ledare samt administration. Röda tråden Träning inomhus Tävlingar och läger Tävlingskläder MyClub Foto till hemsidan

Läs mer

Utvärdering Vasa Gymnastik HT 16. Författare: Carl Planthaber

Utvärdering Vasa Gymnastik HT 16. Författare: Carl Planthaber Utvärdering Vasa Gymnastik HT 16 Författare: Carl Planthaber 1 Inledning Föreningen Vasa Gymnastik har under terminen haft fem aktiva grupper med barn mellan åldrarna 6 och 12 år. Under terminen har föreningen

Läs mer

Tävlingsstege Aerobic Gymnastics

Tävlingsstege Aerobic Gymnastics Tävlingsstege Aerobic Gymnastics 2017-2020 Generellt Samma gymnast har möjlighet att tävla på två olika nivåer, men måste då tävla i olika kategorier. Tex, Individuellt i Nivå 4A och trio i Nivå 3. Gymnasten

Läs mer

Lagföräldramöte ÖHK

Lagföräldramöte ÖHK Lagföräldramöte ÖHK 2018-02-28 Agenda Status FBC Vinga Peter & Yanick Status respektive lag - bordet runt - alla Feedback från lagen till styrelsen & frågor alla Sammanfattning Info & policy arbete - Yanick

Läs mer

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B Golfsäsongen 2012 HUDIKSVALLS G O L F K LU B B Välkommen till säsongen 2012 Vintern är äntligen över och golfsäsongen drar igång. Årets program är fullt av aktiviteter som vi hoppas skall vara roliga och

Läs mer

Föräldramöte. IFK Fjärås F

Föräldramöte. IFK Fjärås F Föräldramöte IFK Fjärås F06 2014-04-08 www.laget.se/ifkfjarasf06 1 Vårt goa gäng www.laget.se/ifkfjarasf06 2 Agenda Presentation av ledare och faddrar Ledarnas målsättning IFK Fjärås riktlinjer - Social

Läs mer

INFÖR LÄSÅR 16/17 FÖR FÖRÄLDRAR/MÅLSMÄN

INFÖR LÄSÅR 16/17 FÖR FÖRÄLDRAR/MÅLSMÄN INFÖR LÄSÅR 16/17 FÖR FÖRÄLDRAR/MÅLSMÄN Foton och filmer i marknadsföring I och med den digitala tekniken finns nu möjlighet att jobba med bild, film och ljud i en helt ny utsträckning än tidigare. Alltmer

Läs mer

Delaktighet Gemenskap Respekt Glädje

Delaktighet Gemenskap Respekt Glädje Delaktighet Gemenskap Respekt Glädje Detta dokument är en del av Skara FC:s värdegrundsarbete som gäller alla ungdomsspelare, ledare och föräldrar. Dokumentet finns på Skara FC:s hemsida https://www.laget.se/skarafc/

Läs mer

Föräldramöte FTG VT /28

Föräldramöte FTG VT /28 Föräldramöte FTG VT2018 2018-02-26/28 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Arbetsgrupper Det här är

Läs mer

GYMNASTIK ÄR SUPERKUL! Kom därför ihåg att sprida glädje på träningarna och försök att inspirera så mycket du kan!

GYMNASTIK ÄR SUPERKUL! Kom därför ihåg att sprida glädje på träningarna och försök att inspirera så mycket du kan! Ledarpolicy i Varbergs GIF Gymnastikförening GYMNASTIK ÄR SUPERKUL! Kom därför ihåg att sprida glädje på träningarna och försök att inspirera så mycket du kan! Ledarens konkreta uppgifter Det är ledaren

Läs mer

Nynäshamns Bågskytteklubb

Nynäshamns Bågskytteklubb Nynäshamns Bågskytteklubb Protokoll från Årsmöte 2015-01-18 Närvarande: Torsten Åkerblom, Karl-Gustaf Åkerblom, Annika Johansson, Leif Branting, Kari Karttunen, Aki Lethimäki-Jansson, David Keijser; Viveka

Läs mer

ÖIF P16. Spelarmöte

ÖIF P16. Spelarmöte ÖIF P16 Spelarmöte 2016-01-21 Agenda: Vi - spelare/ledare - "Gruppen Målsättning ambition motivation Fokusområde Ordningsregler Närvaro/skador/sjukdom/skolarbete/avanmälan Förväntningar What s in it for

Läs mer

Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något.

Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något. Fredag den 27 april 2012 Sjukanmälan görs på tel nr 08-659 53 13 Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något. - Alla hälsas

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 1 2 0 1 3 K U N G S Ö R S S K 2013-03- 21 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 7 / 4 U P P T A K T S T R Ä F F M T B 1 4 / 4 1 : A M T B & L Ö P T R Ä N I N G E N ( P R E L. ) 4 / 5 B J Ö

Läs mer

Fördjupad kartläggning

Fördjupad kartläggning UN/2016:259 Fördjupad kartläggning Instruktioner Inför mötet Informera eleven om att vårdnadshavare kommer att kontaktas för ett nytt möte. Kontakta båda vårdnadshavarna vid gemensam vårdnad. Berätta att

Läs mer

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte 2015-03-03 1 LAGET 23 tjejer 6 Tränare, en lagledare, en kassör/materialare 2st 9-mannalag 2015 (Svår och Lätt serie) MÅLSÄTTNING Vi ska ha kul tillsammans

Läs mer

Tävlingsstege Aerobic Gymnastics

Tävlingsstege Aerobic Gymnastics Tävlingsstege Aerobic Gymnastics 2017-2020 Generellt Samma gymnast har möjlighet att tävla på två olika nivåer, men måste då tävla i olika kategorier. Tex, Individuellt i Nivå 2A och trio i Nivå 3. Gymnasten

Läs mer

Välkomna. Föräldramöte EIF F01/02 140901

Välkomna. Föräldramöte EIF F01/02 140901 Välkomna 140901 Sammanslagning av F01/02 Bakgrund Förväntningar Dagsläget Våren 2014 140102-140617 Spelare i truppen våren -2014 27 F02-14 F01-13 Träningstillfälle 43 Träningsnärvaro 65% 16-17 spelare/tillfälle

Läs mer

DROGPOLICY FÖR BÅSTAD GOLFKLUBB

DROGPOLICY FÖR BÅSTAD GOLFKLUBB FÖR BÅSTAD GOLFKLUBB Drogpolicy för Båstad Golfklubb, Version 2013.1 1 INLEDNING Båstad Golfklubb är en idrottsförening med golf som sysselsättning och som bildades 1930. Klubbens idrottsverksamhet består

Läs mer

Policys IK Sisu. Var inte rädd att kontakta ledare och styrelsen om du har något du undrar över gällande våra policys. Innehållsförteckning

Policys IK Sisu. Var inte rädd att kontakta ledare och styrelsen om du har något du undrar över gällande våra policys. Innehållsförteckning Policys IK Sisu IK Sisu välkomnar alla att vara med och delta i klubbens verksamhet oavsett ålder, kön, ursprung, läggning eller förmåga. Vår friidrottsklubb genomsyras av glädje och gemenskap som gör

Läs mer

TÄVLINGSSTEGE AEROBIC GYMNASTICS

TÄVLINGSSTEGE AEROBIC GYMNASTICS TÄVLINGSSTEGE AEROBIC GYMNASTICS 2017-2020 GENERELLT Samma gymnast har möjlighet att tävla på två olika nivåer, men måste då tävla i olika kategorier. Tex, Individuellt i Nivå 2A och trio i Nivå 3. Gymnasten

Läs mer

POLICY DOKUMENT KÄVLINGE

POLICY DOKUMENT KÄVLINGE POLICY DOKUMENT KÄVLINGE DOKUMENTETS INNEHÅLL Förhållningssätt och agerande i föreningen gentemot Tobak, Alkohol, Narkotika, Jämställdhet och Sexuella Trakasserier. I huvudsak inriktning barn och ungdomar

Läs mer

Kongahälla AIK Friidrott Regler och Rutiner

Kongahälla AIK Friidrott Regler och Rutiner Kongahälla AIK Friidrott Regler och Rutiner 1. Inledning 1.1. Kongahälla Allmänna Idrottsklubb- KAIK har som sin främsta uppgift att bedriva friidrottsutbildning för barn och ungdomar. Barn är man tom

Läs mer

ANT-policy för KFUM Central Basket

ANT-policy för KFUM Central Basket ANT-policy för KFUM Central Basket KFUM-KFUK Central basket har som mission att verka för sportsliga framgångar inom ungdoms- och seniorbasket i centrala Stockholm, baserat på proffsig basketverksamhet

Läs mer

Medlemsavgift 150kr Träningsavgift ca 900kr Planvärdar Storsjöcupen Bollkallar

Medlemsavgift 150kr Träningsavgift ca 900kr Planvärdar Storsjöcupen Bollkallar VÄLKOMNA ÅTAGANDE Medlemsavgift 150kr Träningsavgift ca 900kr Planvärdar Storsjöcupen Bollkallar Under v27 kommer vi behöva ställa upp med planvärdar under storsjöcupen, så fort vi får veta från Frösö

Läs mer

Den lilla klubben med det stora hjärtat!

Den lilla klubben med det stora hjärtat! Den lilla klubben med det stora hjärtat! Syfte Syfte med denna ledarguide är att ge riktlinjer och stöd till dem som är berörda av vår verksamhet. Vision Fotboll för alla! Getinge IF:s vision är att ha

Läs mer

Föräldramöte Säsongen Nykvarns Sportklubb 1

Föräldramöte Säsongen Nykvarns Sportklubb 1 Föräldramöte 2016-04-04 Säsongen 2016 Nykvarns Sportklubb 1 Agenda 1. Ledare 2. Spelartrupp och Målsättning 2016 3. Träning 4. Träningsmatcher 5. Sammandrag och Cup 6. Informationskanal laget.se 7. Klubbkläder

Läs mer

Ekonomi Enkät Träningar/närvaro Mål & Riktlinjer Cuper Matcher under våren

Ekonomi Enkät Träningar/närvaro Mål & Riktlinjer Cuper Matcher under våren Ekonomi Enkät Träningar/närvaro Mål & Riktlinjer Cuper Matcher under våren Saldot är 111,6kkr (per 30/11) (Ingående balans 17-18 var 49kkr) Utgående saldo till u11 skall vara min 79,8 (2,1kkr/spelare)

Läs mer