upplev skillnaden med ett riktigt...

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "upplev skillnaden med ett riktigt..."

Transkript

1 upplev skillnaden med ett riktigt...

2

3 Vi har egentligen massor att berätta om våra förstklassiga headset......men det låter vi bli! Det finns ett gammalt talesätt som lyder: Don efter person. Ungefär så ska du tänka när du väljer headset. Den här broschyren har vi tagit fram för att underlätta ditt val; i stället för att överösa dig med tekniska detaljer, utgår vi från din arbetssituation. På sidorna som följer beskrivs olika arbetsmiljöer och vilka headset vi rekommenderar för respektive miljö. Våra lösningar är smarta, flexibla och framtidsinriktade det finns alltid ett val för dig i vårt sortiment. Trådbundet eller trådlöst? Du väljer!

4 TRÅDLÖSA HEADSET FÖR TOTAL RÖRELSEFRIHET 1. Trådlöst mot fast telefoni och softphone/pc-telefoni Har du frågor? Ring oss Sennheiser DW Office, DW Pro1 och DW Pro2 är för dig som jobbar i kontorsmiljö med fast telefoni eller softphone/pc-telefoni, och ofta är i rörelse på kontoret när du sköter inkommande och utgående samtal. Våra trådlösa headset är lätta och bekväma, har kristallklart ljud och bullerdämpande mikrofon som mycket effektivt filtrerar bort ljuden från omgivningen så den du pratar med inte störs. DW Office - Enkelsidigt DECT-headset med bullerdämpad mikrofon till fasta telefoner och softphones. Användarvänligt med elegant design, vilket sätter fokus på komfort och effektivitet. Lång räckvidd. 4 olika storlekar öronkrokar samt huvudbåge medföljer.

5 Ljudkvaliteten är viktig för mig, därför använder jag Sennheiser headset sedan många år. Efter att mina kollegor också gått över till Sennheiser, har ljudnivån på avdelningen sjunkit betydligt. Vi har fått en trivsammare arbetsmiljö! Peter Nordström Säljare DW Pro1 - Enkelsidigt DECT-headset som bygger vidare på DW Office-succén. Det är utformat för att möta behoven hos användare som arbetar i bullriga miljöer, där byte från trådbundet till trådlöst verkligen har sina fördelar. DW Pro2 - DECT-headset med samma funktion som DW Pro1, skillnaden är att DW Pro2 är dubbelsidigt. Båda headseten har innovativ design och är ytterst bekväma att bära.

6 2. Trådlöst mot mobiltelefon Sennheiser BW900 Mobil. Ett headset för dig med kontoret på fickan som vill ha absolut bästa ljudkvalitet på utgående och inkommande samtal. Det är ett Bluetooth headset som är helt överlägset allt annat på marknaden. Ringer du från bilen, tåget eller rent av när du är på en fotbollsmatch, kan den du pratar med tro att du sitter på kontoret! Har du frågor? Ring oss BW900 Mobil - Ett lätt headset (26 g) för mobiltelefon, med lång mikrofonbom och extremt bra bullerdämpning. Den kompletta lösningen för dig som inte har stationär telefon. Levereras med två batterier, billaddare och ett resekit.

7 Sennheiser VMX100 och EZX60. För dig som är rörlig och vill ha ett extremt lätt och bekvämt Bluetooth -headset. VMX100 - Ett extremt lätt (15 g) headset för mobiltelefon med utmärkt ljudkvalitet. VoiceMax bullerreducering med hjälp av dubbla mikrofoner. Finns även i svart pianolack. EZX60 - Prisvärt headset för enkel kommunikation.

8 TRÅDBUNDET FÖR TRE OLIKA MILJÖER 1. Öppen kontorsmiljö/callcenter Sennheiser CC500-serien är utformad för att motsvara kraven i en miljö där du omges av mycket sorl. De här headseten är det bästa valet för lång, intensiv användning oavsett om du använder mobil, fast telefon eller PC. CC500-serien är extra komfortabla med särskilt bullerdämpande mikrofoner som effektivt filtrerar bort ditt bakgrundsljud så att den du pratar med inte störs. Till det dubbelsidiga headsetet kan du välja mellan olika storlekar på hörkapslar, beroende på hur mycket av bakgrundsljudet du vill stänga ute. Mitt headset från Sennheiser är otroligt effektivt när det gäller att stänga ute alla ljud omkring! Jag får en bra dialog med kunden eftersom jag kan jobba ostört och kunden inte hör mina kollegors prat. Elin Gabrielsson Säljare/informatör på Callcenter CC510 - Enkelsidigt headset robust och hållbart med mycket hög komfort för många timmars användning. CC520 - Dubbelsidigt robust och hållbart headset för allsidig användning. Hörkapslarna finns i tre olika storlekar. Mycket hög komfort för många timmars användning.

9 2. Det större kontoret/rörliga kontoret Sennheiser SH300-serien är utformad för dig som jobbar i en miljö med människor omkring dig när du pratar i telefon. I det här segmentet ingår också typisk mobiltelefonmiljö, det vill säga att du är i rörelse när du pratar (offentlig miljö, i bilen etc). SH300-serien kombinerar hög komfort och bra ljudkvalitet. Lätta och komfortabla headset med bullerdämpande mikrofoner. Serien är vår riktiga klassiker. SH300 - Diskret och extremt lätt headset som du bär över örat. Bekvämt även vid många timmars användning. Huvudbåge finns som tillbehör. Storsäljare! SH330 - Enkelsidigt lättviktsheadset med tidlös ergonomisk design som ger hög komfort även vid många timmars användning. MB30 - Enkelsidigt headset. Direktanslutning för mobiltelefoni inga adapters behövs. Fungerar enbart till telefoner med Sony Ericssons FastPortkontakt. SH350 - Dubbelsidigt headset med ergonomisk design, vadderad båge och kabelingång enbart på ena sidan.

10 3. Det lilla kontoret Har du frågor? Ring oss Sennheiser SH200-serien är lätta och komfortabla headset med mikrofon utan bullerdämpning. Utformade för dig som jobbar i en miljö där du inte har så mycket bakgrundsljud. De passar även för intensiv användning. SH230 - Mycket ergonomiskt och komfortabelt enkelsidigt headset. Ett prisvärt alternativ. SH250 - Mycket ergonomiskt och komfortabelt dubbelsidigt headset. Ett prisvärt alternativ. Som en krockkudde för dina öron: Alla våra headset är utrustade med den unika, patenterade ActiveGard-teknologin som innebär att öronen skyddas från höga, skadliga ljudsignaler akustiska ljudchocker. ActiveGard garanterar också att produkten svarar upp till gällande EU-direktiv. TCO - värnar om användarens och miljöns bästa: Technology for you and the planet. Sennheisers produkter är certifierade enligt TCO 07 Headsets, en märkning som talar om att våra headset uppfyller och klarar tuffa EU-krav och TCO:s stränga krav för bra ergonomi, låg strålning, minimerad miljöpåverkan och låg energiförbrukning.

11 FRIHET VIA KABEL Våra headset kan kombineras med alla telefoner, mobil som fast telefoni samt med PC. När du flyttar headsetet från en telefon till en annan, byter du bara bottenkabeln med anpassad anslutning. Sennheiser har ett komplett sortiment av bottenkablar. För att hitta rätt kabel till din telefon, besök: CSTDxx - QD snabbkontakt (mot headset) till modularanslutning. Kablarna är de mest använda vid anslutning till en bordstelefon. Passar samtliga SH- och CC-modeller. UUSB6 - QD snabbkontakt (mot headset) till USB-anslutning. Passar samtliga SH- och CC-modeller. CCEL195 - QD snabbkontakt (mot headset) till 3,5 mm, 4-polig standardkopplad. Passar bl.a. till Nokias nya 3,5 mm kontakter. Passar samtliga SH- och CC-modeller. CBB01 - QD snabbkontakt (mot headset) till Blackkberry / iphone 3G / iphone 3GS / iphone 4 /HTC Touch HD. Passar samtliga SH- och CC-modeller. UUSB8 - CallControl - Svara/lägg på, sekretess samt volym. Kompatibel med MS Office Communicator. Till Cisco, Avaya samt Skype fungerar CallControl tillsammans med den fria programvaran Headsetup. QD snabbkontakt (mot headset) till USB-anslutning. Passar samtliga SH- och CC-modeller. CCEL191 - QD snabbkontakt (mot headset) till 2,5,mm, 3-polig, standardkopplad. Passar samtliga SH- och CC-modeller. CERIC02 - QD snabbkontakt (mot headset) till Sony Ericssons FastPort-kontakt. Passar samtliga SH- och CC-modeller. CNOK2 - QD snabbkontakt (mot headset) till Nokia med 2,5 mm kontakt. Passar samtliga SH- och CC-modeller.

12 Triada Senncom AB Dinglevägen 70, Kungshamn Tel: , Fax: Triada En pålitlig partner Triada säljer produkter inom telekom. Med lång och gedigen erfarenhet i branschen, vågar vi kalla oss experter på headset för den professionelle användaren. Vi är svensk agent för Sennheiser Communications, headset med förstklassig ljudkvalitet, sofistikerad design och optimal användarkomfort. Våra kunder är allt från mindre, privata företag till stora, statliga. Vår filosofi är att alltid finnas till hands för kunderna och hålla en hög servicenivå, hos oss får du ett personligt bemötande och hjälp snabbt om något uppstår. Vi vet hur viktigt det är för ditt företag att tekniken fungerar som den ska, utan avbrott. Ring om du vill veta mer, eller besök vår hemsida: Återförsäljare:

Headsets för det. mobila kontoret.

Headsets för det. mobila kontoret. Headsets för det mobila kontoret. Mobila kontoret Plantronics startade 1962 och har sedan dess enbart inriktat sig på att utveckla bra kommunikationsheadset. Idag är Plantronics världsledande på headset

Läs mer

Plantronics headsets för. Samtal med frihet

Plantronics headsets för. Samtal med frihet Plantronics headsets för Samtal med frihet RT MOBILT MOBILT MOBILT P C/DATOR P P C/DATOR STEREO, STEREO, MOBIL MOBIL MOBIL Bluetooth De stora fördelarna med ett Bluetooth headset är att du får ett stiligt

Läs mer

Plantronics headsets för Samtal med frihet

Plantronics headsets för Samtal med frihet Plantronics headsets för Samtal med frihet Varför ska jag använda headset? Använder du en fjärrkontroll för att byta TV-kanal? Om svaret är ja, vad är då ditt motiv till att använda fjärrkontrollen istället

Läs mer

Headsets för. modern kommunikation.

Headsets för. modern kommunikation. Headsets för modern kommunikation. Trådlösa headset till kontorstelefoner Trådlösa kontorsheadset är den optimala lösningen för en aktiv kontorsarbetare. Med en räckvidd på runt 50 meter öppnas en ny värld

Läs mer

headsetguiden ett komplett sortiment med rekommenderade produkter till Solus-användare

headsetguiden ett komplett sortiment med rekommenderade produkter till Solus-användare headsetguiden ett komplett sortiment med rekommenderade produkter till Solus-användare Trådlöst Bluetooth STATIONÄRT MOBILT P C/DATOR STEREO, MOBIL Voyager Pro HD Taltid Bullerdämpning Vindreducering MultiPoint

Läs mer

Frihet att arbeta där du vill

Frihet att arbeta där du vill Frihet att arbeta där du vill Upptäck hur långt du kan gå med nya utvecklade GN 9120 Global innovatör inom headset Kommer du ihåg när du senast bara hade en sak att göra? Du arbetar hårt och vill gärna

Läs mer

Headset för call center och kontor

Headset för call center och kontor a. b. 20-21 18-19 c. d. e. Distribueras i Sverige av: IsiCom AB Hantverksvägen 7 436 33 Askim (Göteborg) Tel: 031 28 95 00 www.isicom.se a. b. c. www.plantronics.com d. e. f. g. h. Headset för call center

Läs mer

Rekommenderade headsets. Norrbottens Läns Landsting

Rekommenderade headsets. Norrbottens Läns Landsting Rekommenderade headsets. Norrbottens Läns Landsting Rekommenderade headsets. Norrbottens Läns Landsting 3års STATIONÄRT GARANTI STATIONÄRT DA40 Kabel till dator Spiralkabel för USB-anslutning. Artikelnummer:

Läs mer

Sennheiser Communications Prislista 2005-11-01

Sennheiser Communications Prislista 2005-11-01 Sennheiser Communications Prislista 2005-11-01 Trådlösa Headsetsystem DW 800 50028 n/a Trådlöst headsetsystem inklusive basstation NYTT PRIS! 2 600,00 och två mottagarenheter, exklusive headset Tillbehör

Läs mer

Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter

Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter Det har aldrig varit enklare att ansluta sig ReSound Unite är en serie trådlösa tillbehör som gör att du kan ansluta din

Läs mer

When meetings really matter

When meetings really matter When meetings really matter Webbmöte Pratar du med kunder och kollegor via Skype, Microsoft OSC eller andra kommunikationsverktyg i datorn? Använd Konftel som ljudkälla. Möte via mobilen Anslut din mobiltelefon

Läs mer

SKAPA DITT UTRYMME FÖR KONCENTRATION

SKAPA DITT UTRYMME FÖR KONCENTRATION Jabra EVOLVE 80 SKAPA DITT UTRYMME FÖR KONCENTRATION Tänk om du kunde ta bort allt som distraherar dig genom att bara trycka på en knapp. Skapa ditt eget utrymme för koncentration med Jabras nya headset

Läs mer

VARJE ORD RÄKNAS. En guide till att forstå och följa EU-direktivet om buller på arbetsplatsen på contact centers

VARJE ORD RÄKNAS. En guide till att forstå och följa EU-direktivet om buller på arbetsplatsen på contact centers VARJE ORD RÄKNAS En guide till att forstå och följa EU-direktivet om buller på arbetsplatsen på contact centers Agenter på contact centers är ambassadörer för organisationer. Många arbetsgivare strävar

Läs mer

Din vän i arbetslivet.

Din vän i arbetslivet. Din vän i arbetslivet. Varför ska man använda Plantronics headsets? Plantronics startades 1962 av två piloter som hade en ambition om att göra det ultimata headsetet. Sedan dess har Plantronics headset

Läs mer

Förena, förenkla & förbättra. En produktguide med Plantronics professionella headsetsortiment

Förena, förenkla & förbättra. En produktguide med Plantronics professionella headsetsortiment Förena, förenkla & förbättra En produktguide med Plantronics professionella headsetsortiment Headset är en spännande produkt. Innehållsförteckning När du är på kontoret 3 Trådlöst till mobil, dator och

Läs mer

Trådlös anslutning till de viktiga sakerna i livet

Trådlös anslutning till de viktiga sakerna i livet Trådlös anslutning till de viktiga sakerna i livet Stark, osynlig anslutni ng till de viktiga sakerna i ditt liv... Människor och omgivningar Njut av ett fylligt och skarpt ljud och ett system som trådlöst

Läs mer

SOUNDGATE. Uppkopplad med SoundGate

SOUNDGATE. Uppkopplad med SoundGate SOUNDGATE Uppkopplad med SoundGate Möjligheten att vara uppkopplad är bättre än någonsin. Tack vare ny teknik är det enklare att hålla kontakt med vänner, familj och kollegor, närsomhelst och varsomhelst.

Läs mer

Jabra Link 850. Bruksanvisning. www.jabra.com

Jabra Link 850. Bruksanvisning. www.jabra.com Jabra Link 850 Bruksanvisning www.jabra.com Innehåll 1. Produktöversikt...3 1.1 Jabra LINK 850...3 1.2 Extra tillbehör...4 2. ANSLUT Jabra LINK 850...5 2.1 Ansluta till strömkälla...5 2.2 Ansluta till

Läs mer

JABRA STEALTH UC. Bruksanvisning. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Bruksanvisning. jabra.com/stealthuc Bruksanvisning jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Med ensamrätt. Jabra är ett registrerat varumärke som tillhör GN Netcom A/S. Övriga varumärken som nämns här tillhör deras respektive ägare. Bluetooth

Läs mer

3M Personlig skyddsutrustning. 3M Peltor Kommunikation. The Sound Solution. Sortimentsguide. Kommunikationsprodukter

3M Personlig skyddsutrustning. 3M Peltor Kommunikation. The Sound Solution. Sortimentsguide. Kommunikationsprodukter 3M Personlig skyddsutrustning 3M Peltor Kommunikation The Sound Solution Sortimentsguide Kommunikationsprodukter 3M Peltor LiteCom produkter Vad är 3M Peltor LiteCom 3M Peltor LiteCom är ett sortiment

Läs mer

SIP är vår arena! IP-DECT provkör Gigaset PRO. Microsoft Lync Nu tre starka leverantörer. VoIP gateways - Rädda situationen när Telia stänger ISDN

SIP är vår arena! IP-DECT provkör Gigaset PRO. Microsoft Lync Nu tre starka leverantörer. VoIP gateways - Rädda situationen när Telia stänger ISDN for you Nummer 2 2013 SIP är vår arena! Ur innehållet IP-DECT provkör Gigaset PRO Microsoft Lync Nu tre starka leverantörer VoIP gateways - Rädda situationen när Telia stänger ISDN TALK TELECOM Distribution,

Läs mer

Trådlös, tillgänglig fri!

Trådlös, tillgänglig fri! Trådlös, tillgänglig fri! Ny modern teknik ger dig frihet i ditt arbete! Behovet av snabb kommunikation ökar hela tiden. I takt med den tekniska utvecklingen ställer vi också högre krav på att alltid få

Läs mer

Trött på analogt? Byt till IP!

Trött på analogt? Byt till IP! for you Trött på analogt? Byt till IP! Nummer 1 2013 Ur innehållet Porttelefoner Anslut dörren till SIP Fasta IP-telefoner Optimalt ljud med snom och Yealink Headset - Talk distributör åt Jabra TALK TELECOM

Läs mer

PRISLISTA CC&O. Återförsäljare - nr 2 2008 JABRA IS REGISTERED TRADEMARK OF GN NETCOM A/S

PRISLISTA CC&O. Återförsäljare - nr 2 2008 JABRA IS REGISTERED TRADEMARK OF GN NETCOM A/S PRISLISTA CC&O Återförsäljare - nr 2 2008 För beställning: order@jabra.se För information: info@jabra.se Tfn: 08-693 09 00 Fax: 08-654 84 80 För hjälp med headset och anslutningar till telefonen, se gärna:

Läs mer

headset PROFESSIONAL - ERGONOMIC - COMFORT - ECONOMIC

headset PROFESSIONAL - ERGONOMIC - COMFORT - ECONOMIC headset PROFESSIONAL - ERGONOMIC - COMFORT - ECONOMIC Innehållsförteckning Sida Produktinformation 3 Headsetinformation, produktöversikt Telefoner 4 FLEX numeric headsettelefon För system/vanlig telefon,

Läs mer

JABRA PRO 935. Bruksanvisning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Bruksanvisning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Bruksanvisning jabra.com/pro935 2014 GN Netcom A/S. Med ensamrätt. Jabra är ett registrerat varumärke som tillhör GN Netcom A/S. Övriga varumärken som nämns här tillhör deras respektive ägare.

Läs mer

JABRA PRO 935. Bruksanvisning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Bruksanvisning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Bruksanvisning jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Med ensamrätt. Jabra är ett registrerat varumärke som tillhör GN Netcom A/S. Övriga varumärken som nämns här tillhör deras respektive ägare.

Läs mer

Handbok Konftel Ego SVENSKA

Handbok Konftel Ego SVENSKA Handbok Konftel Ego SVENSKA OmniSound överlägsen ljudkvalitet Den patenterade ljudoptimeringen OmniSound garanterar att ditt distansmöte får ett imponerande och kristallklart ljud i båda riktningarna,

Läs mer

Upptäck vilken. Det bredaste sortimentet i tre funktionsrika hörapparatsfamiljer. Latitude har din perfekta anpassning.

Upptäck vilken. Det bredaste sortimentet i tre funktionsrika hörapparatsfamiljer. Latitude har din perfekta anpassning. Upptäck vilken fördig Latitude som är rätt TM För dig TM Det bredaste sortimentet i tre funktionsrika hörapparatsfamiljer. Latitude har din perfekta anpassning. Dessa hörapparater motsvarar det närmaste

Läs mer

Skydd, förstärkning och kommunikation

Skydd, förstärkning och kommunikation Skydd, förstärkning och kommunikation hörselskydd med många funktioner Våra produkter är enkla att använda Alla elektroniska funktioner styrs via distinkta tryckknappar, vilket gör skydden mycket enkla

Läs mer

För att du ska vara garanterad ett fullgott skydd måste du bära hörselskydden. Anslutningskablar

För att du ska vara garanterad ett fullgott skydd måste du bära hörselskydden. Anslutningskablar Våra produkter är enkla att använda Alla elektroniska funktioner styrs via distinkta tryckknappar, vilket gör skydden mycket enkla att använda. Den inbyggda minnesfunktionen kommer ihåg dina senaste inställningar

Läs mer

Världens första digitala minimottagare

Världens första digitala minimottagare Världens första digitala minimottagare Comfort Digisystem Receiver DT10 Receiver DT10 är minimottagaren med Comfort Digisystems unika ljudkvalitet. Den är enkel att använda, smidig att konfigurera och

Läs mer

PRODUKTSORTIMENT SIEMENS GIGASET

PRODUKTSORTIMENT SIEMENS GIGASET PRODUKTSORTIMENT SIEMENS GIGASET Siemens Gigaset (med basstation) Gigaset A140 Upplyst grafisk lättläst display Användarvänlig meny Telefonbok (20 namn/nummer) Klocka och datum Upp till 170 timmar passningstid

Läs mer

Låt tomten komma med bärbart till jul!

Låt tomten komma med bärbart till jul! Låt tomten komma med bärbart till jul! Leverans till jul! Julen närmar sig med stormsteg och det är snart dags att tänka på julklapparna. För dig som är kund hos Nicator, och vill undvika trängsel och

Läs mer

M5390 Multiuse Bruksanvisning Skifta mellan Bluetooth-enheter

M5390 Multiuse Bruksanvisning Skifta mellan Bluetooth-enheter M5390 Multiuse Bruksanvisning Skifta mellan Bluetooth-enheter GN Netcom AB Box 49093 100 28 Stockholm Sweden www.jabra.se Innehållsförteckning 3. Kort produktöversikt 4. Skapa matchningsläge 5. Prioriterad

Läs mer

VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE. Nu kan alla ladda batteriet själv

VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE. Nu kan alla ladda batteriet själv VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE Nu kan alla ladda batteriet själv är den enklaste vägen till ett fulladdat batteri. Fäst klämmorna på batteriet, sätt i kontakten i väggen och tryck på knappen. Resten

Läs mer

S Series iq produktfamilj

S Series iq produktfamilj S Series iq produktfamilj S Series iq Troligtvis den smartaste, mest avancerade hörapparaten som finns. Välkommen till S Series en av de mest sålda hörapparatserierna i världen. Med Drive Architecture,

Läs mer

Listen Only CutOff FM Radio Dual. Nyhet! Dual Pro. FM Radio CutOff Listen Only. det kompletta hörselskyddet

Listen Only CutOff FM Radio Dual. Nyhet! Dual Pro. FM Radio CutOff Listen Only. det kompletta hörselskyddet Listen Only CutOff FM Radio Dual Nyhet! Dual FM Radio CutOff Listen Only det kompletta hörselskyddet Sordin erbjuder högklass hörselskydd till låga prise för fritid och yrkesmässigt bruk Musik och kommunikation

Läs mer

Telefoni. Hur fungerar en telefon? Hur har den utvecklats? Hur ser telefonens historia ut? Vad är bra och vad är dåligt med telefoner?

Telefoni. Hur fungerar en telefon? Hur har den utvecklats? Hur ser telefonens historia ut? Vad är bra och vad är dåligt med telefoner? Telefoni Hur fungerar en telefon? Hur har den utvecklats? Hur ser telefonens historia ut? Vad är bra och vad är dåligt med telefoner? Det är frågor vi ska svara på i denna presentationen! Introduktion

Läs mer

Comfort contego. Lätthanterlig hörselprodukt för en aktivare vardag

Comfort contego. Lätthanterlig hörselprodukt för en aktivare vardag Comfort contego Lätthanterlig hörselprodukt för en aktivare vardag Det är enkelt att anpassa min Comfort Contego efter vilken situation jag är i. Gertrud och jag reser mycket, det är otroligt positivt

Läs mer

Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.999:- 3.290:- 5.090:-

Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.999:- 3.290:- 5.090:- Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.199:- 3.999:- 3.290:- 08-590 940 15 sales@pcaddon.se Venue 8 Pro 5830 Ny 8 tablet med SSD disk och

Läs mer

Plantronics headset.audio -sortiment för datorer och spell Ultimate entertainment

Plantronics headset.audio -sortiment för datorer och spell Ultimate entertainment find your space Plantronics headset.audio -sortiment för datorer och spell Ultimate entertainment Höst/Vinter 2007 Det finns ett headset för alla i.audiosortimentet med små variationer vad gäller form

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Jabra BIZ 2400. Bruksanvisning. www.jabra.com

Jabra BIZ 2400. Bruksanvisning. www.jabra.com Jabra BIZ 2400 Bruksanvisning 1 www.jabra.com 2012 GN Netcom A/S. Med ensamrätt. Den här bruksanvisningen är publicerad av GN Netcom A/S. Informationen i den här bruksanvisningen är endast sammansatt i

Läs mer

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör Få ut mer av dina hörapparater Phonaks trådlösa tillbehör Modern hörapparatsteknik gör det bekvämt att lyssna och höra i de flesta situationer. Men när du talar i telefon, ser på TV eller befinner dig

Läs mer

Blackwire 725-M. USB-sladdheadset. Användarhandbok

Blackwire 725-M. USB-sladdheadset. Användarhandbok Blackwire 725-M USB-sladdheadset Användarhandbok TM Innehåll Välkommen 3 Systemkrav 3 Vill du ha mer hjälp? 3 Det här finns i förpackningen 4 Grunderna 5 Sätta på dig headsetet 6 Anpassa headsetet 6 Daglig

Läs mer

Ponto Streamer. Nya möjligheter för trådlös kommunikation. Ponto TM Den benförankrade hörsellösningen

Ponto Streamer. Nya möjligheter för trådlös kommunikation. Ponto TM Den benförankrade hörsellösningen Ponto Streamer Nya möjligheter för trådlös kommunikation Ponto TM Den benförankrade hörsellösningen Din ideala följeslagare Nya möjligheter för trådlös kommunikation Med Ponto Streamer får du tillgång

Läs mer

Ett väldesignat & slimmat plånboksfodral från WE CHARGE. Tillverkat i konstskin. Snäpp i telefonen i det hårda skalet och låt plånboksfodralet skydda

Ett väldesignat & slimmat plånboksfodral från WE CHARGE. Tillverkat i konstskin. Snäpp i telefonen i det hårda skalet och låt plånboksfodralet skydda Ett väldesignat & slimmat plånboksfodral från WE CHARGE. Tillverkat i konstskin. Snäpp i telefonen i det hårda skalet och låt plånboksfodralet skydda både fram och baksida på telefonen mot skador. Plånboksfodralet

Läs mer

Jaktradio och hörselkåpor med Bluetooth

Jaktradio och hörselkåpor med Bluetooth Sladdlös frihet Jaktradio och hörselkåpor med Bluetooth MIN JAKTHUND TESTAR MIN JAKTHUND Tänk dig att du rör dig fritt omkring i skog och mark med din hund. Samtidigt så kan du diskret kommunicera med

Läs mer

www.zodiac.se KOMRADIO PMR

www.zodiac.se KOMRADIO PMR www.zodiac.se KOMRADIO PMR zodiac micro 446 Zodiac Micro 446 marknadens minsta proffsradio! Zodiac Micro 446 är en licensfri PMR-radio som ger dig möjlighet att prata med så många människor du vill så

Läs mer

BackBeat PRO. User Guide

BackBeat PRO. User Guide BackBeat PRO User Guide Contents Det här finns i förpackningen 3 Översikt över hörlurarna 4 Ström på/av 4 Aktiv bullerdämpning 4 Spela upp/pausa musik 4 Volym 4 Spola 4 Öppen mikrofon 4 Röstuppringning

Läs mer

RUNDTAGANDE HEADMICS. Pris ca: 4640kr. uhsp 2

RUNDTAGANDE HEADMICS. Pris ca: 4640kr. uhsp 2 RUNDTAGANDE HEADMICS Headmics för konferens och presentation. Headset och myggor passande Sennheiser Evolution trådlösa sändare. SL Headmic 1 Ny våren 2015! Rundtagande. Överlägset bästa ljud för konferensen.

Läs mer

3M Littmann. Stetoskop. För experter. på att lyssna

3M Littmann. Stetoskop. För experter. på att lyssna Stetoskop För experter på att lyssna Varumärket Littmann är din försäkring om oöverträffad kvalitet. Det är varumärket som är känt över hela världen för sin precision, överlägsna akustik, innovativa design

Läs mer

Bär den. Älska den. Glöm den.

Bär den. Älska den. Glöm den. Bär den. Älska den. Glöm den. Kommunicera, delta, var dig själv En promenad i parken hör löven som prasslar i vinden. Samtal i en myllrande folkmassa delta och var dig själv utan ansträngning. Prata i

Läs mer

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Återupptäck glädjen med att tala i telefon

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Återupptäck glädjen med att tala i telefon Comfort Digisystem Microphone DM90 - Återupptäck glädjen med att tala i telefon Välkommen till den mobila revolutionen Idag är mobiltelefonen en stor del av vår vardag, vi använder den i arbetet, på fritiden

Läs mer

S Series Receiver-In-Canal

S Series Receiver-In-Canal S Series Receiver-In-Canal Bevisad Prestanda. Maximalt av allt. Välkommen till S Series med Drive Architecture Starkeys nya hörapparatsfamilj med hörtelefon i örat (RIC) där marknadsledande teknologi och

Läs mer

Modern företagstelefoni Förenkla och förbättra er kommunikation

Modern företagstelefoni Förenkla och förbättra er kommunikation Modern företagstelefoni Förenkla och förbättra er kommunikation Kraven om ett mobilt arbetssätt, har satt en ny standard för vår kommunikation. icentrex har gett oss de verktyg våra medarbetare behöver

Läs mer

Jabra Link 850. Bruksanvisning _RevC_Jabra Link 850_Manual_SV.indd 1 22/08/ :04

Jabra Link 850. Bruksanvisning _RevC_Jabra Link 850_Manual_SV.indd 1 22/08/ :04 Jabra Link 850 Bruksanvisning www.jabra.com 82-06061_RevC_Jabra Link 850_Manual_SV.indd 1 22/08/2012 17:04 Innehåll 1. Produktöversikt...3 1.1 Jabra LINK 850...3 1.2 Extra tillbehör...4 2. ANSLUT Jabra

Läs mer

Beltone First Din väg till en bättre hörsel

Beltone First Din väg till en bättre hörsel Beltone hjälper världen att höra bättre Beltone grundades med principen att hjälpa människor att njuta av livet fullt ut. Sedan 1940 har vi tillhandahållit kunskap, verktyg, tjänster och utbildning till

Läs mer

Installera på några sekunder, njut i åratal.

Installera på några sekunder, njut i åratal. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Installera på några sekunder, njut i åratal. NYA living by Danfoss termostater. Uppgradera nu gör vardagen lite bekvämare. Installera och glöm oroa dig inte över programmeringen

Läs mer

BÄST LJUD FÖR LÅNGA ARBETSPASS

BÄST LJUD FÖR LÅNGA ARBETSPASS T E ST» H E A D S E T M E D U S B FÖ R KO N TA K TC E N T E R BÄST LJUD FÖR LÅNGA ARBETSPASS Pratar man i telefon den största delen av arbetsdagen krävs ett headset som varken skaver på huvudet eller trumhinnan.

Läs mer

CENS. Elektroniska hörselskydd för jakt och skytte. digital. CE EN352-2: 2002 & EN352-7: 2002, www.cens.se etter Inspec International

CENS. Elektroniska hörselskydd för jakt och skytte. digital. CE EN352-2: 2002 & EN352-7: 2002, www.cens.se etter Inspec International CENS digital Elektroniska hörselskydd för jakt och skytte CE EN352-2: 2002 & EN352-7: 2002, www.cens.se etter Inspec International Det ultimata jaktskyddet Ett gevärsskott på nära håll kan skada hörseln

Läs mer

Hörapparaten som öppnar upp din värld

Hörapparaten som öppnar upp din värld Hörapparaten som öppnar upp din värld Traditionell teknologi Fokuserar på en ljudkälla i taget, samtidigt som alla andra ljud dämpas Du känner säkert igen dig. Du sitter runt middagsbordet och anstränger

Läs mer

Första intrycket är det som räknas: Frama Matrix F2 frankeringssystem

Första intrycket är det som räknas: Frama Matrix F2 frankeringssystem MATRIX F2 Första intrycket är det som räknas: Frama Matrix F2 frankeringssystem Se framåt med smart frankering från Frama: Du kan förvänta dig mycket från den nya generationen Matrix. Mottagaren av dina

Läs mer

BT-500. Bluetooth Stereo Hörlurar

BT-500. Bluetooth Stereo Hörlurar BT-500 Bluetooth Stereo Hörlurar 1 Introduktion BT-500 Bluetooth Stereo Hörlurar är gjorda för en aktiv livstil kombinerat med en skön design och teknologi som enheten innehåller. Dessa exklusiva hörlurar

Läs mer

ALC ( Automatisk Ljudnivåkontroll ). Sändaren justerar automatiskt volymen till ljudsignalen. Detta ger en jämn signal och därmed pålitlig sändning.

ALC ( Automatisk Ljudnivåkontroll ). Sändaren justerar automatiskt volymen till ljudsignalen. Detta ger en jämn signal och därmed pålitlig sändning. ANVÄNDARMANUAL Användarinstruktioner TACK FÖR ATT DU VALT SENNHEISER! EGENSKAPER IS 380 infrarött stereosystem, bestående av TI 380 infraröd sändare och HDI 380 infraröd hörlursmottagare är utvecklad för

Läs mer

ReSound appar - bruksanvisning

ReSound appar - bruksanvisning ReSound appar - bruksanvisning Introduktion Tack för att du laddat ner ReSound-appen. Apparna från ReSound är utvecklade för att förbättra hörupplevelsen och hjälper dig att få ut mer av dina ReSound hörapparater.

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

MINIX NEO A2 Användarguide

MINIX NEO A2 Användarguide MINIX NEO A2 Användarguide Produkt Information Tack för att du köpt en MINIX NEO A2. MINIX NEO A2 är en trådlös air mouse + dubbelsidigt tangentbord med inbyggd mikrofon och högtalare. MINIX NEO A2 utnyttjar

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

NYHET! 3.495,- Bose SoundLink trådlös mobilhögtalare

NYHET! 3.495,- Bose SoundLink trådlös mobilhögtalare NYHET! Bose SoundLink trådlös mobilhögtalare Premiumvariant av SoundLink i exklusiv design. Kraftfullt, detaljerat ljud ger liv åt din musik. Ansluts trådlöst till en mobiltelefon, läsplatta eller en annan

Läs mer

Nya möjligheter att höra bättre med Comfort Digisystem

Nya möjligheter att höra bättre med Comfort Digisystem Nya möjligheter att höra bättre med Comfort Digisystem Det moderna samhället kräver nya lösningar Att kunna samspela med andra och ha förmåga att delta aktivt är viktigt i vår tid. I dagens samhälle finns

Läs mer

Jabra Speak 410. Bruksanvisning. www.jabra.com

Jabra Speak 410. Bruksanvisning. www.jabra.com Jabra Speak 410 Bruksanvisning Innehåll Tack!...3 Produktöversikt...3 ÖVERSIKT...4 Installation och inställningar...4 Daglig användning...5 Kontakta support...6 2 Tack! Tack för att du valde att köpa Jabra

Läs mer

Snabbguide Konferensenhet Konftel 60W

Snabbguide Konferensenhet Konftel 60W Snabbguide Konferensenhet Konftel 60W Svenska Conference phones for every situation BESKRIVNING Tre indikatorlampor Blå mikrofon på Blå, blinkande parning Röd mikrofon av Tre högtalare Mikrofon, 360 ljudupptagning

Läs mer

JABRA mini BRUKS ANVISNING. jabra.com/mini

JABRA mini BRUKS ANVISNING. jabra.com/mini JABRA mini BRUKS ANVISNING jabra.com/mini 2013 GN Netcom A/S. All rights reserved. Jabra is a registered trademark of GN Netcom A/S. All other trademarks included herein are the property of their respective

Läs mer

Smält för IP-telefoni med din guide till (S)IP

Smält för IP-telefoni med din guide till (S)IP for you Nummer 5 2012 Smält för IP-telefoni med din guide till (S)IP Ur innehållet Unified Communications snom och Microsoft Lync Workshops IP-DECT & snom i mars Trådlös IP-telefoni - Nya lurar från Gigaset

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT MOBILE PROJECTION TABLE

INSTALLATIONSFRITT MOBILE PROJECTION TABLE 1 INSTALLATIONSFRITT MOBILE PROJECTION TABLE För er som vill ha en superflexibel och lättanvänd projektorlösning! Fungerar i allt från det lilla mötesrummet upp till stormötet i det situationsbaserade

Läs mer

MOBILTELEFONI. Julia Kleiman, Frida Lindbladh & Jonas Khaled. onsdag 16 maj 12

MOBILTELEFONI. Julia Kleiman, Frida Lindbladh & Jonas Khaled. onsdag 16 maj 12 MOBILTELEFONI Julia Kleiman, Frida Lindbladh & Jonas Khaled Introduktion Det var först år 1956 som företaget TeliaSonera och Ericsson som skapade mobiler i bilen som man kunde prata i telefon i på det

Läs mer

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Gaspanna ecocompact Stående enhet med kondenserande gaspanna ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Nya tider... varma idéer till framtidssäkrad Idéer för intelligent bostadskomfort Vaillant har

Läs mer

JABRA CLASSIC BRUKS ANVISNING. jabra.com/classic

JABRA CLASSIC BRUKS ANVISNING. jabra.com/classic BRUKS ANVISNING jabra.com/classic INNEHÅLL 1. VÄLKOMMEN... 3 2. HEADSET ÖVERSIKT... 4 3. HUR DU BÄR DET... 5 3.1 BYTA EARGELS 3.2 FÄSTA ÖRONKROKEN 4. HUR DU LADDAR BATTERIET... 7 5. HUR DU ANSLUTER DET...

Läs mer

En telefon. En lösning. Ett smartare sätt att arbeta. Telenor One

En telefon. En lösning. Ett smartare sätt att arbeta. Telenor One En telefon. En lösning. Ett smartare sätt att arbeta. Telenor One TA12027_Telenor One_utan_pris.indd 1 08-07-15 14.50.39 Jag kan aldrig tänka mig en traditionell växel igen. Fördelarna med att vara trådlös

Läs mer

Jabra LINK 860. Bruksanvisning.

Jabra LINK 860. Bruksanvisning. Jabra LINK 0 Bruksanvisning www..com INNEHÅLL 1. PRODUKTÖVERSIKT... 1.1 JABRA LINK 0... 1.2 EXTRA TILLBEHÖR...4 2. ANSLUT JABRA LINK 0...5 2.1 ANSLUTA TILL STRÖMKÄLLA...5 2.2 ANSLUTA TILL EN BORDSTELEFON...5

Läs mer

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör Få ut mer av dina hörapparater Phonaks trådlösa tillbehör Phonaks hörapparater är högfunktionella lösningar med syfte att återansluta människor till ljudvärlden. Även om ny teknik gör det möjligt att

Läs mer

Så övervakar du hemmet med Skype

Så övervakar du hemmet med Skype Så övervakar du hemmet med Skype 7 Full trygghet hemma och i stugan 7 Fungerar med webbkamera eller bärbar dator 7 Kostar inte en krona. Så övervakar du hemmet med Skype och en webbkamera Att övervaka

Läs mer

Buller på jobbet. Utomhus kan vardagligt brus göra det svårt att höra och höras.

Buller på jobbet. Utomhus kan vardagligt brus göra det svårt att höra och höras. Buller på jobbet Som vår nya studie visar är det ett växande problem. Öppna kontorslandskap med dålig akustisk planering gör att ljudstörningar förstärks. Utomhus kan vardagligt brus göra det svårt att

Läs mer

MOBILTELEFONI. Julia Kleiman, Frida Lindbladh & Jonas Khaled. tisdag 15 maj 12

MOBILTELEFONI. Julia Kleiman, Frida Lindbladh & Jonas Khaled. tisdag 15 maj 12 MOBILTELEFONI Julia Kleiman, Frida Lindbladh & Jonas Khaled Introduktion Det var först år 1956 som företaget TeliaSonera och Ericsson som skapade mobiler i bilen som man kunde prata i telefon i på det

Läs mer

Din guide till (S)IP. Yealink T48G Ny toppmodell från yealink. Utvärdering T46G hyllas av testpiloter

Din guide till (S)IP. Yealink T48G Ny toppmodell från yealink. Utvärdering T46G hyllas av testpiloter for you Nummer 1 2014 Din guide till (S)IP Ur innehållet Yealink T48G Ny toppmodell från yealink Utvärdering T46G hyllas av testpiloter Porttelefoni - Paketpris på förkonfigurerat system TALK TELECOM Distribution,

Läs mer

Bruksanvisning. Tack för att du har valt Neckmike R4 Bluetooth Intercomsystem från Neckmike AB

Bruksanvisning. Tack för att du har valt Neckmike R4 Bluetooth Intercomsystem från Neckmike AB Bruksanvisning Tack för att du har valt Neckmike R4 Bluetooth Intercomsystem från Neckmike AB För att snabbt och enkelt komma igång med ditt användande ber vi dig läsa igenom denna bruksanvisning och spara

Läs mer

är här! Xpo Seniortuffingen Premiär för vår tåliga kameramobil Doro PhoneEasy 520X NYHET!

är här! Xpo Seniortuffingen Premiär för vår tåliga kameramobil Doro PhoneEasy 520X NYHET! NYHET! Xpo HÖST 2012 Seniortuffingen är här! Beställ produkter för 15 000 kr, få en SNYGG VÄST FRÅN TOMMY HILFIGER! Premiär för vår tåliga kameramobil Doro PhoneEasy 520X Nya tåliga Doro PhoneEasy 520X»

Läs mer

Telefoner och datorer i Trelleborg 2016-03-27

Telefoner och datorer i Trelleborg 2016-03-27 Emachines med laddare 0607-001 Avslut: 18:00 2 000.00 kr exkl moms Bärbar dator Packard bell med laddare 0607-002 Avslut: 18:01 2 200.00 kr exkl moms Bärbar dator acer med laddare 0607-003 Avslut: 18:02

Läs mer

Det digitala diskussionssystemet CCS 1000 D 1. Det digitala diskussionssystemet CCS 1000 D Kompakt och mångsidigt

Det digitala diskussionssystemet CCS 1000 D 1. Det digitala diskussionssystemet CCS 1000 D Kompakt och mångsidigt Det digitala diskussionssystemet CCS 1000 D 1 Det digitala diskussionssystemet CCS 1000 D Kompakt och mångsidigt 2 Det digitala diskussionssystemet CCS 1000 D Designat för plug-and-play, användarvänlighet

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Din guide till IP. Tema trådlöst IP DECT och WLAN. Porttelefonsystem Bild och ljud i porten via SIP. Övervaka talkvalitet VoIPFuture ny leverantör

Din guide till IP. Tema trådlöst IP DECT och WLAN. Porttelefonsystem Bild och ljud i porten via SIP. Övervaka talkvalitet VoIPFuture ny leverantör for you Nummer 4 2010 Din guide till IP Ur innehållet Tema trådlöst IP DECT och WLAN Porttelefonsystem Bild och ljud i porten via SIP Övervaka talkvalitet VoIPFuture ny leverantör Talk Telecom Distribution,

Läs mer

W I T H B L U E T O O T H H U B. User manual. Dual-use headset for in the office and on the go

W I T H B L U E T O O T H H U B. User manual. Dual-use headset for in the office and on the go W I T H B L U E T O O T H H U B User manual Dual-use headset for in the office and on the go Innehållsförteckning Tack!................................................................... 5 1. Vad finns

Läs mer

Användarhandbok för trådlöst headset (HS-11W) 9235346 Utgåva 1

Användarhandbok för trådlöst headset (HS-11W) 9235346 Utgåva 1 Användarhandbok för trådlöst headset (HS-11W) 9235346 Utgåva 1 KONFORMITETSDEKLARATION Vi, NOKIA CORPORATION, tillkännager under vårt ensamma ansvar att produkten HS-11W uppfyller villkoren i följande

Läs mer

Handbok Konftel 220 SVENSKA

Handbok Konftel 220 SVENSKA Handbok Konftel 220 SVENSKA OmniSound HD överlägsen ljudkvalitet Den patenterade ljudteknologin OmniSound garanterar att ditt distansmöte får ett imponerande och kristallklart ljud i båda riktningarna,

Läs mer

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 MINI DESIGN XS4 MINI DESIGN : Modern och stilren design är SALTO:s varumärke. Med XS4 Mini

Läs mer

Funktioner. Basstationens funktioner Dubbel anslutning (telefon och dator) USB-gränssnitt för datorn (tillbehörskabel

Funktioner. Basstationens funktioner Dubbel anslutning (telefon och dator) USB-gränssnitt för datorn (tillbehörskabel Instruction Manual Bedienungsanleitung Notice d emploi Istruzioni per l uso Instrucciones de uso Manual de utilização Betjeningsvejledning Bruksanvisning Bruksanvisning Gebruiksaanwijzing VMX OFFICE Innehåll

Läs mer

Höra och höras väl. Så gjorde vi testet. headset för kontoret

Höra och höras väl. Så gjorde vi testet. headset för kontoret 8 headset för kontoret Chameleon CH2120 Daily 2010 Callcenter Elite Trio Heady Pro ono Jabra GN2000 ono Flex NC Plantronics Entera HW111N Sennheiser SC 230 Vxi UC Proset 10 G Höra och höras väl Skrivbordstelefonen

Läs mer

Snabbguide Konferensenhet Konftel 50

Snabbguide Konferensenhet Konftel 50 Snabbguide Konferensenhet Konftel 50 Svenska Conference phones for every situation Beskrivning Tre indikatorlampor Grön mikrofon på Röd mikrofon av Tre högtalare Mikrofon, 360 ljudupptagning Kabelränna

Läs mer