BO-Finken BRF GBG XIII. Ordföranden har ordet. Nr. 3 september 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BO-Finken BRF GBG XIII. Ordföranden har ordet. Nr. 3 september 2014"

Transkript

1 Hustidning fr sedan 1949 Ordfranden har ordet En lång och härlig och mycket varm sommar har till slut vergått till hst och de flesta har återgått från sina semestrar och så även vi i styrelsen. Vi har startat upp vårt arbete efter sommaren och avhållit både ett styrelsemte under augusti månad och ett bokslutsmte under september. Vid bokslutsmtet beslt styrelsen att freningens årsstämma skall avhållas den 11 dec 2014, som brukligt i freningslokalen. En formell kallelse till stämman kommer som vanligt att anslås i våra trappuppgångar och årsredovisningen kommer lämnas i respektive lägenhets brevinkast. Resultatet fr fregående verksamhetsår kommer att visa på ett verskott (~ kr), detta positiva resultat beror främst på att freningen under verksamhetsåret utfrt mindre planerat underhåll samt att räntekostnaden fr freningens lån minskat något. Under inledningen av hsten kommer en del arbete utver den lpande sktseln utfras i parken, bland annat kommer planteringarna i anslutning till entréerna 9A-C att frnyas med Dvärgblåen fr att bibehålla det vintergrna. Hstens städdag kommer, som anslagits i trappuppgångarna, att bli lrdagen den 11/10, ett utmärkt tillfälle att träffas, själv arbeta i parken och umgås grannar emellan. Tveka inte att ta kontakt med mig eller någon annan i styrelsen fr att framfra synpunkter och tankar om frbättringar, alternativt lämna ett meddelande till oss i styrelserummets brevinkast. Johan Ohlsson Ordfrande Bofinken utges av Styrelsen och Medlemsservice och utkommer ca fem gånger per år. Vi vill påpeka att det inte är tillåtet att kopiera Bofinken utan upphovsmännens skriftliga tillstånd. Kontakta oss gärna via e-post: info@goteborgshus13.se

2 Underhållsarbete I frra numret av bofinken annonserades att nästa stora underhållsarbete kommer bli ommålning av våra trappuppgångar. Detta arbete har sedan dess fortskridit och vi är nu inne i slutfasen av frhandlingar med offertlämnare och hoppas kunna gå till beslut om några veckor. Arbetet kommer utfras innan maj nästa år men vi har inte ännu satt exakt datum då detta lämnats ppet till firman som skall gra jobbet mot att vi får ett riktigt bra pris. Utver detta tittar vi också på vad kostnaderna skulle vara fr att åtgärda entrétrappor som på sina håll fått sättskador. Vår frhoppning är att med en bra upphandling kring ommålningen skall även detta arbete rymmas inom budget. Städdag lrdagen den 11 oktober Kom och hjälp till! Vi är angelägna att så många som mjligt ställer upp. Gr vi det så går det fort och blir fint. Vi skall bland annat plocka in alla sommarmbler, parasoller, dynor, gra rent grillar osv. Nu står flera flaskor tändvätska samt tändare kvar, har du glmt, ber vi dig hämta och plocka med hem. De är ju inte lämpliga att lämna kvar med tanke på alla barn som leker i parken och kanske vill prva på. Tack vare det fina vädret har vi ju många haft glädje av vår fina park, grillplatsen har varit flitigt använd. Det är ju glädjande. Tar var och en reda på sitt kar ju trivselbn fr alla. Var sak på sin plats Komposten har ju bidragit med fin och bra jord till våra rabatter. Därfr är det är viktigt att inte slänga annat än komposterbart i de olika facken. Tänk på att sånt som plast- och lerkrukor, blompinnar och glas har sin plats i soprummet. Farligt avfall-bilarna En chans att lämna farligt avfall i närheten finns osdagen den 24 september mellan kl och vid Shell bensinstation nere vid Mlndalsvägen. Den 25e står de vid Utlandagatan 43, mellan kl och De tar emot elektronik, kemikalier och färg bl.a. Deras schema finns i utskicket Kretslopp som skickats ut till hushållen. Var uppmärksam! Det har varit åtminstone en cykelstld i ett av cykelskydden.

3 ² ² ²² ² ²² ² ² Vi hälsar nya medlemmar i freningen välkomna Christer Hylén Falkenbergsgatan 11B Inflyttning 19/5 Sandra Paulsson Brynolfsgatan 3C Inflyttning 4/7 Oliver Bohm Falkenbergsgatan 9C Inflyttning 14/7 Philip Fredholm & Rosinela Paes Chaves Brynolfsgatan 3B Inflyttning 14/7 Jonathan Eriksson Falkenbergsgatan 13B Inflyttning 16/7 Hoppas Ni kommer att trivas i vår frening. Rundvandring fr nyinflyttade kontakta oss så visar vi dig runt Vi ändrar nu rutinerna! Vi vill att du ringer oss på Medlemsservice, kontaktnummer , så bestämmer vi tillsammans en dag som skulle passa dig att gå runt i våra lokaler. Vi kommer att visa runt i freningens olika lokaler och då visa gästlägenheten, freningslokalen med porslinsfrråd, biljardrummet, bastun, mattvättstugan, träsljd, vävstugan och soprum. Till salu / bortskänkes Har du något intresse av att ha en fast punkt i BO-Finken där du kan annonsera eventuella saker du har som du vill bli av med. T.ex. saker till frsäljning eller något du kan tänka dig skänka bort till en annan medlem. Skicka i så fall ett mail med beskrivning av fremålet, ditt namn och telefonnummer alt. din adress till: bofinken@goteborgshus13.se Finns något intresse tar vi med punkten i nästa nummer.

4 ² ² ² Medlemsservice informerar ² ² ² Frenings-/Fritidslokalen Lokalen på Fredriksdalsg. 6B är till fr freningens medlemmar och skall ses som en frmån. Tanken är att så många som mjligt skall ges mjlighet att hyra den mot en låg avgift, fr närvarande 300 kr/kväll. Uthyrningen handhas av Medlemsservice som tar emot betalning, lämnar ut nyckel samt ger allmän info. Du når alltid rätt person genom att ringa telefonnummer Ring också fr vriga prisuppgifter. Lättast att nå oss är mellan och Tänk på att vi som tar emot bokningarna är frvärvsarbetande. Att hyra den innebär ansvar, se till att lämna lokalen så den är fräsch till din grannes fest eller mte. Golven skall dammsugas och våttorkas. Kket skall vara rent och snyggt. Matrester får inte lämnas kvar. Eventuella svåra fläckar skall tas bort. Lokalen inspekteras efter nyttjandet. Lokalen skall vara städad och klar dagen efter, nyckeln återlämnas. Annat kan givetvis bestämmas om den inte hyrts ut till någon (vilket givetvis kan ske i sista minuten). Skulle något inte fungera meddela Medlemsservice. Lås alla drrar när du lämnar lokalen. Gästlägenheten Gästlägenheten på Fredriksdalsgatan 12C är till fr alla freningens medlemmar och skall ses som en frmån. Tanken är att så många som mjligt skall ges mjlighet att hyra den mot en låg avgift, fr närvarande 200 kr/dygn. Uthyrningen handhas av Medlemsservice, vars medlemmar turas om att ha en jour-/expeditionstid en/två veckor i taget. Du når alltid rätt person genom att ringa telefonnummer: , vilket är det nummer du använder fr allt som har att gra med gästlägenheten samt freningslokalen, se detaljerad information nedan. Vi strävar efter att uppdatera bokningsläget fr gästlägenheten på hemsidan cirka två gånger per månad, men det är bara genom att ringa direkt som du kan vara säker på att din nskade bokningsperiod är ledig. Regler fr gästlägenheten Fr gästlägenheten gäller att denna endast får bokas av medlemmar i freningen och inte av andrahandshyresgäster. Gästlägenheten är bara till fr medlemmar som bor i freningen Medlem som bokar är ansvarig fr sina gäster och att lägenheten lämnas städad. Är lägenheten inte städad måste det gras om av dig som är medlem. Du kan boka max två perioder åt gången, varav en period får vara max sju dagar i fljd. Avbokning av gästlägenheten måste gras senast fyra dagar innan frsta bokade dag, annars får medlemmen betala hyran ändå. Betalningen, i form av kontanter, sker i frskott vid nyckelhämtningen. Städning ansvarar medlemmen fr. Städlista att flja finns tillgänglig i lägenheten. Kylskåpet skall inte stängas av men lämnas tomt. Om det inte är städat vid tillträdet uppmanas medlemmen att ta kontakt med fregående medlem som hyrt lägenheten så att denne får komma och städa Meddela oss på om det saknas städutrustning. Eller om något skulle vara trasigt.

5 En uthyrning innefattar tre steg: 1. Bokning: Bokning sker genom att ringa Din nskan kontrolleras då mot vriga bokningar och, om gästlägenheten är ledig, bokas den i ditt namn. Du kan ringa varje dag och strst chans att någon svarar är mellan och Tänk på att vi som tar emot bokningarna är frvärvsarbetande och inte alltid kan ta emot samtal, men tar kontakt med er så fort vi kan. 2. Nyckelhämtning: Nyckelhämtning sker genom att du ringer , 2-5 dagar fre frsta bokningsdatum och får information om vem du skall beska fr att få nyckeln. Vid hämtningen sker också betalningen, kontant! 3. Nyckelåterlämning: Nyckelåterlämning skall ske omedelbart efter bokningens slut eftersom nycklarna behvs till nya gäster. Om inget sagts vid hämtningen om i vilken brevlåda nycklarna ska återlämnas, ringer du: fr besked. 4. Incheckning/Utcheckning Klockan 12,00 Då skall lägenheten vara städad och klar. VIKTIG INFORMATION betr. gästlägenheten Tänk på att det är självhushåll som gäller. Toalettpapper, hushållspapper, handdukar etc skall var och en stå fr. Den svarta nyckeln fungerar till Sophuset utanfr 12:an. Påpeka fr dina gäster som lånar lägenheten att källardrren alltid måste låsas (den har inget patentlås), vi vill ju inte ha in obehriga i fastigheten. Parkering utanfr 12C är inte tillåten.

6 ² ² ² Övrigt ² ² ² Styrelsen Gteborgshus Johan Ohlsson Ordfrande Tel: Emil Tirén Tel: Maria Tibe Tel: Hillevi Lindblad Suppleant Tel: Erika Donko Suppleant Tel: Thommy Ekegren Vice ordfrande Tel: Anders Aver Tel: Peter Wold Tel: Joachim Thorn Suppleant Brynolfsgatan 3C Ulrika Johansson / Riksbyggens Tel: Övriga funktioner: e-post till: Styrelsen: info@goteborgshus13.se Hemsidan: webmaster@goteborgshus13.se Bo-Finken: bofinken@goteborgshus13.se Parken: park@goteborgshus13.se Fastighetssktare FTE, Falkenbergsg 13A, källarplanet Nycklar Fastighetssktaren Andrahandsuthyrningar Johan Ohlsson Lokaluthyrning (frråd) Peter Wold Lägenhetsverlåtelser Maria Tibe Garage & P-platser Karin Kalldert - karin.kalldert@gmail.com Gästlägenheten Medlemsservice jourtelefon Frenings-/Fritidslokalen Medlemsservice jourtelefon

7 Journummer Vid behov av omedelbar hjälp då fastighetssktaren ej är i tjänst, eller till strningsjour, ring SOS Alarm: Riksbyggen Dag&Natt frågor om avier, betalning, panter etc Fastighetssktaren fs@goteborgshus13.se Telefon: Medlemsservice fr bokning av gästlägenheten & freningslokalen medlemsservice@goteborgshus13.se Telefon: BO-Finken bofinken@goteborgshus13.se Nästa BO-fink kommer preliminärt ut i december. Vi tar tacksamt emot material som du vill ha publicerad. Skicka som text skriven direkt i ett , eller som bifogad word-fil eller jpg-bild till: bofinken@goteborgshus13.se. Fredrar du att uttrycka dig på riktigt papper, kan du lägga ditt bidrag i Styrelsens brevlåda.

BO-Finken BRF GBG XIII. Ordföranden har ordet. Nr. 1 februari 2015

BO-Finken BRF GBG XIII. Ordföranden har ordet. Nr. 1 februari 2015 Hustidning fr sedan 1949 Ordfranden har ordet Ett nytt år i freningen har inletts och jag nskar välkomna Malin Forsell, Tomas Johansson och Daniel Andersson till styrelsen och samtidigt rikta ett tack

Läs mer

BO-Finken. Nr. 2 juni 2015

BO-Finken. Nr. 2 juni 2015 BO-Finken Nr. 2 juni 2015 Hustidning för sedan 1949 Ordföranden har ordet Föreningens två första städdagar är genomförda med en god uppslutning. Under den första städdagen inriktades arbetet på att iordningsställa

Läs mer

Bofinken. BRF Göteborgshus 13 sedan 1949 NR 2, 2016

Bofinken. BRF Göteborgshus 13 sedan 1949 NR 2, 2016 Bofinken Hustidning NR 2, 2016 för BRF Göteborgshus 13 sedan 1949 ORDFÖRANDEN HAR ORDET En lång och härlig sommar har nu övergått till höst och de flesta är tillbaka från sina semestrar. Även vi i styrelsen

Läs mer

Bofinken. BRF Göteborgshus 13 sedan 1949 NR 1, 2016

Bofinken. BRF Göteborgshus 13 sedan 1949 NR 1, 2016 Bofinken Hustidning NR 1, 2016 för BRF Göteborgshus 13 sedan 1949 ORDFÖRANDEN HAR ORDET Ett nytt år i föreningen är påbörjat och i samband med föreningsstämman i december månad valdes Nina Johansson in

Läs mer

Bofinken ORDFÖRANDEN HAR ORDET. BRF Göteborgshus 13 sedan 1949

Bofinken ORDFÖRANDEN HAR ORDET. BRF Göteborgshus 13 sedan 1949 Bofinken Hustidning NR 2, 2018 för BRF Göteborgshus 13 sedan 1949 ORDFÖRANDEN HAR ORDET Vi i styrelsen har startat upp vårt arbete för hösten med ett första styrelsemöte under slutet av augusti månad.

Läs mer

2014 reviderad 2014-03-11

2014 reviderad 2014-03-11 ABC 2014 reviderad 2014-03-11 Regler och information för medlemmarna i BRF Göteborgshus nr 13. Allmänna utrymmen På grund av brandrisk får ej material t ex möbler, lådor, skräp, cyklar etc. ställas i föreningens

Läs mer

ORDFÖRANDEN HAR ORDET

ORDFÖRANDEN HAR ORDET Bofinken Hustidning NR 2, 2017 för BRF Göteborgshus 13 sedan 1949 ORDFÖRANDEN HAR ORDET Vårens två städdagar genomfördes under april och maj. Under städdagarna iordningsställdes grillplatsen med dess möbler

Läs mer

Info nr 1, 2012 BRF Ekensbergs Udde

Info nr 1, 2012 BRF Ekensbergs Udde Info nr 1, 2012 BRF Ekensbergs Udde Nyinflyttade Nyinflyttade 2012 till vår förening är David och Sandra Hess, nr 157 och Christian Arnbom och Soi Lili Nikolaidou, också nr 157, samt Per Hillborg och Tanja

Läs mer

Det här dokumentet är ett resultat av styrelse och föreningsbeslut som fattats genom åren och är ett komplement till föreningens stadgar.

Det här dokumentet är ett resultat av styrelse och föreningsbeslut som fattats genom åren och är ett komplement till föreningens stadgar. För att alla ska trivas.. Föreningen har sedan den bildades haft som policy att de boende genom egna arbetsinsatser ska bidra till att hålla kostnaden för underhåll på en låg nivå. Detta medför att samtliga

Läs mer

Version Boka vår gästlägenhet Birka! Gäster till helgen? Eller syskon eller föräldrar på besök?

Version Boka vår gästlägenhet Birka! Gäster till helgen? Eller syskon eller föräldrar på besök? Boka vår gästlägenhet Birka! Gäster till helgen? Eller syskon eller föräldrar på besök? Nu kan du som boende i föreningen Gjutaren 11 låta dina gäster bo i föreningens gästlägenhet Birka. Gästlägenheten

Läs mer

Bofinken. NR 1, April, 2019

Bofinken. NR 1, April, 2019 Bofinken Hustidning NR 1, April, 2019 för BRF Göteborgshus 13 sedan 1949 ORDFÖRANDEN HAR ORDET Ett nytt år i föreningen är påbörjat och år 2018 avslutades med en ordinarie föreningsstämma där Karl Svensson,

Läs mer

INFORMATION OCH TRIVSELREGLER

INFORMATION OCH TRIVSELREGLER INFORMATION OCH TRIVSELREGLER Välkommen till Bostadsrättsföreningen Domarringen 1! Styrelsen har utarbetat Information och trivselregler som ska ses som ett komplement till föreningens stadgar samt till

Läs mer

Information. till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13

Information. till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13 Information till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13 För vår gemensamma trivsel har vi skrivit ned några riktlinjer för att vi alla skall trivas tillsammans i vår förening. Bostadsrättsföreningen

Läs mer

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas.

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas. 1 Föreningens webbplats http://www.gbghus45.se Hej! Hoppas ni alla har njutit av den fina sommaren. Nu ser vi fram emot en fin höst. Tillsammans med Riksbyggen är ambitionen alltid att göra vårt bästa

Läs mer

Välkommen till BRF SOLGÅRDEN I LUNDEN

Välkommen till BRF SOLGÅRDEN I LUNDEN Välkommentill BRFSOLGÅRDENILUNDEN Välkommen! Hej och välkommen till BRF Solgården i Lunden. Vi är övertygade om att du kommer att trivas i vår förening. Med denna skrift hoppasvikunnabesvaranågraavdefrågorniharsomnyinflyttadi

Läs mer

Riktlinjer för tillämpning av SBCs basordningsregler

Riktlinjer för tillämpning av SBCs basordningsregler Till styrelsen! Riktlinjer för tillämpning av SBCs basordningsregler Ordningsreglerna i bifogade dokument har tagits fram i förhoppningen att kunna göra det något enklare för styrelsen att inför de boende

Läs mer

Välkommen till Runslingan

Välkommen till Runslingan Välkommen till Runslingan Välkommen och hoppas att du ska trivas här på Runslingan. Runslingan byggdes år 1974 och innehåller 197 hushåll. Detta är ett litet häfte för att veta hur vi gör för att få det

Läs mer

2006-09-29 Sidan 1 av 6 Boendepärmen

2006-09-29 Sidan 1 av 6 Boendepärmen 2006-09-29 Sidan 1 av 6 Gemensamhetsutrymmen Tvättstugorna Vi har två tvättstugor på vårt område, en i varje PLUS. Tvättstugorna är avgiftsfria och bokas med speciell cylinder märkt med lägenhetsnumret.

Läs mer

Östra Mölla Samfällighetsförening. Allmän information - Trivselregler - Ordningsregler

Östra Mölla Samfällighetsförening. Allmän information - Trivselregler - Ordningsregler Östra Mölla Samfällighetsförening Allmän information - Trivselregler - Ordningsregler Innehåll 1. Allmän information 2. Trivselregler / ordningsregler 3. Vanliga frågor 1. Allmän information Allmänt Östra

Läs mer

Julinfo från Brf Järnåldern

Julinfo från Brf Järnåldern Årsavgift Julinfo från Brf Järnåldern Styrelsen har beslutat att det inte blir någon höjning av årsavgiften vid årsskiftet 2013-2014. Utedagar 2014 Klipp ner och packa ihop så mycket som möjligt. Förpacka

Läs mer

VÄLKOMMEN till Brf SOLTORPET II

VÄLKOMMEN till Brf SOLTORPET II VÄLKOMMEN till Brf SOLTORPET II Telefon: 0725-425 339 Post till styrelsen i brevlåda 16D Hemsida: www.soltorpet2.se Detta informationsblad är avsett att tillhöra Din lägenhet. Det finns att ladda ner från

Läs mer

Välkommen till Runslingan

Välkommen till Runslingan Välkommen till Informationshäfte till nyinflyttade Välkommen och hoppas att du ska trivas här på. Området byggdes år 1974 och består av 196 hushåll. Detta är en information för att veta hur vi gör för

Läs mer

Välkommen som medlem i Brf Gillet nr 12!

Välkommen som medlem i Brf Gillet nr 12! Välkommen som medlem i Brf Gillet nr 12! Här kommer lite information om sådant som berör dig som hyresgäst. Om något verkar oklart eller om du undrar över något går det naturligtvis bra att kontakta styrelsen.

Läs mer

Uppdaterad 2014-02-11. Din guide till Brf. Björken

Uppdaterad 2014-02-11. Din guide till Brf. Björken Uppdaterad 2014-02-11 Din guide till Brf. Björken Till dig som är ny medlem i Brf. Björken Styrelsen önskar dig varmt välkommen som ny medlem i Brf. Björken! Genom denna skrift hoppas vi att du snabbare

Läs mer

Trivselregler för dig som är medlem (boende) i bostadsrättsföreningen Atle 2

Trivselregler för dig som är medlem (boende) i bostadsrättsföreningen Atle 2 Trivselregler för dig som är medlem (boende) i bostadsrättsföreningen Atle 2 För att uppnå en trevlig miljö och ett öppet klimat mellan oss boende i föreningen har styrelsen upprättat detta dokument. Du

Läs mer

Välkommen till Månstenen

Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen 2011-09-20 Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen hälsar välkommen till vårt område och hoppas att du kommer att trivas i vår förening. Den här informationen

Läs mer

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem VIMARHEM AB Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem Besittningsskydd Du har rätt att bo kvar i Din lägenhet så länge Du följer de regler och föreskrifter som finns och betalar Din hyra i tid. Du kommer att bli uppsagd

Läs mer

Välkommen till BRF Safiren! Information till nyinflyttade 2014. BRF Safiren

Välkommen till BRF Safiren! Information till nyinflyttade 2014. BRF Safiren BRF Safiren Välkommen till BRF Safiren! Information till nyinflyttade 2014 BRF Safiren 2 2014-03-06 Innehåll Hemsida... 3 Styrelsen... 3 Hobbyrum... 3 Cyklar... 3 Renovering... 4 Vad behöver jag tillstånd

Läs mer

Information brf Slagverket blad 1

Information brf Slagverket blad 1 Information brf Slagverket blad 1 Till dig som är nyinflyttad i Slagverket! Välkommen till Axel Swartlings gata och HSB:s bostadsrättsförening Slagverket i Norrköping. Vi hoppas att Du kommer att trivas

Läs mer

Välkommen till Månstenen

Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen 2007-09-13 Styrelsen Välkommen till Månstenen Syfte Samfällighetsföreningen Månstenen välkomnar Er till vårt område och hoppas att Ni kommer att trivas i vår förening.

Läs mer

ABC reviderad Välkommen till föreningen. Allmänna utrymmen. Avlopp. Andrahandsuthyrning. Badrumsfläkt.

ABC reviderad Välkommen till föreningen. Allmänna utrymmen. Avlopp. Andrahandsuthyrning. Badrumsfläkt. ABC 2018 reviderad 20178-03-16 Regler och information för medlemmarna i BRF Göteborgshus nr 13 Välkommen till föreningen. Allmänna utrymmen På grund av brandrisk får ej material t ex möbler, lådor, skräp,

Läs mer

Boendeguide till Brf Björkslingan

Boendeguide till Brf Björkslingan Boendeguide till Brf Björkslingan Denna boendeguide innehåller information om vad Du som bostadsrättsinnehavare och boende i Brf Björkslingan bör känna till. Utöver denna skrift bör Du även ta del av de

Läs mer

Information för medlemmar i Brf Haga 4:39, Olof af Acrelsväg 5

Information för medlemmar i Brf Haga 4:39, Olof af Acrelsväg 5 Kära medlem, Att bo i bostadsrätt innebär många fördelar. Du har stor frihet att själv utforma ditt boende och många ser det som ett bra sätt att investera i sitt boende. Boendeformen innebär också att

Läs mer

1. OM ALLMÄN AKTSAMHET

1. OM ALLMÄN AKTSAMHET Brf BoKlok Färsna hage Ordningsregler 2013-07-03 Ordningsregler Dessa ordningsregler har beslutats av styrelsen den 2 juni 2013 att gälla tills styrelsen fattar nya beslut. Utöver dessa ordningsregler

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Klarälvsparken i Karlstad

Bostadsrättsföreningen Klarälvsparken i Karlstad Bostadsrättsföreningen Klarälvsparken i Karlstad 1 juli 2012 Till Medlemmar i föreningen Informationsbrev #3 2012 Har du kontinuerligt tagit del av den information som :inns på föreningens hemsida är det

Läs mer

Välkomna till Brf. Furumossen

Välkomna till Brf. Furumossen Välkomna till Brf. Furumossen En liten lathund för dig som flyttar in i Furumossen. Lägenhetsnycklar och Tv-nyckel har ni övertagit av den eller de ni köpt er bostadsrätt från. Lägenhetsnyckeln går även

Läs mer

Till dig som är medlem i Bostadsrättsföreningen Wahlberget 2015

Till dig som är medlem i Bostadsrättsföreningen Wahlberget 2015 Till dig som är medlem i Bostadsrättsföreningen Wahlberget 2015 Gör din röst hörd! Bostadsrättsföreningen Wahlberget består av 17 lägenheter. Vi är med andra ord en liten förening och möjligheten att prata

Läs mer

Beskrivning av Utsikten

Beskrivning av Utsikten Brf. Månberget 2009-12-14 Hyr gästrummet Utsikten Beskrivning av Utsikten Rummet har en magnifik utsikt över Mysingen och hamnområdet genom sina stora fönster på långsidan. Här finns matplats för 20 personer

Läs mer

Information om boendet och föreningen. Uppdaterad 2015-03-11

Information om boendet och föreningen. Uppdaterad 2015-03-11 Information om boendet och föreningen Uppdaterad 2015-03-11 Välkommen till Brf. Lillsjönäs 22-28 Bostadsrättsföreningen Lillsjönäs 22-28 köpte i april 2008 fastigheten på Barrstigen i Bromma av Stockholmshem.

Läs mer

Informationsblad för BRF L21

Informationsblad för BRF L21 Informationsblad för BRF L21 Nr. 3 Oktober 2008 L 21 Infobladet Infobladet planeras att komma ut ca 3 gånger per år. Vi tar gärna emot tips och idéer från våra medlemmar om det är något som ni vill få

Läs mer

Välkommen till Brf Olver.

Välkommen till Brf Olver. Välkommen till Brf Olver. Att tänka på när man flyttar in. Inför inflyttningen är det en hel del tips vi tror du kan ha nytta av. Vi vill också gärna tala om vilken service vi kan erbjuda och vilka rättigheter

Läs mer

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Att bo i bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap. Vår målsättning är att alla skall ha det så trivsamt som möjligt och att boendet ska kosta

Läs mer

Ektorpshöjden Information från Bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden Norrköping

Ektorpshöjden Information från Bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden Norrköping Välkommen! Vi hälsar dig välkommen till bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden och vi hoppas att Du kommer att trivas hos oss. Expedition Expeditionen finns på Spjutgatan 16 och är öppen 1:a och 3:e måndagen

Läs mer

BRF Skiftesgatan 4 Trivselregler & Allmän Information

BRF Skiftesgatan 4 Trivselregler & Allmän Information Hej och Välkommen till Brf Skiftesgatan! I det här dokumentet finner du föreningens trivselregler samt allmän information som är bra att känna till. Vi som sitter i Styrelsen har alltid en ambitionen om

Läs mer

Bo tillsammans i hyreshus och bostadsrättsförening

Bo tillsammans i hyreshus och bostadsrättsförening Alla ska trivas Bo tillsammans i hyreshus och bostadsrättsförening Svåra ord? Ordlista finns på sidan 10. Omtanke gör det trevligare att bo tillsammans Det bor många människor i ditt hus och det händer

Läs mer

Trivselregler Brf. Villa Lustigkulla den 2 augusti 2013

Trivselregler Brf. Villa Lustigkulla den 2 augusti 2013 Trivselregler Brf. Villa Lustigkulla den 2 augusti 2013 Att bo i bostadsrätt innebär att du ingår i en gemenskap av människor med samma intresse för sitt boende. Tillsammans äger och förvaltar vi huset

Läs mer

RÖNNEBLADET. Nummer 1, 2015 Årgång 18. Lennart Jörsmar Färg, släp och utlåning av verktyg

RÖNNEBLADET. Nummer 1, 2015 Årgång 18. Lennart Jörsmar Färg, släp och utlåning av verktyg RÖNNEBLADET Nummer 1, 2015 Årgång 18 2015 års stämma har nu hållits och vi har avtackat Kjell Eriksson för 15 fantastiska år som ledamot i styrelsen med olika ansvarsområden. Samtidigt hälsar vi vår nye

Läs mer

Välkommen till BRF Bonifacius

Välkommen till BRF Bonifacius Bostadsrättsföreningen Bonifacius Iliongränden 151, 224 72 Lund, Mail: styrelse@bonifacius.se http://www.bonifacius.se/ Välkommen till BRF Bonifacius Innehåll Hej och välkommen till Brf Bonifacius!...

Läs mer

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar.

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar. Nr 3, februari 2008 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås. Skanska etablerar sig Nu är det snart dags att dra igång ombyggnationen

Läs mer

Vi börjar med att avklara alla formaliteter som hör ett årsmöte till.

Vi börjar med att avklara alla formaliteter som hör ett årsmöte till. Måndag 28 april klockan 18.30 Linnéaskolans matsal, Sönkmyrvägen Välkommen till Röbäckshus 1:s Årsmöte. Var med och påverka!!! Vi börjar med att avklara alla formaliteter som hör ett årsmöte till. Sedan

Läs mer

Information för nyinflyttade till HSB Brf Masten, Östra Eriksbergsgatan 73

Information för nyinflyttade till HSB Brf Masten, Östra Eriksbergsgatan 73 Information för nyinflyttade till HSB Brf Masten, Östra Eriksbergsgatan 73 Först av allt vill vi önska er hjärtligt välkomna till vår förening och hoppas att ni ska trivas här. I din lägenhet ska följande

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Sofia Strand

Bostadsrättsföreningen Sofia Strand Välkommen till Bostadsrättsföreningen Sofia Strand Tegelviksgatan 37-39 116 41 Stockholm Brf Sofia Strand, Tegelviksgatan 39, 116 41 Stockholm Sida 1 Välkommen till Bostadsrättsföreningen Sofia Strand!

Läs mer

Kultur- och fritidskontoret LATHUND. Söka/ skicka förfrågningar om lediga lokaler

Kultur- och fritidskontoret LATHUND. Söka/ skicka förfrågningar om lediga lokaler Kultur- och fritidskontoret LATHUND Söka/ skicka förfrågningar om lediga lokaler Lokalbokningar På kommunens hemsida kan man titta på bokningar, skicka bokningsförfrågningar och få information om lokaler

Läs mer

BRF Kolveden i Käppala 2007

BRF Kolveden i Käppala 2007 BRF Kolveden i Käppala 2007 ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER Ett förtydligande av stadgarna Ansvar för ordningen. Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa

Läs mer

Brf Råsunda Borgen. Tottvägen 3 samt 5 A. Information till medlemmar

Brf Råsunda Borgen. Tottvägen 3 samt 5 A. Information till medlemmar Information till medlemmar Innehållsförteckning Sida Kontaktuppgifter till styrelsen... 3 Teknisk förvaltning... 4 Ekonomisk förvaltning... 4 Andrahandsuthyrning... 4 Renoveringar och ombyggnationer...

Läs mer

Bybladet. Oktober 2015

Bybladet. Oktober 2015 Bybladet Oktober 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Städdagen hösten 2015 Fasadprojektet Takprojektet Byte av filter Möjlighet till fler nycklar Kostnad för borttappade brickor till tvättstugan

Läs mer

Bybladet. September 2014

Bybladet. September 2014 Bybladet September 2014 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Städdagen hösten 2014 Fasadprojektet Nyheter i lekparken Utökade tider i bastun Information från trädgårdsgruppen Välkomstmöte för nyinflyttade

Läs mer

Välkommen till BRF Stapelbädden 7

Välkommen till BRF Stapelbädden 7 Välkommen till BRF Stapelbädden 7 Först av allt vill vi hälsa dig varmt välkommen till vår förening Stapelbädden 7! Du har kanske redan hunnit skaffa dig en första överblick över våra fem bostadshus som

Läs mer

Detta innebär att styrelsen har ansvaret för att det är ordning och reda både i och utanför husen.

Detta innebär att styrelsen har ansvaret för att det är ordning och reda både i och utanför husen. Trivselregler Dethärbörduvetaomföreningenstrivselregler Ansvar för ordningen Allaärskyldigaatträttasigefterordningsreglerna.Attboibostadsrättinnebärett gemensamtansvar.sommedlemiföreningenharduintebararättentillenbostadi

Läs mer

HANDBOK HUR MAN BOR I TORSHAMMAREN

HANDBOK HUR MAN BOR I TORSHAMMAREN BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TORSHAMMAREN 1-4 HANDBOK HUR MAN BOR I TORSHAMMAREN Gemensamt boende är gemensam trevnad Rev 081118 1( 6) Innehåll: 1. Inledning 2. Styrelsen 3. Gemensamma utrymmen Tvättstugor Vindar

Läs mer

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller:

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller: Bybladet Juni 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Nya styrelsen och ansvarsområden Städdagen den 9/5 Fasadprojektet Takprojektet Bollspel förbjudet på innergårdarna Nya trafikskyltar i området

Läs mer

Sommarmeddelande. Från styrelsen RB Bostadsförening SKÄRAN

Sommarmeddelande. Från styrelsen RB Bostadsförening SKÄRAN Sommarmeddelande Från styrelsen RB Bostadsförening SKÄRAN Vi i styrelsen vill tacka för att vi fick Ert fortsatta förtroende. Vi vill passa på att önska alla en trevlig sommar och lämna lite information.

Läs mer

Information till nyinflyttade i brf. Norrköpingshus 32

Information till nyinflyttade i brf. Norrköpingshus 32 1(6) Norrköping 2008-09-22 Information till nyinflyttade i brf. Norrköpingshus 32 Välkommen till Ert nya boende i Riksbyggens brf. Norrköpingshus 32, Rambogatan 271-371. Föreningen grundades 1988 och består

Läs mer

SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Välkomstbrev. Information till nyinflyttade i Södra Livereds samfällighetsförening

SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Välkomstbrev. Information till nyinflyttade i Södra Livereds samfällighetsförening SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Välkomstbrev Information till nyinflyttade i Södra Livereds samfällighetsförening Innehållsförteckning SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Styrelsen... 2 Välkomna...

Läs mer

INFORMATIONSBLAD FÖR BRF L21 EKHOLMEN

INFORMATIONSBLAD FÖR BRF L21 EKHOLMEN INFORMATIONSBLAD FÖR BRF L21 EKHOLMEN NR. 1 årgång 2015 L 21 Planerade tidpunkter för infobladet, 2015: Nr 1 Jan/Feb/Mar Nr 2 Apr/Maj/Jun Nr 3 Jul/Aug/Sep Nr 4 Okt/Nov/Dec utgivning feb/mars utgivning

Läs mer

Lathund för Bostadsrättsföreningen Häcklefjäll

Lathund för Bostadsrättsföreningen Häcklefjäll 2011-08-30, Rev L 1(7) Lathund för Bostadsrättsföreningen Häcklefjäll Innehållsförteckning 1 Styrelsen... 2 2 Vad kan jag få hjälp med?... 2 3 Hissar... 3 4 Städning av gemensamma utrymmen... 3 5 Hur skall

Läs mer

Senast reviderad: 2013-03

Senast reviderad: 2013-03 Välkomna till Vi vill hälsa dig välkommen som medlem till Brf Trädgården i Karlstad och hoppas att du kommer trivas här. Här kommer information som varje medlem bör känna till. Är det något du funderar

Läs mer

Andrahandsuthyrning Andrahandsuthyrning får endast ske med föreningens godkännande.

Andrahandsuthyrning Andrahandsuthyrning får endast ske med föreningens godkännande. Vi som bor i Bostadsrättsföreningen (Brf) Sillgrisslan är delägare och äger tillsammans föreningen. Föreningens kostnader blir dina kostnader. Allt vi kan påverka för att öka trivseln i föreningen leder

Läs mer

Ordningsregler för bostadsrättsföreningen Gjuteriet 4 Ni hittar denna och mer information om föreningen på www.sbc.se/gjuteriet4

Ordningsregler för bostadsrättsföreningen Gjuteriet 4 Ni hittar denna och mer information om föreningen på www.sbc.se/gjuteriet4 Ordningsregler för bostadsrättsföreningen Gjuteriet 4 Ni hittar denna och mer information om föreningen på www.sbc.se/gjuteriet4 Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! Ansvar för ordningen

Läs mer

Julinfo från Brf Järnåldern

Julinfo från Brf Järnåldern Årsavgift Julinfo från Brf Järnåldern Styrelsen har beslutat att det inte blir någon höjning av årsavgiften vid årsskiftet 2014-2015. Utedagar 2015 Följande dagar träffas vi för att göra fint på våra gårdar

Läs mer

ALLMA NNA REGLER FÖ R HSB:S BRF. ARBÖRRAREN

ALLMA NNA REGLER FÖ R HSB:S BRF. ARBÖRRAREN ALLMA NNA REGLER FÖ R HSB:S BRF. ARBÖRRAREN Att bo med bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap av människor i samma situation. Tillsammans äger och förvaltar vi husen där vi bor och tillsammans

Läs mer

BRF Islandet Adolf. Information till medlemmar. Dokumentet är senast uppdaterat 2013-09-27

BRF Islandet Adolf. Information till medlemmar. Dokumentet är senast uppdaterat 2013-09-27 BRF Islandet Adolf Information till medlemmar Dokumentet är senast uppdaterat 2013-09-27 Välkommen som medlem i bostadsrättsföreningen Islandet Adolf! Vi hoppas att ni kommer att trivas i fastigheten och

Läs mer

Här har vi en fantastisk boendemiljö! Området är bilfritt och barnvänligt. Du kommer att bo lugnt

Här har vi en fantastisk boendemiljö! Området är bilfritt och barnvänligt. Du kommer att bo lugnt Välkommen till Mästersångaren samfällighetsförening. Här har vi en fantastisk boendemiljö! Området är bilfritt och barnvänligt. Du kommer att bo lugnt och naturnära, med Skogås centrum en kort promenad

Läs mer

Info nr 4, 2011 BRF Ekensbergs Udde

Info nr 4, 2011 BRF Ekensbergs Udde Info nr 4, 2011 BRF Ekensbergs Udde Fibernätet Nu är installationen av mediaomvandlare gjord i alla lägenheter utom 2 st, som vi ej fått tillträde till. Vi ber alla att snarast prova förbindelsen och rapportera

Läs mer

KOLONITRÄDGÅRDAR Informationsblad våren Påsläpp av vatten

KOLONITRÄDGÅRDAR Informationsblad våren Påsläpp av vatten GUNNESBY KOLONITRÄDGÅRDAR Informationsblad våren 2017 Påsläpp av vatten Vattnet kommer enligt styrelsebeslut att släppas på lördagen den 1 april, med början klockan 10.00. Se till att huvudkranen i din

Läs mer

TACK FÖR ATT DU BOKAT BURATINO!

TACK FÖR ATT DU BOKAT BURATINO! TACK FÖR ATT DU BOKAT BURATINO! Vi på Buratino älskar enkelheten. Därför har vi valt bort krångliga betalningsrutiner såsom bankgiro och OCR- nummer. Istället betalar du allt med SWISH! För att bekräfta

Läs mer

MÅNADSINFORMATION JUNI 2010

MÅNADSINFORMATION JUNI 2010 www.skogalundsklippan.com MÅNADSINFORMATION JUNI 2010 Sommar sommar sommar... Information från Nya grannar Styrelsen Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BOSTADSFÖRENINGEN BERGGÅRDEN

VÄLKOMMEN TILL BOSTADSFÖRENINGEN BERGGÅRDEN VÄLKOMMEN TILL BOSTADSFÖRENINGEN BERGGÅRDEN Du bor i en av Sundbybergs äldsta bostadsföreningar. Den bildades redan 1920 och fungerar fortfarande som en ekonomisk förening, det vill säga vi bestämmer själva

Läs mer

HSB SÖRGÅRDEN. En kort presentation av vår förening. BRF Sörgården, Barytongatan 28, Västra Frölunda

HSB SÖRGÅRDEN. En kort presentation av vår förening. BRF Sörgården, Barytongatan 28, Västra Frölunda HSB SÖRGÅRDEN En kort presentation av vår förening Välkomna Styrelsen vill på detta sätt få en möjlighet att träffa er som är nyinflyttade. Ni har ju redan träffat Anita och Lars-Göran, men resten av styrelsen

Läs mer

Spikverksbladet. Nr 204. Trevlig Sommar 2014-06-19. www.spikverket.se

Spikverksbladet. Nr 204. Trevlig Sommar 2014-06-19. www.spikverket.se Spikverksbladet www.spikverket.se Nr 204 2014-06-19 Trevlig Sommar SPIKVERKET STYRELSE, REVISORER & VALBEREDNING 2013-2014 STYRELSE Ordförande Joakim Widell Spikverksgatan 266 021-18 90 82 joakim.widell@spikverket.se

Läs mer

Välkommen till Månstenen

Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen 2017-10-11 Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen hälsar er välkommen till vårt område och hoppas att du kommer att trivas i vår förening. Här får

Läs mer

ORDNINGSREGLER. för Bostadsrättsföreningen Hunden 15

ORDNINGSREGLER. för Bostadsrättsföreningen Hunden 15 ORDNINGSREGLER för Bostadsrättsföreningen Hunden 15 Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa de beslut som föreningsstämman fattar.

Läs mer

MÅNADSINFORMATION MAJ 2015

MÅNADSINFORMATION MAJ 2015 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION MAJ 2015 Tiiden mellllan hägg och syren är här Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat

Läs mer

Välkommen! När är det dags att flytta in? Anmäl ändrad adress Kontrollera att lägenheten är städad När får Du Dina nycklar

Välkommen! När är det dags att flytta in? Anmäl ändrad adress Kontrollera att lägenheten är städad När får Du Dina nycklar Välkommen! Vad roligt att Du valt att bo hos oss. Vi hoppas att Du kommer att trivas i Ditt nya hem och Ditt nya område. För att göra Ditt boende så bra som möjligt både för Dig och oss, så vill vi dela

Läs mer

Ordningsregler Viktig information till alla medlemmar

Ordningsregler Viktig information till alla medlemmar Brf Lillgärdan 1 Godkänd av styrelsen Sida 1 av 8 Lillgärdsvägen 8 961 50 BODEN Uppdaterad Ansvarig för uppdatering Version 3 2013-10-01 Sekreterare Ordningsregler Viktig information till alla medlemmar

Läs mer

Boendeenkät 2008. Enkätundersökningen har gjorts hösten 2008. Den har lämnats in antingen på papper eller via hemsidan.

Boendeenkät 2008. Enkätundersökningen har gjorts hösten 2008. Den har lämnats in antingen på papper eller via hemsidan. Boendeenkät Enkätundersökningen har gjorts hösten. Den har lämnats in antingen på papper eller via hemsidan. Kommentarerna som visas är ett urval och ska visa på de olika uppfattningar som finns om de

Läs mer

Välkommen till Brf. Nattsländan!

Välkommen till Brf. Nattsländan! Bostadsrättsföreningen Nattsländan i Järvastaden Välkomstbrev - version 1.2 2019-01-10 Sid 1 (5) Välkommen till Brf. Nattsländan! Vi vill hälsa dig varmt välkommen som medlem till bostadsrättsföreningen

Läs mer

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Artemis i Hjorthagen

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Artemis i Hjorthagen 1 Välkommen till Bostadsrättsföreningen Artemis i Hjorthagen Vår förening består av två fastigheter, Dianavägen 5-9 samt Artemisgatan 4-8. Dessa byggdes 1964 och 1965 och förvaltades av Stockholmshem fram

Läs mer

Trivselregler Brf Engelbrektsgårdarna

Trivselregler Brf Engelbrektsgårdarna Trivselregler Brf Engelbrektsgårdarna Att bo i bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap av människor med samma intresse för sitt boende. Tillsammans äger och förvaltar vi husen där vi bor och tillsammans

Läs mer

Välkommen till vår förening! Information till boende och nyinflyttade! Information till boende och nyinflyttade!

Välkommen till vår förening! Information till boende och nyinflyttade! Information till boende och nyinflyttade! Välkommen till vår förening! Information till boende och nyinflyttade! Information till boende och nyinflyttade! Vi hälsar dig välkommen och hoppas att du skall trivas i din lägenhet och med vår bostadsrättsförening.

Läs mer

ORDNINGSREGLER. för Bostadsrättsföreningen PLOGEN. Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler!

ORDNINGSREGLER. för Bostadsrättsföreningen PLOGEN. Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! ORDNINGSREGLER för Bostadsrättsföreningen PLOGEN Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och

Läs mer

Trivselanvisningar MIDNATTSSOLEN

Trivselanvisningar MIDNATTSSOLEN Trivselanvisningar för BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN MIDNATTSSOLEN i RÅCKSTA VÄLLINGBY Sida 1 Innehåll 1. Avfallshantering... 3 a. Grovsopor... 3 2. Andrahandsuthyrning... 3 3. Garage och P-platser utomhus...

Läs mer

ORDNINGSREGLER. för bostadsrättsföreningen Jaktvägen i Upplands Väsby. Gäller från och med 2015-04-01

ORDNINGSREGLER. för bostadsrättsföreningen Jaktvägen i Upplands Väsby. Gäller från och med 2015-04-01 ORDNINGSREGLER för bostadsrättsföreningen Jaktvägen i Upplands Väsby Gäller från och med 2015-04-01 Det här bör du veta om föreningens ordningsregler. Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta

Läs mer

Bybladet. December 2014

Bybladet. December 2014 Bybladet December 2014 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Oförändrad årsavgift Datum för årsstämman 2015 Motioner till årsstämman Information från valberedningen Våra informationskanaler Snösäsongen

Läs mer

Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening Masten i Göteborg

Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening Masten i Göteborg Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening Masten i Göteborg Att bo i en bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap av människor i samma situation. Tillsammans äger och förvaltar vi huset där vi

Läs mer

Allmän information och ordningsregler för oss som bor i Bostadsrättsföreningen Heleneborgsparken

Allmän information och ordningsregler för oss som bor i Bostadsrättsföreningen Heleneborgsparken Ordningsregler gällande för Brf Heleneborgsparken Allmän information och ordningsregler för oss som bor i Bostadsrättsföreningen Heleneborgsparken Vår gemensamma egendom omfattar tvättstuga, bastu, motionsrum,

Läs mer

Drift, städning och felanmälan sköts av externa företag. Telefonnr till felanmälan mm finns på namntavlan i porten det är dit man ringer vid fel.

Drift, städning och felanmälan sköts av externa företag. Telefonnr till felanmälan mm finns på namntavlan i porten det är dit man ringer vid fel. TRIVSELREGLER Brf Flaggan 9 Beckbrännarbacken 7 Det här bör du veta om föreningens Trivselregler Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa

Läs mer

ORDNINGSREGLER för BRF Kompassrosen

ORDNINGSREGLER för BRF Kompassrosen ORDNINGSREGLER för BRF Kompassrosen Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa de

Läs mer

AVGIFTER FÖR UTHYRNING AV KBS KLUBBHUS

AVGIFTER FÖR UTHYRNING AV KBS KLUBBHUS AVGIFTER FÖR UTHYRNING AV KBS KLUBBHUS 2013-11-25 KBS MEDLEM Bokningsavgift 400:- 500:- Hyra 600:- 4000:- Deposition 1000:- 2000:- TOTALT 2000:- 6500:- Återbetalas efter godk. avsyning 1000:- 2000: EJ

Läs mer

Brf Stureparken 2. Har Du frågor Har Du frågor angående något som tas upp i dessa regler, är Du alltid välkommen att kontakta styrelsen.

Brf Stureparken 2. Har Du frågor Har Du frågor angående något som tas upp i dessa regler, är Du alltid välkommen att kontakta styrelsen. TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Stureparken 2 fastställda av styrelsen den 10 november 2010 Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen samt

Läs mer