Finalister region Svealand Entrepreneur Of The Year Örebro, 15 november

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Finalister region Svealand Entrepreneur Of The Year Örebro, 15 november"

Transkript

1 Finalister region Svealand Entrepreneur Of The Year 2011 Örebro, 15 november

2 Finalist: Morgan och Per Inge Berg Bergs Mekaniska Verkstad i Molkom AB Ort: Molkom Telefonnummer: Organisationsnummer: Omsättning : tkr Morgan (tv) och Per Inge Plåtbröderna skapar nya arbetstillfällen Sedan början av 1980-talet har Morgan och Per Inges far drivit en mekanisk verkstad i Molkom. Bröderna har båda varit med och utvecklat företaget, i princip sedan det startade bildades det nuvarande bolaget, Bergs Mekaniska Verkstad i Molkom AB, och bröderna nischade in sig på plåtskärning. Under de senaste åren har Morgon och Per Inge investerat mer offensivt i företaget genom att bland annat köpa in större maskiner. Detta har gett resultat och företaget har påbörjat en bra omsättningsutveckling. En positiv effekt av bolagets tillväxt är att nya arbetstillfällen skapas i kommunen. Morgan och Per Inges motivation är att driva något framåt och entreprenörskapet har varit en naturlig del i deras uppväxt. Förutom i driften av företaget syns också entreprenörsandan i att de båda uppfört varsitt hus på egen hand.

3 Finalist: Jonas Friberg och Bengt Svanberg Signal och Banbyggarna i Dalarna AB Ort: Borlänge Telefonnummer: Organisationsnummer: Omsättning : tkr Jonas (tv) och Bengt. Borlängesföretaget som dubblat antalet anställda på ett år Jonas Friberg och Bengt Svanberg bestämde sig 2006 för att starta eget tillsammans. Deras företag, Signal och Banbyggarna i Dalarna AB, arbetar med signal och banbygge inom järnväg i Sverige. Vid starten bestod verksamheten av uthyrning av personal men i dag erbjuder de helhetslösningar inom järnvägs- och markentreprenad. Jonas och Bengt är målfokuserade och vågar ta risker. Till exempel har de tagit på sig stora uppdrag som varit helt nya för dem. De senaste åren har de tagit sig an fler uppdrag inom totalentreprenad vilket har gjort att företaget växt ordenligt. Antalet anställda har mer än dubblats på ett år och företaget omsätter i dag över 70 miljoner kronor. Det finns nu planer på att öppna ett kontor i södra Sverige för att få bättre Sverigetäckning. Signal och Banbyggarna har bland annat anställt personer som kan ha svårt att komma ut på arbetsmarknaden. Genom ett samarbete med Arbetsförmedlingen har flera långtidsarbetslösa fått jobb. Även personer som tidigare avtjänat fängelsestraff har fått chansen att börja i företaget.

4 Finalist: Peter Geisler Arbesko Förvaltningsaktiebolag Ort: Örebro Telefonnummer: Organisationsnummer: Omsättning : tkr Familjeföretaget som har tillverkat över 35 miljoner par skor Peter Geisler driver i dag Arbesko Förvaltningsaktiebolag, ett företag som utvecklar och tillverkar skydds- och yrkesskor. Företaget har försäljning i flera länder och en omsättning på över 225 miljoner kronor. Redan 1839 startades familjeföretaget som resulterat i dagens Arbesko. Företaget är en ledande tillverkare av skydds- och yrkesskor. Det satsar också på forskning och utveckling och har bland annat tagit fram egna funktionssulor och stötdämpare. Arbesko är det skoföretag i Sverige som har tillverkat flest skor någonsin. Totalt har de producerat uppskattningsvis miljoner par skor. Peter Geisler började arbeta i företaget 1973 och blev delägare Sedan 1995 är Peter ensam ägare till ArbeskoHan drivs av att hitta lösningar på så kallade omöjliga problem.

5 Finalist: Jan Helene, Dan Lindholm och Peter Meilgaard Travel Design i Västerås AB Ort: Västerås Telefonnummer: Organisationsnummer: Omsättning : tkr (Från vänster Jan, Dan, Peter och Peter) Det går på räls för Västeråsentreprenörerna 2007 gick Dan Lindholm och Peter Meilgaard ihop och startade Travel Design i Västerås AB, ett konsultföretag inom järnvägssektorn. Drivkraften var att de kände att det fanns mycket att utveckla inom branschen tillkom Jan Helene som marknadschef och delägare i företaget. Travel Design jobbar med upphandling av spårburna fordon, projektledning, teknisk dokumentation samt design och konstruktion av fordonssystem. Att bolaget har flera affärsområden ser ägarna som positivt, det blir då inte lika sårbart om efterfrågan inom något område minskar. Under 2009 startades dotterbolaget RailParts i Västerås AB, som bedriver import och export med bland annat reservdelar till järnvägsfordon. Travel Design finns i dag i Sverige och Norge och företaget omsätter mer än 25 miljoner kronor. Dan, Peter och Jan är alla positiva entreprenörer som ser många möjligheter att utveckla företaget och de har stora planer framöver. Visionen är att tiodubbla antalet anställda och etablera sig i ytterligare tre länder innan 2020.

6 Finalist: Carina Hultquist Rent Hus i Örebro AB Ort: Örebro Telefonnummer: Organisationsnummer: Omsättning : tkr Carinas kärlek till städning skapar nya arbetstillfällen i Örebro Carina Hultquists städintresse och viljan att göra något nytt ledde till att hon startade Rent Hus i Örebro AB år Företaget utför lokalvård hos företag och privatpersoner med ett stort kvalitetstänk. Carina startade med två tomma händer och bekostade själv sin städutbildning. I dag har företaget 38 anställda och omsätter 15 miljoner kronor. Eftersom Rent Hus är ett tjänsteföretag har expansionen lett till många nya arbetstillfällen i Örebro. Ledorden för Carina är service och kundnöjdhet. Kvaliteten är viktigt och Carina tackar hellre nej till jobb än tummar på kvaliteten. Carina är målmedveten och drivs av att utföra ett högkvalitativt arbete. Hon tycker också att det är viktigt att ge personalen en bra arbetssituation.

7 Finalist: Johan Ingvarsson Nitton93 Inredningar AB Ort: Örebro Telefonnummer: Organisationsnummer: Omsättning : tkr Johans mål: att bli den bästa leverantören av butiksinredningar Bara 25 år gammal sa Johan Ingvarsson upp sig från sitt fasta jobb i en butikskedja och startade eget. Hans företag Nitton93 Inredningar AB arbetar med butiksinredning och har nyligen börjat med egen produktion. Detta tror Johan kommer att lyfta bolaget ytterligare. Johan anser själv att företaget inte bara är en leverantör utan det fungerar snarare som ett mellanting mellan ett vanligt butiksinredningsföretag och en konceptbyrå. Visionen är att bli bäst i branschen. Företaget har haft en stadig tillväxt och omsättningen har mer än fördubblats de senaste fem åren. Bara det senaste året har företag anställt 15 personer och sysselsätter nu 40 anställda. Nyckeln till företagets framgång är enligt Johan att de anpassar sig efter kundens behov. Till skillnad från många andra företag säljer inte Nitton93 några färdigpaketerade koncept utan de skräddarsyr alla lösningar.

8 Finalist: Annika Larsson och Inger Linderoth AB Djursjukhuset i Karlstad Ort: Karlstad Telefonnummer: Organisationsnummer: Omsättning : tkr Annika (tv) och Inger. Karlstadsentreprenörer siktar på att bli bäst inom sjukhusvård för djur När djursjukhuset där Annica jobbade på gick i konkurs bestämde hon sig för att starta upp verksamheten på nytt tillsammans med Inger Lindroth och ytterligare två kollegor. I dag driver Annika och Inger AB Djursjukhuset i Karlstad, en veterinärverksamhet med syfte att ge god service och professionell hjälp till djurägarna dygnet runt. Sedan starten 1995 har Djursjukhuset utökat antalet anställda från 10 till 52. Företaget omsätter i dag över 35 miljoner kronor och de siktar på att omsätta 50 miljoner kronor inom fem år. Målet för Annika och Inger är att vara i framkant och erbjuda den bästa och säkraste vården. Därför satsar de mycket på utbildning och utbyte av utrustning. De har också planer på att utöka öppettiderna och öppna en webbshop med till exempel specialfoder och krämer för allergiska djur. De har även ett eget apotek i anslutning till djursjukhuset.

9 Finalist: Olle Larsson Fiskarhedens Trävaru AB Ort: Transtrand Telefonnummer: Organisationsnummer: Omsättning : tkr Olle slår omsättningsrekord tre år efter storbrand Familjeföretaget Fiskarheden Trävaru AB har funnits sedan Larssons hus tog över sågen 1988 och sedan 2000 är Olle Larsson ensam ägare. Företaget är ett av landets största sågverk och har som syfte att vidareutveckla och förädla naturråvaran i dalskogarna efter kundens behov och önskemål. Olles resa har inte varit spikrak brann justerverket ner och sågen stod stilla i ett och ett halvt år. Många skulle nog lagt ner verksamheten vid en sådan motgång men inte Olle. I år, bara tre år efter branden gör företaget omsättningsrekord med en omsättning på över 800 miljoner. Framgången beror bland annat på att företaget nischat in sig, till exempel genom att minska antalet dimensioner som de producerar. I dag utgör export ungefär 80 procent av företagets omsättning och planen är att fortsätta jobba mot nya marknader utanför Sverige. Olle föddes in i entreprenörskapet och tycker själv att det varit en rätt trevlig resa. Han drivs av att utveckla företaget och vill fortsätta effektivisera och expandera det.

10 Finalist: Bo Sandberg Tele & Datanät Fiberteknik i Örebro AB Ort: Örebro Telefonnummer: Organisationsnummer: Omsättning : tkr Örebroentreprenören Bo vänder företag åt rätt håll Bo Sandberg ser sig själv som en serieentreprenör. Han har en stark drivkraft att utveckla verksamheter och har gått in i flera företag som inte fungerat och vänt skutan. I dag äger Bo Tele & Datanät Fiberteknik i Örebro AB, ett företag som tillverkar och marknadsför fiberoptiska produkter till installatörer, direkt eller via grossister. Företagets fokus ligger på hög kvalitet och de skräddarsyr lösningar för sina kunder. Bos liv har hittills bestått av sjuårsperioder som entreprenör i olika bolag. Genom sitt engagemang och sin kunskap har han gjort bolag som många inte vågat satsa på till framgångsrika företag. TD Fiberteknik, som är det senaste bolaget i raden, har sedan Bo köpte det för fem år ökat antalet anställda från 11 till 44. Företaget har också ökat sin närvaro på den nordiska marknaden. Bo brinner för att lära sig nya saker och drivs av att kunna påverka och förändra. Det är också viktigt för honom att leva som han lär. Därför ser han till att regelbundet arbeta på golvet, både för att förstå medarbetarnas situation och för att visa engagemang.

11 Finalist: Lars Yngström Tågåkeriet i Bergslagen AB Ort: Kristinehamn Telefonnummer: Organisationsnummer: Omsättning : tkr Värmlandsentreprenören Lars framgång går på räls Med ett stort intresse för tåg och lång erfarenhet av tågbranschen startade Lars Yngström tillsammans med partners Tågåkeriet i Bergslagen AB Bolaget är ett regionalt järnvägsföretag som jobbar för att stärka järnvägens roll i Värmland och Bergslagen. Målet är att erbjuda näringslivet miljövänliga, kapacitetsstarka och konkurrenskraftiga tågtransporter, gärna i samverkan med andra transportörer. I dag bedriver Tågåkeriet bland annat egen godstrafik i Sverige och Norge samt persontrafik mellan Värmland och Göteborg. Lars ser sig själv som samhällsentreprenör och företaget har skapat många arbetstillfällen i östra Värmland. Trots en mogen bransch har Lars lyckats få en bra tillväxt i bolaget. På tio år har omsättningen ökat från 20 till 200 miljoner kronor. En av nycklarna till företagets stadiga tillväxt är enligt Lars samarbetet med de stora aktörerna.

Finalister region Sydost Entrepreneur Of The Year 2011. Karlskrona, 24 november

Finalister region Sydost Entrepreneur Of The Year 2011. Karlskrona, 24 november Finalister region Sydost Entrepreneur Of The Year 2011 Karlskrona, 24 november Finalist: Patrik Dahlberg och Peter Iburg Fresh AB Ort: Gemla Telefonnummer: 0470-70 77 00 Organisationsnummer: 556140-4749

Läs mer

Finalister region Syd Entrepreneur Of The Year 2011. Malmö, 22 november

Finalister region Syd Entrepreneur Of The Year 2011. Malmö, 22 november Finalister region Syd Entrepreneur Of The Year 2011 Malmö, 22 november Finalist: Anders Bengtsson Aktiebolaget Stenströms Skjortfabrik Ort: Helsingborg Telefonnummer: 042-15 11 80 Organisationsnummer:

Läs mer

Finalister region Norr Entrepreneur Of The Year 2011. Umeå, 29 november

Finalister region Norr Entrepreneur Of The Year 2011. Umeå, 29 november Finalister region Norr Entrepreneur Of The Year 2011 Umeå, 29 november Finalist: Johan Andersson Attract Sweden AB (f.d. Datura Trading AB) Ort: Sundsvall Telefonnummer: 060-12 50 20 Organisationsnummer:

Läs mer

Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP

Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP Mockfjärds Nordens ledande fönsterbytare 1997 skapade Mockfjärds konceptet att sälja fönster med installation till svenska villaägare och blev snabbt Sveriges ledande fönsterbytare.

Läs mer

Produktchef. Kontaktuppgifter:

Produktchef. Kontaktuppgifter: Produktchef Kontaktuppgifter: Sven Haglund Anders Renström RT Generationsskifte VD TreCe AB +46 708 572 572 +46 11 211460 e-mail: sven@g15e.se e-mail: anders.renstrom@trece.se Om TreCe TreCe är en av nordens

Läs mer

Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP

Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP Mockfjärds Nordens ledande fönsterbytare 1997 skapade Mockfjärds konceptet att sälja fönster med installation till svenska villaägare och blev snabbt Sveriges ledande fönsterbytare.

Läs mer

Tillväxtkartläggning. Höga tillväxtambitioner i landets små och medelstora företag

Tillväxtkartläggning. Höga tillväxtambitioner i landets små och medelstora företag Tillväxtkartläggning 2019 Höga tillväxtambitioner i landets små och medelstora företag 1 Innehålls- förteckning Förord En undersökning som ger kunskap om små och medelstora företags verklighet 3 Förord

Läs mer

telekom 1-2015 Nära samarbete och leveransprecision viktigt vid fiberutbyggnad

telekom 1-2015 Nära samarbete och leveransprecision viktigt vid fiberutbyggnad telekom 1-2015 Nära samarbete och leveransprecision viktigt vid fiberutbyggnad Samarbetspartners i fiberutbyggnaden i Göteborg, Daniel Jernström, Elektroskandia, Nils Norberg, OneOak Network och Jonas

Läs mer

Matproducenter erbjuds hjälp att växa på sin lokala marknad

Matproducenter erbjuds hjälp att växa på sin lokala marknad KUNSKAP FÖR LANDETS FRAMTID PRESSMEDDELANDE 2018-12-05 Matproducenter erbjuds hjälp att växa på sin lokala marknad Intresset för lokalproducerad mat innebär spännande affärsmöjligheter för entreprenörer.

Läs mer

Hammarvikens utveckling

Hammarvikens utveckling Hammarviken Företagsutveckling är ett Göteborgsbaserat investmentbolag. Vi har lång erfarenhet av att investera i mindre och medelstora bolag som har ambitionen att växa. Vårt entreprenörskap i form av

Läs mer

Nästa station: Framtiden!

Nästa station: Framtiden! Vi möter framtiden Nästa station: Framtiden! Hur föreställer du dig framtidens transporter? En vanlig bild är svävande fordon som rör sig med ljusets hastighet. Än är vi inte där men vi satsar stort för

Läs mer

Små och medelstora företag planerar att anställa - och har brett förtroende för den ekonomiska politiken

Små och medelstora företag planerar att anställa - och har brett förtroende för den ekonomiska politiken Ingela Hemming, SEB:s Företagarekonom Måndag den 20 februari 2012 Positiva signaler i 2012 års första Företagarpanel från SEB: Små och medelstora företag planerar att anställa - och har brett förtroende

Läs mer

Produktchef. Kontaktuppgifter:

Produktchef. Kontaktuppgifter: Produktchef Kontaktuppgifter: Sven Haglund Anders Renström RT Generationsskifte VD TreCe AB +46 708 572 572 +46 11 211460 e-mail: sven@g15e.se e-mail: anders.renstrom@trece.se Om TreCe TreCe är en av nordens

Läs mer

Lilla firman trumfar med FULL SERVICE

Lilla firman trumfar med FULL SERVICE Ofrivillig expert sprider kunskap om hybridasp... s 37 Prisbelönta Emma inspirerar Europas skogsbrukare....... s 46 Virkesmätning på distans så funkar det...... s 42 SKOGEN når fler. 2016 ökade läsarskaran

Läs mer

Delägarkap i bolaget Oslo-Stockholm 2.55 AB

Delägarkap i bolaget Oslo-Stockholm 2.55 AB 2017-07-07 1/5 VÄSTERÅS STAD DNR: KS2017/00745 D DNR: PM Delägarkap i bolaget Oslo-Stockholm 2.55 AB Under tidig höst fick Västerås stad och Region Västmanland en intresseförfrågan och ett erbjudande att

Läs mer

entreprenörer liv at

entreprenörer liv at lösningar skapar de företag. De omångsrika företag mar. Träffa Med årets finalister stark själva och en okuvli r arbetstillfällen och enom att vara med entreprenörer liv at som ger inspiration och förverkligar

Läs mer

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK FRIHET Svenska Investeringsgruppens vision är att skapa möjligheter för ekonomisk tillväxt och frihet genom att identifiera de främsta fastighetsplaceringarna på marknaden. Vi vill hjälpa våra kunder att

Läs mer

Den passionerade snickaren som vågade

Den passionerade snickaren som vågade Grupp 31 Albin Gullberg, Hannes Rustas, Victor Engvall Den passionerade snickaren som vågade Tankar om att starta eget fanns länge i bakhuvudet för Håkan Bengtsson, som till slut fick nog av att vara anställd

Läs mer

Följ med på en spännande resa!

Följ med på en spännande resa! Följ med på en spännande resa! » Idag är vi en av Sveriges största teknikkonsulter inom el- och säkerhetsområdet. En utveckling som inte hade varit möjlig utan våra engagerade och kompetenta medarbetare.

Läs mer

Oslo - Stockholm 2.55 Oslo Stockholm 2.55

Oslo - Stockholm 2.55 Oslo Stockholm 2.55 Oslo Stockholm 2.55 Det är av nationellt intresse för såväl Norge som Sverige med en snabb och driftsäker järnväg mellan Oslo och Stockholm. Resan mellan huvudstäderna ska ta högst tre timmar. Stort nationellt

Läs mer

DR SANNAS NU OCH FRAMÅT

DR SANNAS NU OCH FRAMÅT DR SANNAS NU OCH FRAMÅT Grundare & Styrelseordföranden i Dr Sannas Sweden AB har ordet Jag är väldigt glad och tacksam för det vi har byggt upp tillsamman med Dr Sannas AB för mitt mål är att förena kunskap

Läs mer

Entreprenör på riktigt

Entreprenör på riktigt Grupp 16 Anna Lundberg, Elias Olai, Emelie Sundh, Erik Lundin Entreprenör på riktigt Filip Printzell har redan vid 20 års ålder drivit tre företag. Trots motgångar i bagaget har han vägrat ge upp och istället

Läs mer

limatsmarta Klimatsmarta logistiktjänster ogistiktjänster

limatsmarta Klimatsmarta logistiktjänster ogistiktjänster limatsmarta Klimatsmarta logistiktjänster ogistiktjänster Nordanå skall vara en attraktiv part när det gäller klimatsmarta logistiktjänster till företag i Sverige samt Europa. Vi skall också vara en attraktiv

Läs mer

www.alfredssontransport.com NÄR KVALITET, MILJÖ OCH PERSONLIGHET ÄR AVGÖRANDE

www.alfredssontransport.com NÄR KVALITET, MILJÖ OCH PERSONLIGHET ÄR AVGÖRANDE www.alfredssontransport.com NÄR KVALITET, MILJÖ OCH PERSONLIGHET ÄR AVGÖRANDE Familjen Alfredsson: Magnus, Heléne, Olle, Erik ETT INNOVATIVT FAMILJEFÖRETAG Alfredsson Transport startades redan 1937. Idag

Läs mer

Företagens villkor och verklighet 2014

Företagens villkor och verklighet 2014 Företagens villkor och verklighet 2014 Uthyrning, fastighetsservice 1 Kort om undersökningen En av Europas största enkätundersökningar till företag Ger svar på hur företag upplever sin verklighet inom

Läs mer

STARKA SKÄL ATT VÄLJA KYL- OCH FRYSRUM FRÅN FINNEBÄCKS

STARKA SKÄL ATT VÄLJA KYL- OCH FRYSRUM FRÅN FINNEBÄCKS 4 STARKA SKÄL ATT VÄLJA KYL- OCH FRYSRUM FRÅN FINNEBÄCKS 1 STARKA SKÄL ATT VÄLJA FINNEBÄCKS DET ÄR INGEN SLUMP att den som söker kvalificerade lösningar för kyl- och frysrum ofta väljer Finnebäcks. Argumenten

Läs mer

Kvalitet & Engagemang

Kvalitet & Engagemang Kvalitet & Engagemang Ett nyhetsbrev från Danfo #1 2015 Helhetskonceptet Sanirent Malmö stad - en förebild för offentliga toaletter SaniRent Helhetskoncept för bibehålle Placering och utformning i all

Läs mer

- Man kommer aldrig att lyckas genom att bara ha en bra produkt

- Man kommer aldrig att lyckas genom att bara ha en bra produkt MIOAO01 Grupp 9 AUGUST CLAESSON MÅNS SANDSJÖ SEBASTIAN EVANDER HARALD WEXELL - Man kommer aldrig att lyckas genom att bara ha en bra produkt Gustaf Ytander en ung entreprenör med ett nytt och spännande

Läs mer

Ett starkt entreprenörskap i en bransch full av utmaningar

Ett starkt entreprenörskap i en bransch full av utmaningar Ett starkt entreprenörskap i en bransch full av utmaningar Efter en lång karriär inom läkemedelsindustrin tog Roger Tapper klivet från att vara anställd till att starta ett eget företag. Med hjälp av kunskapen

Läs mer

Företagarens vardag i Göteborg 2014

Företagarens vardag i Göteborg 2014 En rapport om de viktigaste frågorna för svenska företagare nu och framöver. Företagarens vardag i Göteborg 2014 www.pwc.se/sma-medelstora-foretag Sammanfattning Resultat av den nationella undersökningen:

Läs mer

ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris i mer än 35 år

ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris i mer än 35 år 8 ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris i mer än 35 år Egentligen är det helt naturligt att vi är Sveriges ledande företagsmäklare.

Läs mer

Årsredovisning. Industribyggnader i Borås AB. Organisationsnummer Räkenskapsåret 2016

Årsredovisning. Industribyggnader i Borås AB. Organisationsnummer Räkenskapsåret 2016 Årsredovisning Industribyggnader i Borås AB Organisationsnummer 556080-0087 Räkenskapsåret 2016 IBAB koncernens verksamhetsår 2016 kan betecknas som bra Bolagets utmaningar 2016 har varit uthållighet i

Läs mer

Träffa årets finalister

Träffa årets finalister 2017 Sverige Träffa årets finalister Final i region Svealand Arrangör Huvudsponsor Officiell leverantör Mediapartner Välkommen till Regionfinal Stora insatser förtjänar stora hyllningar. Därför startade

Läs mer

Presentation - Andra Kvartalet

Presentation - Andra Kvartalet Presentation - Andra Kvartalet Introduktion Utdelning av Momentum Group till aktieägarna är genomförd Syfte med avknoppning 2017 Avknoppning och utdelning till aktieägarna Öka resultattillväxten genom

Läs mer

Naturligt steg för lönsam förädling

Naturligt steg för lönsam förädling Naturligt steg för lönsam förädling 1 2 3 Automatiserade processer, hög kvalitet, leveranssäkerhet och tillgänglighet gör ALMAB till ett naturligt val när sågverk och hyvlerier söker en partner. Målet

Läs mer

Med en drivkraft att skapa revolution

Med en drivkraft att skapa revolution Med en drivkraft att skapa revolution Malte Andreasson är nöjd med den upprättade studion. Fotograf: Andreas Svensson Malte Andreasson har genom sin drivförmåga inom mediebranschen skakat om och utvecklat

Läs mer

Historik. Historisk tidsaxel

Historik. Historisk tidsaxel Historik Alla medarbetare, tillfälligheter och händelser genom åren har format och byggt upp företagskulturen och den verksamhet som idag bedrivs inom Helmia. Historiken sträcker sig flera decennier tillbaka

Läs mer

Företagens villkor och verklighet 2014

Företagens villkor och verklighet 2014 Företagens villkor och verklighet 2014 Transport & magasinering 1 Kort om undersökningen En av Europas största enkätundersökningar till företag Ger svar på hur företag upplever sin verklighet inom en rad

Läs mer

Vi är med er hela vägen.

Vi är med er hela vägen. Vi är med er hela vägen. Assemblin ny servicepartner för Pivabs lackboxar Assemblin är auktoriserad servicepartner åt Pivab. Det betyder att vi tar hand om alla servicekunder i Sverige. Vi vet vad varje

Läs mer

Följ med på en 30-årig jubileumsresa i ord och bild!

Följ med på en 30-årig jubileumsresa i ord och bild! jubileum Följ med på en 30-årig jubileumsresa i ord och bild! Bröderna Perssons Specialsnickeri i Bromölla är ett av Sveriges ledande specialsnickerier. Efter 30 års verksamhet är vi idag 23 medarbetare

Läs mer

Målsättning: GEHAB har alltid haft som målsättning att erbjuda kundorderspecifika påbyggnader och utrustning.

Målsättning: GEHAB har alltid haft som målsättning att erbjuda kundorderspecifika påbyggnader och utrustning. DIN PÅBYGGARE VD HAR ORDET Idag: GEHAB Kvalitetspåbyggaren AB grundades 1976 av Gilbert Hjertberg. Vi är ett helägt familjeföretag och leds idag av mig Gilberts svärson Peter Sundell (VD), son Lars Hjertberg

Läs mer

Pressmeddelande: Priserna för Årets Nybyggare i Gävleborg går till Salar Saidi i Sandviken och Mira Jonsson i Hudiksvall

Pressmeddelande: Priserna för Årets Nybyggare i Gävleborg går till Salar Saidi i Sandviken och Mira Jonsson i Hudiksvall Pressmeddelande: Priserna för Årets Nybyggare i Gävleborg går till Salar Saidi i Sandviken och Mira Jonsson i Hudiksvall SEBs representanter, Salar Saidi, Årets Nybyggare, Mira Jonsson, Årets Pionjär,

Läs mer

Bolagsstiftarnas guide till. Snabbavveckling

Bolagsstiftarnas guide till. Snabbavveckling 2018 Bolagsstiftarnas guide till Snabbavveckling Lämna ditt bolag i trygga händer! Vi har funnits i branschen i över 20 år och är stolta över att årligen få hjälpa tusentals entreprenörer med såväl nya

Läs mer

ITAB Shop Concept. Förvärv av La Fortezza

ITAB Shop Concept. Förvärv av La Fortezza ITAB Shop Concept Förvärv av La Fortezza 2016-07-08 Förvärvet är i linje med vår strategi om att erbjuda helhetskoncept till detaljhandeln i Europa. Genom förvärvet stärker vi ytterligare vår ledande marknadsposition

Läs mer

centralt i Sverige! Välkommen till Processprodukter, en Mekanisk verkstad i Söderhamn! Tillverkningsföretaget Process Produkter

centralt i Sverige! Välkommen till Processprodukter, en Mekanisk verkstad i Söderhamn! Tillverkningsföretaget Process Produkter Välkommen till Processprodukter, en Mekanisk verkstad i Söderhamn! Söderhamn, centralt i Sverige! Tillverkningsföretaget Process Produkter Köpet av Process Produkter Varför köpa ett företag? Kort presentation

Läs mer

FKG oktober 2013 Fredrik Sidahl

FKG oktober 2013 Fredrik Sidahl FKG oktober 2013 Fredrik Sidahl 1 Återindustrialisera Sverige 1 2013-10-23 Kort om fordonsleverantörerna vilka är vi. Över 80 procent av leverantörerna är tillverkande företag (andel leverantörer per bransch,

Läs mer

Hållbar upphandling med sociala hänsyn

Hållbar upphandling med sociala hänsyn Hållbar upphandling med sociala hänsyn Charlotta Karlsson-Andersson, förvaltningschef, Vuxenutbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen, Göran Lunander, Futurum Fastigheter och Annelie Sundqvist, Örebrobostäder

Läs mer

Innovationsbarometern. Oktober 2015

Innovationsbarometern. Oktober 2015 Innovationsbarometern Oktober 2015 Innehållsförteckning 1. Om undersökningen o Metod o Bakgrundsvariabler 2. Resultat 3. Att läsa rapporten o Frågor i undersökningen o Regionsfördelning o Statistisk säkerhet

Läs mer

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Vår omvärld och de förutsättningar vi verkar inom Kollektivtrafik I dag lever merparten av alla bolag med ständiga effektiviseringsbehov. En förutsättning

Läs mer

Utbildning i marknadsföring och digitala media 4 dagar

Utbildning i marknadsföring och digitala media 4 dagar Utbildning i marknadsföring och digitala media 4 dagar Nercia Utbildning AB I Sverige finns ca 1600 utbildningsföretag med olika utbud av program och kurser, de flesta med ett redan färdigt upplägg som

Läs mer

WE ARE: YOUnited PROFESSIONALS

WE ARE: YOUnited PROFESSIONALS WE ARE: YOUnited PROFESSIONALS EKONOMI- OCH LÖNEFUNKTIONEN är de viktigaste funktionerna som finns i ett företag, näst efter kärnverksamheten. Att alla underlag är korrekta och i tid och hela tiden ger

Läs mer

Fler jobb för Linköpings unga. Ett jobbpaket för halverad ungdomsarbetslöshet i Linköping

Fler jobb för Linköpings unga. Ett jobbpaket för halverad ungdomsarbetslöshet i Linköping Fler jobb för Linköpings unga Ett jobbpaket för halverad ungdomsarbetslöshet i Linköping Ungdomsarbetslösheten i Linköping I Linköping är 5 744 människor utan arbete. Av dessa är 1 264 mellan 18 och 24

Läs mer

Uppdragsbeskrivning. för rollen som

Uppdragsbeskrivning. för rollen som Uppdragsbeskrivning för rollen som VD Välkommen till FDT 04/09 2015 EEL-koncernen, i vilken bland annat kedjorna ELON, Elkedjan samt Euronics Norge verkar, satsar stort i Luleå. Under det senaste året

Läs mer

Revisorn som fattat galoppen inom företagande

Revisorn som fattat galoppen inom företagande Revisorn som fattat galoppen inom företagande 2014 var det år då revisorn Peter Rexhammars företag blev utsett till Årets Framtidsbyrå. Utmärkelsen har lett till stor uppmärksamhet, och idag vet många

Läs mer

Övergångslösning för sociala företag och individstöd för personer i sociala företag

Övergångslösning för sociala företag och individstöd för personer i sociala företag ANSÖKAN Datum: 2014-11-25 Övergångslösning för sociala företag och individstöd för personer i sociala företag Projektägare: Verksamhetsområde AMA Arbetsmarknad, Västerås Stad Projektledare: Smajo Murguz

Läs mer

Någonting står i vägen

Någonting står i vägen Det här vänder sig till dig som driver ett företag, eller precis är på gång att starta upp Någonting står i vägen Om allting hade gått precis så som du tänkt dig och så som det utlovades på säljsidorna

Läs mer

Välkommen till Företagsakademin för tillväxt

Välkommen till Företagsakademin för tillväxt Välkommen till Företagsakademin för tillväxt EUROPEISKA UNIONEN /Europeiska socialfonden Företagsakademin för tillväxt För företag som växer Företagsakademin för tillväxt är ett projekt som skapats på

Läs mer

ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris sedan 1979

ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris sedan 1979 8 ÅTTA STARKA SKÄL! DÄRFÖR VÄLJER DE FLESTA OSS FÖR EN FRAMGÅNGSRIK FÖRETAGSAFFÄR. Rätt köpare, rätt säljare och rätt pris sedan 1979 Egentligen är det helt naturligt att vi är Sveriges ledande företagsmäklare.

Läs mer

PROJEKT KAM-RAT AB. Carolina Melin - KAM Grund 2015

PROJEKT KAM-RAT AB. Carolina Melin - KAM Grund 2015 PROJEKT KAM-RAT AB Carolina Melin - KAM Grund 215 KUNDINFORMATION RAM; KUNDINFORMATION KUNDPROJEKT: KAM-RAT AB DATUM: 215-2-16 Organisationsnr: 55691-3591 FÖRETAGSFAKTA Bolagsform: Aktiebolag Företagsnamn:

Läs mer

DEL 2 AV 3: GODSTRAFIK I SKÅNE MAJ 2013

DEL 2 AV 3: GODSTRAFIK I SKÅNE MAJ 2013 hela DEL 2 AV 3: GODSTRAFIK I SKÅNE MAJ 2013 Mer än en miljon lastbilar passerar varje år Skåne på väg till och från andra destinationer - det blir tretton fordon i bredd genom hela Sverige. enom Skåne

Läs mer

BEGAGNAT ÄR INGET NYTT...

BEGAGNAT ÄR INGET NYTT... BEGAGNAT ÄR INGET NYTT...... och idag är marknadsplatsen nätet Bara på Blocket omsattes 254 mdr 2011 vilket motsvarar 7,3% av Sveriges BNP och 7 av 10 svenskar köpte eller sålde något där. Under samma

Läs mer

Utbildningsbranschen. utbildningsforetagen utbildningsftg utbildningsföretagen.

Utbildningsbranschen. utbildningsforetagen utbildningsftg utbildningsföretagen. Utbildningsbranschen 8 utbildningsforetagen utbildningsftg utbildningsföretagen Utbildningsbranschen växer men långsamt Utbildningsbranschen samlar företag som arbetar med vuxnas lärande och kompetensutveckling.

Läs mer

OnRoads transportnätverk är det fjärde största i Sverige och täcker från norr till söder.

OnRoads transportnätverk är det fjärde största i Sverige och täcker från norr till söder. OnRoad OnRoad OnRoad grundades 2005 och transporterar del- och helpartigods över hela Sverige. Det ägas av åtta företag som oavsett storlek och omsättningen har lika stor del i företaget. Nätverket länkas

Läs mer

Nyckeln till lönsam tillväxt

Nyckeln till lönsam tillväxt Nyckeln till lönsam tillväxt Anders Ekdahl Strategisk rådgivning Affärsutveckling Inspiration Hej Anders, Det går bra för Bosch Rexroth och det gör oss stolta, men vi vill fortsätta bli ännu bättre. Vi

Läs mer

Michael Malmport anställdes som kvalitetschef 2009 och blev vd hösten 2010.

Michael Malmport anställdes som kvalitetschef 2009 och blev vd hösten 2010. Michael Malmport anställdes som kvalitetschef 2009 och blev vd hösten 2010. Foto: Blekinge Pressgjuteri En av Blekinge Pressgjuteris senaste investeringar är två nya automatiserade gjutceller som hanteras

Läs mer

F. CORPORATIVO sueco 01-09 30/1/09 12:13 Pgina 1 C M Y CM MY CY CMY K. vi visar vägen. Composicin

F. CORPORATIVO sueco 01-09 30/1/09 12:13 Pgina 1 C M Y CM MY CY CMY K. vi visar vägen. Composicin F. CORPORATIVO sueco 01-09 30/1/09 12:13 Pgina 1 vi visar vägen F. CORPORATIVO sueco 01-09 30/1/09 12:13 Pgina 2 F. CORPORATIVO sueco 01-09 30/1/09 12:13 Pgina 3 F. CORPORATIVO sueco 01-09 30/1/09 12:13

Läs mer

Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft

Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft Robin Åkerman är en entreprenör som drivs av att syssla med det han älskar, att skapa unika evenemang och möten mellan människor. Genom sin passion har

Läs mer

B O S T A D. Trivsamma lokaler för alternativ boende. Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus

B O S T A D. Trivsamma lokaler för alternativ boende. Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus B O S T A D Trivsamma lokaler för alternativ boende Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus Tryggt boende med god kvalitet Hyrmoduler kan många gånger vara den idealiska lösningen vid olika

Läs mer

FÖRETAG SOM VÄXER. Sveriges Arkitekter 4:e mars 2015

FÖRETAG SOM VÄXER. Sveriges Arkitekter 4:e mars 2015 FÖRETAG SOM VÄXER Sveriges Arkitekter 4:e mars 2015 JOHN LYDHOLM Vd Sverige LINDA SANTESSON Avdelningschef, region Öst Vad får ett företag att växa? Vilka utmaningar finns i en växande organisation? Vad

Läs mer

Företagens villkor och verklighet 2014

Företagens villkor och verklighet 2014 Företagens villkor och verklighet 2014 1 Kort om undersökningen En av Europas största enkätundersökningar till företag Ger svar på hur företag upplever sin verklighet inom en rad områden som tillväxt,

Läs mer

Roll, Mål & Sammanhang

Roll, Mål & Sammanhang Roll, Mål & Sammanhang Roll: Fastighetschef på Örebroporten www.orebroporten.se Huvuduppdrag: Bidra till Örebros och Örebroportens framtida utveckling. - Du leder fastighetsavdelningens medarbetare och

Läs mer

identifiera www.iuc.se

identifiera www.iuc.se Vi delar din vardag Som företagare lever du mitt i nuet. Massor av möjligheter väntar på att förverkligas. Samtidigt skymmer dina vardagssysslor alltför ofta sikten framåt. Vi på IUC möter dig som företagare

Läs mer

Handel. Ökade synergier. tjänster också ska kunna erbjudas andra bolag inom Volati.

Handel. Ökade synergier. tjänster också ska kunna erbjudas andra bolag inom Volati. affärsområde Handel Fortsatt utveckling och ökat samarbete har kännetecknat 2017 inom affärsområde Handel. Den stora händelsen under året var naturligtvis förvärvet av T-Emballage som levererar förpackningslösningar

Läs mer

Finalister region Väst Entrepreneur Of The Year 2011. Göteborg, 23 november

Finalister region Väst Entrepreneur Of The Year 2011. Göteborg, 23 november Finalister region Väst Entrepreneur Of The Year 2011 Göteborg, 23 november Finalist: Samuel Samuelsson Le Pain Français AB Ort: Göteborg Telefonnummer: Organisationsnummer: 556516-2681 Omsättning 2010-08:

Läs mer

Välj rätt bolagsform

Välj rätt bolagsform AV ANNIKA ROSELL SMÅFÖRETAGARE Välj rätt bolagsform Vilken bolagsform passar mig bäst? Den frågan måste både gamla och nya företagare ställa sig. Här kan du läsa om för- och nackdelar med olika alternativ.

Läs mer

Lönsamhet större mjölkgårdar. D&U konferens 2011-09-06 Svensk Mjölk Karlstad

Lönsamhet större mjölkgårdar. D&U konferens 2011-09-06 Svensk Mjölk Karlstad Lönsamhet större mjölkgårdar D&U konferens 2011-09-06 Svensk Mjölk Karlstad Johan Ocklind presentation Ekonom Agronom Affärsrådgivare LRF Konsult Arbetsområde Västra Götaland, Värmland, Örebro, Sörmland

Läs mer

Ärende 6. Ansökan om bidrag - kompetensförsörjning Västra Bergslagens industriförening

Ärende 6. Ansökan om bidrag - kompetensförsörjning Västra Bergslagens industriförening Ärende 6 Ansökan om bidrag - kompetensförsörjning Västra Bergslagens industriförening Tjänsteskrivelse 1(3) 2018-10-05 KS 2018-00365 Kommunstyrelsens ledningskontor Handläggare Kalle Selander Niklas Olsson

Läs mer

KUMLA FASTIGHETER. Uppdrag och Rollbeskrivning. Målet med denna uppdragsbeskrivning: Ett arbete skapat för dig som kandidat.

KUMLA FASTIGHETER. Uppdrag och Rollbeskrivning. Målet med denna uppdragsbeskrivning: Ett arbete skapat för dig som kandidat. Uppdrag och Rollbeskrivning Uppdrag: Organisation: VD Kumla Fastigheter AB Övergripande Mål ( Syfte ): Tillsammans med Kumla kommun och andra aktörer utveckla Kumla mot målen i Vision 2025. VD har det

Läs mer

Stolta men inte nöjda

Stolta men inte nöjda stainless steel solutions Stolta men inte nöjda resultat av Damstahls kundundersökning KUNDUNDERSÖKNING 1 Fakta De 836 kunder som svarat på vår undersökning utgör 60 % av vår omsättning. 67 % av de som

Läs mer

ework bokslutskommuniké 2009 Claes Ruthberg, vd Presentation den 22 februari 2010

ework bokslutskommuniké 2009 Claes Ruthberg, vd Presentation den 22 februari 2010 ework bokslutskommuniké 2009 Claes Ruthberg, vd Presentation den 22 februari 2010 eworks adresserbara marknad Marknaden för IT-tjänster i Norden 2010 uppgår till 200 GSEK enligt IDC Därav bedöms 60 GSEK

Läs mer

En tillfällig inbromsning? En finansiell analys av fordonsleverantörerna i Sverige 2012

En tillfällig inbromsning? En finansiell analys av fordonsleverantörerna i Sverige 2012 En tillfällig inbromsning? En finansiell analys av fordonsleverantörerna i Sverige 2012 1 Små och medelstora företag utgör drygt 90 % av fordonsleverantörerna och står för 40 % av totala omsättningen Del

Läs mer

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990

Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Företagspresentation 2016 KTI Sverige AB 556593-3990 Vår omvärld och de förutsättningar vi verkar inom Kemtvätt och klädvård Att bedriva ett trovärdigt och kvalitativt företag inom kem- och vittvättsbranschen

Läs mer

Avega Group Presentation

Avega Group Presentation Avega Group Presentation Avega Group Grundades år 2000 och har ca 350 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö Har ett heltäckande erbjudande inom digital transformation Består av erfarna specialistkonsulter

Läs mer

Uppstartare/Programmerare. Malmberg Water AB

Uppstartare/Programmerare. Malmberg Water AB Uppstartare/Programmerare Malmberg Water AB Malmberg AB Malmbergs långa historia började i den lilla skånska byn Yngsjö den 7 april 1866, när smedmästaren Jöns Mattisson-Malmberg grundade företaget. Eftersom

Läs mer

Peabandan. Grunden till JUPP:en

Peabandan. Grunden till JUPP:en Peabandan Grunden till JUPP:en 2 Vår historia och kultur Vår historia och kultur Peab grundades 1959 av Erik och Mats Paulsson då 16 och 14 år gamla. Redan från början präglades verksamheten av ett stort

Läs mer

INDUSTRISERVICE FÖR BÄTTRE SNURR

INDUSTRISERVICE FÖR BÄTTRE SNURR INDUSTRISERVICE FÖR BÄTTRE SNURR Varje dag, året om, hjälper vi industrin att snurra både säkrare och mer effektivt. Vi finns lokalt där du som kund finns. Djup kompetens gör att vi kan utveckla både ditt

Läs mer

Stora Åkeripriset 2009

Stora Åkeripriset 2009 Stora Åkeripriset 2009 De nominerade företagen Stora Åkeripriset instiftades 2008 för att lyfta fram, synliggöra och stimulera en positiv utveckling av åkerinäringen. Stora Åkeripriset delas ut till ett

Läs mer

1 vice räknas När ser

1 vice räknas När ser När service räknas 1 2 Vi löser dina problem I 30 år har vi på Hyresmaskiner i Mälardalen AB löst problem åt våra kunder. Vi erbjuder allt från en skruvmejsel till en skylift och vår största styrka är

Läs mer

Från idé till färdig produkt. Ett företag i VA Automotive-koncernen WWW.INDUSTRITEKNIK.SE

Från idé till färdig produkt. Ett företag i VA Automotive-koncernen WWW.INDUSTRITEKNIK.SE Från idé till färdig produkt Ett företag i VA Automotive-koncernen WWW.INDUSTRITEKNIK.SE All kompetens under ett tak IndustriTeknik startade 1986 som ett familjeföretag men ingår sedan 2010 i koncernen

Läs mer

Utbildningen Förenkla - helt enkelt FÖR KOMMUNER SOM VILL FÖRBÄTTRA SINA FÖRETAGSKONTAKTER

Utbildningen Förenkla - helt enkelt FÖR KOMMUNER SOM VILL FÖRBÄTTRA SINA FÖRETAGSKONTAKTER Utbildningen Förenkla - helt enkelt FÖR KOMMUNER SOM VILL FÖRBÄTTRA SINA FÖRETAGSKONTAKTER Sveriges Kommuner och Landsting erbjuder på nytt den uppskattade utbildningen Förenkla helt enkelt som syftar

Läs mer

r entreprenörer liv att

r entreprenörer liv att e lösningar skapar ande företag. De ommgångsrika företag ömmar. Med stark g själva och en okuvlig ar arbetstillfällen och Genom att vara med r entreprenörer liv att r som ger inspiration ag och förverkligar

Läs mer

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt S K O L A Flexibla lokaler för en bra skolmiljö Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt Stabil konstruktion och hög kvalitet Om elevantalet förändras eller om förutsättningarna

Läs mer

LVI Low Vision International AB Företagspresentation

LVI Low Vision International AB Företagspresentation LVI Low Vision International AB Företagspresentation Emma Tooth från produktion och Henrik Blomdahl från utveckling monterar läskameror. Jag arbetar som rådgivare på Syncentralen i Oslo där vi inriktar

Läs mer

Lingon & Blåbär 2008-03-10 Senast uppdaterad 2008-07-07

Lingon & Blåbär 2008-03-10 Senast uppdaterad 2008-07-07 Lingon & Blåbär 2008-03-10 Senast uppdaterad 2008-07-07 Vinnare av historiens första Beautiful Business Award blev Marie Höckerman och Britt Hörding som driver företaget Lingon & Blåbär. Företaget erbjuder

Läs mer

NORAB. De mjuka värdena måste du testa. Välkommen att upptäcka ett komplett sprängämnesföretag! Introduktion från Norabs hemsida

NORAB. De mjuka värdena måste du testa. Välkommen att upptäcka ett komplett sprängämnesföretag! Introduktion från Norabs hemsida De mjuka värdena måste du testa. Välkommen att upptäcka ett komplett sprängämnesföretag! Introduktion från Norabs hemsida NORAB Från berg till småsten Under drygt 20 år har vi på Norab samlat kunskap och

Läs mer

Vi investerar i små välskötta svenska bolag

Vi investerar i små välskötta svenska bolag Vi investerar i små välskötta svenska bolag 1 2 Engelbrekt Kapital köper företag med en omsättning mellan 5 och 30 miljoner kronor Vi erbjuder Dig som står inför ett ägarbyte en trygg framtid för Ditt

Läs mer

Presentation av Addtech. Johan Sjö

Presentation av Addtech. Johan Sjö Presentation av Addtech Johan Sjö 1906: Bergman & Beving grundas 1976: Börsnotering 2001: Uppdelning i 3 nya noterade bolag 2016: Utdelning av affärsområde 2 Addtech - Affärsmodell & Inriktning Förädlingslänk

Läs mer

Svenska företagsledare om sin digitala konkurrenskraft 2018

Svenska företagsledare om sin digitala konkurrenskraft 2018 UNDERSÖKNING SVENSKA BOLAG MED OMSÄTTNING >300 MKR Svenska företagsledare om sin digitala konkurrenskraft 2018 Utförd av Kantar Sifo på uppdrag av Curamando, November 2018 Introduktion till undersökningen

Läs mer

NO PROBLEMS SCAFFOLDING FÖRETAGSPRESENTATION

NO PROBLEMS SCAFFOLDING FÖRETAGSPRESENTATION NO PROBLEMS SCAFFOLDING FÖRETAGSPRESENTATION NO PROBLEMS SCAFFOLDING - NYTÄNKARE I STÄLLNINGSBRANSCHEN är en partnerorganisation verksam inom industri- och fasadställningar bestående av ett flertal delägarbolag.

Läs mer