Med full fart framåt, styrka & nära samarbete och med fokus på samma sak: Mållinjen. Vi gör effektiv mediakommunikation enklare.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Med full fart framåt, styrka & nära samarbete och med fokus på samma sak: Mållinjen. Vi gör effektiv mediakommunikation enklare."

Transkript

1 Med full fart framåt, styrka & nära samarbete och med fokus på samma sak: Mållinjen. Vi gör effektiv mediakommunikation enklare.

2 Vår affärsidé! DanagårdLiTHO ska erbjuda attraktiva och marknadsledande tjänster inom grafisk produktion och systemutveckling, med kundens behov och förutsättningar i centrum. Genom vår erfarenhet, förståelse och djupa kunskap om både nya och mer traditionella media, medverkar vi som leverantör och samarbetspartner inom mediakommunikation.

3 Gnissel? Det måste inte gnissla och gå trögt! Vi arbetar ofta och gärna i ett nära samarbete med våra kunder. Det skapar förståelse och kunskap om våra kunders behov, önskemål och förutsättningar. Utifrån det skapar vi sedan en helhetslösning som förenklar produktionen av våra kunders marknadsmaterial. Vi har ett komplett utbud av grafiska Vi har tjänster inom lagerhantering och tjänster, våra verktyg; distribution som kompletterar grafisk Vi producerar trycksaker i små och produktion. stora upplagor. Så oavsett vilken kommunikationskanal Vi tar fram storformatsutskrifter och ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVXYZÅÄÖ expo-system i olika format och på olika abcdefghijklmnopqrstuvxyzåäö material. Vi gör original, layout och avancerad ,! # %&/()=?`^*_:; bildbearbetning. våra kunder väljer, anpassar vi innehållet i verktygslådan och ger våra kunder en enkel och effektiv lösning med optimerat slutresultat. Teknik i all sin ära, bästa resultat får vi Vi har webblösningar för grafisk alltid när vi får kombinera vår erfarenhet, produktion och publicering på internet. kompetens och ett nära samarbete med kunden. idé Danagård LiTHO verktyg erfarenhet Ditt behov Din lösning

4 Vi sammanfattar våra tjänster i fem produktområden - våra verktyg. Utifrån behov, önskemål och förutsättningar tar vi fram den mest kostnadseffektiva helhetslösningen för just ditt uppdrag. WEBB Vi skapar smarta, attraktiva och effektiva webblösningar och har lång erfarenhet inom systemutveckling. Vi har en plattform med verktyg färdiga att använda, och vi kan anpassa och utveckla funktioner efter dina behov och förutsättningar för att få fram den bästa lösningen. Våra verktyg TRYCK Vi producerar allt ifrån digitaltryckta upplagor med variabel information till offsettryckta produktioner i stora upplagor. Inget uppdrag är för litet och inget uppdrag är för stort. Hemsidor, mediadatabaser, bildbanker, web-to-print, appar, publiceringsverktyg för webben och crossmedia-verktyg. EXPO Vi producerar storformatsutskrifter och exponeringsmaterial på en mängd olika material och i olika format. Visitkort, foldrar, broschyrer, tidningar, kataloger, böcker, affischer, kuvert samt tillhörande tjänster som kuvertering, adressering mm Affischer, vepor, banderoller, roll-uper och utställningssystem, butiksmaterial och skyltar. DOKUMENT & BILD Vi hjälper dig med originalarbete och layout, färghantering, avancerad bildbearbetning, retusch och optimering av bilder för bästa slutresultat. Oavsett om bilden ska publiceras på webben, vara med i en trycksak eller skrivas ut i stora format ser vi till att förväntat resultat uppnås. LAGER & LOGISTIK Vi har tjänster inom lagerhantering och distribution som kompletterar produktionskedjan. Både fysisk hantering och lagring av trycksaker, samt distribution och lagring av digitala dokument och bilder. Vi bygger anpassade beställningsportaler som som ger dig en kostnadseffektiv och överskådlig trycksakshantering. Produktkataloger med höga krav på bildkvalité. Framställning av dokument med exempelvis variabel text och bild. Webbshop, beställning, lagerhantering, ekonomi och administration samt leveranser.

5 VI ENERGIKOMPENSERAR OCH ANVÄNDER ENBART GRÖN EL! För att ytterligare förstärka vår miljöprofil är vi sedan drygt 10 år andelsägare i ett par vindkraftverk, vilket gör oss till största delen självförsörjande av el. Miljöarbetet är en viktig del av vår verksamhet Ett aktivt miljöarbete får allt större betydelse och är en ständigt pågående process. Vårt arbete med att minska vår egen miljöpåverkan blir viktigare och viktigare. Vi för regelbundna samtal med våra kunder, samarbetspartners och leverantörer hur vi tillsammans kan förbättra vårt miljöarbete, både på kort sikt samt i ett längre tidsperspektiv. Vi jobbar hela tiden med förbättring av detta arbete och sätter upp nya miljömål. Vi genomför fortlöpande utbildning av vår personal och vi gör detta i samverkan med vår omgivning. För att ytterligare förstärka vår miljöprofil är vi sedan drygt 10 år andelsägare i ett par vindkraftverk placerade nära Vänern och Vättern, vilket innebär att stor del av vår elförbrukning kommer från vindkraft. I Hästholmen, vid foten av Omberg står Patricia, ett av de vindkraftverk vi är andelsägare i.

6 Våra certifieringar Vi är certifierade inom flera olika områden och uppfyller högt uppställda krav på bl a kvalitet, miljöpåverkan och färgstyrning. Nr 004 ISO 9001 Specificerade krav för ett ledningssystem för kvalitet där vi visar vår förmåga att tillhandahålla produkter som uppfyller kunders krav och tillämpliga författningskrav. ISO Anger kraven på ett miljöledningssystem som gör att vi kan utveckla och införa policys och upprätta mål som tar hänsyn till lagkrav och de betydande miljöaspekterna. CGP Certifierad Grafisk Produktion Certifieringen följer den internationella standarden ISO och innebär att både kund och vi som tryckeri har full kontroll på färgstyrningen i hela processen från förprovtryck till färdig produkt, med förutsägbart resultat. Svanen Svanenmärkning påvisar att trycksaken uppfyller en rad miljökrav och produktionen tillhör de minst miljöbelastade. Ett svanenmärkt tryckeri har ett helhetsperspektiv på sin miljöpåverkan och utnyttjar resurserna på bästa möjliga sätt, exempelvis ersätter förorenade och hälsoskadliga kemikalier med bättre alternativ och premierar även produktion som gör det enklare att återvinna trycksaker. FSC Forest Stewardship Council FSC-märkning av en trycksak innebär att man tar ett socialt ansvarstagande. Det betyder bland annat att ett ansvarsfullt bruk av våra skogar främjas, att människorna som arbetar i skogen har bra villkor och att det lokala samhället säkras. Fråga gärna efter våra produkter märkta med FSC. Klimatkompensera dina trycksaker I ett samarbete med Tricorona finns möjligheten att klimatkompensera i utsläppsreducerande projekt i utvecklingsländer, samtliga certifierade av FN under Kyoto Protokollets Clean Development Mechanism och Gold Standard. PEFC/ Främjande av uthålligt skogsbruk PEFC PEFC-märk din trycksak och medverka till ett uthålligt skogsbruk. PEFC är en global fristående paraplyorganisation för utvärdering och ömsesidigt erkännande av nationella skogsstandarder som verkar för uthålligt skogsbruk genom oberoende tredjeparts certifiering. Fråga gärna efter våra produkter märkta med PEFC.

7 Vi hjälper gärna våra kunder att färgsäkra Välkommen! Ta gärna kontakt med oss, så gör vi ett besök eller kom hit om du har vägarna förbi. Vi diskuterar gärna dina önskemål och behov över en kopp kaffe. Med full fart framåt, styrka & nära samarbete och med fokus på samma sak: Mållinjen. Vi trycker digitalt och offset: Med känsla för information E-magin Trycksaker på webben Skapa, beställ & leverera. Marknadsportaler Campaign Manager Kommunikationsverktyg MOLiTHO 3 Publiceringsverktyg för webben Kvalitetssäkring Det här är CGP Med full fart framåt, styrka & nära samarbete och med fokus på samma sak: Mållinjen. Vårt utbud av grafiska tjänster ger den effektivaste lösningen! Komplettera din trycksak Maximal kontroll på filer, upplagor och leveranser! När kunden är viktig! Ta kontroll över din hemsida! Optimerat och kontrollerat med förutsägbart resultat varje gång. Vi gör effektiv mediakommunikation enklare. och säkerställa den grafiska produktionen. Mer att läsa om oss, våra verktyg och produktområden finns på vår hemsida och i våra broschyrer och foldrar. Huvudkontor, produktion och försäljning För att kontakta oss, ring vår växel ÖDESHÖG Huvudkontor, produktion och försäljning Postadress: Box 33, Ödeshög Besöksadress: Mjölbyvägen 15, Ödeshög MOTALA Produktion och försäljning Postadress: Box 361, Motala Besöksadress: Moränvägen 6, Motala Försäljningskontor För att kontakta närmaste säljare, ring vår växel LINKÖPING Brigadgatan Linköping STOCKHOLM Barnhusgatan Stockholm VÄRNAMO Malmstensgatan Värnamo MARKARYD Kungsgatan Markaryd Den här företagspresentationen är givetvis producerad av oss själva. Den är tryckt digitalt i en HP Indigo, på tre olika papper. Omslaget är tryckt på Tom&Otto silk 250 g och laminerat med blank seglaminering. Inlagan är tryckt på Edixion Offset 170 g och Tom&Otto gloss 170 g. Eventuella bilder på oss och vår produktion har tagits av fotograf Samuel Gustafvander. HELSINGBORG Rönnowsgatan 8 DA Helsingborg Besök: Bredg. 11, Helsingborg DanagårdLiTHO Vi gör effektiv mediakommunikation enklare.

Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt.

Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt. Vill du trycka miljöanpassat? Ett märke täcker allt. Det finns flera olika märke Å andra sidan räcker det Med den här trycksaken vill vi reda ut det här med alla olika märken. Vilka förekommer i den grafiska

Läs mer

Att ställa miljöoch sociala krav i upphandling

Att ställa miljöoch sociala krav i upphandling Att ställa miljöoch sociala krav i upphandling Möjligheter att påverka I Sverige uppskattas offentlig upphandling årligen omsätta omkring 500 miljarder kronor. Det ger en stor möjlighet att påverka produktionen

Läs mer

hur människor i vårt företag och i vår omvärld ser på oss. för att uppfattas som empatiska och professionella. Skanska Sveriges Ledningsteam

hur människor i vårt företag och i vår omvärld ser på oss. för att uppfattas som empatiska och professionella. Skanska Sveriges Ledningsteam Vårt sätt att vara Vi är Skanska. Men vi är också ett stort antal individer, som tillsammans har ett ansvar för att vårt företag uppfattas på ett sätt som andra respekterar och ser upp till. Det är hur

Läs mer

NÄR DU VILL HA ETT HELGJUTET RESULTAT.

NÄR DU VILL HA ETT HELGJUTET RESULTAT. NÄR DU VILL HA ETT HELGJUTET RESULTAT. FÖR DIG SOM VÄRDESÄTTER KREATIVITET, MILJÖ, HÅLLBARHET OCH ESTETIK. Idag kan du skapa fantastiska bostadsmiljöer av betong, med stor variation på både struktur,

Läs mer

PEFC Skogscertifiering

PEFC Skogscertifiering PEFC Skogscertifiering Foto: Bo Göran Backström/SKOGENbild Arbetar för ett hållbart skogsbruk Skogen förser oss med mycket. Förnybart material att bygga hus eller göra papper av till exempel. Och förnybart

Läs mer

Karlstads Kommun ansökan till sveriges it-kommun 2013

Karlstads Kommun ansökan till sveriges it-kommun 2013 KarlstadS kommun Ansökan till SVERIGES IT-kommun 2013 Service, säkerhet och tillgänglighet Många vinster med gemensam IT-nämnd Värmland var först i Sverige med att bilda en gemensam IT-nämnd för ett län,

Läs mer

Så här har vi tänkt om materialet Sverige och Kina

Så här har vi tänkt om materialet Sverige och Kina LÄRARHANDLEDNING Så här har vi tänkt om materialet Sverige och Kina Sverige och Kina är ett inspirationsmaterial för gymnasieskolan i tre delar. Det har tagits fram av Svenskt Näringsliv tillsammans med

Läs mer

SÅ KAN DITT FÖRETAG JOBBA MED ETIK OCH SOCIALT ANSVARSTAGANDE

SÅ KAN DITT FÖRETAG JOBBA MED ETIK OCH SOCIALT ANSVARSTAGANDE SÅ KAN DITT FÖRETAG JOBBA MED ETIK OCH SOCIALT ANSVARSTAGANDE Innehållsförteckning Inledning 3 Företagens handlingskraft viktig 4 Detta är csr 4 Socialt ansvarstagande kan öka din konkurrenskraft 7 Så

Läs mer

Ledaravtalet - från ord till handling. Möjligheternas avtal vägledning för en väl fungerande lokal lönebildning

Ledaravtalet - från ord till handling. Möjligheternas avtal vägledning för en väl fungerande lokal lönebildning Ledaravtalet - från ord till handling Möjligheternas avtal vägledning för en väl fungerande lokal lönebildning 2. Möjligheternas avtal Ledaravtalet kopplar ihop företagets affärsidé och mål med personlig

Läs mer

GUIDE TILL EN ÖVERENSKOMMELSE

GUIDE TILL EN ÖVERENSKOMMELSE GUIDE TILL EN ÖVERENSKOMMELSE 10 Varför en lokal 4 eller regional överenskommelse? 26 Inledning och syfte 12 De sex I principerna 29 Det här är Överenskommelsen II Framgångsfaktorer i en 8 dialogprocess

Läs mer

Du kan bidra till att människor

Du kan bidra till att människor Du kan bidra till att människor lär, arbetar och mår bättre Vår mission och vision Ecophon erbjuder akustiklösningar som uppfyller de ökande kraven på en bra ljudmiljö där människor arbetar och kommunicerar

Läs mer

Det här är vi! En skrift om medarbetarskapet på FOI. Vi forskar för en säkrare värld

Det här är vi! En skrift om medarbetarskapet på FOI. Vi forskar för en säkrare värld Det här är vi! En skrift om medarbetarskapet på FOI Vi forskar för en säkrare värld 2 Den här skriften har flera hundra författare Skriften i din hand tydliggör vad vi på FOI menar med medarbetarskap och

Läs mer

Vad gör flyget för klimatet? Flygets stora utmaning i en global värld

Vad gör flyget för klimatet? Flygets stora utmaning i en global värld Vad gör flyget för klimatet? Flygets stora utmaning i en global värld Flyg skapar möten, relationer och förståelse. Flyg ger även utsläpp. Dom ska vi minimera. Flyget är en förutsättning för att människor

Läs mer

Att leka sig in i skolans värld

Att leka sig in i skolans värld Att leka sig in i skolans värld När förskoleklassen presenterades för oss sas det Det här är förskola med skolinslag och det är precis så det är. Mellan fem till sju år händer det så mycket och på det

Läs mer

Tillsammans bygger vi Svevia.

Tillsammans bygger vi Svevia. Tillsammans bygger vi Svevia. För dig som arbetar på uppdrag av oss på Svevia. Vart är vi på väg? 2 Resan har börjat. Den här trycksaken vänder sig till dig som arbetar tillsammans med oss på Svevia. Du

Läs mer

Allt samlat på ett och samma ställe En användarmanual för vår affärsplattform MyBusiness

Allt samlat på ett och samma ställe En användarmanual för vår affärsplattform MyBusiness www.pwc.se/mybusiness Allt samlat på ett och samma ställe En användarmanual för vår affärsplattform MyBusiness MyBusiness version: 2.5 2014-12-22 Förenkla din arbetsdag med MyBusiness Tillgängligt från

Läs mer

Syns du finns vi. Att vara ombud i Lärarförbundet

Syns du finns vi. Att vara ombud i Lärarförbundet Syns du finns vi Att vara ombud i Lärarförbundet Välkommen som ombud! Du som är ombud på arbetsplatsen är en viktig person i Lärarförbundet både för medlemmarna på din arbetsplats och för hela förbundet.

Läs mer

Holmen s paper 2 2008

Holmen s paper 2 2008 Holmen s paper 2 2008 En produkt som är välgjord, tillgodoser ett behov och kan konsumeras när du själv har tid och möjlighet. Låter intressant eller hur? Är den dessutom gratis låter det nästan för bra

Läs mer

identifiera www.iuc.se

identifiera www.iuc.se Vi delar din vardag Som företagare lever du mitt i nuet. Massor av möjligheter väntar på att förverkligas. Samtidigt skymmer dina vardagssysslor alltför ofta sikten framåt. Vi på IUC möter dig som företagare

Läs mer

Skapa en effektivare organisation genom att avskaffa de årliga medarbetarsamtalen - Adobes Norden-vd Stefan Dahlgren berättar hur

Skapa en effektivare organisation genom att avskaffa de årliga medarbetarsamtalen - Adobes Norden-vd Stefan Dahlgren berättar hur Skapa en effektivare organisation genom att avskaffa de årliga medarbetarsamtalen - Adobes Norden-vd Stefan Dahlgren berättar hur Stefan Dahlgren, VD Adobe Nordic Operations, berättar om hur check-ins

Läs mer

Varför är en del så duktiga på att utveckla sin verksamhet?

Varför är en del så duktiga på att utveckla sin verksamhet? Varför är en del så duktiga på att utveckla sin verksamhet? Beror lyckad affärsutveckling på tur eller skicklighet? Ibland låter framgångssagor och katastrofhistorier som tillfälligheternas spel. Men erfarenhet

Läs mer

En rapport om: Att köpa in och ställa krav på mat och måltider

En rapport om: Att köpa in och ställa krav på mat och måltider En rapport om: Att köpa in och ställa krav på mat och måltider Innehållsförteckning Förord Samarbete är nyckeln till hållbara måltider...3 Kapitel 1 Om Fazer Food Services arbete...4 Målet är smakupplevelser

Läs mer

Det obegränsade rummet DET MODERNA SKOLBIBLIOTEKET EN FRAMTIDSSKISS

Det obegränsade rummet DET MODERNA SKOLBIBLIOTEKET EN FRAMTIDSSKISS Det obegränsade rummet DET MODERNA SKOLBIBLIOTEKET EN FRAMTIDSSKISS Förord I den svenska skolan sker just nu stora förändringar, med ny skollag, nya läroplaner och ett nytt betygssystem. Samtidigt förändras

Läs mer

Miljöpolicy. Ekologigruppen AB. Vi sätter miljön i fokus i varje uppdrag. Ständig förbättring. Miljöansvar

Miljöpolicy. Ekologigruppen AB. Vi sätter miljön i fokus i varje uppdrag. Ständig förbättring. Miljöansvar VERKSAMHETSSYSTEM Miljöpolicy och miljömål Generella dokument nr: 00-08 Fastställd av styrelsen 2013-02-13 Ekologigruppen AB Miljöpolicy Ekologigruppens verksamhet genomsyras av en strävan mot ett samhälle

Läs mer

Unionens Karriär & utvecklingstjänster. Din väg till ett rikare arbetsliv

Unionens Karriär & utvecklingstjänster. Din väg till ett rikare arbetsliv Unionens Karriär & utvecklingstjänster Din väg till ett rikare arbetsliv 2 Alltför sällan ställer vi oss frågan om vi jobbar med det vi är bra på eller om vi bara jobbar för jobbandets skull. Det är lätt

Läs mer

TRÄ. ett medvetet val

TRÄ. ett medvetet val TRÄ ett medvetet val Av alla byggnadsmaterial intar trä en särställning. Det är ett förnybart och ekologiskt, miljövänligt och klimatsmart material. Och tänk att det faktiskt finns trähus som är flera

Läs mer

OLIKA MEN LIKA ATT ARBETA MED BARNKONVENTIONEN I FÖRSKOLAN

OLIKA MEN LIKA ATT ARBETA MED BARNKONVENTIONEN I FÖRSKOLAN OLIKA MEN LIKA ATT ARBETA MED BARNKONVENTIONEN I FÖRSKOLAN Foto: Mostphotos Metodbok Rädda Barnen kämpar för barns rättigheter. Vi väcker opinion och stöder barn i utsatta situationer i Sverige och i världen.

Läs mer

bra Framtidsprogram frisk resor barn hälsa får vänner umgås god liv familj oberoende för det goda åldrandet i Karlskrona kunna friska mer barnbarn

bra Framtidsprogram frisk resor barn hälsa får vänner umgås god liv familj oberoende för det goda åldrandet i Karlskrona kunna friska mer barnbarn umgås vänner fritid barn pension ekonomiskt hälsan får resor frisk bra mer kunna bo god familjen liv Framtidsprogram för det goda åldrandet i Karlskrona oberoende friska barnbarnen hälsa resa göra arbete

Läs mer

Både bredd och spets vem tror på det idag? VI GÖR DET

Både bredd och spets vem tror på det idag? VI GÖR DET V Ä L K O M M E N T I L L A X I P T O I N N O V A T I V F Ö R Ä D L I N G Både bredd och spets vem tror på det idag? VI GÖR DET Vi tar ett steg tillbaka och går framåt. Axipto AB är ett ungt och nytänkande

Läs mer

Får ditt företag ut mesta möjliga av affärssystemet?

Får ditt företag ut mesta möjliga av affärssystemet? evry.com Får ditt företag ut mesta möjliga av affärssystemet? Får ditt företag ut mesta möjliga av affärssystemet? och varuflöden är områden som ofta har god potential att effektiviseras med hjälp av IT.

Läs mer