Sök lediga tider Boka in bygdegårdskunder i Interbook

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sök lediga tider Boka in bygdegårdskunder i Interbook"

Transkript

1 KONTORET FÖR SAMHÄLLSUTVECKLING Sök lediga tider Boka in bygdegårdskunder i Interbook Enstaka bokning Bokning av ett enstaka tillfälle Sidan 3-8 Över ett dygn Bokning över ett eller flera dygn Sidan 9-14 Varje dag Bokning av flera dagar Sidan Varje vecka Bokning av en eller flera dagar varje vecka Sidan Varannan vecka Bokning av en eller flera dagar varannan vecka Sidan 29-35

2 (35) Detta IT-system används även av kommunen när det gäller inbokning av idrottshallar, fotbollsplaner, ispister och andra kommunala anläggningar. Detta medför att det finns delar som ni som ansvarig bokare på bygdegården inte ska använda. De delar som ni ska använda är beskrivna i de instruktioner som finns under Information på Läs och följ instruktionerna i dokumenten under Instruktioner för Interbook - Bygdegård. Har du frågor eller synpunkter Wilhelm Widerholm Tel: E-post: bidrag@uppsala.se Webbplatsen för Interbook:

3 Enstaka bokning 3 (35) 1. Gå till webbplatsen för Interbook: 2. Logga in med inloggningsuppgifterna som ni fått skickat till er via e-post. Klicka på Sök lediga tider till vänster på startsidan. Detta är det enda sättet som ansvarig på bygdegårdarna ska boka in sina kunder.

4 3. Sidan för Sök lediga tider visas fliken för Avancerad sök ska användas. 4 (35) 4. I fältet under rubriken står det: Vad vill du boka? Välj ALLTID din bygdegård i detta fält. Din bygdegård är den enda lokal du får boka in på när du är inloggad som ansvarig bokare på bygdegård.

5 5 (35) 5. I fältet under Vad vill du boka? Välj vilken del av din bygdegård bokningen gäller. 7a 6 5 7c 7b 7d 6. I fältet vid rubriken Typ av bokning, välj Enstaka bokning 7. Vid val av Enstaka bokning: a) I fälten Från klockan och Till klockan, välj en tid då bokningen startar och en när den slutar. b) I fältet Aktivitet, välj Bokningsbar bygdegård. c) I kalendern, välj det datum bokningen gäller genom att klicka på datumet. Använd < och > för att söka rätt månad. d) Klicka Sök.

6 8. Klicka på önskad tid. 6 (35)

7 9. På denna sida ska du lägga in information på föreningen som hyr in sig. I fälten Från tid och Till tid kan man justera tiden vid behov. Tiden inom parantes visar mellan vilka tider denna lokal är öppen. 7 (35) I fältet Kundid, välj rätt kund för denna bokning. Om det skulle tillkomma nya kunder eller att kunderna vill ändra sina uppgifter skickar bokningsansvarig på bygdegården ett e-postmeddelande till bidrag@uppsala.se med följande uppgifter: Föreningens organisationsnummer, namn, e-postadress och fakturaadress. När vi sedan lagt till kunden i systemet så finns de tillgängliga för dig att boka in. Eftersom Adress, Postnummer och Ort läggs in automatiskt när du valt kund i fältet Kundid så behöver du endast fylla i fälten: Telefon, dag. Referens/bokat av/ledare. E-post (ta reda på kundens e-postadress och skicka den till bidrag@uppsala.se så lägger vi in det i systemet så att den också kommer med automatiskt på denna sida). 11. Klicka Spara.

8 8 (35) 12. Bokningskvitto visas. Klicka Avsluta för att lägga in bokningen i systemet samt skicka ett e-postmeddelande med bokningen till kunden. 13. Bokningen är avslutad, sparad och klar och du är tillbaka på förstasidan för ansvarig bokare på bygdegård. Vill du se att bokningen är korrekt, klicka på Visa bokningar eller Mina anläggningar.

9 Över ett dygn 9 (35) 1. Gå till webbplatsen för Interbook: 2. Logga in. Klicka på Sök lediga tider till vänster på startsidan. Detta är det enda sättet som ansvarig på bygdegårdarna ska boka in sina kunder.

10 3. Sidan för Sök lediga tider visas fliken för Avancerad sök ska användas. 10 (35) 4. I fältet under rubriken står det: Vad vill du boka? Välj ALLTID din bygdegård i detta fält. Din bygdegård är den enda lokal du får boka in på när du är inloggad som ansvarig bokare på bygdegård.

11 11 (35) 5. I fältet under Vad vill du boka? Välj vilken del av din bygdegård bokningen gäller c 7d 7a 7b 7e 6. I fältet vid rubriken Typ av bokning, välj Över ett dygn. 7. Vid val av Över ett dygn: a) I fälten Från klockan och Till klockan, välj en tid då bokningen startar och en när den slutar. b) I fältet Aktivitet, välj Bokningsbar bygdegård. c) I kalendern Från datum, välj det datum bokningen startar genom att klicka på datumet. Använd < och > för att söka rätt månad. d) I kalendern Till datum, välj det datum bokningen slutar genom att klicka på datumet. Använd < och > för att söka rätt månad. e) Klicka sedan SÖK

12 8. Information om bokningen visas. Klicka Gå vidare. 12 (35)

13 13 (35) 9. På denna sida ska du lägga in information på föreningen som hyr in sig I fältet Kundid, välj rätt kund för denna bokning. Om det skulle tillkomma nya kunder eller att kunderna vill ändra sina uppgifter skickar bokningsansvarig på bygdegården ett e-postmeddelande till bidrag@uppsala.se med följande uppgifter: Föreningens organisationsnummer, namn, e-postadress och fakturaadress. När vi sedan lagt till kunden i systemet så finns de tillgängliga för dig att boka in. 11. Eftersom Adress, Postnummer och Ort läggs in automatiskt när du valt kund i fältet Kundid så behöver du endast fylla i fälten: Telefon, dag. Referens/bokat av/ledare. E-post (ta reda på kundens e-postadress och skicka den till bidrag@uppsala.se så lägger vi in det i systemet så att den också kommer med automatiskt på denna sida). 12. Klicka Spara.

14 14 (35) 13. Bokningskvitto visas. Klicka Avsluta för att lägga in bokningen i systemet samt skicka ett e-postmeddelande med bokningen till kunden. 14. Bokningen är avslutad, sparad och klar och du är tillbaka på förstasidan för ansvarig bokare på bygdegård. Vill du se att bokningen är korrekt, klicka på Visa bokningar eller Mina anläggningar.

15 Varje dag 15 (35) 1. Gå till webbplatsen för Interbook: 2. Logga in. Klicka på Sök lediga tider till vänster på startsidan. Detta är det enda sättet som ansvarig på bygdegårdarna ska boka in sina kunder.

16 3. Sidan för Sök lediga tider visas fliken för Avancerad sök ska användas. 16 (35) 4. I fältet under rubriken står det: Vad vill du boka? Välj ALLTID din bygdegård i detta fält. Din bygdegård är den enda lokal du får boka in på när du är inloggad som ansvarig bokare på bygdegård.

17 17 (35) 5. I fältet under Vad vill du boka? Välj vilken del av din bygdegård bokningen gäller. 6 7a 5 7c 7d 7b 7e 6. I fältet vid rubriken Typ av bokning, välj Varje dag. 7. Vid val av Varje dag: a) I fälten Från klockan och Till klockan, välj en tid då bokningen startar och en när den slutar. b) I fältet Aktivitet, välj Bokningsbar bygdegård. c) I kalendern Från datum, välj det datum bokningen startar genom att klicka på datumet. Använd < och > för att söka rätt månad. d) I kalendern Till datum, välj det datum bokningen slutar genom att klicka på datumet. Använd < och > för att söka rätt månad. e) Klicka på SÖK

18 18 (35) 8. Information om bokningen visas. Du har möjlighet att ta bort bokningstillfället genom att klicka bort bocken i rutan. Klicka Gå vidare.

19 19 (35) 9. Information om bokningen visas. Du har möjlighet att ändra tid på dina bokningar. Följ instruktionstext på sidan. Klicka Boka valda tider.

20 20 (35) 10. På denna sida ska du lägga in information på föreningen som hyr in sig I fältet Kundid, välj rätt kund för denna bokning. Om det skulle tillkomma nya kunder eller att kunderna vill ändra sina uppgifter skickar bokningsansvarig på bygdegården ett e-postmeddelande till bidrag@uppsala.se med följande uppgifter: Föreningens organisationsnummer, namn, e-postadress och fakturaadress. När vi sedan lagt till kunden i systemet så finns de tillgängliga för dig att boka in. 12. Eftersom Adress, Postnummer och Ort läggs in automatiskt när du valt kund i fältet Kundid så behöver du endast fylla i fälten: Telefon, dag. Referens/bokat av/ledare. E-post (ta reda på kundens e-postadress och skicka den till bidrag@uppsala.se så lägger vi in det i systemet så att den också kommer med automatiskt på denna sida). 13. Klicka Spara.

21 21 (35) 14. Bokningskvitto visas. Klicka Avsluta för att lägga in bokningen i systemet samt skicka ett e-postmeddelande med bokningen till kunden. 15. Bokningen är avslutad, sparad och klar och du är tillbaka på förstasidan för ansvarig bokare på bygdegård. Vill du se att bokningen är korrekt, klicka på Visa bokningar.

22 Varje vecka 22 (35) 1. Gå till webbplatsen för Interbook: 2. Logga in. Klicka på Sök lediga tider till vänster på startsidan. Detta är det enda sättet som ansvarig på bygdegårdarna ska boka in sina kunder.

23 3. Sidan för Sök lediga tider visas fliken för Avancerad sök ska användas. 23 (35) 4. I fältet under rubriken står det: Vad vill du boka? Välj ALLTID din bygdegård i detta fält. Din bygdegård är den enda lokal du får boka in på när du är inloggad som ansvarig bokare på bygdegård.

24 24 (35) 5. I fältet under Vad vill du boka? Välj vilken del av din bygdegård bokningen gäller. 6 7a 5 7c 7d 7e 7b 7f 6. I fältet vid rubriken Typ av bokning, välj Varje vecka. 7. Vid val av Varje vecka: a) I fälten Från klockan och Till klockan, välj en tid då bokningen startar och en när den slutar. b) I fältet Aktivitet, välj Bokningsbar bygdegård. c) I kalendern Från datum, välj det datum bokningen startar genom att klicka på datumet. Använd < och > för att söka rätt månad. d) I kalendern Till datum, välj det datum bokningen slutar genom att klicka på datumet. Använd < och > för att söka rätt månad. e) Om kunden har flera dagar samma vecka kan man boka in dessa dagar genom att markera med bockar i dessa fält. f) Klicka Sök.

25 25 (35) 8. Information om bokningen visas. Du har möjlighet att ta bort bokningstillfället genom att klicka bort bocken i rutan. Klicka Gå vidare.

26 26 (35) 9. Information om bokningen visas. Du har möjlighet att ändra tid på dina bokningar. Följ i så fall instruktionstexten på sidan. Klicka Boka valda tider.

27 27 (35) 10. På denna sida ska du lägga in information på föreningen som hyr in sig I fältet Kundid, välj rätt kund för denna bokning. Om det skulle tillkomma nya kunder eller att kunderna vill ändra sina uppgifter skickar bokningsansvarig på bygdegården ett e-postmeddelande till bidrag@uppsala.se med följande uppgifter: Föreningens organisationsnummer, namn, e-postadress och fakturaadress. När vi sedan lagt till kunden i systemet så finns de tillgängliga för dig att boka in. 12. Eftersom Adress, Postnummer och Ort läggs in automatiskt när du valt kund i fältet Kundid så behöver du endast fylla i fälten: Telefon, dag. Referens/bokat av/ledare. E-post (ta reda på kundens e-postadress och skicka den till bidrag@uppsala.se så lägger vi in det i systemet så att den också kommer med automatiskt på denna sida). 13. Klicka Spara.

28 28 (35) 14. Bokningskvitto visas. Klicka Avsluta för att lägga in bokningen i systemet samt skicka ett e-postmeddelande med bokningen till kunden. 15. Bokningen är avslutad, sparad och klar och du är tillbaka på förstasidan för ansvarig bokare på bygdegård. Vill du se att bokningen är korrekt, klicka på Visa bokningar.

29 29 (35) Varannan vecka 1. Gå till webbplatsen för Interbook: 2. Logga in. Klicka på Sök lediga tider till vänster på startsidan. Detta är det enda sättet som ansvarig på bygdegårdarna ska boka in sina kunder.

30 30 (35) 3. Sidan för Sök lediga tider visas fliken för Avancerad sök ska användas. 4. I fältet under rubriken står det: Vad vill du boka? Välj ALLTID din bygdegård i detta fält. Din bygdegård är den enda lokal du får boka in på när du är inloggad som ansvarig bokare på bygdegård.

31 31 (35) 5. I fältet under Vad vill du boka? Välj vilken del av din bygdegård bokningen gäller c 7d 7a 7b 7e 7f 6. I fältet vid rubriken Typ av bokning, välj Varannan vecka. 7. Vid val av Varannan vecka: a) I fälten Från klockan och Till klockan, välj en tid då bokningen startar och en när den slutar. b) I fältet Aktivitet, välj Bokningsbar bygdegård. c) I kalendern Från datum, välj det datum bokningen startar genom att klicka på datumet. Använd < och > för att söka rätt månad. d) I kalendern Till datum, välj det datum bokningen slutar genom att klicka på datumet. Använd < och > för att söka rätt månad. e) Om kunden har flera dagar samma vecka kan man boka in dessa dagar genom att markera med bockar i dessa fält. f) Klicka Sök.

32 32 (35) 8. Information om bokningen visas. Du har möjlighet att ta bort bokningstillfället genom att klicka bort bocken i rutan. Klicka Gå vidare.

33 33 (35) 9. Information om bokningen visas. Du har möjlighet att ändra tid på dina bokningar. Följ i så fall instruktionstexten på sidan. Klicka Boka valda tider.

34 10. På denna sida ska du lägga in information på föreningen som hyr in sig. 34 (35) I fältet Kundid, välj rätt kund för denna bokning. Om det skulle tillkomma nya kunder eller att kunderna vill ändra sina uppgifter skickar bokningsansvarig på bygdegården ett e-postmeddelande till bidrag@uppsala.se med följande uppgifter: Föreningens organisationsnummer, namn, e-postadress och fakturaadress. När vi sedan lagt till kunden i systemet så finns de tillgängliga för dig att boka in. 12. Eftersom Adress, Postnummer och Ort läggs in automatiskt när du valt kund i fältet Kundid så behöver du endast fylla i fälten: Telefon, dag. Referens/bokat av/ledare. E-post (ta reda på kundens e-postadress och skicka den till bidrag@uppsala.se så lägger vi in det i systemet så att den också kommer med automatiskt på denna sida). 13. Klicka Spara.

35 35 (35) 14. Bokningskvitto visas. Klicka Avsluta för att lägga in bokningen i systemet samt skicka ett e-postmeddelande med bokningen till kunden. 15. Bokningen är avslutad, sparad och klar och du är tillbaka på förstasidan för ansvarig bokare på bygdegård. Vill du se att bokningen är korrekt, klicka på Visa bokningar eller Mina anläggningar.

Översikt av inlagda tider i Interbook

Översikt av inlagda tider i Interbook KONTORET FÖR SAMHÄLLSUTVECKLING Översikt av inlagda tider i Interbook Visa bokningar Lista av specifik förenings tider Sidan 3-5 Mina anläggningar Lista eller schema av en dag/vecka/månad samt avboka tider

Läs mer

manual interbook SKOLOR

manual interbook SKOLOR manual interbook SKOLOR Innehållsförteckning 1. Inledning 1.1 Huvudanvändare och underanvändare 2. Hitta Interbook 2.1 Hjälp-funktion 3. Logga in 3.1 Glömt lösenord 3.2 Byta lösenord 4. Boka lokal 5.1

Läs mer

Manual Interbook Bygdegårdar

Manual Interbook Bygdegårdar Manual Interbook Bygdegårdar Bidrag och föreningsuppgifter Datum: 2013 01 23 Version 1.0 Sidan 1 (10) Innehållsförteckning 1. Inledning... 3 1. 1 Föreningsregistret... 3 1.2 Kontaktpersoner... 3 1.3 Huvudanvändare

Läs mer

1 Söka en enstaka tid som inloggad användare

1 Söka en enstaka tid som inloggad användare Sök och boka enstaka tid 1(7) Vad vill du göra? 1 Söka en enstaka tid som inloggad användare... 1 1.1 Sök en enstaka ledig tid... 1 1.2 Sök efter enstaka tid att boka eller skicka in förfrågan om... 2

Läs mer

Godkänd anläggning Information runt frågorna Rätt inskickad ansökan

Godkänd anläggning Information runt frågorna Rätt inskickad ansökan Godkänd anläggning Information runt frågorna Rätt inskickad ansökan Sidan 1 (5) Information runt frågorna 1. Äger, hyr eller arrenderar ni er anläggning? Uppge hur upplägget är på er anläggning. Äger ni

Läs mer

Bokningsinstruktioner BCF Amazona

Bokningsinstruktioner BCF Amazona 1. Registrera Dig som användare När Du öppnar Amazonas startsida ser Du vårt utbud av aktiviteter i vänster kolumn. För att kunna boka en aktivitet behöver Du först registrera Dig som användare. Detta

Läs mer

1 Söka och boka tid via kalender

1 Söka och boka tid via kalender Sök och boka återkommande tid 1(6) Vad vill du göra? 1 Söka och boka tid via kalender... 1 1.1 Sök ledig tid via kalender... 1 1.2 Sök urval... 2 1.3 Boka/skicka förfrågan... 3 1.4 Ledare/tjänster/tillbehör/kort...

Läs mer

Snabbguide Hemsidan I denna guide kommer det att visas hur man skapar en nyhet, aktivitet och anmälningsfunktion på Denselns idrottonline-sida

Snabbguide Hemsidan I denna guide kommer det att visas hur man skapar en nyhet, aktivitet och anmälningsfunktion på Denselns idrottonline-sida Snabbguide Hemsidan I denna guide kommer det att visas hur man skapar en nyhet, aktivitet och anmälningsfunktion på Denselns idrottonline-sida Skapa nyhet Alla ändringar du gör för en nyhet sparas automatiskt.

Läs mer

Ansöka om registrering hos kommunen. 1 Registrering av föreningen hos kommunen

Ansöka om registrering hos kommunen. 1 Registrering av föreningen hos kommunen Föreningsförfrågan 1(9) Ansöka om registrering hos kommunen Innehåll 1 Registrering av föreningen hos kommunen... 1 2 Vad vill du göra?... 2 3 Ansöka om föreningsregistrering hos kommunen... 2 3.1 Grunduppgifter...

Läs mer

Instruktion 2014-09-15

Instruktion 2014-09-15 Instruktion Innehåll 1 Inloggning... 3 1.1 Inloggning på lagsida... 3 1.2 Laget.se appen... 4 2 Medlemshantering... 5 2.1 Information om personnr... 5 2.2 Skapa ny medlem... 5 2.3 Lägg till ny medlem...

Läs mer

Manual för att skicka kommunfil från IdrottOnline

Manual för att skicka kommunfil från IdrottOnline 1 Manual för att skicka kommunfil från IdrottOnline För att skicka kommunfil från IdrottOnline behöver föreningen även ha inloggningsuppgifter till kommunens system Aktivitetsstöd. Det är olika inloggningsuppgifter

Läs mer

Botkyrka kommuns system för lokalbokning föreningsbidrag förenings- och anläggningsregister

Botkyrka kommuns system för lokalbokning föreningsbidrag förenings- och anläggningsregister l a u n a m r a d n anvä o g k o o b r e t in Botkyrka kommuns system för lokalbokning föreningsbidrag förenings- och anläggningsregister 1 Sök ledig tid utan registrerad användare... 2 2 Sök ledig tid

Läs mer

Manual LifeCare Utförare

Manual LifeCare Utförare 2019-04-11 1 (9) Omsorgsavdelningen Upprättad den Ansvarig Systemförvaltare 2015-09-23 Upprättad av Reviderad den Karin Broholm 2019-04-11 Manual LifeCare Utförare Startsidan när du kommer in. Du har inte

Läs mer

FV-mejl. Förklaring:* AG= Arbetsgivare, ** AS=Arbetsställe

FV-mejl. Förklaring:* AG= Arbetsgivare, ** AS=Arbetsställe FV-mejl För att kunna skapa upp en FV-mejl samt läsa dina mejl måste du vara inloggad på Mina sidor med säker inloggning, dvs med användarnamn, lösenord + engångskod eller med Bank-id/Mobilt bank-id. Mina

Läs mer

INSTRUKTIONER E-LISTA för cirkelledare Studiecirkel

INSTRUKTIONER E-LISTA för cirkelledare Studiecirkel INSTRUKTIONER E-LISTA för cirkelledare Studiecirkel ATT LOGGA IN När din kontaktperson på SV har skapat ditt arrangemang på e-lista så kommer du att få ett mail med inloggningsuppgifter. Du loggar in på

Läs mer

Kommentar [k1]: Behöver vi kommentera det som finns till höger ovanför schematyp?

Kommentar [k1]: Behöver vi kommentera det som finns till höger ovanför schematyp? Webbklienten Webben är uppbyggd med hjälp av flikar. När du öppnar lärosätets schemasida finns ett antal flikar som syns på webben för alla. Om du loggar in får du ytterligare flikar och möjligheter till

Läs mer

Guide Länstrafiken Västerbotten Webshop Innehåll

Guide Länstrafiken Västerbotten Webshop Innehåll Guide Länstrafiken Västerbotten Webshop Innehåll Hitta till webshopen... 2 Registrera ny användare... 2 Aktiveringsmail... 3 Logga in... 3 Lägg till busskort... 3 Resehistorik... 4 Ladda produkt... 5 Betala

Läs mer

Inloggning och hitta till dina sidor

Inloggning och hitta till dina sidor Lathund ibfborlange.se Detta är en enklare lathund framtagen för redaktörer på ibfborlange.se som har behov av att kunna redigera enklare information på sitt lags sida samt andra funktioner runt Idrottonline.

Läs mer

Användarhandledning Interbook

Användarhandledning Interbook Linköpings Kommun Användarhandledning Interbook För föreningar Kultur & Fritid, Lokalbokningen 2009-07-14 2 Användarhandbok till Interbook (för föreningar) Via länken http://interbook.linkoping.se/netinterbook/

Läs mer

Manual Interbook. Datum: 2013 01 24 Version 1.3 Sidan 1 (14)

Manual Interbook. Datum: 2013 01 24 Version 1.3 Sidan 1 (14) Manual Interbook Datum: 2013 01 24 Version 1.3 Sidan 1 (14) Innehållsförteckning 1. Inledning... 3 1. 1 Föreningsregistret... 3 1.2 Kontaktpersoner... 3 1.3 Huvudanvändare och underanvändare... 3 2. Hitta

Läs mer

Självbetjäning för arbetsgivare. Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration

Självbetjäning för arbetsgivare. Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration Självbetjäning för arbetsgivare Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration Innehåll 1 DOKUMENTINFORMATION... 3 1.1 SYFTE... 3 1.2 AVGRÄNSNINGAR... 3 1.3 STÖD VID LÄSNING...

Läs mer

Instruktioner för bineros webmail.

Instruktioner för bineros webmail. Instruktioner för bineros webmail. För er som skaffat mejladress på civil2.se kommer här instruktioner på vanliga funktioner i bineros webbmejl. 1. Logga in 2. Webbmejlens innehåll 3. Börja mejla 4. Inställningar

Läs mer

E-läromedel Manual Version 3

E-läromedel Manual Version 3 Manual 1 (19) E-läromedel Manual 31.08.2015 Version 3 Kirjavälitys Oy 2015 Manual 2 (19) Innehåll 1 Allmänt... 3 2 Hur man använder e-läromedlen... 3 3 Hantera användarrättigheter... 3 3.1 Uppgifter om

Läs mer

Handledning. Biträdessidan - E-tjänst för offentliga biträden. Handledning till Biträdessidan, 2017 version 1.4 :

Handledning. Biträdessidan - E-tjänst för offentliga biträden. Handledning till Biträdessidan, 2017 version 1.4 : Handledning Biträdessidan - E-tjänst för offentliga biträden Handledning till Biträdessidan, 2017 version 1.4 : 2017-06-13 Innehåll 1 Inledning... 3 2 Logga in/ut på biträdessidan... 3 2.1 Logga in på

Läs mer

Timecare Pool i din mobiltelefon

Timecare Pool i din mobiltelefon Timecare Pool i din mobiltelefon Öppna webbläsaren i din mobiltelefon och skriv in tp.molndal.se i adressfältet (OBS: inget www). Du har samma användarnamn och lösenord som när du loggar in via en dator.

Läs mer

Sök och boka återkommande tid 1(8) 1 Söka och boka återkommande tid som inloggad användare... 1

Sök och boka återkommande tid 1(8) 1 Söka och boka återkommande tid som inloggad användare... 1 Sök och boka återkommande tid 1(8) Vad vill du göra? 1 Söka och boka återkommande tid som inloggad användare... 1 1.1 Sök återkommande tider... 1 1.2 Sök urval... 2 1.3 Boka... 5 1.4 Ledare/tjänster/tillbehör/kort...

Läs mer

edwise Reviderad:

edwise Reviderad: 1 edwise Reviderad: 20171116 Guide för dig som vårdnadshavare Ägare: PMC Lärportalen edwise används i Åstorps kommun på samtliga förskolor och grundskolor. För att kunna använda edwise måste du som vårdnadshavare

Läs mer

Hemsida. Lathund för medlemsföreningar. Funktioner för medlemsföreningar på hemsidan. Syfte med medlemsföreningens sidor

Hemsida. Lathund för medlemsföreningar. Funktioner för medlemsföreningar på hemsidan. Syfte med medlemsföreningens sidor Hemsida Lathund för medlemsföreningar 2016-12-07 Funktioner för medlemsföreningar på hemsidan Varje medlemsförening har en egen sektion på scuf.se Styrelsen kan redigera sin medlemsförenings sidor, skriva

Läs mer

MANUAL: Ändra organisations- och kontaktuppgifter i MUCF:s ansökningssystem

MANUAL: Ändra organisations- och kontaktuppgifter i MUCF:s ansökningssystem 1 (5) MANUAL: Ändra organisations- och kontaktuppgifter i MUCF:s ansökningssystem Syftet med de här instruktionerna är att underlätta för dig som ansöker om bidrag i MUCF:s ansökningssystem. Instruktionerna

Läs mer

INSTRUKTIONER FÖR DIGITAL ANSÖKAN AV UTVECKLINGSBIDRAG OCH BIDRAG TILL INTERNATIONELLT KULTURSAMARBETE

INSTRUKTIONER FÖR DIGITAL ANSÖKAN AV UTVECKLINGSBIDRAG OCH BIDRAG TILL INTERNATIONELLT KULTURSAMARBETE INSTRUKTIONER FÖR DIGITAL ANSÖKAN AV UTVECKLINGSBIDRAG OCH BIDRAG TILL INTERNATIONELLT KULTURSAMARBETE Det finns två sätt att gå till ansökningsformulärsidan: 1. http://kulturdatabasen.se/projektbidrag

Läs mer

Tidsbokning i Fronter

Tidsbokning i Fronter Tidsbokning i Fronter Denna manual behandlar tidsbokningen i Fronter Granskad: 2013-07-01 Innehållsförteckning Hur skapar man ett möte med begränsat antal platser som deltagarna kan anmäla sig till? 3

Läs mer

INNEHÅLL. Time Care Pool för vikarier

INNEHÅLL. Time Care Pool för vikarier INNEHÅLL Logga in hemifrån... 2 Logga in på en arbetsplatsdator... 4 Startsidan... 5 Programdelar... 5 Personlig kalender... 6 Inställningar... 6 Anmäl tillgänglighet... 7 Ta bort tillgänglighet... 7 Anmäl

Läs mer

MANUAL TILL KFUM UPPSALA BASKETS HEMSIDA

MANUAL TILL KFUM UPPSALA BASKETS HEMSIDA MANUAL TILL KFUM UPPSALA BASKETS HEMSIDA För coacher, lagföräldrar och informationsansvariga Denna manual är väldigt kortfattad och går bara igenom det mest elementära. För mer information hänvisar vi

Läs mer

Manual Time Care Pool Vikarie

Manual Time Care Pool Vikarie Kommunkontoret Löneenheten 1(12) Manual Time Care Pool Vikarie Postadress Besöksadress Telefon växel Internetadress e-post Box XXX Gata nummer 046-359 50 00 www.lund.se forvaltningsbrevlada@lund.se Postnr

Läs mer

Här är en tydlig steg för steg-guide som beskriver hur du konfigurerar din e-post i e- postprogrammet Microsoft Outlook 2016.

Här är en tydlig steg för steg-guide som beskriver hur du konfigurerar din e-post i e- postprogrammet Microsoft Outlook 2016. Sida 1 (9) Här är en tydlig steg för steg-guide som beskriver hur du konfigurerar din e-post i e- postprogrammet Microsoft Outlook 2016. Vad innebär ett POP-konto? POP har länge varit det dominerande sättet

Läs mer

Registrering för bokning via

Registrering för bokning via Registrering för bokning via www.sli.se 1. För att kunna låna ur vårt utbud (ca 10 000 artiklar) så måste du som enskild lärare/personal registrera dig! 2. Klicka en gång på Bli medlem på SLI.SE nere till

Läs mer

Time Care Pool Vikarie

Time Care Pool Vikarie Time Care Pool Vikarie Logga in Gå in direkt på http://timepool.tierp.se eller via www.tierp.se och klicka på länken Logga in som finns längst ned på höger sida. Här klickar du på länken till Time Care

Läs mer

Lathundsinformation om hur funktionerna i laget.se fungerar och hur man använder dem

Lathundsinformation om hur funktionerna i laget.se fungerar och hur man använder dem 2-31 Lathundsinformation om hur funktionerna i laget.se fungerar och hur man använder dem Innehåll Logga in på Lagets hemsida Truppen administration av spelare Nyheter E postutskick Träningar Aktivitet

Läs mer

Medlemsregistret i IdrottOnline

Medlemsregistret i IdrottOnline Medlemsregistret i IdrottOnline Här följer en beskrivning över hur ni lägger in era medlemmar i IdrottOnline. För att få tillgång till medlemsregistret behöver du ha rollen Huvudadministratör eller Klubbadministratör.

Läs mer

Användarmanual. Resultatrapportering Kurs1

Användarmanual. Resultatrapportering Kurs1 Användarmanual Resultatrapportering Kurs1 Skapa ett konto... 2 Lärarenkät... 3 Rapportera elevresultat... 4 Ladda ned dina resultat... 6 Ändra, ta bort eller komplettera ett resultat... 7 Glömt lösenordet...

Läs mer

Användarguide. Sök och administrera dina volontärer på Volontärbyrån

Användarguide. Sök och administrera dina volontärer på Volontärbyrån 1 Användarguide Sök och administrera dina volontärer på Volontärbyrån 2 Välkommen till Volontärbyrån! Den här guiden beskriver alla funktioner i volontärsamordnaradmin på www.volontarbyran.org. Har du

Läs mer

Handledning. Biträdessidan. Handledning till Biträdessidan, 2013 version 1.0 : 2016-06-09

Handledning. Biträdessidan. Handledning till Biträdessidan, 2013 version 1.0 : 2016-06-09 Handledning Biträdessidan Handledning till Biträdessidan, 2013 version 1.0 : 2016-06-09 Innehåll 1 Inledning... 3 2 Logga in/ut på biträdessidan... 4 2.1 Logga in på biträdessidan... 4 2.2 Logga ut från

Läs mer

Administrera projekt på arvsfonden.se

Administrera projekt på arvsfonden.se Administrera projekt på arvsfonden.se Den här manualen vänder sig till dig som är projektledare eller projektadministratör för ett projekt på www.arvsfonden.se Innan du kan börja arbeta med er projektsida

Läs mer

Greta. Manual för ansökan om TA-planer Information finns på Inloggningsadress Greta:

Greta. Manual för ansökan om TA-planer Information finns på   Inloggningsadress Greta: Greta Manual för ansökan om TA-planer 2019-04-16 Information finns på www.linkoping.se/apv Inloggningsadress Greta: https://greta.linkoping.se Vid frågor kontakta Cecilia Brage, cecilia.e.brage@linkoping.se

Läs mer

Administrera projekt på arvsfonden.se

Administrera projekt på arvsfonden.se Administrera projekt på arvsfonden.se Den här manualen vänder sig till dig som är projektledare eller projektadministratör för ett projekt på www.arvsfonden.se Innan du kan börja arbeta med er projektsida

Läs mer

Manual för lokalredaktörer villaagarna.se

Manual för lokalredaktörer villaagarna.se Manual för lokalredaktörer villaagarna.se Version 1 Villaägarnas Riksförbund Sollentuna 2011 Postadress Besöksdress Telefon Fax E-post Hemsida Box 7118, 192 07 Sollentuna Johan Berndes väg 8-10 010-750

Läs mer

Dina inloggningsuppgifter är samma som du använder för att logga in på skolans datorer.

Dina inloggningsuppgifter är samma som du använder för att logga in på skolans datorer. Att logga in Öppna Internet Explorer (eller någon annan webbläsare). I adressfältet skriver du www.hjarntorget.net (eller bara hjarntorget.net). Tryck sedan på Enter-tangenten. Nu öppnas Hjärntorgets inloggningssida.

Läs mer

Välkommen till CWT Profilverktyg & CWT Reseportal

Välkommen till CWT Profilverktyg & CWT Reseportal Välkommen till CWT Profilverktyg & CWT Reseportal Profilmanual för resebeställare och profiladministratör Stockholm mars 2015 Copyright 2015 CWT Bra att veta Denna manual riktar sig till dig som är Resebeställare

Läs mer

SCHOLA COMAI ELEV WEBBKALENDER / SCHEMA VERSION 1.1. [Skriv text]

SCHOLA COMAI ELEV WEBBKALENDER / SCHEMA VERSION 1.1. [Skriv text] 20111206 SCHOLA COMAI WEBBKALENDER / SCHEMA VERSION 1.1 ELEV [Skriv text] Innehåll 1 Inledning... 3 1.1 Terminologi... 3 1.2 Teknisk kravspecifikation... 4 1.3 Behörigheter... 4 1.5 Start... 4 1.5.1 Grundinställning

Läs mer

Medborgare Äldreomsorgen i Södertälje kommun. Copyright Mina vårdkontakter 101122 1

Medborgare Äldreomsorgen i Södertälje kommun. Copyright Mina vårdkontakter 101122 1 Medborgare Äldreomsorgen i Södertälje kommun Copyright Mina vårdkontakter 101122 1 Innehåll Äldreomsorgen Södertälje kommun i Mina vårdkontakter... 3 Skaffa användarkonto... 4 Skaffa konto med personnummer...

Läs mer

Svenska HLR-rådets utbildningsregister. Så här registrerar du utbildningar i utbildningsregistret

Svenska HLR-rådets utbildningsregister. Så här registrerar du utbildningar i utbildningsregistret Svenska HLR-rådets utbildningsregister I utbildningsregistret ska all utförd HLR-utbildning registreras, både grund, instruktörs- och repetitionsutbildning. Detta för att dels kunna följa spridningen av

Läs mer

Kom igång med Digilärserien

Kom igång med Digilärserien Kom igång med Digilärserien Administrera dina digitala läromedel Kom igång med Mina sidor 1 Välkommen till Digilär! Här går vi igenom alla administrativa steg för att komma igång med dina läromedel från

Läs mer

Handledning. Biträdessidan. Handledning till Biträdessidan, 2013 version 1.0 : 2014-11-03

Handledning. Biträdessidan. Handledning till Biträdessidan, 2013 version 1.0 : 2014-11-03 Handledning Biträdessidan Innehåll 1 Inledning... 3 2 Logga in/ut på biträdessidan... 4 2.1 Logga in på biträdessidan... 4 2.2 Logga ut från biträdessidan... 5 3 Biträdets administration av assistenter...

Läs mer

Instruktion fo r inrapportering

Instruktion fo r inrapportering Instruktion fo r inrapportering Av Ola Langvall (ola.langvall@slu.se) Innehåll Snabbstart... 2 Startsidan... 2 Mitt konto... 3 Mina observationer... 5 Visa registrerade observationer... 5 Registrera nytt

Läs mer

Administrera projekt på arvsfonden.se

Administrera projekt på arvsfonden.se Manual för projektansvariga på arvsfonden.se 20140611, ver2. Administrera projekt på arvsfonden.se Den här manualen vänder sig till dig som är projektledare eller projektadministratör för ett projekt på

Läs mer

Manual för bokning. Under menyn kan ni se vilken sida ni befinner er på för stunden. Här finns även en länk till hjälpfilen (den ni läser just nu).

Manual för bokning. Under menyn kan ni se vilken sida ni befinner er på för stunden. Här finns även en länk till hjälpfilen (den ni läser just nu). Manual för bokning Översikt Överst på sidan visas en meny där ni kommer åt funktionerna på sidan. Klicka på Boka för att gå till bokningssidan eller Mitt konto för att se era personuppgifter, bokningar

Läs mer

Kronoby kommun Kruunupyyn kunta. e-bokning s-varaus. Hur man gör en bokningsförfrågan Med reservation för ändringar

Kronoby kommun Kruunupyyn kunta. e-bokning s-varaus. Hur man gör en bokningsförfrågan Med reservation för ändringar Kronoby kommun Kruunupyyn kunta e-bokning s-varaus Hur man gör en bokningsförfrågan 13.5.2016 Med reservation för ändringar Innehåll Bokningsförfrågan för Idrottshallen... 3 Bokningsförfrågan för kommungården...

Läs mer

Kupong 1: 1 x 3 timmar städning Kupong 2: 2 x 3 timmar städning Kupong 3: 3 x 3 timmar städning

Kupong 1: 1 x 3 timmar städning Kupong 2: 2 x 3 timmar städning Kupong 3: 3 x 3 timmar städning & 1 På www.helpling.se kan du lösa in din Groupon-kupong i tre enkla steg. Boka professionell, utbildad och försäkrad städhjälp för enstaka tillfällen eller regelbundna städtjänster Kupong 1: 1 x 3 timmar

Läs mer

E-läromedel Manual Version 3

E-läromedel Manual Version 3 Manual 1 (18) E-läromedel Manual 31.08.2015 Version 3 Kirjavälitys Oy 2015 Manual 2 (18) Innehåll 1 Allmänt... 3 1.1 Uppgifter om organisationen... 3 2 Skapa användare... 4 2.1 Allmänt... 4 2.2 Skapa en

Läs mer

Manual Betongindustris kundportal

Manual Betongindustris kundportal Manual Betongindustris kundportal Betongindustri har utvecklat en portal där du som kund, åkare eller chaufför kan hitta de följesedlar som är relaterade till dig. Du hittar portalen på följande adress:

Läs mer

Användarmanual Brunskog Transportbokning.

Användarmanual Brunskog Transportbokning. Användarmanual Brunskog Transportbokning. Det finns två typer av användare i Brunskog Transportbokning. En enkel användare som endast kan boka en sändning och som inte har tillgång till de övriga funktioner

Läs mer

CURVES Insight Manual

CURVES Insight Manual CURVES Insight Manual Innehåll CURVES Insight 3 Start 3 Min profil 4 Översikt 4 Min förbrukning 5 Varmvatten 6 Min temperatur 9 Mitt avtal 11 Mina mätare 11 2014 EcoGuard AB. Revision 00, 2014-11-21 www.ecoguard.se

Läs mer

Lathund för att lägga in information på ovanaker.se Innehållsförteckning

Lathund för att lägga in information på ovanaker.se Innehållsförteckning Lathund för att lägga in information på ovanaker.se Innehållsförteckning Inloggning... 2 Redigeringsläget... 3 Skapa innehåll... 4 Verktygsfältet... 4 Lägga till textblock... 4 Ändra textformat... 5 Lägg

Läs mer

Ändra föreningsuppgifter i föreningsregistret i Interbook

Ändra föreningsuppgifter i föreningsregistret i Interbook Ändra föreningsuppgifter i föreningsregistret i Interbook Välkommen till föreningsregistret i Interbook! När föreningen fått användarnamn och lösenord kan du gå in och ändra uppgifterna. Kom ihåg att gå

Läs mer

Lathund till Dexter IUP

Lathund till Dexter IUP Barn- och utbildningsförvaltningen 2009-01-01 Lathund till Dexter IUP Version 3 1. Gå in på webbadressen: http://skolwebb.eskilstuna.se 2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord. Klicka på knappen

Läs mer

Hembokat Kom igång guide

Hembokat Kom igång guide Hembokat Kom igång guide Introduktion till er nya brf-hemsida... 2 För användaren... 3 Starta ditt konto... 3 Logga in... 3 Byt lösenord... 4 Anslagstavlan... 5 Bokningskalendern... 6 För styrelsen...

Läs mer

Internetbokning. Sidan 1 av 11

Internetbokning. Sidan 1 av 11 Internetbokning Denna dokumentation avseende Turbo s internetbokning behandlar följande. Bokningar på Internet. Hur går det till i TurboNet? Administration av gjorda internetbokningar i vanliga Turbo.

Läs mer

[ HUR DU UPPDATERAR FÖRSTASIDAN PÅ OTHELLO.NU ]

[ HUR DU UPPDATERAR FÖRSTASIDAN PÅ OTHELLO.NU ] Logga in på backend www.othello.nu/admin Välj Site för att få upp trädvyn över alla sidor Uppdatera Nyheter Klicka på sidan nyheter i trädvyn och tryck Edit Väl inne på kan du Skapa, Uppdatera och Radera

Läs mer

Lathund. Skolverkets behörighetssystem för e-tjänster. Rollen rektor

Lathund. Skolverkets behörighetssystem för e-tjänster. Rollen rektor Information 2013-09-27 1 (7) Lathund Skolverkets behörighetssystem för e-tjänster Rollen rektor Postadress: 106 20 Stockholm Besöksadress: Alströmergatan 12 Telefon: 08-527 332 00 vx Fax: 08-24 44 20 skolverket@skolverket.se

Läs mer

FUB och Klippan - Vårt webbverktyg 2014-03-01. I din webbläsare, skriv in www.fub.se/user eller klicka på Logga in längst ner på startsidan.

FUB och Klippan - Vårt webbverktyg 2014-03-01. I din webbläsare, skriv in www.fub.se/user eller klicka på Logga in längst ner på startsidan. Vårt webbverktyg Komma igång del 1 I din webbläsare, skriv in www.fub.se/user eller klicka på Logga in längst ner på startsidan. 1. Ta fram ditt användarnamn och skriv in 2. Ta fram ditt lösenord och skriv

Läs mer

Se till att du har inloggning till din lagsida, kontakta kansliet. Gå till din lagsida och logga in via hänglåset uppe i högra hörnet.

Se till att du har inloggning till din lagsida, kontakta kansliet. Gå till din lagsida och logga in via hänglåset uppe i högra hörnet. Lathund LOK-stöd/aktivitetsstöd 1. Skapa aktiviteter i kalendern 2. Registrera närvaro 3. Klart! Vad är LOK-stöd LOK-stöd, eller aktivitetsstöd, är ett ekonomiskt stöd som föreningar får för redovisade

Läs mer

Lathund utbildarwebben

Lathund utbildarwebben Handledning 1 (13) Upprättad av Konrad Asterbäck Sjö- och luftfartsavdelningen Bemannings- och behörighetsenheten Sektionen för sjöpersonal Till utbildningssamordnare Handledning 2 (13) shistorik Beskrivning

Läs mer

Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen

Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen Närvarorapportering Ansvarig i Föreningen 2 (26) Datum 2011-09-16 Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen... 3 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt lösenord... 3 1.3 Låst lösenord...

Läs mer

Lathund för att lägga in information på ovanaker.se Innehållsförteckning

Lathund för att lägga in information på ovanaker.se Innehållsförteckning Lathund för att lägga in information på ovanaker.se Innehållsförteckning Inloggning... 2 Redigeringsläget... 3 Skapa innehåll... 4 Verktygsfältet... 4 Lägga till textblock... 4 Ändra textformat... 5 Lägg

Läs mer

Evenemang på na.se. Klicka på Skapa evenemang! Klicka på Skapa nytt konto!

Evenemang på na.se. Klicka på Skapa evenemang! Klicka på Skapa nytt konto! Evenemang på na.se Så här skapar man arrangörskonto och lägger in evenemang i guiden, steg för steg Guiden finns på http://na.se/evenemang. Det är också där som man hittar länken till sidan där man loggar

Läs mer

www.sj.se Internetbeställare - företag

www.sj.se Internetbeställare - företag www.sj.se Internetbeställare - företag www.sj.se Här klickar du för att logga in. 2 Logga in Reseansvarig - för dig som beställer åt andra. 3 Inloggad Överst i högra hörnet står ditt namn och vilket avtal

Läs mer

Så här rapporterar du dina aktiviteter med lösenordsinloggning

Så här rapporterar du dina aktiviteter med lösenordsinloggning 1 MANUAL - AKTIVITETSRAPPORT Så här rapporterar du dina aktiviteter med lösenordsinloggning Observera! Från och med 19 mars så delar vi inte längre ut utökad behörighet. Nu krävs det att du istället skaffar

Läs mer

Handledning Time Care Pool - Direktbokning

Handledning Time Care Pool - Direktbokning Handledning Time Care Pool - Direktbokning Starta webläsaren (samtliga webläsare fungerar, även på mobila enheter) Skriv i adressfältet tp.molndal.se (OBS! Inget www.) Skriv in användarnamn och lösenord.

Läs mer

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen Aktivitetsstöd Närvarorapportering Ansvarig i Föreningen 2 (27) Datum 2013-09-26 Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen/föreningsadministratör... 3 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt

Läs mer

Bokningsadministration - Användarmanual

Bokningsadministration - Användarmanual 2010 Bokningsadministration - Användarmanual Bengt Henriksson Bokningsportalen 2010 2(20) Innehållsförteckning Översikt... 3 Komma igång... 4 Hur startar jag upp mitt bokningssystem?... 4 Bokning... 5

Läs mer

Registrera närvaro via

Registrera närvaro via Registrera närvaro via https://narvaro.abf.se Inloggning Inloggningsuppgifter För att få tillgång till närvarowebben så kontaktar du din ABF avdelning. Ditt personnummer fungerar som användarnamn och ditt

Läs mer

Instruktion för ändringar i schemat samt att lägga till information som syns för studenterna.

Instruktion för ändringar i schemat samt att lägga till information som syns för studenterna. Instruktion för ändringar i schemat samt att lägga till information som syns för studenterna. Att ta fram sitt schema i remissen. 1. Kopiera webbadressen och klistra in i adressfältet på din webbläsare;

Läs mer

Lathund för Relation Bokningssystem

Lathund för Relation Bokningssystem Lathund för Relation Bokningssystem UpRight Consulting 2013 Bokningssystemet är utformat för att passa onlinebokning där aktiviteterna matchas mot medlem/kundprofil. En medlem kan bara boka upp sig på

Läs mer

Manual för registrering som fakturaleverantör i Umeå kommuns webbportal för e fakturering

Manual för registrering som fakturaleverantör i Umeå kommuns webbportal för e fakturering Manual för registrering som fakturaleverantör i Umeå kommuns webbportal för e fakturering I detta dokument hittar du som vill skicka en faktura till Umeå kommun mer information om hur du går tillväga.

Läs mer

Identity Manager. Användarhandbok. Identity Manager. Behörighetsverktyg för Mina tjänster

Identity Manager. Användarhandbok. Identity Manager. Behörighetsverktyg för Mina tjänster Identity Manager Användarhandbok Identity Manager Behörighetsverktyg för Mina tjänster April 2017 1 VAD ÄR IDENTITY MANAGER?... 2 1.1 VAD SKA BEHÖRIGHETSADMINISTRATÖREN GÖRA I IDENTITY MANAGER?... 2 1.2

Läs mer

Kalmarsund BK:s hemsida

Kalmarsund BK:s hemsida Kalmarsund BK:s hemsida Sida 1 av 6 Du börjar med att gå till hemsidan för Svensk Bridge. Den ser ut så här: Klicka på rutan Logga in uppe till höger. Då kommer denna sida upp: Här du skriver in ditt Medlemsnummer

Läs mer

Ansökan till Yrkes-sfi i Skåne EN INTRODUKTION TILL PANELEN

Ansökan till Yrkes-sfi i Skåne EN INTRODUKTION TILL PANELEN 2017 Ansökan till Yrkes-sfi i Skåne EN INTRODUKTION TILL PANELEN Innehållsförteckning ANSÖKAN... 2 BEKRÄFTELSE... 3 PANELEN... 4 INLOGGNING... 4 STARTSIDAN... 5 BYTA BEHÖRIGHET ( ROLL )... 5 MIN PROFIL...

Läs mer

MANUAL BISNODE NORDIC BUSINESS MONITOR

MANUAL BISNODE NORDIC BUSINESS MONITOR MANUAL BISNODE NORDIC BUSINESS MONITOR 1 November 2016 2016-11-01 1.0 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 1 Inledning... 2 In- och utloggning... 3 Personliga inställningar i Bisnode Kredit...

Läs mer

LITEN HANDLEDNING TILL E-TJÄNSTER I BJUVS KOMMUN. Så här ser inloggningssidan ut. Börja med att skriva ditt användarnamn och lösenord i rutorna.

LITEN HANDLEDNING TILL E-TJÄNSTER I BJUVS KOMMUN. Så här ser inloggningssidan ut. Börja med att skriva ditt användarnamn och lösenord i rutorna. LITEN HANDLEDNING TILL E-TJÄNSTER I BJUVS KOMMUN Så här ser inloggningssidan ut. Börja med att skriva ditt användarnamn och lösenord i rutorna. 1 Första gången du loggar in ska du ange dina uppgifter i

Läs mer

Innehåll Nyheter TimeEdit... 2 Skicka e-post vid avbokning... 2 Ange Egen text samt Extern person på många bokningar i bokningslistan...

Innehåll Nyheter TimeEdit... 2 Skicka e-post vid avbokning... 2 Ange Egen text samt Extern person på många bokningar i bokningslistan... Innehåll Nyheter TimeEdit... 2 Skicka e-post vid avbokning... 2 Ange Egen text samt Extern person på många bokningar i bokningslistan... 3 Skicka många bokningar via e-post... 4 Skicka många avbokningar

Läs mer

Hemsidan här kan du bl a söka annan lägenhet och göra felanmälan direkt på hemsidan www.partillebo.se

Hemsidan här kan du bl a söka annan lägenhet och göra felanmälan direkt på hemsidan www.partillebo.se Viktig info! Spara denna manual Hemsidan här kan du bl a söka annan lägenhet och göra felanmälan direkt på hemsidan www.partillebo.se För våra hyresgäster Så här kommer du in på Mina sidor Denna manual

Läs mer

FAST TID LATHUND DOKUMENTET BESKRIVER FÖRUTSÄTTNINGAR OCH ÄR EN ENKEL GUIDE TILL ATT KOMMA IGÅNG MED FAST.

FAST TID LATHUND DOKUMENTET BESKRIVER FÖRUTSÄTTNINGAR OCH ÄR EN ENKEL GUIDE TILL ATT KOMMA IGÅNG MED FAST. FAST TID LATHUND DOKUMENTET BESKRIVER FÖRUTSÄTTNINGAR OCH ÄR EN ENKEL GUIDE TILL ATT KOMMA IGÅNG MED FAST. FASTTID LATHUND INNEHÅLLSFÖRTECKNING Inloggningsuppgifter... 2 Nytt lösenord/återställning av

Läs mer

Enkel manual för

Enkel manual för Enkel manual för www.hovmantorpgoif.se Skapa nyheter och lägga in bilder Frågor? Kontakta: Peter Karlsson E-post: fotboll@hovmantorpgoif.se Mobil: 070-532 32 15 Behörighet För att skapa nyheter, redigera

Läs mer

Handledning Time Care Pool inkl. intresseanmälan

Handledning Time Care Pool inkl. intresseanmälan Handledning Time Care Pool inkl. intresseanmälan Starta webläsaren (samtliga webläsare fungerar, även på mobila enheter) Skriv i adressfältet tp.molndal.se (OBS! Inget www.) Skriv in användarnamn och lösenord.

Läs mer

(Vid tekniska problem, kontakta Mapaz Support, support@mapaz.com, 08-551 142 01)

(Vid tekniska problem, kontakta Mapaz Support, support@mapaz.com, 08-551 142 01) Registrering, inloggning och genomföra prov i Maskinkörkortets provdel (Vid tekniska problem, kontakta Mapaz Support, support@mapaz.com, 08-551 142 01) Maskinkörkortet består i huvudsak av två delar, en

Läs mer

Hemsida. Lathund för medlemsföreningar. Funktioner för medlemsföreningar på hemsidan. Syfte med medlemsföreningens sidor

Hemsida. Lathund för medlemsföreningar. Funktioner för medlemsföreningar på hemsidan. Syfte med medlemsföreningens sidor Hemsida Lathund för medlemsföreningar 2015 10 13 Funktioner för medlemsföreningar på hemsidan Varje medlemsförening har en egen sektion på scuf.se Styrelsen kan redigera sin medlemsförenings sidor, skriva

Läs mer

Lathund. Skolverkets behörighetssystem för e-tjänster. Rollen provadministratör

Lathund. Skolverkets behörighetssystem för e-tjänster. Rollen provadministratör Information 2013-10-04 1 (6) Lathund Skolverkets behörighetssystem för e-tjänster Rollen provadministratör Postadress: 106 20 Stockholm Besöksadress: Fleminggatan 14 Telefon: 08-527 332 00 vx Fax: 08-24

Läs mer

Ansvarig: FO Meddix i Halland Senast uppdaterad: Sida 1

Ansvarig: FO Meddix i Halland Senast uppdaterad: Sida 1 Ansvarig: FO Meddix i Halland Senast uppdaterad: 2012-11-16 Sida 1 Ändringsförteckning Version Datum Ändring Ändrat av 1.0 Annika Wallentin 1.1 2012-06-27 Uppdatering med aktuella skärmbilder 1.2 2012-11-16

Läs mer