KVARNBACKEN 1. MITT I NORRKÖPING. VID INDUSTRILANDSKAPET.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KVARNBACKEN 1. MITT I NORRKÖPING. VID INDUSTRILANDSKAPET."

Transkript

1 KVARNBACKEN 1. KVARN BACKEN. MITT I NORRKÖPING. VID INDUSTRILANDSKAPET.

2 2. KVARNBACKEN KVARNBACKEN 3. Nya vyer. Mitt i stan. Hyr din bostad i Norrköpings mest spännande område!

3 Nu skapar vi ännu mer liv i den unika industrimiljön. Här bor du toppmodernt i historisk miljö. Alldeles intill Industrilandskapet i centrala Norrköping bygger vi 392 hyreslägenheter med trivsam, öppen planlösning och välutrustade kök och badrum. I de högsta våningsplanen har du en fantastisk utsikt över hela Norrköping. Inflyttningen startar försommaren KVARNBACKEN Lundbergs bygger 392 nya hyreslägenheter med trivsam planlösning mitt i Norrköping, vid vackra Industrilandskapet. Kvarnbacken är det perfekta läget för dig som vill bo centralt i city, ha gångavstånd till shopping, universitetet, IFKs hemmamatcher, muséer, Visualiseringscenter, Louis de Geer konsert & kongress och mycket mer. Du får en toppmodern lägenhet i en miljö med många spännande kontraster, där Norrköpings industrihistoria varsamt vävs in i framtiden. Vid det som förr kallades Berget har funnits bostäder i flera hundra år. Vid Motala Ström som flyter några meter bort låg redan på 1500-talet ett 20-tal kvarnar som har fått ge namn till det nya området mitt i Norrköping Kvarnbacken. Ekparkett i alla rum.

4 6. KVARNBACKEN KVARNBACKEN 7. Holmen torget Kvarngatan Källvindsgatan meter till IFK Norrköpings hemmaarena. Kvarngatan Värmekyrkan Elva hus i tre kvarter. Fem hus i första etappen. Kvarnbacken byggs i tre kvarter fördelade på elva hus. Husen har mellan fem och åtta våningar med lägenheter i storlekarna 1 till 4 rum och kök, de flesta med balkong eller uteplats. Tillsammans knyter de samman området från S:t Persgatan till Industrilandskapet och skapar en komplett stadsdel i cityläge. Där vi tidigare såg parkeringsplatser och baksidor på byggnader, får vi nu en levande stadsdel som ger trivsam variation till området. LUNCH. City. SUVERÄN SHOPPING PÅ BEKVÄMT GÅNGAVSTÅND. Första etappen består av fem hus som ligger i kvarteret Kvarngatan/Källvindsgatan med beräknad inflyttning försommaren Husen byggs med en trivsam gemensam innergård för rekreation där du kan komma bort en stund från stadens sus och brus. Vid Kvarngatan gränsar de dessutom till en liten grönskande park. Nära till otaliga restauranger, caféer och uteserveringar. INDUSTRILANDSKAPET. Byggstart December 2015 Bodag 6 Maj 2017 Intresseanmälan öppnar September 2017 Inflyttning första etappen Juni 2018 Hela kvarteret färdigställt Hösten 2019 Kvarnbacken ligger alldeles intill det riksintressanta Industrilandskapet, mitt i centrala Norrköping och nära fina naturstigar vid Åbackarna.

5 8. KVARNBACKEN KVARNBACKEN 9. Låt dig inspireras! Kök och vardagsrum som skapar möjligheter. Vad är viktigt för dig när du letar ny bostad? Är det att bo centralt, ha mycket fria ytor, kunna njuta från en rymlig balkong och att få starta på nytt i en helt ny lägenhet? Då kommer du att bli inspirerad av Kvarnbacken. För här har vi tänkt på allt, både i stort och smått. Samtliga lägenheter har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar stor frihet när du vill möblera efter din egen smak. Balkongerna är rymliga med plats för en skön sittgrupp och lite växter om du vill odla. Det finns antingen klädkammare eller skjutdörrsgarderober i rummen. Golven är av hög standard med parkett i samtliga rum samt klinker i hall och badrum. Badrummen har golvvärme och handdukstork samt tvättmaskin och tork tumlare. I köket har du diskmaskin och induktionsspis med varmlufts ugn. Alla lägenheter har säkerhetsdörr. Det finns också gemensam tvättstuga samt förråd, cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd. 10 kvm balkong. BADRUM. Golvvärme, kakel och klinker.

6 10. KVARNBACKEN KVARNBACKEN 11. Glöm bilen. Du kan gå till allt! Du behöver egentligen ingen bil när du bor här. För härifrån har du nära till allt. Förutom kultur, nöjen, sport och shopping har du även vårdcentral, tandläkare, buss och spårvagn på gångavstånd. Det mesta finns bara några minuter bort. Och till Resecentrum tar det inte mer än cirka 15 minuter att gå. Men vill du ändå ha bil, ställer du den smidigt i garaget under huset där du kan hyra plats. Njut av stadslivet! Ta en fika på stan, gå vidare till någon utställning på Arbetets museum, lyssna på Symfoniorkestern i Louis De Geer och ät en god middag på någon av alla trevliga restauranger i närområdet! Och vill du bara koppla av, njut av lugnet på innergården eller på din balkong eller uteplats.

7 12. KVARNBACKEN KVARNBACKEN 13. Modern tolkning av de gamla industribyggnaderna. Husen harmonierar med de färger som präglar Industrilandskapet och dess frimodiga blandning av intryck från olika tidsepoker. Den Norrköpingsgula och tegelröda färgen är genomgående inslag i husens fasader och fasadmaterialen varierar mellan puts och tegel. Mot gatorna är fasaderna mer strikta och stadslika. Mot innergården blir de mer lekfulla och får en ljusare kulör för att släppa in mer ljus. De rymliga balkongerna är indragna och integreras på så sätt med husfasaden. Fönsterpartierna har inspirerats av industribyggnadernas karaktäristiska höga smala fönster. Vi ser bland annat sammanbundna fönsterpartier med bakmålat glas som ger känslan av att glaset sträcker sig över flera våningar. På samtliga kvarter får husen en sockel i grafitgrå tegel som sedan varieras genom olika kulörer på fogen för att dela av dem. Det ger olika upplevelser av fasaden, samtidigt som det är en sammankopplad grund för husen att stå på. Mellan husen finns en trivsam innergård. Mot Kvarngatan anlägger kommunen en liten park. I husfasaderna har vi fångat de Norrköpingsgula och tegelröda färgerna från industribyggnaderna i området. Trivsam innergård mellan husen skapar lugn och ro mitt i stan. Färg- och materialpaletten består av puts med inslag av tegel.

8 14. KVARNBACKEN KVARNBACKEN 15. Snabba fakta. ADRESS S:t Persgatan, Kvarngatan, Källvindsgatan. LÄGENHETER 1-4 rum med 2,60 meter i takhöjd. Lägenhetsyta kvadratmeter. UTRUSTNING Ekparkett i alla rum, säkerhetsdörr till lägenheten, skjutdörrsgarderober/klädkammare, ljudisolerade fönster med persienn, fönsterbänkar av stenmaterial. Badrum med elektrisk golvvärme, handdukstork, klinker och kakel samt tvättmaskin och torktumlare (kombinerad maskin i de mindre lägenheterna). Välutrustat kök med bland annat induktionsspis med varmluftsugn. Diskmaskin finns i alla lägenheter. BALKONG/UTEPLATS Lägenheterna har balkong eller uteplats med undantag för ett fåtal 2:or och ett antal 1:or. EL- OCH VARM- VATTENFÖRBRUKNING Individuell mätning. Här bor du hållbart. TV/INTERNET FÖRRÅD Anslutning för fiberbredband, TV och telefon i varje rum. Abonnemang tecknas separat hos Telia. Ja, i källaren. Tillgängligt via hiss. Vi lägger särskild vikt vid att skapa miljövänliga byggnader och hållbara stadsmiljöer. Kvarnbacken värms med fjärrvärme och elen kommer från vindkraft och solenergi. Här har du också själv full kontroll över din el- och varmvattenförbrukning och kan på så sätt bidra till en bättre miljö. I garaget finns laddstolpar för elbilar. Vi har även sopsortering i särskilda miljörum. CERTIFIERAD SVERIGE POSTHANTERING TILLGÄNGLIGHET Morgontidningen lämnas utanför lägenhetsdörren. Övrig post hämtas i ett låst fack i entréplan. Mycket god. Hiss som når alla plan. Tröskellöst golv mellan alla rum förutom till toaletten. Rullstolsförråd finns i fastigheten. SÄKERHET Till allmänna utrymmen (garage, tvättstuga, vindsutrymmen och entréport) använder vi ett elektroniskt inpasseringssystem. Samtliga lägenheter har säkerhetsdörr. Porttelefon i entrén. All vår nybyggnation av bostäder miljöklassas enligt standarden Miljöbyggnad Silver. I Kvarnbacken betyder det: Hög energieffektivitet El från vind och sol Ventilationssystem med återvinning God inomhusmiljö Miljövänliga byggmaterial och kemikalier Individuell mätning av el och varmvatten ALLMÄNNA UTRYMMEN HUSHÅLLSSOPOR/ ÅTERVINNING PARKERING Två gemensamma tvättstugor i kvarteren med elektroniska bokningstavlor. Cykelrum, barnvagnsoch rullstolsförråd. Sopnedkast på innergården för hushållssopor. Miljörum för källsortering. Cirka 200 garageplatser i markplan. Laddstolpar för elbilar finns. Fönster med goda energivärden GÅRD Skyddad, grön innergård med markvärme på gångytor. Parksoffor, bord, lekytor, belysning vid portar och gångvägar.

9 agsgatan bygatan Norra Promenaden Dragsgatan Motala Ström svägen Folkparken Ektorpsgatan Smedjegatan Norrtull Visualiseringscenter Slottsgatan Vattengatan Sandgatan Kungsgatan Kvarngatan Bråddgatan Västgötegatan K VARN BACKEN. Arbetets museum S:t Persgatan Nygatan Södra Promenaden RESECENTRUM Gamla Rådstugugatan Louis De Geer konsert & kongress Bryggaregatan Trozell Hamngatan Nya Rådstugugatan Rådhuset Hospitalsgatan Drottninggatan Hörngatan Motala Ström Olai Kyrgogata Generalsgatan Knäppingsborgsgatan LYCKAN LINDEN BOBUTIKEN SPIRALEN Biblioteket Skepparegatan Repslagaregatan Prästgatan Hantverkaregatan S:t Persgatan Nygatan Östra Promenaden Anfang Design & Kommunikation. Foto: Magnus Andersson, El Studio, Kim Hellström. Tryck maj Vill du bo här? Besök kvarnbacken.se eller kontakta oss i BoButiken på Olai Kyrkogata 38 så berättar vi mer! Vår intresseanmälan öppnar i månadsskiftet september/oktober. Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och är en av Sveriges största privata fastighetsägare. Vi är drygt 150 medarbetare som gör vårt yttersta för att erbjuda fler än bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Vi ger också cirka kommersiella kunder möjlighet att utvecklas hos oss. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotter bolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB. Fastighets AB L E Lundberg kvarnbacken@lundbergs.se

SEPTEMBER 2017 BACKEN. PLANRITNINGAR ETAPP 1

SEPTEMBER 2017 BACKEN. PLANRITNINGAR ETAPP 1 SEPTEMBER 017 VA R N BACEN. PLANRITNINAR ETAPP 1 N V AR AT HOLMENTORET AN LYELN V AR ÄLLVIN DSAT AN N VÄRMEYRAN N INDS AN ÄLLV AT ATAN B B A A B1 S:T PE A1 RSAT AN Intresseanmälan och planerad inflyttning.

Läs mer

JUNI 2018 KVARN BACKEN. PLANRITNINGAR ETAPP 3, HUS A1

JUNI 2018 KVARN BACKEN. PLANRITNINGAR ETAPP 3, HUS A1 JUNI 08 VARN BACEN. PLANRITNINAR ETAPP, HUS N VÄRMEYRAN C ÄLLVINDSATAN C C4 VARNATAN C5 VARNATAN HOLMENTORET LYELN C ÄLLVINDSATAN B B B S:T PERSATAN Intresseanmälan och planerad inflyttning. ETAPP HUS

Läs mer

Spinnrocken Färgstarkt boende mitt i Norrköping city

Spinnrocken Färgstarkt boende mitt i Norrköping city pinnrocken Färgstarkt boende mitt i orrköping city CERTIFIERAD VERIGE Innergården är en oas, avskild från stadens puls. Läs tidningen i skuggan från ett träd, ät lunch på en filt i gräset eller njut av

Läs mer

FEBRUARI 2019 KVARN BACKEN. PLANRITNINGAR ETAPP 6, HUS B2

FEBRUARI 2019 KVARN BACKEN. PLANRITNINGAR ETAPP 6, HUS B2 EBRUARI 09 VARN BACEN. PANRITNINAR ETAPP 6, HUS N VÄREYRAN C3 ÄVINDSATAN C C VARNATAN C5 VARNATAN HOENTORET YEN C ÄVINDSATAN A A3 A S:T PERSATAN Intresseanmälan och planerad inflyttning. ETAPP HUS INTRESSEANÄAN

Läs mer

Spinnrocken 112 nya hyreslägenheter i city CITY/CENTRALT

Spinnrocken 112 nya hyreslägenheter i city CITY/CENTRALT pinnrocken nya hyreslägenheter i city CITY/CETRALT Innergården är en oas, avskild från stadens puls. Läs tidningen i skuggan från ett träd, ät lunch på en filt i gräset eller njut av ljumma sommarkvällar

Läs mer

Fallskärmen NYBYGGT. MODERNT. HYRESRÄTT.

Fallskärmen NYBYGGT. MODERNT. HYRESRÄTT. Fallskärmen NYBYGGT. MODERNT. HYRESRÄTT. En helt ny stadsdel växer fram på Södra Ladugårds ängen. 67. Lundbergs bygger 67 nya hyreslägenheter nära en aktiv fritid. Grönskande läge nära city Vill du ha

Läs mer

Spinnrocken. Färgstarkt boende mitt i Norrköping city CERTIFIERAD SVERIGE

Spinnrocken. Färgstarkt boende mitt i Norrköping city CERTIFIERAD SVERIGE pinnrocken Färgstarkt boende mitt i orrköping city CERTIFIERAD VERIGE Innergården är en oas, avskild från stadens puls. Läs tidningen, ät lunch på en filt i gräset eller njut av ljumma sommarkvällar tillsammans

Läs mer

Spinnrocken Färgstarkt boende mitt i Norrköping city

Spinnrocken Färgstarkt boende mitt i Norrköping city pinnrocken Färgstarkt boende mitt i orrköping city CERTIFIERAD VERIGE Innergården är en oas, avskild från stadens puls. Läs tidningen i skuggan från ett träd, ät lunch på en filt i gräset eller njut av

Läs mer

Hitta din hyresrätt i Norrköping

Hitta din hyresrätt i Norrköping Hitta din hyresrätt i Norrköping 2 Plats för nöjda hyresgäster Söker du nytt boende? Vill du bo större eller mindre? Eller kanske mer centralt? Hos oss finns alternativen, oavsett om du letar efter din

Läs mer

Floretten Exklusiva hyresrätter nära city

Floretten Exklusiva hyresrätter nära city Floretten Exklusiva hyresrätter nära city Mitt i Eskilstuna och en timme till Stockholm Vi har tänkt mycket på trivseln när vi har skapat dessa toppmoderna lägenheter mitt i centrum. Exklusiva material

Läs mer

42 NYA HYRESLÄGENHETER MITT I VACKRA NORRKÖPING

42 NYA HYRESLÄGENHETER MITT I VACKRA NORRKÖPING KVARTERET Kvarteret TORGET 42 NYA HYRESLÄGENHETER MITT I VACKRA NORRKÖPING Kvarteret TORGET 42 NYA HYRESLÄGENHETER MITT I VACKRA NORRKÖPING Hyreslägenheter etapp no 1&2 med Norrköpings bästa läge Vilket

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Elitseglaren. Södra Ekkällan ditt nya boende mellan stad och natur

Elitseglaren. Södra Ekkällan ditt nya boende mellan stad och natur Elitseglaren Södra Ekkällan ditt nya boende mellan stad och natur 1 Mer fri tid LÄMNA STADEN PÅ NÅGRA MINUTER OCH NJUT AV TINNERÖ NATURRESERVAT 2 3 Mer fri tid Elitseglaren blir en del av din livsstil

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Byggprojektet VICTORIA. Kungsgatan 11 15 Örebro City. Bofakta

Byggprojektet VICTORIA. Kungsgatan 11 15 Örebro City. Bofakta Byggprojektet VICTORIA Kungsgatan 11 15 Örebro City Bofakta Objektfakta Upplåtelseform Byggherre Entreprenör Arkitekt Inflyttning Hyror Intresseanmälan och frågor Lägenheter Butikslokaler Garage Hyresrätt

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

Idrottsparken 51 lägenheter med inflyttning november 2015.

Idrottsparken 51 lägenheter med inflyttning november 2015. Idrottsparken lägenheter med inflyttning november 0. OM PROJEKTET Idrottparken är ett bostadskvarter centralt beläget i orrköping precis intill idrottsanläggningen ya Parken. Kvarteret består av st hyresrätter

Läs mer

Floretten Exklusiva hyresrätter nära city

Floretten Exklusiva hyresrätter nära city Floretten Exklusiva hyresrätter nära city Vi har tänkt mycket på trivseln när vi har skapat dessa toppmoderna lägenheter mitt i centrum. Exklusiva material och trevliga detaljer kompletterar funktionella

Läs mer

Floretten Exklusiva hyresrätter nära city

Floretten Exklusiva hyresrätter nära city Floretten Exklusiva hyresrätter nära city LBE-0-Bofakta floretten_cc-1.indd 1 01--0 1:0 Vi har tänkt mycket på trivseln när vi har skapat dessa toppmoderna lägenheter mitt i centrum. Exklusiva material

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Lindö Ängar 47 lägenheter med inflyttning oktober 2015.

Lindö Ängar 47 lägenheter med inflyttning oktober 2015. lägenheter med inflyttning oktober 01. OM PROJEKTET ligger i området Lindö i Norrköping, precis bredvid Hemköp. Totalt i området byggs tre punkthus där BRABOs hyresrätter kommer att ligga i ett av dem.

Läs mer

Vi har lokaler att utvecklas med

Vi har lokaler att utvecklas med Mer än bara yta Vi har lokaler att utvecklas med För oss på Lundbergs är inget för stort eller smått. Vi arbetar i hela spektrat från mindre lokalanpassningar till att planera och bygga hela kvarter.

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL.

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Vikingavallen NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Nu bygger vi den andra etappen bostäder på Vikingavallen med 56 trivsamma lägenheter och planerad inflyttning våren 2019. 56 LÄGENHETER MED INBJUDANDE PLANLÖSNINGAR.

Läs mer

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL.

NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Vikingavallen NYA HEM ATT LÄNGTA TILL. Nu bygger vi den andra etappen bostäder på Vikingavallen. 56 trivsamma lägenheter med planerad inflyttning våren 2019. Vissa bilder i denna broschyr är inspirationsbilder

Läs mer

Hitta din hyresrätt i Arvika.

Hitta din hyresrätt i Arvika. Hitta din hyresrätt i Arvika. Plats för nöjda hyresgäster Söker du nytt boende? Vill du bo större eller mindre? Eller kanske mer centralt? Hos oss finns alternativen, oavsett om du letar efter din första

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN GALAMIDDAGEN & BANKETTEN THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE VÄLKOMMEN HEM TILL SKÖNDAL! 2 STORA SKÖNDAL KOMMUNIKATIONER OCH NÄROMRÅDE Stora Sköndal har ett mycket bra kommunikationsläge oavsett om du väljer

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge Kvarteret pendlaren Nya älvsjö torg Bo granne med nya Älvsjö centrum Familjebostäder bygger hyresrätter i nya Älvsjö Centrums mest centrala läge. Kvarteret

Läs mer

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Sjöodjuret 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Bo vid vattnet nästa sommar Kajstaden är ett av Västerås mest attraktiva områden. Det är knappt att man behöver fråga sig varför. Med ingredienser

Läs mer

NYPRODUKTION KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE

NYPRODUKTION KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE NYPRODUKTION KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE - 24 NYA LÄGENHETER MED INFLYTTNING OKTOBER 2019 KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE En tryggare boendeform Mjölby kommun har tillsammans med Bostadsbolaget skapat ett unikt

Läs mer

Körveln 38 NATURNÄRA HYRESLÄGENHETER I ÖREBRO

Körveln 38 NATURNÄRA HYRESLÄGENHETER I ÖREBRO Körveln 8 ATURÄRA HYRESLÄEHETER I ÖREBRO Ett oulärt bostadsområde växer fram I Sörbyängen bara några kilometer sydost om Örebro centrum, bor du med naturen inå knutarna. Samtidigt har du centrum å lättillgängligt

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Centralt belägen aktielägenhet om 1 R+Kv 37 m 2 på Köpmansgatan 12 Mariehamn

Centralt belägen aktielägenhet om 1 R+Kv 37 m 2 på Köpmansgatan 12 Mariehamn Centralt belägen aktielägenhet om 1 R+Kv 37 m 2 på Köpmansgatan 12 Mariehamn Presentation Trevlig och välplanerad etta i centralt och lugnt kvarter på Köpmansgatan 12 i Mariehamn. Bostaden inrymmer hall/entré

Läs mer

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m BRIGGEN 4 hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD Västra Kanalgatan 1 211 41 Malmö telefon: 040-12 64 00 BESKRIVNING Fastighets AB Riggenhus bygger 37 lägenheter i det nya bostadsområdet Fullriggaren i Västra

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

FAKTA OM OMRÅDET. Det finns fyra stycken närliggande förskolor. Dessutom byggs en ny förskola i kvarteret. För mer information ring 08-508 01 000.

FAKTA OM OMRÅDET. Det finns fyra stycken närliggande förskolor. Dessutom byggs en ny förskola i kvarteret. För mer information ring 08-508 01 000. KISTA GÅRD CENTRALT MELLAN HIGHTECH OCH HERRGÅRD 1 EN NY SPÄNNANDE STADSMILJÖ Kista är välkänt som Sveriges IT-centrum och här finns ett verkligt Science City där näringsliv, skola och boende möts. Men

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

Tuve Centrum. Nära till naturen!

Tuve Centrum. Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! På Nolehultsvägen, strax norr om Tuve Torg, erbjuder vi 113 nyproducerade lägenheter i tre punkthus. Lägenheterna är från ett till tre rum

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4 SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat Besöksadress: Ballebovägen 4 bygger 58 nya lägenheter påe-post: info@bollebo.se Hemsida: www.bollebo.se

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

Nya moderna kontor mitt i Linköping

Nya moderna kontor mitt i Linköping Nya moderna kontor mitt i Linköping Kvarteret Braxen vid Storgatan, Ågatan och Repslagaregatan i Linköping LBE-0584-bofakta-Braxen.indd 1 2013-11-14 14.07 Stadskärnan förvandlas och knyter an till nya

Läs mer

Kvarteret Kvarnen nya hyresrätter med närhet till service och handel

Kvarteret Kvarnen nya hyresrätter med närhet till service och handel 48 nya hyresrätter med närhet till service och handel rojektbeskrivning Kvarteret Kvarnen är en centralt placerad tomt i Älmhult. Tomten begränsas av Eriksgatan i väster, Hantverksgatan i öster samt av

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla. Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer

Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla. Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer Kvarteret Jordgubben, Konvaljgatan, Kumla Rad- och flerfamiljshus med fina utemiljöer Sugen på nytt, fräscht boende? Flytta in i en jordgubbe! Du vet den där fräscha smaken av nyplockade svenska jordgubbar.

Läs mer

Illustration: TOTAL arkitektur och urbanism. Bofakta. Stora Katrineberg 8. Liljeholmen, Stockholm

Illustration: TOTAL arkitektur och urbanism. Bofakta. Stora Katrineberg 8. Liljeholmen, Stockholm Illustration: TOTAL arkitektur och urbanism Bofakta Stora Katrineberg 8 Liljeholmen, Stockholm Kvarteret Stora Katrineberg 8 i Liljeholmen Beskrivning av området Lövholmen är tillsammans med Liljeholmen

Läs mer

KVARTERET HELSINGBORG

KVARTERET HELSINGBORG KVARTERET HELSINGBORG BRF Rådhusgatan 15, Karlshamn Byggherre: Bostadsrättsföreningen Rådhusgatan 15 Totalentreprenör: PMB Sverige. Arkitekt: White Arkitekter PMB Sverige förbehåller sig rätten till ändringar.

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Köpenhamnsvägen 4D, lgh 110. Malmö, Innerstaden, Kronborg

Köpenhamnsvägen 4D, lgh 110. Malmö, Innerstaden, Kronborg Köpenhamnsvägen 4D, lgh 110 Malmö, Innerstaden, Kronborg Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten

111 nya hyresrätter Askimsviken. Med havet runt knuten 111 nya hyresrätter Askimsviken Med havet runt knuten Askimsviken Med havet runt knuten På Hult Åsens Väg i Askimsviken, erbjuder vi 111 nyproducerade lägenheter fördelade på fem sjuvåningshus. Lägenheterna

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje!

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen - Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen på Trandared är AB Bostäders senaste nyproduktion. Här bygger vi 42 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

Segeparksgatan 11. Malmö, Norr, Segevång

Segeparksgatan 11. Malmö, Norr, Segevång Segeparksgatan 11 Malmö, Norr, Segevång Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 1 Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & 7 74 hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 2 Bo vid Tivoliparken I kvarteret där Finlands bryggeri huserade fram till 1963 reser sig nu husen på Finlandsgatan

Läs mer

Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner. Kyrkogatan /Götgatan. Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla

Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner. Kyrkogatan /Götgatan. Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner Kyrkogatan /Götgatan Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla DAGS FÖR NYTT BOENDE? Flytta in i Urmakaren! Ett nytt modernt boende väntar på dig mitt i centrala

Läs mer

rum & kök vid Köpmansgatan 11 i Mariehamn

rum & kök vid Köpmansgatan 11 i Mariehamn rum & kök vid Köpmansgatan 11 i Mariehamn Nybyggd trea om ca 91,4 m² på andra våningen med stor inglasad balkong i centrala Mariehamn. Utgångspris: 379 310 ANSVARIG MÄKLARE Lenita Fagerlund FASTIGHETSMÄKLARE

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

Hitta din hyresrätt i Karlstad

Hitta din hyresrätt i Karlstad Hitta din hyresrätt i Karlstad 2 Plats för nöjda hyresgäster Dags att flytta? Du kanske behöver en ny bostad när familjen växer, eller vill minska ytan och skaffa en mindre lägenhet? Eller är du på väg

Läs mer

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering -0901 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och intilliggande park Stor uteplats på 23 kvm Öppet samband mellan kök och vardagsrum

Läs mer

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge Arkens Väg Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge 1 Byggnaderna Arkens Väg är en naturlig fortsättning på den småstadskänsla som HSB ursprungligen format i det intilliggande området.

Läs mer

Tureberg / Topplocket

Tureberg / Topplocket SOLLENTUNAHEM Bofakta juni 2015 INFLYTTNING december 2016 september 2017 Tureberg / Topplocket BOFAKTA JUNI 2015 Topplocket Bostadsområdet i kvarteret Topplocket ligger nära centrum och pendeltågsstation

Läs mer

Segeparksgatan 16. Malmö, Norr, Segevång. Contentus hyr ut och förvaltar lägenheter och lokaler i Malmö, Ystad och Kristianstad

Segeparksgatan 16. Malmö, Norr, Segevång. Contentus hyr ut och förvaltar lägenheter och lokaler i Malmö, Ystad och Kristianstad Segeparksgatan 16 Malmö, Norr, Segevång Contentus hyr ut och förvaltar lägenheter och lokaler i Malmö, Ystad och Kristianstad info.malmo@contentus.se 1 Beskrivning Beskrivning Lägenheten är belägen i Hus

Läs mer

CENTRALT BOENDE I HYLLINGE

CENTRALT BOENDE I HYLLINGE CETRALT BOEDE I HYLLIGE uppför fem lägenheter i gamla skolan i Hyllinge. ÅGATA 27 HYLLIGE 5:109 OMBYGGAD AV SKOLA TILL LÄG ÅSTORPS KOMMU SKISS 2018-02-19 ligger mitt i byn. u har den vackra gamla tegelbygganden

Läs mer

Segeparksgatan 9A. Malmö, Norr, Segevång

Segeparksgatan 9A. Malmö, Norr, Segevång Segeparksgatan 9A Malmö, Norr, Segevång Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa är det centrala läget med tillgång till det mesta,

Läs mer

Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25. Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong

Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25. Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong Willéngatan 2 12, Korstagatan 15 25 Flerfamiljshus i två plan med egen uteplats eller rymlig balkong Willéngatan 2-12 Korstagatan 15-25 2 Härligt boende i Kumlas nya kvarter Känslan av att allt är nytt,

Läs mer

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa Skorstenar: Svart aluminiumplåt typ innspong P Hängrännor: Ofärgad aluminium innspong P Stuprör: Ofärgad aluminium (lika fasad) innspong P ASAD Träpanel grågrön NCS S0 B0 Sockel Betong --- önster mörkgrå

Läs mer

Välkommen till Sigfridsvägen 21

Välkommen till Sigfridsvägen 21 Välkommen till Sigfridsvägen 21 Ett modernt boende med klassisk Ta chansen att bo i det vackra Q-märkta huset från 1935 på Sigfridsområdet. De klassiska detaljerna är väl bevarade, samtidigt som lägenheterna

Läs mer

Ett hem med kärlek till hållbarhet

Ett hem med kärlek till hållbarhet Ett hem med kärlek till hållbarhet Välkommen till kvarteret Spårvagnen 2 i Sorgenfri. Ett av Malmös hetaste nya bostadsområden mitt i stan. Industriellt arv möter kreativitet och framtidstro. Gillar du

Läs mer

Fredriksbergsgatan 2. 4 300 kr/månad Gatuadress Fredriksbergsgatan 2

Fredriksbergsgatan 2. 4 300 kr/månad Gatuadress Fredriksbergsgatan 2 Utgångspris 1 495 000 kr Avgift 4 300 kr/månad Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum och kök / 80 m² Område Slussen/Rörsjöparken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Rymlig sekelskifteslägenhet med

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

Gavellägenhet 2-3 R+K med inglasad balkong i BAB Briljanten i Mariehamn

Gavellägenhet 2-3 R+K med inglasad balkong i BAB Briljanten i Mariehamn Gavellägenhet 2-3 R+K med inglasad balkong i BAB Briljanten i Mariehamn Presentation I entréplan på nordvästra gaveln finns denna fräscha 2-3 rumslägenhet med inglasad och takbeklädd balkong i västerläge

Läs mer

Limhamnsvägen 129, lgh 105. Malmö, Väster, Gamla Limhamn

Limhamnsvägen 129, lgh 105. Malmö, Väster, Gamla Limhamn Limhamnsvägen 129, lgh 105 Malmö, Väster, Gamla Limhamn Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD STADSNÄRA OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD. Här skapas ett nytt och attraktivt område där Brf Borgen kommer att vara en del i en bebyggelse med tilltalande

Läs mer

HUSHERREN SVAMPEN. Mejeritorget 2-12 / Mejerivägen Bofakta

HUSHERREN SVAMPEN. Mejeritorget 2-12 / Mejerivägen Bofakta USRR S T I T R SVP ejeritorget 2-12 / ejerivägen 14-22 ofakta USRR S T I T R ära till allt! är du hyr vid Svampen har du nära till allt. eläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå

Läs mer

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET c VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET VI ERBJUDER DIG RUM FÖR FRAMTID TOPPMODERNA LÄGENHETER I CITY-LÄGE Skaffa dig ett unikt läge mitt i centrala Östersund, i en fastighet som värnar om människors

Läs mer

Kvarteret. Gräslöken i Genarp. Åtta parhuslägenheter

Kvarteret. Gräslöken i Genarp. Åtta parhuslägenheter Kvarteret Gräslöken i Genarp Åtta parhuslägenheter Bostadsområdet Gräslöken i Genarp Allmänt Bostadsområdet Gräslöken är en del av området Kryddvången vid norra infarten till Genarp. LKF har sedan tidigare

Läs mer

Hyreslägenheter. www.gbjbygg.se. nära stad, bad och natur

Hyreslägenheter. www.gbjbygg.se. nära stad, bad och natur Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast från Evedals

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - NR 26 - PRIS: 1 700 000:- FAST PRIS

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - NR 26 - PRIS: 1 700 000:- FAST PRIS BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - NR 26 - PRIS: 1 700 000:- FAST PRIS Beskrivning City - Brf Lärkabacken Välkommen till Brf Lärkabacken. Nybildad bostadsrättsförening i anrik fastighet i funkisstil från 1937. Genomgripande

Läs mer

Kornettsgatan 20A. Malmö, Norr, Rörsjöstaden

Kornettsgatan 20A. Malmö, Norr, Rörsjöstaden Kornettsgatan 20A Malmö, Norr, Rörsjöstaden Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Nybyggd CENTRUMLÄGENHET, 3 R+K 79,5 m 2 med inglasad balkong & garage, Köpmansgatan

Nybyggd CENTRUMLÄGENHET, 3 R+K 79,5 m 2 med inglasad balkong & garage, Köpmansgatan Nybyggd CENTRUMLÄGENHET, 3 R+K 79,5 m 2 med inglasad balkong & garage, Köpmansgatan Presentation Modernt inredd och handikappvänlig lägenhet om 3 R+K, 79,5 kvm (enligt bolagsordningen) med inglasad balkong

Läs mer

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen 66 nya hyresrätter Syster Estrid Nära till naturen Syster Estrid Nära till naturen I uldheden på Dr Sven Johanssons backe, erbjuder vi 66 nyproducerade lägenheter fördelade på tre lamellhus på åtta våningar.

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten Acceptpris: 1 295 000 kr, Boarea: ca 69 m² Mäklare: Zabina Lodhi Telefon: 08-708 88 52, Mobiltelefon: 070-19 03 944 e-post: zabina.lodhi@maklarhuset.se

Läs mer

BRF LUTHAGS CITY ADRESS SOCIALA MEDIER KONTAKT. Telefon: riksmäklaren.se/uppsala. Uppsala City Skolgatan 33 B,

BRF LUTHAGS CITY ADRESS SOCIALA MEDIER KONTAKT. Telefon: riksmäklaren.se/uppsala. Uppsala City Skolgatan 33 B, BRF LUTHAGS CITY ADRESS SOCIALA MEDIER KONTAKT Uppsala City Skolgatan 33 B, facebook: riksmaklarenuppsala instagram: riksmaklaren Telefon: 018-139850 riksmäklaren.se/uppsala 753 11 Uppsala PROSPEKT Mäklaren

Läs mer

ASSISTENTEN! i expansiva Ursvik

ASSISTENTEN! i expansiva Ursvik - i expansiva Ursvik CA Projektering AB som byggherre uppför 48 Lägenheter som ritats avarkitekt SAR MSA, Hans Göran Skogsjö i samarbete med Sweco, uppförs av Österling Bygg för inflyttning våren 2018

Läs mer

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se Snickarglädje! Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast

Läs mer

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV INFLYTTNING 2018 2019 KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV I KVARTERET FORSBACKEN BOR DU I VÄLPLANERADE LÄGENHETER I ETT ATTRAKTIVT BOSTADSOMRÅDE PÅ GÅNGAVSTÅND FRÅN GÄLLIVARE CENTRUM.

Läs mer

Bennets väg 17D. Malmö, Öster, Törnrosen

Bennets väg 17D. Malmö, Öster, Törnrosen Bennets väg 17D Malmö, Öster, Törnrosen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Nära till allt och storslagen utsikt!

Nära till allt och storslagen utsikt! Nu med bilder från hus 2 & 3 BILDEXEMPEL Hyresrätter på Tallåsen Nära till allt och storslagen utsikt! På Tallåsen bor du bekvämt och centralt. Här bygger vi tre punkthus med åtta våningar och 97 hyresrätter

Läs mer

MALCUSGATAN 3 BO NÄRA CITY, NÖJE OCH STRÖVOMRÅDEN

MALCUSGATAN 3 BO NÄRA CITY, NÖJE OCH STRÖVOMRÅDEN MALCUSGATAN 3 BO NÄRA CITY, NÖJE OCH RÖVOMRÅDEN MALCUSGATAN 3, HALMAD Nu bygger vi 72 moderna hyreslägenheter med centralt läge i Halmstad. Här bor du i ett område med ett brett service- och nöjesutbud

Läs mer

Falkenbergsgatan 10B. Malmö, Innerstaden, Möllevången

Falkenbergsgatan 10B. Malmö, Innerstaden, Möllevången Falkenbergsgatan 10B Malmö, Innerstaden, Möllevången Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer