goto Nordics allmänna köp- och resevillkor

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "goto Nordics allmänna köp- och resevillkor"

Transkript

1 goto Nordics allmänna köp- och resevillkor 1. Generellt 1.1 goto Nordics är en arrangör av paketresor sammansatta av produkter från flygbolag och andra leverantörer. Andra leverantörer är till exempel hotell, biluthyrningsfirmor och aktivitetsföretag. goto Nordics marknadsför och säler resor på per telefon eller via agent. goto Nordics ansvar stipuleras i punkt 9 nedan. 1.2 Vid kontakt med goto Nordics gällande din bokning är det endast du som huvudbeställare som får göra ändringar i din bokning. Vänligen uppge ditt bokningsnummer vid kontakt med goto Nordics gällande din bokning. 1.3 För att göra en bokning med goto Nordics så måste du vara 18 år fyllda. Om en ensam resenär är under 18 år och reser utan målsman måste detta uppges vid bokningstillfället. Intyg som visar godkännande från samtliga målsmän ska sändas till goto Nordics innan betalning av resan görs. 1.4 Färdhandlingar levereras till den e-postadress du angivit i bokningen. I de fall du som kund önskar få färdhandlingar levererade per post tillkommer en administrativ avgift för detta. 1.5 Önskemål garanteras inte. 1.6 När slutbetalning kommit oss tillhanda och så snart vi administrerat din beställning kommer vi skicka e-post med information om att goto Nordics mottagit din betalning. Om du inte har mottagit en bekräftelse av oss inom 48 timmar, vänligen kontakta goto Nordics på telefon eller mejl info@fly-goto.com 1.7 Vid bokning under helg eller helgdagar har vi rätt att återkomma nästkommande vardag. 1.8 Vi reserverar oss för tekniska problem och prisfel som ligger utanför vår kontroll samt förbehåller oss rätten att inom 48 timmar på vardagar kontakta beställaren för eventuella förändringar av gjord bokning. 1.9 Avtalet mellan goto Nordics och huvudbeställaren är först bindande då beställningen skriftligen har bekräftats av goto Nordics och köparen betalat in anmälningsavgiften enligt goto Nordics anvisningar goto Nordics ansvarar ej för de texter, information med mera som andra parter, t ex leverantörer, bokningssystem eller resemagasin producerar. 2. Kundens ansvar 2.1 Resenären är skyldig att kontrollera färdhandlingarna så snart de erhållits. Eventuella felaktigheter måste påtalas snarast. En avgift kan behöva tas ut vid rättning av uppgifter. 2.2 Det är huvudbeställarens uppgift att se till att alla resenärers för- och efternamn är korrekt stavade som i passet. Vid behov av namnändring på biljett eller bokningsbekräftelse kan tillkomma en administrativ avgift.

2 2.3 Du som kund är skyldig att uppge korrekt e-postadress och telefonnummer samt att noga ta del av den information som vi delger dig. Efter beställning och fram till hemkomst bör du bevaka den e- postadress som du angett i bokningen då vi normalt informerar om exempelvis tidtabellsändringar via e-post. 2.4 Det är din skyldighet som resenär att kontrollera att du har giltiga färdhandlingar såsom pass, visum, visum för mellanlandning, nödvändiga vaccinationer och andra eventuella dokument som krävs. 2.5 Som kund är det ditt ansvar att kontrollera att du erhållit bokningsbekräftelse inom 24 timmar eller nästkommande vardag. Skulle du inte ha fått några resehandlingar ber vi dig kontakta goto Nordics omgående. 2.6 Det är din skyldighet som resenär att kontrollera vilka bagagebestämmelser som gäller för din resa. Information om detta ska finnas på din bokningsbekräftelse. 2.7 Som kund är du skyldig att påtala fel eller brister på plats för att vi ska kunna hjälpa till att åtgärda problemet. 2.8 Som beställare är du skyldig att innan bokning upplysa om viktig information som kan vara avgörande för att du ska kunna genomföra resan. 3. Beställning 3.1 För att genomföra en beställning hos goto Nordics måste du ha fyllt 18 år. 3.2 Din beställning är ej bindande förrän du mottagit en skriftlig bekräftelse från goto Nordics och beställningen är betalad inom den tidsangivelse som goto Nordics angett. 3.3 Beställningen blir automatiskt avbokad om du inte slutför din betalning före den tid som anges vid bokning. 4. Betalning 4.1 Resenären skall betala resans pris senast vid den tidpunkt som framgår av avtalet. 4.2 Vid bokning kan du välja att betala direkt online med kreditkort via PayPal Express, med Swish eller via det bankgiro som redovisas på orderbekräftelsen/resebeviset. 4.3 Anmälningsavgiften (25% av den totala bokningens värde) ska betalas in senast 7 dagar efter genomförd bokning. 4.4 Den totala summan för bokningen ska vara goto Nordics tillhanda senast 40 dagar före avresa. 4.5 goto Nordics ansvar inte för betalningar som ej kommit oss tillhanda på grund av tekniska problem utanför vår kontroll. 4.6 Om betalningen inte är goto Nordics tillhanda inom angiven tid så förbehåller vi oss rätten att avboka din bokning utan kontakt innan.

3 4.7 Om resenären till följd av att inte ha betalat din bokning i tid behöver göra en ny bokning så betalas inte anmälningsavgiften från den första bokningen tillbaka. 5. Priser 5.1 Priserna inkluderar skatter och avgifter som är kända vid bokningstillfället och ingår i beställningen. 5.2 Lokala skatter kan förekomma, som t ex turistskatt (city tax) eller flygplatsavgift. Om inte annat anges betalas dessa skatter på plats av resenären. 5.3 Leverantörer av flyg, hyrbil och hotell har olika förköpskrav för olika produkter/priser. 5.4 Som arrangör reserverar goto Nordics sig mot eventuella pris- och biljettändringar från flygbolag och/eller andra leverantörer såsom hotellagenter, biluthyrningsfirmor och aktivitetsföretag. 5.5 Om resenären genomför en bokning vid en tidpunkt då goto Nordics inte har möjlighet att slutföra beställningen mot leverantören, förbehåller vi oss rätten att återkomma med eventuell prishöjning eller återbetalning. Detta informeras du om inom 24 timmar eller nästkommande vardag efter bokningstillfället 6. Ombokning eller ändring av resa 6.1 Om alla inblandade leverantörer tillåter ombokning eller namnändring tillkommer det, utöver den avgift som leverantören tar ut, en administrativ avgift för denna ändring. 6.2 Ändringar måste göras i god tid före utresa/hemresa, dock senast två vardagar före resans genomförande. 6.3 Priset för en eventuell ändring i en bokning kan variera mellan de olika paketen. 7. Avbokning av resa 7.1 Avbokar resenären sin resa FÖRE slutgiltig inbetalning utgår ingen extra kostnad utöver anmälningsavgiften. 7.2 Avbokar du din resa EFTER slutgiltig inbetalning så kommer ingen återbetalning göras (100% kostnad). 7.3 Om resenären inte använder utresan (s k "no show") blir hemresan automatiskt avbokad. Ingen återbetalning är då möjlig. 7.4 Det är inte möjligt att byta namn i flygbiljetten. 7.5 Infinner du dig inte i tid på rätt ställe eller utnyttjar du inte hela eller delar av biljetten är ingen återbetalning möjlig.

4 8. Flygbiljetter och tidstabellsändringar 8.1 Alla angivna flygtider är preliminära, vilket även gäller de tider som medföljer bokningsbekräftelserna. 8.2 Tiderna är lokala i det land du reser till, via och från. Du som kund är skyldig att vid bokning uppge korrekt e-postadress samt att bevaka denna i de fall vi skickar information gällande eventuella tidtabellsförändringar. 8.3 I de fall ni får en tidtabellsändring informeras ni om detta via en tidtabell som skickas till den e- postadress ni angav vid bokningstillfället. Som resenär bör du därför kontinuerligt kontrollera om du erhållit mail från goto Nordics. 8.4 Om tidtabellsändringen medför en sen ankomst till destinationen ansvarar resenären för att meddela eventuell hyrbilsfirma eller hotell om detta. I de fall ni bokat en separat anslutningsresa ansvarar goto Nordics inte för eventuell utebliven anslutning. 8.5 goto Nordics ansvarar ej för e-post som av någon anledning ej når mottagaren (t.ex. spamfilter). 9. goto Nordics ansvar för paketresans genomförande 9.1 Om en resetjänst inte genomförs enligt avtalet ska goto Nordics avhjälpa felet inom skälig tid. goto Nordics är dock inte skyldig att avhjälpa felet om det är omöjligt eller om avhjälpandet skulle medföra oproportionerliga kostnader. Om goto Nordics inte avhjälper felet kan resenären ha rätt till prisavdrag och skadestånd Om efter avresan en väsentlig del av de avtalade tjänsterna inte kan tillhandahållas, ska goto Nordics om möjligt ordna likvärdiga eller minst likvärdiga alternativ utan extra kostnad för resenären. Kan goto Nordics inte erbjuda detta, får goto Nordics erbjuda alternativ av lägre kvalitet i förening med skäligt prisavdrag. Resenären får endast avvisa sådana alternativ om dessa inte kan anses vara jämförbara med dem som skulle tillhandahållits enligt avtalet eller om erbjudet prisavdrag inte kan anses vara skäligt Kan goto Nordics inte erbjuda något alternativ eller om resenären har rätt att avvisa sådana alternativ enligt , kan resenären ha rätt till prisavdrag och skadestånd Vid fel som väsentligen påverkar genomförandet av paketresan och som goto Nordics inte har avhjälpt inom skälig tid får resenären säga upp avtalet och kan även ha rätt till prisavdrag och skadestånd Kan goto Nordics inte erbjuda något alternativ eller om resenären har rätt att avvisa sådana alternativ enligt , eller om resenären har sagt upp avtalet enligt har resenären rätt till likvärdig hemtransport utan onödigt dröjsmål och utan extra kostnad om paketresan innefattar transport och resenären befinner sig på resmålet goto Nordics har ställt erforderlig resegaranti till Kammarkollegiet.

5 10. Personuppgifter 10.1 Personuppgiftsansvarig är. Om du vill kontakta så finns kontaktuppgifter längst ner på sidan Personuppgifter som kommer att behandlas inkluderar, men är inte begränsat till, namn, födelsedatum, kön, adress, e-postadress, passnummer och telefonnummer goto Nordics kan även komma att behandla önskemål om specialkost eller särskild information från dig om ditt hälsotillstånd inför resan relevant för att kunna fullgöra resan Personuppgifterna lämnar du själv i samband med beställning av resa på hemsidan eller via telefon, vid beställning av broschyr eller nyhetsbrev, eller vid besök hos oss Dina personuppgifter kommer att behandlas för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden i beställda resor och tilläggsprodukter samt hålla dig informerad om aktuella resor och liknande Behandling av dina personuppgifter kan även komma att ske för att vi skall kunna uppfylla förpliktelser enligt lagar, förordningar och för att hantera frågor och klagomål Utöver ovan angivna ändamål samtycker du till att dina personuppgifter kan komma att användas för ändamålen nedan samt utgöra underlag för våra marknads- och kundanalyser, riskhantering och statistik för att kunna ge dig ett bättre reseerbjudande och bättre service goto Nordics kan, om du inte skriftligen har motsatt dig direkt marknadsföring, även komma att använda dina personuppgifter för att tillhandahålla olika erbjudanden om tjänster och/eller produkter från oss. Du kan när som helst avregistrera dig från marknadsföring t ex genom länk i nyhetsbrev Genom att lämna uppgifter om ditt hälsotillstånd samtycker du till att goto Nordics behandlar denna personuppgift i syfte att tillhandahålla den resa, tjänst eller produkt som du beställt. Uppgifter om hälsotillstånd används aldrig för statistik, marknadsanalyser eller marknadsföring goto Nordics lagrar personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppfylla ändamålen ovan. Normalt lagrar vi dina personuppgifter i 2 år från det att din senaste resa genomförts eller från det att du haft kontakt med oss i övrigt. När du anmält dig till att få nyhetsbrev och erbjudanden från oss sparar vi dina uppgifter tills vidare. Du kan när som helst enkelt via länk i nyhetsbrev eller genom att kontakta oss på adress enligt ovan avanmäla dig och få alla dina uppgifter borttagna I vissa fall kan vi behöva lagra uppgifter under längre tid när det krävs av lag (t ex bokföringslag) eller vid t ex reklamation Dina personuppgifter behandlas av vår personal samt av våra samarbetspartners för systemtjänster och administrativa tjänster med vilka vi har avtal om skydd av personuppgifter, personuppgiftsbiträdesavtal.

6 10.13 Dina personuppgifter kan även komma att behandlas inom resebranschen, t ex av flygbolag, bussbolag, hotell och lokala samarbetspartners på resmålet. Endast nödvändig information lämnas vid varje sådant tillfälle Beroende på var ditt resmål är beläget och vilka samarbetspartners som används kan dina personuppgifter komma att behandlas utanför EU och EES. Även om slutmålet för en resa är inom EU/EES kan t ex transportbolag och hotell vara baserade utanför EU/EES. Endast den information som behövs för genomförande av resan och andra tjänster lämnas till samarbetspartners Genom att lämna dina personuppgifter till oss samtycker du till att vi behandlar personuppgifter utanför EU och EES och är medveten om att lagstiftning för skydd av personuppgifter kan vara lägre än inom EU och EES Du har rätten att, när som helst, återkalla ditt samtycke till att vi behandlar de uppgifter som du har lämnat till oss. Detta innebär att du också kan begära rättning eller radering av dina personuppgifter. En sådan begäran görs skriftligen till oss. Dina uppgifter kommer då att vara korrigerade eller raderade inom en månads tid. Om du har en aktuell resa som inte är genomförd eller avslutad, eller har en pågående reklamation eller liknande kommer uppgifterna raderas inom en månad efter detta slutförts Du kan med ditt lösenord och e-post logga in på Mina bokningar och se personuppgifter vi lagrar om dig och dina resor. Du kan där även rätta och uppdatera uppgifter. Du kan även kontakta oss med begäran om att få tillgång till den registrerade information som vi har om dig, vilket vi kommer att lämna inom en månad.

goto Nordics allmänna köp- och resevillkor

goto Nordics allmänna köp- och resevillkor goto Nordics allmänna köp- och resevillkor 1. Generellt 1.1 (goto Nordics) marknadsför och säljer resor på www.gotonordics.com, per telefon eller via agent. De kombinerade resetjänster resenären erbjuds,

Läs mer

1. Biljetter VANLIGA FRÅGOR OM MATCHBILJETTER

1. Biljetter VANLIGA FRÅGOR OM MATCHBILJETTER 1. Biljetter Särskilda villkor Är enskild biljett köpt är denna gällande för aktuellt speldatum förutsatt att detta sker inom samma helg fredag-måndag, återbetalning sker ej av outnyttjad biljett. Är biljett

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR 1. AVTALET

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR 1. AVTALET ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

ALLMÄNNA & SÄRSKILDA VILLKOR HIMALAYA SPECIALISTEN 8848 För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda

Läs mer

Köpevillkor. Definitioner. Generell information. Personuppgifter i bokningen. Avbokning och ombokning av flygbiljetter

Köpevillkor. Definitioner. Generell information. Personuppgifter i bokningen. Avbokning och ombokning av flygbiljetter Köpevillkor Definitioner Den person som i eget eller annans namn genomför bokning av flygbiljetter på webbplatsen benämns beställaren. Den vars namn anges i bokningen som resenär benämns resenär. I de

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR Dessa allmänna resevillkor samt arrangörens särskilda resevillkor är del av avtalet. De allmänna resevillkoren är överenskomna mellan Researrangörsföreningen i Sverige

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR Göteborg, 2018-08-01 För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens

Läs mer

De särskilda resevillkoren för RAABs resor anges specifikt för varje resa tillsammans med beskrivning för den resa avtalet gäller.

De särskilda resevillkoren för RAABs resor anges specifikt för varje resa tillsammans med beskrivning för den resa avtalet gäller. ALLMÄNNA RESEVILLKOR Ronnegard Adventure AB mctouring.se Tallbacksvägen 19 785 30 Gagnef Org.nr: 556998-3421 Hemsida: www.ronnegardadventure.se Epost: info@mctouring.se Mobil: 072-2046200 Dessa allmänna

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

Särskilda resevillkor

Särskilda resevillkor - 1 - Särskilda resevillkor 1. Avtalet Det är av yttersta vikt att resenären tar del av de allmänna och särskilda resevillkoren. Dessa reglerar, tillsammans med de upplysningar som finns på Destination

Läs mer

1.2 Arrangören ska hålla resenären underrättad om frågor av betydelse för resenären som sammanhänger med avtalet.

1.2 Arrangören ska hålla resenären underrättad om frågor av betydelse för resenären som sammanhänger med avtalet. Allmänna- och särskilda resevillkor för paketresor Dessa allmänna resevillkor samt arrangörens särskilda resevillkor är del av avtalet. De allmänna resevillkoren är överenskomna mellan Researrangörsföreningen

Läs mer

1.6 Arrangören ska lämna allmän information om hälsobestämmelser för resmålet.

1.6 Arrangören ska lämna allmän information om hälsobestämmelser för resmålet. ALLMÄNNA OCH VULKANRESORS SÄRSKILDA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens

Läs mer

1. Biljetter VANLIGA FRÅGOR OM MATCHBILJETTER

1. Biljetter VANLIGA FRÅGOR OM MATCHBILJETTER 1. Biljetter Särskilda villkor Är enskild biljett köpt är denna gällande för aktuellt speldatum förutsatt att detta sker inom samma helg fredag-måndag, återbetalning sker ej av outnyttjad biljett. Är biljett

Läs mer

RESEVILLKOR - REDERI AB GÖTA KANAL

RESEVILLKOR - REDERI AB GÖTA KANAL 2017 09 15 RESEVILLKOR - REDERI AB GÖTA KANAL Dessa allmänna resevillkor samt arrangörens särskilda resevillkor är del av avtalet mellan resenären och Rederi AB Göta Kanal ( Arrangören ). Särskilda resevillkor

Läs mer

Särskilda resevillkor

Särskilda resevillkor - 1 - Särskilda resevillkor 1. Avtalet Det är av yttersta vikt att resenären tar del av de allmänna och särskilda resevillkoren. Dessa reglerar, tillsammans med de upplysningar som finns på Destination

Läs mer

Villkor för paketresor med Fågelguidning AB

Villkor för paketresor med Fågelguidning AB Villkor för paketresor med Fågelguidning AB 559158-1573 1. Anmälan Anmälan blir bindande då anmälningsavgiften betalats eller i de fall hela resans avgift ska betalas i sin helhet nått Fågelguidning AB

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

Allmänna och särskilda villkor för paketresor

Allmänna och särskilda villkor för paketresor Allmänna och särskilda villkor för paketresor Dessa allmänna resevillkor samt arrangörens särskilda resevillkor är del av avtalet. De allmänna resevillkoren är överenskomna mellan Researrangörsföreningen

Läs mer

Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa.

Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa. Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa. Med paketresa menas ett arrangemang som utformats innan avtal ingår och som består av inkvartering och transport

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

1.7 Resenärer som inte utnyttjar bokad charter eller infinner sig för sent vid avtalad tid, förlorar rätten till paketresans alla delar.

1.7 Resenärer som inte utnyttjar bokad charter eller infinner sig för sent vid avtalad tid, förlorar rätten till paketresans alla delar. 1. Charterkontrakt Huvudresenär är den person som bokar charterevenemanget och därmed ingår avtal med TeamSailing Nyström AB. Alla ändringar samt ev. avbeställning måste ske av huvudresenären. Medresenärer

Läs mer

Resevillkor Austria Travel

Resevillkor Austria Travel Resevillkor Austria Travel ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens

Läs mer

Resevillkor Austria Travel

Resevillkor Austria Travel Resevillkor Austria Travel Dessa villkor reglerar avtalet mellan resenären och researrangören. I avtalet ingår också information om det aktuella researrangemanget som finns på arrangörens hemsida. För

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR Gäller resor bokade fr om 1 augusti 2018

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR Gäller resor bokade fr om 1 augusti 2018 ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR Gäller resor bokade fr om 1 augusti 2018 För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018

Läs mer

SFS 2018:1217 Version omfattas av avtalet. Eventuell återbetalning sker till huvudresenären. ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

SFS 2018:1217 Version omfattas av avtalet. Eventuell återbetalning sker till huvudresenären. ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

Allmänna villkor och Top Tourings särskilda resevillkor för paketresor.

Allmänna villkor och Top Tourings särskilda resevillkor för paketresor. Resevillkor Allmänna villkor och Top Tourings särskilda resevillkor för paketresor. Konsumentverket/KOoch Svenska Bussbranschens Riksförbund/BR har träffat följande överenskommelse om Allmänna villkor

Läs mer

Kenzan Tours AB s resevillkor

Kenzan Tours AB s resevillkor Kenzan Tours AB s resevillkor 1. Avtalet 1.1 Arrangören ansvarar gentemot resenären för vad denne har rätt att fordra till följd av avtalet. Ansvaret gäller även för sådana prestationer som skall fullgöras

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

1.2.2. Resenären ska för samtliga i resan ingående flygningar ha avslutat check-in i enlighet med resplanen eller annan anvisning.

1.2.2. Resenären ska för samtliga i resan ingående flygningar ha avslutat check-in i enlighet med resplanen eller annan anvisning. 1 VILLKOR FÖR RESOR BeachTravels Sweden AB 1.1 Parter Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan BeachTravels Sweden AB (nämns som arrangören), och resenär vid köp av resa. Utöver dessa villkor

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY GRUPP- OCH KONFERENSRESOR

INTEGRITETSPOLICY GRUPP- OCH KONFERENSRESOR INTEGRITETSPOLICY GRUPP- OCH KONFERENSRESOR Resia AB ( vi ) bryr oss om och prioriterar din integritet. Det är därför en självklarhet för oss att alltid sträva efter att skydda dina personuppgifter på

Läs mer

Integritetspolicy (Privacy Policy)

Integritetspolicy (Privacy Policy) Integritetspolicy (Privacy Policy) Gäller för IT-team Stockholm AB, organisationsnummer 556691-7455. Innehåll Policy avseende integritet och marknadsföring 1. Allmänt 2. Personuppgiftsansvarig 3. När samlar

Läs mer

Särskilda Resevillkor

Särskilda Resevillkor Page 1/6 Särskilda Resevillkor INLEDNING De paketresor GO Sport Travel erbjuder innehåller vanligtvis flygtransport, övernattningar och evenemangsbiljett, dock finns det undantag där antalet övernattningar

Läs mer

Bokning Bokning är ej genomförd förrän betalningen har kommit S.U.T GSA Iraqi Airways AB tillhanda. Obetald registrering raderas per automatik.

Bokning Bokning är ej genomförd förrän betalningen har kommit S.U.T GSA Iraqi Airways AB tillhanda. Obetald registrering raderas per automatik. Bokning Bokning är ej genomförd förrän betalningen har kommit S.U.T GSA Iraqi Airways AB tillhanda. Obetald registrering raderas per automatik. S.U.T GSA Iraqi Airways AB ansvarar inte för betalning eller

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR

SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR 2014-04-25 SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan researrangör, som är medlem i Svenska Resebyråföreningen (i det följande arrangören ),

Läs mer

Sammanfattning hur behandlar Box Office dina personuppgifter?

Sammanfattning hur behandlar Box Office dina personuppgifter? Sammanfattning hur behandlar Box Office dina personuppgifter? I vår integritetspolicy förklarar vi vilka personuppgifter vi behandlar om dig som konsument som gjort ett köp hos oss. Sammanfattningsvis

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR Innehållsförteckning 1. AVTALET... 2 2. PRIS OCH BETALNING... 4 3. RESENÄRENS RÄTT TILL ÄNDRING OCH AVBESTÄLLNING... 5 4. RESENÄRENS RÄTT ATT ÖVERLÅTA AVTALET... 5 5. ÄNDRINGAR FÖRE AVRESAN... 6 6. ARRANGÖRENS

Läs mer

1.1.2 För resenärer under 18 år krävs ett speciellt intyg att målsman godkänner reseavtalet.

1.1.2 För resenärer under 18 år krävs ett speciellt intyg att målsman godkänner reseavtalet. Resevillkor De villkor som presenteras här är villkor som reglerar avtalet mellan resenären och researrangören. I avtalet ingår också information om det aktuella researrangemanget som finns på vår webbsida

Läs mer

Flygtider och eventuella tidtabellsändringar för både ut- och hemresan är resenären ansvarig för att kontrollera.

Flygtider och eventuella tidtabellsändringar för både ut- och hemresan är resenären ansvarig för att kontrollera. Resevillkor för Tomas Ericsson s gruppresa: Alaska & Yukon 14 27 augusti 2019, vid resestart från Anchorage den 14 augusti (USA), avslut i Anchorage avslut i Anchorage den 27 augusti (USA). I texten nedan,

Läs mer

Resevillkor. Allmänna villkor för paketresor

Resevillkor. Allmänna villkor för paketresor Resevillkor Avtalet De villkor som presenteras här är villkor som reglerar avtalet mellan resenären och Detur. För resan gäller de även all information som står i Viktig information/reseinformation vilka

Läs mer

CCS Healthcare AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

CCS Healthcare AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Plum personuppgiftspolicy 1. Personuppgiftsansvarig CCS Healthcare AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Nedan finner du Bolagets kontaktuppgifter. CCS Healthcare AB, 556335-4439

Läs mer

Explore Tours AB's Särskilda Resevillkor

Explore Tours AB's Särskilda Resevillkor Explore Tours AB's Särskilda Resevillkor Reservation för ändringar Explore Tours resor och program är unika. Det innebär också att vi inte till hundra procent kan garantera att den ursprungliga resplanen

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY Vi värnar om din personliga integritet

INTEGRITETSPOLICY Vi värnar om din personliga integritet INTEGRITETSPOLICY Vi värnar om din personliga integritet Giltigt från 2018-05-25 Vi respekterar din personliga integritet samt arbetar aktivt för att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter

Läs mer

Information gällande behandling av dina personuppgifter enligt GDPR fr.o.m

Information gällande behandling av dina personuppgifter enligt GDPR fr.o.m Information gällande behandling av dina personuppgifter enligt GDPR fr.o.m 2018 05 25. Vi på Bia Härdplast AB är måna om att du ska känna dig trygg i dina kontakter med oss. Vi vill därför berätta att

Läs mer

ACTE SOLUTIONS AB INTEGRITETSPOLICY KONTAKTPERSONER HOS FÖRETAGSKUNDER VERSION 1.0, UPPDATERAD

ACTE SOLUTIONS AB INTEGRITETSPOLICY KONTAKTPERSONER HOS FÖRETAGSKUNDER VERSION 1.0, UPPDATERAD ACTE SOLUTIONS AB INTEGRITETSPOLICY KONTAKTPERSONER HOS FÖRETAGSKUNDER VERSION 1.0, UPPDATERAD 2018-05-21 1. SYFTE Syftet med denna integritetspolicy är att du som kontaktperson hos ett företag ska få

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som

Läs mer

Integritetspolicy Ugglarps Camping AB

Integritetspolicy Ugglarps Camping AB Integritet och säkerhet Integritetspolicy Ugglarps Camping AB Uppdaterad senast 2018-05-23 Eftersom vi vill skapa en så bra upplevelse så möjligt för dig som är gäst hos oss behöver vi spara några av dina

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY AFFÄRSRESENÄRER

INTEGRITETSPOLICY AFFÄRSRESENÄRER INTEGRITETSPOLICY AFFÄRSRESENÄRER Resia AB ( vi ) bryr oss om och prioriterar din integritet. Det är därför en självklarhet för oss att alltid sträva efter att skydda dina personuppgifter på bästa möjliga

Läs mer

Särskilda villkor. Vid resor bokade hos JA Travel, men genomförda av en annan arrangör gäller respektive arrangörs villkor.

Särskilda villkor. Vid resor bokade hos JA Travel, men genomförda av en annan arrangör gäller respektive arrangörs villkor. så att stavningen stämmer överens med passet. Önskemål som görs av resenären för tex. starttider, särskild utsikt eller läge tas emot men kan ej garanteras av JA Travel och medför aldrig rätt till ersättning.

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY

PERSONUPPGIFTSPOLICY PERSONUPPGIFTSPOLICY Denna personuppgiftspolicy beskriver hur Camrer Ordning & Reda AB, org.nr 556865-5905, behandlar dina personuppgifter. Camrer Ordning & Reda AB kommer i alla lägen se till att personuppgifter

Läs mer

XTRAVEL. Personuppgiftspolicy

XTRAVEL. Personuppgiftspolicy XTRAVEL Personuppgiftspolicy Allmänt Xtravel AB, org.nr 556748-2160, (Xtravel) värnar om din personliga integritet. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till Xtravel.

Läs mer

SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR

SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR SAMT SALTOURS SÄRSKILDA VILLKOR FÖR Los Angeles Exclusive Music Experience Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan researrangör, som är medlem

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY FÖR AUTOWÅX BIL

INTEGRITETSPOLICY FÖR AUTOWÅX BIL INTEGRITETSPOLICY FÖR AUTOWÅX BIL Din integritet är viktig för oss och därför anstränger vi oss för att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. I den här integritetspolicyn vill vi informera dig om

Läs mer

Integritetspolicy Vandra of Sweden AB

Integritetspolicy Vandra of Sweden AB Integritetspolicy Vandra of Sweden AB Den 25 maj 2018 börjar en ny dataskyddslag gälla inom EU. Lagen kallas GDPR, vilket står för General Data Protection Regulation. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen

Läs mer

SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS

SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Kinaresor Draken AB, som är medlem i Svenska Resebyråföreningen (i det följande arrangören eller KD),

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY. Ballou - Hosting Intelligence Ronnebygatan 36, SE Karlskrona

INTEGRITETSPOLICY. Ballou - Hosting Intelligence Ronnebygatan 36, SE Karlskrona INTEGRITETSPOLICY Ballou Internet Services AB, org.nr 556520-1984, med adress Ronnebygatan 36, 371 33 Karlskrona, telefonnummer 0455-555 88 och e-postadress support@ballou.se ( vi ) är ansvarig för behandlingen

Läs mer

Särskilda & allmänna villkor för paketresor.

Särskilda & allmänna villkor för paketresor. Sida 1 av 9 Särskilda & allmänna villkor för paketresor. SÄRSKILDA RESEVILLKOR. Särskilda resevillkor gäller före Allmänna resevillkor. Arrangör/Resegaranti. Arrangör enligt resegarantilagen är S&S-resor,

Läs mer

TRAVELLINKS RESEVILLKOR

TRAVELLINKS RESEVILLKOR TRAVELLINKS RESEVILLKOR Vi förbehåller oss rätten att återkomma inom 24 timmar vid eventuella tekniska fel eller prisfel. Vid bokning under helg samt helgdagar har vi rätt att återkomma nästkommande vardag.

Läs mer

Allmänna resevillkor för paketresor

Allmänna resevillkor för paketresor 2011-12-15 Allmänna resevillkor för paketresor (med vissa tillägg i kursiv stil för Maria Rehn Fore Golf som kompletterar de Allmänna resevillkoren.) 1. Avtalet 1.1 Arrangören ansvarar gentemot resenären

Läs mer

utsikt eller läge tas emot men kan ej garanteras av JA Travel och medför aldrig rätt till ersättning.

utsikt eller läge tas emot men kan ej garanteras av JA Travel och medför aldrig rätt till ersättning. utsikt eller läge tas emot men kan ej garanteras av JA Travel och medför aldrig rätt till ersättning. Resegaranti är enligt gällande bestämmelser ställd till Kammarkollegiet. Telefon 08-700 08 00. JA Travel

Läs mer

Innehållsförteckning HANTERING AV PERSONUPPGIFTER 10 VIKTIGT ATT VETA OM RESEGARANTIN 11

Innehållsförteckning HANTERING AV PERSONUPPGIFTER 10 VIKTIGT ATT VETA OM RESEGARANTIN 11 Innehållsförteckning 1. AVTALET 2 2. BETALNING AV PRISET FÖR RESAN 3 3. RESENÄRENS RÄTT TILL AVBESTÄLLNING 3 4. RESENÄRENS ÄNDRINGAR AV RESAN 4 5. RESENÄRENS RÄTT ATT ÖVERLÅTA AVTALET 4 6. ARRANGÖRENS

Läs mer

I det här avsnittet förklarar vi hur dina personuppgifter används för att vi ska kunna ge dig relevanta upplevelser, tjänster och erbjudanden.

I det här avsnittet förklarar vi hur dina personuppgifter används för att vi ska kunna ge dig relevanta upplevelser, tjänster och erbjudanden. 1. INLEDNING Denna informationstext förklarar hur Efterhjälpen i Norden AB hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Informationen vänder sig till dig som Är kund hos oss när du köper

Läs mer

Resevillkor för paketresor

Resevillkor för paketresor Innehållsförteckning 1. AVTALET 2 2. BETALNING AV PRISET FÖR RESAN 3 3. RESENÄRENS RÄTT TILL AVBESTÄLLNING 3 4. RESENÄRENS ÄNDRINGAR AV RESAN 5 5. RESENÄRENS RÄTT ATT ÖVERLÅTA AVTALET 5 6. ARRANGÖRENS

Läs mer

Allmänna och Särskilda resevillkor De särskilda resevillkoren reglerar tillsammans med de allmänna resevillkoren för paketresor, och informationen på

Allmänna och Särskilda resevillkor De särskilda resevillkoren reglerar tillsammans med de allmänna resevillkoren för paketresor, och informationen på Allmänna och Särskilda resevillkor De särskilda resevillkoren reglerar tillsammans med de allmänna resevillkoren för paketresor, och informationen på Sweden by Natures hemsida, avtalet mellan resenären

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY 2. VILKA PERSONER BEHANDLAR VI PERSONUPPGIFTER OM? Vi behandlar personuppgifter om följande kategorier av personer:

INTEGRITETSPOLICY 2. VILKA PERSONER BEHANDLAR VI PERSONUPPGIFTER OM? Vi behandlar personuppgifter om följande kategorier av personer: INTEGRITETSPOLICY Denna integritetspolicy beskriver hur MiL Institute AB, org.nr 556991-3071 och MiL Foundation, org.nr. 845000-9017, ( MiL ), behandlar dina personuppgifter. MiL kommer i alla lägen se

Läs mer

DATASKYDDSPOLICY FÖR HAGMANS NORDIC AB - FÖRETAGSKONTAKTER

DATASKYDDSPOLICY FÖR HAGMANS NORDIC AB - FÖRETAGSKONTAKTER DATASKYDDSPOLICY FÖR HAGMANS NORDIC AB - FÖRETAGSKONTAKTER 1 ALLMÄNT Hagmans Nordic AB, 556071-4890, Förläggarevägen 2, 511 72 Fritsla ( vi eller Hagmans ) värnar om din integritet. Denna dataskyddspolicy

Läs mer

Besöker våra hemsidor eller ansluter dig till något av våra öppna Wi-Fi. Deltar i våra marknadsaktiviteter som gästundersökningar eller tävlingar.

Besöker våra hemsidor eller ansluter dig till något av våra öppna Wi-Fi. Deltar i våra marknadsaktiviteter som gästundersökningar eller tävlingar. Vålådalen Fjällstations ABs hantering av personuppgifter 1. Inledning Här beskrivs hur Vålådalen Fjällstation AB hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Denna information vänder sig

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY. Innehållsförteckning

INTEGRITETSPOLICY. Innehållsförteckning 1359828.5 INTEGRITETSPOLICY Såstaholm Hotel & Konferens värnar om din integritet. Vi vill därför informera dig om hur vi behandlar de personuppgifter som du lämnar till oss samt vilka rättigheter du har.

Läs mer

Integritetspoliy 0700 Sverige AB

Integritetspoliy 0700 Sverige AB Integritetspoliy 0700 Sverige AB Vi samlar in 2 typer av data. Kunddata och trafikdata. Kunddata är uppgifter som är kopplat till er tjänst. Namn, adress, e-postadress, telefonnummer och personnummer.

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY Konsumenter och kontaktpersoner hos företagskunder

INTEGRITETSPOLICY Konsumenter och kontaktpersoner hos företagskunder INTEGRITETSPOLICY Konsumenter och kontaktpersoner hos företagskunder DIREKTRONIK AB Version 1.1, uppdaterad den 2018-02-21 13:33 1 INLEDNING Denna integritetspolicy syftar till att du som konsument eller

Läs mer

SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR

SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Springtime Resor AB (nämns som arrangören), som är medlem i Svenska Resebyråföreningen, och resenär

Läs mer

ÅLDERSKONTROLL Du måste ha fyllt 18 år för att köpa en resa hos Opodo. Genom att använda Opodos hemsida garanterar köparen att denne fyllt 18 år.

ÅLDERSKONTROLL Du måste ha fyllt 18 år för att köpa en resa hos Opodo. Genom att använda Opodos hemsida garanterar köparen att denne fyllt 18 år. OPODOS RESEVILLKOR Vi förbehåller oss rätten att återkomma inom 24 timmar vid eventuella tekniska fel eller prisfel. Vid bokning under helg samt helgdagar har vi rätt att återkomma nästkommande vardag.

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY Kontaktpersoner hos kundföretag

INTEGRITETSPOLICY Kontaktpersoner hos kundföretag Nacka Trä & Byggvaror, Sven Gustafsson AB Version 1.0 25/5 2018 INTEGRITETSPOLICY Kontaktpersoner hos kundföretag 1 INLEDNING Denna integritetspolicy syftar till att du som kontaktperson hos ett kundföretag

Läs mer

Integritetspolicy. Järntorget Byggintressenter Aktiebolag (publ)

Integritetspolicy. Järntorget Byggintressenter Aktiebolag (publ) Integritetspolicy Järntorget Byggintressenter Aktiebolag (publ) 1 Integritetspolicy Järntorget Byggintressenter Aktiebolag (publ), org. nr 556501-2522, vet att personlig integritet är viktig för våra kunder,

Läs mer

Integritetspolicy. Varifrån får vi dina personuppgifter?

Integritetspolicy. Varifrån får vi dina personuppgifter? Integritetspolicy Serneke Allanit AB ( Serneke Allanit, vi, våra och oss ) värnar om din integritet. I denna integritetspolicy informerar vi därför dig om hur vi behandlar dina och vilka rättigheter du

Läs mer

Allmänna villkor för paketresor

Allmänna villkor för paketresor Allmänna villkor för paketresor 1. Avtalet 1.1 Arrangören ansvarar gentemot resenären för vad denne har rätt att fordra till följd av avtalet. Ansvaret gäller även för sådana prestationer som skall fullgöras

Läs mer

- du som potentiell kund, eller representant för potentiell kund, erhåller information från Bolaget;

- du som potentiell kund, eller representant för potentiell kund, erhåller information från Bolaget; PERSONUPPGIFTSPOLICY 1 INLEDNING Continova AB 556486-2471 ("Bolaget") är leverantör av verkstadsutrustning och förbrukningsmaterial till däck- och bilverkstäder ( Tjänsten ). Bolaget är personuppgiftsansvarig

Läs mer

Blå tågets Integritetspolicy

Blå tågets Integritetspolicy Blå tågets Integritetspolicy 1. INLEDNING Skandinaviska Jernbanor AB (Org.nr 556799-2820) värnar om din personliga integritet. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter.

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY 1 BAKGRUND

PERSONUPPGIFTSPOLICY 1 BAKGRUND PERSONUPPGIFTSPOLICY 1 BAKGRUND Gammelstilla Whisky AB, org.nr. 556688-0371, ( Gammelstilla ), är ett aktiebolag som producerar destillat för tillverkning av whisky under hantverksmässiga former i ett

Läs mer

Resevillkor Birka Cruises AB

Resevillkor Birka Cruises AB Resevillkor Birka Cruises AB Avtalet De resevillkor som presenteras här reglerar avtalet mellan dig som resenär och Birka Cruises som arrangör. Genom att göra en bokning hos oss godkänner du dessa villkor.

Läs mer

Hantering av personuppgifter inom MWA AB

Hantering av personuppgifter inom MWA AB Hantering av personuppgifter inom MWA AB 1. INLEDNING Denna informationstext förklarar hur MWA AB hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Informationen vänder sig till dig som Arbetar

Läs mer

1.3 Arrangören skall hålla resenären underrättad om frågor av betydelse för resenären som sammanhänger med avtalet.

1.3 Arrangören skall hålla resenären underrättad om frågor av betydelse för resenären som sammanhänger med avtalet. 1. Avtalet 1.1 Arrangören ansvarar gentemot resenären för vad denne har rätt att fordra till följd av avtalet. Ansvaret gäller även för sådana prestationer som skall fullgöras av någon annan än arrangören.

Läs mer

Kompletterande resevillkor WonderCruises. 1. Allmänt. 2. Avtalsförhållande. 3. Anmälningsavgift

Kompletterande resevillkor WonderCruises. 1. Allmänt. 2. Avtalsförhållande. 3. Anmälningsavgift Resevillkor Kompletterande resevillkor WonderCruises... 1 1. Allmänt... 1 4. Betalningsvillkor... 2 5. Färdhandlingar... 2 6. Reseförsäkring... 2 8. Avbeställningsvillkor... 2 9. Ändringar av resan på

Läs mer

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan researrangören (Golfresan Travelcaddie AB), och resenär vid köp av paketresa.

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan researrangören (Golfresan Travelcaddie AB), och resenär vid köp av paketresa. Resevillkor Villkoren antogs att gälla 2013-10- 24 Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan researrangören (Golfresan Travelcaddie AB), och resenär vid köp av paketresa. 1. Inledande bestämmelser

Läs mer

Allmänna och särskilda villkor för paketresor 1. Avtalet Betalning av priset för resan

Allmänna och särskilda villkor för paketresor 1. Avtalet Betalning av priset för resan Allmänna och särskilda villkor för paketresor Konsumentverket/KO och Svenska Bussbranschens Riksförbund/BR har träffat följande överenskommelse om Allmänna villkor för paketresor att gälla fr.o.m. 2002-10-01.

Läs mer

Resevillkor Birka Cruises AB

Resevillkor Birka Cruises AB Resevillkor Birka Cruises AB Avtalet De resevillkor som presenteras här reglerar avtalet mellan dig som resenär och Birka Cruises som arrangör. Genom att göra en bokning hos oss godkänner du dessa villkor.

Läs mer

Scouternas riktlinjer för personuppgiftsbehandling i insamlingsarbetet

Scouternas riktlinjer för personuppgiftsbehandling i insamlingsarbetet Scouternas riktlinjer för personuppgiftsbehandling i insamlingsarbetet Allmänt Din personliga integritet är viktig för Scouterna och något vi vill värna om. Scouterna följer GDPR, den nya dataskyddsförordningen,

Läs mer

2010-11-09 1 (6) SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR. och att resenären således kan förlora rätten att utnyttja resterande flygningar.

2010-11-09 1 (6) SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR. och att resenären således kan förlora rätten att utnyttja resterande flygningar. SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan researrangör, som är medlem i Svenska Resebyråföreningen (i det följande arrangören ), och resenär

Läs mer

RYDS GLAS INTEGRITETSPOLICY VI VÄRNAR OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET

RYDS GLAS INTEGRITETSPOLICY VI VÄRNAR OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET RYDS GLAS INTEGRITETSPOLICY VI VÄRNAR OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET Ryds Glas AB (nedan Ryds Glas ) respekterar din personliga integritet och ser till att du kan känna dig trygg med hur dina personuppgifter

Läs mer

SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR

SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan researrangör, och resenär vid köp av paketresa. Utöver dessa villkor kan arrangören även uppställa

Läs mer

PERSONUPPGIFTSSPOLICY FÖR SÖKANDE

PERSONUPPGIFTSSPOLICY FÖR SÖKANDE PERSONUPPGIFTSSPOLICY FÖR SÖKANDE AB Bostäder i Borås, org.nr 556024-8782, med adress Box 407, 501 13 Borås, telefonnummer 033-44 20 00 och e-postadress info@bostader.boras.se ( AB Bostäder ) är ansvarig

Läs mer

Med Personuppgifter avses all information som direkt eller indirekt kan kopplas till en idag levande fysisk person.

Med Personuppgifter avses all information som direkt eller indirekt kan kopplas till en idag levande fysisk person. INTEGRITETSPOLICY HANTERING AV PERSONUPPGIFTER På Krägga Herrgård värnar om din integritet och följer vid var tid tillämplig lagstiftning som syftar till att skydda dig som privatperson. Krägga Herrgård

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY

PERSONUPPGIFTSPOLICY PERSONUPPGIFTSPOLICY Denna personuppgiftspolicy beskriver hur, Boat Consult Cardell Aktiebolag, org.nr 556080-6308, (gemensamt benämnda Bolagen och var för sig benämnda Bolag ), behandlar dina personuppgifter.

Läs mer

Med Personuppgifter avses all information som direkt eller indirekt kan kopplas till en idag levande fysisk person.

Med Personuppgifter avses all information som direkt eller indirekt kan kopplas till en idag levande fysisk person. INTEGRITETSPOLICY HANTERING AV PERSONUPPGIFTER På Happy Tammsvik värnar om din integritet och följer vid var tid tillämplig lagstiftning som syftar till att skydda dig som privatperson. Happy Tammsvik

Läs mer

RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR Dessa allmänna resevillkor samt Deturs särskilda resevillkor är del av avtalet och resan. De allmänna resevillkoren är överenskomna mellan Researrangörsföreningen i Sverige och

Läs mer