European Masters Athletics juli

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "European Masters Athletics 2010 15-24. juli"

Transkript

1 Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej Holstebro Danmark CVR Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring Tlf. (45) Fax. (45) European Masters Athletics juli Nu är det hög tid att börja planera för Veteran-EM i friidrott Tävlingarna hålls i Ungern närmare bestämt i Nyiregyhaza. I samarbete med Svenska Friidrottsförbundets Veterankommitte arrangerar Special Rejser en gemensam resa från Skandinavien. Resan dit Närmaste internationella flygplatsen är Budapest. Nyiregyhaza ligger ca ca 250 km öster om Budapest. Det slutliga programmet för tävlingarna finns nu tillgänglig. Det börjar som vi hade förväntat oss det, 15 Juli och avresan från Sverige är den 13 Juli, så ni kan vara utvilade till starten. Men avslutningen är nu planerad till 24 Juli. Detta innebär att hemresan kommer att äga rum den 25 Juli - en dag senare än vad vi ursprungligen hade planerat. Basresan 13 juli Flyg från Skandinavien till Budapest. Från Budapest med buss (ca 3 timmar) till staden Nyiregyhaza, där EM går av stapeln. Inkvartering på hotellet. 14 juli Orienteringstur i staden samt informationsmöte. 15 juli 24 juli Deltagande i EM tävlingarna. Det kommer att arrangeras flertalet utflykter i området. 25 juli Busstransport tillbaka till Budapest och flyg hem till Skandinavien. Vi har utgått från den information vi har idag, och vi reserverar oss för ändringar som flygbolagen kan göra i förhållande till nuvarande tidtabeller och priser. Alternativ resa Om du inte har tid eller lust att vara borta så länge, hjälper vi dig gärna med en kortare individuell resa. Vänligen kontakta oss med dina önskemål. Vi måste påpeka att det finns stränga regler för individuella biljetter till de lägsta priserna. Biljetterna måste vanligtvis betalas och utfärdas samma dag som bokningen görs och kan inte senare ändras eller avbokas.

2 Extra resa: Om du vill se lite mer när du ändå är ute och reser, kan vi erbjuda ett bra alternativ. Du får uppleva Budapest, Wien och en båttur på Donau. 25 juli Åk med bussen tillbaka till Budapest, men istället för att flyga hem får du en övernattning i Budapest. Kvällsmat 26 juli Sightseeing i Budapest Kvällsmat och övernattning 27 juli Idag åker du med hydrofoilbåten på Donau från Budapest till Wien. Lunch om bord. Kvällsmat och övernattning i Wien 28 juli Sightseeing i Wien Kvällsmat och övernattning 29 juli Transport till flygplatsen och flyg hem till Skandinavien.

3 Nyiregyhaza Staden omnämns först Den är rik på kultur och historia. Staden har aldrig varit under turkiskt styre och det är några riktigt gamla och rika familjer som satt sin prägel på staden och området. Det historiska centrumet är fyllt med arkitektoniska pärlor från 1800 och talet. Men det finns många mycket moderna byggnader, charmiga gågator, butiker, kaféer och restauranger. Det finns många unga människor - på grund av det stora universitetet. Det finns många möjligheter till simning, eftersom det finns "bad länder", simning sjöar och allmänna swimmingpools. Staden har ca invånare. Utflykter Vi kommer att erbjuda olika utflykter i närområdet under vistelsen. Detta för att alla ska ett bra intryck av livet och kulturen i Ungern. Vi kommer att arrangera möten med den lokala befolkningen som kanske speciellt här på landet är mycket vänliga och tillmötesgående. Vi planerar turer till ungerska Puszta, där ni skal uppleva hästuppvisning med de berömda ungerska hästar. En annan utflykt går till Miskolc Tapolca grottor där det ordnas en fantastisk "vattenlandet". Här har vi helt enkelt simma genom den belysta grottor. Den ungerska vinet är känt och det måste också upplevas. Det kommer att finnas möjligheter till båtturer på floderna och många andra spännande saker.

4 Hotellen: Då det är en ganska liten stad finns inte så många stora moderna hotell att välja emellan. Det betyder att några av de tävlande kommer att bo upp till 40 km ifrån stadion. Men vi har varit ute i så god tid att vi har lyckats boka de två hotell som ligger närmast stadion Hotel Central och Hotel Continent. Vi har satt oss på båda hotell, så det är endast våra gäster som kommer att bo där. Det är små hotell så vi rekommenderar att du anmäler dig i god tid, då det fortfarande finns plats på dessa hotell. Förutom dessa 2 hotell har vi bokat ett mindre antal rum på Hotel Campus som ligger vid själva stadion. Hotel Campus: Del av,nyiregyhaza s Universitet. Det finns 60 dubbelrum som är studentrum, och är som alltid mycket enkelt inredda. 2 dubbelrum delar badrum och en toalett (i 2 separata avdelningar) och en hall där det finns ett kylskåp och oftast ett par kokplattor. Alla rum har en primitiv form av luftkonditionering. Det finns restaurang, bar och uppehållsrum. På området finns internet uppkoppling och wellness center. Ca 100 meter från stadion Hotel Central Ett modernt hotell i tre våningar (***) med en bra restaurang. Alla rum har luftkonditionering, bad och toalett. Det finns bar, hiss, bastu, jacuzzi och en inomhuspool. Trådlöst internet i hela hotellet utan extra kostnad. Ca 1,5 km från stadion. Endast för Holstebro RejseCenter gäster. Hotel Continent Ett litet men bra hotell (****) som endast ligger 600 meter från stadion. Alla rum har luftkonditionering, bad och toalett. Det finns restaurang, café, bar och bastu. Endast för Holstebro Rejse Center gäster.

5 Priser: Basresan Pris i svenska kronor per person från Köpenhamn I dubbelrum I enkelrum Campus Central Continent Tillägg för avresa från Stockholm SEK 200 Priset inkluderar: Flyg från Skandinavien till Budapest Flyg från Skandinavien till Budapest t/r. Flygplatsskatter Flygplatsskatter Busstransport till hotellet t/r Busstransport till hotellet t/r övernattningar övernattningar på på valt valt hotell hotell Halvpension (frukost (frukost och och middag) middag) Reseledarassistans Administrationsavgift Inte inkluderat i prisen är: Deltagande i tävlingarna Försäkring Utflykter Andre personliga utgifter Extra resan Budapest/Wien Pris per person i svenska kronor I dubbelrum SEK 5500 I enkelrum SEK 6900 Priset inkluderar: Övernattning i Budapest och Wien på bra turistklasshotell. Halvpension Sightseeingturer i Budapest och Wien Båttur mellan Budapest och Wien Transfer till flygplatsen i Wien Hemresa med flyg Skandinavisk reseledare medföljer hela resan Inte inkluderat i priset är: Drycker och andra personliga utgifter Förbehåll Extra resan kan endast genomföras i denna form, om det är tillräckligt antal deltagare som anmäler sig.

6 Det med liten stil: Anmälning Vi måste påpeka att vi har ett begränsat antal platser. När de säljs ut, vill vi försöka få extra platser, men de extra platserna kommer säkert att bli dyrare. Det är därför en fördel för dig om du registrerar dig så fort du vet att du vill med på resan. Så snart du har bestämt dig för att resa så ber vi att du skickar in den ifyllda anmälningsblanketten till Holstebro RejseCenter. När du får vår bekräftelse ber vi att du betalar in depositionen på 2000 SEK per person. Ytterligare 3000 SEK betalas senast 31 december Slutbetalningen ska göras senast 31 maj Kreditkort Du kan betala din resa med internationella kreditkort till Holstebro RejseCenter. För att täcka våra kostnader tar vi ut en avgift på 200 SEK. Avbeställning Behöver du avbeställa din resa gäller följande avbeställningsregler: - vid avbeställning innan 31 december 2009 återbetalas inte depositionen, dvs SEK per person. - vid avbeställning innan 31 maj 2010 återbetalas allt förutom ett avdrag på 5000 SEK per person. - vid avbokning efter 31 maj 2010 sker ingen återbetalning. Vi rekommenderar att ni tecknar en avbeställningsförsäkring. Ändringar Om du önskar ändra i den beställda redan tas en avgift ut på 300 SEK per ändring. Ändringar som görs efter den 1 januari 2010 räknas som avbeställning av resa och ny beställning. Avbeställningsförsäkring En avbeställningsförsäkring som gäller vid akut uppkommen sjukdom kan tecknas för 400 SEK. Den ska beställas och betalas tillsammans med depositionen. Enkelrum Om du reser ensam och inte har någon att dela ett dubbelrum med försöker vi gärna att sammanföra dig med annan skandinavisk deltagare. Om det inte lyckas, måste du ta ett enkelrum och betala för det. Det finns endast ett begränsat antal enkelrum tillgängliga. Förbehåll Programmet är tryckt i maj 2009 och vi tar förbehåll för prishöjningar på flyg, hotell, bussar och liknande. Vi reserverar oss även för ändringar i valutakurser och andra förhållanden som vi inte har något inflytande på. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar som är nödvändiga för att resan ska kunna genomföras på bästa möjliga sätt. Ansvar Holstebro RejseCenter är teknisk arrangör av resan. Arrangören ansvarar inte för ändringar, förseningar och liknande till följd av avtalsbrott, strejk, väderled och andra förhållanden som arrangören inte har något inflytande på. Special Rejser är från Januari 1, 2006 en del av Holstebro RejseCenter och därmed medlem i Danmarks Rejsebureau Forening, anslutet resegaranti ordningen mm

7 Anmälningsblankett EM Ungern 2010/rev Skandinavisk rejse till Ungern med anledning av EM för veteraner Härmed anmäler jag..personer till basresan Jag/vi önskar att börja resan i Köpenhamn Stockholm Jag/vi önskar att bo på hotell: Jag/vi önskar att bo på enkelrum Jag/vi önskar at bo på dubbelrum Tillsammans med. Jag/vi önskar önskar inte sjukdomsavbeställningsförsäkring Jag/vi önskar att ta del i ekstra resan Budapest/Wien NB! Observera att namnet skall vara det samma som i ditt pass Efternamn förnamn man/kvinna Adress:. Postnummer:.Ort:.. Telefon:.. . Underskrift:... Anmälningsblanketten skickas till Special Rejser, Holstebro RejseCenter Gartnerivej 11 DK Holstebro, Danmark Eventuellt per eller eller fax:

Norditalien Julmarknader i Dolomiterna

Norditalien Julmarknader i Dolomiterna Norditalien Julmarknader i Dolomiterna 5 DAGAR inkl. flyg & hotell COOP JULMARKNADER I DOLOMITERNA Ett pärlband av upplevelser i vackra Norditalien. Julmarknad i den trevliga staden Trento. Fantastiska

Läs mer

Rom 5 dagar flyg 5 DAGAR INKL. FLYG

Rom 5 dagar flyg 5 DAGAR INKL. FLYG rom den eviga staden LA DOLCE VITA Rom kallas på goda grunder Den Eviga Staden. Det är staden som trollbinder sina besökare med en fascinerande blandning av gamla tiders storslagna arkitektur och modern

Läs mer

FÖR KULTURRESOR EUROPA

FÖR KULTURRESOR EUROPA RESEVILLKOR FÖR KULTURRESOR EUROPA Alla researrangemang omfattas av Lagen om paketresor som harmoniserar reglerna i Europa och ger en hög grad av konsumentskydd. Enligt lagen ska resebyråerna kunna dokumentera

Läs mer

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip)

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip) Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip) BOKNING & ANMÄLNINGSAVGIFT Depositionen är 750 kr per person

Läs mer

Resevillkor. Pass Giltigt pass är fortfarande den bästa legitimationen. Ha passet tillgängligt

Resevillkor. Pass Giltigt pass är fortfarande den bästa legitimationen. Ha passet tillgängligt Pass Giltigt pass är fortfarande den bästa legitimationen. Ha passet tillgängligt i ditt handbagage. Visum Visum behövs inte för svenska medborgare på någon av våra resor. Det kan krävas visum i vissa

Läs mer

Andalusien Kulturresa till Andalusien inkl. flygresa och stort utflyktsprogram. 8 dagar inkl. flygresa och utflyktsprogram

Andalusien Kulturresa till Andalusien inkl. flygresa och stort utflyktsprogram. 8 dagar inkl. flygresa och utflyktsprogram Andalusien Kulturresa till Andalusien inkl. flygresa och stort utflyktsprogram 8 dagar inkl. flygresa och utflyktsprogram Andalusien Kulturresa till Andalusien inkl. flygresa och stort utflyktsprogram

Läs mer

Generella villkor Sunweb Resor. Företagsinformation. Researrangör: Sunweb Rejser Fuglebakkevej 88,1 2000 Frederiksberg

Generella villkor Sunweb Resor. Företagsinformation. Researrangör: Sunweb Rejser Fuglebakkevej 88,1 2000 Frederiksberg Generella villkor Sunweb Resor Företagsinformation Researrangör: Sunweb Rejser Fuglebakkevej 88,1 2000 Frederiksberg Momsregistreringsnummer: CVR: 32931499 Tele: 70 14 04 60 e-mail: info@sunwebresor.se

Läs mer

GENERELLA VILLKOR SUNWEB RESOR. Företagsinformation. Din researrangör: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH-8001 Zürich Schweiz

GENERELLA VILLKOR SUNWEB RESOR. Företagsinformation. Din researrangör: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH-8001 Zürich Schweiz GENERELLA VILLKOR SUNWEB RESOR Företagsinformation Din researrangör: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH-8001 Zürich Schweiz CH-020.4.049.544-0 CHE-178.977.909 MWST Tlf: +41-(0)44-2666274

Läs mer

världens snabbaste marathonlopp

världens snabbaste marathonlopp världens snabbaste marathonlopp Berlin Marathon. 18 21 september 2009. Världens snabbaste lopp? Världens godaste öl? Vill ni springa en snabb och trevlig höstmara är Berlin det perfekta resmålet.ännu en

Läs mer

aktiv i alperna swiss alpine marathon. 18-26 juli 2009.

aktiv i alperna swiss alpine marathon. 18-26 juli 2009. aktiv i alperna swiss alpine marathon. 18-26 juli 2009. Sommarvandring i Alperna En aktiv semester med dagliga vandringar i alpmiljö. Upptäck nya miljöer, vackra vyer, iskalla vattendrag, storslagen natur

Läs mer

LÖPNING & KULTUr I PEKING PEKING MARaTHON. 14 22 oktober 2009.

LÖPNING & KULTUr I PEKING PEKING MARaTHON. 14 22 oktober 2009. LÖPNING & KULTUr I PEKING PEKING MARaTHON. 14 22 oktober 2009. Asiens pärla En härlig resa till mittens rike. Resan till Peking har blivit en våra mest uppskattade resor. Loppet i all ära men Kina och

Läs mer

Gustavialoppet. 14 november 2010. Halvmarathon och 10 km Walking 5 km. NYHET! I år även med en halvmara!

Gustavialoppet. 14 november 2010. Halvmarathon och 10 km Walking 5 km. NYHET! I år även med en halvmara! Gustavialoppet 14 november 2010 NYHET! I år även med en halvmara! Halvmarathon och 10 km Walking 5 km St Barth - en karibisk pärla! Åk till den västindiska svenskön St Barth och delta i Gustavialoppet,

Läs mer

UPPLEV SOMMAREN I THE BIG APPLE. Official logo: full palette: 286 blue 7406 yellow. 2597 purple 7467 turquoise. Atnernate versions: PMS 7467/PMS 7406

UPPLEV SOMMAREN I THE BIG APPLE. Official logo: full palette: 286 blue 7406 yellow. 2597 purple 7467 turquoise. Atnernate versions: PMS 7467/PMS 7406 UPPLEV SOMMAREN I THE BIG APPLE Official logo: full palette: New York Halvmarathon. 14-18 augusti. 286 blue 7406 yellow 2597 purple 7467 turquoise Atnernate versions: Upplev Big Apple Den pulserande, intensiva

Läs mer

I ISLANDSRESOR SLAND okt 2005 - apr 2006 Kungstensgatan 38, 1 tr. 113 59 STOCKHOLM

I ISLANDSRESOR SLAND okt 2005 - apr 2006 Kungstensgatan 38, 1 tr. 113 59 STOCKHOLM ISLANDSRESOR SLAND okt 2005 - apr 2006 2 ISLAND ÄR ENKELT OCH NÄRA - OCH ÄNDÅ SÅ SPÄNNANDE! Island ligger på bekvämt flygavstånd för en weekendresa. Islandsresors populära weekendpaket fortsätter med ett

Läs mer

Härliga Sydindien kultur och solsemester i Kerala

Härliga Sydindien kultur och solsemester i Kerala Härliga Sydindien kultur och solsemester i Kerala Upplev safari, Keralas backwaters och Cochins kolonialhistoria, samt 4 dagars sol- och badsemester på paradisiska stränder - med svensk reseledare, 11

Läs mer

Introduktion. Förberedelser inför resan

Introduktion. Förberedelser inför resan Introduktion I samband med min femte termin på Halmstad Högskola hade vi som läste Arbetsvetenskap chansen att studera utomlands under en termin. Ett avtal med Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)

Läs mer

TCS New York City Marathon 2015

TCS New York City Marathon 2015 PRISLISTA 2015 TCS New York City Marathon 2015 Hej! Vi hoppas att allt är väl med dig. Vårt prospekt över årets resa till New York Marathon är nu klart och du finner detta bifogat. GARANTERAD STARTPLATS

Läs mer

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna

Läs mer

Veteran-VM i Sydamerika 2014

Veteran-VM i Sydamerika 2014 Per Nordahl ab Vinkelvägen 35A 262 61 Ängelholm per@pernordahlab.se Vattenfallet Cascata do Caracol vid Canela De fantastiska Iguaçufallen Veteran-VM i Sydamerika 2014 Här har du information och detaljer

Läs mer

Ingen affär är för liten på

Ingen affär är för liten på Ingen affär är för liten på världens största marknad SWEDISH CHINESE CHAMBER OF COMMERCE, SCCC har den stora glädjen att bjuda in Dig och Ditt företag till Kina och besöka städerna Peking, Tangshan och

Läs mer

Villkor för deltagande i semesterresor m.m.

Villkor för deltagande i semesterresor m.m. Uppdaterad februari 2014 Villkor för deltagande i semesterresor m.m. För samtliga resor bokade genom maltaresor.se gäller, om inget annat anges, att FolkeFerie.dk i Danmark är teknisk arrangör, i samarbete

Läs mer

Rabatter på paketresor med flyg under sommaren Juni - September

Rabatter på paketresor med flyg under sommaren Juni - September Rabatter på paketresor med flyg under sommaren Juni - September Priset på våra paketresor som anges i prislistan bygger på flyg i flygbokningsklass H. Efter prislistans tryckning har vi möjlighet att erbjuda

Läs mer

Särskilda resevillkor

Särskilda resevillkor - 1 - Särskilda resevillkor 1. Avtalet Det är av yttersta vikt att resenären tar del av de allmänna och särskilda resevillkoren. Dessa reglerar, tillsammans med de upplysningar som finns på Destination

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

ISRAELRESA 9-16 oktober 2012

ISRAELRESA 9-16 oktober 2012 ISRAELRESA 9-16 oktober 2012 1 Välkommen till Israel Var med om en historisk resa till Israel, landet som Jesus vandrade omkring i. Oktoberresan 2012 med Kanal 10 till Bibelns land, kommer att bli något

Läs mer

Jakt och fiskeupplevelser 2013

Jakt och fiskeupplevelser 2013 Jakt och fiskeupplevelser 2013 Flugfiskekurs Vill du lära dig den ädla konsten att flugfiska? Eller du kanske redan har flugfiskat ett tag men vill förbättra din teknik? Kursen är kvalitetsmärkt enligt

Läs mer

Resevillkor. Ansvar för resans utförande

Resevillkor. Ansvar för resans utförande Resevillkor Ansvar för resans utförande Travelpartner är endast en förmedlare av flygbiljetter, hotell, hyrbilar och kring arrangemang. Vi ansvarar inte för eventuella tidtabellsändringar, inställda flyg,

Läs mer

SÄRSKILDA RESEVILLKOR

SÄRSKILDA RESEVILLKOR SÄRSKILDA RESEVILLKOR 1. Evenemangsbiljetter och entrébiljetter 1.a Evenemangsbiljetter och entrébiljetter är ej återbetalningsbara eller ombokningsbara. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller

Läs mer

Följ med till Marcialonga 2016!

Följ med till Marcialonga 2016! 1 Följ med till Marcialonga 2016! Odenresor tillsammans med M2 Sport arrangerar för fjärde år i rad den mycket populära resan till Marcialonga. Programmet för 2016 är färdig för dig som vill åka till Marcialonga

Läs mer