SÖDRA SKOGSREVIRETS SKOGS- OCH NATURRESA TILL ÖSTERRIKE Resans tidpunkt: må sö

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SÖDRA SKOGSREVIRETS SKOGS- OCH NATURRESA TILL ÖSTERRIKE Resans tidpunkt: må sö"

Transkript

1 SÖDRA SKOGSREVIRETS SKOGS- OCH NATURRESA TILL ÖSTERRIKE Resans tidpunkt: må sö Österrike i hjärtat av Centraleuropa förtrollar med sin vackra natur. Landskapet domineras av de skogsbetäckta sluttningarna och bergen med sina snötäckta toppar, frodiga dalar och välskötta alphus. Vår skogsresa går till förbundslandet Salzburg. Under vår resa får vi bekanta oss med alpområdets skogar, skogsskötsel, naturskydd, skogarna som rekreationsområden, bioenergi och träförädling. Under de mångsidiga utflykterna får vi även bekanta oss med den underbara naturen, kulturen samt det lokala livet. Vi besöker Mozarts förtjusande födelsestad Salzburg. VÄLKOMMEN MED PÅ RESAN!

2 RESEPROGRAM: (Vi förbehåller oss rätten till ändringar) MÅ RESEDAG Samling på Helsingfors-Vanda flygplats kl Finnairs direktflyg till München avgår kl 8.00 och landar kl Guide och buss möter oss på flygplatsen. Vi fortsätter med buss (körsträcka ca 220 km) till Österrike och den charmiga semesterstaden Zell am See, belägen vid Zellersjöns strand. Inkvartering på ***-centrumhotell, och därefter en guidad promenad i centrala Zell am See. Gemensam middag på hotellet. TI 21.4 SÅGBESÖK, BIOENERGIANLÄGGNING OCH MARIA ALM Efter frukost besöker vi en lokal såg. Sågens chef berättar för oss om de Österrikiska skogarnas användning, skötsel och förvaltning samt om sågens verksamhet. Från sågen fortsätter vår resa till en bioenergianläggning där vi får höra om anläggningens verksamhet och användningen av bioenergi i Österrike. Under resan stannar vi i byn Maria Alm, där man på egen hand kan bekanta sig med den vackra byn och dricka kaffe eller äta lunch. Middag på hotellet. ON 22.4 REKREATIONSSKOGARNS SKÖTSEL, AKTUELLINFORMATION FRÅN SVF Efter frukost bekantar vi oss med närområdets skogar under ledning av ett lokalt skogsproffs. Vi får höra om skogarna som rekreationsområden samt om skötseln av de omgivande skogarna och naturstigarna. Tyngdpunkten ligger på hur kombinera skogsskötsel och turism. Vi vandrar i det vackra alplandskapet. Vi återvänder till hotellet på eftermiddagen, då det är dags för aktuell information från Svf. Middag på hotellet. TO 23.4 SKOGAR I FUKTIGT KLIMAT, VATTENFALLEN I KRIMML OCH HOHE TAUERNS NATIONALPARKSCENTER Frukost på hotellet. På förmiddagen åker vi med buss på en utflykt till Europas högsta vattenfall i Krimml. Vi njuter av de mäktiga naturkrafterna och vattenmassornas dånande konsert. Uppmärksamheten fästs på det mikroklimat, som vattenfallet skapat, och på dess inverkan på områdets trädbestånd och ytväxtlighet. Marken täcks av mossor och trädbeståndet har anpassat sig till den rikliga fuktigheten. Vi bekantar oss också med Hohe Tauerns nationalparkscenter, där vi får mer information om områdets natur. Under dagen äter vi en gemensam lunch. På kvällen fritt program.

3 FR 24.4 DAG MED EGET FRITT PROGRAM ELLER EN HELDAGSUTFLYT TILL SALZBURG MOT TILLÄGGSAVGIFT, pris 65 euro/person Dagens program är fritt. Möjlighet att på egenhand bekanta sig med den charmiga staden Zell am See och de närliggande naturstigarna. Det är också möjligt att besöka det lokala torget och dess lantmarknad. Middag på hotellet. Mot tilläggsavgift utflykt till Salzburg (minst 20 deltagare) Genast efter frukost åker vi på en heldagsutflykt till det bildsköna Salzburg, känd som Mozarts födelsestad. I det historiska centrum finns många vackra kyrkor och intressanta museer och förstås landmärket, borgen från 1000-talet. Under dagen hinner man även shoppa, äta lunch eller passa på att smaka på den ursprungliga Sachertårtan. Middag på hotellet. LÖ 25.4 KAPRUNS GLACIÄR Frukost på hotellet. På förmiddagen åker vi med buss till grannbyn Kaprun och därifrån med kabinhiss till Kitzsteinhorns glaciär ovanför trädgränsen till snön och den eviga isen. Härifrån har vi en fantastisk utsikt mot Zell am See och Hohe Tauern, där Österrikes högsta berg möts. Möjlighet att äta lunch på egen bekostnad eller dricka kaffe på 3000 m höjd. Eftermiddagen fritt program. På kvällen middag på hotellet. SÖ 26.4 HEMRESA Vi får matsäck med från hotellet och packar in våra väskor i bussen samt tar farväl av vårt hotell och Zell am See. Vi styr kosan mot Münchens flygplats, vårt direktflyg till Helsingfors avgår kl och vi beräknas vara framme kl Trevlig hemresa. Resans pris: I del i dubbelrum: 1400 euro/person Tillägg för enkelrum: 130 euro Trio Travels serviceavgift: 15 euro/person Tilläggsavgift för heldagsutflykt till Salzburg: 65 euro/person Företagsförsäljning: Skogsägare har möjlighet till skatteavdrag, pga detta omfattas inte resan av Konkurrens- och konsumentverkets allmänna villkor för paketresor. Gruppens storlek: Minst 20 personer. Motsvarande reseprogram erbjuds även Skogsvårdsföreningen Österbotten (anslutningsflyg som tillägg), resan genomförs som ett gemensamt projekt.

4 I priset ingår: Flyg tur och retur i turistklass Helsingfors-München Inkvartering med frukost på *** -hotell De halvpensionsmåltider som nämns i programmet (ej matdryck, om inte annat nämns) De utflykter och besök med transport och inträdesavgifter som nämns i programmet. Svenskspråkig guides tjänster på resmålet under hela resan SVF:s representant med på resan som reseledare flygplatsavgifter och moms I priset ingår inte: Reseförsäkring, som vi dock rekommenderar att alla resenärer skaffar då man betalt förhandsavgiften Övriga tjänster som inte nämns i programmet Trio Travels serviceavgift 15 eur/person ANMÄLNINGAR OCH FÖRFRÅGNINGAR SÖDRA SKOGSREVIRET ETELÄINEN METSÄREVIIRI Anita Ek, tel / borga@revir.org SENAST Ansvarig researrangör Trio Travels Ltd Oy Betalning av resan: Resan faktureras i två rater: 1. Förhands- och anmälningsavgiften 250 EUR/person faktureras med förfallodag ca 10 dygn efter anmälan. Trio Travels' serviceavgift 15 EUR/person faktureras i samband med förhandsavgiften. 2. Slutbetalningen faktureras med förfallodag ca 45 dygn före avresedag TRAVELSERVICES TRIO TRAVELS AB:S RESEVILLKOR: (i fortsättningen Trio Travels) Inofficiell översättning. Om texten är stridande mot den finska texten, följer man den sistnämnda. Vi följer de avtalsvillkor som undertecknades och som har förhandlats fram av Resebyråbranschens Förbund i Finland rf i samråd med konsumentombudsmannen. Dessa villkor i sin helhet finns att fås på vår byrå. Vanligtvis sänder vi ut en kopia av dessa till resenären i samband med förhandsfakturan. Resenären bör noggrant bekanta sig med resevillkore n i dess helhet. Då resenären betalar förhandsavgiften godkänner han samtidigt villkoren och förbinder sig att följa dessa. Vi påminner ännu om att vi rekommenderar att alla resenärer sköter om att den egna reseförsäkringen är i kraft redan fr.o.m. att man betalt resan. Detta möjliggör bl.a. att resenären via försäkringen kan ansöka om ersättning för eventuella annulleringsavgifter. Vi uppmanar er att då ni tar försäkring noggrant kontrollera försäkringens villkor och vad försäkringen verkligen täcker: en del försäkringar innehåller en punkt om ansvarsbegränsning och detta kan i sin tur leda till att resenärens självrisk utvidgas. PÅ GRUND AV VÅRA RESORS SPECIELLA KARAKTÄR TILLÄMPAR VI ÄVEN FÖLJANDE SPECIALVILLKOR: Resan är av speciell karaktär därför att den är en specialresa, skräddarsydd för en viss kundgrupp och resan säljs inte till utomstående. Dessa annulleringsvillkor följs oberoende av orsaken till annulleringen (undantaget plötsligt sjukdomsfall se punkten annulleringsvillkor plötsligt sjukdomsfall). Reseavtal, betalningar samt uppgifternas riktighet Resenären är skyldig att kontrollera deltagarbeviset och meddela om eventuella fel och brister innan han betalar avgiften. Reseavtalet uppstår då resenären efter att ha beställt resan, senast på förfallodagen betalar

5 förhandsfakturan = anmälningsavgiften till Trio Travels. Slutfakturan betalas även den senast på förfallodagen. På vissa resor kan förfallodagen för slutfakturan infalla först efter resan, även i dessa fall förbinds parterna av dessa villkor. Om betalningen försummas har researrangören rätt att säga upp avtalet. Om resan bokas efter att resans betalningstid utgått, erläggs priset för hela resan omedelbart. Anmälningsavgiften för våra resor i Europa är 250 euro/resenär och på långresor 400 euro/resenär. Trio Travels Ab:s serviceavgift är 15 euro/person. Annulleringsvillkor plötsligt sjukdomsfall eller annan allvarlig händelse Om resenären råkar ut för oväntad och allvarlig händelse, som gör att han enligt lagen om paketresor har rätt att säga upp reseavtalet (lagen om paketresor 15 2 mom., Allmänna villkor för paketresor 5.1 a.b), har researrangören rätt att uppbära ersättning för nödvändiga åtgärder orsakade av annulleringen så som på förhand betalda tjänster (t.ex. flyg, hotell och agenttjänster). Researrangören har dock inte rätt till ersättning för utebliven affärsvinst. Grunden för hindret för avresan skall på tillförlitligt sätt styrkas med en utredning, t ex ett läkarintyg, ett protokoll över polisutredning, eller ett intyg från ett försäkringsbolag. Utredningen skall överlämnas till researrangören så snart som möjligt och senast inom två veckor efter det grunden för avbeställningen av resan uppstod, såvida det inte är oskäligt svårt för resenären att uppfylla denna tidsfrist. Vi uppmanar våra resenärer att skaffa reseförsäkring. Avbeställningsvillkor för våra resor Om resenären avbeställer sin resa - senast 90 dygn före avresetiden, uppbärs förutom expeditionsavgiften även de verkliga utgifter som uppkommer p.g.a. ändringen/avbeställningen och som researrangören är tvungen att betala till serviceproducenten (t.ex. flygbolag och hotell) dygn före avresetiden, uppbärs anmälningsavgiften 250 euro / 400 euro samt eventuella redan uppkomna kostnader för på förhand betalda tjänster (t.ex. hotell, flyg och program bokningar på destinationen) dygn före avresetiden, uppbärs 50% av resans pris samt kostnader för på förhand betalda tjänster (högst 100 % av resans pris) - senare än 7 dygn före avresetiden, har researrangören rätt att uppbära hela priset för resan. - I samband med avbeställningen uppbärs även alltid kostnader för på förhand beställda och bekräftade tilläggstjänster (t.ex. konsert- och teaterbiljetter) - Gällande resor som innehåller safaris, rundturer och andra specialarrangemang följs avbeställningsvillkoren för varje enskild tjänsteproducent. Expeditionsavgift Enligt de allmänna villkoren för paketresor är expeditionsavgiften 200 euro/person + Trio Travels Ab:s serviceavgift 15 euro/person i Europa och 300 euro/person + Trio Travels Ab:s serviceavgift 15 euro/person på långresor. Namnändringar För namnändringar uppbärs en ändringsavgift (100 euro/resenär), såvida flygbiljetterna ännu inte skrivits ut. Tidpunkten för när biljetterna skrivs ut varierar enligt flygbolagens regler och beroende av resan. Om ändringen sker efter att biljetterna skrivits ut, bestäms ändringsavgiften enligt berörda flygbolags regler. Övriga villkor 1. Researrangören rätt att ställa in resan, tillföljd av för få deltagare. Researrangören har enligt de allmänna villkoren för paketresor (punkt 11.1.) rätt att ställa in resan till följd av att för få deltagare har anmält sig till resan och researrangören i resebroschyren eller om en sådan inte finns, i en bokningshandling, har nämnt om att genomförandet av resan är beroende av antalet deltagare. Resenären skall senast 21 dygn före avresan underrättas om inställandet och därefter skall researrangören utan dröjsmål återbetala resenärens inbetalningar till det konto som resenären angivit. Resornas förverkligande kräver ett minimum antal deltagare. 2. Programändringar Vi förbehåller oss rätten till eventuella ändringar i reseprogrammets tidtabeller, program mm. Trio Travels Ab har rätt att byta hotell till ett hotell av samma eller högre standard utan skyldighet till prissänkning eller

6 ersättning. 3. Transportbolagets ansvar Flygresorna flygs med reguljär- eller charterflyg (enligt reseprogrammet) i turistklass. Transportbolaget är ansvarigt för resenärerna under transporten enligt sina transportavtal. Inom flygtrafiken lönar det sig att vara beredd på förseningar. 4. Researrangörens ansvar för skador Trio Travels Ab är inte är inte ersättningsskyldig till indirekta skador i affärsverksamhet t.ex. orsakade av att hemkomsten från resan blir försenad. 5. Resenärens reklamationsskyldighet Om fel som kan avhjälpas på resmålet skall man inom skälig tid efter att ha märkt felet meddela reseledaren eller någon lokal representant för researrangören. Om så inte sker har inte kunden senare rätt att åberopa fel i researrangemangen. 6. Pass- och visumbestämmelser På resan skall resenären med ha ett i kraft varande pass. 7. Uppgifter om resenären Resenärerna skyddas av datasekretesslagen, så vi ger inte ut uppgifter om resenärerna eller förhandsuppgifter om deltagare i resan. Uppgifter får inte heller ges ut i efterhand. Vi ber er därför själva att utbyta kontaktuppgifter med ev. nya resebekantskaper. 8. Herr- och damplatser Ensamresande bör vara beredda att betala tillägg för enkelrum, om det inte finns andra resenärer som anmält intresse för herr- eller damplats. Det samma gäller, om en som bokat herr- eller damplats avbokar resan. 9. Kostnadsändringar tillföljd av sådant som researrangören inte kan påverka och dess inverkan på priset Researrangören har rätt att höja resans pris om det i tjänster som ingår i reseprogrammet och priset sker prishöjningar som researrangören inte har kunnat påverka. Sådant kan vara t.ex. höjningar i flygkostnaderna, förhöjningar i tjänster i destinationslandet eller motsvarande. Även förändringar i valutakurserna ingår i dessa rättigheter. Travelservices Trio Travels Ab Kitkantie Kuusamo

VASA ANDELSBANKS GULDKLUBBS GLADA SKÄRGÅRDSRESA TILL ÅLAND

VASA ANDELSBANKS GULDKLUBBS GLADA SKÄRGÅRDSRESA TILL ÅLAND VASA ANDELSBANKS GULDKLUBBS GLADA SKÄRGÅRDSRESA TILL ÅLAND Resans tidpunkt: Lördag 11.9 tisdag 14.9.2010 Vi gör en minnesvärd resa till Åland. Vi får se den vackra skärgårdsnaturen med havets många sidor

Läs mer

SVENSKA PENSIONÄRSFÖRBUNDETS RESA TILL KROATIEN fredag 25.4 fredag 2.5.2014 ADRIATISKA HAVET - NATUR - VIN OCH KULTUR

SVENSKA PENSIONÄRSFÖRBUNDETS RESA TILL KROATIEN fredag 25.4 fredag 2.5.2014 ADRIATISKA HAVET - NATUR - VIN OCH KULTUR SVENSKA PENSIONÄRSFÖRBUNDETS RESA TILL KROATIEN fredag 25.4 fredag 2.5.2014 ADRIATISKA HAVET - NATUR - VIN OCH KULTUR Det bedårande vackra Kroatien kallar på oss Adriatiska havets klarblåa vatten och Kroatiens

Läs mer

SKOGSVÅRDSFÖRENINGEN ÖSTERBOTTENS SKOGSÄGARRESA TILL SLOVENIEN Resedatum: ti 9.9. ti 16.9.2014

SKOGSVÅRDSFÖRENINGEN ÖSTERBOTTENS SKOGSÄGARRESA TILL SLOVENIEN Resedatum: ti 9.9. ti 16.9.2014 SKOGSVÅRDSFÖRENINGEN ÖSTERBOTTENS SKOGSÄGARRESA TILL SLOVENIEN Resedatum: ti 9.9. ti 16.9.2014 VI GÖR EN DAGSTUR TILL VENEDIG DIREKTFLYG TUR/RETUR KARLEBY-LJUBLJANA Slovenien anses vara ett av Europas

Läs mer

FÖRTJUSANDE NATUR- OCH KULTURRESA TILL SLOVENIEN Resans tidpunkt: on 7.10 on 14.10.2015 VI BESÖKER ÄVEN VENEDIG OCH KROATIEN

FÖRTJUSANDE NATUR- OCH KULTURRESA TILL SLOVENIEN Resans tidpunkt: on 7.10 on 14.10.2015 VI BESÖKER ÄVEN VENEDIG OCH KROATIEN FÖRTJUSANDE NATUR- OCH KULTURRESA TILL SLOVENIEN Resans tidpunkt: on 7.10 on 14.10.2015 VI BESÖKER ÄVEN VENEDIG OCH KROATIEN Naturen är fantastisk i Slovenien. I nordväst Juliska alperna, i sydväst det

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PAKETRESOR Dessa avtalsvillkor undertecknades 4.5.1995 och har förhandlats fram av Resebyråbranchens Förbund i Finland rf i samråd med konsumentombudsmannen. I villkoren har beaktats

Läs mer

Allmänna villkor och Top Tourings särskilda resevillkor för paketresor.

Allmänna villkor och Top Tourings särskilda resevillkor för paketresor. Resevillkor Allmänna villkor och Top Tourings särskilda resevillkor för paketresor. Konsumentverket/KOoch Svenska Bussbranschens Riksförbund/BR har träffat följande överenskommelse om Allmänna villkor

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

1.2 Arrangören ska hålla resenären underrättad om frågor av betydelse för resenären som sammanhänger med avtalet.

1.2 Arrangören ska hålla resenären underrättad om frågor av betydelse för resenären som sammanhänger med avtalet. Allmänna- och särskilda resevillkor för paketresor Dessa allmänna resevillkor samt arrangörens särskilda resevillkor är del av avtalet. De allmänna resevillkoren är överenskomna mellan Researrangörsföreningen

Läs mer

Allmänna och särskilda villkor för paketresor

Allmänna och särskilda villkor för paketresor Allmänna och särskilda villkor för paketresor Dessa allmänna resevillkor samt arrangörens särskilda resevillkor är del av avtalet. De allmänna resevillkoren är överenskomna mellan Researrangörsföreningen

Läs mer

Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa.

Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa. Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa. Med paketresa menas ett arrangemang som utformats innan avtal ingår och som består av inkvartering och transport

Läs mer

Dessa avtalsvillkor som godkänts 30.6.2009 har förhandlats fram av Resebyråbranschens Förbund i Finland rf och konsumentombudsmannen.

Dessa avtalsvillkor som godkänts 30.6.2009 har förhandlats fram av Resebyråbranschens Förbund i Finland rf och konsumentombudsmannen. Resevillkor ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PAKETRESOR Dessa avtalsvillkor som godkänts 30.6.2009 har förhandlats fram av Resebyråbranschens Förbund i Finland rf och konsumentombudsmannen. SPECIALVILLKOR GÄLLANDE

Läs mer

RESEVILLKOR - REDERI AB GÖTA KANAL

RESEVILLKOR - REDERI AB GÖTA KANAL 2017 09 15 RESEVILLKOR - REDERI AB GÖTA KANAL Dessa allmänna resevillkor samt arrangörens särskilda resevillkor är del av avtalet mellan resenären och Rederi AB Göta Kanal ( Arrangören ). Särskilda resevillkor

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR 1. AVTALET

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR 1. AVTALET ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR Göteborg, 2018-08-01 För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens

Läs mer

Särskilda resevillkor

Särskilda resevillkor - 1 - Särskilda resevillkor 1. Avtalet Det är av yttersta vikt att resenären tar del av de allmänna och särskilda resevillkoren. Dessa reglerar, tillsammans med de upplysningar som finns på Destination

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR Dessa allmänna resevillkor samt arrangörens särskilda resevillkor är del av avtalet. De allmänna resevillkoren är överenskomna mellan Researrangörsföreningen i Sverige

Läs mer

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip)

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip) Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip) BOKNING & ANMÄLNINGSAVGIFT Depositionen är 750 kr per person

Läs mer

ALLMÄNNA & SÄRSKILDA VILLKOR HIMALAYA SPECIALISTEN 8848 För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda

Läs mer

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m)

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m) Resa till Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa Flygtider Arlanda: Avresa med Qatar från Stockholm kl. 21.30. Flygtider Göteborg: Avresa med SAS kl. 18.50 och ankomst

Läs mer

Kenzan Tours AB s resevillkor

Kenzan Tours AB s resevillkor Kenzan Tours AB s resevillkor 1. Avtalet 1.1 Arrangören ansvarar gentemot resenären för vad denne har rätt att fordra till följd av avtalet. Ansvaret gäller även för sådana prestationer som skall fullgöras

Läs mer

Resevillkor Austria Travel

Resevillkor Austria Travel Resevillkor Austria Travel ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens

Läs mer

Särskilda & allmänna villkor för paketresor.

Särskilda & allmänna villkor för paketresor. Sida 1 av 9 Särskilda & allmänna villkor för paketresor. SÄRSKILDA RESEVILLKOR. Särskilda resevillkor gäller före Allmänna resevillkor. Arrangör/Resegaranti. Arrangör enligt resegarantilagen är S&S-resor,

Läs mer

Särskilda resevillkor

Särskilda resevillkor - 1 - Särskilda resevillkor 1. Avtalet Det är av yttersta vikt att resenären tar del av de allmänna och särskilda resevillkoren. Dessa reglerar, tillsammans med de upplysningar som finns på Destination

Läs mer

European Masters Athletics 2010 15-24. juli

European Masters Athletics 2010 15-24. juli Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej 11-7500 Holstebro Danmark www.holstebrorejsecenter.dk CVR 26927021 Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PAKETRESOR Konsumentverket, å ena sidan, och Svenska Rese- och Turistindustrins Samarbetsorganisation, å andra sidan, har träffat följande överenskommelse att gälla fr.o.m. 1993-02-02. Punkten 5.5 har ändrats och

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

Allmänna villkor för paketresor

Allmänna villkor för paketresor Allmänna villkor för paketresor 1. Avtalet 1.1 Arrangören ansvarar gentemot resenären för vad denne har rätt att fordra till följd av avtalet. Ansvaret gäller även för sådana prestationer som skall fullgöras

Läs mer

BOKNINGS- OCH AVBOKNINGSVILLKOR FÖR INKVARTERINGSRÖRELSER

BOKNINGS- OCH AVBOKNINGSVILLKOR FÖR INKVARTERINGSRÖRELSER 27.4.2011 BOKNINGS- OCH AVBOKNINGSVILLKOR FÖR INKVARTERINGSRÖRELSER Dessa avtalsvillkor som träder i kraft 1.3.2011 har upprättats av Matkailuja Ravintolapalvelut MaRa ry och granskats av konsumentombudsmannen.

Läs mer

Allmänna och särskilda villkor för paketresor 1. Avtalet Betalning av priset för resan

Allmänna och särskilda villkor för paketresor 1. Avtalet Betalning av priset för resan Allmänna och särskilda villkor för paketresor Konsumentverket/KO och Svenska Bussbranschens Riksförbund/BR har träffat följande överenskommelse om Allmänna villkor för paketresor att gälla fr.o.m. 2002-10-01.

Läs mer

Resevillkor för gruppresor med Active Tours AS

Resevillkor för gruppresor med Active Tours AS Active Tours AS Sjåstad Industriområde 6750 Stadlandet NORGE Org nr: 897 834 332 Resevillkor för gruppresor med Active Tours AS Nedan följer de allmänna resevillkoren för Active Tours AS (inklusive varumärket

Läs mer

Allmänna och Särskilda resevillkor De särskilda resevillkoren reglerar tillsammans med de allmänna resevillkoren för paketresor, och informationen på

Allmänna och Särskilda resevillkor De särskilda resevillkoren reglerar tillsammans med de allmänna resevillkoren för paketresor, och informationen på Allmänna och Särskilda resevillkor De särskilda resevillkoren reglerar tillsammans med de allmänna resevillkoren för paketresor, och informationen på Sweden by Natures hemsida, avtalet mellan resenären

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

1.6 Arrangören ska lämna allmän information om hälsobestämmelser för resmålet.

1.6 Arrangören ska lämna allmän information om hälsobestämmelser för resmålet. ALLMÄNNA OCH VULKANRESORS SÄRSKILDA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens

Läs mer

Allmänna villkor för paketresor samt Divine Travel särskilda villkor

Allmänna villkor för paketresor samt Divine Travel särskilda villkor Allmänna villkor för paketresor samt Divine Travel särskilda villkor Allmänt Det är varje resesällskaps skyldighet att ta del av våra uppgifter samt resevillkor. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel.

Läs mer

Villkor för paketresor med Fågelguidning AB

Villkor för paketresor med Fågelguidning AB Villkor för paketresor med Fågelguidning AB 559158-1573 1. Anmälan Anmälan blir bindande då anmälningsavgiften betalats eller i de fall hela resans avgift ska betalas i sin helhet nått Fågelguidning AB

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

Särskilda Resevillkor

Särskilda Resevillkor Page 1/6 Särskilda Resevillkor INLEDNING De paketresor GO Sport Travel erbjuder innehåller vanligtvis flygtransport, övernattningar och evenemangsbiljett, dock finns det undantag där antalet övernattningar

Läs mer

Resevillkor. Allmänna villkor för paketresor. olycksfall, samt mot förlust och skada på personliga tillhörigheter.

Resevillkor. Allmänna villkor för paketresor. olycksfall, samt mot förlust och skada på personliga tillhörigheter. Resevillkor Kammarkollegiet ReTravel har till Kammarkollegiet ställt erforderliga garantier enligt resegarantilagen, det betyder att resenärerna är garanterade hemresa oavsett vad som inträffar. www.kammarkollegiet.se

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 Följ med på en resa där ni upplever Kroatiens historia och kultur. Vi färdas bekvämt runt i egen buss och besöker städerna Makarska, Trogir, Split, Zadar, Sibenik

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Allmänna resevillkor för paketresor

Allmänna resevillkor för paketresor 2011-12-15 Allmänna resevillkor för paketresor (med vissa tillägg i kursiv stil för Maria Rehn Fore Golf som kompletterar de Allmänna resevillkoren.) 1. Avtalet 1.1 Arrangören ansvarar gentemot resenären

Läs mer

Allmänna och särskilda resevillkor för Golf Joy Travel of Europe AB

Allmänna och särskilda resevillkor för Golf Joy Travel of Europe AB Allmänna och särskilda resevillkor för of Europe AB För resan gäller de Allmänna och Särskilda Resevillkor för paketresor som anges nedan. De Allmänna Villkoren antogs att gälla från 1993-02-02 av Svenska

Läs mer

European Masters Athletics 2010 15-24. juli

European Masters Athletics 2010 15-24. juli Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej 11-7500 Holstebro Danmark www.holstebrorejsecenter.dk CVR 26927021 Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring

Läs mer

Resevillkor Austria Travel

Resevillkor Austria Travel Resevillkor Austria Travel Dessa villkor reglerar avtalet mellan resenären och researrangören. I avtalet ingår också information om det aktuella researrangemanget som finns på arrangörens hemsida. För

Läs mer

Akvarellkurs på Rhodos, Grekland 2014

Akvarellkurs på Rhodos, Grekland 2014 Jassas! Akvarellkurs på Rhodos, Grekland 2014 Onsdag 17 september Onsdag 24 september 2014 Vi här på den välbekanta solguden Helios ö Rhodos, i Grekland, är redo att ta med er på nya upplevelser och aktiviteter!

Läs mer

Resevillkor för paketresor

Resevillkor för paketresor Innehållsförteckning 1. AVTALET 2 2. BETALNING AV PRISET FÖR RESAN 3 3. RESENÄRENS RÄTT TILL AVBESTÄLLNING 3 4. RESENÄRENS ÄNDRINGAR AV RESAN 5 5. RESENÄRENS RÄTT ATT ÖVERLÅTA AVTALET 5 6. ARRANGÖRENS

Läs mer

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare. Jordanien Rundresa genom Jordanien Vi besöker Amman, Jerash, Anjon, berget Nebo, Madaba, Kerak och klippstaden Petra. Jeepsafari i Wadi Rum. Sol och bad får vi vid Döda havet och i Aqaba vid Röda havet.

Läs mer

Resevillkor. Allmänna villkor för paketresor

Resevillkor. Allmänna villkor för paketresor Resevillkor Avtalet De villkor som presenteras här är villkor som reglerar avtalet mellan resenären och Detur. För resan gäller de även all information som står i Viktig information/reseinformation vilka

Läs mer

Norge Äventyrs särskilda resevillkor

Norge Äventyrs särskilda resevillkor Norge Äventyrs särskilda resevillkor För Norska Turistföreningen gäller speciella resevillkor. Norge Äventyr förbehåller sig rätten att företa eventuella ändringar. 1 Anmälan och betalning. Efter anmälan

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

De särskilda resevillkoren för RAABs resor anges specifikt för varje resa tillsammans med beskrivning för den resa avtalet gäller.

De särskilda resevillkoren för RAABs resor anges specifikt för varje resa tillsammans med beskrivning för den resa avtalet gäller. ALLMÄNNA RESEVILLKOR Ronnegard Adventure AB mctouring.se Tallbacksvägen 19 785 30 Gagnef Org.nr: 556998-3421 Hemsida: www.ronnegardadventure.se Epost: info@mctouring.se Mobil: 072-2046200 Dessa allmänna

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

Följ med oss till. du blir aldrig densamma mer. 10-21 April 2015. Nästa år i Jerusalem

Följ med oss till. du blir aldrig densamma mer. 10-21 April 2015. Nästa år i Jerusalem Följ med oss till du blir aldrig densamma mer 10-21 April 2015 Nästa år i Jerusalem H ISRAEL I APRIL 2015 Vi flyger med Finnair från Helsingfors direkt till Tel Aviv. Flygtidtabell... 10.4 kl 20.05 AY

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.com

Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.com Tag chansen och följ med till solen och värmen. SPA-resa till Döda Havet, jordens lägsta punkt och saltaste hav. -Här finns Döda havets hälsosamma mineraler i vatten, lera och luft. Gynnsamt för muskler,

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

1.1.2 För resenärer under 18 år krävs ett speciellt intyg att målsman godkänner reseavtalet.

1.1.2 För resenärer under 18 år krävs ett speciellt intyg att målsman godkänner reseavtalet. Resevillkor De villkor som presenteras här är villkor som reglerar avtalet mellan resenären och researrangören. I avtalet ingår också information om det aktuella researrangemanget som finns på vår webbsida

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014. Det här är resan för dig. I Mästarens Spår

Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014. Det här är resan för dig. I Mästarens Spår Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014 Det här är resan för dig I Mästarens Spår Ledare... Lil o Dan Johansson Birgitta o Olle Rosenqvist Vi flyger med Finnair från Helsingfors direkt

Läs mer

aktiv i alperna swiss alpine marathon. 18-26 juli 2009.

aktiv i alperna swiss alpine marathon. 18-26 juli 2009. aktiv i alperna swiss alpine marathon. 18-26 juli 2009. Sommarvandring i Alperna En aktiv semester med dagliga vandringar i alpmiljö. Upptäck nya miljöer, vackra vyer, iskalla vattendrag, storslagen natur

Läs mer

Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014

Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014 Kom med på en glad Idealresa till Israel 16-27 Maj 2014 Det här är resan för dig! I Mästarens Spår H ISRAEL I MAJ 2014 Res med bibel- och Israelkunniga reseledare Se vi gå upp till Jerusalem Upplev herdarnas

Läs mer

Resevillkor Skidresor

Resevillkor Skidresor Resevillkor Skidresor De allmänna resevillkoren kompletteras av JOS Events särskilda resevillkor angivna i kursiv text. I och med att anmälningsavgiften betalas godtar resenären JOS Events gällande resevillkor

Läs mer

VILLKOR FÖR PAKETRESOR

VILLKOR FÖR PAKETRESOR VILLKOR FÖR PAKETRESOR Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan researrangör, som är medlem i Svenska Resebyråföreningen (i det följande arrangören ), och resenär vid köp av paketresa. Villkoren

Läs mer

Resevillkor. 1.5 Langley ska bekräfta resenärens beställning utan dröjsmål.

Resevillkor. 1.5 Langley ska bekräfta resenärens beställning utan dröjsmål. Resevillkor Dessa allmänna resevillkor samt Langleys särskilda resevillkor är del av De allmänna resevillkoren är överenskomna mellan Researrangörsföreningen i Sverige och Konsumentverket den 1 september

Läs mer

1.7 Resenärer som inte utnyttjar bokad charter eller infinner sig för sent vid avtalad tid, förlorar rätten till paketresans alla delar.

1.7 Resenärer som inte utnyttjar bokad charter eller infinner sig för sent vid avtalad tid, förlorar rätten till paketresans alla delar. 1. Charterkontrakt Huvudresenär är den person som bokar charterevenemanget och därmed ingår avtal med TeamSailing Nyström AB. Alla ändringar samt ev. avbeställning måste ske av huvudresenären. Medresenärer

Läs mer

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som ger

Läs mer

1.3 Arrangören skall hålla resenären underrättad om frågor av betydelse för resenären som sammanhänger med avtalet.

1.3 Arrangören skall hålla resenären underrättad om frågor av betydelse för resenären som sammanhänger med avtalet. 1. Avtalet 1.1 Arrangören ansvarar gentemot resenären för vad denne har rätt att fordra till följd av avtalet. Ansvaret gäller även för sådana prestationer som skall fullgöras av någon annan än arrangören.

Läs mer

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019 Resa till Florens Montalcino Onsdag till söndag 23-26 maj 2019 Information om resan Pris: 14.000 kr per person (enkelrumstillägg 1.500 kr) Priset inkluderar: o o o o o 1 natt på fyrstjärnigt hotell i centrala

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR Gäller resor bokade fr om 1 augusti 2018

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR Gäller resor bokade fr om 1 augusti 2018 ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR Gäller resor bokade fr om 1 augusti 2018 För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018

Läs mer

LÖPNING & KULTUr I PEKING PEKING MARaTHON. 14 22 oktober 2009.

LÖPNING & KULTUr I PEKING PEKING MARaTHON. 14 22 oktober 2009. LÖPNING & KULTUr I PEKING PEKING MARaTHON. 14 22 oktober 2009. Asiens pärla En härlig resa till mittens rike. Resan till Peking har blivit en våra mest uppskattade resor. Loppet i all ära men Kina och

Läs mer

UPPLEV SOMMAREN I THE BIG APPLE. Official logo: full palette: 286 blue 7406 yellow. 2597 purple 7467 turquoise. Atnernate versions: PMS 7467/PMS 7406

UPPLEV SOMMAREN I THE BIG APPLE. Official logo: full palette: 286 blue 7406 yellow. 2597 purple 7467 turquoise. Atnernate versions: PMS 7467/PMS 7406 UPPLEV SOMMAREN I THE BIG APPLE Official logo: full palette: New York Halvmarathon. 14-18 augusti. 286 blue 7406 yellow 2597 purple 7467 turquoise Atnernate versions: Upplev Big Apple Den pulserande, intensiva

Läs mer

1.2.2. Resenären ska för samtliga i resan ingående flygningar ha avslutat check-in i enlighet med resplanen eller annan anvisning.

1.2.2. Resenären ska för samtliga i resan ingående flygningar ha avslutat check-in i enlighet med resplanen eller annan anvisning. 1 VILLKOR FÖR RESOR BeachTravels Sweden AB 1.1 Parter Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan BeachTravels Sweden AB (nämns som arrangören), och resenär vid köp av resa. Utöver dessa villkor

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

goto Nordics allmänna köp- och resevillkor

goto Nordics allmänna köp- och resevillkor goto Nordics allmänna köp- och resevillkor 1. Generellt 1.1 goto Nordics är en arrangör av paketresor sammansatta av produkter från flygbolag och andra leverantörer. Andra leverantörer är till exempel

Läs mer

utsikt eller läge tas emot men kan ej garanteras av JA Travel och medför aldrig rätt till ersättning.

utsikt eller läge tas emot men kan ej garanteras av JA Travel och medför aldrig rätt till ersättning. utsikt eller läge tas emot men kan ej garanteras av JA Travel och medför aldrig rätt till ersättning. Resegaranti är enligt gällande bestämmelser ställd till Kammarkollegiet. Telefon 08-700 08 00. JA Travel

Läs mer

Särskilda villkor. Vid resor bokade hos JA Travel, men genomförda av en annan arrangör gäller respektive arrangörs villkor.

Särskilda villkor. Vid resor bokade hos JA Travel, men genomförda av en annan arrangör gäller respektive arrangörs villkor. så att stavningen stämmer överens med passet. Önskemål som görs av resenären för tex. starttider, särskild utsikt eller läge tas emot men kan ej garanteras av JA Travel och medför aldrig rätt till ersättning.

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Särskilda och allmänna resevillkor

Särskilda och allmänna resevillkor Särskilda och allmänna resevillkor För dig som reser med Travel By Excellence Teknisk arrangör RESOR MED ASIATISK OMSORG Index Sid. 0. Allmänna resevillkor....2 1. Avtalet...2 2. Betalning av priset för

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

Reseledare Nina Holmlund och Folke West

Reseledare Nina Holmlund och Folke West Folke West Travelclub och Resans Vänner presenterar: Den visumfria kryssningsresan i Peter den Stores fotspår: Helsingfors - St. Petersburg - Helsingfors 26.6. -30.6.2019 Reseledare Nina Holmlund och Folke

Läs mer

09.30 Promenad till fruktmarknaden i Altea (frivilligt) samt till prylmarknaden en bit längre bort

09.30 Promenad till fruktmarknaden i Altea (frivilligt) samt till prylmarknaden en bit längre bort Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 9-16 februari 2014 Dag 1- söndag /ankomst Ankomst till Alicante kl 23.40 Transfer till hotellet - incheckning Dag 2 - måndag 08.00 Hatha yoga med pranayama (andningsövningar)

Läs mer

SPRING PÅ ISLAND ReykjAvIk MARAthoN. 20 24 AuGuStI 2009.

SPRING PÅ ISLAND ReykjAvIk MARAthoN. 20 24 AuGuStI 2009. SPRING PÅ ISLAND Reykjavik Marathon. 20 24 augusti 2009. Ett lopp på sagornas ö för hela familjen! Island är på många sätt vår okända granne, nära men ändå så avlägset. Island är dock väl värt ett besök.

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan researrangören (Golfresan Travelcaddie AB), och resenär vid köp av paketresa.

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan researrangören (Golfresan Travelcaddie AB), och resenär vid köp av paketresa. Resevillkor Villkoren antogs att gälla 2013-10- 24 Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan researrangören (Golfresan Travelcaddie AB), och resenär vid köp av paketresa. 1. Inledande bestämmelser

Läs mer

goto Nordics allmänna köp- och resevillkor

goto Nordics allmänna köp- och resevillkor goto Nordics allmänna köp- och resevillkor 1. Generellt 1.1 (goto Nordics) marknadsför och säljer resor på www.gotonordics.com, per telefon eller via agent. De kombinerade resetjänster resenären erbjuds,

Läs mer

RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR Dessa allmänna resevillkor samt Deturs särskilda resevillkor är del av avtalet och resan. De allmänna resevillkoren är överenskomna mellan Researrangörsföreningen i Sverige och

Läs mer

ALBIR Träningsläger i Spanien

ALBIR Träningsläger i Spanien OLKA Sportresor presenterar ALBIR Träningsläger i Spanien OM RESMÅLET Norr om Alicante längst med den berömda Costa Blanca kusten ligger Albir. Kommunen Alfaz del Pi är sedan gammalt ett populärt semesterparadis

Läs mer

Våren kommer tidigt i Andalusien

Våren kommer tidigt i Andalusien Mandelblomsvandring i Andalusien 1 7 februari 2017 1 Våren kommer tidigt i Andalusien i södra Spanien. Redan i slutet av januari/början av februari blommar mandelträden på bar kvist. Doften från tusentals

Läs mer

Tyrolen /5-1/6

Tyrolen /5-1/6 Tyrolen 2019 25/5-1/6 Tyrolen 25/5-1/6 2019 8 dagar Finns det något vackrare än det gemytliga och fantastiska landet Österrike. Vi säger Grüss Gott! Vårt resmål är Tyrolen där byarna ligger naturskönt

Läs mer

SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR

SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR SAMT SALTOURS SÄRSKILDA VILLKOR FÖR Los Angeles Exclusive Music Experience Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan researrangör, som är medlem

Läs mer

Resevillkor. 1.5 Langley ska bekräfta resenärens beställning utan dröjsmål.

Resevillkor. 1.5 Langley ska bekräfta resenärens beställning utan dröjsmål. Resevillkor Dessa allmänna resevillkor samt Langleys särskilda resevillkor är del av avtalet. De allmänna resevillkoren är överenskomna mellan Researrangörsföreningen i Sverige och Konsumentverket den

Läs mer