NATURISTFÖRENINGEN BERGSLAGENS SOLSPORT Verksamhetsberättelse för 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "NATURISTFÖRENINGEN BERGSLAGENS SOLSPORT Verksamhetsberättelse för 2015"

Transkript

1 NATURISTFÖRENINGEN BERGSLAGENS SOLSPORT Verksamhetsberättelse för 2015 Styrelse Styrelsen har under året haft följande sammansättning: Ordförande Vice ordförande, samt ansvarig för camping/markfrågor Kassör, medlemsregister, marknadsföring Sekreterare, barn & ungdomsansvarig Ledamot ansvarig för campingvärdar Ledamot ansvarig för byggfrågor Ledamot ansvarig för fest/arrangemang Lars Jacobsson Sven-Erik Kilsten Maria Wilhelmsson Kristine Strömberg Siv Johansson Peter Rosencrantz Marianne Tunströmer Övriga funktionärer It-ansvarig, Bergslagsaktuellt, Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Susann Kumm Stig Theodorsson Eie Gillheim Karl-Gunnar Olsson Alf Prestegård Anneli Hedén Gunilla Thorild Wall I tur att avgå vid årets årsmöte är: Lars Jacobsson, Marianne Tunströmer, Sven- Erik Kilsten, Peter Rosencrantz. Samt ett fyllnadsval istället för Kristine Strömberg som av personliga skäl avgår innan mandatperioden är slut.

2 Möten sammankomster Styrelsen har under året haft 9 protokollförda styrelsemöten varav 2 möten där vissa ledamöter deltagit via SKYPE, ett vårmöte och ett höstmöte som även de har protokollförts. Föreningens årsmöte hölls den 28 mars på Åkerby Herrgård. Totalt deltog 62 medlemmar. Före mötet bjöd föreningen på lunch och kaffe. Vårmötet hölls den 16 maj. Antalet närvarande medlemmar var 41 st Höstmötet hölls den 12 september. Campingmöte som alla på campingen var välkomna till ägde rum den 18 juli och det var välbesökt. Riksmötet NBS representerades av 1 delegat vid Riksmötet, Agneta Jacobsson, som avhölls 25 juli på Paradisets Naturistcamping i Kyrkhult, Blekinge. Medlemsavgift 450 kr för familj, 350 kr för ensamstående, 200 kr för supportermedlemmar samt en frivillig avgift för livstidsmedlemmar. Ekonomi Föreningens ekonomi är i dagsläget god och likviditeten även den god. Krediten på :- är aldrig utnyttjad. Då föreningen har mycket god ekonomi har styrelsen tagit beslut att använda en del av dessa medel för ytterligare investeringar. Samarbetet med Redovisningskonsulten Ab är gott och detta gör att vi har god ordning på vår bokföring. Vi kommer att fortsätta detta samarbete. Föreningens/campingens bokföring är så pass omfattande att detta inte kan skötas på ett tillfredställande sätt på fritidsbasis. I övrigt hänvisas till resultat och balansräkning. Marknadsföring Marknadsföringen kostar ca kronor per år. Även under det här året har arbetet med marknadsföring bedrivits genom annonser i Noraguiden, Noradagarna, Sommarguiden Örebro län och Landet runt. Information om campingen finns sökbar på internet och finns dessutom som val att söka på hemsidorna för bl a TV4, Expressen, GT, Dagens Industri, msn.se m fl.

3 Vi finns även med på Turistmål.se, samt Husvagn och Camping som ger ut campingkatalogen för fristående campingar, FC90. Utomlands marknadsför vi oss på nedcamp.com både på webben och i tidningen. Campinggäster får som tidigare en särskild informationsbroschyr. Föreningen Medlemsantal vid årets början: 308 hushåll, 521 medlemmar Medlemsantal vid årets slut: 301 hushåll, 515 medlemmar Medlemsregistret är i god ordning och uppdateras kontinuerligt. Campingvärdsgruppen Campingvärdarna är en grupp säsongscampare som jobbar med bokning, planering och att ta mot våra gäster, in- och utcheckning och informera och se till att gästerna kommer på rätt plats. Helger som midsommar och andra veckan i juli, vänskapsveckan och helgen i augusti då det är kräftskivan så är det ett riktigt pusslande för campingvärdarna, för att fixa platser för alla våra gäster. När det gäller uthyrning av rummen så är det kanske inte så svårt för campingvärden för där har vi ju bara ett vist antal rum och när dessa är slut så är dom och vi kan inte göra mycket mer. Hjälpmedel till campingvärdarna är ett datorprogram för bokningen för uthyrning av rum, stugor och campingplatser. Campingvärdskapet delats av en grupp säsongscampare. Årets campingvärdar har bara varit några stycken och dessa har gjort ett fantastiskt bra jobb och lyckats att planera in så att vi alltid har haft någon på plats i receptionen. Vi önskar att fler ville ta på sig att arbeta några dagar i receptionen per säsong, utan värdar inga intäkter till föreningen. Dagbadare Badplatsen har i år varit lite mindre välbesökt p.g.a. vädret. Bergslagsaktuellt Medlemsinformationen Bergslagsaktuellt har utkommit 4 gånger under 2015 på föreningens webbsida.

4 ( Ansvarig utgivare är Lars Jacobsson. Kristine Strömberg har skrivit föreningspalten för NBS i tillsammans 4ggr under året. Webben Susann Kumm har, på uppdrag från styrelsen, varit ansvarig för webben och den har uppdateras kontinuerligt under året, både på Naturistföreningen Bergslagens solsport och Campingens webbsida gustavsbergscamping.se. Fest- och arrangemangsgruppen Vi har haft många olika aktiviteter under det gångna året. För andra året har de fem arrangemangsgrupperna fått svara för cirka två arrangemang per grupp. Det har anordnats både planerade och spontana fester på Gustavsberg. Grupperna har varit aktiva och skött sina arrangemang med bravur. Mötet med säsongare och campingvärdar hölls i samband med vårstädningen den 2:a maj med mycket god uppslutning. Vårstädningen på Trumön ägde rum den 9:e maj och vi var sex stycken som krattade av hjärtans lust. Därefter smakade medhavda äggmackor ljuvligt gott. Några tog årets premiärdopp. Vårmöte hade vi den 16:e maj det skulle även vara grillkväll för inbjudna grannar men ett missförstånd gjorde att det fick ställas in. Traditionellt midsommarfirande den 19:e juni med midsommarstång och ringdans med allsång som klarades galant mellan regnskurarna. Föreningen bjöd på kaffe med jordgubbsbakelse efter dansen det blev mycket uppskattat av både gäster och säsongare. På kvällen fick knytkalaset avätas i tältet vilket fungerade mycket bra. Vänskapsdagarna inföll mellan den 7:e t.o.m. den 10 juli. Dagarna började bra men under bouleturneringen öppnades himmelens portar ingen skall tro att det avskräckte de tappra som tävlade, en stor eloge skall de och arrangemangsgruppen ha. Vaffel Alf med flera bjöd även på våfflor med sylt och grädde en av dagarna vilket uppskattades mycket av alla som spisade våfflor med god aptit. Pinnespel och tipspromenad var också populärt. Vi fick även i år besök av populära Rockin Boys som förgyllde vänskapsdagarna med sin 50-talsmusik. Veckan avslutades med barnens dag.

5 Den 18:e juli hölls ett välbesökt campingmöte. Den årliga och välbesökta kräftskivan inföll den 8:e augusti vid grillen med långbord långt ut på gräsmattan. Vi sjöng allsång och frossade på de röda skaldjuren. Så var det dags för årets surströmmingsskiva den 22 augusti den blev ovanligt välbesökt tack vare vädret. Höstmöte hade vi i samband med höststädningen den 12:e september. Som vanligt välbesökt. Inomhusbad Föreningen har även under 2015 anordnat inomhusbad i Nora simhall och vi kan glädjas åt att badtiderna har varit bättre anpassade, lördagar Totalt har vi träffats ca 9 ggr. Markgruppen Förutom underhållsarbete som till exempel gräsklippning, häckklippning och trädklippning så har vi under året grävt ner kabel och satt upp en antenn för att förbättra internetmottagningen på Sjöängen. Vi har lagt för stockar öster om Ararat, så att all infart till campingen ska ske via bommen. Två nya lyktstolpar är uppsatta på ängen och en på tältplatsen, på grund av att det helt saknades belysning där. Gungställningen är på plats och samtidigt flyttade vi alla lekredskap till väster om vägen ner till Sjöängen. Det gör att gräsplan vid stranden har blivit större och att barnen inte är så nära sjön när de leker. Bygg Två altaner till Bergsgården och Gustavsgården är klara. Hängrännor till Storgården uppsatta. Trumön I våras var vi 2 par från Gustavsberg som packade våra fikakorgar och åkte till Trumön för att hjälpa till med vårstädningen. Väl där möttes vi av eldsjälarna Lisbet och Lars som håller ordning på Trumö badet. Det är en liten trevlig badplats med en stor gräsyta, sandstrand, brygga, gungor, grillplats och vindskydd beläget vid sjön Multen. Föreningen har arrenderat den här platsen sedan ca 40 år tillbaka. Har ni inte besökt badet ännu så föreslår vi er att ni gör ett besök till denna oas. Årets besökare har varit något mindre än vanligt, kanske p.g.a. den kalla och solfattiga sommaren. Men när solen tittar fram så kommer badgästerna. Ett stort TACK till Lisbet och Lars för allt jobb som ni lägger ner på badet.

6 Barn- och ungdomsverksamhet Fredagen den 10 juli vad det barnens dag. Besök hos Magnus Agerberg och alla hans husdjur (ökenråttor, kaniner, fiskar, asiatisk råttsnok, ödlor m.m.). Avslutade dagen med Noraglass. Det var fyra barn som var med och alla tyckte det var en jättebra dag. Slutord Ännu ett verksamhetsår har passerat och vi kan konstatera att sommarens väder 2015 inte var det bästa. Det tog lite tid innan solen och värmen ville komma till oss. Midsommarhelgen startade med lite duggregn när vi skulle resa vår midsommarstång och även i semestermånaden juli saknade vi förra årets värmebölja. Det är klart vi var bortskämda av förra årets tropiska soliga och varma juli. Trots detta så har vi haft många besökare men vi har inte slagit några nya besöksrekord det här året men vi har ändå haft gästnätter. Även i år har vi haft många aktiviteter som midsommarfirande, vänskapsveckan, kräftskiva, gösmiddag och surströmming. Campingen drivs av föreningens styrelse och medlemmar och utan era insatser skulle vi inte vara en av Sveriges största och vackraste naturistcampingar. Ett stort tack till er alla som jobbar ideellt och lägger ner massor av arbete för campingens bästa. Övrigt Tre vattenprover har tagit i sommar och alla har varit godkända. Även i år har vi hyrt en hjärtstartare som placerades på toaletten, tack och lov har den inte behövts användas.

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Naturistföreningen Bergslagens solsport Gustavsbergs Camping Trumöbadet NATURISTFÖRENINGEN BERGSLAGENS SOLSPORT Verksamhetsberättelse för 2014 Styrelse Styrelsen har under året

Läs mer

NATURISTFÖRENINGEN BERGSLAGENS SOLSPORT Verksamhetsberättelse för 2018

NATURISTFÖRENINGEN BERGSLAGENS SOLSPORT Verksamhetsberättelse för 2018 NATURISTFÖRENINGEN BERGSLAGENS SOLSPORT Verksamhetsberättelse för 2018 Styrelse Styrelsen har under året haft följande sammansättning: Ordförande, campingansvarig och ansvarig för campingvärdar Vice ordförande,

Läs mer

ETF:s enkät 2011 översikt

ETF:s enkät 2011 översikt ETF:s enkät 11 översikt 1. Anordna Midsommarfirande 2. Anordna Simskola 3. Anordna Valborgseld: 4. Anordna Höstfest/ Kräftskiva: 1 2 3 4 6 1 2 3 4 6 1 2 3 4 6 1 2 3 4 6. Anordna gemensamma arbetsdagar:

Läs mer

GINSTBLaDET. Nr 2 2013 Hallandssektionen Årgång 14. Ur Innehållet. Ordförande har ordet. Påskträff. Årsmöte Riksting

GINSTBLaDET. Nr 2 2013 Hallandssektionen Årgång 14. Ur Innehållet. Ordförande har ordet. Påskträff. Årsmöte Riksting GINSTBLaDET Nr 2 2013 Hallandssektionen Årgång 14 Ur Innehållet Ordförande har ordet Påskträff Årsmöte Riksting MATERIAL Ginstbladet Inga-Lill Niklasson CC 57210 Material till oss via E-post Västgötagatan

Läs mer

Årsmöteshandlingar Sundsvallssektionen (YZ)

Årsmöteshandlingar Sundsvallssektionen (YZ) Årsmöteshandlingar Sundsvallssektionen (YZ) 16/4 2015 Kallelse till Årsmöte för Caravan Club of Sweden, Sundsvallssektionen, YZ 2014. Plats Quality Hotel Sundsvall, Esplanaden 29 (Folkets Hus). Tid Torsdag

Läs mer

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också UTVÄRDERING AV NY PLATS FÖR RDSGs RASSPECIAL Punkterna 1-5 kunde graderas enligt följande: Mycket bra Bra Varken bra eller dåligt Ganska dåligt Dåligt 1. Vilket är ditt helhetsintryck av den nya platsen

Läs mer

NÄSTORPSBLADET. Information till medlemmarna i Nästorps samfällighet

NÄSTORPSBLADET. Information till medlemmarna i Nästorps samfällighet NÄSTORPSBLADET 2016 Information till medlemmarna i Nästorps samfällighet Viktiga datum Lördag den 23 april: Vårens arbetsdag Lördagen den 23 april är det dags för vårens arbetsdag. Samling kl. 10.00 vid

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 DAGORDNING 1. Mötets öppnande 2. Fråga om kallelse till mötet skickats ut i god tid 3. Godkännande av föredragningslista inkl. anmälan av övriga ärenden 4. Val av ordförande

Läs mer

www.sjobo.nu/karupsnygard

www.sjobo.nu/karupsnygard www.sjobo.nu/karupsnygard Årgång 31 KARUPSBLADET nr 1 2011 Information från Samfällighetsförening för Fritidsanläggningar Sommar igen!! Härligt!! Det är ju nu man uppskattar att bo i naturen eller hur?

Läs mer

R-Nytt Nr 1-2015 1 1

R-Nytt Nr 1-2015 1 1 R-Nytt Nr 1-2015 1 1 Ansvarig utgivare: Thomas Andreasson Telefon: 0512-50754 Mobil: 0730-841989 Epost: ordf@cc-r.se Örlenbadets Familjecamping Campingvägen 8 543 94 Tibro Telefon 0504-222 55 E-post: cc-orlen@tibronet.se

Läs mer

MOTORBLOCKET OKTOBER

MOTORBLOCKET OKTOBER MOTORBLOCKET OKTOBER 2002 RESTAD GÅRD 7 SEPTEMBER 2002 Efter inbjudan från Riksbyggen och Västfastigheter har Vänersborgs Motorklubb åter deltagit vid Restad Gård arrangemanget. Flera av klubbens rallyförare

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Bottenhavskretsen 2002-2003

Verksamhetsberättelse för Bottenhavskretsen 2002-2003 1 Verksamhetsberättelse för Bottenhavskretsen 2002-2003 Målet med Svenska Kryssarklubbens och Bottenhavskretsen verksamhet är att stimulera och skapa goda förutsättningar för turist- och långfärder till

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Sportfiskarna Karlskrona.

Verksamhetsberättelse för Sportfiskarna Karlskrona. Verksamhetsberättelse för Sportfiskarna Karlskrona. Verksamhetsåret 2015 Styrelsen för Sportfiskarna Karlskrona vill härmed framföra 2015 år verksamhetsberättelse. Klubben är ansluten till Sveriges Sportfiske-

Läs mer

KALLELSE och ÅRSMÖTESHANDLINGAR TILL ÅRSMÖTET 201

KALLELSE och ÅRSMÖTESHANDLINGAR TILL ÅRSMÖTET 201 KALLELSE och ÅRSMÖTESHANDLINGAR TILL ÅRSMÖTET 201 Riddartorps Koloniträdgårdsförening Dåntorpsvägen Jordbro Dagordning Kallelse till Årsmöte 201 LÖRDAG DEN APRIL KL. 13.00 i Skogsstjärnan 1. Mötets öppnande

Läs mer

Ekebylletinen. Sommaren närmar sig med stormsteg!

Ekebylletinen. Sommaren närmar sig med stormsteg! Innehåll - Inledning - Bredband-TV - Ekonomi - Kvartersgård - Trafik, miljö och allmänna ytor - Hemsidan - Korrigering - Grannsamverkan - Vårens arbetsdag Sommaren närmar sig med stormsteg! Efter en vinter

Läs mer

5 februari Planeringskväll inför föreningens 70 års kalas

5 februari Planeringskväll inför föreningens 70 års kalas 2 Styrelsens sammansättning t o m mars-2013 Ordf. Daniel Sigurd 070-959 05 56 Email sigge@wilzens.se V.ordf. Annelie Stolt 0141-21 07 89 Email stolt1966@hotmail.com Sekr. Gunilla Ångström-Balla 0141-21

Läs mer

DAGORDNING VID UMEÅ MOTORCYKELKLUBBS ÅRSMÖTE 2012-02-04

DAGORDNING VID UMEÅ MOTORCYKELKLUBBS ÅRSMÖTE 2012-02-04 ÅRSMÖTE 2012-02-04 DAGORDNING VID UMEÅ MOTORCYKELKLUBBS ÅRSMÖTE 2012-02-04 1. Mötets öppnande. 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3. Val av två rösträknare tillika justeringsmän att jämte

Läs mer

Årgång 11 Nr 3 April 2008 SNOWRÄJS GRUSCUPEN SIKFORSDAGEN PRO:S ÅRSMÖTE PANK PENISONÄR SÖKER MC KARAVAN GENOM SIKFORS. Sida 1

Årgång 11 Nr 3 April 2008 SNOWRÄJS GRUSCUPEN SIKFORSDAGEN PRO:S ÅRSMÖTE PANK PENISONÄR SÖKER MC KARAVAN GENOM SIKFORS. Sida 1 Årgång 11 Nr 3 April 2008 SNOWRÄJS GRUSCUPEN SIKFORSDAGEN PRO:S ÅRSMÖTE PANK PENISONÄR SÖKER MC KARAVAN GENOM SIKFORS Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL REDAKTIONEN SKICKAS TILL: Carina

Läs mer

Sjöänd Skans Klubbtidning för kamratföreningen Fort 118

Sjöänd Skans Klubbtidning för kamratföreningen Fort 118 Sjöänd Skans Klubbtidning för kamratföreningen Fort 118 Årgång 1 utgåva 2 I detta nummer Protokoll från årsmötet Kallelse till kamratträff i Skansen Källforskning med Arne Berg Och mycket mera Sjöänd Skans

Läs mer

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 INNEHÅLL sida Kallelse och dagordning 2 Verksamhetsberättelser 2013 4 Resultaträkning 2013 6 Balansräkning 2013 7 Förslag verksamhetsplaner 2014 8 Budgetförslag

Läs mer

Att söka sommarjobb På Bödagårdens. Camping!

Att söka sommarjobb På Bödagårdens. Camping! Att söka sommarjobb På Bödagårdens 1 Camping! Att söka sommarjobb på Bödagården! Med sitt lugna idylliska läge vid Bödabuktens milslånga sandstrand är Bödagården för många en pärla på norra Öland. Bödagårdens

Läs mer

Följande gäller för utflykterna:

Följande gäller för utflykterna: Sommarplaneringen 2005 Nu är vi äntligen klara med planeringen för sommaren. Vi har planerat in en hel del utflykter och aktiviteter. Vi har försökt att hitta en variation i det vi gör, en del av utflykterna

Läs mer

Årsmötesförhandlingar för MK GOTLANDS TERRÄNG GÄNG

Årsmötesförhandlingar för MK GOTLANDS TERRÄNG GÄNG Årsmötesförhandlingar för MK GOTLANDS TERRÄNG GÄNG Verksamhetsåret 2014 Kallelse till årsmöte 2015 Härmed kallas alla medlemmar i MK Gotlands Terräng Gäng till årsmöte Söndag den 8 Mars ca kl 15.00 Plats:

Läs mer

-++++++++++++++++ +++++++++++++++++++ -Berra såg en balettföreställning. - Vet du vilket vatten hantverkare har i sina vattenpass? -Rakvatten!

-++++++++++++++++ +++++++++++++++++++ -Berra såg en balettföreställning. - Vet du vilket vatten hantverkare har i sina vattenpass? -Rakvatten! Nr.2 2016 Haralds Hörna -Två kompisar pratar om en gemensam bekant som just har skilt sig. -- Varför fungerade inte deras äktenskap? -- Han var matematiker och hon var oberäknelig. -++++++++++++++++ Viktor,

Läs mer

TRÄFFAR 2006. Påskträff på Hanatorps Camping 13-17 april 2006

TRÄFFAR 2006. Påskträff på Hanatorps Camping 13-17 april 2006 TRÄFFAR 2006 Påskträff på Hanatorps Camping 13-17 april 2006 Den traditionella påskträffen på Hanatorps Camping blir av. Tidigare information om att den skulle vara inställd är felaktig. Vi inbjuder härmed

Läs mer

Pedagogisk omsorg Pedagogisk omsorg är ett samlingsbegrepp för verksamhet som erbjuds istället för förskola och fritidshem.

Pedagogisk omsorg Pedagogisk omsorg är ett samlingsbegrepp för verksamhet som erbjuds istället för förskola och fritidshem. 1 (6) 2013-01-22 Utdelningsadress Besöksadress Webb Telefon E-post Bankgiro 821 80 Bollnäs Stadshustorget 2 www.bollnas.se 0278-250 00 bollnas@bollnas.se 594-2636 2 (6) Pedagogisk omsorg Pedagogisk omsorg

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2011

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2011 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2011 Styrelsen för Stockholms Motorcykelklubb Rapido avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2011: Styrelsen har under året bestått av: Ordförande Vice ordförande

Läs mer

Protokoll från årsmöte i Torsby Samfällighetsförening, den 6 mars 2004, i Värmdö bygdegård

Protokoll från årsmöte i Torsby Samfällighetsförening, den 6 mars 2004, i Värmdö bygdegård www.torsbysamfall.org Protokoll från årsmöte i Torsby Samfällighetsförening, den 6 mars 2004, i Värmdö bygdegård!"!# $!" & '( # Föreslagen dagordning godkändes med tillägget av punkt under 19. Övriga frågor

Läs mer

Kallelse till årsstämma i FREJA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

Kallelse till årsstämma i FREJA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till årsstämma i FREJA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Härmed kallas samtliga medlemmar till ordinarie stämma söndagen den 8 mars 2009 kl. 16.00 på Stenåsavägen 36 Dagordning 1. Stämman öppnas 2. Stämmans

Läs mer

GISEKVARNS HISTORIA. En samling berättelser om tiden som varit. Berättat av medlemmar i Gisekvarns Tomtägareförening och andra

GISEKVARNS HISTORIA. En samling berättelser om tiden som varit. Berättat av medlemmar i Gisekvarns Tomtägareförening och andra GISEKVARNS HISTORIA En samling berättelser om tiden som varit Berättat av medlemmar i Gisekvarns Tomtägareförening och andra sid 1 (Fakta kring Gisekvarn berättat vid Gisekvarns tomtområdes 30-årsjubileumsfirande

Läs mer

Välkommen till Skyttstennäs Tomtägareförening Plusgiro: 21 00 52-7 Org.nr.: 717600-8014

Välkommen till Skyttstennäs Tomtägareförening Plusgiro: 21 00 52-7 Org.nr.: 717600-8014 Välkommen till Skyttstennäs Tomtägareförening Plusgiro: 21 00 52-7 Org.nr.: 717600-8014 Skyttstennäs Tomtägareförening är en ekonomisk förening för 185 st tomtägare vid Strandsjön och Stennässjön i Järlåsa.

Läs mer

VERKSAMHETSREDOGÖRELSE FÖR TIDEN 2008-07-01 2009-06-30

VERKSAMHETSREDOGÖRELSE FÖR TIDEN 2008-07-01 2009-06-30 Vårby Gårds scoutkår ansluten till Svenska Scoutförbundet VERKSAMHETSREDOGÖRELSE FÖR TIDEN 2008-07-01 2009-06-30 Styrelse Ordförande: Paula Nilsson Vice ordförande: Jenny Sundberg Sekreterare: Roger Aronsson

Läs mer

SPECIALKLUBBEN RHODESIAN RIDGEBACK SVERIGE. ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2015 SRRS lokalavdelning Västra

SPECIALKLUBBEN RHODESIAN RIDGEBACK SVERIGE. ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2015 SRRS lokalavdelning Västra SPECIALKLUBBEN RHODESIAN RIDGEBACK SVERIGE ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2015 SRRS lokalavdelning Västra INNEHÅLL 1. DAGORDNING... 3 2. VERKSAMHETSBERÄTTELSE... 4 2.1. Förtroendevalda... 4 2.2. Fullmäktigedeligater...

Läs mer

Verksamhetsberättelse för år 2013.

Verksamhetsberättelse för år 2013. Verksamhetsberättelse för år 2013. Styrelsen för HjärtLung i Kalmar får härmed avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013. Styrelse och funktionärer. Ordförande: Per-Olof Rossberg. Vice ordförande:

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Norrtälje Simklubb

Verksamhetsberättelse. Norrtälje Simklubb Verksamhetsberättelse Sid 1( 6) Verksamhetsberättelse Norrtälje Simklubb Styrelsen för Norrtälje Simklubb lämnar härmed följande berättelse för Verksamhetsberättelse Sid 2( 6) Styrelsens sammansättning

Läs mer

Tillsammans gör vi det bättre

Tillsammans gör vi det bättre Tillsammans gör vi det bättre Verksamhetsberättelse för Bärnstenens Samfällighetsförening 2015 2016 Styrelsen för Bärnstenens samfällighetsförening, Umeå får härmed avge följande verksamhetsberättelse.

Läs mer

För vår gemensamma trivsel i Norra Kopparmora Samfällighetsförening

För vår gemensamma trivsel i Norra Kopparmora Samfällighetsförening 1 För vår gemensamma trivsel i Norra Kopparmora Samfällighetsförening Inledning Syftet med följande trivselregler är att främja både trivsel, trygghet och säkerhet i Norra Kopparmora. Det är därför angeläget

Läs mer

ENEBLADET SOMMAREN-2012

ENEBLADET SOMMAREN-2012 ENEBLADET MEDLEMSINFORMATION SOMMAREN-2012 Medlemsinformation sommaren 2012 Här kommer sommarens Eneblad med lite smått och gott; vi bifogar en bild över arrendeavgiftens utveckling från 50-talet och framåt,

Läs mer

HISTORIK 2011-2015 PRO KARLSKOGA SÖDRA

HISTORIK 2011-2015 PRO KARLSKOGA SÖDRA HISTORIK 2011-2015 PRO KARLSKOGA SÖDRA 40 år Stråningstorp Centrum 25 mars 2015 kl. 14:00 Text: Solveig Olsson Layout: Bengt-Göran Carlzon 40-ÅRSJUBILEUM 14:00 Välkomstanförande 14:15 Gästerna har ordet

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 DAGORDNING 1. Mötets öppnande 2. Fråga om kallelse till mötet skickats ut i god tid 3. Godkännande av föredragningslista inkl. anmälan av övriga ärenden 4. Val av ordförande

Läs mer

Välkommen till Kapellskär

Välkommen till Kapellskär Välkommen till Kapellskär Allmän information Caravan Club, Stockholmssektionens, campingplats i Kapellskär har totalt 101 platser varav 61 platser är fördelade på sex ängar, reserverade för säsongsboende.

Läs mer

Kalendarium DALABULLEN

Kalendarium DALABULLEN DALABULLEN Nr 1 Våren 2015 www.celiaki.se/dalarna Kalendarium Fikaträffar Se sid 3 Föreläsning för anhöriga! 25 mars, se sid 4 Föreläsning för barn! 18 april, se sid 6 Barn & Ungdomsverksamhet Se sid 8

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2 N U M M E R 3 2 0 1 2 K U N G S Ö R S S K 2012-09- 27 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 7 / 1 0 S I S T A T R Ä N I N G E N I L O C K M O R A 1 3 / 1 0 T R Ä N I N G I N O R B E R G ( L Ö R D A G )

Läs mer

Lövstabruks Bygdegårdsförening. Org.nr 802430-0710 Förvaltnings- och verksamhetsberättelse 2013. Fastställd 2014-02-22

Lövstabruks Bygdegårdsförening. Org.nr 802430-0710 Förvaltnings- och verksamhetsberättelse 2013. Fastställd 2014-02-22 Förvaltnings- och Verksamhetsberättelse f. Lövstabruks bygdegårdsförening 2013. Sid. 1 (4) Lövstabruks Bygdegårdsförening. Org.nr 802430-0710 Förvaltnings- och verksamhetsberättelse 2013. Fastställd 2014-02-22

Läs mer

Verksamhetsberättelse 20140929 20151231

Verksamhetsberättelse 20140929 20151231 Verksamhetsberättelse 20140929 20151231 Styrelse, revisorer och valberedning Styrelse: Lars Bjurström, ordförande, Karin Farinder, vice ordförande, Göran Wahlqvist, kassör, Britt Johansson, sekreterare,

Läs mer

Östra Mölla Samfällighetsförening. Allmän information - Trivselregler - Ordningsregler

Östra Mölla Samfällighetsförening. Allmän information - Trivselregler - Ordningsregler Östra Mölla Samfällighetsförening Allmän information - Trivselregler - Ordningsregler Innehåll 1. Allmän information 2. Trivselregler / ordningsregler 3. Vanliga frågor 1. Allmän information Allmänt Östra

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

Välkommen till konfirmation!

Välkommen till konfirmation! Sommar 2013 Välkommen till konfirmation! Varje år bjuder Svenska kyrkan in ungdomar som fyller 14 år till konfirmation, därför får er familj denna inbjudan. Denna gång handlar det om sommarkonfirmation.

Läs mer

KALENDARIUM. Juli. Arr: Intresseföreningen. EFFK - Edsvära/Norra Vånga FF Arr: Elmer-Fåglum FK. Arr: Fåglums Hembygdsförening

KALENDARIUM. Juli. Arr: Intresseföreningen. EFFK - Edsvära/Norra Vånga FF Arr: Elmer-Fåglum FK. Arr: Fåglums Hembygdsförening Navet Nr 3 2014 KALENDARIUM Här har vi samlat inkomna uppgifter om vad som är på gång i Fåglum under juli - september 2014. Alla är välkomna att lämna in uppgifter till nästa nummer av Navet som gäller

Läs mer

BROMMA KYRKAS VILLAÄGARFÖRENING u.p.a Verksamhetsberättelse 2010

BROMMA KYRKAS VILLAÄGARFÖRENING u.p.a Verksamhetsberättelse 2010 BROMMA KYRKAS VILLAÄGARFÖRENING u.p.a Verksamhetsberättelse 2010 och kallelse till årsmöte måndag 28 mars kl. 19.00-21.00 Sockenstugan Doktor Abrahams väg invid Prästgården. 1 BROMMA KYRKAS VILLAÄGARFÖRENING

Läs mer

Ekeby fritids presenterar. Sommarlovsprogrammet

Ekeby fritids presenterar. Sommarlovsprogrammet Ekeby fritids presenterar Sommarlovsprogrammet 2010 Sommarplaneringen 2010 Nu är vi klara med årets sommarprogram. Vi har precis som vanligt planerat in en hel del utflykter och aktiviteter. Eftersom det

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Verksamhetsåret 2015 Dagordning för årsmötet den 16 februari 2016 1 Mötets öppnande 2 Parentation 3 Godkännande av dagordning 4 Nya medlemmar hälsas välkomna 5 Val av ordförande för

Läs mer

Information från Samfällighetsförening för Fritidsanläggningar

Information från Samfällighetsförening för Fritidsanläggningar Årgång 25 KARUPSBLADET nr 1 2005 Information från Samfällighetsförening för Fritidsanläggningar Hej alla Karupsbor! Här kommer nu vårutgåvan av Karupsbladet och VÅR ska det ju vara nu, även om vädret i

Läs mer

STYRELSENS JOBB SÅ LÅNGT

STYRELSENS JOBB SÅ LÅNGT Hej alla medlemmar i Svensk Räddningshundförarförening! I somras anordnade vi ett sommarläger i Nynäshamn/Stora Vika som samlade drygt 20 deltagare från norr till söder. Lägret började på onsdagen den

Läs mer

PALT LÄS & RES BREDBAND UNDERHÅLLNING AV SIGURD GRANSTRÖM Sida 1

PALT LÄS & RES BREDBAND UNDERHÅLLNING AV SIGURD GRANSTRÖM Sida 1 Årgång 6 Nr 7 November 2003 PALT LÄS & RES BREDBAND UNDERHÅLLNING AV SIGURD GRANSTRÖM Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL REDAKTIONEN SKICKAS TILL: Carina Segerlund Tfn: 0911-70253 E-post:

Läs mer

Om oss HISTORIK. Kort historisk sammanfattning:

Om oss HISTORIK. Kort historisk sammanfattning: Om oss Välkommen som medlem i Föreningen Gunnesby Koloniträdgårdar. Som nybliven innehavare av en stuga i Gunnesbykolonin är det mycket nytt, förutom allt som gäller skötsel av stugan och tomten, så är

Läs mer

Verksamhetsberättelse Hammarbackens hembygdsförening 2015

Verksamhetsberättelse Hammarbackens hembygdsförening 2015 Verksamhetsberättelse Hammarbackens hembygdsförening 2015 Året startade med att undertecknad efter förfrågan från jägarna om att hålla Skogskaféet/ kontoret öppet under vargjakten i januari. Det var full

Läs mer

Plats: Hammenhögs församlingshem Dag: Onsdag 17 februari 2010 Tid: 19.00 Medlemmar bjuds soppa, bröd, kaffe & kaka. (övriga 75:-)

Plats: Hammenhögs församlingshem Dag: Onsdag 17 februari 2010 Tid: 19.00 Medlemmar bjuds soppa, bröd, kaffe & kaka. (övriga 75:-) Plats: Hammenhögs församlingshem Dag: Onsdag 17 februari 2010 Tid: 19.00 Medlemmar bjuds soppa, bröd, kaffe & kaka. (övriga 75:-) DAGORDNING 1. Val av ordförande att leda mötets förhandlingar. 2. Val av

Läs mer

TSFBLADET TIMMERVIKS SAMHÄLLSFÖRENING 2014 TIDIGARE TIMMERVIKS BAD- OCH BÅTFÖRENING

TSFBLADET TIMMERVIKS SAMHÄLLSFÖRENING 2014 TIDIGARE TIMMERVIKS BAD- OCH BÅTFÖRENING TSFBLADET TIMMERVIKS SAMHÄLLSFÖRENING 2014 TIDIGARE TIMMERVIKS BAD- OCH BÅTFÖRENING TBB Upptäck RAMSÖN i juli Vad gör KOMMUNEN för Timmervik? NYA BADBRYGGOR! Ordförande har ordet För dem som gillar skridskoåkning,

Läs mer

Årsmöte i Hällnäs Samhällsnämnd

Årsmöte i Hällnäs Samhällsnämnd 2009-05-05 Årsmöte i Hällnäs Samhällsnämnd Närvarande: Annika Näckdal, Matti Pessa, Roland Fredriksson, Fredrik Gustavsson, Moa Hedstig, Kristina Karlsson, Anneli Öhman, Maybritt Eriksson, Kristina Axelsson,

Läs mer

Skuttungeposten Nr 3 v. 41-43 2015-2016

Skuttungeposten Nr 3 v. 41-43 2015-2016 SKAPANDE SKOLA Projektet är avslutat och var mycket uppskattat av eleverna! Filmerna finns på erikhedman.com. SMILE Månadens ord är MEDMÄNSKLIG- HET och vi arbetar med färdigheten att visa att man tycker

Läs mer

Örnsbergs Scoutkår. Styrelsemöte 7 oktober 2012, kl 17.00. Rotundan. 1. Utvärdering och bidragsansökning för sommarlägret 1719 skall skrivas färdigt.

Örnsbergs Scoutkår. Styrelsemöte 7 oktober 2012, kl 17.00. Rotundan. 1. Utvärdering och bidragsansökning för sommarlägret 1719 skall skrivas färdigt. Örnsbergs Scoutkår Styrelsemöte 7 oktober 2012, kl 17.00 Rotundan Sammanfattning av beslut 1. Utvärdering och bidragsansökning för sommarlägret 1719 skall skrivas färdigt. 2. En lista över saker som bör

Läs mer

ÅRSMÖTE I slutet av mars har vi vårt årsmöte där vi hoppas att så många som möjligt kan komma. Kallelse kommer tre veckor innan årsmötesdatumet.

ÅRSMÖTE I slutet av mars har vi vårt årsmöte där vi hoppas att så många som möjligt kan komma. Kallelse kommer tre veckor innan årsmötesdatumet. MÅNADSBREV, JANUARI 2013 Bästa medlemmar! Nytt år och nya möjligheter. Vi har nu avverkat en månad av 2014. Ett år som vi alla ser med spänning fram emot. Vintern har låtit vänta på sig men rätt som det

Läs mer

STYRELSEPROTOKOLL Nr 7/2015

STYRELSEPROTOKOLL Nr 7/2015 Protokoll fört vid styrelsemöte 2015-09-02 Start: 20:00 Plats: Via telefon Närvarande: Stefan Blomstrand Anders Johansson Sten Nordström Jonas Svartlok Anders Svensson Micke Däckfors (suppleant) Henrik

Läs mer

Vreta Kloster GK Damkommitté

Vreta Kloster GK Damkommitté Vreta Kloster GK Damkommitté Verksamhetsberättelse 2012 Säsongen 2012, allmänt 3 Mål för säsongen 2012 3 Verksamhetsplanen 4 Genomförda tävlingar 5 Tisdagsgolf 5 Målarstegen 6 Ladies Tour 6 Klubbmästare

Läs mer

Djäkneboda Byastämman 2013

Djäkneboda Byastämman 2013 Djäkneboda Byastämman 2013 Protokoll för mötet 11 april 2013 Djäkneboda skola 1. Mötets öppnande 2. Val av ordförande att leda mötet Bo Jonsson valdes till ordförande 3. Val av sekreterare för dagens protokoll

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Nordmalings PRO-förening 1 januari 31 december 2012. Rolf Andersson. Lennart Blomqvist Anna-Lena Sjödin

Verksamhetsberättelse för Nordmalings PRO-förening 1 januari 31 december 2012. Rolf Andersson. Lennart Blomqvist Anna-Lena Sjödin VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 Verksamhetsberättelse för Nordmalings PRO-förening 1 januari 31 december 2012 Styrelse Ordförande Vice ordförande Studieorganisatör Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter:

Läs mer

Dybecks Folkdansgille

Dybecks Folkdansgille Nättidningen Dyningen Nr. 2-2007 Medlemstidning för Dybecks Folkdansgille Box 2060, 731 02 Köping e-post: dybeck@folkdansringen.se hemsida: www.folkdansringen.se/dybeck Medlemstidning för Dybecks Folkdansgille

Läs mer

Protokoll från Piteå Segelsällskaps årsmöte 2007

Protokoll från Piteå Segelsällskaps årsmöte 2007 Protokoll från Piteå Segelsällskaps årsmöte 2007 Datum: 2007-11-21 Tid: 1900 Plats: Strömgården, Lyan 1. Ordförande Peter Lysholm öppnade årsmötet med att hälsa alla välkomna och i samband med detta hölls

Läs mer

B y a b l a d N r 1 2 0 1 1

B y a b l a d N r 1 2 0 1 1 Byablad Nr 1 2011 Lannavaara minneskyrka Torsdagen den 2/6 kl. 12.00 samt 17.00 är det Laestadianska samlingar i Lannavaara kyrka. Söndagen den 12/6 kl. 11.00 är det söndagsmässa i Lannavaara kyrka. Aktiviteter

Läs mer

MÅNADSINFORMATION MAJ 2015

MÅNADSINFORMATION MAJ 2015 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION MAJ 2015 Tiiden mellllan hägg och syren är här Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat

Läs mer

DAGORDNING FÖR FLISERYDS SPORTFISKEKLUBBS ÅRSMÖTE DEN 11 mars 2016

DAGORDNING FÖR FLISERYDS SPORTFISKEKLUBBS ÅRSMÖTE DEN 11 mars 2016 2015 DAGORDNING FÖR FLISERYDS SPORTFISKEKLUBBS ÅRSMÖTE DEN 11 mars 2016 1 Mötets öppnande. 2 Fastställande av dagordning. 3 Val av protokollsjusterare tillika rösträknare. 4 Frågan om mötets behöriga utlysande.

Läs mer

Protokoll Föreningsstämman den 23 februri 2016

Protokoll Föreningsstämman den 23 februri 2016 1 Protokoll Föreningsstämman den 23 februri 2016 1. Ordförande B-O öppnade Föreningsstämman och hälsade de 12 deltagarna välkomna. Mötet var utlyst i behörig ordning men kunde ha kompletterats med lappar

Läs mer

Arådalsnytt. Medlemstidning för Arådalens Sportstugeförening. Nummer 43, juli 2013

Arådalsnytt. Medlemstidning för Arådalens Sportstugeförening. Nummer 43, juli 2013 Arådalsnytt Nummer 43, juli 2013 Medlemstidning för Arådalens Sportstugeförening Tidningen finns även på: www.aradalen.com Vi är inne i ett generationsskifte bland stugägarna. Det innebär att det är några

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 1 Folkdansringen i Örebro län VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 Tur att Orsa spelmän hade tak över huvudet i alla fall! 2 VERKSAMHETSBERÄTTELSEN FÖR 2010 Styrelsen för Folkdansringen i Örebro län, tillhörig Svenska

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÅR 2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÅR 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÅR 2015 SÖDERMALMS FRIVILLIGCENTRAL VILJAN Verksamhetsidé Viljan, Södermalms frivilligcentral, är en ideell förening bildad 1993. Föreningen är demokratiskt uppbyggd och politiskt

Läs mer

Vikingen nr 3 2004 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Vikingen nr 3 2004 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Vikingen nr 3 2004 Tidningen Vikingen utkommer med 4-6 nummer per år. Redaktör för tidningen är Lennart Holm. Alla kårens medlemmar kan skicka in bidrag till kårtidningen. Du kanske har varit med om någonting

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 1 IF FRISKIS&SVETTIS TROLLHÄTTAN Organisationsnummer: 863000-7618 Verksamhetsberättelse 2014 (Bild från 3 timmars spinning) 2 INNEHÅLLSFÖRTECKNING STYRELSENS SAMMANSÄTTNING SID 3 TRÄNINGSUTBUD SID 3 FUNKTIONÄRER

Läs mer

Gårdsfest i trettioårstecken med vin, mat och sång

Gårdsfest i trettioårstecken med vin, mat och sång Nummer 2 september 2014 Gårdsfest i trettioårstecken med vin, mat och sång I I detta nummer: Gårdsfesten med cirka hundra deltagare Sydamerikaner på hett plåttak Midsommar i Lustgården Sjösavalser 1 Gårdsfest

Läs mer

STADGAR. för CHALMERSSKA INGENJÖRSFÖRENINGEN. Småland-Blekinge (CING-SmB) (Antagna 2015-xx-xx))

STADGAR. för CHALMERSSKA INGENJÖRSFÖRENINGEN. Småland-Blekinge (CING-SmB) (Antagna 2015-xx-xx)) STADGAR för CHALMERSSKA INGENJÖRSFÖRENINGEN Småland-Blekinge (CING-SmB) (Antagna 2015-xx-xx)) 1 Lokalavdelningens ändamål. Chalmersska Ingenjörsföreningen Småland-Blekinge (CING-SmB) är en lokalavdelning

Läs mer

Kallelse till årsstämma 2010 för Klevbergets samfällighetsförening 1 och 2

Kallelse till årsstämma 2010 för Klevbergets samfällighetsförening 1 och 2 Sidan 1 av 11 Kallelse till årsstämma 2010 för Klevbergets samfällighetsförening 1 och 2 Onsdag 21 april kl 19.30 i Stenhamra Församlingsgård Styrelsen för Klevbergets samfällighetsförening 1och 2 bilägger

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Brottsofferjouren Umeå 2015.

Verksamhetsberättelse för Brottsofferjouren Umeå 2015. Verksamhetsberättelse för Brottsofferjouren Umeå 2015. Inledning Föreningens ändamål är fram för allt att genom stödpersoner, brottsofferstödjare och vittnesstödjare, lämna stöd och hjälp till brottsoffer,

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE Mullhyttans Bygdeförenings styrelse avger följande verksamhetsberättelse för år 2012. STYRELSEN har haft följande sammansättning: Ordinarie ledamöter Wivianne Högman, ordförande Lena

Läs mer

Ekebylletinen. Bredband-TV. Nr 45 Oktober 2014

Ekebylletinen. Bredband-TV. Nr 45 Oktober 2014 Innehåll - Inledning - Bredband-TV - Ekonomi - Ordförande - Kvartersgård - Trafik, miljö och allmänna ytor - Motioner - Hemsidan - Grannsamverkan - Höstens arbetsdag Höstens vackra färger Styrelsen hoppas

Läs mer

HYRESVILLKOR FÖR CAMPINGTOMTER, STUGOR & RUM.

HYRESVILLKOR FÖR CAMPINGTOMTER, STUGOR & RUM. HYRESVILLKOR FÖR CAMPINGTOMTER, STUGOR & RUM. UTHYRNINGSTID På fakturan står mellan vilka datum uthyrningen gäller. Var vänlig kontrollera så att datumen och övriga uppgifter stämmer. BETALNING 10 dagar

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN Hej! Vad roligt att Du ska komma till Västanvind. Vår förskola startade 1987 av lärare på skolan för att möjliggöra folkhögskolestudier även för döva som har barn. Teckenspråket

Läs mer

Kvarteret Filantropen

Kvarteret Filantropen Kvarteret Filantropen Tryggt och bekvämt boende Tryggt och bekvämt boende för äldre i Glimåkra Västergatan 5 är ett seniorboende i ett lummigt och lugnt område mitt i centrala Glimåkra. I huset finns lägenheter

Läs mer

Program för Våren 2015

Program för Våren 2015 Program för Våren 2015 Säkert vårtecken M/S Lagaholm Föreningslokal / Besöksadress Doktorsstigen 2 312 31 Laholm Öppet, Måndag - Torsdag 09.30-13.30 Kansliet: 0430-10088 E-post ordförande:claes@surfia.nu

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen för Örnsköldsviks Diabetesförening (org.nr 889600-6734) lämnar härmed följande redogörelse för verksamhetsåret 2014. Styrelsen har haft följande sammansättning: Lars

Läs mer

GLAD MIDSOMMAR! En riktigt trevlig midsommar önskas alla Åsenbor, läsare och besökare från när och fjärran! Välkomna till vårt vackra Åsen!

GLAD MIDSOMMAR! En riktigt trevlig midsommar önskas alla Åsenbor, läsare och besökare från när och fjärran! Välkomna till vårt vackra Åsen! Utgivare: Åsens Byråd Årgång 16 Nummer 6 Juni 2014 Hej alla glada! För det är ni väl nu när det är sommar igen? Jag har hoppat in som tillfällig redaktör eftersom Tette är sjukskriven så ni får ta det

Läs mer

TRÄFFAR 2010. Välkommen till Årsmöte i Kungsgårdens sporthall, Sandviken Den 29/4-2/5 2010

TRÄFFAR 2010. Välkommen till Årsmöte i Kungsgårdens sporthall, Sandviken Den 29/4-2/5 2010 TRÄFFAR 2010 Välkommen till Årsmöte i Kungsgårdens sporthall, Sandviken Den 29/4-2/5 2010 Klicka HÄR så får du en karta. På plats finns toaletter, duschar, vatten m.m. Affär och bensinmack finns inom promenad/cykel

Läs mer

Protokoll från årsmöte med Norrfjärdens Folketshusförening, 17 mars 2011

Protokoll från årsmöte med Norrfjärdens Folketshusförening, 17 mars 2011 Protokoll från årsmöte med Norrfjärdens Folketshusförening, 17 mars 2011 1 Öppnande/inledning/dagordning Föreningsordförande, Roland Nyman, hälsade alla välkomman och lämnade ut dagordning med tillhörande

Läs mer

5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster

5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster 5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster Hejsan! Ordföranden har ordet Så har vi nu klarat av årets tävling, 4-klubbs. Vi hade strålande väder och tävlingen flöt på riktigt bra

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Varbergs FUB 2009

Verksamhetsberättelse för Varbergs FUB 2009 Verksamhetsberättelse för Varbergs FUB 2009 Medlemmar Möten Antalet medlemmar var vid årets slut 211 st. Styrelsemöten har hållits 11 gånger under året. Årsmötet hölls den 10 mars på FUB-gården. Styrelsen

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012-13 Det svarta året

Verksamhetsberättelse 2012-13 Det svarta året AbSolut Kattklubb Verksamhetsberättelse 2012-13 Det svarta året Den här verksamhetsberättelsen finns endast som PDFfil. Brödrexten är satt med Century Schoolbook och rubriker med Segoe Semibold. Verksamhetsberättelsen

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2012

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2012 1 VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2012 2 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR HJÄRNSKADEFÖRBUNDET HJÄRNKRAFT ÖREBRO LÄN 2012 Länsföreningen avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret 2012 Styrelsen Styrelsen har

Läs mer

BYALAGSNYTT VALLENS ALAG

BYALAGSNYTT VALLENS ALAG BYALAGSNYTT FEBRUARI 2005 VALLENS BYALA ALAG JUNSELE ÅRSMÖTE 2005 SÖNDAG DEN 13/2 KLOCKAN 15:00 PÅ VALLENCIA Där ska vi som vanligt behandla de frågor som hör ett årsmöte till såsom val av styrelse, kommittéer,

Läs mer

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 Halliwick-läger i Egypten 2008 1 STYRELSEN Viggen Tele,mail Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 Vice ordförande Åsa Lundvall 08-580 172 55 asa.lundvall@comhem.se Kassör & Lägeransvarig Katarina Ejergård

Läs mer

2016-04-24 Kompletterande information i anledning av inkomna frågor, funderingar

2016-04-24 Kompletterande information i anledning av inkomna frågor, funderingar 2016-04-24 Kompletterande information i anledning av inkomna frågor, funderingar Vår information att Arne förtydligat att de 5000 återbetalas både vid tillträde av ny campingvärd alternativt vid avflyttning

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2016 Tjällmora-Forsviks tomtägareförening. Tid: Söndagen den 17 april 2016, kl. 10.00 Plats: Brunns skola, matsalen Dagordning :

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2016 Tjällmora-Forsviks tomtägareförening. Tid: Söndagen den 17 april 2016, kl. 10.00 Plats: Brunns skola, matsalen Dagordning : KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2016 Tjällmora-Forsviks tomtägareförening Tid: Söndagen den 17 april 2016, kl. 10.00 Plats: Brunns skola, matsalen Dagordning : 1. Upprättande av förteckning över närvarande medlemmar

Läs mer